Er zijn nu nog zo'n 4 of 5 toppings over en die kosten in combi met een bakje patat rond de 10 à 13 euro.quote:Op maandag 3 maart 2025 13:31 schreef Lucky_Strike het volgende:
Een aantal jaar geleden verkocht Sergio nog een stuk of 8 soorten loaded fries. Die kostten toen meen ik 9 euro en dat was een halve maaltijd. Uitgebreide keuze aan toppings, dat was echt lekker...
Geweldigquote:Op zondag 16 maart 2025 19:08 schreef MadMaster het volgende:
Wanneer: 14-03-2025
Waar: 't Strand, Katwijk aan Zee
Cijfer: 9,5
Kosten: ¤110,00 p.p., inclusief alle wijnen, water, koffie en eventuele frisdranken
O wauw, ik kende het niet, wat een tof concept. Dat zou ik ook wel een keer willen doen.quote:Op zondag 16 maart 2025 19:08 schreef MadMaster het volgende:
Wanneer: 14-03-2025
Waar: 't Strand, Katwijk aan Zee
Cijfer: 9,5
Kosten: ¤110,00 p.p., inclusief alle wijnen, water, koffie en eventuele frisdranken
Impressie:
Voor de tweede keer binnen ongeveer een half jaar tijd namen we met een groep vrienden deel aan de visdinershow die door dit restaurant aan het Noordzee strand word georganiseerd. De eerste keer was dusdanig goed bevallen, dat we na afloop daarvan voor deze 2e versie gereserveerd hebben.
Het concept is eenvoudig, maar zeer effectief en indrukwekkend, aangezien de vissen die op het menu staan ter plekke gefileerd en toegelicht worden door vislegende Arie Kuijt. Tijdens de demo van Arie aan de Chef's Table staan alle gasten daar omheen, dus geen formeel gedoe.
Voordat het gerecht van de betreffende vissoort aan tafel geserveerd wordt, kan je die eerst rauw, als sashimi, proeven.
De begeleidende wijnen worden verzorgd door Wijnhuis Hollander in Wijnenzijn inclusief bij de dinershows en als je een wijn erg lekker vindt, dan is het mogelijk om een 2e (en soms 3e) glas te krijgen.
Het menu, op papier:
[ afbeelding ]
Amuse, macaron met zalmmouse:
[ afbeelding ]
Oesters tussendoor:
[ afbeelding ]
De hoofdrolspeler van de avond, een yellowfin tonijn:
[ afbeelding ]
De bijrollen werden ingevuld door zeebaars en Noorse skrei:
[ afbeelding ]
En door een zeeduivel:
[ afbeelding ]
De carpaccio van zeeduivel:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
De rouleaux van skrei:
[ afbeelding ]
Zeebaarsfilet op de huid
[ afbeelding ]
Chef Arie fileert de tonijn:
[ afbeelding ]
Tussendoor even de tonijn rauw verorberen:
[ afbeelding ]
Tonijn gegrild met noodles:
[ afbeelding ]
Proeverij van chocolade & pistache:
[ afbeelding ]
Bij een volgende vis dinershow zijn we weer van de partij…
Wow. Lijkt mij helemaal leuk en lekker.quote:Op zondag 16 maart 2025 19:08 schreef MadMaster het volgende:
Wanneer: 14-03-2025
Waar: 't Strand, Katwijk aan Zee
Cijfer: 9,5
Kosten: ¤110,00 p.p., inclusief alle wijnen, water, koffie en eventuele frisdranken
Impressie:
Voor de tweede keer binnen ongeveer een half jaar tijd namen we met een groep vrienden deel aan de visdinershow die door dit restaurant aan het Noordzee strand word georganiseerd. De eerste keer was dusdanig goed bevallen, dat we na afloop daarvan voor deze 2e versie gereserveerd hebben.
Het concept is eenvoudig, maar zeer effectief en indrukwekkend, aangezien de vissen die op het menu staan ter plekke gefileerd en toegelicht worden door vislegende Arie Kuijt. Tijdens de demo van Arie aan de Chef's Table staan alle gasten daar omheen, dus geen formeel gedoe.
Voordat het gerecht van de betreffende vissoort aan tafel geserveerd wordt, kan je die eerst rauw, als sashimi, proeven.
De begeleidende wijnen worden verzorgd door Wijnhuis Hollander in Wijnenzijn inclusief bij de dinershows en als je een wijn erg lekker vindt, dan is het mogelijk om een 2e (en soms 3e) glas te krijgen.
Het menu, op papier:
[ afbeelding ]
Amuse, macaron met zalmmouse:
[ afbeelding ]
Oesters tussendoor:
[ afbeelding ]
De hoofdrolspeler van de avond, een yellowfin tonijn:
[ afbeelding ]
De bijrollen werden ingevuld door zeebaars en Noorse skrei:
[ afbeelding ]
En door een zeeduivel:
[ afbeelding ]
De carpaccio van zeeduivel:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
De rouleaux van skrei:
[ afbeelding ]
Zeebaarsfilet op de huid
[ afbeelding ]
Chef Arie fileert de tonijn:
[ afbeelding ]
Tussendoor even de tonijn rauw verorberen:
[ afbeelding ]
Tonijn gegrild met noodles:
[ afbeelding ]
Proeverij van chocolade & pistache:
[ afbeelding ]
Bij een volgende vis dinershow zijn we weer van de partij…
Dat is nog niet bekend, maar ergens na de drukte van het zomerseizoen.quote:Op zondag 16 maart 2025 20:25 schreef golfer het volgende:
[..]
Wow. Lijkt mij helemaal leuk en lekker.
Wanneer is de volgende keer?
Kun je een seintje geven als de datum bekend is?quote:Op zondag 16 maart 2025 20:28 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Dat is nog niet bekend, maar ergens na de drukte van het zomerseizoen.
Vorig jaar was de 1e versie in oktober…
Zodra ik de datum heb vernomen via onze vrienden, zal ik jou en golfer informeren…quote:Op zondag 16 maart 2025 21:01 schreef miss_sly het volgende:
[..]
Kun je een seintje geven als de datum bekend is?
Ik zou het ook heel graag willen weten 😍quote:Op zondag 16 maart 2025 21:03 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Zodra ik de datum heb vernomen via onze vrienden, zal ik jou en golfer informeren…
Ziet er uit als assemblage eten met een hoog prefab aandeel.quote:Op maandag 26 mei 2025 12:26 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 25 mei 2025
Waar: Restaurant Dijkers in Haarlem.
Cijfer: 8
Impressie:
Om het begin van onze vakantie te vieren hadden we via een Social Deal met 43% korting gereserveerd bij Restaurant Dijkers. Een betrekkelijk klein restaurant in de Warmoesstraat in Haarlem met 2 jonge koks in een half open keuken en 3 jonge mannen in de bediening.
We konden 3 gangen a la carte uitkiezen, waarbij we er op gewezen werden dat er voor bepaalde hoofdgerechten een kleine toeslag betaald moest worden.
Voorgerechten:
[ afbeelding ]
Blues had gekozen voor langzaam gegaarde kalfspicanha met geroosterde paprika, zoetzure rode ui, kerriemayonaise en amandelcrumble. Erg lekker.
Voor mij:
[ afbeelding ]
Aziatische carpaccio met crispy knoflook, Nam Jim mayonaise, sesam, bosui en tempura.
Prima vlees, goed op kamertemperatuur, met lekker knapperige stukjes knoflook.
Hoofdgerechten:
voor Blues:
[ afbeelding ]
De Chefs Special, bestaande uit gegrilde kipfilet caprese met gesmolten mozzarella en pesto en met een Griekse salade en patat met mayonaise.
Alweer gewoon lekker.
Voor mij:
(sorry voor de wat mislukte foto, waarop de grote steak niet echt goed zichtbaar is).
[ afbeelding ]
De Steak Dijkers met chimichurri, gebakken little gem sla, cherrytomaatjes, Hasselback aardappels en truffelmayonaise. (hiervoor moest een toeslag van 5 euro betaald worden).
Een grote, prima medium rare gebakken, supermalse en goed op smaak gemaakte steak met lekkere bijgerechten.. Van de 2 Hasselbackaardappels heb ik er eentje laten staan, want teveel voor mij.
Nagerechten:
[ afbeelding ]
Voor Blues viel de keus op de amandel pinda karamel taart met vanille-bourbon-ijs. Heerlijk, maar wel erg zoet.
Ik:
[ afbeelding ]
Appel-spijs tarte tatin met kaneelmousse en speculaas-ijs. Alweer een prima (wel wat machtig) gerecht.
Bij het eten dronk Blues een Gerardus Wittems Dubbel Kloosterbier en ik een Gulpener pilsje van de tap.
Totaal waren we inclusief extra toeslag en drankjes 74,90 euro kwijt.
Conclusie: gewoon goed en lekker eten met vriendelijke bediening voor een (met de korting) schappelijke prijs.
Prijs/kwaliteit: 8/10
De Nederlandse en Fok!-vraag: quanta costa?quote:Op dinsdag 27 mei 2025 11:19 schreef Cat-astrophe het volgende:
Gisteravond was ik bij een all you can eat.
In het Kraznapolski hotel.
3 zalen
8 landen
18 chefs
36 Michelin sterren
?quote:Op maandag 26 mei 2025 12:26 schreef golfer het volgende:
Nagerechten:
[ afbeelding ]
Voor Blues viel de keus op de amandel pinda karamel taart met vanille-bourbon-ijs. Heerlijk, maar wel erg zoet.
Ik:
[ afbeelding ]
Appel-spijs tarte tatin met kaneelmousse en speculaas-ijs. Alweer een prima (wel wat machtig) gerecht.
Bij het eten dronk Blues een Gerardus Wittems Dubbel Kloosterbier en ik een Gulpener pilsje van de tap.
Totaal waren we inclusief extra toeslag en drankjes 74,90 euro kwijt.
Conclusie: gewoon goed en lekker eten met vriendelijke bediening voor een (met de korting) schappelijke prijs.
Prijs/kwaliteit: 8/10
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |