abonnement Unibet Coolblue
pi_205948636


Crypto?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is pseudoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain. Ook zijn de laatste jaren Layer2 oplossingen populair zoals bijv. Lightning Network. Hiermee kun je instant betalingen doen voor slechts een fractie van de fees die je op de basislaag zou betalen.

Naast Bitcoin zijn er o.a. concurrenten van Bitcoin (bijv. Monero), utility chains (bijv. Ethereum) en memecoins (bijv. Dogecoin). Dit noemen we altcoins, zie bijv. Coingecko voor een impressie. Vele zijn experimenteel en overleven de bearmarkets niet.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain.

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond. Meer info in deze video.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Echter het grootste verschil zit hem in decentraliteit. Bitcoin is tot op heden nog de enige decentrale cryptocurrency. Daarom is Bitcoin veilig voor vele attack factors. Dit betekend niet dat het gebruik van Bitcoin zonder risico is! DYOR (Do Your Own Research)!



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc/laptop/telefoon/tablet en daar je coin in opslaan. Daarnaast zijn er ook hardware wallets te koop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Bewaar je private key (seed) ten allen tijde goed! Dit is je backup om je wallet te restoren. Vul deze ook nergens anders in dan in je wallet. Twijfel je hoe je precies je wallet moet restoren? Stel je vraag in het n00b-topic.

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van! Hoe kan ik kopen?
Bekijk hier stap voor stap handleidingen: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #6 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Exchanges;
Kraken - Betrouwbare exchange
Binance - Chinese exchange met een groot aanbod van crypto
BL3P - Nederlandse Bitcoin exchange, zelfde partij als broker Bitonic
Bitvavo - Nederlandse exchange met een ruim aanbod van crypto

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Mempool.space
Blockchain.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin.nl (NL)
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoinstart (NL)
BTCWiki (NL)
Bitcoin Information & Resources

Podcasts:
Beginnen met Bitcoin (NL)
Satoshi Radio (NL)
Cryptocast (NL)

Boeken:
Ons Geld is Stuk
De Bitcoin Standaard
De Fiat Standaard
Gelaagd geld

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.


[ Bericht 1% gewijzigd door D. op 23-10-2022 12:11:04 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205948643
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2022 15:40 schreef dimmak het volgende:
dimmak in DIG / [DALL-E] AI Generated Compositions

De kracht van microbetalingen met lightning. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205948841
Dit is geweldig!

pi_205949829
Wordt weer wat drukker hier. Gezellig :7
pi_205951843
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2022 08:10 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Oke dus er komt idd een fork en na de merge heb ik van beide munten 1?

Als ik het op een exchange laat staan dan krijg ik als ik pech heb niks, en als ik het op een hardware wallet zoals Ledger heb staan wel?

En hoe groot is de kans dat de fork er echt komt? Want ik lees overal "in case of a hard fork" alsof het nog niet zeker is....

En ik lees nog wat terug en zie dat er tot nu toe bij geen enkele andere Ethereum Fork een nieuwe coin is ontstaan? Bijv bij de Berlin en Istanbul forks? Waarom nu mogelijk wel dan?
Heb inmiddels een en ander nagevraagd en onderzocht......Kraken (en waarschijnlijk de meeste andere exchanges ook) kunnen niet beloven dat ze een eventuele nieuwe ETH munt ook gaan uitdelen, dus het is zeker aan te raden nog voor de 15e je ETH naar een hardware wallet te verplaatsen. Ledger heeft aangegeven dat ze alles wel netjes 1 op 1 beshikbaar maken mocht er een nieuwe munt komen.
pi_205958037
Brother of ex-Coinbase manager pleads guilty to insider trading charge

• He pleaded guilty on Monday to a wire fraud conspiracy charge, in what U.S. prosecutors have called the first insider trading case involving cryptocurrency.
• Nikhil Wahi, 26, admitted during a virtual court hearing before U.S. District Judge Loretta Preska in Manhattan that he made trades based on confidential Coinbase information.
• Prosecutors say Ishan Wahi, the former product manager, shared confidential information with his brother and their friend Sameer Ramani about new digital assets Coinbase was planning to let users trade.
• Nikhil Wahi and Ramani then allegedly used ethereum blockchain wallets to acquire the assets and traded at least 14 times before Coinbase announcements in June 2021 and April 2022.
• Those announcements typically caused the assets to rise in value and generated at least $1.5 million in gains, prosecutors said.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205959539
Dat er nog velen mogen volgen.

Wat betreft oplichtingspraktijken is de user zachxbt de moeite waard om te volgen.
  dinsdag 13 september 2022 @ 15:07:18 #8
46906 Brave_Sir_Robin
He bravely ran away
pi_205960444
Waar kan ik een beetje volgen hoe het met de merge gaat? Of is het één grote black box waarvan we opeens horen of het goed of niet goed is gegaan?
Galantly he chickened out...
The tale of Sir Robin: http://www.youtube.com/watch?v=BZwuTo7zKM8
pi_205962606
twitter


Wavesjaar _O_
Sashagod _O_

;( :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205963841
Altijd wat met die Russische coins

Gelukkig nog 299 andere coins in m'n portfolio
pi_205982044
The merge is complete, lijkt goed te zijn gegaan, maar goed feitelijk is er nu een nieuwe coin ontstaan die zich zelf opnieuw moet gaan bewijzen. Daarnaast verwacht ik nog leuke problemen als overheden de grote beurzen onder druk gaan zetten om "malafide" adressen te blokkeren.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205987090
twitter



lol
pi_205987477
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 09:49 schreef raptorix het volgende:
The merge is complete, lijkt goed te zijn gegaan, maar goed feitelijk is er nu een nieuwe coin ontstaan die zich zelf opnieuw moet gaan bewijzen.
Het is dan toch gewoon een hard fork?

Anyway bij deze veranderen laat het wel zien dat ETH nooit hard geld kan worden.
pi_205987531
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 18:35 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Het is dan toch gewoon een hard fork?

Anyway bij deze veranderen laat het wel zien dat ETH nooit hard geld kan worden.
Ja het is een hard fork, 1 waarbij de eindgebruikers niet zoveel hoefden te doen.
Ik voorspel dat dit een drama gaat worden.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205993413
twitter


Het ingenieuze mechanisme om stakes eerlijk te verdelen werkt nog niet zo erg goed.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205993447
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 08:38 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Het ingenieuze mechanisme om stakes eerlijk te verdelen werkt nog niet zo erg goed.
Oh en straks krijg je natuurlijk dat de grote stakers ruzie krijgen en elkaar gaat blamen dat het illegale validaties zijn, mooi man.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205993859
Goh mensen hebben toch geen 50k om te staken. Verrassend.
pi_205994748
het is toch ongelofelijk dat Ethereum met deze update komt die eigenlijk gewoon jaren achter loopt op Cardano.
''and those who were seen dancing, were thought to be insane by those who couldn't hear the music''
pi_205995034
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 11:13 schreef bruinwerker het volgende:
het is toch ongelofelijk dat Ethereum met deze update komt die eigenlijk gewoon jaren achter loopt op Cardano.
Waar loopt het precies jaren op achter?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205995180
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 11:34 schreef dimmak het volgende:

[..]
Waar loopt het precies jaren op achter?
proof a stake.
Bij ethereum moet je een minimum van 50k dollar hebben om te kunnen staken. Bij cardano is geen minimum.

7 ethereum holders zijn verantwoordelijk voor 2/3 van de transactie validaties, dus niet voldoende gedecentraliseerd. Om een 51% aanval te kunnen doen op Cardano moeten er honderden wallets samen werken om dit te kunnen doen.

ethereum is op dit moment locked als je het staked. Cardano heeft liquid staking waardoor men, ondanks dat zij staken, actief kunnen meedoen binnen het netwerk.
''and those who were seen dancing, were thought to be insane by those who couldn't hear the music''
pi_205995526
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 11:45 schreef bruinwerker het volgende:

[..]
proof a stake.
Bij ethereum moet je een minimum van 50k dollar hebben om te kunnen staken. Bij cardano is geen minimum.
Beide hebben nu PoS dus in feite lopen ze gelijk toch? :P Maar in het consensus mechanisme zit een wereld van verschil, beide PoS zijn feitelijk dan ook niet te vergelijken. Beide crypto hebben hetzelfde doel (smart contracts & monetary transactions), maar onder de motorkap zit er een wereld van verschil. Beide claimen ze betere techniek. Qua netwerk effect zou je zeggen dat Ethereum mijlenver voor ligt. Technisch valt voor beide wat te zeggen.

quote:
7 ethereum holders zijn verantwoordelijk voor 2/3 van de transactie validaties, dus niet voldoende gedecentraliseerd. Om een 51% aanval te kunnen doen op Cardano moeten er honderden wallets samen werken om dit te kunnen doen.
Dat is niet echt hoe het werkt bij Ethereum. Transacties valideren heeft dan ook weinig te maken met een 51% attack. 51% attack is bijv. bedoeld om de regels van het protocol aan te kunnen passen om zo exploits te kunnen doen. De governance van ETH is echter offchain. Validators (de blokken van 32 ETH) kunnen invloed uitoefenen bij Ethereum Governance & Research. Meer validators betekend meer inspraak. 51% attack is technisch dus mogelijk maar praktisch onmogelijk, Ethereum Governance & research kickt ze er zo uit. Dat maakt het verder wel een gecentraliseerde bende, dat ben ik met je eens. Toch zou ik zeggen dat het governance model alsnog meer gedecentraliseerd is dan Cardano. Op het gebied van mining/staking zou ik dan weer zeggen dat Cardano (veel) meer gedecentraliseerd is.

quote:
ethereum is op dit moment locked als je het staked. Cardano heeft liquid staking waardoor men, ondanks dat zij staken, actief kunnen meedoen binnen het netwerk.
Beide hebben daar zo hun redenen voor. Wat beter is laat ik in het midden, want voor mij is PoS als consensus mechanisme bij voorbaat al ondergeschikt aan PoW.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205996158
Cardano is een leuk lab-experiment maar niemand gebruikt het
pi_205996538
Ik wil graag opnieuw een shitcoin voor jullie shillen.
Het betreft PLU. De token achter de Plutus kaart. Ik heb de nodige ervaring met crypto-cashback betaalkaarten. En die van Plutus werkt goed. Wil je meer weten over de Plutus-kaart, kijk dan in het topic
Plutus.it - Crypto Visa kaart Omdat ik tevreden ben over het product, dacht ik, laat ik eens een DYOR-tje doen.

Waarom dan nu deze shill?
Fundamentals. Het huidige model dat Plutus introduceerde, viel toevallig samen met de wijzigingen die Crypto.com doorvoerde. Tien duizenden CDC gebruikers hebben de overstap willen maken. Binnen enkele dagen was de jaarvoorraad aan kaarten van Plutus op. Dit vond plaats eind april. Sinds dit moment zijn er geen kaarten meer uitgegeven. Na wat doorvragen wist een Telegram mod mij te vertellen dat er momenteel zo’n 60.000 mensen een kaart hebben.



Tevens staat in bovenstaand Telegram bericht dat er zo’n 50.000 mensen in de wachtrij staan om een kaart te ontvangen, dit is meermaals bevestigd. De nieuwe kaarten zijn in oktober (eindelijk) klaar om verstuurd te worden naar de mensen die vanaf mei zich aangemeld hebben. En er zijn genoeg kaarten besteld om alle 50.000 mensen een kaart te geven. Ook meermaals bevestigd.



Er is momenteel ongeveer 2.3m PLU in omloop. Via Etherscan is te zien dat in elk geval ruim 900k (40%) van de supply “locked” is door cardusers. Dan is er nog een enorme groep die de gratis kaart gebruikt en ook wat PLU heeft. Maar ik heb niet kunnen achterhalen hoeveel dit is omdat er interne wallets voor gebruikt worden.

Dus, met aantal gebruikers (60.000) dat over de afgelopen 4 maanden het product heeft gebruikt is de supply aan het afnemen. Dan komen er volgende maand 50.000 mensen bij. En dan eigenlijk wil je nog even geduld hebben met verkopen en Q1 2023 afwachten


Maar jij koopt toch helemaal geen crypto omdat je een zware recessie verwacht?
Klopt. Maar dit is zo’n shitcoin. Die markt is zo dood als een pier. Macro-economische omstandigheden, of acties van Bitcoin hebben niet echt invloed op een coin met zo’n lage marketcap.
Wat ik wel zie is “organische groei” 8-)


Waarschijnlijk is het niks, toch drop ik het maar even...

