abonnement Unibet Coolblue
  maandag 24 januari 2022 @ 11:18:31 #1
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203342778


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
http://forum.fok.nl/topic/2399122

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: http://forum.fok.nl/topic/2408251/1/400#p175313682

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.


[ Bericht 0% gewijzigd door SuperNeger op 25-01-2022 12:03:18 ]
Man of Steal.
  maandag 24 januari 2022 @ 11:19:24 #2
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203342790
Veel mensen zien sub 30k euro wel als cheap dus gaat nog wel een gevecht worden denk ik.

"t gaat afhangen van de Nasdaq vandaag. Geruchten gaan dat de FED nog meer rate hikes wil doen (of meer punten per keer).
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  maandag 24 januari 2022 @ 11:20:17 #3
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203342802
Als het de bears lukt om een hoop meer liquidaties te forceren zou een dip naar 30k wel kunnen, al verwacht ik dan wel een V-shaped reversal. Al valt het me tot nu toe wel mee met de dip. Er was een doomsday voorspeld maar zo erg is dit dipje nou ook weer niet op dit moment
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 24 januari 2022 @ 11:20:21 #4
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203342805
quote:
2s.gif Op maandag 24 januari 2022 11:19 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Veel mensen zien sub 30k euro wel als cheap dus gaat nog wel een gevecht worden denk ik.
Ik ga denk ik vanaf $20k weer een beetje beginnen met denken om weer in te kopen.

Vraag me wel af wanneer alts eens gaan loskoppelen van de bitcoinkoers.
Man of Steal.
  maandag 24 januari 2022 @ 11:21:08 #5
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203342818
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 11:20 schreef SuperNeger het volgende:
Vraag me wel af wanneer alts eens gaan loskoppelen van de bitcoinkoers.
Geen idee wie je bent, maar je moet vast nieuw zijn hier :D
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 24 januari 2022 @ 11:21:10 #6
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203342821
quote:
3s.gif Op maandag 24 januari 2022 11:20 schreef Rossdale het volgende:
Er was een doomsday voorspeld maar zo erg is dit dipje nou ook weer niet op dit moment
Je bedoeld specifiek vandaag? De VS slaapt nog natuurlijk...
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  maandag 24 januari 2022 @ 11:22:33 #7
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203342841
Binance trekt het opeens niet meer (kijk daar vaak naar de grafiek). Boel staat stil nu steeds. Kan wel refreshen voor een update.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  maandag 24 januari 2022 @ 11:24:09 #8
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203342856
quote:
3s.gif Op maandag 24 januari 2022 11:21 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Geen idee wie je bent, maar je moet vast nieuw zijn hier :D
Sinds gisteren.
Man of Steal.
  maandag 24 januari 2022 @ 11:24:34 #9
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203342860
quote:
2s.gif Op maandag 24 januari 2022 11:22 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Binance trekt het opeens niet meer (kijk daar vaak naar de grafiek). Boel staat stil nu steeds. Kan wel refreshen voor een update.
BTC koers kun je het beste op Bitfinex volgen ivm liquidaties
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 24 januari 2022 @ 11:25:20 #10
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203342872
quote:
2s.gif Op maandag 24 januari 2022 11:21 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Je bedoeld specifiek vandaag? De VS slaapt nog natuurlijk...
Is ook wel weer zo natuurlijk
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 24 januari 2022 @ 11:25:26 #11
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203342873
quote:
3s.gif Op maandag 24 januari 2022 11:24 schreef Rossdale het volgende:

[..]
BTC koers kun je het beste op Bitfinex volgen ivm liquidaties
Ja ik kijk nu.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  maandag 24 januari 2022 @ 11:31:36 #12
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203342954
De NASDAQ futures staan nu op -0,4%. Dat geeft wel een beetje een indicatie. Als de NASDAQ weer -1 of - 2% ziet vandaag gaat er nog wel 1 of 2k van de BTC prijs af gok ik. (maar ik zal het wel mis hebben :P )
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  maandag 24 januari 2022 @ 11:32:09 #13
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203342962
Alle stables gewoon -3% :') Fucking angsthazen in de markt

Voordeel is wel dat als de NASDAQ opening mee valt, al dit geld direct terugvloeit. Of in andere woorden, mooie bounce
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator maandag 24 januari 2022 @ 11:41:36 #14
42184 crew  DaMart
pi_203343081
quote:
2s.gif Op maandag 24 januari 2022 11:22 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Binance trekt het opeens niet meer (kijk daar vaak naar de grafiek). Boel staat stil nu steeds. Kan wel refreshen voor een update.
Ik kan daar niet eens inloggen nu :').

*edit: na paar keer refreshen toch gelukt.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  maandag 24 januari 2022 @ 11:49:58 #15
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203343203
Ik had wel een hardere crash gehoopt. Dit gaat me een beetje te langzaam
Man of Steal.
pi_203343301
Bloody monday genot
  maandag 24 januari 2022 @ 11:59:49 #17
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203343357
$32k bijna
Man of Steal.
pi_203344018
Het is wat allemaal :)

Het wekelijkse DCA-bedrag tikt wel aan vandaag _O-
pi_203345301
twitter
  maandag 24 januari 2022 @ 15:07:17 #20
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_203345708
Hoog tijd om de GIF in de eerste post aan te passen.

Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  maandag 24 januari 2022 @ 16:10:05 #21
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203346712
Nasdaq opent 2% lager en BTC reageert er nauwelijks op. Hopen dat de paniek dus allemaal wel meevalt
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_203347909
ik zou graag zien dat het naar de 20000 zou gaan..... :Y)
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  maandag 24 januari 2022 @ 18:03:21 #23
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203348146
quote:
3s.gif Op maandag 24 januari 2022 16:10 schreef Rossdale het volgende:
Nasdaq opent 2% lager en BTC reageert er nauwelijks op. Hopen dat de paniek dus allemaal wel meevalt
Lijkt idd niet helemaal mee te gaan vandaag. Nasdaq net op rond de -4% maar BTC blijft redelijk stabiel nu.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203348217
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 17:40 schreef klaasweetalles het volgende:
ik zou graag zien dat het naar de 20000 zou gaan..... :Y)
Het echte bloedden gaat morgen beginnen, nog even geduld :Y)
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  maandag 24 januari 2022 @ 18:49:50 #25
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203348826
Vage pump opeens
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203349074
twitter
  maandag 24 januari 2022 @ 19:22:35 #27
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203349257
Portfolio staat alweer hoger dan gisteren, tot zo ver red Monday :O
Please sir. When moon? When Mustang?
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 24 januari 2022 @ 19:51:56 #28
206731 Mortaxx
Doomer
pi_203349818
Crisis voorbij. Op naar de 100k
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  maandag 24 januari 2022 @ 19:56:33 #29
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203349907
Dit gaat zo'n zieke run omhoog worden :9

Iedereen z'n zakken gevuld?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203350029
quote:
14s.gif Op maandag 24 januari 2022 19:56 schreef fathank het volgende:
Dit gaat zo'n zieke run omhoog worden :9

Iedereen z'n zakken gevuld?
Dead cat bounce
pi_203351038
Bodem weer eens gemist, mijn fiat staat wss morgen pas op Kraken :')

In de tussentijd wel aandelen GME binnengehengeld en short gegaan op de AEX-index dus we komen er wel.
What Would Goku Do
pi_203351214
quote:
1s.gif Op maandag 24 januari 2022 19:51 schreef Mortaxx het volgende:
Crisis voorbij. Op naar de 100k
Ik kan nog niets ontdekken waarom het voorbij zou zijn....hoe dan?

"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203351218
Dead cat 3747373 :O
  maandag 24 januari 2022 @ 21:38:30 #34
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_203351643
Beter nog even de dip doorzetten :@
pi_203351768
quote:
14s.gif Op maandag 24 januari 2022 19:56 schreef fathank het volgende:
Dit gaat zo'n zieke run omhoog worden :9
Hopium? Of een echte reden?

De huidige situatie doet me erg denken aan 2017/2018. Toen waren ICO's waar iedereen zich op kapot FOMOde. Nu zijn het DeFi en NFTs. Allemaal casinogeld en dat houdt een keer op. Ik kijk al vooruit naar de volgende halving. Het zou me verbazen als het al eerder weer een stierenfeestje wordt. Maar niets is uiteraard onmogelijk.

[ Bericht 0% gewijzigd door recursief op 24-01-2022 22:40:20 ]
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_203353496
quote:
14s.gif Op maandag 24 januari 2022 19:56 schreef fathank het volgende:
Dit gaat zo'n zieke run omhoog worden :9

Iedereen z'n zakken gevuld?
Hardste klappen moeten nog komen.
Te beginnen als morgenmiddag de FED de rente besluit te verhogen.
blablablabla
pi_203353533
quote:
1s.gif Op maandag 24 januari 2022 20:01 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]
Dead cat bounce
Ik hoop het :')
Cindy De Vuyst
  dinsdag 25 januari 2022 @ 00:28:03 #39
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203353667
Ah ze hebben weer een dozijn glazen bollen gevonden ergens
Huilen dan.
pi_203353728
twitter
pi_203353825
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 23:51 schreef Elan het volgende:

[..]
Hardste klappen moeten nog komen.
Te beginnen als morgenmiddag de FED de rente besluit te verhogen.
Woensdag volgens mij. Maar iedereen die daar ZO bang voor was is er toch al lang uitgestapt lijkt me....er zullen er heus nog wel zijn die na negatief FED nieuws verkopen woensdag maar dat zijn dan wel de UBERDOMMEN die het eerst flink hebben zien zakken zonder te verkopen en dan woensdag alsnog verkopen tegen een hele lage prijs....

Het kan woensdag natuurlijk ook de andere kant op gaan. De zeer waarschijnlijke renteverhoging zit natuurlijk al in de koers verdisconteerd momenteel. En als de FED milder besluit dan zal Bitcoin alleen maar omhoog gaan, dat kan ook nog.
  dinsdag 25 januari 2022 @ 04:43:09 #42
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_203354002
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 00:54 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Sow
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
pi_203354244
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 02:22 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Woensdag volgens mij. Maar iedereen die daar ZO bang voor was is er toch al lang uitgestapt lijkt me....er zullen er heus nog wel zijn die na negatief FED nieuws verkopen woensdag maar dat zijn dan wel de UBERDOMMEN die het eerst flink hebben zien zakken zonder te verkopen en dan woensdag alsnog verkopen tegen een hele lage prijs....

Het kan woensdag natuurlijk ook de andere kant op gaan. De zeer waarschijnlijke renteverhoging zit natuurlijk al in de koers verdisconteerd momenteel. En als de FED milder besluit dan zal Bitcoin alleen maar omhoog gaan, dat kan ook nog.
Sentiment is toch al kut, ook op de reguliere beurzen. Geld lenen was nagenoeg gratis, als dat aan banden gelegd gaat worden om de inflatie te drukken gaan we naar een hele nieuwe realiteit toe in de nog jonge crypto markt. Hoe die markt daar vervolgens precies op gaat reageren weten wij simpelweg niet. Het hele idee om in crypto te beleggen komt voor een groot deel juist voort uit het feit dat je geld op de normale bankrekening stond te verdampen. Aan de andere kant zullen het waarschijnlijk minimale renteverhogingen worden, dus de impact kan wellicht beperkt blijven.

Maar om nou te roepen dat we het ergste gehad hebben,laat staan dat er een zieke boost omhoog in het verschiet ligt is wel heel optimistisch.
blablablabla
  dinsdag 25 januari 2022 @ 10:01:55 #44
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203355395
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 23:51 schreef Elan het volgende:

[..]
Hardste klappen moeten nog komen.
Te beginnen als morgenmiddag de FED de rente besluit te verhogen.
Bitcoin geeft geen moer.

Q2 100k
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 25 januari 2022 @ 10:03:26 #45
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203355411
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 07:23 schreef Elan het volgende:

[..]
Sentiment is toch al kut, ook op de reguliere beurzen. Geld lenen was nagenoeg gratis, als dat aan banden gelegd gaat worden om de inflatie te drukken gaan we naar een hele nieuwe realiteit toe in de nog jonge crypto markt. Hoe die markt daar vervolgens precies op gaat reageren weten wij simpelweg niet. Het hele idee om in crypto te beleggen komt voor een groot deel juist voort uit het feit dat je geld op de normale bankrekening stond te verdampen. Aan de andere kant zullen het waarschijnlijk minimale renteverhogingen worden, dus de impact kan wellicht beperkt blijven.

Maar om nou te roepen dat we het ergste gehad hebben,laat staan dat er een zieke boost omhoog in het verschiet ligt is wel heel optimistisch.
Van 0,0% rente op je spaarrekening naar 0,01% _O_

Boven de 100k word je waarschijnlijk nog steeds gestraft.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203355571
quote:
14s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 10:01 schreef fathank het volgende:

[..]
Bitcoin geeft geen moer.

Q2 100k
Als bitcoin 100k zou halen in Q2 ben ik echt super blij en ziet mijn leven er heel anders uit.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 25 januari 2022 @ 10:35:52 #47
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203355780
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 10:15 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Als bitcoin 100k zou halen in Q2 ben ik echt super blij en ziet mijn leven er heel anders uit.
Ik dacht dat jij al lang van je pensioen aan het genieten was of verwar ik je met iemand anders?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203355834
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 10:15 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Als bitcoin 100k zou halen in Q2 ben ik echt super blij en ziet mijn leven er heel anders uit.
Ik kan me geen situatie bedenken waarin een x3 je leven er heel anders uit kan gaan zien
pi_203355840
quote:
14s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 10:35 schreef fathank het volgende:

[..]
Ik dacht dat jij al lang van je pensioen aan het genieten was of verwar ik je met iemand anders?
Ik kan al met pensioen maar ik wil iedere dag vakantie vieren, paar huizen erbij, uiteindelijk een jacht enz enz. Tevens moet 60% van het vermogen klaar staan voor de volgende bullrun over 4 jaar.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203355847
Stort het niet gewoon in door onzekerheid met corona en rusland oorlog? Of wat is de reden?
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_203355853
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 10:40 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik kan me geen situatie bedenken waarin een x3 je leven er heel anders uit kan gaan zien
Als bitcoin x3 doet, doet ethereum waarschijnlijk 5x en andere coins veel meer dan dat.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203355863
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 10:40 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik kan me geen situatie bedenken waarin een x3 je leven er heel anders uit kan gaan zien
Je woont in USA. Hebt obesitas en hebt insuline nodig die 800 euro kost omdat het een 3e wereld land is. Je kan het nu steeds net betalen met veel moeite.

Bitcoin gaan x3 en nu kan je het normaal betalen en gaat niet dood.

Tadaaa 1 voorbeeld :D
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_203355886
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 10:43 schreef over_hedge het volgende:

[..]
Je woont in USA. Hebt obesitas en hebt insuline nodig die 800 euro kost omdat het een 3e wereld land is. Je kan het nu steeds net betalen met veel moeite.

Bitcoin gaan x3 en nu kan je het normaal betalen en gaat niet dood.

Tadaaa 1 voorbeeld :D
Dus je hebt al onvoldoende geld voor insuline en koopt daarom maar bitcoin? :P
  dinsdag 25 januari 2022 @ 10:46:00 #54
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203355903
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 10:41 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik kan al met pensioen maar ik wil iedere dag vakantie vieren, paar huizen erbij, uiteindelijk een jacht enz enz. Tevens moet 60% van het vermogen klaar staan voor de volgende bullrun over 4 jaar.
Verzonden vanaf mijn zOlderkamer 1.3S
Huilen dan.
  dinsdag 25 januari 2022 @ 10:46:36 #55
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203355907
Ey wtf ik ben er ff niet en het is van $32k naar $37k gegaan

dat was niet de afspraak
Man of Steal.
pi_203355958
quote:
7s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 10:46 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Verzonden vanaf mijn zOlderkamer 1.3S
Nope, gewoon enorm in de herfst 2020 ingestapt in Bitcoin totaan Dogecoin. Was wel een lekker gevoel, telkens die verdubbelingen. 4K dogecoin, 8K dogecoin 16K Dogecoin 32K Dogecoin _O- Hetzelfde deels met Shiba gedaan en heb nu veel andere utility memecoins waar ik uit ga stappen als ze de market cap boven de 30B hebben bereikt. Vooruit denken :) Als bitcoin de 100K bereikt, wow , die utility memecoins gaan dan ziekelijk ver omhoog.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203355971
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 10:44 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Dus je hebt al onvoldoende geld voor insuline en koopt daarom maar bitcoin? :P
Ja. Want die ging x3. Dus was een goede investering :D
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_203356117
quote:
14s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 10:03 schreef fathank het volgende:

[..]
Van 0,0% rente op je spaarrekening naar 0,01% _O_

Boven de 100k word je waarschijnlijk nog steeds gestraft.
Mee eens hoor maar je weet niet hoe dat soort zaken werken bij degene die uiteindelijk de prijzen van crypto bepalen namelijk de allerrijksten.

Is voor het eerst in de crypto geschiedenis dat we een rentestijging meemaken dus best spannend.
blablablabla
  dinsdag 25 januari 2022 @ 11:08:28 #59
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_203356164
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 10:46 schreef SuperNeger het volgende:
Ey wtf ik ben er ff niet en het is van $32k naar $37k gegaan

dat was niet de afspraak
Te laat - Lambo is al besteld
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  dinsdag 25 januari 2022 @ 11:10:43 #60
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203356190
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 11:08 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]
Te laat - Lambo is al besteld


Ik wacht nog heel ff
Man of Steal.
pi_203356628
Dit is mijn tactiek voor zoveel mogelijk rijkdom in een korte tijd. Ik doe niet aan domweg DCA zonder na te denken in maar enkele coins. Het werkt, maar is verre van het meest effectief. Je loopt dan bakken met geld mis, je gooit geld in de sloot.

In het oranje gedeelte (nu) ben ik bezig met langzame accumulatie over tijd.

In het rode gedeelte koop ik als een gek, totaan de bodem.

Als de koers naar het blauwe gedeelte gaat, koop ik stable coins om heerlijk rente te genereren.

In het groene gedeelte begin ik weer langzaam met verkopen.


20% stop ik trage coins zoals bitcoin en ethereum. 30% over midcaps en 50% lowcap memecoins met een goed team, veel social media en gaming en NFT utilities.

Met deze methode heb je al super veel winst bij een gewone herstel.

En wees niet bang om duizend euro of meer in een lowcap utility memecoin te stoppen, als je maar niet all-in gaat op 1 coin.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 25 januari 2022 @ 11:39:49 #62
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203356631
Is wel een mooi trappetje naar beneden.

Elke keer dropt die echt hard, klein beetje omhoog, weer hard droppen.

Laat je niet misleiden door te denken dat we omhoog gaan.
Man of Steal.
  dinsdag 25 januari 2022 @ 11:44:13 #63
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203356679
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 11:39 schreef firefly3 het volgende:
Dit is mijn tactiek voor zoveel mogelijk rijkdom in een korte tijd. Ik doe niet aan domweg DCA zonder na te denken in maar enkele coins. Het werkt, maar is verre van het meest effectief. Je loopt dan bakken met geld mis, je gooit geld in de sloot.

In het oranje gedeelte (nu) ben ik bezig met langzame accumulatie over tijd.

In het rode gedeelte koop ik als een gek, totaan de bodem.

Als de koers naar het blauwe gedeelte gaat, koop ik stable coins om heerlijk rente te genereren.

In het groene gedeelte begin ik weer langzaam met verkopen.
[ afbeelding ]

20% stop ik trage coins zoals bitcoin en ethereum. 30% over midcaps en 50% lowcap memecoins met een goed team, veel social media en gaming en NFT utilities.

Met deze methode heb je al super veel winst bij een gewone herstel.

En wees niet bang om duizend euro of meer in een lowcap utility memecoin te stoppen, als je maar niet all-in gaat op 1 coin.
Ik heb ook paar honderd euro op een memecoin gezet met een 100k market cap. Verwacht wel dat ik gerugged kan worden, maar als je dat nooit hebt meegemaakt doe je niet echt mee.

Wel grote kans op een x100 of meer. BTC en ETH gaat me te langzaam
Man of Steal.
pi_203356815
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 11:44 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik heb ook paar honderd euro op een memecoin gezet met een 100k market cap. Verwacht wel dat ik gerugged kan worden, maar als je dat nooit hebt meegemaakt doe je niet echt mee.

Wel grote kans op een x100 of meer. BTC en ETH gaat me te langzaam
Goed bezig! Het is idd een risicoanalyse die je maakt per coin en over het totaal. Sommige coins staan ook bijvoorbeeld 10x lager dan mei 2021. Veel van hun zullen megastijgingen maken mocht bitcoin dit jaar naar de 100K gaan.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 25 januari 2022 @ 11:56:14 #65
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203356844
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 11:54 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Goed bezig! Het is idd een risicoanalyse die je maakt per coin en over het totaal. Sommige coins staan ook bijvoorbeeld 10x lager dan mei 2021. Veel van hun zullen megastijgingen maken mocht bitcoin dit jaar naar de 100K gaan.
Ik denk alleen wel dat het langer gaat duren voor BTC richting de 100k gaat. Hoop wel dat die wel eerst nog ff flink gaan zakken want ik wil voor weinig inkopen. Zal wel lullig zijn als je net de boot mist natuurlijk. Maar gewoon goed de tijd nemen om echt naar de grafiek te kijken zodat je niet denkt dat je na een 10% drop en een 3% pump opeens omhoog gaat zoals velen.
Man of Steal.
pi_203356904
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 11:56 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik denk alleen wel dat het langer gaat duren voor BTC richting de 100k gaat. Hoop wel dat die wel eerst nog ff flink gaan zakken want ik wil voor weinig inkopen. Zal wel lullig zijn als je net de boot mist natuurlijk. Maar gewoon goed de tijd nemen om echt naar de grafiek te kijken zodat je niet denkt dat je na een 10% drop en een 3% pump opeens omhoog gaat zoals velen.
Eerst dacht ik het dieptepunt voorspeld te hebben, maar was blijkbaar niet zo. Het is zeer moeilijk. In ieder geval zijn we voorbereid op alle scenario's.

Alle scenario's moeten goed zijn, dan haal je het meest optimale eruit.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 25 januari 2022 @ 12:06:01 #67
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203356996
quote:
2s.gif Op maandag 24 januari 2022 18:49 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Vage pump opeens
quote:
1s.gif Op maandag 24 januari 2022 19:51 schreef Mortaxx het volgende:
Crisis voorbij. Op naar de 100k
quote:
14s.gif Op maandag 24 januari 2022 19:56 schreef fathank het volgende:
Dit gaat zo'n zieke run omhoog worden :9

Iedereen z'n zakken gevuld?
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 20:56 schreef viagraap het volgende:
Bodem weer eens gemist, mijn fiat staat wss morgen pas op Kraken :')

In de tussentijd wel aandelen GME binnengehengeld en short gegaan op de AEX-index dus we komen er wel.
Man of Steal.
pi_203357761
me laatste 50 euro is nu 55 bought the dip _O_
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  Moderator dinsdag 25 januari 2022 @ 13:07:30 #69
18653 crew  D.
pi_203357898
Ik lees hier weinig over airdrops.
Niemand daarmee bezig, of gewoon niemand die het de moeite van het melden waard vindt? :D
pi_203358160
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 13:07 schreef D. het volgende:
Ik lees hier weinig over airdrops.
Niemand daarmee bezig, of gewoon niemand die het de moeite van het melden waard vindt? :D
Airdrops zijn zo 2016. Het is vaak teveel gedoe voor wat het oplevert. Als je ze toevallig kan meepikken doordat je de achterliggende asset hebt prima, maar zodra je er allerlei acties voor moet doen laat dan maar...
  dinsdag 25 januari 2022 @ 13:31:12 #71
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203358196
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 13:29 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Airdrops zijn zo 2016. Het is vaak teveel gedoe voor wat het oplevert. Als je ze toevallig kan meepikken doordat je de achterliggende asset hebt prima, maar zodra je er allerlei acties voor moet doen laat dan maar...
Like share en tag 3 vrienden, spring door een brandende hoepel en dan krijg je 2 euro aan kermis munten!

Wie wil dat nou niet.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator dinsdag 25 januari 2022 @ 13:35:01 #72
18653 crew  D.
pi_203358227
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 13:29 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Airdrops zijn zo 2016. Het is vaak teveel gedoe voor wat het oplevert. Als je ze toevallig kan meepikken doordat je de achterliggende asset hebt prima, maar zodra je er allerlei acties voor moet doen laat dan maar...
Als het voor jou teveel moeite is, vooral niet doen dan ;)

Ik ben er sinds 2 maanden wat actiever mee aan de slag en vind het de moeite, ook met ‘allerlei acties’ :Y
pi_203358292
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 13:35 schreef D. het volgende:

[..]
Als het voor jou teveel moeite is, vooral niet doen dan ;)

Ik ben er sinds 2 maanden wat actiever mee aan de slag en vind het de moeite, ook met ‘allerlei acties’ :Y
Ik zou zoveel mogelijk proberen gebruik te maken van alternatieve gegevens in het geval je lid moet worden van een Telegram, Twitter posts moet liken etc.
  Moderator dinsdag 25 januari 2022 @ 13:42:49 #74
18653 crew  D.
pi_203358318
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 13:40 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik zou zoveel mogelijk proberen gebruik te maken van alternatieve gegevens in het geval je lid moet worden van een Telegram, Twitter posts moet liken etc.
Vaak is het lid worden (of al zijn) van Telegram of Discord :Y
  dinsdag 25 januari 2022 @ 14:01:47 #75
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203358565
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 12:06 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
[..]
[..]
[..]
[ afbeelding ]
Jij bent nieuw zeker
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 25 januari 2022 @ 14:16:13 #76
62913 Blik
The one and Only!
pi_203358735
Enige airdrops die me wat hebben opgeleverd zijn de earn acties van Coinbase. Die heb ik allemaal omgewisseld naar Shiba Inu :D

Is nu 15 euro waard, peanuts dus
  Moderator dinsdag 25 januari 2022 @ 14:37:21 #77
18653 crew  D.
pi_203358947
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 14:16 schreef Blik het volgende:
Enige airdrops die me wat hebben opgeleverd zijn de earn acties van Coinbase. Die heb ik allemaal omgewisseld naar Shiba Inu :D

Is nu 15 euro waard, peanuts dus
Ik hoorde uit betrouwbare bronnen dat Shiba weleens naar $0.01 zou kunnen gaan ;)
pi_203359139
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 13:07 schreef D. het volgende:
Ik lees hier weinig over airdrops.
Niemand daarmee bezig, of gewoon niemand die het de moeite van het melden waard vindt? :D
voor die paar euro kan je bete wat spaargeld opzij zetten en met die moeite voor airdrops een doge bot programmeren wanneer elon weer op de wc zit
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  Moderator dinsdag 25 januari 2022 @ 15:12:20 #79
18653 crew  D.
pi_203359350
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 14:54 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
voor die paar euro kan je bete wat spaargeld opzij zetten en met die moeite voor airdrops een doge bot programmeren wanneer elon weer op de wc zit
Voor die paar euro?

Met deze instelling kom je er nooit natuurlijk. Iedereen die 10 jaar geleden bedankte voor ‘die paar euro btc’ kijkt daar nu heel anders op terug :Y
  dinsdag 25 januari 2022 @ 15:15:59 #80
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203359398
Airdrops worden toch vaak gedaan met shitcoins die sowieso al geen waarde hebben>?

En ja tuurlijk bitcoin was eerst ook goedkoop en wat nou als een shiba de prijs van bitcoin krijgt etc
Man of Steal.
  dinsdag 25 januari 2022 @ 15:40:50 #81
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203359677
Ligt er maar net aan welke airdrops. Ik heb airdrops gekregen doordat ik vroeg gebruik maakte van services zoals bijvoorbeeld Uniswap, VEX, OpenSea, dingen op solana etc. Ik heb puur van airdrops (die ik direct naar ETH omzette) een nieuwe motor gekocht begin dit jaar.

Maar je moet geen moeite doen voor airdrops die op van die cheap ass websites staan. Vaak zijn de gasfees hoger dan de airdrop zelf.

90% van alle airdrops is rommel, maar soms heb je geluk. Als bijvoorbeeld Metamask ook echt $MASK gaat uitbrengen dan weet ik zeker dat ook die airdrop de moeite waard gaat zijn.
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator dinsdag 25 januari 2022 @ 15:40:54 #82
18653 crew  D.
pi_203359680
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 15:15 schreef SuperNeger het volgende:
Airdrops worden toch vaak gedaan met shitcoins die sowieso al geen waarde hebben>?

En ja tuurlijk bitcoin was eerst ook goedkoop en wat nou als een shiba de prijs van bitcoin krijgt etc
Genoeg nieuwe projecten die graag bij lancering wat gebruikers willen hebben en daarom wat coins verspreiden :Y
  dinsdag 25 januari 2022 @ 15:42:05 #83
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_203359692
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 15:12 schreef D. het volgende:

[..]
Voor die paar euro?

Met deze instelling kom je er nooit natuurlijk. Iedereen die 10 jaar geleden bedankte voor ‘die paar euro btc’ kijkt daar nu heel anders op terug :Y
Ik heb 5 jaar geleden ofzo ruim 2BTC verkocht voor een paar duizend euro, leuke winst toen dacht ik, drone van gekocht.

:')
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  Moderator dinsdag 25 januari 2022 @ 15:42:48 #84
18653 crew  D.
pi_203359702
quote:
3s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 15:40 schreef Rossdale het volgende:
Ligt er maar net aan welke airdrops. Ik heb airdrops gekregen doordat ik vroeg gebruik maakte van services zoals bijvoorbeeld Uniswap, VEX, OpenSea, dingen op solana etc. Ik heb puur van airdrops (die ik direct naar ETH omzette) een nieuwe motor gekocht begin dit jaar.

Maar je moet geen moeite doen voor airdrops die op van die cheap ass websites staan. Vaak zijn de gasfees hoger dan de airdrop zelf.

90% van alle airdrops is rommel, maar soms heb je geluk. Als bijvoorbeeld Metamask ook echt $MASK gaat uitbrengen dan weet ik zeker dat ook die airdrop de moeite waard gaat zijn.
Heb er 3 weken geleden eentje gehad waar ik ook een motor van zou kunnen kopen. Maar geen motorrijbewijs :P

En ook al verkocht ook, ietje te vroeg :Y
  Moderator dinsdag 25 januari 2022 @ 15:43:43 #85
18653 crew  D.
pi_203359714
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 15:42 schreef Drekkoning het volgende:

[..]
Ik heb 5 jaar geleden ofzo ruim 2BTC verkocht voor een paar duizend euro, leuke winst toen dacht ik, drone van gekocht.

:')
Wel een hoop lol mee gehad, mag ik hopen ;)
  dinsdag 25 januari 2022 @ 15:43:48 #86
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203359716
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 15:40 schreef D. het volgende:

[..]
Genoeg nieuwe projecten die graag bij lancering wat gebruikers willen hebben en daarom wat coins verspreiden :Y
Inderdaad, Looksrare is wel een goed voorbeeld. Gebruikers van OpenSea kregen $LOOKS geairdropped. Hoe meer ETH getrade op OS, hoe meer $LOOKS. Looksrare is een directe concurrent en wil maar graag de nieuwe OS worden, op deze manier hebben ze op een slimme manier bijna gratis reclame. Moet je de chart van de coin maar eens kijken:

https://www.coingecko.com/nl/coins/looksrare

Ik ken mensen die ruim 900 looks geairdropped kregen. Op de top bijna 5k waard
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 25 januari 2022 @ 15:44:53 #87
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203359731
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 15:42 schreef D. het volgende:

[..]
Heb er 3 weken geleden eentje gehad waar ik ook een motor van zou kunnen kopen. Maar geen motorrijbewijs :P

En ook al verkocht ook, ietje te vroeg :Y
Misschien genoeg aan verdiend voor alleen het rijbewijs? ;)
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator dinsdag 25 januari 2022 @ 15:50:34 #88
18653 crew  D.
pi_203359786
quote:
3s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 15:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Misschien genoeg aan verdiend voor alleen het rijbewijs? ;)
Oja, dat zeker :Y
  Moderator dinsdag 25 januari 2022 @ 16:00:35 #89
18653 crew  D.
pi_203359908
quote:
3s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 15:43 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Inderdaad, Looksrare is wel een goed voorbeeld. Gebruikers van OpenSea kregen $LOOKS geairdropped. Hoe meer ETH getrade op OS, hoe meer $LOOKS. Looksrare is een directe concurrent en wil maar graag de nieuwe OS worden, op deze manier hebben ze op een slimme manier bijna gratis reclame. Moet je de chart van de coin maar eens kijken:

https://www.coingecko.com/nl/coins/looksrare

Ik ken mensen die ruim 900 looks geairdropped kregen. Op de top bijna 5k waard
Mijn drop topte vorige week op $20K :Y
  Moderator dinsdag 25 januari 2022 @ 16:52:47 #90
42184 crew  DaMart
pi_203360574
En hoe houden jullie bij welke airdrops er zijn?

Net even bij Looksrare gekeken, maar laatste activiteit op Opensea was voor hun snapshotperiode. Nog voor niks ETH verspild aan rommel op Opensea :P.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  dinsdag 25 januari 2022 @ 17:54:05 #91
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203361308
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 15:42 schreef Drekkoning het volgende:

[..]
Ik heb 5 jaar geleden ofzo ruim 2BTC verkocht voor een paar duizend euro, leuke winst toen dacht ik, drone van gekocht.

:')
En die drone ligt zeker al jaren ongebruikt in de kast _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 25 januari 2022 @ 18:07:00 #92
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_203361481
quote:
14s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 17:54 schreef fathank het volgende:

[..]
En die drone ligt zeker al jaren ongebruikt in de kast _O-
Jep :')
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  dinsdag 25 januari 2022 @ 19:41:54 #93
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203363358
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 16:52 schreef DaMart het volgende:
En hoe houden jullie bij welke airdrops er zijn?

Net even bij Looksrare gekeken, maar laatste activiteit op Opensea was voor hun snapshotperiode. Nog voor niks ETH verspild aan rommel op Opensea :P.
Na 5 jaar heb ik gelukkig een redelijk netwerk opgebouwd van traders waarmee ik in een Discord zit. Iemand runt zijn eigen NFT project, de ander is market maker voor 2 projecten, eentje heeft een shitload aan volgers op CT dus kan wel lekker shillen, eentje zit vol op de Solana chain, de ander Fantom, de ander in Vechain coins etc.

Meeste info zie je wel langs komen op Twitter, telegram kanalen, soms posten mensen hier wel eens wat, handig om mensen te kennen die diep in de NFT's zitten, in de metaverse tokens etc etc.

Samen zie je veel meer natuurlijk, dus we moeten elkaar een beetje helpen he :)

Als mensen een beetje actief zijn met crypto en interesse hebben mag je altijd een DM sturen. Hoe groter de groep hoe meer kennis we kunnen delen. ^O^

[ Bericht 10% gewijzigd door Rossdale op 25-01-2022 19:55:44 ]
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 25 januari 2022 @ 20:01:13 #94
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203363756
Maargoed, boeiendere dingen... BTC herstelt tot nu toe best prima he? :)
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 25 januari 2022 @ 20:09:05 #95
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203363972
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 20:01 schreef Rossdale het volgende:
Maargoed, boeiendere dingen... BTC herstelt tot nu toe best prima he? :)
Exit pumpje.

We kelderen gewoon naar de $15k hoor

hoop voor de zomer nog want ik ben ongeduldig
Man of Steal.
  dinsdag 25 januari 2022 @ 20:12:38 #96
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203364063
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 20:09 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Exit pumpje.

We kelderen gewoon naar de $15k hoor

hoop voor de zomer nog want ik ben ongeduldig
SuperNerger de SuperBeer?

Zou kunnen, we zullen het meemaken. Kijken of hij terug boven de 40k komt.
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 25 januari 2022 @ 21:06:24 #97
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203365082
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 20:12 schreef Rossdale het volgende:

[..]
SuperNerger de SuperBeer?

Zou kunnen, we zullen het meemaken. Kijken of hij terug boven de 40k komt.
Max 42k mochten we omhoog gaan maar we gaan sowieso onder de 20k komen voor we ooit richting de 100k gaan
Man of Steal.
  dinsdag 25 januari 2022 @ 21:16:37 #98
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203365258
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 21:06 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Max 42k mochten we omhoog gaan maar we gaan sowieso onder de 20k komen voor we ooit richting de 100k gaan
Uhu :')
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator dinsdag 25 januari 2022 @ 21:21:10 #99
42184 crew  DaMart
pi_203365352
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 19:41 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Na 5 jaar heb ik gelukkig een redelijk netwerk opgebouwd van traders waarmee ik in een Discord zit. Iemand runt zijn eigen NFT project, de ander is market maker voor 2 projecten, eentje heeft een shitload aan volgers op CT dus kan wel lekker shillen, eentje zit vol op de Solana chain, de ander Fantom, de ander in Vechain coins etc.

Meeste info zie je wel langs komen op Twitter, telegram kanalen, soms posten mensen hier wel eens wat, handig om mensen te kennen die diep in de NFT's zitten, in de metaverse tokens etc etc.

Samen zie je veel meer natuurlijk, dus we moeten elkaar een beetje helpen he :)

Als mensen een beetje actief zijn met crypto en interesse hebben mag je altijd een DM sturen. Hoe groter de groep hoe meer kennis we kunnen delen. ^O^
Ik volg ook aardig wat accounts op CT, maar ben al 7 jaar af en aan met crypto bezig. Vaak genoeg periodes dat ik er even niet naar omkijk en hoewel dat hodlen (en bagholder worden) makkelijk maakt, mis ik ook wel eens wat dingen.

Zie CT nu ook vol staan met mensen die nodes lopen te shillen voor passief inkomen. Heb me daar even in verdiept, maar nu instappen is bij veel van die projecten veel te duur geworden :D.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  dinsdag 25 januari 2022 @ 21:30:06 #100
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203365526
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 21:16 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Uhu :')
Waarom niet? Denk je dat er ff een triljoen extra in bitcoin wordt gestopt of zo :')

het is overduidelijk welke kant we op gaan en dat is gewoon sub 20k
Man of Steal.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 25 januari 2022 @ 21:59:13 #101
206731 Mortaxx
Doomer
pi_203366071
Crypto Twitter :')

Reddit scannen op nieuwe projecten en dan discord voor de informatievoorsprong
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  dinsdag 25 januari 2022 @ 23:51:54 #102
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203367579
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 21:21 schreef DaMart het volgende:

[..]
Ik volg ook aardig wat accounts op CT, maar ben al 7 jaar af en aan met crypto bezig. Vaak genoeg periodes dat ik er even niet naar omkijk en hoewel dat hodlen (en bagholder worden) makkelijk maakt, mis ik ook wel eens wat dingen.

Zie CT nu ook vol staan met mensen die nodes lopen te shillen voor passief inkomen. Heb me daar even in verdiept, maar nu instappen is bij veel van die projecten veel te duur geworden :D.
Nodes haha, dat is wel heel erg 2017/18. Lekker 2% rente krijgen op je holdings.

Dan kun je beter gaan staken op crypto.com ofzo. Krijg je vaak meer rendement dan met nodes.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_203367964
Pump (en dump) scam
twitter

twitter


:')

[ Bericht 9% gewijzigd door Houtenbeen op 26-01-2022 02:03:02 ]
  woensdag 26 januari 2022 @ 09:05:13 #104
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203369069
Leuke situatie Elon Musk en MCdonalds.

Alleen MCdonalds onderschat hoe snel scammers een coin namaken.

Ik verwacht een hoop huilende mensen snel wanneer ze het kleed eronder vandaan trekken,

Grote bedrijven zouden eigenlijk gewoon niet over crypto moeten twitteren als ze geen verstand van zaken hebben.

Dit gaat nog eens juicy worden en weer een hoop domme mensen voorgoed van crypto afschrikken. _O-
Man of Steal.
  Moderator woensdag 26 januari 2022 @ 09:30:41 #105
42184 crew  DaMart
pi_203369315
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 01:53 schreef Houtenbeen het volgende:
Pump (en dump) scam
[ twitter ]
[ twitter ]

:')
Wel jammer dat dat dan weer midden in de nacht hier gebeurt... kunnen we er nog niet van profiteren :P.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  woensdag 26 januari 2022 @ 09:57:48 #106
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203369654
quote:
6s.gif Op woensdag 26 januari 2022 09:30 schreef DaMart het volgende:

[..]
Wel jammer dat dat dan weer midden in de nacht hier gebeurt... kunnen we er nog niet van profiteren :P.
Ik kan het ook echt niet hebben dat mensen x100 gaan met dit soort overduidelijke scams.

het kan me niet snel genoeg ruggen
Man of Steal.
  woensdag 26 januari 2022 @ 12:50:09 #107
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203372054
Vanavond om 20:00 uur onze tijd uitspraak van de FED mbt de rentestanden. Momentje om in de gaten te houden. Momenteel lijken er vooral veel longs geopend te zijn, dus dat is wel positief. Hopelijk knalt hij vannacht gewoon weer door de 40k heen
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 26 januari 2022 @ 13:04:36 #108
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203372312
Drop onder de $30k confirmed
Man of Steal.
pi_203372425
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 13:04 schreef SuperNeger het volgende:
Drop onder de $30k confirmed
Wanneer?
blablablabla
  woensdag 26 januari 2022 @ 13:10:44 #110
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203372433
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 13:10 schreef Elan het volgende:

[..]
Wanneer?
Soon
Man of Steal.
pi_203372475
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 13:10 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Soon
Bron?

Net blij dat het weer een beetje opkrabbelt allemaal...
blablablabla
  woensdag 26 januari 2022 @ 13:15:42 #112
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203372526
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 13:12 schreef Elan het volgende:

[..]
Bron?

Net blij dat het weer een beetje opkrabbelt allemaal...
Man of Steal.
  woensdag 26 januari 2022 @ 13:18:52 #113
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203372595
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 01:53 schreef Houtenbeen het volgende:
Pump (en dump) scam
[ twitter ]
[ twitter ]

:')
https://www.coindesk.com/(...)cdonalds-tesla-joke/

Echt niet normaal hoe snel dat gaat. Ga ook eens een keer meedoen met zoiets. Nee heb je, maar je kan je 100 euro wel in een paar honderd duizend toveren. het is gewoon niet eerlijk dat ik sliep :(
Man of Steal.
pi_203372771
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 13:18 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
https://www.coindesk.com/(...)cdonalds-tesla-joke/

Echt niet normaal hoe snel dat gaat. Ga ook eens een keer meedoen met zoiets. Nee heb je, maar je kan je 100 euro wel in een paar honderd duizend toveren. het is gewoon niet eerlijk dat ik sliep :(
Je zou nu maar 285000% winst pakken op je investering :9~ :9~ :9~
pi_203372875
Binance to End Freeze on Deposits From Key EU Payments Network

https://www.bloomberg.com(...)-eu-payments-network

CZ _O_
  woensdag 26 januari 2022 @ 13:37:06 #116
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203372913
Snel dip buyen _O_
Huilen dan.
  woensdag 26 januari 2022 @ 13:38:15 #117
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203372932
quote:
14s.gif Op woensdag 26 januari 2022 13:37 schreef Isdatzo het volgende:
Snel dip buyen _O_
Een rising wedge is meestal een teken om te verkopen
Man of Steal.
  woensdag 26 januari 2022 @ 13:41:54 #118
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203372990
Ik heb meer vertrouwen in wichelroedes dan TA.
Huilen dan.
  woensdag 26 januari 2022 @ 13:50:37 #119
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203373119
quote:
7s.gif Op woensdag 26 januari 2022 13:41 schreef Isdatzo het volgende:
Ik heb meer vertrouwen in wichelroedes dan TA.
De meeste mensen die begonnen met fomo door al die $100k EOY verhalen en zijn inmiddels allemaal al lang vertrokken. Waarom zouden we dan nu opeens voor de 3e keer in een jaar tijd zo erg omhoog gaan? Dat is toch nog nooit gebeurd?

Met alles wat er aan de hand is denk ik dat we gewoon lekker naar beneden gaan.

Waarom zijn mensen nog wel bullish? Ik zie geen enkele reden behalve dat ze er zelf nog inzitten en dit is dus gebaseerd op valse (wan)hoop dat we toch nog snel die $100k raken zodat ze geen verlies of winst hebben maar het is allemaal uit de lucht gegrepen.

We gaan het morgen wel zien, tot morgen.
Man of Steal.
  woensdag 26 januari 2022 @ 14:06:02 #120
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203373322
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 13:50 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
De meeste mensen die begonnen met fomo door al die $100k EOY verhalen en zijn inmiddels allemaal al lang vertrokken. Waarom zouden we dan nu opeens voor de 3e keer in een jaar tijd zo erg omhoog gaan? Dat is toch nog nooit gebeurd?

Met alles wat er aan de hand is denk ik dat we gewoon lekker naar beneden gaan.

Waarom zijn mensen nog wel bullish? Ik zie geen enkele reden behalve dat ze er zelf nog inzitten en dit is dus gebaseerd op valse (wan)hoop dat we toch nog snel die $100k raken zodat ze geen verlies of winst hebben maar het is allemaal uit de lucht gegrepen.

We gaan het morgen wel zien, tot morgen.
Oftewel: "Ik snap er niets van, dus ik heb gelijk."

Lekker bezig beertje
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 26 januari 2022 @ 14:08:48 #121
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203373362
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 13:50 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
De meeste mensen die begonnen met fomo door al die $100k EOY verhalen en zijn inmiddels allemaal al lang vertrokken. Waarom zouden we dan nu opeens voor de 3e keer in een jaar tijd zo erg omhoog gaan? Dat is toch nog nooit gebeurd?

Met alles wat er aan de hand is denk ik dat we gewoon lekker naar beneden gaan.

Waarom zijn mensen nog wel bullish? Ik zie geen enkele reden behalve dat ze er zelf nog inzitten en dit is dus gebaseerd op valse (wan)hoop dat we toch nog snel die $100k raken zodat ze geen verlies of winst hebben maar het is allemaal uit de lucht gegrepen.

We gaan het morgen wel zien, tot morgen.
Uitstekende analyse. Extra de dip gekocht nu.
Huilen dan.
pi_203373424
quote:
3s.gif Op woensdag 26 januari 2022 12:50 schreef Rossdale het volgende:
Hopelijk knalt hij vannacht gewoon weer door de 40k heen
Dat hoop ik net niet, ik hoop dat de bitcoin onder de 32.000 euro zakt
Cindy De Vuyst
pi_203373454
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 13:50 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
De meeste mensen die begonnen met fomo door al die $100k EOY verhalen en zijn inmiddels allemaal al lang vertrokken. Waarom zouden we dan nu opeens voor de 3e keer in een jaar tijd zo erg omhoog gaan? Dat is toch nog nooit gebeurd?

Met alles wat er aan de hand is denk ik dat we gewoon lekker naar beneden gaan.

Waarom zijn mensen nog wel bullish? Ik zie geen enkele reden behalve dat ze er zelf nog inzitten en dit is dus gebaseerd op valse (wan)hoop dat we toch nog snel die $100k raken zodat ze geen verlies of winst hebben maar het is allemaal uit de lucht gegrepen.

We gaan het morgen wel zien, tot morgen.
Die hele 100k hype en de daaropvolgende 'crash' is natuurlijk geïnitieerd door mensen met diepe zakken die zelf vuistdiep in crypto zitten om paper hands af te schudden.
blablablabla
  woensdag 26 januari 2022 @ 14:18:24 #124
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_203373475
Mijn buurvrouw heeft zojuist haar portfolio twv ¤200 verkocht met verlies.

Piek incoming boys
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
pi_203373676
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 14:18 schreef Drekkoning het volgende:
Mijn buurvrouw heeft zojuist haar portfolio twv ¤200 verkocht met verlies.

Piek incoming boys
Dom .
Maar goed crypto is voor lange tijd.
Net even 300 dollar er in gepompt.
Hummmm
  woensdag 26 januari 2022 @ 14:37:21 #126
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_203373699
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 14:35 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Dom .
Maar goed crypto is voor lange tijd.
Net even 300 dollar er in gepompt.
Hummmm
Mijn buurvrouw staat model voor iemand die alles verkeerd doet. Inderdaad, gewoon het tegenovergestelde van haar doen.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
pi_203373838
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 13:50 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
De meeste mensen die begonnen met fomo door al die $100k EOY verhalen en zijn inmiddels allemaal al lang vertrokken. Waarom zouden we dan nu opeens voor de 3e keer in een jaar tijd zo erg omhoog gaan? Dat is toch nog nooit gebeurd?

Met alles wat er aan de hand is denk ik dat we gewoon lekker naar beneden gaan.

Waarom zijn mensen nog wel bullish? Ik zie geen enkele reden behalve dat ze er zelf nog inzitten en dit is dus gebaseerd op valse (wan)hoop dat we toch nog snel die $100k raken zodat ze geen verlies of winst hebben maar het is allemaal uit de lucht gegrepen.

We gaan het morgen wel zien, tot morgen.
Heeft te maken met de beursen .
En dan de afdeling online internet gebeuren.
Daarom lijk het net of er weinig gebeurt.
Maar is niet helemaal waar over waar maar iets met streamen of pc te maken hebben zakken in als pudding .
Netflix was 20 % op de zelfde tijd als btc .

Reden is heel simpel.
Alles word over gepompt naar staatsobligaties .
Als de renten omhoog gaan verdienen ze daar meer mee dan de aandelen of btc via.
Elke geval dat is de gedachten van die achterlijke Amerikanen .

Alles stijgt of zakt wat er vandaag gaat gebeuren
En er word nu veel gegokt dat het gaat stijgen btc en extra geld gaan verdienen
Je moet eens opletten als de renten niet gaat komen dan stijgt btc als een gek omhoog .
pi_203374015
The bitcoin price enters green territory on Tuesday and decouples from the Nasdaq index as tech stocks extend losses ahead of the Federal Reserve’s Federal Open Market Committee (FOMC) meeting.

Bitcoin recovered quickly from a sharp drawdown on Monday as markets around the globe turned red in a unisonous risk-off movement. As BTC gains prestige among mainstream investors, mainly institutional players, the asset has increasingly been performing in close correlation with “risky” assets that largely thrived in a liquidity-rich environment of quantitative easing.

As the Fed gets hawkish in its monetary policy, withdrawing its asset purchasing programs at a faster pace after each FOMC meeting, markets have flocked towards “safer” investments as worries of lower liquidity could prevent an extended rally for riskier investment bets.

The next two-day FOMC meeting is scheduled for Tuesday and Wednesday with the results being released after its completion as the committee decides the future of U.S. monetary policy. After the last meeting of the committee in December, Fed Chairman Jerome Powell mentioned that increased inflationary pressures, which he then said could no longer be called “transitory,” had prompted increased caution and faster reductions in asset purchases. Powell also hinted at possible interest rate hikes in 2022 to further curb inflation rates and stabilize a “stronger economy” seen in the United States.

Despite joining the Nasdaq in Monday’s losses, Bitcoin swiftly recovered to decouple from the index as tech stocks showed increased weakness ahead of the FOMC meeting. Bitcoin was up about 2% on Tuesday while the Nasdaq traded in slightly negative territory.
  Redactie Frontpage woensdag 26 januari 2022 @ 15:06:25 #129
4530 crew  Crazy Harry
pi_203374151
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 14:37 schreef Drekkoning het volgende:

[..]
Mijn buurvrouw staat model voor iemand die alles verkeerd doet. Inderdaad, gewoon het tegenovergestelde van haar doen.
Daar hebben we hier @Nattekat voor

Dus die moet maar even aangeven wat hij doet :+
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  Moderator / Redactie Sport woensdag 26 januari 2022 @ 15:07:11 #130
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_203374163
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 15:06 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Daar hebben we hier @:nattekat voor

Dus die moet maar even aangeven wat hij doet :+
Ik ben in beermarktslaap.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_203374208
Heb maandag flink ETH ingeslagen :9 .
November was ik er echt even klaar mee toen veel verkocht, maar na zo'n (bijna) halvering begint het toch weer te kriebelen.
blablablabla
pi_203374327
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 15:10 schreef Elan het volgende:
Heb maandag flink ETH ingeslagen :9 .
November was ik er echt even klaar mee toen veel verkocht, maar na zo'n (bijna) halvering begint het toch weer te kriebelen.
Waarom all-in gaan op een grote coin als je het ook kunt verdelen?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203374480
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 15:16 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Waarom all-in gaan op een grote coin als je het ook kunt verdelen?
Coins volgen toch voornamelijk de bitcoin koers, maakt niet zoveel uit.
En ETH is dan iig een redelijk veilige keuze, al is bitcoin net zo goed.
pi_203374526
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 15:16 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Waarom all-in gaan op een grote coin als je het ook kunt verdelen?
Simpel, weinig risico en heb werkelijk geen idee welke kleine coins ik zou moeten kopen.
ETH is tamelijk risicoloos, als het nog nog een keer zou halveren is dat ook geen ramp verder.

Heb nog wel wat HBAR staan maar eigenlijk beweegt dat net als de rest.
blablablabla
  Moderator / Redactie Sport woensdag 26 januari 2022 @ 15:31:39 #135
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_203374569
Het goede nieuws is dat ADA/ETH aan het stijgen is.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_203375375
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 15:25 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Coins volgen toch voornamelijk de bitcoin koers, maakt niet zoveel uit.
En ETH is dan iig een redelijk veilige keuze, al is bitcoin net zo goed.
Wat is veiliger, 2x of 4x missen omdat je "veilig" wilde doen?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  woensdag 26 januari 2022 @ 16:32:31 #137
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203375395
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 15:31 schreef Nattekat het volgende:
Het goede nieuws is dat ADA/ETH aan het stijgen is.
En TRU?
Huilen dan.
pi_203375400
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 15:28 schreef Elan het volgende:

[..]
Simpel, weinig risico en heb werkelijk geen idee welke kleine coins ik zou moeten kopen.
ETH is tamelijk risicoloos, als het nog nog een keer zou halveren is dat ook geen ramp verder.

Heb nog wel wat HBAR staan maar eigenlijk beweegt dat net als de rest.
Weinig risico of groot risico dat je 4x, 6x etc gaat missen :)
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203375431
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 16:32 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Weinig risico of groot risico dat je 4x, 6x etc gaat missen :)
Welke coin gaat 4x en welke gaat 6x?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 26 januari 2022 @ 16:35:46 #140
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_203375439
quote:
7s.gif Op woensdag 26 januari 2022 16:32 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
En TRU?
Heb ik niet meer, maar het is ondertussen weer onder mijn sell gedoken.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_203375504
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 16:35 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Welke coin gaat 4x en welke gaat 6x?
Alle midcaps gaan harder stijgen dan Ethereum. Bijv Polkadot, Solana, Avalanche, Polygon, Enjin.

Op "safe spelen" werkt trouwens niet altijd, dat dachten al die Cardano maximalisten ook, totdat Cardano omlaag ging.

Spreiden is het veiligst en op tijd kleine beetjes geld binnenhalen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203375518
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 16:32 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Weinig risico of groot risico dat je 4x, 6x etc gaat missen :)
Welke munt heb je het dan over? Ik ben blij met x2 hoor. Als ik verdubbel haal ik het weg en de winst herinvesteer ik. Tot nu toe geluk gehad door de markt redelijk goed te timen/ aan te voelen.

En BTC doe ik DCA, dus elke maand wat bijkopen als salaris er is.
blablablabla
pi_203375574
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 16:41 schreef Elan het volgende:

[..]
Welke munt heb je het dan over? Ik ben blij met x2 hoor. Als ik verdubbel haal ik het weg en de winst herinvesteer ik. Tot nu toe geluk gehad door de markt redelijk goed te timen/ aan te voelen.

En BTC doe ik DCA, dus elke maand wat bijkopen als salaris er is.
Polkadot, Solana, Avalanche, Polygon, Enjin enz, ga zo maar door. Het is meer je emotie dat je tegenhoudt om gigantisch rijk te worden.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203375595
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 16:45 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Polkadot, Solana, Avalanche, Polygon, Enjin enz, ga zo maar door. Het is meer je emotie dat je tegenhoudt om gigantisch rijk te worden.
Dank je voor deze geweldige adviezen.

Hoe lang ben je al met pensioen dankzij crypto?
pi_203375635
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 16:46 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Dank je voor deze geweldige adviezen.

Hoe lang ben je al met pensioen dankzij crypto?
pi_203375663
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 16:46 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Dank je voor deze geweldige adviezen.

Hoe lang ben je al met pensioen dankzij crypto?
Kan ik al, maar stort liever nog even veel geld van mijn salaris over de gehele crypto "index". Van iedere duizend euro kan ik 10.000 maken dit jaar. Zou gek zijn om nu te stoppen tijdens deze bear trend.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203375671
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 16:51 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Kan ik al, maar stort liever nog even veel geld van mijn salaris over de gehele crypto "index". Van iedere duizend euro kan ik 10.000 maken dit jaar. Zou gek zijn om nu te stoppen tijdens deze bear trend.
Alles x10?
Wie? Wat? Waar? Hoe?
Cindy De Vuyst
pi_203375704
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 16:52 schreef einzeinz het volgende:

[..]
Alles x10?
Wie? Wat? Waar? Hoe?
Er zijn talloze munten die een paar maanden terug 10x hoger stonden. Het is geen rocket science dat bij een bitcoin recover deze munten weer terug staan op hun oude hoogte.

Maar angst en emotie houdt mensen tegen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203375922
Mocht er een emotionele flashcrash zijn om 8 uur vanwege de FED, dan pomp ik zo duizenden euro's in verschillende smallcaps om snel een verdubbeling te krijgen. Zo maak je snel geld, door agressief te zijn bij emotie.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203375934
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 16:45 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Polkadot, Solana, Avalanche, Polygon, Enjin enz, ga zo maar door. Het is meer je emotie dat je tegenhoudt om gigantisch rijk te worden.
Ja of je koopt de nieuwe Ada (of erger) als die projecten het toch niet waar kunnen maken. Mijn doel is om geleidelijk een stukje vermogen op te bouwen, niet in één klap rijk te worden.

Je hebt BTC ... Heel lang niks... Ethereum... Heel lang niks en dan de rest van de top 20 wat stuivertje wisselen is qua momentum.
blablablabla
pi_203375963
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 16:54 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Er zijn talloze munten die een paar maanden terug 10x hoger stonden. Het is geen rocket science dat bij een bitcoin recover deze munten weer terug staan op hun oude hoogte.

Maar angst en emotie houdt mensen tegen.
Er zijn ook munten met een enorm potentieel die een ATH hebben gehad en nu nog maar een fractie waard zijn van toen. Denk aan Waves LTC etc
blablablabla
pi_203375984
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 17:07 schreef Elan het volgende:

[..]
Ja of je koopt de nieuwe Ada (of erger) als die projecten het toch niet waar kunnen maken. Mijn doel is om geleidelijk een stukje vermogen op te bouwen, niet in één klap rijk te worden.

Je hebt BTC ... Heel lang niks... Ethereum... Heel lang niks en dan de rest van de top 20 wat stuivertje wisselen is qua momentum.
Het is als met sport of met muziek, als je het op safe speelt wordt je nooit de beste.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203375992
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 17:09 schreef Elan het volgende:

[..]
Er zijn ook munten met een enorm potentieel die een ATH hebben gehad en nu nog maar een fractie waard zijn van toen. Denk aan Waves LTC etc
Coins van de vorige cycle doen het over het algemeen vrij slecht. Uitzonderingen daargelaten.
pi_203376011
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 17:09 schreef Elan het volgende:

[..]
Er zijn ook munten met een enorm potentieel die een ATH hebben gehad en nu nog maar een fractie waard zijn van toen. Denk aan Waves LTC etc
Ja klopt, dit is omdat deze munten grotendeels afhankelijk zijn van de Bitcoin koers. Het is een vermenigvuldiging, gaat Bitcoin omhoog, gaan ze harder omhoog, gaat Bitcoin omlaag, dan gaan zij harder omlaag. Als je zoveel mogelijk midcaps oppakt als Bitcoin super laag staat, dan verdien je heel veel.

Het klopt dat Cardano flink gestraft is. Had zelf weinig Cardano. Te grote marketcap voor iets wat nog niet in de praktijk uitstekend werkt.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  woensdag 26 januari 2022 @ 17:16:07 #155
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203376044
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 17:09 schreef Elan het volgende:

[..]
Er zijn ook munten met een enorm potentieel die een ATH hebben gehad en nu nog maar een fractie waard zijn van toen. Denk aan Waves LTC etc
2017 toppers Komodo en Lisk!

Wat?

Wat voor coins zijn dat dan?

Ja precies :D
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator woensdag 26 januari 2022 @ 17:17:45 #156
18653 crew  D.
pi_203376062
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 16:49 schreef MaGNeT het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Praat je thuis in jezelf? :P
pi_203376067
quote:
3s.gif Op woensdag 26 januari 2022 17:16 schreef Rossdale het volgende:

[..]
2017 toppers Komodo en Lisk!

Wat?

Wat voor coins zijn dat dan?

Ja precies :D
Deze kunnen makkelijk op oude hoogte komen als we een "blow-off" top krijgen. Tot nu toe hebben we geen "blow" off top meegemaakt in deze bitcoin cycle. Een blow off top zou ditmaal een bitcoin van ongeveer 180K betekenen. Reken maar dat dit soort stille underground coins gaan knallen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  woensdag 26 januari 2022 @ 17:18:37 #158
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203376070
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 17:17 schreef D. het volgende:

[..]
Praat je thuis in jezelf? :P
Misschien wandelde er net een fret over het toetsenbord
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 26 januari 2022 @ 17:20:27 #159
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203376095
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 17:10 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het is als met sport of met muziek, als je het op safe speelt wordt je nooit de beste.
Waarom zou je de beste willen zijn? Je wint nooit van een idioot die random geld tegen een low cap aangooit die dan toevallig x1000 gaat.

Belangrijkste is om "in the game te blijven". Niet met je tengels aan leverage komen bijvoorbeeld, dan is zo je geld weg en kun je opnieuw beginnen.

Beter 10x 20 % winst pakken dan gokken op die ene x100 die je 99,99% van de tijd toch gaat missen
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_203376124
quote:
3s.gif Op woensdag 26 januari 2022 17:20 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Waarom zou je de beste willen zijn? Je wint nooit van een idioot die random geld tegen een low cap aangooit die dan toevallig x1000 gaat.

Belangrijkste is om "in the game te blijven". Niet met je tengels aan leverage komen bijvoorbeeld, dan is zo je geld weg en kun je opnieuw beginnen.

Beter 10x 20 % winst pakken dan gokken op die ene x100 die je 99,99% van de tijd toch gaat missen
Ben zelf van de divide & conquer strategie. Niet op een enkele lowcap, maar tientallen lowcaps die functie hebben, betrouwbaar en een goed social media team.

Mee eens dat je altijd in the game moet blijven, maar wel voor 80% eruit als je nabij de top bent.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Moderator woensdag 26 januari 2022 @ 17:28:05 #161
18653 crew  D.
pi_203376188
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 16:52 schreef DaMart het volgende:
En hoe houden jullie bij welke airdrops er zijn?

Net even bij Looksrare gekeken, maar laatste activiteit op Opensea was voor hun snapshotperiode. Nog voor niks ETH verspild aan rommel op Opensea :P.
Telegram vooral, en een beetje YT.

Het zijn meestal drops van projecten die mijn interesse al hadden, of daaraan gelieerde projecten. :Y
  Moderator woensdag 26 januari 2022 @ 17:28:44 #162
18653 crew  D.
pi_203376196
quote:
3s.gif Op woensdag 26 januari 2022 17:18 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Misschien wandelde er net een fret over het toetsenbord
Klinkt aannemelijk :Y
  Moderator woensdag 26 januari 2022 @ 17:29:45 #163
18653 crew  D.
pi_203376212
quote:
1s.gif Op woensdag 26 januari 2022 13:35 schreef FundsAreSafu het volgende:
Binance to End Freeze on Deposits From Key EU Payments Network

https://www.bloomberg.com(...)-eu-payments-network

CZ _O_
Eindelijk!

Hopelijk laat NL niet lang op zich wachten
pi_203376225
Niets aan toeval over laten. Om 8 uur tijdens de FED meeting sta ik obsessief klaar aan de knoppen om te kijken of er een flashcrash aankomt en de coins die het hardst geraakt worden koop ik allemaal op.

Coingecko heb ik dan waarschijnlijk met 10 tabbladen open staan en mijn wallets paraat.

Als je het meer als "hobby" ziet, is het wel leuk om over te praten maar dan moet je daadwerkelijk tot je 70e werken.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203376298
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 17:10 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het is als met sport of met muziek, als je het op safe speelt wordt je nooit de beste.
Daar heb ik me allang bij neergelegd hoor :D .
Zie crypto puur als middel om (hopelijk) een stukje kapitaal te genereren en zodoende exorbitante inflatie op te vangen en een fatsoenlijk pensioen veilig bye stellen. Zoals ook met bijvoorbeeld aandelen en hopelijk in de toekomst vastgoed.

Als de rente nou een beetje fatsoenlijk was geweest stond het waarschijnlijk gewoon op de spaarrekening. Maar in de huidige situatie kun je je dat toch eigenlijk niet meer permitteren.
blablablabla
pi_203376505
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 17:36 schreef Elan het volgende:

[..]
Daar heb ik me allang bij neergelegd hoor :D .
Zie crypto puur als middel om (hopelijk) een stukje kapitaal te genereren en zodoende exorbitante inflatie op te vangen en een fatsoenlijk pensioen veilig bye stellen. Zoals ook met bijvoorbeeld aandelen en hopelijk in de toekomst vastgoed.

Als de rente nou een beetje fatsoenlijk was geweest stond het waarschijnlijk gewoon op de spaarrekening. Maar in de huidige situatie kun je je dat toch eigenlijk niet meer permitteren.
Hoe hoger je doelen zijn en ernaar gedraagt en ernaar leeft, hoe meer je krijgt. Dus als je jezelf instelt op een stukje kapitaal genereren, dan ga je dit ook daadwerkelijk krijgen. Je focus is dan geheel gesteld op een klein bedrag genereren en dit zal dan het hoogste zijn wat je krijgt.

Maar wanneer je beseft dat je veel meer controle hebt, zul je meer proactief zijn. Verantwoordelijkheid nemen dat je nu nog steeds niet met pensioen bent en niet op een warm palmeiland met een koud drankje zit te relaxen. Eerst moet je beseffen dat je het waard bent en een beter toekomstbeeld schetsen. Van daaruit werk je verder.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  woensdag 26 januari 2022 @ 18:03:15 #167
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203376610
quote:
3s.gif Op woensdag 26 januari 2022 17:16 schreef Rossdale het volgende:

[..]
2017 toppers Komodo en Lisk!

Wat?

Wat voor coins zijn dat dan?

Ja precies :D
Hoe zou het met manzonderschouders, komodo oppershill zijn?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 26 januari 2022 @ 18:07:02 #168
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203376651
@firefly3

Heb je een paar lowcap-pareltjes? Ik hou wel van gokjes in het shitcoincasino.

Heb al tijden geen gokkast van dichtbij gezien dus het geld brandt als een malle in m'n zak.

Moet wel wat overhouden om zaterdag in de kroeg in de automaat te gooien. Nu al zin in om dat ding helemaal leeg te trekken en de hele zaak een rondje te geven
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 26 januari 2022 @ 18:08:53 #169
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203376670
quote:
14s.gif Op woensdag 26 januari 2022 18:03 schreef fathank het volgende:

[..]
Hoe zou het met manzonderschouders, komodo oppershill zijn?
Was dat niet gewoon een kloon van klaassnapterniksvan?
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 26 januari 2022 @ 18:14:11 #170
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203376741
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 17:22 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ben zelf van de divide & conquer strategie. Niet op een enkele lowcap, maar tientallen lowcaps die functie hebben, betrouwbaar en een goed social media team.

Mee eens dat je altijd in the game moet blijven, maar wel voor 80% eruit als je nabij de top bent.
Ook geen verkeerde strategie. Ik heb nu een flinke smak in 1 low cap gestopt waar ik zelf wel vertrouwen in heb en die wel genoeg liquiditeit heeft om het geld er bij nood ook nog terug uit te kunnen halen. Die hoeft dan geen x100 te doen. Een x5 of x10 is iets realistischer en imo ook wel mogelijk.

De rest zit in een top 20 coin. Die zijn niet zo risicovol. Na een dikke pump wissel ik het naar ETH en als iets flink gezakt is wissel ik ETH weer naar top 20 coin.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_203376804
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 17:53 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Hoe hoger je doelen zijn en ernaar gedraagt en ernaar leeft, hoe meer je krijgt. Dus als je jezelf instelt op een stukje kapitaal genereren, dan ga je dit ook daadwerkelijk krijgen. Je focus is dan geheel gesteld op een klein bedrag genereren en dit zal dan het hoogste zijn wat je krijgt.

Maar wanneer je beseft dat je veel meer controle hebt, zul je meer proactief zijn. Verantwoordelijkheid nemen dat je nu nog steeds niet met pensioen bent en niet op een warm palmeiland met een koud drankje zit te relaxen. Eerst moet je beseffen dat je het waard bent en een beter toekomstbeeld schetsen. Van daaruit werk je verder.
Wat een gelul zeg, uit welk boekje heb je dit. Miljonair worden voor Dummies? Kansen pakken prima, gokken is een ander verhaal. Denken dat je controle hebt over welke financiële markt dan ook en teveel risico nemen kan je nog eens lelijk opbreken.

Mensen die 1000000% pakken op een of andere shitcoin pump hebben gewoon enorm veel mazzel. De kans dat je uiteindelijk geld verliest door je met dat soort praktijken bezig te houden is vele malen groter.
blablablabla
pi_203376933
Wel grappig om te zien dat als je niet echt voor Bitcoin of Ethereum kiest je zogenaamd meteen voor Shitcoins kiest. Alles om te voorkomen dat men "huiswerk" moet doen en te voorkomen dat er zelfverantwoordelijkheid wordt genomen.

Er wordt waarschijnlijk ook haast niets gefarmed hierzo omdat het allemaal teveel werk is?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203376978
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 18:30 schreef firefly3 het volgende:
Wel grappig om te zien dat als je niet echt voor Bitcoin of Ethereum kiest je zogenaamd meteen voor Shitcoins kiest. Alles om te voorkomen dat men "huiswerk" moet doen en te voorkomen dat er zelfverantwoordelijkheid wordt genomen.

Er wordt waarschijnlijk ook haast niets gefarmed hierzo omdat het allemaal teveel werk is?
Nou nou, vorig jaar zijn we hier massaal in het zeer succesvolle Moonpirate gestapt :P
Alpha kenny one
pi_203377000
Allemaal miljonair. Gewoon het tegenovergestelde doen van @Nattekat

Die is nu behoudend, dus er zit sowieso een nieuwe ATH aan te komen.
blablablabla
pi_203377132
Ik zie wel.
Het gaat of omhoog of omlaag .
Laten we hopen omhoog maar het kan net zo goed zakken met 30% .
Iets wat ik zie gebeuren eigenlijk.

Hup Shiba
  woensdag 26 januari 2022 @ 18:54:47 #176
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_203377238
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 18:14 schreef Rossdale het volgende:

[..]

De rest zit in een top 20 coin. Die zijn niet zo risicovol. Na een dikke pump wissel ik het naar ETH en als iets flink gezakt is wissel ik ETH weer naar top 20 coin.
Waarom doe je dat als ik vragen mag?
pi_203377482
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 18:30 schreef firefly3 het volgende:
Wel grappig om te zien dat als je niet echt voor Bitcoin of Ethereum kiest je zogenaamd meteen voor Shitcoins kiest. Alles om te voorkomen dat men "huiswerk" moet doen en te voorkomen dat er zelfverantwoordelijkheid wordt genomen.

Er wordt waarschijnlijk ook haast niets gefarmed hierzo omdat het allemaal teveel werk is?
Ik heb jaren lang alleen maar shitcoins gehad. De term zegt niks over dat je er geen grote winsten mee kan maken.

Naar mijn idee, als je juist je huiswerk doet dan kom je er achter dat bijna alle coins eigenlijk een restproduct zijn van de oplossing. Afhankelijk van een bedrijf of groep mensen die een flinke vinger in de pap hebben en er veel aandacht gaat wordt aan marketing.

Bitcoin en in mindere mate Ethereum zijn hierin een uitzondering.
pi_203378325
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 19:09 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik heb jaren lang alleen maar shitcoins gehad. De term zegt niks over dat je er geen grote winsten mee kan maken.

Naar mijn idee, als je juist je huiswerk doet dan kom je er achter dat bijna alle coins eigenlijk een restproduct zijn van de oplossing. Afhankelijk van een bedrijf of groep mensen die een flinke vinger in de pap hebben en er veel aandacht gaat wordt aan marketing.

Bitcoin en in mindere mate Ethereum zijn hierin een uitzondering.
Niet helemaal mee eens, net als het internet heb je talloze verschillende functionaliteiten die nét iets anders werken en nodig zijn. Zelfs chains zoals Solana en Polkadot hebben hun unieke eigenschappen die Ethereum weer niet heeft. Voor gaming is bijv Solana beter dan Ethereum.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 26 januari 2022 @ 20:06:12 #179
206731 Mortaxx
Doomer
pi_203378617
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 21:10 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Ik kan nog niets ontdekken waarom het voorbij zou zijn....hoe dan?

[ link | afbeelding ]
Tijd om je username aan te passen klaasweetniets
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_203378725
Mooie stinging na FED nieuws
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203378740
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 20:11 schreef firefly3 het volgende:
Mooie stinging na FED nieuws
Ging hard ineens ja, heerlijk.
blablablabla
  woensdag 26 januari 2022 @ 20:13:56 #182
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203378780
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 19:54 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Niet helemaal mee eens, net als het internet heb je talloze verschillende functionaliteiten die nét iets anders werken en nodig zijn. Zelfs chains zoals Solana en Polkadot hebben hun unieke eigenschappen die Ethereum weer niet heeft. Voor gaming is bijv Solana beter dan Ethereum.
Solana kan niet eens een maand lang online blijven :')

EOS2.0
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203378851
quote:
14s.gif Op woensdag 26 januari 2022 20:13 schreef fathank het volgende:

[..]
Solana kan niet eens een maand lang online blijven :')

EOS2.0
Ethereum heeft niet ééns een normale fee, 250 dollar betalen :')
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203379013
quote:
14s.gif Op woensdag 26 januari 2022 20:13 schreef fathank het volgende:

[..]
Solana kan niet eens een maand lang online blijven :')

EOS2.0
Bijna elk relevant protocol heeft wel problemen met schaling en overbelasting of hoge fees. Je zou bijna denken dat het hele spul nog in de kinderschoenen staat.
blablablabla
pi_203379032
quote:
1s.gif Op woensdag 26 januari 2022 20:06 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Tijd om je username aan te passen klaasweetniets
Hoezo,.......we zien iedere keer dat de crashes in het weekend komen......er is nog helemaal niets kwa herstel

"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  woensdag 26 januari 2022 @ 20:30:28 #186
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203379040
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 20:28 schreef Elan het volgende:

[..]
Bijna elk relevant protocol heeft wel problemen met schaling en overbelasting of hoge fees. Je zou bijna denken dat het hele spul nog in de kinderschoenen staat.
Vechain niet _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203379060
Stevig omhoog dankzij de FED.

Enkel een invloed van Poetin kan nog voor een daling zorgen .
Cindy De Vuyst
pi_203379073
Ik voorspel dat we in het weekend weer rond de 33000 zitten of lager
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 26 januari 2022 @ 20:32:42 #189
206731 Mortaxx
Doomer
pi_203379076
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 20:29 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Hoezo,.......we zien iedere keer dat de crashes in het weekend komen......er is nog helemaal niets kwa herstel

[ link | afbeelding ]
Dat is omdat Max altijd in het weekend rijdt. Haha @ChevyCaprice zie deze grap
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_203379941
Klaasgod gaat nog gelijk krijgen ook _O_
blablablabla
pi_203379947
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 18:14 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Ook geen verkeerde strategie. Ik heb nu een flinke smak in 1 low cap gestopt waar ik zelf wel vertrouwen in heb en die wel genoeg liquiditeit heeft om het geld er bij nood ook nog terug uit te kunnen halen. Die hoeft dan geen x100 te doen. Een x5 of x10 is iets realistischer en imo ook wel mogelijk.
Welke munt/token is dat?
pi_203380194
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 19:54 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Niet helemaal mee eens, net als het internet heb je talloze verschillende functionaliteiten die nét iets anders werken en nodig zijn. Zelfs chains zoals Solana en Polkadot hebben hun unieke eigenschappen die Ethereum weer niet heeft. Voor gaming is bijv Solana beter dan Ethereum.
Dat komt omdat Solana en Polkadot andere keuzes maken.

Elke blockchain heeft in de basis te maken met een trilemma. Decentralisatie, veiligheid en schaalbaarheid. Wil je beter kunnen schalen, dan moet je inleveren op de andere 2.

Wat de meeste projecten, zoals Solana, Polkadot, Bsc enz. Doen is concessies maken op de decentralisatie en veiligheid ten behoeve van schaalbaarheid. "Kijk ons eens goedkoop veel transacties kunnen verwerken!".

Daarnaast zitten hier relatief kleine clubjes mensen achter die aan de knoppen kunne draaien, wat de decentralisatie al helemaal de nek om draait.

En nu snap ik dat deze projecten graag de volgende standaard willen zijn qua smart contract platform. En wie weet gaat een Polkadot of Solana dat stokje overnemen van Ethereum. Wie had ooit verwacht dat Nokia ooit van de troon gestoten zou worden.

Maar voor nu zijn is het veel hype en marketing, en veel lucht. Om nog maar te zwijgen over de andere 15k verschillende coins en tokens.

Zo weet je dat alles op de BSC niet decentraal is. En dus een leuk idee kan zijn, maar nooit de waarde kan zal krijgen zoals Bitcoin vanwege dit fundament.

Maarja, dat boeit mensen voorlopig allemaal niks. Men wil snel rijk worden van goedkope muntjes. Die makkelijk x100 kunnen doen. Op den duur zal het wel een keer instorten zodra men er achter komt dat het een hoop luchtkastelen zijn.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-01-2022 21:37:35 ]
pi_203380484
quote:
1s.gif Op woensdag 26 januari 2022 21:33 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Dat komt omdat Solana en Polkadot andere keuzes maken.

Elke blockchain heeft in de basis te maken met een trilemma. Decentralisatie, veiligheid en schaalbaarheid. Wil je beter kunnen schalen, dan moet je inleveren op de andere 2.

Wat de meeste projecten, zoals Solana, Polkadot, Bsc enz. Doen is concessies maken op de decentralisatie en veiligheid ten behoeve van schaalbaarheid. "Kijk ons eens goedkoop veel transacties kunnen verwerken!".

Daarnaast zitten hier relatief kleine clubjes mensen achter die aan de knoppen kunne draaien, wat de decentralisatie al helemaal de nek om draait.

En nu snap ik dat deze projecten graag de volgende standaard willen zijn qua smart contract platform. En wie weet gaat een Polkadot of Solana dat stokje overnemen van Ethereum. Wie had ooit verwacht dat Nokia ooit van de troon gestoten zou worden.

Maar voor nu zijn is het veel hype en marketing, en veel lucht. Om nog maar te zwijgen over de andere 15k verschillende coins en tokens.

Zo weet je dat alles op de BSC niet decentraal is. En dus een leuk idee kan zijn, maar nooit de waarde kan zal krijgen zoals Bitcoin vanwege dit fundament.

Maarja, dat boeit mensen voorlopig allemaal niks. Men wil snel rijk worden van goedkope muntjes. Die makkelijk x100 kunnen doen. Op den duur zal het wel een keer instorten zodra men er achter komt dat het een hoop luchtkastelen zijn.
Een goede beschrijving heb Jr gemaakt. Ben het er mee eens dat Polkadot en Solana minder decentraal zijn en minder veilig. Maar zijn het niet vooral de "Unix gurus" die perse zo decentraal en veilig mogelijk alles willen hebben?

Als eindgebruiker van Windows ben je met 95% veiligheid tevreden en hoef je niet perse 99% veiligheid. Hetzelfde als met Bitcoin en Ethereum. Voor een hoop users is gebruiksvriendelijkheid en snelheid veel belangrijker.

Denk je trouwens dat de memecoins tiktok jeugd zich intereseeerd in maximale decentralisatie, of willen zij liever snel en goedkoop hun nft's verkopen en hun eigen fancy memewallet hebben? Ik denk het laatste
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203380603
twitter
pi_203380666
quote:
Precies zoals verwacht _O- . Dreigen met een verhoging (of een hele minimale verhoging) is het enige wat ze nog kunnen doen. Daadwerkelijk significant verhogen kán niet meer zonder daarmee meteen een economische crisis te veroorzaken.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_203380772
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 21:59 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Precies zoals verwacht _O- . Dreigen met een verhoging (of een hele minimale verhoging) is het enige wat ze nog kunnen doen. Daadwerkelijk significant verhogen kán niet meer zonder daarmee meteen een economische crisis te veroorzaken.
Was al bekend dat de rente in maart omhoog gaat. Nog een paar maanden zijwaartse bewegingen op de markt.

En dan gaat de rente 0,1% omhoog en knalt de cryptomarkt omhoog omdat het allemaal zo meevalt.
pi_203380880
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 22:04 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Was al bekend dat de rente in maart omhoog gaat. Nog een paar maanden zijwaartse bewegingen op de markt.

En dan gaat de rente 0,1% omhoog en knalt de cryptomarkt omhoog omdat het allemaal zo meevalt.
Ben meer benieuwd wat er nu van die regulering in de VS gaat komen. Er liggen wel plannen op tafel, maar die zijn in de koelkast gezet vanwege de enorm dalende koers.
blablablabla
  woensdag 26 januari 2022 @ 22:39:50 #198
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203381416
Leuk al die discussies over grote coins vs shitcoins, maar shitcoins lever me hoogstens biergeld op terwijl btc al sinds ‘17 mijn vakanties betaald en ETH mijn hobbies. Dus ik blijf lekker daarin zitten verder

Een een duizendje in Shiba of ada, leuk voor het spelen. En bier. Maar meer nog niet
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_203381760
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 21:49 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Een goede beschrijving heb Jr gemaakt. Ben het er mee eens dat Polkadot en Solana minder decentraal zijn en minder veilig. Maar zijn het niet vooral de "Unix gurus" die perse zo decentraal en veilig mogelijk alles willen hebben?

Als eindgebruiker van Windows ben je met 95% veiligheid tevreden en hoef je niet perse 99% veiligheid. Hetzelfde als met Bitcoin en Ethereum. Voor een hoop users is gebruiksvriendelijkheid en snelheid veel belangrijker.

Denk je trouwens dat de memecoins tiktok jeugd zich intereseeerd in maximale decentralisatie, of willen zij liever snel en goedkoop hun nft's verkopen en hun eigen fancy memewallet hebben? Ik denk het laatste
Ja. Dat denk ik ook. Er is minder aandacht voor decentralisatie en veiligheid omdat alles goed gaat.. tot nu toe.

Dat je Windows installatie een keer crashed is vervelend, maar overleef je wel. Als ineens je waarde weg is door een fout dan heeft dat denk ik wat meer impact. Het is wachten tot het ergens mis gaat met de veiligheid Zolang het goed gaat is er geen rede het te wantrouwen. Regulatie kan een probleem worden bij gecentraliseerde projecten.

Vergelijk het met de opkomst van de auto's. Er waren geen verkeersregels, drinken en rijden kon gewoon. En een riem hadden ze al helemaal nooit van gehoord.

Tot de verkeersdoden toch wel ernstige vormen aannam. Nu is het autorijden compleet gereguleerd. Rijbewijs halen, APK op de auto. Verplicht met gordel etc.

En waar je vroeger goedkoop kon knallen met een auto die niks woog (veel transacties voor weinig fee) betalen we nu graag veel meer aan brandstof om al die extra kilo's van bijvoorbeeld airbags en carrosserie versteviging in beweging te krijgen (de dure ETH transactie). Omdat veiligheid toch wel een dingetje bleek ;)
pi_203382445
Speciale voor de mensen die niet tegen de jojo effect van crypto kunnen.

Een drankje voor het verdriet van de dips en blijdschap van de pieken.

Drink ze maar doe het met mate .

pi_203383107
Ik zet nog steeds in op chiliz, en concurrent tezos (puur om max, partner red bull maar ook mclaren F1), als backend blockchain voor de nft sport/fantokens. Als die gemeengoed worden en gaan, dan gaan ze hard. Geduld vereist. Zoek maar op socios voor het fan token platform met de partners van chiliz.

En heb maar wat ada bijgekocht toen t onder de euro vloog.

[ Bericht 4% gewijzigd door tvdleur op 27-01-2022 01:28:20 ]
  donderdag 27 januari 2022 @ 08:09:20 #202
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203383789
Nogsteeds geen $30k :') je gaat me niet vertellen dat het echt tot maart gaat duren
Man of Steal.
  donderdag 27 januari 2022 @ 08:09:58 #203
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203383795
quote:
10s.gif Op woensdag 26 januari 2022 14:06 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Oftewel: "Ik snap er niets van, dus ik heb gelijk."

Lekker bezig beertje
quote:
7s.gif Op woensdag 26 januari 2022 14:08 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Uitstekende analyse. Extra de dip gekocht nu.
Zoom out
Man of Steal.
  donderdag 27 januari 2022 @ 08:12:42 #204
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203383823
quote:
0s.gif Op maandag 24 januari 2022 21:10 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Ik kan nog niets ontdekken waarom het voorbij zou zijn....hoe dan?

[ link | afbeelding ]
Omdat perma bulls denken 'line always go up'

We droppen 15%, gaan 10% omhoog en ze denken dat we dus aan het stijgen zijn. Maar als je ff verder kijkt dan de afgelopen 24uur zie je al snel dat het er totaal niet rooskleurig uitziet. Volgens mij is 35k nog steeds 50% van de ATH van $70k. Dat is dus gewoon de helft, halverwege, hoe je het ook wilt noemen.

Ik irriteer me hier lichtjes aan en zie dan ook graag dat alle bulls keihard gegierd worden.
Man of Steal.
  donderdag 27 januari 2022 @ 08:16:16 #205
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203383849
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 20:29 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Hoezo,.......we zien iedere keer dat de crashes in het weekend komen......er is nog helemaal niets kwa herstel

[ link | afbeelding ]
Ja ik hoop vrijdag idd ook weer n lekkere juicy crash.

Al die mensen die gisteren "de dip" hebben gekocht kunnen nog ff double dippen.
Man of Steal.
  donderdag 27 januari 2022 @ 08:31:06 #206
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203383942
quote:
10s.gif Op donderdag 27 januari 2022 08:16 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ja ik hoop vrijdag idd ook weer n lekkere juicy crash.

Al die mensen die gisteren "de dip" hebben gekocht kunnen nog ff double dippen.
Hopen leg je in de wc
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 27 januari 2022 @ 08:31:47 #207
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203383945
quote:
14s.gif Op donderdag 27 januari 2022 08:31 schreef fathank het volgende:

[..]
Hopen leg je in de wc
We gaan sowieso snel onder de $30k komen en erna duurt het niet lang voor voor onder de $20k.

Dan koop ik denk ik wel weer voorzichtig her en der wat in.
Man of Steal.
  Moderator donderdag 27 januari 2022 @ 08:31:49 #208
18653 crew  D.
pi_203383946
quote:
10s.gif Op donderdag 27 januari 2022 08:16 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ja ik hoop vrijdag idd ook weer n lekkere juicy crash.
Typisch :Y
pi_203383950
quote:
1s.gif Op woensdag 26 januari 2022 22:39 schreef stinkie het volgende:
Leuk al die discussies over grote coins vs shitcoins, maar shitcoins lever me hoogstens biergeld op terwijl btc al sinds ‘17 mijn vakanties betaald en ETH mijn hobbies. Dus ik blijf lekker daarin zitten verder

Een een duizendje in Shiba of ada, leuk voor het spelen. En bier. Maar meer nog niet
Je was veel te laat in Shiba en Ada. Een maat van me had 10K verdient met Ada binnen een paar maanden. Met Shiba had ik meer. Als je wacht totdat iets op Binance komt ben je bijna altijd te laat.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203383978
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 22:57 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ja. Dat denk ik ook. Er is minder aandacht voor decentralisatie en veiligheid omdat alles goed gaat.. tot nu toe.

Dat je Windows installatie een keer crashed is vervelend, maar overleef je wel. Als ineens je waarde weg is door een fout dan heeft dat denk ik wat meer impact. Het is wachten tot het ergens mis gaat met de veiligheid Zolang het goed gaat is er geen rede het te wantrouwen. Regulatie kan een probleem worden bij gecentraliseerde projecten.

Vergelijk het met de opkomst van de auto's. Er waren geen verkeersregels, drinken en rijden kon gewoon. En een riem hadden ze al helemaal nooit van gehoord.

Tot de verkeersdoden toch wel ernstige vormen aannam. Nu is het autorijden compleet gereguleerd. Rijbewijs halen, APK op de auto. Verplicht met gordel etc.

En waar je vroeger goedkoop kon knallen met een auto die niks woog (veel transacties voor weinig fee) betalen we nu graag veel meer aan brandstof om al die extra kilo's van bijvoorbeeld airbags en carrosserie versteviging in beweging te krijgen (de dure ETH transactie). Omdat veiligheid toch wel een dingetje bleek ;)
Je vergelijking snap ik. Maar ik denk dat je veel te veel waarde hecht aan decentralisatie, puur om je gemoedstand te behouden dat je goed bezig bent.

Mijn antwoord is heel simpel: we leven grotendeels in een centrale wereld. Het kan weinig mensen schelen hoe decentraal iets is en dit zal niet snel veranderen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  donderdag 27 januari 2022 @ 08:49:42 #211
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203384057
quote:
0s.gif Op donderdag 27 januari 2022 08:09 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
[..]
Zoom out
Zoom nog eens verder uit dan dat jij doet
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 27 januari 2022 @ 08:53:07 #212
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203384074
quote:
1s.gif Op woensdag 26 januari 2022 18:54 schreef Mubassie het volgende:

[..]
Waarom doe je dat als ik vragen mag?
Omdat je vaak ziet dat top 20 coins na een grote pump weer een heel stuk terugzakken. Ze stijgen harder dan ETH, maar zakken ook weer sneller terug. Als je na een pump dus omzet naar (bijvoorbeeld ETH) en alles zakt weer wat in, dan kun je vaak later weer meer coins terugkopen dan je eerder had. Dit heb ik bijvoorbeeld met CRO gedaan. Rond de 80 cent omgezet naar ETH en tijdje terug weer terug in CRO gegaan. Ik heb nu 30% meer CRO dan eerst. Truc is om te kijken naar de hoeveelheid coins die je hebt te vergroten en niet naar de specifieke waarde in euro's op dat moment. Fiatwaarde is pas interessant wanneer je (gedeeltelijk) wil uitcashen.
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 27 januari 2022 @ 08:56:01 #213
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203384099
dikke 36,2 resistance
quote:
3s.gif Op donderdag 27 januari 2022 08:49 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Zoom nog eens verder uit dan dat jij doet
Naar 2019?
Man of Steal.
pi_203384105
quote:
0s.gif Op donderdag 27 januari 2022 08:37 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Je vergelijking snap ik. Maar ik denk dat je veel te veel waarde hecht aan decentralisatie, puur om je gemoedstand te behouden dat je goed bezig bent.

Mijn antwoord is heel simpel: we leven grotendeels in een centrale wereld. Het kan weinig mensen schelen hoe decentraal iets is en dit zal niet snel veranderen.
Dat klopt. En in onze wereld levert dit niet zoveel problemen op. Alles is goed geregeld.

Er zijn echter ook plaatsen waar je niet zomaar kan vertrouwen op centrale identiteiten. Het is over het algemeen een zooitje in de wereld met corrupte overheden, malafide bedrijven etc. Oorlogen, (natuur)rampen. Er zitten altijd wel risico's aan centrale identiteiten. Er zijn tal van risico's voor dan wel de oplossing, of de mensen die er gebruik van moeten maken.

Het decentrale systeem is wat mij betreft écht een essentieel onderdeel tot het succes van Bitcoin, en daarmee crypto in het algemeen. Schrap je dit onderdeel, wat hou je dan nog over? Een dure manier om je excel te beveiligen?
pi_203384131
quote:
3s.gif Op donderdag 27 januari 2022 08:53 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Omdat je vaak ziet dat top 20 coins na een grote pump weer een heel stuk terugzakken. Ze stijgen harder dan ETH, maar zakken ook weer sneller terug. Als je na een pump dus omzet naar (bijvoorbeeld ETH) en alles zakt weer wat in, dan kun je vaak later weer meer coins terugkopen dan je eerder had. Dit heb ik bijvoorbeeld met CRO gedaan. Rond de 80 cent omgezet naar ETH en tijdje terug weer terug in CRO gegaan. Ik heb nu 30% meer CRO dan eerst. Truc is om te kijken naar de hoeveelheid coins die je hebt te vergroten en niet naar de specifieke waarde in euro's op dat moment. Fiatwaarde is pas interessant wanneer je (gedeeltelijk) wil uitcashen.
Precies dit!! Je moet coins als tool gebruiken. Handen uit de mouwen. Je kunt ook een deel in farms stoppen met 200% apr, 10.000% apy zodat je van bijv 2.000 Euro een jaar later 20.000 Euro hebt. Het risico verspreid je.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  donderdag 27 januari 2022 @ 09:01:59 #216
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203384158
quote:
0s.gif Op woensdag 26 januari 2022 21:22 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Welke munt/token is dat?
High risk token, RVP (Revolution Populi). Het is een aankomende L1 die alleen nog maar op uniswap staat en waar geen VC's in zitten die kunnen dumpen. Team er achter heeft een prima netwerk om hem straks aggressief te kunnen marketen zodra mainnet live gaat. Vrijwel niemand praat er nog over. 35mil market cap en lijkt op dit moment wel redelijk gebottomed. Vrijwel elke L1 haalt na launch wel minstens een marketcap van 200-500 mil (met huidige prijzen).

Is wel een gokje hoor, kan ook totaal floppen.
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 27 januari 2022 @ 09:04:59 #217
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203384185
quote:
0s.gif Op donderdag 27 januari 2022 08:59 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Precies dit!! Je moet coins als tool gebruiken. Handen uit de mouwen. Je kunt ook een deel in farms stoppen met 200% apr, 10.000% apy zodat je van bijv 2.000 Euro een jaar later 20.000 Euro hebt. Het risico verspreid je.
Klopt zeker, alleen heb ik 0 vertrouwen in die hoog APR farms. Te groot rug gehalte. Dat is me weer te veel risico :X
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_203384188
quote:
0s.gif Op donderdag 27 januari 2022 08:56 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Dat klopt. En in onze wereld levert dit niet zoveel problemen op. Alles is goed geregeld.

Er zijn echter ook plaatsen waar je niet zomaar kan vertrouwen op centrale identiteiten. Het is over het algemeen een zooitje in de wereld met corrupte overheden, malafide bedrijven etc. Oorlogen, (natuur)rampen. Er zitten altijd wel risico's aan centrale identiteiten. Er zijn tal van risico's voor dan wel de oplossing, of de mensen die er gebruik van moeten maken.

Het decentrale systeem is wat mij betreft écht een essentieel onderdeel tot het succes van Bitcoin, en daarmee crypto in het algemeen. Schrap je dit onderdeel, wat hou je dan nog over? Een dure manier om je excel te beveiligen?
De economie is het grootst in de westerse wereld, waar we minder veiligheid nodig hebben. Hier gaat het geld vooral naar utilities. Je kijkt nu slechts naar de firewall van Windows. Je beseft nog lang niet de kracht van smart contracts voor de entertainment industrie. Windows is veel succesvoller gebleken dan Unix. De meeste mensen zullen niet zo extreem denken als jij doet mbt veiligheid, en vooral niet de tiktok jeugd en geen-computer-nerds.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203384207
quote:
3s.gif Op donderdag 27 januari 2022 09:04 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Klopt zeker, alleen heb ik 0 vertrouwen in die hoog APR farms. Te groot rug gehalte. Dat is me weer te veel risico :X
Maiar is een goede. Goeie apr, erg groot en bekend.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  donderdag 27 januari 2022 @ 09:16:00 #220
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203384301
Mooie vlag op de 15min chart
Man of Steal.
  donderdag 27 januari 2022 @ 09:19:33 #221
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203384338
quote:
0s.gif Op donderdag 27 januari 2022 09:16 schreef SuperNeger het volgende:
Mooie vlag op de 15min chart
We moesten toch uitzoomen? Of moeten we nu ineens inzoemen op 15min charts? Misschien moeten we naar de 1min candles kijken?
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_203384341
quote:
1s.gif Op donderdag 27 januari 2022 09:05 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De economie is het grootst in de westerse wereld, waar we minder veiligheid nodig hebben. Hier gaat het geld vooral naar utilities. Je kijkt nu slechts naar de firewall van Windows. Je beseft nog lang niet de kracht van smart contracts voor de entertainment industrie. Windows is veel succesvoller gebleken dan Unix. De meeste mensen zullen niet zo extreem denken als jij doet mbt veiligheid, en vooral niet de tiktok jeugd en geen-computer-nerds.
Ik ben met je eens dat men hier geen aandacht voor heeft. De tiktok jeugd niet, maar de volwassenen ook niet.

Volgens mij is veiligheid nogal belangrijk als het gaat om assets van waarde, maargoed. Jij zegt het. We gaan het zien :)
  donderdag 27 januari 2022 @ 09:20:34 #223
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203384345
quote:
3s.gif Op donderdag 27 januari 2022 09:19 schreef Rossdale het volgende:

[..]
We moesten toch uitzoomen? Of moeten we nu ineens inzoemen op 15min charts? Misschien moeten we naar de 1min candles kijken?
Je moet helemaal niks.

Maar over het algemeen is het wel aan te raden dat je idd naar zowel de korte als de lange termijn kijkt ja.
Man of Steal.
pi_203384374
decentraal is niet hetzelfde als trustless
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  donderdag 27 januari 2022 @ 09:44:55 #225
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203384574
Waarom proberen jullie het zo hard vast te houden op $36k? Het is overduidelijk over. Laat het gewoon los.
Man of Steal.
pi_203385227
quote:
7s.gif Op donderdag 27 januari 2022 09:44 schreef SuperNeger het volgende:
Waarom proberen jullie het zo hard vast te houden op $36k? Het is overduidelijk over. Laat het gewoon los.
Ben voorbereid op alle scenarios. Al moet ik 4 jaar lang iedere dag bijkopen
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203385478
quote:
0s.gif Op donderdag 27 januari 2022 08:32 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Je was veel te laat in Shiba en Ada. Een maat van me had 10K verdient met Ada binnen een paar maanden. Met Shiba had ik meer. Als je wacht totdat iets op Binance komt ben je bijna altijd te laat.
Valt wel mee.
Ada kan je goed staken m
Shiba staat niet stil en is zelf een extra 10x gegaan op binance .
Zelf heb ik het op staken gezet de hele boel .
En komt er op die manier gewoon passief inkomen.

Shiba heeft ook een nieuwe White paper uit gebracht in is gewoon interessant.
Ada staat ook niet stil en gaat ook alleen maar verder .
Dit zijn lange projecten en ik zie ze dadelijk terug op hun ouwe hoogte komen.

Eth daar ben ik bang voor dat die nu word gepompt omdat veel in lock staat en naar eth2.0 gaat .
Die word zo gepompt tot die tijd en zie dadelijk in een keer de boel verkocht worden op het moment eth2.0 vrij word gegeven.

Btt is naar bttc gegaan maar aangezien ik er geen vertrouwen meer in heb omgezet naar bnb coin en in de kluis gezet .
Levert meer op die manier.

Vet vind ik nog steeds een raar iets maar goed laat maar lopen aangezien nog steeds passief inkomen van af komt en naar bnb word omgezet .

Fun token heb ik verkocht met winst en omgezet naar bnb .

Dus in mijn wallet zit

Bnb
Btc
Ada
Shiba
Vet
Allemaal in lock saving en de renten gaan naar flex saving toe voor wat extra bonus.
  donderdag 27 januari 2022 @ 11:06:48 #228
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203385758
Ik snap dat staken in een bearmarket nooit. 10% rendement op iets wat met 15% zakt. :')
Man of Steal.
  donderdag 27 januari 2022 @ 11:46:12 #229
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_203386302
D
quote:
3s.gif Op donderdag 27 januari 2022 08:53 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Omdat je vaak ziet dat top 20 coins na een grote pump weer een heel stuk terugzakken. Ze stijgen harder dan ETH, maar zakken ook weer sneller terug. Als je na een pump dus omzet naar (bijvoorbeeld ETH) en alles zakt weer wat in, dan kun je vaak later weer meer coins terugkopen dan je eerder had. Dit heb ik bijvoorbeeld met CRO gedaan. Rond de 80 cent omgezet naar ETH en tijdje terug weer terug in CRO gegaan. Ik heb nu 30% meer CRO dan eerst. Truc is om te kijken naar de hoeveelheid coins die je hebt te vergroten en niet naar de specifieke waarde in euro's op dat moment. Fiatwaarde is pas interessant wanneer je (gedeeltelijk) wil uitcashen.
Duidelijk thanks ^O^
pi_203386745
quote:
1s.gif Op donderdag 27 januari 2022 10:49 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Valt wel mee.
Ada kan je goed staken m
Shiba staat niet stil en is zelf een extra 10x gegaan op binance .
Zelf heb ik het op staken gezet de hele boel .
En komt er op die manier gewoon passief inkomen.

Oh ja, die was vrij vroeg op Binance
quote:
Shiba heeft ook een nieuwe White paper uit gebracht in is gewoon interessant.
Ada staat ook niet stil en gaat ook alleen maar verder .
Dit zijn lange projecten en ik zie ze dadelijk terug op hun ouwe hoogte komen.

Mee eens! Shiba krijgt heel veel uitbreiding en ik verwacht ook dat het terugkomt op de oude hoogte
quote:
Eth daar ben ik bang voor dat die nu word gepompt omdat veel in lock staat en naar eth2.0 gaat .
Die word zo gepompt tot die tijd en zie dadelijk in een keer de boel verkocht worden op het moment eth2.0 vrij word gegeven.

Zou goed kunnen. Al hou ik altijd een positie ergens in.
quote:
Btt is naar bttc gegaan maar aangezien ik er geen vertrouwen meer in heb omgezet naar bnb coin en in de kluis gezet .
Levert meer op die manier.

BNB niet zo'n vertrouwen in dat het echt super veel opleverd, Binance heeft een hoge market cap en de exchange staat er al.
quote:
Vet vind ik nog steeds een raar iets maar goed laat maar lopen aangezien nog steeds passief inkomen van af komt en naar bnb word omgezet .

Fun token heb ik verkocht met winst en omgezet naar bnb .

Dus in mijn wallet zit

Bnb
Btc
Ada
Shiba
Vet
Allemaal in lock saving en de renten gaan naar flex saving toe voor wat extra bonus.
Nice
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  donderdag 27 januari 2022 @ 12:53:39 #231
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203387282
twitter


Ome Vlad heeft genoeg gas voor goedkope energie natuurlijk. Dikke vinger naar China en de rest van de wereld :')

Waar zijn onze Waves shills? :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_203387591
quote:
1s.gif Op donderdag 27 januari 2022 12:53 schreef Rossdale het volgende:
[ twitter ]

Ome Vlad heeft genoeg gas voor goedkope energie natuurlijk. Dikke vinger naar China en de rest van de wereld :')

Waar zijn onze Waves shills? :D
Waves heeft al een paar jaar z'n kantoor in Zug, Zwitserland als ik me niet vergis.
  donderdag 27 januari 2022 @ 13:29:09 #233
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203387721
quote:
0s.gif Op donderdag 27 januari 2022 13:19 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Waves heeft al een paar jaar z'n kantoor in Zug, Zwitserland als ik me niet vergis.
O joh, dat wist ik niet. Zug, europese crypto valley. Daar zitten wel meer cryptobedrijven
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_203388920

Aanrader voor iedereen die 2+ uur kan missen, gaat niet alleen over NFTs maar ook over crypto in het algemeen

Beste FUD die ik ooit heb gezien, erg vermakelijk _O_
  donderdag 27 januari 2022 @ 17:13:49 #235
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203390546
quote:
3s.gif Op donderdag 27 januari 2022 09:04 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Klopt zeker, alleen heb ik 0 vertrouwen in die hoog APR farms. Te groot rug gehalte. Dat is me weer te veel risico :X
VEX-farmen op vexchange gaat anders best lekker :9
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203390797
quote:
14s.gif Op donderdag 27 januari 2022 17:13 schreef fathank het volgende:

[..]
VEX-farmen op vexchange gaat anders best lekker :9
Waar kan ik de chart vinden?
  donderdag 27 januari 2022 @ 18:46:39 #237
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203391597
quote:
14s.gif Op donderdag 27 januari 2022 17:13 schreef fathank het volgende:

[..]
VEX-farmen op vexchange gaat anders best lekker :9
Nice! Ik heb de airdrop na een paar dagen al verkocht. Wat was dat ook al weer? 2k ofzo? O+
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 27 januari 2022 @ 19:10:03 #238
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203391945
quote:
0s.gif Op donderdag 27 januari 2022 18:46 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Nice! Ik heb de airdrop na een paar dagen al verkocht. Wat was dat ook al weer? 2k ofzo? O+
Ja zoiets, maar heb ~15k in de pool zitten. APR is wel terug gelopen naar 61% ofzo. Begon ergens rond de 150%.

quote:
0s.gif Op donderdag 27 januari 2022 17:39 schreef n__n het volgende:

[..]
Waar kan ik de chart vinden?
Dunno, hebben ze niet geloof k.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 27 januari 2022 @ 19:28:17 #239
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203392306
quote:
14s.gif Op donderdag 27 januari 2022 19:10 schreef fathank het volgende:

[..]
Ja zoiets, maar heb ~15k in de pool zitten. APR is wel terug gelopen naar 61% ofzo. Begon ergens rond de 150%.
[..]
Dunno, hebben ze niet geloof k.
Netjes hoor, ben je ook liquidity provider op vexchange of niet? Ik heb het een tijdje voor Jur gedaan maar impertinent loss is zo kut op een coin met laag trade volume :(
Please sir. When moon? When Mustang?
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 27 januari 2022 @ 20:02:05 #240
206731 Mortaxx
Doomer
pi_203393133
Die wonderland shitshow :D :{

Die gaan heel veel projecten mee de afgrond in trekken
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  donderdag 27 januari 2022 @ 20:08:48 #241
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203393276
quote:
1s.gif Op donderdag 27 januari 2022 19:28 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Netjes hoor, ben je ook liquidity provider op vexchange of niet? Ik heb het een tijdje voor Jur gedaan maar impertinent loss is zo kut op een coin met laag trade volume :(
Ja, in de VET-VEX pool.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203393884
quote:
1s.gif Op donderdag 27 januari 2022 20:02 schreef Mortaxx het volgende:
Die wonderland shitshow :D :{

Die gaan heel veel projecten mee de afgrond in trekken
Ik wil niet in een wereld leven waarin 1000000000% APY yield farms onmogelijk zijn
  donderdag 27 januari 2022 @ 22:45:27 #243
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203396169
quote:
1s.gif Op donderdag 27 januari 2022 20:02 schreef Mortaxx het volgende:
Die wonderland shitshow :D :{

Die gaan heel veel projecten mee de afgrond in trekken
Niet alleen projecten, veel connecties naar Bitfinex ook. En die zijn al zo betrouwbaar met hun tether. Ik zag zelfs banden met de Italiaanse maffia :o
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 28 januari 2022 @ 08:17:51 #244
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203398824
Zijn jullie klaar voor de weekendcrash?

Ik heb alvast m'n shirt uitgetrokken
Man of Steal.
  vrijdag 28 januari 2022 @ 08:21:33 #245
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203398841
https://www.barrons.com/a(...)security-51643312454

quote:
The Biden administration is preparing to release an executive action that will task federal agencies with regulating digital assets such as Bitcoin and other cryptocurrencies as a matter of national security, a person familiar with the White House’s plan tells Barron’s.

The national security memorandum, expected to come in the next few weeks, would task parts of the government with analyzing digital assets and assembling a regulatory framework that covers cryptos, stablecoins, and NFTs, or non-fungible tokens, this person...
Man of Steal.
  vrijdag 28 januari 2022 @ 08:50:00 #246
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203399005
twitter
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 28 januari 2022 @ 09:15:07 #247
65846 Bocaj
Vámonos!
pi_203399233
Trust Wallet Scam...

https://opgelicht.avrotro(...)epmail-trust-wallet/

Laatste dagen/weken al wel een aantal gehad... (Steeds dwingender.) Heb niet eens Crypto's... :D

Ze (Den Crimineel) hebben blijkbaar weer eens een adressenbestand 'gekocht' en mailen maar... :')

Jullie ook?
pi_203399362
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 januari 2022 09:15 schreef Bocaj het volgende:
Trust Wallet Scam...

https://opgelicht.avrotro(...)epmail-trust-wallet/

Laatste dagen/weken al wel een aantal gehad... (Steeds dwingender.) Heb niet eens Crypto's... :D

Ze (Den Crimineel) hebben blijkbaar weer eens een adressenbestand 'gekocht' en mailen maar... :')

Jullie ook?
Ik kreeg wel laatst een heel amateuristisch mailtje van Binance inzake Source of Wealth. Met de waarschuwing dat ik een week de tijd had om mijn volledige vermogen op te geven en anders werd mijn account geblokkeerd. Invullen ging via een Google Form. :') Het schreeuwde overal scam.

Na contact opgenomen te hebben met support bleek het nog echt te zijn ook. :')
  Moderator vrijdag 28 januari 2022 @ 09:33:04 #249
18653 crew  D.
pi_203399398
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 januari 2022 09:15 schreef Bocaj het volgende:
Trust Wallet Scam...

https://opgelicht.avrotro(...)epmail-trust-wallet/

Laatste dagen/weken al wel een aantal gehad... (Steeds dwingender.) Heb niet eens Crypto's... :D

Ze (Den Crimineel) hebben blijkbaar weer eens een adressenbestand 'gekocht' en mailen maar... :')

Jullie ook?
Meerdere mails, van meerdere wallets

Mensen die die mail krijgen en er intrappen zijn niet heel snugger natuurlijk, want je hebt nooit een emailadres achtergelaten bij registratie ;)
pi_203404061
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 januari 2022 09:28 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Ik kreeg wel laatst een heel amateuristisch mailtje van Binance inzake Source of Wealth. Met de waarschuwing dat ik een week de tijd had om mijn volledige vermogen op te geven en anders werd mijn account geblokkeerd. Invullen ging via een Google Form. :') Het schreeuwde overal scam.

Na contact opgenomen te hebben met support bleek het nog echt te zijn ook. :')
Customer support van Binance??? Of was het niet van Binancee, lijkt me vaag
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203404177
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 januari 2022 09:28 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Ik kreeg wel laatst een heel amateuristisch mailtje van Binance inzake Source of Wealth. Met de waarschuwing dat ik een week de tijd had om mijn volledige vermogen op te geven en anders werd mijn account geblokkeerd. Invullen ging via een Google Form. :') Het schreeuwde overal scam.

Na contact opgenomen te hebben met support bleek het nog echt te zijn ook. :')
Uhm, welk adres heb je contact opgenomen? Klinkt nog steeds als scam...
pi_203404564
quote:
4s.gif Op vrijdag 28 januari 2022 15:31 schreef Leonos het volgende:

[..]
Uhm, welk adres heb je contact opgenomen? Klinkt nog steeds als scam...
Het customer support adres wat in die zelfde mail stond!
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
pi_203404670
quote:
4s.gif Op vrijdag 28 januari 2022 15:31 schreef Leonos het volgende:

[..]
Uhm, welk adres heb je contact opgenomen? Klinkt nog steeds als scam...
Via Binance zelf uiteraard. Ik heb niet op het mailtje zelf gereageerd.

Wilden loonstrookjes e.d. zien. Uiteindelijk ook op Reddit heel veel andere mensen gevonden die dat hebben gehad. Blijkbaar wordt dat getriggerd wanneer je meer dan een ton overmaakt.
pi_203405348
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 januari 2022 16:05 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Via Binance zelf uiteraard. Ik heb niet op het mailtje zelf gereageerd.

Wilden loonstrookjes e.d. zien. Uiteindelijk ook op Reddit heel veel andere mensen gevonden die dat hebben gehad. Blijkbaar wordt dat getriggerd wanneer je meer dan een ton overmaakt.
Nice, wat is jouw strategie met crypto? Ik denk niet dat je een maximalist bent die alleen langzaam bitcoin spaart
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203406921
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 januari 2022 16:52 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Nice, wat is jouw strategie met crypto? Ik denk niet dat je een maximalist bent die alleen langzaam bitcoin spaart
Precies dat, plus ETH. En af en toe wat gokjes wagen met lowcap coins. Ik heb heel veel mensen in mijn netwerk die "klaar" zijn voor de rest van hun leven, en er is werkelijk niemand die dat niet doet.

Enige waar ik spijt van heb is dat dit sinds een jaar m'n strategie is, en ik dit niet 5 jaar geleden heb gedaan toen ik in crypto stapte.
  vrijdag 28 januari 2022 @ 22:19:38 #256
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203410956
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 januari 2022 18:59 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Precies dat, plus ETH. En af en toe wat gokjes wagen met lowcap coins. Ik heb heel veel mensen in mijn netwerk die "klaar" zijn voor de rest van hun leven, en er is werkelijk niemand die dat niet doet.

Enige waar ik spijt van heb is dat dit sinds een jaar m'n strategie is, en ik dit niet 5 jaar geleden heb gedaan toen ik in crypto stapte.
ik ken eigenlijk niemand die jaaaaren geleden begonnen is en niet al veel eerder gecashed heeft. BTC kopen voor 2.5 En bij 1000 niet je winst pakken. Of kopen bij 5K en bij 30k niet denken ‘hebbes’?
Als ik mijn btc had vastgehouden had ik nu mss een groter huis gehad. En als ik mijn eth had gehouden zou ik nu niet meer werken. Maar flinke winst is flinke winst, geen spijt van hebben verder
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_203411360
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 januari 2022 22:19 schreef stinkie het volgende:

[..]
ik ken eigenlijk niemand die jaaaaren geleden begonnen is en niet al veel eerder gecashed heeft. BTC kopen voor 2.5 En bij 1000 niet je winst pakken. Of kopen bij 5K en bij 30k niet denken ‘hebbes’?
Als ik mijn btc had vastgehouden had ik nu mss een groter huis gehad. En als ik mijn eth had gehouden zou ik nu niet meer werken. Maar flinke winst is flinke winst, geen spijt van hebben verder
Spijt is verkeerd geformuleerd, ik bedoel meer dat ik het achteraf anders had gedaan. Ik heb alsnog kunnen stoppen met werken.
  zaterdag 29 januari 2022 @ 07:48:32 #258
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203413515
Eindelijk een ledger gekocht. Ben benieuwd of het makkelijk is, schijnt best een hoop gedoe te zijn.



Maar in ieder geval beter dan alles op een exchange laten staan.
Man of Steal.
pi_203413625
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 07:48 schreef SuperNeger het volgende:
Eindelijk een ledger gekocht. Ben benieuwd of het makkelijk is, schijnt best een hoop gedoe te zijn.

Maar in ieder geval beter dan alles op een exchange laten staan.
_O-

Als dit geen grap is moet je z.s.m. een nieuwe seedphrase aanmaken en je coins verplaatsen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_203413831
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 08:20 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
_O-

Als dit geen grap is moet je z.s.m. een nieuwe seedphrase aanmaken en je coins verplaatsen.
Deze man zit letterlijk alleen maar in dit topic om te trollen. :')
pi_203413958
Die grap op reddit was beter!

[ Bericht 78% gewijzigd door Gremen op 29-01-2022 09:29:13 ]
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
  zaterdag 29 januari 2022 @ 09:41:52 #262
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203414211
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 08:56 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Deze man zit letterlijk alleen maar in dit topic om te trollen. :')
"alleen maar"

:')
Man of Steal.
  zaterdag 29 januari 2022 @ 10:58:13 #263
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203414841
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 09:41 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
"alleen maar"

:')
Vriend waar blijft die weekenddump
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203415006
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 10:58 schreef fathank het volgende:

[..]
Vriend waar blijft die weekenddump
Jinx het nou niet.
  zaterdag 29 januari 2022 @ 11:29:06 #265
104963 ETA
European Travel Author
pi_203415136
Binance heeft wel vaker van die rare mailtjes die schreeuwen dat het phising is. Heb hun daar op aangesproken, maar het kan ze niets schelen. Lekker, zo train je je klanten in phishing mails te trappen....

Na bevestiging van hun live chat en een melding in de app dat het echt was, heb ik via de app alsnog geverifieerd.

• Hoofdletters met ACTION REQUIRED -> urgentie opwekken
• Restricted -> Dreigen met een straf als je iets niet doet
• Hi There -> geen naam gebruiken, generieke mail
• Deadline stellen -> Nog meer urgentie geven
• Verify here -> gaat naar een niet binance.com link
• YT link -> externe link waar iedereen wel iets kan uploaden
• Gratis geld -> Beloning voor meewerken

Totaal Travel 04-24: 87 reizen, 151 vliegtickets, 58 landen, 6 continenten, 949 reisdagen, 163.804 foto's
Mijn reisfotos!
  zaterdag 29 januari 2022 @ 11:31:56 #266
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203415157
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 10:58 schreef fathank het volgende:

[..]
Vriend waar blijft die weekenddump
Komt eraan. Soon.
Man of Steal.
  zaterdag 29 januari 2022 @ 11:35:23 #267
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203415185
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 11:29 schreef ETA het volgende:
Binance heeft wel vaker van die rare mailtjes die schreeuwen dat het phising is. Heb hun daar op aangesproken, maar het kan ze niets schelen. Lekker, zo train je je klanten in phishing mails te trappen....

Na bevestiging van hun live chat en een melding in de app dat het echt was, heb ik via de app alsnog geverifieerd.

• Hoofdletters met ACTION REQUIRED -> urgentie opwekken
• Restricted -> Dreigen met een straf als je iets niet doet
• Hi There -> geen naam gebruiken, generieke mail
• Deadline stellen -> Nog meer urgentie geven
• Verify here -> gaat naar een niet binance.com link
• YT link -> externe link waar iedereen wel iets kan uploaden
• Gratis geld -> Beloning voor meewerken

[ afbeelding ]
Dat zou bij mij ook alle alarmbellen laten rinkelen. Dat emailadres ook. :') Snap sowieso niet wat mensen met binance doen.
Man of Steal.
  zaterdag 29 januari 2022 @ 11:36:08 #268
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203415191
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 11:13 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Jinx het nou niet.
Je hebt toch een tonnetje klaar staan
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203415593
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 11:29 schreef ETA het volgende:
Binance heeft wel vaker van die rare mailtjes die schreeuwen dat het phising is. Heb hun daar op aangesproken, maar het kan ze niets schelen. Lekker, zo train je je klanten in phishing mails te trappen....

Na bevestiging van hun live chat en een melding in de app dat het echt was, heb ik via de app alsnog geverifieerd.

• Hoofdletters met ACTION REQUIRED -> urgentie opwekken
• Restricted -> Dreigen met een straf als je iets niet doet
• Hi There -> geen naam gebruiken, generieke mail
• Deadline stellen -> Nog meer urgentie geven
• Verify here -> gaat naar een niet binance.com link
• YT link -> externe link waar iedereen wel iets kan uploaden
• Gratis geld -> Beloning voor meewerken

[ afbeelding ]
Gewoon een anti-phishing code instellen

Die nieuwe KYC stelt ook niets voor trouwens, opnieuw je paspoort en smoelwerk inladen en als extra een paar vraagjes beantwoorden. En voila, ze voldoen aan de regelgeving
pi_203415668
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 11:36 schreef fathank het volgende:

[..]
Je hebt toch een tonnetje klaar staan
Dat was een opname, geen storting.

Wel van de week 200 ETH bijgekocht, let's go.
  zaterdag 29 januari 2022 @ 12:54:34 #271
104963 ETA
European Travel Author
pi_203416048
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 12:21 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Dat was een opname, geen storting.

Wel van de week 200 ETH bijgekocht, let's go.
niet bang voor 2.0 als alle stakes vrijkomen?
Totaal Travel 04-24: 87 reizen, 151 vliegtickets, 58 landen, 6 continenten, 949 reisdagen, 163.804 foto's
Mijn reisfotos!
pi_203416152
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 12:54 schreef ETA het volgende:

[..]
niet bang voor 2.0 als alle stakes vrijkomen?
Nee, ik zie niet in waarom mensen opeens hun locked eth zouden gaan verkopen. Ik verwacht dat de mensen die eth staken er voor long term inzitten en gewoon doorgaan met staken.
Misschien dat er wat mensen zijn die uit gaan cashen, maar dat heb je dagelijks al.
pi_203416188
Het is nu trouwens geen 2018 meer. Veel midcaps zijn zeer goed en gaan de top outperformen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203416327
Dit wordt het jaar van Telos, wat ik je brom.
What Would Goku Do
pi_203416353
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 07:48 schreef SuperNeger het volgende:
Eindelijk een ledger gekocht. Ben benieuwd of het makkelijk is, schijnt best een hoop gedoe te zijn.

[ afbeelding ]

Maar in ieder geval beter dan alles op een exchange laten staan.
Goed bezig, veiligheid voor alles.
  zaterdag 29 januari 2022 @ 13:24:04 #276
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203416480
Wat is precies de reden dat mensen nog bullish zijn? Dat kunnen ze nooit uitleggen.
Man of Steal.
  zaterdag 29 januari 2022 @ 13:32:47 #277
104963 ETA
European Travel Author
pi_203416602
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 13:03 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Nee, ik zie niet in waarom mensen opeens hun locked eth zouden gaan verkopen. Ik verwacht dat de mensen die eth staken er voor long term inzitten en gewoon doorgaan met staken.
Misschien dat er wat mensen zijn die uit gaan cashen, maar dat heb je dagelijks al.
Een flink aantal mensen is ingestapt toen ETH nog laag stond, dus ik kan mij voorstellen dat je dan deels je 5x-10x wil verzilveren.

ETH is momenteel 2e in mijn pf, ik ben overtuigd van de waarde door real world toepassingen. Ik heb geen plannen te verkopen, maar ik ben voorzichtiger met deze positie uit te breiden.
Totaal Travel 04-24: 87 reizen, 151 vliegtickets, 58 landen, 6 continenten, 949 reisdagen, 163.804 foto's
Mijn reisfotos!
  zaterdag 29 januari 2022 @ 13:35:43 #278
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203416626
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 13:32 schreef ETA het volgende:

[..]
Een flink aantal mensen is ingestapt toen ETH nog laag stond, dus ik kan mij voorstellen dat je dan deels je 5x-10x wil verzilveren.

ETH is momenteel 2e in mijn pf, ik ben overtuigd van de waarde door real world toepassingen. Ik heb geen plannen te verkopen, maar ik ben voorzichtiger met deze positie uit te breiden.
Wat is 1e dan? En het probleem met eth zijn toch de gasfees? Dat je 200 euro gas betaalt voor een transactie van 20 euro
Man of Steal.
  zaterdag 29 januari 2022 @ 13:36:17 #279
104963 ETA
European Travel Author
pi_203416635
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 13:24 schreef SuperNeger het volgende:
Wat is precies de reden dat mensen nog bullish zijn? Dat kunnen ze nooit uitleggen.
o.a. steeds meer adoptie mainstream. 2 voorbeelden: binnen mijn bedrijf/afdeling (global marketing binnen multinational) gaan we meer doen met Decentraland (virtuele product launch voor de real world launch) en ik ben zelf bezig met het opzetten van tracebility van textiel via blockchain.
Totaal Travel 04-24: 87 reizen, 151 vliegtickets, 58 landen, 6 continenten, 949 reisdagen, 163.804 foto's
Mijn reisfotos!
  zaterdag 29 januari 2022 @ 13:37:41 #280
104963 ETA
European Travel Author
pi_203416650
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 13:35 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Wat is 1e dan? En het probleem met eth zijn toch de gasfees? Dat je 200 euro gas betaalt voor een transactie van 20 euro
BTC, niet omdat het zo'n fantastisch product is, alleen omdat het meest bekende is en daardoor wat relatief stabieler is in crypto land.
Totaal Travel 04-24: 87 reizen, 151 vliegtickets, 58 landen, 6 continenten, 949 reisdagen, 163.804 foto's
Mijn reisfotos!
  zaterdag 29 januari 2022 @ 13:38:49 #281
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203416663
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 13:36 schreef ETA het volgende:

[..]
o.a. steeds meer adoptie mainstream. 2 voorbeelden: binnen mijn bedrijf/afdeling (global marketing binnen multinational) gaan we meer doen met Decentraland (virtuele product launch voor de real world launch) en ik ben zelf bezig met het opzetten van tracebility van textiel via blockchain.
Ik denk dat de hype een beetje voorbij is (deze run althans). Al hoewel je nog wel kapot gegooid wordt met reclames overal.
Man of Steal.
pi_203416984
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 13:32 schreef ETA het volgende:

[..]
Een flink aantal mensen is ingestapt toen ETH nog laag stond, dus ik kan mij voorstellen dat je dan deels je 5x-10x wil verzilveren.

ETH is momenteel 2e in mijn pf, ik ben overtuigd van de waarde door real world toepassingen. Ik heb geen plannen te verkopen, maar ik ben voorzichtiger met deze positie uit te breiden.
True, maar bij een daling heb ik een prima oplossing. Een vriend van mij heeft een bot welke automatisch hedged. Wanneer de bot aanstaat daalt de waarde van m'n stack veel minder hard dan de waarde van ethereum, waardoor ik meer ethereum erbij krijg.
En andersom precies hetzelfde. Wanneer ethereum stijgt, stijgt de waarde minder hard mee. Dus hou ik netto minder ethereum over.

Het is enkel een kwestie van de markt timen en dat blijft gokken.
  zaterdag 29 januari 2022 @ 14:09:10 #283
104963 ETA
European Travel Author
pi_203417073
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 14:03 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
True, maar bij een daling heb ik een prima oplossing. Een vriend van mij heeft een bot welke automatisch hedged. Wanneer de bot aanstaat daalt de waarde van m'n stack veel minder hard dan de waarde van ethereum, waardoor ik meer ethereum erbij krijg.
En andersom precies hetzelfde. Wanneer ethereum stijgt, stijgt de waarde minder hard mee. Dus hou ik netto minder ethereum over.

Het is enkel een kwestie van de markt timen en dat blijft gokken.
Ik heb dezelfde gedachtegang, ik wil exposure houden, maar wel de extreme volatiliteit eruit halen. Ik heb inmiddels een redelijke zak, dus consolidatie is net zo belangrijk als groei op dit punt. Ik zet bijvoorbeeld nu ook deels in stable coin stakes.

Maar heb je een bot nodig voor dit? Je kan dan toch ook een perpetual long/short positie openen als hedge? Of is het via een bot goedkoper?


edit: had de consolidatie strategie hier ooit willen bespreken, maar alles wat niet "HODL4EVAH" was, werd hier direct afgeschoten :')
Totaal Travel 04-24: 87 reizen, 151 vliegtickets, 58 landen, 6 continenten, 949 reisdagen, 163.804 foto's
Mijn reisfotos!
pi_203417345
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 14:09 schreef ETA het volgende:

[..]
Ik heb dezelfde gedachtegang, ik wil exposure houden, maar wel de extreme volatiliteit eruit halen. Ik heb inmiddels een redelijke zak, dus consolidatie is net zo belangrijk als groei op dit punt. Ik zet bijvoorbeeld nu ook deels in stable coin stakes.

Maar heb je een bot nodig voor dit? Je kan dan toch ook een perpetual long/short positie openen als hedge? Of is het via een bot goedkoper?


edit: had de consolidatie strategie hier ooit willen bespreken, maar alles wat niet "HODL4EVAH" was, werd hier direct afgeschoten :')
Doet de bot inderdaad met een perpetual long/short positie. Het is voor mij puur het gebrek aan kennis dat ik het door een bot laat doen. Plus, het is een goede vriend van me. Fee is een vriendenprijs en zo steun ik zijn bedrijf.
pi_203417806
ik ben helemaal niet onder de indruk van deze tijdelijke opleving...ik zou het niet eens een opleving willen noemen

vuurpijlen komen ook weer keihard naar beneden

"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  zaterdag 29 januari 2022 @ 15:11:51 #286
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203417850
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 15:07 schreef klaasweetalles het volgende:
ik ben helemaal niet onder de indruk van deze tijdelijke opleving...ik zou het niet eens een opleving willen noemen

vuurpijlen komen ook weer keihard naar beneden

[ link | afbeelding ]
Ik deel jouw mening. Zie echt 0,0 reden om bullish te zijn.

Ik ben deze zijwaardse crab echt zat. Snap wel dat het pas 2 maanden is sinds de ATH en we in principe al 50% zijn gezakt, maar ik wil dat het sneller zakt zodat ik cheapies kan inkopen. Ik wil gewoon lekker 50% korting vergeleken met mijn collega FOKkers. Wel zo eerlijk.
Man of Steal.
  zaterdag 29 januari 2022 @ 16:11:59 #287
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203418561
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 10:58 schreef fathank het volgende:

[..]
Vriend waar blijft die weekenddump
Morgen rond 9.40
Zodra ik mijn koffie op heb
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  zaterdag 29 januari 2022 @ 18:41:10 #288
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203420461
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 15:11 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik deel jouw mening. Zie echt 0,0 reden om bullish te zijn.

Ik ben deze zijwaardse crab echt zat. Snap wel dat het pas 2 maanden is sinds de ATH en we in principe al 50% zijn gezakt, maar ik wil dat het sneller zakt zodat ik cheapies kan inkopen. Ik wil gewoon lekker 50% korting vergeleken met mijn collega FOKkers. Wel zo eerlijk.
En ik wil afgezogen worden door Salma Hayek.

[ Bericht 1% gewijzigd door fathank op 29-01-2022 18:55:38 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203431755
Ik denk dat we de bodem hebben gehad, Over 2 weken terug in de 50 regio, 1 april 75K.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203431878
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 15:07 schreef klaasweetalles het volgende:
ik ben helemaal niet onder de indruk van deze tijdelijke opleving...ik zou het niet eens een opleving willen noemen

vuurpijlen komen ook weer keihard naar beneden

[ link | afbeelding ]
Waar zit jij in? Aandelen?
pi_203432047
quote:
1s.gif Op zondag 30 januari 2022 13:00 schreef SOG het volgende:

[..]
Waar zit jij in? Aandelen?
Op dit moment heb ik alleen shibaas als je over crypto praat en daar heb ik nog steeds 400 procent winst op. In oktober had ik er zelfs 1200 procent winst op.

Alleen had ik er te weinig gekocht...het was een probeerseltje. Ik denk dat ik binnenkort er nog een hoop gaat kopen als er nog een val komt.

Aandelen die ik al tientallen jaren niet meer.

Turboos/sprinters/opties en dergelijke zijn meer mijn ding. Er moet veel risicoo in zitten alleen dan kan je geld verdienen.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203432160
quote:
0s.gif Op zondag 30 januari 2022 13:10 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Op dit moment heb ik alleen shibaas als je over crypto praat en daar heb ik nog steeds 400 procent winst op. In oktober had ik er zelfs 1200 procent winst op.

Alleen had ik er te weinig gekocht...het was een probeerseltje. Ik denk dat ik binnenkort er nog een hoop gaat kopen als er nog een val komt.

Aandelen die ik al tientallen jaren niet meer.

Turboos/sprinters/opties en dergelijke zijn meer mijn ding. Er moet veel risicoo in zitten alleen dan kan je geld verdienen.
Ik adviseer je gewoon naar het Casino te gaan en roulette te spelen, vorig jaar keer op 0 ingezet, maar te weinig ingezet, had ik 10K ingezet dan was ik nu klaar met werken.

Disclaimer: Dit is geen financieel advies.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203432388
quote:
0s.gif Op zondag 30 januari 2022 13:17 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik adviseer je gewoon naar het Casino te gaan en roulette te spelen, vorig jaar keer op 0 ingezet, maar te weinig ingezet, had ik 10K ingezet dan was ik nu klaar met werken.

Disclaimer: Dit is geen financieel advies.
Gewoon beleggen is ook casino

Je heb altijd winnaars en je heb altijd verliezers. Daar is alles waar je geld op inzet op gebaseerd.

k speel al 30 jaar casino en ik ben er tevreden over. Zelfs in het casino heb je altijd dezelfde winnaars. Het ligt er aan hoe, wat en waar je geld op inzet. Zelft in het casino heb je altijd winnaars.

Cryptoos is het grootste casino spel allertijden mocht je dat nog niet weten.

Disclaimer: Dit is geen financieel advies
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203432492
quote:
0s.gif Op zondag 30 januari 2022 13:30 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Gewoon beleggen is ook casino

Je heb altijd winnaars en je heb altijd verliezers. Daar is alles waar je geld op inzet op gebaseerd.

k speel al 30 jaar casino en ik ben er tevreden over. Zelfs in het casino heb je altijd dezelfde winnaars. Het ligt er aan hoe, wat en waar je geld op inzet. Zelft in het casino heb je altijd winnaars.

Cryptoos is het grootste casino spel allertijden mocht je dat nog niet weten.

Disclaimer: Dit is geen financieel advies
Coins als Doge hebben niets met Crypto te maken, daarnaast zit ik en velen anderen niet in crypto om winst te maken, maar veel plezier met je hont muntjes.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203432733
quote:
0s.gif Op zondag 30 januari 2022 13:36 schreef raptorix het volgende:

[..]
Coins als Doge hebben niets met Crypto te maken, daarnaast zit ik en velen anderen niet in crypto om winst te maken, maar veel plezier met je hont muntjes.
Je hebt blijkbaar geen idee wat voor functionaliteit Shiba heeft. Het is niet te vergelijken met Doge.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203432803
quote:
0s.gif Op zondag 30 januari 2022 13:51 schreef firefly3 het volgende:
Shiba
Nou maak me gek.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203432881
quote:
0s.gif Op zondag 30 januari 2022 13:10 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Op dit moment heb ik alleen shibaas als je over crypto praat en daar heb ik nog steeds 400 procent winst op. In oktober had ik er zelfs 1200 procent winst op.

Alleen had ik er te weinig gekocht...het was een probeerseltje. Ik denk dat ik binnenkort er nog een hoop gaat kopen als er nog een val komt.

Aandelen die ik al tientallen jaren niet meer.

Turboos/sprinters/opties en dergelijke zijn meer mijn ding. Er moet veel risicoo in zitten alleen dan kan je geld verdienen.
Shiba bezit ik ook.
Gedaan via binance en dan op staken gezet.
Krijg op de manier 5 cent per dag aan Shiba.
Is niks maar als Shiba toch weer over de kop gaat kan het goed op lopen.
En de gratis Shiba coins die ik bij krijg lopen alleen maar op.

Trouwens ik heb alles op staken gezet bij binance .
Laat maar lopen zo en zie wel bij de next bullrun .

Dit geld ook voor Ada .
Krijg per week iets van 1.5 Ada op binance en bitvavo.
Coinbase krijg je het niet.
Lekker laten lopen en we zien de volgend bull wat het gaat doen.
Vet is humm vet.
Ik krijg vet en hun vethor in staking .
Vet loopt op en vethor zet ik om naar bnb .

Bnb zit in de kluis en doet automatisch mee met nieuwe coins farmen.
Lekker laten gaan en dan alles weer om zetten naar bnb.


Maar goed meeste wat ik bezit is Ada en btc met als 3e bnb.
En moet zeggen zelf nu heb ik op binance nog steeds geen verlies toen ik er in stapte

Alleen bij bitvavo staat er verlies van 13% omdat ik hodl en bij coinbase sta ik 25% ongeveer verlies

Valt dus mee vergeleken met anderen personen.
pi_203432885
quote:
0s.gif Op zondag 30 januari 2022 13:36 schreef raptorix het volgende:

[..]
Coins als Doge hebben niets met Crypto te maken, daarnaast zit ik en velen anderen niet in crypto om winst te maken, maar veel plezier met je hont muntjes.
Alles wat ik doe heeft met winst te maken.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203432898
quote:
0s.gif Op zondag 30 januari 2022 14:02 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Shiba bezit ik ook.
Gedaan via binance en dan op staken gezet.
Krijg op de manier 5 cent per dag aan Shiba.
Is niks maar als Shiba toch weer over de kop gaat kan het goed op lopen.
En de gratis Shiba coins die ik bij krijg lopen alleen maar op.

Trouwens ik heb alles op staken gezet bij binance .
Laat maar lopen zo en zie wel bij de next bullrun .

Dit geld ook voor Ada .
Krijg per week iets van 1.5 Ada op binance en bitvavo.
Coinbase krijg je het niet.
Lekker laten lopen en we zien de volgend bull wat het gaat doen.
Vet is humm vet.
Ik krijg vet en hun vethor in staking .
Vet loopt op en vethor zet ik om naar bnb .

Bnb zit in de kluis en doet automatisch mee met nieuwe coins farmen.
Lekker laten gaan en dan alles weer om zetten naar bnb.

Maar goed meeste wat ik bezit is Ada en btc met als 3e bnb.
En moet zeggen zelf nu heb ik op binance nog steeds geen verlies toen ik er in stapte

Alleen bij bitvavo staat er verlies van 13% omdat ik hodl en bij coinbase sta ik 25% ongeveer verlies

Valt dus mee vergeleken met anderen personen.
Jij bent goed bezig.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_203432948
quote:
0s.gif Op zondag 30 januari 2022 13:56 schreef raptorix het volgende:

[..]
Nou maak me gek.
DYOR

Je kunt ook lui op je Bitcoins gaan zitten maar als kapitaal vermeerdeering niet je doel is maar Bitcoin voor je slechts iets moreels is, is het rationeel gezien óók niet handig als je Bitcoin hoeveelheid stagneerd.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203432951
quote:
0s.gif Op zondag 30 januari 2022 14:02 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Alles wat ik doe heeft met winst te maken.
Dikke prima, moet je helemaal zelf weten, er zijn snellere manieren om veel geld te verdienen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')