abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 20 januari 2025 @ 09:19:20 #151
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_216363276
Meerdere gemeenten komen nu met plannen om jonge ouders verse groenten te gaan geven.

https://www.destentor.nl/(...)r-op-tafel~a58b8a6b/
pi_216363370
quote:
0s.gif Op donderdag 16 januari 2025 16:58 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Ik vind het wel grappig hoe men zich opwind over of babyvoeding biologisch moet zijn want landbouw chemie, maar over hoe vaak iemand de koelkast schoonmaakt of rijst nog een keer opwarmt, pasta nog een keer gebruikt en beide zonder ze geforceerd te koelen, of terwijl men een net diaree had op kraamvisite gaat hoor je zelden iemand over.

Heb een paar leuke boeken van een Duits statisticus, die daarin bewijst dat hoe kleiner de kans is dat iets gevaar oplevert hoe groter de paniek er over is, ook in de regelgeving.
Kinderen en ook volwassen mensen, maar vooral kinderen moet je niet willen blootstellen aan pesticiden of andere chemische troep die wij als mensheid hebben gemaakt. Dat heeft niets te maken met statistiek.

[ Bericht 0% gewijzigd door Soldier2000 op 20-01-2025 09:38:36 ]
BlaBlaBla
  maandag 20 januari 2025 @ 09:43:02 #153
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_216363461
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2025 09:32 schreef Soldier2000 het volgende:

Kinderen en ook volwassen mensen, maar vooral kinderen moet je niet willen blootstellen aan pesticiden of andere chemische troep die wij als mensheid hebben gemaakt. Dat heeft niets te maken met statistiek.
Dan koop je toch biologische levensmiddelen? Oh nee, die gebruiken ook pesticiden.
  maandag 20 januari 2025 @ 11:33:35 #154
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_216364763
Vanavond:

Speenvarken is een klassieker uit de Chinese keuken, maar ook in het oude Rome stond het gerecht al op het menu. In de supermarkt zoekt Keuringsdienst van Waarde er echter tevergeefs naar. Nieuwsgierig geworden willen de redacteurs weten wat ze nu eigenlijk eten als ze in het restaurant speenvarken bestellen.

Wat een speenvarken anders maakt dan andere varkens is de leeftijd: het zijn biggen van tussen de twee en zes weken oud, die nog bij hun moeder drinken. Door het zachte en malse vlees staat het speenvarken bekend als ware delicatesse, die meestal aan het spit wordt bereid.
Keuringsdienst van Waarde is ook nieuwsgierig waar de speenvarkens die we in Nederland eten precies vandaan komen. Het spoor leidt naar de buitenbeentjes bij de varkensboer.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_216372751
28 personen :D
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Album top 100 2024
pi_216372757
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2025 21:27 schreef Felagund het volgende:
28 personen :D
_O- goed dit
U MAD?
pi_216372773
Heej een chinese keuken
U MAD?
  maandag 20 januari 2025 @ 21:35:49 #158
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_216372862
Je kan speenvarken gewoon bestellen. Heb ik paar maal gedaan, geroosterd op een draaispit
pi_216372939
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2025 21:35 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Je kan speenvarken gewoon bestellen. Heb ik paar maal gedaan, geroosterd op een draaispit
Smaakt dat anders dan gewoon spek bijvoorbeeld?
U MAD?
pi_216372952
Ze hebben een gebrek. Ze kunnen niet verder met hun carrière. :')
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Album top 100 2024
pi_216372956
Dit gaat weer een boel heisa opleveren :')
U MAD?
pi_216373007
Danse Macabre muziekje. :D O+
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Album top 100 2024
  maandag 20 januari 2025 @ 22:31:55 #164
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_216373494
Die man van de biggenslachterij is wel heel eerlijk en open.
Hij vindt ook dat die dieren niet levend naar Spanje vervoerd moeten eerden, maar in Nederland geslacht moeten worden.

[ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 21-01-2025 00:03:38 (typo) ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 21 januari 2025 @ 00:52:35 #165
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_216374408
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2025 21:40 schreef de_boswachter het volgende:

[..]
Smaakt dat anders dan gewoon spek bijvoorbeeld?
Ja, het is zacht vlees en de zwoerd is krokant
  dinsdag 21 januari 2025 @ 00:54:31 #166
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_216374414
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2025 22:31 schreef golfer het volgende:
Die man van de biggenslachterij is wel heel eerlijk en open.
Hij vindt ook dat die dieren niet levend naar Spanje vervoerd moeten eerden, maar in Nederland geslacht moeten worden.
Geitbokjes worden ook levend naar zuid Europa gereden, grazen dan een paar maanden in de bergen en worden dan geslacht.
pi_216377633
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2025 22:31 schreef golfer het volgende:
Die man van de biggenslachterij is wel heel eerlijk en open.
Hij vindt ook dat die dieren niet levend naar Spanje vervoerd moeten eerden, maar in Nederland geslacht moeten worden.
Als ze hier blijven levert het hem extra werk op. Er wordt gezegd dat de misvormde biggen niet lijden. Dan is vervoeren naar Spanje toch ook niet erg?
pi_216377661
Wat ik eigenlijk miste in de aflevering is dat “speenvarken” is afgeleid van “gespeend varken”, oftewel een jonge big die nog melk drinkt.

Overigens is het logisch dat een jong dier dat alleen nog maar melk drinkt anders smaakt dan een ouder dier dat al vast voer heeft gegeten. Niks bijzonders. Bij elke zichzelf respecterende slager kun je gewoon een klein biggetje bestellen voor op de BBQ. Is echt niet iets alleen voor Chinese restaurants hoor.
  dinsdag 21 januari 2025 @ 12:28:16 #169
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_216377744
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2025 12:20 schreef JanGroen het volgende:

[..]
Als ze hier blijven levert het hem extra werk op. Er wordt gezegd dat de misvormde biggen niet lijden. Dan is vervoeren naar Spanje toch ook niet erg?
2-4 dagen in een vrachtwagen?
pi_216377959
Laat ik het anders zeggen: ze lijden niet door / onder hun aandoening / misvorming. Dat werd meerdere keren aangegeven. Ze lijden dan ook niet meer van het transport naar Spanje dan andere biggen / varken zouden doen.

Of het qua dierenwelzijn in z’n algemeenheid goed is, is een andere vraag. Ik zeg van niet. Maar dat staat los van de misvorming die sommige varkens hebben.
pi_216394461
In Spanje, in Segovia is conchinillo de Segovia een specialiteit. Maar die mogen hooguit 3 weken oud zijn en mogen alleen met moedermelk genuttigd hebben. Na bereiding moet het zo mals zijn dat je het met de zijkant van een bord hoort te snijden. Ze waren heerlijk weet ik nog wel.
Die fokker in de KvW zou dat gewoon biggen noemen, maar ze worden verder overal speenvarkens genoemd.

Hier, vier tegelijk: 'rats!'



[ Bericht 11% gewijzigd door NoCigar op 22-01-2025 20:32:58 ]
anonieme razernist
pi_216394623
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2025 21:46 schreef Felagund het volgende:
Danse Macabre muziekje. :D O+
Off topic: Ook vrij prominent aanwezig in het Holocaustmuseum. Vreemde keus als je weet dat ongeveer iedere Nederlander dat met het Spookslot associeert.
anonieme razernist
  maandag 27 januari 2025 @ 11:51:20 #173
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_216448084
Vanavond:

Vaak is hij mild, maar hij kan ook pittig zijn en soms zelfs ronduit grof. Meestal komt hij uit Frankrijk, al geven veel mensen de voorkeur aan de Zaanse of Groningse variant. Maar waar je de mosterd ook haalt, altijd is hij gemaakt van mosterdzaad, azijn, zout en water.

Volgens authentiek ambachtelijk recept, als we de etiketten op de mosterdpotjes in de supermarkt mogen geloven. Keuringsdienst van Waarde vindt dat vreemd, want zouden mosterdmakers uit lang vervlogen tijden al ingrediënten als xantaangom, conserveermiddelen en zuurteregelaars aan hun ambachtelijke product hebben toegevoegd?

De redactie gaat op pad en onderzoekt hoe authentiek de recepten van de supermarktmosterd eigenlijk zijn en hoe moderne fabrikanten hun mosterd op smaak brengen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 27 januari 2025 @ 12:07:31 #174
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_216448263
quote:
3s.gif Op maandag 27 januari 2025 11:51 schreef golfer het volgende:
Vanavond:

Vaak is hij mild, maar hij kan ook pittig zijn en soms zelfs ronduit grof. Meestal komt hij uit Frankrijk, al geven veel mensen de voorkeur aan de Zaanse of Groningse variant. Maar waar je de mosterd ook haalt, altijd is hij gemaakt van mosterdzaad, azijn, zout en water.

Volgens authentiek ambachtelijk recept, als we de etiketten op de mosterdpotjes in de supermarkt mogen geloven. Keuringsdienst van Waarde vindt dat vreemd, want zouden mosterdmakers uit lang vervlogen tijden al ingrediënten als xantaangom, conserveermiddelen en zuurteregelaars aan hun ambachtelijke product hebben toegevoegd?

De redactie gaat op pad en onderzoekt hoe authentiek de recepten van de supermarktmosterd eigenlijk zijn en hoe moderne fabrikanten hun mosterd op smaak brengen.
Hopelijk vertellen ze waar Abraham ze vandaan haalt
  maandag 27 januari 2025 @ 12:11:05 #175
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_216448296
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2025 12:07 schreef Jan_Onderwater het volgende:

Hopelijk vertellen ze waar Abraham ze vandaan haalt
Volgens mij weet jij dat allang, want jij bent toch 50+ ?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 27 januari 2025 @ 12:20:19 #176
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_216448402
Heb net ff gekeken, maar in de mosterd die ik in de koelkast heb is er geen bij die xantaangom, conserveermiddelen en zuurteregelaars heeft.
Azijn, mosterdzaad, zout, in eentje ook suiker.
Edit, eentje niet
De Provenciaalse mosterd van Maille (eigenlijk meer een saus dan een mosterd)
water, mosterdzaden, rode pepers (18%), witte wijn (14%) (inclusief SULFITEN), zonnebloemolie, zout, knoflook (1,5%), peterselie, aroma's, zuurteregelaar: citroenzuur, conserveermiddel: kalium METABISULFITE
Allergenen: Mosterd, Zwaveldioxide en Sulfieten
  maandag 27 januari 2025 @ 12:20:56 #177
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_216448410
quote:
81s.gif Op maandag 27 januari 2025 12:11 schreef golfer het volgende:

[..]
Volgens mij weet jij dat allang, want jij bent toch 50+ ?
Abraham gezien hebben is niet gelijk weten waar hij de mosterd haalt
  maandag 27 januari 2025 @ 12:39:37 #178
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_216448614
Leuk weetjewatje over Abraham en de mosterd:

De uitdrukking wordt door de meeste taalkundigen verklaard met behulp van de Bijbel. Het gezegde refereert aan Genesis 22 vers 6. Hierin wordt besproken dat Abraham Izaäk aan God moet geven (oftewel offeren). Abraham gaf gehoor aan dit bevel van bovenaf en verzamelde diverse takken om een brandstapel (‘mustaard’) te maken. Deze houtstapel gebruikt hij om zijn zoon op te roosteren. Vlak voordat hij zijn zoon wil doden, roept een engel dat hij dit niet moet doen. De term ‘mutsaard’ is takkenbos of brandstapel en dit is later in de Nederlandse taal verbasterd tot mosterd. Er zijn veel meer Nederlandse uitdrukkingen die terug kunnen worden gevoerd tot de Bijbel.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 27 januari 2025 @ 12:47:14 #179
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_216448692
quote:
3s.gif Op maandag 27 januari 2025 12:39 schreef golfer het volgende:
Leuk weetjewatje over Abraham en de mosterd:

De uitdrukking wordt door de meeste taalkundigen verklaard met behulp van de Bijbel. Het gezegde refereert aan Genesis 22 vers 6. Hierin wordt besproken dat Abraham Izaäk aan God moet geven (oftewel offeren). Abraham gaf gehoor aan dit bevel van bovenaf en verzamelde diverse takken om een brandstapel (‘mustaard’) te maken. Deze houtstapel gebruikt hij om zijn zoon op te roosteren. Vlak voordat hij zijn zoon wil doden, roept een engel dat hij dit niet moet doen. De term ‘mutsaard’ is takkenbos of brandstapel en dit is later in de Nederlandse taal verbasterd tot mosterd. Er zijn veel meer Nederlandse uitdrukkingen die terug kunnen worden gevoerd tot de Bijbel.
Waarschijnlijk afgeleid van de Duitse uitdrukking "Wissen wo Barthel Most holt" die eerder gedocumenteerd is.
pi_216448724
KALIUMSULFIET (hoodletters overgenomen) in mijn potje Dijon mosterd van Maille.In de grovere mosterd (een potje met hele mosterdzaadjes eigenlijk) van het zelfde merk zat de sulfiet in de witte wijn. Beiden bevatten zuurtrregelaars. En in een potje Marne dat ik nog vond stond niets vreemd op het etiket, of misschien gebruiken die wel vriendelijkere aanduidingen (natuurlijke aroma's).

[ Bericht 6% gewijzigd door NoCigar op 27-01-2025 18:19:19 ]
anonieme razernist
  maandag 27 januari 2025 @ 13:06:11 #181
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_216448913
quote:
2s.gif Op maandag 27 januari 2025 12:49 schreef NoCigar het volgende:
KALIUMSULFIET (hoodletters overgenomen) in mijn potje Dijon mosterd van Maille.

