FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / [#BorsaToo gate #19] Victim blaming in Shownieuws
AgnesGrudonderdag 16 december 2021 @ 14:32
Marco-Telegraaf.png


quote:
Aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato

AMSTERDAM - Een jonge vrouw (22), die zegt vanaf haar vijftiende seksueel te zijn misbruikt door Marco Borsato, heeft maandag officieel aangifte gedaan bij de zedenpolitie in de regio Midden-Nederland.

Met de aangifte verzoekt de vrouw om strafrechtelijke vervolging voor het delict aanranding. Ze stelt in haar aangifte dat gedurende een aantal jaren sprake is geweest van het plegen van ontuchtige handelingen. Bij aanranding gaat het dan om ongewenst aanraken van geslachtsdelen, billen en borsten. De politie heeft bewijsmateriaal in beslag genomen, dat de aangifte kan ondersteunen.

Het is voor het eerst dat officieel aangifte volgt tegen Borsato, die al geruime tijd onder vuur ligt vanwege geruchten van grensoverschrijdend gedrag.

Het Openbaar Ministerie zegt in een reactie: ,,We hebben vandaag een aangifte van onzedelijke betastingen tegen hem ontvangen. Onderzoek zal moeten uitwijzen of er sprake is van bewijsbare strafbare feiten. Een verdere toelichting kunnen we op dit moment niet geven."

Het advocatenechtpaar Knoops, dat Borsato bijstaat, blijft bij een vorige week uitgegeven verklaring dat het Openbaar Ministerie om een 'onafhankelijk onderzoek' is verzocht en dat verder geen vragen worden beantwoord. Borsato zelf laat weten 'kennis te hebben genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan.'
https://www.telegraaf.nl/(...)-tegen-marco-borsato

quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:35 schreef Mylene het volgende:
Dochter van werkneemster zanger zegt aangerand te zijn (meisje met het dagboek). Het misbruik duurde volgens de aangeefster van 2014 tot in 2019. Hij zat volgens haar talloze malen aan borsten, billen en en gleed met zijn handen onder haar rokje om tussen benen te strelen. (Telegraaf Premium).
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:51 schreef Mylene het volgende:
In het premium artikel staat ook dat Borsato volgens de aangifte aanwezig was tijdens sessies met psychologen en huilend zijn verontschuldigen aanbood.
Na het overlijden vader, zou Borsato zich hebben opgeworpen als een pleegvader.
twitter


SPOILER: Artikel
3-DA10373-92-FE-4-E24-A684-0-F4-F975-C8-D87.png
A808-C195-2532-4-F99-A469-B24-F72-D0-E4-AC.png
EA8-ED97-B-0853-47-B9-B750-85-DDE860-BF7-C.png
9878-C348-CFC8-40-E1-A5-F0-B77-CCE369634.png
BE856-B41-72-E2-4-A7-E-A30-C-9-B7921-DEB837.png
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 23:11 schreef JourneyBlue het volgende:
Tijdlijn:

In 2019 heeft de moeder van de vrouw een dagboek ontdekt waarin het seksueel misbruik gedetailleerd is beschreven.

Op 4 juli 2019 confronteerde de moeder van het slachtoffer Marco op kantoor met de gevonden info uit het dagboek.
Op die dag zou er dus ook een geluidsopname zijn gemaakt. Het vermeende slachtoffer heeft daarna therapie gevolgd, waarbij de zanger ook aanwezig zou zijn geweest. Borsato zou daar huilend zijn excuses hebben aangeboden

- In september 2019 heeft moeder de samenwerking met MB beëindigd en verklaart in Story week 49/2021: ‘Ik heb Marco al twee jaar niet gezien of gesproken!.' (https://www.tijdschrift.n(...)rondom-marco-borsato). Wanneer waren die sessies bij de psycholoog dan?

- In januari 2020 kwam naar buiten dat Marco mogelijk het seizoen van TVK niet af zou maken: https://www.telegraaf.nl/(...)ids-mogelijk-niet-af

- februari 2020: Marco en Leontine gaan scheiden

- maart 2020: Ilse vervangt Marco bij de finale van TVK:
https://www.televizier.nl(...)e-van-the-voice-kids

- maart 2020 Evert Santegoeds zou door moeder zijn benaderd ("Er zouden (toen ook al) dagboekaantekeningen en een bandopname zijn, maar men kwam niet met bewijs over de brug”(https://www.mediacourant.(...)al-sinds-maart-2020/)

- juni 2020: Marco keert niet terug bij TVK:
https://www.televizier.nl(...)co-borsato-op-straat

- (Reeds) medio 2020 is door de heer Marco Borsato aan Knoops' Advocaten NV verzocht om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes.

- juni 2021: Marco en Leontine weer samen

- 24-11-2021 (en eerder): RoddelPraat beweert dat MB aan jonge meisjes heeft gezeten

- rond 20-08-2021: Yvonne zegt contact te hebben met een slachtoffer. En is 14-12 trots op "haar 2 leeuwinnen"

-25-11-2021: Fawry van RUMAG TV/De Roddelloog: “Nu heb ik vorige week met een hele goede bron gebeld en die heeft mij dus verteld dat er op dit moment drie meiden zijn die een aanklacht tegen hem gaan indienen. Er komt dus binnenkort een rechtszaak tegen Marco over dit hele gebeuren. Hij ziet het al aankomen, want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht

- 09-12-2021: Knoops' Advocaten maakt donderdagavond om 19.00 uur bekend dat ze het Openbaar Ministerie hebben gevraagd een onderzoek in te stellen naar de oorsprong van de geruchten van mogelijk grensoverschrijdend gedrag door de zanger. Omdat de geruchten blijven aanhouden en dat schadelijk is voor zijn ,,persoonlijke integriteit en reputatie", zo stellen de advocaten. Geert-Jan voegt daar aan toe: ,,En voor een ieder die het bericht nog steeds niet begrijpt..: dhr. Borsato ontkent dus de insinuaties."

- 13-12-2021: Volgens de 22-jarige vrouw zou Marco Borsato haar al vanaf haar vijftiende seksueel hebben misbruikt, tot ze twintig jaar was. "In de aangifte, die maandag bij zedenrechercheurs van de politie-eenheid Midden-Nederland is gedaan, verklaart de vrouw dat Borsato talloze malen aan haar borsten en billen zat en met zijn handen onder haar rokje gleed en tussen haar benen streelde"

- 14-12-2021: John van den Heuvel heeft samen met Mick van Wely (al in het voorjaar van 2021 contact met moeder en dochter) en Martin Groenewold een half jaar gewerkt aan deze zaak, heeft nu blijkbaar wel het dagboek+ondersteunend bewijs. Roept mogelijke andere slachtoffers op zich (bij hem/politie) te melden.
Twee mensen zouden zich hebben gemeld en die zaken gaan Mick en John nader onderzoeken.

- MB stelt via Knoops (medio 2020 ingeschakeld) tot vandaag (14-12-2021) niet te hebben geweten waar de geruchten vandaan kwamen.

Tijdlijn van alle affaires en beschuldigingen rondom Marco Borsato
quote:
OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'

16-12-2021 13:14

OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'
Marco Borsato

De aangifte tegen Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken, waardoor die langer moeten wachten voor ze behandeld worden. Dat zegt het OM Midden-Nederland.

Onlangs meldden we nog dat ruim 800 zedenzaken door een gebrek aan personeel nog altijd op de plank liggen, sommigen zelfs jarenlang. Toch gaat de aangifte tegen Marco Borsato van 'onzedelijke betastingen' die maandag werd ingediend dus voor.

Voorpaginanieuws

"Het is altijd een dilemma welke zaken voorrang krijgen en bij zedenzaken is dat nog lastiger", zegt persvoorlichter Ties Kortmann. Hij vertelt dat bij de afweging gekeken wordt naar de ernst van de feiten en hoe lang geleden ze zijn gepleegd. "Omdat deze feiten niet recent zouden zijn gepleegd zou dat reden kunnen zijn om de zaak geen voorrang te geven."

Dat de aangifte tegen Borsato nu toch snel wordt opgepakt komt volgens de persvoorlichter door de 'geschokte rechtsorde'. Hij doelt daarmee op de 'enorme maatschappelijke impact' en het feit dat de aangifte voorpaginanieuws was. "Het weegt ook mee dat de identiteit van de betrokkenen in ieder geval deels op straat ligt", zegt de persvoorlichter.

Vertraging voor anderen

"Elke dag dat het langer onduidelijk blijft, neemt de schade toe voor zowel de aangeefster als degene tegen wie aangifte is gedaan. Daarom is de afweging zeer bewust gemaakt om voorrang te geven aan de zaak", vertelt Kortmann.

Dat is volgens hem geen standaardprocedure, maar wordt per zaak bekeken. Dat de aangifte tegen Borsato nu voorrang heeft gekregen, heeft wel gevolgen voor andere zaken. "Als je bepaalde zaken voorrang geeft, dan weet je dat anderen weer wat langer moeten blijven zitten."

'Heel erg om te horen'

Advocate Nelleke Stolk die veel zedenzaken behandelt, reageert geschokt: "Ik vind het heel erg om te horen. Het stuit me echt tegen de borst, want nu blijven andere zaken nog langer liggen."

"En de slachtoffers die nu zitten te wachten, voelen zich hierdoor niet serieus genomen. Ik vind het schandalig."

Eva wacht al 1,5 jaar

Eva Peters deed anderhalf jaar geleden aangifte van een ernstig zedendelict, maar de verdachte in haar zaak is nog steeds niet verhoord. Ze benadrukt nog eens dat er meer dan 800 soortgelijke zedenzaken op de plank liggen: "Al die zaken hebben evenveel recht op een snel onderzoek. Ik voel mij echt een tweederangsburger."

Het stoort haar enorm dat het Openbaar Ministerie in de zaak Borsato zegt meteen in actie te komen: "Ik heb respect voor de vrouw die de aangifte heeft aangedurfd, want ik weet als geen ander dat dat niet zomaar een gesprekje is. Maar nu lijkt het erop dat het OM snel handelt bij zedenzaken en dat is een schijnvertoning. De werkelijkheid is dat er honderden zaken op de plank liggen."

https://eenvandaag.avrotr(...)schappelijke-impact/
SPOILER: vorige OP
[quote]
Marco (53) en Leontine (52) Borsato hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat heeft het management van Marco laten weten aan RTL Boulevard.

Marco laat op zijn social media weten: "Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen en rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken."

Geruchten:
De geruchten van een eventuele scheiding gingen al een tijdje. De affaire van de zanger met Iris Hond zorgde ervoor dat de relatie van Marco en Leontine onder een vergrootglas kwam te liggen. Toch leek het na de misstap van de zanger beter dan ooit te gaan met het stel. Tot januari dit jaar. Toen werd bekend dat Marco met een burn-out thuis zit. De geruchtenmachine draaide weer overuren: was er meer gaande in huize Borsato? Tegenover RTL Boulevard ontkenden ze steeds dat er iets aan de hand was. Nu blijkt toch dat de meeste dromen bedrog zijn en is het moment daar dat het koppel uit elkaar gaat.

Marco en Leontine zijn al jaren hét showbizzkoppel van Nederland. Voor het stel was het zo'n 23 jaar geleden liefde op het tweede gezicht. Leontine vertelde ooit in een interview met Libelle dat ze allebei nog in een relatie zaten toen ze elkaar leerden kennen. Bij de tweede ontmoeting waren ze allebei weer vrijgezel en toen sloeg de vonk écht over. Dat het meteen raak was, blijkt wel uit het feit dat Marco na drie maanden al op één knie ging. Op 22 mei 1998 gaven ze elkaar het jawoord.

In november 1998 werd zoon Luca geboren, in 2001 zoon Senna en in 2002 dochter Jada.
[/quote]

https://www.rtlboulevard.(...)e-borsato-uit-elkaar

0327_Borsatomaan.jpg

[quote]0s.gif Op zaterdag 14 maart 2020 22:35 schreef Duderinnetje het volgende:
Mensen, het duizelt me inmiddels.

Kunnen we een lijstje maken van Borsato’s amoureuze oeuvre?

- oprichtster War Child, Willemijn Verloop, 15 jaar terug
- Merel van het failliete bedrijf van Marco, wanneer...?
- Iris Hond, 10 ? jaar terug
- Maan, vermeend, na winst VOH
- Fanbondsvrouw Martine t/m september 2019?

Vraagtekens:
- Weer contact met ex Denise?
- Braziliaanse zwanger gemaakt?

Missen we nog (vermeende) amourettes?[/quote]

Ze zijn inmiddels weer bij elkaar en zooooooooooooo verliefd!
[quote]1s.gif Op dinsdag 26 oktober 2021 09:42 schreef Sunshine1982 het volgende:
MARCO BORSATO OVER LEONTINE: HAD IK AL GEZEGD DAT IK VAN DEZE VROUW HOUD?

Het was een heerlijk zonnig weekend en ook Marco Borsato en zijn Leontine hebben daarvan genoten. De brunette deelt een gezellige foto van hen samen en de liefde spat overduidelijk van het scherm.

En of dat niet genoeg is, plaatst de zanger er ook nog eens een zoete tekst bij: 'Did I mention I love this woman' oftewel, 'Had ik al gezegd dat ik van deze vrouw houd?'

Scheiding
Je zou bijna vergeten dat Marco en Leontine vorig jaar zijn gescheiden. Er is een dikke streep gezet onder het roerige verleden en de twee hebben overduidelijk opnieuw voor elkaar gekozen. In een exclusief interview met Story vertelden de twee over de moeilijke tijd en over hoe ze hun gezamenlijke toekomst zien.

Latten
Marco Borsato en Leontine Ruiters zijn aan de volgende fase van hun relatie begonnen. Liet de zanger in juni van dit jaar weten dat Leontine en hij weer verkering hebben, nu laten ze weten weer een stap verder te zijn. ‘We zijn aan het latten,’ verklaarde Marco aan Story. ‘We delen twee huizen en zijn of bij de een of bij de ander. Het gaat echt fantastisch. Ik ben zo gelukkig, en heel dankbaar dat we deze kans hebben gekregen. Alles wat we nu doen, welke stap we ook nemen, is een heel bewuste keuze. We houden ons eigen tempo aan. We kijken ook niet te ver vooruit. Het is niet zo dat we nu bij de dag leven. Daarvoor is ons gevoel te sterk. Maar we kijken wel verder vooruit dan een maand.’

https://www.story.nl/arti(...)-van-deze-vrouw-houd

:')

Ik blijf erbij dat die 2 nooit gescheiden zijn geweest.
[/quote]

Maar in de schaduwen lurkt een schandaal met minderjarige meisjes.... of toch niet?

marco-borsato-marco.gif

mooie tekst :@
[quote]0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 11:20 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik vond die songteksten al verschrikkelijk, maar nu we dit allemaal weten zijn ze echt om van te kotsen.
[/quote]

[spoiler=Zo klopt het beter...]
Ik neuk niet meer met jou
Ik wilde Iris uitproberen
En ik heb veel liever dat geile Maan
Mij keihard anaal gaat domineren

Ik heb je teveel laten verduren
Snap dat je genoeg hebt van al mijn kuren
En dat nu het tijd is om me weg te sturen
whooooooooo

Ik neuk niet meer met jou
Voorbij zijn al die nachten
Dat Iris helemaal alleen
op mij moest zitten wachten

Ik heb je keihard voorgelogen
Met Maan besodemieterd en bedrogen
Terechte tranen in je ogen...
Nee, ik neuk niet meer met jou

Bij The Voice met jonge meisjes 'praten'
Iets dat ik uiteraard weer niet kon laten
Ach ja, en tegen beter weten in
Schuif ik hem er gewoon weer in...
whooooooo

https%3A%2F%2Fstatic.hbvl.be%2FAssets%2FImages_Upload%2Farch%2F2009%2F09%2F28%2F714534%2Forgieen-en-cocaine-nekken-marco-borsato_1_515x0.jpg
lekker-vreemdgaan-marco-roberto-borsato.gif


[ Bericht 1% gewijzigd door Deisyy op 16-12-2021 21:18:06 ]
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 14:35
Waar we nog steeds wachten op Henny Huisman :(

[ Bericht 29% gewijzigd door Tengano op 16-12-2021 14:55:34 ]
tong80donderdag 16 december 2021 @ 14:39
Verder smullen met dit topic. Let it come....... _O_

:T
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 14:40
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 14:12 schreef Za het volgende:

[..]
Mensen die dit soort plaatjes posten zijn niet goed bij hun hoofd.
Ik heb dat idee zelf meer bij Marco merk ik.
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 14:41
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 14:39 schreef tong80 het volgende:
Verder smullen met dit topic. Let it come....... _O_

:T
ramptoerist gespot }:|
tong80donderdag 16 december 2021 @ 14:43
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 14:41 schreef Tengano het volgende:

[..]
ramptoerist gespot }:|
Ik smul ervan.

:T
Deisyydonderdag 16 december 2021 @ 14:45
Nietszeggende tt :D
mailydonderdag 16 december 2021 @ 14:47
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 14:45 schreef Deisyy het volgende:
Nietszeggende tt :D
Kan nog alle kanten op

:T
AgnesGrudonderdag 16 december 2021 @ 14:49
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 14:45 schreef Deisyy het volgende:
Nietszeggende tt :D
Was beetje te snel met invoeren :@

Iets in de trant van:

Victim blaming in Shownieuws
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 14:50
quote:
Top 2000: Golden Earring grote winnaar, klappen voor Marco Borsato

Tijdens de stemweek was van een aangifte tegen Marco Borsato nog geen sprake, maar de berichten over grensoverschrijdend gedrag hebben bijgedragen aan de verdere daling in de Top 2000. Vorig jaar al gaf de zanger bij vrijwel elk van zijn twaalf individuele nummers honderden plaatsen prijs en die trend zet zich voort. Borsato heeft nu nog negen liedjes over en verliest opnieuw fiks terrein. In de bovenste helft van de lijst heeft de zanger nog twee noteringen, Dochters (224) blijkt het bestendigst.

https://www.ad.nl/show/to(...)co-borsato~a1cba5e7/


[ Bericht 20% gewijzigd door Tengano op 16-12-2021 15:20:18 ]
tong80donderdag 16 december 2021 @ 14:51
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 14:49 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Was beetje te snel met invoeren :@

Iets in de trant van:

Victim blaming in Shownieuws
'Marco zat aan m'n borst.'

:T
DustinHendersondonderdag 16 december 2021 @ 14:56
Zaak Borsato krijgt voorrang bij OM
Edit: ik schreef bijna zaad :D

https://eenvandaag.avrotr(...)schappelijke-impact/
Incadonderdag 16 december 2021 @ 15:03
Ali B. al een rap gemaakt?
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 15:04
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 14:56 schreef Poppejans het volgende:
Zaak Borsato krijgt voorrang bij OM
Edit: ik schreef bijna zaad :D

https://eenvandaag.avrotr(...)schappelijke-impact/
Met weer zo'n sprekende foto erbij van Marco de Tovenaar "Ik ben ok, met mij is niets aan de hand..."

Kijk naar die ogen dan, niet naar die gemaakte glimlach.

csm_5aae7ff0f0d7a7beca4a_64240482a1.jpg
SPOILER
?u=https%3A%2F%2Fs-media-cache-ak0.pinimg.com%2F736x%2F89%2F20%2F8c%2F89208cb2132036732f91d39a0be07a9d.jpg&f=1&nofb=1?u=http%3A%2F%2Fmedia-cache-ec0.pinimg.com%2F736x%2F69%2F08%2F67%2F69086796007f2a423101096864534a66.jpg&f=1&nofb=1?u=https%3A%2F%2Fres.cloudinary.com%2Fteepublic%2Fimage%2Fprivate%2Fs--jJpqqkmi--%2Ft_Preview%2Fb_rgb%3A191919%2Cc_limit%2Cf_jpg%2Ch_630%2Cq_90%2Cw_630%2Fv1494365347%2Fproduction%2Fdesigns%2F1590018_1.jpg&f=1&nofb=1


[ Bericht 10% gewijzigd door Tengano op 16-12-2021 15:14:42 ]
Deisyydonderdag 16 december 2021 @ 15:04
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 14:49 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Was beetje te snel met invoeren :@

Iets in de trant van:

Victim blaming in Shownieuws
Ow staat er al, ik pas het aan.
Incadonderdag 16 december 2021 @ 15:17
Zou Maan de nieuwe spion van Yvonne zijn?
Nine.donderdag 16 december 2021 @ 15:22
quote:
14s.gif Op donderdag 16 december 2021 14:29 schreef Marsenal het volgende:
Kalm aan he, de plaatjes die @:nine op fok post zijn altijd van een geweldig niveau en hebben een hoog lekkere-wijven-dichtheid.
O+
KillemWieftdonderdag 16 december 2021 @ 15:23
1-B801-A86-EE1-B-4-AFE-BB68-5462-F4-DAAE6-C.jpg
52156-E63-8-B67-4-E1-D-9-D8-B-570659502-F31.jpg
Deisyydonderdag 16 december 2021 @ 15:23
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 15:04 schreef Tengano het volgende:

[..]
Met weer zo'n sprekende foto erbij van Marco de Tovenaar "Ik ben ok, met mij is niets aan de hand..."

Kijk naar die ogen dan, niet naar die gemaakte glimlach.

[ afbeelding ]
SPOILER
Op die foto zijn zijn ogen zijn nogal...eh...intens.
Nine.donderdag 16 december 2021 @ 15:25
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 15:17 schreef Inca het volgende:
Zou Maan de nieuwe spion van Yvonne zijn?
marco-borsato-maan.gif
Zouden zij ook in een intimiteitsvacuüm verkeren? :')
mailydonderdag 16 december 2021 @ 15:29
quote:
11s.gif Op donderdag 16 december 2021 15:23 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Op die foto zijn zijn ogen zijn nogal...eh...intens.
c_/
DKUpdonderdag 16 december 2021 @ 15:30
AgnesGrudonderdag 16 december 2021 @ 15:40
Yvonne heeft in haar stories aan dat de whatsappgesprekken (zie vorig topic) niet door Guido zijn gestuurd. Ze heeft telefonisch contact met hem gehad. Guido heeft tevens bewijzen laten zien dat Edwin deze berichten gestuurd heeft.

Guido is hier heel erg van geschrokken.
Draak31donderdag 16 december 2021 @ 15:41
Smerige verhalen zeg babah. Als papa van een meisje dood is snel de lieve nieuwe papa spelen en gaan betasten. Gatverdamme als dit waar is. Dit moet tot op de BODEM uitgezocht worden.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 16:00
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 15:40 schreef AgnesGru het volgende:
Yvonne heeft in haar stories aan dat de whatsappgesprekken (zie vorig topic) niet door Guido zijn gestuurd. Ze heeft telefonisch contact met hem gehad. Guido heeft tevens bewijzen laten zien dat Edwin deze berichten gestuurd heeft.

Guido is hier heel erg van geschrokken.
Edwin Smulders, :r

Anouk en Edwin Smulders zijn wel lekker bezig zeg, zaten die moeder van slachtoffer helemaal zwart te maken in die whatsapp. Er staat nog een stukje van de tekst op pagina 9 vorige topic. De eerste is al weggehaald.

Korte samenvatting whatsapp, moeder was verliefd op Marco. Mocht alleen het plakboek maken voor Marco, verder deed zij niets al zegt ze van wel.
KillemWieftdonderdag 16 december 2021 @ 16:00
quote:
14s.gif Op donderdag 16 december 2021 15:41 schreef Draak31 het volgende:
Smerige verhalen zeg babah. Als papa van een meisje dood is snel de lieve nieuwe papa spelen en gaan betasten. Gatverdamme als dit waar is. Dit moet tot op de BODEM uitgezocht worden.
9069-B2-A2-4-E32-48-D8-BC8-A-0-D07-DB82-B34-D.jpg

Met z’n vieze worstenvingers een tienerkutje betasten. :r
Draak31donderdag 16 december 2021 @ 16:01
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:00 schreef KillemWieft het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

Met z’n vieze worstenvingers een tienerkutje betasten. :r
"Vandaag is rood zie ik?" :r

Wat een smeerpijp als dit waar is. Hopelijk vandaag uitsluitsel.
tong80donderdag 16 december 2021 @ 16:05
18.18-18.49 uur EENVANDAAG
01.25-01.51 uur (HH)

* Zaak Marco Borsato krijgt voorrang op
andere zaken

* Bouw kerncentrales

* Grote zorgen om 'late' boosterprik

* Reacties op het regeerakkoord

Presentatie:Rik van de Westelaken

:T
SEMTEXdonderdag 16 december 2021 @ 16:06
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 15:04 schreef Tengano het volgende:

[..]
Met weer zo'n sprekende foto erbij van Marco de Tovenaar "Ik ben ok, met mij is niets aan de hand..."

Kijk naar die ogen dan, niet naar die gemaakte glimlach.

[ afbeelding ]
SPOILER
Hide the pain Harold
5616.jpg?width=445&quality=45&auto=format&fit=max&dpr=2&s=cdfeb9fcf58f8dd0d5dcb70ec4fb6673
mailydonderdag 16 december 2021 @ 16:07
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:00 schreef KillemWieft het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

Met z’n vieze worstenvingers een tienerkutje betasten. :r
Vieze worstenvingers? Dat was Andreen ....
AgnesGrudonderdag 16 december 2021 @ 16:08
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:00 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Edwin Smulders, :r

Anouk en Edwin Smulders zijn wel lekker bezig zeg, zaten die moeder van slachtoffer helemaal zwart te maken in die whatsapp. Er staat nog een stukje van de tekst op pagina 9 vorige topic. De eerste is al weggehaald.

Korte samenvatting whatsapp, moeder was verliefd op Marco. Mocht alleen het plakboek maken voor Marco, verder deed zij niets al zegt ze van wel.
Volgens Juiche Channel heeft Edwin of Anouk dit bewust gelekt, zodat de grotere kanalen dit zouden oppakken.
SEMTEXdonderdag 16 december 2021 @ 16:09
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 15:40 schreef AgnesGru het volgende:
Yvonne heeft in haar stories aan dat de whatsappgesprekken (zie vorig topic) niet door Guido zijn gestuurd. Ze heeft telefonisch contact met hem gehad. Guido heeft tevens bewijzen laten zien dat Edwin deze berichten gestuurd heeft.

Guido is hier heel erg van geschrokken.
Edwin Smulders? :')
AgnesGrudonderdag 16 december 2021 @ 16:11
quote:
2s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:09 schreef SEMTEX het volgende:

[..]
Edwin Smulders? :')
Die ja :r
SEMTEXdonderdag 16 december 2021 @ 16:11
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:11 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Die ja :r
Waarom lek je de whatsapp gesprekken van je eigen vrouw? :')
AgnesGrudonderdag 16 december 2021 @ 16:15
quote:
15s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:11 schreef SEMTEX het volgende:

[..]
Waarom lek je de whatsapp gesprekken van je eigen vrouw? :')
De berichten zijn van Edwin, gericht aan Guido.
Waarin de moeder van het vermeende slachtoffer compleet zwart werd gemaakt, echt heel nasty was dat.

Dat zal wel verspreid zijn om mensen te bespelen, dat het wraak is enz.
SEMTEXdonderdag 16 december 2021 @ 16:18
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:15 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
De berichten zijn van Edwin, gericht aan Guido.
Waarin de moeder van het vermeende slachtoffer compleet zwart werd gemaakt, echt heel nasty was dat.

Dat zal wel verspreid zijn om mensen te bespelen, dat het wraak is enz.
Allemaal om hun huisvriendje te beschermen :')
Draak31donderdag 16 december 2021 @ 16:19
WTF het plot tikt. Wat een stel engnekken joh die smulders en borsato's. Dit maakt de hele zaak nog viezer. Ik hoorde ook dat het slachtoffertje in kwestie wat minder bedeelt is qua intelligentie. Dit is heel erg smerig allemaal.
mailydonderdag 16 december 2021 @ 16:23
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:00 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Edwin Smulders, :r

Anouk en Edwin Smulders zijn wel lekker bezig zeg, zaten die moeder van slachtoffer helemaal zwart te maken in die whatsapp. Er staat nog een stukje van de tekst op pagina 9 vorige topic. De eerste is al weggehaald.

Korte samenvatting whatsapp, moeder was verliefd op Marco. Mocht alleen het plakboek maken voor Marco, verder deed zij niets al zegt ze van wel.
:o
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 16:24
quote:
2s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:18 schreef SEMTEX het volgende:

[..]
Allemaal om hun huisvriendje te beschermen :')
Ja, en Yvonne gaat er zo op los.
ikweethetooknietdonderdag 16 december 2021 @ 16:29
'OM geeft aangifte tegen Marco Borsato voorrang' _O_ _O_

Het openbaar ministerie (OM) geeft de aangifte die dinsdag is gedaan tegen Marco Borsato voorrang op andere zedenzaken. Het besluit is onder meer genomen vanwege de "enorme maatschappelijke impact" die de zaak heeft, aldus het OM donderdag tegen het tv-programma EenVandaag.

"Het is altijd een dilemma welke zaken voorrang krijgen en bij zedenzaken is dat nog lastiger", zegt een persvoorlichter tegen de actualiteitenrubriek. "Omdat deze feiten niet recent zouden zijn gepleegd zou dat reden kunnen zijn om de zaak geen voorrang te geven."

Dat er nu toch voor gekozen is om de aangifte wegens "onzedelijke betastingen" zo snel al te gaan onderzoeken heeft er onder meer mee te maken dat de zaak een "enorme maatschappelijke impact" heeft. Ook speelt de bekendheid van Borsato een rol. "Het weegt ook mee dat de identiteit van de betrokkenen in ieder geval deels op straat ligt", aldus de persvoorlichter van het OM.

De consequentie van de voorrang die wordt gegeven aan de Borsato-zaak is dat andere zedenzaken nu langer moeten wachten. EenVandaag becijferde onlangs nog dat in Nederland nog zo'n 800 zedenzaken liggen te wachten, sommige zelfs al jarenlang.

https://www.shownieuws.nl(...)rco-borsato-voorrang

Knoops wordt op zijn wenken bediend en dat vind hij leuk :+
ikweethetooknietdonderdag 16 december 2021 @ 16:30
Popcorn 🍿 iemand :?
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 16:32
Wat zijn ze vals zeg, als dit hun reactie is op al het commentaar dat Anouk kreeg over haar input bij shownieuws.

Ze kunnen hun borst maken.
-river-donderdag 16 december 2021 @ 16:33
Misselijk makend is heel deze gate, Anouk vond ik al een misselijk wijf maar nu helemaal. Stel je voor dat het allemaal waar is dan geeft zij deze jonge vrouw gewoon een trap na. Vieze mensen zijn het.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 16:34
quote:
6s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:29 schreef ikweethetookniet het volgende:
'OM geeft aangifte tegen Marco Borsato voorrang' _O_ _O_

Het openbaar ministerie (OM) geeft de aangifte die dinsdag is gedaan tegen Marco Borsato voorrang op andere zedenzaken. Het besluit is onder meer genomen vanwege de "enorme maatschappelijke impact" die de zaak heeft, aldus het OM donderdag tegen het tv-programma EenVandaag.

"Het is altijd een dilemma welke zaken voorrang krijgen en bij zedenzaken is dat nog lastiger", zegt een persvoorlichter tegen de actualiteitenrubriek. "Omdat deze feiten niet recent zouden zijn gepleegd zou dat reden kunnen zijn om de zaak geen voorrang te geven."

Dat er nu toch voor gekozen is om de aangifte wegens "onzedelijke betastingen" zo snel al te gaan onderzoeken heeft er onder meer mee te maken dat de zaak een "enorme maatschappelijke impact" heeft. Ook speelt de bekendheid van Borsato een rol. "Het weegt ook mee dat de identiteit van de betrokkenen in ieder geval deels op straat ligt", aldus de persvoorlichter van het OM.

De consequentie van de voorrang die wordt gegeven aan de Borsato-zaak is dat andere zedenzaken nu langer moeten wachten. EenVandaag becijferde onlangs nog dat in Nederland nog zo'n 800 zedenzaken liggen te wachten, sommige zelfs al jarenlang.

https://www.shownieuws.nl(...)rco-borsato-voorrang

Knoops wordt op zijn wenken bediend en dat vind hij leuk :+
Hij zou zijn ogen uit zijn kop moeten schamen, gewoon achteraan sluiten en OM moet eens zijn achterstanden inhalen.
Sunshine1982donderdag 16 december 2021 @ 16:35
Waar in dat vorige topic staan die WhatsApp gesprekken? Kan ze op het eerste oog niet vinden?
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 16:35
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:33 schreef -river- het volgende:
Misselijk makend is heel deze gate, Anouk vond ik al een misselijk wijf maar nu helemaal. Stel je voor dat het allemaal waar is dan geeft zij deze jonge vrouw gewoon een trap na. Vieze mensen zijn het.
Hele vieze mensen.
ikweethetooknietdonderdag 16 december 2021 @ 16:38
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:34 schreef ootjekatootje het volgende:
Hij zou zijn ogen uit zijn kop moeten schamen, gewoon achteraan sluiten en OM moet eens zijn achterstanden inhalen.
Grapperhaus zou inderdaad zijn ogen uit zijn kop moeten schamen die is daar verantwoordelijk voor
En bij de politie noemen ze het geen achterstand maar werkvoorraad :') :')
Knoops hoopte alleen maar dat zijn verzoek op de grote hoop zou belanden, mislukt dus *O* *O*
vencodarkdonderdag 16 december 2021 @ 16:40
Je zou denken dat straks niet alleen Borsato’s carrière naar de maan (!) is maar ook die van een aantal vriendjes van hem. :D
SEMTEXdonderdag 16 december 2021 @ 16:40
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:35 schreef Sunshine1982 het volgende:
Waar in dat vorige topic staan die WhatsApp gesprekken? Kan ze op het eerste oog niet vinden?
Die screenshots werken inderdaad niet meer, zag ik net.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 16:40
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:35 schreef Sunshine1982 het volgende:
Waar in dat vorige topic staan die WhatsApp gesprekken? Kan ze op het eerste oog niet vinden?
Pagina 9
Sunshine1982donderdag 16 december 2021 @ 16:40
quote:
4s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:40 schreef SEMTEX het volgende:

[..]
Die screenshots werken inderdaad niet meer, zag ik net.
Dang. Misschien iemand een samenvatting?
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 16:42
quote:
4s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:40 schreef SEMTEX het volgende:

[..]
Die screenshots werken inderdaad niet meer, zag ik net.
Zijn ze al weg? Das jammer, vanavond komt de video van Yvonne en daar gaan ze uitgebreid besproken worden.
Deisyydonderdag 16 december 2021 @ 16:42
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:40 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Pagina 9
Dat is voor iedereen anders :D Welk postnummer?
Nine.donderdag 16 december 2021 @ 16:43
quote:
6s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:30 schreef ikweethetookniet het volgende:
Popcorn 🍿 iemand :?
popcorn-gifs-nh4wUK.gif
bbfakirdonderdag 16 december 2021 @ 16:43
RnVY9pF.jpg

nsrdqEr.jpg

Oorlog. Maar hij heeft ze toch maar weggehaald.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 16:43
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:40 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Dang. Misschien iemand een samenvatting?
Edwin zegt dan die moeder van het slachtoffer verliefd was op Marco en groot fan. Dat ze van Marco alleen het plakboek mocht bijhouden. En nog meer van dat gezwets met als doel haar neer te zetten als een valse wraakzuchtige vrouw.
eborndonderdag 16 december 2021 @ 16:46
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:23 schreef maily het volgende:

[..]
:o
OMG :') Ik lees al eventjes mee in deze draadjes om te kijken wat jullie er van maken. Vanwege persoonlijke 'betrokkenheid' hou ik me op de vlakte, maar hier kan ik niet niet op reageren. Als men dit soort onzin de ether in gaat gooien, dan weet je gewoon dat je met victim shaming of zwart maken te maken hebt. Waarom dit soort dingen roepen als er enkel een aanklacht ligt? Laat het OM het lekker uitzoeken. Mijn god...
Zadonderdag 16 december 2021 @ 16:46
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:15 schreef AgnesGru het volgende:

De berichten zijn van Edwin, gericht aan Guido.
Waarin de moeder van het vermeende slachtoffer compleet zwart werd gemaakt, echt heel nasty was dat.

Dat zal wel verspreid zijn om mensen te bespelen, dat het wraak is enz.
Maar de berichten over Marco bij monde van de moeder, de media, en alhier zijn niet nasty?
Zadonderdag 16 december 2021 @ 16:47
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:43 schreef ootjekatootje het volgende:

Edwin zegt dan die moeder van het slachtoffer verliefd was op Marco en groot fan. Dat ze van Marco alleen het plakboek mocht bijhouden. En nog meer van dat gezwets met als doel haar neer te zetten als een valse wraakzuchtige vrouw.
Ik denk toch echt dat dat de situatie is.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 16:48
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:47 schreef Za het volgende:

[..]
Ik denk toch echt dat dat de situatie is.
Ja dat weten we. En dat mag.
DKUpdonderdag 16 december 2021 @ 16:49
SEMTEXdonderdag 16 december 2021 @ 16:49
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:46 schreef Za het volgende:

[..]
Maar de berichten over Marco bij monde van de moeder, de media, en alhier zijn niet nasty?
broken-record.gif
fleurildonderdag 16 december 2021 @ 16:50
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:47 schreef Za het volgende:

[..]
Ik denk toch echt dat dat de situatie is.
En jij denkt dat die misdaadjournalisten na een half jaar onderzoek en gesprekken ook met de moeder dat niet hebben doorzien?
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 16:50
https://www.mediacourant.(...)stie-anouk-smulders/

Deze kan er ook wel tussen hier.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 16:53
Voor degene die niet weten wat er nu weer speelt met de whatsapp berichten.

https://www.mediacourant.(...)am-je-heel-erg-diep/
aquawomandonderdag 16 december 2021 @ 16:55
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:47 schreef Za het volgende:

[..]
Ik denk toch echt dat dat de situatie is.
En hoe zit het dan met de andere dames die een aangifte overwegen?
Zadonderdag 16 december 2021 @ 16:56
quote:
13s.gif Op donderdag 16 december 2021 12:38 schreef SEMTEX het volgende:

ze hebben een bekentenis van De Zingende coltrui op band, dus is er geen sprake van onwaarheden.
Nee, een transcript van een zgn audio.

Dat legt wat minder gewicht in de schaal, of eigenlijk niets.
Zadonderdag 16 december 2021 @ 16:57
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:55 schreef aquawoman het volgende:

En hoe zit het dan met de andere dames die een aangifte overwegen?
Dat is niet meer dan een loze bewering tot er daadwerkelijk aangiftes zijn.
JourneyBluedonderdag 16 december 2021 @ 16:57
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:53 schreef ootjekatootje het volgende:
Voor degene die niet weten wat er nu weer speelt met de whatsapp berichten.

https://www.mediacourant.(...)am-je-heel-erg-diep/
quote:
Guido reageert op Twitter: “URGENT. Een aantal juice channels publiceert vandaag een WhatsApp-bericht aangaande Marco Borsato dat volgens deze juice channels uit mijn naam verstuurd is. Dat is volledig onwaar. Het betreft een bericht dat juist AAN mij gestuurd is, vanuit een anonieme afzender. Daarvan heb ik aantoonbaar bewijs.”
quote:
De appjes zijn namelijk niet gestuurd door Guido, maar door Edwin, stelt Yvonne. "Ik heb zojuist wederom telefonisch contact gehad met Guido. Hij is hier heel erg van geschrokken en heeft mij bewijzen laten zien dat het daadwerkelijk Edwin is die het bericht naar Guido stuurt.
Interessant, Yvonne bevestigt dat het Edwin was met wie Guido appte, maar op Twitter heeft hij het over een
anonieme afzender? Het staat iig niet vast dat het echt Edwin Smulders was die de berichten stuurde.

[ Bericht 3% gewijzigd door JourneyBlue op 16-12-2021 17:08:46 ]
Momodonderdag 16 december 2021 @ 16:58
Zijn wel heel veel mensen die onderdeel willen worden van deze gate.
matthijstdonderdag 16 december 2021 @ 16:58
quote:
Die heeft ie wel gedaan, die Maan.
Die glimlach en dat blozen, daar zie je het aan.
#ANONIEMdonderdag 16 december 2021 @ 16:59
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:56 schreef Za het volgende:

[..]
Nee, een transcript van een zgn audio.

Dat legt wat minder gewicht in de schaal, of eigenlijk niets.
Nog niet.
Draak31donderdag 16 december 2021 @ 16:59
Dat met die appjes is ook wel een dingetje zeg. Er Gaan een stuk meer mensen mee de stronthoop in als ik het zo lees. Fascinerende ontwikkelingen.
#ANONIEMdonderdag 16 december 2021 @ 17:00
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:58 schreef matthijst het volgende:

[..]
Die heeft ie wel gedaan, die Maan.
Die glimlach en dat blozen, daar zie je het aan.
Ik lig op mijn rug in het gras
En aanschouw de maan
AgnesGrudonderdag 16 december 2021 @ 17:00
John van den Heuvel wijst Johnny de Mol terecht: ‘Trial by media?!’

https://www.mediacourant.(...)echt-trial-by-media/
matthijstdonderdag 16 december 2021 @ 17:01
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:00 schreef tuinkabouter50000 het volgende:

[..]
Ik lig op mijn rug in het gras
En aanschouw de maan
Ze komt langzaam, boven me zitten
En pakt mijn banaan.
Edje_NL_donderdag 16 december 2021 @ 17:04
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:46 schreef eborn het volgende:

[..]
OMG :') Ik lees al eventjes mee in deze draadjes om te kijken wat jullie er van maken. Vanwege persoonlijke 'betrokkenheid' hou ik me op de vlakte, maar hier kan ik niet niet op reageren. Als men dit soort onzin de ether in gaat gooien, dan weet je gewoon dat je met victim shaming of zwart maken te maken hebt. Waarom dit soort dingen roepen als er enkel een aanklacht ligt? Laat het OM het lekker uitzoeken. Mijn god...
Interessant... :lijstje:
mailydonderdag 16 december 2021 @ 17:05
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:58 schreef Momo het volgende:
Zijn wel heel veel mensen die onderdeel willen worden van deze gate.
Een olievlek .....
DKUpdonderdag 16 december 2021 @ 17:09
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:53 schreef ootjekatootje het volgende:
Voor degene die niet weten wat er nu weer speelt met de whatsapp berichten.

https://www.mediacourant.(...)am-je-heel-erg-diep/
Jezus Christus….
Zoals ik gisteren al zei, die figuren in Hilversum wilde het gewoon onder de pet houden en nu zorgen voor victim blaming….
Zadonderdag 16 december 2021 @ 17:09
Kan iemand mij uitleggen waarom de aantijgingen aan het adres van Marco B. publiek bezit zijn, en aanvaardbaar worden gevonden, maar de "aantijgingen" tov de verliefde fanclub plakboek mevrouw overal zijn verwijderd?

Waarom mogen beide kanten niet belicht en gooit men massaal en gretig een geliefde artiest en tv persoonlijkheid op de brandstapel?

Waar zijn die appjes van Edwin Smulders?
Laysadonderdag 16 december 2021 @ 17:10
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:09 schreef Za het volgende:
Kan iemand mij uitleggen waarom de aantijgingen aan het adres van Marco B. publiek bezit zijn, en aanvaardbaar worden gevonden, maar de "aantijgingen" tov de verliefde fanclub plakboek mevrouw overal zijn verwijderd?

Waarom mogen beide kanten niet belicht en gooit men massaal en gretig een geliefde artiest en tv persoonlijkheid op de brandstapel?

Waar zijn die appjes van Edwin Smulders?
We gaan het vragen aan reality fwbeuae
Zadonderdag 16 december 2021 @ 17:13
quote:
Zet die maar voor jezelf op.
Wanneer ik ooit in een thread ben hier ben jij altijd volop aanwezig, gulzig op elke roddel.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 17:15
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:09 schreef Za het volgende:


Waar zijn die appjes van Edwin Smulders?
Op zijn telefoon, die van Guido en vervolgens bij de juicechannels.
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 17:15
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:08 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Volgens Juiche Channel heeft Edwin of Anouk dit bewust gelekt, zodat de grotere kanalen dit zouden oppakken.
En ik begreep van een andere bron dat Gert-Jan Segers dit zogenaamd weer per ongeluk :') in de trein had laten slingeren.

[ Bericht 0% gewijzigd door Tengano op 16-12-2021 18:00:29 ]
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 17:19
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:15 schreef Tengano het volgende:

[..]
En ik begreep van een andere bron dat Gert-Jan Segers dit zogenaamd weer per ongeluk :+ in de trein had laten slingeren.
Die heeft een alibi, zit nog te vergaderen, al vanaf 10:15 uur.
#ANONIEMdonderdag 16 december 2021 @ 17:19
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:13 schreef Za het volgende:

[..]
Zet die maar voor jezelf op.
Wanneer ik ooit in een thread ben hier ben jij altijd volop aanwezig, gulzig op elke roddel.
Wat doe jij hier eigenlijk?
Edje_NL_donderdag 16 december 2021 @ 17:20
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:09 schreef Za het volgende:
Kan iemand mij uitleggen waarom de aantijgingen aan het adres van Marco B. publiek bezit zijn, en aanvaardbaar worden gevonden, maar de "aantijgingen" tov de verliefde fanclub plakboek mevrouw overal zijn verwijderd?

Waarom mogen beide kanten niet belicht en gooit men massaal en gretig een geliefde artiest en tv persoonlijkheid op de brandstapel?

Waar zijn die appjes van Edwin Smulders?
Dit is waar ik ook mee zit. Het is erg eenzijdig.
JourneyBluedonderdag 16 december 2021 @ 17:23
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:57 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
[..]
[..]
Interessant, Yvonne bevestigt dat het Edwin was met wie Guido appte, maar op Twitter heeft hij het over een
anonieme afzender? Het staat iig niet vast dat het echt Edwin Smulders was die de berichten stuurde.
Nogmaals, Guido zegt helemaal niet dat het Edwin was!

Screenshot-2021-12-16-17-25-00.png
Sunshine1982donderdag 16 december 2021 @ 17:23
Ik kwam deze tegen :@

MkBUbWH.jpeg
AgnesGrudonderdag 16 december 2021 @ 17:24
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:09 schreef Za het volgende:
Kan iemand mij uitleggen waarom de aantijgingen aan het adres van Marco B. publiek bezit zijn, en aanvaardbaar worden gevonden, maar de "aantijgingen" tov de verliefde fanclub plakboek mevrouw overal zijn verwijderd?

Waarom mogen beide kanten niet belicht en gooit men massaal en gretig een geliefde artiest en tv persoonlijkheid op de brandstapel?

Waar zijn die appjes van Edwin Smulders?
Lees deze uitleg maar even:
quote:
Het is volgens Richard belangrijk dat mensen als Anouk niet direct een oordeel hebben over het slachtoffer. Gastheer Beau van Erven Dorens: “Dat is een ontzettend goed punt. Als je gisteren hier de uitzending hebt gezien, is dat ook precies het pad dat wij bewandelen.”

Richard: “Zeker, maar ik heb ook andere uitzendingen gezien (Shownieuws, red.), waar ik mensen (Anouk Smulders en Bram Moszkowicz, red.) heel andere dingen heb zien doen.”
Kletsen vanaf de zijkant
Beau vindt het wel belangrijk om op tv over de zaak te praten. Richard: “Je mag er wel over praten, maar doe dat een beetje respectvol. Ik zie mensen (Anouk Smulders, red.) op televisie roepen: ‘Nah, dat dat kind niet gelijk naar de politie is gegaan! Dat zegt toch al genoeg!’ Nou, ik kan je vertellen dat de meeste kinderen niet gelijk naar de politie gaan.”

“Sterker nog: dat gebeurt vrijwel nooit. Teksten als: ‘Die moeder had toch veel eerder moeten ingrijpen!’ Het is lekker makkelijk kletsen vanaf de zijkant. Er is een hele term voor: psychologen noemen dat secundaire victimisatie of second rape. Zo kan het wel voelen.”

Te schande gooien
Mensen als Anouk zorgen ervoor dat slachtoffers van seksueel misbruik in de kast blijven zitten, legt Richard uit. “Als je nu als kind of jong mens thuiszit en je bent misbruikt of je overweegt om daar iets aan te doen, dan kan ik me voorstellen als je dit allemaal ziet, dat je denkt: ik kijk wel uit.”

Zelf staat Richard ook veel slachtoffers van misbruik bij. “Ik merk het direct. Mensen worden daar onrustig van. Die bellen mij dan ook op en zeggen: ‘Misschien moet ik het maar niet doen. Als ik het nu zie hoe er allemaal op gereageerd wordt… Je wordt afgebrand en publiekelijk te schande gegooid.’”
https://www.mediacourant.(...)stie-anouk-smulders/
Edje_NL_donderdag 16 december 2021 @ 17:25
Al 2 dagen denk
supernigerdonderdag 16 december 2021 @ 17:38
Heel die Smulders familie is fout. :r
Bij hun zou ik nooit onderduiken.

https://www.mediacourant.(...)am-je-heel-erg-diep/
supernigerdonderdag 16 december 2021 @ 17:42
twitter


twitter


twitter


twitter
JourneyBluedonderdag 16 december 2021 @ 17:45
Screenshot-2021-12-16-17-25-00.png

Screenshot-2021-12-16-17-44-23.png

Duidelijker? Anonieme bron, niet Edwin Smulders.

Yvonne is inmiddels ook gestopt met schreeuwen in haar Stories.
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 17:51
Allemachtig wat een hype en nieuwe berichtgeving zeg! Pfff en dan is de nieuwe Za van vandaag nog niet eens uitgekomen :{

Man man man :{
Andromachedonderdag 16 december 2021 @ 17:52
alles leuk en aardig Guido, maar dat uitgerekend jij wederhoor eist na die aanval op Monique Westenberg :N
eborndonderdag 16 december 2021 @ 17:53
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:45 schreef JourneyBlue het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Duidelijker? Anonieme bron, niet Edwin Smulders.
Blijft de vraag wie van de twee het nodig vond om dit met een Juice kanaal te delen. Ik mag namelijk aannemen dat ze niet met een gehackte telefoon rondlopen.
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 17:55
Overigens snap ik de content van die whatsappjes wel; daarin wordt die moeder dus zwart gemaakt en tevens beticht van een soort wraakactie. Maar hoe het nou zit qua wie het werkelijk naar wie stuurt, en wat daarover gesuggereerd wordt, daar kan ik geen touw aan vastknopen jammer genoeg -O-
JourneyBluedonderdag 16 december 2021 @ 17:57
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:53 schreef eborn het volgende:

[..]
Blijft de vraag wie van de twee het nodig vond om dit met een Juice kanaal te delen. Ik mag namelijk aannemen dat ze niet met een gehackte telefoon rondlopen.
A:
Een anonieme afzender stuurt Guido 2 dagen geleden berichten en screenshots daarvan aan een Juicekanaal?

B:
Edwin noemt het doorgestuurde berichten (dus niet zelf getypt), dus het zouden berichten van Anouk aan Guido kunnen zijn en als een echte gentleman houdt Guido dit detail voor zich en noemt het "van een anonieme afzender"

Hoe dan ook, begrijpend lezen is voor velen een uitdaging geweest vandaag.
Edje_NL_donderdag 16 december 2021 @ 17:59
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:55 schreef Tengano het volgende:
Overigens snap ik de content van die whatsappjes wel; daarin wordt die moeder dus zwart gemaakt en tevens beticht van een soort wraakactie. Maar hoe het nou zit wie het werkelijk naar wie stuurt en wat daarover gesuggereerd wordt daar kan ik geen touw aan vastknopen jammer genoeg -O-
Er broeit iets dat is zeker.
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 17:59
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:53 schreef eborn het volgende:

[..]
Blijft de vraag wie van de twee het nodig vond om dit met een Juice kanaal te delen. Ik mag namelijk aannemen dat ze niet met een gehackte telefoon rondlopen.
Dat zou anders wel het meest praktische zijn.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 18:04
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:23 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik kwam deze tegen :@

[ afbeelding ]
_O-
-river-donderdag 16 december 2021 @ 18:06
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:57 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
A:
Een anonieme afzender stuurt Guido 2 dagen geleden berichten en screenshots daarvan aan een Juicekanaal?

B:
Edwin noemt het doorgestuurde berichten (dus niet zelf getypt), dus het zouden berichten van Anouk aan Guido kunnen zijn en als een echte gentleman houdt Guido dit detail voor zich en noemt het "van een anonieme afzender"

Hoe dan ook, begrijpend lezen is voor velen een uitdaging geweest vandaag.
Ik snap die zin achter A niet echt.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 18:06
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:45 schreef JourneyBlue het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Duidelijker? Anonieme bron, niet Edwin Smulders.

Yvonne is inmiddels ook gestopt met schreeuwen in haar Stories.
Boeiend, het feit dat ze dat doorsturen is al ziek. En nu stilzitten Edwin, je wordt geschoren.
eborndonderdag 16 december 2021 @ 18:07
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:57 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
A:
Een anonieme afzender stuurt Guido 2 dagen geleden berichten en screenshots daarvan aan een Juicekanaal?
Dat is niet wat Guido in een reactie op Twitter zegt. Hij zegt nu:

https://mobile.twitter.co(...)/1471490054123974662

"Edwin kreeg het anoniem binnen en heeft het ter info en beoordeling aan mij geappt. We hebben er verder niets mee gedaan. That’s it. Dat had ik deze juice channels ook vóór hun publicaties kunnen vertellen. Maar ja"
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 18:10
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:59 schreef Edje_NL_ het volgende:

[..]
Er broeit iets dat is zeker.
Het meest aannemelijk lijkt mij dat de bron van de berichten Anouk Smulders is. Dat is de meest feisty dame die we tot nu toe hebben gezien en die zich volledig gecommiteerd heeft om die moeder kapot te maken en te cancellen. Dat heeft iedereen op dinsdag in Shownieuws kunnen aanschouwen.

Anouk wordt in die geensceneerde uitzending publiekelijk dan gesteund door een advocaat (Bram M.) dat zij zeer inteligente opmerkingen maakt. Bram doet daar nog een schepje bovenop door te melden dat hij uit een zeer betrouwbare bron heeft dat de moeder van het slachtoffer op wraak zou uit zijn. Hij hoeft dan niet te vertellen dat dit een gefabuleerd verhaal is van Anouk zelf maar dat is ook niet handig. Maar als hij als advocaat zegt dat die bron betrouwbaar is, dan zou dat voor het publiek overtuigend moeten zijn. En Bram M. doet hier graag aan mee want ook hij heeft een ijzer in het vuur.

Anouk moet om een bepaalde reden die informatie dan aan die Guido hebben doorgespeeld. Waarschijnlijk met het oogmerk dat de Story dan een verhaal kan brengen over die moeder dat ze uit is op wraak en dat de story dit uit een vertrouwelijke bron heeft. En Anouk kan dit aan haar man Edwin hebben gestuurd die het weer doorstuurde naar Guido.

Maar het blijft natuurlijk een aanname, maar ik denk dat de bron Anouk Smulders zelf is en dat die nu moet worden afgeschermd anders breekt echt de pleuris uit.

[ Bericht 0% gewijzigd door Tengano op 16-12-2021 18:18:36 ]
JourneyBluedonderdag 16 december 2021 @ 18:12
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:07 schreef eborn het volgende:

[..]
Dat is niet wat Guido in een reactie op Twitter zegt. Hij zegt nu:

https://mobile.twitter.co(...)/1471490054123974662

"Edwin kreeg het anoniem binnen en heeft het ter info en beoordeling aan mij geappt. We hebben er verder niets mee gedaan. That’s it. Dat had ik deze juice channels ook vóór hun publicaties kunnen vertellen. Maar ja"
Alsnog heeft iemand het verder doorgestuurd. En de tekst was groen dus het was de aan Guido gestuurde tekst.
En Guido zegt nu dus de door Edwin gestuurde berichten (die hij anoniem zou hebben ontvangen).
AgnesGrudonderdag 16 december 2021 @ 18:13
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:12 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Alsnog heeft iemand het verder doorgestuurd. En de tekst was groen dus het was de aan Guido gestuurde tekst.
En Guido zegt nu dus de door Edwin gestuurde berichten (die hij anoniem zou hebben ontvangen).
Heb je de screenshots nog?
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 18:14
Edwin kreeg het anoniem binnen en heeft het ter info en beoordeling aan mij geappt. We hebben er verder niets mee gedaan. That’s it. Dat had ik deze juice channels ook vóór hun publicaties kunnen vertellen. Maar ja.

Ter info???

Ter beoordeling??

Die Guido moet echt stoppen nu, _O- wat een slechte smoes. Stelletje faalhazen.
mailydonderdag 16 december 2021 @ 18:14
Ik kan het bijna niet meer volgen ....

Nee, doe geen moeite :+
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 18:16
Als ik een doorgestuurd bericht krijg staat dat er altijd bij, 🧐
-river-donderdag 16 december 2021 @ 18:16
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:10 schreef Tengano het volgende:

[..]
Het meest aannemelijk lijkt mij dat de bron van de berichten Anouk Smulders is. Dat is de meest feisty dame die we tot nu toe hebben gezien en die zich volledig gecommiteerd heeft om die moeder kapot te maken en te cancellen. Dat heeft iedereen op dinsdag in Shownieuws kunnen aanschouwen.

Anouk wordt in die geensceneerde uitzending publiekelijk dan gesteund door een advocaat (Bram M.) dat zij zeer inteligente opmerkingen maakt. Bram doet daar nog een schepje bovenop door te melden dat hij uit een zeer betrouwbare bron heeft dat de moeder van het slachtoffer op wraak zou uit zijn. Hij hoeft dan niet te vertellen dat dit een gefabuleerd verhaal is van Anouk zelf maar dat is ook niet handig. Maar als hij als advocaat zegt dat die bron betrouwbaar is, dan zou dat voor het publiek overtuigend moeten zijn. En Bram M. doet hier graag aan mee want ook hij heeft een ijzer in het vuur.

Anouk moet om een bepaalde reden die informatie dan aan die Guido hebben doorgespeeld. Waarschijnlijk met het oogmerk dat de Story dan een verhaal kan brengen over die moeder dat ze uit is op wraak en dat de story dit uit een vertrouwelijke bron heeft. En Anouk kan dit aan haar man Edwin hebben gestuurd die het doorstuurde naar Guido.

Maar het blijft natuurlijk een aanname, maar ik denk dat de bron Anouk Smulders zelf is en dat die nu moet worden afgeschermd anders breekt helemaal de pleuris uit.
Ik ben het met je eens, wel een beetje angstig dat je als slachtoffer/tegenstander door dit clubje ongestraft door de mangel gehaald kan worden.
-river-donderdag 16 december 2021 @ 18:17
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:16 schreef ootjekatootje het volgende:
Als ik een doorgestuurd bericht krijg staat dat er altijd bij, 🧐
:Y
AgnesGrudonderdag 16 december 2021 @ 18:17
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:14 schreef ootjekatootje het volgende:
Edwin kreeg het anoniem binnen en heeft het ter info en beoordeling aan mij geappt. We hebben er verder niets mee gedaan. That’s it. Dat had ik deze juice channels ook vóór hun publicaties kunnen vertellen. Maar ja.

Ter info???

Ter beoordeling??

Die Guido moet echt stoppen nu, _O- wat een slechte smoes. Stelletje faalhazen.
Terwijl het dus naar Guido geappt was _O-
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 18:17
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:16 schreef -river- het volgende:

[..]
Ik ben het met je eens, wel een beetje angstig dat je als slachtoffer/tegenstander door dit clubje ongestraft door de mangel gehaald kan worden.
Maar zij heeft John van den Heuvel :7

En die maak je de pis niet lauw in dit geval :7
Draak31donderdag 16 december 2021 @ 18:19
Dit is echt heel smerig. Ik vind dit echt crimineel gedrag als blijkt dat die Smulders familie bewust leugens over dit misbruik slachtoffer verspreiden. Dan dient er onmiddellijk werk van gemaakt te worden.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 18:19
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:17 schreef Tengano het volgende:

[..]
Maar zij heeft John van den Heuvel :7
En plasman, het dagboek en de tapes.
-river-donderdag 16 december 2021 @ 18:19
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:17 schreef Tengano het volgende:

[..]
Maar zij heeft John van den Heuvel :7
Dit is nu een voorbeeld, maar stel je bent door een van dat vieze clubje benadeeld dan zou je echt twee maal moeten nadenken of je er tegen in zou durven te gaan. Er zit geld, een groot mediabron enz.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 18:20
quote:
4s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:19 schreef Draak31 het volgende:
Dit is echt heel smerig. Ik vind dit echt crimineel gedrag als blijkt dat die Smulders familie bewust leugens over dit misbruik slachtoffer verspreiden. Dan dient er onmiddellijk werk van gemaakt te worden.
18:30, at you’re service.
-river-donderdag 16 december 2021 @ 18:21
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:20 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
18:30, at you’re service.
Komt ze vandaag met een video?
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 18:23
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:19 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
En plasman, het dagboek en de tapes.
En vergeet Luuk Ikink niet. Die staat ook aan haar kant :7
Draak31donderdag 16 december 2021 @ 18:23
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:20 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
18:30, at you’re service.
Wat 18:30? Ik volg je niet.
eborndonderdag 16 december 2021 @ 18:23
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:12 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Alsnog heeft iemand het verder doorgestuurd. En de tekst was groen dus het was de aan Guido gestuurde tekst.
En Guido zegt nu dus de door Edwin gestuurde berichten (die hij anoniem zou hebben ontvangen).
Groene tekst is de verzendende partij. Dus dan komt het of van Edwin, of een van de eerdere personen uit de keten.
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 18:25
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:23 schreef eborn het volgende:

[..]
Groene tekst is de verzendende partij. Dus dan komt het of van Edwin, of een van de eerdere personen uit de keten.
Anouk dus wss. Die is wel in staat om met haar brandende }) moederhart zo'n tekst op te zetten. Haar man zal het misschien niet eens zo heel veel boeien dus die laat dan aan haar over. En hij stuurt het door naar Guido want daar werkt hij voor/ doet hij opdrachten voor.
DKUpdonderdag 16 december 2021 @ 18:27
De nieuwe Yv in 3…..2…..1……
Ik heb nieuwe Aliexpress sierraadjes voor de volle mep, haaaai spionnen :B
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 18:28
quote:
9s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:27 schreef DKUp het volgende:
De nieuwe Yv in 3…..2…..1……
Is dat op Youtube?
DKUpdonderdag 16 december 2021 @ 18:29
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:28 schreef Tengano het volgende:

[..]
Is dat op Youtube?
Ja, gaat ze ook nog haar sieraden aanprijzen en zit ze best vaak op de grond bij haar trap :+
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 18:29
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:29 schreef DKUp het volgende:

[..]
Ja, gaat ze ook nog haar sieraden aanprijzen en zit ze best vaak op de grond bij haar trap :+
:D
letmehearyouscreamdonderdag 16 december 2021 @ 18:29
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:09 schreef Za het volgende:
Kan iemand mij uitleggen waarom de aantijgingen aan het adres van Marco B. publiek bezit zijn, en aanvaardbaar worden gevonden, maar de "aantijgingen" tov de verliefde fanclub plakboek mevrouw overal zijn verwijderd?

Waarom mogen beide kanten niet belicht en gooit men massaal en gretig een geliefde artiest en tv persoonlijkheid op de brandstapel?

Waar zijn die appjes van Edwin Smulders?
Ah daar ben je weer. De appjes zijn weggehaald door Yvonne, omdat de context verkeerd was uitgelegd. Waar jouw conclusie vandaan komt dat de andere kant niet benoemd mag worden, snap ik niet. Jij mag hier toch ook posten. Er wordt zelfs op je vragen gereageerd.

En zo geliefd is hij niet meer hoor. De populariteit was al tanende door bijvoorbeeld dat gesnik bij Linda.
JourneyBluedonderdag 16 december 2021 @ 18:30
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:25 schreef Tengano het volgende:

[..]
Anouk dus wss. Die is wel in staat om met haar brandende }) moederhart zo'n tekst op te zetten. Haar man zal het misschien niet eens zo heel veel boeien dus die laat dan aan haar over. En hij stuurt het door naar Guido want daar werkt hij voor/ doet hij opdrachten voor.
Of Guido vroeg Edwin om info van een insider (connectie Leontine) en daarom houdt hij zich nu rustig.
DKUpdonderdag 16 december 2021 @ 18:31
Overtijd ^p^
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 18:31
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:30 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Of Guido vroeg Edwin om info van een insider (connectie Leontine) en daarom houdt hij zich nu rustig.
Nee, ik denk dat dit meer een setup is. Net zoals Shownieuws wat ook was opgezet. Een doelgerichte actie #kapotmaken dus.
-river-donderdag 16 december 2021 @ 18:34
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:31 schreef Tengano het volgende:

[..]
Nee, ik denk dat dit meer een setup is. Net zoals Shownieuws wat ook was opgezet. Een doelgerichte actie #kapotmaken dus.
Ja om meerdere slachtoffers af te schrikken.
Andromachedonderdag 16 december 2021 @ 18:35
ziek, doodziek
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 18:35
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:34 schreef -river- het volgende:

[..]
Ja om meerdere slachtoffers af te schrikken.
Dat zou best kunnen. Want ik was vergeten om te melden dat er ook geintimideerd werd door Bram M. Namelijk "Ik zou een aangifte van smaad indienen". Dat lijkt me de gepaste werkwijze in deze.

Als klein meisje durf je dan helemaal niet meer je mond op te doen. Stelletje flikkers.
AgnesGrudonderdag 16 december 2021 @ 18:38
Daar is ie dan:

letmehearyouscreamdonderdag 16 december 2021 @ 18:39
Super smerig om het allemaal zo slinks en anoniem te doen. Over de (on)schuld van Marco kunnen we (nog) geen oordeel vellen maar dit gedrag van de Smuldertjes is sowieso om te kotsen.
DKUpdonderdag 16 december 2021 @ 18:39
30 minuten lol
Lavenderrdonderdag 16 december 2021 @ 18:39
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 16:58 schreef Momo het volgende:
Zijn wel heel veel mensen die onderdeel willen worden van deze gate.
Of juist liever niet.
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 18:43
Er schiet me nog iets te binnen. Het meest logische is eigenlijk dat die kwaadaardige berichtgeving/appjes over die moeder afkomstig is uit de fanclub. Die moeder heeft de code gebroken door zich tegen Marco B te keren wat in zo'n soort sekte completely not done is. In een dergelijke omgeving ben je dan meer dan zwaar de Sjaak en verzinnen ze van alles om een smearcampaign tegen je te beginnen.
Sourydonderdag 16 december 2021 @ 18:44
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:43 schreef Tengano het volgende:
Er schiet me nog iets te binnen. Het meest logische is eigenlijk dat die kwaadaardige berichtgeving over die moeder afkomstig is uit de fanclub. Die moeder heeft de code gebroken door zich tegen Marco B te keren wat in zo'n soort sekte completely not done is. In een dergelijke omgeving ben je dan meer dan zwaar de Sjaak en verzinnen ze van alles om een smearcampaign tegen je te beginnen.
Hoe kom je erop :D
AgnesGrudonderdag 16 december 2021 @ 18:47
6-EF15-E7-A-7-F19-4739-84-A5-A4706-B0-D1-D0-A.png
Draak31donderdag 16 december 2021 @ 18:52
quote:
Deze hele smerige beerput gaat open nu. Let's goooooo.
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 18:53
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:44 schreef Soury het volgende:

[..]
Hoe kom je erop :D
?u=https%3A%2F%2Fpbs.twimg.com%2Fmedia%2FDEy7wz0UMAAfFJY.jpg&f=1&nofb=1
?u=https%3A%2F%2Fi.pinimg.com%2F736x%2F94%2Fb6%2F58%2F94b658cea48dfd4f2fff48921051628a.jpg&f=1&nofb=1?u=https%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2Fea97g3ktOKA%2Fmaxresdefault.jpg&f=1&nofb=1
letmehearyouscreamdonderdag 16 december 2021 @ 18:55
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:44 schreef Soury het volgende:

[..]
Hoe kom je erop :D
Als je bijvoorbeeld de Facebookpagina "Ik sta 100000 procent achter Marco Borsato" eens bekijkt en leest hoe ze daar spreken over het vermeende slachtoffer, is het echt geen gekke gedachte dat die fans de ex-fan willen schaden.

Zijn ook echt van die wijven die zo in Fans hadden gekund.
ChipsZak.donderdag 16 december 2021 @ 18:55
Heel nasty, die Smulders. Maar Guido hoeft ook niet het heilige, onschuldige boontje te spelen. Wat die gozer uit zijn pen weet te krijgen over bijvoorbeeld Monique is ook nasty. Waarom denkt hij dat iedereen het automatisch geloofde toen er werd geroepen dat het zijn appjes waren? Pff.

En stel, stèl, dat die moeder verliefd was op Marco en alleen het plakboek mocht bijhouden (whut) dan sluit dat aanranding van haar dochter door Marco B. helemaal niet uit. Dat staat compleet los van elkaar. Ook als moeder zuur is vanwege het plakwerk.

Weet je wat? Ik maak het nog even wat sterker: wat als Marco. B. met moeder naar bed ging maar haar verder afwees, geen extra klusjes gaf (no pun intended) en haar aan de kant schoof? En dat zij dan wraak zou willen nemen. Wie zegt dat zij dit dan op deze manier, over de rug van haar dochter, zou doen? Misschien droomde ze er gewoon van om dagelijks een neukfoto van Marco B. en haarzelf aan Leon10 te sturen.

[ Bericht 0% gewijzigd door ChipsZak. op 16-12-2021 20:18:13 ]
SEMTEXdonderdag 16 december 2021 @ 18:57
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:13 schreef Za het volgende:

[..]
Zet die maar voor jezelf op.
Wanneer ik ooit in een thread ben hier ben jij altijd volop aanwezig, gulzig op elke roddel.
Ding dong, je zit in SHO.
Draak31donderdag 16 december 2021 @ 18:57
Dit victim shaming doet straks nog veel meer schade dan de daad zelf, dit is te misselijk voor woorden. Dit kan toch niet gewoon legaal zijn?
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 18:59
quote:
4s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:57 schreef Draak31 het volgende:
Dit victim shaming doet straks nog veel meer schade dan de daad zelf, dit is te misselijk voor woorden. Dit kan toch niet gewoon legaal zijn?
Waarschijnlijk wel. Mensen die dit doen weten haarfijn tot hoe ver ze kunnen gaan. Dit is berekende en gecalculeerde destructie en agressie.

Kijk maar naar het feit dat die Edwin ook die appjes naar Yvonne lekt. Hij wil haar gewoon gebruiken en beinvloeden en weet precies wat hij doet.

[ Bericht 4% gewijzigd door Tengano op 16-12-2021 19:10:03 ]
Sourydonderdag 16 december 2021 @ 19:00
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 18:55 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Als je bijvoorbeeld de Facebookpagina "Ik sta 100000 procent achter Marco Borsato" eens bekijkt en leest hoe ze daar spreken over het vermeende slachtoffer, is het echt geen gekke gedachte dat die fans de ex-fan willen schaden.

Zijn ook echt van die wijven die zo in Fans hadden gekund.
Dat programma staat me wel bij ja, hoe ver kan je gaan. Maar er zijn ook veel meiden die toch een gram willen halen. Het gaat twee kanten op.
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 19:02
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:00 schreef Soury het volgende:

[..]
Dat programma staat me wel bij ja, hoe ver kan je gaan. Maar er zijn ook veel meiden die toch een gram willen halen. Het gaat twee kanten op.
Je wordt echt uitgekotst en verstoten in zo'n groep als je je verzet tegen de uniforme code van het verheerlijken van de leider. En als je je daar over uit wilt laten en je leider ook nog in discrediet wilt brengen en hem te exposen dan kun je hem echt krijgen. Dan zet alle passie die ze voor hun leider hebben zich ineens om in haat en vechten ze voor hun leider.

[ Bericht 1% gewijzigd door Tengano op 16-12-2021 19:13:22 ]
Sourydonderdag 16 december 2021 @ 19:07
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:02 schreef Tengano het volgende:

[..]
Je wordt echt uitgekotst en verstoten in zo'n groep als je je verzet tegen de uniforme code van het verheerlijken van de leider. En als je je daar over uit wilt laten en je leider ook nog in discrediet wilt brengen dan kun je hem echt krijgen. Dan zet alle passie die ze voor hun leider hebben ineens om in haat en vechten ze voor hun leider.
Misschien heeft die dame zelf aandacht gezocht? Het was immers Marco. Je weet het niet en meiden op die leeftijd kunnen vals en berekend zijn.
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 19:08
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:07 schreef Soury het volgende:

[..]
Misschien heeft die dame zelf aandacht gezocht? Het was immers Marco. Je weet het niet en meiden op die leeftijd kunnen vals en berekend zijn.
Heb je het nu over het meisje wat aangifte heeft gedaan?
Sourydonderdag 16 december 2021 @ 19:09
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:08 schreef Tengano het volgende:

[..]
Heb je het nu over het meisje wat aangifte heeft gedaan?
Nee dat weet ik natuurlijk niet.
Draak31donderdag 16 december 2021 @ 19:10
Wat een lang filmpje zeg die van die yvonne, ik moest het na een paar minuten toch afzetten. Jammer want ik was best nieuwschierig wat Leontien dan geflikt heeft.
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 19:11
Is het in RTL Boulevard nog aan de orde gekomen?
Xan21donderdag 16 december 2021 @ 19:12
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:11 schreef Tengano het volgende:
Is het in RTL Boulevard nog aan de orde gekomen?
Ja net 10 minuten geleden ofzo
-river-donderdag 16 december 2021 @ 19:15
Voor het eerst is dit in mijn ogen een goed filmpje, ze is duidelijk en blijft bij het onderwerp.
fleurildonderdag 16 december 2021 @ 19:23
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:15 schreef -river- het volgende:
Voor het eerst is dit in mijn ogen een goed filmpje, ze is duidelijk en blijft bij het onderwerp.
Vond ik ook, veel informatie en duidelijk en ze doet niet zo overdreven.
letmehearyouscreamdonderdag 16 december 2021 @ 19:23
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:07 schreef Soury het volgende:

[..]
Misschien heeft die dame zelf aandacht gezocht? Het was immers Marco. Je weet het niet en meiden op die leeftijd kunnen vals en berekend zijn.
En hoe verklaar je dan dat een "meid van die leeftijd" nadat haar moeder haar dagboek las wel melding maakte bij de politie, maar (nog)geen aangifte durfde te doen?
Sourydonderdag 16 december 2021 @ 19:24
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:23 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
En hoe verklaar je dan dat een "meid van die leeftijd" nadat haar moeder haar dagboek las wel melding maakte bij de politie, maar (nog)geen aangifte durfde te doen?
Geld ofzo?
letmehearyouscreamdonderdag 16 december 2021 @ 19:28
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:24 schreef Soury het volgende:

[..]
Geld ofzo?
Ze durfde geen aangifte te doen wegens geld? Que?
Sourydonderdag 16 december 2021 @ 19:29
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:28 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Ze durfde geen aangifte te doen wegens geld? Que?
Weet ik veel wie leest de dagboeken van hun dochter?
Guanabanadonderdag 16 december 2021 @ 19:32
Ik kijk sinds gisteren wat filmpjes van Yvonne, maar ik vind haar zo verkeerd niet eigenlijk. Niet dom, irritant valt wel mee, en ze lijkt me (?) wel integer bezig voor zover dat kan met een juicechannel. In ieder geval rondom deze zaak.
letmehearyouscreamdonderdag 16 december 2021 @ 19:34
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:29 schreef Soury het volgende:

[..]
Weet ik veel wie leest de dagboeken van hun dochter?
Je weet niet heel maar je doet wel je best om de dame in diskrediet te brengen.
Sourydonderdag 16 december 2021 @ 19:35
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:34 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Je weet niet heel maar je doet wel je best om de dame in diskrediet te brengen.
Huh??
mannydonderdag 16 december 2021 @ 19:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 april 2019 10:47 schreef manny het volgende:
Ook wel aardig: als ouder zou ik dat nooit toestaan... blah blah blah

Ik doe hier even de stelling dat als Marco Borsato bij de volgende junior songfactor X hunt 5 kinderen uitnodigt voor een weekend opnames in zijn studio, incl logeren in zijn villa, dat dat 5 keer een dikke vette "ja, prima marco; hoe laat moeten we Shavannah weer ophalen ?" wordt vanuit die ouders. Compleet star-struck en alle defenses down.

Zelfs nu we van allerlei schandalen weten.

By the way: Ik ken geen geruchten dat Marco een pedo is; maar noem em even als voorbeeld als Jurylid van dat soort programma's. #FreeMarco
Nou moe. Vis ik deze quote uit 2019 even uit het Michael Jackson documentaire forum, waarin de ouders van die jochies de schuld kregen, schoot me ineens te binnen dat ik hem ooit als voorbeeld had gebruikt.

Haha. Wat een toeval.
Sourydonderdag 16 december 2021 @ 19:38
quote:
19s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:36 schreef manny het volgende:

[..]
Nou moe. Vis ik deze quote uit 2019 even uit het Michael Jackson documentaire forum, waarin de ouders van die jochies de schuld kregen, schoot me ineens te binnen dat ik hem ooit als voorbeeld had gebruikt.

Haha. Wat een toeval.
Die gozer is nooit schuldig bevonden
luxerobotsdonderdag 16 december 2021 @ 19:42
quote:
19s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:36 schreef manny het volgende:

[..]
Nou moe. Vis ik deze quote uit 2019 even uit het Michael Jackson documentaire forum, waarin de ouders van die jochies de schuld kregen, schoot me ineens te binnen dat ik hem ooit als voorbeeld had gebruikt.

Haha. Wat een toeval.
Hier dacht ik laatst nog aan.

En ik weet ook dat er een user rondhing die wel erg fanatiek was met het verhaal dat Michael Jackson absoluut geen pedo zou kunnen zijn. Een soort Za eigenlijk.
eborndonderdag 16 december 2021 @ 19:46
quote:
5s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:10 schreef Draak31 het volgende:
Jammer want ik was best nieuwschierig wat Leontien dan geflikt heeft.
Strekking van het verhaal van Yvonne was dat Leontine door de moeder van het misbruik op de hoogte is gesteld. Dit was op het moment dat ze van Marco ging scheiden, begin 2020.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 19:47
Leontine wist het dus al vanaf februari 2020
quirinadonderdag 16 december 2021 @ 19:48
Waarom ging Leontine dan weer daarna verder met Marco?
Als je weet wat je man uitgevreten heeft met een KIND dan ga je toch geen toneelstuk opvoeren dat je weer een relatie hebt met je ex?
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 19:48
Telegraaf had een artikel klaarliggen van vieze Edwin over deze moeder en haar dochter. Dat is door team Borsato tegengehouden.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 19:48
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:48 schreef quirina het volgende:
Waarom ging Leontine dan weer daarna verder met Marco?
Als je weet wat je man uitgevreten heeft met een KIND dan ga je toch geen toneelstuk opvoeren dat je weer een relatie hebt met je ex?
Vies wijf is het.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 19:50
Voor degene die Yvonne niet trekt vanaf 14:00 volgen de feiten en geen verkoop van haar spullen deze keer.
LagerthaQueenOfKattedonderdag 16 december 2021 @ 19:51
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:24 schreef Soury het volgende:

[..]
Geld ofzo?
Pardon? Zeg je nu dat de vrouw die aangifte deed , dit doet voor het geld.
LagerthaQueenOfKattedonderdag 16 december 2021 @ 19:52
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:24 schreef Soury het volgende:

[..]
Geld ofzo?
Pardon? Zeg je nu dat de vrouw die aangifte deed , dit doet voor het geld.
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:48 schreef quirina het volgende:
Waarom ging Leontine dan weer daarna verder met Marco?
Als je weet wat je man uitgevreten heeft met een KIND dan ga je toch geen toneelstuk opvoeren dat je weer een relatie hebt met je ex?
Geld, roem en status?
Sourydonderdag 16 december 2021 @ 19:53
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:52 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]
Pardon? Zeg je nu dat de vrouw die aangifte deed , dit doet voor het geld.
[..]
Geld, roem en status?
Hahaha
Incadonderdag 16 december 2021 @ 19:55
Ik ontken alle aantijgingen die tot dusverre alleen uit de media mocht vernemen aldus Marco.
Incadonderdag 16 december 2021 @ 19:56
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:48 schreef quirina het volgende:
Waarom ging Leontine dan weer daarna verder met Marco?
Als je weet wat je man uitgevreten heeft met een KIND dan ga je toch geen toneelstuk opvoeren dat je weer een relatie hebt met je ex?
Toen wist ze dat nog niet met kinderen is later naar buiten gekomen
LagerthaQueenOfKattedonderdag 16 december 2021 @ 19:57
quote:
Weer Smulders die bezig is. :r
Marondonderdag 16 december 2021 @ 19:59
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 17:23 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik kwam deze tegen :@

[ afbeelding ]
Jeetje…hij valt toch hopelijk niet ook nog op jonge jongetjes..? 😕
Incadonderdag 16 december 2021 @ 20:01
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:47 schreef ootjekatootje het volgende:
Leontine wist het dus al vanaf februari 2020
Nee dat ging over dat vreemd gaan van hem
Guanabanadonderdag 16 december 2021 @ 20:01
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 20:01 schreef Inca het volgende:

[..]
Nee dat ging over dat vreemd gaan van hem
Nee de moeder van het slachtoffer heeft haar in februari 2020 op de hoogte gesteld.
Sourydonderdag 16 december 2021 @ 20:01
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:59 schreef Maron het volgende:

[..]
Jeetje…hij valt toch hopelijk niet ook nog op jonge jongetjes..? 😕
_O-
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 20:04
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:42 schreef luxerobots het volgende:

[..]
Hier dacht ik laatst nog aan.

En ik weet ook dat er een user rondhing die wel erg fanatiek was met het verhaal dat Michael Jackson absoluut geen pedo zou kunnen zijn. Een soort Za eigenlijk.
Dat was @michaelmoore en dat ging inderdaad eindeloos door en jij ging er dan weer tegenin.
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 20:04
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:48 schreef ootjekatootje het volgende:
Telegraaf had een artikel klaarliggen van vieze Edwin over deze moeder en haar dochter. Dat is door team Borsato tegengehouden.
Wat weet je daarvan dan? En sinds wanneer laat de Telegraaf zich beperken in wat zij als nieuws naar buiten willen brengen?
fleurildonderdag 16 december 2021 @ 20:04
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:56 schreef Inca het volgende:

[..]
Toen wist ze dat nog niet met kinderen is later naar buiten gekomen
Volgens Yvonne heeft de moeder van het slachtoffer haar in februari 2020 op de hoogte gesteld.
Guanabanadonderdag 16 december 2021 @ 20:06
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 20:04 schreef Tengano het volgende:

[..]
Wat weet je daarvan dan? En sinds wanneer laat de Telegraaf zich beperken in wat zij als nieuws naar buiten willen brengen?
Daar wilde/kon Yvonne verder niks over zeggen, alleen dat.
SEMTEXdonderdag 16 december 2021 @ 20:12
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:47 schreef ootjekatootje het volgende:
Leontine wist het dus al vanaf februari 2020
Wtf :o
rvtmdonderdag 16 december 2021 @ 20:15
Leontien en de kids hadden misschien wel gehoord van de situatie van dat meisje, maar misschien heeft Marco alles ontkend. En nu doet ze aangifte.... vandaar dat ze helemaal van slag zijn, die Borsatootjes.
Incadonderdag 16 december 2021 @ 20:16
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 20:01 schreef Guanabana het volgende:

[..]
Nee de moeder van het slachtoffer heeft haar in februari 2020 op de hoogte gesteld.
Je hebt gelijk godsamme zeg niet meer bij te houden de viezeriken
Zal die ook aan zijn eigen kinderen hebben gezeten?
Andromachedonderdag 16 december 2021 @ 20:22
WTF,Leontine is al 1,5 jaar op de hoogte, anderhalf jaar! En dan nog bij hem blijven. Laag zelfbeeld en niet zelfstandig e.d., ok, maar met deze kennis nog steeds blijven, gat-ver-damme, ze is net zo ziek als Marco.

[edit] bijna 2 jaar! Sorry, ik dacht juli 2020 te hebben gehoord.
Guanabanadonderdag 16 december 2021 @ 20:24
Zij zit waarschijnlijk ook op een bepaalde manier in zijn macht. Als je ziet hoe Marco met vrouwen omgaat, dan zou het me sterk lijken dat het er in zijn eigen huwelijk wel normaal aan toe gaat.

Probeer nog maar eens een beetje normaal voor jezelf te kiezen en de situatie te beoordelen zoals hij is als je al 20 jaar met zo'n gast bent en het hele leventje en gedoe dat daarbij hoort.
Noekdonderdag 16 december 2021 @ 20:28
Tenzij Leontine echt dacht dat zij uit was op wraak zoals Marco vast iedereen wil laten geloven.
Zoals hij haar denk ik wel meer heeft wijsgemaakt. Za zegt zelf dat hij heel intens is. Een intense leugenaar is het iig.
Medusa666donderdag 16 december 2021 @ 20:30
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 20:16 schreef Inca het volgende:

[..]
Je hebt gelijk godsamme zeg niet meer bij te houden de viezeriken
Zal die ook aan zijn eigen kinderen hebben gezeten?
Dat laatste vraag ik mij ook af…
Ik zag wel een filmpje waarin dochter en vader op elkaar mond zoende na een concert samen. Maar dat hoeft niks te betekenen.

Maar als je aantrokken voelt tot minderjarigen.. wie weet tot je eigen kinderen? Kinderen weten misschien ook niet beter.
Guanabanadonderdag 16 december 2021 @ 20:30
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 20:28 schreef Noek het volgende:
Een intense leugenaar is het iig.
Een jokkebrok noemt hij dat zelf dan hè, hij had gejokt.
Noekdonderdag 16 december 2021 @ 20:31
quote:
81s.gif Op donderdag 16 december 2021 20:30 schreef Guanabana het volgende:

[..]
Een jokkebrok noemt hij dat zelf dan hè, hij had gejokt.
Vrouwen, drank en kinderen.. giftige cocktail
letmehearyouscreamdonderdag 16 december 2021 @ 20:34
Nou, nou, incest is dan nog wel weer een stapje verder.
Medusa666donderdag 16 december 2021 @ 20:40
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 20:31 schreef Noek het volgende:

[..]
Vrouwen, drank en kinderen.. giftige cocktail
Nee marco is zelf die giftige cocktail voor anderen
Medusa666donderdag 16 december 2021 @ 20:43
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 20:34 schreef letmehearyouscream het volgende:
Nou, nou, incest is dan nog wel weer een stapje verder.
. Tja wie weet wat er nog meer is? Ik had persoonlijk kindermisbruik ook nooit verwacht van marco.
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 20:45
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 20:31 schreef Noek het volgende:

[..]
Vrouwen, drank en kinderen.. giftige cocktail
Nee, Marco zelf is de giftige cocktail.

Ow, dubbel zie ik :@
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 20:48
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 20:01 schreef Inca het volgende:

[..]
Nee dat ging over dat vreemd gaan van hem
Nee, de moeder van het slachtoffer heeft persoonlijk contact gehad toen het uit was met Marco.
Daarna heeft Leontine nooit iets van zich laten horen.
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 20:49
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 20:43 schreef Medusa666 het volgende:

[..]
. Tja wie weet wat er nog meer is? Ik had persoonlijk kindermisbruik ook nooit verwacht van marco.
Die Marco met zunne Juice kanaal :+
mailydonderdag 16 december 2021 @ 20:51
Jemig die Leon10 .... :X
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 20:54
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 20:04 schreef Tengano het volgende:

[..]
Wat weet je daarvan dan? En sinds wanneer laat de Telegraaf zich beperken in wat zij als nieuws naar buiten willen brengen?
Telegraaf trok zijn keutel in toen, ze eiste eerst de bewijsstukken van de moeder, dreigde het stuk over het misbruik en Marco bekend te maken. Het artikel lag al klaar.
Vervolgens heeft Marco daar een stokje voor gestoken.

Smerige ratten zijn het, Anouk wist dit dus ook. Echt om te kotsen die schijnheiligheid.

Dit was dus in maart, Leontine wist het vanaf februari. Ra ra ra, van wie wist de Telegraaf het?
Niet van Marco, niet van het slachtoffer, niet van de juicekanalen…
Wat een vuil wijf is Leontine toch, en nu snel haar botoxsnor drukken.
ChipsZak.donderdag 16 december 2021 @ 20:54
Juice.

gp6ZXk.gif

:@ Moest hem even maken.

[ Bericht 2% gewijzigd door ChipsZak. op 16-12-2021 21:02:33 ]
Medusa666donderdag 16 december 2021 @ 21:02
Leon10 doet mij dus echt denken aan een vrouw die een man had, die aan haar dochter zat. Zo dacht zij dat haar bloedeigen dochter overdreef en dat haar man met die vieze kus in haar nek het echt niet zo bedoelde :’) Die vrouw deed mij dus echt denken aan leontine zowel qua uiterlijk als innerlijk.

Die vrouw zat altijd anderen advies te geven, behulpzaam te zijn voor anderen en alsof ze zelf nooit hulp nodig had. Ze deelde amper iets van haarzelf als het slecht met haar ging en alsof zij het ultieme voorbeeld was voor andere vrouwen. Een goede relatie, strong independent woman etc. Ze was en is een grote directeur van een organisatie. Toen de scheiding kwam.. kwamen zoveel verschrikkelijke dingen tevoorschijn (die man was talloze keren vreemdgegaan) en meer dingen waarvan je denkt ‘hoe had zo’n behulpzame en sterke, gestudeerde onafhankelijke vrouw dit ooit kunnen laten gebeuren? En waarom is dit nu pas uitgekomen?

Deze vrouw kon trouwens helemaal niet alleen zijn zonder een man en zijn liefde die hij dan gaf. Ze heeft wel een problematische jeugd gehad waarbij ze in weeshuizen heeft gewoond.

Wie weet dat Leontine ook een problematische jeugd heeft gehad waardoor ze op viezeriken/ narcisten valt en extreem naief is voor die leugens (ondanks ze verder vast een intelligente lieve vrouw zal zijn) Die mannen waarop die vrouw viel waren ook van die vieze iets te behulpzame en aanrakerige mannen :r
Draak31donderdag 16 december 2021 @ 21:24
Wtf dit is echt heel erg ziek. Dit is echt bizar.
Perrindonderdag 16 december 2021 @ 21:28
quote:
4s.gif Op donderdag 16 december 2021 21:24 schreef Draak31 het volgende:
Wtf dit is echt heel erg ziek. Dit is echt bizar.
Dit topic?
ikweethetooknietdonderdag 16 december 2021 @ 21:44
image?url=https%3A%2F%2Fcdn-assets.ziniopro.com%2Fvar%2Fsite_7012%2Fstorage%2Fimages%2Fmedia2%2Fcover258%2F760653-1-dut-NL%2Fcover2.jpg%3Ft%3Dipad_portrait_cover&w=640&q=75
cinnamongirldonderdag 16 december 2021 @ 21:48
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:48 schreef ootjekatootje het volgende:
Telegraaf had een artikel klaarliggen van vieze Edwin over deze moeder en haar dochter. Dat is door team Borsato tegengehouden.
Huh? De Smuldertjes waren en zijn toch zo dik met de Borsato’s? Waarom zou Edwin dan het risico nemen om Marco te outen door het verhaal over deze moeder en dochter te plaatsen?
SEMTEXdonderdag 16 december 2021 @ 21:51
quote:
17s.gif Op donderdag 16 december 2021 20:54 schreef ChipsZak. het volgende:
Juice.

[ afbeelding ]

:@ Moest hem even maken.
Ik ben zo allergisch voor die beker jongens.
fleurildonderdag 16 december 2021 @ 21:52
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 21:48 schreef cinnamongirl het volgende:

[..]
Huh? De Smuldertjes waren en zijn toch zo dik met de Borsato’s? Waarom zou Edwin dan het risico nemen om Marco te outen door het verhaal over deze moeder en dochter te plaatsen?
De telegraaf zou het outen, volgens mij noemt Yvonne voor dit Smulders niet, hij is ook geen stukjes schrijver daar maar alleen fotograaf
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 22:03
lRDxVg.gif

Wij zijn op zoek naar Marco B }:|

Deze persoon is herkenbaar aan zijn gekunstelde opgewektheid danwel zijn theatrale tragische blik, eea afhankelijk van de omstandigheden. Ook kan het zijn dat deze persoon zingt danwel zoete woorden uitspreekt ten einde u te kunnen inpalmen. Het gezang dat deze persoon mogelijk voortbrengt doet veelal denken aan kutmuziek. En daarnaast kan het ook zo zijn dat deze persoon een geur van koemest bij zich draagt.

Komt u deze persoon tegen, kijk hem dan niet recht in de ogen en benader deze persoon in geen geval. Wend uw blik in dat geval af, tracht rustig te blijven en beweeg u in tegenovergestelde richting ter bescherming van uzelf.

Kent u of herkent u deze persoon, of zijn deze beschreven gedragingen voor u herkenbaar, of weet u anders wat zijn mogelijke verblijfsplaats is, dan zouden wij graag in contact met u komen.

Bel in dat geval het nummer van uw lokale opsporingsdienst of neem anders contact op met John van den Heuvel, misdaadverslaggever van RTL5.

Dank voor uw aandacht en wees op uw hoede.

[ Bericht 0% gewijzigd door Tengano op 17-12-2021 01:24:23 ]
MacDeMarcodonderdag 16 december 2021 @ 22:27

_O-
mailydonderdag 16 december 2021 @ 22:32
quote:
Arme Trijntje -O-
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 22:33
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 21:48 schreef cinnamongirl het volgende:

[..]
Huh? De Smuldertjes waren en zijn toch zo dik met de Borsato’s? Waarom zou Edwin dan het risico nemen om Marco te outen door het verhaal over deze moeder en dochter te plaatsen?
En toch deden ze het, zie interview van 12 maart. Hup alle minnaressen van Marco in de media.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 22:35
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 19:55 schreef Inca het volgende:
Ik ontken alle aantijgingen die tot dusverre alleen uit de media mocht vernemen aldus Marco.
Ja, woordjes netjes op de weegschaal.
KnalPoenanidonderdag 16 december 2021 @ 22:39
Heb me aan die laatste video gewaagd van Yvonne.
Zij zegt dat Marco op 1-1-2020 hun huis heeft verlaten en dat ze in februari bekend maakten dat ze gingen scheiden. Toen dat bekend werd heeft de moeder van het meisje Leontien gebeld (die ze toch goed moet kennen lijkt mij) om het te vertellen. Leontien reageerde kort en heeft vervolgens nooit meer iets van zich laten horen.

En Yvonne zegt ook dat Evert liegt als hij zegt dat de moeder van het meisje contact heeft gezocht met hem. Het was juist andersom. De Telegraaf wilde er een artikel over schrijven en hadden via via gehoord dat zij bewijzen zouden hebben (opname en dagboek) en die ‘eisten’ ze op. Daar wilden moeder en dochter niet aan mee werken. Dochter was immers nog niet klaar om aangifte te doen en al helemaal niet om met de pers te praten.
Als dat waar is is het wel erg dat het nu andersom gebracht wordt …
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 22:42
quote:
:r

Verraad van collega’s? Je bent een viezerd of je bent het niet.

Verraad… die kerel wordt verdacht van seksuele handelingen bij een minder jarig kind.
Natuurlijk neemt men afstand. Minimaal 1,5 meter, misschien is Marco daarom al vanaf 2020 zo depressief, omdat die niet kan kussen en snuffelen aan jonge meiden.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 22:43
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 22:39 schreef KnalPoenani het volgende:
Heb me aan die laatste video gewaagd van Yvonne.
Zij zegt dat Marco op 1-1-2020 hun huis heeft verlaten en dat ze in februari bekend maakten dat ze gingen scheiden. Toen dat bekend werd heeft de moeder van het meisje Leontien gebeld (die ze toch goed moet kennen lijkt mij) om het te vertellen. Leontien reageerde kort en heeft vervolgens nooit meer iets van zich laten horen.

En Yvonne zegt ook dat Evert liegt als hij zegt dat de moeder van het meisje contact heeft gezocht met hem. Het was juist andersom. De Telegraaf wilde er een artikel over schrijven en hadden via via gehoord dat zij bewijzen zouden hebben (opname en dagboek) en die ‘eisten’ ze op. Daar wilden moeder en dochter niet aan mee werken. Dochter was immers nog niet klaar om aangifte te doen en al helemaal niet om met de pers te praten.
Als dat waar is is het wel erg dat het nu andersom gebracht wordt …
Yup.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 22:44
Ff shownieuws kijken.
Incadonderdag 16 december 2021 @ 22:45
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 22:44 schreef ootjekatootje het volgende:
Ff shownieuws kijken.
:Y :Y
Incadonderdag 16 december 2021 @ 22:53
Marco zou Yvonne toch ook voor de rechter slepen?
Niks meer van gehoord.
Marondonderdag 16 december 2021 @ 22:55
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 22:32 schreef maily het volgende:

[..]
Arme Trijntje -O-
Trijntje kan wel tegen een stootje…😅
ikweethetooknietdonderdag 16 december 2021 @ 23:04
En weer lekker roeren in de stront nu bij shownieuws _O- _O- *O* *O* *O*
Anouk in het zwart met de rug naar de camera en helemaal stil :o _O- _O-
ChipsZak.donderdag 16 december 2021 @ 23:08
quote:
9s.gif Op donderdag 16 december 2021 21:51 schreef SEMTEX het volgende:

[..]
Ik ben zo allergisch voor die beker jongens.
Ik vind ‘m wel juicy.
ikweethetooknietdonderdag 16 december 2021 @ 23:08
Even een close up van Anouk en sjaggie _O-
Ze is gebeld door slachtoffers en therapeuten
Nu heeft ze het licht gezien :') :|W
Incadonderdag 16 december 2021 @ 23:08
quote:
6s.gif Op donderdag 16 december 2021 23:04 schreef ikweethetookniet het volgende:
En weer lekker roeren in de stront nu bij shownieuws _O- _O- *O* *O* *O*
Anouk in het zwart met de rug naar de camera en helemaal stil :o _O- _O-
Die heeft op der kop gekregen
DKUpdonderdag 16 december 2021 @ 23:10
Anouk wist van niks blablabla
ikweethetooknietdonderdag 16 december 2021 @ 23:10
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 23:08 schreef Inca het volgende:
Die heeft op der kop gekregen
En die walgelijke vent van haar ook *O*
DKUpdonderdag 16 december 2021 @ 23:11
Anouk is het slachtoffer whahahaha
Incadonderdag 16 december 2021 @ 23:13
quote:
10s.gif Op donderdag 16 december 2021 23:11 schreef DKUp het volgende:
Anouk is het slachtoffer whahahaha
Mooie twist aandacht is van Marco af
DKUpdonderdag 16 december 2021 @ 23:14
Anouk is ingelicht hoe het werkt met seksueel misbruik.
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 23:20
Geprobeerd om de vouwen een beetje recht te strijken maar het kwaad is al geschied.
En ze was nou weer boos in plaats van dat ze zich er rot of beschaamd over voelde.

Ik schakelde helaas te laat in dus heb haar net geen sorry of het spijt me horen zeggen :+
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 23:26
Moet ze d’r mond houden van die advocate, _O-

Ik wist het niet, ik wist het niet, _O-

Vuil secreet, ze wist dit al vanaf februari 2020. Beetje sorry zeggen voor de uitzending van 14 december, ze wist dit al 1,5 jaar.
Draak31donderdag 16 december 2021 @ 23:29
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 23:26 schreef ootjekatootje het volgende:
Moet ze d’r mond houden van die advocate, _O-

Ik wist het niet, ik wist het niet, _O-

Vuil secreet, ze wist dit al vanaf februari 2020. Beetje sorry zeggen voor de uitzending van 14 december, ze wist dit al 1,5 jaar.
Hoe weet je dat ze dit al vanaf feb 2020 weet? Als dat waar is dan is dat een gigantische schande.
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 23:30
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 23:26 schreef ootjekatootje het volgende:
Moet ze d’r mond houden van die advocate, _O-

Ik wist het niet, ik wist het niet, _O-

Vuil secreet, ze wist dit al vanaf februari 2020. Beetje sorry zeggen voor de uitzending van 14 december, ze wist dit al 1,5 jaar.
Ik vond het wel jammer dat die advocate haar onderbrak in Anouk's verhaal want je kon voelen dat ze zich steeds verder klem lulde. Zonde. Maar ik denk niet dat ze in hun doel van rehabilitatie zijn geslaagd. Kijken wat Angela er morgen over schrijft. Die is gelukkig niet te voorzichtig ^O^
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 23:31
quote:
14s.gif Op donderdag 16 december 2021 23:29 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Hoe weet je dat ze dit al vanaf feb 2020 weet? Als dat waar is dan is dat een gigantische schande.
Lees ff terug, of kijk die video van Yvonne, het was niet team Marco of de moeder met de slachtoffers, die toen met de media gepraat hebben.

En hou in je achterhoofd dat Anouk en Leontine heel close zijn.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 23:34
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 23:30 schreef Tengano het volgende:

[..]
Ik vond het wel jammer dat die advocate haar onderbrak in Anouk's verhaal want je kon voelen dat ze zich steeds verder klem lulde. Zonde. Maar ik denk niet dat ze in hun doel van rehabilitatie zijn geslaagd. Kijken wat Angela er morgen over schrijft. Die is gelukkig niet te voorzichtig ^O^
Die advocaat onderbrak haar en zegt ook letterlijk tegen haar nu ff geen antwoord geven…

Contact gaat niet verlengd worden voor Anouk bij shownieuws.
Tenganodonderdag 16 december 2021 @ 23:35
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 23:34 schreef ootjekatootje het volgende:
Die advocaat onderbrak haar en zegt ook letterlijk tegen haar nu ff geen antwoord geven…

Contact gaat niet verlengd worden voor Anouk bij shownieuws.
Het was aflevering damage control :|W
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 23:37
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 23:14 schreef DKUp het volgende:
Anouk is ingelicht hoe het werkt met seksueel misbruik.
Ja, die lag al gestrekt bij de psycholoog op de bank gisteren, wat een ellende kreeg zij over haar heen… Nou nou, zou er een kern van waarheid zijn?

Anouk kan zich nog niet voorstellen hoe het voor degene is die aangifte gedaan heeft tegen Marco. Nee, weer haar ellende. Echt dit soort mensen moeten echt van de buis af. Gewoon weg ermee.
ootjekatootjedonderdag 16 december 2021 @ 23:39
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 23:35 schreef Tengano het volgende:

[..]
Het was aflevering damage control :|W
Nou mislukt. Wat een figuur.
Draak31donderdag 16 december 2021 @ 23:46
Grote schande dit. Kots loopt mij in de mond.

quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 23:31 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Lees ff terug, of kijk die video van Yvonne, het was niet team Marco of de moeder met de slachtoffers, die toen met de media gepraat hebben.

En hou in je achterhoofd dat Anouk en Leontine heel close zijn.
Ik heb het gekeken. Bizar dit. Misselijkmakend zelfs.
quirinadonderdag 16 december 2021 @ 23:48
Ik heb t niet gekeken, maar bizar.
Majoraandonderdag 16 december 2021 @ 23:57
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 23:14 schreef DKUp het volgende:
Anouk is ingelicht hoe het werkt met seksueel misbruik.
Ik vond die advocate aan de telefoon (over voorrang deze zaak) ook niet echt gelukkig in haar woordkeus. Ze zei iets van er liggen zoveel zedenzaken te wachten, ook ernstige
Alsof ze een waardeoordeel geeft over deze zaak. Dat is ook vaak een issue met niet aan durven geven, was het wel erg genoeg wat mij is overkomen, etc.
Tenganovrijdag 17 december 2021 @ 00:01
Over drie maanden is The Passion alweer dus daar zijn al mensen mee bezig om dat in elkaar te zetten en liedjes te kiezen. Heel vaak zitten daar ook liedjes van Marco bij omdat ze naast de nederlandstaligheid ook over gevoel, tragiek en verraad gaan. Ik sluit niet uit, omdat de EO toch een meer christelijke omroep is dat ze met wat er nu speelt en mogelijke ontboezemingen die nog gaan volgen, hier toch rekening mee gaan houden.
ootjekatootjevrijdag 17 december 2021 @ 00:02
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 23:13 schreef Inca het volgende:

[..]
Mooie twist aandacht is van Marco af
Nee niet, de beerput loopt over. Die lui denken allemaal met van alles en nog wat weg te komen.
Vroeger was het een vaste kliek, handje boven elkaars hoofd en boos doen en door.

Nu zit er een laag juice tussen wat niet betaald wordt door John de mol en die klappen er alles maar uit.
Het is maar goed dat Patty er niet zit, want dat portret had meteen de koffers kunnen pakken.

Voor ons, burgervolk is het te hopen dat ze die Gooise meuk bij het afval zetten en eens leuke mensen aan die desk zetten.
ootjekatootjevrijdag 17 december 2021 @ 00:07
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 23:57 schreef Majoraan het volgende:

[..]
Ik vond die advocate aan de telefoon (over voorrang deze zaak) ook niet echt gelukkig in haar woordkeus. Ze zei iets van er liggen zoveel zedenzaken te wachten, ook ernstige
Alsof ze een waardeoordeel geeft over deze zaak. Dat is ook vaak een issue met niet aan durven geven, was het wel erg genoeg wat mij is overkomen, etc.

Nou ja de aanklacht was duidelijk toch?
Handjes op plekken waar die niet horen tot aan vingers onder de rok tussen de benen. Dat staat in de aangifte.

Er zullen zeker verkrachtingszaken zijn op de plank van minderjarigen van onder de tien. Marco is veel belangrijker natuurlijk. :N
Maar deze zaak krijgt voorrang en iedereen ziet het belang in van het aanpakken van seksueel misbruik bij minderjarigen, hopelijk gaan de andere zaken hierdoor ook voorrang krijgen.
DKUpvrijdag 17 december 2021 @ 00:10
quote:
0s.gif Op donderdag 16 december 2021 23:57 schreef Majoraan het volgende:

[..]
Ik vond die advocate aan de telefoon (over voorrang deze zaak) ook niet echt gelukkig in haar woordkeus. Ze zei iets van er liggen zoveel zedenzaken te wachten, ook ernstige
Alsof ze een waardeoordeel geeft over deze zaak. Dat is ook vaak een issue met niet aan durven geven, was het wel erg genoeg wat mij is overkomen, etc.

Inderdaad, waarom zou dit niet ernstig zijn.
Tenganovrijdag 17 december 2021 @ 00:11
En met het voortrekken van die zaak, nu dus helemaal op nummer 1! moeten vast ook Grapperhaus en Rutte in dit besluit betrokken zijn. Het OM en het ministerie van justitie is er om de samenleving te beschermen en de (rechts)orde te bewaken en te managen en Rutte en Grapperhaus zijn hiervoor eindverantwoordelijk. Heel heavy dat het gebepotel van Marco dus zo escaleert dat de hoogste registers moeten worden opengetrokken.

En morgen krijgen we dus (via Knoops) weer een statement van Marco dat het onderzoek zo snel mogelijk wordt gestart, en dit een direct gevolg is van het verzoek dat Marco bij het OM heeft neergelegd.
supernigervrijdag 17 december 2021 @ 00:17
Anouk met haar zure kop bij Shownieuws. :')
En die Guido is een Anouk simp.
Tenganovrijdag 17 december 2021 @ 00:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 00:02 schreef ootjekatootje het volgende:
Nee niet, de beerput loopt over. Die lui denken allemaal met van alles en nog wat weg te komen.
Vroeger was het een vaste kliek, handje boven elkaars hoofd en boos doen en door.

Nu zit er een laag juice tussen wat niet betaald wordt door John de mol en die klappen er alles maar uit.
Het is maar goed dat Patty er niet zit, want dat portret had meteen de koffers kunnen pakken.

Voor ons, burgervolk is het te hopen dat ze die Gooise meuk bij het afval zetten en eens leuke mensen aan die desk zetten.
Ik vindt die juice kanalen ook wel leuk. Heb vanmiddag dat Roddelpraat zitten kijken en dat was absoluut vermakelijk. En iedereen kan zo'n kanaal beginnen. Je het er nauwelijks iets voor nodig. En je ziet dat mediakrant en de TV programma's heel serieus inspelen op de content van die juicekanalen. Ze kunnen er niet meer om heen en doen dat ook niet.

En daarnaast zijn die kanalen best wel bedreigend zie je nu. Het is een soort van gezonde :? concurentie met de TV zenders waardoor zelfs mensen als Anouk of hotemetoot Bram Moscovicz de mond gesnoerd kan worden. De impact van die kanalen is zelfs zo groot dat Marco nu gecancelled is, zich nergens meer durft te vertonen en zelfs Erica Meiland nog veiliger is in de Albert Heijn.
Tenganovrijdag 17 december 2021 @ 00:33
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 00:17 schreef superniger het volgende:
Anouk met haar zure kop bij Shownieuws. :')
En die Guido is een Anouk simp.
Team vuistdiep.
Edje_NL_vrijdag 17 december 2021 @ 00:38
Dit topic moet eigenlijk als sub titel
The Entertainment Group hebben, maar grapjes of gedachtes pikken en quoten he.. Is er niet. Jij
User je weet wel zelf 🤣😝
Edje_NL_vrijdag 17 december 2021 @ 00:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 00:33 schreef Tengano het volgende:

[..]
Team vuistdiep.
Pizza Marcorona

Maanzaad?

Geen idee.. Niet best, maar beetje luchtig is ook leuk hoop ik. Godver wat een verhaal :%
ootjekatootjevrijdag 17 december 2021 @ 00:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 00:29 schreef Tengano het volgende:

[..]
Ik vindt die juice kanalen ook wel leuk. Heb vanmiddag dat Roddelpraat zitten kijken en dat was absoluut vermakelijk. En iedereen kan zo'n kanaal beginnen. Je het er nauwelijks iets voor nodig. En je ziet dat mediakrant en de TV programma's heel serieus inspelen op de content van die juicekanalen. Ze kunnen er niet meer om heen en doen dat ook niet.

En daarnaast zijn die kanalen best wel bedreigend zie je nu. Het is een soort van gezonde :? concurentie met de TV zenders waardoor zelfs mensen als Anouk of hotemetoot Bram Moscovicz de mond gesnoerd kan worden. De impact van die kanalen is zelfs zo groot dat Marco nu gecancelled is, zich nergens meer durft te vertonen en zelfs Erica Meiland nog veiliger is in de Albert Heijn.
Ik trek dat gelurkt aan die fles beter dan een talkshow met tig reclameblokken. En voor serieus nieuws kijk ik de livestream van de tweede kamer, das ook goede juice trouwens. Beter dan een Wouter en Floor bij Beau, prima juice tijdens de strijk en de was.

Dat hele kliekje blaast zichzelf wel op, totaal oninteressant wat er aan die desk besproken wordt.
Ze zijn nu ook altijd te laat met nieuwtjes.

[ Bericht 4% gewijzigd door ootjekatootje op 17-12-2021 00:48:18 ]
Tenganovrijdag 17 december 2021 @ 00:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 00:40 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Ik trek dat gelurkt aan die fles beter dan een talkshow met tig reclameblokken. En voor serieus nieuws kijk ik de livestream van de tweede kamer, das ook goede juice trouwens. Beter dan een Wouter en Floor bij Beau, prima juice tijdens de strijk en de was.
Het is allemaal wat losser, wat vrijer en ook spontaner. Soms gewoon vet over de schreef maar dat kan daar tenminste. Die andere programma's daar zitten mensen allemaal zo opgeprikt en iedereen is vooral heel erg bezig met hoe hij overkomt. Zo gecontroleerd en bedacht allemaal.

Er zit best wel een heel groot verschil in en ik vermoed dat John de Mol nog wel iets gaat leren van deze eenpitters en we die invloeden binnenkort te zien krijgen.
ootjekatootjevrijdag 17 december 2021 @ 00:54
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 00:38 schreef Edje_NL_ het volgende:
Dit topic moet eigenlijk als sub titel
The Entertainment Group hebben, maar grapjes of gedachtes pikken en quoten he.. Is er niet. Jij
User je weet wel zelf 🤣😝
Ok
Edje_NL_vrijdag 17 december 2021 @ 01:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 01:09 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
O te spannend dit, ik ga snel naar bed truste!
De meeste dromen zijn bedrog, maar helaas ik blijf voorlopig toch.

Best aardig en proef je gevoel
even aangezien
naast wat ik bedoeeell..

Je kijkt mij aan en wat ik zeg...
is waarschijnlijk moooooorggggen weeeeeggg :D ..
ootjekatootjevrijdag 17 december 2021 @ 01:22
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 01:15 schreef Edje_NL_ het volgende:

[..]
De meeste dromen zijn bedrog, maar helaas ik blijf voorlopig toch.

Best aardig en proef je gevoel
even aangezien
naast wat ik bedoeeell..

Je kijkt mij aan en wat ik zeg...
is waarschijnlijk moooooorggggen weeeeeggg :D ..
_O- , slaap lekker.
Edje_NL_vrijdag 17 december 2021 @ 01:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 01:22 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
_O- , slaap lekker.
U ook en de rest van de lurkers ook O+
Maronvrijdag 17 december 2021 @ 02:10
Wordt Katootje in het Ootje genomen ?😅
Welterusten @allemaal..
De meeste dromen zijn bedrog,
Maar morgenochtend zijn ze er nog..
Niet te geloven, je kan het niet bevatten
Zal me benieuwen of ik de slaap nog kan vatten
Leon10 was dus op de hoogte van alle ellende
En dan willens en wetens deelnemen aan die bende
Gelukkig heeft St Nicolaas het land al verlaten
Anders had hij wellicht het leven gelaten..
Heey… dat zou een mooie songtekst zijn (geweest)😕
Draakselvrijdag 17 december 2021 @ 02:14
Na alles heeft hij dit verdiend, zij weet het!
Oh nee dat is weer een andere grote zanger
Edje_NL_vrijdag 17 december 2021 @ 04:22
@ToT 😢 help fotoshop stuk

Screenshot-20211217-042043-Gallery.jpg
Bennyvrijdag 17 december 2021 @ 07:10
Deze reeks zou ook in een avondklockdown moeten
supernigervrijdag 17 december 2021 @ 07:45
https://www.mediacourant.(...)s-na-victim-blaming/

quote:
Borsato-bestie Anouk Smulders weigert excuses na victim blaming
Anouk Smulders heeft gereageerd op haar walgelijke tv-optreden in Shownieuws. Ze vindt dat haar reactie op de Marco Borsato-aangifte ‘primair en emotioneel’ was, maar weigert excuses te maken.

Shownieuws heeft het nieuws over de aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato dinsdagavond besproken met ‘deskundigen’ die een persoonlijke band met hem hebben, zónder dat te benoemen. Ze waren stuk voor stuk druk in de weer om zijn vermeende slachtoffer (22) verdacht te maken. En dan met name Anouk Smulders, de bestie van Leontine.

Rehabilitatie van Anouk
Naast Anouk heeft ook collega Bram Moszkowicz, wiens zoon de manager is van dochter Jada Borsato, voor massale walging gezorgd bij kijkers. Ten eerste vindt men het bizar dat Shownieuws persoonlijk betrokkenen opvoert als onafhankelijk deskundigen, ten tweede vindt men het verachtelijk dat zij een podium krijgen voor victim blaming.

Aanvankelijk probeerde Shownieuws om het relletje te sussen en er verder niet op in te gaan, maar gisteren – twee dagen na de bizarre uitzending – kwam het programma er alsnog op terug. Natacha Harlequin, die wél een moreel kompas heeft, werd ingezet om Anouk te rehabiliteren. Dat is echter niet gelukt.

Geen excuses, wel huilie
Anouk hield een héél verhaal, maar het belangrijkste bleef uit: excuses. Bovendien begon ze heel erg huiliehuilie te doen over alle kritische reacties die ze, terecht, heeft ontvangen nadat ze zich herhaaldelijk op televisie afvroeg waarom het vermeende slachtoffer zo lang heeft gewacht om naar de politie te gaan. Wat overigens aantoonbaar onjuist is.

Natacha heeft gisteren in de uitzending van Shownieuws uiteengezet welk traject slachtoffers in zedenzaken doorlopen. Dan richt ze zich tot haar collega: “En Anouk, ik heb naar je gekeken hè op tv, je was emotioneel. Ik begrijpt dat je veel over je heen hebt gekregen en dat raakt mij dan ook weer als collega van jou.”

Anouk daarop: “Ik ben blij dat je dit op deze manier uitlegt, want ik heb inderdaad twee dagen geleden in die uitzending – toen dit naar voren kwam – primair en emotioneel gereageerd.”

Primair en emotioneel
Primair en emotioneel, zo kun je het ook noemen inderdaad. Anouk: “Mijn reactie was gelijk: ‘Ga onmiddellijk naar de politie!’ Daar zijn heel veel reacties op gekomen. Het merendeel wil ik niet eens aanstippen, want dat was behoorlijk heftig.”

Ah, huiliehuilie. En verder? “Wat ik wel wil aanstippen is dat een therapeut mij ook benaderd heeft en ook slachtoffers en daar heb ik contact mee gehad. De therapeut heeft mij precies het proces uitgelegd wat jij vertelt. Ik had daar geen idee van dat vrouwen of vermeende slachtoffers er vaak lang over doen om dat überhaupt naar buiten te brengen.”

Fatsoen moet je doen
Wat zei die therapeut nog meer? “Dat een opmerking zoals ik die plaatste, dat dat vaak een rem geeft aan vrouwen om het te melden, omdat ze zich dan niet gehoord voelen, waardoor ze denken: ik ga toch niet geloofd worden. Ik ben blij dat er ook mensen zijn die op een fatsoenlijke manier mailen of contact met mij hebben gezocht om dat uit te leggen.”

Heel netjes inderdaad. Het fatsoen dat Anouk drie kwartier lang terzijde schoof in de dinsdaguitzending van Shownieuws. “Mijn reactie was inderdaad van iemand die dit proces niet kent. (…) Ik zou als vrouw en ook als moeder als eerste denken: je gaat onmiddellijk naar de politie!”

Geen excuses
Oké, lang verhaal. Komen dan nu eindelijk die excuses van Anouk? “Laat me nog één keer duidelijk zeggen dat het natuurlijk nooit, echt nooit mijn bedoeling is geweest om vrouwen die hiermee te maken hebben te remmen in het feit dat ze aangifte willen doen. Dat wilde ik heel graag nog zeggen.”

Geen excuses dus. Tijd om de aandacht weer te verleggen naar Anouk, want zíj is natuurlijk het grote slachtoffer in dit verhaal. Story-baas Guido den Aantrekker, de werkgever van haar eveneens in opspraak geraakte man Edwin: “Ik heb gezien wat voor bagger jij over je heen hebt gekregen. Ik ken jou als een zeer integer persoon.”

‘Even aandacht hiervoor!’
Guido wil aandacht voor het leed van Anouk. “Ik heb de uitzending thuis gezien en zag dat jij ook echt vanuit je hart reageerde en het je als moeder oprecht afvroeg. Ik wil dat toch even gezegd hebben. We bekijken het nu heel erg academisch, maar ik vind dat je ook als mens hebt gereageerd. Ik ken je goed en daar mag ook wel even aandacht voor.”

Anouk: “Ik ben blij dat er mensen zijn die het me dan ook uitleggen. Die niet alleen maar roepen en het ook uitleggen. Ik heb ook mijn les daaruit geleerd.”

Jammer, weer een gemiste kans om excuus te maken.

Vriendinnenverdriet
Opvallend is dat óók in deze uitzending de persoonlijke band van Anouk met Marco Borsato onvermeld bleef. Natacha maakt er nog wel een verwijzing naar: “Dan is er nog een laatste wat ik wil zeggen. Bij zedenzaken hebben mensen eromheen ook heel veel verdriet. De eerste en de tweede kring, vriendinnen, hebben er ook verdriet van.”

“In die zin, Anouk, toen ik naar je keek – en ik verzoek je om daar geen antwoord op te geven, want dat is iets tussen jullie – kan ik me zo voorstellen dat als je een naaste hebt die zoiets meemaakt, dat dat je ook extra raakt en het je emotioneert. In die zin snap ik je emotie.”

Victim blaming
Die emotie is begrijpelijk, maar kan natuurlijk nooit een excuus zijn voor victim blaming op de nationale televisie. Overigens is het dan weer totaal níet begrijpelijk dat Shownieuws consequent, ook nu weer, nalaat om de banden te benoemen die de ‘deskundigen’ aan tafel hebben met de BN’ers die worden besproken. Het is misleiding van de kijker.

Als Marco aan tafel wordt besproken, dan dient de kijker te weten dat de ‘deskundigen’ aan tafel volledig zijn ingegraven in het Borsato-kamp. Het benoemen van dit soort relaties is essentieel om de geloofwaardigheid van het programma te redden, maar kennelijk is er niemand bij Shownieuws die daar waarde aan hecht. Ook een Albert Verlinde niet.

Gooisch verdriet
Wat zijn de reacties op het uitblijven van Anouks excuses? Yvonne Coldeweijer: “Wauw dit was eerder een verdediging voor zichzelf dan een oprecht en gemeend excuus. Ze leek Gooisch verveeld. Bijna blasé.”

De twitterende kijker Desiree is er klaar mee: “Ik kijk echt geen Shownieuws meer totdat er oprechte excuses zijn gemaakt voor de gênante vertoning eerder deze week. Boycot een idee?”

Fons: “Anouk Smulders heeft een hoop shit over zich heen gekregen, zegt Guido den Aandachttekker in Shownieuws. Nou en? Daar vraag je om, dom mens!”

En Tessa: “Ik heb vanavond geen sorry of excuses gehoord van onze nationale victim blamer Anouk Smulders bij Shownieuws. Ze zag zichzelf vooral als slachtoffer!”

Kritiek verwijderen
Overigens is Anouk druk bezig om op Instagram alle kritiek op haar te verwijderen. Ze werd onder haar laatste foto behoorlijk onder vuur genomen, maar daar is nu niets meer van te zien:

Molovrijdag 17 december 2021 @ 07:51
Wie is Anouk Smulders en wat is haar achtergrond? 😅
AgnesGruvrijdag 17 december 2021 @ 08:05
Wat een walgelijke kliek is het toch :X
ootjekatootjevrijdag 17 december 2021 @ 08:07
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 07:51 schreef Molo het volgende:
Wie is Anouk Smulders en wat is haar achtergrond? 😅
Model en vrouw van Edwin Smulders, die voor zijn beroep in de struiken ligt.
mailyvrijdag 17 december 2021 @ 08:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 08:07 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Model en vrouw van Edwin Smulders, die voor zijn beroep in de struiken ligt.
Bosjesman en takkewijf :Y)
ChipsZak.vrijdag 17 december 2021 @ 08:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 07:51 schreef Molo het volgende:
Wie is Anouk Smulders en wat is haar achtergrond? 😅
Misschien ook een stukje teruglezen? Want dit is echt lang en uitgebreid besproken.
Sunshine1982vrijdag 17 december 2021 @ 08:46
Bah bah bah :r
Molovrijdag 17 december 2021 @ 08:48
quote:
17s.gif Op vrijdag 17 december 2021 08:38 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Misschien ook een stukje teruglezen? Want dit is echt lang en uitgebreid besproken.
Gedaan

Ze werkt bij tv, maar waarom en wie ze is was mij niet duidelijk

Vrouw van roddelfotomaker

Greatttt

Wat een dom klein kutland wonen we toch in eigenlijk
Sunshine1982vrijdag 17 december 2021 @ 08:52
Waarom zij dan door SBS als deskundige wordt bestempeld is mij een raadsel. Dan kan iedereen wel deskundig zijn in iets.
Noekvrijdag 17 december 2021 @ 09:20
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 08:52 schreef Sunshine1982 het volgende:
Waarom zij dan door SBS als deskundige wordt bestempeld is mij een raadsel. Dan kan iedereen wel deskundig zijn in iets.
Op FOK! zitten ook enkel deskundigen met toevallig hele grote piemels.
rebel-angelvrijdag 17 december 2021 @ 09:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 09:20 schreef Noek het volgende:

[..]
Op FOK! zitten ook enkel deskundigen met toevallig hele grote piemels.
misschien moeten die dan maar achter de desk gaan zitten :D
sly-nlvrijdag 17 december 2021 @ 09:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 09:20 schreef Noek het volgende:

[..]
Op FOK! zitten ook enkel deskundigen met toevallig hele grote piemels.
Noekstra :P
sly-nlvrijdag 17 december 2021 @ 09:50
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 08:52 schreef Sunshine1982 het volgende:
Waarom zij dan door SBS als deskundige wordt bestempeld is mij een raadsel. Dan kan iedereen wel deskundig zijn in iets.
Iedere retard die een liedje ken zinguh is 'deskundig'. Want: bekend van dat ene liedje *O*
sly-nlvrijdag 17 december 2021 @ 09:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 09:44 schreef rebel-angel het volgende:

[..]
misschien moeten die dan maar achter de desk gaan zitten :D
Rather die, with my big cock 8}
Noekvrijdag 17 december 2021 @ 09:53
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 december 2021 09:48 schreef sly-nl het volgende:

[..]
Noekstra :P
slay-nl
sly-nlvrijdag 17 december 2021 @ 09:55
On topic: Anouk Smuldert en Bram Moszkowicz.. Ik zou liever lullen zuigen in hell dan hunnie zijn/wezuh :B
sly-nlvrijdag 17 december 2021 @ 10:00
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 december 2021 09:53 schreef Noek het volgende:

[..]
slay-nl
Sup girl?

Ik peer 'm want ff beetje werken enzow.. Take care, fijne dag. Mind the gap!

1000_F_474349229_8llVgvt8fwLMgFDcX8PdFXGuMx0VlAtJ.jpg
Michelangelavrijdag 17 december 2021 @ 10:08
quote:
Spot on dit stuk van media courant. Heb verbaasd naar Anouk die in het zwart huilie huilie zat te doen zitten kijken.

Yvonne begint me persoonlijk steeds beter te bevallen. Laatste video was helder, en geen gegil of promotie. De video hiervoor vond ik de opmerking dat aangifte haar goed uitkwam omdat ze dan alles moest openbaren vreemd i.v.m. haar vertrouwensband met het slachtoffer. Achteraf wist ze waarschijnlijk dat de aangifte er aan zat te komen. Ik denk dat de Juicechannels in deze vorm langer bestaansrecht hebben dan die enge roddelbladen en programma's kliek. De aanpak van deze meid getuigt van meer integriteit dan dat enge shownieuws.
Document1vrijdag 17 december 2021 @ 10:21
Hoe vaak hebben die Juice channels het nou bij het rechte eind gehad? Is dit een toevalstreffer of zijn er meer voorbeelden?
Bennyvrijdag 17 december 2021 @ 10:23
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 10:21 schreef Document1 het volgende:
Hoe vaak hebben die Juice channels het nou bij het rechte eind gehad? Is dit een toevalstreffer of zijn er meer voorbeelden?
Yvonne bleek al tig keer vaker een betrouwbare bron te zijn. Betrouwbaarder dan Boulie en Shownieuws in bijvoorbeeld Hazes gate
Bennyvrijdag 17 december 2021 @ 10:24
Yvonne die hoogstpersoonlijk het ons-kent-ons-wereldje aan het breken is. Ook wel lekker
Xan21vrijdag 17 december 2021 @ 11:00
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 10:21 schreef Document1 het volgende:
Hoe vaak hebben die Juice channels het nou bij het rechte eind gehad? Is dit een toevalstreffer of zijn er meer voorbeelden?
Ik heb Ali B nog niet op Grindr gezien iig.
lovelivrijdag 17 december 2021 @ 11:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 11:00 schreef Xan21 het volgende:

[..]
Ik heb Ali B nog niet op Grindr gezien iig.
Logisch, want volgens roddelpraat was hij druk met Maan.
lovelivrijdag 17 december 2021 @ 11:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 08:07 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Model en vrouw van Edwin Smulders, die voor zijn beroep in de struiken ligt.
Mind is blown, dat wist ik niet.
Mediaatjevrijdag 17 december 2021 @ 11:07
Is het mogelijk kritisch te zijn (te twijfelen) over het verhaal van het slachtoffer zonder ineens aan victim blaming te doen?

Er zijn nl behoorlijk wat dingen aan deze zaak waardoor ik een aantal kritische kanttekeningen bij de vooralsnog vermeende ongewenste aanrakingen wil zetten..
Molovrijdag 17 december 2021 @ 11:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 11:03 schreef loveli het volgende:

[..]
Logisch, want volgens roddelpraat was hij druk met Maan.
ALi B ook al? :')
Xan21vrijdag 17 december 2021 @ 11:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 11:03 schreef loveli het volgende:

[..]
Logisch, want volgens roddelpraat was hij druk met Maan.
Volgens Roddelpraat heeft hij een schijnhuwelijk en is hij bi
Tenganovrijdag 17 december 2021 @ 11:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 11:07 schreef Mediaatje het volgende:
Is het mogelijk kritisch te zijn (te twijfelen) over het verhaal van het slachtoffer zonder ineens aan victim blaming te doen?

Er zijn nl behoorlijk wat dingen aan deze zaak waardoor ik een aantal kritische kanttekeningen bij de vooralsnog vermeende ongewenste aanrakingen wil zetten..
Nee, dat kan niet. Daar hebben we al iemand voor.
Draak31vrijdag 17 december 2021 @ 11:20
Zijn er nog nieuwe ontwikkelingen waar we schande over kunnen spreken? Het tempo qua nieuwe ontrafelingen mag wat mij betreft wel wat omhoog.
Duiveltjavrijdag 17 december 2021 @ 11:25
quote:
Justice served. Dit zijn mensen die zich entitled voelen.

Hoewel did natuurlijk voortkomt uit cancel culture vind ik het in dit geval 100% terecht als iemand zo'n minachting heeft voor wat een ander mogelijk is overkomen.
SEMTEXvrijdag 17 december 2021 @ 11:34
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 11:08 schreef Molo het volgende:

[..]
ALi B ook al? :')
I knew it: he’s the next one going down!
letmehearyouscreamvrijdag 17 december 2021 @ 11:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 09:44 schreef rebel-angel het volgende:

[..]
misschien moeten die dan maar achter de desk gaan zitten :D
Dan moet SBS wel voor verhoogde bureaus zorgen.
Bennyvrijdag 17 december 2021 @ 11:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 11:09 schreef Xan21 het volgende:

[..]
Volgens Roddelpraat heeft hij een schijnhuwelijk en is hij bi
Ja? Zat hij ook op de bank met ome John Ewbank?
Traytje-Hzusvrijdag 17 december 2021 @ 11:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 11:07 schreef Mediaatje het volgende:
Is het mogelijk kritisch te zijn (te twijfelen) over het verhaal van het slachtoffer zonder ineens aan victim blaming te doen?

Er zijn nl behoorlijk wat dingen aan deze zaak waardoor ik een aantal kritische kanttekeningen bij de vooralsnog vermeende ongewenste aanrakingen wil zetten..
NEE. ONMOGELIJK! Je MOET ten alle tijden op iedereen zijn blauwe ogen geloven dat ze slachtoffer zijn, van wat dan ook.
Doe je dat niet per direct dan wordt je virtueel afgeslacht door de wokebrigade, die ook duidelijk hier aanwezig is. Verbannen en gecanceld moet je worden door de zeer aanwezige roeptoetermongolen die er een dag en nacht-taak van hebben gemaakt om elke reactie te bantwoorden. Het liefst hoe slecht je wel niet bent als je niet direct een vermeend salchtoffer op haar woord geloofd.

Durf dus niet en nooit te twijfelen over een vermeend slachtoffer van seksuele handelingen. NOOIT! Slachtoffers liegen namelijk NOOIT en hebben ALTIJD zuivere intenties.

Ik vraag me af hoever die genoegdoening moet gaan waar het vermeend slachtoffer op hoopt. Is het klaar wanneer er iemand zich opknoopt? Marco zelf of misschien wel een van zijn kinderen. Is het dan eindelijk goed?

Wat een zooi. Ik betwijfel zeer of dit hele circus uiteindelijk voor de gewenste genoegdoening zal zorgen. :N

En voor de wokebrigade weer over me heenvalt; NEE, ik ben geen fan van Borsato! Hij zal gestraft moeten worden indien hij schuldig is bevonden door de rechter.
Maar of dit de weg is......?