SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Bracket:
Spelletjes:
Voorspelspel: DRT / PDC WK 2025 - Het voorspelspel #1:
Nostradamus: DRT / DRT Nostradamus, editie 2025 #1
Pick'em: DRT / Pick'em WK 2025 Een toegankelijk spelletje voor allen.
Bingo:
TV:
Voor de dartsliefhebber is Viaplay een must. Viaplay tv zal weliswaar het een en ander uit gaan zenden, maar voor HET WK is dat natuurlijk niet voldoende. Bovendien wil je de hoogstaande analyses van analist Jerry en co. natuurlijk niet missen. Is schraalhans keukenmeester? Dan is VTM wellicht een optie.
NEGENTJES:
Bekijk deze YouTube-video
Maar niet heel veel kansen gehad. Hempel weer goed op een wkquote:Op vrijdag 20 december 2024 22:07 schreef Dr_Flash het volgende:
echt super slordig alles. Pijl voor tops 2 cm ernaast
Zeker. Laat weinig liggen voor een handballerquote:Op vrijdag 20 december 2024 22:08 schreef Poepz0r het volgende:
[..]
Maar niet heel veel kansen gehad. Hempel weer goed op een wk
Zijn er halve ballen te zien?quote:Op vrijdag 20 december 2024 22:08 schreef Doevelaer het volgende:
Bewakingsbeelden vanuit Magdeburg zijn erg gezellig
Barney met z’n 10-11 Nederlanders door na kerstquote:
Bekijk deze YouTube-videoquote:Op vrijdag 20 december 2024 22:11 schreef Szura het volgende:
[..]
Barney met z’n 10-11 Nederlanders door na kerst
Kan nogquote:Op vrijdag 20 december 2024 22:11 schreef Szura het volgende:
[..]
Barney met z’n 10-11 Nederlanders door na kerst
Precies.quote:Op vrijdag 20 december 2024 22:12 schreef Slobeend het volgende:
[..]
Het is niet alsof Zwaan slecht staat te gooien.
Jeffrey heeft wel vaak pech op WKs. Altijd tegen Jeffreyquote:Op vrijdag 20 december 2024 22:12 schreef Slobeend het volgende:
[..]
Het is niet alsof Zwaan slecht staat te gooien.
De dader geeft wel gasje bijquote:Op vrijdag 20 december 2024 22:11 schreef The_Undertone het volgende:
[..]
Zijn er halve ballen te zien?
Daarom juist een zware klapquote:Op vrijdag 20 december 2024 22:12 schreef Slobeend het volgende:
[..]
Het is niet alsof Zwaan slecht staat te gooien.
Wat voor darters meestal een vrij slecht idee is.quote:
Ook voor Duitsersquote:Op vrijdag 20 december 2024 22:17 schreef Janneke141 het volgende:
[..]
Wat voor darters meestal een vrij slecht idee is.
Cross-nadenken.jpegquote:Op vrijdag 20 december 2024 22:17 schreef Janneke141 het volgende:
[..]
Wat voor darters meestal een vrij slecht idee is.
Hier schrik ik van.quote:Op vrijdag 20 december 2024 22:25 schreef Nober het volgende:
Vieze vuile rotmof, teringproleet! Altijd weer agressie! Waren we maar met de trein gegaan!
Ik mis nog een Hempelquote:Op vrijdag 20 december 2024 22:25 schreef Frozen-assassin het volgende:
Recept voor geroosterde zwaan met kruiden
Ingrediënten:
1 zwaan (4-5 kg, schoongemaakt)
2 uien, grof gehakt
2 wortels, in stukken gesneden
2 stengels selderij, in stukken gesneden
4 teentjes knoflook, geplet
3 takjes rozemarijn
3 takjes tijm
2 laurierblaadjes
250 ml rode wijn
500 ml kippen- of wildbouillon
100 g boter
Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
Voorbereiding:
Controleer of de zwaan volledig schoongemaakt is (veren en ingewanden verwijderd). Dep de huid droog met keukenpapier.
Wrijf de buitenkant en binnenkant in met zout en peper.
Vullen:
Vul de zwaan met de uien, wortels, selderij, knoflook, rozemarijn, tijm en laurierblaadjes. Bind de poten bij elkaar met keukentouw om de vorm te behouden tijdens het braden.
Roosteren:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Smelt de boter in een grote braadslee en schroei de zwaan rondom aan totdat de huid goudbruin is.
Voeg de rode wijn en bouillon toe aan de braadslee.
In de oven:
Plaats de braadslee met de zwaan in de voorverwarmde oven. Bedek losjes met aluminiumfolie.
Rooster de zwaan ongeveer 3-3,5 uur (20-25 minuten per kilogram), en bedruip elke 30 minuten met het vocht uit de braadslee.
Afgaren en serveren:
Controleer of het vlees gaar is (kerntemperatuur van 75 °C in de borst).
Laat de zwaan 15-20 minuten rusten voordat je hem aansnijdt.
Serveer met aardappelpuree, spruitjes of een stevige rode wijnsaus.
Ik begrijp dat je "hempel" wilt verwerken in het recept. Aangezien "hempel" niet direct een gangbaar ingrediënt of een culinaire term is, kun je me meer context geven? Bedoel je een specifiek kruid, een bepaalde techniek, of misschien een persoonlijke toevoeging die je wilt integreren? 😊quote:
quote:Op vrijdag 20 december 2024 22:25 schreef Nober het volgende:
Vieze vuile rotmof, teringproleet! Altijd weer agressie! Waren we maar met de trein gegaan!
O jij deed dit ook alquote:Op vrijdag 20 december 2024 22:26 schreef Frozen-assassin het volgende:
[..]
Ik begrijp dat je "hempel" wilt verwerken in het recept. Aangezien "hempel" niet direct een gangbaar ingrediënt of een culinaire term is, kun je me meer context geven? Bedoel je een specifiek kruid, een bepaalde techniek, of misschien een persoonlijke toevoeging die je wilt integreren? 😊
Jef is een denker. Denk t nietquote:Op vrijdag 20 december 2024 22:27 schreef Szura het volgende:
Jammer, hopelijk heeft ie een goed 2025
Hoi Novaquote:Op vrijdag 20 december 2024 22:26 schreef Frozen-assassin het volgende:
[..]
Ik begrijp dat je "hempel" wilt verwerken in het recept. Aangezien "hempel" niet direct een gangbaar ingrediënt of een culinaire term is, kun je me meer context geven? Bedoel je een specifiek kruid, een bepaalde techniek, of misschien een persoonlijke toevoeging die je wilt integreren? 😊
Niet iedereen ken zijn zoals jijquote:Op vrijdag 20 december 2024 22:28 schreef Wereldgozer het volgende:
[..]
Jef is een denker. Denk t niet
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |