abonnement Unibet Coolblue
pi_211341084
quote:
CASSIE KLAAGT DIDDY AAN WEGENS VERKRACHTING EN SEKSHANDEL: "KLAAR OM MIJN VERHAAL TE DELEN"

Cassie heeft haar ex Sean 'Diddy' Combs aangeklaagd wegens verkrachting, mishandeling en sekshandel. De gebeurtenissen zouden in een tijdsbestek van tien jaar hebben plaatsgevonden. "Ik ben klaar om mijn verhaal te vertellen", aldus de zangeres. Het team van Diddy ontkent de beschuldigingen.

CASSIE KLAAGT DIDDY AAN
Volgens The New York Times heeft Cassie de beschuldigingen donderdag ingediend bij de rechtbank. Het tweetal ontmoette elkaar voor het eerst in 2005 en trad vanaf 2012 officieel naar buiten met hun relatie. Volgens Cassie liet Diddy, die vijftien jaar ouder is dan de Me & U-zangeres, zich in de periode daartussen al van zijn slechte kant zien.

Zo onthult Cassie onder meer dat Diddy haar regelmatig sloeg en haar zelfs dwong om seks te hebben met anderen, terwijl hij het op film vastlegde. Ook zou ze geforceerd zijn om drugs te nemen en tegen haar zin in handelingen te verrichten. Verder zegt Cassie dat Diddy in 2018 haar huis binnendrong en haar toen verkrachtte. Dit zou vlak voor het einde van hun relatie zijn gebeurd.

VOORBEELD VOOR ANDERE VROUWEN
Cassie, die jarenlang getekend was bij het platenlabel Bad Boy Records van Diddy, wil met het delen van haar verhaal een inspiratie zijn voor vrouwen in soortgelijke situaties. "Na jaren van zwijgen en duisternis ben ik eindelijk klaar om mijn verhaal te vertellen. Ik wil naar voren treden, vooral als voorbeeld voor andere vrouwen die geweld en mishandeling in hun relatie ervaren."

GELD OF RECHTVAARDIGHEID
The New York Times heeft navraag gedaan bij het team van Diddy over de aanklachten. Zij noemen de beschuldigingen "beledigend en bizar". In een verklaring laten ze verder weten dat Cassie tientallen miljoenen dollars zou hebben geist om Diddy niet openlijk te schaden. "Als we haar het geld niet zouden betalen, zou ze in een boek over de relatie met Combs schrijven om hem kapot te maken."

Het team van Cassie zegt daarentegen dat de advocaten van haar ex-man contact met haar opgenomen hebben om haar beschuldigingen te verbergen voor de buitenwereld. "Ze boden 'een bedrag met zeven nullen', maar dat heeft ze niet geaccepteerd. Ze is niet uit op geld, maar op rechtvaardigheid."https://www.funx.nl/news/(...)ijn-verhaal-te-delen

24 uur later.....

quote:
Cassie en haar ex-vriend Sean 'Diddy' Combs hebben een schikking getroffen. Het nieuws komt een dag nadat de zangeres hem had beschuldigd van verkrachting en mishandeling.
De partijen maakten vrijdagavond bekend dat ze een overeenstemming hebben bereikt. Details over de voorwaarden van de schikking zijn niet bekendgemaakt.

"Ik heb besloten deze zaak in onderling overleg op te lossen, onder voorwaarden die ik tot op zekere hoogte zelf in de hand heb", zei Cassie in een verklaring. "Ik wil mijn familie, fans en advocaten bedanken voor hun steun."

Combs reageerde ook in een verklaring: "We hebben besloten deze kwestie in onderling overleg op te lossen. Ik wens Cassie en haar familie het allerbeste. Veel liefs."

De 37-jarige Cassie diende de aanklacht tegen haar 54-jarige ex donderdag in bij een federale rechtbank. Het tweetal had ruim tien jaar een knipperlichtrelatie. De zangeres, bekend van de hit Me & U, stond ook lange tijd onder contract bij het platenlabel van Combs.
Zou ze nu een bedrag met 9 nullen gekregen hebben?

Cassie wie??

pi_211341374
Ik ken haar nog wel. Ze had hier een bescheiden hitje met dit liedje.

pi_211344082
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 november 2023 22:29 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik ken haar nog wel. Ze had hier een bescheiden hitje met dit liedje.

Booooh wat een geil ding
U MAD?
pi_211417158
https://www.cbsnews.com/a(...)adult-survivors-act/

Nog twee rechtszaken aangespannen tegen Diddy.
  woensdag 21 februari 2024 @ 23:42:03 #5
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_212531348
Hij zit alweer in de problemen

quote:
https://www.nu.nl/muziek/(...)heeft-verkracht.html
Diddy ontkent officieel dat hij meisje (17) heeft verkracht

Sean Combs, beter bekend als Diddy, ontkent dat hij in 2003 een destijds zeventienjarig meisje heeft verkracht. Dat schrijft Rolling Stone op basis van rechtbankdocumenten die door de 54-jarige rapper zijn ingediend.
Combs zou in 2003 samen met de toenmalige directeur van Bad Boy Records en een onbekende man een meisje hebben verkracht. Volgens het vermeende slachtoffer werd ze overgevlogen van Detroit naar de studio van Combs in New York. Daar zou ze eerst gedwongen zijn tot het nemen van drugs en alcohol en daarna zijn verkracht door de drie mannen. Combs ontkent dat hij ooit aan zoiets heeft deelgenomen, of er getuige van is geweest.

De reactie van Combs komt overeen met een bericht dat hij eind vorig jaar op Instagram plaatste. "Genoeg is genoeg", begon hij toen. "Ziekelijke beschuldigingen zijn geuit door mensen die snel geld willen verdienen. Laat mij duidelijk zijn: ik heb niks gedaan van de afschuwelijke dingen waarvan ik word beschuldigd."

De zaak is de vierde aanklacht tegen Diddy wegens verkrachting. In november vorig jaar trof hij een schikking met zijn ex Casandra 'Cassie' Ventura, de eerste die met beschuldigingen over de rapper naar buiten kwam. De zangeres had tien jaar lang een knipperlichtrelatie met Combs.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 14 maart 2024 @ 23:27:10 #6
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_212831386
Dat hij aan usher en bieber heeft gezeten toen ze nog minderjarig waren is ook erg.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  donderdag 14 maart 2024 @ 23:28:14 #7
476022 PzKpfw
Ongestoord Zeiken
pi_212831393
quote:
0s.gif Op zondag 19 november 2023 08:03 schreef de_boswachter het volgende:

[..]
Booooh wat een geil ding
Die maakt er een wokkel van.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
  woensdag 27 maart 2024 @ 10:38:56 #8
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_212976558
Echt een lekker ding booooooooooh
U MAD?
pi_212979407
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2024 10:38 schreef Hexagon het volgende:
Het net begint zich te sluiten
https://nos.nl/artikel/25(...)-seksuele-uitbuiting
Hij was niet alleen niet aanwezig maar hij en zijn plane zijn blijkbaar verdwenen:

https://nypost.com/2024/0(...)ddy-and-his-jet/amp/
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')