abonnement bol.com Unibet Coolblue
  PR en moderator zaterdag 26 november 2022 @ 17:08:47 #1
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_206829927
Dit jaar werd de bekendmaking van de kandidaten van het nieuwe Wie is de Mol? seizoen wel op een heel bijzondere manier gedaan. Het werd namelijk volledig in handen van de kijkers gelegd.

De afgelopen week zagen we al berichten zoals deze met coördinaten voorbij komen:Coördinaten die wijzen op 5 punten (die samen een M zouden vormen) waarop iets te doen ging zijn in IJsselstein, Deventer, Haarlem, Middelburg en Weert. Op die locaties stond vandaag een grote kist. Daarover zagen we op de website dit:Met een linkje naar 5 livestreams:

Er kwamen veel mensen op af, en ook Twitter hielp druk mee! Op de kist zelf moesten opdrachten uitgevoerd worden en antwoorden ingetypt worden om steeds wat verder te komen in het openen ervan, met dank aan Rik die op het scherm verscheen om hints te geven. Ik zal proberen kort samen te vatten hoe het geheel in elkaar stak.

Als eerste werd de locatie ontfutseld: we gaan voor de 2e keer naar Zuid-Afrika!


En na vervolgens iets ontgrendeld te hebben moest men (samen op Twitter) uitvogelen waar een locatie op een foto was. Op die locatie (in Groningen, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht) stond een knop in een corresponderende kleur, en die moest ingedrukt worden om verder te komen. Om die knop in te drukken hadden ze een cijfercode nodig, en die werd gegeven door cryptische berichten van 5 ex-mollen in hun Instagram Stories (Margriet, Klaas, Jeroen, Merel & Dennis).

Door het indrukken van de knop op de andere locaties ging op de kisten een lamp in morsecode branden. Daar kwam weer een code uit waardoor ze naar een nummer konden bellen en daar de stem van een oud-kandidaat in moesten herkennen. Door die correct in te vullen kregen ze weer de hint om puzzelstukjes in winkels om zich heen te zoeken. Daarop stond een plattegrond met aanwijzing waar ze de betreffende oud-kandidaat konden vinden. Door het uitspreken van een geheime zin mochten ze de oud-kandidaat, die de sleutel van de kist had, met zich meenemen om de kist te openen. Eenmaal geopend kon er op een laatste knop gedrukt worden waarna een filmpje startte van de mollicitatie van 2 kandidaten.

Het is de mensen op alle 5 (of eigenlijk 10) de locaties, samen met de kijkers online, gelukt om de kisten voor 17:00 open te krijgen, dus alle kandidaten zijn bekend!

De kist in IJsselstein werd als eerste geopend door Tina de Bruijn:


De kist in Deventer werd als tweede geopend door Rob Decay:


De kist in Haarlem werd als derde geopend door Lakshmi:


De kist in Middelburg werd als vierde geopend door Thomas van Luyn:


De kist in Weert werd als laatste geopend door Sanne Wallis-de Vries:


Wie is de Mol? is vanaf 7 januari 2023 elke zaterdag om 20:30 op NPO1 te zien![ Bericht 0% gewijzigd door Moira op 26-11-2022 18:37:32 ]
"Moira heeft had wel een punt."
- Pharkus, 2017
  PR en moderator zaterdag 26 november 2022 @ 17:09:11 #2
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_206829932
ANKE DE JONG
Anke de Jong (35) is hoofdredacteur van ELLE Nederland. Hiervoor was zij jarenlang hoofdredacteur van Glamour. Je kan haar ook kennen van RTL Boulevard, waar ze vaste modedeskundige is.
Anke is geboren in Friesland, woont sinds haar zestiende in Amsterdam en is de jongste hoofdredacteur van een modetitel in ons land. Haar liefde voor mode ontstond omdat ze van jongs af aan voelde dat het een fijne manier is van een stukje van jezelf laten zien zonder woorden te gebruiken. Naast een passie voor mode heeft ze een nog grotere passie: mensen inspireren. Haar motto is: als ik het kan, kan jij het ook.

ANNICK BOER
Annick Boer (51) is actrice en cabaretière. Op tv speelde ze onder andere in Kopspijkers, Kanniewaarzijn en de TV-Kantine.
Naast veel theatervoorstellingen richt Annick zich nu op haar eigen cabaretvoorstellingen waarvoor ze de teksten en liedteksten zelf schrijft. De eerste voorstelling heet 'Dat is goed gelukt!' en dit seizoen toert ze langs de theaters met 'Deze is nog beter!'. Ook staat ze dit jaar als actrice op de planken in het toneelstuk 'Familiespel' met Jacqueline Blom, Mark Rietman en Bas Hoeflaak.

DANIËL VERLAAN
Daniël Verlaan (33) is onderzoeksjournalist bij RTL Nieuws. Daar maakt hij verhalen over hackers, cybercrime en het dark web.
Ook is Daniël auteur van de bestseller 'Ik weet je wachtwoord' en heeft hij een gelijknamige podcast en documentaire over de duistere kant van het internet. Voor zijn werk ontving hij 'De Loep', de prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek en 'de Tegel', de belangrijkste journalistieke prijs van Nederland.

FROUKJE DE BOTH
Froukje de Both (50) presenteert al meer dan twintig jaar allerlei uiteenlopende programma's op televisie. Momenteel is ze dagelijks op RTL 4 te zien met het programma 'Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven'.
Daarnaast is Froukje gediplomeerd life/confidence-coach en begeleidt ze mensen die graag willen veranderen op weg naar hun zelfgekozen doel.

JURRE GELUK
Jurre Geluk (30) is presentator. Je kunt hem kennen van '3 Op Reis', 'Steken en Prikken' en 'De Sekskliniek'.
Jurre is afgestudeerd als performer en docent aan de musicalopleiding Lucia Marthas, Institute for Performing Arts. Na zijn afstuderen heeft hij gespeeld in onder andere de musical 'Jersey Boys' en Disney's 'Beauty And The Beast'. In 2016 startte hij bij de BNNVARA Academy. Hier ging hij presenteren voor het jongerenkanaal 101.TV waarna hij doorstroomde naar zijn eerste televisieprogramma 'Spuiten en Slikken'. In de jaren daarna heeft Jurre nog gewerkt aan onder andere 'Je Zal Het Maar Hebben' en 'YUNG DWDD'.

NABIL AOULAD AYAD
Nabil Aoulad Ayad (38) is een acterende, beatboxende, pianospelende cabaretier. Hij was zeer recent te zien in de bioscoopfilm 'Marokkaanse Bruiloft' en tourt momenteel met zijn derde theatershow 'Absurd' door Nederland.
In 2006 werd Nabil als beatboxer Nederlands kampioen en werd gevraagd om op te treden voor de troepen in Afghanistan. Als acteur speelde hij in verschillende series, waaronder 'Onderweg naar Morgen', 'De Co-assistent' en 'Deadline'. Daarnaast was hij twee seizoenen te zien in de improvisatieshow 'Alpacas', de opvolger van 'De Lama's' en was een van de panelleden van het programma 'BAAS Raymann'. Kort hierna ging hij het theater in met zijn eerste avondvullende programma 'Tijdmachine' en daarna 'Monopoly'.

RANOMI KROMOWIDJOJO
Ranomi Kromowidjojo (32) is drievoudig Olympisch zwemkampioen. Ze is de eerste vrouw die onder de 23 seconden zwom op de 50 meter vrije slag korte baan. Begin 2022 zette ze een punt achter haar topsportcarrière.
Nu geeft Ranomi lezingen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en eigenaarschap. Ze is getrouwd met ex-topzwemmer en Olympisch kampioen Ferry Weertman. Tijdens hun huwelijksreis in de Verenigde Staten bezochten ze onder andere Oregon, geïnspireerd door het zeventiende seizoen van Wie is de Mol?.

SANDER DE KRAMER
Sander de Kramer (49) is presentator bij KRO-NCRV. Hij is bekend van programma's als 'De Wandeling', 'Keuringsdienst van Waarde', 'De Rekenkamer' en 'Het gevoel van de Vierdaagse'. Voor het programma 'Reisadvies Negatief' reisde hij naar verschillende oorlogsgebieden.
Sander was 15 jaar lang hoofdredacteur van de daklozenkrant en hij schreef vier boeken, waaronder de bestseller 'Van miljonair tot krantenjongen'. Daarnaast schrijft hij sinds 2002 columns in De Telegraaf. Ook speelde hij rollen in 'The Passion', 'Het Bombardement' en de kinderfilm 'Strijder'.
Sander is de oprichter van de 'Sunday Foundation', waarmee hij inmiddels dertig scholen heeft gebouwd voor kwetsbare (wees)kinderen in Afrika. In 2021 werd hij onderscheiden met de prestigieuze 'President Roosevelt Four Freedoms Award'. Over zijn bijzondere avonturen in Afrika is een biografie geschreven: 'Chief Ouwe Dibbes'.

SARAH JANNEH
Sarah Janneh (28) is zangeres en actrice. Ze is een van de vaste gezichten van 'Het Klokhuis' en je kan haar kennen uit de kinderfilm 'De Piraten van Hiernaast'.
Sarah studeerde in 2016 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Voor haar rol in 'Fiddler on the Roof' werd ze genomineerd voor een Musical Award. Ook is ze te zien in 'Tropenjaren' en 'Soof 3'. In het theater speelt zij in de voorstellingen van het Noord Nederlands Toneel.

SOY KROON
Soy Kroon (27) is acteur, zanger en presentator. Voor AVROTROS presenteert hij de tv-programma's 'De Magische Auto' en 'De Faker. Daarnaast was hij te zien in 'Hoogvliegers', 'Costa de film' en maakte Soy indruk met zijn zangtalent als jongste Jezus ooit in 'The Passion'.
Soy speelt dit jaar zijn eerste solovoorstelling in de Nederlandse theaters met 'Nu Ik Je Zie' en in de wereldwijde Netflix-original film 'Oei Ik Groei'. Eerder speelde hij in toneelstukken als 'Trompettist in Auschwitz' en 'War Horse' en musicals als 'Goodbye Norma Jeane' en 'Mamma Mia'.
Soy werd tweemaal genomineerd voor een Musical Award en won de Televizier-Ster Talent 2022. Soy verbreedt de laatste jaren zijn pad als maker en maakt samen met Stefano Keizers de podcast 'De Potcast'.


[ Bericht 51% gewijzigd door Moira op 01-01-2023 14:57:57 ]
"Moira heeft had wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_206829948
Soy en Froukje nu al mijn minst favoriete. Al laat ik mij graag verassen.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 26 november 2022 @ 17:16:05 #4
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_206830004
Froukje de Both ken ik van naam een klein beetje, en natuurlijk Kromo *O*

Toch 1.5/10 dit keer :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_206830006
Daniel verlaan, wat een grap _O-

Ik kom dus voor volgend jaar ook in aanmerking
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_206830032
Nooit gehoord van 6 van de 10.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_206830040
Van 4 5 van de 10 weet ik wie ze zijn.
Dat is al heel wat.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 26 november 2022 @ 17:19:25 #8
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_206830044
6 van 10 *O*

Sander de Kramer ken ik van het regionale verslag tijdens de Marathon Rotterdam
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  PR en moderator zaterdag 26 november 2022 @ 17:19:30 #9
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_206830046
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2022 17:18 schreef de_boswachter het volgende:
Nooit gehoord van 6 van de 10.
Ik vind een score van 4/10 aardig goed eigenlijk, ik ken er 2 vaag :D
"Moira heeft had wel een punt."
- Pharkus, 2017
  Moderator zaterdag 26 november 2022 @ 17:21:21 #10
42184 crew  DaMart
pi_206830077
Ik weet van 3 van de 10 wie het zijn. Voor het overige vind ik het jammer dat ik me niet ook heb kunnen opgeven als onbekende Nederlander :P.
De Winterspiegel (een kerstverhaal) | Bebbie (een Halloweenverhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_206830080
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2022 17:19 schreef Moira het volgende:

[..]
Ik vind een score van 4/10 aardig goed eigenlijk, ik ken er 2 vaag :D
Die Sander is altijd bij de Rotterdam marathon irritant aan het doen. Ranomi is vrij bekend lijkt me. Die Soy komt me ergens bekend van voor en Froukje de Both kennen de meesten ook wel.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_206830095
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 november 2022 17:21 schreef de_boswachter het volgende:

[..]
Froukje de Both kennen de meesten ook wel.
Uit de Playboy ja
Het beste adres voor al uw primeurs!
  zaterdag 26 november 2022 @ 17:22:29 #13
445514 DonDruiper
FOK!off met je popup a(i)ds.
pi_206830097
Anke de Jong.. pohhh

Daar heb ik wel een maand ruzie voor over thuis.
Zuiger van het FOK!-OMT
pi_206830108
5 van de 10 ken ik niet en Froukje vind ik ruk
Alius aliud dicit
  PR en moderator zaterdag 26 november 2022 @ 17:23:22 #15
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_206830112
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 november 2022 17:21 schreef de_boswachter het volgende:

[..]
Die Sander is altijd bij de Rotterdam marathon irritant aan het doen. Ranomi is vrij bekend lijkt me. Die Soy komt me ergens bekend van voor en Froukje de Both kennen de meesten ook wel.
Ranomi en Froukje zijn degenen die ik 'vaag' ken ja :D
"Moira heeft had wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_206830142
Ik ken er maar 2: Ranomi en Froukje
pi_206830402
Sander <3
pi_206830682
Verlaan is een vervelend betweter.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_206830714
9/10
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zaterdag 26 november 2022 @ 18:24:53 #20
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_206831007
Annick! Vind ik zo'n leuke vrouw :)
With love :*
pi_206831157
quote:
2s.gif Op zaterdag 26 november 2022 17:08 schreef Moira het volgende:
[info]Wie is de Mol? is vanaf 7 november 2023 elke zaterdag om 20:30 op NPO1 te zien![/info]
Ik hoop toch echt eerder dan pas in november volgend jaar ;)
------___------ 53
----.(___).---- 42
---(o\_!_/o)---
  PR en moderator zaterdag 26 november 2022 @ 18:36:44 #22
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_206831216
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2022 18:32 schreef Rockfire het volgende:

[..]
Ik hoop toch echt eerder dan pas in november volgend jaar ;)
Oh jezus _O- thanks :')
"Moira heeft had wel een punt."
- Pharkus, 2017
  zaterdag 26 november 2022 @ 18:39:04 #23
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_206831270
Ranomi, Sander, Froukje en Jurre ken ik. ^O^
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 26 november 2022 @ 18:47:10 #24
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_206831409
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 november 2022 17:11 schreef Document1 het volgende:
Soy en Froukje nu al mijn minst favoriete. Al laat ik mij graag verassen.
Verassen? :o Lijkt me géén slim plan :N
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_206833204
Daniël Verlaan _O_

Lijkt mij een speler a la Tim Hofman paar jaar terug. Finalist.
pi_206833303
Wanneer zijn die filmpjes opgenomen? Ze zien er allemaal zo enorm bruin uit, dus dat moet in of na de zomer zijn geweest zou je zeggen. Maar ze beginnen toch al veel eerder met de selectie en de opnames? Misschien zijn de filmpjes wel na terugkomst opgenomen.

Lijkt me verder wel een leuke groep kandidaten zonder overdreven aandachtstrekkers ertussen
pi_206834297
Ik ken er 4 van de 10 ; de Boer, FdB, die zwemster, en Sander de Kramer
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zaterdag 26 november 2022 @ 23:16:11 #28
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_206835726
Leuk, net als de Belgische serie een seizoen met onbekenden! En Froukje de Both :) (en Krokodillojojoslinger)
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
  zondag 27 november 2022 @ 11:11:12 #29
403253 Meke
after all this time? always.
pi_206837663
Zoals ieder jaar ken ik de meeste in elk geval via via en vraag ik me af of ik nou zoveel media consumeer of de rest van Nederlan zo weinig :P Sander de Kramer is de enige waar ik echt nog nooit van gehoord heb _O-

En volgens mij weer een leuke groep, ze zaten gisteren ook al samen te borrelen O+
Op woensdag 9 september 2020 20:31 schreef Fred_B het volgende:
Meke is de Hans Wiegel van FOK.
De beste mod die we nooit hebben gehad.
  zondag 27 november 2022 @ 11:49:56 #30
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_206838111
twitter

:')
Poef.....gone! ©golfer
  PR en moderator zondag 27 november 2022 @ 12:12:27 #31
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_206838318
quote:
11s.gif Op zondag 27 november 2022 11:49 schreef golfer het volgende:
[ twitter ]
:')
Heuj da’s een oud schoolgenootje van me O+
"Moira heeft had wel een punt."
- Pharkus, 2017
  zondag 27 november 2022 @ 12:36:06 #32
205466 Yesse
Oooh burn!
pi_206838715
quote:
0s.gif Op zondag 27 november 2022 11:11 schreef Meke het volgende:
Zoals ieder jaar ken ik de meeste in elk geval via via en vraag ik me af of ik nou zoveel media consumeer of de rest van Nederlan zo weinig :P Sander de Kramer is de enige waar ik echt nog nooit van gehoord heb _O-

En volgens mij weer een leuke groep, ze zaten gisteren ook al samen te borrelen O+
Ik heb hetzelfde. Ik had alleen nog nooit van Anke gehoord, de rest herken ik minimaal vaag. Sander de Kramer ken ik vooral van RTV Rijnmond :+ Ik ben erg benieuwd lijkt me een leuke combinatie aan mensen al weet je natuurlijk pas hoe de sfeer gaat zijn als ze eenmaal starten.
Just once I want my life to be like an eighties movie..
pi_206840299
Nou mooi, hoef weer niet te kijken.
Koel en donker bewaren
  Humorvolste user 2022 zondag 27 november 2022 @ 14:08:21 #34
459912 FlippingCoin
pronouns: papoea/zakazulu
pi_206840344
Ik ken Froukje, gaat dezelfde kant op als Expeditie Robinson dus. :o
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 28 november 2022 @ 00:44:07 #35
206731 Mortaxx
Doomer
pi_206850828
Ik ken er 3. Ze kunnen beter stoppen met die "BN-ers".
Op zaterdag 10 december 2022 18:11 schreef FlippingCoin het volgende:
Ik krijg nog liever kanker
  PR en moderator maandag 28 november 2022 @ 00:46:48 #36
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_206850837
quote:
1s.gif Op maandag 28 november 2022 00:44 schreef Mortaxx het volgende:
Ik ken er 3. Ze kunnen beter stoppen met die "BN-ers".
Ik vind de Vlaamse zo leuk met onbekenden, ik probeer dit net zo te zien _O-
"Moira heeft had wel een punt."
- Pharkus, 2017
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 28 november 2022 @ 00:47:26 #37
206731 Mortaxx
Doomer
pi_206850841
quote:
10s.gif Op maandag 28 november 2022 00:46 schreef Moira het volgende:

[..]
Ik vind de Vlaamse zo leuk met onbekenden, ik probeer dit net zo te zien _O-
Maar het blijven deelnemers die het doen voor de aandacht en niet om het spel zo goed mogelijk te spelen
Op zaterdag 10 december 2022 18:11 schreef FlippingCoin het volgende:
Ik krijg nog liever kanker
  PR en moderator maandag 28 november 2022 @ 00:48:03 #38
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_206850843
quote:
1s.gif Op maandag 28 november 2022 00:47 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Maar het blijven deelnemers die het doen voor de aandacht en niet om het spel zo goed mogelijk te spelen
Ja true, dan kunnen ze het beter helemaal doorzetten qua onbekendheid.
"Moira heeft had wel een punt."
- Pharkus, 2017
  Manager PR / Moderator/Beste crewlid 202 maandag 28 november 2022 @ 01:05:02 #39
269689 crew  Viv
pi_206850897
Ik ken er maar 3! *G*

(Verlaan, De Both en Kromowidjojo.)
  Liefste user 2022 maandag 28 november 2022 @ 03:09:48 #40
169210 liesje1979
pi_206851027
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 november 2022 17:11 schreef Document1 het volgende:
Soy en Froukje nu al mijn minst favoriete. Al laat ik mij graag verassen.
Dat zijn volgens mij de enige twee die ik "ken"!
En ik ben lichtelijk in shock dat Froukje al 50 is. :'(
pi_206851188
Ik ken er 8, alleen Anke en Sarah niet. Nabil lijkt me wel leuk
pi_206851855
quote:
11s.gif Op maandag 28 november 2022 03:09 schreef liesje1979 het volgende:

[..]
Dat zijn volgens mij de enige twee die ik "ken"!
En ik ben lichtelijk in shock dat Froukje al 50 is. :'(
Die heeft wel wat doktersbezoeken achter de rug volgens mij. Ik weet niet wat het is maar ik vind ze allebei drolletjes. Waarschijnlijk zijn ze in het echt hartstikke leuk hoor. :D
pi_206851885
Sander de Kramer :') @Zipportal
pi_206851892
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 november 2022 17:21 schreef de_boswachter het volgende:

[..]
Die Sander is altijd bij de Rotterdam marathon irritant aan het doen. Ranomi is vrij bekend lijkt me. Die Soy komt me ergens bekend van voor en Froukje de Both kennen de meesten ook wel.
Je zal maar Soy heten :').
  PR en moderator maandag 28 november 2022 @ 12:15:17 #45
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_206853463
quote:
0s.gif Op maandag 28 november 2022 09:43 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]
Je zal maar Soy heten :').
Eigenlijk heet 'ie gewoon Ben (yo soy = ik ben) :@
"Moira heeft had wel een punt."
- Pharkus, 2017
  Manager PR / Moderator/Beste crewlid 202 maandag 28 november 2022 @ 12:57:59 #46
269689 crew  Viv
pi_206854149
quote:
10s.gif Op maandag 28 november 2022 12:15 schreef Moira het volgende:

[..]
Eigenlijk heet 'ie gewoon Ben (yo soy = ik ben) :@
Vernoemd naar zijn vader Jos zie ik:

quote:
“Mijn ouders die hadden zoiets van als we ooit een kind krijgen wat moeten we dan doen? Welke naam? En toen dachten ze 'weet je wat, we doen gewoon niet moeilijk en draaien onze namen om'.” Zo gezegd, zo gedaan! De vader van Soy heet Jos, waardoor de naam Soj ontstond.

Als de ouders van Soy een tripje brengen aan het zonnige Spanje zien ze overal het woord 'soy’ staan, wat in het Spaans betekent ik ben. Ze besluiten ter plekke dat ze de ‘j’ aanpassen naar een ‘y’.
https://www.rtlboulevard.(...)n-naam-vandaan-komt#

Anno nu is mijn eerste associatie dit:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Soy_boy
Maar dat konden die ouders niet voorzien natuurlijk. :+
  PR en moderator maandag 28 november 2022 @ 12:59:22 #47
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_206854164
quote:
0s.gif Op maandag 28 november 2022 12:57 schreef Viv het volgende:

[..]
Vernoemd naar zijn vader Jos zie ik:
[..]
https://www.rtlboulevard.(...)n-naam-vandaan-komt#
Oh nee.. :') :X
quote:
Anno nu is mijn eerste associatie dit:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Soy_boy
Maar dat konden die ouders niet voorzien natuurlijk. :+
En dit ja :')
"Moira heeft had wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_206854203
quote:
0s.gif Op maandag 28 november 2022 12:57 schreef Viv het volgende:

[..]
Vernoemd naar zijn vader Jos zie ik:
[..]
https://www.rtlboulevard.(...)n-naam-vandaan-komt#

Anno nu is mijn eerste associatie dit:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Soy_boy
Maar dat konden die ouders niet voorzien natuurlijk. :+
Gelukkig heet zijn vader niet Lord :B @Haags
pi_206856886
Ik ken 7/10. Anke, Daniel en Sarah ken ik niet.

Wle grappig trouwens dat Ferry dan aan Expeditie Robinson meedeed terwijl Ranomi aan WIDM meedeed. :D Weet niet in hoeverre dat overlapt heeft. :P
Hotapnyc
  maandag 28 november 2022 @ 17:27:04 #50
490486 usagi414
Subete ga ongakudesu
pi_206856975
quote:
0s.gif Op maandag 28 november 2022 17:17 schreef Cirilico het volgende:
Ik ken 7/10. Anke, Daniel en Sarah ken ik niet.

Wle grappig trouwens dat Ferry dan aan Expeditie Robinson meedeed terwijl Ranomi aan WIDM meedeed. :D Weet niet in hoeverre dat overlapt heeft. :P
twitter
Life is what happens to you while you're busy making other plans
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')