Klopt. Die heb ik ook in huis en daarnaast een grove mosterd met als ingrediënten water, mosterdzaad, natuurazijn, zou, kruiden en specerijen(welke staat er niet bij) en aroma (welke?).
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 27 januari 2025 @ 17:04:15 #182
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_216451427
Die Dijon van Maille is wel weer erg lekker trouwens, op braadworst bijvoorbeeld. Voor op bitterballen en kroketten vind ik heel normale Franse mosterd het lekkers. Mosterd zelf maken is ook erg leuk btw
  maandag 27 januari 2025 @ 17:48:47 #183
35189 Troel
scherp en bot
pi_216451872
quote:
3s.gif Op maandag 27 januari 2025 12:39 schreef golfer het volgende:
Leuk weetjewatje over Abraham en de mosterd:

De uitdrukking wordt door de meeste taalkundigen verklaard met behulp van de Bijbel. Het gezegde refereert aan Genesis 22 vers 6. Hierin wordt besproken dat Abraham Izaäk aan God moet geven (oftewel offeren). Abraham gaf gehoor aan dit bevel van bovenaf en verzamelde diverse takken om een brandstapel (‘mustaard’) te maken. Deze houtstapel gebruikt hij om zijn zoon op te roosteren. Vlak voordat hij zijn zoon wil doden, roept een engel dat hij dit niet moet doen. De term ‘mutsaard’ is takkenbos of brandstapel en dit is later in de Nederlandse taal verbasterd tot mosterd. Er zijn veel meer Nederlandse uitdrukkingen die terug kunnen worden gevoerd tot de Bijbel.
En er verscheen vervolgens een ram met zijn hoorns die vastzat in de struiken en Abraham offerde die ram.
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_216452022
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2025 17:39 schreef Jan_Onderwater het volgende:

Een zuurdesem brood van roggemeel blijft wel een week lang vers, dat heeft daarvoor ook geen toevoegingen nodig. Dit is omdat rogge geen gluten bevatten

[ afbeelding ]
Rogge heeft wel degelijk gluten! Alleen lang zoveel niet als tarwe.

(oh wacht, jullie waren alweer een pagina verder :') )
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_216452199
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2025 17:04 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Die Dijon van Maille is wel weer erg lekker trouwens, op braadworst bijvoorbeeld. Voor op bitterballen en kroketten vind ik heel normale Franse mosterd het lekkers. Mosterd zelf maken is ook erg leuk btw
Wat is het verschil met normale Franse mosterd? Ik koop eigenlijk alleen deze meestal en ik vind hem heerlijk op alles. Die twee anderen hierboven zijn eigenlijk een toevallige uitzondering.

[ Bericht 1% gewijzigd door NoCigar op 27-01-2025 18:28:57 ]
anonieme razernist
  maandag 27 januari 2025 @ 18:20:41 #186
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_216452219
quote:
2s.gif Op maandag 27 januari 2025 18:18 schreef NoCigar het volgende:

[..]
Wat is het verschil met normale Franse mosterd? Ik koop eigenlijk alleen deze meestal. Die twee anderen hierboven zijn eigenlijk een toevallige uitzondering.
Dyon mosterd is scherper dan de Nederlandse "Franse Mosterd" en heeft een ietsje andere smaak. Hoe scherp ligt ook aan het merk en hoe lang die pot open is. Hij wordt milder als ie een tijdje open is om de een of andere reden.
pi_216452288
quote:
3s.gif Op maandag 27 januari 2025 12:39 schreef golfer het volgende:
Leuk weetjewatje over Abraham en de mosterd:

De uitdrukking wordt door de meeste taalkundigen verklaard met behulp van de Bijbel. Het gezegde refereert aan Genesis 22 vers 6. Hierin wordt besproken dat Abraham Izaäk aan God moet geven (oftewel offeren). Abraham gaf gehoor aan dit bevel van bovenaf en verzamelde diverse takken om een brandstapel (‘mustaard’) te maken. Deze houtstapel gebruikt hij om zijn zoon op te roosteren.
Toen vond Abraham de mosterd uit aangezien dat hem smakelijk leek bij zijn geroosterde zoon.
anonieme razernist
pi_216452318
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2025 18:20 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Dyon mosterd is scherper dan de Nederlandse "Franse Mosterd" en heeft een ietsje andere smaak. Hoe scherp ligt ook aan het merk en hoe lang die pot open is. Hij wordt milder als ie een tijdje open is om de een of andere reden.
Ah, Nederlandse "Franse Mosterd" dat is iets anders dan ik dacht. Ik zie in de Franse supermarkten eigenlijk bijna alleen Maille, vandaar.
anonieme razernist
pi_216452336
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2025 09:19 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Meerdere gemeenten komen nu met plannen om jonge ouders verse groenten te gaan geven.

https://www.destentor.nl/(...)r-op-tafel~a58b8a6b/
Gemeenten die dus liever kinderen vergiftigen ipv potjes geven.
pi_216452353
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2025 22:31 schreef golfer het volgende:
Die man van de biggenslachterij is wel heel eerlijk en open.
Hij vindt ook dat die dieren niet levend naar Spanje vervoerd moeten eerden, maar in Nederland geslacht moeten worden.
Ik kan het altijd wel waarderen als ze deelnemers gewoon open er eerlijk zijn.
  maandag 27 januari 2025 @ 22:16:11 #191
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_216455319
Bijna geen Nederlandse mosterdtelers meer.
Mosterdzaad uit Canada en Oekraïne.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 27 januari 2025 @ 22:23:33 #192
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_216455363
Kruiden aroma's en verdikkingsspul bij Marne.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 27 januari 2025 @ 22:38:04 #193
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_216455460
quote:
1s.gif Op maandag 27 januari 2025 22:23 schreef golfer het volgende:
Kruiden aroma's en verdikkingsspul bij Marne.
Verdikkingsmiddel betekend meer water, dat drukt de kosten
  maandag 27 januari 2025 @ 22:46:37 #194
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_216455529
Omdat ik zowel geel als bruin mosterdzaad in huis heb, meteen na de uitzending in een vijzel gedaan en vermengd met azijn, zout en water.
De grove mosterd die daarvan kwam was vele malen scherper dan de mosterd uit potjes.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 27 januari 2025 @ 23:14:05 #195
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_216455792
quote:
3s.gif Op maandag 27 januari 2025 22:46 schreef golfer het volgende:
Omdat ik zowel geel als bruin mosterdzaad in huis heb, meteen na de uitzending in een vijzel gedaan en vermengd met azijn, zout en water.
De grove mosterd die daarvan kwam was vele malen scherper dan de mosterd uit potjes.
Hij veranderd van smaak met het rijpen, dat is ook deel van de lol ervan
pi_216457195
Ik herinner me trouwens ineens weer waarom ik alleen maar Dijonmosterd koop de laatste jaren: twee jaar geleden
een lollig aardewerken potje Senf uit Cochum gekocht ergens in een Duitse supermarkt omdat we net twee dagen in Cochum geweest waren. Dat rare, afwijkende smaakje dat daaraan zat proefde ik bijna overal in terug.
Wel braaf zoveel mogelijk opgemaakt, maar nooit meer.

[ Bericht 0% gewijzigd door NoCigar op 28-01-2025 13:06:15 ]
anonieme razernist
  dinsdag 28 januari 2025 @ 10:32:01 #197
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_216457482
quote:
2s.gif Op dinsdag 28 januari 2025 09:55 schreef NoCigar het volgende:
Ik herinner me trouwens ineens weer waarom ik alleen maar Dijonmosterd koop de laatste jaren: twee jaar gelden
een lollig aardewerken potje Senf uit Cochum gekocht ergens in een Duitse supermarkt omdat we net twee dagen in Cochum geweest waren. Dat rare, afwijkende smaakje dat daaraan zat proefde ik bijna overal in terug.
Wel braaf zoveel mogelijk opgemaakt, maar nooit meer.
Deze?
pi_216457496
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2025 10:32 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Deze?
[ afbeelding ]
Werkt niet, maar degene rechtsboven linksboven hier: https://www.senfmuehle.net/

[ Bericht 2% gewijzigd door NoCigar op 28-01-2025 13:06:01 ]
anonieme razernist
  dinsdag 28 januari 2025 @ 10:34:09 #199
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_216457507
quote:
3s.gif Op dinsdag 28 januari 2025 10:33 schreef NoCigar het volgende:

[..]
Werkt niet, maar degene rechtsboven hier: https://www.senfmuehle.net/
Die met Cayennepeper dus. Lijkt mij ook niet lekker die combi
pi_216457599
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2025 10:34 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Die met Cayennepeper dus. Lijkt mij ook niet lekker die combi
Nee, de gewone, zonder extra's. Ik bedoelde links ipv rechts :'( . Maar dat lijkt me ook niks trouwens.
anonieme razernist
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')