Lijkt me lekker en niet heel ingewikkeldquote:Op zaterdag 4 maart 2023 17:46 schreef AnneX het volgende:
Vanmiddag Twee broden gebakken: https://deliciousmagazine(...)Xk683HDtbX6Lu4my1Xcc
1. in de ovenschalen een bakpapier eronder leggen. Dacht dat het er makkelijker zou
Uitkomen.
2. Vergeten de typische gaten erin te duwen bij het eerste brood.
Verder makkelijk te doen: [ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Dat is zoetstof idd. Het heeft de structuur van fijne kristalsuiker. Je kan het ook vervangen voor een andere zoetstof of gewoon suiker gebruiken natuurlijk.quote:Op zondag 5 maart 2023 16:46 schreef Seven. het volgende:
[..]
Top! Wat is erythritol, soort van zoetstof denk ik?
https://smittenkitchen.co(...)meal-raisin-cookies/quote:Op maandag 6 maart 2023 14:51 schreef Jimbo het volgende:
Fokkers en foksters, wie kan mij helpen
Ooit lang, lang geleden had ik een fuuuucking chill recept voor oatmeal chocolate chip cookies. (havermout koekjes met chocolade stukjes)
Nu heeft mn ex mn kookboekje ontvoerd een jaar of 3 terug en ik vertik het om haar te appen/bellen voor het recept.
Ik heb gister het recept van Nagi (recipetineat) geprobeerd. De koekjes waren erg lekker maar allejezus wat zat daar veel suiker in (250gr wit, 250gr bruin).
Heeft iemand hier toevallig een super lekker recept voor dit soort koekjes, maar dan met...zeg...de helft (minimaal?) minder suiker?
nice, ga ze binnenkort eens proberen te maken.quote:Op maandag 6 maart 2023 16:49 schreef Yinny het volgende:
[..]
https://smittenkitchen.co(...)meal-raisin-cookies/
Deze zijn mijn favoriete havermout koekjes...maar je kan altijd zelf minder suiker in doen!
Deze hekkal eens gepost hier na een keer zelf proberen. Met 130 gram suiker en gesmolten chocola, maar de chocola is optioneel. Was lekker en ook goede crunch! Wel geknoei met het plakken der koekjes.quote:Op maandag 6 maart 2023 14:51 schreef Jimbo het volgende:
Fokkers en foksters, wie kan mij helpen
Ooit lang, lang geleden had ik een fuuuucking chill recept voor oatmeal chocolate chip cookies. (havermout koekjes met chocolade stukjes)
Nu heeft mn ex mn kookboekje ontvoerd een jaar of 3 terug en ik vertik het om haar te appen/bellen voor het recept.
Ik heb gister het recept van Nagi (recipetineat) geprobeerd. De koekjes waren erg lekker maar allejezus wat zat daar veel suiker in (250gr wit, 250gr bruin).
Heeft iemand hier toevallig een super lekker recept voor dit soort koekjes, maar dan met...zeg...de helft (minimaal?) minder suiker?
'' ps meisje, ik hoorde dat jij heel lekker koekjes kan bakken?''quote:Op maandag 6 maart 2023 22:05 schreef Seven. het volgende:
[..]
Deze hekkal eens gepost hier na een keer zelf proberen. Met 130 gram suiker en gesmolten chocola, maar de chocola is optioneel. Was lekker en ook goede crunch! Wel geknoei met het plakken der koekjes.
https://www.culy.nl/recepten/zweedse-havermoutkoekjes/
Of je dm't ff het nummer van je ex. Dan regel ik het recept voor je.
Hij zit nu in de ovenquote:Op zaterdag 4 maart 2023 21:03 schreef BillDauterive het volgende:
[..]
Leuk! Ik ben benieuwd naar het resultaat
Ik koop kant en klare drups van Callebautquote:Op zaterdag 11 maart 2023 14:11 schreef AnneX het volgende:
Laiverds…hoe doen jullie die keiharde pure chocolade klein maken?
Laatste x heb ik het in het bad van Marie gedaan.
Nu wil ik die chocolade chippies koekjes maken, die hierboven worden genoemd.
Nu bedacht ik mij dit. En dat kost ook nog moeite.
[ link | afbeelding ]
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kweenie.quote:
Jemig, na een uur op 160c zou het er niet zo uit moeten zien. Is je oven kapot?quote:Op zondag 12 maart 2023 19:24 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Kweenie.
60 minuten op 160⁰.
Met een sateprikker gecontroleerd en nog 10 minuten omdat er nog beslag aan zat.
Leek goed, daarna![]()
Na een kwartier gestort, met dit resultaat.
Dacht ik toch, hč.quote:Op zondag 12 maart 2023 21:12 schreef Seven. het volgende:
[..]
Jemig, na een uur op 160c zou het er niet zo uit moeten zien. Is je oven kapot?
Wat jammerquote:Op zondag 12 maart 2023 19:24 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Kweenie.
60 minuten op 160⁰.
Met een sateprikker gecontroleerd en nog 10 minuten omdat er nog beslag aan zat.
Leek goed, daarna![]()
Na een kwartier gestort, met dit resultaat.
Cake altijd op 170 en 50 minuten.quote:
Dit is mij ook nog nooit geluktquote:Op maandag 13 maart 2023 01:17 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Cake altijd op 170 en 50 minuten.
Ben een held in misbaksels maken maar zelfs mij lukt dit niet hoor met dezelfde oven
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |