abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_200669578
quote:
Nederland is het rottende hart van Europa

Nederland is een witwasserij in het hart van Europa en daarom medeschuldig aan de moord op Peter R. de Vries, fulmineert Roberto Saviano.Ik richt me tot jou, Nederland. Ik richt me tot de Nederlanders met de vraag: kennen jullie jezelf nu echt zo slecht? Heeft Nederland nu echt zo’n vertekend zelfbeeld? Nederland is een van de misdadigste landen ter wereld. Ik weet het, hier zal de lezer zijn wenkbrauwen optrekken of zijn voorhoofd fronsen. Een enkeling leest niet meer door. De meesten zullen me verwensen. In het beste geval zien ze me als een idioot, in het slechtste geval als een staatsvijand. Geef me nog even, een moment.

Als ik Nederland een van de misdadigste landen ter wereld noem, bedoel ik niet de straatcriminaliteit. Ik bedoel geen rechtssysteem waar aan vonnissen een prijskaartje hangt, of een politie en regering in dienst van steekpenningen of drugskartels. Nee, over dat soort corruptie heb ik het niet. Integendeel, vanuit dat oogpunt zijn jullie een land met een institutioneel sterke structuur, met een in essentie gezonde politie, met een vooruitstrevend gevangenissysteem. Een land van mensenrechten en sociale rechten. Wat jullie tot een van de misdadigste landen ter wereld maakt, is jullie economisch systeem: jullie zijn een offshore-gebied geworden. Ja, jullie staan niet formeel op het lijstje van belastingparadijzen, maar jullie zijn het wel. Jullie hebben tal van bedrijven aangetrokken: FIAT, Ferrari, als het gaat over Italiaanse bedrijven. Jullie hebben Mediaset, hebben filialen van eBay, het kantoor van Google, zesentwintig vennootschappen van Nike. Verder INGKA, de holding die een van Ikea’s kloppende harten leidt, jullie hebben Netflix.

Dit alles, zul je zeggen, is volkomen legaal. Dat is zo, het is volkomen legaal en het heeft jullie veel directe rijkdom gebracht. Stromen rijkdom, gratis en voor niets. In wezen stellen jullie al deze vennootschappen in staat aan het rechtssysteem van hun eigen landen te ontsnappen, jullie geven territoriale bijstand en vragen daarvoor een klein percentage in ruil. Dit alles heeft echter een prijs.

En dat jullie nu ineens een land zijn waar de drugshandelaren even gewelddadig optreden als in een willekeurige buitenwijk van Lagos, bereid om in Amsterdam een journalist te vermoorden, precies zoals op 18 september 2019 met Derk Wiersum is gebeurd, is het gevolg van het feit dat iemand die de criminele dienst uitmaakt in Nederland tegenwoordig een toegangsmogelijkheid tot witwassen heeft zoals nergens anders in Europa. Dankzij het Nederlandse financiŽle systeem hebben misdaadgroepen zover kunnen komen. Degenen die in de Nederlandse misdaad de dienst uitmaken, doen dat in het hart van de Europese witwasserij. En het hart van de witwasserij is aanleiding om iedereen die zich tegen hun zaken verzet te vermoorden. En dat kunnen ze doen, doordat hun criminele geld via dezelfde ongereguleerde platforms verloopt als het geld van het hedendaagse kapitalisme.

Paradijs voor multinationals
De opdrachtgever van de moord op Peter R. de Vries weet dat wie aan zijn geld komt aan ieders geld komt en weet dat hij kan inspelen op deze kans. Op ’s lands noodzaak tot verzwijgen en geen werkelijk licht werpen op zijn financiŽle mechanismen. Nederland gunt de grote vennootschappen van het hedendaagse kapitalisme niet alleen fiscale voordelen. Ook dankzij veel andere privileges verhuizen vennootschappen naar jullie toe. Holdings waarvoor een fiscus praktisch niet hoeft te bestaan, vennootschapsbesturen met ongekende flexibiliteit, een snel rechtsapparaat in dienst van financiŽle kwesties en zonder bureaucratie; een paradijs voor multinationals, met een systeem van fiscalisten, belastingconsulenten, adviseurs, soepele administrateurs die snel kunnen handelen, met als enig doel om geld, poen te verdienen.

Jullie laten al het mogelijke geld binnenkomen en wit geld van zwart geld onderscheiden, de herkomst traceren, is onmogelijk. Zodra het binnen jullie kapitaalsgrenzen komt, bestempelen jullie het als legitiem, dachten jullie nu echt dat dit niet tot de huidige situatie zou leiden?

De mocro-maffia is een oppermachtige organisatie actief in BelgiŽ en Nederland, met een etnische, Marokkaanse basisstructuur, maar ook met leden uit Congo, Suriname, de Balkan en Nederland.

Jullie worden een eiland voor glibberig geld

Een van de redenen voor de moord op de moedige journalist Peter R. de Vries is waarschijnlijk dat hij vertrouwenspersoon van een kroongetuige was in het Marengo-proces. ItaliŽ had het Marengo-proces aangekund en Nederland had zo nederig moeten zijn om landen met meer ervaring in misdaadbestrijding om advies te vragen. Maar het proces tegen topman Ridouan Taghi verloopt traag, zonder noemenswaardig resultaat en met ondermaatse onderzoeksuitkomsten.

Nu is Taghi voor de publieke opinie, wellicht voor menige lezer, maar een van de vele criminelen, ‘immigranten’, die buiten het beschaafde Nederlandse leven staan. Immigranten die op straat dealen en elkaar onderling afmaken: mis.

Dat hij nu zo machtig is, komt doordat hij twee wegen kan bewandelen: Marokko voor de doorvoer van de drugs die hij uit Zuid-Amerika ontvangt, en Nederland om te kunnen witwassen. Wie vriendjes is met de Nederlandse maffia, is vriendjes met het Nederlandse economische systeem. Iedereen wil met de mocro-maffia samenwerken en weet je waarom? Als je denkt aan de haven Rotterdam, waar altijd al vrachten cocaÔne omgaan, heb je het mis. Het komt door het witwassen.

De mocro-maffia is van een onbenullige straatdealorganisatie veranderd in een financiŽle holding, doordat Nederland een paradijs is voor narcogeld. Denk je niet dat de Nederlandse democratie daar een hoge prijs voor betaalt? Door het Nederlandse systeem zijn Taghi en de mocro-maffia zo machtig geworden.

De hoofdwegen voor witwassen
Het is te kort geleden en er is nog te weinig bekend om te kunnen zeggen waarom Peter R. de Vries is vermoord. Zoals tal van waarnemers ben ik ervan overtuigd dat zijn rol in het Marengo-proces waarschijnlijk de hoofdreden van zijn liquidatie is. Zijn rol als vertrouwenspersoon van de kroongetuige was heel belangrijk, niet alleen formeel, maar ook als iemand die het criminele reilen en zeilen kent en openbaar kan maken. Openbaar maken en vervolgens veroordelen, want hij kan aanwijzen, hij kan verbanden bespreken.
Ju
Voordat de politie een aanvoerlijn van coke, van witwassen kan afsluiten, gaan daar soms maanden of jaren overheen. Een journalistiek onderzoek kan er onmiddellijk licht op werpen en een organisatie dwingen niet meer die hoofdwegen voor het witwassen te gebruiken, of die wegen en die politieke contacten voor de handel.

Als we het over de mocro-maffia hebben, hebben we het over een organisatie die de Surinaamse president, Desi Bouterse, heeft weten te bereiken en te corrumperen. We hebben het over een organisatie die al eerder een misdaadverslaggever, Martin Kok, heeft vermoord, wat jullie afdeden als de moord op een oud-crimineel, terwijl hij toch was vermoord om zijn journalistieke werk, maar dat deed er voor jullie niet zo toe, omdat hij een roerig verleden had.

Dat is het slechtste antwoord waar jullie altijd mee komen: het zijn de Marokkanen, het zijn de Italianen, het zijn de Russen, het zijn de ServiŽrs. Het zijn de zo nuttige, maar ook zo gevaarlijke immigranten, waar het aan ligt.

De immigranten erbuiten houden zal de misdaad op afstand houden. Maar zo ligt het niet. Deze werelden, die jullie vaak van de hand wijzen als extern, buitenlands, vormen enkel het operatieve segment van een confederatie van volledig Nederlandse belangen. Deze hele criminele massa staat in wezen ten dienste van het Nederlandse financiŽle systeem, want in neutrale vorm levert het Nederlandse financiŽle systeem geen enkele economische doorstroming meer op.

Jullie zijn geldpiraten
Jullie, Nederlanders, is de naam Ridouan Taghi pas sinds 2020, kort voor zijn arrestatie, bekend, maar in feite maakte hij al veel langer de dienst uit. Dat geldt ook voor de rest: jullie regering is niet bij machte in te zien en uit te spreken wat jullie worden: een eiland voor crimineel, glibberig geld, een schatkist waarin geld uit belastingontduiking verdwijnt.

Nederland verrijkt zich met geld dat uit andere landen wordt weggehaald: jullie zijn geldpiraten geworden en zodoende wordt jullie land een eiland van zeerovers die hun geld verstoppen.

Ik noem de oude echte pirateneilanden Aruba, CuraÁao en Sint Maarten, altijd al verzamelen jullie het narcogeld (en natuurlijk niet alleen dat) dat rechtstreeks op jullie banken wordt gestort. En aangezien de ‘Nederlandse’ eilanden altijd al schatkisten van de onderwereld zijn, was het voor onderzoekers al in 1997 bekend nieuws dat er op Aruba door aan Russische misdaadorganisaties gelieerde vennootschappen 14 banken waren opgericht, dat tegoeden en transacties op de Nederlandse Antillen niet worden gecontroleerd en daardoor altijd het slechtste geld van de kartels in Amsterdam belandt.

Is dit alles dan nooit door de politiek aangezwengeld? Nooit in de verkiezingscampagnes aan de orde gesteld? Peter R. de Vries is niet simpelweg vermoord door de Angels of Death – zoals de bende van topman Taghi zichzelf noemt. Het pistool is hem op de slaap gezet door heel het Nederlandse systeem, een crimineel systeem dat door De Vries werd bestreden. Een systeem dat niet vatbaar is voor verandering, en een regering die zich hier niet verantwoordelijk voor voelt is een medeplichtige regering. Hoe, dierbaar, vrij Nederland, heb je zo zonder verzet en tegenstand het rottende hart van Europa kunnen worden?

Bron:

https://www.nrc.nl/nieuws(...)-van-europa-a4053069

Het fijne vestigingsklimaat in Nederland is ook super handig voor de georganiseerde misdaad.
Hoe gaat ons toekomstige kabinet dit oplossen?
pi_200669650
Met dank aan Rutten en z'n bende incapabele !!!!!
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_200669733
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 10:13 schreef de_boswachter het volgende:
Met dank aan Rutten en z'n bende incapabele !!!!!
Nou, ik denk niet dat het allemaal aan Rutte zelf ligt.
Op papier is een fijn vestigingsklimaat goed voor de economie. In de praktijk dus ook, maar je haalt wel een hoop criminaliteit je land binnen. En je steunt multinationals met belastingontduiking, maar dat is een heel ander verhaal.
  zondag 1 augustus 2021 @ 10:52:46 #4
172669 Papierversnipperaar
CafeÔne is ook maar een drug.
pi_200670418
Dat is onzin. Diegene die drugs willen verbieden zijn schuldig aan de criminaliteit eromheen, inclusief 250.000 dode Mexicanen.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_200670492
Dit is geen nieuw standpunt. Integendeel. Nederland staat op veel plaatsen bekend als belastingparadijs. Onder andere Zembla heeft hier jaren geleden ook een paar uitzendingen aan gewijd. Dit gunstige klimaat is een magneet voor criminaliteit. Tel daarbij op de Rotterdamse haven…

Het toekomstig kabinet heeft op korte termijn geen ambitie of plannen om dit op te lossen denk ik.
pi_200670578
quote:
Hoe gaat ons toekomstige kabinet dit oplossen?
Niet!
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
  zondag 1 augustus 2021 @ 11:07:04 #7
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_200670673
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 10:13 schreef de_boswachter het volgende:
Met dank aan Rutten en z'n bende incapabele !!!!!
Ik ben niet bepaald een Rutte fan, maar dit probleem bestaat al sinds de tijden van Klaas Bruinsma.
  zondag 1 augustus 2021 @ 11:08:40 #8
172669 Papierversnipperaar
CafeÔne is ook maar een drug.
pi_200670698
quote:
12s.gif Op zondag 1 augustus 2021 11:07 schreef IkeDubaku99 het volgende:

[..]

Ik ben niet bepaald een Rutte fan, maar dit probleem bestaat al sinds de tijden van Klaas Bruinsma.
Nee, sinds de eerst drugs verboden.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_200670719
Goed stuk met af en toe wat rare uitstapjes. Dat Italiaanse multinationals hier zitten kun je ItaliŽ ook gewoon aanrekenen.

Verder wel gewoon gelijk dat het hier een witwasparadijs is. Maar met weer de VVD als grootste partij zal er niks aan gebeuren, "is goed voor de economie"
pi_200671111
Zolang Italianen onze pensioenen stelen,hoeven we die niet serieus te nemen
pi_200671129
Dat Nederland een belastingparadijs is koppelen aan de moord op Peter R is wel heel erg vergezocht :')
Op zondag 18 juli 2021 22:02 schreef Catkiller het volgende:
Achterlijke hoer respecteer gewoon de mening van een ander
pi_200671135
quote:
11s.gif Op zondag 1 augustus 2021 10:06 schreef NgInE het volgende:

[..]

Bron:

https://www.nrc.nl/nieuws(...)-van-europa-a4053069

Het fijne vestigingsklimaat in Nederland is ook super handig voor de georganiseerde misdaad.
Hoe gaat ons toekomstige kabinet dit oplossen?
Tsja wat wil je? het verzet tegen de georganiseerde misdaad is krachteloos en te kort door gebrek aan voedzaam eten en drinken in hun kleuter en jeugdjaren.
  zondag 1 augustus 2021 @ 11:58:46 #13
14513 SilverMane
It`s all about the Mammon
pi_200671593
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 11:08 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Nee, sinds de eerst drugs verboden.
Ja want in zowat alle andere landen is drugs wel legaal.
Je bent geen dwaas als je opgeeft wat je niet kunt vasthouden om te krijgen wat je nooit meer afgenomen kan worden.
  zondag 1 augustus 2021 @ 12:04:09 #14
92960 Knip
Ik ben die ik ben
pi_200671689
quote:
1s.gif Op zondag 1 augustus 2021 11:27 schreef Mortaxx het volgende:
Dat Nederland een belastingparadijs is koppelen aan de moord op Peter R is wel heel erg vergezocht :')
De Antillen maken deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden. De Antillen zijn een belastingparadijs. Antillianen kunnen gemakkelijk naar Nederland komen. Peter R de Vries is vermoord door een Antilliaan.

Dit maak ik op uit het stuk
Non possumus non loqui
pi_200671770
Willen we meer of minder VVD-ers?
pi_200671891
Wat een jan lul verhaal maar mooie basis voor een nieuwe maffiaserie
Vakman pur sang
  zondag 1 augustus 2021 @ 12:17:40 #17
172669 Papierversnipperaar
CafeÔne is ook maar een drug.
pi_200671932
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 11:58 schreef SilverMane het volgende:

[..]

Ja want in zowat alle andere landen is drugs wel legaal.
Je zit in het verkeerde topic.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_200672113
Niks nieuws toch.
  zondag 1 augustus 2021 @ 12:34:02 #19
344884 monkyyy
Myers-Briggs: INTJ
pi_200672290
ItaliŽ, waar de maffia al sinds de 19e eeuw regeert, gaat ons de les lezen.
You can learn anything, the secret lies in discipline.
"What the mind can conceive and believe, it can achieve"
You will make mistakes. Forgive yourself. Move on. Start rebuilding.
pi_200672687
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 12:34 schreef monkyyy het volgende:
ItaliŽ, waar de maffia al sinds de 19e eeuw regeert, gaat ons de les lezen.
Ze hebben in ieder geval de afgelopen jaren redelijk de maffia bestreden.

In de volkskrant stond een veel genuanceerder stuk hoe je dit zou kunnen aanpakken.

Maffia-aanklager Nicola Gratteri: ‘De Nederlandse wet is niet streng genoeg voor de criminele realiteit

Dit opinie stuk uit de NRC is niet veel meer als wat in het wilde weg vingerwijzen zonder oplossingen.
pi_200673032
Wat ik zo gek vind is dat er niet bij staat dat hij de schrijver is van Gommorah een maffia-roman, en de gelijknamige serie hierop gebaseerd is.
Enorm goede serie trouwens.
Vakman pur sang
  zondag 1 augustus 2021 @ 13:09:14 #22
172669 Papierversnipperaar
CafeÔne is ook maar een drug.
pi_200673195
quote:
1s.gif Op zondag 1 augustus 2021 13:04 schreef Lospedrosa het volgende:
Wat ik zo gek vind is dat er niet bij staat dat hij de schrijver is van Gommorah een maffia-roman, en de gelijknamige serie hierop gebaseerd is.
Enorm goede serie trouwens.
Dus zonder drugs verbod had deze man geen carriŤre?
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  zondag 1 augustus 2021 @ 14:12:57 #23
233102 cherrycoke
You underestimate my power!
pi_200674515
Ik heb altijd al gezegd dat in Nederland met geld alles mogelijk is.
Something’s happening. I’m not the Jedi I should be. I want more. And I know I shouldn’t.”
pi_200674963
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 12:10 schreef Hamzoef het volgende:
Willen we meer of minder VVD-ers?
Volgens de "peilingen" alleen maar meer. :')
pi_200675216
quote:
10s.gif Op zondag 1 augustus 2021 14:33 schreef Smack10 het volgende:

[..]

Volgens de "peilingen" alleen maar meer. :')
Zegt genoeg over veel Nederlanders, ronduit walgelijk. ;(
  zondag 1 augustus 2021 @ 14:43:27 #26
495022 Fcu030
tittel noch jota
pi_200675247
quote:
1s.gif Op zondag 1 augustus 2021 11:01 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Niet!

Is ook niet nodig. We hebben nu continuÔteit en stabiliteit nodig zo na de crisis! Oh ja en m'n portemonnee heeft ook nog een mening. VVD is er voor de economie enzo jongens, dat zegt hij steeds op de televisie!!!
Appletje-Ez houdt van soep
Shine sight on the eternal darkness of the shadow people!
pi_200675265
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 14:42 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Zegt genoeg over veel Nederlanders, ronduit walgelijk. ;(
Misschien kloppen de peilingen wel niet.
pi_200675335
quote:
11s.gif Op zondag 1 augustus 2021 10:06 schreef NgInE het volgende:

[..]
Hoe gaat ons toekomstige kabinet dit oplossen?
Niet ? Geld is geld.
Ņ
  zondag 1 augustus 2021 @ 14:47:34 #29
495022 Fcu030
tittel noch jota
pi_200675358
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 14:42 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Zegt genoeg over veel Nederlanders, ronduit walgelijk. ;(
Prima gesproken beste Hamzoef, prima gesproken. Het topje van de ijsberg wat dat betreft, maar walgelijk zonder meer.
Appletje-Ez houdt van soep
Shine sight on the eternal darkness of the shadow people!
pi_200675392
Genoeg Shisha Lounges en kapperszaakjes/doner zaakjes die geld krijgen uit illegale bronnen.
Deze bedrijven worden nu dankzij hun nep afslagen door fake klanten goed beloond door Rutte.

Stel je voor dat je een dŲner zaakje had en elke dag 200 extra broodjes aftikt met zwart geld, 1000euro per dag witwassen.

Doe dit 31 dagen in de week, 31,000euro drugsgeld per maand wat in een "legitieme zaak" verdwijnt.

Geen wonder dat de overheid zwart geld wil aanpakken, plus de banken.
pi_200675441
quote:
10s.gif Op zondag 1 augustus 2021 14:44 schreef Smack10 het volgende:

[..]

Misschien kloppen de peilingen wel niet.
Mja, het is wel exemplarisch voor de mentaliteit van veel Nederlanders. Egocentrisme, en likken naar boven en trappen naar beneden. Je hebt mensen die zelf nauwelijks meer dan modaal verdienen maar VVD stemmen omdat ze als de dood zijn dan mensen met het minimumloon te dicht bij hen in de buurt komen. Kansloos.
pi_200675474
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 14:48 schreef epicbeardman het volgende:
Genoeg Shisha Lounges en kapperszaakjes/doner zaakjes die geld krijgen uit illegale bronnen.
Deze bedrijven worden nu dankzij hun nep afslagen door fake klanten goed beloond door Rutte.

Stel je voor dat je een dŲner zaakje had en elke dag 200 extra broodjes aftikt met zwart geld, 1000euro per dag witwassen.

Doe dit 31 dagen in de week, 31,000euro drugsgeld per maand wat in een "legitieme zaak" verdwijnt.

Geen wonder dat de overheid zwart geld wil aanpakken, plus de banken.
Vergeet de nagelsalons en zonnestudio's niet. Daar gebeurt dat veel meer.
pi_200675485
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 14:50 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Vergeet de nagelsalons en zonnestudio's niet. Daar gebeurt dat veel meer.
Ook idd
pi_200675540
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 14:48 schreef epicbeardman het volgende:
Geen wonder dat de overheid zwart geld wil aanpakken, plus de banken.
Is dat zo? Merk er weinig van
pi_200675742
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 14:49 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Mja, het is wel exemplarisch voor de mentaliteit van veel Nederlanders. Egocentrisme, en likken naar boven en trappen naar beneden. Je hebt mensen die zelf nauwelijks meer dan modaal verdienen maar VVD stemmen omdat ze als de dood zijn dan mensen met het minimumloon te dicht bij hen in de buurt komen. Kansloos.
Ja mensen geloven ook de verkiezingspraatjes en daarna boos en verbaasd zijn dat het toch niet zo blijkt te zijn. :')
  zondag 1 augustus 2021 @ 15:31:56 #36
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_200677446
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 14:42 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Zegt genoeg over veel Nederlanders, ronduit walgelijk. ;(
Welk partij is het alternatief dan?
De communisten van de SP?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_200677535
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 14:48 schreef epicbeardman het volgende:

Geen wonder dat de overheid zwart geld wil aanpakken, plus de banken.
Hard gelachen.
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
  zondag 1 augustus 2021 @ 15:54:54 #39
214643 Nober
#Altijdtegenons
pi_200677564
quote:
Ik bedoel geen rechtssysteem waar aan vonnissen een prijskaartje hangt, of een politie en regering in dienst van steekpenningen of drugskartels.
Gestopt met lezen.
pi_200677859
quote:
1s.gif Op zondag 1 augustus 2021 15:50 schreef superniger het volgende:

Welk partij is het alternatief dan?
De communisten van de SP?
Daar zal het gegarandeerd een stuk beter van worden voor het grootste deel van Nederland ja.
pi_200678256
ItaliŽ is gewoon bang dat wij nu het coole maffialand worden.
Capo del Rutte, Forza!
Vakman pur sang
pi_200678647
quote:
14s.gif Op zondag 1 augustus 2021 14:12 schreef cherrycoke het volgende:
Ik heb altijd al gezegd dat in Nederland met geld alles mogelijk is.
Het is veel erger, het moet gaan met geld, want de criminelen hebben het meeste geld en die willen zelf geen tijd verliezen met werken aan infrastructuur of voor de dagelijkse maaltijden.
pi_200679545
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 14:46 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Niet ? Geld is geld.
Wel jammer dat dit geintje dan ten kosten moet gaan van onze rechtstaat en journalistieke vrijheden.
pi_200680314
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 14:50 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Vergeet de nagelsalons en zonnestudio's niet. Daar gebeurt dat veel meer.
Daar lijkt de fiscus dan weer weinig tegen te doen. Dit terwijl iedereen kan raden dat er geen vraag is naar 15 belwinkels in 1 straat.

Overigens het stuk zelf is nogal vaag.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_200683550
quote:
1s.gif Op zondag 1 augustus 2021 11:27 schreef Mortaxx het volgende:
Dat Nederland een belastingparadijs is koppelen aan de moord op Peter R is wel heel erg vergezocht :')
Ja, net als dat Wiersma genoemd wordt als journalist ipv de advocaat die hij was.
Als men zulke fouten maakt heb ik ook mijn twijfels bij de rest van het artikel.
pi_200683694
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 12:10 schreef Hamzoef het volgende:
Willen we meer of minder VVD-ers?
Minder
Minder
Minder
Al die ontdekkingsreizen door mensen, ze hebben nooit tegenhouden door domheid van mensen
pi_200683793
quote:
11s.gif Op zondag 1 augustus 2021 10:06 schreef NgInE het volgende:

[..]

Bron:

https://www.nrc.nl/nieuws(...)-van-europa-a4053069

Het fijne vestigingsklimaat in Nederland is ook super handig voor de georganiseerde misdaad.
Hoe gaat ons toekomstige kabinet dit oplossen?
Omdat iemand die mening heeft, is het nog niet waar.
pi_200687756
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 21:37 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Omdat iemand die mening heeft, is het nog niet waar.
Degene met die mening is een Italiaanse onderzoeksjournalist, die veel af weet van de georganiseerde misdaad. Sommige mensen zijn beter geÔnformeerd dan anderen.
  maandag 2 augustus 2021 @ 07:24:00 #49
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_200687875
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 10:52 schreef Papierversnipperaar het volgende:
Dat is onzin. Diegene die drugs willen verbieden zijn schuldig aan de criminaliteit eromheen, inclusief 250.000 dode Mexicanen.
Nederland heeft een grote haven en een goede infrastructuur richting andere Europese landen. Dat alleen al maakt Nederland aantrekkelijk voor drugs smokkel. En drugs in alleen Nederland legaliseren gaat daar niets aan veranderen.

Wat Mexico aangaat is niet alleen drugs een probleem maar ook de corruptie en dergelijke. En de corruptie en de houding van politici en ambtenaren in Mexico waar corruptie heel gewoon is ga je niet met het legaliseren van drugs oplossen. Daar het is het probleem te complex voor. En internationaal is er geen draagvlak voor het legaliseren van drugs.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidű sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  maandag 2 augustus 2021 @ 07:48:01 #50
172669 Papierversnipperaar
CafeÔne is ook maar een drug.
pi_200688042
quote:
0s.gif Op maandag 2 augustus 2021 07:24 schreef Megumi het volgende:

[..]

Nederland heeft een grote haven en een goede infrastructuur richting andere Europese landen. Dat alleen al maakt Nederland aantrekkelijk voor drugs smokkel. En drugs in alleen Nederland legaliseren gaat daar niets aan veranderen.

Wat Mexico aangaat is niet alleen drugs een probleem maar ook de corruptie en dergelijke. En de corruptie en de houding van politici en ambtenaren in Mexico waar corruptie heel gewoon is ga je niet met het legaliseren van drugs oplossen. Daar het is het probleem te complex voor. En internationaal is er geen draagvlak voor het legaliseren van drugs.
Corruptie en failed States zijn een gevolg van de War on Drugs, geen oorzaak.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')