Ik zou haast zeggen 'ik spring nu in de auto'quote:Op vrijdag 10 november 2023 18:38 schreef sigme het volgende:
[ afbeelding ]
Stoofpotje snijbonen, tomaat, couscous, zacht rundvlees (uit blik).
[ afbeelding ]
Wijntje erbij
Toe: kwark met fruit en (eigen) amandelen.
Fijn weekend Karzai!quote:Op vrijdag 10 november 2023 18:47 schreef Karzai het volgende:
Ik ga ook lekker snacken en bieren, fijn weekend mensen!
[ afbeelding ]
Dit ziet er heerlijk uitquote:Op vrijdag 10 november 2023 20:34 schreef Magica het volgende:
[ afbeelding ]
Burrata salade met Italiaanse bol met knoflook/olijfolie
Dit klinkt ook goedquote:Op vrijdag 10 november 2023 20:43 schreef Kanaroe het volgende:
Vandaag stond ik om 10.00 uur al in de keuken. In de weer met limoenen, chipotles, knoflook en 2 kilo hele mooie dikke runderriblappen.
De Mexicaanse Barbacoa heeft ruim 6 uur in de oven staan garen.
We aten het vlees met/op krokant gebakken maistortilla's & harde taco's en stevige romaineslablaadjes.
Erbij paprika-maissalade, gebakken zoete aardappelblokjes, ingelegde rode uienringen, en veel guacamole.
De disgenoten waren blij, kokkie ook
quote:Op zaterdag 11 november 2023 09:01 schreef Karzai het volgende:
ontbijt kwark en een banaan
lunch broodjes kroket
[ afbeelding ]
vanavond kippenpootjes met tomaat, ui, erwtjes, aardappel
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Prachtigquote:Op zaterdag 11 november 2023 20:28 schreef stavromulabeta het volgende:
Het was weer druilerig vandaag. Dus tijd om te koken.
[ afbeelding ]
Als amuse een koekje van nasi goreng met rendang en schuim van kokosroom en atjar. Eigenlijk de restjes van gisteren. Plus een cheesecake van geitenkaas en vijgen-paprikajam.
[ afbeelding ]
Tofu met een gochujang-honing-peer-dressing.
[ afbeelding ]
En paddestoelenrisotto.
En zo meteen taart uit een too good to go van de Bijenkorf
Waar heb je dit gegeten?quote:Op zaterdag 11 november 2023 20:11 schreef FutureFairytale het volgende:
Lekker Maleis gegeten vandaag
Sui Kau- en 'Nyonya' soep (laatste smaakt naar laksa zonder de noedels.
[ link | afbeelding ]
Char Kway Teow.
[ link | afbeelding ]
Hainanese Chicken.
[ link | afbeelding ]
Eigenlijk gewoon dit recept van Meera Sodha gevolgd. En daar dan een geconfijt schijfje peer tegenaan gezet.quote:Op zaterdag 11 november 2023 21:52 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Prachtig![]()
Wat heb je met de tofu gedaan?
Bij Nyonya in Amsterdam. Waren gisteren voor het eerst weer open sinds de verbouwing (weet niet wat er verbouwd is eigenlijkquote:Op zaterdag 11 november 2023 22:55 schreef Molo het volgende:
Zo, teveel lekkere dingen te lezen hier zeg
[..]
Waar heb je dit gegeten?
Klinkt lekker! Al geproefd?quote:Op zondag 12 november 2023 14:35 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik ga zo een tulband maken met appel en walnoten
Yeah, leuk dat je dat ook hebt gegeten en dat het geslaagd wasquote:Op zondag 12 november 2023 19:09 schreef Kanaroe het volgende:
Vandaag op kraamvisite geweest bij Mosi, olifantje (geboren 4 november) in de Beekse Bergen![]()
Daar een matig champignonsoepje en een aardig lekker broodje gezond genuttigd.
Aansluitend lekker gegeten bij een restaurantje in de buurt van het park.
Eindelijk heb ik ook eens *Steppegras*gegeten, met een lekker runderstoofpotje en een tripel Karmeliet erbij.
Lekker, die dunne frietjes, we maakten ze vroeger thuis ook wel eens zo.
*geen kilo steppegras zoals bepaalde iemanden in dit topic, maar een kleine portie
Goed!quote:Op zondag 12 november 2023 21:12 schreef mascara-klodder het volgende:
Staat. In. De. Oven.
Wakker blijven! Wakker blijven!
[ link | afbeelding ]
Wat ziet jouw bamiprutje er heerlijk uit. Mag ik daar het recept van? Die zoetzure komkommers heb ik ook altijd, heerlijk.quote:Op zondag 12 november 2023 15:13 schreef mascara-klodder het volgende:
Voor straks (en morgen) bami met zoetzure komkommer
[ link | afbeelding ]
Zou ik ook graag willen weten, had mascara laatst een prive bericht gedaan hierover, maar waarschijnlijk niet gezien.quote:Op maandag 13 november 2023 11:23 schreef praadje het volgende:
[..]
Wat ziet jouw bamiprutje er heerlijk uit. Mag ik daar het recept van? Die zoetzure komkommers heb ik ook altijd, heerlijk.
Was niet lekkerquote:Op maandag 13 november 2023 16:37 schreef golfer het volgende:
Straks maak ik gehaktballetjes uit de oven.
Dit klinkt lekkerquote:Op maandag 13 november 2023 20:53 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[ afbeelding ] gratin aardappel, brocoli, bloemkool, en ui. Met knoflook uit de tuin van @:lucky_strike
Waarom niet lekker?quote:
Jammer! Recept gelezen en lijkt me wat flauw als je t daarbij houdt.quote:
Oh dat is minder lekker ja, snap ikquote:Op maandag 13 november 2023 22:29 schreef Blues het volgende:
Sowieso heeft g geen eetlust, maar ik vond de saus zoutig en de balletjes flauwig.
Geen succes.
Veel tweaken
quote:Op maandag 13 november 2023 11:23 schreef praadje het volgende:
[..]
Wat ziet jouw bamiprutje er heerlijk uit. Mag ik daar het recept van? Die zoetzure komkommers heb ik ook altijd, heerlijk.
@mascara-klodderquote:Op maandag 13 november 2023 13:40 schreef Cici het volgende:
[..]
Zou ik ook graag willen weten, had mascara laatst een prive bericht gedaan hierover, maar waarschijnlijk niet gezien.
@Cici en @praadje dat is helemaal helemaal langs me heen gegaanquote:
Ach 1 voordeel, dat lastige gesprek is zo afgelopenquote:Op woensdag 15 november 2023 09:34 schreef mascara-klodder het volgende:
Had left-over pizza van gister als ontbijt met dot knoflooksaus erop
Heb zo alleen wel belangrijk gesprek
En thee natuurlijk
wel als je uit je giechel meurt naar knoflookquote:Op woensdag 15 november 2023 09:56 schreef Gajes_Octavianus het volgende:
[..]
Ach 1 voordeel, dat lastige gesprek is zo afgelopen
Vanavond een zooi kippenlevertjes iig
Ik zei belangrijk gesprek he, das niet per se een lastig gesprekquote:Op woensdag 15 november 2023 09:56 schreef Gajes_Octavianus het volgende:
[..]
Ach 1 voordeel, dat lastige gesprek is zo afgelopen
Vanavond een zooi kippenlevertjes iig
Ik vind belangrijke gesprekken altijd lastig, juist omdat ze zo belangrijk zijn.quote:Op woensdag 15 november 2023 10:18 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ik zei belangrijk gesprek he, das niet per se een lastig gesprek
Dank je wel!!quote:Op woensdag 15 november 2023 09:32 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
@:cici en @:praadje dat is helemaal helemaal langs me heen gegaan
Op gevoel.
Ui, gember (niet te veel, is niet lekker als dat overheerst) en knoflook fijn hakken, peper in ringetjes, fruiten in zonnebloemolie.
Kipdijfilet goed schoonmaken, in kleine stukjes even meebakken.
Ketoembar, djinten, paprikapoeder, zout, sambal manis even meebakken voor een minuutje.
Ketjap en blik tomatenblokjes erbij + zak dunne prei-ringetjes/of zelf dunne ringetjes snijden/witte kool kan ook en dan laten pruttelen voor 3 kwartier.
Als ik het niet vergeet te kopen ook nog taugé erbij het laatste kwartier.
Proeven en evt nog kruiden/ketjap/sambal erbij.
Chinese eiermie koken en dan mixen met prutje.
In pan met azijn, veel suiker, wat citroensap en water laten koken, dan mooie dunne plakjes van een mm, peperringetjes erin, van vuur afhalen en laten afkoelen.
Dit doe ik altijd als eerste of avond van te voren.
Hoe maak ik dit?quote:Op woensdag 15 november 2023 10:45 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Gister ramen gemaakt die niet heel fotogeniek was, maar de miso braised ui en shiitake die er in gingen wel
[ afbeelding ]
Zware braadpan of skillet (moet oven geschikt zijn), halve uien er in, bakken in boter op hoge temperatuur. Ui omdraaien, bakken. Bouillon en smaakmakers toevoegen tot de uien half onder staan (nu met miso en mirin, en de bouillon met oa soja, als ik deze uien niet in de soep ging gooien maar als bijgerecht zou eten zou ik er ook gember en knoflook bij doen. Gochujang ipv miso kan ook).quote:Op woensdag 15 november 2023 11:16 schreef Molo het volgende:
[..]
Hoe maak ik dit?
Hier tot nu toe alleen zwarte koffie, straks tosti's
Oh dat is makkelijk, top, ga ik eens maken!quote:Op woensdag 15 november 2023 12:50 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Zware braadpan of skillet (moet oven geschikt zijn), halve uien er in, bakken in boter op hoge temperatuur. Ui omdraaien, bakken. Bouillon en smaakmakers toevoegen tot de uien half onder staan (nu met miso en mirin, en de bouillon met oa soja, als ik deze uien niet in de soep ging gooien maar als bijgerecht zou eten zou ik er ook gember en knoflook bij doen. Gochujang ipv miso kan ook).
In de oven gooien. Ik had dit in de heteluchtoven gedaan omdat ik de gewone oven in gebruik had, maar dat is om het even. Ik had'm op 200 graden (220 gewone oven) voor half uur, veertig minuten? Zoiets.
Picsquote:Op woensdag 15 november 2023 15:24 schreef Kanaroe het volgende:
Gehaktballetjes in saus van ovengeroosterde paprika, tomaat, knoflook, sjalot met spaghetti
Nice picsquote:Op woensdag 15 november 2023 15:58 schreef golfer het volgende:
Ik heb kiphaasjes gekruid en met panko gepaneerd en ga die straks bakken. Eten daar appelcompote bij.
Volgen altijd als het klaar is en we het op een bord hebben gedaan. Wat je had kunnen zien bij teruglezen.quote:
Thanksquote:Op woensdag 15 november 2023 09:32 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
@:cici en @:praadje dat is helemaal helemaal langs me heen gegaan
Plaatje bij het praatje.quote:Op woensdag 15 november 2023 16:36 schreef capricia het volgende:
Fagioli all’Uccelletto con Salsiccia.
Zin in!
quote:Op woensdag 15 november 2023 15:58 schreef golfer het volgende:
Ik heb kiphaasjes gekruid en met panko gepaneerd en ga die straks bakken. Eten daar appelcompote bij.
Ok dit zou ik ook wel willenquote:Op woensdag 15 november 2023 17:56 schreef capricia het volgende:
[..]
Plaatje bij het praatje.
[ link | afbeelding ]
Boh, ziet er goed uitquote:
ZEG DAT DAN EERDERquote:Op woensdag 15 november 2023 18:12 schreef Molo het volgende:
[..]
Boh, ziet er goed uit
Lik mosterd erbij
Morgen dus maar nog een keerquote:
Van overgebleven kippensoep/bouillon heb ik nog kippenvleugels erin gekookt zodat het extra krachtig en lekker vet wordt en daarmee een noedelsoep gemaakt. Deze paar dagen met wat verkoudheid ben ik met deze kippensoep prima mee doorgekomen.quote:Op maandag 13 november 2023 21:37 schreef hemarookworst het volgende:
Kippensoep met lading groenten
[ link | afbeelding ]
Kippenlevertjes, heerlijk!quote:Op donderdag 16 november 2023 13:20 schreef Gajes_Octavianus het volgende:
Nu een bakje kippenlevertjes in de airfryer gegooid
Zo te lezen in de airfryerquote:Op donderdag 16 november 2023 15:06 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Kippenlevertjes, heerlijk!
Hoe heb jij ze bereid dan?
180 graden, 12 minuten, na 6 minuten omdraaien.quote:Op donderdag 16 november 2023 15:11 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Ja, dat klinkt wel apart!
Ik wil iets meer info
Ah, okee, en heb je de levertjes ook nog gekruid ofzo.quote:Op donderdag 16 november 2023 15:28 schreef Gajes_Octavianus het volgende:
[..]
180 graden, 12 minuten, na 6 minuten omdraaien.
Je kunt in principe vrijwel alles in de airfryer maken.
Ik heb deze vragen ookquote:Op donderdag 16 november 2023 15:30 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Ah, okee, en heb je de levertjes ook nog gekruid ofzo.
En voeg je dan nog een vetstof toe in de airfryer?
(Ik bak kippenlevers altijd met spek en ui)
Nee, rechtstreeks uit de verpakking zo het pannetje in.quote:Op donderdag 16 november 2023 15:30 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Ah, okee, en heb je de levertjes ook nog gekruid ofzo.
En voeg je dan nog een vetstof toe in de airfryer?
(Ik bak kippenlevers altijd met spek en ui)
Toch wel een beetje peper en zout mag ik hopen?quote:Op donderdag 16 november 2023 15:32 schreef Gajes_Octavianus het volgende:
[..]
Nee, rechtstreeks uit de verpakking zo het pannetje in.
Bij groentes voeg ik wel wat olijfolie toe.
lintworpje?quote:Op donderdag 16 november 2023 16:16 schreef Seeburg54 het volgende:
Ik kan de hele dag wel vreten trouwens, niet normaal.
quote:
ow ja dat koop ik niet, wat ik niet in huis heb kan ik ook niet snaaienquote:Op donderdag 16 november 2023 16:23 schreef Seeburg54 het volgende:
[..]
Er is ook teveel lekkers deze tijd van het jaar.![]()
quote:Op donderdag 16 november 2023 17:36 schreef golfer het volgende:
Straks: patat van het Friethoes, rauwkost salade met appel en abikozenstukjes en door onze visjuwelier gemaakte 'lekkerbekjes' van kabeljauwhaas.
Wil je de toet uitleggenquote:Op donderdag 16 november 2023 18:34 schreef sigme het volgende:
[ afbeelding ]
Pasta op een bedje van bindsla. Met snijbonen en tomatensaus.
Toe: Mató met mermelade de melocoton
Recept, recept, recept!quote:Op woensdag 15 november 2023 23:09 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[ afbeelding ][ afbeelding ]
Gochujang braised ui, varkensgehakt, paksoi (met saus gemaakt van de dikke pasta die vormde in de pan van de ui), met rijst.
Mató is een specialiteit van de Spaanse Pyreneeën. Het lijkt op ricotta.quote:
Heel herkenbaarquote:Op vrijdag 17 november 2023 16:37 schreef Sunshine1982 het volgende:
Wat we gerechten zie ik hier voorbij komen zeg. Ik voel me echt hopeloos simpel met wat ik zoal klaar maak
Ik geniet zeker van alles wat ik hier zie![]()
Haha ja soms schaam ik me ook om te posten .quote:Op vrijdag 17 november 2023 16:37 schreef Sunshine1982 het volgende:
Wat we gerechten zie ik hier voorbij komen zeg. Ik voel me echt hopeloos simpel met wat ik zoal klaar maak
Ik geniet zeker van alles wat ik hier zie![]()
Schaam je je omdat het voor jouw gevoel te simpel is? Gewoon lekker posten tochquote:Op vrijdag 17 november 2023 17:00 schreef Magica het volgende:
[..]
Haha ja soms schaam ik me ook om te posten .
Ligt ook aan de beschrijving. Ik eet dalijk een wrap met gedroogde spinazie, gevuld met kaassalade, tomaat, romaine sla, rode ui en cheddar..
is gewoon een kant en klare wrap van de appie
Ja schamen is een groot woord, maar als je idd ziet wat hier allemaal voorbij komt… maar goed soms heb ik zin/tijd om er iets speciaals van te maken maar heel vaak ook nietquote:Op vrijdag 17 november 2023 17:04 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Schaam je je omdat het voor jouw gevoel te simpel is? Gewoon lekker posten toch![]()
OT: Agv vanavond. Bloemkool, aardappelen en een hamburger. Misschien chocovla als toetje.
Lekker!quote:Op vrijdag 17 november 2023 20:18 schreef Karzai het volgende:
Ja snap ik wel dat mensen zich geneerd voelen om hier te posten.
Maar laat je daardoor niet tegenhouden
Ik eet vanavond brood met frankfurters
[ afbeelding ]
Sean Conneryquote:Op vrijdag 17 november 2023 21:41 schreef stavromulabeta het volgende:
Poging om de kaas geheim te houden: volstrekt mislukt.
[ afbeelding ]
En 10 OASIS-punten voor wie de film herkend.
De goedkoopste nep-buche-de-chevre van de kaasboer die hier op zaterdag staat. 4 voor 10,- ofzoiets. Geen culinair hoogstandje maar wel prima.quote:
Niets mis mee! Ziet er lekker uit en met een glas rode wijn erbij en die film: genietenquote:Op vrijdag 17 november 2023 22:51 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
De goedkoopste nep-buche-de-chevre van de kaasboer die hier op zaterdag staat. 4 voor 10,- ofzoiets. Geen culinair hoogstandje maar wel prima.
quote:
Specifiek de ui?quote:
Van de bakker? Borstplaat van de plaatselijke banketbakker is zo geweldig. Nou ja was, hij is dit jaar overledenquote:
Holtkamp awyeahquote:Op zaterdag 18 november 2023 16:07 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Van de bakker? Borstplaat van de plaatselijke banketbakker is zo geweldig. Nou ja was, hij is dit jaar overleden![]()
Ik laat bezorgen vandaag. Verse patat mayo en een loempia speciaal
Wat voor Chinees?quote:Op zaterdag 18 november 2023 17:44 schreef borisz het volgende:
Mannengriep....
Dus Chinees besteld..
Samsing menu.quote:
IN ELK GEVAL GEEN FRIETJES!quote:Op zaterdag 18 november 2023 19:00 schreef loveyoulongtime het volgende:
Dadelijk pizza halen, pizza shoarma met knoflooksaus...
@:sp3c hier zou jij waarschijnlijk ananas op laten gooien barbaar.
Doet me denken aan deze die ik eerder zagquote:Op zaterdag 18 november 2023 19:00 schreef mascara-klodder het volgende:
Pannenkoeken aan het bakken. Ik word in de gaten gehouden
[ link | afbeelding ]
En voor je mij weer een topic laat verneuken ben ik weg uit dit topicquote:
Hont en vloer combiquote:Op zaterdag 18 november 2023 19:00 schreef mascara-klodder het volgende:
Pannenkoeken aan het bakken. Ik word in de gaten gehouden
[ link | afbeelding ]
Keukens, de favoriete plek van hondenquote:Op zaterdag 18 november 2023 19:00 schreef mascara-klodder het volgende:
Pannenkoeken aan het bakken. Ik word in de gaten gehouden
[ link | afbeelding ]
Goeie wel... Wanneer kom je ze voor mij bakken? Zien er echt lekker uit. Beslag tips wisselen?quote:
Kom maar hierheen. Je bent welkom hoorquote:Op zaterdag 18 november 2023 22:55 schreef loveyoulongtime het volgende:
[..]
Goeie wel... Wanneer kom je ze voor mij bakken? Zien er echt lekker uit. Beslag tips wisselen?
Van waar ik woon gaat dat ook weer een eeuwigheid durenquote:Op zaterdag 18 november 2023 22:58 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Kom maar hierheen. Je bent welkom hoor
Bohquote:Op zondag 19 november 2023 01:20 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[ afbeelding ]
Burger (varkensgehakt, la chinata, nootmuskaat, komijn, Worcestershiresaus, Brinta, ui, knoflook) op bolletje met augurk, sla, kaas en gebakken ui.
Niks mis mee. Blik is underrated.quote:
Bruine bonensoep uit blik van Unoxquote:
Zelf snert maken en die dan ook nog lekker is, is wel een kunst. (Vooral bij snert)quote:
Die gooi ik in de magnetron.quote:Op zondag 19 november 2023 15:19 schreef Jeroboam het volgende:
supermarktbapao te stomen op het vuur
Heeft nix met iq te maken... Koop gewoon zo'n ding en je leven wordt een stuk makkelijker.quote:Op zondag 19 november 2023 15:20 schreef Jeroboam het volgende:
[..]
Mijn iq is te hoog om thuis een magnetron te hebben.
Ik kan niet zoveel dingen bedenken die ik in een magnetron zou bereiden, de bapao misschien maar ik eet net zo vaak dumplings die je wel moet stomen en dus niet in de magnetron kunnen.quote:Op zondag 19 november 2023 15:25 schreef Bocaj het volgende:
[..]
Heeft nix met iq te maken... Koop gewoon zo'n ding en je leven wordt een stuk makkelijker.
Ik heb al een aantal jaren deze.
[ afbeelding ]
Ook nooit eens een prakje die warm moet?quote:Op zondag 19 november 2023 15:28 schreef Jeroboam het volgende:
[..]
Ik kan niet zoveel dingen bedenken die ik in een magnetron zou bereiden, de bapao misschien maar ik eet net zo vaak dumplings die je wel moet stomen en dus niet in de magnetron kunnen.
Ik eet berekenend dus als ik iets wil ontdooien laat ik het een dag in de koelkast ontdooien.quote:Op zondag 19 november 2023 15:32 schreef Bocaj het volgende:
[..]
Ook nooit eens een prakje die warm moet?
Iets ontdooien?
Etc. Zoek eens via Google wat je met een magnetron kan doen.
Eerder te laag, want een magnetron hebben is wel erg gemakkelijk en scheelt enorm veel tijd.quote:Op zondag 19 november 2023 15:20 schreef Jeroboam het volgende:
Mijn iq is te hoog om thuis een magnetron te hebben.
Grappige naam. Proost!quote:Op zondag 19 november 2023 17:08 schreef Blues het volgende:
Een heerlijk @:sarabi groundbock day biertje![]()
[ afbeelding ]
Straks een kiptortilla met veel groente uit de oven.
quote:Op zondag 19 november 2023 17:07 schreef Kanaroe het volgende:
Na een dag wandelen lekker Chinees halen bij het lokale Chin. Ind. Spec. Rest.
Mihoen, kipsaté, babi pangang en cha siew met knapperig spek, en kroepoek.
Ben er ook gek op maar wel duur geworden... (Bij mijn chinees dan...)quote:Op zondag 19 november 2023 17:07 schreef Kanaroe het volgende:
Na een dag wandelen lekker Chinees halen bij het lokale Chin. Ind. Spec. Rest.
Mihoen, kipsaté, babi pangang en cha siew met knapperig spek, en kroepoek.
Proost!quote:Op zondag 19 november 2023 17:08 schreef Blues het volgende:
Een heerlijk @:sarabi groundbock day biertje![]()
[ afbeelding ]
Straks een kiptortilla met veel groente uit de oven.
Helemaal koekieloekie die Anita en Edquote:
Hier ook een Chinees-Indische rijsttafel. kippensoep en tomatensoep erbijquote:Op zondag 19 november 2023 17:48 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Helemaal koekieloekie die Anita en Ed![]()
![]()
Maar het was heeeeeeeeelijk
Brintaquote:Op zondag 19 november 2023 01:20 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[ afbeelding ]
Burger (varkensgehakt, la chinata, nootmuskaat, komijn, Worcestershiresaus, Brinta, ui, knoflook) op bolletje met augurk, sla, kaas en gebakken ui.
Ik ook, zelfde geldt voor bruine bonensoep. Nog geen tegenvallend blik gehadquote:Op zondag 19 november 2023 15:18 schreef Bocaj het volgende:
[..]
Zelf snert maken en die dan ook nog lekker is, is wel een kunst. (Vooral bij snert)
Vind snert uit blik heel lekker (Unox). Al zijn veel huismerken ook niet slecht.
Volgens mij ken ik deze al zo'n 15 jaar maar ik blijf erom lachen. Lekker Hollandsquote:
Waarin scheelt het tijd dan?quote:Op zondag 19 november 2023 16:57 schreef golfer het volgende:
[..]
Eerder te laag, want een magnetron hebben is wel erg gemakkelijk en scheelt enorm veel tijd.
Ik denk dat @golfer het heeft over spul ontdooien maar daarvoor ga ik geen grote dikke doos in mijn keuken plaatsenquote:Op zondag 19 november 2023 20:13 schreef Prego het volgende:
[..]
Hoezo weet je dat niet? Je had toch een te hoog iq?
OT: tartiflette
Proost!quote:Op zondag 19 november 2023 20:18 schreef Molo het volgende:
Glaasje Groundbock Day van de brouwerij van @:sarabi en consort
Lekker, hij is eigenlijk lichter dan ik zou verwachten. Lekker zoetig en herfstig!
Binnenkort de Kers op de Taart eens pikaan maken
Oooh dat ziet er heerlijk uitquote:Op maandag 20 november 2023 18:01 schreef Blues het volgende:
Voor mezelf gekookt;
Kipdijfilet gebakken met knoflook ui p/z kerrie.
Worteltjes gekookt en verder gegaard in boter met een zwaaipeterselie
[ afbeelding ]
Ja topding dat!quote:Op maandag 20 november 2023 18:16 schreef Goitske het volgende:
Ik heb laatst na veel twijfelen een slowcooker aangeschaft en moet zeggen vind het een top aankoop![]()
Meerdere stoofvlees schotels gemaakt maar ook gehaktballen en erwtensoep
Oh jee, moge het je welbekomen......quote:Op maandag 20 november 2023 18:40 schreef golfer het volgende:
Ziekenhuis voedsel. In dit geval een gestoomd scholrolletje , wat rijst en doorgekookte worteltjes.
Ik heb ook het slowcooker kookboek van Sabine koning er bij besteld maar pluk ook andere recepten en idd minder vochtquote:Op maandag 20 november 2023 18:34 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja topding dat!
Maak de Rendang van Robin ook er eens in, is heerlijk
Gewoon minder vocht erinz laten garen 's nachts en dan voor de avond als je het wilt eten de bende even laten drogen in de oven. Fantastisch gerechtje dat
Oooh dat vind ik altijd zooo zoutquote:Op maandag 20 november 2023 18:35 schreef Molo het volgende:
Hier nu Unox erwtensoep met extra worst van de slager erbij![]()
Snel en lekkâh
Oh dat klinkt vreselijk vquote:Op maandag 20 november 2023 18:40 schreef golfer het volgende:
Ziekenhuis voedsel. In dit geval een gestoomd scholrolletje , wat rijst en doorgekookte worteltjes.
Zit inmiddels langs de kant bij zwemles, kon de stevige bak vet en zout wel gebruiken moet ik zeggenquote:Op maandag 20 november 2023 19:01 schreef Goitske het volgende:
[..]
Oooh dat vind ik altijd zooo zout
Ook worteltjes, dus toch iets hetzelfde gegeten als @Bluesquote:Op maandag 20 november 2023 18:40 schreef golfer het volgende:
Ziekenhuis voedsel. In dit geval een gestoomd scholrolletje , wat rijst en doorgekookte worteltjes.
Een scholrolletje krijg ik thuis nooit, had dat niet gedacht van een ziekenhuisquote:Op maandag 20 november 2023 18:40 schreef golfer het volgende:
Ziekenhuis voedsel. In dit geval een gestoomd scholrolletje , wat rijst en doorgekookte worteltjes.
Fijn wat van je te zien.quote:Op maandag 20 november 2023 18:40 schreef golfer het volgende:
Ziekenhuis voedsel. In dit geval een gestoomd scholrolletje , wat rijst en doorgekookte worteltjes.
Ik eet liever geen erwtensoep dan die van Unox uit blik 🙈quote:Op maandag 20 november 2023 19:16 schreef Molo het volgende:
[..]
Zit inmiddels langs de kant bij zwemles, kon de stevige bak vet en zout wel gebruiken moet ik zeggen
Vind het wel lekker. Één van de weinige dingen die ik uit blik eetquote:Op maandag 20 november 2023 21:07 schreef Goitske het volgende:
[..]
Ik eet liever geen erwtensoep dan die van Unox uit blik 🙈
Same samequote:Op maandag 20 november 2023 21:40 schreef Molo het volgende:
[..]
Vind het wel lekker. Één van de weinige dingen die ik uit blik eet
Je doet het nogquote:Op maandag 20 november 2023 18:40 schreef golfer het volgende:
Ziekenhuis voedsel. In dit geval een gestoomd scholrolletje , wat rijst en doorgekookte worteltjes.
Gister nog een blik unox stevige tomatensoep op, die vind ik lekkerder dan die zakken soep, het staat alleen zo arm als je in de winkel staat met een blik soepquote:Op maandag 20 november 2023 21:40 schreef Molo het volgende:
[..]
Vind het wel lekker. Één van de weinige dingen die ik uit blik eet
Mee eensquote:Op dinsdag 21 november 2023 11:15 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
Gister nog een blik unox stevige tomatensoep op, die vind ik lekkerder dan die zakken soep, het staat alleen zo arm als je in de winkel staat met een blik soep
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |