abonnement Unibet Coolblue
pi_205041144


Crypto?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is pseudoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain. Ook zijn de laatste jaren Layer2 oplossingen populair zoals bijv. Lightning Network. Hiermee kun je instant betalingen doen voor slechts een fractie van de fees die je op de basislaag zou betalen.

Naast Bitcoin zijn er o.a. concurrenten van Bitcoin (bijv. Monero), utility chains (bijv. Ethereum) en memecoins (bijv. Dogecoin). Dit noemen we altcoins, zie bijv. Coingecko voor een impressie. Vele zijn experimenteel en overleven de bearmarkets niet.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain.

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Echter het grootste verschil zit hem in decentraliteit. Bitcoin is tot op heden nog de enige decentrale cryptocurrency. Daarom is Bitcoin veilig voor vele attack factors. Dit betekend niet dat het gebruik van Bitcoin zonder risico is! DYOR (Do Your Own Research)!



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc/laptop/telefoon/tablet en daar je coin in opslaan. Daarnaast zijn er ook hardware wallets te koop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Bewaar je private key (seed) ten allen tijde goed! Dit is je backup om je wallet te restoren. Vul deze ook nergens anders in dan in je wallet. Twijfel je hoe je precies je wallet moet restoren? Stel je vraag in het n00b-topic.

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van! Hoe kan ik kopen?
Bekijk hier stap voor stap handleidingen: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #6 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Exchanges;
Kraken - Betrouwbare exchange
Binance - Chinese exchange met een groot aanbod van crypto
BL3P - Nederlandse Bitcoin exchange, zelfde partij als broker Bitonic
Bitvavo - Nederlandse exchange met een ruim aanbod van crypto

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Mempool.space
Blockchain.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin.nl (NL)
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoinstart (NL)
BTCWiki (NL)
Bitcoin Information & Resources

Podcasts:
Beginnen met Bitcoin (NL)
Satoshi Radio (NL)
Cryptocast (NL)

Boeken:
Ons Geld is Stuk
De Bitcoin Standaard

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 13 juni 2022 @ 14:47:35 #2
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_205041151
quote:
11s.gif Op maandag 13 juni 2022 14:42 schreef Ali_boo het volgende:
Wat een toeval he

twitter



Wel groot nieuws, lijkt me? :o
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_205041159
quote:
2s.gif Op maandag 13 juni 2022 14:47 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
[ twitter ]

Wel groot nieuws, lijkt me? :o
Mwa, dit is eerder de regel dan uitzondering bij grote prijsbewegingen. Wel kut, maar wat verwacht je van exchanges.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205041165
quote:
2s.gif Op maandag 13 juni 2022 14:47 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
[ twitter ]

Wel groot nieuws, lijkt me? :o
twitter


Beter gewoon de originele tweet. Disclose.tv is kut.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_205041166
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2022 14:20 schreef raptorix het volgende:

[..]
Madelon zit al veel langer in Bitcoin, als je bijvoorbeeld (zoals ik) vanaf het begin de Cryptocast had geluisterd had je dat geweten. Daarnaast ben je volgens mij ook gewoon te dom om te snappen wat uberhaupt het concept van DCA is, en waarom zou ik chagrijnig zijn? Ik DCA maandelijk Bitcoin, dus een lage prijs is op dit moment gewoon interessant.
Cryptocast een paar keer geluisterd, toen zat ze altijd dom te wauwelen over weerstandsniveaus en koerspatronen.
pi_205041293
Zou mooi zijn als crypto nog verder zou crashen de komende weken en we daarna een V shape recovery krijgen :D
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205041334
quote:
2s.gif Op maandag 13 juni 2022 14:47 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
[ twitter ]

Wel groot nieuws, lijkt me? :o
Withdrawals worden wel vaker gepauzeerd voor een bepaalde coin op Binance als er iets aan de hand is. Bij BTC komt dat niet vaak voor, maar je kunt nog op allemaal andere manieren withdrawen.
٩๏̯͡๏)۶
pi_205041351
coinbase -21% premarket _O-
blablablabla
pi_205041372
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2022 14:49 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Cryptocast een paar keer geluisterd, toen zat ze altijd dom te wauwelen over weerstandsniveaus en koerspatronen.
Ja ik heb ook niks met haar, maar weet wel dat ze voor de stijging adviseerde om gewoon rustig door te kopen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Redactie Frontpage maandag 13 juni 2022 @ 16:14:23 #10
4530 crew  Crazy Harry
pi_205041592
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2022 15:26 schreef Elan het volgende:
coinbase -21% premarket _O-
Die had ook niet zo'n slimme tweet gedaan
https://www.reddit.com/r/(...)company_you/ic4lr51/
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_205041632
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2022 16:14 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Die had ook niet zo'n slimme tweet gedaan
https://www.reddit.com/r/(...)company_you/ic4lr51/
Straks doen ze ook een Celsiusje :X .
Aan de andere kant mensen moeten ook gewoon hun eigen crypto in eigen beheer hebben.
blablablabla
pi_205041639
Doopiecash is altijd wel leuk om te kijken/luisteren. Beetje Haagse branie maar staan er al met al vrij nuchter in. Geven ook best waardevolle tips qua traden.
blablablabla
  maandag 13 juni 2022 @ 16:51:26 #13
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_205041788
Holy shit. Kan niet stoppen met staren naar de prijs charts
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_205041798
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2022 16:24 schreef Elan het volgende:

[..]
Straks doen ze ook een Celsiusje :X .
Zal wel meevallen. Ze hebben enorm veel VC geld achter zich en hun business model is trading fees, niet ponzi yield.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  Redactie Frontpage maandag 13 juni 2022 @ 17:01:48 #16
4530 crew  Crazy Harry
pi_205041848
$19804,25 is niet ver weg meer...
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_205041894
REKTTT
pi_205041941
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2022 17:01 schreef Crazy Harry het volgende:
$19804,25 is niet ver weg meer...
Dat de vorige ATL toch?
blablablabla
  Redactie Frontpage maandag 13 juni 2022 @ 17:13:29 #19
4530 crew  Crazy Harry
pi_205041950
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2022 17:12 schreef Elan het volgende:

[..]
Dat de vorige ATL toch?
Die van de 2017 bull inderdaad
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  Redactie Frontpage maandag 13 juni 2022 @ 17:32:03 #20
4530 crew  Crazy Harry
pi_205042064
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2022 17:12 schreef Elan het volgende:

[..]
Dat de vorige ATL toch?
All Time High trouwens, ATL is centenwerk :+
Even voor de duidelijkheid ;)
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  maandag 13 juni 2022 @ 17:39:06 #21
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_205042102
  maandag 13 juni 2022 @ 18:12:56 #22
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205042273
Alles deaud
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_205042929
Hoogtijdagen voor alle Ponzis, cashen als een gek. _O-
  maandag 13 juni 2022 @ 19:37:44 #24
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_205042941
Eigenlijk is Dimachaereus de enige winnaar hier.
  maandag 13 juni 2022 @ 20:15:08 #25
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_205043312
Ik hoop niet dat Nexo onderneer gaat, ze hebben mij al geliquidated...
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
pi_205043576
Hoeveel miljoenen zouden er verdampt zijn nu ?
Ik zwaai naar dieren.
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 13 juni 2022 @ 20:49:18 #27
206731 Mortaxx
Doomer
pi_205043583
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2022 20:48 schreef Geerd het volgende:
Hoeveel miljoenen zouden er verdampt zijn nu ?
Ben er 2,5 kwijt
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_205043588
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2022 20:48 schreef Geerd het volgende:
Hoeveel miljoenen zouden er verdampt zijn nu ?
Miljoenen? Miljarden :Y
pi_205043993
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2022 20:48 schreef Geerd het volgende:
Hoeveel miljoenen zouden er verdampt zijn nu ?
https://coinmarketcap.com/nl/charts/

140 miljard dollar in een dag :%
pi_205044197
Heheh :P Ik heb net in een paar minuten mijn eerste 24 cent verdiend, met Bitcoin.
Magere winst, maar het was voor de uitprobeer met 100 euro.
Accountje gemaakt op Bitvavo,
Geld gestort,
En dan wil je kijken hoe het werkt.
Klein beginnen en kennis opdoen.

Hectisch dagje vandaag.
Ik heb het rond 3:15 onder de 24.000 zien zakken en vanmiddag naar onder de 21.800.
Toen vond ik het wel tijd om iig wat op stapel te hebben, om in te stappen.
Ik vond 22.000 wel een mooi punt.
Maar toen las ik dat het nog wel kon zakken naar 20.000 en zelfs naar 18.000 :X

[ Bericht 36% gewijzigd door marc0871 op 13-06-2022 22:05:53 ]
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
pi_205044216
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2022 22:00 schreef marc0871 het volgende:
Heheh :P Ik heb net in een paar minuten mijn eerste 24 cent verdiend, met Bitcoin.
Magere winst, maar het was voor de uitprobeer met 100 euro.
Accountje gemaakt op Bitvavo,
Geld gestort,
En dan wil je kijken hoe het werkt.
Klein beginnen en kennis opdoen.
pi_205044249
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2022 22:01 schreef Gehrman het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Zo is dat.
Een miljoen begint ook met die eerste cent
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
pi_205044322
Komt wel weer goed, maak me er weinig zorgen over.
Cindy De Vuyst
pi_205044352
quote:
1s.gif Op maandag 13 juni 2022 22:00 schreef marc0871 het volgende:
Heheh :P Ik heb net in een paar minuten mijn eerste 24 cent verdiend, met Bitcoin.
Magere winst, maar het was voor de uitprobeer met 100 euro.
Accountje gemaakt op Bitvavo,
Geld gestort,
En dan wil je kijken hoe het werkt.
Klein beginnen en kennis opdoen.

Hectisch dagje vandaag.
Ik heb het rond 3:15 onder de 24.000 zien zakken en vanmiddag naar onder de 21.800.
Toen vond ik het wel tijd om iig wat op stapel te hebben, om in te stappen.
Ik vond 22.000 wel een mooi punt.
Maar toen las ik dat het nog wel kon zakken naar 20.000 en zelfs naar 18.000 :X
Welkom! Dat je in dit bloedbad instapt ipv in de hypefase laat zien dat er een mooie cryptotoekomst voor je in het verschiet ligt
pi_205044441
quote:
1s.gif Op maandag 13 juni 2022 22:14 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Welkom! Dat je in dit bloedbad instapt ipv in de hypefase laat zien dat er een mooie cryptotoekomst voor je in het verschiet ligt
H, laag kopen en hoog verkopen, toch?
De een zijn dood, is de ander zijn brood.
Ik heb het al eerder met duizenden euro's in elkaar zien zakken, binnen een paar dagen.
Zal nu ook wel weer terugkomen.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
  User die het meest klaagt 2022 maandag 13 juni 2022 @ 22:41:57 #37
414785 sirdanilot
pi_205044645
Heb een nano ledger s + besteld

Hopelijk kan ik alsnog de boel overzetten zodra die aankomt en hopelijk raak ik het onding en / of de seed phrases neit kwijt

Ik ga denk ik gewoon de seed phrase ook uit mijn kop leren. Vroeger moest ik hele lappen tekst uit de Bijbel leren dus dan lukt zo'n seed phrase ook nog wel denk ik :')
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_205044973
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2022 22:41 schreef sirdanilot het volgende:
Heb een nano ledger s + besteld

Hopelijk kan ik alsnog de boel overzetten zodra die aankomt en hopelijk raak ik het onding en / of de seed phrases neit kwijt

Ik ga denk ik gewoon de seed phrase ook uit mijn kop leren. Vroeger moest ik hele lappen tekst uit de Bijbel leren dus dan lukt zo'n seed phrase ook nog wel denk ik :')
Gedoe joh. Er is een bepaalde grens die mensen over gaan voor geld en als die bij mensen die op de een of andere manier weleens in jouw bureaula kijken zo laag ligt dat ze een angst voor inbrekers voor zijn moet je andere vrienden zoeken.

Die van mij ligt open en bloot als je goed kijkt in de studeerkamer, tegen de tijd dat de waarde ervan 50k aantikt zou ik nog steeds niemand weten die a) daarvanaf weet en b) ernaar gaat zoeken.
What Would Goku Do
  dinsdag 14 juni 2022 @ 00:04:46 #39
66714 YuckFou
Nu niet, nooit niet...
pi_205045257
Are we not savages, innately destined to maim and kill?
Blame it on the environment, heredity or evolution: we're still responsible
Our intelligence may progress at geometric rates
Yet socially we remain belligerent neonates
pi_205045268
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2022 23:09 schreef viagraap het volgende:

[..]
Gedoe joh. Er is een bepaalde grens die mensen over gaan voor geld en als die bij mensen die op de een of andere manier weleens in jouw bureaula kijken zo laag ligt dat ze een angst voor inbrekers voor zijn moet je andere vrienden zoeken.

Die van mij ligt open en bloot als je goed kijkt in de studeerkamer, tegen de tijd dat de waarde ervan 50k aantikt zou ik nog steeds niemand weten die a) daarvanaf weet en b) ernaar gaat zoeken.
Wat als je dood gaat dan? Kan niemand er bij?
blablablabla
pi_205045357
Is apecoin al koopwaardig?


https://bitcoinexchangegu(...)reassure-regulators/

Dit kwam net langs bij cnbc.

[ Bericht 85% gewijzigd door SOG op 14-06-2022 01:01:31 ]
pi_205045365
BTC crasht weer de moeder. Vreemd genoeg blijven de alts nu (nog) redelijk overeind.
blablablabla
  dinsdag 14 juni 2022 @ 03:07:30 #43
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_205045414
@raptorix ETH naar 1170 :P Is dat wat je gister postte nog van toepassing?
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_205045421
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 03:07 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
@:raptorix ETH naar 1170 :P Is dat wat je gister postte nog van toepassing?
Zeker en is al gebeurt :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205045423
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 01:06 schreef Elan het volgende:
BTC crasht weer de moeder. Vreemd genoeg blijven de alts nu (nog) redelijk overeind.
De vorige 2 dagen crash van precies 1 maand terug werd BTC minder hard geraakt, en de grotere alts wat meer, nu is het beetje andersom, hoewel ETH hem nu ook hard voor de kiezen krijgt, punt is natuurlijk dat ETH een tijdje boven de stand leefde omdat ze mee profiteerden van de NFT hype, ik denk dat ze dat nu weer inleveren.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205045429
En volgende rijtje, ETH hit onder 1100
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  dinsdag 14 juni 2022 @ 05:11:17 #47
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_205045444
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 04:28 schreef raptorix het volgende:

[..]
Zeker en is al gebeurt :)
Zag het idd, wou het zeggen maar FOK! ligt er elke ochtend (voor mijn tijdzone) uit :P
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  dinsdag 14 juni 2022 @ 05:25:49 #48
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_205045452
Heb het idee dat dit wel eens een tijdelijke bodem kan zijn. (de 20k euro BTC lijn)
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_205045460
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 04:28 schreef raptorix het volgende:

[..]
Zeker en is al gebeurt :)
Dan heeft dat geen crash veroorzaakt dus...impact nihil.
pi_205045546
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 05:11 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Zag het idd, wou het zeggen maar FOK! ligt er elke ochtend (voor mijn tijdzone) uit :P
Dat klopt, dat is de database backup, volgens mij is dat rond 4:00 AM onze tijd :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205045548
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 05:54 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Dan heeft dat geen crash veroorzaakt dus...impact nihil.
Dat niet, maar wel pijn gedaan voor veel mensen, je ziet dat het nu ook weer rustig omhoog gaat, doel is bereikt :+
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205045686
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 04:31 schreef raptorix het volgende:

[..]
De vorige 2 dagen crash van precies 1 maand terug werd BTC minder hard geraakt, en de grotere alts wat meer, nu is het beetje andersom, hoewel ETH hem nu ook hard voor de kiezen krijgt, punt is natuurlijk dat ETH een tijdje boven de stand leefde omdat ze mee profiteerden van de NFT hype, ik denk dat ze dat nu weer inleveren.
Maar normaal gesproken is het als BTC 3% daalt je alts er standaard 10 of meer inleveren. Direct.

Eigenlijk voor het eerst sinds ik in crypto zit dat ik meemaak dat Bitcoin flink zakt en de alts niet inleveren. Niet dat ze niet geslacht zijn maar het was wel bijzonder om te zien een keer.

Staan op ETH en SOL na ook wat minder laag dan een maand geleden.
blablablabla
pi_205045695
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 07:49 schreef Elan het volgende:

[..]
Maar normaal gesproken is het als BTC 3% daalt je alts er standaard 10 of meer inleveren. Direct.

Eigenlijk voor het eerst sinds ik in crypto zit dat ik meemaak dat Bitcoin flink zakt en de alts niet inleveren. Niet dat ze niet geslacht zijn maar het was wel bijzonder om te zien een keer.
Dat is wel te verklaren, omdat collateral vaak Bitcoin of Ethereum is, als die geliquideerd worden heeft dat een aansterkend effect omdat de markt op dat moment "overspoeld" word.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205045709
@Elan, ik weet niet hoe jij kijkt, maar Ethereum heeft 2/3e van zijn waarde in 2 maanden verloren, dat noem ik geen "klein" verlies.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205045800
En toch, gisteren heeft de BTC.D wel een tik gekregen
pi_205045820
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 08:09 schreef Roellie80 het volgende:
En toch, gisteren heeft de BTC.D wel een tik gekregen
Wat is dat?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205045829
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 08:16 schreef raptorix het volgende:

[..]
Wat is dat?
De dominantie van BTC over de totale markt. Normaal gesproken, bij extreme marktbewegingen zal je zien dat de dominantie omhoog gaat. Maar nu dus niet. Dit was dus, in theorie geen capitulatie. Nog steeds (te) veel vertrouwen in allerlei alts.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 14-06-2022 08:20:09 ]
pi_205045868
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 08:19 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
De dominantie van BTC over de totale markt. Normaal gesproken, bij extreme marktbewegingen zal je zien dat de dominantie omhoog gaat. Maar nu dus niet. Dit was dus, in theorie geen capitulatie. Nog steeds (te) veel vertrouwen in allerlei alts.
Ah ja, ik denk dat BTC ook relatief ver doorgezakt is door Celcius, ik denk dat we binnen een maand wel weer op 30 zitten.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205045886
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 08:31 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ah ja, ik denk dat BTC ook relatief ver doorgezakt is door Celcius, ik denk dat we binnen een maand wel weer op 30 zitten.
Dat staan we hier wat anders in qua verwachting :) Ik verwacht wel iets van een korte opleving waarna we verder gaan beren
pi_205045898
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 08:34 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Dat staan we hier wat anders in qua verwachting :) Ik verwacht wel iets van een korte opleving waarna we verder gaan beren
Mwoah ik weet dat er behoorlijk wat institutionele beleggers in Q2 wilden instappen, die kunnen nu lekker goedkoop kopen, dus ik denk dat dat wel positief gaat uitwerken.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  dinsdag 14 juni 2022 @ 09:30:10 #61
500074 Rode_Wijn
Kom laat ons vrolijk zijn
pi_205046253
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 05:25 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Heb het idee dat dit wel eens een tijdelijke bodem kan zijn. (de 20k euro BTC lijn)
Bodems zijn altijd tijdelijk.
  dinsdag 14 juni 2022 @ 09:30:49 #62
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_205046262
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 09:30 schreef Rode_Wijn het volgende:

[..]
Bodems zijn altijd tijdelijk.
Haha, sure. Ik bedoel voor nu ff.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_205046268
quote:
Goed filmpje!! Dit is grotendeels wat ik doe! Grappig dat hij die Bitcoin 20K en 15K als volgende targets opnoem, die ik ook in gedachte had. Ook precies wat hij zegt: het maakt fundamenteel niet zo heel veel uit welke altcoin je nu uitkiest, alles stijgt en daalt ongeveer even hard. Fundamentals en prijsactie uit elkaar houden en risico beperken.

Als Bitcoin teruggaat naar de 32K dan sta ik er nog veel sterker voor dan voorheen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 14 juni 2022 @ 09:33:45 #64
500074 Rode_Wijn
Kom laat ons vrolijk zijn
pi_205046283
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 09:31 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Goed filmpje!! Dit is grotendeels wat ik doe! Grappig dat hij die Bitcoin 20K en 15K als volgende targets opnoem, die ik ook in gedachte had. Ook precies wat hij zegt: het maakt fundamenteel niet zo heel veel uit welke altcoin je nu uitkiest, alles stijgt en daalt ongeveer even hard. Fundamentals en prijsactie uit elkaar houden en risico beperken.

Als Bitcoin teruggaat naar de 32K dan sta ik er nog veel sterker voor dan voorheen.
Achja uiteindelijk dit soort zelfverklaarde experts zijn van hetzelfde informatieve niveau als de waarzegger op de kermis.
  dinsdag 14 juni 2022 @ 09:34:31 #65
500074 Rode_Wijn
Kom laat ons vrolijk zijn
pi_205046290
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 09:30 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Haha, sure. Ik bedoel voor nu ff.
Dus verder duiken nog? Ik vind het prima. Goedkoop is goed
  dinsdag 14 juni 2022 @ 09:36:20 #66
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_205046307
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 09:34 schreef Rode_Wijn het volgende:

[..]
Dus verder duiken nog? Ik vind het prima. Goedkoop is goed
Geen idee of BTC aan de bodem zit, maar de aandelenmarkt nog niet denk ik.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_205046313
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 09:33 schreef Rode_Wijn het volgende:

[..]
Achja uiteindelijk dit soort zelfverklaarde experts zijn van hetzelfde informatieve niveau als de waarzegger op de kermis.
Dat zegt hij juist niet! Hij zegt dat je goed je posities moet plaatsen, je weet niet zeker wat er in de toekomst gaat gebeuren. Indicatoren kun je gebruiken, maar daar heb je niets aan als je niet je posities goed afdekt.

Hij zegt precies wat ik doe: je weet het niet van tevoren, maar je weet wel de <huidige> situatie. Daarop anticipeer je.

Ik heb nu ook geld achter de hand mocht 15K en 20K gebeuren. Maar ik maak ook al vet winst op de korte termijn als BTC teruggaat naar 32K.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046327
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 09:36 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Dat zegt hij juist niet! Hij zegt dat je goed je posities moet plaatsen, je weet niet zeker wat er in de toekomst gaat gebeuren. Indicatoren kun je gebruiken, maar daar heb je niets aan als je niet je posities goed afdekt.

Hij zegt precies wat ik doe: je weet het niet van tevoren, maar je weet wel de <huidige> situatie. Daarop anticipeer je.

Ik heb nu ook geld achter de hand mocht 15K en 20K gebeuren. Maar ik maak ook al vet winst op de korte termijn als BTC teruggaat naar 32K.
Als je nou gewoon eens je posities post zou het een stuk geloofwaardiger worden.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046334
Zin in een bulltrap en daarop volgende lange bearmarket voor een pak en beet 100.000 blokken lang.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205046345
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 09:40 schreef raptorix het volgende:

[..]
Als je nou gewoon eens je posities post zou het een stuk geloofwaardiger worden.
Ik heb letterlijk meer dan 100 coins verspreid over meerdere exchanges. (waarvan alleen Luna + UST naar 0 is gegaan), dus blijkbaar is veel angst (nog) onterecht). Administratief een hel. Samenvattend koop ik gewoon een hele bak bij iedere BTC crash van zo'n -8% (iedere grote trede omlaag) en zorg ik ervoor dat ik altijd een lading FIAT achter de hand heb (ouderwets sparen).
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046389
Dus ik heb nu nog geld over voor als BTC op 20K staat en ik wordt steeds aggressiever, BTC, ETH en alle andere alts kopen op: 15K, 10K, 5K, 3K, 2K, 1K. Op een gegeven moment gaat BTC weer herstellen en dan is het flink kassa.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046392
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 09:43 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik heb letterlijk meer dan 100 coins verspreid over meerdere exchanges. (waarvan alleen Luna + UST naar 0 is gegaan), dus blijkbaar is veel angst (nog) onterecht). Administratief een hel. Samenvattend koop ik gewoon een hele bak bij iedere BTC crash van zo'n -8% (iedere grote trede omlaag) en zorg ik ervoor dat ik altijd een lading FIAT achter de hand heb (ouderwets sparen).
Kopen bij een daling kan iedereen, daar is geen enkel risico aan omdat het een feit uit het verleden is, het gaat erom of je het ook met winst verkoopt, daarnaast is winst maken met Bitcoin helemaal niet moeilijk, echter je vergeet een belangrijk aspect, iets kan ook naar 0 gaan, en dat je je aankoop er nooit meer uithaalt.

Ga maar eens roulette spelen, en zet op 35 getallen het zelfde bedrag in, kan heel lang goed gaan, echter het is een verliezende strategie.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046405
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 09:51 schreef raptorix het volgende:

[..]
Kopen bij een daling kan iedereen, daar is geen enkel risico aan omdat het een feit uit het verleden is, het gaat erom of je het ook met winst verkoopt, daarnaast is winst maken met Bitcoin helemaal niet moeilijk, echter je vergeet een belangrijk aspect, iets kan ook naar 0 gaan, en dat je je aankoop er nooit meer uithaalt.

Ga maar eens roulette spelen, en zet op 35 getallen het zelfde bedrag in, kan heel lang goed gaan, echter het is een verliezende strategie.
De meeste altcoins gaan niet meer naar 0. We hebben nu al een bearmarket vanaf November gehad, alleen LUNA/UST en misschien celcius zijn gevallen. Misschien als Bitcoin naar de 8K zou gaan, dat 1/3e van de altcoins zouden vallen. Ik zie echter niet snel gebeuren dat Bitcoin naar de 8K gaat.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046439
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 09:54 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De meeste altcoins gaan niet meer naar 0. We hebben nu al een bearmarket vanaf November gehad, alleen LUNA/UST en misschien celcius zijn gevallen. Misschien als Bitcoin naar de 8K zou gaan, dat 1/3e van de altcoins zouden vallen. Ik zie echter niet snel gebeuren dat Bitcoin naar de 8K gaat.
Gast, ik weet niet over welke altcoins je het hebt, maar de hele top 100 is zo een beetje met 2/3e naar beneden gegaan of erger in 3 maanden.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046451
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 09:59 schreef raptorix het volgende:

[..]
Gast, ik weet niet over welke altcoins je het hebt, maar de hele top 100 is zo een beetje met 2/3e naar beneden gegaan of erger in 3 maanden.
Dat is geen ramp want ik had flink dentcoin/dogecoin/shiba afgeroamed en omgezet naar FIAT toen Bitcoin exponentieel steeg. Als Bitcoin weer exponentieel gaat stijgen, ga ik weer afroamen naar FIAT terwijl ik een klein deel laat liggen.

Bij iedere exponentiele stijging van BTC roam ik winsten van alts. Simpelweg niet greedy worden als BTC ineens keihard omhoog schiet.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046462
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:01 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Dat is geen ramp want ik had flink dentcoin/dogecoin/shiba afgeroamed en omgezet naar FIAT toen Bitcoin exponentieel steeg. Als Bitcoin weer exponentieel gaat stijgen, ga ik weer afroamen naar FIAT terwijl ik een klein deel laat liggen.
Het is bij jouw wel altijd het zelfde, je was er altijd net op tijd bij, en net op tijd uit, we hebben echt helemaal niets aa n dit soort shit als je niet gewoon vertelt wanneer je aankoopt, achteraf vertellen dat je verkocht hebt op juiste moment kan iedereen, daarnaast waarom ben jij geen proffessioneel trader met zulke skills!
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046466
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:02 schreef raptorix het volgende:

[..]
Het is bij jouw wel altijd het zelfde, je was er altijd net op tijd bij, en net op tijd uit, we hebben echt helemaal niets aa n dit soort shit als je niet gewoon vertelt wanneer je aankoopt, achteraf vertellen dat je verkocht hebt op juiste moment kan iedereen, daarnaast waarom ben jij geen proffessioneel trader met zulke skills!
Ik ben nu juist aan het vertellen dat ik flink koop en flink ingekocht heb. En als alles weer gaat knallen vertel ik je wanneer ik verkoop.

Heb nu weer Bitcoin bijgekocht overigens. Als het omlaag gaat, maakt het niet uit. Ik ben klaar voor beide situaties, up or down. Mochten we teruggaan naar de "mei situatie", is mijn portefeuille alweer terug in de "april situatie" vanwege de nieuwe posities.

[ Bericht 5% gewijzigd door firefly3 op 14-06-2022 10:09:05 ]
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 14 juni 2022 @ 10:11:09 #78
500074 Rode_Wijn
Kom laat ons vrolijk zijn
pi_205046512
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 09:36 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Geen idee of BTC aan de bodem zit, maar de aandelenmarkt nog niet denk ik.
Het gaat allemaal afhangen van ons aanpassingsvermogen. Kunnen we de afhankelijkheid van de Russen bijvoorbeeld goed opvangen.
pi_205046521
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:03 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik ben nu juist aan het vertellen dat ik flink koop en flink ingekocht heb. En als alles weer gaat knallen vertel ik je wanneer ik verkoop.

Heb nu weer Bitcoin bijgekocht overigens. Als het omlaag gaat, maakt het niet uit. Ik ben klaar voor beide situaties, up or down. Mochten we teruggaan naar de "mei situatie", is mijn portefeuille alweer terug in de "april situatie" vanwege de nieuwe posities.
Hoe weet je nou of je portefeuille terug is terwijl je niet eens een administratie hebt?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046546
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:02 schreef raptorix het volgende:

[..]
Het is bij jouw wel altijd het zelfde, je was er altijd net op tijd bij, en net op tijd uit, we hebben echt helemaal niets aa n dit soort shit als je niet gewoon vertelt wanneer je aankoopt, achteraf vertellen dat je verkocht hebt op juiste moment kan iedereen, daarnaast waarom ben jij geen proffessioneel trader met zulke skills!
Hij heeft sowieso een vallend Luna gevangen op $8, dus dat verlies is er.
Maar daar hoor je niets meer over.

En dit natuurlijk...

quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2022 18:39 schreef firefly3 het volgende:
Mijn Luna blijft zoals verwacht maar omhoog gaan. Waves en Terra zijn goede platformen, waar ik mijn farms heb. Outperformen Bitcoin gemakkelijk.

Elrond is trouwens ook super goed en zal ook Bitcoin outperformen. Voordeel van je huiswerk doen
pi_205046559
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:12 schreef raptorix het volgende:

[..]
Hoe weet je nou of je portefeuille terug is terwijl je niet eens een administratie hebt?
Omdat ik wel ongeveer weet hoeveel ik in Euro's heb in totaal.

Dit is mijn strategie voor de komende tijd, groen zijn mijn koop momenten (grote cirkel = grotere besteding). Rood = verkoop:

Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046561
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:14 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Hij heeft sowieso een vallend Luna gevangen op $8, dus dat verlies is er.
Maar daar hoor je niets meer over.
Maar hij zal het wel op 20 cent hebben ingekocht.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046567
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:14 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Hij heeft sowieso een vallend Luna gevangen op $8, dus dat verlies is er.
Maar daar hoor je niets meer over.

En dit natuurlijk...
[..]

Ja dat zijn verliezen, ook ik heb verlies geleden bij de dalende markt. Maar omdat ik niet zoals de meeste mensen "all-in" ga, heb ik een bak fiat achter de hand om in te investeren. Dus ben ik in Euro's minder hard achteruit gegaan waarschijnlijk. Verder was Luna en Elrond maar een heel klein deel van mijn posities.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046572
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:16 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Omdat ik wel ongeveer weet hoeveel ik in Euro's heb in totaal.

Dit is mijn strategie voor de komende tijd, groen zijn mijn koop momenten (grote cirkel = grotere besteding). Rood = verkoop:

[ afbeelding ]
Zo hee! Dus je koopt laag, en je verkoopt als het omhaag gaat, ik zou snel een reddit openen om deze geniale strategie te delen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046576
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:18 schreef raptorix het volgende:

[..]
Zo hee! Dus je koopt laag, en je verkoopt als het omhaag gaat, ik zou snel een reddit openen om deze geniale strategie te delen.
Deze strategie hanteren de mensen met DCA hier niet, en dat zijn de meeste mensen hier denk ik.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046577
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:18 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Deze strategie hanteren de mensen met DCA hier niet, en dat zijn de meeste mensen hier denk ik.
Ja, hoeveel denk je dat mensen staan die de laatste 5 jaar DCA bitcoin hebben gedaan?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046597
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:19 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ja, hoeveel denk je dat mensen staan die de laatste 5 jaar DCA bitcoin hebben gedaan?
De vaste ploeg doet hier grotendeels aan Bitcoin DCA omdat zij bang zijn dat altcoins naar 0 gaan of geen nieuwe ATH meer bereiken. Die angsten heb ik niet echt, ondanks dat ik 2017 ook deels heb meegemaakt.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046603
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:17 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Verder was Luna en Elrond maar een heel klein deel van mijn posities.
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2022 23:26 schreef firefly3 het volgende:

[..]

Ja Luna is een echte scam. Ik had een vermogen daarop, 1/20e, niet z hoog.
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 09:43 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik heb letterlijk meer dan 100 coins verspreid over meerdere exchanges
Het telt niet echt op.

Dat zie je vaker bij zwetsers, ze lullen zich vroeg of laat geheel klem, omdat ze altijd blijven zwetsen.
pi_205046611
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:22 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
[..]

Ja, 1/20e ofzo. Daarvan had ik 50% gered. Dus 1/40e effect. Wordt ik niet wakker van. Vooral niet vanwege het feit dat ik van die 20% rente maanden lang gratis heb gegeten.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046625
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:21 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De vaste ploeg doet hier grotendeels aan Bitcoin DCA omdat zij bang zijn dat altcoins naar 0 gaan of geen nieuwe ATH meer bereiken. Die angsten heb ik niet echt, ondanks dat ik 2017 ook deels heb meegemaakt.
Het gaat niet om angst, dan snap je het principe van DCA niet, het gaat erom dat je niet de hele tijd bezig hoeft te zijn met de koers en je gemiddeld gezien geen dip of top koopt, daarnaast is er een enorm verschil tussen investeren en speculeren.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046638
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:25 schreef raptorix het volgende:

[..]
Het gaat niet om angst, dan snap je het principe van DCA niet, het gaat erom dat je niet de hele tijd bezig hoeft te zijn met de koers en je gemiddeld gezien geen dip of top koopt, daarnaast is er een enorm verschil tussen investeren en speculeren.
Dit is exact de reden dat je hier niet snel rijk mee kunt worden en echt 10 tot 20 jaar nog moet wachten met Bitcoin, gezien Bitcoin steeds trager omhoog gaat.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046643
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:23 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ja, 1/20e ofzo. Daarvan had ik 50% gered. Dus 1/40e effect. Wordt ik niet wakker van. Vooral niet vanwege het feit dat ik van die 20% rente maanden lang gratis heb gegeten.
Nee, je investering en het bijkopen in Luna ben je geheel kwijtgeraakt.

Geeft verder niet, hoort bij het "spelletje" toch?
pi_205046648
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:26 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Dit is exact de reden dat je hier niet snel rijk mee kunt worden en echt 10 tot 20 jaar nog moet wachten met Bitcoin, gezien Bitcoin steeds trager omhoog gaat.
Wie zegt dat ik rijk wil worden? Ik ben al rijk.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046653
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:27 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Nee, je investering en het bijkopen in Luna ben je geheel kwijtgeraakt.

Geeft verder niet, hoort bij het "spelletje" toch?
Het is niet veel in verhouding tot mijn gehele portefeuille.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 14 juni 2022 @ 10:28:47 #95
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205046655
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:16 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Omdat ik wel ongeveer weet hoeveel ik in Euro's heb in totaal.

Dit is mijn strategie voor de komende tijd, groen zijn mijn koop momenten (grote cirkel = grotere besteding). Rood = verkoop:

[ afbeelding ]
Het is een misvatting dat er te bepalen valt wanneer een koers weer gaat stijgen in de toekomst en dat daarbij een punt te tekenen is. Als BTC op 10K komt (jouw dikke punt) is de kans dat hij verder daalt naar 5K net zo groot als de kans dat hij stijgt naar 20K.
Zeker bij crypto, zonder intrinsieke waarde, is het koersverloop geheel een zogenaamde 'random walk'.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_205046657
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:27 schreef raptorix het volgende:

[..]
Wie zegt dat ik rijk wil worden? Ik ben al rijk.
pi_205046663
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:27 schreef raptorix het volgende:

[..]
Wie zegt dat ik rijk wil worden? Ik ben al rijk.
Waarom investeer je / ben je actief op dit forum als je niet meer wilt verdienen?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046664
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:28 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het is niet veel in verhouding tot mijn gehele portefeuille.
Ik durf gerust te stellen dat je porteuille met 30-50 procent is verdampt de laatste 3 maanden.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046670
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:28 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het is niet veel in verhouding tot mijn gehele portefeuille.
Het valt me op dat op het moment dat je trots een investering "meldt" dat je er dan "dik in zit" en op het moment dat het naar nul gaat "het niet veel was".

Bijzondere manier om je te uiten.

Simpelweg op basis van alle coins die je genoemd hebt, kan ik je melden dat je al 65% aan waarde kwijt bent sinds begin dit jaar.
pi_205046671
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:29 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik durf gerust te stellen dat je porteuille met 30-50 procent is verdampt de laatste 3 maanden.
Haha gelukkig niet _O-
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046674
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:29 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Waarom investeer je / ben je actief op dit forum als je niet meer wilt verdienen?
Ik investeer om mijn vermogen niet aan inflatie te laten ondergaan, daarnaast heb ik een hekel aan centrale banken.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046679
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:29 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Het valt me op dat op het moment dat je trots een investering "meldt" dat je er dan "dik in zit" en op het moment dat het naar nul gaat "het niet veel was".

Bijzondere manier om je te uiten.
1/20e , met maar 1/40e schade. Ja het is een vermogen in normale mensen taal, maar in verhouding met wat ik heb niet.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046682
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:30 schreef firefly3 het volgende:

[..]
1/20e , met maar 1/40e schade. Ja het is een vermogen in normale mensen taal, maar in verhouding met wat ik heb niet.
Nee, Luna heb je alles verloren, niet 1/40 maar 1/20e.
Je was het vallende mes zelfs nog vrolijk aan het bijkopen op $8 en ook dat geld ben je kwijt.

Je kan jezelf voor de gek houden, mij niet.
pi_205046688
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:30 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik investeer om mijn vermogen niet aan inflatie te laten ondergaan, daarnaast heb ik een hekel aan centrale banken.
Vanwege de "Bitcoin is best coin movement".
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046689
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:30 schreef firefly3 het volgende:

[..]
1/20e , met maar 1/40e schade. Ja het is een vermogen in normale mensen taal, maar in verhouding met wat ik heb niet.
80 procent van de altoins hebben meer dan 50 procent verloren welke coins zat je dan wel in?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046696
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:31 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Vanwege de "Bitcoin is best coin movement".
Als je misschien eens zou inlezen hoe centrale banken zouden werken zou je wellicht bitcoin ook wat beter snappen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046701
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:31 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Nee, Luna heb je alles verloren, niet 1/40 maar 1/20e.
Je was zelfs nog vrolijk aan het bijkopen op $8 en ook dat geld ben je kwijt.

Je kan jezelf voor de gek houden, mij niet.
Sinds wanneer is het erg om met een coin alles te verliezen als je met andere coins veel winst hebt gemaakt? Die luna is allemaal wisselgeld die ik van Shiba had verdiend.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046713
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:32 schreef raptorix het volgende:

[..]
Als je misschien eens zou inlezen hoe centrale banken zouden werken zou je wellicht bitcoin ook wat beter snappen.
Ik snap Bitcoin wel, maar ik heb niet die oneindige drang om Bitcoin jehova te worden.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046717
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:33 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Sinds wanneer is het erg om met een coin alles te verliezen als je met andere coins veel winst hebt gemaakt? Die luna is allemaal wisselgeld die ik van Shiba had verdiend.
Het is helemaal niet erg om een fout te maken en geld te verliezen. Dat is voor velen juist leerzaam.

Alleen er over liegen is zo sneu. Wel blij dat je het nu ook toegeeft.

Je toont alle symptomen van een gokverslaafde, tot aan ontkenning van je verlies toe. Zoek hulp.
pi_205046725
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:35 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Het is helemaal niet erg om een fout te maken en geld te verliezen. Dat is voor velen juist leerzaam.

Alleen er over liegen is zo sneu. Wel blij dat je het nu ook toegeeft.

Je toont alle symptomen van een gokverslaafde, tot aan ontkenning van je verlies toe. Zoek hulp.
Erover liegen? Ik heb nog een klein beetje luna en luna 2. Dus echt weg is het nog niet. 1 Luna = 1 Luna, 1 BTC = 1 BTC toch?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046739
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:36 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Erover liegen? Ik heb nog een klein beetje luna en luna 2. Dus echt weg is het nog niet. 1 Luna = 1 Luna, 1 BTC = 1 BTC toch?
Natuurlijk is Luna weg, dat project is overleden maar spartelt nog wat aan de beademing en de oprichter pleegt ondertussen nog wat extra fraude om z'n eigen verliezen te beperken.

Het is van $110 naar $0,00005 gegaan. Dan is je geld weg, je kan nog net een afgebrande lucifer kopen van de restjes.
pi_205046742
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:35 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Het is helemaal niet erg om een fout te maken en geld te verliezen. Dat is voor velen juist leerzaam.

Alleen er over liegen is zo sneu. Wel blij dat je het nu ook toegeeft.

Je toont alle symptomen van een gokverslaafde, tot aan ontkenning van je verlies toe. Zoek hulp.
Precies mijn idee
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046774
Blijkbaar MAG je hier geen geld verdienen met altcoins. Als 1 van de vele coins naar 0 gaat krijg je een boze menigte achter je aan met hooivorken dat je slecht gegokt hebt en een gokverslaafde bent. Want je mag alleen grotendeels Bitcoin bezitten. Als je Altcoins hebt ben je de reden dat Bitcoin omlaag gaat en ben je onderdeel van de boze centrale buitenwereld :D
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046802
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:44 schreef firefly3 het volgende:
Blijkbaar MAG je hier geen geld verdienen met altcoins. Als 1 van de vele coins naar 0 gaat krijg je een boze menigte achter je aan met hooivorken dat je slecht gegokt hebt en een gokverslaafde bent. Want je mag alleen grotendeels Bitcoin bezitten. Als je Altcoins hebt ben je de reden dat Bitcoin omlaag gaat en ben je onderdeel van de boze centrale buitenwereld :D
Je mag van mij doen wat je wilt, als jij morgen onder een brug slaapt is jouw probleem, echter zolang jij maar blijft boasten op je altcoins terwijl je niet eens kunt vertellen wat je portfolio is, je verhalen nogal over de top zijn, dan heeft dat weinig zin.

Overigens laatst ook al laten zien dat als je op welk moment ook Bitcoin had gekocht de laatste 10 jaar, en dit gewoon had vastgehouden, je een heel behoorlijk rendement maakt.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046826
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:44 schreef firefly3 het volgende:
Blijkbaar MAG je hier geen geld verdienen met altcoins. Als 1 van de vele coins naar 0 gaat krijg je een boze menigte achter je aan met hooivorken dat je slecht gegokt hebt en een gokverslaafde bent. Want je mag alleen grotendeels Bitcoin bezitten. Als je Altcoins hebt ben je de reden dat Bitcoin omlaag gaat en ben je onderdeel van de boze centrale buitenwereld :D
Je duikt weer in de slachtofferrol als je wat kritiek te verwerken krijgt. De "boze, jaloerse users" tegenover de arme firefly3 die wat geld probeert te verdienen.

We gunnen je alle verdiensten.

Maar het is gewoon dat voortdurende gezwets en constant jezelf tegenspreken of zelfs opzettelijk niet de waarheid vertellen waarmee je het jezelf moeilijk maakt.

Als ik zie wat je tot nu toe hebt genoemd aan coins, dan sta je dik op verlies dit jaar (zo'n 65%) en Luna ligt zelfs dood op z'n rug.

Het heeft veel weg van een gokverslaving, je erkent je eigen verliezen niet, je denkt dat je het terug kan verdienen/winnen en bent er constant mee bezig (ook op het forum).
pi_205046846
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:50 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Je duikt weer in de slachtofferrol als je wat kritiek te verwerken krijgt. De "boze, jaloerse users" tegenover de arme firefly3 die wat geld probeert te verdienen.

We gunnen je alle verdiensten.

Maar het is gewoon dat voortdurende gezwets en constant jezelf tegenspreken of zelfs opzettelijk niet de waarheid vertellen waarmee je het jezelf moeilijk maakt.

Als ik zie wat je tot nu toe hebt genoemd aan coins, dan sta je dik op verlies dit jaar en Luna ligt zelfs op z'n rug.

Het heeft veel weg van een gokverslaving, je erkent je eigen verliezen niet, je denkt dat je het terug kan verdienen/winnen en bent er constant mee bezig (ook op het forum).
Je quote iets over mij uit het verleden, ik zeg dat het juist is wat er staat (jij hebt kennelijk niet goed gelezen wat ik geschreven had) en dan zeg je dat ik loop te liegen?

Blijkbaar heb jij de drang om telkens contact met mij op te zoeken.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046863
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:53 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Je quote iets over mij uit het verleden, ik zeg dat het juist is wat er staat (jij hebt kennelijk niet goed gelezen wat ik geschreven had) en dan zeg je dat ik loop te liegen?
Het was maar een voorbeeld van hoe je posts verlopen. Constant roepen hoe goed je bent maar je resultaten laten wat anders zien.

Noem eens de coins waar je dik winst mee gemaakt heb dit jaar? Als je dat niet kan, weet je ook niet of je winst hebt. De coins die je genoemd hebt zijn het iig niet, die staan dik op verlies.

quote:
Blijkbaar heb jij de drang om telkens contact met mij op te zoeken.
Ik heb me heel lang stil gehouden maar ben nu wel klaar met je bullshit.
Je spamt al delen achter elkaar het topic vol met al die onzin, er zit geen rem op.
pi_205046884
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:56 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Het was maar een voorbeeld van hoe je posts verlopen. Constant roepen hoe goed je bent maar je resultaten laten wat anders zien.

Noem eens de coins waar je dik winst mee gemaakt heb dit jaar? Als je dat niet kan, weet je ook niet of je winst hebt. De coins die je genoemd hebt zijn het iig niet, die staan dik op verlies.
[..]
Ik heb me heel lang stil gehouden maar ben nu wel klaar met je bullshit.

Zal ik het maar voor de 1.000x keer herhalen? De meeste winst heb ik op Dent, Dogecoin en Shiba gemaakt. Dit jaar sta ik op verlies zoals iedereen hier op het forum zo'n beetje. Maar mijn verlies is minder erg dan de meeste mensen omdat ik ook veel in fiat had vanwege die ritjes van dogecoin shiba en dent.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046892
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:59 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Zal ik het maar voor de 1.000x keer herhalen? De meeste winst heb ik op Dent, Dogecoin en Shiba gemaakt. Dit jaar sta ik op verlies zoals iedereen hier op het forum zo'n beetje. Maar mijn verlies is minder erg dan de meeste mensen omdat ik ook veel in fiat had vanwege die ritjes van dogecoin shiba en dent.
Wat is minder erg? Gewoon percentage.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046911
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 11:01 schreef raptorix het volgende:

[..]
Wat is minder erg? Gewoon percentage.
Ik weet het niet exact, maar in ieder geval wel veel minder erg dan wat Bitcoin heeft gedaan vanaf 1 November omdat ik standaard rond nieuwe bitcoin ATH's begin te verkopen. Dit is mijn vuistregel.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046916
Overigens even gekeken, blijkbaar sta ik op ~50% verlies sinds 1 januari.
Heb dan ook alleen maar wat bitcoin en ethereum op dit moment.

Mocht bitcoin de $15.000 aantikken dan koop ik er een stuk of 3 bij denk ik.
Geen idee of het zover komt, ook geen alarm gezet dus wie tipt me tegen die tijd even? :+
pi_205046922
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 11:04 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik weet het niet exact, maar in ieder geval wel veel minder erg dan wat Bitcoin heeft gedaan vanaf 1 November omdat ik standaard rond nieuwe bitcoin ATH's begin te verkopen. Dit is mijn vuistregel.
Gewoon schatting, 5%, 20%, 40?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046934
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 11:04 schreef TheFreshPrince het volgende:
Overigens even gekeken, blijkbaar sta ik op ~50% verlies sinds 1 januari.
Heb dan ook alleen maar wat bitcoin en ethereum op dit moment.

Mocht bitcoin de $15.000 aantikken dan koop ik er een stuk of 3 bij denk ik.
Geen idee of het zover komt, ook geen alarm gezet dus wie tipt me tegen die tijd even? :+
Ik sta een klein beetje onder water, maar niet helemaal, ik ben 2 keer in/uit gestapt, en van 0.2 BTC 0.3 gemaakt, mijn investering was exact 8000 euro, daarnaast heb ik nog 10 maanden DCA van 200 euro gedaan.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046948
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 11:07 schreef raptorix het volgende:

[..]
Gewoon schatting, 5%, 20%, 40?
Alts doen het slechter in bearmarkets, Moet ik dan de FIAT winsten erbij rekenen die ik aan de zijlijn heb?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205046950
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 11:08 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik sta een klein beetje onder water, maar niet helemaal, ik ben 2 keer in/uit gestapt, en van 0.2 BTC 0.3 gemaakt, mijn investering was exact 8000 euro, daarnaast heb ik nog 10 maanden DCA van 200 euro gedaan.
Ik zou wat steken in die nieuwe Plompy farm, een APY van 400% en gegarandeerd betrouwbaar. Een heel goed devteam, Axxyplopper is de main dev, die zat ooit in Klukky.
pi_205046977
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 11:10 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Alts doen het slechter in bearmarkets, Moet ik dan de FIAT winsten erbij rekenen die ik aan de zijlijn heb?
Natuurlijk, je hebt de FIAT toch uit de verkoop van Coins, hoe wil je anders winst maken?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205046987
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 11:11 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Ik zou wat steken in die nieuwe Plompy farm, een APY van 400% en gegarandeerd betrouwbaar. Een heel goed devteam, Axxyplopper is de main dev, die zat ooit in Klukky.
Zat ik al voor 79 procent van mijn vermogen in :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205047099
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:26 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Dit is exact de reden dat je hier niet snel rijk mee kunt worden en echt 10 tot 20 jaar nog moet wachten
_O-
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205047114
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 11:15 schreef raptorix het volgende:

[..]
Natuurlijk, je hebt de FIAT toch uit de verkoop van Coins, hoe wil je anders winst maken?
Van dit jaar sta ik ook op zo'n 50% verlies, maar niet de fiat winsten meegerekend van Shiba een paar maanden eerder.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205047115
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 11:11 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Ik zou wat steken in die nieuwe Plompy farm, een APY van 400% en gegarandeerd betrouwbaar. Een heel goed devteam, Axxyplopper is de main dev, die zat ooit in Klukky.
Okay klinkt goed, geen eigen onderzoek nodig. Ik vertrouw je volledig.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205047129
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 11:11 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Ik zou wat steken in die nieuwe Plompy farm, een APY van 400% en gegarandeerd betrouwbaar. Een heel goed devteam, Axxyplopper is de main dev, die zat ooit in Klukky.
All-in!
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205047144
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 11:33 schreef dimmak het volgende:

[..]
All-in!
Wel met een 8/1 hefboom anders word je nooit rijk.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  dinsdag 14 juni 2022 @ 11:43:36 #133
80382 manny
30 is best veel
pi_205047203
Minus 50% hier, met 2 wallets bij 2 verschillende aanbieders.

Uiteraard alleen met speelgeld dat mentaal vanaf dag 1 was afgeschreven, prima, lekker blijven zitten en we zien wel. Als het wat wordt dan is het een leuk extraatje ooit..

Wel te laf om bij te kopen

Stiekem toch wel zin de aankomende familiedag met om met Neef "Crypto-expert" biertjes te gaan drinken, jarenlang hebben we moeten aanhoren wat voor een expert het is, en hoe makkelijk het geld verdienen is. Sprak zijn vriendin: hij zit in de dikke stress en staat heel heel fors onder water inmiddels. The moment you knew that was coming... (als persoon gun ik hem het beste, maar dat onnozele gelul over gratis geld daar ben ik wel helemaal klaar mee)
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
pi_205047227
quote:
19s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 11:43 schreef manny het volgende:
Minus 50% hier, met 2 wallets bij 2 verschillende aanbieders.

Uiteraard alleen met speelgeld dat mentaal vanaf dag 1 was afgeschreven, prima, lekker blijven zitten en we zien wel. Als het wat wordt dan is het een leuk extraatje ooit..

Wel te laf om bij te kopen

Stiekem toch wel zin de aankomende familiedag met om met Neef "Crypto-expert" biertjes te gaan drinken, jarenlang hebben we moeten aanhoren wat voor een expert het is, en hoe makkelijk het geld verdienen is. Sprak zijn vriendin: hij zit in de dikke stress en staat heel heel fors onder water inmiddels. The moment you knew that was coming... (als persoon gun ik hem het beste, maar dat onnozele gelul over gratis geld daar ben ik wel helemaal klaar mee)
Het is vooral erg pijnlijk als mensen geld investeren wat ze eigenlijk niet kunnen missen, al vaak genoeg gehoord dat mensen hun laatste geld in crypto stopten, en uiteindelijk dat ze hun crypto met verlies moesten verkopen omdat ze het geld simpelweg nodig hadden.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205047303
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 11:11 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Ik zou wat steken in die nieuwe Plompy farm, een APY van 400% en gegarandeerd betrouwbaar. Een heel goed devteam, Axxyplopper is de main dev, die zat ooit in Klukky.
Slecht nieuws, helaas is Plompy ge-rugged.
Gelukkig heb ik 50% nog met winst verkocht dus m'n verlies is maar heel laag.
En ik had er ook maar een heel klein deel van m'n portfolio in zitten.

Heb de dev nog een appje gestuurd maar die had even geen tijd, z'n jacht is vastgelopen in de haven van Monaco.

Heb snel nog wat bijgekocht want 1 Plompy = 1 Plompy.
pi_205047418
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 07:53 schreef raptorix het volgende:
@:elan, ik weet niet hoe jij kijkt, maar Ethereum heeft 2/3e van zijn waarde in 2 maanden verloren, dat noem ik geen "klein" verlies.
Alts zijn zeker geslacht. Maar waar ze normaliter (veel) harder dalen als BTC zakt blijft/bleef dat verlies nu redelijk beperkt.

Wat me enigszins hoopvol stemt, want als ze elke keer als BTC 1000 zakt 10% gelijk van de waarde inleveren is het heel snel klaar. In elk geval in zoverre klaar dat je dan op krankzinnig lage waarderingen uitkomt. Waardoor je investering (zelfs als je die nu doet) binnen no time nagenoeg volledig weer is verdampt als BTC nog verder daalt.

Verder verbind ik er geen conclusies aan richting de toekomst maar viel op. Heb dat in anderhalf jaar nog niet eerder gezien (even los van shitcoins die random pompen of FOMO vanwege een of andere nieuwsbericht)
blablablabla
pi_205047433
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 12:01 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Slecht nieuws, helaas is Plompy ge-rugged.
Gelukkig heb ik 50% nog met winst verkocht dus m'n verlies is maar heel laag.
En ik had er ook maar een heel klein deel van m'n portfolio in zitten.

Heb de dev nog een appje gestuurd maar die had even geen tijd, z'n jacht is vastgelopen in de haven van Monaco.

Heb snel nog wat bijgekocht want 1 Plompy = 1 Plompy.
Gelukkig was het maar een klein deel van je portfolio. Tenminste, voor jou dan. Voor normale mensen zou het een gigantische investering geweest zijn.
pi_205047506
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 09:31 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Goed filmpje!! Dit is grotendeels wat ik doe! Grappig dat hij die Bitcoin 20K en 15K als volgende targets opnoem, die ik ook in gedachte had. Ook precies wat hij zegt: het maakt fundamenteel niet zo heel veel uit welke altcoin je nu uitkiest, alles stijgt en daalt ongeveer even hard. Fundamentals en prijsactie uit elkaar houden en risico beperken.

Als Bitcoin teruggaat naar de 32K dan sta ik er nog veel sterker voor dan voorheen.
Het maakt natuurlijk wel uit in de zin dat er sinds het ontstaan van crypto honderden zo niet duizenden altcoins zijn verdwenen. De lijst is indrukwekkend. Ook munten die top 10 top 20 waren langere tijd. Je kan dus niet zomaar zeggen ik pomp het ergens in en het komt allemaal goed als BTC weer opleeft. Zelf hanteer ik het 70/30 principe. Waarbij elke maand van een vast bedrag standaard 70% in BTC gaat en 30% in wat bekendere alts (Waves, Cardano, Solana etc).

DCA geeft echt rust. Maar ik HODL niet, zodra een coin x3 gaat verkoop ik weer. Er komen altijd dips en kansen om bij te kopen. Maar Bitcoin verkoop ik niet ik zie dat echt als investering voor de lange termijn. Waarbij koersverloop op de korte termijn totaal niet relevant is.
blablablabla
pi_205047599
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 12:29 schreef Elan het volgende:

[..]
Het maakt natuurlijk wel uit in de zin dat er sinds het ontstaan van crypto honderden zo niet duizenden altcoins zijn verdwenen. De lijst is indrukwekkend. Ook munten die top 10 top 20 waren langere tijd. Je kan dus niet zomaar zeggen ik pomp het ergens in en het komt allemaal goed als BTC weer opleeft. Zelf hanteer ik het 70/30 principe. Waarbij elke maand van een vast bedrag standaard 70% in BTC gaat en 30% in wat bekendere alts (Waves, Cardano, Solana etc).

DCA geeft echt rust. Maar ik HODL niet, zodra een coin x3 gaat verkoop ik weer. Er komen altijd dips en kansen om bij te kopen. Maar Bitcoin verkoop ik niet ik zie dat echt als investering voor de lange termijn. Waarbij koersverloop op de korte termijn totaal niet relevant is.

Zelfs als je Bitcoin DCA'ed is het echt niet een zonde om er ook af en toe eens wat van te kopen, tenzij het je echte spaarpot is waar je niet aan wilt zitten :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205047667
DCA'en is ook het enige wat je kan doen op dit moment (doe ik zelf maandelijks nog steeds). Vermoed dat dit een lange winter gaat worden en het sowieso nog even duurt voordat we de eerstvolgende cycle betreden waar we hopelijk resultaat van kunnen zien.

[ Bericht 10% gewijzigd door Erasmus op 14-06-2022 12:57:28 ]
pi_205047703
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 12:29 schreef Elan het volgende:

[..]
Het maakt natuurlijk wel uit in de zin dat er sinds het ontstaan van crypto honderden zo niet duizenden altcoins zijn verdwenen. De lijst is indrukwekkend. Ook munten die top 10 top 20 waren langere tijd. Je kan dus niet zomaar zeggen ik pomp het ergens in en het komt allemaal goed als BTC weer opleeft. Zelf hanteer ik het 70/30 principe. Waarbij elke maand van een vast bedrag standaard 70% in BTC gaat en 30% in wat bekendere alts (Waves, Cardano, Solana etc).

DCA geeft echt rust. Maar ik HODL niet, zodra een coin x3 gaat verkoop ik weer. Er komen altijd dips en kansen om bij te kopen. Maar Bitcoin verkoop ik niet ik zie dat echt als investering voor de lange termijn. Waarbij koersverloop op de korte termijn totaal niet relevant is.

Je hebt gelijk dat er heel veel altcoins zijn verdwenen en dat een gemengde strategie het beste is.

Wl heb ik momenteel de geldkraan bijna dagelijks open van fiat naar allerlei crypto. Echt iedereen is nu bang om te kopen of doet alleen om dat zij moeten DCA'en, een mooi koopmoment vind ik.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205047724
Zag ergens voorbij komen dat er een punt rond de 20k dollar zit waarop Microstrategy gemargin-called wordt. Is dat hoe ze werken en zoja, hoe veel beren levert dat op?
What Would Goku Do
pi_205047885
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 11:49 schreef raptorix het volgende:

[..]
Het is vooral erg pijnlijk als mensen geld investeren wat ze eigenlijk niet kunnen missen, al vaak genoeg gehoord dat mensen hun laatste geld in crypto stopten, en uiteindelijk dat ze hun crypto met verlies moesten verkopen omdat ze het geld simpelweg nodig hadden.
Dit is dan ook gewoon gokken.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205047896
Ik ben benieuwd of de de patronen van de vorige cycles weer gaan zien In dat geval krijgen we nog een bulltrap om vervolgens een jaar of 2 een saaie markt gaan zien met steeds minder wordende interesse. In dat geval bloeden de alts ook zeker helemaal nog dood en gaat Bitcoin hier ergens een bodem vormen.

Maar het hele wereldtoneel ziet er heel anders uit dan de vorige cycles, dus er kan alles gebeuren.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205047940
@raptorix BTC dominantie is gisteren 3% gedaald, wat vrij uniek is kennelijk.
blablablabla
pi_205048021
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 13:03 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Je hebt gelijk dat er heel veel altcoins zijn verdwenen en dat een gemengde strategie het beste is.

Wl heb ik momenteel de geldkraan bijna dagelijks open van fiat naar allerlei crypto. Echt iedereen is nu bang om te kopen of doet alleen om dat zij moeten DCA'en, een mooi koopmoment vind ik.
Iedereen die ik spreek is juist redelijk massaal aan het inkopen. Omdat ze geloven dat de bodem nabij is. Gebaseerd op allerlei fundamentele grondprincipes. Dat die nog afkomstig zijn uit een totaal andere financile realiteit doet niet ter zake.
blablablabla
  dinsdag 14 juni 2022 @ 13:52:46 #147
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_205048056
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 13:50 schreef Elan het volgende:

[..]
Iedereen die ik spreek is juist redelijk massaal aan het inkopen. Omdat ze geloven dat de bodem nabij is. Gebaseerd op allerlei fundamentele grondprincipes. Dat die nog afkomstig zijn uit een totaal andere financile realiteit doet niet ter zake.
Lol ja... al die support levels, fibonacci patronen, regenboog charts, weet ik veel wat, is allemaal dikke onzin.

Enige wat nog een soort houvast biedt is dat mooie getallen (of meme getallen zoals 420 en 69) vaak iets meer support bieden.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  dinsdag 14 juni 2022 @ 13:56:34 #148
65846 Bocaj
Vmonos!
pi_205048092
Als de Bitcoin op 1 euro staat dan koop ik er wel 100. :Y
pi_205048174
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 13:56 schreef Bocaj het volgende:
Als de Bitcoin op 1 euro staat dan koop ik er wel 100. :Y
Jij koopt dus nooit een bitcoin.
  dinsdag 14 juni 2022 @ 14:06:49 #150
65846 Bocaj
Vmonos!
pi_205048182
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 14:05 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Jij koopt dus nooit een bitcoin.
Ik denk rond kerst! ;)
  dinsdag 14 juni 2022 @ 14:07:23 #151
65846 Bocaj
Vmonos!
pi_205048186
Maar het is wel bar en boos...
Waar denk je dat dit eindigt?
pi_205048189
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 14:06 schreef Bocaj het volgende:

[..]
Ik denk rond kerst! ;)
Nope.
pi_205048210
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 13:52 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Lol ja... al die support levels, fibonacci patronen, regenboog charts, weet ik veel wat, is allemaal dikke onzin.

Enige wat nog een soort houvast biedt is dat mooie getallen (of meme getallen zoals 420 en 69) vaak iets meer support bieden.
Nog los van de hele TA (wat sowieso lachwekkend is inderdaad) hebben we ook te maken met een totaal andere financile realiteit dan 2-3 jaar geleden. Dit is compleet nieuw vaarwater voor BTC, zou er niet raar van op kijken als we onder de 10K uit komen uiteindelijk.
blablablabla
  dinsdag 14 juni 2022 @ 14:10:41 #154
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_205048212
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 14:07 schreef Bocaj het volgende:
Maar het is wel bar en boos...
Waar denk je dat dit eindigt?
in de slijterij
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_205048289
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 13:50 schreef Elan het volgende:

[..]
Iedereen die ik spreek is juist redelijk massaal aan het inkopen. Omdat ze geloven dat de bodem nabij is. Gebaseerd op allerlei fundamentele grondprincipes. Dat die nog afkomstig zijn uit een totaal andere financile realiteit doet niet ter zake.
Nice, ben benieuwd. Het is mogelijk dat defi juist nu echt in opkomst komt, je ziet dat altcoins steeds meer gedepegged worden van Bitcoin. Straks worden altcoins nog ontkoppeld van de Nasdaq, alles is mogelijk. Dat zou betekenen dat PoS en DeFi apps vollop uit de bearmarket komen terwijl Bitcoin nog de Nasdaq naar beneden volgt. Dit baseer ik op het huidige beleid van miners die overal weggeschopt worden, de woede tegen totale decentraliteit en wetten die in opkomst zijn + allerlei milieubewegingen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205048370
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 14:22 schreef firefly3 het volgende:
Dit baseer ik op het huidige beleid van miners die overal weggeschopt worden, de woede tegen totale decentraliteit en wetten die in opkomst zijn + allerlei milieubewegingen.
:') Zelden zulke kolder gelezen, op de pushback van milieubewegingen na. Maar gelukkig zijn dat geen beleidsmakers.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205048416
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 14:31 schreef dimmak het volgende:

[..]
:') Zelden zulke kolder gelezen, op de pushback van milieubewegingen na. Maar gelukkig zijn dat geen beleidsmakers.
Geen beleidsmakers? Kijk ns naar het beleid van de Westerse wereld voor CO2 reductie en stikstof. Bitcoin gebruikt nog steeds veel te vel stroom wat gebruikt kan worden voor huishoudens.

Dat miners uit Bitcoin city new york weg moeten, zegt genoeg overigens.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205048450
Vorige week 700,- in Solana ingelegd :')
Volgens mij stond de prijs toen op 36,78 per coin
pi_205048517
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 14:37 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Geen beleidsmakers? Kijk ns naar het beleid van de Westerse wereld voor CO2 reductie en stikstof. Bitcoin gebruikt nog steeds veel te vel stroom wat gebruikt kan worden voor huishoudens.

Dat miners uit Bitcoin city new york weg moeten, zegt genoeg overigens.
New York != de hele wereld. Overigens is er in New York zelf ook al genoeg pushback tegen die wet. Zelfs de burgemeester staat er niet achter (of senator, weet even niet meer hoe het zat).

Minen verbieden gaat gewoon heel lastig worden, (een gedeelte) groene energie verplichten zie ik wel gebeuren. En laat dat nou iets zijn waar de miners juist baat bij hebben.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205048556
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 14:51 schreef dimmak het volgende:

[..]
New York != de hele wereld. Overigens is er in New York zelf ook al genoeg pushback tegen die wet. Zelfs de burgemeester staat er niet achter (of senator, weet even niet meer hoe het zat).

Minen verbieden gaat gewoon heel lastig worden, (een gedeelte) groene energie verplichten zie ik wel gebeuren. En laat dat nou iets zijn waar de miners juist baat bij hebben.
We leven in een onvoorspelbare wereld waarbij zelfs iedereen in lockdown moest vanwege een virus in China. Jouw glazen bol gemaakt van funda mentals kan zomaar niet bestendig zijn.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205048561
Bearmarket genot...
pi_205048579
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 14:56 schreef firefly3 het volgende:

[..]
We leven in een onvoorspelbare wereld waarbij zelfs iedereen in lockdown moest vanwege een virus in China. Jouw glazen bol gemaakt van funda mentals kan zomaar niet bestendig zijn.
Goed verhaal
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator dinsdag 14 juni 2022 @ 15:04:30 #163
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_205048608
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 14:42 schreef LekkerSimpel1 het volgende:
Vorige week 700,- in Solana ingelegd :')
Volgens mij stond de prijs toen op 36,78 per coin
Ik kocht ze voor 96 dollar per stuk geloof ik. :7
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_205048637
;)

Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205048655
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 15:10 schreef firefly3 het volgende:
;)

[ afbeelding ]
Fundamentals*

Verder worden je memes er niet echt grappiger op. :') Sterker nog, deze slaat helemaal nergens op. Maar goed, dat is precies in lijn met je pohi.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205048710
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 11:08 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik sta een klein beetje onder water, maar niet helemaal, ik ben 2 keer in/uit gestapt, en van 0.2 BTC 0.3 gemaakt, mijn investering was exact 8000 euro, daarnaast heb ik nog 10 maanden DCA van 200 euro gedaan.
Gewoon leverage gebruiken dan gaan die bedragen wat sneller omhoog (of omlaag :P )
pi_205048793
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 15:10 schreef firefly3 het volgende:
;)

[ afbeelding ]
Als je 18 maanden terug BTC had gaan DCA'en had je zelfs bij deze prijs exact break even gestaan, kortom dat is helemaal niet zo slecht ten opzichte van de huidige prijs.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205048808
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 14:10 schreef Elan het volgende:

[..]
Nog los van de hele TA (wat sowieso lachwekkend is inderdaad) hebben we ook te maken met een totaal andere financile realiteit dan 2-3 jaar geleden. Dit is compleet nieuw vaarwater voor BTC, zou er niet raar van op kijken als we onder de 10K uit komen uiteindelijk.
Er valt weinig te TA'en, veel belangrijker is de Amerikaanse rente, zolang die nog omhoog gaat, zal crypto niet uit het slop komen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205048908
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 15:44 schreef raptorix het volgende:

[..]
Er valt weinig te TA'en, veel belangrijker is de Amerikaanse rente, zolang die nog omhoog gaat, zal crypto niet uit het slop komen.
Dat is morgen en er gaan geruchten dat het wel eens 75 basispunten kunnen worden. Er is echt nog genoeg ruimte voor correcties. De S&P bijvoorbeeld (alhoewel crypto meer correlatie heeft met de Nasdaq) staat nog steeds op het niveau van net voor de coronacrisis. Crypto is pas echt groot geworden ten tijde van renteverlagingen en geprint geld.
blablablabla
pi_205048915
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 15:42 schreef raptorix het volgende:

[..]
Als je 18 maanden terug BTC had gaan DCA'en had je zelfs bij deze prijs exact break even gestaan, kortom dat is helemaal niet zo slecht ten opzichte van de huidige prijs.
Als je hiermee tevreden bent is het goed.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205048924
Ik stel waarschijnlijk een ongelooflijke domme vraag, maar waar koop je (veilig) bitcoins? Ik wil een bitcoin kopen als ie onder de 20 k zit.
pi_205048935
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 16:04 schreef Opnaarutrecht het volgende:
Ik stel waarschijnlijk een ongelooflijke domme vraag, maar waar koop je (veilig) bitcoins? Ik wil een bitcoin kopen als ie onder de 20 k zit.
BL3P of Bitonic zou mijn keuze zijn. De eerste is een exchange, de andere een broker. Bij de laatste is een eigen wallet verplicht, bij BL3P zou je het op de exchange kunnen laten staan.

Beide zijn ze van dezelfde partij en de oudste van NL in Bitcoin.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205049026
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 16:01 schreef Elan het volgende:

[..]
Dat is morgen en er gaan geruchten dat het wel eens 75 basispunten kunnen worden. Er is echt nog genoeg ruimte voor correcties. De S&P bijvoorbeeld (alhoewel crypto meer correlatie heeft met de Nasdaq) staat nog steeds op het niveau van net voor de coronacrisis. Crypto is pas echt groot geworden ten tijde van renteverlagingen en geprint geld.
Jawel, maar dit zijn pas de eerste verhogingen natuurlijk, de verwachting is dat we er nog een paar bovenop krijgen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205049030
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 16:04 schreef Opnaarutrecht het volgende:
Ik stel waarschijnlijk een ongelooflijke domme vraag, maar waar koop je (veilig) bitcoins? Ik wil een bitcoin kopen als ie onder de 20 k zit.
Genoeg opties. Een Bitcoin van de een is niet beter dan bij de ander.

Waar je wel vast over na kan denken is, waar ga ik m'n Bitcoin bewaren? En als je een partij hebt gezocht waar je wilt kopen, begin dan maar vast met het proces en account aan te maken, daar ben je zo een dagje zoet mee.
pi_205049050
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 16:25 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Genoeg opties. Een Bitcoin van de een is niet beter dan bij de ander.

Waar je wel vast over na kan denken is, waar ga ik m'n Bitcoin bewaren? En als je een partij hebt gezocht waar je wilt kopen, begin dan maar vast met het proces en account aan te maken, daar ben je zo een dagje zoet mee.
Dit wilde ik net zeggen, en in het geval dat je je Bitcoin in eigen beheer wilt bewaren, oefen dan eerst even met een klein bedrag om te zien of je bijvoorbeeld de wallet op een ander device kunt restoren.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205049052
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 16:02 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Als je hiermee tevreden bent is het goed.
Break even betekent, geen winst of verlies. Dat is dus een beter resultaat als wij hier allemaal hebben behaald

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 14-06-2022 16:28:30 ]
pi_205049054
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 16:02 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Als je hiermee tevreden bent is het goed.
Ik durf gerust te stellen dat als je 5 jaar terug was begonnen met het DCA'en van Bitcoin dat je nu niet gezeurt had.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205049138
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 16:28 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik durf gerust te stellen dat als je 5 jaar terug was begonnen met het DCA'en van Bitcoin dat je nu niet gezeurt had.
Een timeframe van 5 jaar is wel heel makkelijk / beginners niveau. Ook tijdens een zijwaartse markt moet je winst kunnen maken.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205049178
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 16:40 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Een timeframe van 5 jaar is wel heel makkelijk / beginners niveau. Ook tijdens een zijwaartse markt moet je winst kunnen maken.
Zie je nou niet zelf in hoe ongelofelijk dom je bent?
Hoeveel winst had je gemaakt denk je als je 5 jaar DCA had gedaan op Bitcoin? Benieuwd of je uberhaupt wel een idee hebt.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205049195
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 16:45 schreef raptorix het volgende:

[..]
Zie je nou niet zelf in hoe ongelofelijk dom je bent?
Hoeveel winst had je gemaakt denk je als je 5 jaar DCA had gedaan op Bitcoin? Benieuwd of je uberhaupt wel een idee hebt.
Veeeeeeeeel minder dan mijn 5 jaar tradingwinsten. 5 jaar Bitcoin DCA is maar ongeveer 10x zie ik.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205049223
:O
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205049229
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 16:47 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Veeeeeeeeel minder dan mijn 5 jaar tradingwinsten. 5 jaar Bitcoin DCA is maar ongeveer 10x zie ik.
En nu ga ik stoppen met je, en ik stel voor dat de rest dit ook doet, ik ben wel klaar met je.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205049281
twitter

Aldus de man met een Luna tattoo. ;( BTC to zero confirmed.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205049329
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 16:52 schreef raptorix het volgende:

[..]
En nu ga ik stoppen met je, en ik stel voor dat de rest dit ook doet, ik ben wel klaar met je.
Gelukkig maar. Ik weet wat ik doe, al 15 jaar geleden was ik bezig op de beurs met o.a. pennystocks dus laag kopen hoog verkopen is niets nieuws voor mij. Doe je ding, dan doe ik mijn ding. Iedereen blij.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205049364
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 16:04 schreef Opnaarutrecht het volgende:
Ik stel waarschijnlijk een ongelooflijke domme vraag, maar waar koop je (veilig) bitcoins? Ik wil een bitcoin kopen als ie onder de 20 k zit.
Kan je er 1 opsturen per post, als je 20k overmaakt.
pi_205049375
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 15:42 schreef raptorix het volgende:

[..]
Als je 18 maanden terug BTC had gaan DCA'en had je zelfs bij deze prijs exact break even gestaan, kortom dat is helemaal niet zo slecht ten opzichte van de huidige prijs.
Inflatie meegeteld?
pi_205049565
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 12:01 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Slecht nieuws, helaas is Plompy ge-rugged.
Gelukkig heb ik 50% nog met winst verkocht dus m'n verlies is maar heel laag.
En ik had er ook maar een heel klein deel van m'n portfolio in zitten.

Heb de dev nog een appje gestuurd maar die had even geen tijd, z'n jacht is vastgelopen in de haven van Monaco.

Heb snel nog wat bijgekocht want 1 Plompy = 1 Plompy.
Ik heb gehoord dat er een doorstart komt *O*
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205049627
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 13:06 schreef viagraap het volgende:
Zag ergens voorbij komen dat er een punt rond de 20k dollar zit waarop Microstrategy gemargin-called wordt. Is dat hoe ze werken en zoja, hoe veel beren levert dat op?
Klopt niet, dat is volgens mij pas bij 3K. Zeer onrealistisch dus.
  dinsdag 14 juni 2022 @ 18:30:42 #189
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_205049819
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 16:04 schreef Opnaarutrecht het volgende:
Ik stel waarschijnlijk een ongelooflijke domme vraag, maar waar koop je (veilig) bitcoins? Ik wil een bitcoin kopen als ie onder de 20 k zit.
Bitvavo .
Nederlands excanges.
Goed om te dca .
pi_205050022
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 17:15 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]
Inflatie meegeteld?
Dat geld natuurlijk ook voor geld wat je op de bank had ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205050689
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 18:53 schreef raptorix het volgende:

[..]
Dat geld natuurlijk ook voor geld wat je op de bank had ;)
True, maar BTC is een safe hedge heb ik gelezen. ;)
pi_205054348
Donderdag en vrijdag is er een of andere Tech conference in Amsterdam en Celsius zou daar ook een stand hebben. Weet niet of dat nog door gaat maar mocht hier iemand funds hebben staan op Celsius (ik gelukkig niet, nooit gehad ook) en verhaal willen halen dan kan je daar heen gaan eventueel. Het event heet TNW 2022.

https://thenextweb.com/conference
  woensdag 15 juni 2022 @ 06:05:10 #193
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_205054472
Hoe is de sfeer in El Salvador?
leuk
pi_205054490
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 06:05 schreef Raap het volgende:
Hoe is de sfeer in El Salvador?
Geen idee, maar in Nederland hebben we in een klein jaartje 10 procent verloren ten opzichte van de Dollar, weet je wel dat ding waar we onze Olie mee moeten betalen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205054670
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 16:25 schreef raptorix het volgende:

[..]
Jawel, maar dit zijn pas de eerste verhogingen natuurlijk, de verwachting is dat we er nog een paar bovenop krijgen.
Op een gegeven moment moet crypto daar toch los van kunnen groeien, de rentestand van de afgelopen jaren was een uitzonderingssituatie.
What Would Goku Do
pi_205054683
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 07:33 schreef viagraap het volgende:

[..]
Op een gegeven moment moet crypto daar toch los van kunnen groeien, de rentestand van de afgelopen jaren was een uitzonderingssituatie.
Ja en nee, hoe meer de professionele markt zal investeren in Bitcoin hoe meer je ook gaat koppelen aan de normale economische golven, wat wel kan gebeuren is dat als het fiat systeem onhoudbaar word Bitcoin een safe haven gaat worden, net zoals goud dat historisch is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205054720
Down the drain....
Love is in the air!
pi_205055045
Heerlijk goedkoop weer gekocht. Mooie koopmomenten dit.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  woensdag 15 juni 2022 @ 08:48:00 #199
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_205055060
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 08:45 schreef firefly3 het volgende:
Heerlijk goedkoop weer gekocht. Mooie koopmomenten dit.
Pics or it didnt happen
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_205055187
quote:
1s.gif Op woensdag 15 juni 2022 08:48 schreef stinkie het volgende:

[..]
Pics or it didnt happen
:)

Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205055267
twitter

Proof of Stake dames en heren.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205055388
Pfff wat is er allemaal aan de hand joh
pi_205055404
twitter
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205055425
quote:
13s.gif Op woensdag 15 juni 2022 09:41 schreef LekkerSimpel1 het volgende:
Pfff wat is er allemaal aan de hand joh
Het zelfde met de beursen.
Complete geld terug trek en dan naar de staat obligaties toe
Aangezien schuld van de usa zo groot is dat er het meer valuta opleveren .
Aangezien de staat de mensen die staats obligaties op kopen worden betaalt via renten .

Daar gaat het geld heen namelijk.
Verder ook weer terug in goud.

Daarom zie je de beurs crashen als een gek en crypto als een gek .
  woensdag 15 juni 2022 @ 10:13:32 #205
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205055613
quote:
13s.gif Op woensdag 15 juni 2022 09:41 schreef LekkerSimpel1 het volgende:
Pfff wat is er allemaal aan de hand joh
Leveraged posities die gesloten moeten worden omdat de margin gehit wordt.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_205055645
Instorting richting 15K mogelijk.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205055647
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:13 schreef LXIV het volgende:

[..]
Leveraged posities die gesloten moeten worden omdat de margin gehit wordt.
ETH hit volgens mij op 1050 een hele grote.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 15 juni 2022 @ 10:19:05 #208
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205055654
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:17 schreef raptorix het volgende:

[..]
ETH hit volgens mij op 1050 een hele grote.
Hangt hij nu tegenaan. Nu is het ook weer niet zo dat meteen alles verkocht moet worden als dit gehit wordt.
Maar wel een deel om voldoende margin te houden. Wat weer verkoopdruk veroorzaakt, waardoor de prijs weer lager komt, waardoor de margin weer afneemt et cetera.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_205055657
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:19 schreef LXIV het volgende:

[..]
Hangt hij nu tegenaan. Nu is het ook weer niet zo dat meteen alles verkocht moet worden als dit gehit wordt.
Maar wel een deel om voldoende margin te houden. Wat weer verkoopdruk veroorzaakt, waardoor de prijs weer lager komt, waardoor de margin weer afneemt et cetera.
Bij 1100 al 900M, die hebben we net gehad.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 15 juni 2022 @ 10:23:06 #210
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_205055675
Is hier niet het nieuws besproken dat Coinbase 18% van z'n mensen ontslaat? Ik vond het wel een groot verhaal, zeker omdat ze eerder al een vacaturestop hebben gehouden en zelfs mensen die ze al een baan beloofd hadden toch nee hebben verkocht. Bovendien is er onvrede tussen de werknemers en het bestuur over hoe het bedrijf wordt geleid. Op de beurs gaat het aandeel Coinbase ook onderuit als een malle, ik vraag me af of ze volgend jaar nog bestaan.

https://www.theverge.com/(...)r-ceo-bitcoin-prices
  woensdag 15 juni 2022 @ 10:23:44 #211
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205055678
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:19 schreef raptorix het volgende:

[..]
Bij 1100 al 900M, die hebben we net gehad.
Ik weet niet hoeveel van de totale portefeuilles geleveraged zijn en bij welke prijs er liquidatie plaatsvindt. Ik zou het waanzin vinden om op een extreem volatiele asset als crypto een forse leverage op een prijs die meer is dan 25% van de ATH op te bouwen, maar wie weet is het gebeurd.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  woensdag 15 juni 2022 @ 10:24:27 #212
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_205055681
Jeetje dit is niet leuk meer mijn crypto is niets meer waard...
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
pi_205055688
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:23 schreef LXIV het volgende:

[..]
Ik weet niet hoeveel van de totale portefeuilles geleveraged zijn en bij welke prijs er liquidatie plaatsvindt. Ik zou het waanzin vinden om op een extreem volatiele asset als crypto een forse leverage op een prijs die meer is dan 25% van de ATH op te bouwen, maar wie weet is het gebeurd.
Uiteraard is niet alles openbaar, maar volgens mij kun je bij AAVE het wel zien, en dat schijnt wel een aardige indicator te zijn. Probleem is dat als iedereen elkaar aan het staken en lenden is dat je dan een groot probleem hebt, al die DEVI's zoeken naar liquiditeit, maar die is er nu niet.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 15 juni 2022 @ 10:27:10 #214
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205055694
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:26 schreef raptorix het volgende:

[..]
Uiteraard is niet alles openbaar, maar volgens mij kun je bij AAVE het wel zien, en dat schijnt wel een aardige indicator te zijn. Probleem is dat als iedereen elkaar aan het staken en lenden is dat je dan een groot probleem hebt, al die DEVI's zoeken naar liquiditeit, maar die is er nu niet.
Lijkt dan wel iets op de bankencrash van 2008. Had ook iedereen aan iedereen geleend en niemand wist meer hoe en waarom.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_205055706
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:27 schreef LXIV het volgende:

[..]
Lijkt dan wel iets op de bankencrash van 2008. Had ook iedereen aan iedereen geleend en niemand wist meer hoe en waarom.
Exact, ik zag al de vergelijking, Celcius kun je als bear stearns zien, Tether als .............
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 15 juni 2022 @ 10:31:32 #216
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205055720
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:28 schreef raptorix het volgende:

[..]
Exact, ik zag al de vergelijking, Celcius kun je als bear stearns zien, Tether als .............
Hopelijk niet als Lehman Brothers
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_205055721
quote:
2s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:23 schreef Tijn het volgende:
Is hier niet het nieuws besproken dat Coinbase 18% van z'n mensen ontslaat? Ik vond het wel een groot verhaal, zeker omdat ze eerder al een vacaturestop hebben gehouden en zelfs mensen die ze al een baan beloofd hadden toch nee hebben verkocht. Bovendien is er onvrede tussen de werknemers en het bestuur over hoe het bedrijf wordt geleid. Op de beurs gaat het aandeel Coinbase ook onderuit als een malle, ik vraag me af of ze volgend jaar nog bestaan.

https://www.theverge.com/(...)r-ceo-bitcoin-prices
Coinbase is dan ook een kut bedrijf vanaf het begin.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 15 juni 2022 @ 10:33:09 #218
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205055727
Je moet wel inzien dat er nooit $3T in de cryptomarkt gepompt is. Maar een klein deel van alle crypto is verhandeld en je hebt maar een fractie van dit geld nodig om de marketcap naar die $3T te krijgen. In principe kun je dat doen met 1 dollar.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_205055728
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:31 schreef LXIV het volgende:

[..]
Hopelijk niet als Lehman Brothers
Helaas wel, en ik acht de kans klein dat ze gered gaan worden niet zo groot, het is voor mij altijd een theorie geweest dat de USA bewust Tether heeft laten leven om een moment als dit af te wachten, en dan zeggen: Zie je wel Crypto is een shitzooi, dat verbieden we, of we komen met een gereguleerde Digitale Dollar.....
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 15 juni 2022 @ 10:34:44 #220
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205055734
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:33 schreef raptorix het volgende:

[..]
Helaas wel, en ik acht de kans klein dat ze gered gaan worden niet zo groot, het is voor mij altijd een theorie geweest dat de USA bewust Tether heeft laten leven om een moment als dit af te wachten, en dan zeggen: Zie je wel Crypto is een shitzooi, dat verbieden we, of we komen met een gereguleerde Digitale Dollar.....
Ik denk niet dat Tether opzettelijk gecrashed gaat worden. Maar de kans op enige steun vanuit de overheid is natuurlijk 0,0. Dat was bij de banken anders.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_205055739
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:33 schreef LXIV het volgende:
Je moet wel inzien dat er nooit $3T in de cryptomarkt gepompt is. Maar een klein deel van alle crypto is verhandeld en je hebt maar een fractie van dit geld nodig om de marketcap naar die $3T te krijgen. In principe kun je dat doen met 1 dollar.
Deels eens, maar je hebt ook hele groepen idioten die gewoon hun complete creditcard balans, of andersoortige lening op risicovolle munten er in gooien. Wat je aan onchain analyse ook goed ziet bij met name Bitcoin is dat de gene die er het kortst inzitten doorgaans ook het meeste verliezen, en vice versa.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205055744
quote:
13s.gif Op woensdag 15 juni 2022 09:41 schreef LekkerSimpel1 het volgende:
Pfff wat is er allemaal aan de hand joh
wat dan?
pi_205055746
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:34 schreef LXIV het volgende:

[..]
Ik denk niet dat Tether opzettelijk gecrashed gaat worden. Maar de kans op enige steun vanuit de overheid is natuurlijk 0,0. Dat was bij de banken anders.
Ik bedoel niet opzettelijk, maar beetje zoals 9/11, je hoeft het plan niet te bedenken, maar je kunt wel een andere kant op kijken.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205055752
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:35 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
wat dan?
Iemand heeft het ventiel uit de band getrokken :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 15 juni 2022 @ 10:36:34 #225
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205055756
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:35 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik bedoel niet opzettelijk, maar beetje zoals 9/11, je hoeft het plan niet te bedenken, maar je kunt wel een andere kant op kijken.
Ze zullen in ieder geval niet ingrijpen. Het effect op de financiele markten is dan ook zeer beperkt, want de marketcap van de gehele cryptomarkt is natuurlijk maar heel klein. Minder dan Apple.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_205055757
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:36 schreef raptorix het volgende:

[..]
Iemand heeft het ventiel uit de band getrokken :)
lekker toch, beetje shorten.
pi_205055761
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:36 schreef LXIV het volgende:

[..]
Ze zullen in ieder geval niet ingrijpen. Het effect op de financiele markten is dan ook zeer beperkt, want de marketcap van de gehele cryptomarkt is natuurlijk maar heel klein. Minder dan Apple.
Klopt, volgens mij 1/70e van goud of iets in die richting, maar soms wel bizar dat zo een meme coin, binnen enkele maanden groter is dan AMSL :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205055765
Ik ben bang dat een hele hoop van die leveraged positions gebacked zijn met collaterals die ook niks meer waard zijn. Dan zit er vooral een heleboel lucht in het systeem. In het gunstigste geval gaat het om posities die elkaar dienen te dekken (positie A is gebacked met collateral B, posities in B zijn gebacked met collateral C, ..... positie X gebacked door collateral A en het cirkeltje is rond). Dan kan die hele cluster gewoon in 1 keer geliquideerd worden en is er een heleboel van de lucht er uit en blijft de rest een klein beetje buiten schot. Maar voor het sentiment is zoiets natuurlijk nooit goed.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205055767
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2022 10:28 schreef LXIV het volgende:

[..]
Het is een misvatting dat er te bepalen valt wanneer een koers weer gaat stijgen in de toekomst en dat daarbij een punt te tekenen is. Als BTC op 10K komt (jouw dikke punt) is de kans dat hij verder daalt naar 5K net zo groot als de kans dat hij stijgt naar 20K.
Zeker bij crypto, zonder intrinsieke waarde, is het koersverloop geheel een zogenaamde 'random walk'.
Maar je kunt wel met jezelf bepaalde afspraken maken over bij welke daling je inkoopt en bij welke stijging je verkoopt.

Ik vind dat firefly hier onterecht kritiek krijgt op een strategie die prima is. Ja, de strategie ligt voor de hand, maar gek genoeg maken veel mensen er desondanks geen gebruik van omdat ze liever geen risico's spreiden, de verleiding niet kunnen weerstaan uit paniek te handelen of eenvoudigweg denken dat ze in de toekomst kunnen kijken.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_205055783
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:40 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Maar je kunt wel met jezelf bepaalde afspraken maken over bij welke daling je inkoopt en bij welke stijging je verkoopt.

Ik vind dat firefly hier onterecht kritiek krijgt op een strategie die prima is. Ja, de strategie ligt voor de hand, maar gek genoeg maken veel mensen er desondanks geen gebruik van omdat ze liever geen risico's spreiden, de verleiding niet kunnen weerstaan uit paniek te handelen of eenvoudigweg denken dat ze in de toekomst kunnen kijken.
Het probleem met Firefly is niet zijn strategie, maar dat hij met name maar blijft roepen dat DCA voor bange mensen is, daarnaast loopt hij wel te poggen over zijn winsten, maar kan hij niet eens duidelijk maken waarmee, sterker nog hij weet niet eens wat zijn portfolio is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 15 juni 2022 @ 10:42:58 #231
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205055787
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:37 schreef raptorix het volgende:

[..]
Klopt, volgens mij 1/70e van goud of iets in die richting, maar soms wel bizar dat zo een meme coin, binnen enkele maanden groter is dan AMSL :)
Precies. Maar dan is dus nooit een substantieel deel van de beschikbare coins verhandeld. Dan is er 1% free float of zo dat door een klein clubje voor steeds hogere prijzen aan elkaar verhandeld is. Dan heb je optisch een hele hoge MC, maar eigenlijk ook niet.

Stel ik creeer een token van 100M stuks en wij gaan hier op het forum met elkaar 100K tokens verhandleen tegen steeds hogere prijzen. Als we dan een keer een transactie doen van het verkopen van 10 coins voor 100 euro, dan is de MC al een miljard. Terwijl dat geld nergens ooit geweest is.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_205055794
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:40 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Maar je kunt wel met jezelf bepaalde afspraken maken over bij welke daling je inkoopt en bij welke stijging je verkoopt.

Ik vind dat firefly hier onterecht kritiek krijgt op een strategie die prima is. Ja, de strategie ligt voor de hand, maar gek genoeg maken veel mensen er desondanks geen gebruik van omdat ze liever geen risico's spreiden, de verleiding niet kunnen weerstaan uit paniek te handelen of eenvoudigweg denken dat ze in de toekomst kunnen kijken.
De kritiek gaat volgens mij maar deels over zijn strategie, maar vooral over zijn manier van "discussieren".
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205055800
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:42 schreef LXIV het volgende:

[..]
Precies. Maar dan is dus nooit een substantieel deel van de beschikbare coins verhandeld. Dan is er 1% free float of zo dat door een klein clubje voor steeds hogere prijzen aan elkaar verhandeld is. Dan heb je optisch een hele hoge MC, maar eigenlijk ook niet.

Stel ik creeer een token van 100M stuks en wij gaan hier op het forum met elkaar 100K tokens verhandleen tegen steeds hogere prijzen. Als we dan een keer een transactie doen van het verkopen van 10 coins voor 100 euro, dan is de MC al een miljard. Terwijl dat geld nergens ooit geweest is.
Ik werk samen met Crypto analisten, en die kijken naar een aantal andere parameters, met name onchain transactions, nu is dat geen heilige graal, maar als indicator kun je daar wel veel uit afleiden.
Wij krijgen ook een zeer goede (betaalde) nieuwsbrief waarin dat ook wekelijks geanalyseerd word, echt super interessant.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 15 juni 2022 @ 10:45:46 #234
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205055806
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:40 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Maar je kunt wel met jezelf bepaalde afspraken maken over bij welke daling je inkoopt en bij welke stijging je verkoopt.

Ik vind dat firefly hier onterecht kritiek krijgt op een strategie die prima is. Ja, de strategie ligt voor de hand, maar gek genoeg maken veel mensen er desondanks geen gebruik van omdat ze liever geen risico's spreiden, de verleiding niet kunnen weerstaan uit paniek te handelen of eenvoudigweg denken dat ze in de toekomst kunnen kijken.
In principe is spreiding over assets altijd goed en BTC is ook niet heilig en wanneer de overheid besluit actief op te treden tegen POW en de miners willen niet over op POS dan kan m.i. wel een probleem ontstaan bij BTC.

Ik zou zeggen dat je altijd over asset-classes moet spreiden en crypto als geheel maar 1 asset-klasse is. (waar ik dan zeker maar beperkt in zou investeren)
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_205055813
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:40 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Maar je kunt wel met jezelf bepaalde afspraken maken over bij welke daling je inkoopt en bij welke stijging je verkoopt.

Ik vind dat firefly hier onterecht kritiek krijgt op een strategie die prima is. Ja, de strategie ligt voor de hand, maar gek genoeg maken veel mensen er desondanks geen gebruik van omdat ze liever geen risico's spreiden, de verleiding niet kunnen weerstaan uit paniek te handelen of eenvoudigweg denken dat ze in de toekomst kunnen kijken.
Het probleem is niet zijn strategie, daar is iedereen vrij in. Het probleem zit hem vooral in de enorme hoeveelheden onzin die hij post.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205055820
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:45 schreef LXIV het volgende:

[..]
In principe is spreiding over assets altijd goed en BTC is ook niet heilig en wanneer de overheid besluit actief op te treden tegen POW en de miners willen niet over op POS dan kan m.i. wel een probleem ontstaan bij BTC.

Ik zou zeggen dat je altijd over asset-classes moet spreiden en crypto als geheel maar 1 asset-klasse is. (waar ik dan zeker maar beperkt in zou investeren)
Niets is qua prijs heilig, maar het voordeel van BTC is dat het 1 van de weinige Cryptos is met een Trackrecord, als ETH straks over gaat op POS en men komt er na een maand achter dat er een bug in zit, dan heb je een gigantisch probleem omdat je dat niet zomaar met terugwerkende kracht kunt fixen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205055839
ETH zakt door de 1050.....
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205055845
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:45 schreef LXIV het volgende:

[..]
In principe is spreiding over assets altijd goed en BTC is ook niet heilig en wanneer de overheid besluit actief op te treden tegen POW en de miners willen niet over op POS dan kan m.i. wel een probleem ontstaan bij BTC.

Ik zou zeggen dat je altijd over asset-classes moet spreiden en crypto als geheel maar 1 asset-klasse is. (waar ik dan zeker maar beperkt in zou investeren)
Ik zou ook eerder spreiden over verschillende assets (ik heb ook wel enige spreiding, maar koop nu vooral Bitcoin) dan binnen crypto.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205055846
Bitcoin daalt harder dan mijn alts, dat heeft firefly weer goed gezien :)
pi_205055859
quote:
10s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:50 schreef FundsAreSafu het volgende:
Bitcoin daalt harder dan mijn alts, dat heeft firefly weer goed gezien :)
Mwoah, dalen, ik interpreteer dat meestal als goedkoop zijn ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205055863
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:49 schreef raptorix het volgende:
ETH zakt door de 1050.....
In een half jaar tijd 75% gezakt :s)

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 15-06-2022 10:53:01 ]
pi_205055871
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:52 schreef Heph844 het volgende:

[..]
In een half jaar tijd 75% gezakt :s)
Gelukkig heb ik er grappige apenplaatjes van gekocht :+
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 15 juni 2022 @ 10:55:38 #243
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_205055882
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:31 schreef dimmak het volgende:

[..]
Coinbase is dan ook een kut bedrijf vanaf het begin.
Maar ook een grote speler in dit wereldje. Als zij omvallen, wat blijft er dan wel overeind?
pi_205055888
bijgekocht
pi_205055891
Benieuwd wat er gebeurt als BTC door de 20K heen gaat, toch voor velen een psychologische grens....
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205055896
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:56 schreef Wereldgozer het volgende:
bijgekocht
#Tevroeg :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205055897
quote:
2s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:55 schreef Tijn het volgende:

[..]
Maar ook een grote speler in dit wereldje. Als zij omvallen, wat blijft er dan wel overeind?
MtGox was ook eens de grootste exchange die omviel. Dat was toen ook niet fraai maar kwam ook wel weer goed. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205055899
Onder de 20 k bitcoin we zullen alle bloeden
pi_205055920
twitter


_O-
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  woensdag 15 juni 2022 @ 11:03:07 #250
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205055942
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:56 schreef Wereldgozer het volgende:
bijgekocht
Je kunt beter kopen wanneer de uptrend weer ingezet is. In 99% van de gevallen is dat veel minder risicovol en lucratiever dan tijdens een crash gokken/hopen dat je precies de bodem timed. Die procenten die je eventueel zou missen zou dit de bodem zijn vallen weg tegen het risico.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_205055959
Benieuwd wat we eerder gaan zien, ETH onder 1000 of BTC onder 20K, ik zet in op het eerste :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205055970
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:05 schreef raptorix het volgende:
Benieuwd wat we eerder gaan zien, ETH onder 1000 of BTC onder 20K, ik zet in op het eerste :)
Allebei inmiddels toch?
blablablabla
  woensdag 15 juni 2022 @ 11:07:17 #253
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205055971
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:03 schreef LXIV het volgende:

[..]
Je kunt beter kopen wanneer de uptrend weer ingezet is. In 99% van de gevallen is dat veel minder risicovol en lucratiever dan tijdens een crash gokken/hopen dat je precies de bodem timed. Die procenten die je eventueel zou missen zou dit de bodem zijn vallen weg tegen het risico.
En met aandelen kun je nog vanuit het principe handelen dat een aandeel je X euro waard is en als hij onder die koers komt dus gewoon kopen. Als je op fundamentals handelt op de lange termijn maakt dat niet uit.
Maar voor crypto valt er geen objectief koersniveau vast te stellen en je handelt dus eigenlijk altijd op basis van TA. Dus niet instappen tijdens een crash.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_205056004
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:07 schreef Elan het volgende:

[..]
Allebei inmiddels toch?
Nog niet, tenminste als je naar Binance of coinmarketcap zou kijken, wellicht op platformen met lagere liquiditeit.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 15 juni 2022 @ 11:16:38 #255
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_205056025
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:13 schreef raptorix het volgende:

[..]
Nog niet, tenminste als je naar Binance of coinmarketcap zou kijken, wellicht op platformen met lagere liquiditeit.
Hier wel bij binance
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
pi_205056028
quote:
Tether is aware of rumours being spread that its commercial paper portfolio is 85% backed by Chinese or Asian commercial papers and being traded at a 30% discount. These rumours are completely false and likely spread to induce further panic in order to generate additional profits from an already stressed market. Tether condemns such attempts which oftentimes see simple users take the biggest hit, while few coordinated funds increase their profits.

In its latest assurance opinion here, Tether announced that over 47% of total USD₮ reserves are now US Treasuries and that commercial paper makes up less than 25% of USD₮’s backing.

Tether can report that its current portfolio of commercial paper has since been further reduced to 11 billion (from 20 billion at the end of Q1 2022), and will be 8.4 billion by end June 2022. This will gradually decrease to zero without any incurrences of losses. All commercial papers are expiring and will be rolled into US Treasuries with a short maturity.

Regarding the recent events impacting the Celsius lending platform, Celsius position has been liquidated with no losses to Tether. Tether’s lending activity with Celsius (as with any other borrower) has always been overcollateralized. Tether has currently zero exposure to Celsius apart from a small investment made out of Tether equity in the company.

Tether is aware of other rumours being spread, suggesting that it has lending exposure to Three Arrows Capital - again this is categorically false.
Persbericht: Tether heeft alles nog onder controle en kan alle posities sluiten zonder verliezen _O_
pi_205056035
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:16 schreef Erosjuhhh het volgende:

[..]
Hier wel bij binance
Staat hier nog op 1019
https://www.binance.com/en/trade/ETH_BUSD?theme=dark&type=spot
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205056049
twitter


De ECB heeft vandaag ook een emergency meeting. Blijkbaar hadden zijn ook niet verwacht dat het zo hard zou gaan in de financile markten. Want niet alleen in de cryptomarkt, maar ook op de traditionele markten is het momenteel menens.

Ik ben benieuwd wat daar uit gaat komen. Het was te verwachten dat QT een bloedbad zou worden, maar het is de enige tool om het systeem te redden. Ik zie geen andere uitkomst dan de QT weer af te schalen en weer over te gaan naar QE met alle gevolgen van dien.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205056072
We zien crypto als een gek dalen.
Maar 2 dagen terug melde ik dat goud prijs weer omhoog is gegaan

Wel vandaag hebben we hier even een nieuwe update .


pi_205056082
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 10:45 schreef LXIV het volgende:

Ik zou zeggen dat je altijd over asset-classes moet spreiden en crypto als geheel maar 1 asset-klasse is. (waar ik dan zeker maar beperkt in zou investeren)
Die laatste discussie hebben wij doorlopend in huis. Ik kijk bijv. wat meer naar crypto's als n klasse die een risico op zich vormt terwijl mijn lief daar minder toe geneigd is. Risicospreiding zit ook in fiatgeld aanhouden als spaargeld, geld stoppen in je huis, investeren in verlaging van maandlasten door bijv. zonnepanelen te nemen. Wij zijn in ieder geval best veel bezig met de vraag hoe dat optimum voor ons eruit ziet.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  woensdag 15 juni 2022 @ 11:25:05 #261
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205056101
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:16 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Persbericht: Tether heeft alles nog onder controle en kan alle posities sluiten zonder verliezen _O_
Is het zo dat ze vanwege de lage rente een tijd terug geld hebben gestopt in een andere valuta dan de dollar? En dat door de stijgende rente de dollar stijgt en ze dus niet gebacked zijn?
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_205056110
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:22 schreef suijkerbuijk het volgende:
We zien crypto als een gek dalen.
Maar 2 dagen terug melde ik dat goud prijs weer omhoog is gegaan

Wel vandaag hebben we hier even een nieuwe update .

[ link | afbeelding ]
Ja, gaat ook niet echt lekker. Ik ben zelf sowieso redelijk pessimistisch over het algehele financile klimaat. Kijk je naar de situatie in de wereld, dan is er eerder aanleiding om te denken dat we aan het begin van een recessie zitten dan in een tijdelijke tip.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_205056117
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:18 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

De ECB heeft vandaag ook een emergency meeting. Blijkbaar hadden zijn ook niet verwacht dat het zo hard zou gaan in de financile markten. Want niet alleen in de cryptomarkt, maar ook op de traditionele markten is het momenteel menens.

Ik ben benieuwd wat daar uit gaat komen. Het was te verwachten dat QT een bloedbad zou worden, maar het is de enige tool om het systeem te redden. Ik zie geen andere uitkomst dan de QT weer af te schalen en weer over te gaan naar QE met alle gevolgen van dien.
Tuurlijk zal het gaan gebeuren .
Rijke en de elite geven geen zak om de economie alleen maar hun persoonlijk winst .

Vroeger was investeren een langere termijn .
Helaas bestaat nu alleen nog uit snelle Jan die zakken vol wilt hebben te kosten van anderen

Maar goed laten we even de usa beurs pakken voor de lol






Dikke 15 en 20% verlies op de beursen .
En dit is dan gemiddeld van alles bij elkaar .
Als je ze los gaat bekijken gaan veel bedrijven dadelijk kapot.
En dat houd in ontslagen personeel wat terug op de markt komt.

Dit is over 6 maanden .
Dus start van dit jaar


Leukste is dat China al heeft geroepen om de renten niet te verhogen omdat de wereld markt onstabiel gaat maken.
Hebben ze weer gelijk gehad

https://www.marketwatch.c(...)st-rates-11642502735

Stuk er over dat China heeft gewaarschuwd.

[ Bericht 3% gewijzigd door suijkerbuijk op 15-06-2022 11:33:37 ]
pi_205056133
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:26 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Ja, gaat ook niet echt lekker. Ik ben zelf sowieso redelijk pessimistisch over het algehele financile klimaat. Kijk je naar de situatie in de wereld, dan is er eerder aanleiding om te denken dat we aan het begin van een recessie zitten dan in een tijdelijke tip.
Een Recessie drukt het mild uit, ik denk dat we eerder in een enorme depressie zitten, alleen hebben de centrale banken het wat weten te drukken met de geldpers.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205056139
De grootste les die we hieruit kunnen trekken is dat je altijd fiat en vastgoed achter de hand moet hebben. All-in op crypto is zeer gevaarlijk.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205056152
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:29 schreef raptorix het volgende:

[..]
Een Recessie drukt het mild uit, ik denk dat we eerder in een enorme depressie zitten, alleen hebben de centrale banken het wat weten te drukken met de geldpers.
Depressie is wel zwaar aangezet nagenoeg iedereen heeft gewoon een baan.
blablablabla
pi_205056155
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:13 schreef raptorix het volgende:

[..]
Nog niet, tenminste als je naar Binance of coinmarketcap zou kijken, wellicht op platformen met lagere liquiditeit.
Ah ja in dollars nog niet.
blablablabla
pi_205056162
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:30 schreef firefly3 het volgende:
De grootste les die we hieruit kunnen trekken is dat je altijd fiat en vastgoed achter de hand moet hebben.
Fiat heeft ook flink aan koopkracht verloren. Vastgoed is nog oke maar zou zo maar eens n van de volgende kunnen zijn.

Er lijkt eigenlijk geen safe haven te zijn op het moment. Dan blijft alleen spreiding over.

quote:
All-in op crypto is zeer gevaarlijk.
:+
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_205056163
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:32 schreef Elan het volgende:

[..]
Depressie is wel zwaar aangezet nagenoeg iedereen heeft gewoon een baan.
Nemen we Nederland dan wel, maar het zijn voor een heel groot deel werkende armen. Met 1 modaal inkomen kun je je tegenwoordig niet meer bedruipen op een normale manier.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205056175
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:32 schreef Elan het volgende:

[..]
Depressie is wel zwaar aangezet nagenoeg iedereen heeft gewoon een baan.
Je kan wel een baan hebben.
Maar als je electrische en gas niet meer kan betalen.
Ja wagen de tank niet meer kan vullen.
Dan heb je een groot probleem

Laat daar nu veel mensen over de wereld last van hebben .

Ja de rijke stinkerd niet of de personen met een lease wagen van de zaak.
Hoewel ik zie rustige de leasewagen verdwijnen om de kosten te drukken voor een bedrijf.
pi_205056176
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:33 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Fiat heeft ook flink aan koopkracht verloren. Vastgoed is nog oke maar zou zo maar eens n van de volgende kunnen zijn.

Er lijkt eigenlijk geen safe haven te zijn op het moment. Dan blijft alleen spreiding over.
[..]
:+
Ik zinspeelde een tijdje om mijn koopwoning te verkopen (ongeveer 3x overwaarde) en dan te gaan huren en de markt af te wachten, maar heb geen idee waar ik het geld in zou moeten steken.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205056181
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:32 schreef Elan het volgende:

[..]
Depressie is wel zwaar aangezet nagenoeg iedereen heeft gewoon een baan.
Het is moeilijk om je voor te stellen dat de marktontwikkelingen geen invloed gaan hebben op het aantal banen.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  woensdag 15 juni 2022 @ 11:36:25 #273
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205056186
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:23 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Die laatste discussie hebben wij doorlopend in huis. Ik kijk bijv. wat meer naar crypto's als n klasse die een risico op zich vormt terwijl mijn lief daar minder toe geneigd is. Risicospreiding zit ook in fiatgeld aanhouden als spaargeld, geld stoppen in je huis, investeren in verlaging van maandlasten door bijv. zonnepanelen te nemen. Wij zijn in ieder geval best veel bezig met de vraag hoe dat optimum voor ons eruit ziet.
Wat dat betreft ben ik het volledig met je eens. Je moet ook rekening houden met scenario’s waarbij alles anders gaat dan je kon verwachten.
De pijn van alles verliezen (en alle problemen die daarbij komen kijken) is veel groter dan het geluk dat je hebt mocht je toevallig de hoofdprijs winnen door op 1 asset te gokken.
Daarom vind ik mensen die hun huis verkopen om crypto te kopen ook waanzinnig
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_205056187
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:35 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik zinspeelde een tijdje om mijn koopwoning te verkopen (ongeveer 3x overwaarde) en dan te gaan huren en de markt af te wachten, maar heb geen idee waar ik het geld in zou moeten steken.
True, wat moet je er dan mee? Ik kijk bijv. naar het plaatsen van extra zonnepanelen.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_205056189
Nieuws van ECB moeten we nog in de cryptoprijzen gaan zien schat ik zo in, zal me niet verbazen als we BTC richting 15-16K zien gaan vandaag.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205056191
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:25 schreef LXIV het volgende:

[..]
Is het zo dat ze vanwege de lage rente een tijd terug geld hebben gestopt in een andere valuta dan de dollar? En dat door de stijgende rente de dollar stijgt en ze dus niet gebacked zijn?
Laatste keer dat ze hun assets moesten publiceren, bleek dat ze voor ruim 20 miljard in 'commercial paper' zaten. Als werkelijk alles in elkaar klapt, van aandelen tot crypto tot vastgoed, lijkt het me sterk dat ze dat zonder verliezen kunnen afsluiten


Maar zolang het vertrouwen er is zal er geen bankrun ontstaan en blijven ze gewoon op koers.
pi_205056196
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:36 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
True, wat moet je er dan mee? Ik kijk bijv. naar het plaatsen van extra zonnepanelen.
Dat is voor mij geen optie of interessant, ik zit op iets van 60 euro aan energiekosten, wellicht dat ik straks wat sneller ga aflossen, zoals nu voor staat zou ik de boel in 6-10 jaar volledig hypotheek vrij kunnen maken.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 15 juni 2022 @ 11:43:08 #278
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_205056224
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:35 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik zinspeelde een tijdje om mijn koopwoning te verkopen (ongeveer 3x overwaarde) en dan te gaan huren en de markt af te wachten, maar heb geen idee waar ik het geld in zou moeten steken.
Met de huidige prijzen gewoon in de huur :’)

Keek net even, ben aan dalingen nu 10K kwijt. Maar een deel daarvan zit in REIT aandelen, dus die blijven wel uitkeren. En dan kan ik meer bijkopen. Alleen crypto wacht ik even af. Kan nog meer naar beneden en dan waag ik wel een gokje
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_205056227
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:37 schreef raptorix het volgende:

[..]
Dat is voor mij geen optie of interessant, ik zit op iets van 60 euro aan energiekosten, wellicht dat ik straks wat sneller ga aflossen, zoals nu voor staat zou ik de boel in 6-10 jaar volledig hypotheek vrij kunnen maken.
En je kunt een aardig zonnepark beginnen van de overwaarde van een huis. :Y)

Mijn uitgangspositie is best ok, want ik kan aflossen op m'n woning en investeren in verbeteringen. Daarmee druk ik maandlasten, verminder ik schulden en vergroot ik de waarde van mijn woning. Dat vind ik een zinnige besteding van m'n geld naast het aankopen van diverse crypto's.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_205056230
Het enige wat nu waardevast is, is voedsel. Dus ga snel naar de supermarkt, vul heel je huis met voedsel. 1 pot bonen = 1 pot bonen :D
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  woensdag 15 juni 2022 @ 11:45:34 #281
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_205056241
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:36 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
True, wat moet je er dan mee? Ik kijk bijv. naar het plaatsen van extra zonnepanelen.
Ik heb vrij veel nu in cash. Dat kan gewoon naar consumptie goederen.

Verder kun je ipv extra panelen plaatsen (wat in mijn geval pas weer kan als de btw niet meer meedoet) ook andere zaken besparen. Ik heb overcapaciteit qua stroom, dus nu inductieplaat en kijken om na de zomer een aantal radiatoren te vervangen door electrische verwarming
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_205056243
Prijsactie maakt niet uit.Hier heb je funda mentals
twitter
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205056246
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:43 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
En je kunt een aardig zonnepark beginnen van de overwaarde van een huis. :Y)

Mijn uitgangspositie is best ok, want ik kan aflossen op m'n woning en investeren in verbeteringen. Daarmee druk ik maandlasten, verminder ik schulden en vergroot ik de waarde van mijn woning. Dat vind ik een zinnige besteding van m'n geld naast het aankopen van diverse crypto's.
Ik ben redelijk conservatief opgevoed qua financieen, toen ik mijn appartement kocht in 2003, was mijn hypotheek ongeveer 1/4e van mijn salaris, tegenwoordig is dat nog maar iets van 1/12e :)

Maar ik spaarde altijd relatief weinig, nu sinds een paar jaar dat ik ongeveer 2 maandsalarissen per jaar spaar.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205056249
quote:
1s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:45 schreef stinkie het volgende:

[..]
Ik heb vrij veel nu in cash. Dat kan gewoon naar consumptie goederen.

Verder kun je ipv extra panelen plaatsen (wat in mijn geval pas weer kan als de btw niet meer meedoet) ook andere zaken besparen. Ik heb overcapaciteit qua stroom, dus nu inductieplaat en kijken om na de zomer een aantal radiatoren te vervangen door electrische verwarming
Of een miningrigg neer zetten :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205056275
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:45 schreef firefly3 het volgende:
Prijsactie maakt niet uit.Hier heb je funda mentals [ twitter ]
Alles wat hij zegt neem ik met een korrel zout.
Heeft genoeg problemen aan zijn kop.
Als btc onder de 20k gaat komen heeft hij een probleem.
Aangezien hij btc heeft gebruikt als onderpand in valuta en daar van weer btc bij heeft gekocht.
De aandelen van hem verdampen als een gek.
pi_205056290
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:34 schreef raptorix het volgende:

[..]
Nemen we Nederland dan wel, maar het zijn voor een heel groot deel werkende armen. Met 1 modaal inkomen kun je je tegenwoordig niet meer bedruipen op een normale manier.
Dit is echt de grootst mogelijke onzin. Minima zijn een ander verhaal maar je kunt met modaal (norm modaal is ook behoorlijk gestegen tov van 10 jaar geleden) prima rondkomen alleen je zal te tering naar de nering moeten zetten.

Mensen zijn maar gewend dat alles door moet gaan.
blablablabla
pi_205056292
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:45 schreef firefly3 het volgende:
Prijsactie maakt niet uit.Hier heb je funda mentals [ twitter ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205056303
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:51 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Alles wat hij zegt neem ik met een korrel zout.
Heeft genoeg problemen aan zijn kop.
Als btc onder de 20k gaat komen heeft hij een probleem.
Aangezien hij btc heeft gebruikt als onderpand in valuta en daar van weer btc bij heeft gekocht.
De aandelen van hem verdampen als een gek.
Ja precies, slechte move van hem door niet te spreiden. Ik koop zijn lage Bitcoins met veel plezier op.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_205056311
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:53 schreef Elan het volgende:

[..]
Dit is echt de grootst mogelijke onzin. Minima zijn een ander verhaal maar je kunt met modaal (norm modaal is ook behoorlijk gestegen tov van 10 jaar geleden) prima rondkomen alleen je zal te tering naar de nering moeten zetten.

Mensen zijn maar gewend dat alles door moet gaan.
Onder normale omstandigheden wel, maar als je nu 200 euro meer aan energie kwijt bent, en 100 euro meer aan je autotje dan hakt dat er heel hard in, dat is namelijk het verschil tussen alleen je rekeningen kunnen betalen en nog wat leuke dingen kunnen doen.

En natuurlijk zijn we er op veel zaken vooruitgegaan de laatste 30 jaar, maar dat is ook voor een groot deel op de pof.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205056434
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 11:55 schreef raptorix het volgende:

[..]
Onder normale omstandigheden wel, maar als je nu 200 euro meer aan energie kwijt bent, en 100 euro meer aan je autotje dan hakt dat er heel hard in, dat is namelijk het verschil tussen alleen je rekeningen kunnen betalen en nog wat leuke dingen kunnen doen.

En natuurlijk zijn we er op veel zaken vooruitgegaan de laatste 30 jaar, maar dat is ook voor een groot deel op de pof.
Echt niet bij modaal. Dan heb je gewoon je prioriteiten verkeerd staan.

Maar veel met name jonge mensen hebben gewoon een krankzinnig hoge levensstandaard en sparen amper. Het vergt allemaal wat aanpassingen. Pak wat vaker de fiets en zet je verwarming een paar graden lager. Koop wat minder crypto.
blablablabla
pi_205056468
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 12:12 schreef Elan het volgende:

[..]
Echt niet bij modaal. Dan heb je gewoon je prioriteiten verkeerd staan.

Maar veel met name jonge mensen hebben gewoon een krankzinnig hoge levensstandaard en sparen amper. Het vergt allemaal wat aanpassingen. Pak wat vaker de fiets en zet je verwarming een paar graden lager. Koop wat minder crypto.
Ik zeg niet bij iedereen met Modaal, maar ik ken wel hele volksstammen, neem alleen bijvoorbeeld al een hele grote groep singles die hun helft van hun geld aan huur moeten opbrengen, en nee die hebben niet altijd de keuze om zomaar op een plek te gaan wonen waar het goedkoop is, als je voor je werk aan de randstad verbonden bent dan is reizen vanaf een goedkopere lokatie bijna niet te doen.

Of wat te denken van mensen die extra zorgkosten hebben, word ook lang niet altijd vergoed.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205056675
Het bitcoin netwerk wordt eindelijk gebruikt met al die transacties naar coldwallets, jammer dat de exchanges tegenwerken. :')
pi_205056680
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 12:12 schreef Elan het volgende:

[..]
Echt niet bij modaal. Dan heb je gewoon je prioriteiten verkeerd staan.

Maar veel met name jonge mensen hebben gewoon een krankzinnig hoge levensstandaard en sparen amper. Het vergt allemaal wat aanpassingen. Pak wat vaker de fiets en zet je verwarming een paar graden lager. Koop wat minder crypto.
En hoeveel mensen verdienen modaal?

https://www.businessinsid(...)ton-per-jaar-586603/

Zo hier zijn de cijfers er over.

https://nos.nl/artikel/24(...)n-maar-is-het-genoeg
  woensdag 15 juni 2022 @ 12:51:21 #294
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_205056711
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 12:12 schreef Elan het volgende:

[..]
Echt niet bij modaal. Dan heb je gewoon je prioriteiten verkeerd staan.

Maar veel met name jonge mensen hebben gewoon een krankzinnig hoge levensstandaard en sparen amper. Het vergt allemaal wat aanpassingen. Pak wat vaker de fiets en zet je verwarming een paar graden lager. Koop wat minder crypto.
Volkskrant had vorig jaar een artikel waarin gekeken werd of je rond kan komen van een uitkering. Gezin met 2 tiener kinderen. Ik meen dat uitkeringen en regeling 2400 netto opleverenden. Dat was niet voldoende. Lokale regelingen kunnen het dan rond krijgen. Blijkt dat je iets van 2800 netto per maand nodig hebt.

Mijn eerste reactie was: wtf hoeveel betalen we as uitkeringen. Dat is meer dan modaal.
Mijn tweede reactie: wtf in Nederland kun je dus met een modaal inkomen niet eens rondkomen, laat staan een modaal leven leiden.
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  woensdag 15 juni 2022 @ 12:53:33 #295
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205056726
quote:
1s.gif Op woensdag 15 juni 2022 12:51 schreef stinkie het volgende:

[..]
Volkskrant had vorig jaar een artikel waarin gekeken werd of je rond kan komen van een uitkering. Gezin met 2 tiener kinderen. Ik meen dat uitkeringen en regeling 2400 netto opleverenden. Dat was niet voldoende. Lokale regelingen kunnen het dan rond krijgen. Blijkt dat je iets van 2800 netto per maand nodig hebt.

Mijn eerste reactie was: wtf hoeveel betalen we as uitkeringen. Dat is meer dan modaal.
Mijn tweede reactie: wtf in Nederland kun je dus met een modaal inkomen niet eens rondkomen, laat staan een modaal leven leiden.
Het punt is dan ook dat je vanaf een uitkering tot aan 1,5 keer modaal feitelijk min of meer dezelfde bestedingsruimte hebt in Nederland. Daarom is voor veel werk ook niemand te vinden.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_205056778
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 12:53 schreef LXIV het volgende:

[..]
Het punt is dan ook dat je vanaf een uitkering tot aan 1,5 keer modaal feitelijk min of meer dezelfde bestedingsruimte hebt in Nederland. Daarom is voor veel werk ook niemand te vinden.
Uitkering, wat voor uitkering? Mensen in de bijstand hebben geen geld om op hun reet te krabben. En voordat je berhaupt voor bijstand in aanmerking komt moet je eerst je vermogen opeten. Zelfde bestedingsruimte als 1,5 modaal? Dat is echt onzin.
Op vrijdag 14 april 2023 07:00 schreef Lokale_Notabele het volgende:
"Orkun Kokcu is een dynamischere verbeterde versie van Andrea Pirlo".
pi_205056809
quote:
1s.gif Op woensdag 15 juni 2022 12:51 schreef stinkie het volgende:

[..]
Volkskrant had vorig jaar een artikel waarin gekeken werd of je rond kan komen van een uitkering. Gezin met 2 tiener kinderen. Ik meen dat uitkeringen en regeling 2400 netto opleverenden. Dat was niet voldoende. Lokale regelingen kunnen het dan rond krijgen. Blijkt dat je iets van 2800 netto per maand nodig hebt.

Mijn eerste reactie was: wtf hoeveel betalen we as uitkeringen. Dat is meer dan modaal.
Mijn tweede reactie: wtf in Nederland kun je dus met een modaal inkomen niet eens rondkomen, laat staan een modaal leven leiden.
Een gezin met twee kinderen. Vier man. Dan is het toch niet raar dat je met uitkeringen, kinderbijslag en toeslagen op 2400 netto uitkomt en is 2800 netto toch geen vetpot?
Op vrijdag 14 april 2023 07:00 schreef Lokale_Notabele het volgende:
"Orkun Kokcu is een dynamischere verbeterde versie van Andrea Pirlo".
  woensdag 15 juni 2022 @ 13:13:22 #298
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205056836
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 13:02 schreef Lokale_Notabele het volgende:

[..]
Uitkering, wat voor uitkering? Mensen in de bijstand hebben geen geld om op hun reet te krabben. En voordat je berhaupt voor bijstand in aanmerking komt moet je eerst je vermogen opeten. Zelfde bestedingsruimte als 1,5 modaal? Dat is echt onzin.
Je moet ook meerekenen dat ze een niet-marktconforme prijs betalen voor een sociale huurwoning en hier ook nog subsidie voor krijgen. Inclusief alle kortingen bij de gemeente.
Dus voor de lagere lonen geldt dat wanneer hun bruto inkomen toeneemt, dit maar beperkt leidt tot toename van hun bestedingsruimte. Dat is de armoedeval.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_205056858
Dat werken niet loont is echt een fabeltje. Zo achterlijk zijn ze nou ook weer niet in Den Haag. Ok, als je een uitkering trekt en je werkt daarnaast zwart dan is het een ander verhaal. Maar dan ben je dus keihard aan het frauderen.
Op vrijdag 14 april 2023 07:00 schreef Lokale_Notabele het volgende:
"Orkun Kokcu is een dynamischere verbeterde versie van Andrea Pirlo".
  woensdag 15 juni 2022 @ 13:21:28 #300
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_205056879
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 13:16 schreef Lokale_Notabele het volgende:
Dat werken niet loont is echt een fabeltje. Zo achterlijk zijn ze nou ook weer niet in Den Haag. Ok, als je een uitkering trekt en je werkt daarnaast zwart dan is het een ander verhaal. Maar dan ben je dus keihard aan het frauderen.
Dat laatste hoef je inderdaad niet te beschouwen. Maar dat werken niet loont blijkt onder aan de streep voor de lagere inkomens maar al te vaak waar.
Als je een gezin hebt met een kostwinner die modaal verdient met vrouw en 2 kinderen heb je ook niet veel meer dan 2400 netto hoor. En als je dan geen sociale huurwoning hebt maar voor 800 euro een eengezinswoning moet huren en geen huursubsidie krijgt is je bestedingsruimte niet hoger.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_205056919
Vol
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')