Dat is precies het moment van je grote tomatencrisis dus we helpen je er wel van af. Hebben we voor je over.quote:
Ik haal hem bij de WARME bakker hequote:Op dinsdag 13 juni 2023 15:31 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Euh. Keuzes maken qua eten vind ik al verschrikkelijk. Laat staan 2,5 maand van te voren
quote:Op dinsdag 13 juni 2023 17:34 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Ik haal hem bij de WARME bakker he![]()
Vers gemaakt op de dag zelf![]()
Eenmultivlaai ‘vlaai’
zou nu waarschijnlijk al in de winkel klaar liggen ja
Kortom: tijd zat om na te denken en anders denk ik na voor jou
Nee, plain als dat kan…quote:Op dinsdag 13 juni 2023 15:22 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Bestellen mag![]()
Met slagroom, neem ik aan?
Ik heb dat van vorige keer nogquote:Op dinsdag 13 juni 2023 19:07 schreef AnneX het volgende:
@:Lucky_Strike Heb je nog voldoende bestek en servies?
Volgende week is er weer markt voor de deur. Kan ik daar weer even shoppen…
Dat kan zeker maar… waaromquote:
Omdat ik én graag de pure smaak van de rijstevlaai wil proeven én ik niet zo'n fan van slagroom ben. Wel lekker bij de ijswinkel op een ijsje (luchtig), maar niet in combinatie met gebak.quote:Op dinsdag 13 juni 2023 19:10 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Dat kan zeker maar… waarom![]()
(En herinner me er tegen die tijd even aan, anders vergeet ik het misschien)
Appelkruimelquote:Op dinsdag 13 juni 2023 19:10 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Dat kan zeker maar… waarom![]()
(En herinner me er tegen die tijd even aan, anders vergeet ik het misschien)
Wat ontzettend tof dat je dit doet.quote:Op dinsdag 13 juni 2023 12:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Laten we dat maar doen inderdaad. Leuk man, heb er nu al zin in
Tele6 kan daar ook bij helpen.quote:Op dinsdag 13 juni 2023 14:26 schreef fietsie het volgende:
Moet ik dan maar de stoute schoenen aantrekken en (met coaching van @:Candaasje) een Vegan BBQ gerecht proberen te fabrieken?
Hier de zelfde uitdaging. Iets koken voor een ander doe ik niet meer. Aangezien ik weinig ruik en van scherp hou is het voor veel mensen niet te nassen.quote:Op dinsdag 13 juni 2023 14:24 schreef Cat-astrophe het volgende:
Ik ben niet echt een chef en zeker niet met bbq. En ik weet niet of men op mijn go-to bijdrage in de vorm van vlaai zit te wachten?
Ik kan altijd een boodschappenlijstje inkopen en meenemen. Of euros.
Ik denk inderdaad dat jouw scherp voor heel veel mensen een beetje te scherp is.quote:Op dinsdag 13 juni 2023 19:59 schreef z80 het volgende:
[..]
Hier de zelfde uitdaging. Iets koken voor een ander doe ik niet meer. Aangezien ik weinig ruik en van scherp hou is het voor veel mensen niet te nassen.
Van Sambal Badjak gaan bij mij de tranen al lopen…quote:Op dinsdag 13 juni 2023 19:59 schreef z80 het volgende:
[..]
Hier de zelfde uitdaging. Iets koken voor een ander doe ik niet meer. Aangezien ik weinig ruik en van scherp hou is het voor veel mensen niet te nassen.
Wodka schijnt te helpenquote:Op dinsdag 13 juni 2023 20:09 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Van Sambal Badjak gaan bij mij de tranen al lopen…
Ja, genoeg andere soorten drank uiteindelijk misschien ook wel.quote:
Ik vind het oprecht heel liefquote:Op dinsdag 13 juni 2023 14:26 schreef fietsie het volgende:
Moet ik dan maar de stoute schoenen aantrekken en (met coaching van @:Candaasje) een Vegan BBQ gerecht proberen te fabrieken?
Okquote:Op dinsdag 13 juni 2023 19:22 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Omdat ik én graag de pure smaak van de rijstevlaai wil proeven én ik niet zo'n fan van slagroom ben. Wel lekker bij de ijswinkel op een ijsje (luchtig), maar niet in combinatie met gebak.
Slagroomgebak eet ik niet…
Voor jou had ik idd pruimenvlaai meegenomen. En dan niet die zwarte pruimen moes, maar gehalveerde pruimpjes, toch? Was ook niet voor mij.quote:Op dinsdag 13 juni 2023 19:36 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Appelkruimel. De pruimenvlaai (toch) was ook heerlijk
Herkenbaar. Ik ben een watje met scherp.quote:Op dinsdag 13 juni 2023 20:14 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Ja, genoeg andere soorten drank uiteindelijk misschien ook wel.
Maar ik wil graag gewoon proeven wat ik eet zonder dat ik in de fik sta of dat alles hetzelfde (niet) smaakt…
Ja, halve pruimen waren het. En kruisbessenvlaai met schuim vind ik al geweldig van multivlaai 😂quote:Op dinsdag 13 juni 2023 20:32 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Ok
[..]
Voor jou had ik idd pruimenvlaai meegenomen. En dan niet die zwarte pruimen moes, maar gehalveerde pruimpjes, toch? Was ook niet voor mij.
Andere niet standaard favo: Kruisbessenvlaai met schuim![]()
Ik ontdekte deze week een voordeel van kruimelvlaai bij warm weer: het hoeft dan niet de oven in om de pudding laag een tikje te laten smelten![]()
/offtopic
5 Jaar dus alweer. Je bent welkom hoorquote:Op dinsdag 13 juni 2023 19:51 schreef Kreator het volgende:
Hoe lang is het geleden dat we de eerste keer een bbq hadden in jouw tuin?
Thanksquote:
Heel begrijpelijk natuurlijk. Dat gaat echt geen toffe ervaring voor je zijn. We zien elkaar wel weer een ander keertje.quote:Op dinsdag 13 juni 2023 20:28 schreef Candaasje het volgende:
[..]
Ik vind het oprecht heel lief, maar ik kom niet
Wat in het vat zit verzuurt nietquote:Op dinsdag 13 juni 2023 20:54 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
5 Jaar dus alweer. Je bent welkom hoor
[..]
Thanks
[..]
Heel begrijpelijk natuurlijk. Dat gaat echt geen toffe ervaring voor je zijn. We zien elkaar wel weer een ander keertje.
En omg, kruisbessenvlaai met schuim klinkt hemels. Maar eigenlijk wil ik gewoon alles.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |