Ben je wel eens bij Porta Sud in Breda geweest? Ik niet, maar ik denk er al jaren aan, komt er alleen nooit van.quote:Op dinsdag 30 april 2024 12:06 schreef anndb het volgende:
[..]
Mwa dat valt wel mee, op sterrenniveau is het ook niet altijd verassen. Daarnaast ga ik vaak uit eten beetje in de regio en wil niet te ver rijden, en twee- of driesterren is vaak ver van te voren reserveren. Ik heb overigens goed gegeten, en zitten zeker wel zaken bij die altijd goed zijn zoals Mireneau. Maar weet niet wat jij onder 'goed' uit eten gaan verstaat? Nog tips in Brabant of rondom maar niet in Antwerpen (ivm parkeren, tenzij goede parking).
Gaat op lijstje, zit komende dagen even druk maar misschien zondag of volgende week!quote:Op dinsdag 30 april 2024 13:35 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Ben je wel eens bij Porta Sud in Breda geweest? Ik niet, maar ik denk er al jaren aan, komt er alleen ooit van.
Ik maak geen fotos van het eten om die er perfect uit te laten zien, en post ze ook alleen maar hier. Niet op review sites of iets dergelijks. Puur om jullie even mee te laten "eten". En omdat ik vaak uit eten ga, ben ik hier op zich ook wel wat kritisch dan misschien iemand die maar heel af en toe bij gelegenheid gaat en de thuis keuken gewend is, wil ik echt wauw wauw zeggen en een bij wijze van 10 beoordelen zal het toch wel wat heel speciaals moeten zijn. Lidenhoff Nuenen vond ik toen wel echt goed uit de hoek komen met die Surinaamse invloeden in sterrenkeuken (2 sterren).quote:Op dinsdag 30 april 2024 12:43 schreef Tarado het volgende:
[..]
Dat heeft ook vaak met de foto's zelf te maken, als je het bijvoorbeeld vergelijkt met op instagram die foodie foto's met juiste belichting, filters etc. daar kan je zelf met je snel geschoten mobielfoto's niet echt tegenop. Voor mij ook de reden dat ik eigenlijk alleen nog maar foto's voor mezelf maak, meer als geheugensteuntje van wat het ook alweer was. Ben er ook niet zo goed in en het eten koud laten worden voor een goed plaatje vind ik ook weer zonde.
Is ook gewaardeerd hoor, altijd leuk om te lezen, die foto's moet je een beetje doorheen kijken.quote:Op dinsdag 30 april 2024 13:53 schreef anndb het volgende:
[..]
Ik maak geen fotos van het eten om die er perfect uit te laten zien, en post ze ook alleen maar hier. Niet op review sites of iets dergelijks. Puur om jullie even mee te laten "eten". En omdat ik vaak uit eten ga, ben ik hier op zich ook wel wat kritisch dan misschien iemand die maar heel af en toe bij gelegenheid gaat en de thuis keuken gewend is, wil ik echt wauw wauw zeggen en een bij wijze van 10 beoordelen zal het toch wel wat heel speciaals moeten zijn. Lidenhoff Nuenen vond ik toen wel echt goed uit de hoek komen met die Surinaamse invloeden in sterrenkeuken (2 sterren).
O&O staat bij mij nog op lijstje maar dan komt weer mijn probleem... altijd wel vol, en ik ben iemand die zegt hm geen zin om te koken wil ergens eten vanavond.
Wat denk je van mij, ik post een lunchdeal bij een keten en dat is echt het tegenovergestelde van wat hier voornamelijk gepost wordt. Daarom ben ik blij als ik ook iets lees of over een snackbar of shoarmaboer.quote:Op dinsdag 30 april 2024 12:48 schreef Kreator het volgende:
Ik fotografeer alles wat ik buitenshuis eet en ook wel vaak wat ik zelf kook. Ik zet het alleen niet zo vaak in dit topic omdat het dan niet uitgesproken goed of slecht is.
Zelfs de dubbele dooier uit 1 ei niet van afgelopen weekend in de lokale Bistro.
[ afbeelding ]
-edit- 38 euro voor 2 personen, inclusief 3 drankjes.
Wij hebben geluncht bij O&O dan hebben ze veel meer ruimte, wij vonden het zeker de moeite waard!quote:Op dinsdag 30 april 2024 13:53 schreef anndb het volgende:
[..]
Ik maak geen fotos van het eten om die er perfect uit te laten zien, en post ze ook alleen maar hier. Niet op review sites of iets dergelijks. Puur om jullie even mee te laten "eten". En omdat ik vaak uit eten ga, ben ik hier op zich ook wel wat kritisch dan misschien iemand die maar heel af en toe bij gelegenheid gaat en de thuis keuken gewend is, wil ik echt wauw wauw zeggen en een bij wijze van 10 beoordelen zal het toch wel wat heel speciaals moeten zijn. Lidenhoff Nuenen vond ik toen wel echt goed uit de hoek komen met die Surinaamse invloeden in sterrenkeuken (2 sterren).
O&O staat bij mij nog op lijstje maar dan komt weer mijn probleem... altijd wel vol, en ik ben iemand die zegt hm geen zin om te koken wil ergens eten vanavond.
Ja lijkt me top maar lunch moet ik vanaf antwerpen of oostende maar net in de buurt zijn.quote:Op dinsdag 30 april 2024 21:00 schreef SV-tje het volgende:
[..]
Wij hebben geluncht bij O&O dan hebben ze veel meer ruimte, wij vonden het zeker de moeite waard!
Dat zit toch op de Heuvelring? Ben er nog nooit geweest en we wilden er laatst binnen gaan maar hebben toen toch gekozen voo Bistro St. Sjaak. Maar het ziet er best lekker uit allemaal.. toch eens een keer proberen. Twijfel dan altijd en zie het dan een beetje als een soort shoarma tent. Is ook niets mis mee maar daar ga ik ook nooit uit eten en dat bestellen we dan.quote:Op dinsdag 30 april 2024 15:11 schreef anndb het volgende:
Nou ik zal er ook nog maar even een "normale" in gooien dan haha.
Waar: Minos Pallas, Tilburg
Wanneer: afgelopen Zondag
Wat:
Even snel wat eten, twijfelden over Rix Gastrobar of de griek, werd de griek want "gewoon altijd goed".
Begonnen om voorgerechtje te delen, warme meze, mosselen, calamari, keftedes, feta in beslag en feta in bladerdeeg met knoflooksaus. Goed gewoon.
Toen 1x gyros in champignonsaus met kaas uit de oven en een keer "Mykonos" schotel met souvlaki, gyros en 2 soutzouki.
Was lekker, gewoon altijd goed en voldoende. Frietjes en rijst er bij en salade.
Al lange tijd vaste waarde in Tilburg en de beste er van ook vind ik (en vele met mij). Hadden maar amper plek nog zonder reservering. Normaal kan je in de gezellige zitjes zitten wel, maar nu vol vol dus helaas.
Hierna nog ijsje op bij de buren (Intermezzo, beste ijs van Tilburg).
Kosten: 70 euro
Cijfer: 7.5/10.[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik snap deze zin nietquote:Op dinsdag 30 april 2024 22:22 schreef Ole het volgende:
Ik had net een slice van New York Pizza. Mozzarella tomaat. Ik ben barbaar, ze beloven mij Pizza Hawaii![]()
Oh binnin zit je best gezellig hoor, heuvelring inderdaad tegenover mc donalds. Typisch griekse inrichting wel maar vind dat wel wat hebben. St sjaak nog nooit geweest, is dat wat?quote:Op woensdag 1 mei 2024 09:35 schreef lojanda het volgende:
[..]
Dat zit toch op de Heuvelring? Ben er nog nooit geweest en we wilden er laatst binnen gaan maar hebben toen toch gekozen voo Bistro St. Sjaak. Maar het ziet er best lekker uit allemaal.. toch eens een keer proberen. Twijfel dan altijd en zie het dan een beetje als een soort shoarma tent. Is ook niets mis mee maar daar ga ik ook nooit uit eten en dat bestellen we dan.
Het is een gezellig restaurant en hebben er lekker gegeten. Het is een Bistro en dat vind ik altijd lekker. We hadden drie gangen genomen en daar een fles huiswijn bij en twee rode Port bij het nagerecht. We hebben inclusief fooi 165 euro betaald.quote:Op woensdag 1 mei 2024 10:54 schreef anndb het volgende:
[..]
Oh binnin zit je best gezellig hoor, heuvelring inderdaad tegenover mc donalds. Typisch griekse inrichting wel maar vind dat wel wat hebben. St sjaak nog nooit geweest, is dat wat?
Hm ik twijfel altijd om daar te gaan. Menu denk ik dan sja kan wel maar dan wijk ik vaak toch uit naar iets anders bijv le bistro of hofstede.quote:Op woensdag 1 mei 2024 11:13 schreef lojanda het volgende:
[..]
Het is een gezellig restaurant en hebben er lekker gegeten. Het is een Bistro en dat vind ik altijd lekker. We hadden drie gangen genomen en daar een fles huiswijn bij en twee rode Port bij het nagerecht. We hebben inclusief fooi 165 euro betaald.
Hofstede de Blaak? Daar heb ik ook vaker gegeten maar mij trekt dan toch St Sjaak meer. Komt denk ik dat ik houdt van knus en ook een echte Bistro look maar ook het eten zelf vind ik hier beter.quote:Op woensdag 1 mei 2024 11:15 schreef anndb het volgende:
[..]
Hm ik twijfel altijd om daar te gaan. Menu denk ik dan sja kan wel maar dan wijk ik vaak toch uit naar iets anders bijv le bistro of hofstede.
Eigenaar is al sinds jaren 80 het zelfde (Pito), chef varieert wel.quote:Op woensdag 1 mei 2024 11:19 schreef lojanda het volgende:
[..]
Hofstede de Blaak? Daar heb ik ook vaker gegeten maar mij trekt dan toch St Sjaak meer. Komt denk ik dat ik houdt van knus en ook een echte Bistro look maar ook het eten zelf vind ik hier beter.
Bij Le Bistro ben ik jaren geleden weleens geweest maar weet niet of daar nog steeds dezelfde eigenaren in zitten.
Ik heb er toen (van wat ik me kan herinneren) ook lekker gegeten. Ik zal eens kijken op de site van het restaurant en misschien er nog eens naartoe gaanquote:Op woensdag 1 mei 2024 11:39 schreef anndb het volgende:
[..]
Eigenaar is al sinds jaren 80 het zelfde (Pito), chef varieert wel.
Heeft bijna altijd nog buiten de kaart om ook nog kingkrab en kreeft. Pito sja, tegen vaste gasten altijd heel vriendelijk maar ik snap je punt ja.quote:Op woensdag 1 mei 2024 13:10 schreef NoCigar het volgende:
Ik zie werkelijk iets op de kaart waarom ik er zou willen eten. Ben er een eeuwigheid geleden wel een paar keer geweest en de mannelijke bediende (eigenaar?) was ook tamelijk onsympathiek, terwijl de vrouw die daar rond liep wel weer erg leuk was. Nooit meer gegaan wegens de weinig inspirerende kaart en die man.
Is waar ribs factory zat toch op korte heuvel? Is wel nog van de grill allemaal? Ik zelf zou ook eerder rodeo of rosalie gaan dan.quote:Op woensdag 1 mei 2024 14:12 schreef Ace1 het volgende:
Waar? Mr. Meat in Tilburg
Wanneer? Afgelopen zondag
Na een paar biertjes op het terras besloten hier met een paar vrienden wat te eten.
Attente bediening welke helaas niet allemaal Nederlands sprekende, iets wat nu helaas in Tilburg ook steeds meer de standaard wordt. De wijnkaart is uitgebreid en de dame van de bediening wist er wel het een en ander over te vertellen.
We kregen vooraf een amuze van beef tartaar, wel lekker, niet bijzonder.
Vervolgens had ik buikspek als voorgerecht. Heerlijk mals en goed van smaak. Het lag op een paar appelpartjes die nog soort van rauw waren, dit had van mij niet gehoeven.
Als hoofdgerecht had ik de ossenhaas. Lekker mals en precies medium rare zoals ik hem gevraagd had. De pepersaus die ik erbij kreeg was vrii vlak van smaak. De frietjes waren lekker. Ik heb geen nagerecht op omdat de keuze vrij beperkt en niet mijn ding was.
Voorgerecht was 15 euro, wat ik vrij prijzig vind. De ossenhaas was uit mijn hoofd 250gram en ongeveer 35 euro.
Al met al een prima ervaring, niet bijzonder verder. De ossenhaas van Rodeo is beter, alhoewel ik daar de flank steak prefereer.
Klopt. Van green egg.. Vlees Rodeo is beter. Sfeer Rodeo moet je van houden..quote:Op woensdag 1 mei 2024 14:39 schreef anndb het volgende:
[..]
Is waar ribs factory zat toch op korte heuvel? Is wel nog van de grill allemaal? Ik zelf zou ook eerder rodeo of rosalie gaan dan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |