Kloptquote:Op maandag 26 juni 2023 22:04 schreef Tarado het volgende:
[..]
Dit is een eetervaring, even los of dit etentje het wel of niet waard was, het netto voedsel wat gebruikt is daar maar een klein deel van, de rest is drank en andere toegevoegde waarde.
Ik vind dat echt godsgeklaagd als je een vermogen neerlegt daar voor een avondje hoorquote:De bediening was niet onvriendelijk maar totaal niet hartelijk. Op zich niet heel erg maar toch.
Dank voor je uitgebreide review. Twee dingen vielen me direct op: Je schrijfwijze van Hilvarenbeekquote:Op maandag 26 juni 2023 14:50 schreef NoCigar het volgende:
Waar?
Pikaar, restaurant in Hilvar en Beek van Cas Pikaar die op zijn vijfentwintigste zijn eerste ster ontving.
Wanneer? afgelopen zaterdag 24 juni
Wat at je?
Het zesgangen menu van ¤110,- p.p.
Dat zou voor geen enkel bedrag zo moeten zijn.quote:Op dinsdag 27 juni 2023 00:11 schreef Molo het volgende:
[..]
Klopt
Echter
[..]
Ik vind dat echt godsgeklaagd als je een vermogen neerlegt daar voor een avondje hoor
Ziet er goed uit!quote:Op zondag 2 juli 2023 12:31 schreef Blues het volgende:
Waar?
Gegeten bij Indian Junction in Uithoorn.
-Disclaimer, we hebben alleen even wat snapshots gemaakt met een mobieltje dit keer-
Wanneer?
Gisteren, zaterdag 1 juli 2023
Wat?
Indian Junction is in 2022 opgericht door een groep van 3 vrienden uit Noord India.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Naar aanleiding van deze recensie hier gegeten.
Je verwacht het niet, maar.... met zicht op het busstation hier heerlijk gegeten!!
Lieve toegewijde mensen, het was heel druk waardoor we wat langer moesten wachten en daar meerdere keren excuses voor kregen.
We waren blij dat we gereserveerd hadden.
Van 16-18 uur serveren ze alleen maar streetfood/snacks.
Van 18-22 uur is het diner.
Alles wordt vers bereid met verse kruiden en dat proef je!
We begonnen met 2 rode wijn, fresh lime soda en een kingfisher bier (waren met 4 personen)
Starters:
Keema Naan
naanbrood gevuld met lamsgehakt en ghee
[ link | afbeelding ]
Howrah ki pani puri
knapperige tarwebol gevuld met aardappelen samen met zoet zuur pittig water in die glaasjes wat je vervolgens in die bol moet gieten en in 1 hap in je mond moet stoppen.
Smaakexplosie!
[ link | afbeelding ]
Chicken samosa
gebakken bladerdeeg gevuld met kipgehakt en doperwten met bijbehorende sausjes
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Hoofdgerechten:
Afghaanse kip tikka
Kipfilet gemarineerd met kaas, indiase kruiden, cashewnotenpasta en yoghurt geroosterd in de Indiase kleioven.
[ afbeelding ]
Chicken besh kimti (butter chicken) (slechte foto van onszelf hier niet bijgezet, foto is van hun eigen site)
Kip tikka zonder botten gekookt in jus van tomaten en cashewnoten
[ afbeelding ]
Chicken Dhansak
kipfilet gekookt in pittige curry met linzen, tamarindechutney en citroensap
[ afbeelding ]
Lamb Raara
lamsvlees zonder been gekookt in een rijke uiensaus
[ link | afbeelding ]
Alles werd geserveerd met heerlijk geurende kruidige basmatirijst.
Omdat we niet alles op kregen kwamen ze al ongevraagd aan met bakjes en een doggiebag
[ link | afbeelding ]
In totaal waren we, inclusief elk 2 drankjes, voor 4 personen 115 euro kwijt.
Cijfer: 9/10 vanwege de omgeving trekken we er een puntje af
Absolute aanrader, rij er gewoon voor om of pak de bus!!!!
Eindelijk weer eens een restaurant "op niveau" (maar met mooie prijs!) waar je afgaand op de foto´s denkt: "Nou, na afloop mag je wel even uitbuiken"quote:Op zondag 2 juli 2023 20:22 schreef anndb het volgende:
Waar: Bochica te Reusel
Wanneer: vanavond
Wat:
Vanavond weer gegeten bij een van mijn favoriete restaurants hier in de buurt namelijk Bochica in Reusel. Prijs / kwaliteit is hier altijd geweldig en dat was het vanavond dan ook weer. Ze hebben (sinds dit jaar?) ook een vermelding Gault Millau met score 13,5/20, erg netjes voor deze menu prijzen.
Als eerste kregen we een amuse namelijk een krokantje van tramenzinno brood met gerookte burrata, ingelegde groene paprika en jalapeno, erg lekkere start.
[ afbeelding ]
Hierna een tweede amuse namelijk diverse structuren van pompoen met kafir limoen, erg erg lekker!
[ afbeelding ]
We kozen voor het 5 gangen menu a 60 euro per persoon. Als eerste gang volgde een tartaar van gegrilde watermeloen en tomaat met granita van geitenkaas. Erg lekker en fris zomers gerecht met toch voldoende hartige smaken ook:
[ afbeelding ]
Als tweede gang kregen we een klein hapje namelijk een meringue van komkommer met tartaar van zeebaars en een gepekelde zeebaars met basilicum olie en creme:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Het hoogtepunt van de avond was het volgende kleine maar erg machtig van smaak gerechtje namelijk gebakken scholfilet met diverse paddestoelen en sesam met tahini, echt heerlijk van smaak:
[ afbeelding ]
Als hoofdgerecht volgde lamsfilet met een jus van marjolijn, een bitterbal van tomaat en dragon en koolrabi.
[ afbeelding ]
Het pre dessert was een lolly van koffieijs met chocolade en citroen cakeje met witte chocolade:
[ afbeelding ]
Dessert mousse van bosvruchten met bacardi razz ijs en basilicum meringue:
[ afbeelding ]
Voor twee keer 5 gangen/tastes, 2 (of 3 als je die van het voorgerecht meerekent amuses + pre-dessert), twee fles sen bruiswater en 5 gin tonics waren we 162 euro kwijt excl. fooi. Prijs/kwaliteit weer super gegeten en kom zeker snel weer terug.
Cijfer: 8,5/10
Tevoren ook al geborreld met hapjesquote:Op zondag 2 juli 2023 18:45 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat leuk en mooi geprijsd voor 4 man eten + drank!
Doggybag had ik niet verwacht, lijken best kleine schaaltjes. Maar jullie zijn geen grote eters![]()
Toevallig heb ik een keer bij dat busstation geluncht bij Raku (Japans restaurant met in de middag heerlijke ramen)
Ging ff checken of die nog bestaat of dat dit Indiase restaurant in de plaats is gekomen maar hij zit er gelukkig nog.
Mooie gerechten en goed recensie. Jammer van het lange wachten tussen twee gerechten in en ook jammer dat ze die fout op de rekening maakten. Dat mag echt niet bij een Michelin sterrentent.quote:
* flipsen kijkt nog eens naar de eerste foto van de amuse...quote:Op maandag 3 juli 2023 10:25 schreef 1inamelon het volgende:
Waar: LIZZ* in Gouda
Wanneer: 9 juni
De presentatie van de gerechten is totaal niet pretentieus. Geen overbodige decoratie of andere schnickschnack.
Haha nouja ik heb ook wel eens iets geserveerd gekregen waarvan volstrekt onduidelijk was wat je nou wel en niet kon eten. Dan valt dit wel meequote:Op maandag 3 juli 2023 11:53 schreef flipsen het volgende:
[..]
* flipsen kijkt nog eens naar de eerste foto van de amuse...
Ja eigenlijk wel. Ik hoef nooit grote hoeveelheden saus en op de foto kun je ook zien dat er niet heel veel saus bij zit (ik woon in Duitsland, daar gooien ze overal altijd liters saus overquote:Op maandag 3 juli 2023 16:44 schreef Fietsertje70 het volgende:
die hollandaise saus in de beurre brune, was dat een goede combi?
Wat een zalig plekje en lekker gegetenquote:Op zondag 9 juli 2023 21:02 schreef AnneX het volgende:
Waar: in Weidum, Friesland, vlakbij Leeuwarden. bij de Vijf Sinnen https://www.devijfsinnen.nl/
Wanneer: zaterdag 8 julij 2023
Bij toeval kwamen wij hier terecht tijdens een weekend weg.
Er zijn met regelmaat gast koks, die verschillend koken.
Dit weekend was Koreaans en bereid door Sanne de Jager http://www.kookservice-mamasan.nl/
Voor ons was het bijzonder. Het smaakte voortreffelijk.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Achter elkaar zien jullie de foto’s van de gerechtjes. Alles was even lekker.
Naar wens kon je het spicey maken met een soort sambal (?) of rode pepertjes.
De amuse werd op het tuinterras geserveerd. Er was geen sprake van Koreaanse wijn of bier. Een gemiste optie volgens mij.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Per persoon ¤ 57,50 ex drankjes.
Cijfer: 8/10
Mijn eerste en ws. laatste bijdrage 😎
Het sausje bij de amuse, dumpling gevuld met kip, en eentje met groente.quote:Op zondag 9 juli 2023 23:09 schreef Isabeau het volgende:
Ziet er goed uit, AnneX. Wat was het lekkerste gerechtje?
Dan helemaal geweldig dat je zo onverwacht bij zo'n restaurant terecht komt en niet ergens waar ze alleen biefstuk, varkenshaas, kipsaté en spareribs hebbenquote:Op maandag 10 juli 2023 06:03 schreef AnneX het volgende:
Het sausje bij de amuse, dumpling gevuld met kip, en eentje met groente.
En het sausje staat niet op de kaart.
Verder vooral het onverwachte op die plek: een menu van een slaatje bla en daarin wat lekkers rollen. Indien gewild waren er ook stokjes.
En degene, die de plaatsen in eerste instantie had gereserveerd, had ik altijd ingeschat op AVG.
Overigens waren alle tafels bezet plus het terras.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |