Ik denk niet dat ik enthousiast word van een handvol grof gesneden rauwe ui op mijn eten.quote:Op maandag 15 april 2024 23:27 schreef anndb het volgende:
Waar: Sirtaki te Valkenswaard
Wanneer: vanavond
Wat:
Vanavond maar weer eens die goede griek in Valkenswaard, nu op maandag iets minder goed. Wel nog goed maar niet de moeite vanavond voor op maandag heen en weer te rijden helaas…
Goed voorgerecht delen we de warme meze, minder al als vorige keer! Inktvis wat taai, saus te zoet bij keftedes, al minder begin, terwijl toch voor een maandag super druk.
[ afbeelding ]
Toen gambas in knoflook tafelgenoot en voor mij gyros. Lekker en gambas vielen wat tegen, toch allemaal wat minder dan vorige keer. Blijft goed alternatief als je op center parcs zit overigens.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Vanavond mweh wel oke maar 6,5 als cijfer. Zou er niet speciaal nu naartoe rijden. Vorige keer was wel beter.
Kosten: 76 euro
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op dinsdag 16 april 2024 11:20 schreef Blues het volgende:
Moet idd veel fijner gesneden zijn en niet zoveel.
Jammer anndb!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat is ook heel relevant in dit topic.quote:Op dinsdag 16 april 2024 17:21 schreef PzKpfw het volgende:
Ik zou niet eens meer weten wanneer ik voor het laatst uit eten ben geweest. Doe dat gemiddeld denk ik ook maar 2-3 keer per jaar.
Ok zuurpruim.quote:Op dinsdag 16 april 2024 17:29 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat is ook heel relevant in dit topic.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Tot die tijd zien we maar met wie ik aan tafel zit elke dag. Ik weet het nog niet met wie ik morgen eet... we gaan het weer zien. Vrijwilligers mag altijd
Moet met mijn (ex) vrouw nog hoop dingen regelen, appartementen, verdeling, etc... dus sja.
Dit.quote:Op dinsdag 16 april 2024 21:33 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat een gedoe en geregel @:anndb. Lief dat je dat hier (in de spoilers) met ons wilt delen!
Burgerking vind ik zoveel lekker dan de McD.quote:Op dinsdag 16 april 2024 21:35 schreef Molo het volgende:
Burger King Schiphol, vanmiddag rond lunchtijd
Ik had een cheeseburger, besteld via zo'n bestelzuil. Stond binnen een minuut klaar voor me.
Op eetklare temperatuur, prima gegrilde hamburgerpatty voor een fastfoodtoko. Lekker zure augurk erop, netjes ingepakt.
Prima geregeld aldaar voor die drie euro
Wou dat hier een burgerking en subway vooral zat!quote:Op dinsdag 16 april 2024 21:35 schreef Molo het volgende:
Burger King Schiphol, vanmiddag rond lunchtijd
Ik had een cheeseburger, besteld via zo'n bestelzuil. Stond binnen een minuut klaar voor me.
Op eetklare temperatuur, prima gegrilde hamburgerpatty voor een fastfoodtoko. Lekker zure augurk erop, netjes ingepakt.
Prima geregeld aldaar voor die drie euro
Kom je aan onze (Bloemendaalse) kust wonen of zoek jij het een stuk zuidelijker?quote:Op dinsdag 16 april 2024 22:23 schreef anndb het volgende:
En dank allen ik ga lekker aan zee wonen, ver van iedereen en gaat goed komen. Gaat van de zomer zeker geen straf zijn.
Of een stuk noordelijker, gezien het "ver van iedereen"quote:Op dinsdag 16 april 2024 22:53 schreef golfer het volgende:
[..]
Kom je aan onze (Bloemendaalse) kust wonen of zoek jij het een stuk zuidelijker?
Oostende. Blijf toch een neder-belg. Zee, centrum, goede restaurants, de vistrap waar je direct van vissers kan kopen (en garnalen!). En dichtbij knokke (mij te bekakt om te wonen) en brugge.quote:Op dinsdag 16 april 2024 22:53 schreef golfer het volgende:
[..]
Kom je aan onze (Bloemendaalse) kust wonen of zoek jij het een stuk zuidelijker?
Leuke plaats, Oostende. Mooie murals, leuk strand en ook wel genoeg leuke restaurantjes.quote:Op dinsdag 16 april 2024 23:38 schreef anndb het volgende:
Oostende. Blijf toch een neder-belg. Zee, centrum, goede restaurants, de vistrap waar je direct van vissers kan kopen (en garnalen!). En dichtbij knokke (mij te bekakt om te wonen) en brugge.
Zeker oa bistro mathilda die alleen maar garnalen koopt van bepaalde boot. Vangt die niks is geen garnalen. We gaan het zien.quote:Op dinsdag 16 april 2024 23:40 schreef golfer het volgende:
[..]
Leuke plaats, Oostende. Mooie murals, leuk strand en ook wel genoeg leuke restaurantjes.
Volgende FOK! CUL-meet in Oostende dusquote:Op dinsdag 16 april 2024 23:44 schreef anndb het volgende:
[..]
Zeker oa bistro mathilda die alleen maar garnalen koopt van bepaalde boot. Vangt die niks is geen garnalen. We gaan het zien.
Ben denk ik alleen niet iemand die zo goed alleen kan zij maargoed dat zien we daar wel weer.
Goede wafels met kersen en slagroomquote:Op dinsdag 16 april 2024 23:38 schreef anndb het volgende:
[..]
Oostende. Blijf toch een neder-belg. Zee, centrum, goede restaurants, de vistrap waar je direct van vissers kan kopen (en garnalen!). En dichtbij knokke (mij te bekakt om te wonen) en brugge.
En als t me in de winter niet bevalt portugal of spanje, ik zie wel waar ik kom en wie ik tegen kom.
Ik heb net een reservering gemaaktquote:Op donderdag 18 april 2024 11:05 schreef Fietsertje70 het volgende:
Wie nog bij de Pig&Rye wil gaan eten moet haast maken....
https://www.bd.nl/tilburg(...)vijftigste~a4c6bf1e/
Ja klote zeg. Ik ga kijken of ik vrijdag nog even kan eten in de avond.quote:Op donderdag 18 april 2024 11:05 schreef Fietsertje70 het volgende:
Wie nog bij de Pig&Rye wil gaan eten moet haast maken....
https://www.bd.nl/tilburg(...)vijftigste~a4c6bf1e/
Staat er eigenlijk bij wanneer ze stoppen? Ik kan het artikel niet lezen.quote:Op donderdag 18 april 2024 11:05 schreef Fietsertje70 het volgende:
Wie nog bij de Pig&Rye wil gaan eten moet haast maken....
https://www.bd.nl/tilburg(...)vijftigste~a4c6bf1e/
Is onduidelijk, zaak staat te koop en de huur van het pand loopt af in maart 2025quote:Op donderdag 18 april 2024 13:23 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Staat er eigenlijk bij wanneer ze stoppen? Ik kan het artikel niet lezen.
Ah ok. Ik heb een reservering eind mei dus dat komt wel goed dan. Nu al zin inquote:Op donderdag 18 april 2024 13:28 schreef Fietsertje70 het volgende:
[..]
Is onduidelijk, zaak staat te koop en de huur van het pand loopt af in maart 2025
Ze hebben diner nog vaak wel extra specials, lunch ook trouwens.quote:Op donderdag 18 april 2024 13:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ah ok. Ik heb een reservering eind mei dus dat komt wel goed dan. Nu al zin in![]()
Ik vind de lunchkaart er vele malen beter uitzien dan de dinerkaart trouwens.
Poeh, ik vind bijna alles er lekker uit zien. Meestal delen mijn vriend en ik alles dus ik ga sowieso twee gerechten kiezen. Een er van zal een broodje worden. Maar het is ook afhankelijk van de specials.quote:Op donderdag 18 april 2024 13:53 schreef anndb het volgende:
[..]
Ze hebben diner nog vaak wel extra specials, lunch ook trouwens.
Maar lunch is ook altijd goed. Iets specifieks waarvoor je wil gaan dan of?
Avond kan je altijd nog hofstede de blaak doen om af te sluiten, dan heb je wel beste gegeten uit Tilburg denk (Monahr ook leuk, maar vind Hofstede dan beter)
Hofstede ligt wel lekker buiten het centrum, en prijs/kwaliteit goed (niet a la carte nemen dan, gewoon het menu).quote:Op donderdag 18 april 2024 13:59 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Poeh, ik vind bijna alles er lekker uit zien. Meestal delen mijn vriend en ik alles dus ik ga sowieso twee gerechten kiezen. Een er van zal een broodje worden. Maar het is ook afhankelijk van de specials.
Ik zal eens kijken naar die restaurants. Ik weet niet of we na 2 musea en een lunch ook nog uit eten gaan. Maar wie weer
Wat goedkoop voor wat je kreegquote:Op donderdag 18 april 2024 12:54 schreef Sarabi het volgende:
Waar? Herberg Dn Brouwer in Zeeland
Wanneer? Gisteren
Wat at je?
Mosterdsoep
[ afbeelding ]
Spareribs
[ afbeelding ]
Yoghurt parfait
[ afbeelding ]
Impressie?
Zoals altijd weer goed. Erg behulpzaam personeel en lekker eten. En natuurlijk een mooie bierkaart.
Kosten?
42,50 voor 2x 3 gangenmenu.
Cijfer?
8.5
Was een (jaarlijkse) speciale actie in samenwerking met de lokale Jumboquote:Op donderdag 18 april 2024 19:36 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Wat goedkoop voor wat je kreegZiet er allemaal lekker uit.
Dat is dus al 2 maanden geleden geweest?quote:Op vrijdag 19 april 2024 12:27 schreef Lucky_Strike het volgende:
Waar Sansan, Rotterdam, met @:leeharveyoswald
Wanneer 16 februari 2024
Oh. Nee, was afgelopen dinsdag.quote:Op vrijdag 19 april 2024 12:36 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat is dus al 2 maanden geleden geweest?
Sansan blijft altijd apart en goed.
quote:Op vrijdag 19 april 2024 12:36 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat is dus al 2 maanden geleden geweest?
Sansan blijft altijd apart en goed.
Deze week nog hoorquote:Op vrijdag 19 april 2024 12:56 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]nee vorige week.
De chilipeper chicken is normaal ook beter. Ik gok dat we die als mild gekregen hebben.
Ik dacht de hele tijd dat jouw hond een rode staart heeft die steeds in beeld kwam.quote:Op vrijdag 19 april 2024 20:15 schreef anndb het volgende:
Waar: Hof ter Duinen, Turnhout
Wanneer: vanavond
Wat:
Even snel wat eten, waar hond welkom was. Bedoeling was Mireneau maar helemaal vol want die stonden in de krant vandaag. Hof ter duinen dus, al even geleden dat ik hier was want laatste keer was het niet super, vanavond beter maar ook niet top. Cijfer vooral op personeel dat super was en erg leuk met de hond, eten mwa mwa.
We kregen eerst als amuse een tataki van beef met truffelmayo, wel lekker.
[ afbeelding ]
Geen voorgerecht maar toch brood met parmaham an alioli. Parmaham geen speciale kwaliteit gewoon voorverpakt maargoed dat was te verwachten:
[ afbeelding ]
Toen salade van het huis met carpaccio en garnalen, en voor mij kip teriyaki…. Niet echt wat ik me er van voorgesteld had, leek meer een gepimpt kinder menu:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Sja voor het eten hoef je hier niet speciaal te gaan, je zit op zich wel gezellig en het personeel is top, vandaar toch een 6,5. Kosten sja toch 104 euro….
Ja vond het ook beetje raar. En had het kunnen weten op menu stond ook banenblad erbij, waarom iets op menu zetten dat je als decoratie gebruikt? Kan je ook net zo goed mes, vork, bord erbij zetten maargoedquote:
Haha gelukkig niet. Wel een idee voor koningsdag de hond oranje kleuren.quote:Op vrijdag 19 april 2024 20:23 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik dacht de hele tijd dat jouw hond een rode staart heeft die steeds in beeld kwam.
Dat ziet er niet bijzonder uit, voor wat jij waardeert.quote:Op vrijdag 19 april 2024 20:15 schreef anndb het volgende:
Waar: Hof ter Duinen, Turnhout
Wanneer: vanavond
Wat:
Even snel wat eten, waar hond welkom was. Bedoeling was Mireneau maar helemaal vol want die stonden in de krant vandaag. Hof ter duinen dus, al even geleden dat ik hier was want laatste keer was het niet super, vanavond beter maar ook niet top. Cijfer vooral op personeel dat super was en erg leuk met de hond, eten mwa mwa.
We kregen eerst als amuse een tataki van beef met truffelmayo, wel lekker.
[ afbeelding ]
Geen voorgerecht maar toch brood met parmaham an alioli. Parmaham geen speciale kwaliteit gewoon voorverpakt maargoed dat was te verwachten:
[ afbeelding ]
Toen salade van het huis met carpaccio en garnalen, en voor mij kip teriyaki…. Niet echt wat ik me er van voorgesteld had, leek meer een gepimpt kinder menu:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Sja voor het eten hoef je hier niet speciaal te gaan, je zit op zich wel gezellig en het personeel is top, vandaar toch een 6,5. Kosten sja toch 104 euro….
Haha nee maar cijfer is vooral op personeel, super vriendelijk wel! Maargoed voor het eten hoef je er niet heenquote:Op vrijdag 19 april 2024 20:53 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dat ziet er niet bijzonder uit, voor wat jij waardeert.
Hoort het restaurant bij Center Parcs ofzo?
Banenenblad kan veel smaak geven. Maar dit ziet eruit alsof het al eerder geserveerd is geweest of gewoon oud, met gekleurde/dorre randjes??quote:Op vrijdag 19 april 2024 20:23 schreef anndb het volgende:
[..]
Ja vond het ook beetje raar. En had het kunnen weten op menu stond ook banenblad erbij, waarom iets op menu zetten dat je als decoratie gebruikt? Kan je ook net zo goed mes, vork, bord erbij zetten maargoed
Ik heb werkelijk geen idee, huis cocktail, zal vast gezegd zijn maar geen idee. Was wel lekker.quote:Op woensdag 24 april 2024 19:33 schreef Vincent_student het volgende:
Ziet er inderdaad goed uit. Wel flink aan de prijs. Wat zijn dat voor drankjes op de eerste foto?
Ja voor mij ook, alleen sja... dit was helaas een beetje een tegenvaller. Jammer weer.quote:Op woensdag 24 april 2024 22:54 schreef golfer het volgende:
Jammer. Voor een echt goed kreeftenmenu kan je mij dag en nacht wakker maken, maar dit restaurant komt niet op mijn verlanglijst.
Maar over dat Belle Vue, het is alleen maar goed dat ze dat met een levend verse kreeft doen, normaliter laten ze die dan schrikken in een ijsbad, doormidden en dan serveren, maar misschien deden ze dat niet omdat je die andere helft later wel warm kreeg en ze dus wat geschipperd hebben, jammer wel.quote:Op donderdag 25 april 2024 08:09 schreef anndb het volgende:
[..]
Ja voor mij ook, alleen sja... dit was helaas een beetje een tegenvaller. Jammer weer.
Misschien ook wat aangepast naar smaken van de mens? Want die kreeftensoep zo slap, ja iedereen lust dit wel denk ik (?) maar een goede kreeftensoep smaakt zo niet. Maar aan de andere kant ik zat te denken, ik heb ooit eens gegeten in een sterrenzaak waarvan de chef bekend stond voor soepen en sauzen (bestaat niet meer) en daar zaten toen ook veel mensen met social deal bon of iets en niemand lustte die (goede) kreeften soep met sterke smaak. Maar voor mij was dit gewoon bouillon met wat zout.
Ja zal zo zijn, maar zet dan lauwwarme kreeft op het menu.quote:Op donderdag 25 april 2024 09:21 schreef Tarado het volgende:
[..]
Maar over dat Belle Vue, het is alleen maar goed dat ze dat met een levend verse kreeft doen, normaliter laten ze die dan schrikken in een ijsbad, doormidden en dan serveren, maar misschien deden ze dat niet omdat je die andere helft later wel warm kreeg en ze dus wat geschipperd hebben, jammer wel.
In philippine kun je eigenlijk ook alleen maar mosselen eten ( daar zijn ze om vermaard) en dat is nu niet het seizoen.quote:Op donderdag 25 april 2024 12:58 schreef anndb het volgende:
[..]
Ja zal zo zijn, maar zet dan lauwwarme kreeft op het menu.
Mwa dat valt wel mee, op sterrenniveau is het ook niet altijd verassen. Daarnaast ga ik vaak uit eten beetje in de regio en wil niet te ver rijden, en twee- of driesterren is vaak ver van te voren reserveren. Ik heb overigens goed gegeten, en zitten zeker wel zaken bij die altijd goed zijn zoals Mireneau. Maar weet niet wat jij onder 'goed' uit eten gaan verstaat? Nog tips in Brabant of rondom maar niet in Antwerpen (ivm parkeren, tenzij goede parking).quote:Op maandag 29 april 2024 22:41 schreef Kreator het volgende:
[..]
Ik vind jouw posts wel vaak van die net niet restaurants, maar voor de net wel prijzen.
Misschien iets minder vaak, maar wel beter uit eten gaan?
Nu ja, ik eet alles, van cafetaria/chinees/allucaneat tot 3 sterren, dus in dat opzicht: Wie ben ik om er wat van te vinden.quote:Op dinsdag 30 april 2024 12:06 schreef anndb het volgende:
Maar weet niet wat jij onder 'goed' uit eten gaan verstaat?
Dat heeft ook vaak met de foto's zelf te maken, als je het bijvoorbeeld vergelijkt met op instagram die foodie foto's met juiste belichting, filters etc. daar kan je zelf met je snel geschoten mobielfoto's niet echt tegenop. Voor mij ook de reden dat ik eigenlijk alleen nog maar foto's voor mezelf maak, meer als geheugensteuntje van wat het ook alweer was. Ben er ook niet zo goed in en het eten koud laten worden voor een goed plaatje vind ik ook weer zonde.quote:Op dinsdag 30 april 2024 12:29 schreef Kreator het volgende:
[..]
Nu ja, ik eet alles, van cafetaria/chinees/allucaneat tot 3 sterren, dus in dat opzicht: Wie ben ik om er wat van te vinden.
Alleen vind ik die foto's van jou vaak een beetje net-niet ofzo. Kan het niet goed uitleggen. Wel wat duurder, maar een beetje geforceerd, zo net geen ster maar wel de hoofdprijs. Dan geef ik zelf de voorkeur aan een hele goede bistro oid.
Brabrant ken ik verder niet, dus kan je niet echt verder helpen en je moet ook vooral eten waar je wil eten..
Ben je wel eens bij Porta Sud in Breda geweest? Ik niet, maar ik denk er al jaren aan, komt er alleen nooit van.quote:Op dinsdag 30 april 2024 12:06 schreef anndb het volgende:
[..]
Mwa dat valt wel mee, op sterrenniveau is het ook niet altijd verassen. Daarnaast ga ik vaak uit eten beetje in de regio en wil niet te ver rijden, en twee- of driesterren is vaak ver van te voren reserveren. Ik heb overigens goed gegeten, en zitten zeker wel zaken bij die altijd goed zijn zoals Mireneau. Maar weet niet wat jij onder 'goed' uit eten gaan verstaat? Nog tips in Brabant of rondom maar niet in Antwerpen (ivm parkeren, tenzij goede parking).
Gaat op lijstje, zit komende dagen even druk maar misschien zondag of volgende week!quote:Op dinsdag 30 april 2024 13:35 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Ben je wel eens bij Porta Sud in Breda geweest? Ik niet, maar ik denk er al jaren aan, komt er alleen ooit van.
Ik maak geen fotos van het eten om die er perfect uit te laten zien, en post ze ook alleen maar hier. Niet op review sites of iets dergelijks. Puur om jullie even mee te laten "eten". En omdat ik vaak uit eten ga, ben ik hier op zich ook wel wat kritisch dan misschien iemand die maar heel af en toe bij gelegenheid gaat en de thuis keuken gewend is, wil ik echt wauw wauw zeggen en een bij wijze van 10 beoordelen zal het toch wel wat heel speciaals moeten zijn. Lidenhoff Nuenen vond ik toen wel echt goed uit de hoek komen met die Surinaamse invloeden in sterrenkeuken (2 sterren).quote:Op dinsdag 30 april 2024 12:43 schreef Tarado het volgende:
[..]
Dat heeft ook vaak met de foto's zelf te maken, als je het bijvoorbeeld vergelijkt met op instagram die foodie foto's met juiste belichting, filters etc. daar kan je zelf met je snel geschoten mobielfoto's niet echt tegenop. Voor mij ook de reden dat ik eigenlijk alleen nog maar foto's voor mezelf maak, meer als geheugensteuntje van wat het ook alweer was. Ben er ook niet zo goed in en het eten koud laten worden voor een goed plaatje vind ik ook weer zonde.
Is ook gewaardeerd hoor, altijd leuk om te lezen, die foto's moet je een beetje doorheen kijken.quote:Op dinsdag 30 april 2024 13:53 schreef anndb het volgende:
[..]
Ik maak geen fotos van het eten om die er perfect uit te laten zien, en post ze ook alleen maar hier. Niet op review sites of iets dergelijks. Puur om jullie even mee te laten "eten". En omdat ik vaak uit eten ga, ben ik hier op zich ook wel wat kritisch dan misschien iemand die maar heel af en toe bij gelegenheid gaat en de thuis keuken gewend is, wil ik echt wauw wauw zeggen en een bij wijze van 10 beoordelen zal het toch wel wat heel speciaals moeten zijn. Lidenhoff Nuenen vond ik toen wel echt goed uit de hoek komen met die Surinaamse invloeden in sterrenkeuken (2 sterren).
O&O staat bij mij nog op lijstje maar dan komt weer mijn probleem... altijd wel vol, en ik ben iemand die zegt hm geen zin om te koken wil ergens eten vanavond.
Wat denk je van mij, ik post een lunchdeal bij een keten en dat is echt het tegenovergestelde van wat hier voornamelijk gepost wordt. Daarom ben ik blij als ik ook iets lees of over een snackbar of shoarmaboer.quote:Op dinsdag 30 april 2024 12:48 schreef Kreator het volgende:
Ik fotografeer alles wat ik buitenshuis eet en ook wel vaak wat ik zelf kook. Ik zet het alleen niet zo vaak in dit topic omdat het dan niet uitgesproken goed of slecht is.
Zelfs de dubbele dooier uit 1 ei niet van afgelopen weekend in de lokale Bistro.
[ afbeelding ]
-edit- 38 euro voor 2 personen, inclusief 3 drankjes.
Wij hebben geluncht bij O&O dan hebben ze veel meer ruimte, wij vonden het zeker de moeite waard!quote:Op dinsdag 30 april 2024 13:53 schreef anndb het volgende:
[..]
Ik maak geen fotos van het eten om die er perfect uit te laten zien, en post ze ook alleen maar hier. Niet op review sites of iets dergelijks. Puur om jullie even mee te laten "eten". En omdat ik vaak uit eten ga, ben ik hier op zich ook wel wat kritisch dan misschien iemand die maar heel af en toe bij gelegenheid gaat en de thuis keuken gewend is, wil ik echt wauw wauw zeggen en een bij wijze van 10 beoordelen zal het toch wel wat heel speciaals moeten zijn. Lidenhoff Nuenen vond ik toen wel echt goed uit de hoek komen met die Surinaamse invloeden in sterrenkeuken (2 sterren).
O&O staat bij mij nog op lijstje maar dan komt weer mijn probleem... altijd wel vol, en ik ben iemand die zegt hm geen zin om te koken wil ergens eten vanavond.
Ja lijkt me top maar lunch moet ik vanaf antwerpen of oostende maar net in de buurt zijn.quote:Op dinsdag 30 april 2024 21:00 schreef SV-tje het volgende:
[..]
Wij hebben geluncht bij O&O dan hebben ze veel meer ruimte, wij vonden het zeker de moeite waard!
Dat zit toch op de Heuvelring? Ben er nog nooit geweest en we wilden er laatst binnen gaan maar hebben toen toch gekozen voo Bistro St. Sjaak. Maar het ziet er best lekker uit allemaal.. toch eens een keer proberen. Twijfel dan altijd en zie het dan een beetje als een soort shoarma tent. Is ook niets mis mee maar daar ga ik ook nooit uit eten en dat bestellen we dan.quote:Op dinsdag 30 april 2024 15:11 schreef anndb het volgende:
Nou ik zal er ook nog maar even een "normale" in gooien dan haha.
Waar: Minos Pallas, Tilburg
Wanneer: afgelopen Zondag
Wat:
Even snel wat eten, twijfelden over Rix Gastrobar of de griek, werd de griek want "gewoon altijd goed".
Begonnen om voorgerechtje te delen, warme meze, mosselen, calamari, keftedes, feta in beslag en feta in bladerdeeg met knoflooksaus. Goed gewoon.
Toen 1x gyros in champignonsaus met kaas uit de oven en een keer "Mykonos" schotel met souvlaki, gyros en 2 soutzouki.
Was lekker, gewoon altijd goed en voldoende. Frietjes en rijst er bij en salade.
Al lange tijd vaste waarde in Tilburg en de beste er van ook vind ik (en vele met mij). Hadden maar amper plek nog zonder reservering. Normaal kan je in de gezellige zitjes zitten wel, maar nu vol vol dus helaas.
Hierna nog ijsje op bij de buren (Intermezzo, beste ijs van Tilburg).
Kosten: 70 euro
Cijfer: 7.5/10.[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik snap deze zin nietquote:Op dinsdag 30 april 2024 22:22 schreef Ole het volgende:
Ik had net een slice van New York Pizza. Mozzarella tomaat. Ik ben barbaar, ze beloven mij Pizza Hawaii![]()
Oh binnin zit je best gezellig hoor, heuvelring inderdaad tegenover mc donalds. Typisch griekse inrichting wel maar vind dat wel wat hebben. St sjaak nog nooit geweest, is dat wat?quote:Op woensdag 1 mei 2024 09:35 schreef lojanda het volgende:
[..]
Dat zit toch op de Heuvelring? Ben er nog nooit geweest en we wilden er laatst binnen gaan maar hebben toen toch gekozen voo Bistro St. Sjaak. Maar het ziet er best lekker uit allemaal.. toch eens een keer proberen. Twijfel dan altijd en zie het dan een beetje als een soort shoarma tent. Is ook niets mis mee maar daar ga ik ook nooit uit eten en dat bestellen we dan.
Het is een gezellig restaurant en hebben er lekker gegeten. Het is een Bistro en dat vind ik altijd lekker. We hadden drie gangen genomen en daar een fles huiswijn bij en twee rode Port bij het nagerecht. We hebben inclusief fooi 165 euro betaald.quote:Op woensdag 1 mei 2024 10:54 schreef anndb het volgende:
[..]
Oh binnin zit je best gezellig hoor, heuvelring inderdaad tegenover mc donalds. Typisch griekse inrichting wel maar vind dat wel wat hebben. St sjaak nog nooit geweest, is dat wat?
Hm ik twijfel altijd om daar te gaan. Menu denk ik dan sja kan wel maar dan wijk ik vaak toch uit naar iets anders bijv le bistro of hofstede.quote:Op woensdag 1 mei 2024 11:13 schreef lojanda het volgende:
[..]
Het is een gezellig restaurant en hebben er lekker gegeten. Het is een Bistro en dat vind ik altijd lekker. We hadden drie gangen genomen en daar een fles huiswijn bij en twee rode Port bij het nagerecht. We hebben inclusief fooi 165 euro betaald.
Hofstede de Blaak? Daar heb ik ook vaker gegeten maar mij trekt dan toch St Sjaak meer. Komt denk ik dat ik houdt van knus en ook een echte Bistro look maar ook het eten zelf vind ik hier beter.quote:Op woensdag 1 mei 2024 11:15 schreef anndb het volgende:
[..]
Hm ik twijfel altijd om daar te gaan. Menu denk ik dan sja kan wel maar dan wijk ik vaak toch uit naar iets anders bijv le bistro of hofstede.
Eigenaar is al sinds jaren 80 het zelfde (Pito), chef varieert wel.quote:Op woensdag 1 mei 2024 11:19 schreef lojanda het volgende:
[..]
Hofstede de Blaak? Daar heb ik ook vaker gegeten maar mij trekt dan toch St Sjaak meer. Komt denk ik dat ik houdt van knus en ook een echte Bistro look maar ook het eten zelf vind ik hier beter.
Bij Le Bistro ben ik jaren geleden weleens geweest maar weet niet of daar nog steeds dezelfde eigenaren in zitten.
Ik heb er toen (van wat ik me kan herinneren) ook lekker gegeten. Ik zal eens kijken op de site van het restaurant en misschien er nog eens naartoe gaanquote:Op woensdag 1 mei 2024 11:39 schreef anndb het volgende:
[..]
Eigenaar is al sinds jaren 80 het zelfde (Pito), chef varieert wel.
Heeft bijna altijd nog buiten de kaart om ook nog kingkrab en kreeft. Pito sja, tegen vaste gasten altijd heel vriendelijk maar ik snap je punt ja.quote:Op woensdag 1 mei 2024 13:10 schreef NoCigar het volgende:
Ik zie werkelijk iets op de kaart waarom ik er zou willen eten. Ben er een eeuwigheid geleden wel een paar keer geweest en de mannelijke bediende (eigenaar?) was ook tamelijk onsympathiek, terwijl de vrouw die daar rond liep wel weer erg leuk was. Nooit meer gegaan wegens de weinig inspirerende kaart en die man.
Is waar ribs factory zat toch op korte heuvel? Is wel nog van de grill allemaal? Ik zelf zou ook eerder rodeo of rosalie gaan dan.quote:Op woensdag 1 mei 2024 14:12 schreef Ace1 het volgende:
Waar? Mr. Meat in Tilburg
Wanneer? Afgelopen zondag
Na een paar biertjes op het terras besloten hier met een paar vrienden wat te eten.
Attente bediening welke helaas niet allemaal Nederlands sprekende, iets wat nu helaas in Tilburg ook steeds meer de standaard wordt. De wijnkaart is uitgebreid en de dame van de bediening wist er wel het een en ander over te vertellen.
We kregen vooraf een amuze van beef tartaar, wel lekker, niet bijzonder.
Vervolgens had ik buikspek als voorgerecht. Heerlijk mals en goed van smaak. Het lag op een paar appelpartjes die nog soort van rauw waren, dit had van mij niet gehoeven.
Als hoofdgerecht had ik de ossenhaas. Lekker mals en precies medium rare zoals ik hem gevraagd had. De pepersaus die ik erbij kreeg was vrii vlak van smaak. De frietjes waren lekker. Ik heb geen nagerecht op omdat de keuze vrij beperkt en niet mijn ding was.
Voorgerecht was 15 euro, wat ik vrij prijzig vind. De ossenhaas was uit mijn hoofd 250gram en ongeveer 35 euro.
Al met al een prima ervaring, niet bijzonder verder. De ossenhaas van Rodeo is beter, alhoewel ik daar de flank steak prefereer.
Klopt. Van green egg.. Vlees Rodeo is beter. Sfeer Rodeo moet je van houden..quote:Op woensdag 1 mei 2024 14:39 schreef anndb het volgende:
[..]
Is waar ribs factory zat toch op korte heuvel? Is wel nog van de grill allemaal? Ik zelf zou ook eerder rodeo of rosalie gaan dan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |