quote:
quote:
Die is ook lekker ja.quote:
quote:Op vrijdag 20 mei 2022 21:13 schreef TargaFlorio het volgende:
Dat is toch iets Vlaams? Smoske, broodje smos.
(soort broodje gezond maar dan ongezonder)
Ik vond het wel lekker, goed, het is een enorme caloriebom dus een halve was ook prima geweest, maar eerlijk is eerlijk, absoluut niet de goorste snack die ik heb gegeten...quote:
Hou jij je smerige praatjes eens voor jezelf.quote:Op vrijdag 20 mei 2022 20:49 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Met chilli saus bedoel je ouwe papoea.
Kan ook niet... teveel een contradictiequote:Op vrijdag 20 mei 2022 11:17 schreef Mutsaers__78 het volgende:
- Een broodje gezond vanuit de snackbar. Nee, gewoon nee.
lol watquote:Op vrijdag 20 mei 2022 17:14 schreef Cheeseburgert het volgende:
[ afbeelding ]
De booster. Een frikandel met energydrink smaak
Ik snap niet waarom je denkt dat het gemalen koeienkut is. Sowieso betwijfel ik of er überhaupt rundvlees in verwerkt is. Het is meestal kippenseparatorvlees met varkensvlees.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 15:08 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Frikandel, snap niet waarom deze gemalen koeienkut zo geliefd is.
Ken je klassiekersquote:Op zaterdag 21 mei 2022 16:39 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Ik snap niet waarom je denkt dat het gemalen koeienkut is. Sowieso betwijfel ik of er überhaupt rundvlees in verwerkt is. Het is meestal kippenseparatorvlees met varkensvlees.
De frikandel is zo geliefd omdat hij relatief groot, goedkoop en erg lekker is.
Bamipuk is het.quote:Op vrijdag 20 mei 2022 09:06 schreef roos94 het volgende:
ts begint
Bamischijf of nasigedoe, alles wat daarmee te maken heeft, gatverdamme
Op een tweede plaats GROENTEkroket
Klopt, die wil ik ook niet in mijn mondquote:Op zaterdag 21 mei 2022 17:14 schreef TargaFlorio het volgende:
Youp van 't Hek is zelf een koeienkut.
Het enige 'vlees' dat grijs is dat men zonder schroom eet.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 15:08 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Frikandel, snap niet waarom deze gemalen koeienkut zo geliefd is.
Er zijn hele volksstammen die graag frikandellen eet maar gruwelen van vlees met botquote:Op zaterdag 21 mei 2022 17:43 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
Het enige 'vlees' dat grijs is dat men zonder schroom eet.
Dat is niet zo'n unoxding, overigens.quote:Op vrijdag 20 mei 2022 09:36 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Ja de burgers zijn vaak helemaal niks, en heel af en toe juist weer erg goed. Maar zelfs een crappy burger is niet de ergste snack voor mij denk ik.
Niet per se vies maar wel raar, een knakworst halen bij de snackbar. Hoorde een vriend dat een keer zeggen dat die een knakworst nam bij zijn patat.
En mensen die geen vis eten tenzij het kapotgefrituurd is.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 20:10 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Er zijn hele volksstammen die graag frikandellen eet maar gruwelen van vlees met bot
quote:Op zondag 22 mei 2022 10:08 schreef IkeDubaku99 het volgende:
De vegavarianten van de burgers en de frikandellen.
Oh wat groter? Ik dacht al een zo'n klein dingetje erbij dat is toch niks.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 20:11 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Dat is niet zo'n unoxding, overigens.
Ben je dronken?quote:Op zaterdag 21 mei 2022 16:47 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Ken je klassiekers
" Zo'n schaal met bitterballen die bevroren in de olie zijn gegaan, waardoor ze zwaar aan de syfilis naar buiten zijn gekomen. Het is ook geen mosterd die erop gaat, maar gewoon zalf om ze te genezen. Of van die kleine stukjes gemalen koeiekut, oftewel; frikadelletjes. Dat is gemalen koeiekut. U moet me niet zo netjes gaan zitten kijken! Maar frikadelletjes is gemalen koeiekut. Ja, dat zegt Cora van Mora er nooit bij! Die zegt nooit: Dit is gemalen koeienkut, mensen!"' Maar het is wel gemalen koeienkut. Alleen heel goed gemalen. Je hoeft nooit later een
clitoris tussen je tanden vandaan te peuteren"
Joup van 't Hek, Ergens in de Verte
Dese mangquote:Op vrijdag 20 mei 2022 17:08 schreef mschol het volgende:
kaas soufflé en berenklauw zijn top, shoarmarol is echt prutproduct, net als 'vlammetjes', gehaktstaaf en pikanto
Mayo in combi met snacks, is gewoon baASquote:Op vrijdag 20 mei 2022 21:14 schreef H_T het volgende:
Nergens voor nodig. Mensen die overal mayo bij eten hebben geen smaak
Kroket mayoquote:Op zondag 22 mei 2022 11:55 schreef Maharski het volgende:
[..]
Mayo in combi met snacks, is gewoon baAS
Beetje offtopic, maar waarom zou het je boeien van welk dierenonderdeel het gemaakt is? Of het nou kont, schouder, been, wang of kut is, het is gewoon vlees en alleen je eigen "vooroordeel" maakt daar onderscheid in.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 16:47 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Ken je klassiekers
" Zo'n schaal met bitterballen die bevroren in de olie zijn gegaan, waardoor ze zwaar aan de syfilis naar buiten zijn gekomen. Het is ook geen mosterd die erop gaat, maar gewoon zalf om ze te genezen. Of van die kleine stukjes gemalen koeiekut, oftewel; frikadelletjes. Dat is gemalen koeiekut. U moet me niet zo netjes gaan zitten kijken! Maar frikadelletjes is gemalen koeiekut. Ja, dat zegt Cora van Mora er nooit bij! Die zegt nooit: Dit is gemalen koeienkut, mensen!"' Maar het is wel gemalen koeienkut. Alleen heel goed gemalen. Je hoeft nooit later een
clitoris tussen je tanden vandaan te peuteren"
Joup van 't Hek, Ergens in de Verte
Nee, dit kan niet.quote:Op zondag 22 mei 2022 12:53 schreef Molo het volgende:
De Mexicano. Serieus, wat een verkankerd stuk rubber is dat
Nouja de piemel van een paard zou ik niet eten maar derest welquote:Op zondag 22 mei 2022 12:56 schreef HeatWave het volgende:
[..]
Beetje offtopic, maar waarom zou het je boeien van welk dierenonderdeel het gemaakt is? Of het nou kont, schouder, been, wang of kut is, het is gewoon vlees en alleen je eigen "vooroordeel" maakt daar onderscheid in.
Uiteraard heb ik het niet over zenen, bot, kraakbeen ofzo, maar vlees is vlees.
Wel grappig stukje van Youp verder hoor.
Maakt niet uit..kunnen fokkers toch nog een kutje krijgenquote:Op zaterdag 21 mei 2022 16:47 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Ken je klassiekers
" Zo'n schaal met bitterballen die bevroren in de olie zijn gegaan, waardoor ze zwaar aan de syfilis naar buiten zijn gekomen. Het is ook geen mosterd die erop gaat, maar gewoon zalf om ze te genezen. Of van die kleine stukjes gemalen koeiekut, oftewel; frikadelletjes. Dat is gemalen koeiekut. U moet me niet zo netjes gaan zitten kijken! Maar frikadelletjes is gemalen koeiekut. Ja, dat zegt Cora van Mora er nooit bij! Die zegt nooit: Dit is gemalen koeienkut, mensen!"' Maar het is wel gemalen koeienkut. Alleen heel goed gemalen. Je hoeft nooit later een
clitoris tussen je tanden vandaan te peuteren"
Joup van 't Hek, Ergens in de Verte
Er zijn zat landen waar dierenpenissen een delicatesse zijn, en stierenballen zijn gewoon redelijk ingeburgerd, zeker in Spanje. Ook in de VS hebben ze Rocky Mountain Oystersquote:Op zondag 22 mei 2022 13:02 schreef roos94 het volgende:
[..]
Nouja de piemel van een paard zou ik niet eten maar derest wel
Ik snap dit sentiment nooit zo, juist op FOK! is genoeg te krijgen (nou ja, voorheen dan, er zijn geen megameets meerquote:Op zondag 22 mei 2022 13:04 schreef Geerd het volgende:
[..]
Maakt niet uit..kunnen fokkers toch nog een kutje krijgen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja, veel langer en met een 'knakkend vel'. Alsnog is t weinig vlees vergeleken met andere snacks.quote:Op zondag 22 mei 2022 11:12 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Oh wat groter? Ik dacht al een zo'n klein dingetje erbij dat is toch niks.
Haha oke ik dacht dat die gozer thuis kwam met zo'n lullig klein ding uit een blik.quote:Op zondag 22 mei 2022 13:46 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Ja, veel langer en met een 'knakkend vel'. Alsnog is t weinig vlees vergeleken met andere snacks.
Haha dat is sowieso baggerkwaliteit vergeleken met de 'echte' knakworsten. Dat kun je echt niet aanbieden in een snackbar. Ook niet een heel blikje. Je kunt ze in de supermarkt kopen, mocht je ze willen proberen. In Duitsland hele grote pakken maar als je alleen bent hoef je na zo'n pak nooit meer een (echte) knakworst.quote:Op zondag 22 mei 2022 13:47 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Haha oke ik dacht dat die gozer thuis kwam met zo'n lullig klein ding uit een blik.
Ah oke, heb wel eens bockworst op en andere Duitse jongens die zijn wel prima vaak.quote:Op zondag 22 mei 2022 13:55 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Haha dat is sowieso baggerkwaliteit vergeleken met de 'echte' knakworsten. Dat kun je echt niet aanbieden in een snackbar. Ook niet een heel blikje. Je kunt ze in de supermarkt kopen, mocht je ze willen proberen. In Duitsland hele grote pakken maar als je alleen bent hoef je na zo'n pak nooit meer een (echte) knakworst.
Overigens worden die dingen meestal gefrituurd in de snackbar dus worden ze extra vet en vaak springen ze open (ze hebben namelijk geen bak met kokend water; is extra werk)
Als t een dik 'vel' had dat knakte dan is dat in principe een knakworst, alleen zijn die wat dikker.quote:Op zondag 22 mei 2022 13:56 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Ah oke, heb wel eens bockworst op en andere Duitse jongens die zijn wel prima vaak.
quote:Op woensdag 1 juni 2022 19:06 schreef boertie het volgende:
Ik heb ooit eens met m'n stomme dronken harses leverworst uit het zuur besteld. Ik ben tegen voedselverspilling maar het grootste gedeelte is wel in de vuilnisbak beland. Nooit weer![]()
Vroeger verkochten ze bij de vis snacktent ook iets wat "braadharing" heette. Brrr. Moest daaraan denken bij die leverworst in het zuur.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |