abonnement Unibet Coolblue
pi_204776728


Crypto?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is pseudoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain. Ook zijn de laatste jaren Layer2 oplossingen populair zoals bijv. Lightning Network. Hiermee kun je instant betalingen doen voor slechts een fractie van de fees die je op de basislaag zou betalen.

Naast Bitcoin zijn er o.a. concurrenten van Bitcoin (bijv. Monero), utility chains (bijv. Ethereum) en memecoins (bijv. Dogecoin). Dit noemen we altcoins, zie bijv. Coingecko voor een impressie. Vele zijn experimenteel en overleven de bearmarkets niet.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain.

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Echter het grootste verschil zit hem in decentraliteit. Bitcoin is tot op heden nog de enige decentrale cryptocurrency. Daarom is Bitcoin veilig voor vele attack factors. Dit betekend niet dat het gebruik van Bitcoin zonder risico is! DYOR (Do Your Own Research)!



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc/laptop/telefoon/tablet en daar je coin in opslaan. Daarnaast zijn er ook hardware wallets te koop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Bewaar je private key (seed) ten allen tijde goed! Dit is je backup om je wallet te restoren. Vul deze ook nergens anders in dan in je wallet. Twijfel je hoe je precies je wallet moet restoren? Stel je vraag in het n00b-topic.

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van! Hoe kan ik kopen?
Bekijk hier stap voor stap handleidingen: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #6 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geďntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Exchanges;
Kraken - Betrouwbare exchange
Binance - Chinese exchange met een groot aanbod van crypto
BL3P - Nederlandse Bitcoin exchange, zelfde partij als broker Bitonic
Bitvavo - Nederlandse exchange met een ruim aanbod van crypto

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Mempool.space
Blockchain.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin.nl (NL)
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoinstart (NL)
BTCWiki (NL)
Bitcoin Information & Resources

Podcasts:
Beginnen met Bitcoin (NL)
Satoshi Radio (NL)
Cryptocast (NL)

Boeken:
Ons Geld is Stuk
De Bitcoin Standaard

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.


[ Bericht 0% gewijzigd door dimmak op 20-05-2022 11:54:35 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204776730
twitter

Draadje van Vitalik over zijn zorgen over Ethereum.
Uitvinder van de biersmiley.
  Forum Admin dinsdag 17 mei 2022 @ 10:24:47 #3
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_204776904
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2022 10:06 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Draadje van Vitalik over zijn zorgen over Ethereum.
Wel een beetje algemene zorgen. Ik ben ook voor democratie maar ik ben het ook vaak met de meerderheid oneens.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_204776978
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2022 10:24 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Wel een beetje algemene zorgen. Ik ben ook voor democratie maar ik ben het ook vaak met de meerderheid oneens.
Het is maar wat je algemeen noemt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204777158
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2022 10:06 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Draadje van Vitalik over zijn zorgen over Ethereum.
Dit draadje van de lead developer geeft ook niet veel vertrouwen.

twitter
pi_204777189
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2022 10:50 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
Dit draadje van de lead developer geeft ook niet veel vertrouwen.

[ twitter ]
Die is hier inderdaad ook al eerder besproken. Complexiteit is gewoon een ding bij Ethereum en zoals het nu lijkt gaat dat niet opgelost worden. De trage ontwikkeling blijft een "feature" van Bitcoin.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 17 mei 2022 @ 10:56:42 #7
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_204777230
Het is wel goed dat dit eindelijk eens aangehaald wordt. We hebben allemaal al mogen aanschouwen wat een bende het was geworden, maar het bleef muisstil in dat kamp.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 17 mei 2022 @ 11:05:49 #8
500074 Rode_Wijn
Kom laat ons vrolijk zijn
pi_204777334
Gaat eth Luna achterna?
  dinsdag 17 mei 2022 @ 11:06:26 #9
500074 Rode_Wijn
Kom laat ons vrolijk zijn
pi_204777343
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2022 10:52 schreef dimmak het volgende:

[..]
Die is hier inderdaad ook al eerder besproken. Complexiteit is gewoon een ding bij Ethereum en zoals het nu lijkt gaat dat niet opgelost worden. De trage ontwikkeling blijft een "feature" van Bitcoin.
Hij zegt volgens mij niet dat het niet opgelost gaat/kan worden
pi_204777449
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 mei 2022 11:06 schreef Rode_Wijn het volgende:

[..]
Hij zegt volgens mij niet dat het niet opgelost gaat/kan worden
Nee, dat is ook mijn conclusie na alles wat ik de laatste jaren heb meegekregen van Ethereum.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204777679
Het is grappig om VB er langzaam achter te zien komen waar bitcoin is zoals het is. Alleen dan met een hele lange omweg.

Zal die de 70% pre-mine ooit terug geven als hij er echt achter komt?
pi_204777748
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2022 11:40 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Het is grappig om VB er langzaam achter te zien komen waar bitcoin is zoals het is. Alleen dan met een hele lange omweg.

Zal die de 70% pre-mine ooit terug geven als hij er echt achter komt?
Ik denkt dat de intenties van Vitalik prima waren. Hij was vroeg bij Bitcoin en zag in zijn ogen de gebreken waar hij geen of weinig invloed kon uitoefenen. Uiteindelijk is hij toch gaan inzien dat Bitcoin by design perfect is als basislaag. Dat zijn premine zoveel waard zou worden had hij nooit durven hopen. Momenteel heeft hij lang niet meer zoveel invloed als dat hij zou willen.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator dinsdag 17 mei 2022 @ 12:29:13 #13
18653 crew  D.
pi_204778108
Even geveegd.
pi_204778192
Vitalik is geen genie en het is jammer dat hij nog steeds wel zo gezien wordt door sommigen. Ethereum is een clusterfuck en ook voor Ethereum was hij betrokken bij het ophalen van geld voor een project wat onmogelijk was. Hij ziet er slim uit en klinkt slim maar is het gewoonweg niet. Of wel, maar dan is het gewoon een scammer. Laten we hem aub inhoudelijk niet meer serieus nemen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_204778195
Novogratz Goes Silent on Twitter After Collapse of Coin He Promoted
The billionaire crypto investor and CEO of Galaxy Digital hasn’t tweeted following the implosion of Luna and Terra last week.


https://archive.ph/4mjzM
pi_204778313
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2022 11:49 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ik denkt dat de intenties van Vitalik prima waren. Hij was vroeg bij Bitcoin en zag in zijn ogen de gebreken waar hij geen of weinig invloed kon uitoefenen. Uiteindelijk is hij toch gaan inzien dat Bitcoin by design perfect is als basislaag. Dat zijn premine zoveel waard zou worden had hij nooit durven hopen. Momenteel heeft hij lang niet meer zoveel invloed als dat hij zou willen.
Op de top van 2017 verkopen was ook onderdeel van zijn goede intenties zeker?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-05-2022 13:00:50 ]
pi_204778352
Geen idee of Vitalik een genie is, of een scammer is, of dom is. Ik oordeel liever niet en we zullen zien wat de toekomst ons brengt.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204778495
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2022 12:59 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Op de top van 2017 verkopen was ook onderdeel van zijn goede intenties zeker?
Dat zal ik niet zeggen. En ben ook nog steeds geen VItalik fan. Maar denk wel dat het in zijn hoofd allemaal iets anders zit.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204780273
Wtf waarom is die Tesla video over BTC van YouTube gehaald _O-
blablablabla
pi_204780977
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2022 12:59 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Op de top van 2017 verkopen was ook onderdeel van zijn goede intenties zeker?
Hij weet altijd precies het goede moment te kiezen om te cashen.
pi_204781797
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2022 12:43 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Vitalik is geen genie en het is jammer dat hij nog steeds wel zo gezien wordt door sommigen. Ethereum is een clusterfuck en ook voor Ethereum was hij betrokken bij het ophalen van geld voor een project wat onmogelijk was. Hij ziet er slim uit en klinkt slim maar is het gewoonweg niet. Of wel, maar dan is het gewoon een scammer. Laten we hem aub inhoudelijk niet meer serieus nemen.
Dit kan echt niet.
pi_204782054
twitter
pi_204786373
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2022 19:38 schreef NeeOfTochJA het volgende:
[ twitter ]
Sinds 2017. Zou leuk zijn als mensen die er ergens vorig jaar in gestapt zijn ook een keer op een fatsoenlijke profit komen te staan.

Zag laatst een lijstje voorbij komen en zo'n Michaël Saylor staat ook voor honderden miljoenen in de min.
blablablabla
pi_204786521
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2022 19:38 schreef NeeOfTochJA het volgende:
[ twitter ]
Op zich wel een goed moment om GBTC te kopen. Als het ooit een spot ETF gaat worden ga je er dik aan verdienen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204786782
Tether :X
  woensdag 18 mei 2022 @ 10:12:12 #26
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_204786835
Is er een reden dat alle coins van voetbalclubs zo omhoog schieten?
Santos,Lazio,psg,juv, porto
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
pi_204786953
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2022 10:12 schreef Erosjuhhh het volgende:
Is er een reden dat alle coins van voetbalclubs zo omhoog schieten?
Santos,Lazio,psg,juv, porto
Ja
  woensdag 18 mei 2022 @ 10:40:13 #28
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_204787065
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2022 10:26 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Ja
Zo'n vermoeden had ik al.
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
pi_204787207
Ben benieuwd, Luffy wordt op steeds meer exchanges gelist. Al zo'n 4 nieuwe afgelopen 4 weken. Als Luffy op Kucoin en Binance gelist gaat worden gaat deze coin snel omhoog:

twitter
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204787221
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2022 09:38 schreef dimmak het volgende:

[..]
Op zich wel een goed moment om GBTC te kopen.
Dan liever aan t einde van een bear markt ipv aan het begin.
pi_204787249
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2022 10:55 schreef firefly3 het volgende:
Ben benieuwd, Luffy wordt op steeds meer exchanges gelist. Al zo'n 4 nieuwe afgelopen 4 weken. Als Luffy op Kucoin en Binance gelist gaat worden gaat deze coin snel omhoog:

[ twitter ]
Dat maakt in een bear markt weinig uit lijkt me.
pi_204787250
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2022 09:38 schreef dimmak het volgende:

[..]
Op zich wel een goed moment om GBTC te kopen. Als het ooit een spot ETF gaat worden ga je er dik aan verdienen.
Toch wel erg risicovol... alsof je BTC koopt met leverage. Beter gewoon BTC kopen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_204787267
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2022 11:00 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
Dat maakt in een bear markt weinig uit lijkt me.
Kwestie van de bearmarket overleven (ik denk dat deze het gaat overleven) en daarna flink binnenharken. Soort van DCA op Luffy.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204787367
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2022 10:57 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
Dan liever aan t einde van een bear markt ipv aan het begin.
Dan is die discount waarschijnlijk weg. :P

quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2022 11:01 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Toch wel erg risicovol... alsof je BTC koopt met leverage. Beter gewoon BTC kopen.
Al wordt het de komende jaren geen spot ETF zie ik die discount uiteindelijk wel weer verdwijnen. En de kans dat je geliquideerd gaat worden is aanzienlijk minder aangezien ik Greyscale niet snel zie stoppen met GBTC.

Maar idd, gewoon BTC kopen is altijd beter. Mocht je een gokje willen wagen met BTC is dit wel een prima moment met GBTC.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 18 mei 2022 @ 12:51:51 #35
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_204788127
Terra USD opeens +150% :P In 1 seconde omhoog. Zal wel een drop zijn zometeen weer
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  woensdag 18 mei 2022 @ 13:35:25 #36
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204788511
quote:
2s.gif Op woensdag 18 mei 2022 12:51 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Terra USD opeens +150% :P In 1 seconde omhoog. Zal wel een drop zijn zometeen weer
Mensen die zich hier nog aan wagen hebben een gokprobleem.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204788592
quote:
14s.gif Op woensdag 18 mei 2022 13:35 schreef fathank het volgende:

[..]
Mensen die zich hier nog aan wagen hebben een gokprobleem.
Dit is gewoon casino inderdaad _O-
blablablabla
  woensdag 18 mei 2022 @ 14:43:47 #38
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_204789040
quote:
14s.gif Op woensdag 18 mei 2022 13:35 schreef fathank het volgende:

[..]
Mensen die zich hier nog aan wagen hebben een gokprobleem.
Ik heb er 707627.889964 en voel me vreselijk rijk.. :P
pi_204789964
Zakt weer lekker allemaal. Ben benieuwd, de bodem lag zonder uitzondering altijd op het 200 dag gemiddelde. Dat zou 20K zijn.
blablablabla
  Moderator woensdag 18 mei 2022 @ 16:57:23 #40
18653 crew  D.
pi_204790498
quote:
2s.gif Op woensdag 18 mei 2022 12:51 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Terra USD opeens +150% :P In 1 seconde omhoog. Zal wel een drop zijn zometeen weer
Geen idee waar jij kijkt, maar op Kucoin en Coingecko zie ik dat niet terug.
pi_204793056
pi_204794068
twitter
  donderdag 19 mei 2022 @ 01:00:35 #43
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_204796104
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2022 10:55 schreef firefly3 het volgende:
Ben benieuwd, Luffy wordt op steeds meer exchanges gelist. Al zo'n 4 nieuwe afgelopen 4 weken. Als Luffy op Kucoin en Binance gelist gaat worden gaat deze coin snel omhoog:

[ twitter ]
Wat is het nut van Luffy eigenlijk?
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
  donderdag 19 mei 2022 @ 02:49:41 #44
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_204796242
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2022 16:57 schreef D. het volgende:

[..]
Geen idee waar jij kijkt, maar op Kucoin en Coingecko zie ik dat niet terug.
Coinmarketcap

Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  donderdag 19 mei 2022 @ 03:30:37 #45
66714 YuckFou
Nu niet, nooit niet...
pi_204796277
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 01:00 schreef corehype het volgende:
Wat is het nut van Luffy eigenlijk?
Een anime metaverse O+

:')
Are we not savages, innately destined to maim and kill?
Blame it on the environment, heredity or evolution: we're still responsible
Our intelligence may progress at geometric rates
Yet socially we remain belligerent neonates
pi_204796373
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2022 10:55 schreef firefly3 het volgende:
Ben benieuwd, Luffy wordt op steeds meer exchanges gelist. Al zo'n 4 nieuwe afgelopen 4 weken. Als Luffy op Kucoin en Binance gelist gaat worden gaat deze coin snel omhoog:

[ twitter ]
Universa 37
  Moderator donderdag 19 mei 2022 @ 06:57:12 #47
18653 crew  D.
pi_204796432
quote:
2s.gif Op donderdag 19 mei 2022 02:49 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Coinmarketcap

[ afbeelding ]
Denk een foutje bij CMC, of 1 van hun vele bronnen. Ook bij Binance gekeken, en de enige ‘uitschieter’ ging van 0.00018 naar 0.0002
  donderdag 19 mei 2022 @ 07:40:01 #48
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_204796541
quote:
14s.gif Op donderdag 19 mei 2022 03:30 schreef YuckFou het volgende:

[..]
Een anime metaverse O+
[ afbeelding ]
:')
Aka we hebben features nodig maar eigenlijk weten we niets dus komen we met deze shit :')
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_204796817
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 06:29 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]
Universa 37
Wat is Universa 37?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204796834
Het is net als het spel Pokémon, iedereen lachen dat het stom was, al was de community heel groot.

Een idee hoeft technisch niet fancy te zijn om een hype te vormen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204797395
quote:
Ik vind het eigenlijk zeer triest. Voor zowel de investeerders die veel geld hebben verloren, als voor de developers die hier veel tijd en moeite in hebben gestoken.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204797450
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 09:54 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik vind het eigenlijk zeer triest. Voor zowel de investeerders die veel geld hebben verloren, als voor de developers die hier veel tijd en moeite in hebben gestoken.
Terra backer Pantera Capital says it cashed out 80% of investment before UST crash
The firm turned $1.7 million into around $170 million, Paul Veradittakit, partner at Pantera Capital, told The Block.

Het is ook diep triest, maar dat is het spel wat wordt gespeeld met altcoins. Vrijwel de meeste retail worden outplayed door VC's.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204797462
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 09:54 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik vind het eigenlijk zeer triest. Voor zowel de investeerders die veel geld hebben verloren, als voor de developers die hier veel tijd en moeite in hebben gestoken.
Ik vind het goed. Dit soort dingen moeten veel vaker gebeuren om alle betrokkenen met de neus op de feiten te drukken. Er kan niet alleen gewonnen worden in het crypto-casino
pi_204797547
twitter


Big brain moves :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204797586
Jullie hebben gelijk, er kunnen niet alleen winnaars zijn.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204797669
Nasdaq futures weer omlaag. :W
pi_204797684
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 10:25 schreef NeeOfTochJA het volgende:
Nasdaq futures weer omlaag. :W
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 mei 2022 @ 10:29:04 #59
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_204797692
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 10:01 schreef dimmak het volgende:

[..]
Terra backer Pantera Capital says it cashed out 80% of investment before UST crash
The firm turned $1.7 million into around $170 million, Paul Veradittakit, partner at Pantera Capital, told The Block.

Het is ook diep triest, maar dat is het spel wat wordt gespeeld met altcoins. Vrijwel de meeste retail worden outplayed door VC's.
Ik snap niet wat die figuren eraan hebben om een coin daarna te laten imploderen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_204797758
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 10:29 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ik snap niet wat die figuren eraan hebben om een coin daarna te laten imploderen.
Denk dat het uit de hand gelopen oplichters coin is geworden .
En nooit niet van plan waren om zo groot te worden .


Staat een stuk over in waarom op eens die fork willen hebben.

Hij heeft een belastingschuld staan van 80miljoen.
pi_204797765
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 10:29 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ik snap niet wat die figuren eraan hebben om een coin daarna te laten imploderen.
Geld verdienen over de rug van anderen? Er is iemand schat hemeltje rijk geworden om Luna in een death spiral te gooien.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204797794
But it is only 44 of the poorest countries!

twitter
pi_204797828
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 10:40 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
But it is only 44 of the poorest countries!

[ twitter ]
Is corona toch nog ergens goed voor geweest. Dit zou eigenlijk in 2020 al plaats moeten vinden maar werd uitgesteld. Nu mooi de tijd om meteen te orange pillen. :D
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204797959
twitter


LN straks ook geschikt voor grotere bedragen (0.5+ BTC) dankzij slimme technische verbeteringen door Rene Pickhardt en Carsten Otto _O_
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_204797976
quote:
14s.gif Op donderdag 19 mei 2022 11:00 schreef Ronald-Koeman het volgende:
[ twitter ]

LN straks ook geschikt voor grotere bedragen (0.5+ BTC) dankzij slimme technische verbeteringen door Rene Pickhardt en Carsten Otto _O_
Dat was het al, dit gaat specifiek om grote bedragen door meerdere kleine kanalen te sturen. Met een kanaal van 1 BTC kun je zonder probleem 1 BTC versturen naar iemand. Maar beide heren zijn goed bezig met optimalisatie!
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204798138
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 11:03 schreef dimmak het volgende:

[..]
Dat was het al, dit gaat specifiek om grote bedragen door meerdere kleine kanalen te sturen. Met een kanaal van 1 BTC kun je zonder probleem 1 BTC versturen naar iemand. Maar beide heren zijn goed bezig met optimalisatie!
Ja klopt idd, grote transacties zonder afhankelijk te zijn van de grote mega liquidity providers. Een decentralisatie- en optimalisatieslag.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_204798225
twitter


Gaat waarschijnlijk oa om Binance, Kraken en Crypto.com
pi_204798454
Op welke manier is binance dan niet 'geregistreerd'?
pi_204798463
quote:
1s.gif Op donderdag 19 mei 2022 12:04 schreef FL_Freak het volgende:
Op welke manier is binance dan niet 'geregistreerd'?
Ze hebben geen registratie bij de DNB. Partijen die opereren op de Nederlandse markt moeten dat wel. Dus het is oneerlijke concurrentie voor partijen als BL3P, Bitvavo etc.

[ Bericht 10% gewijzigd door dimmak op 19-05-2022 12:18:24 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204798535
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 12:05 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ze hebben geen registratie bij de DNB. Partijen die opereren op de Nederlandse markt moeten dat wel. Dus het is oneerlijke concurrentie voor partijen als BL3P, Bitvavo etc.
Oh als dat shit wordt ga ik misschien wel over naar bitvavo als het moet.
pi_204798679
Bij de Nederlandse Bitcoin nieuwsbrief Bitcoinfocus kun je nu lezen met pay per view dankzij Lightning. Dit is hoe een betaalmuur eruit zou moeten zien.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204798759
Eigenlijk komt een bearmarket helemaal niet zo slecht uit. Kan er rustig aan LN worden gewerkt en tegen de tijd dat er weer een bull is zijn nog meer shitcoin applicaties overbodig geworden!

Heel dat LTC, XRP voor goedkope transacties is dat inmiddels al.

Ik denk dat daarom Vitalik nu begint te schakelen nu want als er dalijk een 3th layer is voor smart contracts wordt etherium eigenlijk ook helemaal overbodig..
pi_204798802
quote:
6s.gif Op donderdag 19 mei 2022 12:25 schreef dimmak het volgende:
Bij de Nederlandse Bitcoin nieuwsbrief Bitcoinfocus kun je nu lezen met pay per view dankzij Lightning. Dit is hoe een betaalmuur eruit zou moeten zien.
Wel erg duur (14,95 per maand, 1,95 per artikel) of zijn dat normale prijzen voor een nieuwsbrief? Je zou zeggen dat nieuwsbrieven en artikelen zich bij uitstek lenen voor microtransacties.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_204798816
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 12:36 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Wel erg duur (14,95 per maand, 1,95 per artikel) of zijn dat normale prijzen voor een nieuwsbrief? Je zou zeggen dat nieuwsbrieven en artikelen zich bij uitstek lenen voor microtransacties.
Ja Bitcoin Alpha kost je 20 euro per maand. Engelstalige nieuwsbrieven zijn vaak nog duurder.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204798855
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 12:37 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ja Bitcoin Alpha kost je 20 euro per maand. Engelstalige nieuwsbrieven zijn vaak nog duurder.
Bizar. Ik bedoel, de inhoud kan het in theorie dubbel en dwars waard, zijn maar zo op het oog in vergelijking met andere media lijkt het uit verhouding.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_204798881
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 12:37 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ja Bitcoin Alpha kost je 20 euro per maand. Engelstalige nieuwsbrieven zijn vaak nog duurder.
Die nieuwsbrieven hadden de crash niet voorspelt zeker.
pi_204798897
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 12:41 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Bizar. Ik bedoel, de inhoud kan het in theorie dubbel en dwars waard, zijn maar zo op het oog in vergelijking met andere media lijkt het uit verhouding.
Ik vind het zelf ook wel aan de hoge kant idd. Daarom is een pay per view wel fijn. De meeste info kan ik wel dromen, maar vooral Bitcoin Alpha heeft af het toe hele goede stukken.

quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 12:43 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
Die nieuwsbrieven hadden de crash niet voorspelt zeker.
De marktanalyses van Bert Slagter zijn wel heel goed hoor.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204800106
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 12:46 schreef dimmak het volgende:
De marktanalyses van Bert Slagter zijn wel heel goed hoor.
Ik vind Bert wel altijd ontzettend praten met een Bitcoin bril op. Hij probeert ook altijd verklaringen te geven voor bepaalde bewegingen die er in de markt hebben plaatsgevonden. En hoewel de dingen die hij benoemd een mede-oorzaak kan zijn. Weet hij het ook niet exact. Niemand weet het exact. En dat hoeft ook niet. Je kan macro economische zaken meenemen, en deze projecteren op de koers van Bitcoin. Uiteindelijk is het een samenspel van heel veel verschillende oorzaken en gevoelens dat de prijs maakt wat deze is.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-05-2022 14:24:02 ]
pi_204800357
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 14:16 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik vind Bert wel altijd ontzettend praten met een Bitcoin bril op. Hij probeert ook altijd verklaringen te geven voor bepaalde bewegingen die er in de markt hebben plaatsgevonden. En hoewel de dingen die hij benoemd een mede-oorzaak kan zijn. Weet hij het ook niet exact. Niemand weet het exact. En dat hoeft ook niet. Je kan macro economische zaken meenemen, en deze projecteren op de koers van Bitcoin. Uiteindelijk is het een samenspel van heel veel verschillende oorzaken en gevoelens dat de prijs maakt wat deze is.
Hij analyseert de Bitcoin markt dus het is ook niet gek dat het met een Bitcoin bril is. :')

Maar inderdaad, niemand kan exact alles verklaren van de markt, Bert ook niet. Maar dat snapt iedereen zelf ook wel. ;)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204800467
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 14:32 schreef dimmak het volgende:
Hij analyseert de Bitcoin markt dus het is ook niet gek dat het met een Bitcoin bril is. :')
Moet je vooringenomen zijn om een analyse ergens op te doen? Lijk me alleen maar onwenselijk. Voor mij is het dus meestal iets te subjectief. Met een draai waardoor Bitcoin er positief uitkomt.
quote:
Maar inderdaad, niemand kan exact alles verklaren van de markt, Bert ook niet. Maar dat snapt iedereen zelf ook wel. ;)
Ja, snapt iedereen dat? Ik denk dat je de meerderheid overschat. Zodra er ook maar iets gebeurt is iedereen opzoek naar antwoorden. Wat is DE oorzaak van deze pump of dump. Het is maar zelden dat je een koersverloop direct kan verklaren. Maar toch zijn alle nieuwssites er als de kippen bij wanneer de koers beweegt om antwoord aan "ons" te geven waar het dit keer door kwam. Hier is dus een mega-vraag naar.
pi_204800735
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 14:39 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Moet je vooringenomen zijn om een analyse ergens op te doen? Lijk me alleen maar onwenselijk. Voor mij is het dus meestal iets te subjectief. Met een draai waardoor Bitcoin er positief uitkomt.
Ik kan mij hier eigenlijk niet echt in vinden. Als er Bitcoiners kritisch zijn op Bitcoin zijn het de gebroeders Slagter wel eigenlijk..
quote:
[..]
Ja, snapt iedereen dat? Ik denk dat je de meerderheid overschat. Zodra er ook maar iets gebeurt is iedereen opzoek naar antwoorden. Wat is DE oorzaak van deze pump of dump. Het is maar zelden dat je een koersverloop direct kan verklaren. Maar toch zijn alle nieuwssites er als de kippen bij wanneer de koers beweegt om antwoord aan "ons" te geven waar het dit keer door kwam. Hier is dus een mega-vraag naar.
Het is niet zo dat helemaal niets is te verklaren. Ik weet niet hoe vaak je Bert hoort of leest, maar er wordt eigenlijk alleen een verklaring gegeven als iets er duidelijk bovenop ligt. Verder licht hij meestal verschillende sentimenten uit in de markt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204800772
BTC.D krabbelt langzaam op.

Lets go!
pi_204801627
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 12:46 schreef dimmak het volgende:
De marktanalyses van Bert Slagter zijn wel heel goed hoor.
In de afgelopen cryptocast ging hij in discussie met Paul Tang over MICAR. Was wel een leuke uitzending.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-05-2022 16:33:36 ]
  donderdag 19 mei 2022 @ 19:39:42 #86
66714 YuckFou
Nu niet, nooit niet...
pi_204803359
quote:
1s.gif Op donderdag 19 mei 2022 11:38 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Gaat waarschijnlijk oa om Binance, Kraken en Crypto.com


Ik wordt een beetje moe van de terrorisme-, witwas- en kindermisbruik waarschuwingen als een bedrijf niet alle vereiste vergunningen heeft zoals die geëist worden door de EU of in dit geval de DNB namens de EU.
Je merkt aan alles rond de DNB dat ze een gruwelijke hekel aan crypto hebben en het liefste alles vandaag nog dan morgen zouden verbieden, nu dit weer jamaar oneerlijke concurentie, als bitvavo mij een visa card aanbieden die ik met crypto kan laden, 600+ coinpairs verhandelen, staking, farming, launching etc. aanbieden en een even gelikte app&website zouden hebben als Binance dan zou ik m'n geklooi bij hen doen, maar tot die tijd blijft het een doorgeefluik om van ideal naar Binance te komen en meer niet.
Overigens had ik een stevige KYC bij Binance om daar alles te kunnen doen, een die veel verder ging dan de ID check bij Bitvavo....
Are we not savages, innately destined to maim and kill?
Blame it on the environment, heredity or evolution: we're still responsible
Our intelligence may progress at geometric rates
Yet socially we remain belligerent neonates
pi_204803518
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 12:05 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ze hebben geen registratie bij de DNB. Partijen die opereren op de Nederlandse markt moeten dat wel. Dus het is oneerlijke concurrentie voor partijen als BL3P, Bitvavo etc.
Ze hebben wel een EU licentie.
Maar mogen niet in Nederland .
Leuk we zijn toch een EU met een centrale bank?

EU leuk als het voor de grote goed uitkomt
Voor de kleine personen kunnen ze individuele regels bedenken.
pi_204803552
quote:
1s.gif Op donderdag 19 mei 2022 12:13 schreef FL_Freak het volgende:

[..]
Oh als dat shit wordt ga ik misschien wel over naar bitvavo als het moet.
Hoef niet.
Gaat om dat je geen geld kan storten of afhalen.

Waar ik alleen maar om kan lachen omdat crypto totaal niet gebonden is aan die achterlijke wetten

Sturen we toch gewoon xrp over naar binance .
En mijn hardware wallet is altijd toegang aangezien het je persoonlijke adres is.
Dan doe ik het via die weg

Maar goed dat moeten ze nog leren de hoge elite waar crypto nu eigenlijk voor dient.
pi_204803578
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 12:41 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Bizar. Ik bedoel, de inhoud kan het in theorie dubbel en dwars waard, zijn maar zo op het oog in vergelijking met andere media lijkt het uit verhouding.
Gewoon even via de Google store de app crypto news zoeken.
Hoef je nergens meer lid van te worden.
pi_204803650
quote:
14s.gif Op donderdag 19 mei 2022 19:39 schreef YuckFou het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

Ik wordt een beetje moe van de terrorisme-, witwas- en kindermisbruik waarschuwingen als een bedrijf niet alle vereiste vergunningen heeft zoals die geëist worden door de EU of in dit geval de DNB namens de EU.
Je merkt aan alles rond de DNB dat ze een gruwelijke hekel aan crypto hebben en het liefste alles vandaag nog dan morgen zouden verbieden, nu dit weer jamaar oneerlijke concurentie, als bitvavo mij een visa card aanbieden die ik met crypto kan laden, 600+ coinpairs verhandelen, staking, farming, launching etc. aanbieden en een even gelikte app&website zouden hebben als Binance dan zou ik m'n geklooi bij hen doen, maar tot die tijd blijft het een doorgeefluik om van ideal naar Binance te komen en meer niet.
Overigens had ik een stevige KYC bij Binance om daar alles te kunnen doen, een die veel verder ging dan de ID check bij Bitvavo....
Nederland loopt achter met hun informatie simpel.
Verder Nederland heeft liever dat je bitvavo gebruikt aangezien hun wel onder toezicht staan .

Nederland het land waar ik ben geboren maar liefst de boel onder pis hoe ze de mensen behandelen

Link hier onder licentie Frankrijk binance

https://drimble.nl/dossie(...)eerste-in-de-eu.html

https://www.investmentmon(...)pe-crypto-regulation

Link hier onder vrijhandel EU .
https://www.eumonitor.nl/9353000/1/j9vvik7m1c3gyxp/vjedhrszamya

[ Bericht 5% gewijzigd door suijkerbuijk op 19-05-2022 20:06:16 ]
pi_204803990
Ik zit juist bij Binance omdat ik betrokken wil zijn bij witwassen en terrorismefinanciering
pi_204804223
quote:
1s.gif Op donderdag 19 mei 2022 20:20 schreef FundsAreSafu het volgende:
Ik zit juist bij Binance omdat ik betrokken wil zijn bij witwassen en terrorismefinanciering
Dat doe je al als je belasting betaald.
pi_204804549
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 10:36 schreef dimmak het volgende:

[..]
Geld verdienen over de rug van anderen? Er is iemand schat hemeltje rijk geworden om Luna in een death spiral te gooien.
Nieuws voor je
Iedereen verdient over de rug van een anderen .
Van een simpele ziel tot de klootzak in de 2e kamer
  vrijdag 20 mei 2022 @ 04:38:24 #94
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_204806680
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 21:09 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Nieuws voor je
Iedereen verdient over de rug van een anderen .
Van een simpele ziel tot de klootzak in de 2e kamer
En toch wordt er alweer vrolijk geld gepompt in de volgende; Luffy coin bijvoorbeeld. De agressieve campagne van billboards die ik zag in Amsterdam zegt mij al genoeg over de mensen die erachter zitten.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_204806824
quote:
2s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 04:38 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
En toch wordt er alweer vrolijk geld gepompt in de volgende; Luffy coin bijvoorbeeld. De agressieve campagne van billboards die ik zag in Amsterdam zegt mij al genoeg over de mensen die erachter zitten.
Als ik naar de prijs van Luffy kijk zie ik alleen maar nullen. Dit neemt toch niemand serieus?
pi_204807011
quote:
1s.gif Op donderdag 19 mei 2022 19:59 schreef suijkerbuijk het volgende:
Verder Nederland heeft liever dat je bitvavo gebruikt aangezien hun wel onder toezicht staan .
Hier kan ik slecht tegen hoor. Alles is hier prefect voor elkaar. En ja, de bescherming tegen financiële middelen is groot. Er lopen dan ook talloze idioten rond die overal maar geld tegenaan gooien. Zolang het goed gaat is het leuk, maar ook Binance is niet heilig. En als het mis gaat mag de belastingbetaler de prijs betalen

Vertrek lekker naar Frankrijk zou ik zeggen als daar alles zoveel beter is
pi_204807085
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 19:51 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Ze hebben wel een EU licentie.
Maar mogen niet in Nederland .
Leuk we zijn toch een EU met een centrale bank?

EU leuk als het voor de grote goed uitkomt
Voor de kleine personen kunnen ze individuele regels bedenken.
Er is (nog) niet zoiets als een EU licentie. Elke lidstaat moet dat zelf intern regelen en hoewel het logischer zou zijn om dit in NL te laten doen door het Ministerie van Financiën heeft de DNB deze taak gekregen (hoezo belangen verstrengeling?). Vanuit de EU is een registratieplicht meegegeven maar in NL hebben ze dit omgezet naar een veel zwaarder vergunningssysteem met alle gevolgen van dien. Tientallen bedrijven zijn hierna gestopt of verhuist naar andere landen.

Diverse bedrijven vestigen zich nu wel in lidstaten waar het wél slechts een registratie betreft (bijv. Binance in Frankrijk) als voorloper op de MiCAR. Wanneer de MiCAR er doorheen is is het namelijk wel een EU brede regulatie. Maar die registratie in Frankrijk is op dit moment niet genoeg om te opereren op de NL markt.

quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 21:09 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Nieuws voor je
Iedereen verdient over de rug van een anderen .
Van een simpele ziel tot de klootzak in de 2e kamer
Dat was een retorische vraag.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204807412
quote:
2s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 04:38 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
En toch wordt er alweer vrolijk geld gepompt in de volgende; Luffy coin bijvoorbeeld. De agressieve campagne van billboards die ik zag in Amsterdam zegt mij al genoeg over de mensen die erachter zitten.
Waarom is reclame maken negatief? De team kondigt zelf altijd vantevoren aan waar zij grootschalig reclame maken.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204807423
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 07:32 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
Als ik naar de prijs van Luffy kijk zie ik alleen maar nullen. Dit neemt toch niemand serieus?
Er zijn regelmatig coin burns. Verder heeft Shiba ook veel nullen. Wat is je punt?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 20 mei 2022 @ 09:32:19 #101
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204807515
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 09:22 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Er zijn regelmatig coin burns. Verder heeft Shiba ook veel nullen. Wat is je punt?
Inderdaad.
En wie neemt Shiba serieus?
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  vrijdag 20 mei 2022 @ 09:34:29 #102
366734 dimmak
bitcoin
pi_204807538
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 09:20 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Waarom is reclame maken negatief? De team kondigt zelf altijd vantevoren aan waar zij grootschalig reclame maken.
Dat deed Floki Inu ook. Groot adverteren op billboards, metro's enz. Sponsoren van voetbalclubs. Veel Henk en Ingrids daarmee binnenboord trekken om vervolgens enorme bags te dumpen op deze personen:



Hmm, waarom zouden mensen negatief kijken obscure coins die reclame maken? :?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204807793
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 09:22 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Er zijn regelmatig coin burns. Verder heeft Shiba ook veel nullen. Wat is je punt?
Shiba neemt ook niemand serieus.
pi_204807806
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 09:34 schreef dimmak het volgende:

[..]
Dat deed Floki Inu ook. Groot adverteren op billboards, metro's enz. Sponsoren van voetbalclubs. Veel Henk en Ingrids daarmee binnenboord trekken om vervolgens enorme bags te dumpen op deze personen:

[ afbeelding ]

Hmm, waarom zouden mensen negatief kijken obscure coins die reclame maken? :?
Sinds wanneer kijk je zo nauw naar prijsactie? Veel van die utility memecoins zitten pas in hun kinderschoenen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204807823
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 09:32 schreef stinkie het volgende:

[..]
Inderdaad.
En wie neemt Shiba serieus?
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 10:06 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
Shiba neemt ook niemand serieus.
Genoeg investeerders als je kijkt naar hoeveel geld in Shiba zit.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204807869
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 10:11 schreef firefly3 het volgende:

[..]
[..]
Genoeg investeerders gokkers als je kijkt naar hoeveel geld in Shiba zit.
pi_204807948
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 10:16 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

Waarom gokkers? Vind je mensen die aandelen kopen van bedrijven ook allemaal gokkers?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  FOK!fotograaf vrijdag 20 mei 2022 @ 10:26:09 #108
364681 over_hedge
pi_204807957
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 10:25 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Waarom gokkers? Vind je mensen die aandelen kopen van bedrijven ook allemaal gokkers?
Nouja aandelen is ook wel een vorm van gokken. educated guess :) Maar blijft een gok natuurlijk
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_204807978
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 10:26 schreef over_hedge het volgende:

[..]
Nouja aandelen is ook wel een vorm van gokken. educated guess :) Maar blijft een gok natuurlijk
Bitcoin blijft ook een gok, al is het een heel veilige gok. Heel het leven is een gok :) (of je wél of niet de straat oversteekt of welke straat je pakt).

Als je maar verstandig besluiten neemt :)
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204808024
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 10:25 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Waarom gokkers? Vind je mensen die aandelen kopen van bedrijven ook allemaal gokkers?
Niet allemaal, sommigen. Shiba is gewoon een pump en dump, kan leuk zijn hoor daar niet van.
  vrijdag 20 mei 2022 @ 10:34:34 #111
366734 dimmak
bitcoin
pi_204808030
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 10:09 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Sinds wanneer kijk je zo nauw naar prijsactie? Veel van die utility memecoins zitten pas in hun kinderschoenen.
De koers van vrijwel alle memecoins laten zien dat het pump en dumps zijn. Diegene die er ook nog mee adverteren zijn ronduit slecht want trekken nietsvermoedende gokkers naar binnen die de markt zeker niet kunnen timen.

Onethisch en zeer ongewenst wil de cryptosector groeien. Het negeren of zelfs boycotten van dit soort projecten zou het best zijn.

quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 09:54 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik vind het eigenlijk zeer triest. Voor zowel de investeerders die veel geld hebben verloren
Blijkbaar zie je dat zelf ook wel in, maar boeit het je geen reet. Als jouw farms maar blijven draaien.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204808049
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 10:33 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
Niet allemaal, sommigen. Shiba is gewoon een pump en dump, kan leuk zijn hoor daar niet van.
We zullen zien.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204808226
twitter
pi_204808361
quote:
14s.gif Op donderdag 19 mei 2022 19:39 schreef YuckFou het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

Ik wordt een beetje moe van de terrorisme-, witwas- en kindermisbruik waarschuwingen als een bedrijf niet alle vereiste vergunningen heeft zoals die geëist worden door de EU of in dit geval de DNB namens de EU.
Je merkt aan alles rond de DNB dat ze een gruwelijke hekel aan crypto hebben en het liefste alles vandaag nog dan morgen zouden verbieden, nu dit weer jamaar oneerlijke concurentie, als bitvavo mij een visa card aanbieden die ik met crypto kan laden, 600+ coinpairs verhandelen, staking, farming, launching etc. aanbieden en een even gelikte app&website zouden hebben als Binance dan zou ik m'n geklooi bij hen doen, maar tot die tijd blijft het een doorgeefluik om van ideal naar Binance te komen en meer niet.
Overigens had ik een stevige KYC bij Binance om daar alles te kunnen doen, een die veel verder ging dan de ID check bij Bitvavo....
Volgende belasting aanslag maar eens naar de BD bellen met de mededeling dat ik niet langer in euros kan betalen gezien ik niet achter de criminele praktijken van de ECB sta en met bitcoin minder criminele betalingen worden gedaan dan met de euro dus mijn optie gaat naar een betaling in bitcoin

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-05-2022 11:12:55 ]
pi_204808395
Jezelf als serieuze belegger beschouwen als je geld pompt in Fluffy en Shibu :')

Oh en een Plutis kaart hoef je ook niet aan te vragen, ze geven nu aan per mail dat er 4 maanden wachttijd is. De onbekwaamheid van zulke partijen word weer eens pijnlijk duidelijk.

[ Bericht 18% gewijzigd door #ANONIEM op 20-05-2022 11:19:57 ]
pi_204808684
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 11:15 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Jezelf als serieuze belegger beschouwen als je geld pompt in Fluffy en Shibu :')

Oh en een Plutis kaart hoef je ook niet aan te vragen, ze geven nu aan per mail dat er 4 maanden wachttijd is. De onbekwaamheid van zulke partijen word weer eens pijnlijk duidelijk.
Wat is de definitie van serieuze belegger? Iemand die belegt in iets wat hoogstwaarschijnlijk nog over 30 jaar bestaat maar langzaam groeit? Iemand die ritjes wilt maken op meme hypes? Iemand die 100 euro belegt, iemand die 1.000 belegt? Iemand die all-in gaat op iets, iemand die risico spreid?

Als je high-risk assets hebt die het misschien niet langer dan 4 jaar uithouden, ben je geen serieuze belegger meer volgens jou? Mag jij vinden, ik doe mijn ding, jij doet jouw ding :)
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204809035
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 10:34 schreef dimmak het volgende:

[..]
Blijkbaar zie je dat zelf ook wel in, maar boeit het je geen reet. Als jouw farms maar blijven draaien.
@firefly3 ik zei het je gisteren, alleen dan wat vriendelijker _O- :P
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  vrijdag 20 mei 2022 @ 12:26:16 #118
366734 dimmak
bitcoin
pi_204809081
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 11:15 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Oh en een Plutis kaart hoef je ook niet aan te vragen, ze geven nu aan per mail dat er 4 maanden wachttijd is. De onbekwaamheid van zulke partijen word weer eens pijnlijk duidelijk.
Relai heeft ook de intentie om met een betaalkaart te komen na hun laatste investeringsronde. Misschien daar even op wachten. Prima partij, ik DCA daar ook. En Bitcoin only. ;)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204809130
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 11:49 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Wat is de definitie van serieuze belegger? Iemand die belegt in iets wat hoogstwaarschijnlijk nog over 30 jaar bestaat maar langzaam groeit? Iemand die ritjes wilt maken op meme hypes? Iemand die 100 euro belegt, iemand die 1.000 belegt? Iemand die all-in gaat op iets, iemand die risico spreid?

Als je high-risk assets hebt die het misschien niet langer dan 4 jaar uithouden, ben je geen serieuze belegger meer volgens jou? Mag jij vinden, ik doe mijn ding, jij doet jouw ding :)
Een serieuze belegger gaat geen ritjes maken op meme hypes omdat het vergelijkbaar is met gokken in een casino. Mensen die geld inzetten op zwart aan de roulette-tafel noemen we ook geen serieuze beleggers.

Uiteraard zijn er geen officiële vereisten maar in de volksmond en in de gedachten van mensen werkt dat wel zo.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_204809257
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 12:20 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
@:firefly3 ik zei het je gisteren, alleen dan wat vriendelijker _O- :P
idd :D
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204809287
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 12:29 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Een serieuze belegger gaat geen ritjes maken op meme hypes omdat het vergelijkbaar is met gokken in een casino. Mensen die geld inzetten op zwart aan de roulette-tafel noemen we ook geen serieuze beleggers.

Uiteraard zijn er geen officiële vereisten maar in de volksmond en in de gedachten van mensen werkt dat wel zo.
Zo willekeurig vind ik meme coins met utilies niet dat het casino is. Zo heb ik bijvoorbeeld een aardig ritje gemaakt met shiba omdat ik wist dat er een grote kans was dat het een soort van nieuwe Dogecoin zou worden en de koers van Shiba hetzelfde gedrag zag vertonen als Dogecoin.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204809375
Iedere marktcycle heeft een memecoin season, midcap season, altseason in het algemeen enz. Dit was in 2016 al zo, toen een maat van me Dogecoin had.

Zou me niets verbazen dat als over 6 jaar nog steeds memecoins bestaan en dat Dogecoin bijvoorbeeld een market cap heeft van 500 Miljard samen met Shiba en dat er enkele nieuwe memecoins opstaan.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204810200
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 12:50 schreef firefly3 het volgende:
Iedere marktcycle heeft een memecoin season, midcap season, altseason in het algemeen enz. Dit was in 2016 al zo, toen een maat van me Dogecoin had.

Zou me niets verbazen dat als over 6 jaar nog steeds memecoins bestaan en dat Dogecoin bijvoorbeeld een market cap heeft van 500 Miljard samen met Shiba en dat er enkele nieuwe memecoins opstaan.
Memes zijn bij uitstek tijdelijk van aard... als een soort van hype of trend. Waarom zou een memecoin dan wel blijvend zijn op lange termijn? De recente opleving van Doge kwam ook alleen maar door Elon Musk die er tijdelijk nieuw leven in blies. Bij Shiba moet je dan ook op dergelijk wonder hopen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_204810228
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 10:09 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Sinds wanneer kijk je zo nauw naar prijsactie? Veel van die utility memecoins zitten pas in hun kinderschoenen.
Utility meme coin. Hou toch op man. Het is gewoon weer hetzelfde draaiboek als we al een paar keer eerder hebben gezien. Agressieve marketing, inkopen van socials, etc. Flink hypen, founders laten cashen. Rinse and repeat.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  vrijdag 20 mei 2022 @ 14:22:53 #125
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204810288
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 10:25 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Waarom gokkers? Vind je mensen die aandelen kopen van bedrijven ook allemaal gokkers?
Net als met meme coins ligt het aan de aandelen.
Amc, gme, ja dat zijn gokkers.
Shiba, fluffy, idem
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_204810326
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 14:13 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Memes zijn bij uitstek tijdelijk van aard... als een soort van hype of trend. Waarom zou een memecoin dan wel blijvend zijn op lange termijn? De recente opleving van Doge kwam ook alleen maar door Elon Musk die er tijdelijk nieuw leven in blies. Bij Shiba moet je dan ook op dergelijk wonder hopen.
Shiba is veel uitgebreider dan Dogecoin, je kunt er tenminste iets mee. Dus vandaar denk ik dat het blijvend is.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204810332
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 14:16 schreef recursief het volgende:

[..]
Utility meme coin. Hou toch op man. Het is gewoon weer hetzelfde draaiboek als we al een paar keer eerder hebben gezien. Agressieve marketing, inkopen van socials, etc. Flink hypen, founders laten cashen. Rinse and repeat.
Heb ik bij Dogecoin en Shiba nog niet zien gebeuren en ik verwacht dit ook niet.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204810350
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 14:22 schreef stinkie het volgende:

[..]
Net als met meme coins ligt het aan de aandelen.
Amc, gme, ja dat zijn gokkers.
Shiba, fluffy, idem
Als je denkt dat het allemaal toeval is, mag je het best vinden.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 20 mei 2022 @ 14:33:02 #129
366734 dimmak
bitcoin
pi_204810439
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 14:26 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Heb ik bij Dogecoin en Shiba nog niet zien gebeuren en ik verwacht dit ook niet.
Heb je stront in je ogen? Bekijk die charts eens goed. :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204810523
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 14:33 schreef dimmak het volgende:

[..]
Heb je stront in je ogen? Bekijk die charts eens goed. :')
De Shiba grafiek heeft dezelfde twee ATH als de Bitcoin grafiek. Omdat de grafiek volatieler is wordt het maar meteen misleiding en pump & dump genoemd.

Altcoins gaan altijd sneller omhoog en omlaag dan Bitcoin.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204810699
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 14:26 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Heb ik bij Dogecoin en Shiba nog niet zien gebeuren en ik verwacht dit ook niet.
Selectief voorbeelden zoeken, daar ben je goed in. De marketing is er volledig op gericht de token te hypen. Nauwelijks aandacht voor de vermeende utilities. Dan kun je je conclusies wel trekken hoor.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_204810702
twitter
  vrijdag 20 mei 2022 @ 14:52:59 #133
366734 dimmak
bitcoin
pi_204810704
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 14:38 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De Shiba grafiek heeft dezelfde twee ATH als de Bitcoin grafiek. Omdat de grafiek volatieler is wordt het maar meteen misleiding en pump & dump genoemd.

Altcoins gaan altijd sneller omhoog en omlaag dan Bitcoin.
Niet zo gek dat die ATH gelijk is Einstein. De meeste pump & dumps pieken rond diezelfde tijd. Dat maakt het nog geen legitiem project.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204810720
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 14:38 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De Shiba grafiek heeft dezelfde twee ATH als de Bitcoin grafiek. Omdat de grafiek volatieler is wordt het maar meteen misleiding en pump & dump genoemd.

Altcoins gaan altijd sneller omhoog en omlaag dan Bitcoin.
De meeste alts komen nooit meer terug na 1 bull cycle.
pi_204810732
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 14:38 schreef firefly3 het volgende:

[..]

Altcoins gaan altijd sneller omhoog en omlaag dan Bitcoin.
Flikker eens op met het eindeloos herhalen van dingen die niet waar zijn. Je beweert hetzelfde keer op keer en het is niet waar. Ja, er zijn coins die volatieler zijn dan Bitcoin, er zijn coins die minder volatiel zijn en er zijn heel erg veel coins die in het begin heel hard omhoog knallen en daarna alleen nog maar omlaag gaan tot ze marginaal zijn geworden.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_204810743
Laten we het erbij houden dat we van meningen verschillen. Ik kies overigens niet zomaar willekeurig memecoins of altcoins uit. Dan ga je inderdaad verliezen.

We wachten gewoon af wat Luffy en Kishu, Shiba en Dogecoin gaan doen. De markt beslist wie er gelijk heeft niet wij. En een legitiem project kan ook gewoon mensen plezier geven. Kishu doet bijvoorbeeld veel voor goede doelen, dit vind ik ook zeer positief ^O^
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204810814
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 14:55 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
De meeste alts komen nooit meer terug na 1 bull cycle.

Moest aan deze video denken na het lezen van je comment.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_204810965
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 15:04 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Moest aan deze video denken na het lezen van je comment.
feathercoin _O_
pi_204811244
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 15:23 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
feathercoin _O_
Één van de OG's die het heel lang heeft volgehouden. Een soort van Litecoin maar dan met nog wat meer aanpassingen. Bestaat nog steeds maar is wel echt een zombie nu als ik het zo eens bekijk.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  vrijdag 20 mei 2022 @ 16:00:14 #140
366734 dimmak
bitcoin
pi_204811279
TL;DR draadje van dit artikel over Coinbase :r, altcoins, VC's en andere onzin en sluit mooi aan op de bovenstaande discussie
twitter


Met o.a. dit pareltje:


[ Bericht 2% gewijzigd door dimmak op 20-05-2022 16:28:59 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204811333
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 15:55 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Één van de OG's die het heel lang heeft volgehouden. Een soort van Litecoin maar dan met nog wat meer aanpassingen. Bestaat nog steeds maar is wel echt een zombie nu als ik het zo eens bekijk.
Grappig dat ie nog steeds verhandelbaar is. Net als Peercoin ook een klassieker.
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 20 mei 2022 @ 16:11:02 #142
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204811355
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 16:08 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
Grappig dat ie nog steeds verhandelbaar is. Net als Peercoin ook een klassieker.
Vergeet namecoin niet. En dat allemaal op btc-e.com. Was daar net op tijd weg
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_204811378
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 16:11 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Vergeet namecoin niet. En dat allemaal op btc-e.com. Was daar net op tijd weg
Ik niet helaas. Evenals Cryptsy, daar ook nog wat coins verloren.

https://www.cryptsysettlement.com/
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 20 mei 2022 @ 16:14:46 #144
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204811405
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 16:13 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
Ik niet helaas. Evenals Cryptsy, daar ook nog wat coins verloren.

https://www.cryptsysettlement.com/
Uiteindelijk is coinbase dus zo slecht nog niet
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  vrijdag 20 mei 2022 @ 16:15:02 #145
366734 dimmak
bitcoin
pi_204811408
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 16:13 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
Ik niet helaas. Evenals Cryptsy, daar ook nog wat coins verloren.

https://www.cryptsysettlement.com/
Cryptsy ben ik ook aardig wat verloren. Dat was wel het ultieme shitcoin casino. :P Daar kon echt alles. Elke gare aankondiging op Bitcointalk meepakken om te minen om na een paar weken te dumpen op Cryptsy.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204811417
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 16:14 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Uiteindelijk is coinbase dus zo slecht nog niet
Ik heb op dit moment meer vertrouwen in Binance.
  vrijdag 20 mei 2022 @ 16:20:42 #147
366734 dimmak
bitcoin
pi_204811459
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2022 10:40 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
But it is only 44 of the poorest countries!

[ twitter ]
https://galoy.io/the-bank(...)learn-about-bitcoin/
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204811531
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 16:00 schreef dimmak het volgende:
TL;DR draadje van dit artikel over Coinbase :r, altcoins, VS's en andere onzin en sluit mooi aan op de bovenstaande discussie
[ twitter ]

Met o.a. dit pareltje:
[ afbeelding ]
Goed artikel idd. En vooral ook die geschiedenisles over ETH die veel nieuwkomers niet kennen. ETH ontleent z'n waarde uit alle ICO, DeFi en NFT scams en luchtkastelen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_204812003
Ironisch dat we het hadden over pump en dump + manipulatie en nu zie je dat de cryptomarkt weer het slaafje is van de Nasdaq

Het maakt helemaal niet uit met welke intenties je belegt, we zijn allemaal afhankelijk van het spelletje @ Wallstreet

De vraag is niet, hoe lang duurt de crypto bearmarket nog?

De vraag is, hoe lang duurt de Nasdaq crash nog?

En dan heb ik slecht nieuws, in het jaar 2000 ging de Nasdaq nog 2 jaar lang door naar beneden vanaf nu. (Hopelijk dit keer niet)

[ Bericht 13% gewijzigd door firefly3 op 20-05-2022 17:14:15 ]
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 20 mei 2022 @ 17:46:55 #150
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_204812482
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 16:00 schreef dimmak het volgende:
TL;DR draadje van dit artikel over Coinbase :r, altcoins, VC's en andere onzin en sluit mooi aan op de bovenstaande discussie
[ twitter ]

Met o.a. dit pareltje:
[ afbeelding ]
Lol Coinbase

Kampioen insidertrading. Maar dat is normaal in de USA. Politici doen het ook.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_204812556
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 17:05 schreef firefly3 het volgende:
Ironisch dat we het hadden over pump en dump + manipulatie en nu zie je dat de cryptomarkt weer het slaafje is van de Nasdaq

Het maakt helemaal niet uit met welke intenties je belegt, we zijn allemaal afhankelijk van het spelletje @ Wallstreet

De vraag is niet, hoe lang duurt de crypto bearmarket nog?

De vraag is, hoe lang duurt de Nasdaq crash nog?

En dan heb ik slecht nieuws, in het jaar 2000 ging de Nasdaq nog 2 jaar lang door naar beneden vanaf nu. (Hopelijk dit keer niet)
idd het is goed mogelijk dat deze crypto bear markt langer gaat duren dan normaal.
pi_204813044
$TSLA en $AAPL beginnen nu ook goed te dalen, de bear begint net pas. Ik verwacht nog wel een paar heftige bear market rally's.
  vrijdag 20 mei 2022 @ 19:31:46 #153
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_204813478
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 10:25 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Waarom gokkers? Vind je mensen die aandelen kopen van bedrijven ook allemaal gokkers?
Verschil is dat je kan anticiperen aan de hand van verkopen en dergelijke. Die memecoins kunnen letterlijk opeens in de ochtend 99% minder waard zijn.

Apple kan niet opeens 1 dollar waard zijn de volgende dag, zonder een of ander apocalyptisch event.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_204814957
quote:
Vreemd, ik dacht dat lightning helemaal niet werkte en dat je geen koffie kunt kopen met bitcoin....

Hmmm
  zaterdag 21 mei 2022 @ 03:38:58 #155
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_204817055
Can devs do something?
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
pi_204822081
quote:
2s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 19:31 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Verschil is dat je kan anticiperen aan de hand van verkopen en dergelijke. Die memecoins kunnen letterlijk opeens in de ochtend 99% minder waard zijn.

Apple kan niet opeens 1 dollar waard zijn de volgende dag, zonder een of ander apocalyptisch event.
Ja dat is waar. Ik zou zeggen grotendeels een gok, klein gedeelte niet. Het kleine gedeelte kan genoeg zijn om boven de 50% kans te zitten.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204825596
twitter
  zaterdag 21 mei 2022 @ 23:43:02 #158
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_204825844
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 18:51 schreef NeeOfTochJA het volgende:
$TSLA en $AAPL beginnen nu ook goed te dalen, de bear begint net pas. Ik verwacht nog wel een paar heftige bear market rally's.
Wel kansloos dat de cryptomarkt nu gewoon meebeweegt met vooral de tech-aandelen. Inflatie is gigantisch nu. Aan de andere kant is er wel een alternatief voor aandelen en dus ook crypto, nu de rente in de VS omhoog gaat.
pi_204826771
twitter

Free money
  zondag 22 mei 2022 @ 08:07:12 #160
332966 firefly3
firefly3
pi_204826790
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2022 21:32 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Vreemd, ik dacht dat lightning helemaal niet werkte en dat je geen koffie kunt kopen met bitcoin....

Hmmm
Momenteel is er uitgekomen wat ik voorspeld had. Het is vooral in handen van de wallstreet whales en gekoppeld aan de Nasdaq. Retail is momenteel ver te zoeken. Omdat de whales steeds groter worden zal het steeds meer een speelbal worden van de mega speculanten.

Het is hopen dat crypto decoupled van de techstocks

[ Bericht 2% gewijzigd door firefly3 op 22-05-2022 08:24:38 ]
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204828345
quote:
1s.gif Op zondag 22 mei 2022 08:07 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Momenteel is er uitgekomen wat ik voorspeld had. Het is vooral in handen van de wallstreet whales en gekoppeld aan de Nasdaq. Retail is momenteel ver te zoeken. Omdat de whales steeds groter worden zal het steeds meer een speelbal worden van de mega speculanten.

Het is hopen dat crypto decoupled van de techstocks
Je snapt er helemaal niets van.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zondag 22 mei 2022 @ 13:11:23 #162
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204828597
Voor wie al een Plutus kaart heeft, is het iemand gelukt daar Disney mee te betalen?

Ik krijg de melding ‘niet mogelijk, betaalmethode komt niet overeen met regio waaruit je je registreert ‘


@Roellie80
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_204828730
quote:
1s.gif Op zondag 22 mei 2022 13:11 schreef stinkie het volgende:
Voor wie al een Plutus kaart heeft, is het iemand gelukt daar Disney mee te betalen?

Ik krijg de melding ‘niet mogelijk, betaalmethode komt niet overeen met regio waaruit je je registreert ‘

@:roellie80
Ik heb geeen Disney+ gekizen, maar heb meer verhalen geleden over dat Spotify ook moelijk doet. De kaart staat namelijk niet geregistreerd in Nederland, terwijl je wel een NL account hebt.

Wat je in elk geval kan doen om dit te verhelpen gebruik te maken van de gratis Curve kaart. (Ik heb nog wel een ref ssst). Dat heb je nog een ander voordeel, namelijk dat je niet de hoge fees hoeft te betalen als je in een andere currency wilt betalen, omdat je dit ook de Curve kaart laat doen
  zondag 22 mei 2022 @ 13:28:42 #164
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_204828742
quote:
1s.gif Op zondag 22 mei 2022 13:11 schreef stinkie het volgende:
Voor wie al een Plutus kaart heeft, is het iemand gelukt daar Disney mee te betalen?

Ik krijg de melding ‘niet mogelijk, betaalmethode komt niet overeen met regio waaruit je je registreert ‘


@:roellie80
Is het een kaart die in principe op dollars staat?
Zo ja, account aanmaken met een vpn met locatie usa
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
  zondag 22 mei 2022 @ 13:29:34 #165
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204828747
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 13:27 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik heb geeen Disney+ gekizen, maar heb meer verhalen geleden over dat Spotify ook moelijk doet. De kaart staat namelijk niet geregistreerd in Nederland, terwijl je wel een NL account hebt.

Wat je in elk geval kan doen om dit te verhelpen gebruik te maken van de gratis Curve kaart. (Ik heb nog wel een ref ssst). Dat heb je nog een ander voordeel, namelijk dat je niet de hoge fees hoeft te betalen als je in een andere currency wilt betalen, omdat je dit ook de Curve kaart laat doen
Werkt zo’n omweg met de perks, want ik deed deze exercitie voor gratis disney ;)

Dan zou het wellicht ook via Paypal kunnen?
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  zondag 22 mei 2022 @ 13:33:32 #166
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204828771
quote:
1s.gif Op zondag 22 mei 2022 13:28 schreef Erosjuhhh het volgende:

[..]
Is het een kaart die in principe op dollars staat?
Zo ja, account aanmaken met een vpn met locatie usa
Vpn UK lijkt te werken, maar das een is abbo 9,45 ipv 8.99 (en mogelijk andere content)
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  zondag 22 mei 2022 @ 13:33:54 #167
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204828774
Verdomd hard werken dat passief inkomen
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  zondag 22 mei 2022 @ 13:37:45 #168
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_204828812
quote:
1s.gif Op zondag 22 mei 2022 13:33 schreef stinkie het volgende:

[..]
Vpn UK lijkt te werken, maar das een is abbo 9,45 ipv 8.99 (en mogelijk andere content)
Disney heeft veel eigen content wereldwijd, catalogus is vrijwel hetzelfde overal ITT Netflix
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
  zondag 22 mei 2022 @ 13:50:46 #169
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204828888
Jezus wat een bende. Paypal koppelen werkt dus ook niet, want security sms komt niet binnen.
Wel van CDC en andere kaarten.

Ben er al weer klaar mee. CDC is mss kut, maar een belangrijk puntje hebben ze wel mee: het werkt gewoon

[ Bericht 20% gewijzigd door stinkie op 22-05-2022 14:09:04 ]
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  zondag 22 mei 2022 @ 15:18:04 #170
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204829978
Omfg wat een treurnis.

Goed, de truc is als volgt:
Koppel die kaart aan Paypal (volgens plutus site)
Dan krijg je een security sms. Maar die krijg je niet, je moet je push notificaties aanzetten. Dank je wel Google. Dan sms aanvragen en je krijgt in-app de code.
Dan Disney (of wat dan ook dat moeilijk doet met locaties e.d.) betalen met Paypal met die plutus kaart als methode. Dat is gelukt.
Nu wachten op mijn rebate
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  zondag 22 mei 2022 @ 16:43:59 #171
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_204831599
quote:
1s.gif Op zondag 22 mei 2022 13:29 schreef stinkie het volgende:

[..]
Werkt zo’n omweg met de perks, want ik deed deze exercitie voor gratis disney ;)

Dan zou het wellicht ook via Paypal kunnen?
Is dit een maandje gratis?
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
  zondag 22 mei 2022 @ 18:12:26 #172
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204832739
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 16:43 schreef corehype het volgende:

[..]
Is dit een maandje gratis?
Als het goed is maandelijkse rebate, dus elke maand gratis, totdat plutus een CDC doet :’)
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  zondag 22 mei 2022 @ 20:04:44 #173
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_204833866
quote:
1s.gif Op zondag 22 mei 2022 13:11 schreef stinkie het volgende:
Voor wie al een Plutus kaart heeft, is het iemand gelukt daar Disney mee te betalen?

Ik krijg de melding ‘niet mogelijk, betaalmethode komt niet overeen met regio waaruit je je registreert ‘


@:roellie80
Al een paar keer gedaan
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_204836466
quote:
1s.gif Op zondag 22 mei 2022 15:18 schreef stinkie het volgende:
Omfg wat een treurnis.
Chill. Gratis geld maat. Ja, je moet er iets voor doen. Maar dat iets staat niet in verhouding tot de perks die je krijgt. Met dit soort producten krijg je altijd de beste deal als je er op tijd bij bent. Dat heeft als nadeel dat niet nog alles zo smooth werkt als bij andere diensten, maar de rewards zijn stukken beter.

Als Plutus een beetje werkt, dan verwacht ik ook van hun PLU veel meer groeipotentie dan van het uigekauwde Crypto.com - CRO
quote:
1s.gif Op zondag 22 mei 2022 15:18 schreef stinkie het volgende:
Nu wachten op mijn rebate
Ik zal je vast vertellen dat die rebate tot 90 dagen kan duren ;)
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 16:43 schreef corehype het volgende:

[..]
Is dit een maandje gratis?
Permanent. Tenmiste, zolang als Plutus het volhoud. Er zijn meerdere concurrenten die dit soort diensten al langdurig gratis aanbieden.

Zelf heb ik gekozen voor gratis Spotify, Netflix en ¤10 per maand terug op Thuisbezorgd en bij de Aldi. En dan 4% cashback. Ik vind helemaal mooi
  maandag 23 mei 2022 @ 10:08:28 #175
366734 dimmak
bitcoin
pi_204837117
Even een vriendelijke reminder dat gratis geld niet bestaat. Of het nou 20% APR over je stablecoins of perks bij een crypto debitcard. Crypto.com en Anchor zijn hier goede voorbeelden van. Maak er gebruik van als je wil, maar besef wel dat er risico's aan zitten.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 23 mei 2022 @ 10:26:09 #176
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_204837305
Ik dan ook geen betaalde plutus variant nemen. Nu 1 perk. Financieel kan het uit om het goedkoopste abbo te nemen, maar alles daarboven levert geen extra voordeel meer op.

En staken begin ik al helemaal niet meer aan. Ik zit nog vast aan dat cdc en verder gaat alles in USDC a 6% of REIT stock a 15%
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_204837502
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 12:24 schreef raptorix het volgende:

[..]
Je snapt er helemaal niets van.
Ik vind het geen goeie zaak dat de prijs gekoppeld is aan de Nasdaq en dat er in Nederland nog steeds geen pizza's gekocht worden met Bitcoin. We wachten al 14 jaar op die revolutie en interesse van retail lijkt zelfs af te nemen (behalve dan in el Salvador waar mensen gedwongen werden om het te gebruiken).

Dit is geen mening, dit is wat ik constateer in mijn directe omgeving (collega's/ vrienden en familie). Hoe is jouw ervaring hiermee als je kijkt naar je directe omgeving?

Hopelijk kunnen we kritisch blijven en objectief kijken naar hoe onze omgeving hierop anticipeert, behalve dan alleen in deze bubbel te zitten.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 23 mei 2022 @ 10:55:00 #178
366734 dimmak
bitcoin
pi_204837526
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 10:52 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik vind het geen goeie zaak dat de prijs gekoppeld is aan de Nasdaq en dat er in Nederland nog steeds geen pizza's gekocht worden met Bitcoin. We wachten al 14 jaar op die revolutie en interesse van retail lijkt zelfs af te nemen (behalve dan in el Salvador waar mensen gedwongen werden om het te gebruiken).

Dit is geen mening, dit is wat ik constateer in mijn directe omgeving (collega's/ vrienden en familie). Hoe is jouw ervaring hiermee als je kijkt naar je directe omgeving?
Ik heb gister tientallen foto's gezien van Nederlandse pizza's waarvan er ook gekocht zijn met Bitcoin. Er was zelfs een meetup in Den Haag waar pizza's werden gegeten. Nu is dat ook geen grote menigte, maar jouw eigen bubbel is ook niet representatief.

Overigens is de prijs niet gekoppeld aan de Nasdaq, dat er nu een correlatie is betekend niet dat deze blijvend is. Het is niet heel gek dat bitcoin in deze onzekere tijd gezien wordt als een risk asset.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204837533
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 10:55 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ik heb gister tientallen foto's gezien van Nederlandse pizza's waarvan er ook gekocht zijn met Bitcoin. Er was zelfs een meetup in Den Haag waar pizza's werden gegeten.

Overigens is de prijs niet gekoppeld aan de Nasdaq, dat er nu een correlatie is betekend niet dat deze blijvend is. Het is niet heel gek dat bitcoin in deze onzekere tijd gezien wordt als een risk asset.
Omdat het Bitcoin pizza day was... ik heb het over normale dagen
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 23 mei 2022 @ 10:57:40 #180
366734 dimmak
bitcoin
pi_204837541
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 10:56 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Omdat het Bitcoin pizza day was... ik heb het over normale dagen
Vraag eens aan Bitkassa om recente cijfers. De cijfers zijn best leuk voor een land met de beste betalingsinfrastructuur van de wereld.

Maar voor Lightning adoptie moet je vooral naar buitenland kijken.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204837560
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 10:57 schreef dimmak het volgende:

[..]
Vraag eens aan Bitkassa om recente cijfers. De cijfers zijn best leuk voor een land met de beste betalingsinfrastructuur van de wereld.

Maar voor Lightning adoptie moet je vooral naar buitenland kijken.
Zijn er cijfers van Westerse landen? Ik vind bepaalde landen niet echt representatief, vooral niet die arme landen die Bitcoin accepteren maar waarbij de lokale bevolking geen cent heeft en de enige die een mobiel heeft is de toerist die toevallig met Bitcoin betaald.

Ik heb het vooral over landen als Frankrijk, Duitsland, Nederland, Australië. Daar heb ik het meest interesse in.

De dragers van de wereldeconomie.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204837587
quote:
4s.gif Op maandag 23 mei 2022 10:08 schreef dimmak het volgende:
Even een vriendelijke reminder dat gratis geld niet bestaat. Of het nou 20% APR over je stablecoins of perks bij een crypto debitcard. Crypto.com en Anchor zijn hier goede voorbeelden van. Maak er gebruik van als je wil, maar besef wel dat er risico's aan zitten.
Zeker. Maar met veel van dit soort dingen geld ook, als je er vroeg genoeg bij bent kan je genieten van de voordelen. Tot het niet meer werkt, en dan door naar de volgende.

Toevallig gisteren m'n Crypo.com stake kunnen verkopen. Wat er nog van over was tenminste. Maar onderaan de streep ruim ¤5k overgehouden aan dit avontuur.

En nu dus Plutus. Voor zolang als het duurt. Het is nog vroeg, heel vroeg. Er zijn nog maar enkele duizenden kaarten van in omloop

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 23-05-2022 11:08:05 ]
  maandag 23 mei 2022 @ 11:10:12 #183
366734 dimmak
bitcoin
pi_204837603
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 11:01 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Zijn er cijfers van Westerse landen? Ik vind bepaalde landen niet echt representatief, vooral niet die arme landen die Bitcoin accepteren maar waarbij de lokale bevolking geen cent heeft en de enige die een mobiel heeft is de toerist die toevallig met Bitcoin betaald.

Ik heb het vooral over landen als Frankrijk, Duitsland, Nederland, Australië. Daar heb ik het meest interesse in.

De dragers van de wereldeconomie.
Wat jij vindt boeit de mensen weinig die het nodig hebben..
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204837625
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 11:10 schreef dimmak het volgende:

[..]
Wat jij vindt boeit de mensen weinig die het nodig hebben..
Het heeft geen invloed op mijn dagelijks leven, het is een ver van mijn bed show.

Ik ken mensen die al heel hun leven lang roepen dat de Dollar gaat vallen (tientallen jaren), tot nu toe is het nog steeds niet gebeurd. Het wordt allemaal "spannend gemaakt". Puntje bij paaltje gaat misschien over 140 jaar pas de dollar vallen en is er pas over 140 jaar totale adoptie in de westerse wereld.

Ik heb het gevoel dat we in een verkeerde timeframe kijken. Dit gaat niet over 10 of over 20 jaar, dit kan 100 jaar duren
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204837637
Madelon Vos, de Bitcoin familie enz, al die mensen die laten mensen denken alsof er een revolutie aankomt de komende 10 jaar. Puur marketing en om mensen positieve emoties te geven.

Nee, er gaat niet zoveel gebeuren de komende 10 jaar is mijn mening en gedachte, dit gaat nog 100 jaar duren. Totale adoptie.

Dit is een saaie lange rit.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204837675
quote:
4s.gif Op maandag 23 mei 2022 10:08 schreef dimmak het volgende:
Even een vriendelijke reminder dat gratis geld niet bestaat. Of het nou 20% APR over je stablecoins of perks bij een crypto debitcard. Crypto.com en Anchor zijn hier goede voorbeelden van. Maak er gebruik van als je wil, maar besef wel dat er risico's aan zitten.
Basically risk free zei mijn Pal!

quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 23:43 schreef BasEnAad het volgende:

[..]
Wel kansloos dat de cryptomarkt nu gewoon meebeweegt met vooral de tech-aandelen. Inflatie is gigantisch nu. Aan de andere kant is er wel een alternatief voor aandelen en dus ook crypto, nu de rente in de VS omhoog gaat.
Niet vreemd, zodra de geldcreatie omlaag gaat is er nu eenmaal minder geld om te speculeren. En 99,99% van de koopt nu eenmaal liever benzine en boodschappen dan bitcoin.
pi_204837703
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 11:14 schreef firefly3 het volgende:
Het heeft geen invloed op mijn dagelijks leven, het is een ver van mijn bed show.
Dat zei ook iedereen over de computer en het internet.

Totdat mensen het te laat door hadden en hun leven/business/werk gecancelled was.

[ Bericht 43% gewijzigd door #ANONIEM op 23-05-2022 11:27:36 ]
pi_204837733
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 11:27 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Dat zei ook iedereen over de computer en het internet.

Totdat mensen het te laat door hadden en hun leven/business/werk gecancelled was.
De computer en internet had heel snel real-life applicaties. Met bitcoin gaat het allemaal heel langzaam. Na 14 jaar hebben we lightning netwerk. Maar dit is ook alles wat noemenswaardig is. Die NFT's op het Bitcoin netwerk is denk ik ook nog lang niet grootschalig in gebruik (ik zie nog geen hypotheken grootschalig afgesloten worden als Bitcoin NFT).

Dit kan weer 14 jaar extra duren. Hoeveel jaren moeten wij nog wachten?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204837763
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 11:30 schreef firefly3 het volgende:
Het computer en internet had heel snel real-life applicaties. Met bitcoin gaat het allemaal heel langzaam. N
LMAO

Ja voor jou gevoel ja. Lees je eens in in de historie ervan man.

Je dromen van snel rijk worden moeten misschien wat bijgesteld worden ja, maar de bitcoin adoptie gaat extreem snel eigenlijk. Mind blowing stuff

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 23-05-2022 11:35:48 ]
pi_204837766
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 11:30 schreef firefly3 het volgende:
Dit kan weer 14 jaar extra duren. Hoeveel jaren moeten wij nog wachten?
Nog een jaar of 2 voordar MiCa alles de nek omdraait toch?
  maandag 23 mei 2022 @ 11:35:06 #191
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_204837771
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 11:30 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het computer en internet had heel snel real-life applicaties. Met bitcoin gaat het allemaal heel langzaam. Na 14 jaar hebben we lightning netwerk. Maar dit is ook alles wat noemenswaardig is. Die NFT's op het Bitcoin netwerk is denk ik ook nog lang niet grootschalig in gebruik (ik zie nog geen hypotheken grootschalig afgesloten worden als Bitcoin NFT).

Dit kan weer 14 jaar extra duren. Hoeveel jaren moeten wij nog wachten?
Het biedt allemaal te weinig werkelijke voordelen om echt gebruikt te gaan worden. Met internet kon je mailen en informatie opzoeken op n het begin. Maar waar kan ik in het echte leven nu crypto voor gebruiken wat het allemaal makkelijker maakt? Om te betalen heb ik mijn bank-app en tikkies. Via een QR en iDeal betaal ik op internet. Daar kom ik gewoon altijd mee uit de voeten.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_204837798
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 11:35 schreef LXIV het volgende:

[..]
Het biedt allemaal te weinig werkelijke voordelen om echt gebruikt te gaan worden. Met internet kon je mailen en informatie opzoeken op n het begin. Maar waar kan ik in het echte leven nu crypto voor gebruiken wat het allemaal makkelijker maakt? Om te betalen heb ik mijn bank-app en tikkies. Via een QR en iDeal betaal ik op internet. Daar kom ik gewoon altijd mee uit de voeten.
Als het alleen maar een hedge wordt tegenover :

https://www.npostart.nl/college-tour/22-05-2022/KN_1729332

En de feds is het al biljoenen waard. Het hoeft letterlijk niets anders te doen. En het functioneerd al 13 jaar prima.
pi_204837810
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 11:34 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
LMAO

Ja voor jou gevoel ja. Lees je eens in in de historie ervan man.

Je dromen van snel rijk worden moeten misschien wat bijgesteld worden ja, maar de bitcoin adoptie gaat extreem snel eigenlijk. Mind blowing stuff
Het gevoel heb ik dat je meer op een roze wolk zit dan dat je met beide benen op de grond staat. In de westerse wereld zie ik niemand met Bitcoin betalen die ik ken, en ik heb een redelijk groot sociale kenniskring met allerlei verschillende achtergronden.

quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 11:35 schreef LXIV het volgende:

[..]
Het biedt allemaal te weinig werkelijke voordelen om echt gebruikt te gaan worden. Met internet kon je mailen en informatie opzoeken op n het begin. Maar waar kan ik in het echte leven nu crypto voor gebruiken wat het allemaal makkelijker maakt? Om te betalen heb ik mijn bank-app en tikkies. Via een QR en iDeal betaal ik op internet. Daar kom ik gewoon altijd mee uit de voeten.
Dit dus, het heeft nog géén echte meerwaarde in de Westerse wereld.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204837816
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 11:35 schreef LXIV het volgende:

[..]
Het biedt allemaal te weinig werkelijke voordelen om echt gebruikt te gaan worden. Met internet kon je mailen en informatie opzoeken op n het begin. Maar waar kan ik in het echte leven nu crypto voor gebruiken wat het allemaal makkelijker maakt? Om te betalen heb ik mijn bank-app en tikkies. Via een QR en iDeal betaal ik op internet. Daar kom ik gewoon altijd mee uit de voeten.

Zoals vaak bij innovaties is pas veel later duidelijk voor de massa wat de toegevoegde waarde is. Misschien is dat niks voor Bitcoin. Maar waarschijnlijk is het nog te vroeg dit met zekerheid te zeggen
pi_204837817
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 10:52 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik vind het geen goeie zaak dat de prijs gekoppeld is aan de Nasdaq en dat er in Nederland nog steeds geen pizza's gekocht worden met Bitcoin. We wachten al 14 jaar op die revolutie en interesse van retail lijkt zelfs af te nemen (behalve dan in el Salvador waar mensen gedwongen werden om het te gebruiken).

Dit is geen mening, dit is wat ik constateer in mijn directe omgeving (collega's/ vrienden en familie). Hoe is jouw ervaring hiermee als je kijkt naar je directe omgeving?

Hopelijk kunnen we kritisch blijven en objectief kijken naar hoe onze omgeving hierop anticipeert, behalve dan alleen in deze bubbel te zitten.
Misschien moet je eerst eens stoppen met je fakeposts voordat je een serieuse discussie wilt aangaan.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204837822
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 11:39 schreef firefly3 het volgende:
Het gevoel heb ik dat je meer op een roze wolk zit dan dat je met beide benen op de grond staat. In de westerse wereld zie ik niemand met Bitcoin betalen die ik ken, en ik heb een redelijk groot sociale kenniskring met allerlei verschillende achtergronden.

Ik zou je 200 coins en farms gewoon verkopen als ik jou was.
  maandag 23 mei 2022 @ 11:58:18 #197
366734 dimmak
bitcoin
pi_204837982
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 11:39 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het gevoel heb ik dat je meer op een roze wolk zit dan dat je met beide benen op de grond staat. In de westerse wereld zie ik niemand met Bitcoin betalen die ik ken, en ik heb een redelijk groot sociale kenniskring met allerlei verschillende achtergronden.
Jouw beperkte sociale kring is niet representatief voor de gehele wereldbevolking.

quote:
[..]
Dit dus, het heeft nog géén echte meerwaarde in de Westerse wereld.
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 11:35 schreef LXIV het volgende:

[..]
Het biedt allemaal te weinig werkelijke voordelen om echt gebruikt te gaan worden. Met internet kon je mailen en informatie opzoeken op n het begin. Maar waar kan ik in het echte leven nu crypto voor gebruiken wat het allemaal makkelijker maakt? Om te betalen heb ik mijn bank-app en tikkies. Via een QR en iDeal betaal ik op internet. Daar kom ik gewoon altijd mee uit de voeten.
https://bitcoinmagazine.c(...)-financial-privilege
https://www.amazon.com/Ch(...)dstein/dp/B09V2NM9VJ

Om er mee te betalen heeft in Nederland inderdaad niet zoveel meerwaarde voor de betaler aangezien we het beste betalingsnetwerk hebben ter wereld. Als ontvanger heeft het wel weer voordelen. Het kan goedkoper, sneller en je ontvangt Bitcoin. Bitcoin aanhouden als betaler en ontvanger heeft dan ook weer haar voordelen (store of value).

Maar buiten Nederland of zelfs Europa zijn er vele landen waar het wel voordelen heeft. Kijk vooral naar die landen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204838005
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 11:35 schreef LXIV het volgende:

[..]
Het biedt allemaal te weinig werkelijke voordelen om echt gebruikt te gaan worden. Met internet kon je mailen en informatie opzoeken op n het begin. Maar waar kan ik in het echte leven nu crypto voor gebruiken wat het allemaal makkelijker maakt? Om te betalen heb ik mijn bank-app en tikkies. Via een QR en iDeal betaal ik op internet. Daar kom ik gewoon altijd mee uit de voeten.
80 procent van de wereld heeft geen vrije mogelijkheid om te bankieren of de luxe van een stabiele munt, snap je nu waarom zoiets handig is?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838012
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 11:58 schreef dimmak het volgende:

[..]
Jouw beperkte sociale kring is niet representatief voor de gehele wereldbevolking.
[..]
[..]
https://bitcoinmagazine.c(...)-financial-privilege
https://www.amazon.com/Ch(...)dstein/dp/B09V2NM9VJ

Om er mee te betalen heeft in Nederland inderdaad niet zoveel meerwaarde voor de betaler aangezien we het beste betalingsnetwerk hebben ter wereld. Als ontvanger heeft het wel weer voordelen. Het kan goedkoper, sneller en je ontvangt Bitcoin. Bitcoin aanhouden als betaler en ontvanger heeft dan wel weer haar voordelen (store of value).

Maar buiten Nederland of zelfs Europa zijn er vele landen waar het wel voordelen heeft. Kijk vooral naar die landen.
Het zijn vooral allemaal Afrikaanse landen waar ik zelfs nooit een vakantie naar zou willen boeken vanwege de burgeroorlogen die daar woeden.

Deze mensen kunnen niet ééns een mobiele telefoon aanschaffen, laat staan dat zij de kennis in huis hebben om met Bitcoin te betalen. In deze landen gelooft men nog in Voodoo...

Het is idee is leuk, maar de praktijk is anders.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 23 mei 2022 @ 12:03:02 #200
366734 dimmak
bitcoin
pi_204838016
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:02 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het zijn vooral allemaal Afrikaanse landen waar ik zelfs nooit een vakantie naar zou willen boeken vanwege de burgeroorlogen die daar woeden.

Deze mensen kunnen niet ééns een mobiele telefoon aanschaffen, laat staan dat zij de kennis in huis hebben om met Bitcoin te betalen. In deze landen gelooft men nog in Voodoo...

Het is idee is leuk, maar de praktijk is anders.
:') Aldus firefly3 vanaf zijn ivoren toren.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204838017
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:01 schreef raptorix het volgende:

[..]
80 procent van de wereld heeft geen vrije mogelijkheid om te bankieren of de luxe van een stabiele munt, snap je nu waarom zoiets handig is?
Ben je weleens naar Afrika geweest, deze derde wereldlanden bezocht?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204838020
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:03 schreef dimmak het volgende:

[..]
:') Aldus firefly3 vanaf zijn ivoren toren.
Voor jou dezelfde vraag, ben je weleens in Afrika geweest?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 23 mei 2022 @ 12:05:14 #203
366734 dimmak
bitcoin
pi_204838028
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:03 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Voor jou dezelfde vraag, ben je weleens in Afrika geweest?
Dat is relevant omdat?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204838032
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:05 schreef dimmak het volgende:

[..]
Dat is relevant omdat?
Omdat je dan weet wat deze mensen zich bezig houdt en hoe zij leven.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204838038
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:03 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ben je weleens naar Afrika geweest, deze derde wereldlanden bezocht?
Ja, meeste mobiel bankeren.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838040
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:05 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Omdat je dan weet wat deze mensen zich bezig houdt en hoe zij leven.
Ben je wel eens in India of China geweest?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838043
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:06 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ja, meeste mobiel bankeren.
Vreemd, mijn ervaring is anders. De meeste mensen hebben cash in hun lokale currency.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204838044
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:03 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ben je weleens naar Afrika geweest, deze derde wereldlanden bezocht?
Toevallig wel ja.
pi_204838050
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:06 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Vreemd, mijn ervaring is anders. De meeste mensen hebben cash in hun lokale currency.
Als ze dat al hebben dan is dat meestal aan zeer hoge inflatie onderhevig.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838063
Daarnaast zijn er ook steeds meer Nederlanders uitgesloten van het kunnen hebben van een bankrekening.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838066
De meeste mensen in arme landen hebben te weinig geld om een mobiel en internet aan te schaffen. Dus het Bitcoin lightning netwerk richt zich dan alleen op de kleine rijke deel van de bevolking.

Deze kleine rijke deel van de bevolking is deels corrupt en heeft andere wegen zoals mastercards en visa met dollars.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204838067
Overigens is als reiziger het altijd lastig.

Zelfs in de metro in Duitsland kan je bijvoorbeeld niet met je pas betalen en moet je knaken in een machine gooien. Of een restaurant dat je contant moet betalen terwijl je maar 200 euros uit een automaat kan trekken (tegen kosten).

Paar weken terug in Griekenland 2,5 euro per pin transactie betalen. Mooie systemen inderdaad om de banken extreem rijk te maken. _O_

[ Bericht 24% gewijzigd door #ANONIEM op 23-05-2022 12:11:01 ]
  maandag 23 mei 2022 @ 12:09:49 #213
366734 dimmak
bitcoin
pi_204838068
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:05 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Omdat je dan weet wat deze mensen zich bezig houdt en hoe zij leven.
Oké :')

Om je vraag te beantwoorden, ik ben in diverse arme landen in Zuid- en Midden-Amerika, Azië en Afrika geweest ja. Ik doe ook dagelijks zaken met die mensen. Wat wil je weten?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204838073
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:09 schreef firefly3 het volgende:
De meeste mensen in arme landen hebben te weinig geld om een mobiel en internet aan te schaffen. Dus het Bitcoin lightning netwerk richt zich dan alleen op de kleine rijke deel van de bevolking.

Deze kleine rijke deel van de bevolking is deels corrupt en heeft andere wegen zoals mastercards en visa met dollars.
En over welk Afrikaans land hebben we dat dan bijvoorbeeld?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838077
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:09 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Overigens is als reiziger het altijd lastig.

Zelfs in de metro in Duitsland kan je bijvoorbeeld niet met je pas betalen en moet je knaken in een machine gooien. Of een restaurant dat je contant moet betalen terwijl je maar 200 euros uit een automaat kan trekken (tegen kosten).
Duitsland is een beetje een vreemd land, percentage wat daar aan internetbankieren doet is slechts rond de 50 procent.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 23 mei 2022 @ 12:11:46 #216
366734 dimmak
bitcoin
pi_204838084
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:09 schreef firefly3 het volgende:
De meeste mensen in arme landen hebben te weinig geld om een mobiel en internet aan te schaffen. Dus het Bitcoin lightning netwerk richt zich dan alleen op de kleine rijke deel van de bevolking.

Deze kleine rijke deel van de bevolking is deels corrupt en heeft andere wegen zoals mastercards en visa met dollars.
https://www.theguardian.c(...)overnment-in-a-panic
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204838087
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:10 schreef raptorix het volgende:

[..]
En over welk Afrikaans land hebben we dat dan bijvoorbeeld?
Die werden zojuist gepost, soedan... nigeria... daar hebben mensen normaal geen internet..

quote:
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 23 mei 2022 @ 12:13:17 #218
366734 dimmak
bitcoin
pi_204838091
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:09 schreef dimmak het volgende:

[..]
Oké :')

Om je vraag te beantwoorden, ik ben in diverse arme landen in Zuid- en Midden-Amerika, Azië en Afrika geweest ja. Ik doe ook dagelijks zaken met die mensen. Wat wil je weten?
Kleine anekdote. Ik heb zakenrelaties uit Sri Lanka een 3 kwart jaar geleden geholpen met het kopen van o.a. Bitcoin. Zoals we weten is die inflatie daar nog steeds hard aan het gaan en is het land zelfs failliet. Die mensen danken mij nog dagelijks.

[ Bericht 0% gewijzigd door dimmak op 23-05-2022 12:20:53 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204838095
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:12 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Die werden zojuist gepost, soedan... nigeria... daar hebben mensen normaal geen internet..
[..]

Je hebt geen internet nodig, men doet dat al 20 jaar via bijvoorbeeld SMS
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838096
https://www.premiumtimesn(...)2022-world-bank.html
Number of poor people in Nigeria to reach 95 million in 2022
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 23 mei 2022 @ 12:14:57 #221
366734 dimmak
bitcoin
pi_204838106
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:13 schreef firefly3 het volgende:
https://www.premiumtimesn(...)2022-world-bank.html
Number of poor people in Nigeria to reach 95 million in 2022
Je kan in Afrika Bitcoin kopen al vanaf 20(!) cent. Het is letterlijk een reddingsboei voor deze mensen.

quote:
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204838108
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:12 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Die werden zojuist gepost, soedan... nigeria... daar hebben mensen normaal geen internet..
[..]

quote:
Nigeria had 79.3 million active bank accounts in 2019.
https://www.statista.com/(...)accounts-in-nigeria/
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838113
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:14 schreef dimmak het volgende:

[..]
Je kan in Afrika Bitcoin kopen al vanaf 20(!) cent. Het is letterlijk een reddingsboei voor deze mensen.
[..]

De massa houdt zich bezig met overleven, hebben niet ééns een mobiel.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204838125
quote:
Waarvan talloze in gebruik door buitenlanders die geld moeten witwassen via het corrupte nigeria.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204838129
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:15 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De massa houdt zich bezig met overleven, hebben niet ééns een mobiel.
Ik betwijfel zeer of je wel echt in Afrika bent geweest, je lult maar wat.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 23 mei 2022 @ 12:17:38 #226
366734 dimmak
bitcoin
pi_204838131
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:15 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De massa houdt zich bezig met overleven, hebben niet ééns een mobiel.
Je zou ook gewoon eens op de links kunnen klikken en wat lezen.

99,5% had in 2020 een mobiele telefoon in Nigeria.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204838136
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:17 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Waarvan talloze in gebruik door buitenlanders die geld moeten witwassen via het corrupte nigeria.
Ah dus we hebben wellicht een usecase for Lightning network?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838138
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:17 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik betwijfel zeer of je wel echt in Afrika bent geweest, je lult maar wat.
Je bent vast alleen in het toeristengebied geweest. Het is zeer triest hoeveel mensen in de buitenwijken leven.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204838147
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:17 schreef dimmak het volgende:

[..]
Je zou ook gewoon eens op de links kunnen klikken en wat lezen.

99,5% had in 2020 een mobiele telefoon in Nigeria.
Klopt, dat zie je in veel "armere" landen, men heeft de computer overgeslagen en mobiel is daar gewoon een eerste levensbehoefte, daarnaast kost een smartphone natuurlijk echt geen 1000+ euro, mijn huidige telefoon koste me 120 euro en die doet het prima.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838157
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:18 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Je bent vast alleen in het toeristengebied geweest. Het is zeer triest hoeveel mensen in de buitenwijken leven.
Ja en jij als Nederlander bent zeker even door de sloppenwijken van Nigeria gelopen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 23 mei 2022 @ 12:20:26 #231
366734 dimmak
bitcoin
pi_204838161
Keer op keer wordt bewezen dat je onzin post en dan nog vol blijven houden. :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204838169
Laten we de discussie hierbij laten. Jullie zien extreme Bitcoin adoptie in arme landen, ik zie dit niet.

In el Salvador blijkt het ook al tegen te vallen

Most Salvadorans have already ditched their national bitcoin wallets

https://restofworld.org/2(...)20of%20El%20Salvador's,National%20Bureau%20of%20Economic%20Research.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204838192
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:21 schreef firefly3 het volgende:
Laten we de discussie hierbij laten. Jullie zien extreme Bitcoin adoptie in arme landen, ik zie dit niet.

In el Salvador blijkt het ook al tegen te vallen

Most Salvadorans have already ditched their national bitcoin wallets

https://restofworld.org/2(...)20of%20El%20Salvador's,National%20Bureau%20of%20Economic%20Research.
Kun je alsteblieft quoten, je legt elke keer mensen woorden in de mond.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838200
Trouwens waar ben je geweest in Nigeria?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 23 mei 2022 @ 12:25:27 #235
366734 dimmak
bitcoin
pi_204838207
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:21 schreef firefly3 het volgende:
Laten we de discussie hierbij laten. Jullie zien extreme Bitcoin adoptie in arme landen, ik zie dit niet.

In el Salvador blijkt het ook al tegen te vallen

Most Salvadorans have already ditched their national bitcoin wallets

https://restofworld.org/2(...)20of%20El%20Salvador's,National%20Bureau%20of%20Economic%20Research.
Dat is net hoe je de cijfer interpreteert. 70% van de ondervraagden hebben Chivo geďnstalleerd. 40% van de mensen gebruikt Chivo nog steeds nadat ze die bonus van 30 dollar hebben geďnd. 11% ontvangt remittances via de Chivo app.

En dan gaat het onderzoek alleen nog maar over het gebruik van Chivo. Prima cijfers na een jaar.

Jij ziet het niet omdat je het niet wil zien.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204838222
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:25 schreef dimmak het volgende:

[..]
Dat is net hoe je de cijfer interpreteert. 70% van de ondervraagden hebben Chivo geďnstalleerd. 40% van de mensen gebruikt Chivo nog steeds nadat ze die bonus van 30 dollar hebben geďnd. 11% ontvangt remittances via de Chivo app.

En dan gaat het onderzoek alleen nog maar over het gebruik van Chivo. Prima cijfers na een jaar.

Jij ziet het niet omdat je het niet wil zien.
Ja chipknip is ook compleet mislukt, dat girale geld wil niet echt lukken in Nederland.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 23 mei 2022 @ 12:31:36 #237
366734 dimmak
bitcoin
pi_204838251
De Bitcoin Standaard is vandaag trouwens flink in de aanbieding. Leestip @firefly3
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 23 mei 2022 @ 12:40:44 #239
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_204838322
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 11:40 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Zoals vaak bij innovaties is pas veel later duidelijk voor de massa wat de toegevoegde waarde is. Misschien is dat niks voor Bitcoin. Maar waarschijnlijk is het nog te vroeg dit met zekerheid te zeggen
Dat er scepsis was tegen het internet betekent niet dat er zinnig gebruik is voor bitcoin
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 23 mei 2022 @ 12:42:20 #240
366734 dimmak
bitcoin
pi_204838333
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:40 schreef LXIV het volgende:

[..]
Dat er scepsis was tegen het internet betekent niet dat er zinnig gebruik is voor bitcoin
Dat we in NL iDeal hebben betekent ook niet dat Bitcoin geen bestaansrecht heeft in de wereld.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204838357
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:40 schreef LXIV het volgende:

[..]
Dat er scepsis was tegen het internet betekent niet dat er zinnig gebruik is voor bitcoin
Zie paar posts hierboven, 80% van de wereld heeft geen toegang tot vrij bankieren danwel een munt die niet aan heftige inflatie onderhevig is, sterker nog in Nederland zijn ook grote groepen die geen toegang tot banken hebben.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838372
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:40 schreef LXIV het volgende:
Dat er scepsis was tegen het internet betekent niet dat er zinnig gebruik is voor bitcoin
Wat is er onzinnig aan Store of Value?

Dat heeft namelijk de samenleving gemaakt tot wat we nu zijn.
  maandag 23 mei 2022 @ 12:50:37 #243
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_204838407
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:01 schreef raptorix het volgende:

[..]
80 procent van de wereld heeft geen vrije mogelijkheid om te bankieren of de luxe van een stabiele munt, snap je nu waarom zoiets handig is?
Bitcoin is extreem instabiel
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_204838422
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:50 schreef LXIV het volgende:

[..]
Bitcoin is extreem instabiel
Zucht je blijft dit maar herhalen, er zijn genoeg providers/apps die het Lightning netwerk benutten en direct omzetten naar lokale currencies. Weet je wat ook instabiel is? De Euro, maar dan altijd naar beneden, nooit omhoog.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838481
quote:
De volgende Ponzi die aan het instorten is?
٩๏̯͡๏)۶
pi_204838496
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 12:45 schreef raptorix het volgende:

[..]
Zie paar posts hierboven, 80% van de wereld heeft geen toegang tot vrij bankieren danwel een munt die niet aan heftige inflatie onderhevig is, sterker nog in Nederland zijn ook grote groepen die geen toegang tot banken hebben.
Que?
De enige reden waarom ik in Bitcoin zit is dat ik de ijdele hoop heb dat die over een jaar of 4 een paar ton waard is :')
blablablabla
pi_204838497
quote:
Ik heb weleens ouderwetse post gehad van deze ponzi.
pi_204838508
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:04 schreef Elan het volgende:

[..]
Que?
De enige reden waarom ik in Bitcoin zit is dat ik de ijdele hoop heb dat die over een jaar of 4 een paar ton waard is :')
Dat geld voor eigenlijk iedereen :P

Of het trouwens een grote groep is weet ik niet, maar je hebt bijvoorbeeld een vaste woon en verblijfsplaats nodig voor een bankrekening.
pi_204838516
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:04 schreef Elan het volgende:

[..]
Que?
De enige reden waarom ik in Bitcoin zit is dat ik de ijdele hoop heb dat die over een jaar of 4 een paar ton waard is :')
Probeer jij maar als sekswerker of coffeeshop eigenaar een bankrekening te openen, en deze groepen breiden op dit moment hard uit, steeds grotere mensen worden op dit moment uitgesloten van het bankverkeerd.

Overigens gebruik ik Bitcoin zelf ook niet voor betalingen, maar het ging over de vraag of Bitcoin nuttig is, het antwoord is heel simpel, ja, het woord al in de praktijk gebruikt, dus we hoeven het daar niet weer over te gaan hebben.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838524
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:06 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Dat geld voor eigenlijk iedereen :P

Of het trouwens een grote groep is weet ik niet, maar je hebt bijvoorbeeld een vaste woon en verblijfsplaats nodig voor een bankrekening.
Ja maar dat heb je ook nodig ook voor een baan of een uitkering, dus hoe die mensen dan aan geld komen om crypto te kopen is me alsnog een raadsel.
blablablabla
pi_204838533
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:08 schreef Elan het volgende:

[..]
Ja maar dat heb je ook nodig ook voor een baan of een uitkering, dus hoe die mensen dan aan geld komen om crypto te kopen is me alsnog een raadsel.
Als jij zonder geld zit kan ik je even wat crypto opsturen :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838567
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:09 schreef raptorix het volgende:

[..]
Als jij zonder geld zit kan ik je even wat crypto opsturen :)
Maar dat zal ik dan alsnog ergens moeten omzetten in fiat anders heb je er weinig aan. Plus je kunt het geld ook gewoon opsturen zoals al eeuwen gedaan word.
blablablabla
pi_204838577
Valt me op dat er telkens extreme situaties naar voren gehaald worden, bijvoorbeeld in Nigeria wonen of coffeeshop eigenaar worden of dat de Euro crasht. Zo kan ik ook usecases verzinnen voor het gebruik van Pokémon kaartjes als store of value. Bijvoorbeeld: stel in gebieden waar je wilt betalen maar geen telefonie is, dan zijn Pokémon kaartjes dé oplossing!
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204838588
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:07 schreef raptorix het volgende:

[..]
Probeer jij maar als sekswerker of coffeeshop eigenaar een bankrekening te openen, en deze groepen breiden op dit moment hard uit, steeds grotere mensen worden op dit moment uitgesloten van het bankverkeerd.

Overigens gebruik ik Bitcoin zelf ook niet voor betalingen, maar het ging over de vraag of Bitcoin nuttig is, het antwoord is heel simpel, ja, het woord al in de praktijk gebruikt, dus we hoeven het daar niet weer over te gaan hebben.
Dat is waar maar betreft voornamelijk zakelijke rekeningen. En zoals @LXIV al terecht opmerkte is gezien de volatiliteit maar hier de vraag in hoeverre Bitcoin een reëel alternatief is. Plus er van uit gaande dat je klanten ouderwets in fiat betalen je zal het nog steeds ergens moeten omzetten.
blablablabla
pi_204838595
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:17 schreef firefly3 het volgende:
Valt me op dat er telkens extreme situaties naar voren gehaald worden, bijvoorbeeld in Nigeria wonen of coffeeshop eigenaar worden of dat de Euro crasht. Zo kan ik ook usecases verzinnen voor het gebruik van Pokémon kaartjes als store of value. Bijvoorbeeld: stel in gebieden waar je wilt betalen maar geen telefonie is, dan zijn Pokémon kaartjes dé oplossing!
Jij haalt notabene zelf Nigeria aan :') :') :') :') :') :')
Waar ben je trouwens geweest in Nigeria?

Daarnaast vraag jij om usecases, ik geef gewoon aan dat 80 procent van de wereld niet over een bankrekening beschikt of gebruik kan maken van valuta die niet aan heftige inflatie onderhevig is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838618
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:19 schreef Elan het volgende:

[..]
Dat is waar maar betreft voornamelijk zakelijke rekeningen. En zoals @:LXIV al terecht opmerkte is gezien de volatiliteit maar hier de vraag in hoeverre Bitcoin een reëel alternatief is. Plus er van uit gaande dat je klanten ouderwets in fiat betalen je zal het nog steeds ergens moeten omzetten.
Er word elke keer volitaliteit aangehaald, er zijn gewoon oplossingen waarbij je niet eens doorhebt dat het via het Lightning netwerk gaat, je hebt gewoon direct het bedrag in je lokale valuta.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838623
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:22 schreef raptorix het volgende:

[..]
Er word elke keer volitaliteit aangehaald, er zijn gewoon oplossingen waarbij je niet eens doorhebt dat het via het Lightning netwerk gaat, je hebt gewoon direct het bedrag in je lokale valuta.
Zonder potentieel waardeverlies?
blablablabla
pi_204838624
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:20 schreef raptorix het volgende:

[..]
Jij haalt notabene zelf Nigeria aan :') :') :') :') :') :')
Waar ben je trouwens geweest in Nigeria?

Daarnaast vraag jij om usecases, ik geef gewoon aan dat 80 procent van de wereld niet over een bankrekening beschikt of gebruik kan maken van valuta die niet aan heftige inflatie onderhevig is.
Dimmak gaf Nigeria aan als usecase.

quote:
De usecases in de link vind ik niet echt een goede usecase, meer een ver-van-mijn-bed-show wat zich nog niet bewezen heeft in de praktijk. Daar heb ik niets aan, daar hebben mijn vrienden en familie ook niets aan of iedereen die ik ken in de Westerse wereld. Het is ook niet bewezen dat het grootschalig een succes is.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204838627
Laten we vooral niet doen alsof crypto draait om armoedebestrijging en ongelijkheid. Dat Cardano Africa event was ook een lachertje.
blablablabla
pi_204838645
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:23 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Dimmak gaf Nigeria aan als usecase.
[..]
De usecases in de link vind ik niet echt een goede usecase, meer een ver-van-mijn-bed-show wat zich nog niet bewezen heeft in de praktijk. Daar heb ik niets aan, daar hebben mijn vrienden en familie ook niets aan of iedereen die ik ken in de Westerse wereld. Het is ook niet bewezen dat het grootschalig een succes is.

Alles wat nieuw is heeft vrijwel geen directie adaptie, dat is namelijk het hele concept van een usecase, op basis van techniek ga je kijken naar usecases, en die usecases heb ik keer op keer aangegeven, dat jij aankomt met: Het is geen succes.......
Dacht je dat het internet in 1996 zo een groot succes was?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838668
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:26 schreef raptorix het volgende:

[..]
Alles wat nieuw is heeft vrijwel geen directie adaptie, dat is namelijk het hele concept van een usecase, op basis van techniek ga je kijken naar usecases, en die usecases heb ik keer op keer aangegeven, dat jij aankomt met: Het is geen succes.......
Dacht je dat het internet in 1996 zo een groot succes was?
in 1996 ging ik al online tegen vrienden computer spelletjes spelen. Met Bitcoin heb ik na 14 jaar dit soort plezier nog steeds niet gehad. Dus ik vraag me af hoeveel jaar we moeten wachten totdat we de vruchten zien in ons dagelijks leven, 100 jaar?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204838674
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:17 schreef firefly3 het volgende:
Valt me op dat er telkens extreme situaties naar voren gehaald worden, bijvoorbeeld in Nigeria wonen of coffeeshop eigenaar worden of dat de Euro crasht. Zo kan ik ook usecases verzinnen voor het gebruik van Pokémon kaartjes als store of value. Bijvoorbeeld: stel in gebieden waar je wilt betalen maar geen telefonie is, dan zijn Pokémon kaartjes dé oplossing!
Het is grappig dat je zo kritsch bent op de usecases van bitcoin maar wel geld verliest aan een overduidelijke UST ponzi scheme overigens!
  maandag 23 mei 2022 @ 13:31:00 #263
366734 dimmak
bitcoin
pi_204838675
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:24 schreef Elan het volgende:
Laten we vooral niet doen alsof crypto draait om armoedebestrijging en ongelijkheid. Dat Cardano Africa event was ook een lachertje.
Zolang je Bitcoin nog steeds hetzelfde ziet als alle andere crypto en zelfs vergelijkt met Cardano snap ik je wel ja.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204838685
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:31 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Het is grappig dat je zo kritsch bent op de usecases van bitcoin maar wel geld verliest aan een overduidelijke UST ponzi scheme overigens!
Ik ben ook zwaar zeer kritisch over altcoins, daarom heb ik amper verlies met UST gelopen want ik heb meerdere backup strategiëen lopen. Divide & conquer.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204838686
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:29 schreef firefly3 het volgende:

[..]
in 1996 ging ik al online tegen vrienden computer spelletjes spelen. Met Bitcoin heb ik na 14 jaar dit soort plezier nog steeds niet gehad. Dus ik vraag me af hoeveel jaar we moeten wachten totdat we de vruchten zien in ons dagelijks leven, 100 jaar?
Ik had in 1998 1 van de eerste webshops, weetje wat iedereen zei?
Waarom zou ik iets via het internet bestellen als ik ook naar de winkel kan lopen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838695
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:32 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik ben ook zwaar zeer kritisch over altcoins, daarom heb ik amper verlies met UST gelopen want ik heb meerdere backup strategiëen lopen. Divide & conquer.
Je loopt altijd maar te pochen met je strategie, als je een beetje vent bent deel je gewoon je portefeuile, kunnen we zien of je echt wat verdient.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838700
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:32 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik had in 1998 1 van de eerste webshops, weetje wat iedereen zei?
Waarom zou ik iets via het internet bestellen als ik ook naar de winkel kan lopen.
Niet te vergelijken, webshop is een usecase wat nog niet bestond. Geld opnemen/verzenden van lightning is een usecase wat iDeal al heeft.

Als Bitcoin echt nieuwe usecases had, was ik het er met je eens.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 23 mei 2022 @ 13:35:16 #268
366734 dimmak
bitcoin
pi_204838705
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:34 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Niet te vergelijken, webshop is een usecase wat nog niet bestond. Geld opnemen/verzenden van lightning is een usecase wat iDeal al heeft.

Als Bitcoin echt nieuwe usecases had, was ik het er met je eens.
Bitcoin verstuurt decentraal geld zonder tussenkomst van een 3e partij p2p. Dat is toch een hele nieuwe usecase aangezien de war on cash is ingezet.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204838711
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:34 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Niet te vergelijken, webshop is een usecase wat nog niet bestond. Geld opnemen/verzenden van lightning is een usecase wat iDeal al heeft.

Als Bitcoin echt nieuwe usecases had, was ik het er met je eens.
Om maar 1 voorbeeld te noemen, je kunt je eigen betaalsysteem draaien, voor Nederland niet super nuttig, maar ga maar eens geld overmaken naar Duitsland, is lang niet altijd realtime.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838715
quote:
7s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:31 schreef dimmak het volgende:

[..]
Zolang je Bitcoin nog steeds hetzelfde ziet als alle andere crypto en zelfs vergelijkt met Cardano snap ik je wel ja.
Omdat die actief zijn in de regio met hun gedecentraliseerd bankieren. Bitcoin bestaat al 14 jaar en er is nog geen reet veranderd in die landen.

In theorie zou het kunnen werken, dat ben ik met je eens. Maar je kan in Nigeria ook gewoon een bankrekening openen, dus daaruit kun je alleen maar concluderen dat de problemen meer sociaal-cultureel zijn dat er technische aspecten aan ten grondslag liggen .
blablablabla
pi_204838720
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:36 schreef Elan het volgende:

[..]
Omdat die actief zijn in de regio met hun gedecentraliseerd bankieren. Bitcoin bestaat al 14 jaar en er is nog geen reet veranderd in die landen.

In theorie zou het kunnen werken, dat ben ik met je eens. Maar je kan in Nigeria ook gewoon een bankrekening openen, dus daaruit kun je alleen maar concluderen dat de problemen meer sociaal-cultureel zijn dat er technische aspecten aan ten grondslag liggen .
Zal je nog een usecase geven, China met hun social credit systeem.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838734
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:34 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Niet te vergelijken, webshop is een usecase wat nog niet bestond. Geld opnemen/verzenden van lightning is een usecase wat iDeal al heeft.

Als Bitcoin echt nieuwe usecases had, was ik het er met je eens.
Heel Afrika draait op Western Union. Mensen sturen elkaar gewoon geld.
blablablabla
pi_204838779
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:37 schreef raptorix het volgende:

[..]
Zal je nog een usecase geven, China met hun social credit systeem.
En een verbod op transacties in combinatie met een regering die alles monitort. Dat gaat verdere adoptie vast ten goede komen.
blablablabla
pi_204838788
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:35 schreef dimmak het volgende:

[..]
Bitcoin verstuurt decentraal geld zonder tussenkomst van een 3e partij p2p. Dat is toch een hele nieuwe usecase aangezien de war on cash is ingezet.
Dit bedoelde ik... "de war on cash". Deze war on cash is al tientallen jaren gaande. Ik weet nog dat mensen volledig in olie en goud gingen vanwege de toekomstige val van de Dollar en alle munteenheden in Europa.

Nu zijn we tientallen jaren verder en nog steeds zitten we in hetzelfde riedeltje.

Er komt geen plotselinge switch, dit kan tientallen tot wel 100-200 jaar duren. Het is allemaal niet zo spannend.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204838794
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:35 schreef raptorix het volgende:

[..]
Om maar 1 voorbeeld te noemen, je kunt je eigen betaalsysteem draaien, voor Nederland niet super nuttig, maar ga maar eens geld overmaken naar Duitsland, is lang niet altijd realtime.
De wereld vergaat niet als het niet realtime is.

Als de betaling een paar uur duurt of een dag ben ik ook tevreden zelfs.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204838797
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:46 schreef Elan het volgende:

[..]
En een verbod op transacties in combinatie met een regering die alles monitort. Dat gaat verdere adoptie vast ten goede komen.
Chinezen sparen op deze manier voor hun kinderen, als die dan gaan studeren in het Westen kunnen ze dat meegeven.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838799
Gamestops crypto wallet is live.
https://wallet.gamestop.com/wallets

Blijkbaar met lagere fees. Heb gezien dat de fee op een $20k transactie slechts 2% was.
Layer 1 op ETH en Layer 2 op loopring.

Ben verder niet zo bekend met crypto, dus weet ook niet of dit lage, normale, of hoge fees zijn.
pi_204838804
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:47 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Dit bedoelde ik... "de war on cash". Deze war on cash is al tientallen jaren gaande. Ik weet nog dat mensen volledig in olie en goud gingen vanwege de toekomstige val van de Dollar en alle munteenheden in Europa.

Nu zijn we tientallen jaren verder en nog steeds zitten we in hetzelfde riedeltje.

Er komt geen plotselinge switch, dit kan tientallen tot wel 100-200 jaar duren. Het is allemaal niet zo spannend.
Waarom denk je dat de overheden Crypto zo hard aanpakken?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838814
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:49 schreef Refragmental het volgende:
Gamestops crypto wallet is live.
https://wallet.gamestop.com/wallets

Blijkbaar met lagere fees. Heb gezien dat de fee op een $20k transactie slechts 2% was.
Layer 1 op ETH en Layer 2 op loopring.

Ben verder niet zo bekend met crypto, dus weet ook niet of dit lage, normale, of hoge fees zijn.
Geen idee, maar gezien de aard van dit bedrijf, en dat ze een wallet in "Betta" anbieden vind ik wel bijzonder, oh sorry dat je crypto weg is, de boel was nog in ontwikkeling.....
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838827
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:51 schreef raptorix het volgende:

[..]
Geen idee, maar gezien de aard van dit bedrijf, en dat ze een wallet in "Betta" anbieden vind ik wel bijzonder, oh sorry dat je crypto weg is, de boel was nog in ontwikkeling.....
Aha, je hebt dus geen idee dat Gamestop intussen al meer dan een jaar aan de weg aan het timmeren is op gebied van crypto en bezig is met een omvorming naar e-Commerce met een budget van 2miljard?

Plus, je moet me even uitleggen hoe zij jouw wallet+inhoud kunnen weggooien. Is de wallet in hun eigendom?
pi_204838834
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:50 schreef raptorix het volgende:

[..]
Waarom denk je dat de overheden Crypto zo hard aanpakken?
Omdat ze het snel als manier van witwassen en kansspelen zien. Niet zozeer omdat ze voorbereiden op een Great Reset en alle andere grote theorieën die tegen complotten aanliggen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204838837
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:49 schreef raptorix het volgende:

[..]
Chinezen sparen op deze manier voor hun kinderen, als die dan gaan studeren in het Westen kunnen ze dat meegeven.
Dat is wel slim als store of value is er zeker een grote toekomst maar de praktische haalbaarheid als betaalmiddel (hoewel in theorie perfect) heb ik grote twijfels omdat overheden er te weinig zicht op hebben en zullen blijven dwarsliggen op elke denkbare manier.
Die zullen hun eigen (sterk gereguleerde) munten gaan uitgeven welke gemeengoed worden. Een digitale dollar en euro etc.
blablablabla
pi_204838844
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:55 schreef Refragmental het volgende:

[..]
Aha, je hebt dus geen idee dat Gamestop intussen al meer dan een jaar aan de weg aan het timmeren is op gebied van crypto en bezig is met een omvorming naar e-Commerce met een budget van 2miljard?

Plus, je moet me even uitleggen hoe zij jouw wallet+inhoud kunnen weggooien. Is de wallet in hun eigendom?
Ik ken gamestop zeer goed, veel onderzoek naar dit bedrijf gedaan, het is een flutbedrijf wat gehyped is door Reddit kleuters. En deze wallet is gewoon een Chrome extension, lekker veilig man :')
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 23 mei 2022 @ 13:57:06 #284
366734 dimmak
bitcoin
pi_204838845
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:47 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Dit bedoelde ik... "de war on cash". Deze war on cash is al tientallen jaren gaande. Ik weet nog dat mensen volledig in olie en goud gingen vanwege de toekomstige val van de Dollar en alle munteenheden in Europa.

Nu zijn we tientallen jaren verder en nog steeds zitten we in hetzelfde riedeltje.

Er komt geen plotselinge switch, dit kan tientallen tot wel 100-200 jaar duren. Het is allemaal niet zo spannend.
Hetzelfde riedeltje? Binnen 5 jaar zijn vrijwel alle pinautomaten verdwenen uit het straatbeeld.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204838850
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:56 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Omdat ze het snel als manier van witwassen en kansspelen zien. Niet zozeer omdat ze voorbereiden op een Great Reset en alle andere grote theorieën die tegen complotten aanliggen.
Witwasssen en crimineel gebruik is al lang ontkracht, en kanspellen gevaar? LOL ik zie de hele dag Toto reclames van de overheid op TV :') :') :') :')
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838851
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:57 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik ken gamestop zeer goed, veel onderzoek naar dit bedrijf gedaan, het is een flutbedrijf wat gehyped is door Reddit kleuters. En deze wallet is gewoon een Chrome extension, lekker veilig man :')
Aha, je hebt "onderzoek" gedaan. :D
pi_204838859
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:56 schreef Elan het volgende:

[..]
Dat is wel slim als store of value is er zeker een grote toekomst maar de praktische haalbaarheid als betaalmiddel (hoewel in theorie perfect) heb ik grote twijfels omdat overheden er te weinig zicht op hebben en zullen blijven dwarsliggen op elke denkbare manier.
Die zullen hun eigen (sterk gereguleerde) munten gaan uitgeven welke gemeengoed worden. Een digitale dollar en euro etc.
Ik begreep ook dat op die manier veel van die Miners gefinancieerd werden, die kregen fysiek spaargeld van investeerders en die kregen het direct in Crypto terug als vergoeding.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838861
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:57 schreef Refragmental het volgende:

[..]
Aha, je hebt "onderzoek" gedaan. :D
Ja, ik heb in ieder geval de jaarverslagen doorgenomen, en jij?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838864
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:57 schreef dimmak het volgende:

[..]
Hetzelfde riedeltje? Binnen 5 jaar zijn vrijwel alle pinautomaten verdwenen uit het straatbeeld.
Als onderdeel van een geheim agenda, of gewoon om praktische redenen?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204838871
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:57 schreef raptorix het volgende:

[..]
Witwasssen en crimineel gebruik is al lang ontkracht, en kanspellen gevaar? LOL ik zie de hele dag Toto reclames van de overheid op TV :') :') :') :')
Als je het hebt over Nederland, ik zie gewoon Bitvavo enzo met zelfs ondersteuning van de Nederlandse bank. Dus ik zie geen grootschalige paniek ofzo.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 23 mei 2022 @ 14:00:47 #291
366734 dimmak
bitcoin
pi_204838875
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:36 schreef Elan het volgende:

[..]
Omdat die actief zijn in de regio met hun gedecentraliseerd bankieren. Bitcoin bestaat al 14 jaar en er is nog geen reet veranderd in die landen.
Wat had je verwacht? Dat Satoshi op magische wijze op elke telefoon een wallet zou plaatsen? Bitcoin is nog steeds in ontwikkeling en nog niet klaar voor massale adoptie. Nog steeds een work in progress.

quote:
In theorie zou het kunnen werken, dat ben ik met je eens. Maar je kan in Nigeria ook gewoon een bankrekening openen, dus daaruit kun je alleen maar concluderen dat de problemen meer sociaal-cultureel zijn dat er technische aspecten aan ten grondslag liggen .
Dan heb je nog steeds te maken met een valuta gecontroleerd door een onderdrukkende regering.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204838882
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:57 schreef dimmak het volgende:

[..]
Hetzelfde riedeltje? Binnen 5 jaar zijn vrijwel alle pinautomaten verdwenen uit het straatbeeld.
Omdat ze constant target zijn van ramkraken ja :P .
blablablabla
  maandag 23 mei 2022 @ 14:01:39 #293
366734 dimmak
bitcoin
pi_204838888
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:59 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Als onderdeel van een geheim agenda, of gewoon om praktische redenen?
Ik heb het niet over een geheime agenda. Het is geen geheim dat cash weg moet omwille van criminaliteit. Praktische redenen komen pas later.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204838890
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 14:00 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Als je het hebt over Nederland, ik zie gewoon Bitvavo enzo met zelfs ondersteuning van de Nederlandse bank. Dus ik zie geen grootschalige paniek ofzo.
Ik werk zelf voor een cryptoclub je hoeft mij echt niet te vertellen hoe die verhouding is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 23 mei 2022 @ 14:02:43 #295
366734 dimmak
bitcoin
pi_204838898
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 14:01 schreef Elan het volgende:

[..]
Omdat ze constant target zijn van ramkraken ja :P .
Ah, daarom verdwijnt cash. Door de ramkraken.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204838899
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 14:01 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ik heb het niet over een geheime agenda. Het is geen geheim dat cash weg moet omwille van criminaliteit. Praktische redenen komen pas later.
Het is wel zo handig als je van de ene dag op de andere de Euro wilt vervangen voor een digitale dat iedereen netjes zijn geld op de bank heeft, ik denk dat het moment dichterbij ligt dan we denken.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838907
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:59 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ja, ik heb in ieder geval de jaarverslagen doorgenomen, en jij?
Ik ben al dik anderhalf jaar iedere dag met dat bedrijf bezig en alle GME aandeel gerelateerde zaken (dus ook de 10-K's).... en jij wist blijkbaar niets eens dat ze met een wallet bezig waren. So much voor jouw "onderzoek"
pi_204838918
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 14:01 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik werk zelf voor een cryptoclub je hoeft mij echt niet te vertellen hoe die verhouding is.
Wanneer denk je dat de "great reset" begint?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204838934
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 14:03 schreef Refragmental het volgende:

[..]
Ik ben al dik anderhalf jaar iedere dag met dat bedrijf bezig en alle GME aandeel gerelateerde zaken (dus ook de 10-K's).... en jij wist blijkbaar niets eens dat ze met een wallet bezig waren. So much voor jouw "onderzoek"
Ze waren ook bezig met een samenwerking met Microsoft X-Box, dat bleek achteraf te gaan om een soort van terminal in de Fysieke winkel waar je dan je username moest invoeren of zoiets :')
Als je de verslagen had doorgenomen dan had je ook geweten dat ze online minimaal omzetten, en dat ze lange huurcontracten voor fysieke winkels hebben.

Dit bedrijf is gewoon het best te omschrijven als: Altijd te laat.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838939
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 14:04 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Wanneer denk je dat de "great reset" begint?
Is al bezig, maar ik verwacht de digitale "Euro" binnen 2 a 3 jaar.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204838942
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 14:01 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ik heb het niet over een geheime agenda. Het is geen geheim dat cash weg moet omwille van criminaliteit. Praktische redenen komen pas later.
5 jaar geleden zeiden ze al dat alle pinautomaten zouden verdwijnen. Ja het verdwijnt heel langzaam uit het straatbeeld, niet echt spectaculair.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')