abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 28 oktober 2023 @ 12:37:13 #251
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_211110028
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 oktober 2023 12:30 schreef Kreator het volgende:

[..]
Paar foto's en een prijs/cijfer is wel leuk, anders wordt het ook zo'n dagboek.
Was uitgenodigd dus geen prijs, en ik post nooit foto's.
pi_211157524
Ik ging eten bij Sketch. https://sketch.london/
Om precies te zijn: in The Lecture Room***

En dit wordt niet zozeer een review over borden met eten, maar over een ervaring.
Want WAUW! Dat was het!

Vlakbij Leicester Square ligt het restaurant, in een netjes, maar niet echt opvallend wit town house.
Maar kom je binnen, dan gaat er een wereld open _O_

Donkere gang, luide muziek uit het café (onderdeel van het bedrijf), buitenissig uitgedoste mensen. We weten niet of dat daar de standaard is, of dat het kwam doordat het Halloween weekend was.
Niet wat je van een drie sterren restaurant verwacht, maar we wisten al dat er diverse cafés en eetgelegenheden onderdeel uitmaakten van het geheel. Daarover later meer.

Via de receptie (die nog even worstelde met de zeer Hollandse, maar voor een Engelse onuitspreekbare achternaam van de tafelgenoot die de reservering had gemaakt) werden we verzocht even plaats te nemen. Men kwam ons zo ophalen.
Binnen twee minuten stond er een gerant in driedelig kostuum klaar. En mochten we de trap op, weg van het lawaai. Het afscheidingslint van mega grote paperclips :D werd voor ons weggehaald en daarna weer bevestigd. We voelden ons nu al speciaal. En dat was nog maar het begin.

Trap op met de gerant, waar een kamermeisje (zo noemden we haar, want ze had een zwart jurkje, wit schortje om en wit kapje op _O_ ) nam onze jassen aan. Op de overloop de vraag of iemand nog… zijn handen wilde wassen.
Tafelgenoot had daar wel even behoefte aan (en was stiknieuwsgieirig naar de toiletten.. en terecht!), dus we wachten even. Uiteraard moest er smalltalk worden gedaan, voelde wat overdreven, neppig. Gelukkig bleek al heel snel dat ik me daarin schromelijk vergiste.
Uiteraard vroeg de gerant waar we vandaan kwamen. ‘ Ah, The Netherlands, Amsterdam? ‘
‘Nee, regio Eindhoven.’

Hij begon bijna te dansen! Wat bleek: een van de FOH medewerkers kwam uit Eindhoven en had daar gewerkt bij sterrenrestaurant Rosario … waar mijn twee tafelgenoten ook geweest waren :D

Inmiddels waren we weer compleet, nog een trap omhoog en op dramatische wijze werden de deuren opengegooid voor onze eerste indruk… monden open :D :D :D


Totaal andere sfeer dan de club vibes waarin we binnen kwamen. En wonderbaarlijk hoe losse items, die ik niet echt mooi vind, hier tot een rustig, apart, passend geheel werden gecombineerd.
Super makkelijke fauteuils om een avond in te zitten. Die de medewerkers aan moesten schuiven als je ging zitten, net iets te zwaar om het zelf te kunnen. En als ze wat te diep waren kon er een rugkussentje geregeld worden O+

Vervolgens werd de champagnewagen binnen gereden: of we wilden starten met bubbels?
Wij gaven de voorkeur aan alcoholvrij voor de hele avond. Dat was geen probleem zei de sommelier, hij kon ons dan, om te starten, vier alcoholvrije wijnen aanraden, met toelichting op het smaakboeket.

Ik had een Chardonnay. Prima glaasje, ik miste de alcohol niet.

Vervolgens kwam onze landgenote de menukaart toelichten. Met vooraf de vraag, omdat er een verjaardag gevierd werd, dat iemand mogelijk als gastheer als enige de kaart mét prijzen wilde zien? Subtiel en netjes.
Voor ons niet van toepassing, we deelden door drie.
We konden kiezen uit een tasting menu of a la carte menu. Bij a la carte (3 gangen) kun je voor elke gang kiezen uit drie opties, waarbij de chef dat produkt op diverse manieren klaarmaakt. Meerdere borden per gang dus.
De uitleg was vriendelijk, uitgebreid, toegankelijk. Blijkbaar kiest 50% voor a la carte en 50% voor tasting menu. Hoeveelheid eten is hetzelfde.

Wij gingen voor het tasting menu.


Vervolgvraag: wat wilden we met drankjes? We kozen voor een alcoholvrije pairing.
En waar de sommelier eerst wat formeel en afstandelijk leek, ontdooide hij gedurende de avond. Of: kreeg hij hoogte van zijn gasten en merkte hij dat wij niet zo formeel zijn?
Prachtige alcoholvrije wijnen, mocktails en frisdranken kwamen langs. Met telkens uitgebreide uitleg over het smaakprofiel. En hij vond het prachtig om onze feedback te horen. Gold ook voor de rest van de brigade. Oprecht geïnteresseerd, doorvragen over onze ervaring, zonder te vissen naar complimenten.
Niet dat dat moeilijk was, de complimenten kwamen vanzelf.

Want dan laten de sterren zich ook qua smaak gelden: gelaagdheid in de gerechten, ogenschijnlijk eenvoudige bereidingen, maar aandacht voor detail waardoor de ingrediënten echt tot hun recht komen en bij vrijwel alle borden voegde een slokje drinken bizar veel toe aan de smaak.

Ook bij het tasting menu diverse malen diverse borden per gang. Dus nu wat plaatjes, die qua kleuren de gerechten geen eer aandoen.

Amuses. Met als winnaar de groene bolletjes helemaal rechts op de foto: kool met iets anders. Wat een smaakexplosie!


Kreeft op drie manieren bereid, zo zoet O+


Kabeljauw (werd vanaf een schaal gepresenteerd, zodat we de kruiden konden zien waarmee hij was bereid)


Duif, met ernaast een stukje gepocheerde ganzenlever. Blue duif had ik nog nooit gehad. Botermals, heerlijk!


Vriendin deed nog een kaasplankje. Met bijpassende port. Uiteraard vanaf de portwagen.
Diverse soorten, diverse prijsklassen, diverse jaargangen. De oudste was meer dan 50 jaar oud.
En ook hier weer service: sommelier introduceerde diverse ports, liet daarna de kaart zien met prijzen.. zag haar twijfelen… en toverde toen uit het midden van de wagen ‘een hele goede port’ tevoorschijn, die toevallig de goedkoopste was.

Grand dessert. Wij zaten met drie aan een tafel voor vier. Bij navraag bevestigde men dat het bij een vol bezette tafel net Tetris met bordjes is _O-


Vriendin was jarig, hadden we vooraf doorgegeven. Dus ze kreeg een extra gebakje.
Met een accentloze ‘fijne verjaardag’ van de Spaanse gerant ( die had een spoedcursus gehad van zijn Nederlandse collega O+ ) . Hij zei dat dit een kadootje van hen was. En dat bleek ook op de rekening: on the house. Leuk, luxe, netjes.


Tussen de gangen door was ik ook naar het toilet geweest.
Je wordt uitgezwaaid bij de deur van de ruimte, welkom geheten bij het toilet door het kamer meisje en dan… ga je weer een andere wereld in. Die van zwart, glitter, spiegels, spinnnewebben _O_


En bij terugkomst uiteraard een welkom, gevouwen servet en iemand die precies op tijd arriveert om je stoel aan te schuiven.
Onze Nederlandse gerant kwam regelmatig even kletsen. We hadden het zelf al gemerkt en zij bevestigde het: hoewel de Engelsen vaak wat formeel zijn, is hier ruimte voor spontaniteit. Ze vertelde ook wat over de goede werkomstandigheden en wat dit restaurant voor haar zo speciaal maakt.
En bood aan ons, als we klaar waren, een rondleiding te geven door het gebouw. Nou, GRAAG!

We arriveerden als eersten om 19.00 uur, we vertrokken bijna als laatsten. Qua tijd hebben we het langste getafeld, de overblijvers kwamen een uur of twee na ons binnen.
Dus… opeens… was het 0.30 uur :D

En wandelde de gerant nog even met ons door het gebouw. Fascinerend!
Van een mozaïek uit de 18e eeuw wat, bij de verbouwing zo’n 25 jaar geleden, is ontdekt en nu prominent zichtbaar is.
Tot futuristische ruimtes, zoals het toilet van the lecture room.

Maar ook de pods: eivormige toiletten bij het café gedeelte



Het wat meer laagdrempelig restaurant waar je ook high tea en afternoon tea kunt doen


En The Glade: ontbijt en lunch in mysterieuze, tropische sferen


Verder nog een duistere disco met dreunende muziek en een ‘iets’ rustigere cocktailbar.

Omdat we na deze magische avond zo in de gloria waren… hebben we, midden in de nacht, naar de beschikbaarheid van The Glade gekeken… en voor de volgende ochtend ontbijt daar geboekt.

Ik had nog nooit eggs Benedict gehad, dit leek me een uitgelezen kans die omissie goed te maken. En het stelde niet teleur


Konden we meteen een betere foto van de omgeving maken :+


Kortom: dit was geen etentje, dit was een ervaring _O_

Restaurant Under Cat-astrophe in CUL / Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #30 staat nog steeds bovenaan mijn lijst, maar dit is een waardige nummer twee.

Nu wil iedereen natuurlijk de kosten weten. Vind ik hier niet gepast om te zeggen.
Wat ik wel wil zeggen: we zijn met drie mensen vijf nachten in Londen geweest.
En hebben deze avond in één klap net zoveel betaald als we voor ons appartement hebben neergelegd.

[ Bericht 0% gewijzigd door Cat-astrophe op 01-11-2023 16:42:02 ]
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  woensdag 1 november 2023 @ 15:34:15 #253
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_211157626
Ohhhh O+
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Official ESF Kreviewer woensdag 1 november 2023 @ 15:53:37 #254
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_211157800
Deze was laatst ook bij een youtuber die ik volg. Die vertelt overigens wel wat het kost.

pi_211157968
quote:
14s.gif Op woensdag 1 november 2023 15:53 schreef Kreator het volgende:
Deze was laatst ook bij een youtuber die ik volg. Die vertelt overigens wel wat het kost.

Ieder zijn mening, ik had een fantastische avond.
Bij mij gaat eten ook om gezelschap, ik hoef niet de hele tijd met een bord voor mijn neus pen met mijn mond vol eten te zitten.
Zijn gerechten zijn veelal andere dan die ik had (logisch). Wellicht hebben ze zich zijn kritiek op de toetjes aangetrokken, bij ons geen problemen met smelten, opwarmen etc. Wel de tip om eerst met het ijs te beginnen.

En ik zag wat bekende gezichten en lijven! Sterker nog: de dame die hij beschrijft als stug, formeel… is onze landgenote. Die bij ons aan tafel dit filmpje (zonder naam) benoemde en zich er niet in herkende. Wij ook niet.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_211158079
Ik zou me al zwaar ongemakkelijk voelen als iemand constant m'n stoel aan gaat schuiven
pi_211158171
quote:
0s.gif Op woensdag 1 november 2023 16:28 schreef Mansjester het volgende:
Ik zou me al zwaar ongemakkelijk voelen als iemand constant m'n stoel aan gaat schuiven
Niet (te vaak) opstaan, dan heb je er geen last van :P
Het is een service waar ik niet altijd op zit te wachten, maar met deze heerlijke stoelen een prettige gewoonte.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  woensdag 1 november 2023 @ 16:54:51 #258
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_211158326
Wat een geweldige ervaring, @Cat-astrophe ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_211158390
Cat, jij mazzelaar O+
Spoilers!
pi_211158434
GE-WEL-DIG Cat _O_ _O_ _O_
pi_211158649
quote:
17s.gif Op woensdag 1 november 2023 17:07 schreef Blues het volgende:
GE-WEL-DIG Cat _O_ _O_ _O_
pi_211158778
Magnific in Lanaken. Aanrader. Heerlijke surf & turf gegeten en goede Sabayon na.
  Official ESF Kreviewer woensdag 1 november 2023 @ 18:53:50 #263
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_211159444
quote:
1s.gif Op woensdag 1 november 2023 16:12 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]
Ieder zijn mening,
Sowieso. Ik vond het alleen wel opvallend dat dit zijn enige negatieve review is, daarom herinnerde ik het me.
Ik vond het wel een bijzonder restaurant en zou me er ook niet door laten tegenhouden.
pi_211159581
Cat, dat ziet er waanzinnig uit zeg O+ Dit ga je nooit vergeten natuurlijk O+
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_211159661
Ik moest nu wel opzoeken wat een tasting menu + wine pairing kost. Staat gewoon online natuurlijk :P Mooie website hebben ze overigens _O_
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_211159789
Ik begrijp eerlijk gezegd ook niet wat er ongepast kan zijn aan de prijs van uiteten. Het is toch geen louche activiteit waar je schimmig zat te doen?
Op 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe:Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
pi_211160330
quote:
1s.gif Op woensdag 1 november 2023 19:27 schreef Vanyel het volgende:
Ik begrijp eerlijk gezegd ook niet wat er ongepast kan zijn aan de prijs van uiteten. Het is toch geen louche activiteit waar je schimmig zat te doen?
Voor mij doet het in dit geval af aan de ervaring.
Natuurlijk kun je de prijzen makkelijk opzoeken, natuurlijk is het niet iets illegaals of ongepast.

Maar het plant je zo bruut met beide voeten op de grond, na zo’n feestje. En dat gevoel van een feestje wilde ik hier overbrengen, voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn zelf te gaan. Blijkbaar vind ik dat belangrijker dan een aantal lezers hier.

Of jullie zijn stiknieuwsgierig naar hoe diep mijn beurs is, kan ook :+
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_211160598
Nee hoor, de prijs doet niets af aan je geweldige ervaring. Ik zie niet in hoe de prijs daar afbreuk aan kan doen :?
Je verwacht gewoon geen avondje uit voor 50 euro pond pp als je naar een 3 sterren restaurant gaat, toch?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_211160847
quote:
1s.gif Op woensdag 1 november 2023 20:04 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]
Voor mij doet het in dit geval af aan de ervaring.
Natuurlijk kun je de prijzen makkelijk opzoeken, natuurlijk is het niet iets illegaals of ongepast.

Maar het plant je zo bruut met beide voeten op de grond, na zo’n feestje. En dat gevoel van een feestje wilde ik hier overbrengen, voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn zelf te gaan. Blijkbaar vind ik dat belangrijker dan een aantal lezers hier.

Of jullie zijn stiknieuwsgierig naar hoe diep mijn beurs is, kan ook :+
Bepaald niet, maar als ik zelf naar zo'n feestje zou willen, zou ik best al vanuit de review willen kunnen beoordelen of het voor mij überhaupt de moeite is de site op te zoeken.
Op 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe:Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
  woensdag 1 november 2023 @ 21:23:37 #270
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_211161377
quote:
1s.gif Op woensdag 1 november 2023 20:04 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]
Voor mij doet het in dit geval af aan de ervaring.
Natuurlijk kun je de prijzen makkelijk opzoeken, natuurlijk is het niet iets illegaals of ongepast.

Maar het plant je zo bruut met beide voeten op de grond, na zo’n feestje. En dat gevoel van een feestje wilde ik hier overbrengen, voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn zelf te gaan. Blijkbaar vind ik dat belangrijker dan een aantal lezers hier.

Of jullie zijn stiknieuwsgierig naar hoe diep mijn beurs is, kan ook :+
Je bent duidelijk niet getrouwd jij :D
Iedereen die dat ooit heeft georganiseerd en betaald, weet dat de tofste ervaringen met zulks een pracht en praal gewoon pegels kosten. En waard zijn

Wat een fantastische beleving joh, ziet er super geweldig uit!
En gelijk heb je dat je daar ging ontbijten de dag erna, heel erg gaaf allemaal om te lezen en foto's erbij te zien _O_ ^O^
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zaterdag 4 november 2023 @ 21:23:47 #271
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_211195574
Wanneer: 4-11-2023
Waar: Ron gastrobar bij de C, Bloemendaal
Wat:

Op de plek waar jarenlang op het Kopje van Bloemendaal restaurant De Uitkijk was gevestigd, is ruim een jaar geleden restaurant Bij de C begonnen door 2 jonge ondernemers/koks Koen van den Hurk en Julius van Zelderen. Sinds gisteren (3-11-2023) is hun adviseur Ron Blaauw nu ook mede-eigenaar geworden en heeft die zijn naam verbonden aan dit restaurant, dat nu dus verder gaat onder de naam Ron gastrobar Bij de C.
Gisteren was de feestelijke opening voor genodigden en vandaag konden wij bij ze aanschuiven met 25% welkomstkorting op het eten.
De binnenkant van het grote restaurant is gerestyled in de sfeer van de andere gastrobars van Ron Blaauw.
De samenwerking met Ron's gastrobar zal ongetwijfeld weer wat nieuw publiek aantrekken.

Er staat nog geen menukaart met prijzen op de website, want men is nog wat aan het experimenteren met diverse gerechten en menu-onderdelen.
De a la carte menukaart bestaat uit een aantal klassiekers uit de gastrobars en een ander deel bevat de typische gerechten van Bij de C. De bedoeling is om die gerechten met elkaar te delen.

Als kleine amuse kregen wij een paar Amsterdamse uien van Kesbeke:


Daarna begonnen wij met een paar 'bites':

Taco ayam, Balinese kip met Bangkokspread.


Gefrituurde hele Hollandse garnalen met soja en bosui.
Allebei erg lekkere hapjes.

Daarna kwamen onze gerechten om te delen op tafel.

Ui Martini, met consommé, comté, ui en lavas. Helaas werd de consommé-smaak volledig overheerst door de hoeveelheid Comté kaas bovenop.


Van de graat gehaalde Pieterman die met een licht tempurabeslag was gefrituurd met ras el hanout, dille, remoulade en wat gepofte granen.
Erg smakelijk visje.


Paté en croute (in een fonceerdeeg-laagje) met daarbij geschaafde herfsttruffel, wat groene salade en bessencompote.
De bessencompote was wanneer je het combineerde wat overheersend, waardoor er weinig van de patésmaak overbleef.

Desserts:
Voor Blues affogato (vanille-ijs, met amandelen en overgoten met warme espressokoffie.)

En voor mij Crème Catalana met tonkaboon en sinaasappel:


Na het afrekenen kregen wij nog van de kok een klein ijsje met vanille, suiker en aardbeiensiroop:


Wij dronken er twee glazen rode en witte wijn bij en wat flesjes water.
Totaal waren we met die 25% korting op het eten 105,75 euro kwijt.

Wat ons betreft zou het zonder die korting en de kleine hoeveelheden van de deelgerechten te duur zijn geweest.
Prijs/kwaliteit: 7,5/10
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 4 november 2023 @ 21:39:27 #272
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_211195830
Jezus die comté en truffel is echt frigging too much, uit balans :D

Die taco ziet er absurd lekker uit trouwens en de toetjes ook
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_211195851
quote:
3s.gif Op zaterdag 4 november 2023 21:23 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 4-11-2023
Waar: Ron gastrobar bij de C, Bloemendaal
Wat:

Op de plek waar jarenlang op het Kopje van Bloemendaal restaurant De Uitkijk was gevestigd, is ruim een jaar geleden restaurant Bij de C begonnen door 2 jonge ondernemers/koks Koen van den Hurk en Julius van Zelderen. Sinds gisteren (3-11-2023) is hun adviseur Ron Blaauw nu ook mede-eigenaar geworden en heeft die zijn naam verbonden aan dit restaurant, dat nu dus verder gaat onder de naam Ron gastrobar Bij de C.
Gisteren was de feestelijke opening voor genodigden en vandaag konden wij bij ze aanschuiven met 25% welkomstkorting op het eten.
De binnenkant van het grote restaurant is gerestyled in de sfeer van de andere gastrobars van Ron Blaauw.
De samenwerking met Ron's gastrobar zal ongetwijfeld weer wat nieuw publiek aantrekken.

Er staat nog geen menukaart met prijzen op de website, want men is nog wat aan het experimenteren met diverse gerechten en menu-onderdelen.
De a la carte menukaart bestaat uit een aantal klassiekers uit de gastrobars en een ander deel bevat de typische gerechten van Bij de C. De bedoeling is om die gerechten met elkaar te delen.

Als kleine amuse kregen wij een paar Amsterdamse uien van Kesbeke:
[ afbeelding ]

Daarna begonnen wij met een paar 'bites':
[ afbeelding ]
Taco ayam, Balinese kip met Bangkokspread.

[ afbeelding ]
Gefrituurde hele Hollandse garnalen met soja en bosui.
Allebei erg lekkere hapjes.

Daarna kwamen onze gerechten om te delen op tafel.
[ afbeelding ]
Ui Martini, met consommé, comté, ui en lavas. Helaas werd de consommé-smaak volledig overheerst door de hoeveelheid Comté kaas bovenop.

[ afbeelding ]
Van de graat gehaalde Pieterman die met een licht tempurabeslag was gefrituurd met ras el hanout, dille, remoulade en wat gepofte granen.
Erg smakelijk visje.

[ afbeelding ]
Paté en croute (in een fonceerdeeg-laagje) met daarbij geschaafde herfsttruffel, wat groene salade en bessencompote.
De bessencompote was wanneer je het combineerde wat overheersend, waardoor er weinig van de patésmaak overbleef.

Desserts:
Voor Blues affogato (vanille-ijs, met amandelen en overgoten met warme espressokoffie.)
[ afbeelding ]
En voor mij Crème Catalana met tonkaboon en sinaasappel:
[ afbeelding ]

Na het afrekenen kregen wij nog van de kok een klein ijsje met vanille, suiker en aardbeiensiroop:
[ afbeelding ]

Wij dronken er twee glazen rode en witte wijn bij en wat flesjes water.
Totaal waren we met die 25% korting op het eten 105,75 euro kwijt.

Wat ons betreft zou het zonder die korting en de kleine hoeveelheden van de deelgerechten te duur zijn geweest.
Prijs/kwaliteit: 7,5/10
Het valt me op dat jullie vaak hetzelfde commentaar hebben over restaurants waar jullie met kortings eten. Leuk voor die prijs maar niet voldoende voor de volle prijs.
  zaterdag 4 november 2023 @ 21:51:47 #274
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_211196041
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 november 2023 21:40 schreef Jeroboam het volgende:


Het valt me op dat jullie vaak hetzelfde commentaar hebben over restaurants waar jullie met kortings eten. Leuk voor die prijs maar niet voldoende voor de volle prijs.
Klopt.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 5 november 2023 @ 02:13:17 #275
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_211198355
Wanneer: 4-11-2023
Waar: Sea Side Terrace, Marie Pampoen, Curaçao
Wat:

Red snapper en mixed fish platter: shrimps, conch/karko (zeeslak) en fishfilet, met fried plantations (gebakken banaan)


Fishplatter de luxe met lionfish








The place to be op Curaçao als je van verse vis houdt, authentiek bereid.
Vriendelijke bediening die alle geheime recepten op verzoek gewoon meedeelt en een eigenaar, of de foto met de vissen, die iedereens vriend is.

Voor 4 personen (bovenstaande met 2 x de fishplatter de luxe + drankjes) waren de kosten nAfl 220,00 (ongeveer 110 euro)...

[ Bericht 14% gewijzigd door MadMaster op 05-11-2023 03:20:30 ]
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')