abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_215936304
Blijft een mof.
pi_215936305
Rotzooi
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 20 december 2024 @ 22:22:27 #53
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_215936306
rip gemiddelde
pi_215936307
Dit kan niet
pi_215936314
breek is pas een breek :O
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  FOK!fotograaf vrijdag 20 december 2024 @ 22:22:55 #56
842 Zorro
Z
pi_215936316
Het kapsel van Hempel kwam zowaar in beweging
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_215936319
58, mentaal geknakt.
pi_215936320
Voor de dagelijkse Trumprotzooi: https://reportersonline.nl/auteur/kirsten-verdel/
Kijk live hoe Trump zijn eigen land sloopt: https://www.project2025.observer/
pi_215936322
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2024 22:22 schreef WAvanBuren het volgende:
Blijft een mof.
Je gooit 22 pijlen en op het eind wint een Duitser de leg
Jack does it in real time...
pi_215936331
Hempel start het Ardennenoffensief
Jack does it in real time...
pi_215936335
Pfoe Florian
pi_215936336
Der Untergang voor de Zwaan.
pi_215936337
Zwaantje de oven in
Jack does it in real time...
pi_215936338
Jeffrey wordt kapot gebombardeerd
pi_215936339
Nou dit gaat hard ineens
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  vrijdag 20 december 2024 @ 22:24:27 #66
474254 GurneyIsBestOke
rekent een pak winegums af
pi_215936342
Die Hempel is ook zo wisselvallig in partijen
Makkelijk eerste
  vrijdag 20 december 2024 @ 22:24:34 #67
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_215936345
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 december 2024 22:24 schreef DeeBee het volgende:
Zwaantje de oven in
Op tijd voor kerst
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_215936348
Hup Zwaan
pi_215936354
Vieze vuile rotmof, teringproleet! Altijd weer agressie! Waren we maar met de trein gegaan!
  FOK!fotograaf vrijdag 20 december 2024 @ 22:25:06 #70
842 Zorro
Z
pi_215936356
Warempel, Hempel drukt zijn stempel en staat nu op de drempel
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_215936359
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2024 22:25 schreef Nober het volgende:
Vieze vuile rotmof, teringproleet! Altijd weer agressie! Waren we maar met de trein gegaan!
Hier schrik ik van.
pi_215936360
Deze match verdient wel een decider
pi_215936361
Schluss
pi_215936364
Recept voor geroosterde zwaan met kruiden

Ingrediënten:

1 zwaan (4-5 kg, schoongemaakt)
2 uien, grof gehakt
2 wortels, in stukken gesneden
2 stengels selderij, in stukken gesneden
4 teentjes knoflook, geplet
3 takjes rozemarijn
3 takjes tijm
2 laurierblaadjes
250 ml rode wijn
500 ml kippen- of wildbouillon
100 g boter
Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

Voorbereiding:
Controleer of de zwaan volledig schoongemaakt is (veren en ingewanden verwijderd). Dep de huid droog met keukenpapier.
Wrijf de buitenkant en binnenkant in met zout en peper.

Vullen:
Vul de zwaan met de uien, wortels, selderij, knoflook, rozemarijn, tijm en laurierblaadjes. Bind de poten bij elkaar met keukentouw om de vorm te behouden tijdens het braden.

Roosteren:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Smelt de boter in een grote braadslee en schroei de zwaan rondom aan totdat de huid goudbruin is.
Voeg de rode wijn en bouillon toe aan de braadslee.

In de oven:
Plaats de braadslee met de zwaan in de voorverwarmde oven. Bedek losjes met aluminiumfolie.
Rooster de zwaan ongeveer 3-3,5 uur (20-25 minuten per kilogram), en bedruip elke 30 minuten met het vocht uit de braadslee.

Afgaren en serveren:
Controleer of het vlees gaar is (kerntemperatuur van 75 °C in de borst).
Laat de zwaan 15-20 minuten rusten voordat je hem aansnijdt.
Serveer met aardappelpuree, spruitjes of een stevige rode wijnsaus.
pi_215936370
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2024 22:25 schreef Frozen-assassin het volgende:
Recept voor geroosterde zwaan met kruiden

Ingrediënten:

1 zwaan (4-5 kg, schoongemaakt)
2 uien, grof gehakt
2 wortels, in stukken gesneden
2 stengels selderij, in stukken gesneden
4 teentjes knoflook, geplet
3 takjes rozemarijn
3 takjes tijm
2 laurierblaadjes
250 ml rode wijn
500 ml kippen- of wildbouillon
100 g boter
Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

Voorbereiding:
Controleer of de zwaan volledig schoongemaakt is (veren en ingewanden verwijderd). Dep de huid droog met keukenpapier.
Wrijf de buitenkant en binnenkant in met zout en peper.

Vullen:
Vul de zwaan met de uien, wortels, selderij, knoflook, rozemarijn, tijm en laurierblaadjes. Bind de poten bij elkaar met keukentouw om de vorm te behouden tijdens het braden.

Roosteren:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Smelt de boter in een grote braadslee en schroei de zwaan rondom aan totdat de huid goudbruin is.
Voeg de rode wijn en bouillon toe aan de braadslee.

In de oven:
Plaats de braadslee met de zwaan in de voorverwarmde oven. Bedek losjes met aluminiumfolie.
Rooster de zwaan ongeveer 3-3,5 uur (20-25 minuten per kilogram), en bedruip elke 30 minuten met het vocht uit de braadslee.

Afgaren en serveren:
Controleer of het vlees gaar is (kerntemperatuur van 75 °C in de borst).
Laat de zwaan 15-20 minuten rusten voordat je hem aansnijdt.
Serveer met aardappelpuree, spruitjes of een stevige rode wijnsaus.
Ik mis nog een Hempel
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')