Het roosje 🌹quote:Op donderdag 27 juli 2023 17:21 schreef Myraela het volgende: Ik vind ze allemaal zo vrolijk. Het hartje zou normaal nog kunnen, maar zelfs die vind ik hier te vrolijk.
quote:Op donderdag 27 juli 2023 17:47 schreef DancingPhoebe het volgende:
Schouderkloppen graag. Mn hol door de regen naar buiten gesleept voor een wandeling toen de mailboxen zo schandalig leeg waren dat zelfs ik dat niet meer als excuus kon gebruiken om niet te gaan
Maar normaal gebruik ik daarvoor de regen, dus wel beetje trots.
Ook jijquote:
Er is dan ook best veel wat met een beetje aanzien gewoon over gaatquote:Op donderdag 27 juli 2023 16:48 schreef Blues het volgende:
Vooral dat laatste heeft een week of 4,5 geduurd.
Maar ik ben zijn moeder niet dus als hij er zelf aan toe is moet ie aktie ondernemen..en soms laat ik dan wel wat opmerkingen hier en daar vallen die richting uit.
Wat dat betreft zijn wij precies hetzelfde. Wachten met je kop in het zand tot het voorbij gaat
Grappig, al vind ik zelf bij het beoordelen de motivatiebrief juist veel interessanter.quote:Op donderdag 27 juli 2023 17:54 schreef Kaatje1 het volgende:
Geen idee of het nieuw is, maar wanneer je via Linkedin solliciteert hoef je alleen maar je CV te uploaden. Kan nergens vinden waar je een motivatie kunt schrijven dan wel toevoegen. Of het zou net bij de laatste 2 sollicitaties zijn. Vind het wel makkelijk trouwens, al had ik bij de laatste wel een leuke openingszin in gedachten.
Zou ik ook zeggen. Maar misschien komen er zoveel sollicitaties binnen dat ze eerst CV's willen scannen.quote:Op donderdag 27 juli 2023 17:58 schreef Myraela het volgende:
[..]
Grappig, al vind ik zelf bij het beoordelen de motivatiebrief juist veel interessanter.
Heb geen account meer bij LinkedIn kan t niet lezen.quote:Op donderdag 27 juli 2023 18:01 schreef Kaatje1 het volgende:
Oh en dit kwam ik net tegen. Mooi https://www.linkedin.com/(...)7082734515688755200/
Ik ga even een copy/paste doen:quote:Op donderdag 27 juli 2023 18:03 schreef Blues het volgende:
[..]
Heb geen account meer bij LinkedIn kan t niet lezen.
Enjoyquote:Op donderdag 27 juli 2023 18:28 schreef Lucky_Strike het volgende:
Omg. Er komt hier een Bossche bol binnen met pure chocolade![]()
Ik heb nog nooit een echte op.
Ohhhhhh geniet ervan (beetje jaloers)quote:Op donderdag 27 juli 2023 18:28 schreef Lucky_Strike het volgende:
Omg. Er komt hier een Bossche bol binnen met pure chocolade![]()
Ik heb nog nooit een echte op.
Dat gaat echt helemaal goedkomenquote:
Een ecktequote:Op donderdag 27 juli 2023 18:28 schreef Lucky_Strike het volgende:
Omg. Er komt hier een Bossche bol binnen met pure chocolade![]()
Ik heb nog nooit een echte op.
Leuk je gekend te hebbenquote:Op donderdag 27 juli 2023 18:25 schreef Lucky_Strike het volgende:
Het ruikt hier behoorlijk naar knoflook. Ik heb de teentjes van 4 bollen ontvliesd. De vliesjes gaan in de olie, de teentjes in de vriezer.
Van de Albert Heijn?quote:Op donderdag 27 juli 2023 18:35 schreef Blues het volgende:
[..]
Een eckte![]()
g heeft er ivm YOLO 2 meegenomen uit de supermarkt voor bij de koffie vanaaf![]()
Dekamarkt.quote:Op donderdag 27 juli 2023 18:37 schreef Myraela het volgende:
Van de Albert Heijn?Want dat zijn stiekem de lekkerste.
Kijk je wel uit?quote:Op donderdag 27 juli 2023 18:43 schreef Lonaa het volgende:
Vakantie geboekt. Paar dagen aan zee in Zeeland, paar dagen aansluitend naar Brugge.
Nu even omkleden voor potje rellen voetbal.
Hou je saus apart en gebruik de gnocchi van rumo, met een kooktijd van een minuut kan je die gewoon in je saus kokenquote:Op donderdag 27 juli 2023 18:39 schreef Myraela het volgende:
Ik zat net te puzzelen hoe ik wat vaker warm ga lunchen. Want werk toch veel vanuit huis, en warm lunchen maakt me blij. Maar door alle verhalen hier durf ik geen pasta meer voor meerdere dagen te koken om lui te zijn.
Nee!quote:Op donderdag 27 juli 2023 18:37 schreef Myraela het volgende:
[..]
Van de Albert Heijn?Want dat zijn stiekem de lekkerste.
Ohnee, het moment waar ik al jaren bang voor was.quote:Op donderdag 27 juli 2023 18:45 schreef Vanyel het volgende:
Nee!
Die hebben een nieuw recept. Vast goedkoper. De slagroom is nu ranzige weeïge room zonder structuur. Ik heb er laatst een na 2 happen laten staan.
AH was vroegah ook mijn lievelings, nu heb ik geen alternatief![]()
![]()
![]()
Maar serieus, waarom? Als je eerst water opzet is je pasta klaar tegen de tijd dat je je saus hebt opgewarmd. En die laat zich wel veilig bewaren.quote:
Nee!quote:Op donderdag 27 juli 2023 18:37 schreef Myraela het volgende:
[..]
Van de Albert Heijn?Want dat zijn stiekem de lekkerste.
Ui in airfryer. Na 10 min wat tomaten (en als je wil paprika) in stukken erbij. Minuut of 10, 15 later ei erdoor roeren. Feta naar wens.quote:Op donderdag 27 juli 2023 18:39 schreef Myraela het volgende:
Ik zat net te puzzelen hoe ik wat vaker warm ga lunchen. Want werk toch veel vanuit huis, en warm lunchen maakt me blij. Maar door alle verhalen hier durf ik geen pasta meer voor meerdere dagen te koken om lui te zijn.
Gnocchi is lekker, maar toch niet altijd helemaal waar je zin in hebt.quote:Op donderdag 27 juli 2023 18:44 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Hou je saus apart en gebruik de gnocchi van rumo, met een kooktijd van een minuut kan je die gewoon in je saus koken
Geen airfryer, maar zonder is dit ook wel te fixen. Goeie! En gezond.quote:Op donderdag 27 juli 2023 18:48 schreef Vanyel het volgende:
Ui in airfryer. Na 10 min wat tomaten (en als je wil paprika) in stukken erbij. Minuut of 10, 15 later ei erdoor roeren. Feta naar wens.
Ik gooi er voor smaak vaak worcestersaus, tabasco, pepers en/ of chipotle tabasco en zout en peper bij.
Na opdienen scheut olijfolie, brood optioneel.
Dat lunch ik als ik warm wil en relatief weinig tijd heb. Niet roeren, wel snijden.
Hoe lang warm jij saus op?quote:Op donderdag 27 juli 2023 18:47 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Maar serieus, waarom? Als je eerst water opzet is je pasta klaar tegen de tijd dat je je saus hebt opgewarmd. En die laat zich wel veilig bewaren.
Het zat al allemaal gemixt in een diepvries zak. De laatste portiequote:Op donderdag 27 juli 2023 18:47 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Maar serieus, waarom? Als je eerst water opzet is je pasta klaar tegen de tijd dat je je saus hebt opgewarmd. En die laat zich wel veilig bewaren.
quote:Op donderdag 27 juli 2023 18:54 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Verse pasta kookt je drie, gnocchi in 1 minuut.
En ook gewoon lastiger met een kleinere portie.quote:Op donderdag 27 juli 2023 18:55 schreef Vanyel het volgende:
Een voor verse pasta moet je plannen. Dat is nou net het probleem
Verse pasta van de supermarkt blijft een week goed of zo?quote:Op donderdag 27 juli 2023 18:55 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Das geen pasta.
Een voor verse pasta moet je plannen. Dat is nou net het probleem
Hey hoiquote:Op donderdag 27 juli 2023 18:58 schreef Myraela het volgende:
Maar ik ben vooral team problemen zien en eigenlijk geen oplossingen willen
https://www.vpro.nl/progr(...)saus-van-citrus.htmlquote:Op donderdag 27 juli 2023 16:34 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ik had eens een hele knolselderij uit de oven bij de kersttafel. Dat moet wel om te bouwen zijn. Van Yvette van Boven oid.
En alles wat @Vanyel noemde maar dan in een pan?quote:Op donderdag 27 juli 2023 18:58 schreef Myraela het volgende:
Maar ik ben vooral team problemen zien en eigenlijk geen oplossingen willen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |