abonnement Unibet Coolblue
pi_203611518


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
http://forum.fok.nl/topic/2399122

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: http://forum.fok.nl/topic/2408251/1/400#p175313682

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203611610
@dimmak beetje kinderachtig om zo'n titel te plaatsen voor mijn "what if" situatie wat momenteel niet aan de orde is. Had je niet een betere titel kunnen verzinnen waar iedereen aan heeft in plaats van zo'n troll titel?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 11 februari 2022 @ 11:20:21 #3
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203611641
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 10:28 schreef Blik het volgende:

[..]
Isdatzo? (vond ik wel een toepasselijke reactie :D)

Zit dat geld niet veel vast in kunst, vastgoed, fondsen, etc. Waardoor het dus wel onderdeel uitmaakt van de economie.
Deels wel natuurlijk, maar naar verhouding veel minder dan er bij de middenklasse gebeurt. Maar wanneer bijvoorbeeld die kunst of dat vastgoed verhandeld wordt dan sijpelt er maar heel weinig door van de bovenkant naar de onderkant van de pyramide.

In het huidige systeem is het zo dat de verdiensten op kapitaal veel hoger zijn dan die op arbeid, waardoor bezit resulteert in meer bezit. Ad infinitum. De vraag is natuurlijk hoelang dat goed gaat want toenemende ongelijkheid leidt tot toenemende spanningen in de samenleving.
Huilen dan.
  vrijdag 11 februari 2022 @ 11:24:42 #4
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203611694
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 10:29 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Bedrijfsleven zal op EU basis gezet moeten worden.
Wat niet gaat omdat EU landen onder elkaar al lekker belastingvoordelen voor bedrijven maken.
Zelfde met bedrijven die hun hoofdkantoor verhuizen buiten de EU om op die manier geen belasting te betalen.

Wil je dat oplossen dan zal het op wereld basis gedaan moeten worden
Wat nooit niet zal gebeuren.
Maar om altijd de gewonen burgers hun zakken leeg te knijpen is geen oplossing simpel

We zijn niet geboren om te werken voor te overleven .
We zijn geen batterij die leeg gezogen kan worden en als het kapot is aan de kant te gooien.
Genoeg mensen die hun lichaam of geestelijke kapot hebben gewerkt en dan hun bezittingen moeten verkopen omdat ze anders geen hulp krijgen zoals een uitkering of zelfs een afkeur .
Zeker op lage loon is een afkeur bijna niet meer mogelijk om dat afkeur op loon basis is gemaakt.

Alles is te krom geworden .
Ik zie even niet hoe deze post een reactie op mijn vraag is. Als je geen belasting op vermogen, of het doorgeven daarvan, heft dan moet je dat ergens anders compenseren. De vraag aan jou: waar gaan we dat compenseren?

En: hoe gaan we het probleem waarbij bezit resulteert in meer bezit aanpakken?
Huilen dan.
  vrijdag 11 februari 2022 @ 11:54:27 #5
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203612236
Laat die bearmarket maar weer terugkomen ik vind deze tijdelijke pump maar niks.

klik om te spelen
Man of Steal.
pi_203612291
Een bearmarket komt niet even terug of gaat niet even weg, dat zou jij toch moeten weten.
What Would Goku Do
  vrijdag 11 februari 2022 @ 12:02:53 #7
423584 begaaierd
Ik Begaai, Hij Begaait, Wij...
pi_203612374
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 11:54 schreef SuperNeger het volgende:
Laat die bearmarket maar weer terugkomen ik vind deze tijdelijke pump maar niks.
:O
pi_203612389
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 11:54 schreef SuperNeger het volgende:
Laat die bearmarket maar weer terugkomen ik vind deze tijdelijke pump maar niks.

[ afbeelding ]
Week is nog niet voorbij :W
pi_203612469
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 11:16 schreef firefly3 het volgende:
@:dimmak beetje kinderachtig om zo'n titel te plaatsen voor mijn "what if" situatie wat momenteel niet aan de orde is. Had je niet een betere titel kunnen verzinnen waar iedereen aan heeft in plaats van zo'n troll titel?
:')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203612578
quote:
7s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 11:20 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Deels wel natuurlijk, maar naar verhouding veel minder dan er bij de middenklasse gebeurt. Maar wanneer bijvoorbeeld die kunst of dat vastgoed verhandeld wordt dan sijpelt er maar heel weinig door van de bovenkant naar de onderkant van de pyramide.

In het huidige systeem is het zo dat de verdiensten op kapitaal veel hoger zijn dan die op arbeid, waardoor bezit resulteert in meer bezit. Ad infinitum. De vraag is natuurlijk hoelang dat goed gaat want toenemende ongelijkheid leidt tot toenemende spanningen in de samenleving.
pi_203612681
Bovenstaande is tevens het antwoord op naivelingen die denken dat crypto het systeem gaat veranderen :')
pi_203612717
Man man man wat een niveau tegenwoordig in dit topic...
pi_203612907
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 12:22 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Man man man wat een niveau tegenwoordig in dit topic...
Niet alleen dit topic hoor :')
pi_203613316
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 12:22 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Man man man wat een niveau tegenwoordig in dit topic...
Er zijn wat opgeblazen egootjes hier die zichzelf ontzettend geweldig vinden. Komt de sfeer niet altijd ten goede.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_203613538
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 12:48 schreef recursief het volgende:

[..]
Er zijn wat opgeblazen egootjes hier die zichzelf ontzettend geweldig vinden. Komt de sfeer niet altijd ten goede.
Mee eens, in plaats van ideeën uit te wisselen gaan ze je persoonlijk aanvallen. Bitcoin is helaas "kapot te kopen" en lijkt ironisch genoeg een zwakheid van Bitcoin te zijn. Is niet echt iets om grappig over te doen of persoonlijk aan te vallen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203613618
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 12:59 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Mee eens, in plaats van ideeën uit te wisselen gaan ze je persoonlijk aanvallen. Bitcoin is helaas "kapot te kopen" en lijkt ironisch genoeg een zwakheid van Bitcoin te zijn. Is niet echt iets om grappig over te doen of persoonlijk aan te vallen.
Nou leg dan eens uit hoe je bitcoin kapot kan kopen om te beginnen
pi_203613767
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 13:03 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Nou leg dan eens uit hoe je bitcoin kapot kan kopen om te beginnen
Als een instantie alle Bitcoins opkoopt (om tot 21 miljoen te komen), zal de arm-rijk verdeling in de wereld hetzelfde blijven/groter worden en is Bitcoin niet meer de decentrale oplossing als dat het voorbestemd was. Met meer dan de helft van alle Bitcoins kunnen zij tevens het Bitcoin netwerk kraken.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203614123
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 13:12 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Als een instantie alle Bitcoins opkoopt (om tot 21 miljoen te komen), zal de arm-rijk verdeling in de wereld hetzelfde blijven/groter worden en is Bitcoin niet meer de decentrale oplossing als dat het voorbestemd was. Met meer dan de helft van alle Bitcoins kunnen zij tevens het Bitcoin netwerk kraken.
Leg dan eens uit hoe dat "als" werkt. En welke instantie?

En hoe gaat de verdeling hetzelfde zijn? Bitcoin is op dit moment totaal niet in bezit van de rijke namelijk. Dus hoe gaan de bitcoiners uitgekocht worden en toch arm blijven?

En hoeveel geld denk je dat er nodig is om tot de helft van alle bitcoins te komen?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 11-02-2022 13:25:51 ]
  vrijdag 11 februari 2022 @ 13:25:25 #19
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203614125
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 13:12 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Als een instantie alle Bitcoins opkoopt (om tot 21 miljoen te komen), zal de arm-rijk verdeling in de wereld hetzelfde blijven/groter worden en is Bitcoin niet meer de decentrale oplossing als dat het voorbestemd was. Met meer dan de helft van alle Bitcoins kunnen zij tevens het Bitcoin netwerk kraken.
Zoveel bitcoins zijn er niet te koop. Als ze dat uberhaupt al zouden proberen dan kopen ze de huidige supply die te koop staan op en pompen ze zelf de prijs van elke bitcoin die ze extra willen kopen naar astronomische hoogte. Dat is dus onmogelijk, bitcoin is al te gedecentraliseerd. Dan hadden ze dat in de beginjaren moeten doen
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 11 februari 2022 @ 13:30:40 #20
62913 Blik
The one and Only!
pi_203614356
Ik vraag me ook af waar een instantie eventje 500 miljard vandaan tovert om 10 miljoen bitcoin te kopen tegen gemiddeld 50.000 dollar.
  vrijdag 11 februari 2022 @ 13:46:50 #21
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203614824
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 13:12 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Als een instantie alle Bitcoins opkoopt (om tot 21 miljoen te komen), zal de arm-rijk verdeling in de wereld hetzelfde blijven/groter worden en is Bitcoin niet meer de decentrale oplossing als dat het voorbestemd was. Met meer dan de helft van alle Bitcoins kunnen zij tevens het Bitcoin netwerk kraken.
Hoe kunnen ze met 50+% bitcoins 'het netwerk kraken?'

Volgens mij ben je een beetje in de war met hashrate.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203614918
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 13:25 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Leg dan eens uit hoe dat "als" werkt. En welke instantie?

En hoe gaat de verdeling hetzelfde zijn? Bitcoin is op dit moment totaal niet in bezit van de rijke namelijk. Dus hoe gaan de bitcoiners uitgekocht worden en toch arm blijven?

En hoeveel geld denk je dat er nodig is om tot de helft van alle bitcoins te komen?
Het is technisch mogelijk, ik zie nu tegenstribbeling van je over het "hoe en waarom" terwijl dit een duidelijke flaw is. Maar ik ga hier wel op in:

Bijvoorbeeld BlackRock, zij kunnen gemakkelijk alle beschikbare Bitcoins blijven bijkopen. Hoeveel geld er hiervoor nodig is? Je hebt continu een stroom nodig van tientallen/honderden miljarden om alles op te kopen van de miners en de exchanges leeg te kopen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203614976
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 13:30 schreef Blik het volgende:
Ik vraag me ook af waar een instantie eventje 500 miljard vandaan tovert om 10 miljoen bitcoin te kopen tegen gemiddeld 50.000 dollar.
BlackRock, heeft ongeveer 20% van Facebook, Google, heeft alle banken, materieel Amerikaanse defensie, alle grote luchtvaartmaatschpijen, Macdonalds enz. Die zouden best Bitcoin kunnen opkopen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 11 februari 2022 @ 13:51:14 #24
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203614981
Over belasting op arbeid gesproken. Fijn dat het belastingstelsel meegroeit met de inflatie (lol)

twitter
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203614984
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 13:49 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het is technisch mogelijk, ik zie nu tegenstribbeling van je over het "hoe en waarom" terwijl dit een duidelijke flaw is. Maar ik ga hier wel op in:

Bijvoorbeeld BlackRock, zij kunnen gemakkelijk alle beschikbare Bitcoins blijven bijkopen. Hoeveel geld er hiervoor nodig is? Je hebt continu een stroom nodig van tientallen/honderden miljarden om alles op te kopen van de miners en de exchanges leeg te kopen.
En hoe komt blackrock dan aan honderden miljarden?

Het enige wat kapot gaat bij deze actie is de buying power van die honderden miljarden... Je maakt namelijk het fiat papieren systeem kapot en niet de bitcoin die gewoon precies 1 bitcoin waard blijven....

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 11-02-2022 13:51:50 ]
pi_203614991
quote:
14s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 13:46 schreef fathank het volgende:

[..]
Hoe kunnen ze met 50+% bitcoins 'het netwerk kraken?'

Volgens mij ben je een beetje in de war met hashrate.
Hashrate idd
https://www.investopedia.com/terms/1/51-attack.asp

The attackers would be able to prevent new transactions from gaining confirmations, allowing them to halt payments between some or all users. They would also be able to reverse transactions that were completed while they were in control of the network, meaning they could double-spend coins.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203615010
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 13:49 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het is technisch mogelijk, ik zie nu tegenstribbeling van je over het "hoe en waarom" terwijl dit een duidelijke flaw is. Maar ik ga hier wel op in:

Bijvoorbeeld BlackRock, zij kunnen gemakkelijk alle beschikbare Bitcoins blijven bijkopen. Hoeveel geld er hiervoor nodig is? Je hebt continu een stroom nodig van tientallen/honderden miljarden om alles op te kopen van de miners en de exchanges leeg te kopen.
Je verhaal klopt niet. Er zijn geloof ik maar iets van 4 miljard Bitcoins in omloop. (verplaatst over de afgelopen 5 jaar). Die kan je kopen. Waarmee geld hoe meer je er koopt, hoe durder de volgende zal zijn. Het verhaal van stroom, dat je wil gebuiken om te minen neem ik aan? Er zijn minder dan 2 miljoen Bitcoin nog maar te minen, en dit gaat je nog tientallen jaren kosten

Het kraken kan alleen door meer dan 50% van de haspower te hebben. Niet door een aantal Bitcoins te hebben
pi_203615038
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 13:51 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
En hoe komt blackrock dan aan honderden miljarden?

Het enige wat kapot gaat bij deze actie is de buying power van die honderden miljarden... Je maakt namelijk het fiat papieren systeem kapot en niet de bitcoin die gewoon precies 1 bitcoin waard blijven....
Je kunt Bitcoin onbruikbaar maken, en BlackRock heeft genoeg geld.

https://www.investopedia.com/terms/1/51-attack.asp
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203615080
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 13:51 schreef firefly3 het volgende:
BlackRock, heeft ongeveer 20% van
Begrijp je uberhaupt wel wat Blackrock is?

Blackrock beheerd vermogens. Niet hun hebben 20% van al deze bedrijven. Ze beheren de vermogens van andere mensen....

Het is geen centrale bank wat even 10 miljard print en dan vrolijk aandelen microsoft voor zichzelf gaat kopen...
pi_203615092
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 13:52 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Je verhaal klopt niet. Er zijn geloof ik maar iets van 4 miljard Bitcoins in omloop. (verplaatst over de afgelopen 5 jaar). Die kan je kopen.

Ja, als je die allemaal opkoopt dan kun je toch uiteindelijk 51% van alle Bitcoin bezitten?
quote:
Waarmee geld hoe meer je er koopt, hoe durder de volgende zal zijn.

Klopt, maar dan is het technisch toch nog mogelijk?
quote:
Het verhaal van stroom, dat je wil gebuiken om te minen neem ik aan? Er zijn minder dan 2 miljoen Bitcoin nog maar te minen, en dit gaat je nog tientallen jaren kosten
Tijdens het minen kan er toch ingekocht worden, zoveel mogelijk?
quote:
Het kraken kan alleen door meer dan 50% van de haspower te hebben. Niet door een aantal Bitcoins te hebben
Ja dat is waar. Dan maar bitcoins verkopen en meer hashpower verkrijgen ;)
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203615117
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 13:53 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Je kunt Bitcoin onbruikbaar maken, en BlackRock heeft genoeg geld.

https://www.investopedia.com/terms/1/51-attack.asp
Je trolt weer lekker op niveau
pi_203615121
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 13:55 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Begrijp je uberhaupt wel wat Blackrock is?

Blackrock beheerd vermogens. Niet hun hebben 20% van al deze bedrijven. Ze beheren de vermogens van andere mensen....

Het is geen centrale bank wat even 10 miljard print en dan vrolijk aandelen microsoft voor zichzelf gaat kopen...
Ja, de vermogens van de rijkste families van de wereld die zelf een orgaan vormen
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203615197
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 13:57 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ja, de vermogens van de rijkste families van de wereld die zelf een orgaan vormen
Ik heb nog ergens 500 euro in ishares SPY etf, dan hoor ik nu ook wel bij deze groep zeker?
pi_203615223
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 14:02 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Ik heb nog ergens 500 euro in ishares SPY etf, dan hoor ik nu ook wel bij deze groep zeker?
Tja je hebt twee opties. Of trollen of in je achterhoofd houden dat het Bitcoin netwerk niet perfect is.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203615274
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 11:54 schreef SuperNeger het volgende:
Laat die bearmarket maar weer terugkomen ik vind deze tijdelijke pump maar niks.

[ afbeelding ]
  vrijdag 11 februari 2022 @ 14:08:38 #36
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203615285
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 13:51 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Hashrate idd
https://www.investopedia.com/terms/1/51-attack.asp

The attackers would be able to prevent new transactions from gaining confirmations, allowing them to halt payments between some or all users. They would also be able to reverse transactions that were completed while they were in control of the network, meaning they could double-spend coins.
Wat een genie ben je ook.

