Dese mangquote:Op vrijdag 20 mei 2022 17:08 schreef mschol het volgende:
kaas soufflé en berenklauw zijn top, shoarmarol is echt prutproduct, net als 'vlammetjes', gehaktstaaf en pikanto
Mayo in combi met snacks, is gewoon baASquote:Op vrijdag 20 mei 2022 21:14 schreef H_T het volgende:
Nergens voor nodig. Mensen die overal mayo bij eten hebben geen smaak
Kroket mayoquote:Op zondag 22 mei 2022 11:55 schreef Maharski het volgende:
[..]
Mayo in combi met snacks, is gewoon baAS
Waarom? Omdat ik J vt Hek citeer?quote:
Beetje offtopic, maar waarom zou het je boeien van welk dierenonderdeel het gemaakt is? Of het nou kont, schouder, been, wang of kut is, het is gewoon vlees en alleen je eigen "vooroordeel" maakt daar onderscheid in.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 16:47 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Ken je klassiekers
" Zo'n schaal met bitterballen die bevroren in de olie zijn gegaan, waardoor ze zwaar aan de syfilis naar buiten zijn gekomen. Het is ook geen mosterd die erop gaat, maar gewoon zalf om ze te genezen. Of van die kleine stukjes gemalen koeiekut, oftewel; frikadelletjes. Dat is gemalen koeiekut. U moet me niet zo netjes gaan zitten kijken! Maar frikadelletjes is gemalen koeiekut. Ja, dat zegt Cora van Mora er nooit bij! Die zegt nooit: Dit is gemalen koeienkut, mensen!"' Maar het is wel gemalen koeienkut. Alleen heel goed gemalen. Je hoeft nooit later een
clitoris tussen je tanden vandaan te peuteren"
Joup van 't Hek, Ergens in de Verte
Nee, dit kan niet.quote:Op zondag 22 mei 2022 12:53 schreef Molo het volgende:
De Mexicano. Serieus, wat een verkankerd stuk rubber is dat
Nouja de piemel van een paard zou ik niet eten maar derest welquote:Op zondag 22 mei 2022 12:56 schreef HeatWave het volgende:
[..]
Beetje offtopic, maar waarom zou het je boeien van welk dierenonderdeel het gemaakt is? Of het nou kont, schouder, been, wang of kut is, het is gewoon vlees en alleen je eigen "vooroordeel" maakt daar onderscheid in.
Uiteraard heb ik het niet over zenen, bot, kraakbeen ofzo, maar vlees is vlees .
Wel grappig stukje van Youp verder hoor .
Maakt niet uit..kunnen fokkers toch nog een kutje krijgenquote:Op zaterdag 21 mei 2022 16:47 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Ken je klassiekers
" Zo'n schaal met bitterballen die bevroren in de olie zijn gegaan, waardoor ze zwaar aan de syfilis naar buiten zijn gekomen. Het is ook geen mosterd die erop gaat, maar gewoon zalf om ze te genezen. Of van die kleine stukjes gemalen koeiekut, oftewel; frikadelletjes. Dat is gemalen koeiekut. U moet me niet zo netjes gaan zitten kijken! Maar frikadelletjes is gemalen koeiekut. Ja, dat zegt Cora van Mora er nooit bij! Die zegt nooit: Dit is gemalen koeienkut, mensen!"' Maar het is wel gemalen koeienkut. Alleen heel goed gemalen. Je hoeft nooit later een
clitoris tussen je tanden vandaan te peuteren"
Joup van 't Hek, Ergens in de Verte
Er zijn zat landen waar dierenpenissen een delicatesse zijn, en stierenballen zijn gewoon redelijk ingeburgerd, zeker in Spanje. Ook in de VS hebben ze Rocky Mountain Oysters .quote:Op zondag 22 mei 2022 13:02 schreef roos94 het volgende:
[..]
Nouja de piemel van een paard zou ik niet eten maar derest wel
Ik snap dit sentiment nooit zo, juist op FOK! is genoeg te krijgen (nou ja, voorheen dan, er zijn geen megameets meer ).quote:Op zondag 22 mei 2022 13:04 schreef Geerd het volgende:
[..]
Maakt niet uit..kunnen fokkers toch nog een kutje krijgen
Ja, veel langer en met een 'knakkend vel'. Alsnog is t weinig vlees vergeleken met andere snacks.quote:Op zondag 22 mei 2022 11:12 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Oh wat groter? Ik dacht al een zo'n klein dingetje erbij dat is toch niks.
Haha oke ik dacht dat die gozer thuis kwam met zo'n lullig klein ding uit een blik.quote:Op zondag 22 mei 2022 13:46 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Ja, veel langer en met een 'knakkend vel'. Alsnog is t weinig vlees vergeleken met andere snacks.
Haha dat is sowieso baggerkwaliteit vergeleken met de 'echte' knakworsten. Dat kun je echt niet aanbieden in een snackbar. Ook niet een heel blikje. Je kunt ze in de supermarkt kopen, mocht je ze willen proberen. In Duitsland hele grote pakken maar als je alleen bent hoef je na zo'n pak nooit meer een (echte) knakworst.quote:Op zondag 22 mei 2022 13:47 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Haha oke ik dacht dat die gozer thuis kwam met zo'n lullig klein ding uit een blik.
Ah oke, heb wel eens bockworst op en andere Duitse jongens die zijn wel prima vaak.quote:Op zondag 22 mei 2022 13:55 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Haha dat is sowieso baggerkwaliteit vergeleken met de 'echte' knakworsten. Dat kun je echt niet aanbieden in een snackbar. Ook niet een heel blikje. Je kunt ze in de supermarkt kopen, mocht je ze willen proberen. In Duitsland hele grote pakken maar als je alleen bent hoef je na zo'n pak nooit meer een (echte) knakworst.
Overigens worden die dingen meestal gefrituurd in de snackbar dus worden ze extra vet en vaak springen ze open (ze hebben namelijk geen bak met kokend water; is extra werk)
Als t een dik 'vel' had dat knakte dan is dat in principe een knakworst, alleen zijn die wat dikker.quote:Op zondag 22 mei 2022 13:56 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Ah oke, heb wel eens bockworst op en andere Duitse jongens die zijn wel prima vaak.
quote:Op woensdag 1 juni 2022 19:06 schreef boertie het volgende:
Ik heb ooit eens met m'n stomme dronken harses leverworst uit het zuur besteld. Ik ben tegen voedselverspilling maar het grootste gedeelte is wel in de vuilnisbak beland. Nooit weer
Vroeger verkochten ze bij de vis snacktent ook iets wat "braadharing" heette. Brrr. Moest daaraan denken bij die leverworst in het zuur.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |