abonnement Unibet Coolblue
pi_202482992
twitter


Geert Wilders heeft zich de woede op de hals gehaald van verschillende politici door D66-Kamerlid Fonda Sahla in een tweet te vergelijken met een Isis-strijder.

De PVV-voorman plaatste op Twitter een foto van Fonda Sahla, waarop ze met een hoofddoek op en een mondkapje voor in de Tweede Kamer is te zien. De korte boodschap die hij daarbij plaatste valt niet in goede aarde: ‘Nee, het is geen Isis-aanval, maar een D66-Kamerlid’. Sahla was tot eind oktober gemeenteraadslid in Den Haag, maar vervangt nu tijdelijk Rens Raemakers in de Tweede Kamer.

Vanuit D66-hoek wordt fel gereageerd op het bericht. Partijleidster Sigrid Kaag noemt het ‘meer dan smakeloos'. ,,Woorden doen ertoe’’, schrijft ze op Twitter. ,,De grens van het fatsoen wordt hier opnieuw overschreden.” Ook Kamerlid Rob Jetten haalt hard uit naar Wilders: ,,Een collega-volksvertegenwoordiger die zich met hart en ziel inzet voor Nederland vergelijken met een terrorist. Gaat het wel helemaal goed met je?”

Vanuit de Haagse D66-afdeling klinkt eveneens steun voor voormalig gemeenteraadslid Fonda Sahla. Wethouder Robert van Asten schrijft: ,,Wat ben je dan voor persoon?! Trots op jouw missie Fonda Sahla.”

https://www.ad.nl/den-haa(...)-smakeloos~ab431aeb/

D66-Kamerlid Fonda Sahla is zo te zien ook een zus van Soumaya Sahla, voormalig terroriste en Hofstadsgroeplid.

twitter


Kamervragen Wilders voor Rutte:

  zondag 5 december 2021 @ 18:26:05 #2
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_202483020
quote:
D66-Kamerlid Fonda Sahla is zo te zien ook een zus van Soumaya Sahla, voormalig terroriste en Hofstadsgroeplid.
Heeft ze al een Meilandje moeten doen?
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
pi_202483126
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 18:26 schreef thedeedster het volgende:

Heeft ze al een Meilandje moeten doen?
Vind het wel walgelijk dat de VVD haar terreurverleden verzwijgt:

twitter
pi_202483271
quote:
Ter verheldering, want er is wat ophef ontstaan merk ik, voor dat specifieke feit waar Wilders haar hier voor aanvalt (het beramen van aanslagen op politici) is zij in hoger beroep vrijgesproken.
Want dit kwam zomaar uit de lucht vallen zeker? :')
pi_202483330
✅ D66
✅ Krokodillentraantjes

:')

En door *O*
pi_202484009
Beste mensen,

Als mevrouw Dijkgraaf zich ergens hogelijk over verbaast, zegt ze altijd: “Schiet mij maar lek!”

Datzelfde had ik gisteren over de kwestie rond de veroordeelde Hofstad-terroriste Soumaya Sahla.

Naar aanleiding van een tweetje van Geert Wilders over het nieuwe D66-Kamerlid Fonda Sahla vroeg ik in mijn ‘Briefje van Jan’ aan Rob Jetten, die nogal opgewonden reageerde op Wilders’ tweet, of Fonda Sahla soms familie van die Soumaya Sahla was.

Ik had dat al eens eerder proberen uit te zoeken na een tip en kreeg toen ook n bevestiging, maar in de journalistiek is n bron geen bron.

En op internet was er werkelijk nets te vinden over een familieband tussen het D66-Kamerlid en de Hofstad-terroriste, dus ik liet het gaan.

Gistermiddag kreeg ik een Whatsappje waarin mij andermaal bevestigd werd dat het D66-Kamerlid familie van de Hofstad-terroriste was.

Haar zus.

Al snap ik dat je familieleden niet verantwoordelijk kunt houden voor elkaars daden (al werd daar afgelopen week bij de dochter van een vrouwenrechtenactivist gretig een uitzondering op gemaakt), maar het lijkt me toch een nieuwsfeit dat het vermelden waard is.

Dat vond Geert Wilders ook, want die moest van mij horen dat het D66-Kamerlid dat met grotendeels bedekt gezicht door de Nationale Vergaderzaal wandelt een zus is van de vrouw die deel uitmaakte van een terroristische organisatie die hm wilde afslachten.

Daarnst blijkt die veroordeelde terroriste Soumaya Sahla actief te zijn binnen de werkgroep Justitie en Veiligheid van de VVD. Daarin heeft ze als specialisatie ‘Nationale veiligheid’.

De VVD heeft op de website een uitgebreide beschrijving van de vrouw staan, waarin ze zo ongeveer de hemel wordt ingeprezen als ‘deradicaliseringsexpert’, maar waarin wordt verzwegen dat ze in 2016 definitief is veroordeeld wegens lidmaatschap van een terroristische organisatie en verboden wapenbezit.

Lijkt mij k nieuwswaardig.

Ik kon n verwijzing terugvinden op internet.

In december 2017 was ze met haar ‘mentor’ Frits Bolkestein bij een Chanoeka-viering in Utrecht. Die introduceerde haar als volgt:


“Soumaya heeft in een vorige fase van haar leven veel kennis opgedaan over geradicaliseerde moslims.”

Hij zei het echt!

Ze ws een geradicaliseerde moslim!

Ze ws definitief veroordeeld voor verboden wapenbezit!

Ze was veroordeeld wegens lidmaatschap van een terroristische organisatie!

Natuurlijk kun je dat downplayen tot “veel kennis opgedaan”.

Enfin, denkend aan de woede van Wilders over het feit dat hij onwetend was over het gegeven dat hij in de Nationale Vergaderzaal zo ongeveer naast de zus zit van een veroordeelde terroriste die hem had willen vermoorden n de witwaspraktijken van Bolkestein en de VVD, veronderstelde ik: dit zal de parlementaire pers wel nieuwswaardig vinden.

En toen stuurde parlementair verslaggever Elif Isitman een tweet die mij een mevrouw Dijkgraaf-momentje bezorgde.

Deze:


Drie dingen hierover.

Ten eerste: als die zusterlijke band tussen het D66-Kamerlid “in heel Den Haag en ver daarbuiten” (ze bedoelt: bij de parlementaire pers) allang bekend is, waarom is er dan nooit, maar dan ook nit, iets over in de media verschenen?

Als de broer van een PVV- of FvD-Kamerlid it veroordeeld zou zijn als lid van een extreemrechtse organisatie en verboden wapenbezit en bijvoorbeeld (ik noem maar een dwarsstraat) Sigrid Kaag had willen afknallen, zouden jullie dan zwijgen?

Nee, het zou dagenlang de voorpagina’s en de talkshows beheersen.

En terecht.

Ten tweede: dat Wilders “er vandaag pas achter komt” is inderdaad hl bijzonder.

Maar waarom moet je dat hm verwijten?

Je zou namelijk verwachten dat de man wiens leven al meer dan zeventien jaar in gevaar is vanwge mensen als Soumaya Sahla door de diensten op de hoogte wordt gehouden van lle relevante feiten omtrent zijn veiligheid? En, nu het ‘slechts’ om ‘de zus van’ gaat, zijn veiligheidsgevoel.

Ten derde: jullie Telegraaf-collega verspreidt nepnieuws ten gunste van Soumaya Sahla.

Ze schrijft dat in “de zaak Soumaya S.” sprake was van “gerechtelijke dwaling”.

Dat suggereert dat ze net is veroordeeld.

Vrijgesproken is.

Onschuldig zou zijn.

De waarheid is: na haar eerste veroordeling is de zaak door de Hoge Raad terugverwezen naar het Gerechtshof en dat heeft haar (in 2014) alsnog veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf wegens verboden wapenbezit en lidmaatschap van een terroristische organisatie.

Het Hof verweet haar bij die tweede behandeling bovendien dat ze gn verantwoordelijkheid nam voor haar daden.

En jullie, de parlementaire pers, vinden het allemaal volstrekt niet nieuwswaardig als de zus van zo iemand wordt genstalleerd tot Kamerlid van de partij die Wilders-haat tot business model heeft verheven.

Ik zeg het mevrouw Dijkgraaf na: “Schiet mij maar lek.”

Al kun je, heb ik als hoofdredacteur van Metro geleerd, in het geval van moslimterroristen misschien beter andere woorden kiezen om van je verbijstering blijk te geven…

Groet,

JanD
https://www.briefjevanjan.nl/
LEEF!
  zondag 5 december 2021 @ 19:05:13 #7
8369 speknek
Another day another slay
pi_202484107
Het zal hem wel steken dat zelfs vermeend leden van de Hofstadgroep na twintig jaar een constructievere bijdrage hebben geleverd dan hij.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_202484245
twitter
LEEF!
pi_202484303
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 18:24 schreef Billy-jazz het volgende:
Kamervragen Wilders voor Rutte:

[ afbeelding ]
Tot 7 tellen is moeilijk.

[ Bericht 17% gewijzigd door Arth_NL op 05-12-2021 19:20:17 ]
pi_202484521
quote:
1s.gif Op zondag 5 december 2021 19:13 schreef Arth_NL het volgende:

Tot 7 tellen is moeilijk.
Rutte moet voor maandag december 2021 reageren!!!

Dus 27 dec is ook goed, laatste maandag van dec 2021 :')
  zondag 5 december 2021 @ 19:29:30 #11
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202484959
'Mevrouw, ga toch naar huis, lekker koken…'

pi_202486003
Misschien snap ik het niet goed maar is er nu ophef tegen D66 vanwege en familieband met iemand die lid is (geweest) van een terroristische organisatie en van de VVD?

Dat de VVD iemand binnen haalt die een jaar eerder veroordeeld is voor dat feit vind ik eigenlijk veel meer ophef waardig.
pi_202486152
Tja, Geert komt weer aandacht te kort en roept dan weer iets idioots zoals dit.

Next.
  zondag 5 december 2021 @ 20:18:16 #14
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202486382
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 20:08 schreef datmagiktochvinden het volgende:
Tja, Geert komt weer aandacht te kort en roept dan weer iets idioots zoals dit.

Next.
Tja als je dagelijks doodsbedreigingen krijgt, ga je je op een gegeven moment ook helemaal de tering vervelen natuurlijk. Blijkt er ook nog eens een connectie te zijn met Theo van Gogh die toen van zijn fiets is gevallen :O

twitter


[ Bericht 0% gewijzigd door Tengano op 05-12-2021 20:27:16 ]
  zondag 5 december 2021 @ 20:31:44 #15
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_202487004
Toch vind ik het bijzonder raar dat je voor elke lullige functie in Nederland een VOG moet organiseren en je bij vertrouwensfuncties een VGB moet hebben waarbij je hele familie ook doorgelicht wordt. En bij bijzonderheden binnen je familie kan het maar zo zijn dat je geen VGB of niet de vereiste hoogte krijgt... Maar in de tweede kamer schijnt alles maar te kunnen...
  zondag 5 december 2021 @ 20:34:08 #16
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_202487068
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 20:31 schreef AchJa het volgende:
Toch vind ik het bijzonder raar dat je voor elke lullige functie in Nederland een VOG moet organiseren en je bij vertrouwensfuncties een VGB moet hebben waarbij je hele familie ook doorgelicht wordt. En bij bijzonderheden binnen je familie kan het maar zo zijn dat je geen VGB of niet de vereiste hoogte krijgt... Maar in de tweede kamer schijnt alles maar te kunnen...
Als je goed gaat zoeken, dan komt er natuurlijk te veel vuiligheid naar boven bij die politici. ;)
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
  zondag 5 december 2021 @ 20:51:37 #17
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202487629
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 20:34 schreef thedeedster het volgende:

[..]
Als je goed gaat zoeken, dan komt er natuurlijk te veel vuiligheid naar boven bij die politici. ;)
Maar wat niet weet wat niet deert ^p^



Just grab them by the poesie |:)

[ Bericht 2% gewijzigd door Tengano op 05-12-2021 20:57:28 ]
  Moderator zondag 5 december 2021 @ 20:57:43 #18
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_202487798
Och ja gekke Geert hadden we ook nog ...

quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 20:31 schreef AchJa het volgende:
Toch vind ik het bijzonder raar dat je voor elke lullige functie in Nederland een VOG moet organiseren en je bij vertrouwensfuncties een VGB moet hebben waarbij je hele familie ook doorgelicht wordt. En bij bijzonderheden binnen je familie kan het maar zo zijn dat je geen VGB of niet de vereiste hoogte krijgt... Maar in de tweede kamer schijnt alles maar te kunnen...
Eens, die zou niet in de tweede kamer aan de slag moeten kunnen
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator zondag 5 december 2021 @ 21:03:03 #19
54278 crew  Tijger_m
42
pi_202487956
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 20:31 schreef AchJa het volgende:
Toch vind ik het bijzonder raar dat je voor elke lullige functie in Nederland een VOG moet organiseren en je bij vertrouwensfuncties een VGB moet hebben waarbij je hele familie ook doorgelicht wordt. En bij bijzonderheden binnen je familie kan het maar zo zijn dat je geen VGB of niet de vereiste hoogte krijgt... Maar in de tweede kamer schijnt alles maar te kunnen...
Zou wat zijn als je wel een VOG nodig had, dan is de PVV ineens zijn enige lid kwijt.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
  Moderator zondag 5 december 2021 @ 21:03:47 #20
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_202487975
Lijkt me vreselijk
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  zondag 5 december 2021 @ 21:09:12 #21
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_202488093
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 21:03 schreef Tijger_m het volgende:

Zou wat zijn als je wel een VOG nodig had, dan is de PVV ineens zijn enige lid kwijt.
Ik "Denk" dat er nog wel wat meer lui het veld moeten ruimen als er om VGB's A of B gevraagd gaat worden...
pi_202488758
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 20:08 schreef datmagiktochvinden het volgende:
Tja, Geert komt weer aandacht te kort en roept dan weer iets idioots zoals dit.

Next.
Veel meer gebeurd er anders ook niet in Den Haag.
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
pi_202488778
Dus iemand die in het verleden het op het leven van Wilders heeft gemunt loopt nu rond in de in de VVD wandelgangen en:

quote:
Daarnst blijkt die veroordeelde terroriste Soumaya Sahla actief te zijn binnen de werkgroep Justitie en Veiligheid van de VVD. Daarin heeft ze als specialisatie ‘Nationale veiligheid’.
Ook nog eens?

Ben benieuwd aan het soort beveiligingsinformatie zij kan komen met haar specialisatie.

Lijkt me geen veilig gevoel voor Wilders.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  zondag 5 december 2021 @ 21:51:55 #24
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202488887
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 21:45 schreef Montagui het volgende:
Dus iemand die in het verleden het op het leven van Wilders heeft gemunt loopt nu rond in de in de VVD wandelgangen en:
[..]
Ook nog eens?

Ben benieuwd aan het soort beveiligingsinformatie zij kan komen met haar specialisatie.

Lijkt me geen veilig gevoel voor Wilders.
Grapperhaus over een paar maandjes weer met krokodillentranen:

"Dit is een aanslag op de democratie :'( Dit nooit weer!" :(



next

[ Bericht 0% gewijzigd door Tengano op 05-12-2021 21:57:55 ]
pi_202489149
Leuk inkijkje wel weer hoe het in elkaar steekt in Den Haag. Verrot tot op het bot.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 05-12-2021 22:06:53 ]
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 5 december 2021 @ 22:13:42 #26
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_202489289
Geert Wilders :r Kleutertje heeft weer aandacht nodig :(
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_202489319
Dezelfde Geert Wilders die debatten afzegt als journalisten zijn broer om commentaar vragen?
pi_202489447
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 22:15 schreef bamibij het volgende:
Dezelfde Geert Wilders die debatten afzegt als journalisten zijn broer om commentaar vragen?
Niet vaak eens met Geert Wilders maar hier snapte ik hem wel. Was om geen enkele manier relevant, puur sensatie.

En ja ik vind dit ook vreemd.
  zondag 5 december 2021 @ 22:33:37 #29
54837 nixxx
NIET broer van TD
pi_202489704
Dat “de zus van” invalt als kamerlid, dat vind ik niet zo erg. Maar dat de VVD een veroordeelde terroriste in het tweede kamer gebouw heeft werken, ja, dat vind ik wel heel raar. En het dan omschrijven als dat ze veel kennis heeft opgedaan over extremistische moslims… veeg me op joh
ik ben niet gek.. ik ben volstrekt niet gek, ik ben helemaal niet gek... ik ben een nagemaakte gek
gooi alles weg neem een besluit, doe als het moet alles opnieuw
pi_202490022
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 22:33 schreef nixxx het volgende:
Dat “de zus van” invalt als kamerlid, dat vind ik niet zo erg. Maar dat de VVD een veroordeelde terroriste in het tweede kamer gebouw heeft werken, ja, dat vind ik wel heel raar. En het dan omschrijven als dat ze veel kennis heeft opgedaan over extremistische moslims… veeg me op joh
Frits Bolkestein is haar 'mentor', dus dan weet je wie de schuldige is.
pi_202490282
Aangezien we in een kakistocratie leven snap ik het helemaal. Past helemaal in het plaatje weer.
pi_202490287
quote:
16s.gif Op zondag 5 december 2021 22:20 schreef Starhopper het volgende:

[..]
Ze is vrijgesproken.
"If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck."
pi_202490350
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 22:33 schreef nixxx het volgende:
Dat “de zus van” invalt als kamerlid, dat vind ik niet zo erg. Maar dat de VVD een veroordeelde terroriste in het tweede kamer gebouw heeft werken, ja, dat vind ik wel heel raar. En het dan omschrijven als dat ze veel kennis heeft opgedaan over extremistische moslims… veeg me op joh
Kan prima, maar wees er dan open over.
pi_202490371
Die gespeelde vertonwaardigheid altijd. Daar word je ook zo moe van.
pi_202491184
Radicale moslims zijn niet te deradicaliseren, en familie daarvan is never nooit niet te vertrouwen. Dat dit gewoon in de tweede kamer zit zegt wel weer genoeg over de naieve insteek die men nog steeds heeft als het om moslimextremisme gaat.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  maandag 6 december 2021 @ 00:07:51 #36
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_202491239
10 jaar je deur niet uit kunnen zonder beveiliging, heel raar dat je dan uithaalt :+
  maandag 6 december 2021 @ 00:08:44 #37
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202491254
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:07 schreef Stray_cat het volgende:
10 jaar je deur niet uit kunnen zonder beveiliging, heel raar dat je dan uithaalt :+
16 jaar en geen uitzicht op normalisatie.
pi_202491315
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:08 schreef Tengano het volgende:

[..]
16 jaar
17 jaar.

Ach, wat zijn een paar honderd dagen levend in ballingschap.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
  maandag 6 december 2021 @ 00:14:37 #39
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_202491340
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:08 schreef Tengano het volgende:

[..]
16 jaar en geen uitzicht op normalisatie.
Ik heb er geen woorden voor
  maandag 6 december 2021 @ 00:16:06 #40
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202491362
quote:
2s.gif Op maandag 6 december 2021 00:14 schreef Stray_cat het volgende:

[..]
Ik heb er geen woorden voor
Maar ondertussen mag je alles zeggen in Nederland met onze vrijheid van meningsuiting :+

In the Netherlands we are free ^O^
  maandag 6 december 2021 @ 00:21:53 #41
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_202491423
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:16 schreef Tengano het volgende:

[..]
Maar ondertussen mag je alles zeggen in Nederland met onze vrijheid van meningsuiting :+

In the Netherlands we are free ^O^
Wat zit je nou te blren. Rustig, leg uit
  maandag 6 december 2021 @ 00:23:15 #42
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202491441
quote:
10s.gif Op maandag 6 december 2021 00:21 schreef Stray_cat het volgende:

[..]
Wat zit je nou te blren. Rustig, leg uit
Dat je hier van alles mag roepen zolang het maar niet over de olifant gaat.
pi_202491445
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:08 schreef Tengano het volgende:
16 jaar en geen uitzicht op normalisatie.
Wilders blijft olie op het vuur gooien waardoor het niet ophoudt.
pi_202491474
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:23 schreef Billy-jazz het volgende:

[..]
Wilders blijft olie op het vuur gooien waardoor het niet ophoudt.
Welk olie en wat houd maar niet op?
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_202491495
quote:
10s.gif Op maandag 6 december 2021 00:21 schreef Stray_cat het volgende:

[..]
Wat zit je nou te blren. Rustig, leg uit
Als je wat roept word je ''gecanceld''.

Of (decennia lang) met de dood bedreigd.

Of barbaars vermoord.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
  maandag 6 december 2021 @ 00:28:58 #46
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_202491500
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:23 schreef Tengano het volgende:

[..]
Dat je hier van alles mag roepen zolang het maar niet over de olifant gaat.
Welke Olifant?
  maandag 6 december 2021 @ 00:29:41 #47
8369 speknek
Another day another slay
pi_202491505
quote:
4s.gif Op maandag 6 december 2021 00:26 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]
Welk olie en wat houd maar niet op?
Zoals bijvoorbeeld

twitter
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_202491513
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:29 schreef speknek het volgende:

[..]
Zoals bijvoorbeeld

[ twitter ]
Jeetje wat erg. :')

Nog meer?
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_202491518
quote:
10s.gif Op maandag 6 december 2021 00:28 schreef Stray_cat het volgende:

[..]
Welke Olifant?
:')
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
  maandag 6 december 2021 @ 00:31:07 #50
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_202491523
Let it go
pi_202491530
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:29 schreef speknek het volgende:

[..]
Zoals bijvoorbeeld

[ twitter ]
Het blijkt wel, de islam; da's olie.

Ja, nee, dat was al duidelijk. :')
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
  maandag 6 december 2021 @ 00:32:27 #52
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202491534
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:29 schreef speknek het volgende:

[..]
Zoals bijvoorbeeld

[ twitter ]
Maar vindt je het niet bijzonder dat er personen zijn die vanwege zo'n tweet iemand van het leven willen beroven?

Wat vindt jij nou erger dan? Die tweet of de consequentie die er door anderen aan verbonden wordt.
  maandag 6 december 2021 @ 00:32:52 #53
8369 speknek
Another day another slay
pi_202491536
quote:
4s.gif Op maandag 6 december 2021 00:30 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]
Jeetje wat erg. :')

Nog meer?
Ja. Dat is gewoon zijn M.O. beetje rellen op de Twitters, verder niks klaarspelen.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_202491545
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:32 schreef speknek het volgende:

[..]
Ja. Dat is gewoon zijn M.O. beetje rellen op de Twitters, verder niks klaarspelen.
Ja zeg.

Zullen we het eens anders over de M.O. van zijn bedreigers hebben?
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
  maandag 6 december 2021 @ 00:35:29 #55
8369 speknek
Another day another slay
pi_202491557
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:32 schreef Tengano het volgende:
Maar vindt je het niet bijzonder dat er personen zijn die vanwege zo'n tweet iemand van het leven willen beroven?
Ja zeer bijzonder.
quote:
Wat vindt jij nou erger dan? Die tweet of de consequentie die er door anderen aan verbonden wordt.
Dat is wel een beetje een kindertjes in Afrika vraag. Alleen maar omdat er altijd gewelddadigere mafklappers zijn maakt het racistische opmerkingen niet goed.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_202491560
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:35 schreef speknek het volgende:

[..]
Ja zeer bijzonder.
[..]
Dat is wel een beetje een kindertjes in Afrika vraag. Alleen maar omdat er altijd gewelddadigere mafklappers zijn maakt het racistische opmerkingen niet goed.
:')
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
  maandag 6 december 2021 @ 00:36:36 #57
8369 speknek
Another day another slay
pi_202491562
quote:
4s.gif Op maandag 6 december 2021 00:33 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]
Ja zeg.

Zullen we het eens anders over de M.O. van zijn bedreigers hebben?
Waarom? Heb je zin om iemand te bombarderen?
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_202491569
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:36 schreef speknek het volgende:

[..]
Waarom? Heb je zin om iemand te bombarderen?
:') :')
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_202491577
Heerlijk, alles wat met de islam te maken heeft mag van mij part beledigd en belachelijk gemaakt worden.
pi_202491599
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:38 schreef dexamfetamine het volgende:
Heerlijk, alles wat met de islam te maken heeft mag van mij part beledigd en belachelijk gemaakt worden.
Eens.

Maar zolang je het maar anoniem doet (en dit betreft de islam en de islam alleen), dan kraait er geen haan naar.

Doe je dit wel publiekelijk; cancel praktijken > doodsbedreigingen > barbaars vermoord worden.

But don't mention the islam.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_202491609
quote:
4s.gif Op maandag 6 december 2021 00:26 schreef SpaceOddity het volgende:
Welk olie en wat houd maar niet op?
Het gaat mij meer om het feit dat hij al '17 jaar' moet 'onderduiken'. In de toekomst krijgen we te horen dat Wilders inmiddels al '40 jaar' is ondergedoken en niet normaal kan leven.

Tja, probeert hij actief om zijn situatie te verbeteren door geen olie meer op het vuur te gooien? Nee.

Zoals je hier kunt lezen, zijn de meeste bedreigingen uit het buitenland afkomstig:

twitter


En hier kun je lezen hoe hij een van de bronnen van zijn bedreigingen actief aan het trollen is en nog meer bedreigingen aan zijn adres uitlokt:

twitter


Olie op het vuur gooien en het vreemd vinden dat de bedreigingen niet stoppen. Gespeelde verontwaardiging.
  maandag 6 december 2021 @ 00:45:34 #62
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202491616
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:43 schreef Billy-jazz het volgende:

[..]
Het gaat mij meer om het feit dat hij al '17 jaar' moet 'onderduiken'. In de toekomst krijgen we te horen dat Wilders inmiddels al '40 jaar' is ondergedoken en niet normaal kan leven.

Tja, probeert hij actief om zijn situatie te verbeteren door geen olie meer op het vuur te gooien? Nee.

Zoals je hier kunt lezen, zijn de meeste bedreigingen uit het buitenland afkomstig:

[ twitter ]

En hier kun je lezen hoe hij een van de bronnen van zijn bedreigingen actief aan het trollen is en nog meer bedreigingen aan zijn adres uitlokt:

[ twitter ]

Olie op het vuur gooien en het vreemd vinden dat de bedreigingen niet stoppen. Gespeelde verontwaardiging.
Jij vindt dat hij wat meer respect moet hebben voor de mensen die hem met de dood bedreigen?

[ Bericht 0% gewijzigd door Tengano op 06-12-2021 00:53:17 ]
pi_202491627
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:43 schreef Billy-jazz het volgende:

[..]
Het gaat mij meer om het feit dat hij al '17 jaar' moet 'onderduiken'. In de toekomst krijgen we te horen dat Wilders inmiddels al '40 jaar' is ondergedoken en niet normaal kan leven.

Tja, probeert hij actief om zijn situatie te verbeteren door geen olie meer op het vuur te gooien? Nee.

Zoals je hier kunt lezen, zijn de meeste bedreigingen uit het buitenland afkomstig:

[ twitter ]

En hier kun je lezen hoe hij een van de bronnen van zijn bedreigingen actief aan het trollen is en nog meer bedreigingen aan zijn adres uitlokt:

[ twitter ]

Olie op het vuur gooien en het vreemd vinden dat de bedreigingen niet stoppen. Gespeelde verontwaardiging.
Doodsbedreigingen zijn hier nooit goed te praten.
Maar als het om de islam gaat, is het weer een heel ander verhaal.
Dat snappen we inmiddels wel.

Maar waarom we dan dan de islam hier blijven tolereren; dat is iets wat niemand aan mij uit kan leggen.

Jij?
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_202491681
quote:
4s.gif Op maandag 6 december 2021 00:50 schreef SpaceOddity het volgende:
Doodsbedreigingen zijn hier nooit goed te praten.
Maar als het om de islam gaat, is het weer een heel ander verhaal.
Dat snappen we inmiddels wel.

Maar waarom we dan dan de islam hier blijven tolereren; dat is iets wat niemand aan mij uit kan leggen.

Jij?
Doodsbedreigingen zijn niet beperkt tot 'islamitische hoek'. Hieronder kun je in de reacties op Wilders een doodsbedreiging van wappies zien aan het adres van Rutte/De Jonge:

twitter


Daarnaast kun je hier lezen dat degenen die Wilders bedreigen meestal zeer jong zijn of mentaal beperkt:



Islam wordt getolereerd vanwege godsdienstvrijheid. Wat stel je voor? Een verbod?
  maandag 6 december 2021 @ 01:16:00 #65
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202491723
quote:
10s.gif Op maandag 6 december 2021 01:01 schreef Billy-jazz het volgende:
Islam wordt getolereerd vanwege godsdienstvrijheid. Wat stel je voor? Een verbod?
Het punt is dat je in Nederland idd vrij bent om te kiezen voor je eigen goddienst.

In de Islam is diezelfde vrijheid eigenlijk een no go want er is volgens de islam maar 1 ware religie. De in Nederland geboden tolerantie wordt door de islam dus wel ontvangen maar daar wordt geen wederzijdse tolerantie tegenover gesteld.

Niet moslim zijn betekent vanuit de islam dat je behoort tot de ongelovigen, de joden, de christenen en dat heeft consequenties in de islam. De gastvrijheid die Nederland dus biedt aan de islam is daarmee dus niet wederzijds en wat dat betreft zijn de verhoudingen in die zin geenszins gelijkwaardig.
pi_202491735
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 01:16 schreef Tengano het volgende:

Het punt is dat je in Nederland idd vrij bent om te kiezen voor je eigen goddienst.

In de Islam is diezelfde vrijheid eigenlijk een no go want er is volgens de islam maar 1 ware religie. De in Nederland geboden tolerantie wordt door de islam dus wel ontvangen maar daar wordt geen wederzijdse tolerantie tegenover gesteld.

Niet moslim zijn betekent vanuit de islam dat je behoort tot de ongelovigen, de joden, de christenen en dat heeft consequenties in de islam. De gastvrijheid die Nederland dus biedt aan de islam is daarmee dus niet wederzijds en wat dat betreft zijn de verhoudingen in die zin geenszins gelijkwaardig.
Iedere religie ziet zichzelf als de ware religie en niet-leden van hun groep als ongelovigen.
pi_202491786
quote:
10s.gif Op maandag 6 december 2021 01:01 schreef Billy-jazz het volgende:

[..]
Doodsbedreigingen zijn niet beperkt tot 'islamitische hoek'. Hieronder kun je in de reacties op Wilders een doodsbedreiging van wappies zien aan het adres van Rutte/De Jonge:

[ twitter ]

Daarnaast kun je hier lezen dat degenen die Wilders bedreigen meestal zeer jong zijn of mentaal beperkt:

[ afbeelding ]

Islam wordt getolereerd vanwege godsdienstvrijheid. Wat stel je voor? Een verbod?
Nee. Meer en meer mensen die zich openlijk uitspreken tegen dit soort bedreigingen. Dat stel ik voor. Jij niet?
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_202491821
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:23 schreef Tengano het volgende:

[..]
Dat je hier van alles mag roepen zolang het maar niet over de olifant gaat.
Is de olifant in kwestie hier Geert Wilders waar je niks over mag zeggen omdat je hem anders demoniseert?
pi_202491880
Moslims en terrorisme blijft een dingetje he.
pi_202491927
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:35 schreef speknek het volgende:

[..]
Ja zeer bijzonder.
[..]
Dat is wel een beetje een kindertjes in Afrika vraag. Alleen maar omdat er altijd gewelddadigere mafklappers zijn maakt het racistische opmerkingen niet goed.
Het is sowieso niet racisme natuurlijk.

Hij valt haar achterlijke geloof aan hoogstens.
Niet de afkomst.

Of je wil nu gaan beweren dat moslims een ras is?
  maandag 6 december 2021 @ 06:59:51 #71
8369 speknek
Another day another slay
pi_202492046
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 04:48 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]
Het is sowieso niet racisme natuurlijk.

Hij valt haar achterlijke geloof aan hoogstens.
Niet de afkomst.

Of je wil nu gaan beweren dat moslims een ras is?
De term racisme gaat al lang niet meer alleen om ras.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_202492048
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 20:31 schreef AchJa het volgende:
Toch vind ik het bijzonder raar dat je voor elke lullige functie in Nederland een VOG moet organiseren en je bij vertrouwensfuncties een VGB moet hebben waarbij je hele familie ook doorgelicht wordt. En bij bijzonderheden binnen je familie kan het maar zo zijn dat je geen VGB of niet de vereiste hoogte krijgt... Maar in de tweede kamer schijnt alles maar te kunnen...
Is dat niet de verantwoordelijkheid van de partij? Het lijkt mij dat het samenstellen van de verkiezingslijsten niet de verantwoordelijkheid van de tweede kamer is.
pi_202492061
quote:
16s.gif Op zondag 5 december 2021 22:20 schreef Starhopper het volgende:

[..]
Ze is vrijgesproken.
Nee, ze is veroordeeld.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_202492077
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:43 schreef Billy-jazz het volgende:

[..]
Het gaat mij meer om het feit dat hij al '17 jaar' moet 'onderduiken'. In de toekomst krijgen we te horen dat Wilders inmiddels al '40 jaar' is ondergedoken en niet normaal kan leven.

Tja, probeert hij actief om zijn situatie te verbeteren door geen olie meer op het vuur te gooien? Nee.

Zoals je hier kunt lezen, zijn de meeste bedreigingen uit het buitenland afkomstig:

[ twitter ]

En hier kun je lezen hoe hij een van de bronnen van zijn bedreigingen actief aan het trollen is en nog meer bedreigingen aan zijn adres uitlokt:

[ twitter ]

Olie op het vuur gooien en het vreemd vinden dat de bedreigingen niet stoppen. Gespeelde verontwaardiging.
Hou toch op, met dat gedrag waar jij niet tegen kan trekt hij de beerput open waar jij je ogen voor sluit.

Stap 1 is wel onderkennen dat er een probleem is. Daar ben jij nog niet.
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_202492079
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 06:59 schreef speknek het volgende:

[..]
De term racisme gaat al lang niet meer alleen om ras.
In juridische context via EVRM, zonder direct mandaat van NL volk dus, etc etc etc. Een van de redenen dat dat EU een gedrocht is van een instantie.
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
  maandag 6 december 2021 @ 07:22:14 #76
8369 speknek
Another day another slay
pi_202492092
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 07:16 schreef ludovico het volgende:

[..]
In juridische context via EVRM, zonder direct mandaat van NL volk dus, etc etc etc. Een van de redenen dat dat EU een gedrocht is van een instantie.
Je bedoelt de VN denk ik.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_202492173
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 06:59 schreef speknek het volgende:

[..]
De term racisme gaat al lang niet meer alleen om ras.
Oh wat komt dat goed uit dan zeg.

Vind je het goed als de rest van de wereld daar niet aan mee doet?
  maandag 6 december 2021 @ 07:55:46 #78
8369 speknek
Another day another slay
pi_202492197
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 07:49 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]
Oh wat komt dat goed uit dan zeg.

Vind je het goed als de rest van de wereld daar niet aan mee doet?
Prima maar dat is dus niet het geval, omdat dit het officile standpunt van de Verenigde Naties is. Niet je eigen ongeinformeerdheid met de wereld verwarren. Het zou ook wat zijn, omdat rassen helemaal niet bestaan, en de meeste etnische discriminatie ook niet op huidskleur gebaseerd is.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_202492203
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 07:49 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]
Oh wat komt dat goed uit dan zeg.

Vind je het goed als de rest van de wereld daar niet aan mee doet?
Als ik het goed begrijp hebben bijvoorbeeld Youp van 't Hek vele andere cabaretiers en vele D66 politici decennialang keihard de christenen racistisch bejegend.
Waarom is het dan nu plots een probleem, schijnbaar past het prima binnen de Nederlandse cultuur.
pi_202492330
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 07:22 schreef speknek het volgende:

[..]
Je bedoelt de VN denk ik.
Nee, EVRM. Lees het wilders proces maar na.
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_202492353
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 07:55 schreef speknek het volgende:

[..]
Prima maar dat is dus niet het geval, omdat dit het officile standpunt van de Verenigde Naties is. Niet je eigen ongeinformeerdheid met de wereld verwarren. Het zou ook wat zijn, omdat rassen helemaal niet bestaan, en de meeste etnische discriminatie ook niet op huidskleur gebaseerd is.
.. Met deze idioterie moet het VN maar instorten.
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
  maandag 6 december 2021 @ 08:25:35 #82
8369 speknek
Another day another slay
pi_202492382
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 08:22 schreef ludovico het volgende:

[..]
.. Met deze idioterie moet het VN maar instorten.
:'), ja als je zo decadent als jij bent valt daar geen beschaving tegenop te bouwen, gelukkig is jouw mate van decadentie nog niet zo heel wijdverspreid.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_202492425
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 08:25 schreef speknek het volgende:

[..]
:'), ja als je zo decadent als jij bent valt daar geen beschaving tegenop te bouwen, gelukkig is jouw mate van decadentie nog niet zo heel wijdverspreid.
Hou toch op joh je valt de vrijheid van meningsuiting aan met een foute muts van racisme terwijl het om gedrag gaat van gelovigen.

Stem je D66? Fan van een ministerie van waarheid?
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_202492443
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 07:55 schreef speknek het volgende:

[..]
Prima maar dat is dus niet het geval, omdat dit het officile standpunt van de Verenigde Naties is. Niet je eigen ongeinformeerdheid met de wereld verwarren. Het zou ook wat zijn, omdat rassen helemaal niet bestaan, en de meeste etnische discriminatie ook niet op huidskleur gebaseerd is.
Ik trek mij niets aan wat de VN er van vind.
Kijk ik ga ook gewoon kiezen op willekeur als het mij beter uitkomt.

De VN is ook van mening dat iemand aankijken in een lift valt onder seksuele intimidatie.

Ik neem dat clubje zichzelf schouderklopjes geven, niet heel erg serieus.

Niemand doet dat.

Vind mij 1 definitie van racisme buiten dat zelf bedachte lijstje van je, wat het ook zo ziet.
Ik hou het voorlopig bij het woordenboek, wiki, etc.
  maandag 6 december 2021 @ 08:33:51 #85
8369 speknek
Another day another slay
pi_202492475
quote:
1s.gif Op maandag 6 december 2021 08:28 schreef ludovico het volgende:

[..]
Hou toch op joh je valt de vrijheid van meningsuiting aan met een foute muts van racisme terwijl het om gedrag gaat van gelovigen.

Stem je D66? Fan van een ministerie van waarheid?
Compleet hallucinante gevolgtrekking weer. Dat hij vrijheid heeft ontslaat hem niet van verantwoordelijkheid. Een moeilijk concept begrijp ik.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_202492560
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 08:33 schreef speknek het volgende:

[..]
Compleet hallucinante gevolgtrekking weer. Dat hij vrijheid heeft ontslaat hem niet van verantwoordelijkheid. Een moeilijk concept begrijp ik.
Uhuh, terroristen zijn nou eenmaal minder gewenst.
Overlast gevende mensen wat zich verschuilt achter een religie ook.

Blijf vooral janken over racisme, gaan wij gewoon verder met ons leven.
  maandag 6 december 2021 @ 08:49:51 #87
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_202492614
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 06:59 schreef speknek het volgende:

[..]
De term racisme gaat al lang niet meer alleen om ras.
Die term gaat nergens meer over. Een leeg containerbegrip dat flink gedevalueerd is.
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
  maandag 6 december 2021 @ 08:51:31 #88
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_202492627
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 07:56 schreef DarkwingDuck het volgende:

[..]
Als ik het goed begrijp hebben bijvoorbeeld Youp van 't Hek vele andere cabaretiers en vele D66 politici decennialang keihard de christenen racistisch bejegend.
Waarom is het dan nu plots een probleem, schijnbaar past het prima binnen de Nederlandse cultuur.
Veel Christenen klaagden ook de hele tijd over christofobie. ;)
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
pi_202492631
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 08:33 schreef speknek het volgende:

[..]
Compleet hallucinante gevolgtrekking weer. Dat hij vrijheid heeft ontslaat hem niet van verantwoordelijkheid. Een moeilijk concept begrijp ik.
ROFL.

Vrijheid binnen grenzen die opgelegd zijn is geen vrijheid, denk eens na over je eigen bullshit tekst.

Hallucinante zegt de gehypnotiseerde.
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_202492781
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 04:48 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]
Het is sowieso niet racisme natuurlijk.

Hij valt haar achterlijke geloof aan hoogstens.
Niet de afkomst.

Of je wil nu gaan beweren dat moslims een ras is?
Dit is gewoon racisme en meteen de reden dat de PVV aan de zijkant blijft staan.
pi_202492785
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 07:55 schreef speknek het volgende:

[..]
Prima maar dat is dus niet het geval, omdat dit het officile standpunt van de Verenigde Naties is. Niet je eigen ongeinformeerdheid met de wereld verwarren. Het zou ook wat zijn, omdat rassen helemaal niet bestaan, en de meeste etnische discriminatie ook niet op huidskleur gebaseerd is.
Dat is een beroep op autoriteit
pi_202492795
Wie zet er dan ook zo'n persoon in een politieke partij? Dan zijn je intenties ook direct duidelijk...

Team geert in dit geval.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_202492855
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 09:06 schreef NecSpeNecMetu het volgende:

[..]
Dat is een beroep op autoriteit
En die autoriteit gaat buiten zijn boekje als dat echt zo is, gezeur allemaal, vrijheid van meningsuiting en individuele grondrechten staan enorm onder vuur op dit moment - als je het mij vraagt - met ideen als vaccinatiedwang en ministeries van waarheid en dat soort ongein. Al die woke bs.
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_202492862
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 19:29 schreef Tengano het volgende:
'Mevrouw, ga toch naar huis, lekker koken…'

[ afbeelding ]
En verplicht 5 meter achter je man aan lopen.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  maandag 6 december 2021 @ 09:22:41 #95
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_202493012
Heeft Wilders de zus van Holleeder ook afgefakkeld vanwege haar broer? Zou wel lekker consistent zijn. :D
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_202493046
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:03 schreef Hathor het volgende:
Radicale moslims zijn niet te deradicaliseren, en familie daarvan is never nooit niet te vertrouwen. Dat dit gewoon in de tweede kamer zit zegt wel weer genoeg over de naieve insteek die men nog steeds heeft als het om moslimextremisme gaat.
het is deels naviteit. Het blanke GL/D66 publiek wat heilig van overtuigd is dat mensen van kleur/moslims per definitie zielig en onschuldig zijn. Alleen blanke mensen gaan over het goede en het kwaad. En het kwaad, dat zijn alleen blanke mensen die rechts zijn.

En deels het paard van Troje. DENK, NIDA, die doelbewust op islamisering sturen. Die bewandelen het linkse pad, omdat ze via links geen strobreed in de weg worden gelegd.
pi_202493094
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 20:31 schreef AchJa het volgende:
Toch vind ik het bijzonder raar dat je voor elke lullige functie in Nederland een VOG moet organiseren en je bij vertrouwensfuncties een VGB moet hebben waarbij je hele familie ook doorgelicht wordt. En bij bijzonderheden binnen je familie kan het maar zo zijn dat je geen VGB of niet de vereiste hoogte krijgt... Maar in de tweede kamer schijnt alles maar te kunnen...
Klopt, ik heb ben er zelf tegen aangelopen voor een screening op Schiphol, mijn broer heeft nogal in transporten gezeten waardoor ik geen vrijwaring kreeg.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 6 december 2021 @ 09:42:03 #98
8369 speknek
Another day another slay
pi_202493212
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 09:06 schreef NecSpeNecMetu het volgende:

[..]
Dat is een beroep op autoriteit
Nee dat is het niet, het sluit aan bij zijn opmerking "de rest van de wereld". Veel meer een afspiegeling van de rest van de wereld dan de VN is er niet.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  maandag 6 december 2021 @ 09:42:47 #99
8369 speknek
Another day another slay
pi_202493218
quote:
1s.gif Op maandag 6 december 2021 08:51 schreef ludovico het volgende:

[..]
ROFL.

Vrijheid binnen grenzen die opgelegd zijn is geen vrijheid, denk eens na over je eigen bullshit tekst.

Hallucinante zegt de gehypnotiseerde.
Ai ai ai pijnlijk dit. Maar wel weer tekenend.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_202493397
Zieke comeback van onze Geert! Pak ze aan!
Ik zal inhoudelijk niks zeggen wat ik vind over D66 kamerleden want dan krijg ik weer een notitie van een D66 stemmende mod, maar je kunt het wel voor mij invullen
"An idiot admires complexity, while a genius appreciates simplicity" - Terry A. Davis
  maandag 6 december 2021 @ 10:07:26 #101
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_202493539
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 00:23 schreef Billy-jazz het volgende:

[..]
Wilders blijft olie op het vuur gooien waardoor het niet ophoudt.
Want een descalerende aanpak heeft zoveel vruchten afgeworpen...
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
pi_202493849
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 09:06 schreef skrn het volgende:

[..]
Dit is gewoon racisme en meteen de reden dat de PVV aan de zijkant blijft staan.
D1t is Gew0oN RacismEEee1!!1einz! Reeeeeee
pi_202493886
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 10:24 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]
D1t is Gew0oN RacismEEee1!!1einz! Reeeeeee
Wat is het dan? Grappig? Ben jij dan ook zo dagelijks?
pi_202493955
quote:
15s.gif Op maandag 6 december 2021 10:26 schreef skrn het volgende:

[..]
Wat is het dan? Grappig? Ben jij dan ook zo dagelijks?
Nee niets grappigs aan.
Het is domweg de waarheid.

Je laat de vijand binnen in je eigen huis, ik weet nu al dat jij en speknek bij de eerste groep zitten die onmiddellijk het land verlaten.. als jullie berhaupt in Nederland wonen, wanneer de pleuris eindelijk uitbreekt omdat er opeens een stuk stad/land/regio etc geclaimd zal gaan worden door de religie van de vrede.

Dat of je denkt tot het laatste moment, voor je hoofd eraf rolt, dat het aan “ons lag”.

Aka de typische weg met ons figuren, blank is automatisch racist etc.

Nee dank je, ik ben niet genteresseerd in dat soort semantische discussies dat dit zogenaamd racisme zou zijn.
Dat is het niet, volgens geen enkele officile definitie.
  maandag 6 december 2021 @ 11:03:07 #105
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202494386
Briefje van Jan

quote:
Beste Soumaya,

Tot voor kort kende ik eerlijk gezegd jouw naam niet.

Nu weet ik dat je tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld bent wegens lidmaatschap van een terroristische organisatie (de Hofstadgroep) en verboden wapenbezit.

Verder ontdekte ik dat je zus Fonda Sahla sinds kort namens D66 in de Tweede Kamer vlakbij Geert Wilders zit, die mede dankzij de Hofstadgroep al ruim zeventien jaar 24/7 de strengst mogelijke beveiliging moet hebben om te overleven.

En ik leerde dat je je bij de VVD (met een witgewassen CV) bezighoudt met ‘nationale veiligheid’ in de werkgroep Justitie en Veiligheid.

Die laatste twee dingen vind k persoonlijk nogal eh… schuren.

Het is natuurlijk niet verboden om de zus van een veroordeelde terrorist op je kandidatenlijst te zetten met de kans dat Geert Wilders haar op werkdagen in de ogen moet kijken, maar het is ten opzichte van de man die zijn vrijheid heeft moeten inleveren doordat hij gebruik maakte van artikel 7 van de Grondwet (de vrijheid van meningsuiting) in elk geval niet heel wellevend van Sigrid Kaag.

En de VVD mg een veroordeelde terrorist presenteren als ‘radicaliseringsdeskundige’ en opnemen in een werkgroep die onder meer haar Kamerlid Ulysse Ellian adviseert. Maar Ellian is wel de zoon van Afshin Ellian, die met Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali door de Hofstadgroep als de drie grootste vijanden werden gezien en jouw aanwezigheid in een werkgroep van zijn partij is richting vader en zoon Ellian niet heel wellevend van Mark Rutte.

Toevallig zei VVD-Kamerlid Ulysse Ellian gisteren iets heel verstandigs over jou en een ander lid van de Hofstadgroep, Jason Walters.

“De Hofstadgroep heeft diverse levens ingrijpend veranderd. Ik kan daarover meepraten. Dat Jason verantwoordelijkheid neemt voor zijn acties is klasse. Van Soumaya heb ik het nemen van die verantwoordelijkheid in het openbaar nooit gezien. En meer ga ik er niet over zeggen.”

Wat mij betreft zei hij daarmee iets heel belangrijks.

Jij hebt nooit verantwoordelijkheid genomen voor je daden.

Sterker, toen het Gerechtshof je in 2014, vrij lang na je daden, veroordeelde tot drie jaar gevangenisstraf gaf het Hof als reden om gn strafvermindering wegens getreuzel te geven dat je “de ogen sloot voor de strafrechtelijke relevantie van je gedragingen in 2005”. Dat is juridische taal voor: “Ik heb niks fouts gedaan.”

Ik vind het dan ook onbegrijpelijk dat VVD-mastodont Frits Bolkestein zich in 2011 als ‘mentor’ over je ontfermde en je klussen en baantjes bezorgde waarvoor geen enkele andere veroordeelde terrorist ter wereld zonder spijtbetuiging in aanmerking zou komen.

Mt spijtbetuiging trouwens ook niet.

Wat je dankzij Bolkestein (die in een Elsevier-interview het oordeel van het Gerechtshof en de Hoge Raad overigens k veroordeelde) op netwerkgebied bereikt hebt, is ronduit knap.

Zo nam Gert-Jan ‘Andere Wang’ Segers het gisteren op Twitter voor je op.

“Soumaya Sahla en ook Jason Walters hebben jaren geleden de aantrekkingskracht van het jihadisme gevoeld om er daarna radicaal afstand van te nemen. Ik heb ze beiden leren kennen als mensen die nu vol overtuiging voor onze vrijheid staan en daarom pal tegenover jihadisten”, schreef hij.

Ziet even over het hoofd dat je nooit publiekelijk spijt hebt betuigd voor je daden.

Een gerenommeerde journalist als Andreas Kouwenhoven van NRC Handelsblad is bereid voor je te liegen, door te beweren dat je “zestien jaar geleden” bent veroordeeld wegens je lidmaatschap van een terroristische organisatie en verboden wapenbezit. Ofwel: de goede verstaander moet het maar als een jeugdzonde zien. De waarheid is: je bent in 2014 veroordeeld door het Gerechtshof en hebt tot 2016 geprobeerd die straf ongedaan te maken bij de Hoge Raad.

Tevergeefs.

Ik zet dat woord ‘tevergeefs’ even apart, omdat een andere gerenommeerde journalist (Elif Isitman van de Telegraaf en voorheen WNL, Elsevier en Financieel Dagblad) ng een stapje verder gaat dan Kouwenhoven.

Zij beweert ronduit: “Overigens bleek de zaak tegen Soumaya S. een gevalletje rechterlijke dwaling”.

Toen ik dt las, moest ik echt even mijn ogen uitwrijven.

Wst ze niet dat je tw keer bij het Gerechtshof bent geweest of ‘vergeet’ ze de tweede keer?

Of vond een Telegraaf-journalist nou werkelijk dat jij ten onrechte veroordeeld bent?

En is dat dan omdat ze de strafzaak op de voet heeft gevolgd en hebben we met haar een potentile opvolger van Peter R. de Vries te pakken?

Of heeft ze zich gewoon door jouw mooie praatjes laten inpakken en denkt ze dat ze een goede vriendin van je is, voor wie ze moet opkomen?

Hoe dan ook: bizar.

Persoonlijk maak ik me zorgen om twee dingen.

Ten eerste: of jij wel zo gederadicaliseerd bent als al je nieuwe vrienden in politiek en media zo graag willen doen voorkomen.

Sowieso omdat je nooit verantwoordelijkheid hebt genomen voor je daden, wat ook volgens je vroegere Hofstadgroep-collega Jason Walters de eerste stap is in het deradicaliseringstraject. Ook omdat een radicaliseringsdeskundige die jij goed kent, je zus Karima, zegt dat “wie het woord deradicalisering heeft bedacht, gelooft in sprookjes”.

Maar goed, we zullen pas na je dood weten of jij inderdaad definitief met pensioen bent gegaan als terrorist, of dat er toch nog een waakvlammetje brandde dat later is opgelaaid.

Dus wie n beweert dat jij zeker in herhaling gaat vervallen, zit er vooralsnog net zo ver naast als mensen die beweren dat je net in herhaling gaat vervallen.

We weten het eenvoudigweg niet (wat voor mij in het kader van risicobeperking een goede reden zou zijn om je ver verwijderd te houden van politieke invloed en het Tweede Kamer-gebouw).

Maar ik maakte me over tw dingen zorgen.

Het tweede is: Frits Bolkestein.

Bolkestein werd tien jaar geleden jouw ‘mentor’.

Inmiddels is het een oude, broze man.

Ik hoop maar dat jij geen misbruik van die man en zijn nog brozere echtgenote Femke maakt.

Dat je niet in hun huis woont, dat je ze geen geld aftroggelt en dat je hem niet uitlacht als je ‘m gebruikt voor allerlei malle filmpjes, bijvoorbeeld om je zus te feliciteren als ze benoemd is tot Tweede Kamerlid van D66.

Want dan zou je niet alleen een veroordeelde terrorist zijn, maar ook nog een slecht mens.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Want je moet tijdens een vakantie het aangename met het nuttige verenigen.

UPDATE Kijk nou! Je eigen partij, de VVD, wil jou het stemrecht voor altijd afnemen. Dan kun je die Kamerzetel die Bolkestein je zo graag wil zien innemen ook wel vergeten…

https://www.briefjevanjan.nl/aan-soumaya-s/
twitter
pi_202494543
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 09:27 schreef Homey het volgende:

[..]
het is deels naviteit. Het blanke GL/D66 publiek wat heilig van overtuigd is dat mensen van kleur/moslims per definitie zielig en onschuldig zijn. Alleen blanke mensen gaan over het goede en het kwaad. En het kwaad, dat zijn alleen blanke mensen die rechts zijn.

Wat een matige generalisering van GL/D66 publiek.
Ik ben een blanke (wat maakt kleur eigenlijk uit?) D66 stemmer, maar beoordeel mensen op hun individuele daden en woorden. Mensen van kleur/moslims zijn dus zeker niet per definitie zielig en onschuldig. Maar ook niet schuldig en met kwade bedoelingen zoals sommige anderen hier beweren.
Net zoals iemand niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor de daden van een familielid. Zowel de dochter van Erica Meiland niet als de zus van Sahla.
pi_202494551
quote:
Ook omdat een radicaliseringsdeskundige die jij goed kent, je zus Karima, zegt dat “wie het woord deradicalisering heeft bedacht, gelooft in sprookjes”.
Wel opmerkelijk inderdaad. Ik heb het hele stuk even opgezocht en in principe volgt uit de denkbeelden van deze zus dus dat ze nog altijd wel geradicaliseerd moet zijn.

quote:
Karima Sahla, zus van de uit het Hofstadnetwerk verdachte Soumaya Sahla, bekijkt het radicaliseren vanuit een ‘medisch perspectief’ en heeft nog nooit gezien dat er iemand van is ‘genezen’. Haar organisatie Oumnia Works is vooral gericht op preventie van radicalisering. Ook zij gelooft niet in deradicaliseren: ‘Wie dat woord bedacht heeft, gelooft in sprookjes.’
Hier gevonden: https://spectator.clingen(...)echt-deradicaliseren

Ik ben verder niet zo'n fan van het afnemen van het kiesrecht. Dat werkt misbruik nogal in de hand. Het was natuurlijk stukken makkelijker geweest als we deze groepen nooit binnen gehaald hadden.
pi_202494603
quote:
Toch wel een rare move van Kaag...
Waarom zou je dit willen... ook al zijn het zussen en niet verantwoordelijk voor elkaars doen en laten...
Het is FAMILIE en dat is in dat soort kontrijen a big thing!

Wat is dat trouwens een groot mondkapje... het lijkt een rovers doek...
pi_202494626
Je zou ook kunnen stellen of een hoofddoek in de 2e kamer goed is...
Was het in Frankrijk niet verboden in de publieke ruimte?
pi_202494744
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 11:24 schreef Bocaj het volgende:
Je zou ook kunnen stellen of een hoofddoek in de 2e kamer goed is...
Was het in Frankrijk niet verboden in de publieke ruimte?
Tsja, ik heb Wilders ook wel eens met een keppeltje op gezien, of je moet alle uitingen van religie buiten houden, of je staat ze allemaal gewoon toe. Maar niet de een wel en de ander niet.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_202494784
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 11:34 schreef Hathor het volgende:

[..]
Tsja, ik heb Wilders ook wel eens met een keppeltje op gezien, of je moet alle uitingen van religie buiten houden, of je staat ze allemaal gewoon toe. Maar niet de een wel en de ander niet.
Klopt, en er zitten ook moslimmannen in de kamer en die kunnen zich niet beheersen als ze een onbedekt vrouwenhoofd zien.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  maandag 6 december 2021 @ 11:42:24 #112
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_202494838
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 11:34 schreef Hathor het volgende:

[..]
Tsja, ik heb Wilders ook wel eens met een keppeltje op gezien, of je moet alle uitingen van religie buiten houden, of je staat ze allemaal gewoon toe. Maar niet de een wel en de ander niet.
Ik heb ook wel eens een keppeltje op gehad en ook wel eens mijn schoenen uitgedaan in een moskee.

Beide gevallen hadden te maken met toeristisch bezoek en niet religieus getint.
Als ik op zo'n locatie ben, dan heb ik er geen probleem mee, als ik dan mee moet doen met bepaalde regeltjes.

Anders zou ik daar sowieso niet naar toe moeten gaan.

Maar dit geldt - wat mij betreft - natuurlijk ook vice versa.
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
pi_202495031
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 11:42 schreef thedeedster het volgende:

[..]
Ik heb ook wel eens een keppeltje op gehad en ook wel eens mijn schoenen uitgedaan in een moskee.

Beide gevallen hadden te maken met toeristisch bezoek en niet religieus getint.
Als ik op zo'n locatie ben, dan heb ik er geen probleem mee, als ik dan mee moet doen met bepaalde regeltjes.

Anders zou ik daar sowieso niet naar toe moeten gaan.

Maar dit geldt - wat mij betreft - natuurlijk ook vice versa.
Klinkt echt als een goed idee. In de volksvertegenwoordiging de volksvertegenwoordigers verbieden om te laten zien wie ze zijn. Klinkt echt heel doordacht ja.
  maandag 6 december 2021 @ 11:55:12 #114
54837 nixxx
NIET broer van TD
pi_202495045
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 11:17 schreef NecSpeNecMetu het volgende:

[..]
Wel opmerkelijk inderdaad. Ik heb het hele stuk even opgezocht en in principe volgt uit de denkbeelden van deze zus dus dat ze nog altijd wel geradicaliseerd moet zijn.
[..]
Hier gevonden: https://spectator.clingen(...)echt-deradicaliseren

Ik ben verder niet zo'n fan van het afnemen van het kiesrecht. Dat werkt misbruik nogal in de hand. Het was natuurlijk stukken makkelijker geweest als we deze groepen nooit binnen gehaald hadden.
Ik geloof eigenlijk ook niet zo in deradicaliseren, vooral niet als dat volgt uit een opgelegde strafmaatregel. Het principe van de teller weer op nul zetten als je je straf uitgezeten hebt vind ik in deze gevallen van terroristen met een onacceptabele ideologie toch wat moeilijk.
ik ben niet gek.. ik ben volstrekt niet gek, ik ben helemaal niet gek... ik ben een nagemaakte gek
gooi alles weg neem een besluit, doe als het moet alles opnieuw
pi_202495108
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 11:16 schreef archito het volgende:

[..]
Wat een matige generalisering van GL/D66 publiek.
Ik ben een blanke (wat maakt kleur eigenlijk uit?) D66 stemmer, maar beoordeel mensen op hun individuele daden en woorden. Mensen van kleur/moslims zijn dus zeker niet per definitie zielig en onschuldig. Maar ook niet schuldig en met kwade bedoelingen zoals sommige anderen hier beweren.
Net zoals iemand niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor de daden van een familielid. Zowel de dochter van Erica Meiland niet als de zus van Sahla.
Die generalisering gaat vaak op.

Het is de extreem-linkse take van white supremacy: mensen van kleur zien als volledig willoze mensen. Alles wat gebeurt in de wereld, goed of kwaad, wordt veroorzaakt door blanke mensen. Goed door linkse blanke mensen, en kwaad door rechtse blanke mensen. Mensen van kleur ondergaan alles maar.

Armoede in Afrika? Schuld van 'het Westen' (lees blanke mensen).
Genocide in Rwanda? Komt omdat blanke mensen niet ingrepen.
Terugkeer van de Taliban? Komt omdat blanke mensen hen wapens verkochten.

En ga zo maar door. Alles is per definitie de schuld en volledige verantwoordelijk van blanke mensen, of ze nu iets doen of niet doen. De meeste ongevaccineerde zijn allochtoon? Komt omdat blanke mensen hen niet goed informeren, "wij" moeten meer doen (en wij is altijd de blanke man). Let maar eens op, als het in de kranten gaat over problemen bij migranten, wordt nooit een greintje eigen verantwoordelijkheid of schuldbesef bij die migranten zelf gelegd.
pi_202495114
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 09:42 schreef speknek het volgende:

[..]
Nee dat is het niet, het sluit aan bij zijn opmerking "de rest van de wereld". Veel meer een afspiegeling van de rest van de wereld dan de VN is er niet.
Daar valt toch heel wat op af te dingen.

twitter


Believe it or not, Saudi Arabia was elected to the U.N. women’s rights commission
pi_202495135
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 11:58 schreef Homey het volgende:

[..]
Die generalisering gaat vaak op.

Het is de extreem-linkse take van white supremacy: mensen van kleur zien als volledig willoze mensen. Alles wat gebeurt in de wereld, goed of kwaad, wordt veroorzaakt door blanke mensen. Goed door linkse blanke mensen, en kwaad door rechtse blanke mensen. Mensen van kleur ondergaan alles maar.

Armoede in Afrika? Schuld van 'het Westen' (lees blanke mensen).
Genocide in Rwanda? Komt omdat blanke mensen niet ingrepen.
Terugkeer van de Taliban? Komt omdat blanke mensen hen wapens verkochten.

En ga zo maar door. Alles is per definitie de schuld en volledige verantwoordelijk van blanke mensen, of ze nu iets doen of niet doen. De meeste ongevaccineerde zijn allochtoon? Komt omdat blanke mensen hen niet goed informeren, "wij" moeten meer doen (en wij is altijd de blanke man). Let maar eens op, als het in de kranten gaat over problemen bij migranten, wordt nooit een greintje eigen verantwoordelijkheid of schuldbesef bij die migranten zelf gelegd.
:')

Je hebt een simplistisch en foutief beeld van het electoraat volgens mij.
Kun je op een of andere manier aannemelijk maken dat een significant deel van de D66-stemmer zo zou denken? Alleen maar beweren dat die generalisering vaak opgaat is natuurlijk totaal geen onderbouwing.
pi_202495152
quote:
Het is tegelijkertijd ook weer vreemd dat Wilders van niks zegt te weten: Soumaya is (met een veroordeling en drie jaar celstraf op zak) gederadicaliseerd, gaan doorstuderen en werkt bovendien al tien jaar voor de vvd in Den Haag, waar ze terecht kwam via Frits Bolkestein, die helemaal dol is op haar. De Bolk was ooit ook de mentor van Wilders. Op haar vvd-profiel natuurlijk geen woord over de minder gezellige kanten van haar verleden, maar het internet vergeet niets. Overigens hebben de dames ook nog een oudste zus, Karima, die deradicaliseringswerk doet.

Wat Wilders wel wist, kon weten of niet wist: hij wil in ieder geval opheldering van zowel de demissionair premier als van D66. Iemand nog een oliebol, ondertussen?
UPDATE: Nu met Kamervragen van Wilders aan Mark Rutte
bron

[ Bericht 91% gewijzigd door Mylene op 06-12-2021 12:11:21 ]
pi_202495199
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 09:42 schreef speknek het volgende:

[..]
Ai ai ai pijnlijk dit. Maar wel weer tekenend.
....... Jij bent pijnlijk.
Met je "vrijheid komt met verantwoordelijkheden"
Cq, vrijheid krijg je alleen als je je gedraagd zoals wij willen.

Je hebt het zelf niet eens in de gaten joh, zo gebrainwashed ben je.
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
  maandag 6 december 2021 @ 12:13:09 #120
8369 speknek
Another day another slay
pi_202495361
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 12:03 schreef ludovico het volgende:

[..]
....... Jij bent pijnlijk.
Met je "vrijheid komt met verantwoordelijkheden"
Cq, vrijheid krijg je alleen als je je gedraagd zoals wij willen.

Je hebt het zelf niet eens in de gaten joh, zo gebrainwashed ben je.
Natuurlijk komt met vrijheid verantwoordelijkheid. Je bent schijnbaar een emotionele kleuter wiens ouders het compleet hebben laten afweten tijdens de opvoeding. Je bent ook vrij om je eigen stront op de muren te vegen. Als je dat niet doet ben je schijnbaar zo gebrainwashed dat je het niet in de gaten hebt.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_202495379
VVD wil terrorist voor altijd kiesrecht afnemen
https://www.ad.nl/binnenl(...)gn=socialsharing_web

Sja...
  maandag 6 december 2021 @ 12:14:43 #122
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_202495387
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 11:54 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Klinkt echt als een goed idee. In de volksvertegenwoordiging de volksvertegenwoordigers verbieden om te laten zien wie ze zijn. Klinkt echt heel doordacht ja.
_O-
Hoofddoekjes verbieden vrouwen om te laten zien wie ze zijn.

Dit is echt pure magie! ^O^
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
pi_202495404
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 12:14 schreef thedeedster het volgende:

[..]
_O-
Hoofddoekjes verbieden vrouwen om te laten zien wie ze zijn.

Dit is echt pure magie! ^O^
Ja, laten we allemaal poedelnaakt over straat gaan om te laten zien wie je bent.
  maandag 6 december 2021 @ 12:23:18 #124
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202495499
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 12:14 schreef Dutchguy het volgende:
VVD wil terrorist voor altijd kiesrecht afnemen
https://www.ad.nl/binnenl(...)gn=socialsharing_web

Sja...
Check de datum van je nieuws link nog even.
pi_202495520
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 12:23 schreef Tengano het volgende:

[..]
Check de datum van je nieuws link nog even.
Dat weet ik. Maar de VVD heeft nu binnen de eigen gelederen iemand rondlopen met Hofstadgroep connecties.
  maandag 6 december 2021 @ 12:24:57 #126
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_202495525
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 12:15 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Ja, laten we allemaal poedelnaakt over straat gaan om te laten zien wie je bent.
Maar vertel, is iemand eerst vrouw en dan moslim, of eerst moslim en dan vrouw?
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
pi_202495645
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 12:24 schreef thedeedster het volgende:

[..]
Maar vertel, is iemand eerst vrouw en dan moslim, of eerst moslim en dan vrouw?
Vraag dat maar aan die iemand. Ik ga dat niet voor een ander verzinnen.
  maandag 6 december 2021 @ 12:36:41 #128
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_202495719
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 12:31 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Vraag dat maar aan die iemand. Ik ga dat niet voor een ander verzinnen.
Het antwoord is dat er geen rangordening behoort te zijn.
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
pi_202496241
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 12:13 schreef speknek het volgende:

[..]
Natuurlijk komt met vrijheid verantwoordelijkheid. Je bent schijnbaar een emotionele kleuter wiens ouders het compleet hebben laten afweten tijdens de opvoeding. Je bent ook vrij om je eigen stront op de muren te vegen. Als je dat niet doet ben je schijnbaar zo gebrainwashed dat je het niet in de gaten hebt.
Vrijheid kent grenzen maar jij stelt ze waar jou dat goed dunkt en stapt daarbij over fundamentele rechten van het individu. Waaronder in dit geval vrijheid van meningsuiting.

En je noemt het dan vrijheid, grapjurk.
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
  maandag 6 december 2021 @ 13:19:15 #130
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202496306
Wilders snapt het liberale principe dat je iemand op zijn eigen daden afrekent en niet op die van familieleden niet en hij weet ook niet dat in de Tweede Kamer mondkapjes verplicht zijn?

Inderdaad is het verder vrij apart en dubieus dat de VVD een ex-jihadiste bij haar voormalig target in de buurt laat werken.
We have always been at war with Eastasia.
pi_202496478
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 09:06 schreef skrn het volgende:

[..]
Dit is gewoon racisme en meteen de reden dat de PVV aan de zijkant blijft staan.
Meer dan genoeg mensen die inzien dat deze (islam kritische) satirisch bedoelde opmerking niets met racisme te maken heeft en meteen de reden waarom de PVV al zo lang tot de grootste partijen behoort. :Y
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_202496724
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 12:15 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Ja, laten we allemaal poedelnaakt over straat gaan om te laten zien wie je bent.
Heel misschien is er nog een gebied tussen deze twee extremen.
pi_202496797
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 13:43 schreef tuinkabouter50000 het volgende:

[..]
Heel misschien is er nog een gebied tussen deze twee extremen.
Wat is er extreem aan het dragen van het soort kleding die je altijd draagt? Bovendien is het nogal vreemd om iemand aan te vallen op het verplicht dragen van een mondkapje.
pi_202496933
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 13:19 schreef -XOR- het volgende:
Wilders snapt het liberale principe dat je iemand op zijn eigen daden afrekent en niet op die van familieleden niet en hij weet ook niet dat in de Tweede Kamer mondkapjes verplicht zijn?

Inderdaad is het verder vrij apart en dubieus dat de VVD een ex-jihadiste bij haar voormalig target in de buurt laat werken.
Wilders snapt het liberale principe prima. Hij is alleen van mening dat het principe niet van toepassing is op Moslims en buitenlanders in het algemeen. Moslims reken je af of de daden van IS en buitenlanders op de criminaliteit en aantal dagen in de bijstand van migranten in het algemeen. Dit mag je overigens geen racisme noemen want uhm, moslims zijn geen ras en vrijheid van meningsuiting })
pi_202496936
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 13:48 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Wat is er extreem aan het dragen van het soort kleding die je altijd draagt? Bovendien is het nogal vreemd om iemand aan te vallen op het verplicht dragen van een mondkapje.
Waarom stel je die vraag aan mij?

Ik geef alleen aan dat er nog een gebied zit tussen het dragen van een hoofddoek en totaal naakt over straat gaan, zoals jij stelde.
pi_202497041
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 13:56 schreef tuinkabouter50000 het volgende:

[..]
Waarom stel je die vraag aan mij?
Omdat jij het dragen van een hoofddoek als extreem bestempeld misschien?
pi_202497067
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 13:48 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Wat is er extreem aan het dragen van het soort kleding die je altijd draagt? Bovendien is het nogal vreemd om iemand aan te vallen op het verplicht dragen van een mondkapje.
Dus als jij tijdens het winkelen op zaterdag een traditionele Papua met peniskoker tegenkomt dan beschouw je dat niet als nogal extreem? Het is namelijk kleding die hij altijd draagt.
pi_202497107
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 13:48 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Wat is er extreem aan het dragen van het soort kleding die je altijd draagt? Bovendien is het nogal vreemd om iemand aan te vallen op het verplicht dragen van een mondkapje.
Een boerka is bijvoorbeeld net zo extreem als een pak van de KKK.
pi_202497116
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 14:03 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Omdat jij het dragen van een hoofddoek als extreem bestempeld misschien?
:')

Ben je nou echt zo dom?

In de context van lichaamsbedekking schets jij het dragen van een hoofddoek aan de ene kant, en naakt over straat gaan als de andere kant. Binnen die context geef ik aan dat er tussen deze 2 extremen (lees: uitersten) nog een gebied zit. Het dragen van een onderbroek bijvoorbeeld, of een broek, shirt, jas. Dat soort dingen, weet je wel?
pi_202497167
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 14:09 schreef tuinkabouter50000 het volgende:

[..]
:')

Ben je nou echt zo dom?

In de context van lichaamsbedekking schets jij het dragen van een hoofddoek aan de ene kant, en naakt over straat gaan als de andere kant. Binnen die context geef ik aan dat er tussen deze 2 extremen (lees: uitersten) nog een gebied zit. Het dragen van een onderbroek bijvoorbeeld, of een broek, shirt, jas. Dat soort dingen, weet je wel?
Die hoofddoek is een uiting van onderdrukken / ondwerping, als je dat graag wil dat moet je zelf weten.
Maar dan blijf je lekker bever vandaan wat betreft het democratische proces waar dit niet in thuishoort.

Een broek of jas is een functioneel stuk kleding met een compleet andere bedoeling, maar leuk dat je het benoemt, erg nuttig.
pi_202497205
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 14:05 schreef DarkwingDuck het volgende:

[..]
Dus als jij tijdens het winkelen op zaterdag een traditionele Papua met peniskoker tegenkomt dan beschouw je dat niet als nogal extreem? Het is namelijk kleding die hij altijd draagt.
Ik zou me dan voornamelijk afvragen of de man het niet te koud heeft. Wat denk je zelf, hoeveel Papoea's dragen dat in het dagelijks leven?
quote:
1s.gif Op maandag 6 december 2021 14:08 schreef Gehrman het volgende:

[..]
Een boerka is bijvoorbeeld net zo extreem als een pak van de KKK.
Ik denk niet datje het verschil snapt tussen iets dragen omdat het provocerend is en je bovendien absoluut niet door je buren herkent wilt worden ten opzichte van een kledingwijze die op sommige plaatsen al eeuwen als normaal wordt gedragen. Er zit nog een beetje verschil tussen een boerka en een hoofddoek. Toch als iemand zich er prettig bij voelt om zoiets te dragen moet die dat vooral doen. De meeste motorrijders dragen ook gezicht bedekkende kleding. Net als schaatsers en watersporters in de winter.
pi_202497231
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 14:09 schreef tuinkabouter50000 het volgende:

[..]
:')

Ben je nou echt zo dom?

In de context van lichaamsbedekking schets jij het dragen van een hoofddoek aan de ene kant, en naakt over straat gaan als de andere kant. Binnen die context geef ik aan dat er tussen deze 2 extremen (lees: uitersten) nog een gebied zit. Het dragen van een onderbroek bijvoorbeeld, of een broek, shirt, jas. Dat soort dingen, weet je wel?
Goed dat je het nog even uitlegt. Ja, je hebt gelijk. Iedereen moet gewoon lekker zelf weten wat ie aantrekt.
pi_202497262
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 14:15 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Ik zou me dan voornamelijk afvragen of de man het niet te koud heeft. Wat denk je zelf, hoeveel Papoea's dragen dat in het dagelijks leven?
Je geeft geen antwoord op de vraag.
pi_202497273
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 14:12 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]
Die hoofddoek is een uiting van onderdrukken / ondwerping, als je dat graag wil dat moet je zelf weten.
Maar dan blijf je lekker bever vandaan wat betreft het democratische proces waar dit niet in thuishoort.

Een broek of jas is een functioneel stuk kleding met een compleet andere bedoeling, maar leuk dat je het benoemt, erg nuttig.
Dat het een uiting is van onderdrukking maak jij er van. De dames in kwestie in ieder geval niet.

Mijn moeder droeg als vele generaties echte Friezin ook een hoofddoek in de jaren zestig. Net zoals de meeste vrouwen toen dus. Moest ze lekker zelf weten.

Het vreemde is dat in NL mensen opkomen voor vermeende vrouwenrechten terwijl ze een zin later die zelfde mensen verzoeken op te hoepelen. Lekker consistent is dat.
pi_202497285
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 14:19 schreef DarkwingDuck het volgende:

[..]
Je geeft geen antwoord op de vraag.
Lees mijn antwoord nog eens door. :W
pi_202497309
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 14:12 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]
Die hoofddoek is een uiting van onderdrukken / ondwerping, als je dat graag wil dat moet je zelf weten.
Maar dan blijf je lekker bever vandaan wat betreft het democratische proces waar dit niet in thuishoort.

Een broek of jas is een functioneel stuk kleding met een compleet andere bedoeling, maar leuk dat je het benoemt, erg nuttig.
Met jou ben ik het gewoon eens man :') . Ik snap niet zo goed waarom je inhaakt op tekst en uitleg die overduidelijk bedoeld was voor @qajariaq .

quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 14:17 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Goed dat je het nog even uitlegt. Ja, je hebt gelijk. Iedereen moet gewoon lekker zelf weten wat ie aantrekt.
Helemaal mee eens. Maar binnen ons democratisch systeem mag dat wat mij betreft weg blijven.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 06-12-2021 14:23:12 ]
pi_202497326
Opvallend zwijgen van de Telegraaf, normaal pikken die dit op. Blijkt dat een journaliste van hen, op twitter dit verhaal opzichtig aan het downplayen is. Die wordt echt gefileerd met feiten. Wierd Duk zwijgt als een graf.

De rest van de media doet er berhaupt niets mee, want 'niet Wilders in de kaart spelen'.
pi_202497365
quote:
1s.gif Op maandag 6 december 2021 14:22 schreef tuinkabouter50000 het volgende:
Helemaal mee eens. Maar binnen ons democratisch systeem mag dat wat mij betreft weg blijven.
_O- Lees nog eens door wat je schrijft. _O-

Je wilt dus geen democratisch systeem neem ik aan.
pi_202497458
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 14:26 schreef qajariaq het volgende:

[..]
_O- Lees nog eens door wat je schrijft. _O-

Je wilt dus geen democratisch systeem neem ik aan.
Niet nodig.

In een democratisch systeem vind ik symbolen van onderdrukking en ongelijkheid een no-go.

Sowieso vind ik dat religie helemaal van de staat gescheiden zou moeten zijn. Partijen als de SGP en in mindere mate CDA, ChristenUnie, NIDA en DENK heb ik dan ook helemaal niets mee.
pi_202497528
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 14:21 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Lees mijn antwoord nog eens door. :W
Je ontwijkt. Ook prima hoor. Ik weet genoeg.
pi_202497822
Eind 2021, en nog woede voelen over debiele uitspraken van Wilders. Misschien moet je dan iets doen aan je emotie regulatie.
pi_202497860
Binnenkort: 'woede over antisemitische uitspraken van NVU lid'.

Wtf? en ik maar denken dat nazi-larpers pro-Joods waren.
pi_202497884
'Woede over SP lid, dat zegt veel minder marktwerking te willen'.
pi_202499090
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 14:32 schreef tuinkabouter50000 het volgende:
In een democratisch systeem vind ik symbolen van onderdrukking en ongelijkheid een no-go.

Dus ga je bepaalde kleding verbieden? Is dat dan opeens niet een manier van onderdrukken? Wat denk je zelf?
pi_202499105
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 16:30 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Dus ga je bepaalde kleding verbieden? Is dat dan opeens niet een manier van onderdrukken? Wat denk je zelf?
Het onderdrukken van de ridicule Islam in onze democratische rechtsstaat inderdaad.
pi_202499156
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 16:31 schreef tuinkabouter50000 het volgende:

[..]
Het onderdrukken van de ridicule Islam in onze democratische rechtsstaat inderdaad.
Jochie, jij bent degene die vind dat het onderdrukking is. Niet de mensen die geheel vrijwillig dergelijke kleding dragen.

Wil je ook gaan verbieden dat mijn buurvrouw een kruis met een poppetje boven de slaapkamerdeur heeft hangen?
pi_202499186
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 16:36 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Jochie, jij bent degene die vind dat het onderdrukking is. Niet de mensen die geheel vrijwillig dergelijke kleding dragen.

Wil je ook gaan verbieden dat mijn buurvrouw een kruis met een poppetje boven de slaapkamerdeur heeft hangen?
Nee hoor, want wat men priv uitspookt moet men tot op zekere hoogte lekker zelf weten.

Het hoort niet in onze politiek thuis. En zeker de Islam niet.
pi_202499229
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 16:39 schreef tuinkabouter50000 het volgende:
Het hoort niet in onze politiek thuis. En zeker de Islam niet.
Het cirkeltje is weer rond en ik ga dus stoppen met deze discussie.

Dus de volksvertegenwoordiging mag niet het volk vertegenwoordigen. Tenminste niet als ze het niet met jou eens zijn.

Ga er maar mee leren leven dat gewoon een deel van de mensen in ons land een geloof heeft. Of dat nu christelijk is of islam. Dat is gewoon een feit. Die mensen zijn vaak hier ook geboren en die horen dus ook hier thuis. Net zoals jij hier ook thuis hoort ondanks dat je voorouders mogelijk bij Lobith over de Rijn het land binnen kwamen.
pi_202499399
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 16:44 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Het cirkeltje is weer rond en ik ga dus stoppen met deze discussie.

Dus de volksvertegenwoordiging mag niet het volk vertegenwoordigen. Tenminste niet als ze het niet met jou eens zijn.

Ga er maar mee leren leven dat gewoon een deel van de mensen in ons land een geloof heeft. Of dat nu christelijk is of islam. Dat is gewoon een feit. Die mensen zijn vaak hier ook geboren en die horen dus ook hier thuis. Net zoals jij hier ook thuis hoort ondanks dat je voorouders mogelijk bij Lobith over de Rijn het land binnen kwamen.
Doe nou eens niet zo gek. Natuurlijk kan een moslim een volksvertegenwoordiger zijn. Je hoort mij nergens zeggen dat dit niet zo is.

Wat moslim(sympathisanten) zoals jou echt typeert, is dat jullie deze 2 zaken, persoonlijke geloofsopvattingen en publiekelijk domein, niet apart van elkaar kunnen zien.

Het is niet nodig om overal waar je gaat en staat de islam met je mee te nemen. Een geloofsovertuiging die 1000 jaar achterloopt in de tijd past niet binnen een democratisch rechtssysteem anno 21e eeuw.

Doe je binnen de moslimgemeenschap niet meer mee ofzo als je de islam thuis laat onderweg naar je werk in de tweede kamer? Bang om afgewezen te worden, er niet meer bij te horen? Eerwraak is toch een dingetje binnen het culturele erfgoed van de Islam?

Voor mij des te meer reden om dergelijke uitingen van onderdrukking niet toe te laten binnen de politiek.

Dat gezegd hebbende ben ik ook maar een enkele stem van miljoenen, en blijkbaar vind het leeuwendeel het wel normaal. Daar leg ik me dan maar bij neer, maar mijn mening erover is anders. Dat is gelukkig een vrijheid die we hier wel hebben.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 06-12-2021 17:03:26 ]
pi_202499534
quote:
1s.gif Op maandag 6 december 2021 16:58 schreef tuinkabouter50000 het volgende:
Dat gezegd hebbende ben ik ook maar een enkele stem van miljoenen, en blijkbaar vind het leeuwendeel het wel normaal.
Klopt.

"Tegengaan islamisering geen doel"
De regering moet " in woord en daad" duidelijk maken dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is. Een motie daarover van Femke Halsema (GroenLinks) kreeg aan het slot van het debat een grote meerderheid.
https://nos.nl/artikel/194304-tegengaan-islamisering-geen-doel
pi_202499551
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 17:09 schreef Billy-jazz het volgende:

[..]
Klopt.

"Tegengaan islamisering geen doel"
De regering moet " in woord en daad" duidelijk maken dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is. Een motie daarover van Femke Halsema (GroenLinks) kreeg aan het slot van het debat een grote meerderheid.
https://nos.nl/artikel/194304-tegengaan-islamisering-geen-doel
Ik ben dan wel weer voor het tegengaan van islamisering. Er is een reden dat we als westerse samenleving zo’n vrij bestaan hebben. En de Islam is daar niet 1 van.

Maar zoals ik al zei: ik ben een stem van de miljoenen. Het is zoals het is.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 06-12-2021 17:12:39 ]
pi_202499575
quote:
1s.gif Op maandag 6 december 2021 17:11 schreef tuinkabouter50000 het volgende:
Er is een reden dat we als westerse samenleving zo’n vrij bestaan hebben. En de Islam is daar niet 1 van.
Oke man.

None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free.
- Johann Wolfgang von Goethe
  maandag 6 december 2021 @ 17:13:35 #163
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_202499581
quote:
0s.gif Op zondag 5 december 2021 18:24 schreef Billy-jazz het volgende:
Geert Wilders heeft zich de woede op de hals gehaald van verschillende politici
Zijn plannetje is dus weer geslaagd. Lekker in de aandacht staan.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
  maandag 6 december 2021 @ 17:16:17 #164
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202499607
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 17:13 schreef Billy-jazz het volgende:

[..]
Oke man.

None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free.
- Johann Wolfgang von Goethe
Aldus het groepje wat zich nog niet eens in een bikini op het strand durft te vertonen.
pi_202499610
quote:
0s.gif Op maandag 6 december 2021 17:13 schreef Harvest89 het volgende:

[..]
Zijn plannetje is dus weer geslaagd. Lekker in de aandacht staan.
Yep, en mensen trappen er keer op keer in.
Wilders Tweet controversieels en mensen spreken er hun afschuw over uit wat vervolgens weer reacties teweeg brengt. En zo is Wilders en zijn PVV met een simpele Tweet weer dagenlang in de picture.
  woensdag 8 december 2021 @ 12:18:04 #166
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202523784
Sylvana vertelde maandag zich niet veilig te voelen in een vergadering. Ze zou gentimideerd zijn zegt ze.

Als Geert echter een punt aan de orde wil stellen dat er mensen van de Hofstadgroep in de tweede kamer rond lopen krijgt hij echter van niemand steun of begrip. Ook niet van Bij1 blijkbaar. Het nieuwe normaal...

twitter
pi_202524288
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 12:18 schreef Tengano het volgende:
Sylvana vertelde maandag zich niet veilig te voelen in een vergadering. Ze zou gentimideerd zijn zegt ze.

Als Geert echter een punt aan de orde wil stellen dat er mensen van de Hofstadgroep in de tweede kamer rond lopen krijgt hij echter van niemand steun of begrip. Ook niet van Bij1 blijkbaar. Het nieuwe normaal...

[ twitter ]
Een fascistische calimero die telkens olie op het vuur gooit. Van Rossem pakt hem terecht aan in zijn podcast.

pi_202524384
Met een strafblad volksvertegenwoordiger worden? Is dat nieuw?
Het is koud, het is guur....
pi_202524408
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 13:04 schreef TweedeKlum het volgende:
Met een strafblad volksvertegenwoordiger worden? Is dat nieuw?
Nee dat is niet nieuw.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Krista_van_Velzen
https://nl.wikipedia.org/wiki/Eric_Lucassen
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_202524432
quote:
7s.gif Op woensdag 8 december 2021 12:57 schreef Billy-jazz het volgende:

[..]
Een fascistische calimero die telkens olie op het vuur gooit. Van Rossem pakt hem terecht aan in zijn podcast.

Diezelfde van Rossem die ooit op een PvdA kieslijst stond en nu overal verkondigd dat hij D66 stemt en als jurylid bij een NPO spelprogramma zijn/D66 politieke visies door ieders strot duwt? Die van Rossem? Die brompot kan ik moeilijk serieus nemen. Staat wat mij betreft op gelijk niveau als Freek de Jonge. Ook al lang over de houdbaarheidsdatum heen.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 08-12-2021 13:09:08 ]
pi_202524476
Het gaat trouwens niet over lullige feitjes, tenminste ik sta niet dagelijks met een machine geweer op het station:

twitter
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 8 december 2021 @ 13:14:32 #172
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_202524517
quote:
1s.gif Op woensdag 8 december 2021 13:07 schreef DarkwingDuck het volgende:

[..]
Diezelfde van Rossem die ooit op een PvdA kieslijst stond en nu overal verkondigd dat hij D66 stemt en als jurylid bij een NPO spelprogramma zijn/D66 politieke visies door ieders strot duwt? Die van Rossem? Die brompot kan ik moeilijk serieus nemen. Staat wat mij betreft op gelijk niveau als Freek de Jonge. Ook al lang over de houdbaarheidsdatum heen.
Nee Van Rossem kaart goede punten aan hoor. Hier en daar een beetje vastgeroest, dat klopt. Maar dan is de Nederlandse politiek nog erger. Veel te conservatief allemaal, en niet met de tijd meegegaan.

Van Rossem is trouwens weer terug bij de PvdA als lijstduwer. Hij had D66 gestemd omdat de EU voor hem erg belangrijk is, omdat de PvdA de basisbeurs heeft afgeschaft, en de participatiewet mede mogelijk heeft gemaakt.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_202524717
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 13:14 schreef Harvest89 het volgende:

[..]


Van Rossem is trouwens weer terug bij de PvdA als lijstduwer.
Lol, ik zie het nu. In Utrecht. Wat lachwekkend triest, een echte salonsocialist.
  woensdag 8 december 2021 @ 13:41:39 #174
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_202524900
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 13:14 schreef Harvest89 het volgende:

[..]
Nee Van Rossem kaart goede punten aan hoor. Hier en daar een beetje vastgeroest, dat klopt. Maar dan is de Nederlandse politiek nog erger. Veel te conservatief allemaal, en niet met de tijd meegegaan.

Van Rossem is trouwens weer terug bij de PvdA als lijstduwer. Hij had D66 gestemd omdat de EU voor hem erg belangrijk is, omdat de PvdA de basisbeurs heeft afgeschaft, en de participatiewet mede mogelijk heeft gemaakt.
Ik vind Van Rossem nogal oppervlakkig over de EU. Zoals ik hem altijd hoor, zijn er maar twee alternatieven; erin of eruit.

Ik ben sceptisch over de EU en wil ze vooral kort houden en niet meer macht geven. Maar dit wil nog niet zeggen dat ik er dan ook direct uit wil.

Er zijn gewoon meer dan twee opties naar mijn mening.
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
  woensdag 8 december 2021 @ 13:58:49 #175
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202525109
Ik zelf de regels helemaal niet, maar als dit blijkbaar kan, zou Volkert van der G. dan ook kamerlid mogen zijn van D66 of Groen Links bijvoorbeeld? Ik kan me dat bijna niet voorstellen :?

#raar
pi_202525164
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 13:58 schreef Tengano het volgende:
Ik zelf de regels helemaal niet, maar als dit blijkbaar kan, zou Volkert van der G. dan ook kamerlid mogen zijn van D66 of Groen Links bijvoorbeeld? Ik kan me dat bijna niet voorstellen :?

#raar
Alles kan, je wordt immers gekozen.
  woensdag 8 december 2021 @ 14:47:28 #177
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202525657
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 14:02 schreef skrn het volgende:

[..]
Alles kan, je wordt immers gekozen.
Wat bizar! :{
  woensdag 8 december 2021 @ 14:52:23 #178
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202525714
quote:
1s.gif Op woensdag 8 december 2021 13:07 schreef DarkwingDuck het volgende:

[..]
Diezelfde van Rossem die ooit op een PvdA kieslijst stond en nu overal verkondigd dat hij D66 stemt en als jurylid bij een NPO spelprogramma zijn/D66 politieke visies door ieders strot duwt? Die van Rossem? Die brompot kan ik moeilijk serieus nemen. Staat wat mij betreft op gelijk niveau als Freek de Jonge. Ook al lang over de houdbaarheidsdatum heen.
Maarten van Rossem komt bij de gemeentelijke verkiezingen weer op de PvdA-kieslijst als lijstduwer.
We have always been at war with Eastasia.
pi_202526008
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 14:47 schreef Tengano het volgende:

[..]
Wat bizar! :{
Waarom? Een volksvertegenwoordiger hoeft enkel zijn kiezers te vertegengwoordigen.

En je kan daar ook zitten om wetten te veranderen. Zou raar zijn om mensen daar van uit te sluiten.
  woensdag 8 december 2021 @ 15:28:05 #180
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202526162
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 15:15 schreef skrn het volgende:

[..]
Waarom? Een volksvertegenwoordiger hoeft enkel zijn kiezers te vertegengwoordigen.

En je kan daar ook zitten om wetten te veranderen. Zou raar zijn om mensen daar van uit te sluiten.
Het zou best kunnen dat je gelijk hebt, maar ik merk dat ik gewoon moeite heb met dat idee.

Ik vind het namelijk zelf gewoon niet kunnen. Het lijkt mij dat je toch wel aan een zekere minimumgrens zou moeten voldoen om toe te treden tot de tweede kamer. Misschien is dat dan weer minder democratisch maar zo'n grens lijkt mij zelf belangrijk om die democratie ook weer te kunnen beschermen.

En voor mij ligt die grens tot wel dat je terrorisme op je CV hebt staan. Of je je stemrecht dan wel of niet verspeelt hebt, dan vind ik niet zo'n big deal, maar ik vind wel dat je dan je deelname in de regering of het parlement voorgoed verspeeld zou moeten hebben. Zeker als je met zo'n CV nog niet op een padvindersclub mag worden toegelaten.

Vandaar dat ik al zei: #raar
pi_202526265
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 15:15 schreef skrn het volgende:
En je kan daar ook zitten om wetten te veranderen. Zou raar zijn om mensen daar van uit te sluiten.
Als je de rechtstaat niet respecteert dan zou je gewoon niet toegelaten moeten worden in het politieke bestel.
afspraak tandarts verzetten
pi_202526274
Wou nog iets typen over integriteit maar dat hebben politici sowieso al niet |:)

Toch zou je beter mogen verwachten van een volksvertegenwoordiger.
afspraak tandarts verzetten
pi_202526275
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 15:35 schreef Tyranoesauroes het volgende:

[..]
Als je de rechtstaat niet respecteert dan zou je gewoon niet toegelaten moeten worden in het politieke bestel.
Je zou gewoon vast moeten zitten. Ik hou er niet van om mensen op te sluiten en de sleutel weg te gooien, maar voor terroristen maak ik graag een uitzondering. Voor seriemoordenaars, serieverkachters en seriepedofielen ook.
pi_202526283
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 15:37 schreef Solstice1 het volgende:

[..]
Je zou gewoon vast moeten zitten. Ik hou er niet van om mensen op te sluiten en de sleutel weg te gooien, maar voor terroristen maak ik graag een uitzondering. Voor seriemoordenaars, serieverkachters en seriepedofielen ook.
Een seriepedofiel? :')
pi_202526293
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 15:38 schreef Nober het volgende:

[..]
Een seriepedofiel? :')
Ja, een pedoseksueel is iemand die op jonge kinderen valt een pedofiel is iemand die ook echt aan jonge kinderen zit, doe je dat meermalen mag je van mij opgesloten worden zonder ooit weer vrij te komen.
pi_202526302
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 13:58 schreef Tengano het volgende:
Ik zelf de regels helemaal niet, maar als dit blijkbaar kan, zou Volkert van der G. dan ook kamerlid mogen zijn van D66 of Groen Links bijvoorbeeld? Ik kan me dat bijna niet voorstellen :?

#raar
Laten we Jos B. uitnodigen als hij vrij komt *O*
afspraak tandarts verzetten
  woensdag 8 december 2021 @ 15:42:17 #187
54837 nixxx
NIET broer van TD
pi_202526324
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 14:02 schreef skrn het volgende:

[..]
Alles kan, je wordt immers gekozen.
Als deel van een straf kan je wel het passief kiesrecht afgenomen worden, geen idee voor hoe lang.
ik ben niet gek.. ik ben volstrekt niet gek, ik ben helemaal niet gek... ik ben een nagemaakte gek
gooi alles weg neem een besluit, doe als het moet alles opnieuw
pi_202526370
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 15:39 schreef Solstice1 het volgende:

[..]
Ja, een pedoseksueel is iemand die op jonge kinderen valt een pedofiel is iemand die ook echt aan jonge kinderen zit, doe je dat meermalen mag je van mij opgesloten worden zonder ooit weer vrij te komen.
Andersom. Een seriepedoseksueel. Een keertje is nog wel ok?
pi_202526462
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 15:46 schreef Nober het volgende:

[..]
Andersom. Een seriepedoseksueel. Een keertje is nog wel ok?
Haal ze vaker door elkaar. Maar nee, een keertje is niet oke en dat zeg ik ook nergens. Heb er ook weinig moeite mee als mensen die het eenmalig doen preventief voor de rest van hun leven vast worden gezet in plaats van na x aantal jaar een tweede kans krijgen.
pi_202526478
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 15:39 schreef Solstice1 het volgende:

[..]
Ja, een pedoseksueel is iemand die op jonge kinderen valt een pedofiel is iemand die ook echt aan jonge kinderen zit, doe je dat meermalen mag je van mij opgesloten worden zonder ooit weer vrij te komen.
Precies omgekeerd.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
pi_202526479
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 13:58 schreef Tengano het volgende:
Ik zelf de regels helemaal niet, maar als dit blijkbaar kan, zou Volkert van der G. dan ook kamerlid mogen zijn van D66 of Groen Links bijvoorbeeld? Ik kan me dat bijna niet voorstellen :?

#raar
Je noemt nu net twee partijen die juist mensen naar huis sturen als blijkt dat ze iets uitgevroten hebben. Waarom noem je niet PVV of VVD? Die hebben meer strafblad in de kamer zitten dan andere partijen.
  woensdag 8 december 2021 @ 16:01:19 #192
37676 freako
Onverbeterlijke optimist
pi_202526529
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 13:58 schreef Tengano het volgende:
Ik zelf de regels helemaal niet, maar als dit blijkbaar kan, zou Volkert van der G. dan ook kamerlid mogen zijn van D66 of Groen Links bijvoorbeeld? Ik kan me dat bijna niet voorstellen :?

#raar
Ja, klopt.

Er zijn wel een aantal misdrijven waarbij iemand als bijkomende straf uit het kiesrecht ontzet kan worden (actief: zelf kunnen stemmen; passief: verkiesbaar kunnen zijn). De jaren na de Tweede Wereldoorlog is dit vaak opgelegd, maar daarna nooit meer.

Moord valt er overigens niet onder, wel misdrijven als een (poging tot) staatsgreep, hoogverraad, collaboreren met de vijand, terrorisme (sinds een paar jaar), en daarnaast ook verkiezingsfraude met gestolen of nagemaakte stembiljetten of stempassen.
  woensdag 8 december 2021 @ 16:01:23 #193
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202526530
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 15:57 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Je noemt nu net twee partijen die juist mensen naar huis sturen als blijkt dat ze iets uitgevroten hebben. Waarom noem je niet PVV of VVD? Die hebben meer strafblad in de kamer zitten dan andere partijen.
Ik weet niet of dat echt zo is, maar als ze dit soort types blijkbaar aangenomen hebben en daarna wegsturen dan vallen ze toch blijkbaar in de doelgroep van partijen waar ze welkom zijn?
pi_202526572
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 15:57 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]
Precies omgekeerd.
@Nober wees mij er al op, mea culpa.
pi_202526582
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:01 schreef Tengano het volgende:

[..]
Ik weet niet of dat echt zo is, maar als ze dit soort types blijkbaar aangenomen hebben en daarna wegsturen dan vallen ze toch blijkbaar in de doelgroep van partijen waar ze welkom zijn?
VVD en PVV sturen die mensen juist niet naar huis en ze hebben zat dergelijke incidenten gehad.

Maar goed, je insinuatie dat Volkert van der G welkom zou zijn bij een partij als GL of D66 is natuurlijk diep treurig, andersom zou het onmiddellijk demoniseren heten.
pi_202526614
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:05 schreef qajariaq het volgende:
Maar goed, je insinuatie dat Volkert van der G welkom zou zijn bij een partij als GL of D66 is natuurlijk diep treurig, andersom zou het onmiddellijk demoniseren heten.
Heb je gelijk in.
  woensdag 8 december 2021 @ 16:09:22 #197
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202526652
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:05 schreef qajariaq het volgende:

[..]
VVD en PVV sturen die mensen juist niet naar huis en ze hebben zat dergelijke incidenten gehad.

Maar goed, je insinuatie dat Volkert van der G welkom zou zijn bij een partij als GL of D66 is natuurlijk diep treurig, andersom zou het onmiddellijk demoniseren heten.
Ik hou dat eerlijk gezegd niet zo bij hoor. Maar de dame waar het hier om gaat is gelieerd aan terrorisme en is lid van D66. En laatst was er nog wat commotie over een dame die aan de moslimbroederschap werd gelieerd en die zat in Groen Links. Vandaar dat ik die partijen noemde omdat die in mijn ogen daar dus vrij flexibel mee omgaan.

En van die andere partijen ken ik dat soort gevallen niet, wat niet betekent dat ze er niet zijn natuurlijk, maar ik ben niet zo heel erg goed op de hoogte van alle haagse gang van zaken.

En volgens mij wat Volkert 'links' ook zeg maar.

En het ging daarnaast meer over het voorbeeld dat zo iemand in het parlement kan komen wat ik dus vreemd vind, ongeacht via welke partij. Iemand die een minister afschiet en dan doodleuk minister kan worden. Dat kan er bij mij gewoon niet in en ik denk bij heel veel mensen niet.
pi_202526715
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:09 schreef Tengano het volgende:

[..]
Ik hou dat eerlijk gezegd niet zo bij hoor. Maar de dame waar het hier om gaat is gelieerd aan terrorisme en is lid van D66. En laatst was er nog wat commotie over een dame die aan de moslimbroederschap werd gelieerd en die zat in Groen Links. Vandaar dat ik die partijen noemde omdat die in mijn ogen daar dus vrij flexibel mee omgaan.

En van die andere partijen ken ik dat soort gevallen niet, wat niet betekent dat ze er niet zijn natuurlijk, maar ik ben niet zo heel erg goed op de hoogte van alle haagse gang van zaken.
MIs, de gene die veroordeeld is, die is werkzaam in de 2e kamer (gebouw) voor de VVD. Dat ze binnen werd gehaald was ze zelfs al veroordeeld. De zus daarvan, die niets op haar kerfstok heeft zit in de 2e kamer voor D66. Maar die heeft dus niets gedaan wat niet hoort. Wilder valt wel over haar omdat ze een hoofddoekje draagt, het verplichte mondmasker draagt en d zus is van. Kennelijk is het voor Wilder problematischer dat de zus van iemand in de kamer zit dan de veroordeelde zelf ook werkzaam is in het gebouw.
  woensdag 8 december 2021 @ 16:16:52 #199
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202526763
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:13 schreef qajariaq het volgende:

[..]
MIs, de gene die veroordeeld is, die is werkzaam in de 2e kamer (gebouw) voor de VVD. Dat ze binnen werd gehaald was ze zelfs al veroordeeld. De zus daarvan, die niets op haar kerfstok heeft zit in de 2e kamer voor D66. Maar die heeft dus niets gedaan wat niet hoort. Wilder valt wel over haar omdat ze een hoofddoekje draagt, het verplichte mondmasker draagt en d zus is van. Kennelijk is het voor Wilder problematischer dat de zus van iemand in de kamer zit dan de veroordeelde zelf ook werkzaam is in het gebouw.
Dankjewel voor je toelichting. Maar ik vind persoonlijk dat ze daar allebei niks te zoeken hebben. En ik kan me heel goed voorstellen dat Geert Wilders daar toch een onbehagelijk gevoel bij zou kunnen hebben. Ik vind dat daar wat dat betreft een grens wordt overschreden van wat betamelijk is, ook als dat momenteel staatsrechtelijk is toegestaan.
pi_202526787
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:16 schreef Tengano het volgende:

[..]
Dankjewel voor je toelichting. Maar ik vind persoonlijk dat ze daar allebei niks te zoeken hebben. En ik kan me heel goed voorstellen dat Geert Wilders daar toch een onbehagelijk gevoel bij zou kunnen hebben. Ik vind dat daar wat dat betreft een grens wordt overschreden van wat betamelijk is, ook als dat momenteel staatsrechtelijk is toegestaan.
Wil je nu echt iemand gaan veroordelen op de daden van een familielid? Dan kunnen we Maxima ook wel weer weg sturen.
  woensdag 8 december 2021 @ 16:21:24 #201
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202526818
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:18 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Wil je nu echt iemand gaan veroordelen op de daden van een familielid?
Ja, in ieder geval wel als het om terrorisme gaat. Daar zou wat mij betreft zeker een grens moeten liggen als die er nog niet is. Als je ervoor kiest om vijand van de staat en deze democratie te zijn en alles waar dit land voor staat, dan is er wat mij betreft geen ruimte voor een bestuurlijke functie van diezelfde rechtstaat.

En Maxima, noch haar vader is ooit een vijand van Nederland geweest.
  woensdag 8 december 2021 @ 16:23:13 #202
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202526846
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:21 schreef Tengano het volgende:

[..]
Ja, in ieder geval wel als het om terrorisme gaat. Daar zou wat mij betreft zeker een grens moeten liggen als die er nog niet is. Als je ervoor kiest om vijand van de staat en deze democratie te zijn en alles waar dit land voor staat, dan is er wat mij betreft geen ruimte voor een bestuurlijke functie van diezelfde rechtstaat.
Zij is niet haar zus. De keuzes van haar zus zijn niet de hare.
We have always been at war with Eastasia.
  woensdag 8 december 2021 @ 16:25:34 #203
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202526880
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:23 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Zij is niet haar zus. De keuzes van haar zus zijn niet de hare.
Er kwam hier al een voorbeeld voorbij van iemand die bij Schiphol wilde werken terwijl zijn neefje? als uithaler gepakt was of iets dergelijks. Dat feest ging dus ook niet door. Zo gaan dat soort dingen. Sommige risico's wil je gewoon uitsluiten.
  woensdag 8 december 2021 @ 16:26:20 #204
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202526887
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:25 schreef Tengano het volgende:

[..]
Er kwam hier al een voorbeeld voorbij van iemand die bij Schiphol wilde werken terwijl zijn neefje? als uithaler gepakt was of iets dergelijks. Dat feest ging dus ook niet door. Zo gaan dat soort dingen. Sommige risico's wil je gewoon uitsluiten.
Wat heeft dat met dit D'66 kamerlid te maken? Wat doen we dan met FvD-nazi-kroost?
We have always been at war with Eastasia.
  woensdag 8 december 2021 @ 16:27:53 #205
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202526903
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:26 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Wat heeft dat met dit D'66 kamerlid te maken? Wat doen we dan met FvD-nazi-kroost?
Wat mij betreft hetzelfde.
  woensdag 8 december 2021 @ 16:29:03 #206
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202526913
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:27 schreef Tengano het volgende:

[..]
Wat mij betreft hetzelfde.
Daar heeft toch mooi zo'n figuur vier jaar lang in de kamer gezeten.
We have always been at war with Eastasia.
  woensdag 8 december 2021 @ 16:30:43 #207
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202526940
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:29 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Daar heeft toch mooi zo'n figuur vier jaar lang in de kamer gezeten.
Ja, er kloppen wel meer dingen niet, en daarom benoem ik dat ook.
pi_202526950
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:23 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Zij is niet haar zus. De keuzes van haar zus zijn niet de hare.
In een ideale wereld zou dat zo moeten zijn. In deze wat reeelere wereld zal ze er voor een groot deel ook niet snel op afgerekend worden (behalve door wat fanatici) maar daarnaast zal er m.i. een grote groep bestaan die er wel vraagtekens bij hebben of dit allemaal wel zo koosjer is, en voor anderen zal ze misschien ook gewoonweg de schijn tegen hebben.

Maar dan, als je al ziet hoe snel niet policiti afgerekend worden op (zelfs alleen maar) uitspraken van een familielid (Meilandjes). dan lijkt mij dat afrekening van een 2e kamerlid ivm de veroordeling van een zus voor terrorisme een stuk meer voor de hand ligt.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  woensdag 8 december 2021 @ 16:33:02 #209
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202526971
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:31 schreef Montagui het volgende:

[..]
In een ideale wereld zou dat zo moeten zijn. In deze wat reeelere wereld zal ze er voor een groot deel ook niet snel op afgerekend worden (behalve door wat fanatici) maar daarnaast zal er m.i. een grote groep bestaan die er wel vraagtekens bij hebben of dit allemaal wel zo koosjer is, en voor anderen zal ze misschien ook gewoonweg de schijn tegen hebben.

Maar dan, als je al ziet hoe snel niet policiti afgerekend worden op (zelfs alleen maar) uitspraken van een familielid (Meilandjes). dan lijkt mij dat afrekening van een 2e kamerlid ivm de veroordeling van een zus voor terrorisme een stuk meer voor de hand ligt.
Theo Hiddema had dus niet in de Tweede Kamer mogen zitten wat jou betreft?
We have always been at war with Eastasia.
pi_202526983
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:33 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Theo Hiddema had dus niet in de Tweede Kamer mogen zitten?
Geen idee. Ik ken de link m.b.t. dit topic niet.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  woensdag 8 december 2021 @ 16:34:34 #211
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202526991
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:33 schreef Montagui het volgende:

[..]
Geen idee. Ik ken de link m.b.t. dit topic niet.
Het gaat hier om de zus van iemand die veroordeeld is voor terrorisme.
We have always been at war with Eastasia.
pi_202527004
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:34 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Het gaat hier om de zus van iemand die veroordeeld is voor terrorisme.
Ja, en wat heeft dat met Hiddema te maken?
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_202527009
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:34 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Het gaat hier om de zus van iemand die veroordeeld is voor terrorisme.
Maar het meest wonderlijke is wel dat die zus in dienst is van de VVD.
  woensdag 8 december 2021 @ 16:36:45 #214
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202527028
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:35 schreef Montagui het volgende:

[..]
Ja, en wat heeft dat met Hiddema te maken?
Hiddema's vader en broer waren NSB-lid.
We have always been at war with Eastasia.
  woensdag 8 december 2021 @ 16:37:29 #215
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202527038
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:36 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Hiddema's vader en broer waren NSB-lid.
OMG _O-
  woensdag 8 december 2021 @ 16:39:08 #216
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202527056
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:35 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Maar het meest wonderlijke is wel dat die zus in dienst is van de VVD.
De haat tegen D66 is voor veel mensen blijkbaar groter dan hun logisch denkvermogen.
We have always been at war with Eastasia.
  woensdag 8 december 2021 @ 16:40:33 #217
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202527075
quote:
11s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:37 schreef Tengano het volgende:

[..]
OMG _O-
Dat was blijkbaar voor mensen geen probleem.
We have always been at war with Eastasia.
  woensdag 8 december 2021 @ 16:43:43 #218
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202527120
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:40 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Dat was blijkbaar voor mensen geen probleem.
Wat mij betreft was dat dan ook een no go geweest. Jammer maar helaas. Ik vind dat je toch aan bepaalde aspecten van zuiverheid moet voldoen om deel te nemen aan de tweede kamer met een eventueel zicht op een ministerschap. En als NSB'er ben je imo ook een vijand van de staat. Vervelend als het een familielid is, maar liever geen risico dus, want het ambt is daarvoor te belangrijk en kwetsbaar.

En ik zei al als je niet tot een padvindersclub kan toetreden dan liever ook niet in de Tweede Kamer.
pi_202527302
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:43 schreef Tengano het volgende:

[..]
Wat mij betreft was dat dan ook een no go geweest. Jammer maar helaas. Ik vind dat je toch aan bepaalde aspecten van zuiverheid moet voldoen om deel te nemen aan de tweede kamer met een eventueel zicht op een ministerschap. En als NSB'er ben je imo ook een vijand van de staat. Vervelend als het een familielid is, maar liever geen risico dus, want het ambt is daarvoor te belangrijk en kwetsbaar.

En ik zei al als je niet tot een padvindersclub kan toetreden dan liever ook niet in de Tweede Kamer.
Maar als je misdaden tegen het vlok pleegt dan mag je dochter wel koningin worden beweer je net. Oh, die misdaden waren niet in NL. Vreemde redenatie hou je er op na.

btw: Ik vind niet dat je mensen verantwoordelijk moet houden voor daden van familie (behalve bij onvolwassen kinderen). Dus laat Maxima maar blijven.
pi_202536154
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:53 schreef qajariaq het volgende:

[..]
Maar als je misdaden tegen het vlok pleegt dan mag je dochter wel koningin worden beweer je net. Oh, die misdaden waren niet in NL. Vreemde redenatie hou je er op na.

btw: Ik vind niet dat je mensen verantwoordelijk moet houden voor daden van familie (behalve bij onvolwassen kinderen). Dus laat Maxima maar blijven.
Ik wil maxima eigenlijk ook niet in de tweede kamer...
pi_202536361
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:36 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Hiddema's vader en broer waren NSB-lid.
Okee.

En staat Hiddema dan nu bekend als een ''gematigde'' NSBer, zoals Sahla bekend staat als een ''gematigde'' moslima?
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
  donderdag 9 december 2021 @ 12:29:16 #222
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202537288
quote:
4s.gif Op donderdag 9 december 2021 11:18 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]
Okee.

En staat Hiddema dan nu bekend als een ''gematigde'' NSBer, zoals Sahla bekend staat als een ''gematigde'' moslima?
Ja
We have always been at war with Eastasia.
pi_202538026
quote:
0s.gif Op donderdag 9 december 2021 12:29 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Ja
Hij staat volgens jouw bekend als NSB'er?

Okee.

En haal je dat allemaal uit jouw bubbel en bubbel alleen, of heb je ook daadwerkelijk bronnen/quotes waarin hij zelf ook zegt dat ie een NSB'er is?
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_202538119
quote:
0s.gif Op woensdag 8 december 2021 16:21 schreef Tengano het volgende:

Als je ervoor kiest om vijand van de staat en deze democratie te zijn en alles waar dit land voor staat, dan is er wat mij betreft geen ruimte voor een bestuurlijke functie van diezelfde rechtstaat.
Vanaf 26 seconden

twitter
  donderdag 9 december 2021 @ 13:40:16 #225
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202538144
quote:
4s.gif Op donderdag 9 december 2021 13:27 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]
Hij staat volgens jouw bekend als NSB'er?

Okee.

En haal je dat allemaal uit jouw bubbel en bubbel alleen, of heb je ook daadwerkelijk bronnen/quotes waarin hij zelf ook zegt dat ie een NSB'er is?
Het was gewoon nogal een domme vraag aangezien de NSB een organisatie was en geen ideologie. Er bestaat dan ook niet zoiets als een gematigd NSB'er, zoals er ook geen "gematigd VVD'er" bestaat. De zus van Fonda Sahla was Hofstadgroeplid, Funda zelf was toch ook geen gematigd Hofstadgroeplid? De ideologie van waaruit de Hofstadgroep handelde was de Islam, in extremistische vorm. Fonda Sahla is gematigd islamitisch (ga ik vanuit). De NSB hing een extremistisch nationalisme aan van waaruit zij handelden, Hiddema hangt een gematigd nationalisme aan.
We have always been at war with Eastasia.
  donderdag 9 december 2021 @ 13:41:52 #226
498282 Scrummie
Feyenoord kampioen 2023/2024
pi_202538163
:|W
9 444 33 0 3 444 8 0 555 33 33 7777 8 0 444 7777 0 4 33 55 0 33 66 0 333 33 999 33 66 666 666 777 3 0 4 2 2 8 0 9 33 33 777 0 55 2 6 7 444 666 33 66 0 9 666 777 3 33 66
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')