Brb ff een datacenter zo groot als 3 Gigafactories bouwen en alle miningcapaciteit opkopen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 11 februari 2022 @ 14:10:16 #37
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203615322
Blackrock kan dat. Die zijn het rijkste van iedereen.

Dat ze daarmee honderden miljarden vernietigen doet er verder niet toe, maar het kan.

Bitcoin is kapot _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203615328
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 14:04 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Tja je hebt twee opties. Of trollen of in je achterhoofd houden dat het Bitcoin netwerk niet perfect is.
Ja omdat teoretisch gezien bitcoin opgekocht kan worden door één partij werkt bitcoin niet.

Maar hoe dat dan in de praktijk zou moeten weet deze troll helaas niet.

Beetje jammer dat ze jou nog een platform geven in dit topic eigenlijk.
pi_203615334
quote:
14s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 14:08 schreef fathank het volgende:

[..]
Wat een genie ben je ook.

Brb ff een datacenter zo groot als 3 Gigafactories bouwen en alle miningcapaciteit opkopen.

Trollen over iets dat technisch mogelijk is. Apart. Weleens van Malware gehoord? Er zijn genoeg doemscenario's te bedenken. Maar je wilt hier liever niet over nadenken, ik begrijp het.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203615366
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 14:11 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Trollen over iets dat technisch mogelijk is. Apart. Weleens van Malware gehoord? Er zijn genoeg doemscenario's te bedenken. Maar je wilt hier liever niet over nadenken, ik begrijp het.
Je fantasie de loop laten staat niet 1-1 met nadenken fyi.

Wat is je nieuwe plan, een malware dat alle asiqs in de wereld hacked en laat minen voor de grote boze families?
pi_203615370
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 14:10 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Ja omdat teoretisch gezien bitcoin opgekocht kan worden door één partij werkt bitcoin niet.

Maar hoe dat dan in de praktijk zou moeten weet deze troll helaas niet.

Beetje jammer dat ze jou nog een platform geven in dit topic eigenlijk.
Wat nu niet gebeurt betekent niet dat het in de toekomst nooit zou kunnen. En wie zegt dat het met écht geld opgekocht moet worden? Wat dacht je van exchanges die gehackt worden en dergelijke? Er zijn honderden manieren.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203615383
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 14:13 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Je fantasie de loop laten staat niet 1-1 met nadenken fyi.

Wat is je nieuwe plan, een malware dat alle asiqs in de wereld hacked en laat minen voor de grote boze families?
Met Bitcoin vecht je tegen de FED. Wat denk je zelf, dat zij tevreden zijn met Bitcoin?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 11 februari 2022 @ 14:14:55 #43
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203615397
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 14:11 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Trollen over iets dat technisch mogelijk is. Apart. Weleens van Malware gehoord? Er zijn genoeg doemscenario's te bedenken. Maar je wilt hier liever niet over nadenken, ik begrijp het.
Ik denk liever na over zinnige dingen IPV dat één entiteit honderden miljarden gaat spenderen om Bitcoin proberen kapot te maken.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203615408
quote:
14s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 14:14 schreef fathank het volgende:

[..]
Ik denk liever na over zinnige dingen IPV dat één entiteit honderden miljarden gaat spenderen om Bitcoin proberen kapot te maken.
Als de centrale bank echt genoeg heeft van Bitcoin gaat dit gebeuren, de machthebbers moeten immers machtig blijven.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 11 februari 2022 @ 14:17:48 #45
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203615431
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 14:16 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Als de centrale bank echt genoeg heeft van Bitcoin gaat dit gebeuren, de machthebbers moeten immers machtig blijven.
En het volk dom.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203615445
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 14:13 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Wat nu niet gebeurt betekent niet dat het in de toekomst nooit zou kunnen. En wie zegt dat het met écht geld opgekocht moet worden? Wat dacht je van exchanges die gehackt worden en dergelijke? Er zijn honderden manieren.
Exchanges hebben niet alle of de helft van alle bitcoin beschikbaar.

Je hebt duidelijk niet echt heel diep over je eigen troll acties nagedacht nog.

Not your keys, not your bitcoin btw, een les die je waarschijnlijk nog niet kent
quote:
14s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 14:14 schreef fathank het volgende:

[..]
Ik denk liever na over zinnige dingen IPV dat één entiteit honderden miljarden gaat spenderen om Bitcoin proberen kapot te maken.
Jonge dan ken jij Blackrock nog niet. Die verkopen hun 10 biljoen AUM gewoon even voor 10x en daarmee kopen ze dan bitcoin puur om het kapot te maken. Ohja dan hacken ze ook nog even alle miners en nodes. En dan zetten ze bitcoin gewoon offline weet je wel.

En als mensen echt niet willen verkopen, want dat doen die bitcoiners helemaal niet eens. Dan hacken we gewoon alle exchanges en doen de verkoop orders zelf wel!

Theoretish zie ik geen probleem in mijn getroll

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 11-02-2022 14:18:57 ]
pi_203615489
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 14:18 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Exchanges hebben niet alle of de helft van alle bitcoin beschikbaar.

Je hebt duidelijk niet echt heel diep over je eigen troll acties nagedacht nog.

Not your keys, not your bitcoin btw, een les die je waarschijnlijk nog niet kent

Al een paar keer heb ik verwoord dat er continu Bitcoin bijgekocht moet worden over een langere tijdsperiode, inclusief wat de miners telkens produceren.
quote:
[..]
Jonge dan ken jij Blackrock nog niet. Die verkopen hun 10 biljoen AUM gewoon even voor 10x en daarmee kopen ze dan bitcoin puur om het kapot te maken. Ohja dan hacken ze ook nog even alle miners en nodes. En dan zetten ze bitcoin gewoon offline weet je wel.

En als mensen echt niet willen verkopen, want dat doen die bitcoiners helemaal niet eens. Dan hacken we gewoon alle exchanges en doen de verkoop orders zelf wel!

Theoretish zie ik geen probleem in mijn getroll
Je hoeft niet zo dramatisch te doen, ik ben het er mee eens dat de kans klein is. Maar technisch is het mogelijk. Wat snap je hier niet aan? Waarom moet je hierover emotioneel doen in plaats van toegeven dat het niet 100% waterdicht is?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203615513
De kans is 0.000001% dat Amerika aangevallen wordt vanwege een zombie apocalypse. Maar alsnog oefenen zij hierop op om een zombie apocalypse te bestrijden:

https://www.history.com/n(...)he-u-s-government-is

En ik denk dat de kans op een zombie apocalypse kleiner is dan de Bitcoin scenario die ik opnoemde.

Jullie verwarren wat technisch mogelijk is, en wat waarschijnlijk is.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203615772
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 12:59 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Mee eens, in plaats van ideeën uit te wisselen gaan ze je persoonlijk aanvallen. Bitcoin is helaas "kapot te kopen" en lijkt ironisch genoeg een zwakheid van Bitcoin te zijn. Is niet echt iets om grappig over te doen of persoonlijk aan te vallen.
Gast de enige die dit topic verziekt met onzin ben jij. Je loopt al vanaf dag 1 te janken over Bitcoin(maxi's). Of je trollt echt mega hard of je loopt hier poep te verkondigen omdat je kennis niet toereikend is. Dan niet gaan huilen omdat mensen ook op die manier op jou reageren.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203615779
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 12:59 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Mee eens, in plaats van ideeën uit te wisselen gaan ze je persoonlijk aanvallen. Bitcoin is helaas "kapot te kopen" en lijkt ironisch genoeg een zwakheid van Bitcoin te zijn. Is niet echt iets om grappig over te doen of persoonlijk aan te vallen.
Koop een spiegel. Ik schaar jou ook onder die opgeblazen egootjes. Je laat geen mogelijkheid onbenut om uit de hoogte te vertellen hoe gelijk jij hebt en hoe erg anderen het mis hebben. Echt hoor, je maakt deze reeks er vaak niet leuker op.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_203615857
SuperNeger heeft gelijk, er is geen discussie mogelijk als je niet bullish genoeg bent. Ben benieuwd of er ook zo tegengestribbeld wordt als je de voor- en nadelen van Ethereum of Shiba bespreekt. Bitcoin lijkt haast een geloof in plaats van dat de technische plus (en minpunten) besproken worden.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203615917
Ik dacht dat @SuperNeger pas volgende week weer zou posten.

Vermoeiend dit wel. Erg kinderachtig vooral, los van wie er gelijk heeft.
  vrijdag 11 februari 2022 @ 14:55:45 #53
62913 Blik
The one and Only!
pi_203615920
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 13:51 schreef firefly3 het volgende:

[..]
BlackRock, heeft ongeveer 20% van Facebook, Google, heeft alle banken, materieel Amerikaanse defensie, alle grote luchtvaartmaatschpijen, Macdonalds enz. Die zouden best Bitcoin kunnen opkopen.
Het is een heel groot stukje minder dat ze van Facebook en Google hebben, namelijk maar rond de 6%.

Daarnaast is Blackrock eigenaar van die aandelen omdat wij (het gepeupel) via Blackrock investeren in bijvoorbeeld iShares fondsen. Ze beheren slechts dat geld en zijn niet de daadwerkelijke eigenaar van dat geld.

Laatste, als ze bitcoin gaan opkopen heeft dat een mega-effect op de prijs, zeker op het moment dat ze schaars worden in de markt. No way dat die prijs op 50k dollar blijft hangen
pi_203615943
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 14:55 schreef Blik het volgende:

[..]
Het is een heel groot stukje minder dat ze van Facebook en Google hebben, namelijk maar rond de 6%.

Daarnaast is Blackrock eigenaar van die aandelen omdat wij (het gepeupel) via Blackrock investeren in bijvoorbeeld iShares fondsen. Ze beheren slechts dat geld en zijn niet de daadwerkelijke eigenaar van dat geld.

Laatste, als ze bitcoin gaan opkopen heeft dat een mega-effect op de prijs, zeker op het moment dat ze schaars worden in de markt. No way dat die prijs op 50k dollar blijft hangen
Bedankt voor het verduidelijken, hier kan ik wat mee ^O^
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203615979
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 14:52 schreef firefly3 het volgende:
SuperNeger heeft gelijk, er is geen discussie mogelijk als je niet bullish genoeg bent. Ben benieuwd of er ook zo tegengestribbeld wordt als je de voor- en nadelen van Ethereum of Shiba bespreekt. Bitcoin lijkt haast een geloof in plaats van dat de technische plus (en minpunten) besproken worden.
Probeer dan eens op een normale manier een discussie los te maken. Ik reageer in het laatste topic serieus op je en krijg ik een reactie dat ik nog veel heb te leren waarna je gewoon verder gaat met poep posten. Of poep, je denkt te weten hoe de vork in de steel zit, maar het komt over alsof je eigenlijk vrij weinig weet (dit is geen aanval maar een constatering). Ken je het dunning kruger effect?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203616008
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 15:01 schreef dimmak het volgende:

[..]
Probeer dan eens op een normale manier een discussie los te maken. Ik reageer in het laatste topic serieus op je en krijg ik een reactie dat ik nog veel heb te leren waarna je gewoon verder gaat met poep posten.
Laten we afspreken om niet meer op elkaar te reageren.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203616043
quote:
0s.gif Op zondag 6 februari 2022 23:18 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Idd, de hardware wallets zijn meer voor de fanboys. Vaak mensen met maar 5K die al meteen zo'n hardware wallet willen.
De gast die exchanges een goede opslag middel voor bitcoin vind is is op hetzelfde moment bang dat theoretish gezien (hoe weten we nog niet precies) oprecht bang dan Blackrock alle bitcoin kan opkopen en daarmee bitcoin vernietigd..

Vakkundig tegenstribbelen en totaal geen obvious annoying troll hoor

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 11-02-2022 15:09:26 ]
pi_203616047
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 15:05 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Laten we afspreken om niet meer op elkaar te reageren.
Stop jij dan met trollen?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203616098
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 15:09 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
De gast die exchanges een goede opslag middel voor bitcoin vind is is op hetzelfde moment bang dat theoretish gezien (hoe weten we nog niet precies) oprecht bang dan Blackrock alle bitcoin kan opkopen en daarmee bitcoin vernietigd..

Vakkundig tegenstribbelen en totaal geen obvious annoying troll hoor
Laten ook wij afspreken om niet meer op elkaar te reageren.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203616466
Intel komt met nieuws over hun mining chip.Waren de geruchten toch waar. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203616642
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 15:36 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Je bent al gedismissed. Didn't read
Of post gewoon niet. Wat is dit voor ziekelijk gedrag man. Ga je nu ook al posten dat je niet op mensen reageert? Flikker een eind op.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  vrijdag 11 februari 2022 @ 17:00:29 #62
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203617383
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 14:55 schreef PicoMMP het volgende:
Ik dacht dat @:superneger pas volgende week weer zou posten.

Vermoeiend dit wel. Erg kinderachtig vooral, los van wie er gelijk heeft.
De week is al gewoon voorbij hoor. Of werk je dit weekend?
Man of Steal.
pi_203617679
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 11:16 schreef firefly3 het volgende:
@:dimmak beetje kinderachtig om zo'n titel te plaatsen voor mijn "what if" situatie wat momenteel niet aan de orde is. Had je niet een betere titel kunnen verzinnen waar iedereen aan heeft in plaats van zo'n troll titel?
Ah joh, zou het wel cool vinden als ik even (mogelijk) in de zeik word genomen op een onschuldige manier in een topictitel. Ik zou het zien als een eer :) Mensen hebben te lange tenen tegenwoordig. En wat jij vind is jouw mening en die mag je gewoon verkondigen lijkt me. Zo.... weekend!!! B:)B
  vrijdag 11 februari 2022 @ 17:56:42 #64
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203618045
Ben ik de enige die wel eens droomt dat hij heel veel bitcoins heeft?

Altijd kut bij het wakker worden wel. Laatst volgens mij gedroomd dat ik er 3 had of zo.
Man of Steal.
  Moderator vrijdag 11 februari 2022 @ 18:21:16 #65
18653 crew  D.
pi_203618304
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 15:14 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Laten ook wij afspreken om niet meer op elkaar te reageren.
Al je posts die hierna kwamen heb ik even verwijderd.

Er is ruimte voor verschillende meningen en voor gezonde discussies.
Dus we gaan niet op de man spelen, en er niet van alles bij slepen om maar gewoon tegendraads te zijn.
pi_203620678
Elke geval.
Btc is weer gezakt en zie het nog verder zakken.
Inkoop orders op 37k gezet .
Zie dat nog hitten namelijk.

Bnb had ik al verkocht en inkoop orders klaar gezet op 380 dollar.

Verder laat ik gewoon alles staan .
Nog wat shit coins bij gehaald en wachten tot dat die stijgen en verkopen


Nog wat Shiba in de renten gezet en gaat ook lekker.
Wat vet bij gekocht wat lekker loopt met passief inkomsten wat ik weer om zet naar bnb .

Wat terug in cash gezet om weer bij te kopen in de dip.

Het is toch maar wachten .
En oorlog tussen de Russen en EU of Amerika .
Is gelijk geld geen zak meer waard .
En aandelen koop ik niet dat gevorderd worden door de overheid net als goud en anderen waarden

Met btc weet ik gewoon de wachtwoorden en inlog op eens niet meer van mijn hardware wallet.
En trap gelijk de hardware wallet naar de klote op chip .
Kunnen ze het ook niet meer uitlezen.

Verder ga ik dan veel diesel jatten en in boot zijn tanks vullen.
En dan gaan met de banaan met een midden vinger naar de landen toe.
pi_203621672
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 17:00 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
De week is al gewoon voorbij hoor. Of werk je dit weekend?
Je zei het deze week.
pi_203622169
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 17:24 schreef tvdleur het volgende:

[..]
Ah joh, zou het wel cool vinden als ik even (mogelijk) in de zeik word genomen op een onschuldige manier in een topictitel. Ik zou het zien als een eer :) Mensen hebben te lange tenen tegenwoordig. En wat jij vind is jouw mening en die mag je gewoon verkondigen lijkt me. Zo.... weekend!!! B:)B
Thx leuk om te horen :)
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 11 februari 2022 @ 23:47:58 #69
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203622823
De weekend crash :’) is ingezet. Crypto’s zijn dood, nu wel duidelijk
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_203622919
Ik hou het bij mn lager gezette orders op 5 februari na de eerste opleving vorig weekend. Vandaag is curve dao al er doorheen gezakt en heb ik significant meer gekocht dan ik had voor hetzelfde geld. De rest in mijn portfolio volgt waarschijnlijk wel binnenkort.
Bitcoin doet tot zover precies wat ik verwachtte, alleen wat later -die 2e verdere opleving had ik niet verwacht- en de rest volgt wederom. (Dat is wel een dingetje hoor, ook crypto's die geen F* met de grote B te maken hebben volgen in waarde... hopelijk houdt dat snel eens op, maar andersom, zo wel voorspelbaar).

Mn glazen bol werkt serieus eens! Afkloppen x3 en dat is wel een biertje waard. Chiliz fanboy out, goed op weg naar de 14 cent. ;) Kommaardoor met die grotere order! Fill it up! ^O^

[ Bericht 6% gewijzigd door tvdleur op 12-02-2022 00:23:40 ]
pi_203622978
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 22:48 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Thx leuk om te horen :)
Lange tenen is inclusief jij he ;)
pi_203623187
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 17:00 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
De week is al gewoon voorbij hoor. Of werk je dit weekend?
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 18:16 schreef SuperNeger het volgende:

Maar goed.

Het is vermoeiend om de komende dagen de "We gaan omhoog" vs "We gaan omlaag" discussie te houden dus ik ga er een weekje niet aan bijdragen. See you next week :*
  zaterdag 12 februari 2022 @ 07:22:03 #73
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203623750
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 00:42 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
[..]

Weekje (verkleinde vorm) ging in aan het begin op dinsdag verder gewoon keurig gewacht tot vrijdag eind van de week.
Man of Steal.
pi_203623752
Deze daling is wel te verwachten door spanningen Rusland, een vergelijkbare daling zie je ook bij de overige aandelenmarkten. Overigens was het nieuws in algemeen vrij goed dat o.a. KPMG Canada actief Bitcoin op de balans gaat aanhouden, ik verwacht vanaf Q2 dat we dan een hele serie van grote instellingen gaan zien die het zelfde zullen aankondigen, vandaar ook mijn verwachting dat we vanaf die periode een belangrijke koers omhoog gaan zien. Voor de korte termijn (als in weken) verwacht ik veel onrust als Rusland door blijft modderen, persoonlijk denk ik dat het met een sisser afloopt en dat Rusland onder voorwaarden van zijn beperkingen af mag, en weer volop gas mag leveren aan Europa.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Moderator zaterdag 12 februari 2022 @ 07:47:29 #75
42184 crew  DaMart
pi_203623808
Alts hebben een ouderwetse weekenddip zo te zien.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  zaterdag 12 februari 2022 @ 07:52:57 #76
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203623824
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 07:47 schreef DaMart het volgende:
Alts hebben een ouderwetse weekenddip zo te zien.
Stilte voor de storm.
Man of Steal.
  zaterdag 12 februari 2022 @ 07:56:57 #77
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203623835
Oei laagste niveau sinds een week bijna.
Man of Steal.
  zaterdag 12 februari 2022 @ 08:06:43 #78
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203623868
Maar de SuperBowl dan? Ze gaan sowieso de prijs nog ff pumpen voor zondag/maandag. Kan me haast niet voorstellen dat we a.s. maandag onder de $40k zitten dan krijg je geen Amerikaanse retail fomo
Man of Steal.
pi_203623894
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 08:06 schreef SuperNeger het volgende:
Maar de SuperBowl dan? Ze gaan sowieso de prijs nog ff pumpen voor zondag/maandag. Kan me haast niet voorstellen dat we a.s. maandag onder de $40k zitten dan krijg je geen Amerikaanse retail fomo
Zojuist is opdracht gegeven al het Amerikaanse Diplomatieke personeel uit de Ukraine te halen, dat is meestal niet zo een goede indicator....
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 12 februari 2022 @ 08:16:41 #80
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203623903
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 08:14 schreef raptorix het volgende:

[..]
Zojuist is opdracht gegeven al het Amerikaanse Diplomatieke personeel uit de Ukraine te halen, dat is meestal niet zo een goede indicator....
Ja dat is wel slecht nieuws maar de super bowl dan? Alle reclames van FTX, Binance, Crypto.com. Ze noemen het dit jaar niet voor niks de "crypto bowl"

Of gaan de whales nu helemaal niet proberen de prijs een beetje te laten stijgen? Proberen zullen ze wel, maar of het lukt. Ik was bullish voor zondag/maandag maar dat van rusland gooit misschien roet in het eten.
Man of Steal.
pi_203623923
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 08:16 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ja dat is wel slecht nieuws maar de super bowl dan? Alle reclames van FTX, Binance, Crypto.com. Ze noemen het dit jaar niet voor niks de "crypto bowl"

Of gaan de whales nu helemaal niet proberen de prijs een beetje te laten stijgen? Proberen zullen ze wel, maar of het lukt. Ik was bullish voor zondag/maandag maar dat van rusland gooit misschien roet in het eten.
Dat soort bedrijven doen er vooral heel veel aan om nieuwe klanten te krijgen, dat is namelijk hoe hun waarde bepaald word, die trades zal ze voorlopig een zorg zijn. Nogmaals de komende periode kan voor de hele economie en zeker voor de financiële markten wel eens onzeker zijn. Er spelen zoveel dingen op het moment die belangrijk kunnen zijn in zowel positieve zin als negatieve zin.

Op dit moment zie ik wel als extreem positief dat er grote jongens nu crypto van de exchanges aan het kopen zijn, dat doen ze doorgaans niet als ze verwachten dat we nog even 10K naar beneden gaan.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 12 februari 2022 @ 08:25:14 #82
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203623934
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 08:22 schreef raptorix het volgende:

[..]

Op dit moment zie ik wel als extreem positief dat er grote jongens nu crypto van de exchanges aan het kopen zijn, dat doen ze doorgaans niet als ze verwachten dat we nog even 10K naar beneden gaan.
Maar dat was sowieso al de verwachting met de crypto bowl. Veel kopen dan gaat de prijs omhoog. Vervolgens allemaal FTX, Binance, Crypto.com reclames tijdens de superbowl dat honderden miljoenen amerikanen zullen zien waardoor max fomo ontstaat en zij ook meer gaan kopen waarnaar de whales keihard op hen zullen dumpen.

Alleen nu met Oekraine wordt het een grote battle denk ik
Man of Steal.
  zaterdag 12 februari 2022 @ 08:50:56 #83
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203624115
Begint nu wel erg op head&shoulders te lijken

Man of Steal.
pi_203624161
quote:
10s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 08:50 schreef SuperNeger het volgende:
Begint nu wel erg op head&shoulders te lijken

[ afbeelding ]
Je zit technische analyse te doen op een 15m trading view :')
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 12 februari 2022 @ 08:58:53 #85
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203624168
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 08:58 schreef raptorix het volgende:

[..]
Je zit technische analyse te doen op een 15m trading view :')
Astrale projectie
Man of Steal.
  zaterdag 12 februari 2022 @ 09:09:27 #86
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_203624311
quote:
10s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 08:50 schreef SuperNeger het volgende:
Begint nu wel erg op head&shoulders te lijken

[ afbeelding ]
_O-
Ouwe angstzaaiert
  zaterdag 12 februari 2022 @ 09:16:24 #87
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203624425
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 09:09 schreef Mubassie het volgende:

[..]
_O-
Ouwe angstzaaiert


Zou wel mooi zijn als het precies zo gaat _O_

(Not financial advice)
Man of Steal.
  zaterdag 12 februari 2022 @ 10:02:18 #88
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203625389
Als je het lijntje ver genoeg doortrekt kom je vanzelf op 12.8k _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 12 februari 2022 @ 10:18:09 #89
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203625704
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 10:02 schreef fathank het volgende:
Als je het lijntje ver genoeg doortrekt kom je vanzelf op 12.8k _O_
Dan kom ik uit op Juni 2022

die 12.8k was trouwens ook dezelfde high van augustus 2020 waar die nooit boven kwam toen



scary shit
Man of Steal.
  zaterdag 12 februari 2022 @ 10:19:19 #90
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203625736
12.8 of 128k

Wat zou er eerst komen?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 12 februari 2022 @ 10:21:32 #91
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203625784
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 10:19 schreef fathank het volgende:
12.8 of 128k

Wat zou er eerst komen?
Oei dat is een lastige. Ik durf niet te zeggen of die 12,8k echt gehaald gaat worden. Is wel waar je op uitkomt als je van een 80% drop van de ATH uitgaat (zoals vorige cycles). Of dat dit keer ook gebeurt is nog maar de vraag.

Ik zelf zou het zekere voor het onzekere nemen en rond de $20k inkopen. Als je echt wacht tot hij de $12,8k gegarandeerd aantikt kan je wel eens de boot missen. Dus ik denk $20k voor $120k
Man of Steal.
  zaterdag 12 februari 2022 @ 10:22:01 #92
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203625795
.

[ Bericht 99% gewijzigd door SuperNeger op 12-02-2022 10:22:08 ]
Man of Steal.
pi_203626239
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 08:14 schreef raptorix het volgende:

[..]
Zojuist is opdracht gegeven al het Amerikaanse Diplomatieke personeel uit de Ukraine te halen, dat is meestal niet zo een goede indicator....
Tsja Amerika en hun slaafjes in het Westen zijn zoals altijd aan het stoken, als het aan Oekraïne en Rusland ligt gebeurt er niks
pi_203626327
quote:
11s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 07:56 schreef SuperNeger het volgende:
Oei laagste niveau sinds een week bijna.
En toch nog boven de magische 42k waar ie niet doorheen zou kunnen komen.
  zaterdag 12 februari 2022 @ 10:46:57 #95
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203626355
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 10:46 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
En toch nog boven de magische 42k waar ie niet doorheen zou kunnen komen.
Die 42k was resistance en is nu support. als hij er doorheen breekt zal het weer resistance worden
Man of Steal.
pi_203626686
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 10:40 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Tsja Amerika en hun slaafjes in het Westen zijn zoals altijd aan het stoken, als het aan Oekraïne en Rusland ligt gebeurt er niks
Het is toch echt Rusland die de grens dreigt over te steken en niet andersom.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203626754
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 11:07 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het is toch echt Rusland die de grens dreigt over te steken en niet andersom.
Neuh dat is een verzinsel van het Westen a la weapons of mass destruction, Oekraïnse soldaten aan de grens zeggen dat er niets aan de hand is
pi_203626944
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 11:15 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Neuh dat is een verzinsel van het Westen a la weapons of mass destruction, Oekraïnse soldaten aan de grens zeggen dat er niets aan de hand is
De Krim hadden ze ook al ingenomen, waarom zou dit niet nog een keer gebeuren?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 12 februari 2022 @ 11:34:13 #99
206731 Mortaxx
Doomer
pi_203626966
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 11:32 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De Krim hadden ze ook al ingenomen, waarom zou dit niet nog een keer gebeuren?
Dat is ook een verzinsel van het westen
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_203627087
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 11:32 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De Krim hadden ze ook al ingenomen, waarom zou dit niet nog een keer gebeuren?
De Krim was een antwoord op de door Amerika georchestreerde coup op de legitieme Oekraïnse regering. Bij een oorlog heeft niemand baat, behalve Amerika natuurlijk.

Maarja in Nederland denken we dat Rusland de agressor is ipv de NAVO
pi_203627180
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 11:07 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het is toch echt Rusland die de grens dreigt over te steken en niet andersom.
Nee NAVO wilt uitbreiden en steeds dichter bij Rusland grens aan komen.
Terwijl afspraken zijn gemaakt dat een stuk niemand grens zal zijn.

En het is Amerika die de boel weer staat op te stoken .
Heb liever een totaal Amerika import verbod zo dat Economische verder naar de tering gaan met hun dollar.
Overal bemoeien ze mee en omdat de EU lid is van Navo kunnen wij de slachtoffers opvangen.
  zaterdag 12 februari 2022 @ 11:58:25 #102
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203627245
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 11:53 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Nee NAVO wilt uitbreiden en steeds dichter bij Rusland grens aan komen.
Terwijl afspraken zijn gemaakt dat een stuk niemand grens zal zijn.

En het is Amerika die de boel weer staat op te stoken .
Heb liever een totaal Amerika import verbod zo dat Economische verder naar de tering gaan met hun dollar.
Overal bemoeien ze mee en omdat de EU lid is van Navo kunnen wij de slachtoffers opvangen.
Toch benieuwd waar je deze verzameling van 'alternatieve feiten' vandaan hebt gehaald.
Huilen dan.
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 12 februari 2022 @ 12:02:27 #103
206731 Mortaxx
Doomer
pi_203627291
quote:
7s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 11:58 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Toch benieuwd waar je deze verzameling van 'alternatieve feiten' vandaan hebt gehaald.
Je bent niet bekend met de act?
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zaterdag 12 februari 2022 @ 12:03:13 #104
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203627300
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 12:02 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Je bent niet bekend met de act?
Dit topic stikt ervan. Wat bedoel je precies?
Huilen dan.
pi_203627313
Man man man..
Wat een treurnis dit topic. Ik zie vooral veel wappies hun eigen waarheden posten.

En als je ze inhoudelijk klem lult komt er geen reactie. Kansloos
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 12 februari 2022 @ 12:04:53 #106
206731 Mortaxx
Doomer
pi_203627322
quote:
7s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 12:03 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Dit topic stikt ervan. Wat bedoel je precies?
Suikerbuik om uitleg vragen is nou niet echt zinvol
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zaterdag 12 februari 2022 @ 12:05:53 #107
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203627339
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 12:04 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Suikerbuik om uitleg vragen is nou niet echt zinvol
Ah zo. Had inderdaad geen heel hoge verwachtingen.
Huilen dan.
pi_203627510
quote:
7s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 11:58 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Toch benieuwd waar je deze verzameling van 'alternatieve feiten' vandaan hebt gehaald.
https://www.bnr.nl/nieuws(...)raine-onbespreekbaar


Hier staat alles.
En aangezien Amerika weer een grote bek net als in de verleden en zo bemoeien met alles in de wereld .
Zijn ze nu weer hier te stoken wegens de directe gasleiding .

https://www.volkskrant.nl(...)afwendbaar~bf243ac0/


Nee Amerika is aan het stoken.
Tijd dat Amerika wat sancties gaat krijgen van de EU.
Even hun een toon minder laten zingen.
Ben ook voorstander van een EU leger en de NAVO uit te stappen.
Man ik heb nog liever zaken met china en met Turkije dan Amerika.

Verder laten we over crypto hebben.

Rusland gaat de crypto in mooi.
Amerika maandag avond gaan we horen wat ze gaan doen met de renten .
Superbowl komt morgen en had begrepen dat er veel crypto reclame zal komen.
Laten we hopen dat btc en anderen coins weer omhoog gaan
Aangezien alles nu weer gedipt is met 7% gemiddeld.
pi_203627553
Rusland is vroeger wel beloofd dat de NAVO niet oostwaarts uit zou breiden, maar weet niet of dat in een verdrag staat. Turkije en China als vrinden zou ik dan weer niet willen.
What Would Goku Do
pi_203627571
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 10:46 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Die 42k was resistance en is nu support. als hij er doorheen breekt zal het weer resistance worden
En al gekocht inmiddels? Of nog steeds short in de hardste geld eenheid ooit? Lijkt me beangstigend!
pi_203627811
twitter


EdGod
  zaterdag 12 februari 2022 @ 13:09:24 #112
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203628080
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 12:27 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
En al gekocht inmiddels? Of nog steeds short in de hardste geld eenheid ooit? Lijkt me beangstigend!
heb alleen wat lowcaps (#500 of lager). Bitcoin en alle andere top 10 of top 100 coins komen denk ik als bitcoin richting de $20k gaat
Man of Steal.
pi_203628844
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 13:09 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
heb alleen wat lowcaps (#500 of lager). Bitcoin en alle andere top 10 of top 100 coins komen denk ik als bitcoin richting de $20k gaat
Koop nou maar BIFI. Dat is de shit.
pi_203628889
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 14:14 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Koop nou maar BIFI. Dat is de shit.
BIFI ^O^

Alhoewel die de laatste 2 weken een beetje stagneert rond de ¤2000.
  zaterdag 12 februari 2022 @ 14:46:11 #115
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_203629092
Post #2001

Shit man. Ik had vorige al m'n Truebit verkocht om 3 NFTs te minten. Een week later was de reveal om 20:00 uur. Ik dacht ik kijk de volgende dag wel. Maar snachts kon ik niet slapen. Dus ik toch maar even kijken achter de pc wat voor plaatjes ik had gekregen. Allemaal mwoah, maar 1 deed echt pijn aan mijn ogen zo lelijk. Die wil ik niet in mijn wallet hebben. Toevallig zag ik een offer op Opensea van 0.45 eth, 2 x boven floor price, op m'n lelijke nft. Ik dus meteen verkopen, goede deal dacht ik. Volgende ochtend open ik telegram. Zie ik dat er iets bestaat als traitsniper en rarity sniffer. Wat denk je? Mijn lelijke NFT was geranked op #155 van de 10.000. Degene die hem van mij had gekocht heeft hem dezelfde avond nog geflipt voor 1.19eth. Mja, hard lesson learned. Hoort erbij zeggen we dan.

Echt niemand hier die ff laat weten dat er iets bestaat als traitsniper. Maar dan weten jullie het nu.

Het is hier in de dips trouwens drukker dan wanneer we parabolisch gaan. Dan kunnen de grote heren dit topic weer overnemen en zijn de paper hands weer stil.

Plebs.
  zaterdag 12 februari 2022 @ 15:06:02 #116
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203629286
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 14:14 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Koop nou maar BIFI. Dat is de shit.
Sir how much will we moon
Man of Steal.
pi_203631197
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 15:06 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Sir how much will we moon
Ga ik een prijsvoorspelling geven, terwijl ik tegen dat eeuwige "we gaan omhoog" - "we gaan naar beneden" posts ben?

Voor deze keer dan. Op basis van fundamentals zie ik een $10k BIFI dit jaar nog wel gebeuren. Voor meer informatie, zie het Nieuwe potentiele gems topic waar ik op 3 december een inhoudelijks stukje over BIFI heb gepost. Sinds die post een heeft BIFI een kleine x2 gedaan waar Bitcoin in dezelfde periode is gehalveerd.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 12-02-2022 17:33:13 ]
pi_203631332
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 17:31 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ga ik een prijsvoorspelling geven, terwijl ik tegen dat eeuwige "we gaan omhoog" - "we gaan naar beneden" posts ben?

Voor deze keer dan. Op basis van fundamentals zie ik een $10k BIFI dit jaar nog wel gebeuren. Voor meer informatie, zie het Nieuwe potentiele gems topic waar ik op 3 december een inhoudelijks stukje over BIFI heb gepost. Sinds die post een heeft BIFI een kleine x2 gedaan waar Bitcoin in dezelfde periode is gehalveerd.
Op gepompt.
Kwestie van tijd tot dat de mensen gaan cashen en drop alles naar beneden.
Zie dat met meer coins die sky high waren en dan op eens zakken als een gek.

Ik zelf ga er niet in pompen als ze binnen 1 jaar van 360 dollar naar 2500 dollar gepiekt is.

Kwestie van tijd dat het gaat zakken naar mijn idee.

Kan zijn dat ik het fout heb , maar ik stap er niet in.
pi_203631455
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 17:40 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Op gepompt.
Kwestie van tijd tot dat de mensen gaan cashen en drop alles naar beneden.
Zie dat met meer coins die sky high waren en dan op eens zakken als een gek.

Ik zelf ga er niet in pompen als ze binnen 1 jaar van 360 dollar naar 2500 dollar gepiekt is.

Kwestie van tijd dat het gaat zakken naar mijn idee.

Kan zijn dat ik het fout heb , maar ik stap er niet in.
Dat is ook helemaal je goed recht. Je moet er altijd zelf vertrouwen in hebben, en helemaal niet iets kopen omdat iemand anders (in dit geval ikzelf) het zeg. Liever ook winst mislopen als geld verliezen :)
pi_203631570
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 17:52 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Dat is ook helemaal je goed recht. Je moet er altijd zelf vertrouwen in hebben, en helemaal niet iets kopen omdat iemand anders (in dit geval ikzelf) het zeg. Liever ook winst mislopen als geld verliezen :)
Dat is mijn motto ook.
Liever iets minder winst dan de dip krijgen
Maar bifi kan je via binance ook kopen.
Dan kan je makkelijk inkoop en verkoop orders maken
Inclusief een nood exit uit.
Kwestie van instellen en dan kan het je verlies stoppen.

Dit wat die diepen dips doen .
Mensen die een exit hebben gezet en dan verkoop het automatisch en zak de coin verder in elkaar.

Je heb gewoon max verkoop wal
Je heb inkoop wal
Je heb een exit wal als nood

Regels het zo en je kan eigenlijk geen verlies maken .
pi_203632021
Bram krikke heeft nou ook nft's. 3400 plaatjes van bram krikke... wat kun je ermee? Is dit een soort panini voetbalplaatjes verzamelen en ruilen dingetje..
  Moderator zaterdag 12 februari 2022 @ 21:01:16 #122
18653 crew  D.
pi_203635045
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 14:46 schreef Plots het volgende:

Echt niemand hier die ff laat weten dat er iets bestaat als traitsniper. Maar dan weten jullie het nu.

Ik hoor er nu voor het eerst van :Y

Mocht ik me ooit met 'plaatjes' bezig gaan houden dan probeer ik aan het bestaan te denken :Y
pi_203639423
twitter


Koekoek
pi_203639872
quote:
1s.gif Op zondag 13 februari 2022 00:08 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Koekoek
Gekocht door de verkoper om wat hype te genereren.
pi_203639950
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 01:01 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Gekocht door de verkoper om wat hype te genereren.
CryptoPunks zijn een van de eerste en meest exclusieve NFTs. Die gaan doorgaans voor zulke hoge bedragen weg.
  zondag 13 februari 2022 @ 07:20:31 #126
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203640577
Hoe zat het nou met die superbowl pump
Man of Steal.
  zondag 13 februari 2022 @ 07:53:28 #127
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203640661
Vorig jaar zag je duidelijk op de exacte datum en en tijd van de superbowl een spike op de bitcoin chart.

Dit zou dus wanneer zondag/maandag/dinsdag moeten zijn?



Werd een week later weer net zo hard verkocht. Maar als je de chart van vorig jaar moet geloven zal er dus een dikke groene kaars aan moeten komen.

Maar je hebt ook kans dat het minder indrukwekkend zal zijn i.v.m. al het slechte nieuws (Rusland/Oekraine & Rate hikes)

ET KEN VRIEZE EN ET KEN DOOIE

thanks for watching, dont forget to hit like and subscribe and enable the bell notification for more
Man of Steal.
pi_203642577
Vandaag even bekeken hoeveel Ada ik krijg per maand aan renten .
Dat is ongeveer 2.6 Ada per maand.
Lekker passief inkomsten
Van gemiddel 2.70 dollar lol.
Wel mog Ada naar de maan gaan is het een leuk bedrag wat er bij komt.
Ten slotte Ada is de enigste wat ik dca.
En elke keer terug in vaste staking word gezet .

Shiba gaat ook goed en komt ook aardige passief inkomsten van .
Niet dat ik daar zware houder van bent.
Maar ik zie Shiba nog wel eens 0 op schruiven (nog 10x over de kop gaan)
En dan tik 2miljoen Shiba toch wel aan
Krijg gemiddeld 8% dus dat loopt van zelf wel.

Vet doet het ook leuk .
De smalle passief word omgezet.
Krijg en stukje vet en hun vetorn
Niet veel dat is 0.5% vet en 2.6 % vetron.
Wat vetron gelijk naar bnb word gezet.

Bnb loopt ook lekker op.
Langzaamaar stabiel van renten en automatische farmen .
Gewoon bnb zijn ding laten doen.

Haal gemiddelde per maand op iets van 4 dollar passief.
Niet veel maar ja laat maar lopen tot de bull run weer eens gaat beginnen en alles weer hun ouwe top hoogte weer hebben.
Dan word alles weer verkocht en tot die tijd maar lekker laten lopen.
Aangezien binance nog steeds geen normaal geld kan storen laat ik het maar zo lopen.

Maar goed een inleg van 580 dollar en nu staat er 767 dollar er op terwijl alles weer lekker gezakt is.
Loopt de passief inkomsten wel mooi op zonder wat voor terug te doen.

Een stukje ervaring hoe ik het doe op binance .
Door het geld lekker zelf te laten lopen en elke keer terug in staking te knallen.
En ben niet eens jaar bezig .
Beter dan het geld op de bank te laten staan en geen renten krijgen.
  zondag 13 februari 2022 @ 11:35:21 #129
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_203642633
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 07:53 schreef SuperNeger het volgende:
Vorig jaar zag je duidelijk op de exacte datum en en tijd van de superbowl een spike op de bitcoin chart.

Dit zou dus wanneer zondag/maandag/dinsdag moeten zijn?

[ afbeelding ]

Werd een week later weer net zo hard verkocht. Maar als je de chart van vorig jaar moet geloven zal er dus een dikke groene kaars aan moeten komen.

Maar je hebt ook kans dat het minder indrukwekkend zal zijn i.v.m. al het slechte nieuws (Rusland/Oekraine & Rate hikes)

ET KEN VRIEZE EN ET KEN DOOIE

thanks for watching, dont forget to hit like and subscribe and enable the bell notification for more
What do you think will happen? Let me know in the comments. Also follow me on Patreon for exclusive insights, link down below
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
pi_203643916
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 11:31 schreef suijkerbuijk het volgende:
Vandaag even bekeken hoeveel Ada ik krijg per maand aan renten .
Dat is ongeveer 2.6 Ada per maand.
Lekker passief inkomsten
Van gemiddel 2.70 dollar lol.
Wel mog Ada naar de maan gaan is het een leuk bedrag wat er bij komt.
Ten slotte Ada is de enigste wat ik dca.
En elke keer terug in vaste staking word gezet .

Shiba gaat ook goed en komt ook aardige passief inkomsten van .
Niet dat ik daar zware houder van bent.
Maar ik zie Shiba nog wel eens 0 op schruiven (nog 10x over de kop gaan)
En dan tik 2miljoen Shiba toch wel aan
Krijg gemiddeld 8% dus dat loopt van zelf wel.

Vet doet het ook leuk .
De smalle passief word omgezet.
Krijg en stukje vet en hun vetorn
Niet veel dat is 0.5% vet en 2.6 % vetron.
Wat vetron gelijk naar bnb word gezet.

Bnb loopt ook lekker op.
Langzaamaar stabiel van renten en automatische farmen .
Gewoon bnb zijn ding laten doen.

Haal gemiddelde per maand op iets van 4 dollar passief.
Niet veel maar ja laat maar lopen tot de bull run weer eens gaat beginnen en alles weer hun ouwe top hoogte weer hebben.
Dan word alles weer verkocht en tot die tijd maar lekker laten lopen.
Aangezien binance nog steeds geen normaal geld kan storen laat ik het maar zo lopen.

Maar goed een inleg van 580 dollar en nu staat er 767 dollar er op terwijl alles weer lekker gezakt is.
Loopt de passief inkomsten wel mooi op zonder wat voor terug te doen.

Een stukje ervaring hoe ik het doe op binance .
Door het geld lekker zelf te laten lopen en elke keer terug in staking te knallen.
En ben niet eens jaar bezig .
Beter dan het geld op de bank te laten staan en geen renten krijgen.
Je kunt het ook in farms stoppen die 80/400% rente leveren. Niet alles maar een deel
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203644513
Of ga gebruik maken van een debit kaart van Crypto.com. Je hoeft niks met crypto te doen, alleen euro's opwaarderen. Afhankelijk van je kaart krijg je gratis Spotify, Netflix enz.

Zo heb ik over het afgelopen jaar letterlijk honderden euro's gratis geld gekregen. Voor meer informatie kijk ff op m'n site :P www.roelscryptotips.nl
pi_203644598
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 12:41 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Je kunt het ook in farms stoppen die 80/400% rente leveren. Niet alles maar een deel
Nee liever niet .
Heb daar niet zo veel vertrouwen in .
Kan aan mij liggen hoor .
Maar na een slechte ervaring van mijn levenspolis beleggingen ervaring waar de inleg meer is dan wat het heeft opgeleverd .
Besloten om alles in eigen beheer te gaan nemen.

Banken heb ik geen vertrouwen meer in en iemand die farm heeft weer ik niet hoe dat zit.

Misschien een uitleg topic maken er over.
Met jouw ervaring er bij ?
pi_203644620
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 13:06 schreef Roellie80 het volgende:
Of ga gebruik maken van een debit kaart van Crypto.com. Je hoeft niks met crypto te doen, alleen euro's opwaarderen. Afhankelijk van je kaart krijg je gratis Spotify, Netflix enz.

Zo heb ik over het afgelopen jaar letterlijk honderden euro's gratis geld gekregen. Voor meer informatie kijk ff op m'n site :P www.roelscryptotips.nl
Ik heb de binance versie .
Alleen daar kan ik nu niet rechtstreeks geld storten.
Gaat binnen kort weer komen.
Heb een account trouwens bij crypto.com
Maar nog niet in verdiept zeg maar.
  zondag 13 februari 2022 @ 20:41:50 #134
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_203650847
Leest iemand überhaupt deze titels nog? Ja misschien leef ik onder een steen, maar al deze artikelen zijn toch clickbait?

- Houdt deze 2 altcoins in de gaten
- Bitcoin voorspelling: Snel naar 150K
- Analist verwacht flinke stijging voor deze altcoins.
- Technisch patroon legt target MATIC op $1
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 13 februari 2022 @ 20:43:53 #135
206731 Mortaxx
Doomer
pi_203650860
quote:
1s.gif Op zondag 13 februari 2022 20:41 schreef Mubassie het volgende:
Leest iemand überhaupt deze titels nog? Ja misschien leef ik onder een steen, maar al deze artikelen zijn toch clickbait?

- Houdt deze 2 altcoins in de gaten
- Bitcoin voorspelling: Snel naar 150K
- Analist verwacht flinke stijging voor deze altcoins.
- Technisch patroon legt target MATIC op $1
Goh welkom op het internet
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zondag 13 februari 2022 @ 20:51:35 #136
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203650946
Die titels van dat naar de $150k (twee topics achter elkaar) was wel echt mensen valse hoop geven.

Kan je beter wat voorzichtiger zijn.
Man of Steal.
  zondag 13 februari 2022 @ 21:13:52 #137
62913 Blik
The one and Only!
pi_203651250
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 13:06 schreef Roellie80 het volgende:
Of ga gebruik maken van een debit kaart van Crypto.com. Je hoeft niks met crypto te doen, alleen euro's opwaarderen. Afhankelijk van je kaart krijg je gratis Spotify, Netflix enz.

Zo heb ik over het afgelopen jaar letterlijk honderden euro's gratis geld gekregen. Voor meer informatie kijk ff op m'n site :P www.roelscryptotips.nl
Doe ik ook, krijg zonder de 3% cashback al 60 euro per maand retour van crypto.com (wel in cro, maar das logisch)
  zondag 13 februari 2022 @ 21:19:11 #138
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203651321
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 21:13 schreef Blik het volgende:

[..]
Doe ik ook, krijg zonder de 3% cashback al 60 euro per maand retour van crypto.com (wel in cro, maar das logisch)
Die kun je gelijk verkopen natuurlijk.

Doe ik iig met m'n Netflix en Spotify rebates.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zondag 13 februari 2022 @ 21:25:22 #139
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203651386
Wat gaat het worden jongens?


of


POLL
Man of Steal.
pi_203651431
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 13:10 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Nee liever niet .
Heb daar niet zo veel vertrouwen in .
Kan aan mij liggen hoor .
Maar na een slechte ervaring van mijn levenspolis beleggingen ervaring waar de inleg meer is dan wat het heeft opgeleverd .
Besloten om alles in eigen beheer te gaan nemen.

Banken heb ik geen vertrouwen meer in en iemand die farm heeft weer ik niet hoe dat zit.

Misschien een uitleg topic maken er over.
Met jouw ervaring er bij ?
Ben zelf te lui om hier een topic over te maken :) maar terrastation wallet met Anchor is een goeie om 20% op je stablecoins te krijgen, of vires finance voor zo'n 140% rente op vires tokens en is redelijk betrouwbaar. Je kunt daar ook andere coins staken voor redelijk hoge percentages.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203651799
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 21:25 schreef SuperNeger het volgende:
Wat gaat het worden jongens?

[ afbeelding ]
of
[ afbeelding ]

[poll=3693]
Ik denk zijwaards. Wat denkt de rest??
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203652067
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 21:52 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik denk zijwaards. Wat denkt de rest??
Ik verwacht een piek eventjes .
En dan maandag avond een dip naar hel toe.
  maandag 14 februari 2022 @ 00:14:25 #143
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203653706
quote:
14s.gif Op zondag 13 februari 2022 21:19 schreef fathank het volgende:

[..]
Die kun je gelijk verkopen natuurlijk.

Doe ik iig met m'n Netflix en Spotify rebates.
Daar moet ik idd eens naar kijken. Al die kickbacks en gratiesz abbo’s tikken leuk aan
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  maandag 14 februari 2022 @ 00:15:26 #144
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203653710
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 22:06 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Ik verwacht een piek eventjes .
En dan maandag avond een dip naar hel toe.
ETH en btc lopen niet meer synchroon. I’m lost
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_203654436
quote:
1s.gif Op maandag 14 februari 2022 00:15 schreef stinkie het volgende:

[..]
ETH en btc lopen niet meer synchroon. I’m lost
ETH lift natuurlijk goed mee op de NFT hype.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203654820
Crypto.com "Now that you’re here, you’ve got a shot at owning a limited edition NFT" : https://callyourshot.crypto.com/
  maandag 14 februari 2022 @ 08:31:41 #147
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203654964
Er gebeurt helemaal niks :(
Man of Steal.
  maandag 14 februari 2022 @ 08:50:05 #148
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203655131
Het FTX spotje:

:')

En die van coinbase is al helemaal wtf:
Man of Steal.
pi_203655291
@SuperNeger hoe zat dat nou met die "Crypto Bowl"?
pi_203655316
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 08:31 schreef SuperNeger het volgende:
Er gebeurt helemaal niks :(
Wacht maar tot Amerika wakker wordt
  maandag 14 februari 2022 @ 09:09:15 #151
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203655333
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 09:03 schreef PicoMMP het volgende:
@:superneger hoe zat dat nou met die "Crypto Bowl"?
It's in the room with us right now.
Man of Steal.
  maandag 14 februari 2022 @ 09:29:11 #152
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203655479
coinbase heeft 14x meer traffic gemeld en een hoop nieuwe users maar het duurt een aantal dagen voor iedereen KYC heeft doorlopen en dus voor er echt geld in kan stromen.

Het was zo druk dat die site er ook even uitlag.

Spannende dagen, wel raar dat er niet nu al een pump is dan. Je zou zeggen dat nu dus al een groene 24-uur positief zou moeten werken dus waarom de bitcoin chart en niet zo spannend uitziet is wel vaag
Man of Steal.
  maandag 14 februari 2022 @ 09:59:36 #153
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_203655784
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 09:29 schreef SuperNeger het volgende:
coinbase heeft 14x meer traffic gemeld en een hoop nieuwe users maar het duurt een aantal dagen voor iedereen KYC heeft doorlopen en dus voor er echt geld in kan stromen.

Het was zo druk dat die site er ook even uitlag.

Spannende dagen, wel raar dat er niet nu al een pump is dan. Je zou zeggen dat nu dus al een groene 24-uur positief zou moeten werken dus waarom de bitcoin chart en niet zo spannend uitziet is wel vaag
Dus je begrijpt er niets van?
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_203655795
Wat meer volume kan geen kwaad, de liquid supply is al maanden erg klein dus retail kan relatief veel gewicht in de schaal leggen.

like en subscribe ring the bell vertel wat jij vindt in de reacties steun mijn patreon en volg me op skillshare
What Would Goku Do
pi_203655815
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 09:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]
Dus je begrijpt er niets van?
Kom je daar nu pas achter?
  maandag 14 februari 2022 @ 10:21:50 #156
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203656076
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 09:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]
Dus je begrijpt er niets van?
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 10:02 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Kom je daar nu pas achter?
Jullie weten het beter. Vertel wat gaat er gebeuren.
Man of Steal.
pi_203656223
De enige die weer gelijk had was ik. Soms is het heel makkelijk te voorspellen. Als heel de wereld denkt dat er wat gaat gebeuren dankzij de superbowl, gebeurt er niets.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 14 februari 2022 @ 10:36:53 #158
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203656243
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 10:35 schreef firefly3 het volgende:
De enige die weer gelijk had was ik. Soms is het heel makkelijk te voorspellen. Als heel de wereld denkt dat er wat gaat gebeuren dankzij de superbowl, gebeurt er niets.
Ik moet zeggen ik was tijdelijk bullish vanwege al dat Superbowl "cryptobowl" nieuws maar omdat er letterlijk niks gebeurt ben ik eigenlijk nog veel meer bearish dan eerst.

Had in ieder geval wel iets van een pump verwacht op zondag en maandag maar dit bevestigd eigenlijk alleen maar m'n eerdere gevoel dat er absoluut niks positiefs te melden valt qua economie/crypto in general.
Man of Steal.
pi_203656277
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 10:21 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
[..]
Jullie weten het beter. Vertel wat gaat er gebeuren.
Buy and hodl

Easy win
  maandag 14 februari 2022 @ 10:42:38 #160
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203656296
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 10:40 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Buy and hodl

Easy win
En voor welke coin is dit precies? Bitcoin? Want niet alle alts worden meer waard dan dat ze ooit waren of dat ze zelfs nu waard zijn.

Verder is dat een prima theorie behalve dan dat je 2x zoveel kan krijgen als je op een beter moment koopt.
Of dat je je inleg niet de helft minder waard ziet worden omdat je nu al koopt.

Het is maar hoe je het bekijkt.
Man of Steal.
pi_203656373
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 10:42 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
En voor welke coin is dit precies? Bitcoin? Want niet alle alts worden meer waard dan dat ze ooit waren of dat ze zelfs nu waard zijn.

Verder is dat een prima theorie behalve dan dat je 2x zoveel kan krijgen als je op een beter moment koopt.
Of dat je je inleg niet de helft minder waard ziet worden omdat je nu al koopt.

Het is maar hoe je het bekijkt.
Als je nu alleen 3 duizend euro in Bitcoin hebt dan heb je over 2 jaar 15 duizend euro bitcoin. Niet echt om naar huis te schrijven. Goed sparen met een macdonalds baantje hou je hetzelfde over. No risk no gain.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 14 februari 2022 @ 10:51:58 #162
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203656422
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 10:48 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Als je nu alleen 3 duizend euro in Bitcoin hebt dan heb je over 2 jaar 15 duizend euro bitcoin. Niet echt om naar huis te schrijven. Goed sparen met een macdonalds baantje hou je hetzelfde over. No risk no gain.
Ik weet niet echt of je kan voorspellen hoe snel de bear voorbij gaat. Maar als je over paar maanden 3 duizend aan bitcoin hebt dan heb je dus over 2 jaar 30 duizend aan bitcoin
Man of Steal.
pi_203656423
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 10:42 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
En voor welke coin is dit precies? Bitcoin? Want niet alle alts worden meer waard dan dat ze ooit waren of dat ze zelfs nu waard zijn.

Verder is dat een prima theorie behalve dan dat je 2x zoveel kan krijgen als je op een beter moment koopt.
Of dat je je inleg niet de helft minder waard ziet worden omdat je nu al koopt.

Het is maar hoe je het bekijkt.
Alleen bitcoin uiteraard.

De kans dat je meer verdiend met traden is misschien net 5%. Niet de odds waar ik voor wil gokken.

Buy en hodl is een bewezen strategie.
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 10:48 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Als je nu alleen 3 duizend euro in Bitcoin hebt dan heb je over 2 jaar 15 duizend euro bitcoin. Niet echt om naar huis te schrijven. Goed sparen met een macdonalds baantje hou je hetzelfde over. No risk no gain.
Als je 3k op je naam hebt kan je je beter focussusen op arbeiten en niet op vermogens groei.

De kans dat je je net worth verdubbeld in een maand tijd met werk is vrij groot in Nederland.

Burgers flippen > alles in bitcoin stoppen > hodl voor 10 jaar

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 14-02-2022 10:52:55 ]
  maandag 14 februari 2022 @ 10:56:15 #164
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203656462
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 10:52 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Alleen bitcoin uiteraard.

De kans dat je meer verdiend met traden is misschien net 5%. Niet de odds waar ik voor wil gokken.

Buy en hodl is een bewezen strategie.
[..]
Als je 3k op je naam hebt kan je je beter focussusen op arbeiten en niet op vermogens groei.

De kans dat je je net worth verdubbeld in een maand tijd met werk is vrij groot in Nederland.

Burgers flippen > alles in bitcoin stoppen > hodl voor 10 jaar
voor burgers flippen krijg je echt niet 3k netto in een maand
Man of Steal.
pi_203656471
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 10:51 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik weet niet echt of je kan voorspellen hoe snel de bear voorbij gaat. Maar als je over paar maanden 3 duizend aan bitcoin hebt dan heb je dus over 2 jaar 30 duizend aan bitcoin
Bitcoin gaat steeds minder hard groeien. Mensen begrijpen nog niet dat het spel voorbij is, het is nu alleen maar langzame groei. Voor mij dik feest, want de tijd van de altcoins is aangekomen.

Net zoals er geen reet meer te verdienen is met goud en zilver, is de stijging van Bitcoin al flink afgezwakt. Het is een tijdperk van Ethereum en midcaps. Bitcoin dominance is zo erg verzwakt dat het steeds minder invloed heeft op de cryptomarkt.

Mensen die alleen Bitcoin hebben zullen zien hoe Ethereum, Solana, Avalanche enz Bitcoin flink overstijgen en ze zullen heel veel wist mislopen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 14 februari 2022 @ 10:58:28 #166
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203656492
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 10:56 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Bitcoin gaat steeds minder hard groeien. Mensen begrijpen nog niet dat het spel voorbij is, het is nu alleen maar langzame groei. Voor mij dik feest, want de tijd van de altcoins is aangekomen.

Net zoals er geen reet meer te verdienen is met goud en zilver, is de stijging van Bitcoin al flink afgezwakt. Het is een tijdperk van Ethereum en midcaps. Bitcoin dominance is zo erg verzwakt dat het steeds minder invloed heeft op de cryptomarkt.

Mensen die alleen Bitcoin hebben zullen zien hoe Ethereum, Solana, Avalanche enz Bitcoin flink overstijgen en ze zullen heel veel wist mislopen.
Hoe ben je zo zeker dat Solana en Avax mee gaan doen volgende bullrun? Want vorige cycles waren er ook allerlei altcoins die doodbloeden en nooit meer wakker werden. Misschien is er over 2 jaar wel iets veel beters dan Solana en Avax.

Verder ben ik nog steeds niet overtuigd dat dit echt de crypto/bitcoin bodem is. En als bitcoin van $40k naar $20k gaat gaan Avax en Solana en ETH ook echt nog wat meer dan 50% naar beneden. Dikke kans dat die altcoins 75% of meer van de huidige waarde crashen als bitcoin van $40k naar $20k gaat
Man of Steal.
pi_203656507
Retail wordt kei hard uitgeknepen.

https://bitinfocharts.com(...)AwVbRg8oek8Bn6nNP2Hx

Institutioneel geld neemt het langzaam over terwijl retail hond munten verhandeld. Het is best grappig om te zien eigenlijk... Bitcoin is nog nooit zo'n veilige, zekere investering geweest als op dit moment.
pi_203656514
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 10:58 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Hoe ben je zo zeker dat Solana en Avax mee gaan doen volgende bullrun? Want vorige cycles waren er ook allerlei altcoins die doodbloeden en nooit meer wakker werden. Misschien is er over 2 jaar wel iets veel beters dan Solana en Avax.

Verder ben ik nog steeds niet overtuigd dat dit echt de crypto/bitcoin bodem is. En als bitcoin van $40k naar $20k gaat gaan avax en solana en eth ook echt nog wat meer dan 50% naar beneden.
Dit is niet te vergelijken met 2017. In 2017 hadden de diverse blockchains niet ééns applicaties en werden ze niet in de echte wereld gebruikt. Nu is de wereld heel anders. Een fout die Bitcoin maximalisten vaak maken.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 14 februari 2022 @ 11:01:41 #169
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203656528
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 10:59 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Retail wordt kei hard uitgeknepen.

https://bitinfocharts.com(...)AwVbRg8oek8Bn6nNP2Hx

Institutioneel geld neemt het langzaam over terwijl retail hond munten verhandeld. Het is best grappig om te zien eigenlijk... Bitcoin is nog nooit zo'n veilige, zekere investering geweest als op dit moment.
Bitcoin is idd niet meer hetgene waar je echt rijk van gaat worden tenzij je misschien 10 jaar vasthoudt en al tienduizenden erin hebt zitten. Als je groei wil moet je het juist van de memecoins zoals dogcoins hebben toch?
Man of Steal.
  maandag 14 februari 2022 @ 11:03:09 #170
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203656550
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:00 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Dit is niet te vergelijken met 2017. In 2017 hadden de diverse blockchains niet ééns applicaties en werden ze niet in de echte wereld gebruikt. Nu is de wereld heel anders. Een fout die Bitcoin maximalisten vaak maken.
"This time it's different" zeiden ze toen ook al. Dus ja, het is nu misschien ook een stukje minder different, maar echt zeker weten dat Solana en Avax nog mee zullen doen over 2 tot 5 jaar kan je niet zeggen.

Ik zou er ook wel wat bags van halen, maar zal het wel spreiden en meer laten in bitcoin en eth
Man of Steal.
pi_203656571
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:01 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Bitcoin is idd niet meer hetgene waar je echt rijk van gaat worden tenzij je misschien 10 jaar vasthoudt en al tienduizenden erin hebt zitten. Als je groei wil moet je het juist van de memecoins zoals dogcoins hebben toch?
De kans dat iemand alpha maakt met traden uit het niets en het dan beter doet is vrij klein.

Beetje hetzelfde denkniveau van ik moet naar het casino of aan de lotterij mee doen om snel rijk te worden.
pi_203656618
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 10:56 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Bitcoin gaat steeds minder hard groeien. Mensen begrijpen nog niet dat het spel voorbij is, het is nu alleen maar langzame groei. Voor mij dik feest, want de tijd van de altcoins is aangekomen.

Net zoals er geen reet meer te verdienen is met goud en zilver, is de stijging van Bitcoin al flink afgezwakt. Het is een tijdperk van Ethereum en midcaps. Bitcoin dominance is zo erg verzwakt dat het steeds minder invloed heeft op de cryptomarkt.

Mensen die alleen Bitcoin hebben zullen zien hoe Ethereum, Solana, Avalanche enz Bitcoin flink overstijgen en ze zullen heel veel wist mislopen.
Etherium trade 55% onder het bitcoin ath van 5 jaar geleden. Sterk lullen kan je wel goed ja.
  maandag 14 februari 2022 @ 11:08:11 #173
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203656635
23 januari dropte bitcoin naar $32k
23 januari dropte avax naar $50

Altcoins droppen nog steeds veel harder dan bitcoin, dus uiteindelijk zijn alle ogen nog steeds op bitcoin gericht.

Als bitcoin naar de $20k gaat kan je avax dus voor rond de $10 a $20 per stuk halen toch?

Stuk betere deal dan $75
Man of Steal.
pi_203656642
No risk & no homework = no gain. De geld-generatoren staan bij mij vollop aan en ik heb zo'n beetje de gehele top 100 cryptocoins. De meeste coins zullen het jaren lang overleven want er is nu eindelijk functionaliteit.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 14 februari 2022 @ 11:09:57 #175
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203656665
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:08 schreef firefly3 het volgende:
ik heb zo'n beetje de gehele top 100 cryptocoins
Serieus?
Man of Steal.
pi_203656678
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:09 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Serieus?
Yep, ik ben geen Bitcoin maximalist, maar een CRYPTO MAXIMALIST. En ook een maximalist in allerlei verschillende farms. Daarom wordt ik steeds rijker.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203656680
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:08 schreef firefly3 het volgende:
No risk & no homework = no gain. De geld-generatoren staan bij mij vollop aan en ik heb zo'n beetje de gehele top 100 cryptocoins. De meeste coins zullen het jaren lang overleven want er is nu eindelijk functionaliteit.
:')
blablablabla
  maandag 14 februari 2022 @ 11:11:32 #178
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203656693
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:10 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Yep, ik ben geen Bitcoin maximalist, maar een CRYPTO MAXIMALIST. En ook een maximalist in allerlei verschillende farms. Daarom wordt ik steeds rijker.
Dat je zo'n beetje alle #top100 coins zou hebben. Hoeveel heb je buiten de top #100 dan?

Dus je hebt 100 a 200 verschillende soorten cryptos?
Man of Steal.
pi_203656697
Never fall in love with 1 or a few coins
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203656704
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:11 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Dat je zo'n beetje alle #top100 coins zou hebben. Hoeveel heb je buiten de top #100 dan?

Dus je hebt 100 a 200 verschillende soorten cryptos?
Yep, en soms vind ik nog ergens een wallet die ik nog heb :D
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 14 februari 2022 @ 11:12:29 #181
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203656706
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:11 schreef firefly3 het volgende:
Never fall in love with 1 or a few coins
En dit is weer het andere uiterste. Hoe hou je dat uberhaupt bij?
Man of Steal.
  maandag 14 februari 2022 @ 11:13:19 #182
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203656722
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:12 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Yep, en soms vind ik nog ergens een wallet die ik nog heb :D
Ik vind dit echt een raar verhaal. Tenzij je 10 euro van alle top #100 coins hebt gehad om bij te houden wat ze doen een paar jaar later kan ik me niet voorstellen dat dit je echte manier van investeren is?
Man of Steal.
pi_203656738
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:11 schreef firefly3 het volgende:
Never fall in love with 1 or a few coins
vechain 130 sats

@onlogisch
pi_203656744
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:13 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik vind dit echt een raar verhaal. Tenzij je 10 euro van alle top #100 coins hebt gehad om bij te houden wat ze doen een paar jaar later kan ik me niet voorstellen dat dit je echte manier van investeren is?
Soms ben ik 6 of meer uur per dag bezig met grafieken bekijken & updates. Ik doe mijn huiswerk en verdien daardoor meer dan een hodler.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 14 februari 2022 @ 11:19:06 #185
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203656785
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:15 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Soms ben ik 6 of meer uur per dag bezig met grafieken bekijken & updates. Ik doe mijn huiswerk en verdien daardoor meer dan een hodler.
Mag ik vragen hoeveel je ongeveer totaal in crypto hebt zitten? Want ik vind dat je meer dan 100 verschillende coins hebt best een uitspraak.
Man of Steal.
pi_203656833
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:19 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Mag ik vragen hoeveel je ongeveer totaal in crypto hebt zitten? Want ik vind dat je meer dan 100 verschillende coins hebt best een uitspraak.
Ik had vorige keer meer dan 100K op 1 exchange staan. Vandaar dat ik de discussie altijd nutteloos vind als mensen 6K op een hardware wallet moeten zetten.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 14 februari 2022 @ 11:25:17 #187
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203656856
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:23 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik had vorige keer meer dan 100K op 1 exchange staan. Vandaar dat ik de discussie altijd nutteloos vind als mensen 6K op een hardware wallet moeten zetten.
Zeg wolla je bent niet aan het larpen
Man of Steal.
  maandag 14 februari 2022 @ 11:27:50 #188
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203656879
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:23 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik had vorige keer meer dan 100K op 1 exchange staan. Vandaar dat ik de discussie altijd nutteloos vind als mensen 6K op een hardware wallet moeten zetten.
Vorige keer.

En toen was je alles kwijt en moest je opnieuw beginnen ofzo?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203656898
quote:
14s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:27 schreef fathank het volgende:

[..]
Vorige keer.

En toen was je alles kwijt en moest je opnieuw beginnen ofzo?
Nee, nu zit ik op een stuk of 20 exchanges/wallets en banken.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 14 februari 2022 @ 11:30:51 #190
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203656909
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:29 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Nee, nu zit ik op een stuk of 20 exchanges/wallets en banken.
En ook nog eens 20 soorten exchanges. Waarom?

Dat je bijna alle top #100 coins hebt (en dus waarschijnlijk ook nog een flink deel buiten de top #100) dus 150 a 200 verschillende coins totaal en ook nog $100k erin hebt zitten? Terwijl je 2 jaar terug topics opende over je wajong?

Ben je nu een soort van prodigy of ben je gewoon keihard aan het larpen?
Man of Steal.
pi_203656932
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:30 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
En ook nog eens 20 soorten exchanges. Waarom?

Dat je bijna alle top #100 coins hebt (en dus waarschijnlijk ook nog een flink deel buiten de top #100) dus 150 a 200 verschillende coins totaal en ook nog $100k erin hebt zitten? Terwijl je 2 jaar terug topics opende over je wajong?

Ben je nu een soort van prodigy of ben je gewoon keihard aan het larpen?
Die Wajong, ecto en zolderkamer topics van mij blijven goud :D
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 14 februari 2022 @ 11:33:50 #192
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203656950
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:32 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Die Wajong, ecto en zolderkamer topics van mij blijven goud :D
Ja leuk maar ik probeer te leren hoe ik geld moet verdienen
Man of Steal.
pi_203656992
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:33 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ja leuk maar ik probeer te leren hoe ik geld moet verdienen
Lui zijn is je grootste vijand. Dus 10 uur per week leren over nieuwe projecten, 10 uur over nieuwe farms, nieuwe projecten, overal een positie gaan bemachtigen als projecten een goed team hebben.

Whitepapers doorlezen, zowel bearish als bullish zijn (je moet een 2 jaar cryptomarkt ook overleven en ook geld verdienen tijdens deze cryptowinter) , continu berekeningen maken en vergelijkingen met soortgelijke projecten.

Genre's opsplitsen (meme, blockchains, telecommunicatie, defi projecten, etc) enz enz
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203656995
quote:
14s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:27 schreef fathank het volgende:

[..]
Vorige keer.

En toen was je alles kwijt en moest je opnieuw beginnen ofzo?
Toen werd ie wakker
  maandag 14 februari 2022 @ 11:38:02 #195
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_203657009
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 10:21 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
[..]
Jullie weten het beter. Vertel wat gaat er gebeuren.
Over een half miljard, maximaal 1 miljard jaar zorgt een onstabielere zon voor een onleefbare Aarde.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  maandag 14 februari 2022 @ 11:47:53 #196
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203657125
is die gast nou aan het bullshitten
Man of Steal.
pi_203657276
Mensen denken dat ik gek ben dat ik zoveel geld in altcoins stop. Net zoals mensen iedereen voor gek verklaarde die zoveel in Bitcoin stopten 6 jaar geleden. Voor mij is de toekomst al "vastgesteld", bijna de gehele midcap worden giganten en de helft van de smallcaps gaan het dit keer overleven omdat er zoveel nodig is in de crypto space. 50% kan ik veroorloven wanneer een kwart hiervan óók zullen doorgroeien. Mensen zullen flink spijt krijgen dat ze alleen in bitcoin zaten.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203657279
Iedereen wacht wat er vandaag gaat gebeuren in Amerika .
Valt mee dan gaat alles lopen en de nieuwe accounts die aangemaakt zijn bij de Superbowl zullen gaan lopen.

Toen ik zelf net in stapte was dat ook maar met 50 euro.
Om te kijken hoe alles werkt .

Nu zit ik er met 3720 dollar met deze dips .
Mog alles weer terug naar hun hoogste punt gaan .
Zal ik er goed aan verdienen.
En ja ik heb nu ongeveer totaal versprijt ongeveer 15% verlies .

Mag niet klagen dus.
En aangezien alles wat ik heb rente krijg word de verlies % steeds lager .
En de winst steeds hoger.

Waar blijven de stieren ?
Pas zeker in mei
  maandag 14 februari 2022 @ 12:02:19 #199
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203657314
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:58 schreef firefly3 het volgende:
Net zoals mensen iedereen voor gek verklaarde die zoveel in Bitcoin stopten 6 jaar geleden.
Quote eens een post van je van voor 2020 waar je het over bitcoin of crypto had
Man of Steal.
pi_203657351
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 12:02 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Quote eens een post van je van voor 2020 waar je het over bitcoin of crypto had
Wat is het nut hiervan? Je hoeft het niet te geloven trouwens.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Moderator maandag 14 februari 2022 @ 12:04:44 #201
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_203657361
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:14 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]
vechain 130 sats

@:onlogisch
Daarom ook Bitcoin makker.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_203657390
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 12:04 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Daarom ook Bitcoin makker.
zeker

1sat=1sat
pi_203657429
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:58 schreef firefly3 het volgende:
Mensen denken dat ik gek ben dat ik zoveel geld in altcoins stop. Net zoals mensen iedereen voor gek verklaarde die zoveel in Bitcoin stopten 6 jaar geleden. Voor mij is de toekomst al "vastgesteld", bijna de gehele midcap worden giganten en de helft van de smallcaps gaan het dit keer overleven omdat er zoveel nodig is in de crypto space. 50% kan ik veroorloven wanneer een kwart hiervan óók zullen doorgroeien. Mensen zullen flink spijt krijgen dat ze alleen in bitcoin zaten.
Ben ik mee eens .
Zelf zoek ik projecten uit en nut wat achter die coins zitten .

Een van de reden dat ik Ada heb.
Ada zit in Afrika erg aan het handelen
Afrika gaat dadelijk ook overstappen naar crypto toe.
Afrika gebruikt Ada al voor school tot aan corona registreren.
Wanneer China dadelijk gaat handelen met de Afrikaanse landen kan Ada snel gaan lopen.
En dan staat Ada pas in de kinderschoenen.

Vet geloof ik ook wel in maar dat is langer termijn.

Shiba een rare munt maar de mensen zijn erg active .
Logies ze willen doge coin slopen en btc gaan flippen
Zo lang die Shiba leger er is zie ik het nog gebeuren ook.

Forth is ook een coin die maar niet plat wilt en steeds zijn kop weer opsteekt.

Vandaag in codi , cro en bonfida gestapt

Alles wat ik in crypto doet is voor langere termijn .
Toch doe ik afromen en stop ik de afgeroomde in nieuwe coins .
Waarom ?
Wat vandaag niet groeit dan komt het later wel .
  maandag 14 februari 2022 @ 12:08:26 #204
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203657442
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 12:04 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Wat is het nut hiervan? Je hoeft het niet te geloven trouwens.
Snap dat ik het niet hoef te geloven, maar hoe meer je zegt hoe raarder het allemaal wordt.

- Je zegt bijna alle top #100 coins te hebben (en dus waarschijnlijk een hoop buiten deze top #100 dus totaal ongeveer 200 verschillende crypto coins?)
- Je zegt $100k in crypto te hebben zitten maar 2 jaar terug zat je nog over je wajong te praten. Was dit een troll dan?
- Nu zeg je al 6 jaar aan bitcoin en crypto te doen. En je account is van 2011. Je eerste crypto posts waren in 2020, dus die 4 jaar ervoor moet je wel een keer bitcoin of crypto hebben vermeld dan toch? Als je er al 6 jaar aan doet.

Je verhaal is gewoon een beetje vreemd
Man of Steal.
pi_203657500
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 12:07 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Ben ik mee eens .
Zelf zoek ik projecten uit en nut wat achter die coins zitten .

Een van de reden dat ik Ada heb.
Ada zit in Afrika erg aan het handelen
Afrika gaat dadelijk ook overstappen naar crypto toe.
Afrika gebruikt Ada al voor school tot aan corona registreren.
Wanneer China dadelijk gaat handelen met de Afrikaanse landen kan Ada snel gaan lopen.
En dan staat Ada pas in de kinderschoenen.

Vet geloof ik ook wel in maar dat is langer termijn.

Shiba een rare munt maar de mensen zijn erg active .
Logies ze willen doge coin slopen en btc gaan flippen
Zo lang die Shiba leger er is zie ik het nog gebeuren ook.

Forth is ook een coin die maar niet plat wilt en steeds zijn kop weer opsteekt.

Vandaag in codi , cro en bonfida gestapt

Alles wat ik in crypto doet is voor langere termijn .
Toch doe ik afromen en stop ik de afgeroomde in nieuwe coins .
Waarom ?
Wat vandaag niet groeit dan komt het later wel .
Ja precies, onderzoek en ergens in geloven is een goede tactiek. Er zijn maar liefst honderden tot duizenden goede cryptoprojecten en crypto wordt steeds belangrijker in de samenleving.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203657549
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 12:08 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Snap dat ik het niet hoef te geloven, maar hoe meer je zegt hoe raarder het allemaal wordt.

- Je zegt bijna alle top #100 coins te hebben (en dus waarschijnlijk een hoop buiten deze top #100 dus totaal ongeveer 200 verschillende crypto coins?)
Geen idee hoeveel precies, zal wel zo'n 200 zijn
quote:
- Je zegt $100k in crypto te hebben zitten maar 2 jaar terug zat je nog over je wajong te praten. Was dit een troll dan?
Ja, en kreeg vroeger straf voor dit soort dingen waardoor ik lang niet op het forum kon posten
quote:
- Nu zeg je al 6 jaar aan bitcoin en crypto te doen. En je account is van 2011. Je eerste crypto posts waren in 2020, dus die 4 jaar ervoor moet je wel een keer bitcoin of crypto hebben vermeld dan toch? Als je er al 6 jaar aan doet.
Ik had wat reddcoins vroeger in 2017, mijn theorie was dat 4 jaar later Bitcoin weer ging stijgen, en dat gebeurde echt. Eind 2020 ging ik er pas echt voor. Het duurde vervolgens een tijdje dat ik interesse had om hier te posten.
quote:
Je verhaal is gewoon een beetje vreemd
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Moderator maandag 14 februari 2022 @ 12:17:42 #207
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_203657554
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 12:14 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ja precies, onderzoek en ergens in geloven is een goede tactiek. Er zijn maar liefst honderden tot duizenden goede cryptoprojecten en crypto wordt steeds belangrijker in de samenleving.
:')
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_203657571
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 12:17 schreef onlogisch het volgende:

[..]
:')
Als je ergens niet in geloofd en bij een dipje ineens gaat verkopen, terwijl het fundamenteel een goed project is, kom je nergens. Dit bedoel ik met "geloven".
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203657666
sjongejonge wat een dagdroom gepost over niks (serious 100+ verschillende crypto's?) Da's geen gezonde porfolio mix, maar schieten met hagel.

...moeten jullie niet werken ofzo?
pi_203657785
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 12:26 schreef tvdleur het volgende:
sjongejonge wat een dagdroom gepost over niks (serious 100+ verschillende crypto's?) Da's geen gezonde porfolio mix, maar schieten met hagel.

...moeten jullie niet werken ofzo?
Mijn posities per coin hebben de afgelopen 2 jaar gevarieerd tot meer dan 25K per coin, tot slechts 30 euro voor een andere coin. Niets willekeurigs maar aan de hand van eigen bepalingen van indicatoren zoals social media activiteit, market cap, groei, updates, betrouwbaarheid en functiontaliteit. Huiswerk doen loont.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 14 februari 2022 @ 12:37:29 #211
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203657853
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 12:17 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Geen idee hoeveel precies, zal wel zo'n 200 zijn
[..]
Ja, en kreeg vroeger straf voor dit soort dingen waardoor ik lang niet op het forum kon posten
[..]
Ik had wat reddcoins vroeger in 2017, mijn theorie was dat 4 jaar later Bitcoin weer ging stijgen, en dat gebeurde echt. Eind 2020 ging ik er pas echt voor. Het duurde vervolgens een tijdje dat ik interesse had om hier te posten.
[..]

Dus je kan niks qua bewijs leveren dat je er idd al 6 jaar aan doet?

Want 200 soorten crypto coins is gewoon waanzin. Volgens mij doen zelfs de grootste youtubers dat niet (vraag is wel in hoeverre je youtubers als voorbeeld moet nemen). En dan ook nog 20 verschillende exchanges. Echt waarom? Dat je er 3 4 of 5 doet begrijp ik nog enigszins. Maar 20??

Als je er echt al 6 jaar aan doet, en pas sinds 2 jaar over crypto post. Is er dan niet iets van bewijs dat je die 4 jaar ervoor in ieder geval wist wat bitcoin of crypto was? Al is het 1 post die laat zien dat je er toen al mee bezig was.

Dat is alles waar ik om vraag. Een quote die laat zien dat je voor 2020 al bezig was met bitcoin/crypto
Man of Steal.
pi_203657961
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 12:37 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Dus je kan niks qua bewijs leveren dat je er idd al 6 jaar aan doet?

Want 200 soorten crypto coins is gewoon waanzin. Volgens mij doen zelfs de grootste youtubers dat niet (vraag is wel in hoeverre je youtubers als voorbeeld moet nemen). En dan ook nog 20 verschillende exchanges. Echt waarom? Dat je er 3 4 of 5 doet begrijp ik nog enigszins. Maar 20??

Als je er echt al 6 jaar aan doet, en pas sinds 2 jaar over crypto post. Is er dan niet iets van bewijs dat je die 4 jaar ervoor in ieder geval wist wat bitcoin of crypto was? Al is het 1 post die laat zien dat je er toen al mee bezig was.

Dat is alles waar ik om vraag. Een quote die laat zien dat je voor 2020 al bezig was met bitcoin/crypto
Zeg niks .
Weet van het bestaan van crypto in het begin af .
Nooit niet iets meer gedaan of gepost

Ga je nu kijken sta ik al 3 jaar te zeiken over energie verspilling .
Tot dat ik de besluit heb genomen om te zien of het waar was en hoe het in elkaar zat .
En als hij inderdaad in 2017 is ingestapt met klein geld .
Wel als hij maar een halve btc had gehad en tegen 60k verkocht heeft als voorbeeld
Dan kan zijn verhaal kloppen.

Ik ga niet zeggen dat het niet waar is.
In de toekomst kan het me de zelfde overkomen als Ada op eens 100 dollar per coin word .
Wel dan ben ik ook binnen zeg maar .

Of nog achterlijk Shiba die 1 dollar word.
Dan heb ik op eens 2 miljoen dollar in mijn bezit.

Dit zijn voorbeelden en kan of niet gebeuren
Morgen kan ook alles 0 dollar worden
  maandag 14 februari 2022 @ 13:08:01 #213
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203658273
Zitten 2 trolls in een topic, zegt de een tegen de ander..
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203658401
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 12:37 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Dus je kan niks qua bewijs leveren dat je er idd al 6 jaar aan doet?

Want 200 soorten crypto coins is gewoon waanzin. Volgens mij doen zelfs de grootste youtubers dat niet (vraag is wel in hoeverre je youtubers als voorbeeld moet nemen). En dan ook nog 20 verschillende exchanges. Echt waarom? Dat je er 3 4 of 5 doet begrijp ik nog enigszins. Maar 20??

Als je er echt al 6 jaar aan doet, en pas sinds 2 jaar over crypto post. Is er dan niet iets van bewijs dat je die 4 jaar ervoor in ieder geval wist wat bitcoin of crypto was? Al is het 1 post die laat zien dat je er toen al mee bezig was.

Dat is alles waar ik om vraag. Een quote die laat zien dat je voor 2020 al bezig was met bitcoin/crypto
Ik verdeel mijn geld gewoon over exchanges voor veiligheid en omdat er vaak weer andere coins beschikbaar zijn op de minder grote exchanges. Soms worden er coins gedelist en kan ik het handig naar een andere exchange sturen enz.

Niet op fok..hier zie je mijn interesse langzaam terugkomen op 3-12-2020 en begon toen vervolgens massaal altcoins in te kopen. Dit is Reddcoin:
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203658506
quote:
10s.gif Op maandag 14 februari 2022 13:08 schreef fathank het volgende:
Zitten 2 trolls in een topic, zegt de een tegen de ander..
Deze topicreeks heeft al heel wat highs en lows gezien. Maar dit is ook wel weer typisch inderdaad.
pi_203658582
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 13:18 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik verdeel mijn geld gewoon over exchanges voor veiligheid en omdat er vaak weer andere coins beschikbaar zijn op de minder grote exchanges. Soms worden er coins gedelist en kan ik het handig naar een andere exchange sturen enz.

Niet op fok..hier zie je mijn interesse langzaam terugkomen op 3-12-2020 en begon toen vervolgens massaal altcoins in te kopen. Dit is Reddcoin:
[ afbeelding ]
Je kocht de absolute top.

Naast dat je een enorme trol bent, ben je ook nog eens een hele slechte trader

:+ :+

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 14-02-2022 13:37:39 ]
pi_203658779
Ik heb een stuk of 200 van die coins die "wakker worden" zodra bitcoin een blowoff top gaat krijgen. Bitcoin hoeft maar naar de 150K te gaan om een megastijging voor de altcoins te veroorzaken. Je zag ze al allemaal wakker worden toen bitcoin naar de 60K ging.

Reddcoin was mijn eerste en één van de minst goede trades ooit, maar zodra een blow off top komt dan is dit toch 10x of meer.

Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 14 februari 2022 @ 13:56:56 #218
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203658810
Heerlijk die alwetendheid

Had ik dit maar eerder geweten dan had ik nu naast Dima op een strandbedje op de Bahama's gelegen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203658828
quote:
14s.gif Op maandag 14 februari 2022 13:56 schreef fathank het volgende:
Heerlijk die alwetendheid

Had ik dit maar eerder geweten dan had ik nu naast Dima op een strandbedje op de Bahama's gelegen
En dan had ik met vervroegd pensioen gekund ;(
pi_203658852
twitter


:')
pi_203658883
quote:
Haha serieus??!?!?!? Komt hij nu ineens met 100K in 2023 terwijl hij altijd al zei 150-250K eind 2021???!
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203658940
quote:
14s.gif Op maandag 14 februari 2022 13:56 schreef fathank het volgende:
Heerlijk die alwetendheid

Had ik dit maar eerder geweten dan had ik nu naast Dima op een strandbedje op de Bahama's gelegen
Tja, je kunt trollen of we kunnen kijken wat er met de Altcoins gaat gebeuren dit jaar ten opzichte van Bitcoin. Van mij mag je grotendeels Bitcoin blijven kopen, maar dan niet zeuren als Solana en Elrond 10x harder gaan.

De meeste mensen op het forum zijn Bitcoin maximalist. Meestal werkt de strategie wat de massa niet doet.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203658969
Ik hoop oprecht dat je een 10x tov bitcoin haalt.

Misschien maakt dat je verlies enigsinds goeed:



[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 14-02-2022 14:13:45 ]
pi_203659260
https://www.nu.nl/economi(...)ssische-invasie.html

Gaat goed zo.
Eens kijken wat crypto gaat doen.
Tot nu toe zie ik het langzaam zakken al weer.
pi_203659297
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 14:07 schreef firefly3 het volgende:
De meeste mensen op het forum zijn Bitcoin maximalist. Meestal werkt de strategie wat de massa niet doet.
Het afgelopen jaar heeft de massa juist alts gekocht
pi_203659411
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 14:49 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Het afgelopen jaar heeft de massa juist alts gekocht
De massa heeft geen strategie, heb het vooral over de strategie. Heb 50x ofzo met Dogecoin gemaakt en Shiba en Dentcoin ook grote hoeveelheden. Maar de meeste mensen kwamen pas waarschijnlijk eind 2021. Dus eigenlijk moet ik zeggen "de altcoins strategie om altcoins te kopen wanneer bitcoin laag staat."
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203659424
quote:
Niemand neemt WappieB nog serieus.
pi_203659445
Iedereen is wel boem slim hier :o
pi_203659609
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 14:49 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Het afgelopen jaar heeft de massa juist alts gekocht
En.... vooral Chiliz en Tezos. Ik ga nog steeds helemaal all-in op de platformen voor sporttokens. :7

Zei de #Chiliz_fanboy en Maxfan #tezos_RedBullF1
pi_203659728
quote:
4s.gif Op maandag 14 februari 2022 15:02 schreef Leonos het volgende:
Iedereen is wel boem slim hier :o
Zo slim en dan nog niet weten Wen Moon...

Wen Moon ?
  maandag 14 februari 2022 @ 15:30:32 #231
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203659804
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 14:07 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Tja, je kunt trollen of we kunnen kijken wat er met de Altcoins gaat gebeuren dit jaar ten opzichte van Bitcoin. Van mij mag je grotendeels Bitcoin blijven kopen, maar dan niet zeuren als Solana en Elrond 10x harder gaan.

De meeste mensen op het forum zijn Bitcoin maximalist. Meestal werkt de strategie wat de massa niet doet.
De meeste mensen op het forum beseffen dat BTC nog altijd de koning is en dat dat voorlopig nog wel zo blijft. Dat maakt je nog geen bitcoin-maxi.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203660163
Vanaf wanneer ben je geen échte Bitcoin maxi meer trouwens? ik zie net in m'n portfolio dat BTC onder de 95% is gezakt...
pi_203660173
quote:
Hij heeft me geblokkeerd, die kan ik niet lezen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_203660203
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 16:05 schreef recursief het volgende:

[..]
Hij heeft me geblokkeerd, die kan ik niet lezen.
De glazen bol lijntjes van PlanB zeggen nu 100k in 2023
pi_203660267
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 16:05 schreef recursief het volgende:

[..]
Hij heeft me geblokkeerd, die kan ik niet lezen.
quote:
Both S2F and logarithmic regression point to $100K in 2023.
pi_203660279
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 16:15 schreef potjecreme het volgende:

[..]
[..]
[ afbeelding ]

Mooi plaatje heb je gemaakt.
  maandag 14 februari 2022 @ 16:25:15 #237
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203660384
Klopt het dat ik met die crypto.com card mijn Netflix kosten terug krijg als ik genoeg stake? En dan ook nog een % kickback op elke AH, Amazon, Picnic etc aankoop? En dat komt dan in CRO terug?
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_203660512
quote:
1s.gif Op maandag 14 februari 2022 16:25 schreef stinkie het volgende:
Klopt het dat ik met die crypto.com card mijn Netflix kosten terug krijg als ik genoeg stake? En dan ook nog een % kickback op elke AH, Amazon, Picnic etc aankoop? En dat komt dan in CRO terug?
Yup. Zonder maandelijkse kosten, transactiekosten etc. Gratis geld
pi_203661263
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 16:15 schreef potjecreme het volgende:

[..]
[..]
[ afbeelding ]

Dat model van hem was best interessant, met schaarste als uitgangspunt, tot het moment dat de praktijk het invalideerde. Een beetje jammer dat ie er in blijft hangen. Verder heb ik overigens helemaal niks met deze kerel met zijn wappiegedrag.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  maandag 14 februari 2022 @ 17:56:17 #240
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203661473
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 16:35 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Yup. Zonder maandelijkse kosten, transactiekosten etc. Gratis geld
Zolang ik dus die 4K stake?

Zat er al vaker over te denken, straks maar eens doen. En even een flinke zut leefgeld op die kaart zetten
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_203661552
quote:
1s.gif Op maandag 14 februari 2022 17:56 schreef stinkie het volgende:

[..]
Zolang ik dus die 4K stake?

Zat er al vaker over te denken, straks maar eens doen. En even een flinke zut leefgeld op die kaart zetten
Ja, even afhankelijk van welke kaart je kiest. Zolang je je CRO in stake houd heb je de voordelen
  maandag 14 februari 2022 @ 19:09:37 #242
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203662485
Nou tot zover mijn crypto.com avontuur. Ze krijgen het niet eens voor elkaar een werkende activatielink te sturen
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_203662784
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 14:45 schreef suijkerbuijk het volgende:
https://www.nu.nl/economi(...)ssische-invasie.html

Gaat goed zo.
Eens kijken wat crypto gaat doen.
Tot nu toe zie ik het langzaam zakken al weer.
quote:
‘Tegelijkertijd stellen veel Oekraïners vraagtekens bij de alarmerende berichten over een grootschalige invasie. Die komen louter uit de VS en zijn gebaseerd op geheime inlichtingen. Lang niet iedereen gelooft dat; de Amerikanen zijn in het verleden niet altijd betrouwbaar gebleken. Veel bewoners vragen zich af: wat weten de VS dat wij niet weten? Of spelen zij een politiek spel?
Zoals ik een paar dagen geleden zei

https://www.volkskrant.nl(...)itiek-spel~b63cb087/

Goed koopmoment dus!
  maandag 14 februari 2022 @ 19:42:22 #244
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203663169
quote:
1s.gif Op maandag 14 februari 2022 17:56 schreef stinkie het volgende:

[..]
Zolang ik dus die 4K stake?

Zat er al vaker over te denken, straks maar eens doen. En even een flinke zut leefgeld op die kaart zetten
Albert Heijn is een van de weinige plekken waar die het niet doet.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 14 februari 2022 @ 20:05:52 #245
62913 Blik
The one and Only!
pi_203663746
quote:
1s.gif Op maandag 14 februari 2022 16:25 schreef stinkie het volgende:
Klopt het dat ik met die crypto.com card mijn Netflix kosten terug krijg als ik genoeg stake? En dan ook nog een % kickback op elke AH, Amazon, Picnic etc aankoop? En dat komt dan in CRO terug?
AH en Picnic dan weer net niet… maar verder al je online aankopen, tanken, netflix, spotify, apple abo, etc.

Jumbo daarentegen accepteert vaak wel de debit cards
  maandag 14 februari 2022 @ 20:57:00 #246
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203664662
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 20:05 schreef Blik het volgende:

[..]
AH en Picnic dan weer net niet… maar verder al je online aankopen, tanken, netflix, spotify, apple abo, etc.

Jumbo daarentegen accepteert vaak wel de debit cards
Dan blijft alleen Netflix over. Tanken, Apple spotify gaat allemaal zakelijk.

Maar goed, als het werkt gaan we het zien
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  maandag 14 februari 2022 @ 21:31:05 #247
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203665256
quote:
1s.gif Op maandag 14 februari 2022 20:57 schreef stinkie het volgende:

[..]
Dan blijft alleen Netflix over. Tanken, Apple spotify gaat allemaal zakelijk.

Maar goed, als het werkt gaan we het zien
Voorschieten met je debit en declareren. Doet een maat van mij ook.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 14 februari 2022 @ 23:01:09 #248
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203666742
quote:
10s.gif Op maandag 14 februari 2022 13:08 schreef fathank het volgende:
Zitten 2 trolls in een topic, zegt de een tegen de ander..
Suikerbuik en firefly? of over wie heb je het nou?
Man of Steal.
pi_203668074
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 23:01 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Suikerbuik en firefly? of over wie heb je het nou?
Had je nou al BIFI gekocht? Die heeft weer een +20% gedaan sinds ik je tipte gisteren...
  dinsdag 15 februari 2022 @ 08:55:33 #250
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203669250
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 07:28 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Had je nou al BIFI gekocht? Die heeft weer een +20% gedaan sinds ik je tipte gisteren...
Nope
Man of Steal.
  dinsdag 15 februari 2022 @ 09:17:50 #251
62913 Blik
The one and Only!
pi_203669523
quote:
14s.gif Op maandag 14 februari 2022 21:31 schreef fathank het volgende:

[..]
Voorschieten met je debit en declareren. Doet een maat van mij ook.
Kennis van mij ook, heeft er 1 op de zaak gezet en 1 voor prive
  dinsdag 15 februari 2022 @ 09:38:19 #252
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203670043
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 07:53 schreef SuperNeger het volgende:
Maar als je de chart van vorig jaar moet geloven zal er dus een dikke groene kaars aan moeten komen.
_O_
Man of Steal.
  dinsdag 15 februari 2022 @ 09:41:53 #253
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203670099
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 16:15 schreef potjecreme het volgende:

[..]
[..]
[ afbeelding ]

De doelpalen verplaatsen :')
Man of Steal.
  dinsdag 15 februari 2022 @ 09:56:39 #254
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203670425
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 09:38 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
_O_
Short geopend om de sell-off van volgende week te scalpen?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203670502
is dit het superbowl effect? @SuperNeger
pi_203670610
Je zal maar elke prijsbeweging moeten willen verklaren en daarna je gelijk halen..
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 15 februari 2022 @ 10:30:50 #257
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203670951
Wat zijn jullie een stelletje ongestelde wijven zeg. En dan anderen voor troll uitmaken :')
Man of Steal.
  dinsdag 15 februari 2022 @ 10:56:44 #258
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203671235
Dan krijg je de aandacht waar je om verlegen zit, is het ook niet goed.
Huilen dan.
pi_203671308
twitter
pi_203671555
Praatjes vullen geen gaatjes. Als ik helemaal mega-whale ben geworden ga ik jullie pesten met mijn successen en printscreens :P
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203672170
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 17:31 schreef recursief het volgende:

[..]
Dat model van hem was best interessant, met schaarste als uitgangspunt, tot het moment dat de praktijk het invalideerde. Een beetje jammer dat ie er in blijft hangen. Verder heb ik overigens helemaal niks met deze kerel met zijn wappiegedrag.
Waar/wanneer dan?
pi_203672364
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 12:12 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Waar/wanneer dan?
Hij heeft in een interview vorig jaar de vraag gekregen wanneer S2F geïnvalideerd zou zijn. Daar deed ie wat vaag over maar als de koers in december 2021 significant onder de 100k zou blijven dan had zijn model waarschijnlijk wel gefaald. Dat heeft ie nu gewijzigd naar "100k gemiddeld gedurende de (tweede helft van de) cycle".
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_203673088
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 12:28 schreef recursief het volgende:

[..]
Hij heeft in een interview vorig jaar de vraag gekregen wanneer S2F geïnvalideerd zou zijn. Daar deed ie wat vaag over maar als de koers in december 2021 significant onder de 100k zou blijven dan had zijn model waarschijnlijk wel gefaald. Dat heeft ie nu gewijzigd naar "100k gemiddeld gedurende de (tweede helft van de) cycle".
Welk interview?

Ik zou niet weten waarom december 2021 zo belangrijk is. We kunnen makkelijk langer erover doen dan de vorige tops en alsnog in de deviation vallen waar he niet geinvalideerd wordt..

Sterker nog. Iedereen dacht dat de cycle op hetzelfde tijd zou eindigen, dan is het haast wel uitgesloten dat het dan ook daadwerkelijk gebeurd (zoals we nu wel kunnen concluderen)
pi_203673941
Mensen, zou iemand me even kunnen helpen? Ben niet zo handig met blockchain dingen opzoeken enzo maar ik zou graag weten welke transacties er allemaal naar dit adres zijn gedaan: bc1qw3pvvskk8l7n6l3djxtwaqnpm5wutk6ezz0p30

Met bedragen en de datum erbij per keer. Zou iemand zo aardig willen zijn dit even op te zoeken en hier te posten?
pi_203674020
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 14:40 schreef ThijsTH het volgende:
Mensen, zou iemand me even kunnen helpen? Ben niet zo handig met blockchain dingen opzoeken enzo maar ik zou graag weten welke transacties er allemaal naar dit adres zijn gedaan: bc1qw3pvvskk8l7n6l3djxtwaqnpm5wutk6ezz0p30

Met bedragen en de datum erbij per keer. Zou iemand zo aardig willen zijn dit even op te zoeken en hier te posten?
This address has transacted 8 times on the Bitcoin blockchain. It has received a total of 0.61221928 BTC ($27,061.46) and has sent a total of 0.61221928 BTC ($27,061.46). The current value of this address is 0.00000000 BTC ($0.00).

Voor alle details kijk je hier
https://www.blockchain.co(...)5wutk6ezz0p30?page=1
pi_203674290
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 14:47 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
This address has transacted 8 times on the Bitcoin blockchain. It has received a total of 0.61221928 BTC ($27,061.46) and has sent a total of 0.61221928 BTC ($27,061.46). The current value of this address is 0.00000000 BTC ($0.00).

Voor alle details kijk je hier
https://www.blockchain.co(...)5wutk6ezz0p30?page=1
Ja dit resultaat had ik zelf ook al gevonden, maar daar snap ik dus geen bal van. Staan allemaal vage bedragen door elkaar. Wat ik zou willen zien is gewoon 1 bedrag per transactie.
pi_203674410
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 15:02 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Ja dit resultaat had ik zelf ook al gevonden, maar daar snap ik dus geen bal van. Staan allemaal vage bedragen door elkaar. Wat ik zou willen zien is gewoon 1 bedrag per transactie.
Op 2021-10-29 00:12 is er 0.14998431 BTC gestort. Hetzelfde bedrag is er op 2021-10-29 02:02 weer afgehaald
Op 2021-10-30 00:21 is er 0.16995979 BTC gestort. Hetzelfde bedrag is er op 2021-10-30 11:50 weer afgehaald
Op 2021-10-30 18:54 is er 0.09227518 BTC gestort. Hetzelfde bedrag is er op 2021-10-31 16:49 weer afgehaald
Op 2021-11-01 19:46 is er 0.2 BTC gestort. Hetzelfde bedrag is er op 2021-11-04 01:03 weer afgehaald.

Zo lastig was dat niet toch?
pi_203674665
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 15:10 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Op 2021-10-29 00:12 is er 0.14998431 BTC gestort. Hetzelfde bedrag is er op 2021-10-29 02:02 weer afgehaald
Op 2021-10-30 00:21 is er 0.16995979 BTC gestort. Hetzelfde bedrag is er op 2021-10-30 11:50 weer afgehaald
Op 2021-10-30 18:54 is er 0.09227518 BTC gestort. Hetzelfde bedrag is er op 2021-10-31 16:49 weer afgehaald
Op 2021-11-01 19:46 is er 0.2 BTC gestort. Hetzelfde bedrag is er op 2021-11-04 01:03 weer afgehaald.

Zo lastig was dat niet toch?
Voor mij wel. Maar bedankt.
pi_203674667
Misschien kijkt het op deze layout wat gemakkelijker:

https://blockstream.info/(...)twaqnpm5wutk6ezz0p30
pi_203674842
44.5!! Supernegert in disbelief

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 15-02-2022 15:38:20 ]
  dinsdag 15 februari 2022 @ 16:14:14 #271
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203675311
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 15:38 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
44.5!! Supernegert in disbelief
Man of Steal.
  dinsdag 15 februari 2022 @ 16:31:36 #272
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203675492
Gaan we al naar $20k?
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 15 februari 2022 @ 16:37:18 #273
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203675566
quote:
3s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 16:31 schreef Rossdale het volgende:
Gaan we al naar $20k?
Sowieso.

Cryptobowl pump was gewoon voorspeld.
Man of Steal.
  dinsdag 15 februari 2022 @ 16:48:57 #274
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203675721
10 februari (5 dagen geleden) hadden we ook moeite met de $46k, nu nog steeds.

Pas als we deze $46k doorbreken word ik weer ietsje meer bullish. Maar als ik mijn natte vinger in de lucht steek lijkt het me waarschijnlijker dat we verder zullen dalen.
Man of Steal.
  dinsdag 15 februari 2022 @ 16:50:06 #275
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203675734
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 16:37 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Sowieso.

Cryptobowl pump was gewoon voorspeld.
Maar de scampump naar $42k duurt wel lang he, hij scamt steeds hoger en hoger.

Wanneer $20k dan? Vrijdagavond om 23:59? Want in het weekend gaan we altijd naar beneden
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 15 februari 2022 @ 16:54:50 #276
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203675797
quote:
3s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 16:50 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Maar de scampump naar $42k duurt wel lang he, hij scamt steeds hoger en hoger.

Wanneer $20k dan? Vrijdagavond om 23:59? Want in het weekend gaan we altijd naar beneden
Grappig dat jullie permabulls gelijk helemaal op je teentjes getrapt zijn als iemand denkt dat de kans groter is dan we naar beneden gaan dan dat we omhoog gaan. En om hier mee om te gaan dan maak je dus van zulke reacties van ik mag het alleen zeggen als ik een exacte prijs en datum heb.

Ik kan net zo goed een datum en prijs van een daling geven als dat jij die kan geven van een stijging, maar dat wist je ook wel.
Man of Steal.
  dinsdag 15 februari 2022 @ 16:56:17 #277
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203675810
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 16:54 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Grappig dat jullie permabulls gelijk helemaal op je teentjes getrapt zijn als iemand denkt dat de kans groter is dan we naar beneden gaan dan dat we omhoog gaan. En om hier mee om te gaan dan maak je dus van zulke reacties van ik mag het alleen zeggen als ik een exacte prijs en datum heb.
Jij bent de enige hier die prijsvoorspellingen doet
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 15 februari 2022 @ 16:57:06 #278
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203675818
quote:
3s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 16:56 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Jij bent de enige hier die prijsvoorspellingen doet
Volgens mij is het wel redelijk algemeen geaccepteerd dan $20k wel de bodem is van deze cycle ja.
Man of Steal.
pi_203676456
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 16:48 schreef SuperNeger het volgende:
Pas als we deze $46k doorbreken word ik weer ietsje meer bullish. Maar als ik mijn natte vinger in de lucht steek lijkt het me waarschijnlijker dat we verder zullen dalen.
Dus als het nog hoger gaat dan hier wordt je opeens bullish. Al je "winst" van het traden is dan inmiddels verdampt. Je had nu al 40% winst kunnen pakken door op de bodem te kopen en op die 46k wall te dumpen. Je trading gaat niet echt geweldig imo..

Ik hoop overigens dat er snel een mega green candle komt waardoor je plan rekt gaat. Please 25% candle *O*
pi_203676535
Hopen dat andere mensen geld verliezen, hoe triest ben je dan.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203676766
Net gisteren weer ingekocht op BTC/ETH na een paar maand Euro.
Hopen op een periode van stijging
Vakman pur sang
pi_203677080
Universa jaaaaaaaah ;( is ook helemaal dood hè?
Vakman pur sang
  dinsdag 15 februari 2022 @ 19:27:21 #283
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203678415
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 17:41 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

Ik hoop overigens dat er snel een mega green candle komt waardoor je plan rekt gaat. Please 25% candle *O*
We gaan het zien.
Man of Steal.
pi_203681163
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 17:46 schreef firefly3 het volgende:
Hopen dat andere mensen geld verliezen, hoe triest ben je dan.
De mensen die van mij morgen en blut op straat morgen komen.
Is voor mij de achterlijk 2e kamer leden.
Maar helaas die hebben jaren wachtgeld op onze kosten.

Nu even terug op crypto
Zie de bull run van de Superbowl niet .
Gewoon de normalen stijgen en dalen wat je elke keer wel heb.

Dus elke keer een stukje afromen op de piekjes.
En dan bij dipjes weer bij halen.
Langzaam maar zeker wat rendement.

Ondertussen heb ik nu via binance gelukt om dagelijks 70 cent per dag op brengt van gratis % .
Gaat de goeien kant op met niks doen.
Zo lang het loopt dan loopt het.
  dinsdag 15 februari 2022 @ 21:32:42 #285
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203681727
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 11:31 schreef suijkerbuijk het volgende:
Vandaag even bekeken hoeveel Ada ik krijg per maand aan renten .
Dat is ongeveer 2.6 Ada per maand.
Lekker passief inkomsten
Van gemiddel 2.70 dollar lol.
Wel mog Ada naar de maan gaan is het een leuk bedrag wat er bij komt.
Ten slotte Ada is de enigste wat ik dca.
En elke keer terug in vaste staking word gezet .

Shiba gaat ook goed en komt ook aardige passief inkomsten van .
Niet dat ik daar zware houder van bent.
Maar ik zie Shiba nog wel eens 0 op schruiven (nog 10x over de kop gaan)
En dan tik 2miljoen Shiba toch wel aan
Krijg gemiddeld 8% dus dat loopt van zelf wel.

Vet doet het ook leuk .
De smalle passief word omgezet.
Krijg en stukje vet en hun vetorn
Niet veel dat is 0.5% vet en 2.6 % vetron.
Wat vetron gelijk naar bnb word gezet.

Bnb loopt ook lekker op.
Langzaamaar stabiel van renten en automatische farmen .
Gewoon bnb zijn ding laten doen.

Haal gemiddelde per maand op iets van 4 dollar passief.
Niet veel maar ja laat maar lopen tot de bull run weer eens gaat beginnen en alles weer hun ouwe top hoogte weer hebben.
Dan word alles weer verkocht en tot die tijd maar lekker laten lopen.
Aangezien binance nog steeds geen normaal geld kan storen laat ik het maar zo lopen.

Maar goed een inleg van 580 dollar en nu staat er 767 dollar er op terwijl alles weer lekker gezakt is.
Loopt de passief inkomsten wel mooi op zonder wat voor terug te doen.

Een stukje ervaring hoe ik het doe op binance .
Door het geld lekker zelf te laten lopen en elke keer terug in staking te knallen.
En ben niet eens jaar bezig .
Beter dan het geld op de bank te laten staan en geen renten krijgen.
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:59 schreef suijkerbuijk het volgende:
Iedereen wacht wat er vandaag gaat gebeuren in Amerika .
Valt mee dan gaat alles lopen en de nieuwe accounts die aangemaakt zijn bij de Superbowl zullen gaan lopen.

Toen ik zelf net in stapte was dat ook maar met 50 euro.
Om te kijken hoe alles werkt .

Nu zit ik er met 3720 dollar met deze dips .
Mog alles weer terug naar hun hoogste punt gaan .
Zal ik er goed aan verdienen.
En ja ik heb nu ongeveer totaal versprijt ongeveer 15% verlies .

Mag niet klagen dus.
En aangezien alles wat ik heb rente krijg word de verlies % steeds lager .
En de winst steeds hoger.

Waar blijven de stieren ?
Pas zeker in mei
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 21:10 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
De mensen die van mij morgen en blut op straat morgen komen.
Is voor mij de achterlijk 2e kamer leden.
Maar helaas die hebben jaren wachtgeld op onze kosten.

Nu even terug op crypto
Zie de bull run van de Superbowl niet .
Gewoon de normalen stijgen en dalen wat je elke keer wel heb.

Dus elke keer een stukje afromen op de piekjes.
En dan bij dipjes weer bij halen.
Langzaam maar zeker wat rendement.

Ondertussen heb ik nu via binance gelukt om dagelijks 70 cent per dag op brengt van gratis % .
Gaat de goeien kant op met niks doen.
Zo lang het loopt dan loopt het.
Ik denk elke keer dat ik een gedicht aan het lezen ben als jij zo typt
Man of Steal.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 15 februari 2022 @ 22:07:18 #286
206731 Mortaxx
Doomer
pi_203682519
Ik wacht tot de 80k tot ik ga kopen. Dan zitten we zeker in een bullmarket
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  dinsdag 15 februari 2022 @ 22:29:04 #287
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203683136
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 22:07 schreef Mortaxx het volgende:
Ik wacht tot de 80k tot ik ga kopen. Dan zitten we zeker in een bullmarket
Ik zou de run van 99k naar 100k meepakken. Dan zit je zeker veilig
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 15 februari 2022 @ 22:42:56 #288
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203683541
Zo, CDC werkt, card aangevraagd. Nu wachten


Ondertussen 20% omhoog sinds laatste aankoop, dus die maar gecashed
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_203684481
twitter
“My soul is impatient with itself, as with a bothersome child; its restlessness keeps growing and is forever the same. Everything interests me, but nothing holds me.” ― Fernando Pessoa
  woensdag 16 februari 2022 @ 07:18:43 #291
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203685073
quote:
load ze canada fud
Man of Steal.
  woensdag 16 februari 2022 @ 08:33:49 #292
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203685546
quote:
Man of Steal.
pi_203686012
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 17:46 schreef firefly3 het volgende:
Hopen dat andere mensen geld verliezen, hoe triest ben je dan.
Als je niet investeerd heb je niets te verliezen.

Of hoe werkt dat precies in jou gedachten?
  woensdag 16 februari 2022 @ 09:27:56 #294
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203686079
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 09:21 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Als je niet investeerd heb je niets te verliezen.

Of hoe werkt dat precies in jou gedachten?
Hij bedoelt winsten mislopen.
Man of Steal.
  woensdag 16 februari 2022 @ 09:39:20 #295
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203686214
Shitcoin casino is trouwens best verslavend. Lekker paar dollar tegen zo'n net nieuwe coin aangooien en dan paar minuten later eruit trekken.
Man of Steal.
  woensdag 16 februari 2022 @ 09:52:22 #296
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203686359


oh fuck im gonna cuummmm oh fuck oh fuck
Man of Steal.
  woensdag 16 februari 2022 @ 09:55:34 #297
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203686399


kak
Man of Steal.
  woensdag 16 februari 2022 @ 09:59:21 #298
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203686424
3
Man of Steal.
  woensdag 16 februari 2022 @ 09:59:32 #299
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203686427
2
Man of Steal.
  woensdag 16 februari 2022 @ 09:59:42 #300
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203686431
1
Man of Steal.
  woensdag 16 februari 2022 @ 09:59:53 #301
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203686433
ikke nieuw deel
Man of Steal.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')