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 16-09-2022 14:18:45 ]
pi_205996847
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 13:55 schreef Roellie80 het volgende:
Ik wil graag opnieuw een shitcoin voor jullie shillen.
Het betreft PLU. De token achter de Plutus kaart. Ik heb de nodige ervaring met crypto-cashback betaalkaarten. En die van Plutus werkt goed. Wil je meer weten over de Plutus-kaart, kijk dan in het topic
Plutus.it - Crypto Visa kaart Omdat ik tevreden ben over het product, dacht ik, laat ik eens een DYOR-tje doen.

Waarom dan nu deze shill?
Fundamentals. Het huidige model dat Plutus introduceerde, viel toevallig samen met de wijzigingen die Crypto.com doorvoerde. Tien duizenden CDC gebruikers hebben de overstap willen maken. Binnen enkele dagen was de jaarvoorraad aan kaarten van Plutus op. Dit vond plaats eind april. Sinds dit moment zijn er geen kaarten meer uitgegeven. Na wat doorvragen wist een Telegram mod mij te vertellen dat er momenteel zo’n 60.000 mensen een kaart hebben.

[ afbeelding ]

Tevens staat in bovenstaand Telegram bericht dat er zo’n 50.000 mensen in de wachtrij staan om een kaart te ontvangen, dit is meermaals bevestigd. De nieuwe kaarten zijn in oktober (eindelijk) klaar om verstuurd te worden naar de mensen die vanaf mei zich aangemeld hebben. En er zijn genoeg kaarten besteld om alle 50.000 mensen een kaart te geven. Ook meermaals bevestigd.

[ afbeelding ]

Er is momenteel ongeveer 2.3m PLU in omloop. Via Etherscan is te zien dat in elk geval ruim 900k (40%) van de supply “locked” is door cardusers. Dan is er nog een enorme groep die de gratis kaart gebruikt en ook wat PLU heeft. Maar ik heb niet kunnen achterhalen hoeveel dit is omdat er interne wallets voor gebruikt worden.

Dus, met aantal gebruikers (60.000) dat over de afgelopen 4 maanden het product heeft gebruikt is de supply aan het afnemen. Dan komen er volgende maand 50.000 mensen bij. En dan eigenlijk wil je nog even geduld hebben met verkopen en Q1 2023 afwachten
[ afbeelding ]

Maar jij koopt toch helemaal geen crypto omdat je een zware recessie verwacht?
Klopt. Maar dit is zo’n shitcoin. Die markt is zo dood als een pier. Macro-economische omstandigheden, of acties van Bitcoin hebben niet echt invloed op een coin met zo’n lage marketcap.
Wat ik wel zie is “organische groei” 8-)
[ afbeelding ]

Waarschijnlijk is het niks, toch drop ik het maar even...
Ik kijk uit naar je bericht over de volgende kaart wanneer Plutus haar gebruikers weer naait op de één of andere manier.
Uitvinder van de biersmiley.
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 16 september 2022 @ 14:24:11 #25
206731 Mortaxx
Doomer
pi_205996873
Gewoon bewust een ponzi pluggen :D
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_205997132
Klinkt als een Tupperware Herbalife-party
pi_205997717
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 14:22 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ik kijk uit naar je bericht over de volgende kaart wanneer Plutus haar gebruikers weer naait op de één of andere manier.
Helemaal goed. Je weet dat ik dat destijds ook gedaan heb met Swipe, Binance en Crypto.com. Maarja, dan valt er niks meer te halen. Nu nog wel

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-09-2022 15:39:32 ]
pi_205997769
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 september 2022 14:24 schreef Mortaxx het volgende:
Gewoon bewust een ponzi pluggen :D
Jij zit hier voor de tech zeker?
  vrijdag 16 september 2022 @ 20:06:23 #29
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_206000946
Ik stake geen shit meer op kaarten zonder verdienmodel.
Of kaarten die roellie plugt.

Maar zolang plutus mijn Disney betaald vind ik het best :Y
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_206002808
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 13:16 schreef SjonShitcoin het volgende:
Cardano is een leuk lab-experiment maar niemand gebruikt het
gister de 50 miljoen transacties voorbij geschoten...
''and those who were seen dancing, were thought to be insane by those who couldn't hear the music''
pi_206015485
Niks over crypto in de miljoenennota?
pi_206016240
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2022 10:04 schreef viceversa het volgende:
Niks over crypto in de miljoenennota?
Waarom zou er daar wat over in moeten staan?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206028030
Het is hier ook compleet doodgeslagen hè. Ethereum verlies ruim een kwart van z'n waarde in een week. Geen enkele post hier.
pi_206028298
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 12:00 schreef Roellie80 het volgende:
Het is hier ook compleet doodgeslagen hè. Ethereum verlies ruim een kwart van z'n waarde in een week. Geen enkele post hier.
Jij post het nu toch. :) Weinig verrassends zou ik zeggen. ETH was nou eenmaal overpriced door ETH 2.0. Nu dat allemaal niet zo bijzonder blijkt te zijn volgt een selloff.

Het gaat helemaal brutal worden als die locked ETH bij de volgende update vrij komt ervan uitgaande dat we dan nog in een bearmarket zitten.

[ Bericht 8% gewijzigd door dimmak op 19-09-2022 12:28:55 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206029686
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 12:00 schreef Roellie80 het volgende:
Het is hier ook compleet doodgeslagen hè. Ethereum verlies ruim een kwart van z'n waarde in een week. Geen enkele post hier.
Bitcoin zit nog niet op een kwart, maar zit er ook niet ver vanaf.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206030602
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 12:00 schreef Roellie80 het volgende:
Het is hier ook compleet doodgeslagen hè. Ethereum verlies ruim een kwart van z'n waarde in een week. Geen enkele post hier.
Misschien dat we eindelijk richting de bodem gaan dan, dan is ook niemand meer geïnteresseerd. Dat zijn mooie koopmomenten voor de oplettende belegger. Ik wacht nog wel eerst op een mooie uitbodemfase van een aantal maanden/jaar.
pi_206030925
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 12:21 schreef dimmak het volgende:

[..]
Jij post het nu toch. :) Weinig verrassends zou ik zeggen. ETH was nou eenmaal overpriced door ETH 2.0. Nu dat allemaal niet zo bijzonder blijkt te zijn volgt een selloff.

Het gaat helemaal brutal worden als die locked ETH bij de volgende update vrij komt ervan uitgaande dat we dan nog in een bearmarket zitten.
Ja, ik denk dat in de aanloop naar de merge Ethereum best wel heeft gezorgd voor een beperkt verlies in de hele cryptomarkt. Maar nu dat geïmplementeerd is is duidelijk dat we nog midden in de bear zitten
pi_206030933
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 14:00 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Bitcoin zit nog niet op een kwart, maar zit er ook niet ver vanaf.
True, lekker afwachten de komende maanden
pi_206030951
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 15:24 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Misschien dat we eindelijk richting de bodem gaan dan, dan is ook niemand meer geïnteresseerd. Dat zijn mooie koopmomenten voor de oplettende belegger. Ik wacht nog wel eerst op een mooie uitbodemfase van een aantal maanden/jaar.
Ja, ik zit op die gare shitcoin PLU na dan, ook rustig te wachten. Ik probeer de macro-economie goed in de gaten te houden, maar zie het nog wel somber in voor de komende maanden
pi_206030981
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 16:00 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ja, ik zit op die gare shitcoin PLU na dan, ook rustig te wachten. Ik probeer de macro-economie goed in de gaten te houden, maar zie het nog wel somber in voor de komende maanden
Idd ik verwacht voor dit jaar ook niet veel meer. misschien eind volgend jaar ergens of zelfs 2024.
pi_206031092
Bodem is echt wel bereikt, al die fantasten die roepen dat we naar de 10K terug gaan :')
blablablabla
pi_206031306
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 16:11 schreef Elan het volgende:
Bodem is echt wel bereikt, al die fantasten die roepen dat we naar de 10K terug gaan :')
Deze qoute ik even :')
pi_206031553
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 12:00 schreef Roellie80 het volgende:
Het is hier ook compleet doodgeslagen hè. Ethereum verlies ruim een kwart van z'n waarde in een week. Geen enkele post hier.
Ethereum had gewoon een correctie. Was van 1000 naar 2000 gegaan en nu verkoopt men het nieuws. Zal straks richting 1500 gaan en stabiliseren.
pi_206032034
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 16:47 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Ethereum had gewoon een correctie. Was van 1000 naar 2000 gegaan en nu verkoopt men het nieuws. Zal straks richting 1500 gaan en stabiliseren.
Eth, heeft natuurlijk flink boven zijn stand geleefd door de NFT hype die nu wel over is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_206035095
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 16:11 schreef Elan het volgende:
Bodem is echt wel bereikt, al die fantasten die roepen dat we naar de 10K terug gaan :')
Op basis van wat denk je dit?
pi_206035194
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 21:38 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Op basis van wat denk je dit?
Omdat het vanuit macro-economisch perspectief eigenlijk alleen maar beter kan gaan de komende tijd .

Inflatie, tekorten en oorlog zijn als angstfactoren allemaal al meegenomen in de huidige koers
blablablabla
pi_206036752
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 21:45 schreef Elan het volgende:

[..]
Omdat het vanuit macro-economisch perspectief eigenlijk alleen maar beter kan gaan de komende tijd .

Inflatie, tekorten en oorlog zijn als angstfactoren allemaal al meegenomen in de huidige koers
Grotendeels mee eens. Er is niets essentieels mis met Bitcoin of andere grote munten (sterker nog, de condities zijn beter dan een paar jaar terug), de enige reden dat de waarde zakt is omdat er geld uit de markten getrokken wordt. Vanaf de eerstvolgende keer dat de Fed de rente op een beslissingsmoment een keer niet (of nauwelijk, bijv minder dan vooraf verondersteld) omhoog gooit dan stroomt er gelijk weer veel terug de markten in. Dat kan best nog een half jaar duren, maar 1 ding weet ik echt bijna zeker: binnen 3-5 jaar staat Bitcoin weer boven 60K.
En verder speelt nog mee dat het aantal adressen waar meer dan 10 BTC staat steeds verder groeit. Het komt steeds meer in handen van holders en er blijft steeds minder over op de exchanges om te verhandelen. Op een gegeven moment wordt de vraag gewoon weer veel groter dan het aanbod. En mensen die overlijden en hun keys niet door hebben gegeven, of het simpelweg kwijtraken door domheid gaat ook helpen. Lijkt peanuts maar over een periode van 10 jaar kan het best aantikken in het steeds schaarser worden van BTC.

Aan de ene kant is het heel frustrerend dat puur door een economische situatie alles zo in elkaar dondert, maar aan de andere kant weet je dan ook dat het andersom ook zo gaat werken. Zodra inflatie weer rond de 2% zit en rentes weer gaan dalen gaat het vanzelf weer de andere kant op. Zo gaat het met tech aandelen ook, alleen met crypto gaat het wat extremer. We moeten er gewoon de positieve kant van inzien en de komende maanden bij blijven bijkopen, over een aantal jaren zal dat een koopje blijken te zijn geweest.

[ Bericht 13% gewijzigd door ThijsTH op 20-09-2022 07:18:51 ]
pi_206037221
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 21:45 schreef Elan het volgende:

[..]
Omdat het vanuit macro-economisch perspectief eigenlijk alleen maar beter kan gaan de komende tijd .

Inflatie, tekorten en oorlog zijn als angstfactoren allemaal al meegenomen in de huidige koers
Dit las ik ook toen we nog op 30k stonden. Ik denk dat de markt z'n best doet dingen snel in te prijzen, maar je merkt vaak dat wanneer het net niet even gaat zoals verwacht er een heftige reactie plaatsvind. Oorlog, inflatie en tekorten zijn al maanden aan de gang, tegelijkertijd zijn we ook al maanden naar beneden aan het gaan.

Mensen met macht op dit vlak, zoals een Powel en Lagarde zullen het altijd downplayen. Omdat ze met hun uitspraken alleen al de markt kunnen sturen en er niet op uit zijn deze te laten crashen. Toch verwachten steeds meer economen dat het geen "soft-landing" zal worden. Een zware recessie is dan ook echt nog niet In geprijst wat mij betreft.
pi_206037289
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 september 2022 07:08 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Grotendeels mee eens. Er is niets essentieels mis met Bitcoin of andere grote munten (sterker nog, de condities zijn beter dan een paar jaar terug), de enige reden dat de waarde zakt is omdat er geld uit de markten getrokken wordt. Vanaf de eerstvolgende keer dat de Fed de rente op een beslissingsmoment een keer niet (of nauwelijk, bijv minder dan vooraf verondersteld) omhoog gooit dan stroomt er gelijk weer veel terug de markten in. Dat kan best nog een half jaar duren, maar 1 ding weet ik echt bijna zeker: binnen 3-5 jaar staat Bitcoin weer boven 60K.
En verder speelt nog mee dat het aantal adressen waar meer dan 10 BTC staat steeds verder groeit. Het komt steeds meer in handen van holders en er blijft steeds minder over op de exchanges om te verhandelen. Op een gegeven moment wordt de vraag gewoon weer veel groter dan het aanbod. En mensen die overlijden en hun keys niet door hebben gegeven, of het simpelweg kwijtraken door domheid gaat ook helpen. Lijkt peanuts maar over een periode van 10 jaar kan het best aantikken in het steeds schaarser worden van BTC.

Aan de ene kant is het heel frustrerend dat puur door een economische situatie alles zo in elkaar dondert, maar aan de andere kant weet je dan ook dat het andersom ook zo gaat werken. Zodra inflatie weer rond de 2% zit en rentes weer gaan dalen gaat het vanzelf weer de andere kant op. Zo gaat het met tech aandelen ook, alleen met crypto gaat het wat extremer. We moeten er gewoon de positieve kant van inzien en de komende maanden bij blijven bijkopen, over een aantal jaren zal dat een koopje blijken te zijn geweest.
Ik ben het er helemaal mee eens. Maar vergis je niet hoe lang 5 jaar is. Helemaal in crypto. Als ik er geen geloof in had, dan had ik ook wel weer een andere hobby gezocht. Maar dit is wel essentieel een ander scenario dan eerdere crypto-beermarkten. Eerdere recessies hebben soms wel 2 jaar geduurd. Crypto heeft nog nooit eerder een periode gehad zonder QE, laat staan een recessie.

Ik ben op 29k uitgestapt en hoop de rust op te kunnen brengen om pas weer in te stappen nadat we inderdaad de inflatie hebben weten te beteugelen. En dan niet de pump die er ongetwijfeld zal komen als het een half procentje lager zal uitpakken dan voorspeld, maar dat we echt weer onder de 5% komen ofzo. En ik denk dat dit nog maanden kan duren
pi_206038507
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 september 2022 08:36 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Dit las ik ook toen we nog op 30k stonden. Ik denk dat de markt z'n best doet dingen snel in te prijzen, maar je merkt vaak dat wanneer het net niet even gaat zoals verwacht er een heftige reactie plaatsvind. Oorlog, inflatie en tekorten zijn al maanden aan de gang, tegelijkertijd zijn we ook al maanden naar beneden aan het gaan.

Mensen met macht op dit vlak, zoals een Powel en Lagarde zullen het altijd downplayen. Omdat ze met hun uitspraken alleen al de markt kunnen sturen en er niet op uit zijn deze te laten crashen. Toch verwachten steeds meer economen dat het geen "soft-landing" zal worden. Een zware recessie is dan ook echt nog niet In geprijst wat mij betreft.
18 juni stonden we rond de 18k, vandaag staan nu op 19k. Dus dat is niet helemaal waar :P . Er komt waarschijnlijk een september rate hike aan van 75 basispunten, maar die renteverhogingen stoppen ook een keer, mogelijk is dit zelfs de laatste substantiële verhoging, want de FED maakt zich grote zorgen om de beurzen.

Vanaf dat moment zal er meer geld in de markten stromen en kunnen we wellicht omhoog kijken.

Kan ook best zijn dat we nog een jaar lang kwakkelen, maar nog een halvering lijkt me niet heel erg realistisch.
blablablabla
pi_206038532
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 september 2022 08:47 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik ben het er helemaal mee eens. Maar vergis je niet hoe lang 5 jaar is. Helemaal in crypto. Als ik er geen geloof in had, dan had ik ook wel weer een andere hobby gezocht. Maar dit is wel essentieel een ander scenario dan eerdere crypto-beermarkten. Eerdere recessies hebben soms wel 2 jaar geduurd. Crypto heeft nog nooit eerder een periode gehad zonder QE, laat staan een recessie.

Ik ben op 29k uitgestapt en hoop de rust op te kunnen brengen om pas weer in te stappen nadat we inderdaad de inflatie hebben weten te beteugelen. En dan niet de pump die er ongetwijfeld zal komen als het een half procentje lager zal uitpakken dan voorspeld, maar dat we echt weer onder de 5% komen ofzo. En ik denk dat dit nog maanden kan duren
Dat heb je knap getimed dan, want ik dacht op dat moment eigenlijk wel dat het een soort bodem was. In Januari zakte het ook al eens tot 30K en daarna veerde het weer op tot 40-43K begin April. En daarna dus weer naar 30K waar ie een tijdje rond bleef hangen. Pas toen met die Celsius en Voyager shit en de daarbij horende leverage short sells ging ie zo hard naar beneden dat verkopen al bijna geen optie meer was. En bovendien ben ik gewoon geen trader maar een pure holder, dus ik zal nooit verkopen. Het enige wat ik zal doen is wel een keer verkopen na een flinke stijging als we weer rond de 50K zitten ooit. Want ik heb dan wel veel meer BTC dan in de vorige keer dat we op 50K zaten dus dan mag er wel wat uit.
Voor nu lijkt zo rond de 18-20K wel ongeveer de bodem, want daar stond ie half Juni ook op en ondanks meerdere forse FED rente verhogingen in de maanden tussen Juni en nu staat ie nog steeds op datzelfde punt, wat dan wel weer goed nieuws is. Maar, ik zou ook zeker niet verrast zijn als het nog verder zakt hoor, je weet het gewoon niet. Dan kan ik alleen nog maar goedkoper bijkopen, that's all. Het enige wat (bijna) zeker is dat alles weer op zal veren zodra rentes gestabiliseerd zijn of zelfs verlaagd worden. Het is absoluut onmogelijk dat Bitcoin forever dead and buried is.
pi_206038557
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 september 2022 11:27 schreef Elan het volgende:

[..]
18 juni stonden we rond de 18k, vandaag staan nu op 19k. Dus dat is niet helemaal waar :P . Er komt waarschijnlijk een september rate hike aan van 75 basispunten, maar die renteverhogingen stoppen ook een keer, mogelijk is dit zelfs de laatste substantiële verhoging, want de FED maakt zich grote zorgen om de beurzen.

Vanaf dat moment zal er meer geld in de markten stromen en kunnen we wellicht omhoog kijken.

Kan ook best zijn dat we nog een jaar lang kwakkelen, maar nog een halvering lijkt me niet heel erg realistisch.
Het is ook niet zo dat een renteverhoging elke keer zorgt voor een bloedbad. Grote kans dat de markt ze al ingeprijsd heeft omdat de renteverhogingen nou eenmaal geen verrassingen meer zijn. Zo ook met oorlog en andere crisissen. Uiteraard kan er nog een katalysator komen, maar ik zou nu even niks voor de geest kunnen halen op het falen van het protocol na.

Uiteraard kan het zijn dat er nog een nieuwe bodem komt, maar voor mij lijkt het alsof we de bodem al hebben bereikt. Ik zie ons de komende 1 á 2 jaar zijwaarts en langzaam opkrabbelen richting de nieuwe halving.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206038586
Omdat veel cryptobro's hier een rekening hebben: Revolut is gehackt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206038672
Overigens lijkt de markt al omhoog te willen. Je zag 10 dagen geleden een snelle stijging van 19K naar 22K binnen een paar dagen....dat is 15% omhoog puur omdat er wat goed economisch nieuws naar buiten kwam wat deed hinten op een relatief lage FEB verhoging. Maar toen een paar dagen later opeens juist slechte inflatiecijfers naar buiten kwam right back to 19K.....dus je zit nu in een fase waarbij elk goed nieuws gelijk om hoog kan schieten. Als die FED verhoging 0.75% wordt morgen zoals verwacht dan zal het vast niet zakken, eerder zijwaarts richting het nieuwe FED moment gaan (ik meen in November) en als er dan eindelijk een keer gunstig inflatienieuws naar buiten komt dan verwacht ik dat we eindelijk de weg naar boven ingezet hebben en dan kan het ook gelijk snel gaan.
pi_206038681
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 september 2022 11:33 schreef dimmak het volgende:

[..]
Het is ook niet zo dat een renteverhoging elke keer zorgt voor een bloedbad. Grote kans dat de markt ze al ingeprijsd heeft omdat de renteverhogingen nou eenmaal geen verrassingen meer zijn. Zo ook met oorlog en andere crisissen. Uiteraard kan er nog een katalysator komen, maar ik zou nu even niks voor de geest kunnen halen op het falen van het protocol na.

Uiteraard kan het zijn dat er nog een nieuwe bodem komt, maar voor mij lijkt het alsof we de bodem al hebben bereikt. Ik zie ons de komende 1 á 2 jaar zijwaarts en langzaam opkrabbelen richting de nieuwe halving.
Zijn ook ingecalculeerd maar het sentiment blijft alsnog negatief voor aandelen en al helemaal hoog-risico aandelen zoals crypto. Pas als de FED pas op de plaats neemt/stopt met verhogen van de rente en de inflatie onder controle is komt er meer ruimte voor meer structurele en substantiële stijgingen.

Ben wel echt benieuwd hoe dan verder, wat bijv de nieuw ATH gaat zijn. Als je deze hele economische shitshow een beetje fatsoenlijk door komt kan het vertrouwen in Bitcoin alleen maar gigantisch toenemen onder het mainstream publiek wat de prijs een enorme boost kan geven.
blablablabla
pi_206038837
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 september 2022 11:27 schreef Elan het volgende:
want de FED maakt zich grote zorgen om de beurzen.
Volgens mij heeft de FED heel duidelijk gemaakt dat de inflatie remmen de hoogste prioriteit heeft. Dat impliceert dat ze zullen blijven verhogen tot dit gelukt is, met als gevolg dat risk-on assets zullen bloeden.

Maar we gaat het zien :)
pi_206038857
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 september 2022 11:36 schreef dimmak het volgende:
Omdat veel cryptobro's hier een rekening hebben: Revolut is gehackt.
De hack vond plaats op 11 september, ik heb 9 septermber m'n Revolut account aangemaakt ;(
pi_206039097
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 september 2022 12:09 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Volgens mij heeft de FED heel duidelijk gemaakt dat de inflatie remmen de hoogste prioriteit heeft. Dat impliceert dat ze zullen blijven verhogen tot dit gelukt is, met als gevolg dat risk-on assets zullen bloeden.

Maar we gaat het zien :)
Dat wil niet zeggen dat ze eindeloos de rente kunnen verhogen, zeker omdat de inflatie voor een groot deel komt door schaarste. Kredietverlening duurder maken heeft maar een beperkte invloed.
blablablabla
pi_206046274
Alweer gratis geld op de Ethereum POW chain dit keer. Al je tokens zijn daar aanwezig aangezien ETHW een full systemstate chain is. Niet alles heeft waarde maar dat kan veranderen. Aantal transacties en trades neemt toe
pi_206056284
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 september 2022 12:39 schreef Elan het volgende:

[..]
Dat wil niet zeggen dat ze eindeloos de rente kunnen verhogen, zeker omdat de inflatie voor een groot deel komt door schaarste. Kredietverlening duurder maken heeft maar een beperkte invloed.
The Federal Reserve on Wednesday raised benchmark interest rates by another three-quarters of a percentage point and indicated it will keep hiking well above the current level.

Fed officials signaled the intention of continuing to hike until the funds level hits a “terminal rate,” or end point of 4.6% in 2023.

Fed Chairman Jerome Powell and his colleagues have emphasized in recent weeks the unlikelihood that rate cuts will happen next year

uit: https://www.cnbc.com/2022(...)september-2022-.html

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 21-09-2022 20:14:26 ]
pi_206056416
Lekker blijven beren dus voorlopig. Ik zit prima in fiat, op m'n bag PLU na natuurlijk :P
pi_206056725
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2022 20:14 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
The Federal Reserve on Wednesday raised benchmark interest rates by another three-quarters of a percentage point and indicated it will keep hiking well above the current level.

Fed officials signaled the intention of continuing to hike until the funds level hits a “terminal rate,” or end point of 4.6% in 2023.

Fed Chairman Jerome Powell and his colleagues have emphasized in recent weeks the unlikelihood that rate cuts will happen next year

uit: https://www.cnbc.com/2022(...)september-2022-.html
Zoals verwacht dus. Hoe hoog staat de Amerikaanse rente nu eigenlijk?
blablablabla
pi_206059899
Doen Waves eigenlijk nog wat? Niet qua prijs maar qua project.

Bestaat ook echt al tering lang voor cryptobegrippen.
blablablabla
pi_206060249
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2022 20:37 schreef Elan het volgende:

[..]
Zoals verwacht dus. Hoe hoog staat de Amerikaanse rente nu eigenlijk?
Fed funds rate 3.25
Us 2year treasury 4 procent
10 jaar 3.53 procent
30 jaar vast hypotheek 6 procent
  woensdag 21 september 2022 @ 23:53:14 #65
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206060299
quote:
1s.gif Op woensdag 21 september 2022 23:47 schreef SOG het volgende:

[..]
Fed funds rate 3.25
Us 2year treasury 4 procent
10 jaar 3.53 procent
30 jaar vast hypotheek 6 procent
Eigenlijk zijn dit vrij normale rente's, historisch gezien.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_206061144
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2022 23:15 schreef Elan het volgende:
Doen Waves eigenlijk nog wat? Niet qua prijs maar qua project.

Bestaat ook echt al tering lang voor cryptobegrippen.
Buiten een CEO die dumpt op retail?
pi_206066860
En zitten we al klaar voor de ada vasil upgrade ?
pi_206089718
twitter
pi_206090444
Ik ben weg van tweakers(loopt daar overigens nu echt snel leeg), is niet meer leuk daar, bah!! heb een technische analyse kanaal op youtube
https://www.youtube.com/channel/UCl2XLRJ3VgCspwNG4_XCrkQ/videos

iedere keer zie ik van iedereen alles weggemod worden op tweakers..echt triest, dingen die grappig zijn worden verwijderd. TIME is over daar, NIET meer leuk daar

HET MAG hiuer wel wat drukker worden ik zal wel helpen met mijn top klasse TA filmpjes af en toe te posten lel

[ Bericht 15% gewijzigd door whatever1987 op 24-09-2022 21:52:48 ]
pi_206090681
quote:
6s.gif Op zaterdag 24 september 2022 21:45 schreef whatever1987 het volgende:
Ik ben weg van tweakers(loopt daar overigens nu echt snel leeg), is niet meer leuk daar, bah!! heb een technische analyse kanaal op youtube
https://www.youtube.com/channel/UCl2XLRJ3VgCspwNG4_XCrkQ/videos

iedere keer zie ik van iedereen alles weggemod worden op tweakers..echt triest, dingen die grappig zijn worden verwijderd. TIME is over daar, NIET meer leuk daar

HET MAG hiuer wel wat drukker worden ik zal wel helpen met mijn top klasse TA filmpjes af en toe te posten lel
Ze zijn idd heel serieus daar. Maar door de bear markt is het ook rustiger geworden overal.
pi_206105320
quote:
6s.gif Op zaterdag 24 september 2022 21:45 schreef whatever1987 het volgende:
Ik ben weg van tweakers(loopt daar overigens nu echt snel leeg), is niet meer leuk daar, bah!! heb een technische analyse kanaal op youtube
https://www.youtube.com/channel/UCl2XLRJ3VgCspwNG4_XCrkQ/videos

iedere keer zie ik van iedereen alles weggemod worden op tweakers..echt triest, dingen die grappig zijn worden verwijderd. TIME is over daar, NIET meer leuk daar

HET MAG hiuer wel wat drukker worden ik zal wel helpen met mijn top klasse TA filmpjes af en toe te posten lel
Ik kijk uit naar al je toekomstige hoogstaande TA filmpjes.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206105826
Gelijk abo'tje genomen

Ik heb er zin an
pi_206106172
quote:
6s.gif Op zaterdag 24 september 2022 21:45 schreef whatever1987 het volgende:
Ik ben weg van tweakers(loopt daar overigens nu echt snel leeg), is niet meer leuk daar, bah!! heb een technische analyse kanaal op youtube
https://www.youtube.com/channel/UCl2XLRJ3VgCspwNG4_XCrkQ/videos

iedere keer zie ik van iedereen alles weggemod worden op tweakers..echt triest, dingen die grappig zijn worden verwijderd. TIME is over daar, NIET meer leuk daar

HET MAG hiuer wel wat drukker worden ik zal wel helpen met mijn top klasse TA filmpjes af en toe te posten lel
Je werd al gemist A87, hier is het wel een stuk rustiger als het over crypto slowchat gaat

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-09-2022 11:08:08 ]
pi_206106204
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 september 2022 22:03 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Ze zijn idd heel serieus daar. Maar door de bear markt is het ook rustiger geworden overal.
Is het niet vreemd dat er sprake is van een bear market tijdens ongekend hoge inflatie?
pi_206106414
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 10:34 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Is het niet vreemd dat er sprake is van een bear market tijdens ongekend hoge inflatie?
Crypto doet het goed in tijden van dalende rente en QE (geld bijdrukken), rente stijgt nu en de VS doet nu QT (tightening). Zo lang dat nog doorgaat zal er denk ik een bear markt zijn. Uiteindelijk zullen ze wel weer geld bij gaan drukken.
pi_206106438
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 10:34 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Is het niet vreemd dat er sprake is van een bear market tijdens ongekend hoge inflatie?
Waarom?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206106531
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 10:57 schreef dimmak het volgende:

[..]
Waarom?
Ik lees hier al jaren dat bitcoin nu juist een hedge zou moeten zijn tegen inflatie toch? Dan is het imo vreemd dat crypto in een bear market zit tijdens ongekende inflatie. Dit zou juist de gouden periode moeten zijn.
pi_206106562
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 10:55 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Crypto doet het goed in tijden van dalende rente en QE (geld bijdrukken), rente stijgt nu en de VS doet nu QT (tightening). Zo lang dat nog doorgaat zal er denk ik een bear markt zijn. Uiteindelijk zullen ze wel weer geld bij gaan drukken.
Dan is het dus niet meer dan een speculatieve asset?
pi_206106630
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 11:06 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Dan is het dus niet meer dan een speculatieve asset?
Het beweegt nu hetzelfde als (tech) aandelen. Maar het kan geen kwaad om bitcoin te bezitten omdat het buiten het bankensysteem staat, mocht er ineens een bank holiday plaatsvinden dan kan jij toch altijd bij je bitcoin.
pi_206106650
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 11:11 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Het beweegt nu hetzelfde als (tech) aandelen. Maar het kan geen kwaad om bitcoin te bezitten omdat het buiten het bankensysteem staat, mocht er ineens een bank holiday plaatsvinden dan kan jij toch altijd bij je bitcoin.
Ik heb een plukje bitcoin om me een beetje in te dekken tegen hyperinflatie. Vind dit toch wel vies tegenvallen eigenlijk.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-09-2022 11:14:44 ]
pi_206106704
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 11:13 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Ik heb een plukje bitcoin om me een beetje in te dekken tegen hyperinflatie. Vind dit toch wel vies tegenvallen eigenlijk.
Bitcoin wordt voorlopig gezien als risicovolle investering. En zal nog maanden last hebben van de renteverhogingen. Dit was best wel voorspelbaar wat mij betreft
pi_206106795
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 11:18 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Bitcoin wordt voorlopig gezien als risicovolle investering. En zal nog maanden last hebben van de renteverhogingen. Dit was best wel voorspelbaar wat mij betreft
Waar investeer je dan in? Bitcoin doet niets, produceert niets, het is er alleen maar. Als het geen alternatief is voor de reguliere (aan inflatie onderhevige) fiat-currency, waar heb ik het dan voor?

Ik ga het nu sowieso houden hoor, als het niet meer is dan speculatie komt er vast wel weer een nieuwe hype waarbij het omhoog schiet. Maar de huidige situatie met enorme inflatie was wel een beetje het scenario waarvoor ik het gekocht had :')
pi_206106818
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 11:26 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Waar investeer je dan in? Bitcoin doet niets, produceert niets, het is er alleen maar. Als het geen alternatief is voor de reguliere (aan inflatie onderhevige) fiat-currency, waar heb ik het dan voor?

Ik ga het nu sowieso houden hoor, als het niet meer is dan speculatie komt er vast wel weer een nieuwe hype waarbij het omhoog schiet. Maar de huidige situatie met enorme inflatie was wel een beetje het scenario waarvoor ik het gekocht had :')
In de belofte. En wie weet wat de toekomst ons zal brengen. Voorlopig zie ik straks, in betere tijden Bitcoin ook echt wel weer flink opveren. Voor nu is het uitzitten in voornamelijk dollars
pi_206107790
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 11:13 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Ik heb een plukje bitcoin om me een beetje in te dekken tegen hyperinflatie. Vind dit toch wel vies tegenvallen eigenlijk.
Nou, kijk alleen al maar wat de euro verloren is recent...
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_206107927
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 11:04 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Ik lees hier al jaren dat bitcoin nu juist een hedge zou moeten zijn tegen inflatie toch? Dan is het imo vreemd dat crypto in een bear market zit tijdens ongekende inflatie. Dit zou juist de gouden periode moeten zijn.
Inflation hedge gaat verder dan korte termijn bevindingen van een koers..
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206107934
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 12:51 schreef raptorix het volgende:

[..]
Nou, kijk alleen al maar wat de euro verloren is recent...
Euro min 18 procent vs bitcoin min 72 procent. Goed argument ^O^
pi_206107944
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 13:04 schreef dimmak het volgende:

[..]
Inflation hedge gaat verder dan korte termijn bevindingen van een koers..
Hoe bedoel je dat?
pi_206108104
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 13:06 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Hoe bedoel je dat?
Dat vrijwel elke bitcoiner beseft dat er altijd pieken en dalen zullen zijn. Sterker nog, bitcoiners wijten deze aan halvings. Maar zonder op korte termijn bewegingen van de koers te letten zien we dat over lange termijn dat onze waarde behouden blijft (en zelfs stijgt).

Maar deze snap je zelf ook wel, want dat heb je ook al vaker gelezen en je houdt je nu even van de domme om reacties uit te lokken. ;)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206109235
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 11:26 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Waar investeer je dan in? Bitcoin doet niets, produceert niets, het is er alleen maar. Als het geen alternatief is voor de reguliere (aan inflatie onderhevige) fiat-currency, waar heb ik het dan voor?

Ik ga het nu sowieso houden hoor, als het niet meer is dan speculatie komt er vast wel weer een nieuwe hype waarbij het omhoog schiet. Maar de huidige situatie met enorme inflatie was wel een beetje het scenario waarvoor ik het gekocht had :')
Goud en zilver zouden ook moete rallyen in 2022 gezien de inflati, maar dit staan ook dik in de min. Zo werkt het tegenwoordig helaas, de enige hedge tegen inflatie is vastgoed, maar dat zou ik op dit moment ook niet graag meer aankopen.
pi_206110430
quote:
1s.gif Op maandag 26 september 2022 13:05 schreef SOG het volgende:

[..]
Euro min 18 procent vs bitcoin min 72 procent. Goed argument ^O^
Nou laat ik zo zeggen, de kans dat Bitcoin wel weer gaat stijgen is redelijk groot, de kans dat de Euro in 1 keer weer terug gaat uit inflatie is nul.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_206110889
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 15:21 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Goud en zilver zouden ook moete rallyen in 2022 gezien de inflati, maar dit staan ook dik in de min. Zo werkt het tegenwoordig helaas, de enige hedge tegen inflatie is USD, maar dat zou ik op dit moment ook niet graag meer aankopen.
Fyp :p
pi_206110975
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 15:21 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Goud en zilver zouden ook moete rallyen in 2022 gezien de inflati, maar dit staan ook dik in de min. Zo werkt het tegenwoordig helaas, de enige hedge tegen inflatie is vastgoed, maar dat zou ik op dit moment ook niet graag meer aankopen.
Goud gemeten in euro, yen of lira heeft het niet slecht gedaan.
  maandag 26 september 2022 @ 18:51:24 #93
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206111374
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 15:21 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Goud en zilver zouden ook moete rallyen in 2022 gezien de inflati, maar dit staan ook dik in de min. Zo werkt het tegenwoordig helaas, de enige hedge tegen inflatie is vastgoed, maar dat zou ik op dit moment ook niet graag meer aankopen.
Maar fiat zelf is ook niks! Grondstoffen zijn al torenhoog geprijsd. Wat blijft er dan over..?
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_206111824
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 18:51 schreef LXIV het volgende:

[..]
Maar fiat zelf is ook niks! Grondstoffen zijn al torenhoog geprijsd. Wat blijft er dan over..?
Wat er over blijft vanaf nu is toch weer Bitcoin. Het WAS geen goed hedge dit kalenderjaar, maar vermoed niet dat het nog verder zal dalen en vanaf hier kan het de komende jaren alleen maar omhoog.
Dus het was geen goede investering maar is dat vanaf nu, of zeer binnenkort, wel weer.
  maandag 26 september 2022 @ 19:39:57 #95
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206111990
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 19:29 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Wat er over blijft vanaf nu is toch weer Bitcoin. Het WAS geen goed hedge dit kalenderjaar, maar vermoed niet dat het nog verder zal dalen en vanaf hier kan het de komende jaren alleen maar omhoog.
Dus het was geen goede investering maar is dat vanaf nu, of zeer binnenkort, wel weer.
Dat is echt uit de lucht gegrepen. Het kan net zo goed dalen als stijgen. Dat het al 75% gedaald is zegt helemaal niks.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 26 september 2022 @ 19:48:46 #96
206731 Mortaxx
Doomer
pi_206112117
1 Bitcoin = 1 Bitcoin
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_206114953
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 19:39 schreef LXIV het volgende:

[..]
Dat is echt uit de lucht gegrepen. Het kan net zo goed dalen als stijgen. Dat het al 75% gedaald is zegt helemaal niks.
Het kan nog even iets verder dalen ja, maar zodra de FED de rente op een bijeenkomst eens niet verhoogd dan stappen heel veel mensen weer in denk ik. Vanaf dat moment gaat het weer flink omhoog. Natuurlijk is het niet zeker, anders was het gratis geld, maar ik denk dit.
pi_206115443
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 september 2022 01:02 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Het kan nog even iets verder dalen ja, maar zodra de FED de rente op een bijeenkomst eens niet verhoogd dan stappen heel veel mensen weer in denk ik. Vanaf dat moment gaat het weer flink omhoog. Natuurlijk is het niet zeker, anders was het gratis geld, maar ik denk dit.
De renteverhogingen zijn op korte termijn niet fijn voor crypto, maar op lange termijn kan het wel weer gunstig zijn. Als mensen nu kunnen sparen tegen die rente, kunnen ze dat spaargeld later investeren in crypto.

Ik denk echter niet dat dat het grootste probleem is. Mensen hebben simpelweg weinig geld te besteden door de hoge energieprijzen, de hoge prijzen voor voedsel en grondstoffen, de toenemende zorgkosten en andere financiële onzekerheid.

Uiteindelijk verwacht ik wel weer herstel, maar het kan best nog even duren. Profiteer ervan :)
pi_206115709
Ik zat mezelf net af te vragen..Zou LXIV alweer gesignaleerd zijn?
pi_206115713
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 13:26 schreef dimmak het volgende:

[..]
Dat vrijwel elke bitcoiner beseft dat er altijd pieken en dalen zullen zijn. Sterker nog, bitcoiners wijten deze aan halvings. Maar zonder op korte termijn bewegingen van de koers te letten zien we dat over lange termijn dat onze waarde behouden blijft (en zelfs stijgt).

Maar deze snap je zelf ook wel, want dat heb je ook al vaker gelezen en je houdt je nu even van de domme om reacties uit te lokken. ;)
Daarnaast is inflatie ook een definitie kwestie. In de keynesiaanse leer staat inflatie voor het opblazen van de prijzen, in de Oostenrijkse school staat het voor het verruimen van de geldvoorraad. Bitcoiners leunen vaak tegen het laatste aan. Wat dat betreft reageert BTC short term ook wel goed op de recente ontwikkelingen.



Uitvinder van de biersmiley.
pi_206117731
btc - usd gelijk.
eur - usd -> 0
btc - eur -> ∞



@onlogisch
pi_206120578
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 september 2022 09:02 schreef dimmak het volgende:

[..]
Daarnaast is inflatie ook een definitie kwestie. In de keynesiaanse leer staat inflatie voor het opblazen van de prijzen, in de Oostenrijkse school staat het voor het verruimen van de geldvoorraad. Bitcoiners leunen vaak tegen het laatste aan. Wat dat betreft reageert BTC short term ook wel goed op de recente ontwikkelingen.

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206124094
twitter
pi_206124340
VET MOOOOON
U MAD?
  woensdag 28 september 2022 @ 06:26:03 #105
80382 manny
30 is best veel
pi_206125228
Mijn wallet zit zowaar weer een beetje in de lift.

waarvan akte.
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
  woensdag 28 september 2022 @ 08:13:54 #106
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_206125580
Zolang de euro zakt tov de dollar gaat ons portfolio ook omhoog :')
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_206127424
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 september 2022 23:03 schreef de_boswachter het volgende:
VET MOOOOON
pi_206127509
quote:
Zo herkenbaar helaas :'(
blablablabla
  woensdag 28 september 2022 @ 12:26:37 #109
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_206127720
Jullie hebben pech, want ik heb bijgekocht, en ik ga nooit meer verkopen, dus zal het altijd "laag" blijven hehehehehehe :@
pi_206144046
vanmiddag filmpje gemaakt ''youutbe;;
Ik zet recorden aan en begin altijd onvoorbereid gewoon straight up geen ingestudeerde shit.
I
Ik had gelijk vandaag maar de prijs ging ook weer SNEL omhoog zeg


UHJJ update* ziet er uit als nieuwe divergence.. dit gaat denk weer omlaag

[ Bericht 5% gewijzigd door whatever1987 op 29-09-2022 19:34:02 ]
pi_206144086
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2022 10:31 schreef Roellie80 het volgende:
Je werd al gemist A87, hier is het wel een stuk rustiger als het over crypto slowchat gaat
ziet er uit dat het hier snel zat gaat om alles te volgen iig..heheheh.
Ik ben daar op T ook gerat.. had 2e account gemaakt en werd gebanned omdat je maar 1 account mag.. zucht. een of andere rat heeft me genaaid daar vorige week. Waarom zou je zoiets doorspelen naar een hoofdadmin.
Voor privacy is het lekker als je af en toe een nieuw account maakt en dat niemand meer weet wie je bent, aangezien internet/index zoekopdrachten nooit verdwijnen. mijn eerst eaccount had ik al in 1999 ofso, toen gingalles nog over voodoo 2

Die oude account had ik daar een ban omdat ik ruzie kreeg over die corona regels in 2021 .. geen zin om excuses daar voor te maken voor een unban hell no.. dan beter een nieuw account

[ Bericht 6% gewijzigd door whatever1987 op 29-09-2022 19:35:02 ]
pi_206160872
twitter


SQLana :')
pi_206164254
twitter
pi_206171162
Als de COKE en alc uitwerkt.. zucht
pi_206185825
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 08:17 schreef SjonShitcoin het volgende:
[ twitter ]

SQLana :')
_O- _O-

Iemand vroeg op Twitter wat nou eigenlijk de openingstijden waren van Salona. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206186386
quote:
Volgens mij klopt het niet, ze kunnen wel beslag leggen, maar dan moet er toch echt ook nog een ontnemingszaak plaatsvinden naar mijn weten. Sowieso is het een hele gevaarlijke ontwikkeling om software engineers op te sluiten, ik ben zelf lang ontwikkelaar geweest en kan me heel goed voorstellen dat dit een slecht precedent is. Stel dat ik een fileshare programma ontwikkel, ben ik dan mede verantwoordelijk voor kinderporno die er mee gedeeld word?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_206186723
quote:
0s.gif Op maandag 3 oktober 2022 09:56 schreef raptorix het volgende:

[..]
Volgens mij klopt het niet, ze kunnen wel beslag leggen, maar dan moet er toch echt ook nog een ontnemingszaak plaatsvinden naar mijn weten. Sowieso is het een hele gevaarlijke ontwikkeling om software engineers op te sluiten, ik ben zelf lang ontwikkelaar geweest en kan me heel goed voorstellen dat dit een slecht precedent is. Stel dat ik een fileshare programma ontwikkel, ben ik dan mede verantwoordelijk voor kinderporno die er mee gedeeld word?
Ja want kinderporno. En terrorisme. En Rusland.
pi_206192333
Tamadoge _O_
pi_206197506
  donderdag 6 oktober 2022 @ 18:01:17 #122
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_206226508
quote:
Was vroeger toch ook zo? Die ene gast met 400 miljard
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
  donderdag 6 oktober 2022 @ 18:04:08 #123
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_206226530
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 12:00 schreef Roellie80 het volgende:
Het is hier ook compleet doodgeslagen hè. Ethereum verlies ruim een kwart van z'n waarde in een week. Geen enkele post hier.
Buy the dip?
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
pi_206226715
quote:
0s.gif Op donderdag 6 oktober 2022 18:04 schreef corehype het volgende:

[..]
Buy the dip?
Dat werkt goed in een bullmarkt. Niet echt in een beer
pi_206227299
wat is ethereum .. who cares. ether is shady mining dump ponzi

[ Bericht 38% gewijzigd door whatever1987 op 06-10-2022 19:19:29 ]
  Forum Admin vrijdag 7 oktober 2022 @ 08:38:31 #126
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_206233153
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_206233211
quote:
Ah daarom was ie weer eens op pauze gezet. :D
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206233515
twitter


Doxed en rugged door Celcius.

Hier de link naar de PDF (277MB) mocht je nieuwsgierig zijn of je eigen gegevens zijn gelekt als ex-klant.

KYC is een privacy nachtmerrie!

[ Bericht 2% gewijzigd door dimmak op 07-10-2022 09:40:59 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206234761
Binance stuurt mij regelmatig e-mails om te verifyen. Ik weet dat dit moet in het kader van KYC en zo.
Weet iemand als ik dit niet doe, omdat ik er nu geen behoefte aan heb, maar pas na 2 jaar of zo, dat ik dan mijn account dan kan activeren? Want er wordt continue een termijn gesteld maar die wordt steeds verleng :')
pi_206235487
quote:
7s.gif Op vrijdag 7 oktober 2022 12:03 schreef RoW_0 het volgende:
Binance stuurt mij regelmatig e-mails om te verifyen. Ik weet dat dit moet in het kader van KYC en zo.
Weet iemand als ik dit niet doe, omdat ik er nu geen behoefte aan heb, maar pas na 2 jaar of zo, dat ik dan mijn account dan kan activeren? Want er wordt continue een termijn gesteld maar die wordt steeds verleng :')
Ik vermoed dat je dan geen transacties van en naar je account kunt doen tot het gefixed is, overigens krijg ik ze ook, vreemd want ik had destijd de full KYC gedaan, boeit me niet zo heel veel want heb er iets van een tientje staan.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_206236145
quote:
7s.gif Op vrijdag 7 oktober 2022 12:03 schreef RoW_0 het volgende:
Binance stuurt mij regelmatig e-mails om te verifyen. Ik weet dat dit moet in het kader van KYC en zo.
Weet iemand als ik dit niet doe, omdat ik er nu geen behoefte aan heb, maar pas na 2 jaar of zo, dat ik dan mijn account dan kan activeren? Want er wordt continue een termijn gesteld maar die wordt steeds verleng :')
Ja kan gewoon, en anders bel je ze even. In de tijd dat je deze vraag hebt gesteld, had je ook even in kunnen loggen en je paspoort op kunnen loaden. :D

Er stond ooit iets van 175 dollar op maar dat is 37 geworden toen ik laatst ook maar eens ging verifiëren na het duizendste mailtje. Gooi er wel wat bij en dan vergeet ik ‘m weer tien jaar.
pi_206236693
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 oktober 2022 14:08 schreef Azula2.0 het volgende:

[..]
Ja kan gewoon, en anders bel je ze even. In de tijd dat je deze vraag hebt gesteld, had je ook even in kunnen loggen en je paspoort op kunnen loaden. :D

Er stond ooit iets van 175 dollar op maar dat is 37 geworden toen ik laatst ook maar eens ging verifiëren na het duizendste mailtje. Gooi er wel wat bij en dan vergeet ik ‘m weer tien jaar.
Ja maar ik wil het dus niet doen. Enkel wanneer ik het wil gebruiken. En dat is heel misschien over een paar jaar. Ik ben geen fan van KYC. Regelmatig fucking last van.
pi_206238883
quote:
7s.gif Op vrijdag 7 oktober 2022 12:03 schreef RoW_0 het volgende:
Binance stuurt mij regelmatig e-mails om te verifyen. Ik weet dat dit moet in het kader van KYC en zo.
Weet iemand als ik dit niet doe, omdat ik er nu geen behoefte aan heb, maar pas na 2 jaar of zo, dat ik dan mijn account dan kan activeren? Want er wordt continue een termijn gesteld maar die wordt steeds verleng :')
Haal gewoon je coins eraf. Dat kan ook als je KYC termijn verstreken is. Beter nog, zet alles om in BTC en druk het in cold storage of kies een non-KYC exchange.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206246959
Ik zal even een update geven over mijn investering in PLU. Men maakte zich nogal zorgen over mijn onderbouwde investering in deze ponzi.

We zijn 3 weken verder, aankomende week gaan de kaarten verstuurd worden. Wat de fundamentele rede was dat ik deze coin wil hebben. Ten tijde van mijn post stond de coin op $7.50, dat is vandaag $8.50.
  zaterdag 8 oktober 2022 @ 13:55:49 #135
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_206247005
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 oktober 2022 13:49 schreef Roellie80 het volgende:
Ik zal even een update geven over mijn investering in PLU. Men maakte zich nogal zorgen over mijn onderbouwde investering in deze ponzi.

We zijn 3 weken verder, aankomende week gaan de kaarten verstuurd worden. Wat de fundamentele rede was dat ik deze coin wil hebben. Ten tijde van mijn post stond de coin op $7.50, dat is vandaag $8.50.
zolang er geen verdienmodel achter zit anders dan 45 dagen je kickback vasthouden, is dit cdc all over again.

Dus ik pak mijn perk, mijn kickback en om de zoveel tijd met ik het uit en gaat het terug op de card
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_206247047
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 oktober 2022 13:55 schreef stinkie het volgende:

[..]
zolang er geen verdienmodel achter zit anders dan 45 dagen je kickback vasthouden, is dit cdc all over again.
Dus ik pak mijn perk, mijn kickback en om de zoveel tijd met ik het uit en gaat het terug op de card
Die kickback is meer om fraude te voorkomen. Het verdienmodel zit meer in het abonnement. Maar dat vind ik allemaal niet zo interessant. Het aantal gebruikers zal met een hoog percentage toenemen, hierdoor zal de coin de komende weken/maanden omhoog gaan. Meer is het niet. En dan op tijd er weer uit.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-10-2022 14:07:15 ]
  zaterdag 8 oktober 2022 @ 16:33:41 #137
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_206248553
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 oktober 2022 13:49 schreef Roellie80 het volgende:
Ik zal even een update geven over mijn investering in PLU. Men maakte zich nogal zorgen over mijn onderbouwde investering in deze ponzi.

We zijn 3 weken verder, aankomende week gaan de kaarten verstuurd worden. Wat de fundamentele rede was dat ik deze coin wil hebben. Ten tijde van mijn post stond de coin op $7.50, dat is vandaag $8.50.
Of het Ponzi is of niet, voor 30 dollar storten de perks krijgen... why not
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 oktober 2022 @ 18:04:12 #139
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_206249749
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_206268798
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 oktober 2022 13:49 schreef Roellie80 het volgende:
Ik zal even een update geven over mijn investering in PLU. Men maakte zich nogal zorgen over mijn onderbouwde investering in deze ponzi.

We zijn 3 weken verder, aankomende week gaan de kaarten verstuurd worden. Wat de fundamentele rede was dat ik deze coin wil hebben. Ten tijde van mijn post stond de coin op $7.50, dat is vandaag $8.50.
Correctie, vandaag $10
pi_206271685
twitter


Dude maakt een multisig taproot contract van 998 uit 999 gewoon omdat het kan.

Breekt daarmee Lightning implementatie LND :')

Gelukkig was de fix snel gemaakt.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206272977
Denk dat we een woelig weekje crypto krijgen, geen idee waarom gewoon mijn gevoel, 15k?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_206284799
quote:
0s.gif Op zondag 9 oktober 2022 21:19 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Correctie, vandaag $10
En $12. Nog 2 dollar en het is een verdubbeling. Ez money dat handelen met voorkennis
  dinsdag 11 oktober 2022 @ 14:30:44 #144
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_206285667
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2022 12:58 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
En $12. Nog 2 dollar en het is een verdubbeling. Ez money dat handelen met voorkennis
13.06 nu
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  Moderator dinsdag 11 oktober 2022 @ 14:46:49 #145
18653 crew  D.
pi_206285830
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2022 12:58 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
En $12. Nog 2 dollar en het is een verdubbeling. Ez money dat handelen met voorkennis
De dagelijkse updates mogen achterwege blijven :Y
  dinsdag 11 oktober 2022 @ 14:50:48 #146
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_206285875
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2022 14:46 schreef D. het volgende:

[..]
De dagelijkse updates mogen achterwege blijven :Y
Ik vind het wel fijn. Dit is beter dan die shill partij van CDC terwijl ie er zelf al uit was :')

Scheelt mij iedere kijken wat de koers doet als ik mijn zooi kan verpatsen. Want ergens zit iemand klaar voor zijn exit strategie natuurlijk
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_206286105
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2022 14:50 schreef stinkie het volgende:

[..]
Ik vind het wel fijn. Dit is beter dan die shill partij van CDC terwijl ie er zelf al uit was :')

Scheelt mij iedere kijken wat de koers doet als ik mijn zooi kan verpatsen. Want ergens zit iemand klaar voor zijn exit strategie natuurlijk
Dat kan dan mooi hier: BTC / [PLU] Plutus VISA betaalpas met tot 8% cashback :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206286215
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2022 14:46 schreef D. het volgende:

[..]
De dagelijkse updates mogen achterwege blijven :Y
Ik dacht dat dit topic wel wat leven kon gebruiken
pi_206286242
quote:
Ik heb het in dat topic liever niet over de tokenprijs. Anders krijg ik daar klachten dat ik een shitcoin te promoten.
  Moderator dinsdag 11 oktober 2022 @ 15:59:35 #150
18653 crew  D.
pi_206286454
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2022 15:28 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik dacht dat dit topic wel wat leven kon gebruiken
Niet mis met ‘wat leven’, maar die updates kunnen prima in het topic wat dimmak al noemde :Y
pi_206286519
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2022 15:59 schreef D. het volgende:

[..]
Niet mis met ‘wat leven’, maar die updates kunnen prima in het topic wat dimmak al noemde :Y
Lijkt me niet handig de noobs in een topic over een debitkaart lekker te maken met een tokenprijs die al zoveel is gestegen. Dat kan allee maar slecht aflopen.

Dit lijkt me meer de plek om over tokens te ouwehoeren, en dit was ook de plek waar ik deze coin op tijd heb getipt. Ik dacht, misschien dat iemand nog de moeite had genomen er serieus naar te kijken. Helaas dus
pi_206288511
twitter


:o
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206288638
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2022 16:07 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Lijkt me niet handig de noobs in een topic over een debitkaart lekker te maken met een tokenprijs die al zoveel is gestegen. Dat kan allee maar slecht aflopen.

Dit lijkt me meer de plek om over tokens te ouwehoeren, en dit was ook de plek waar ik deze coin op tijd heb getipt. Ik dacht, misschien dat iemand nog de moeite had genomen er serieus naar te kijken. Helaas dus
Daarom gewoon beter helemaal stoppen met het pluggen van je ponzi kaart nummer zoveel. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206288973
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 oktober 2022 19:29 schreef dimmak het volgende:

[..]
Daarom gewoon beter helemaal stoppen met het pluggen van je ponzi kaart nummer zoveel. :)
Swipe, $20k profit, Crypto.com $10k profit. Ik heb net de helft van m'n Plutus verkocht. Wat overblijft is zo goed als winst, ruim $20k. Ik zit hier voor de knaken, zoals de meeste vermoed ik. Maar je hebt gelijk. Of er is geen interesse, of mensen stappen veel te laat in, zie Crypto.com.

Ik zal m'n best doen m'n volgende tip hier niet meer te delen
pi_206293560
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2022 19:48 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Swipe, $20k profit, Crypto.com $10k profit. Ik heb net de helft van m'n Plutus verkocht. Wat overblijft is zo goed als winst, ruim $20k. Ik zit hier voor de knaken, zoals de meeste vermoed ik. Maar je hebt gelijk. Of er is geen interesse, of mensen stappen veel te laat in, zie Crypto.com.

Ik zal m'n best doen m'n volgende tip hier niet meer te delen
Even een oud topic afstoffen: BTC / Show je portfolio & tradingstrategien.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206293600
Gaat weer lekker op Solana. Nu weer een 100m+ hack _O_

Zou de chain al weer op pauze staan?
pi_206306360

Zet deze podcast aflevering bovenaan je nog te luisteren lijst. Heel goed gesprek over PoS vs. PoW.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206314623
Ik wil graag de CEO van crypto spreken, ik DCA iedere week maar mijn portfolio gaat achteruit
  Forum Admin donderdag 13 oktober 2022 @ 21:28:21 #159
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_206314970
quote:
1s.gif Op donderdag 13 oktober 2022 21:02 schreef FundsAreSafu het volgende:
Ik wil graag de CEO van crypto spreken, ik DCA iedere week maar mijn portfolio gaat achteruit
Hoezo? Je hebt toch steeds meer muntjes? Grgr de ceo
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_206315171
quote:
1s.gif Op donderdag 13 oktober 2022 21:28 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Hoezo? Je hebt toch steeds meer muntjes? Grgr de ceo
Bedankt voor de motivational speech, ik heb nu de kracht voor twee extra jaren beermarkt
pi_206317389
quote:
1s.gif Op donderdag 13 oktober 2022 21:02 schreef FundsAreSafu het volgende:
Ik wil graag de CEO van crypto spreken, ik DCA iedere week maar mijn portfolio gaat achteruit
Geen shitcoins stacken dan komt t vanzelf goed
pi_206321193
quote:
1s.gif Op donderdag 13 oktober 2022 21:43 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Bedankt voor de motivational speech, ik heb nu de kracht voor twee extra jaren beermarkt
Als je DCA doet is beermarkt toch fijn?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_206324980
Iemand nog suggesties voor automatisch btc kopen op wekelijkse basis met weinig fees en handmatige handelingen? Buiten crypto.com?
pi_206329337
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 oktober 2022 21:03 schreef SjonShitcoin het volgende:
Iemand nog suggesties voor automatisch btc kopen op wekelijkse basis met weinig fees en handmatige handelingen? Buiten crypto.com?
Bittr, Bits & Relai (allen Bitcoin only). De eerste is van Ruben Waterman en draait al een tijdje mee, krijgen ook lightning support (ideaal voor DCA). Bits is van Bitonic en werkt ook goed. Zelf gebruik ik Relai. Voornamelijk door hun app. Ik maak wekelijks een x bedrag over en komt in hun wallet (je krijgt zelf een seed). Eens in de zoveel tijd leeg ik die wallet naar cold storage. (DM voor referral voor minder fees)

[ Bericht 0% gewijzigd door dimmak op 15-10-2022 13:13:17 ]
Uitvinder van de biersmiley.
  zaterdag 15 oktober 2022 @ 12:51:29 #165
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_206329481
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 oktober 2022 21:03 schreef SjonShitcoin het volgende:
Iemand nog suggesties voor automatisch btc kopen op wekelijkse basis met weinig fees en handmatige handelingen? Buiten crypto.com?
Bitvavo 😃 ik betaal geen fees

DM mij voor referral
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
pi_206330472
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 oktober 2022 21:03 schreef SjonShitcoin het volgende:
Iemand nog suggesties voor automatisch btc kopen op wekelijkse basis met weinig fees en handmatige handelingen? Buiten crypto.com?
Ledger biedt dat vanuit hun app o.a. in samenwerking met Blox/BTCDirect.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206336895
Studie naar TA in crypto:
https://www.researchgate.(...)yptocurrency_Trading

Conclusie: het werkt niet.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-10-2022 04:22:04 ]
  zondag 16 oktober 2022 @ 12:55:01 #169
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_206338853
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  zondag 16 oktober 2022 @ 13:12:47 #170
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_206339007
Zelfs als ik nu de dip koop blijft ie maar dippen :N
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
pi_206339316
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2022 12:34 schreef dimmak het volgende:

[..]
Bittr, Bits & Relai (allen Bitcoin only). De eerste is van Ruben Waterman en draait al een tijdje mee, krijgen ook lightning support (ideaal voor DCA). Bits is van Bitonic en werkt ook goed. Zelf gebruik ik Relai. Voornamelijk door hun app. Ik maak wekelijks een x bedrag over en komt in hun wallet (je krijgt zelf een seed). Eens in de zoveel tijd leeg ik die wallet naar cold storage. (DM voor referral voor minder fees)
Aight thanks. Morgens eens ff langs elkaar leggen.
pi_206354993
twitter


^O^
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206360333
Kijk dat is mooi, daar heb ik al een account
pi_206401535
Ik heb van de week een aantal $DRF munten gekocht van het bedrijf Drife, een soort decentralized Uber:

DRIFE is a 'Blockchain UBER' company operating out of Bengaleru, India.
With 150,000 downloads and almost 20,000 drivers, the app is clearly getting market adoption.
DRIFE takes zero commission. Instead, it charges a nominal static platform access fee to drivers.
Ride ordering is processed on-chain. Drivers set their fees in a true market, and the user decides which deal to accept. 'Haggling' is built in.
The $DRF token is used to reward drivers and users for use. To set up a city franchise of DRIFE, $DRF must be staked. Franchise operators are slashed for bad behavior. Users can stake $DRF on behalf of franchise operators via delegation and share in usage rewards. It is also a governance token.



Drife Whitepaper

https://coinmarketcap.com/currencies/drife/
De munt is meer dan 95% gedaald en dit is niet de beste tijd om in crypto te stappen denk ik maar vond dit toch een leuke gok. Vooral omdat het gebruik van de app snel toeneemt. Wat denken jullie er van?

[ Bericht 3% gewijzigd door weetjewel5 op 21-10-2022 18:18:25 ]
pi_206409173
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 oktober 2022 18:11 schreef weetjewel5 het volgende:
Ik heb van de week een aantal $DRF munten gekocht van het bedrijf Drife, een soort decentralized Uber:

DRIFE is a 'Blockchain UBER' company operating out of Bengaleru, India.
With 150,000 downloads and almost 20,000 drivers, the app is clearly getting market adoption.
DRIFE takes zero commission. Instead, it charges a nominal static platform access fee to drivers.
Ride ordering is processed on-chain. Drivers set their fees in a true market, and the user decides which deal to accept. 'Haggling' is built in.
The $DRF token is used to reward drivers and users for use. To set up a city franchise of DRIFE, $DRF must be staked. Franchise operators are slashed for bad behavior. Users can stake $DRF on behalf of franchise operators via delegation and share in usage rewards. It is also a governance token.



Drife Whitepaper

https://coinmarketcap.com/currencies/drife/
De munt is meer dan 95% gedaald en dit is niet de beste tijd om in crypto te stappen denk ik maar vond dit toch een leuke gok. Vooral omdat het gebruik van de app snel toeneemt. Wat denken jullie er van?
Heel erg 2017..
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206409268
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 oktober 2022 15:19 schreef dimmak het volgende:

[..]
Heel erg 2017..
Alleen nu ook met een werkende app ipv alleen whitepaper :)
pi_206420584
twitter
pi_206429571
quote:
0s.gif Op zondag 23 oktober 2022 16:21 schreef weetjewel5 het volgende:
[ twitter ]
Hij wil gewoon nog meer kopen. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206443872
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206446096
quote:
Salty omdat niemand zat te wachten op je dagelijkse prijs updates van je ponzi?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206447023
quote:
7s.gif Op dinsdag 25 oktober 2022 19:20 schreef dimmak het volgende:

[..]
Salty omdat niemand zat te wachten op je dagelijkse prijs updates van je ponzi?
Salty dat je de boot hebt gemist? Ik help D even mee je te attenderen dat dit soort updates prima in het Bitcoin topic kunnen
pi_206450987
Afijn, The Missing Cryptoqueen heeft weer nieuwe afleveringen. Niet zo spannend, maar er zijn nieuwe ontwikkelingen. Voor wie het niet kent, de moeder der ponzi's in "crypto".

https://www.bbc.co.uk/programmes/p07nkd84/episodes/player
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206453897
Iemand al een Solana-phone besteld?

Met ingebouwde random pauze-manager

[ Bericht 2% gewijzigd door SjonShitcoin op 26-10-2022 14:28:32 ]
  Forum Admin woensdag 26 oktober 2022 @ 15:24:12 #185
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_206454753
quote:
10s.gif Op woensdag 26 oktober 2022 14:09 schreef SjonShitcoin het volgende:
Iemand al een Solana-phone besteld?

Met ingebouwde random pauze-manager
Lijkt me lastig tijdens het telefoneren, als je gesprek even een stukje teruggespoeld moet worden.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_206509941
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206510175
quote:
7s.gif Op maandag 31 oktober 2022 14:28 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Lijkt me een vrij laag percentage :') _O-
pi_206511185
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2022 15:24 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Lijkt me lastig tijdens het telefoneren, als je gesprek even een stukje teruggespoeld moet worden.
Of dat je hem elke 2 dagen moet patchen omdat anders de telefoon niet meer chain compatible is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  dinsdag 1 november 2022 @ 10:31:42 #189
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_206517833
https://www.autoriteitper(...)eillance-door-banken

Die debet kaarten gaan nog eens heel groot worden :')
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  dinsdag 1 november 2022 @ 10:46:05 #190
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_206518006
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2022 10:31 schreef stinkie het volgende:
https://www.autoriteitper(...)eillance-door-banken

Die debet kaarten gaan nog eens heel groot worden :')
Gros van de mensen boeit dit echt geen reet volgens mij.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
pi_206518734
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2022 10:31 schreef stinkie het volgende:
https://www.autoriteitper(...)eillance-door-banken

Die debet kaarten gaan nog eens heel groot worden :')
Gewoon weer p2p-ruilen

En al je geld van de bank halen en alleen maar cash betalen
pi_206521579
Zo te zien is vuurvlieg weer terug op Fok. Gelukkig is hij in een ander subforum aan het trollen nu _O-
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_206525218
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2022 15:50 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Zo te zien is vuurvlieg weer terug op Fok. Gelukkig is hij in een ander subforum aan het trollen nu _O-
Pas maar op, want hij trollt zo verder in je DM. Ik krijg gemiddeld nog een 2 á 3 DM's per week ondanks dat ik hem negeer. :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206541350
twitter


@metallicelmo
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206569933
twitter
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206586485
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 november 2022 21:37 schreef recursief het volgende:
[ twitter ]
_O-
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206586586
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 november 2022 21:37 schreef recursief het volgende:
[ twitter ]
Ohja Richard Heart was die oplichter

Echt zo'n Tell Sell Tony Robbins figuur
pi_206586887
twitter


Popcorn draadje
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206588901
Boeven onder elkaar gaat vroeg of laat altijd mis.
  maandag 7 november 2022 @ 12:29:13 #200
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_206589008
CZ is een sowieso een oplichter, van Sam weet ik het niet helemaal zeker dus die krijgt het voordeel van de twijfel.

Team Sam dan maar *O*
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_206589451
Beetje alsof je moet kiezen tussen Holleeder of Thaghi
pi_206604117
twitter
pi_206604199
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 november 2022 17:33 schreef weetjewel5 het volgende:
[ twitter ]
Wat een powermove _O_
pi_206604206
Markt schiet ook gelijk weer omhoog
pi_206604229
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 november 2022 17:33 schreef weetjewel5 het volgende:
[ twitter ]
Soow koekoek!
pi_206604292
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 november 2022 17:33 schreef weetjewel5 het volgende:
[ twitter ]
twitter


:D :')

What the fuck..
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206604338
twitter
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 8 november 2022 @ 18:15:33 #209
206731 Mortaxx
Doomer
pi_206604543
Wow CZ gaat voor wereldheerschappij
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_206604653
$FTT crashed weer verder w/
pi_206604667
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 november 2022 18:15 schreef Mortaxx het volgende:
Wow CZ gaat voor wereldheerschappij
Wie doet een bailout als Binance insolvent gaat raken?
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 8 november 2022 @ 18:25:44 #212
206731 Mortaxx
Doomer
pi_206604686
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 november 2022 18:24 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Wie doet een bailout als Binance insolvent gaat raken?
Die zijn toch bankrolled door China?
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_206604854
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 november 2022 18:25 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Die zijn toch bankrolled door China?
lijkt me niet?
pi_206605332
pi_206605376
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 november 2022 18:23 schreef weetjewel5 het volgende:
$FTT crashed weer verder w/
:'( -58%
  dinsdag 8 november 2022 @ 19:42:23 #216
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_206605958
Wow.
  dinsdag 8 november 2022 @ 20:27:41 #217
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_206607009
Oef.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_206607085
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 november 2022 19:14 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
:'( -58%
-87%
FTT doet een Lunaatje.
  dinsdag 8 november 2022 @ 20:35:24 #219
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_206607128
Gaat weer zoals vroeger, met bounces van 1000 dollar per luttele seconden.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_206607177
Lol, what happen? :D
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_206607310
BTC naar 3k _O_
pi_206607353
  dinsdag 8 november 2022 @ 20:54:01 #223
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_206607405
pi_206607409
Wtf is dit voor shit dan
blablablabla
pi_206607455
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 november 2022 20:54 schreef Elan het volgende:
Wtf is dit voor shit dan
Gewoon een bear markt, redelijk standaard.
pi_206607457
quote:
:D
pi_206607462
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 november 2022 20:33 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
-87%
FTT doet een Lunaatje.
Ik ga wel kopen bij 0.00001
pi_206607480
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 november 2022 20:57 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Gewoon een bear markt, redelijk standaard.
Die is al ff bezig.
Maar zo'n significante BTC dump in zo'n korte tijd moet je behoorlijk ver voor terug.
blablablabla
pi_206607481
quote:
6s.gif Op dinsdag 8 november 2022 20:57 schreef FL_Freak het volgende:

[..]
Ik ga wel kopen bij 0.00001
niet wachten op FTT2?
pi_206607892
Lekker inslaan
pi_206607993
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 november 2022 21:31 schreef michiel_merk het volgende:
Lekker inslaan
^O^
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206608058
Textbook hostile takeover

CZ is toch een maatje te groot gebleken
pi_206608081
Dump, pump, dump.
pi_206609063
pi_206609279
twitter
  woensdag 9 november 2022 @ 05:00:43 #236
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_206609763
twitter
pi_206610389
twitter


Deze was ook mooi gister. :D
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206610654
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 november 2022 23:41 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Dit is een betere analyse, al ben ik het niet met de conclusie eens:

twitter
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  woensdag 9 november 2022 @ 09:03:21 #239
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_206610657
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 november 2022 23:41 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Mwoah dit klopt niet helemaal, dit draadje beschijft het beter.
Het is een power play van CZ omdat er nieuws gelekt werd over hoe Alameda de FTX exchange gebruikte.

twitter
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_206611133
quote:
3s.gif Op maandag 7 november 2022 12:29 schreef Rossdale het volgende:
CZ is een sowieso een oplichter, van Sam weet ik het niet helemaal zeker dus die krijgt het voordeel van de twijfel.

Team Sam dan maar *O*
Ik weet wel dat ik in ieder geval niet team SBF ben. Zie ook deze discussie als achtergrond bij de huidige chaos:

I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206612018
Dit soort gruwelijke failures gaan onherroepelijk zorgen voor politieke veranderingen ten aanzien van crypto regulering en strengere wetgeving in de US.
blablablabla
pi_206612043
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 11:16 schreef Elan het volgende:
Dit soort gruwelijke failures gaan onherroepelijk zorgen voor politieke veranderingen ten aanzien van crypto regulering en strengere wetgeving in de US.
Wel als de cryptowereld louter uit SBF's zou bestaan, maar dat is gelukkig niet zo. Op dat 'onherroepelijk' valt dus wat af te dingen.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206612066
Bitcoin inflatiehedge genot.
pi_206612124
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 11:18 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Wel als de cryptowereld louter uit SBF's zou bestaan, maar dat is gelukkig niet zo. Op dat 'onherroepelijk' valt dus wat af te dingen.
Je zal toch kaf van koren moeten scheiden wil je ooit een fatsoenlijke financiële structuur hebben in plaats van wild west waar mensen miljarden verliezen aan pure oplichting, dus ja regulering en regelgeving zijn onherroepelijk.
blablablabla
pi_206612145
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 11:26 schreef Elan het volgende:

[..]
Je zal toch kaf van koren moeten scheiden wil je ooit een fatsoenlijke financiële markt hebben in plaats van wild west waar mensen miljarden verliezen aan pure oplichting, dus ja regulering en regelgeving zijn onherroepelijk.
In je claim zitten alleen een aantal aannames die niet deugen, bijvoorbeeld dat regulering leidt tot een fatsoenlijke financiële markt (hoe werkt dat tot dusver?) en dat het hebben van een fatsoenlijke financiële markt de belangrijkste overweging is (cryptovaluta zijn ontstaan vanuit een behoefte om overheid en geld van elkaar te scheiden). Bekijk vooral het filmpje dat ik liet zien.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206612150
quote:
8s.gif Op woensdag 9 november 2022 11:20 schreef Wereldgozer het volgende:
Bitcoin inflatiehedge genot.
Ook deze daling heeft weer niks met Bitcoin vandoen maar met andere coins en randzaken. Om schijtziek van te worden :')
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_206612197
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 11:30 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Om schijtziek van te worden :')
Leuk is anders, maar we zijn hier wel getuige van wat ooit een belangrijke episode in de geschiedenis van geld zal zijn. Ik vind dat ook interessant en spannend. Jammer dat de reguliere media daar geen notie van hebben en er nauwelijks verslag van doen of beroerde duiding geven door zogenaamde crypto-experts te raadplegen die werkzaam zijn bij instellingen die belang hebben bij de status quo.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206612236
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 11:35 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Leuk is anders, maar we zijn hier wel getuige van wat ooit een belangrijke episode in de geschiedenis van geld zal zijn. Ik vind dat ook interessant en spannend. Jammer dat de reguliere media daar geen notie van hebben en er nauwelijks verslag van doen of beroerde duiding geven door zogenaamde crypto-experts te raadplegen die werkzaam zijn bij instellingen die belang hebben bij de status quo.
Vanuit de zijlijn lijkt het één grote clownshow dus ik snap wel dat veel media er nauwelijks verslag van doen. De normale kanten zijn vrij saaie en ingewikkelde kost dus ook dat laten ze grotendeels links liggen. Sowieso wordt er vanuit de media vrij weinig diep ingegaan op het onderwerp geld.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_206612242
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 11:29 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
In je claim zitten alleen een aantal aannames die niet deugen, bijvoorbeeld dat regulering leidt tot een fatsoenlijke financiële markt (hoe werkt dat tot dusver?) en dat het hebben van een fatsoenlijke financiële markt de belangrijkste overweging is (). Bekijk vooral het filmpje dat ik liet zien.
Het ontbreekt in tegenstelling tot de reguliere beurzen aan enige vorm van transparantie, elke idioot kan een ICO starten en miljarden ophalen om vervolgens een rugpull te doen. Soms zelfs meerdere keren, neem onze vriend Do Kwon. Dat soort excessen verkankeren de hele markt.

quote:
cryptovaluta zijn ontstaan vanuit een behoefte om overheid en geld van elkaar te scheiden
Bitcoin ja, er zijn echter hele mooie minder valuta gerichte maar meer technische projecten die schade ondervinden van wat anderen aan ellende overhoop halen doordat elke vorm van regelgeving ontbreekt. Zie Solana bijvoorbeeld vandaag en gisteren. Al kun je ook niet 100% uitsluiten dat ze daar zelf ook een aandeel in hebben en dat het allemaal vooropgezet is 8)7
blablablabla
pi_206612259
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 11:39 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Vanuit de zijlijn lijkt het één grote clownshow dus ik snap wel dat veel media er nauwelijks verslag van doen. De normale kanten zijn vrij saaie en ingewikkelde kost dus ook dat laten ze grotendeels links liggen. Sowieso wordt er vanuit de media vrij weinig diep ingegaan op het onderwerp geld.
Ik vind dat niet alleen pijnlijk, maar ook een gemiste kans.

Bij mijn zoon op school behandelen ze het onderwerp geld vanuit historisch perspectief en ze besteden ook aandacht aan cryptovaluta. Dat doen ze best aardig. Zo kan het dus ook - en dan ben je meteen de fase voor waarin jonge mensen op een roekeloze manier snel rijk hopen te worden van geld dat ze eigenlijk niet kunnen missen.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  woensdag 9 november 2022 @ 12:00:04 #251
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_206612473
USDT gaat ook naar beneden. Heel weinig absoluut gezien maar laagste niveau sinds juli.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_206612518
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 11:40 schreef Elan het volgende:

[..]
Het ontbreekt in tegenstelling tot de reguliere beurzen aan enige vorm van transparantie, elke idioot kan een ICO starten en miljarden ophalen om vervolgens een rugpull te doen. Soms zelfs meerdere keren, neem onze vriend Do Kwon. Dat soort excessen verkankeren de hele markt.
Die eerste zin is wel komisch. Maar zoals ik al zei: als je wilt weten wat de bezwaren tegen regulering zijn en waarom veel mensen er (niet vergeefs) tegen vechten, bekijk dan vooral het filmpje. Als je ruim twee uur een te lange zit vindt:

twitter
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206612524
quote:
2s.gif Op woensdag 9 november 2022 12:00 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
USDT gaat ook naar beneden. Heel weinig absoluut gezien maar laagste niveau sinds juli.
Als tether en Microstrategy failliet gaan dan zitten we bij de bodem in de buurt (denk ik).
  woensdag 9 november 2022 @ 13:33:34 #254
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_206613385
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 09:47 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Ik weet wel dat ik in ieder geval niet team SBF ben. Zie ook deze discussie als achtergrond bij de huidige chaos:

Ik moet je gelijk geven, helaas zijn het dus allebei boeven :(
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_206614898
twitter
  woensdag 9 november 2022 @ 16:46:56 #256
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_206614905
Is dat de reden dat BTC nu net sub 17k aantikte?
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_206614908
quote:
2s.gif Op woensdag 9 november 2022 16:46 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Is dat de reden dat BTC nu net sub 17k aantikte?
zou kunnen.
  woensdag 9 november 2022 @ 16:58:53 #258
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_206615000
Er schijnt ook iets met Solana te zijn. Morgen komt er voor 1 miljard aan Solana vrij, wat wss op de markt gedumpt gaat worden ofzo.
pi_206615043
pi_206615152
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 16:58 schreef Plots het volgende:
Er schijnt ook iets met Solana te zijn. Morgen komt er voor 1 miljard aan Solana vrij, wat wss op de markt gedumpt gaat worden ofzo.
twitter

zou dit er iets mee te maken hebben?
pi_206615235
BTC richting de 15...
pi_206615943
Laat al die shitcoins maar dood gaan. BTC vangt nu ook even wat klappen maar dat moet dan maar.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206616327
quote:
Haha wat een clusterfuck.
pi_206617186
Putje. Alles. Erdoor.
pi_206617221
quote:
2s.gif Op woensdag 9 november 2022 16:46 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Is dat de reden dat BTC nu net sub 17k aantikte?
quote:
Door de daling van het FTT-token kunnen andere partijen in de problemen komen, in het bijzonder Alameda Research. Zij bezitten veel FTT-tokens waardoor hun financiële positie verder verslechtert. Op redding hoeven ze niet te rekenen: de deal tussen Binance en FTX omvat alleen de internationale exchange.

Zo ontstaat de vraag wie geraakt wordt door een faillissement van Alameda. Wie heeft er cryptovaluta aan hen uitgeleend en krijgt daar maar een deel van terug?

Een aantal cryptobedrijven, zoals Tether, Circle en het Nederlandse Maven 11, hebben al verklaard dat ze niet of heel beperkt waren blootgesteld aan Alameda. Maar een situatie zoals deze zomer met Three Arrows Capital (3AC) is niet uitgesloten. Toen bleek ook dat het faillissement van de één leidde tot problemen bij de ander.

De onzekerheid hierover is waarschijnlijk de verklaring voor de dalende koersen bij vrijwel alle cryptovaluta, waaronder bitcoin en ether. Hieronder zie je de grafiek van bitcoin. De koers raakte gisterenavond kort opnieuw het laagste punt van dit jaar op 17.500 dollar.

De koers van bitcoin in de afgelopen 6 maanden
Vermoedelijk houdt de onrust op de cryptomarkten nog een paar weken aan. Dat was ook het geval in mei bij de ineenstorting van Luna, en in juni bij het falen van Celcius en 3AC.

Belangrijk is om onderscheid te maken tussen de problemen bij cryptobedrijven enerzijds, en het functioneren van crypto zelf anderzijds. In alle turbulentie zijn blockchains zoals bitcoin en ethereum geen seconde in de problemen geweest.
Bron: Amdax Nieuwsbrief.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_206617406
quote:
8s.gif Op woensdag 9 november 2022 20:04 schreef Wereldgozer het volgende:
Putje. Alles. Erdoor.
Er is niets aan de hand, sterker nog BTC is goedkoop aan het worden :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_206617571
quote:
1s.gif Op woensdag 9 november 2022 18:47 schreef recursief het volgende:
Laat al die shitcoins maar dood gaan. BTC vangt nu ook even wat klappen maar dat moet dan maar.
VET moet blijven
pi_206618266
Nog een concurrent minder voor Telos als de volgende bullrun aanbreekt ^O^
What Would Goku Do
pi_206618374
Niet short gaan op Solana :')

Gratis geld.
pi_206618549
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 21:14 schreef SjonShitcoin het volgende:
Niet short gaan op Solana :')

Gratis geld.
op welke site ga je short?
pi_206619239
SBF heeft nu de bijnaam Sam Bankrupt Fried gekregen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206619275
WTF doet bitcoin?
Vakman pur sang
pi_206619320
https://www.semafor.com/a(...)ompliance-teams-quit

Enz. enz.

Er komt een lawine aan pus en etter naar buiten. De SEC is ook een onderzoek gestart. SBF lijkt van multimiljardair in een paar dagen naar een negatief vermogen te zijn gegaan.

Ik ga even wat extra popcorn bestellen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206619341
quote:
1s.gif Op woensdag 9 november 2022 22:08 schreef Lospedrosa het volgende:
WTF doet bitcoin?
Dat gaat nog wel even door zolang de FTX ellende duurt.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206619362
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206619383
quote:
1s.gif Op woensdag 9 november 2022 22:12 schreef recursief het volgende:
https://www.semafor.com/a(...)ompliance-teams-quit

Enz. enz.

Er komt een lawine aan pus en etter naar buiten. De SEC is ook een onderzoek gestart. SBF lijkt van multimiljardair in een paar dagen naar een negatief vermogen te zijn gegaan.

Ik ga even wat extra popcorn bestellen.
Hopelijk maken ze van hem een voorbeeld. En dan gelijk een paar van die ShitcoinCelebrities erbij
pi_206619416
bijna sub 16k *O*
Nasdaq ook lekker omlaag.
pi_206619474
Sodeju. :o
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206619529
FTX, het nieuwe MtGox.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_206619604
Zal mij benieuwen wat de gevolgen hiervan zullen zijn. Gaan handelsplatforms transparanter worden? Gaan meer mensen zich van gecentraliseerde exchanges keren? Wat gaat de koers van bitcoin doen?
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206619614
pi_206619632
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 22:19 schreef weetjewel5 het volgende:
bijna sub 16k *O*
Nasdaq ook lekker omlaag.
Een kwartier later al eronder.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206619657
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 22:33 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Een kwartier later al eronder.
ik zie het nog wel naar 10k gaan hoor.
pi_206619667
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 22:31 schreef Claudia_x het volgende:
Zal mij benieuwen wat de gevolgen hiervan zullen zijn. Gaan handelsplatforms transparanter worden? Gaan meer mensen zich van gecentraliseerde exchanges keren? Wat gaat de koers van bitcoin doen?
omhoog en omlaag vooral.
pi_206619674
twitter

PlanB heeft er nog vertrouwen in, binnenkort 100k? :D
pi_206619763
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 22:31 schreef Claudia_x het volgende:
Zal mij benieuwen wat de gevolgen hiervan zullen zijn. Gaan handelsplatforms transparanter worden? Gaan meer mensen zich van gecentraliseerde exchanges keren? Wat gaat de koers van bitcoin doen?
Einde crypto denk ik al een heel tijdje eigenlijk.
Vakman pur sang
  woensdag 9 november 2022 @ 22:46:43 #288
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_206619800
Boh wat een bloedbad.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_206619821
quote:
1s.gif Op woensdag 9 november 2022 22:43 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Einde crypto denk ik al een heel tijdje eigenlijk.
hoezo er gaan toch zo vaak exchanges bust.
pi_206619855
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 22:48 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
hoezo er gaan toch zo vaak exchanges bust.
Ooit houdt het op hè?
Vakman pur sang
pi_206619864
quote:
1s.gif Op woensdag 9 november 2022 22:43 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Einde crypto denk ik al een heel tijdje eigenlijk.
Geloof ik niet, al is het een bijzonder jaar geweest. Wij kopen in ieder geval flink aan, al is er het laatste half jaar meer in cold storage gegaan. Het blijft lastig om in te schatten welke platforms je kunt vertrouwen.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  woensdag 9 november 2022 @ 22:52:39 #292
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_206619866
De vraag is welke dominostenen er nu gaan omvallen, nu BTC opeens daadwerkelijk in de buurt van 15k komt.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_206619870
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 22:52 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Geloof ik niet, al is het een bijzonder jaar geweest. Wij kopen in ieder geval flink aan, al is er het laatste half jaar meer in cold storage gegaan. Het blijft lastig om in te schatten welke platforms je kunt vertrouwen.
Ik heb bijna alles verkocht op de laatste piek en koop niks meer. Zou het niemand aanraden ook
Vakman pur sang
pi_206619888
quote:
1s.gif Op woensdag 9 november 2022 22:51 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Ooit houdt het op hè?
Dan staan er weer nieuwe exchanges op. Er zullen er vast een aantal overblijven die verstandig zijn.
pi_206619905
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 22:54 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Dan staan er weer nieuwe exchanges op. Er zullen er vast een aantal overblijven die verstandig zijn.
Ik zie geen enkel nut, te hoge energiekosten ook.
Ooit is het weg of een niche.
Vakman pur sang
pi_206619909
quote:
2s.gif Op woensdag 9 november 2022 22:52 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
De vraag is welke dominostenen er nu gaan omvallen, nu BTC opeens daadwerkelijk in de buurt van 15k komt.
Waar denk je aan?
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206619931
quote:
1s.gif Op woensdag 9 november 2022 22:57 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Ik zie geen enkel nut, te hoge energiekosten ook.
Ooit is het weg of een niche.
ik geloof wel dat deze bear markt langer dan normaal gaat duren.
pi_206619945
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2022 22:36 schreef weetjewel5 het volgende:
[ twitter ]
PlanB heeft er nog vertrouwen in, binnenkort 100k? :D
Wat een dwaas :')
pi_206619963
slot
pi_206619964
je
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')