abonnement Unibet Coolblue
pi_200599806
Zoals dit:








quote:
Vandaag is het 15 jaar geleden dat ik als 16-jarig meisje met twee volle koffers vertrok voor een Amerikaans avontuur. Een jaar High School op een echte Amerikaanse School in Austin, Texas. Het gevoel van vrijheid dat ik ervoer toen ik door de gate richting het vliegtuig liep zal ik nooit vergeten. En zelfs 15 uur later duttend op mijn koffer op een overvol vliegveld in Chicago omdat mijn laatste vlucht niet vertrok was ik nog steeds een stoere meid. Ik was ten slotte al 16 ;-).

Een week later belde ik, lamgeslagen door heimwee, mijn ouders op: “Zo zeker als dat ik wist dat ik een jaar High School wilde doen, zo zeker weet ik nu dat ik weer terug naar huis toe kom”. Gelukkig staken ze daar een stokje voor met de boodschap: “Als je nu terugkomt Bregje heb je daar je leven lang spijt van”. Ik moest het een maand proberen en als het dan nog niet ging dan zouden we bekijken of ik terug zou komen.

Uiteindelijk ben ik de volle 10 maanden gebleven en had ik ‘The time of my life’, (hoor je nu ook die hit van de klassieker Dirty Dancing in je hoofd ;-)) met veel hoogte- en ook dieptepunten. Maar wat ben ik blij dat mijn ouders niet toegaven en dat ik vol heb gehouden. Mijn tijd daar heeft me mede gevormd tot wie ik nu ben en ik heb er een prachtige ‘extended family’ aan over gehouden waar ik nog steeds regelmatig contact mee heb. Dit moment heeft me in mijn verdere leven regelmatig geholpen om door te zetten op momenten waarin ik het niet meer zag zitten. En de weinige keren dat ik niet door heb gezet wist ik ook zeker dat dat de juiste keuze voor mij was op dat moment.

Heb je in jouw leven ook zo’n moment gehad waarin je dacht, nu kap ik ermee, ik ga niet door.. maar waar je nu op terugkijkt en denkt: wat ben ik blij dat ik toen door heb gezet! Ben benieuwd naar jouw verhaal!
quote:
Ik werd voor gek verklaard, en terecht. Want wie heeft er nou in godsnaam zin in drie masters doen? Drie keer een thesis schrijven? Eerlijk gezegd wist ik ook nog niet precies hoe ik het vol ging houden. Maar ik was gewoon benieuwd, dus ik probeerde het.

Ik heb naast het volgen van mijn masters altijd veel gewerkt, een perfecte combinatie, zoals ik het heb ervaren. Zo blijf je niet in die afstudeer-tunnel van je zitten en heb je veel meer afwisseling. Dat is hoe ik het vol heb kunnen houden. Kost wel wat tijd en moeite, maar dan heb je ook wat.

Gisteren heb ik eindelijk officieel het laatste stukje van mijn ‘mission impossible’ in ontvangst kunnen nemen: het diploma voor mijn 3e master Labor Law & Employment Relations. Naast Master of Science mag ik mezelf nu ook Master of Laws noemen.

Maar wie mij een beetje kent, weet dat het mij daar eigenlijk niet om gaat. Een leven lang leren, daar zou ik voor tekenen! Mocht ik nog een thesis voor iemand kunnen schrijven, dan hoor ik ‘t wel. Ik weet nu wel hoe het moet. Ongeveer.
quote:
Het zou je zoon of dochter maar wezen..

Woensdagavond, 17:45 het is regenachtig en ik ben op weg naar huis. De druppels van de regen op de voorruit, de koplampen van de tegenliggers reflecteren en geven een verspreid tegenlicht. Op een afstand van 6.5 km, waarvan een deel buiten de bebouwde kom en de rest binnen, tel ik 17 fietsers (!) zonder licht. Meestal jong volwassen en zelfverzekerd rijden ze op de weg al dan niet met oordopjes in of een toestel in de hand..

Vanuit het niets schiet een fietser zonder licht voor mijn auto langs en met mijn hart in de keel hang ik in de gordel. Nu rijd ik in een auto die mij gelukkig tijdig waarschuwt en zelfstandig remt en die de fietser zonder licht eerder opmerkt dan dat ik ze zie. De persoon in kwestie kijkt me verstoord aan en fietst verder.

Beste mensen, het kan toch niet zo zijn dat door zo'n lullige situatie vanavond de collega's van de politie aan de deur staan en melden dat je zoon of dochter een ongeluk heeft gehad..

Doe me een plezier en controleer vanavond even de verlichting van uw kind. Loop daarna even langs hun kamer en geef ze een knuffel, zoen of aai over hun bol.
quote:
Zeg jij wel eens NEE tegen een opdrachtgever??

“Heel erg interessant dat ga ik even met mijn vrouw overleggen”

Had dus een gesprek met een ondernemer en hij had te kennen gegeven dat hij aan de slag wilde met ons maar het nog even met zijn vrouw moest overleggen.

Wat is haar functie dan, vroeg ik? “Nou nee gewoon even thuis, doe ik met al mijn belangrijke beslissingen”

Tja daar zakt nu echt mijn broek van af.

Wat je savonds gaat eten dat overleg je met je vrouw, of een nieuwe bankstel en waarnaartoe je op vakantie gaat dat wel!

Hoe kan iemand die helemaal niet in je zaak actief is en niet bij het gesprek aanwezig is geweest daar überhaupt over oordelen.

Verder zou ik me persoonlijk ook afvragen waarom je hier je partner mee op zou willen zadelen.

Prima zei ik wanneer jij dit met je vrouw moet overleggen dan ben jij niet die ondernemer die ik zoek. Of je durft gewoon zelf geen beslissing te nemen en zegt dit om te rekken of je moet toestemming vragen aan je vrouw omdat je zelf niet capabel bent. In beide gevallen zie ik geen heil in samenwerking.
quote:
#Dailyefficientboost : Happy Sunday! Sunday = funday. Zondag is mijn dag voor vrienden, familie en fun. Wij leven maar één keer. Deze week luisterde ik een podcast van Mirjam Hegger met Arjan Vergeer, daar werd gezegd het leven is geen generale repetitie. Dit is het leven waar je wat van moet maken. Het is nu je kans!

(Like=❤️👍🏻=Agree! Share=Care!)

#goodmorning #funday #geengeneralerepetitie #dankbaar #efficiëntwerken #doeltreffend #dailyinspiration #MKB #ondernemen #JudithHendriks #projectmanagement #marketing #sales
quote:
Soms zijn dingen zo vanzelfsprekend, totdat ze er niet meer zijn. Herken jij dat?

Gisteren liep ik in de supermarkt voor het shoppen van de boodschappen voor het weekend. Ik stond al bij de kassa toen ik me bedacht dat ijs die avond best lekker zou zijn. Dus ik liep terug naar het koelvak om daar twee doosjes uit te pakken. Ijs met drie kleuren chololade, een verwennerij, en ijs met aardbei. Voor degene die mij kennen, die weten dat ik gek ben op ijs en chocolade.

Met een paar volle tassen liep ik de winkel uit. Eenmaal thuis liep ik direct door naar mijn koelkast. Toen ik mijn koelkast opendeed, realiseerde ik het me pas, dat er in die koelkast geen vriesvak zat. Ik trok de eerste de beste krant uit de krantenbak en wikkelde hem om de doosjes heem.

Die dag had ik net, i.v.m. samenwonen, mijn grote koelkast met vriesvak verkocht.

Soms zijn dingen zo vanzelfsprekend, totdat ze er niet meer zijn. En zo is dat ook met andere dingen in het leven. Ik denk dat een ieder van ons dat wel herkent. Een baan die er opeens niet meer is, een huis met een tuin dat er opeens niet meer is, omdat je kleiner gaat wonen of een dierbare die er niet meer is.

Soms besef je pas hoe waardevol bepaalde dingen waren of iemand is geweest als ze er niet meer zijn. Leef nu! #compassievolopweg


quote:
Geraakt....

Gisteren zat ik in de trein naar Amsterdam Centraal. Tegenover mij zat een man, muts op, muziek in zijn oren. Drie plaatsen verderop rechts van mij een vrouw met een kinderwagen, druk aan het bellen. Iedereen leek in zijn eigen bubbel verzonken. Ik ook, kijkend naar mijn kinderen die de grootste lol hadden voor het eerst naar Amsterdam. Ineens staat de man tegenover mij op en loopt naar de vrouw met de kinderwagen. Ik ben allert, er is nu geen station om uit te stappen... Ineens zie ik een traan op haar wang en de onbekende man veegt haar tranen weg en omhelst haar. De vrouw verteld tussen haar tranen door, dat ze net heeft gehoord dat er iemand op sterven ligt en vanmiddag om 16.45 euthanasie krijgt. Na de innige omhelzing geeft de man haar een kus op haar voorhoofd en wenst haar kracht toe en stapt de trein uit. Naast hem lopen zijn eigen vrouw en dochter. Waarop zijn vrouw tegen zijn verbaasde dochter zegt, je hoeft iemand niet te kennen om er voor hem of haar te zijn....

Wat fijn dat er nog steeds mensen zijn die hun hart volgen en ook doen wat hun hart hen ingeeft!

Zullen we in 2020 ons hoofd iets meer uitzetten en allemaal meer doen wat ons hart ons ingeeft? Dan wordt het voor iedereen een mooi 2020!! 💞

Een hele fijne jaar wisseling!
quote:
"Je hebt geen (afgeronde) HBO diploma, dus we gaan helaas niet met je in gesprek." Ik heb 4 jaar rechten gestudeerd en niet mijn afstudeeronderzoek afgerond. Voor sommigen ben ik daarom niet geschikt voor een HBO functie.

Ik ben in mezelf blijven geloven en heb gezegd dat ik dit anders zou aanpakken als ik aan de andere kant van het bureau zou zitten. En daar zitten we dan. Net zoals ik me niet blind staar op cv's, staar ik me ook niet blind op eisen. Ik noem ze dan ook liever 'voorkeuren'.

Talent heeft te maken met capaciteiten en niet per definitie met een diploma. (Hier zit een nuance in.) Ik ben dankbaar dat mijn werkgever dit ook zo zag en me heeft aangenomen op basis van mijn kwaliteiten. Op mijn beurt zorg ik er weer voor dat ik me hier altijd van bewust ben als recruiter. Kansen creëren en potentie zien, daar waar een ander wellicht meteen afhaakt.

#recruitment #solliciteren #kansen
quote:
Met een Keniaanse vriend zit ik te genieten van een kop koffie in Utrecht. Thuis leeft hij in een sloppenwijk. Hij stelt me een paar vragen en ziet dingen die ik niet meer zie en waar ik meer tijd voor nodig heb dan alleen dit gesprek: Constatering/vraag 1: Als ik eerlijk ben en kijk naar de mensen hier, dan lijken er veel van hen voor mij 'sad and lonely'. Klopt dat of is dat buitenkant? Vraag 2: Het lijkt wel of iedereen haast heeft, maar ik kan niet ontdekken waarheen of waarvoor? Vraag 3: Waarom is het op tijd komen voor jullie zo belangrijk? Ik weet van te voren niet hoe lang ik over 500 meter in mijn straat doe want ik weet niet wie ik tegenkom en hoe het met hen is.. #goedevragen #watisrijk #watisarm
quote:
Een wiskundeleraar schreef het volgende op het bord:

1x9 = 9, 2x9 = 18, 3x9 = 27, 4x9 = 36, 5x9 = 45, 6x9 = 54, 7x9 = 63, 8x9 = 72, 9x9 = 81, 10x9 = 91

Eerst giechelde er enkelen en daarna lachten de meeste studenten omdat de leraar zich kennelijk had vergist. 10x9 = 91 ?

De leerkracht wachtte tot iedereen weer stil was. Vervolgens zei hij: "Ik heb deze fout met opzet gemaakt om u iets te tonen. Ik heb 9 problemen correct opgelost en slechts 1 fout gemaakt. In plaats van me te feliciteren met het correct oplossen van 9 van de 10 problemen, lachte jullie om mijn fout. Hiermee laat ik jullie duidelijk zien hoe ons onderwijssysteem werkt. En dat is heel triest, maar helaas waar. We leven in een cultuur dat dat mensen uitgelachen worden en soms zelfs vernederd omdat ze fout zijn. We moeten leren mensen te prijzen voor hun successen en ze te waarderen voor hun kleine fouten. Geloof me, de meeste mensen doen veel meer goed dan fout, en toch worden ze beoordeeld op de weinige fouten die ze maken. Ik wil je uitnodigen om meer te complimenteren en minder te bekritiseren, omdat dat resulteert in zoveel meer, betere samenwerking, meer genegenheid en minder negativiteit. "

Velen van hen begrepen dat de les die ze zojuist hadden geleerd veel belangrijker was dan het resultaat van 10x9.


Flikker toch op man _O-
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_200601262
lol
pi_200602197
Hier nog een:

quote:
“Je gaat toch niet alles opzeggen en verkopen in Nederland als je nog geen idee hebt of het gaat lukken in Barcelona?”

“Als je werk wilt vinden in Spanje moet je wel zorgen dat je een woordje Spaans spreekt, anders vind je daar geen baan..”

En tķch ben ik een half jaar geleden naar Barcelona verhuisd. Zonder dat ik hier mensen kende, zonder een potentiële baan, zonder oog op een huis, zonder dat ik Spaans sprak maar met een doel: in Barcelona een baan vinden bij een tof internationaal bedrijf en hier een leven opbouwen.

Vanuit het hostel waar ik mijn eerste weken verbleef, heb ik het eerste sollicitatie gesprek gehad met (mijn toekomstige manager). Goed gesprek, leuke klik en zo vond ik binnen een maand een baan bij [xxx] waar mijn sales en HR ervaring samenkomen.

Nu werk ik dagelijks in een internationaal team, met warme en sympathieke collega´s en veel leuke gesprekken. Ofwel de eerste maanden zijn goed bevallen.
Gisteren kreeg ik te horen dat ze ook positief zijn over mij tijdens mijn proefperiode dus nu ben ik vast in dienst bij [xxx]

6 maanden na mijn verhuizing heb ik hier een leven opgebouwd met vrienden, een leuke baan bij een goed internationaal bedrijf, fijn huis en ben ik blij met waar ik sta!

Goedbedoelde adviezen ga je altijd krijgen maar vertrouw in jezelf en spring!

Oh, en wil je heel graag mijn collega worden; we zoeken mensen in zowel Barcelona als Nederland, dus stuur me vooral een berichtje!


[ Bericht 1% gewijzigd door DoubleDip op 28-07-2021 19:50:52 (Namen weggehaald) ]
pi_200618279


Exiting news!
pi_200618421
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 16:45 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]

Exiting news!
vrije dag tijdens gay pride _O_
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  donderdag 29 juli 2021 @ 16:53:53 #6
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_200618448
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 19:49 schreef DoubleDip het volgende:
Hier nog een:
[..]

bij wat voor bedrijf werkt ze nou eigenlijk?

Lief dagboek:

quote:
In het winkelcentrum kom ik Jasper (7) tegen met z'n moeder. Ze hebben het niet zo breed, zijn op de fiets en niet op vakantie. Hij ziet mij nog niet en ik roep: "Kijk nou! Wie hebben we daar!"

Hij kijkt, is even stil (moet denk ik even schakelen) en zegt dan opeens: "Meester Bart! Wat doe jij hier nou?"
"Even een boodschapje, net als jij zo te zien."
Hij blijft verwonderd kijken. Het moet ook wel apart zijn om je meester of juf buiten school tegen te komen.
En dan uit het niets zegt hij: "Wanneer kom je weer langs?"

"Na de vakantie zien we elkaar weer op school jongen."
"Oh, jammer, dan pas.."

Jasper, die vastgelopen was op z'n oude school. Onbegrepen werd, nog meer z'n best ging doen om juist wel begrepen te worden, waardoor de situatie niet meer houdbaar werd en hij thuis kwam te zitten. In het begin was hij dan ook een losgeslagen projectiel in onze klas. Met veel geduld, vertrouwen en vooral gegarandeerde succeservaringen hebben we hem kunnen helpen zich te reguleren.
En nu heeft hij in de vakantie alweer zin om naar school te gaan...

Het begint allemaal met de relatie.

#speciaalonderwijs #renn4 #vakantie #relatie
https://www.linkedin.com/feed/update/activity:6826172812898689024

[ Bericht 32% gewijzigd door Ypmaha op 29-07-2021 16:58:55 ]
pi_200619358
Ik word daar ook echt helemaal onbegrepen van af en toe.
What Would Goku Do
pi_200619688
Waarom posten mensen dat soort zooi. Wannabe worldchangers die een schouderklopje willen, fuck off.
  donderdag 29 juli 2021 @ 19:00:25 #9
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_200620008
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 16:45 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]

Exiting news!
Vrij vragen aan de baas om te mogen dansen in een leren onderbroek. :')
soooo, da's mooi!
pi_200620015
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 18:35 schreef Cockwhale het volgende:
Waarom posten mensen dat soort zooi. Wannabe worldchangers die een schouderklopje willen, fuck off.
Kan niet anders. Waarom anders vermelden dat ze het niet breed hebben en niet op vakantie zijn. Totaal overbodig. Ik weet weer waarom ik niet meer op LinkedIn zit…. Ook van dit topic word ik agressief :{w :X
pi_200620593
quote:
7s.gif Op donderdag 29 juli 2021 19:01 schreef Serinde het volgende:

[..]

Kan niet anders. Waarom anders vermelden dat ze het niet breed hebben en niet op vakantie zijn. Totaal overbodig. Ik weet weer waarom ik niet meer op LinkedIn zit…. Ook van dit topic word ik agressief :{w :X
Vind het vooral slecht ook dat ie dat kind bij naam en leeftijd noemt + dat ze het niet breed hebben. Potentie om te herleiden om wie het gaat. Hoop daarom alleen al dat het verzonnen is.
  donderdag 29 juli 2021 @ 19:56:47 #12
395076 Tlaloc
Tlamacazqui
pi_200620836
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 19:43 schreef Cockwhale het volgende:

[..]

Vind het vooral slecht ook dat ie dat kind bij naam en leeftijd noemt + dat ze het niet breed hebben. Potentie om te herleiden om wie het gaat. Hoop daarom alleen al dat het verzonnen is.
Niet AVG proof nee. Heeft Jasper toestemming gegeven dit op LinkedIn te zetten?
pi_200625984
quote:
Ik vraag me af wat "gegarandeerde succeservaringen" zijn. Zijn er dan ook niet gegarandeerde succeservaringen? Of heeft deze persoon misschien een tijdmachine thuis.
pi_200626058
quote:
1s.gif Op donderdag 29 juli 2021 19:56 schreef Tlaloc het volgende:

[..]

Niet AVG proof nee. Heeft Jasper toestemming gegeven dit op LinkedIn te zetten?
Wat ik ook raar vind in LinkedIn is dat je kunt zien wie er op je profielpagina is geweest. Lijkt me ook niet helemaal AVG proof.
pi_200628930
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 juli 2021 01:16 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Wat ik ook raar vind in LinkedIn is dat je kunt zien wie er op je profielpagina is geweest. Lijkt me ook niet helemaal AVG proof.
Daar geef je zelf toestemming voor. Toen ik nog op LinkedIn zat, had ik dat uit staan. Keerzijde is - natuurlijk - dat je dan ook niet meer kan zien wie jouw profiel bekeken heeft. Alleen van die meldingen als: 4 mensen uit de randstad hebben uw profiel bekeken, mensen uit de branche accountancy … e.d.
pi_200629122
quote:
7s.gif Op vrijdag 30 juli 2021 07:23 schreef Serinde het volgende:

[..]

Daar geef je zelf toestemming voor. Toen ik nog op LinkedIn zat, had ik dat uit staan. Keerzijde is - natuurlijk - dat je dan ook niet meer kan zien wie jouw profiel bekeken heeft. Alleen van die meldingen als: 4 mensen uit de randstad hebben uw profiel bekeken, mensen uit de branche accountancy … e.d.
Moet je daar geen premium oid voor hebben tegenwoordig?
What Would Goku Do
pi_200629130
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juli 2021 07:45 schreef viagraap het volgende:

[..]

Moet je daar geen premium oid voor hebben tegenwoordig?
Geen idee. Ik doe niet meer mee :)
pi_200632100
Ik heb Linkedin, maar doe er weinig mee. Voeg wel eens mensen toe waar ik ook daadwerkelijk mee samengewerkt heb of andersom, mijn opleiding en werkervaring staat erop en that's it. Verder kijk ik er nooit naar.
pi_200632309
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juli 2021 11:23 schreef Cockwhale het volgende:
Ik heb Linkedin, maar doe er weinig mee. Voeg wel eens mensen toe waar ik ook daadwerkelijk mee samengewerkt heb of andersom, mijn opleiding en werkervaring staat erop en that's it. Verder kijk ik er nooit naar.
Dit dus. Tenzij je opzoek bent naar werk, snap ik niet dat je vrijwillig op Linkedin gaat rondsnuffelen.
ROBODEMONS..................|:(
pi_200644325
https://www.linkedin.com/(...)863234140295168-ol6i

Dit was dan op zich wel een treffend filmpje.
  vrijdag 30 juli 2021 @ 22:55:35 #21
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200645635
Waarom is de TT gewijzigd? Graag de oorspronkelijke TT aanhouden.
  zaterdag 31 juli 2021 @ 00:32:55 #22
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200646907
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 juli 2021 11:35 schreef Morrigan het volgende:

[..]

Dit dus. Tenzij je opzoek bent naar werk, snap ik niet dat je vrijwillig op Linkedin gaat rondsnuffelen.
Ik zie, naast al deze bullshit, toch nog wel interessante dingen voorbijkomen. Lezingen, projecten, beurzen, relaties die van baan wisselen, vacatures etc. Het meest interessante vind ik wel mijn concurrentie, die posten nogal eens wat informatie :P
  zondag 1 augustus 2021 @ 12:54:49 #23
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_200672768
deze komt ook weer voorbij:

quote:
Een vader zei tegen zijn dochter: “Je bent cum laude afgestudeerd, hier is een auto die ik jaren geleden heb gekocht.
Hij is nu een beetje ouder, maar voordat ik het je geef, breng het naar het centrum voor gebruikte auto's en vertel ze dat je hem wilt verkopen en kijk hoeveel ze je ervoor bieden.

De dochter ging naar de parkeerplaats voor gebruikte auto's, keerde terug naar haar vader en zei: "Ze boden me ¤1.000 aan omdat ze zeiden dat hij er behoorlijk versleten uitziet."

De vader zei: "Breng hem naar het pandjeshuis." De dochter ging naar het pandjeshuis, keerde terug naar haar vader en zei: "Het pandjeshuis bood slechts ¤100 omdat het een oude auto is."

De vader vroeg zijn dochter om nu naar een autoclub te gaan en hun de auto te laten zien. De dochter nam toen de auto naar de club, keerde terug en vertelde haar vader: "Sommige mensen in de club boden er $100.000 voor omdat het een Holden Torana is en het is een iconische auto die door veel verzamelaars wordt gezocht"

Nu zei de vader dit tegen zijn dochter: "De juiste plek waardeert je op de juiste manier". Als je niet gewaardeerd wordt, wees dan niet boos, het betekent dat je op de verkeerde plek bent. Degenen die uw waarde kennen, zijn degenen die u waarderen ... Blijf nooit op een plek waar niemand uw waarde ziet.
https://www.linkedin.com/(...)120585387126784-3BiE
  zondag 1 augustus 2021 @ 13:22:42 #24
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_200673493
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 12:54 schreef Ypmaha het volgende:
deze komt ook weer voorbij:
[..]

https://www.linkedin.com/(...)120585387126784-3BiE
Barf!
soooo, da's mooi!
  zondag 1 augustus 2021 @ 13:40:34 #25
491303 Yon_Wip
Horecatopper
pi_200673853
Die OP, mijn kots is nu wel voor een maandje op. Allejezus, wat ben ik blij dat ik van LinkedIn ben gegaan.
pi_200676605
Ik zit op LinkedIn, omdat het moet

Tis een cesspool van, zweverige, self-entitled, omhooggevallen kanonnenvoer zonder echte skills waar de wereld iets aan heeft. Het is instagram / Facebook maar dan voor hopeloze expendable nobodies die bij EY, PWC of Deloitte werken. Sowieso zijn consultants van vage domeinen, jereinste oplichters. Laat ik maar niet beginnen over die sackless, risico aversieve Nederlandse -lulletje rozenwater - durfkapitalisten :’) die rijk zijn geworden door de dot-com bubble. Dat zijn “experts” ( :’) ), maar vergeleken met internationale investeerders zijn het clowns (… en nét geen beleggers).

Tis een reflectie van hoe de boomer generatie in NL de meest gefaalde generatie ooit is. Tis een generatie dat nooit conflict heeft gezien, dat alleen consumeert maar nooit iets heeft opgebouwd (dank gastarbeiders), alleen zit te janken, klagen en shit delen op LinkedIn. Daarnaast posten ze geregeld de zoveelste “feel-good” post zonder echt op te scheppen. Ik zag laatst een miep die vierde dat haar “coachingwebsite gelanceerd is!!!! Hoeraaaaaaa!!!!”, geef me een teiltje.

Geen ruggengraat, geen ballen, allemaal voor de show en glamour, maar geen actie. Tis allemaal gewoon net niet. Het enige waar deze generatie zich echt voor interesseert is wielrennen, voetbal, formule 1, op Safari gaan met de koters, zeilen en barbecue.

[ Bericht 1% gewijzigd door GeerttreeG op 01-08-2021 15:34:39 ]
Bekken zullen schuimen
  zondag 1 augustus 2021 @ 15:42:08 #27
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_200677263
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juli 2021 21:33 schreef DoubleDip het volgende:
https://www.linkedin.com/(...)863234140295168-ol6i

Dit was dan op zich wel een treffend filmpje.
Zag deze een jaar geleden op 9Gag als een nog oudere tweet die volgens bored panda uiteindelijk weer van iemand anders op LinkedIn is gejat en nu dus via Tiktok weer op LinkedIn komt. Gotta love them social media.

Maar hij is wel raak. :) En al die tags in de comments eronder bewijzen weer dat LinkedIn eigenlijk gewoon Facebook is.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
pi_200679874
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 12:54 schreef Ypmaha het volgende:
deze komt ook weer voorbij:
[..]

https://www.linkedin.com/(...)120585387126784-3BiE
Deze zie ik ook maandelijks terugkomen :r

Tijd om wat debielen te wissen uit mijn lijst.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200680386
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 12:54 schreef Ypmaha het volgende:
deze komt ook weer voorbij:
[..]

https://www.linkedin.com/(...)120585387126784-3BiE
Man ik zou naar de VS moeten verhuizen waar ze dit soort allegorische/metaforische lulverhaaltjes slikken als zoete koek (ook dit is een matige vertaling) en rijk worden als een managementgoeroe of succescoach :r
What Would Goku Do
pi_200685343
Als reactie op een bericht over de Olympische Spelen:

quote:
Beetje overdreven, sporters die van hun hobby hun beroep mogen maken ; optimaal begeleid en gefaciliteerd, én betaald. In tegenstelling tot bv menig Afrikaan die niet eens de kans krijgt!!
En wat doen , presteren, ze nou eigenlijk voor de mensheid in tegenstelling tot bv oncologisch chrirurg, die redt tenminste levens. Krijgt daarvoor geen gouden plak, moet het zelf doen!! Zie ik geen domme feestjes vieren. Geen achterlijk Heineken(bier!!!!!)house maar een ziekenhouse.
Bovendien zijn het geen sporters maar “ arbeiders”, ze worden betaald, nogmaals gefaciliteerd, begeleid door hele teams. Deels bepaald door de techniek ; zie airodynamische fietsten, pakjes, motoren, hardloopschoeisel. Heeft dus weinig met persoonlijke maar des te mee met technische prestatie te maken.
Ik bedoel maar……. Beetje relativeren kan geen kwaad 🍀
  zondag 1 augustus 2021 @ 23:26:27 #31
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200685588
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 12:54 schreef Ypmaha het volgende:
deze komt ook weer voorbij:
[..]

https://www.linkedin.com/(...)120585387126784-3BiE
  zondag 1 augustus 2021 @ 23:27:40 #32
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200685605
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 23:06 schreef jameshond7 het volgende:
Als reactie op een bericht over de Olympische Spelen:
[..]

bron?
  zondag 1 augustus 2021 @ 23:39:31 #33
338319 ZarB
Piņa colada
pi_200685734
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 19:49 schreef DoubleDip het volgende:
Hier nog een:
[..]

Bullshit verhaaltje om collega's te werven voor wrs een shit bedrijf :')
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
pi_200685737
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 23:27 schreef leolinedance het volgende:

[..]

bron?
Laatste bericht van Pieter van den Hoogenband
  zondag 1 augustus 2021 @ 23:40:19 #35
338319 ZarB
Piņa colada
pi_200685746
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 12:54 schreef Ypmaha het volgende:
deze komt ook weer voorbij:
[..]

https://www.linkedin.com/(...)120585387126784-3BiE
Goed vertaald vanuit het Engels wel :') leest echt lekker weg.
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
  zondag 1 augustus 2021 @ 23:50:14 #36
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200685833
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 23:39 schreef jameshond7 het volgende:

[..]

Laatste bericht van Pieter van den Hoogenband
pi_200685863
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 12:54 schreef Ypmaha het volgende:
deze komt ook weer voorbij:
[..]

https://www.linkedin.com/(...)120585387126784-3BiE
Holden Torana's zijn Australische auto's die alleen daar werden verkocht dus dat geeft wel een beetje aan waar dit lulverhaaltje van oorsprong verzonnen moet zijn. Wel aardig dat de dief van dit stukje tekst wel nog even de moeite heeft genomen om de munteenheid deels (dus wel inconsequent) om te zetten naar euro's :')
  zondag 1 augustus 2021 @ 23:55:19 #38
152047 Yurithemaster
Winter is coming
pi_200685867
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juli 2021 21:33 schreef DoubleDip het volgende:
https://www.linkedin.com/(...)863234140295168-ol6i

Dit was dan op zich wel een treffend filmpje.
:D

Enige valide rede voor mij om oook maar op linkedIn te kijken is om te zien wat oud collegas nu doen :+
  zondag 1 augustus 2021 @ 23:55:32 #39
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200685868


:')
pi_200685956
quote:
10s.gif Op donderdag 29 juli 2021 16:53 schreef Ypmaha het volgende:

[..]

bij wat voor bedrijf werkt ze nou eigenlijk?

Lief dagboek:
[..]

https://www.linkedin.com/feed/update/activity:6826172812898689024
Waarom is dat eerste relevant, extra zielig of zo? :')
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_200687947
quote:
0s.gif Op zondag 1 augustus 2021 23:50 schreef leolinedance het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Rigo is duidelijk gefrustreerd en jaloers. Wellicht ook ontevreden met de vreemde niche waarin hij werkt :')
pi_200688805


pi_200692544
quote:
10s.gif Op maandag 2 augustus 2021 07:35 schreef Serinde het volgende:

[..]

Rigo is duidelijk gefrustreerd en jaloers. Wellicht ook ontevreden met de vreemde niche waarin hij werkt :')
Voor dit soort reacties heb ik nog LinkedIN
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  maandag 2 augustus 2021 @ 12:39:26 #44
104963 ETA
European Travel Author
pi_200693112
Ik kom die verhalen maar zelden tegen op Linkedin.

Jullie snappen dat je vooral updates ziet van je directe contacten of net de cirkel erbuiten? Dus dat dit een reflectie is van je gemiddelde linkedin connectie? Misschien zegt dit ook iets over jezelf als je dit vaak tegenkomt....
Totaal Travel 04-24: 87 reizen, 151 vliegtickets, 58 landen, 6 continenten, 949 reisdagen, 163.804 foto's
Mijn reisfotos!
pi_200693283
quote:
0s.gif Op maandag 2 augustus 2021 12:39 schreef ETA het volgende:
Ik kom die verhalen maar zelden tegen op Linkedin.

Jullie snappen dat je vooral updates ziet van je directe contacten of net de cirkel erbuiten? Dus dat dit een reflectie is van je gemiddelde linkedin connectie? Misschien zegt dit ook iets over jezelf als je dit vaak tegenkomt....
Helaas weet ik niet hoe je dot soort updates uitzet. Ik krijg ook onzinposts als deze te zien als iemand het liked uit mijn directe network.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  maandag 2 augustus 2021 @ 13:26:51 #46
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_200694294
quote:
Stel zwervers.
soooo, da's mooi!
pi_200695439
quote:
:')
  maandag 2 augustus 2021 @ 15:20:24 #48
104963 ETA
European Travel Author
pi_200697302
quote:
0s.gif Op maandag 2 augustus 2021 12:47 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Helaas weet ik niet hoe je dot soort updates uitzet. Ik krijg ook onzinposts als deze te zien als iemand het liked uit mijn directe network.
Mensen die dat liken moet je uit je netwerk flikkeren, blijkbaar hebben ze geen goed inzicht in wat normaal professioneel gedrag is.... ;)
Totaal Travel 04-24: 87 reizen, 151 vliegtickets, 58 landen, 6 continenten, 949 reisdagen, 163.804 foto's
Mijn reisfotos!
  maandag 2 augustus 2021 @ 19:17:34 #49
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_200700920
Bereid je voor op een groot lulverhaal met een clou die nergens op slaat

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Link is opeens foetsie

[ Bericht 0% gewijzigd door Ypmaha op 02-08-2021 23:29:24 ]
pi_200701196
quote:
Tering, zet zijn kind ff te kakken op het world wide web...
Om aan te geven hoe hoog Erdogan het moederschap acht, gaf hij een voorbeeld uit de praktijk. ''Ik kuste wel eens de voeten van mijn moeder omdat ze naar het paradijs roken. Zij wierp me dan een zedige blik toe en huilde soms.''
  maandag 2 augustus 2021 @ 22:10:37 #51
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200703835
quote:
GOdver wat een kotsverhaal :'( :r _O-
pi_200703942
quote:
0s.gif Op maandag 2 augustus 2021 22:10 schreef leolinedance het volgende:

[..]

GOdver wat een kotsverhaal :'( :r _O-
Ik las dit topic voor het weekend, dacht "Oh ja, laat ik weer eens op LinkedIn kijken," me afvragend of het echt zo erg zou zijn als hier geschetst.
Was dit verhaal het eerste dat ik tegenkwam.
pi_200703996
quote:
0s.gif Op maandag 2 augustus 2021 12:39 schreef ETA het volgende:
Ik kom die verhalen maar zelden tegen op Linkedin.

Jullie snappen dat je vooral updates ziet van je directe contacten of net de cirkel erbuiten? Dus dat dit een reflectie is van je gemiddelde linkedin connectie? Misschien zegt dit ook iets over jezelf als je dit vaak tegenkomt....
Wat zeggen de connecties van mijn connecties over mij? Dat ik een groot netwerk heb?
pi_200704041
quote:
1s.gif Op maandag 2 augustus 2021 19:17 schreef Ypmaha het volgende:
Bereid je voor op een groot lulverhaal met een clou die nergens op slaat

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Link is opeens foetsie
_O-
  maandag 2 augustus 2021 @ 22:26:09 #55
152047 Yurithemaster
Winter is coming
  dinsdag 3 augustus 2021 @ 09:08:39 #56
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_200708559
ik moet eigenlijk kotsen van al die nieuwe #erkenning plaatjes van 1 persoon :r
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_200709044
Oke vanaf nu verwijder ik tjappies van LinkedIN. Deze topic heeft mij doen beseffen dat ik niet met iedereen contact hoef te houden.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200712449
quote:
9s.gif Op dinsdag 3 augustus 2021 09:08 schreef SEMTEX het volgende:
ik moet eigenlijk kotsen van al die nieuwe #erkenning plaatjes van 1 persoon :r
[ afbeelding ]
Wat is dat :?
  dinsdag 3 augustus 2021 @ 15:27:15 #59
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_200717252
quote:
7s.gif Op dinsdag 3 augustus 2021 12:01 schreef Serinde het volgende:

[..]

Wat is dat :?
Persoon A zegt tegen persoon B iets wat-ie ook gewoon op de werkvloer kan zeggen, maar dan met een soort blij kutplaatje, openbaar op Linkedin.






:')
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_200718529
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 augustus 2021 15:27 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

Persoon A zegt tegen persoon B iets wat-ie ook gewoon op de werkvloer kan zeggen, maar dan met een soort blij kutplaatje, openbaar op Linkedin.
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

:')
Oké… handig om op die manier iemand in zijn kracht te zetten? :D . :'( . :D .
Nog even en ze zijn er met glitters. Hyves all over again :')
pi_200719506
quote:
7s.gif Op dinsdag 3 augustus 2021 16:53 schreef Serinde het volgende:

[..]

Oké… handig om op die manier iemand in zijn kracht te zetten? :D . :'( . :D .
Nog even en ze zijn er met glitters. Hyves all over again :')
haha wtf idd :D

Fijne dinsdag Serinde :W B-)
  dinsdag 3 augustus 2021 @ 18:12:33 #62
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_200719983
quote:
Wtf, zoiets persoonlijks en pijnlijks over je dochter in het openbaar zetten voor aandacht. Met foto en al.

Gatverdamme. Wat ben je dan voor een lul.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 3 augustus 2021 @ 18:16:41 #63
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_200720062
quote:
13s.gif Op dinsdag 3 augustus 2021 18:12 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Wtf, zoiets persoonlijks en pijnlijks over je dochter in het openbaar zetten voor aandacht. Met foto en al.

Gatverdamme. Wat ben je dan voor een lul.
Die reacties ook :'(
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
pi_200720120
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 augustus 2021 15:27 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

Persoon A zegt tegen persoon B iets wat-ie ook gewoon op de werkvloer kan zeggen, maar dan met een soort blij kutplaatje, openbaar op Linkedin.
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

:')
Volgens mij klikken sommige niet al te digitaalvaardige mensen nogal makkelijk op de suggestie van LinkedIn om iemand waardering te geven. Is dat dit niet gewoon?
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
  dinsdag 3 augustus 2021 @ 23:01:49 #65
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_200725835
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 augustus 2021 15:27 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

Persoon A zegt tegen persoon B iets wat-ie ook gewoon op de werkvloer kan zeggen, maar dan met een soort blij kutplaatje, openbaar op Linkedin.
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

:')
Die kwam ik ook tegen. Toevallig ook van de grootste slijmbal die er in mijn team rondloopt. Natuurlijk met begeleidende tekst erbij. Zoiets als: "XXXX, jij bent echt fijn om mee te werken, altijd hulpvaardig echt een fijne kerel. "

:')
pi_200726015
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 augustus 2021 15:27 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

Persoon A zegt tegen persoon B iets wat-ie ook gewoon op de werkvloer kan zeggen, maar dan met een soort blij kutplaatje, openbaar op Linkedin.
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

:')
Zeker vanwege die sneue plaatjes erbij vind ik het eigenlijk iets neerbuigends hebben, zo'n kneuterige waardering. Alsof je dat ene vervelende kind met alle mogelijke afkortingen uit de DSM-V een sticker geeft omdat het heeft gepresteerd om eens voor vijf minuten stil te zitten.
  woensdag 4 augustus 2021 @ 13:10:02 #67
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_200734298
quote:
7s.gif Op dinsdag 3 augustus 2021 16:53 schreef Serinde het volgende:

[..]

Oké… handig om op die manier iemand in zijn kracht te zetten? :D . :'( . :D .
Nog even en ze zijn er met glitters. Hyves all over again :')

O+
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_200764999
Herbert van Hoogdalem
'Ik geef mensen magie en bezieling terug'
----

Vanochtend om 10.10 is Jade gearresteerd. Ze werd op heterdaad betrapt.

De aanklacht(en): té mooi, té briljant, té sociaal, té leergierig en té hartverwarmend. En ook: ze lachte teveel. Gelukkig hebben ze dat op de mugshot recht weten te trekken.

Wat nu? Borgtocht is niet te doen. 1000 miljoen miljard komt nog niet in de buurt van haar waarde - die is sowieso nergens in uit te drukken. Amnesty neemt niet op. En een advocaat? Nou, ga daar maar aanstaan. Zo’n case. Niemand die het durft. Geheid een verloren zaak.

Ik denk dus dat Jade niet onder levenslang uitkomt. En ik ook niet.

En dat ik de foto’s voor het paspoort even opnieuw moet maken. Want je ziet haar oren niet, begrijp ik net 😬🤦🏼

Oh ja: Jade verzette zich hevig tijdens de arrestatie. Iets met een appel. En een boom.

#evenietsluchtigstussendoor #personal

------
Linkedin dus....
U MAD?
  donderdag 5 augustus 2021 @ 23:49:04 #69
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200765517
quote:
1s.gif Op donderdag 5 augustus 2021 23:09 schreef de_boswachter het volgende:
Herbert van Hoogdalem
'Ik geef mensen magie en bezieling terug'
----

Vanochtend om 10.10 is Jade gearresteerd. Ze werd op heterdaad betrapt.

De aanklacht(en): té mooi, té briljant, té sociaal, té leergierig en té hartverwarmend. En ook: ze lachte teveel. Gelukkig hebben ze dat op de mugshot recht weten te trekken.

Wat nu? Borgtocht is niet te doen. 1000 miljoen miljard komt nog niet in de buurt van haar waarde - die is sowieso nergens in uit te drukken. Amnesty neemt niet op. En een advocaat? Nou, ga daar maar aanstaan. Zo’n case. Niemand die het durft. Geheid een verloren zaak.

Ik denk dus dat Jade niet onder levenslang uitkomt. En ik ook niet.

En dat ik de foto’s voor het paspoort even opnieuw moet maken. Want je ziet haar oren niet, begrijp ik net 😬🤦🏼

Oh ja: Jade verzette zich hevig tijdens de arrestatie. Iets met een appel. En een boom.

#evenietsluchtigstussendoor #personal

------
Linkedin dus....
bron?

Wat een kutverhaal :')
pi_200768871
quote:
0s.gif Op donderdag 5 augustus 2021 23:49 schreef leolinedance het volgende:

[..]

bron?

Wat een kutverhaal :')
Bron: Herbert van Hoogdalem. Staat er toch?
U MAD?
  vrijdag 6 augustus 2021 @ 10:40:33 #71
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200770125
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 augustus 2021 09:42 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Bron: Herbert van Hoogdalem. Staat er toch?
Linkje naar het bericht is wel handig.
pi_200770579
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 augustus 2021 10:40 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Linkje naar het bericht is wel handig.
luie hond
U MAD?
pi_200770674
Ik begrijp de clou niet eens, of de 'les' die we moeten trekken. Wat een kutbericht.
What Would Goku Do
pi_200772156
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 augustus 2021 11:04 schreef viagraap het volgende:
Ik begrijp de clou niet eens, of de 'les' die we moeten trekken. Wat een kutbericht.
oh dacht dat ik de enige was die het niet snapte
U MAD?
  vrijdag 6 augustus 2021 @ 12:18:15 #75
152047 Yurithemaster
Winter is coming
pi_200772325
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 augustus 2021 11:04 schreef viagraap het volgende:
Ik begrijp de clou niet eens, of de 'les' die we moeten trekken. Wat een kutbericht.
Kijk mijn dochter(?) Eens perfect zijn post :')

Met die appel/boom steekt hij zelf ook nog wat veren in zijn eigen reet
pi_200772328
quote:
1s.gif Op donderdag 5 augustus 2021 23:09 schreef de_boswachter het volgende:
Herbert van Hoogdalem
'Ik geef mensen magie en bezieling terug'
----

Vanochtend om 10.10 is Jade gearresteerd. Ze werd op heterdaad betrapt.

De aanklacht(en): té mooi, té briljant, té sociaal, té leergierig en té hartverwarmend. En ook: ze lachte teveel. Gelukkig hebben ze dat op de mugshot recht weten te trekken.

Wat nu? Borgtocht is niet te doen. 1000 miljoen miljard komt nog niet in de buurt van haar waarde - die is sowieso nergens in uit te drukken. Amnesty neemt niet op. En een advocaat? Nou, ga daar maar aanstaan. Zo’n case. Niemand die het durft. Geheid een verloren zaak.

Ik denk dus dat Jade niet onder levenslang uitkomt. En ik ook niet.

En dat ik de foto’s voor het paspoort even opnieuw moet maken. Want je ziet haar oren niet, begrijp ik net 😬🤦🏼

Oh ja: Jade verzette zich hevig tijdens de arrestatie. Iets met een appel. En een boom.

#evenietsluchtigstussendoor #personal

------
Linkedin dus....
Klinkt als het begin van een foute natuurfilm waarin Jade de borgsom van 1000 miljoen miljard niet kan veroorloven en ze dus op alternatieve wijze moet "betalen".
  vrijdag 6 augustus 2021 @ 13:55:00 #77
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_200774734
Dit is ook een nepverhaal op Linkedin, maar dit is wel leuk:https://www.linkedin.com/in/bryan-breynolds/
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_200778014
quote:
Een wijze les…..

Een docent die zijn college begon met een biljet van twintig euro omhoog te steken en vervolgens de vraag stelde,
wie wil deze twintig euro?

Verschillende handen gingen de hoogte in, maar de docent zei, voor ik het weggeef, moet ik eerst nog even iets doen.

Als een wilde begon hij het papiertje te verfrommelen en vroeg vervolgens, iemand die deze twintig euro nog wil?
Dezelfde handen gingen de lucht in.

Hij gooide het propje tegen de muur, liet het op de grond vallen, trapte het weg, ging erop staan stampen, en opnieuw liet hij het biljet zien dat nu helemaal vies en verkreukeld was.

Hij herhaalde zijn vraag en dezelfde handen gingen de lucht in.

Jullie mogen dit nooit vergeten, zei de docent toen, wat ik ook met dit geld doe, het blijft een biljet van twintig euro.

In ons leven krijgen we soms tegenslagen, worden we klein gemaakt of in een hoek gezet, maar besef dat je altijd evenveel waard bent.

Geloof in jezelf no matter what happens!! Je kracht en geluk zitten van binnen, en zouden niet afhankelijk moeten zijn van wat anderen zeggen of doen!

#PowerYourself
#bethechange
:r

[ Bericht 6% gewijzigd door Mutsaers__78 op 07-08-2021 00:18:48 ]
  vrijdag 6 augustus 2021 @ 21:23:58 #79
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_200782411
quote:
quote:
ging erop staan stampen,
Hun briefje van 20 wat doet hij :'(
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
pi_200789215
Dit is ook weer een ontzettend geloofwaardig verhaal, die weer aan alle clichés voldoet en taalkundig een beetje om te huilen is.

- - -

Ik zat in een online sollicitatiegesprek via #Teams. De wifi van de kandidaat was zo verschrikkelijk slecht.

Dat ik mijn interesse verloor en geīrriteerd raakte.

Ik verbrak de verbinding

Later mailde hij mij en vroeg of ik
om hem nog een kans wilde geven.

Ik negeerde het.

Later die dag was ik weer in een online meeting dit keer met een klant.

Nu was het alleen MIJN wifi die niet werkte

De klant stopte het gesprek onmiddellijk
En stuurde mij een e-mail waarin stond:

“Dat ze geīrriteerd was en het onprofessioneel vond, maar graag op een ander moment dit gesprek graag wilde voortzetten”

Dat was t moment dat ik wist dat ik een steek had laten vallen 🤦🏻♂

Ik opende snel mijn e-mail en beantwoordde zijn e-mail:

“Ik ben beschikbaar tot 19u. Als het niet lukt dan bellen we wel gewoon, laat maar weten of het schikt.”

Hij wist al snel in het gesprek een klik te creëren en bleek een top kandidaat te zijn

👉🏻Wacht niet tot Karma jou confronteert
👉🏻Wat je zaait, zal je oogsten
👉🏻Probeer te begrijpen waarom ipv veroordelen
👉🏻Wees altijd empathisch voor anderen
( zeker als het overmacht is)

Eens?

Lesley [naam weggehaald] 🎯
Branding | Linkedin | Recruitment

[ Bericht 1% gewijzigd door itchycoo op 07-08-2021 10:41:02 (naam weggehaald, wel zo netjes) ]
pi_200797771
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 10:36 schreef itchycoo het volgende:
Dit is ook weer een ontzettend geloofwaardig verhaal, die weer aan alle clichés voldoet en taalkundig een beetje om te huilen is.

- - -

Ik zat in een online sollicitatiegesprek via #Teams. De wifi van de kandidaat was zo verschrikkelijk slecht.

Dat ik mijn interesse verloor en geīrriteerd raakte.

Ik verbrak de verbinding

Later mailde hij mij en vroeg of ik
om hem nog een kans wilde geven.

Ik negeerde het.

Later die dag was ik weer in een online meeting dit keer met een klant.

Nu was het alleen MIJN wifi die niet werkte

De klant stopte het gesprek onmiddellijk
En stuurde mij een e-mail waarin stond:

“Dat ze geīrriteerd was en het onprofessioneel vond, maar graag op een ander moment dit gesprek graag wilde voortzetten”

Dat was t moment dat ik wist dat ik een steek had laten vallen 🤦🏻♂

Ik opende snel mijn e-mail en beantwoordde zijn e-mail:

“Ik ben beschikbaar tot 19u. Als het niet lukt dan bellen we wel gewoon, laat maar weten of het schikt.”

Hij wist al snel in het gesprek een klik te creëren en bleek een top kandidaat te zijn

👉🏻Wacht niet tot Karma jou confronteert
👉🏻Wat je zaait, zal je oogsten
👉🏻Probeer te begrijpen waarom ipv veroordelen
👉🏻Wees altijd empathisch voor anderen
( zeker als het overmacht is)

Eens?

Lesley [naam weggehaald] 🎯
Branding | Linkedin | Recruitment
Oh die gast. Achternaam is mij bekend en makkelijk terug te vinden hoor. Irritant altijd met zijn tegeltjeswijsheden. :r
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 18:59:28 #82
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_200798672
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 augustus 2021 15:58 schreef Mutsaers__78 het volgende:

[..]

:r
Haha, die docent zit duidelijk aan de crack.
soooo, da's mooi!
pi_200799030
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 augustus 2021 15:58 schreef Mutsaers__78 het volgende:

[..]

:r
:') x 53 miljard.
pi_200799050
quote:
:')

Hij kan beter naar z'n eigen ballen kijken en concluderen dat ie overdatum is.
pi_200799115
quote:
1s.gif Op donderdag 5 augustus 2021 23:09 schreef de_boswachter het volgende:
Herbert van Hoogdalem
'Ik geef mensen magie en bezieling terug'
----

Vanochtend om 10.10 is Jade gearresteerd. Ze werd op heterdaad betrapt.

De aanklacht(en): té mooi, té briljant, té sociaal, té leergierig en té hartverwarmend. En ook: ze lachte teveel. Gelukkig hebben ze dat op de mugshot recht weten te trekken.

Wat nu? Borgtocht is niet te doen. 1000 miljoen miljard komt nog niet in de buurt van haar waarde - die is sowieso nergens in uit te drukken. Amnesty neemt niet op. En een advocaat? Nou, ga daar maar aanstaan. Zo’n case. Niemand die het durft. Geheid een verloren zaak.

Ik denk dus dat Jade niet onder levenslang uitkomt. En ik ook niet.

En dat ik de foto’s voor het paspoort even opnieuw moet maken. Want je ziet haar oren niet, begrijp ik net 😬🤦🏼

Oh ja: Jade verzette zich hevig tijdens de arrestatie. Iets met een appel. En een boom.

#evenietsluchtigstussendoor #personal

------
Linkedin dus....
Wtf is dit?
  zondag 8 augustus 2021 @ 00:04:25 #86
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200805969
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 10:36 schreef itchycoo het volgende:
Dit is ook weer een ontzettend geloofwaardig verhaal, die weer aan alle clichés voldoet en taalkundig een beetje om te huilen is.

- - -

Ik zat in een online sollicitatiegesprek via #Teams. De wifi van de kandidaat was zo verschrikkelijk slecht.

Dat ik mijn interesse verloor en geīrriteerd raakte.

Ik verbrak de verbinding

Later mailde hij mij en vroeg of ik
om hem nog een kans wilde geven.

Ik negeerde het.

Later die dag was ik weer in een online meeting dit keer met een klant.

Nu was het alleen MIJN wifi die niet werkte

De klant stopte het gesprek onmiddellijk
En stuurde mij een e-mail waarin stond:

“Dat ze geīrriteerd was en het onprofessioneel vond, maar graag op een ander moment dit gesprek graag wilde voortzetten”

Dat was t moment dat ik wist dat ik een steek had laten vallen 🤦🏻♂

Ik opende snel mijn e-mail en beantwoordde zijn e-mail:

“Ik ben beschikbaar tot 19u. Als het niet lukt dan bellen we wel gewoon, laat maar weten of het schikt.”

Hij wist al snel in het gesprek een klik te creëren en bleek een top kandidaat te zijn

👉🏻Wacht niet tot Karma jou confronteert
👉🏻Wat je zaait, zal je oogsten
👉🏻Probeer te begrijpen waarom ipv veroordelen
👉🏻Wees altijd empathisch voor anderen
( zeker als het overmacht is)

Eens?

Lesley [naam weggehaald] 🎯
Branding | Linkedin | Recruitment
Waarom haal je de naam van Lesley Opstal weg. Als of die gast hier niet allang bekend (en berucht) is _O-
  zondag 8 augustus 2021 @ 07:05:21 #87
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_200808869
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 00:04 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Waarom haal je de naam van Lesley Opstal weg. Als of die gast hier niet allang bekend (en berucht) is _O-
Ik snap niet wat hij met dat soort berichten probeert te bereiken. Naamsbekendheid? Misschien, maar dat is dan niet in positieve zin :P
pi_200810378
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 00:04 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Waarom haal je de naam van Lesley Opstal weg. Als of die gast hier niet allang bekend (en berucht) is _O-
Haha oké dat wist ik niet, ik kijk niet heel vaak in dit topic, maar het verbaast me niets _O-
  zondag 8 augustus 2021 @ 11:30:33 #89
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_200811316
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 10:36 schreef itchycoo het volgende:
Dit is ook weer een ontzettend geloofwaardig verhaal, die weer aan alle clichés voldoet en taalkundig een beetje om te huilen is.

- - -

Ik zat in een online sollicitatiegesprek via #Teams. De wifi van de kandidaat was zo verschrikkelijk slecht.

Dat ik mijn interesse verloor en geīrriteerd raakte.

Ik verbrak de verbinding

Later mailde hij mij en vroeg of ik
om hem nog een kans wilde geven.

Ik negeerde het.

Later die dag was ik weer in een online meeting dit keer met een klant.

Nu was het alleen MIJN wifi die niet werkte

De klant stopte het gesprek onmiddellijk
En stuurde mij een e-mail waarin stond:

“Dat ze geīrriteerd was en het onprofessioneel vond, maar graag op een ander moment dit gesprek graag wilde voortzetten”

Dat was t moment dat ik wist dat ik een steek had laten vallen 🤦🏻♂

Ik opende snel mijn e-mail en beantwoordde zijn e-mail:

“Ik ben beschikbaar tot 19u. Als het niet lukt dan bellen we wel gewoon, laat maar weten of het schikt.”

Hij wist al snel in het gesprek een klik te creëren en bleek een top kandidaat te zijn

👉🏻Wacht niet tot Karma jou confronteert
👉🏻Wat je zaait, zal je oogsten
👉🏻Probeer te begrijpen waarom ipv veroordelen
👉🏻Wees altijd empathisch voor anderen
( zeker als het overmacht is)

Eens?

Lesley [naam weggehaald] 🎯
Branding | Linkedin | Recruitment
Oh god, die Lesley heb ik ook een tijdje als contact gehad toen ik een nieuw project zocht. Rap ontvolgd. Wat een hoop bagger komt daarvan.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  zondag 8 augustus 2021 @ 11:45:14 #90
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_200811575
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 augustus 2021 15:58 schreef Mutsaers__78 het volgende:
maar besef dat je altijd evenveel waard bent.
Nou, als de docent op het biljet gepoept had, was het denk ik niet meer zo waardevol geweest voor de meesten...
  zondag 8 augustus 2021 @ 13:34:31 #91
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_200813113
quote:
The genius at the top doesn't make the team look good.

A good team makes the person at the top look like a genius.
Die spreuken van Simon Sinek zijn ook klachtwaardig :') Ook allemaal hetzelfde.

"Een keer goed schijten zorgt niet voor een goeie spijsvertering,
Van een goeie spijsvertering ga je juist goed schijten"
pi_200879161
quote:
Wie beheert jouw LinkedIn eigenlijk? 👩🏼‍💻

Mijn personal assistant reageert in de chat, mijn content creator schrijft mijn content en mijn social media manager onderhoudt alle reacties en spot trends.

Nee natuurlijk niet gekkie. It’s me, it’s always me! 😉

Mijn LinkedIn profiel is van mij. Daar plaats ik wat ik wil. Reageer ik hoe ik wil. Volg ik wie ik wil.

LinkedIn uitbesteden kan natuurlijk. Er zijn vast copywriters die jouw tone-of-voice briljant weten te vatten. 🏆 Maar bij LinkedIn komt zoveel meer kijken dan alleen het plaatsen van berichten.

Daarnaast stuur je naar een offline netwerk event toch ook niet iemand anders om voor jou de contacten te leggen. Dat zou vreemd zijn.

Ik doe het liever zelf. Omdat niemand het doet zoals ik dat zou doen. 💪🏻

Zou jij jouw persoonlijke LinkedIn activiteiten uitbesteden?

#personalbranding #linkedinmarketing #linkedintips
:')
pi_200879401
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 17:19 schreef jameshond7 het volgende:

[..]

:')
Man man man, je moet iets om relevant te blijven hč. Ook dat lekker gekke toontje uiteraard!
  zaterdag 14 augustus 2021 @ 11:41:57 #94
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_200906788
Geloof niet dat het verhaal op zich nep is, maar
quote:
GESCHOKT DOOR DE ZORG ‘Oke, oke, nú ga ik met je wandelen’ zeg ik tegen Mies de hond. Ik klap de laptop dicht, doe mijn wandelschoenen aan en trek de deur achter me in het slot. Ineens beginnen mijn handen te tintelen en voelt het raar op mijn borst. Het koude zweet breekt me uit. Zeker iets verkeerds gegeten, gaat wel weer over. Rustig wandel ik door. Terwijl Mies mij meesleurt voel ik me steeds beroerder en besef ik te langzaam dat het niet vanzelf over gaat. Na een lang half uur kan ik niet meer en bel ik twijfelend de spoedpost Huisartsen. ‘Kies 1 voor levensbedreigende situaties’. Ik kies 1. De hartelijke spoedpost mevrouw hoort mij en vraagt op rustige vriendelijke toon geen stap meer te zetten, 'de ambulance komt direct naar u toe’. Helaas was ik op een plek waar auto’s niet konden komen en begeleide de aardige mevrouw mij met kleine stapjes naar huis. Hevig zwetend lig ik in de stoel te wachten met de voordeur op een kier. Enkele minuten later komt de ambulanceverpleegkundige de woonkamer binnen en handelt accuraat en meelevend. Mijn hartslag van 230 versnelt de procedure en word ik door een tweede ambulance direct naar het ziekenhuis afgevoerd. Ik ben diep geraakt. Van alle kanten krijg ik hulp en word ik in de watten gelegd, ondanks dat iedereen de zolen uit hun schoenen lopen door te weinig personeel. Ik word als een koning behandeld, hartelijk, meelevend, zorgzaam, vriendelijk en doortastend. Wat ik heel mijn leven in de retail heb gezocht heb ik in de zorg gevonden. Beste zorgmedewerkers van Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn, Huisartsen Regio Apeldoorn en Witte Kruis Ambulancedienst Apeldoorn, dank jullie wel voor het schokken en resetten van mijn hart. Daardoor kan ik mijn missie in klantverbinding blijven voortzetten.Deze blog is een opsteker voor al het zorgpersoneel in Nederland. Blijf alsjeblieft luisteren naar je hart en laat de procedures en bureaucratie niet de overhand op je krijgen. Diep respect hoe jullie als soldaten in de vuurlinie liefdevol staan te knokken voor de gezondheid van wij als patiënten.
:')
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  zaterdag 14 augustus 2021 @ 11:49:00 #95
495022 Fcu030
tittel noch jota
pi_200906895
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 11:41 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:
Geloof niet dat het verhaal op zich nep is, maar
[..]
:')
Mies gaat vanavond op een missie.
Appletje-Ez houdt van soep
Shine sight on the eternal darkness of the shadow people!
  zaterdag 14 augustus 2021 @ 11:49:33 #96
495022 Fcu030
tittel noch jota
pi_200906903
Morgen heeft Mies money of zit Mies vast.
Appletje-Ez houdt van soep
Shine sight on the eternal darkness of the shadow people!
  zaterdag 14 augustus 2021 @ 11:53:07 #97
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_200906943
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 11:41 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:
Geloof niet dat het verhaal op zich nep is, maar
[..]
:')
Mies de hond. :')
soooo, da's mooi!
pi_200907105
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 11:41 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:
Geloof niet dat het verhaal op zich nep is, maar
[..]
:')
Dan ga je bijna dood en kom je er alsnog uit met dat idee idd :') ^999
What Would Goku Do
  zondag 15 augustus 2021 @ 10:25:26 #99
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_200919265
"Beperking? Wat voor beperking? Ik zie er geen"

En dan een video posten van een turnster zonder benen die oefeningen doet. Ik zie toch echt duidelijk een beperking. Dat ze zich er niet door laat tegenhouden is een ander verhaal, maar ga nou niet doen alsof ze geen beperking heeft.

https://www.linkedin.com/(...)990559964889088-lGBG
  zondag 15 augustus 2021 @ 10:40:26 #100
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_200919421
Hadden we deze al?
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_200920790
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 10:25 schreef Ypmaha het volgende:
"Beperking? Wat voor beperking? Ik zie er geen"

En dan een video posten van een turnster zonder benen die oefeningen doet. Ik zie toch echt duidelijk een beperking. Dat ze zich er niet door laat tegenhouden is een ander verhaal, maar ga nou niet doen alsof ze geen beperking heeft.

https://www.linkedin.com/(...)990559964889088-lGBG
Ik was hem ook al tegengekomen. Eigenlijk is deze persoon gewoon aan het liegen, want dat meisje heeft wel een beperking (want wat maakt deze video anders zo bijzonder, de turnoefeningen stellen namelijk niet zo heel veel voor voor een iemand zonder beperkingen).

Gelukkig zie ik wel in de reacties terug dat niet iedereen het er over eens is.
  zondag 15 augustus 2021 @ 13:00:40 #102
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_200920989
quote:
2s.gif Op zondag 15 augustus 2021 10:40 schreef SEMTEX het volgende:
Hadden we deze al?
[ afbeelding ]
Wat héérlijk inspirerend!!!!!!1!11!!! ^O^
pi_200951782
Ik ken iemand die letterlijk zo praat en denkt als in deze verhalen geschreven wordt. Als ik die zie aankomen, duik ik altijd weg achter een muur, boom, onder een auto of in de bosjes.
pi_200952480
quote:
99s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 10:13 schreef boskameel het volgende:
[ afbeelding ]

:').

Ook altijd dat eeuwige woord "verbinding". :{
Die ken ik. Beetje aparte type wel.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_200952533
quote:
2s.gif Op zondag 15 augustus 2021 10:40 schreef SEMTEX het volgende:
Hadden we deze al?
[ afbeelding ]
Deze mag wel in de OP.
pi_200952659
Helemaal eens.

LinkedIn zuigt
*verwijderd door Admin*
pi_200952704
Ik zie tegenwoordig ook steeds vaker van die onzin job titles voorbij komen zoals Chief Customer Success Officer.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 17-08-2021 15:26:17 ]
pi_200952862


[ Bericht 100% gewijzigd door tjoptjop op 17-08-2021 15:33:56 ]
  dinsdag 17 augustus 2021 @ 15:57:46 #109
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_200953230
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 15:24 schreef Gehrman het volgende:
Ik zie tegenwoordig ook steeds vaker van die onzin job titles voorbij komen zoals Chief Customer Success Officer.
Ik heb mezelf de titel Chief Balloon Officer gegeven omdat ik het wel komisch vond in mijn eigen bedrijf:D
With love :*
  dinsdag 17 augustus 2021 @ 19:45:13 #110
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_200956296
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 15:24 schreef Gehrman het volgende:
Ik zie tegenwoordig ook steeds vaker van die onzin job titles voorbij komen zoals Chief Customer Success Officer.
Ik had er Taliban Chief Customer Success Officer van gemaakt.
soooo, da's mooi!
pi_200958070
Jeroen Fleuren

quote:
Je bent niet gevaccineerd, ik respecteer je keuze.
Ik ben gevaccineerd, respecteer mijn beslissing ...

Ik ben niet ingeënt om de overheid een plezier te doen, maar om :
* Niet te overlijden aan Covid-19.
* Niet een ziekenhuisbed te bezetten als ik ziek word.
* Mijn (gevaccineerde) familieleden te kunnen kussen.
* Te kunnen gaan dansen, naar een restaurant te kunnen gaan, op vakantie te kunnen gaan en vele andere dingen zonder PCR- of antigeentest te doen.
* Mijn leven te leven.
* Te zorgen dat Covid-19 een oude herinnering wordt.
* Ons te beschermen.

Maar ja, ik weet niet wat erin zit.
Niet in dit vaccin, maar ook niet in de malariapillen en andere middelen voor vakanties naar….....Ik weet ook niet wat er in de gehaktbal zit, niet in de cola, niet in de andere behandelingen, zij het voor kanker, aids, polyartritis, vaccins voor baby's of kinderen.
Ik weet niet wat er in een ibuprofen, of in een ander medicijn zit, het geneest gewoon mijn migraine, mijn pijn ......
Ik weet ook niet wat er in de inkt voor de tatoeages zit.
In elk geval..........
We weten van niets en toch wordt dit verhaal zo groot......
We vechten tegen iets waar we geen controle over hebben...

Ik weet één ding, en dat is dat het leven kort is!! Heel kort!!!

Ik wil dus nog steeds iets anders doen dan elke dag thuis opgesloten blijven.

Ik wil nog steeds reizen, dansen, leven!!!
Mensen knuffelen zonder angst, ......... om terug een beetje het gevoel te krijgen van hoe het leven ervoor was 💖


Bedankt voor iedereen die het zo ziet!
Geniet en vier het leven zoals jij dat wilt!
:')
U MAD?
pi_200958662
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 21:21 schreef de_boswachter het volgende:
Jeroen Fleuren
[..]
:')
Wil reizen etc oftewel daar neemt hij het vaccin voor. Dank Jeroen aids :')
pi_200959158
quote:
9s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 22:02 schreef Poepz0r het volgende:

[..]
Wil reizen etc oftewel daar neemt hij het vaccin voor. Dank Jeroen aids :')
IK WIL DANSEN !

OK JEROEN
U MAD?
pi_200961494
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 21:21 schreef de_boswachter het volgende:
Jeroen Fleuren
[..]
:')
Na qua spullen tot je nemen waarvan je niet weet wat erin zit heeft hij eigenlijk wel een punt.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_200966475
quote:
Het leed van een gezin dat zonder papa met zijn drieën verder moet als papa recent is overleden aan kanker. We zien het hier opnieuw in dit filmpje. En ondanks dat we vaker filmpjes krijgen die stuk voor stuk zo aangrijpend zijn, sloeg deze weer in als een bom. De reacties van deze kinderen op de knuffelportretjes en de herkenning, maar van daaruit meteen naar hun moeder toe: “Mis je pappie?” En dan die omhelzing met elkaar.. De oprechte tranen van mama die ons ook zo raakten.. Nou ja eigenlijk doen woorden alleen maar te kort. Wat een beelden. Wat een dappere kinderen. En wat een held van een mama. Alleen maar liefde voor deze drie. Wat een team samen. ♥️
Link met videootje: https://www.linkedin.com/(...)007066257457152-UEs0
Nederlander in München, met voorliefde voor Taiwan en auti's gonna aut.
  woensdag 18 augustus 2021 @ 14:46:01 #116
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_200966591
Oh boy, het gaat de laatste Covidperiode steeds meer richting Facebook :')
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_200967860
Voor de liefhebbers: Shlinkedin
Ich fälle Bäume und hupf und spring, steck Blumen in die Vas
Ich schlupf in Frauenkleider, und lummel mich in Bars
  woensdag 18 augustus 2021 @ 16:57:46 #118
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_200968171
Ontroerend om dergelijke verhalen op LinkedIn te kunnen en mogen lezen. Veel herkenning ook.
  donderdag 19 augustus 2021 @ 08:55:24 #119
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_200976837
quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 16:57 schreef damsco het volgende:
Ontroerend om dergelijke verhalen op LinkedIn te kunnen en mogen lezen. Veel herkenning ook.
Erkenning voor deze post @damsco . Uitzonderlijke prestatie! #inspiratie
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_200977281
quote:
14s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 16:35 schreef Berkery het volgende:
Voor de liefhebbers: Shlinkedin
Zeer inspirerende website bedankt voor het delen #lef
What Would Goku Do
pi_201038519
https://www.linkedin.com/(...)566365215567872-Zv8-

En dan als reactie van de auteur:

Baby is too funny.

Linkedin begint een verkapte Dumpert te worden.
U MAD?
pi_201038666
Laatste paar dagen ook weer een hoop kut verhalen gelezen op linkedin. Weer wat connecties ingesteld dat ik niet meer lees wat ze posten of leuk vinden.
pi_201039166
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 09:56 schreef LethalNinja het volgende:
Laatste paar dagen ook weer een hoop kut verhalen gelezen op linkedin. Weer wat connecties ingesteld dat ik niet meer lees wat ze posten of leuk vinden.
Ik ga regelmatig, of nou ja twee keer per jaar of zo, door mijn connecties (ook op andere sociale netwerken) en verwijder dan onrelevante connecties.

VrOeGaH was het cool om zo veel mogelijk facebookvrienden te hebben, en tegenwoordig lijkt het er ook op dat iedereen maar die "500+" connecties op LinkedIn wil halen. Ik ga inmiddels liever voor de kwaliteit ipv kwantiteit.
Nederlander in München, met voorliefde voor Taiwan en auti's gonna aut.
pi_201039213
quote:
1s.gif Op maandag 23 augustus 2021 09:39 schreef de_boswachter het volgende:
https://www.linkedin.com/(...)566365215567872-Zv8-

En dan als reactie van de auteur:

Baby is too funny.

Linkedin begint een verkapte Dumpert te worden.

Wel een lekker moedertje.
pi_201039335
quote:
1s.gif Op maandag 23 augustus 2021 09:39 schreef de_boswachter het volgende:
https://www.linkedin.com/(...)566365215567872-Zv8-

En dan als reactie van de auteur:

Baby is too funny.

Linkedin begint een verkapte Dumpert te worden.

Wat is jouw functietitel op linkedin? Chief Pallet Officer?
  maandag 23 augustus 2021 @ 17:12:49 #126
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_201043332
quote:
1s.gif Op maandag 23 augustus 2021 09:39 schreef de_boswachter het volgende:
https://www.linkedin.com/(...)566365215567872-Zv8-

En dan als reactie van de auteur:

Baby is too funny.

Linkedin begint een verkapte Dumpert te worden.

Idd, zie bizar veel Tiktok filmpjes gedeeld worden helaas.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_201064646
Ook zo'n ergernis tegenwoordig is de overload aan 'ethisch verantwoorde vrouwen' die overal hun plasje voer willen doen.
pi_201081064
https://www.linkedin.com/(...)111516019183616-n265

'Misschien is dit ook op de werkvloer in te zetten' aldus Victor Mids.

Waar slaat dit op Victor? Ga lekker naar Facebook met je tokkie gegoochel. Gewoon een zinnetje bedenken zodat je het op een platform kan zetten waarvoor dit soort shit helemaal niet bedoeld is. Oprotten Victor.
U MAD?
pi_201081170
quote:
1s.gif Op donderdag 26 augustus 2021 15:08 schreef de_boswachter het volgende:
https://www.linkedin.com/(...)111516019183616-n265

'Misschien is dit ook op de werkvloer in te zetten' aldus Victor Mids.

Waar slaat dit op Victor? Ga lekker naar Facebook met je tokkie gegoochel. Gewoon een zinnetje bedenken zodat je het op een platform kan zetten waarvoor dit soort shit helemaal niet bedoeld is. Oprotten Victor.
Je eigen kind besodemieteren. Victor is een stuk poep.
Om aan te geven hoe hoog Erdogan het moederschap acht, gaf hij een voorbeeld uit de praktijk. ''Ik kuste wel eens de voeten van mijn moeder omdat ze naar het paradijs roken. Zij wierp me dan een zedige blik toe en huilde soms.''
  donderdag 26 augustus 2021 @ 17:32:33 #130
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_201083145
quote:
"This young man approached me and asked me to buy him a gallon of milk. My first thought was to say no, but as I was paying for my gas, I grabbed the milk. Outside was his girlfriend holding a box of cereal. He thanked me and I started to walk to my car.

Something in me made me turn around. I told them I was about to get a car wash, but if he wanted to wash it for me I’d pay him $20. We went to the nearest car wash and he had tears in his eyes after I paid him!

He told me more than anything he appreciated me giving him the opportunity to be a man again in the eyes of his girlfriend and work for the money. The whole time his girlfriend helped him. It’s like she was proud of him. You could tell the love was so real. Real beyond material things and what he could do for her.

She told him he did a great job and he couldn’t stop smiling. I had a long talk with him and her and he had a backpack full of paperwork from all of the places he’s been going to get help for them. I drove them to my apartment complex and gave him clothes for interviews and a few outfits and fitted caps. I don’t have much, but life is about sharing what you do have.

Be a blessing to someone today because you could be in that situation before you know it! I gave them my number and I plan to take them to any interviews or appointments they have. It’s a great day to be alive, no matter what your situation is. Someone has it worse than you. Share this message and inspire others to do good.”

#LoveWhatMatters

Credit: Ariane Nelson

https://www.linkedin.com/(...)905157516926978-rP6q
Echt.... Fantastisch
  dinsdag 31 augustus 2021 @ 20:10:38 #131
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_201157982
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 10:56 schreef bamibij het volgende:

[..]
Wat is jouw functietitel op linkedin? Chief Pallet Officer?
Ik moest hardop lache.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
pi_201158587
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 augustus 2021 20:10 schreef hollandia02 het volgende:

[..]
Ik moest hardop lache.
:D
pi_201174125
quote:
1s.gif Op donderdag 26 augustus 2021 15:08 schreef de_boswachter het volgende:
https://www.linkedin.com/(...)111516019183616-n265

'Misschien is dit ook op de werkvloer in te zetten' aldus Victor Mids.

Waar slaat dit op Victor? Ga lekker naar Facebook met je tokkie gegoochel. Gewoon een zinnetje bedenken zodat je het op een platform kan zetten waarvoor dit soort shit helemaal niet bedoeld is. Oprotten Victor.
Mijn god, dit lijkt wel het begin van een slechte pornofilm.
  donderdag 2 september 2021 @ 09:32:20 #134
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_201178362
quote:
0s.gif Op donderdag 26 augustus 2021 17:32 schreef Sheffield het volgende:

[..]
Echt.... Fantastisch
Zelfingenomen kwal.
soooo, da's mooi!
pi_201178667
En nu weer die shitload aan Dumpert posts over Harskamp en Afghanen. En al die professionals die ook daar iets van willen vinden, afstand nemen en wetende dat de baas het ziet dat misselijkmakende drugneus-gepost.

:r
pi_201292325
quote:
0s.gif Op woensdag 1 september 2021 22:02 schreef kami124 het volgende:

[..]
Mijn god, dit lijkt wel het begin van een slechte pornofilm.
Een slechte? :9~
pi_201292383
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 10:42 schreef Hojdhopper het volgende:

[..]
Ik ga regelmatig, of nou ja twee keer per jaar of zo, door mijn connecties (ook op andere sociale netwerken) en verwijder dan onrelevante connecties.

VrOeGaH was het cool om zo veel mogelijk facebookvrienden te hebben, en tegenwoordig lijkt het er ook op dat iedereen maar die "500+" connecties op LinkedIn wil halen. Ik ga inmiddels liever voor de kwaliteit ipv kwantiteit.
Zoveel connecties heb ik niet eens behoefte aan. Wat je aangeeft inderdaad, ik heb liever kwalitatieve connecties dan honderden waarvan ik 95% niet persoonlijk ken.
  vrijdag 10 september 2021 @ 14:41:17 #138
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_201292892
quote:
1s.gif Op donderdag 5 augustus 2021 23:09 schreef de_boswachter het volgende:
Herbert van Hoogdalem
'Ik geef mensen magie en bezieling terug'
----

Vanochtend om 10.10 is Jade gearresteerd. Ze werd op heterdaad betrapt.

De aanklacht(en): té mooi, té briljant, té sociaal, té leergierig en té hartverwarmend. En ook: ze lachte teveel. Gelukkig hebben ze dat op de mugshot recht weten te trekken.

Wat nu? Borgtocht is niet te doen. 1000 miljoen miljard komt nog niet in de buurt van haar waarde - die is sowieso nergens in uit te drukken. Amnesty neemt niet op. En een advocaat? Nou, ga daar maar aanstaan. Zo’n case. Niemand die het durft. Geheid een verloren zaak.

Ik denk dus dat Jade niet onder levenslang uitkomt. En ik ook niet.

En dat ik de foto’s voor het paspoort even opnieuw moet maken. Want je ziet haar oren niet, begrijp ik net 😬🤦🏼

Oh ja: Jade verzette zich hevig tijdens de arrestatie. Iets met een appel. En een boom.

#evenietsluchtigstussendoor #personal

------
Linkedin dus....
Zijn bio :')



Dit is zijn huidige baan

:')
  woensdag 15 september 2021 @ 22:52:49 #139
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_201377148
  donderdag 16 september 2021 @ 08:03:48 #140
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_201379469
quote:
Die kwam ik ook tegen :D

Dit was van het weekend gepost na de overwinning van Max Verstappen op Zandvoort (met een foto van Max erbij terwijl hij de Nederlandse vlag vasthoudt). OP LINKEDIN:

quote:
Groots, wat een prachtig resultaat van deze geweldenaar, trots op Max!
https://www.linkedin.com/(...)292741226885120-fK3x
pi_201379600
Van die mensen die een weekje verlof nemen en hele verhalen op LinkedIn plaatsen dat zij terugblikken op al die weken dat zij gespendeerd hebben aan hun werk en filosoferen over wat zij allemaal hebben geleerd, meegemaakt, wat ze sterker hebben gemaakt ect ect. Dan eindigen ze het hele verhaal met "En jij? Waar blik jij op terug als je op vakantie gaat?"

Ga weg man. :') Als ik op vakantie ben is mijn werk het laatste waar ik aan denk.

[ Bericht 2% gewijzigd door HSG op 16-09-2021 10:12:31 ]
Ô mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 16 september 2021 @ 09:28:48 #142
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_201380337
quote:
Oehhh... sluikreclame! Vals mens is het.
soooo, da's mooi!
pi_201382891
Ik zit ook op LinkedIN maar bij mijn activiteit staat niets. Ik reageer, schrijf en like 0,0. Begrijpen mensen niet dat (potentiële) werkgevers een (onbewust) oordeel hebben over jou aan de hand van je posts?
pi_201383137
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 14:41 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]
Zijn bio :')

[ afbeelding ]

Dit is zijn huidige baan

[ afbeelding ]
Altijd mooi als je na lappen tekst nog steeds niet weet wat iemand nou eigenlijk doet :D

"Communicatie terug naar de essentie" uhuh :')
pi_201383474
quote:
Om te kotsen, domme vrouw die eerst eens moet kijken waarom de prijs verschilt per plek.
  donderdag 16 september 2021 @ 13:39:34 #146
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_201383805
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 12:45 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

"Communicatie terug naar de essentie" uhuh :')
Ah, duimpjes omlaag, de V sign en middelvingers.
soooo, da's mooi!
pi_201383841
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 14:41 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]
Zijn bio :')

[ afbeelding ]

Dit is zijn huidige baan

[ afbeelding ]
Allemachtig mijn bingokaart is vol. Wat ben ik blij dat ik niet in aanraking hoef te komen met zulke onzin in mijn werk :r
What Would Goku Do
  zaterdag 18 september 2021 @ 17:07:33 #148
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201415044
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 16:33 schreef KennyPowers het volgende:
Zoals dit:

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
[..]
[..]
[..]
[..]
[..]
[..]
[ afbeelding ]
[..]
[..]
[..]
[..]
Flikker toch op man _O-
Wat een armoede zeg. Zo walgelijk, mensen zoals Heijen; iedereen moet weten dat ze deugen. En het erge is dat mensen niet reageren met "Wat sneu dat je dit post" maar dat hij waarschijnlijk nog wordt overladen met lof ook.

Terechte klacht. _O_
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  zaterdag 18 september 2021 @ 17:08:49 #149
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201415055
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 19:49 schreef DoubleDip het volgende:
Hier nog een:
[..]

Wat walgelijk zeg. ;(
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  zondag 19 september 2021 @ 15:57:32 #150
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201428014
Vind dit ook wel drama als ondertitel van een LinkedInprofiel: "Bezig met spannende plannen, langgekoesterde dromen en nieuwe avonturen".

Vermoedelijk al typend op een laptop in een koffiezaak met een verse muntthee met honing of een cappuccino met havermelk. :{ ;(
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  zondag 19 september 2021 @ 20:31:27 #151
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_201431768
quote:
99s.gif Op donderdag 26 augustus 2021 15:15 schreef bijdehand het volgende:

[..]
Je eigen kind besodemieteren. Victor is een stuk poep.
Mensen belazeren die jou vertrouwen. Fantastisch idee voor op de werkvloer wel.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
pi_201455911
quote:
Trouw en vol liefde kijkt hij mij met zijn blauwe kijkers aan. Bij de deur staat hij weer te wachten. Trouw, elke dag.

Van zijn vanmorgen met zorg gestijlde haren is weinig blijven zitten. Wat wel altijd blijft is die ontwapenende blik, op voorhand loyaal. Altijd!

Zijn opleidingsniveau zal nooit spraakmakend zijn. Het meetbare aandeel in de maatschappij ook niet.

Maar zijn blijmoedigheid en onvoorwaardelijke liefde. Het pure en authentieke. Zijn ‘recht door zee mentaliteit’ en opbeurende vermogen.

Van onschatbare waarde is hij in ons gezin en persoonlijk. In de drukte van ons bestaan is hij dé ontwapenende en rustgevende factor. De mentor die mij er keer op keer aan herinnerd dat mijn targets en doelen helemaal niet zķ belangrijk zijn.

De kleine man die zijn eigen doelen overigens elke dag behaalt; tevredenheid, sociale verbinding, doorzetting…

De kleine man die steeds weer geeft. Meer geeft dan vraagt.

Die ons élke dag in de spiegel laat kijken. En jou vandaag ook.

Een trotse, kwetsbare vader en ondernemer.

#downsyndroom #theupsiteofdown #trotsevader
:') schei uit hiermee.
pi_201456012
Jezelf profileren over de rug van je kinderen, smakeloos en ronduit walgelijk.
  dinsdag 21 september 2021 @ 16:07:42 #154
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201456601
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 september 2021 15:19 schreef Aanmodderfakker het volgende:

[..]
:') schei uit hiermee.
Inderdaad ja. Wat een irritant toontje zeg.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
pi_201456614
quote:
0s.gif Op zondag 19 september 2021 15:57 schreef Federer-fan het volgende:
Vind dit ook wel drama als ondertitel van een LinkedInprofiel: "Bezig met spannende plannen, langgekoesterde dromen en nieuwe avonturen".

Vermoedelijk al typend op een laptop in een koffiezaak met een verse muntthee met honing of een cappuccino met havermelk. :{ ;(
Nog steeds lekkerder dan vieze asbak koffie in de bouwkeet
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_201456633
Ja wat voor kut trend is dit? Het valt ook op dat die posts echt tantoe veel likes hebben, wat op zn beurt ook een bevestiging is van de vele mongolen die ķķk op LinkedIn zitten blijkbaar :')
  dinsdag 21 september 2021 @ 16:10:00 #157
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201456634
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 september 2021 16:08 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
Nog steeds lekkerder dan vieze asbak koffie in de bouwkeet
Ja, zeker, maar het is zo demonstratief vind ik.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  dinsdag 21 september 2021 @ 19:59:27 #158
152047 Yurithemaster
Winter is coming
pi_201461170
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 september 2021 19:59 schreef Yurithemaster het volgende:

[..]
Dacht eerst dat het over de hond ging :')
Stond nog foto van het 3jarig zoontje bij. Maar niet gepost hier.
  donderdag 23 september 2021 @ 13:39:17 #160
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_201482518
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 12:45 schreef tjoptjop het volgende:

[..]
Altijd mooi als je na lappen tekst nog steeds niet weet wat iemand nou eigenlijk doet :D

"Communicatie terug naar de essentie" uhuh :')
Je kan hem inhuren voor 5 euro per MINUUT :')
Lekker samen naar de essentie, daar maken we geen woorden aan vuil.
:')
pi_201482565
quote:
0s.gif Op donderdag 23 september 2021 13:39 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]
Je kan hem inhuren voor 5 euro per MINUUT :')
Lekker samen naar de essentie, daar maken we geen woorden aan vuil.
De ervaring leert dat zelfs koffie drinken met mij tot life changing inzichten leidt, of we nu willen of niet.

_O-
  donderdag 23 september 2021 @ 14:30:46 #162
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_201483231
quote:
0s.gif Op donderdag 23 september 2021 13:42 schreef Piles het volgende:

[..]
De ervaring leert dat zelfs koffie drinken met mij tot life changing inzichten leidt, of we nu willen of niet.

_O-
:D
pi_201483241
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 september 2021 15:19 schreef Aanmodderfakker het volgende:
Wat wel altijd blijft is die ontwapenende blik
I.c.m. met die # Downsyndroom moest ik toch wel even lachen hoor _O-

Maar inderdaad. Wat een beeldscherm aids plempt die lul op het internet. Godverdomme :')
  donderdag 23 september 2021 @ 14:35:02 #164
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_201483311
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 september 2021 15:19 schreef Aanmodderfakker het volgende:

[..]
:') schei uit hiermee.
Lijkt wel alsof die een labrador beschrijft :')
  vrijdag 24 september 2021 @ 19:03:47 #165
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201501638
quote:
Zo fijn, als een van je opdrachtgevers net voor het weekend zo’n berichtje stuurt. Ik ga glunderend mijn weekend in 🥳. Fijn weekend allemaal!

# Llovemyjob #copywriter #copwriting.

Hi Annelies,

WOW Ik ben hier ook heel blij mee.
De artikelen lezen lekker weg, tiken alle boxen aan en ik vind het mega knap hoe je hier zo'n verhaal van hebt kunnen maken. Petje af.
Walgelijk dit soort zelfbevlekking. En die klant mag ook wel een cursus Nederlands volgen. ;(

[ Bericht 0% gewijzigd door Federer-fan op 25-09-2021 20:55:37 ]
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  vrijdag 24 september 2021 @ 19:30:09 #166
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_201501946
quote:
0s.gif Op donderdag 23 september 2021 13:42 schreef Piles het volgende:

[..]
De ervaring leert dat zelfs koffie drinken met mij tot life changing inzichten leidt, of we nu willen of niet.

_O-
Wat een kul.
soooo, da's mooi!
  zaterdag 25 september 2021 @ 16:10:15 #167
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201512781
quote:
0s.gif Op donderdag 23 september 2021 13:39 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]
Je kan hem inhuren voor 5 euro per MINUUT :')
Lekker samen naar de essentie, daar maken we geen woorden aan vuil.
quote:
ijn er uitzonderingen op deze belachelijke prijs? Zeker. Ik ben natuurlijk ook gewoon een zakenman. Een slet. Een huurwoordenaar. En zo pragmatisch als de pest. Dus: ik meer continuīteit, jij minder betalen. Zo simpel is het. Als je meer van mij afneemt, krijg je kwantumkorting. Gewoon omdat het kan. De spelregels blijven hetzelfde (ja, ook van het vooruitbetalen), maar de kosten worden lager als je me ver van tevoren voor langere tijd vastlegt. Dat werkt zo:
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  zaterdag 25 september 2021 @ 16:10:55 #168
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201512803
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 september 2021 19:30 schreef LordofLeaves het volgende:

[..]
Wat een kul.
Heb je de prijzen gezien op die pagina? Dat is satire toch neem ik aan (tegenwoordig weet je het maar nooit)?

[ Bericht 3% gewijzigd door Federer-fan op 25-09-2021 17:40:56 ]
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  zaterdag 25 september 2021 @ 19:00:29 #169
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_201515403
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 september 2021 16:10 schreef Federer-fan het volgende:

[..]
Heb je de prijzen gezien op die pagina? Dat is satire toch neem ik aan (tegenwoordig weet je het maar nooit)?
Laat ze lekker leven in hun eigen lala land.
soooo, da's mooi!
  zaterdag 25 september 2021 @ 20:26:41 #170
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201516830
quote:
Vandaag werk ik thuis. Op de agenda: 5 offertes 💫 Dat kan prima in deze rustgevende sfeer met vogelgezang op de achtergrond. En tussendoor een rondje met het hondje.

Straks heb ik ook nog een overleg met [naam] over een training die we volgende week samen geven aan leidinggevenden van Dienst Publiekszaken van Gemeente Den Haag. Over direct duidelijk schrijven.

Zoveel leuks!
Vooral dat laatste vind ik echt om te :r

Van dezelde gebruiker:

quote:
jezelf uitlaten is ook goed! Toen ik in 2007 voor mezelf begon, kwam er ook meteen een hond in huis. Ik noemde hem mijn RSI-preventie :) Nog steeds werkt dat voor mij fijn.

En ja, klussen afstrepen: love it!

Of die geniale ingeving. Dat is ook genieten.

Fijne dag voor jou!
Ik geniet van jouw museumverhalen. Blijf hiermee doorgaan alsjeblieft.
Je hond rsi-preventie noemen. :{ Ik bedoel, dan is het wel erg dat dier als instrument gebruiken.

En dat "love it!" :r
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
pi_201516911
quote:
9s.gif Op vrijdag 24 september 2021 19:03 schreef Federer-fan het volgende:

[..]
Walgelijk dit soort zelfbevlekking. En die klant mag ook wel een cursus Nederland volgen. ;(
Blijkbaar is er genoeg zelfkennis om schrijfdingen uit te besteden.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
pi_201517006
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 september 2021 16:10 schreef Federer-fan het volgende:

[..]
Heb je de prijzen gezien op die pagina? Dat is satire toch neem ik aan (tegenwoordig weet je het maar nooit)?
De agenda voor die afspraken zit niet bepaald vol. Maar ja, het kan ook al interessant zijn als maar 1 persoon per maand een uurtje wil en je ruim voldoende werk hebt.

Gelet op het aantal coaches zijn er veel mensen die zoiets zoeken en die bijv. eerst willen kennismaken voordat ze zo'n dure inschakelen. Verwijzen naar deze pagina kan dan een eenvoudig filter zijn. En degene die de minuutprijs willen aftikken zullen je niet gauw uiteindelijk te duur vinden. _O-
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
  zaterdag 25 september 2021 @ 20:56:12 #173
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201517265
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 september 2021 20:32 schreef Stepperoller het volgende:

[..]
Blijkbaar is er genoeg zelfkennis om schrijfdingen uit te besteden.
Ja, da's waar.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  zondag 26 september 2021 @ 17:39:02 #174
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201530375
quote:
**Profiel** Jij weet wat er speelt -in de maatschappij, in het nieuws en als commprof binnen jouw vakgebied-. Je pikt vragen en signalen snel op -of bent ze voor-. Je gaat savvy te werk als echte teamspeler en denkt in oplossingen.
Savvy. ;(
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  zondag 26 september 2021 @ 18:25:49 #175
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_201530991
quote:
0s.gif Op donderdag 23 september 2021 13:39 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]
Je kan hem inhuren voor 5 euro per MINUUT :')
Lekker samen naar de essentie, daar maken we geen woorden aan vuil.
Die website, mijn hemel wat vindt die vent zichzelf het mannetje. :D
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  zondag 26 september 2021 @ 18:54:00 #176
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201531328
quote:
1s.gif Op zondag 26 september 2021 18:25 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]
Die website, mijn hemel wat vindt die vent zichzelf het mannetje. :D
Hij legt het wel af tegen Hugo de Jonge, maar goed, je hebt altijd baas boven baas.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
pi_201533701
quote:
1s.gif Op zondag 26 september 2021 18:25 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]
Die website, mijn hemel wat vindt die vent zichzelf het mannetje. :D
Jezelf zo geweldig vinden en dan werkt je website brak omdat je ssl certificaat niet goed is. :')
  zondag 26 september 2021 @ 21:23:48 #178
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_201533761
quote:
99s.gif Op zondag 26 september 2021 21:20 schreef boskameel het volgende:

[..]
Jezelf zo geweldig vinden en dan werkt je website brak omdat je ssl certificaat niet goed is. :')
Ook dat _O-
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
pi_201534937
En 10k vragen voor 32 uur lullen _O-
  woensdag 29 september 2021 @ 12:24:08 #180
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_201563436
quote:
0s.gif Op donderdag 23 september 2021 13:39 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]
Je kan hem inhuren voor 5 euro per MINUUT :')
Lekker samen naar de essentie, daar maken we geen woorden aan vuil.
quote:
Bij 3 x de minimale afname (dus 24 uur (be)denken, doen, maken, adviseren & 12 uur reizen, research, regelen) krijg je 1.500,00 euro korting. En betaal je dus ¤ 7.500,00 i.p.v. ¤ 9.000,00
9000 euro _O-
pi_201563605
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 september 2021 16:10 schreef Federer-fan het volgende:

[..]
Heb je de prijzen gezien op die pagina? Dat is satire toch neem ik aan (tegenwoordig weet je het maar nooit)?
Hahaha, die gast heeft 0.0 klanten man. Misschien krijgt ie af en toe een klus bij mensen bij wie hij de reet likt of vriendjespolitiek. Walgelijk.

Ik ken ook van dit soort figuren die hun "service" ook nog een academie durven te noemen, man man man, één er van heeft nog nooit een dag in haar leven gewerkt en teert op haar man, de ander probeert mensen te strikken voor goede doelen projecten om zo subsidies en winst naar zichzelf toe te trekken. En ze vinden zichzelf zo goed, krijg toch aids echt :')
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 11:11:48 #182
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201590425
LinkedIn staat ook wel heel erg vol met clichés:
- "Bedankt aan al mijn geweldige collega's voor de leuke en leerzame tijd."
- "Maandag begin ik met mijn nieuwe uitdaging. Zin in!"
- "Fijne cursusdag, met allemaal mooie, echte mensen."

;(
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
pi_201590513
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 16:45 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]

Exiting news!
Ah nice, nou ik ga even een jaartje op retraite om na te denken over mijn gender identiteit.

Toedels!
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 11:22:43 #184
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201590537
quote:
10s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 11:20 schreef Duiveltja het volgende:

[..]
Ah nice, nou ik ga even een jaartje op retraite om na te denken over mijn gender identiteit.

Toedels!
Ik mag hopen dat de overheid jou daar wel een vorstelijke vergoeding voor geeft?
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
pi_201590578
quote:
1s.gif Op zondag 26 september 2021 18:25 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]
Die website, mijn hemel wat vindt die vent zichzelf het mannetje. :D
Ergens kan het ook goed een gimmick zijn.

Het is wel een marketing pippo
pi_201594015
#IloveMyJob

:r
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 16:52:45 #188
152047 Yurithemaster
Winter is coming
pi_201594250
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 11:11 schreef Federer-fan het volgende:
LinkedIn staat ook wel heel erg vol met clichés:
- "Bedankt aan al mijn geweldige collega's voor de leuke en leerzame tijd."
- "Maandag begin ik met mijn nieuwe uitdaging. Zin in!"
- "Fijne cursusdag, met allemaal mooie, echte mensen."

;(
Oud collega heeft een nieuwe baan en zat van te voren zijn nieuwe werkgever alvast te bedanken voor de fantastische mogelijkheid :r
  vrijdag 1 oktober 2021 @ 17:24:39 #189
226981 Gehenna
Volksmenner
pi_201594633
quote:
Is dit echt? :')
nee, jij dan!
pi_201630248
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 11:28 schreef Duiveltja het volgende:

[..]
Ergens kan het ook goed een gimmick zijn.

Het is wel een marketing pippo
Eerlijk gezegd denk ik ook dat dat het is. Het is te ver (en eerlijk is eerlijk best goed) doorgevoerd.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_201630733
quote:
_O-

Hier hou ik wel van, dit is gewoon Jiskefet :D
pi_201630791
Had laatst deze quote opgeslagen alleen de plaatser even vergeten, ookal doet zijn/haar naam er niet echt toe.

quote:
Ik zit soms huilend achter mijn laptop om een mail van misschien 4 zinnen in goed Nederlands te beantwoorden. Al mijn posts op social worden eerst door mijn vrouw of mijn dochter (15 jaar) gecontroleerd voordat ik ze post.Als een volwassen man voel ik me daardoor soms best wel klein.
Ik ben binnensmonds gaan praten zodat anderen niet goed kunnen horen dat ik een fout lidwoord gebruik in een zin. Als ik in een overleg zit met onbekende mensen zeg ik liever niks.

Als mijn vrouw of mijn dochter er niet zijn zijn Google en lidwoord app mijn beste vrienden. Soms doe ik 40 minuten over een mail van een paar zinnen.
Als ik “die” gebruikt in plaats van “dat”, krijg ik weleens de opmerking: hoe lang woon je nou in Nederland? Je moet het nou wel kunnen weten, zo moeilijk is het ook niet.
Ik ben op mijn 21ste in Nederland komen wonen vanuit Curaįao, ik heb alle ezelsbruggetjes geleerd over lidwoorden, heb mijn mbo 4 diploma gehaald en nu bezig met een hbo opleiding maar alsnog lukt het me niet om de juiste lidwoorden te gebruiken. Het ligt niet aan mijn intelligentie, ik voel het gewoon niet.
Maar niet iedereen begrijpt dat.

Wat ik wil zeggen is, dit gaat verder dan de Nederlandse taal bij mij. Ik heb er een soort van minderwaardigheidscomplex aan over gehouden.
Ik ben niet op zoek naar medelijden, helemaal niet.
Ik zie ook dat meerdere mensen dit hebben en die hebben niet iemand in hun naaste omgeving om hen te helpen, waardoor ze dan maar helemaal niks
Het zal geheid een heel aardig persoon zijn maar dit is ook weer zo'n gevalletje: Lief dagboek, .....
pi_201635014
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 17:24 schreef Gehenna het volgende:

[..]
Is dit echt? :')
Definieer "echt". Echt een complete retard? Dan is het antwoord 'ja'.
  dinsdag 5 oktober 2021 @ 21:39:47 #194
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201652501
Zie dit (kansloze stukjes vet gemaakt):

quote:
IK BEN GESTART ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER!!

Eindelijk kan ik het met jullie delen! Ik ben gestart als zelfstandig Recruitment Partner. Say Whaaaaaat?! Yes, yes! Het is tijd voor een life changing avontuur en wat voor één!

Iedereen die mij heeft geīnspireerd, geadviseerd en knopen heeft laten doorhakken, bedankt! Zonder jullie was dit toffe idee er niet zo snel gekomen en was ik niet zo snel gegroeid. Wat ben ik dankbaar voor de gave reacties en de lieve support. Daar kan ik alleen maar liefde, dankbaarheid en trotsheid van voelen.

Ik hoor je denken: en, en, en? Wat ga je doen? Ik ga bedrijven helpen vacatures sneller in te vullen door de keuze uit kwalitatieve sollicitanten.

Hoe dan?! Ik combineer recruitment en marketingtools, zodat het bedrijf zichtbaarder en aantrekkelijker wordt.

Ik ben jouw recruitment partner als je:
ˇ Een recruitment proces wilt laten uitvoeren en/of optimaliseren;
ˇ Vacature teksten wilt laten (her-)schrijven;
ˇ Werken-bij sites wilt bouwen of optimaliseren.

Wil je graag met mij samenwerken? Let’s plan a date. Alleen zakelijk hé, anders heb ik een boze man thuis…
Trotsheid? Is dat zoiets als trots?

"Ik hoor je denken: en, en, en? Wat ga je doen?" Nee, dat dacht ik niet. :{

Samengevat: ;(

Aanvullend. Iemand reageerde op dit bericht met: "Veel succes [naam]! Kunnen wij eens bellen? Mogelijk heb ik een mooie opdracht voor je." Dat 'mooie' ook altijd'

Daar was wel interesse in, en vervolgens kwam het bericht: "Laten we dan snel een belmomentje inplannen!"

Waarom praten mensen tegenwoordig zo vaak alsof ze debieltjes zijn?
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
pi_201652540
Je had niks vet hoeven maken het is allemaal kut.
What Would Goku Do
  zaterdag 9 oktober 2021 @ 19:16:54 #196
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_201696277
De directeur van mijn afdeling:

quote:
I have a loyalty that runs in my bloodstream, when I lock into someone or something, you can’t get me away from it because I commit that thoroughly. That’s in friendship, that’s a deal, that’s a commitment. Don’t give me paper – I can get the same lawyer who drew it up to break it. But if you shake my hand, that’s for life..
  zaterdag 9 oktober 2021 @ 19:18:29 #197
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201696287
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 oktober 2021 16:52 schreef Yurithemaster het volgende:

[..]
Oud collega heeft een nieuwe baan en zat van te voren zijn nieuwe werkgever alvast te bedanken voor de fantastische mogelijkheid :r
Heeft die werkgever niet gekeken of hij alsnog van hem af kon?
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  zaterdag 9 oktober 2021 @ 19:19:29 #198
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201696294
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 oktober 2021 19:16 schreef Ypmaha het volgende:
De directeur van mijn afdeling:
[..]

;(

Dan vind ik dat jij een bonus verdient meneer.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  zaterdag 9 oktober 2021 @ 19:21:44 #199
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_201696318
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 oktober 2021 19:19 schreef Federer-fan het volgende:

[..]
;(

Dan vind ik dat jij een bonus verdient meneer.
Dankjewel :D
  zaterdag 9 oktober 2021 @ 19:29:30 #200
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_201696368
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 21:39 schreef Federer-fan het volgende:
Zie dit (kansloze stukjes vet gemaakt):
[..]
Trotsheid? Is dat zoiets als trots?

"Ik hoor je denken: en, en, en? Wat ga je doen?" Nee, dat dacht ik niet. :{

Samengevat: ;(

Aanvullend. Iemand reageerde op dit bericht met: "Veel succes [naam]! Kunnen wij eens bellen? Mogelijk heb ik een mooie opdracht voor je." Dat 'mooie' ook altijd'

Daar was wel interesse in, en vervolgens kwam het bericht: "Laten we dan snel een belmomentje inplannen!"

Waarom praten mensen tegenwoordig zo vaak alsof ze debieltjes zijn?
Die laatste zin, mijn hemel, wat triest. :')
With my pack on my back, down the road I will stray.
  zaterdag 9 oktober 2021 @ 19:59:52 #201
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201696560
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 oktober 2021 19:21 schreef Ypmaha het volgende:

[..]
Dankjewel :D
Graag gedaan.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  zaterdag 9 oktober 2021 @ 20:00:24 #202
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201696564
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 oktober 2021 19:29 schreef Id_do_her het volgende:

[..]
Die laatste zin, mijn hemel, wat triest. :')
Het laatste citaat of de laatste zin van men post?
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  zaterdag 9 oktober 2021 @ 20:02:41 #203
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_201696581
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 oktober 2021 20:00 schreef Federer-fan het volgende:

[..]
Het laatste citaat of de laatste zin van men post?
De laatste in het citaat, uiteraard.
With my pack on my back, down the road I will stray.
pi_201696854
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 21:39 schreef Federer-fan het volgende:
Zie dit (kansloze stukjes vet gemaakt):
[..]
Trotsheid? Is dat zoiets als trots?

"Ik hoor je denken: en, en, en? Wat ga je doen?" Nee, dat dacht ik niet. :{

Samengevat: ;(

Aanvullend. Iemand reageerde op dit bericht met: "Veel succes [naam]! Kunnen wij eens bellen? Mogelijk heb ik een mooie opdracht voor je." Dat 'mooie' ook altijd'

Daar was wel interesse in, en vervolgens kwam het bericht: "Laten we dan snel een belmomentje inplannen!"

Waarom praten mensen tegenwoordig zo vaak alsof ze debieltjes zijn?
Omdat het vaak van die lekker gekke hippe randstad recruitermeisjes zijn. Als freelancer heb ik er zelf nog nooit iets aan gehad. Veel dom gelul en ze schuiven alleen je cv door.
  zaterdag 9 oktober 2021 @ 20:48:33 #205
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201696980
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 oktober 2021 20:02 schreef Id_do_her het volgende:

[..]
De laatste in het citaat, uiteraard.
Bedankt heer.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  zaterdag 9 oktober 2021 @ 20:50:41 #206
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201697005
Weet niet of het offtopic is, maar tegenwoorden zeggen mensen niet meer 'vergroten' of verhogen', maar 'opschroeven' en 'opschalen'. En wat vinden ze zichzelf stoer, met dat soort woorden.

Nog erger, de dag ne de personfenreite waarin Hugo de Jonge zei: "Er zijn meerdere knoppen waaraan we kunnen draaien" begon een collega van me dat steeds te gebruiken. En inmiddels gebruiken ook andere collega's het. -O- Waarom is er trouwens geen -O- met zo'n gezicht: ;( ?
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
pi_201697300
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 september 2021 15:19 schreef Aanmodderfakker het volgende:

[..]
:') schei uit hiermee.
_O- in het begin dacht ik dat het haar hond was, toen een stagair met Down ofzo. Wie schrijft zulke onzin joh :')
Twiddel
  zondag 10 oktober 2021 @ 11:50:27 #208
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_201702485
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 oktober 2021 20:50 schreef Federer-fan het volgende:
Weet niet of het offtopic is, maar tegenwoorden zeggen mensen niet meer 'vergroten' of verhogen', maar 'opschroeven' en 'opschalen'. En wat vinden ze zichzelf stoer, met dat soort woorden.

Nog erger, de dag ne de personfenreite waarin Hugo de Jonge zei: "Er zijn meerdere knoppen waaraan we kunnen draaien" begon een collega van me dat steeds te gebruiken. En inmiddels gebruiken ook andere collega's het. -O- Waarom is er trouwens geen -O- met zo'n gezicht: ;( ?
Sowieso modewoorden. :') Doe lekker niet.
With my pack on my back, down the road I will stray.
  zondag 10 oktober 2021 @ 12:02:15 #209
80382 manny
30 is best veel
pi_201702603
quote:
0s.gif Op zondag 10 oktober 2021 11:50 schreef Id_do_her het volgende:

[..]
Sowieso modewoorden. :') Doe lekker niet.
Zitten wel twee kanten aan vind ik. Als iemand continue praat over empowerment, een stukje beleving, alignement en dat soort gewauwel dan is dat vermoeiend. Maar als een minister of manager het heeft over het vinden van de juiste knoppen om aan te draaien, dan klinkt mij dat toch als een vrij normale Nederlandse uitdrukking, en niet per se een modewoord.
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
  zondag 10 oktober 2021 @ 12:14:31 #210
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_201702677
quote:
19s.gif Op zondag 10 oktober 2021 12:02 schreef manny het volgende:

[..]
Zitten wel twee kanten aan vind ik. Als iemand continue praat over empowerment, een stukje beleving, alignement en dat soort gewauwel dan is dat vermoeiend. Maar als een minister of manager het heeft over het vinden van de juiste knoppen om aan te draaien, dan klinkt mij dat toch als een vrij normale Nederlandse uitdrukking, en niet per se een modewoord.
Dat zeg ik ook nergens. Het is vaak een poging om dingen interessanter/belangrijker te maken dan dat ze werkelijk zijn.
With my pack on my back, down the road I will stray.
pi_201716135
Nederlander in München, met voorliefde voor Taiwan en auti's gonna aut.
  maandag 11 oktober 2021 @ 14:38:19 #212
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_201716386
quote:
Via de Luisterlijn scheelt het je toch 5 euro per minuut om maar z'n gehijg te luisteren!
:')
pi_201729526
weer eentje tegengekomen:


Carmen Christiaanse
Carmen Christiaanse o 2de Video enthusiastic | Creative Content & Event Creator bij LINKIT 1 w o
1 week geleden
VERBAAS JEZELF! ? >>>

Ik heb het gedaan ... mijn eerste motorrijles ??!

Als je mij een jaar (zo kort geleden!) had gevraagd of ik op een motor zou stappen voor een lesje had ik je waarschijnlijk uitgelachen, en flink ook. Ik - op een motor?!

Soms is het zo leuk om jezelf te verbazen. Om uit je comfort zone te stappen. Maar voor alles is een tijd! Zo ontmoet je soms mensen die je aanmoedigen, die je nieuwe inzichten geven, soms moet je door moeilijke periodes heen om jezelf even helemaal opnieuw uit te vinden - en uiteindelijk brengt het je zoveel moois. Je weet wat ze zeggen - outside your comfortzone is where the magic happens. Cliché maar waar ?.

Of het nu in je privé- of werkomgeving is - probeer jezelf eens te verrassen. Het is zo leuk om iets nieuws van jezelf te ontdekken. Er is nog zoveel wat je niet kent, wat je niet weet.

Sidenote: tijdens mijn motorrijles kwam ik zomaar een LinkedIn connectie tegen, hoe leuk! Alroye Wiesell werkt in dezelfde branche en had wel eens een aflevering 'karren met Carmen' voorbij zien komen. Je snapt, er staat een nieuwe 'karren met Carmen' gepland met Alroye Wiesell op de motor ?. Stay tuned.

Waarmee verbaas jij jezelf vandaag?
En... wie waagt zich nog meer aan een motorrijlesje? ???

#comfortzone #connection #surprise #discover
  dinsdag 12 oktober 2021 @ 14:40:51 #214
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_201729588
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 14:34 schreef thaeastwood het volgende:
weer eentje tegengekomen:


Carmen Christiaanse
Carmen Christiaanse o 2de Video enthusiastic | Creative Content & Event Creator bij LINKIT 1 w o
1 week geleden
VERBAAS JEZELF! ? >>>

Ik heb het gedaan ... mijn eerste motorrijles ??!

Als je mij een jaar (zo kort geleden!) had gevraagd of ik op een motor zou stappen voor een lesje had ik je waarschijnlijk uitgelachen, en flink ook. Ik - op een motor?!

Soms is het zo leuk om jezelf te verbazen. Om uit je comfort zone te stappen. Maar voor alles is een tijd! Zo ontmoet je soms mensen die je aanmoedigen, die je nieuwe inzichten geven, soms moet je door moeilijke periodes heen om jezelf even helemaal opnieuw uit te vinden - en uiteindelijk brengt het je zoveel moois. Je weet wat ze zeggen - outside your comfortzone is where the magic happens. Cliché maar waar ?.

Of het nu in je privé- of werkomgeving is - probeer jezelf eens te verrassen. Het is zo leuk om iets nieuws van jezelf te ontdekken. Er is nog zoveel wat je niet kent, wat je niet weet.

Sidenote: tijdens mijn motorrijles kwam ik zomaar een LinkedIn connectie tegen, hoe leuk! Alroye Wiesell werkt in dezelfde branche en had wel eens een aflevering 'karren met Carmen' voorbij zien komen. Je snapt, er staat een nieuwe 'karren met Carmen' gepland met Alroye Wiesell op de motor ?. Stay tuned.

Waarmee verbaas jij jezelf vandaag?
En... wie waagt zich nog meer aan een motorrijlesje? ???

#comfortzone #connection #surprise #discover

De tering
pi_201729958
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 14:34 schreef thaeastwood het volgende:
weer eentje tegengekomen:

Carmen Christiaanse
Carmen Christiaanse o 2de Video enthusiastic | Creative Content & Event Creator bij LINKIT 1 w o
1 week geleden
VERBAAS JEZELF! ? >>>

Ik heb het gedaan ... mijn eerste motorrijles ??!

Als je mij een jaar (zo kort geleden!) had gevraagd of ik op een motor zou stappen voor een lesje had ik je waarschijnlijk uitgelachen, en flink ook. Ik - op een motor?!

Soms is het zo leuk om jezelf te verbazen. Om uit je comfort zone te stappen. Maar voor alles is een tijd! Zo ontmoet je soms mensen die je aanmoedigen, die je nieuwe inzichten geven, soms moet je door moeilijke periodes heen om jezelf even helemaal opnieuw uit te vinden - en uiteindelijk brengt het je zoveel moois. Je weet wat ze zeggen - outside your comfortzone is where the magic happens. Cliché maar waar ?.

Of het nu in je privé- of werkomgeving is - probeer jezelf eens te verrassen. Het is zo leuk om iets nieuws van jezelf te ontdekken. Er is nog zoveel wat je niet kent, wat je niet weet.

Sidenote: tijdens mijn motorrijles kwam ik zomaar een LinkedIn connectie tegen, hoe leuk! Alroye Wiesell werkt in dezelfde branche en had wel eens een aflevering 'karren met Carmen' voorbij zien komen. Je snapt, er staat een nieuwe 'karren met Carmen' gepland met Alroye Wiesell op de motor ?. Stay tuned.

Waarmee verbaas jij jezelf vandaag?
En... wie waagt zich nog meer aan een motorrijlesje? ???

#comfortzone #connection #surprise #discover

Wat een verschrikkelijk gebruik van leestekens ook ;(
What Would Goku Do
  dinsdag 12 oktober 2021 @ 16:51:23 #216
152047 Yurithemaster
Winter is coming
pi_201731323
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 14:34 schreef thaeastwood het volgende:
weer eentje tegengekomen:


Carmen Christiaanse
Carmen Christiaanse o 2de Video enthusiastic | Creative Content & Event Creator bij LINKIT 1 w o
1 week geleden
VERBAAS JEZELF! ? >>>

Ik heb het gedaan ... mijn eerste motorrijles ??!

Als je mij een jaar (zo kort geleden!) had gevraagd of ik op een motor zou stappen voor een lesje had ik je waarschijnlijk uitgelachen, en flink ook. Ik - op een motor?!

Soms is het zo leuk om jezelf te verbazen. Om uit je comfort zone te stappen. Maar voor alles is een tijd! Zo ontmoet je soms mensen die je aanmoedigen, die je nieuwe inzichten geven, soms moet je door moeilijke periodes heen om jezelf even helemaal opnieuw uit te vinden - en uiteindelijk brengt het je zoveel moois. Je weet wat ze zeggen - outside your comfortzone is where the magic happens. Cliché maar waar ?.

Of het nu in je privé- of werkomgeving is - probeer jezelf eens te verrassen. Het is zo leuk om iets nieuws van jezelf te ontdekken. Er is nog zoveel wat je niet kent, wat je niet weet.

Sidenote: tijdens mijn motorrijles kwam ik zomaar een LinkedIn connectie tegen, hoe leuk! Alroye Wiesell werkt in dezelfde branche en had wel eens een aflevering 'karren met Carmen' voorbij zien komen. Je snapt, er staat een nieuwe 'karren met Carmen' gepland met Alroye Wiesell op de motor ?. Stay tuned.

Waarmee verbaas jij jezelf vandaag?
En... wie waagt zich nog meer aan een motorrijlesje? ???

#comfortzone #connection #surprise #discover

"Bla bla bla kijk mijn filmpjes bla bla bla "

:')
  dinsdag 12 oktober 2021 @ 19:01:51 #217
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_201732877
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 14:34 schreef thaeastwood het volgende:
weer eentje tegengekomen:


Carmen Christiaanse
Carmen Christiaanse o 2de Video enthusiastic | Creative Content & Event Creator bij LINKIT 1 w o
1 week geleden
VERBAAS JEZELF! ? >>>

Ik heb het gedaan ... mijn eerste motorrijles ??!

Als je mij een jaar (zo kort geleden!) had gevraagd of ik op een motor zou stappen voor een lesje had ik je waarschijnlijk uitgelachen, en flink ook. Ik - op een motor?!

Soms is het zo leuk om jezelf te verbazen. Om uit je comfort zone te stappen. Maar voor alles is een tijd! Zo ontmoet je soms mensen die je aanmoedigen, die je nieuwe inzichten geven, soms moet je door moeilijke periodes heen om jezelf even helemaal opnieuw uit te vinden - en uiteindelijk brengt het je zoveel moois. Je weet wat ze zeggen - outside your comfortzone is where the magic happens. Cliché maar waar ?.

Of het nu in je privé- of werkomgeving is - probeer jezelf eens te verrassen. Het is zo leuk om iets nieuws van jezelf te ontdekken. Er is nog zoveel wat je niet kent, wat je niet weet.

Sidenote: tijdens mijn motorrijles kwam ik zomaar een LinkedIn connectie tegen, hoe leuk! Alroye Wiesell werkt in dezelfde branche en had wel eens een aflevering 'karren met Carmen' voorbij zien komen. Je snapt, er staat een nieuwe 'karren met Carmen' gepland met Alroye Wiesell op de motor ?. Stay tuned.

Waarmee verbaas jij jezelf vandaag?
En... wie waagt zich nog meer aan een motorrijlesje? ???

#comfortzone #connection #surprise #discover

Ik verbaas me om je faalbericht, Carmen.
With my pack on my back, down the road I will stray.
pi_201738092
Ik zie vandaag een bericht dat weer een new low introduceert. Een vrouw die een verhaal deelt over haar miskraam.

Om die shit nog erger te maken word je ook nog eens verwelkomt met een foto van het dooie kind..

wat is deze :{
pi_201738117
En nu ineens zijn er allemaal deugers die een asiel zoeker kennen die geen werkt heeft :')
  Tettenkoning woensdag 13 oktober 2021 @ 09:47:59 #220
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_201738342
Pareltje hoor, Carmen :')
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
  woensdag 13 oktober 2021 @ 09:52:57 #221
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_201738417
Carmen kijkt tijdens haar motorrijles op LinkedIn? :{
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  woensdag 13 oktober 2021 @ 11:47:48 #222
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_201739575
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 09:24 schreef Duiveltja het volgende:
Ik zie vandaag een bericht dat weer een new low introduceert. Een vrouw die een verhaal deelt over haar miskraam.

Om die shit nog erger te maken word je ook nog eens verwelkomt met een foto van het dooie kind..

wat is deze :{
Serieus?
pi_201739781
quote:
1s.gif Op woensdag 29 september 2021 12:39 schreef Cockwhale het volgende:

[..]
Hahaha, die gast heeft 0.0 klanten man. Misschien krijgt ie af en toe een klus bij mensen bij wie hij de reet likt of vriendjespolitiek. Walgelijk.

Ik ken ook van dit soort figuren die hun "service" ook nog een academie durven te noemen, man man man, één er van heeft nog nooit een dag in haar leven gewerkt en teert op haar man, de ander probeert mensen te strikken voor goede doelen projecten om zo subsidies en winst naar zichzelf toe te trekken. En ze vinden zichzelf zo goed, krijg toch aids echt :')
verwacht ook niet zo veel klanten, hij huurt deze woning https://www.funda.nl/huur(...)207-pelikaanlaan-37/
via kvk makkelijk te vinden, vind ik nu ook weer niet een miljoenenvilla die je zou verwachten.
pi_201742518
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 12:02 schreef LC01 het volgende:

[..]
verwacht ook niet zo veel klanten, hij huurt deze woning https://www.funda.nl/huur(...)207-pelikaanlaan-37/
via kvk makkelijk te vinden, vind ik nu ook weer niet een miljoenenvilla die je zou verwachten.
Nou, toch genoeg blijkbaar om 1450 huur pm af te tikken.
pi_201743141
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 11:47 schreef Ypmaha het volgende:

[..]
Serieus?
I kid you not.

Mensen zijn doorgeslagen in het vragen naar aandacht. Hoe ziek moet je zijn om dat soort shit op LinkedIn te zetten.
pi_201743277
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 14:34 schreef thaeastwood het volgende:
weer eentje tegengekomen:

Carmen Christiaanse
Carmen Christiaanse o 2de Video enthusiastic | Creative Content & Event Creator bij LINKIT 1 w o
1 week geleden
VERBAAS JEZELF! ? >>>

Ik heb het gedaan ... mijn eerste motorrijles ??!

Als je mij een jaar (zo kort geleden!) had gevraagd of ik op een motor zou stappen voor een lesje had ik je waarschijnlijk uitgelachen, en flink ook. Ik - op een motor?!

Soms is het zo leuk om jezelf te verbazen. Om uit je comfort zone te stappen. Maar voor alles is een tijd! Zo ontmoet je soms mensen die je aanmoedigen, die je nieuwe inzichten geven, soms moet je door moeilijke periodes heen om jezelf even helemaal opnieuw uit te vinden - en uiteindelijk brengt het je zoveel moois. Je weet wat ze zeggen - outside your comfortzone is where the magic happens. Cliché maar waar ?.

Of het nu in je privé- of werkomgeving is - probeer jezelf eens te verrassen. Het is zo leuk om iets nieuws van jezelf te ontdekken. Er is nog zoveel wat je niet kent, wat je niet weet.

Sidenote: tijdens mijn motorrijles kwam ik zomaar een LinkedIn connectie tegen, hoe leuk! Alroye Wiesell werkt in dezelfde branche en had wel eens een aflevering 'karren met Carmen' voorbij zien komen. Je snapt, er staat een nieuwe 'karren met Carmen' gepland met Alroye Wiesell op de motor ?. Stay tuned.

Waarmee verbaas jij jezelf vandaag?
En... wie waagt zich nog meer aan een motorrijlesje? ???

#comfortzone #connection #surprise #discover

Werkelijk om te janken.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_201743284
quote:
Hier zit wel een kern van waarheid in. ;)
Ô mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 14 oktober 2021 @ 17:52:48 #228
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201754336
quote:
Gewoon aan mijn eigen keukentafel. Mijn ❤ maakt een sprongetje door twee grote verzekeraars.

We zitten aan tafel met een heel ander doel.
Namelijk: onze bruiloft.
Zij is onze weddingcoach naast haar baan bij #DAS.
En hij wordt onze videograaf en werkt bij de #ANWB.

Ik ben benieuwd: hoe gaat het eraan toe bij deze grote clubs?
Na Corona, in deze werknemersmarkt en in tijden van #transitie.
Van wat ik hoor, gaan mijn armen de lucht in.

Bij DAS werken ze nu volledig #remote.
Jurist of in de staf, iedereen werkt tijd- en plaats onafhankelijk.
De gym wordt een audiovisuele studio.
En regiokantoren worden ontmoetingsplaatsen in plaats van werkplekken.

Ook de ANWB is volop in beweging.
Alles is data gedreven.
Klantinformatie bepaalt de volgende stap.
Agile werken wint steeds meer terrein.
En de Kampioen zit in een nieuw en eigentijds jasje.

Kortom: de ANWB en DAS hebben de weg naar een rooskleurige toekomst ingezet.
Voor hen geen oude tradities en achterhaald beleid meer.
Maar meegaan met de tijd, trends en ontwikkelingen.
Waardoor ze #meerkleur geven aan het zwart-wit imago van hun branche.

En weet je wat ik nu het tofste van alles vind?
Bij beide organisaties staat (sinds kort) een vrouw aan het roer.
Toeval of niet?
Feit is dat ik hierdoor extra veel #inspiratie krijg voor mijn eigen kleurtocht door de branche.

Waar krijg jij inspiratie van om te vernieuwen?
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  donderdag 14 oktober 2021 @ 17:59:00 #229
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201754380
Deze is toch wel heel erg:

quote:
Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Van baan switchen in coronatijd. Kennismaken op afstand. Teams bouwen via Teams. Afscheidsborrel met fantastische collega's van Rijkswaterstaat, waarbij ik sommige voor het eerst live zag.

En nu: Hoofd Online Redactie bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Een beetje Pippi-vibe helpt. Ik heb er zin in!
Wat een irritante clichés. Het komt zo weinig origineel over...

Die eerste zin. En "Een beetje Pippi-vibe". ;(

Alles is maar positief op LinkedIn. Uitdaging, Zin in!, Geweldig.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  donderdag 14 oktober 2021 @ 18:28:30 #230
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_201754634
quote:
9s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 17:52 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Veel tekst maar geen inhoud, precies wat je van dit soort mensen kan verwachten.
With my pack on my back, down the road I will stray.
  donderdag 14 oktober 2021 @ 19:24:43 #231
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201755302
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 18:28 schreef Id_do_her het volgende:

[..]
Veel tekst maar geen inhoud, precies wat je van dit soort mensen kan verwachten.
Ja, en heel sneu dat elke keer dingen als geslacht worden benadrukt. Altijd als er ergens een vrouw aan de top verschijnt, vinden mensen het goed. Het lijkt daarbij a) niet echt uit te maken of het wel de juiste persoon is op de plaats en b) kennelijk niet seksistisch om het überhaupt positief te vinden dat het een vrouw is; ik heb werkelijk nog nooit iemand horen zeggen dat het goed was dat ergens een man de baas was geworden.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
pi_201758249
quote:
9s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 17:52 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Is het een gedicht met al die strofes (enters)?
What Would Goku Do
pi_201758317
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 17:59 schreef Federer-fan het volgende:
Deze is toch wel heel erg:
[..]
Wat een irritante clichés. Het komt zo weinig origineel over...

Die eerste zin. En "Een beetje Pippi-vibe". ;(

Alles is maar positief op LinkedIn. Uitdaging, Zin in!, Geweldig.
Heb een tijd terug bij een ander ministerie voor de junior variant van deze functie, dodged a bullet als ze dit soort waanzin accepteren.
What Would Goku Do
  vrijdag 15 oktober 2021 @ 12:53:29 #234
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201763329
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 22:21 schreef viagraap het volgende:

[..]
Is het een gedicht met al die strofes (enters)?
Zie ziet het er wel uit ja.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  vrijdag 15 oktober 2021 @ 16:39:37 #235
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_201766183
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 19:24 schreef Federer-fan het volgende:

[..]
Ja, en heel sneu dat elke keer dingen als geslacht worden benadrukt. Altijd als er ergens een vrouw aan de top verschijnt, vinden mensen het goed. Het lijkt daarbij a) niet echt uit te maken of het wel de juiste persoon is op de plaats en b) kennelijk niet seksistisch om het überhaupt positief te vinden dat het een vrouw is; ik heb werkelijk nog nooit iemand horen zeggen dat het goed was dat ergens een man de baas was geworden.
Ja ach, een vriend van me heeft een collega die op Sigrid Kaag had gestemd omdat ze een vrouw is.
With my pack on my back, down the road I will stray.
  vrijdag 15 oktober 2021 @ 19:31:26 #236
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201768569
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 oktober 2021 16:39 schreef Id_do_her het volgende:

[..]
Ja ach, een vriend van me heeft een collega die op Sigrid Kaag had gestemd omdat ze een vrouw is.
Ja dat hoor ik vaker. Ik ben serieus benieuwd of hij op haar zou hebben gestemd als ze had gezegd dat ze zich identificeert als man.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  vrijdag 15 oktober 2021 @ 19:32:47 #237
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_201768590
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 oktober 2021 19:31 schreef Federer-fan het volgende:

[..]
Ja dat hoor ik vaker. Ik ben serieus benieuwd of hij op haar zou hebben gestemd als ze had gezegd dat ze zich identificeert als man.
Dan zou het denk ik Femke Halsema zijn, die niet eens verkiesbaar is.
With my pack on my back, down the road I will stray.
  zaterdag 16 oktober 2021 @ 16:27:24 #238
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_201781762
quote:
9s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 17:52 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Mijn hart maakt een sprongetje vanwege deze verzekeraars :') !!!

quote:
En regiokantoren worden ontmoetingsplaatsen in plaats van werkplekken
Ontmoetingsplaatsen krijg ik ook zo'n jeuk van. Net als culturele broedplaatsen en eigenlijk alles wat voor 'verbinding' moet zorgen.
:')
  zondag 17 oktober 2021 @ 11:01:27 #239
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201792860
En dan ook nog al die stoere taal op LinkedIn:

quote:
Net lees ik in het nieuws dat het kabinet 3,2 miljard uittrekt om de hoge energierekening te compenseren. Ik merk dat ik boos wordt van dit soort symptoombestrijding. Want dat is het. Het probleem is niet de hoge energierekening. Nee, het probleem is dat we van onze fossiele energieverslaving af moeten. En dat weten we al tientallen jaren. Nu krijgen we eindelijk een goede prikkel met de hoge aardgasprijs, maar in plaats van dat we die vol benutten en keihard gaan inzetten op energiebesparing en de energietransitie naar duurzame oplossingen komt het kabinet alleen maar met een oplossing waarmee water naar de zee wordt gedragen.
Ik stel me voor dat iemand die zoiets op LinkedIn schrijft tijdens werkoverleggen reageert met dingen als "Eh.. ja, eh.. ik weet het niet zo goed."

quote:
Zodat al die mensen bij gemeenten, die zo snoeihard werken om op tijd klaar te zijn, weten waar ze aan toe zijn.
Snoeihard werken. ;(

Of dit soort gekwezel:
quote:
Want zeg nou zelf; als we nu wat minder oordelen en wat meer naar elkaar omkijken, dan is de wereld toch een stuk mooier?! Fijne avond, in goede gezondheid
Zo ken ik er nog wel een: "Als er nou minder haat zou zijn in de wereld en meer liefde dna zou de wereld toch veel mooier zijn?"

En dit pareltje:

quote:
We worden dikwijls belemmerd door oude patronen, terwijl die niet meer zo nodig zijn.
O, echt waar? :o Nog van een antropoloog ook. Voor zo'n opmerking moet je inderdaad hebben doorgeleerd.

En wat is het toch met dat woord 'mooi' op LinkedIn? Ik lees continu over mooie gesprekken, mooie mensen, mooie projecten, mooie uitdagingen, mooie plannen, etc. -O-
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
pi_201805069
quote:
9s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 17:52 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Wtf is een weddingcoach en hoezo hebben die mensen nog tijd naast hun drukke en interessante banen?
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_201807317
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 14:34 schreef thaeastwood het volgende:
weer eentje tegengekomen:


Carmen Christiaanse
Carmen Christiaanse o 2de Video enthusiastic | Creative Content & Event Creator bij LINKIT 1 w o
1 week geleden
VERBAAS JEZELF! ? >>>

Ik heb het gedaan ... mijn eerste motorrijles ??!

Als je mij een jaar (zo kort geleden!) had gevraagd of ik op een motor zou stappen voor een lesje had ik je waarschijnlijk uitgelachen, en flink ook. Ik - op een motor?!

Soms is het zo leuk om jezelf te verbazen. Om uit je comfort zone te stappen. Maar voor alles is een tijd! Zo ontmoet je soms mensen die je aanmoedigen, die je nieuwe inzichten geven, soms moet je door moeilijke periodes heen om jezelf even helemaal opnieuw uit te vinden - en uiteindelijk brengt het je zoveel moois. Je weet wat ze zeggen - outside your comfortzone is where the magic happens. Cliché maar waar ?.

Of het nu in je privé- of werkomgeving is - probeer jezelf eens te verrassen. Het is zo leuk om iets nieuws van jezelf te ontdekken. Er is nog zoveel wat je niet kent, wat je niet weet.

Sidenote: tijdens mijn motorrijles kwam ik zomaar een LinkedIn connectie tegen, hoe leuk! Alroye Wiesell werkt in dezelfde branche en had wel eens een aflevering 'karren met Carmen' voorbij zien komen. Je snapt, er staat een nieuwe 'karren met Carmen' gepland met Alroye Wiesell op de motor ?. Stay tuned.

Waarmee verbaas jij jezelf vandaag?
En... wie waagt zich nog meer aan een motorrijlesje? ???

#comfortzone #connection #surprise #discover

Ik wil dit leven niet meer
pi_201827544


Dan ga je dus letterlijk vragen aan een paar stenen stellen. Kosten? 125 euro. :D

https://kr8stroom.nl/opstelling-met-medicijnwiel/

Keigaaf! :')

[ Bericht 1% gewijzigd door LooneyTroons op 20-10-2021 08:27:25 (foutje) ]
  woensdag 20 oktober 2021 @ 08:40:02 #243
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_201827689
quote:
0s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 08:24 schreef LooneyTroons het volgende:
[ afbeelding ]

Dan ga je dus letterlijk vragen aan een paar stenen stellen. Kosten? 125 euro. :D

https://kr8stroom.nl/opstelling-met-medicijnwiel/

Keigaaf! :')
'Bijzondere ervaring'. Ja, dat zal het wel geweest zijn inderdaad. :')
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
pi_201828488
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 oktober 2021 16:27 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]
Mijn hart maakt een sprongetje vanwege deze verzekeraars :') !!!
Sowieso een "weddingcoach".
  woensdag 20 oktober 2021 @ 11:10:37 #245
337552 StevieWonder
Stevland Hardaway
pi_201829272
Nog een pareltje;

pi_201829382
quote:
0s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 11:10 schreef StevieWonder het volgende:
Nog een pareltje;

[ afbeelding ]
Van die mensen die doen alsof ze het wiel hebben uitgevonden. En dan al die zelfpijperij comments maken het af.
pi_201829418
quote:
0s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 11:10 schreef StevieWonder het volgende:
Nog een pareltje;

[ afbeelding ]
De tering, ze heeft dus een vogel gezien. _O-

Lol wat een gek joh.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_201829498
quote:
16s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 11:24 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]
De tering, ze heeft dus een vogel gezien. _O-
Maar dat is heel bijzonder hoor! :o
quote:
Lol wat een gek joh.
Eens.
pi_201832023


Cliche aandachtsfiguur zeg.
  woensdag 20 oktober 2021 @ 15:46:08 #250
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_201832640
quote:
99s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 14:58 schreef boskameel het volgende:
[ afbeelding ]

Cliche aandachtsfiguur zeg.
Freelance Barista? :D :?
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_201833037
quote:
2s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 15:46 schreef KaBuf het volgende:

[..]
Freelance Barista? :D :?
Dat is een hip woord voor werkeloos.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_201852377
Dan moet ik thuis even wat overschrijven. Ik kom het zo wel halen"

Voor mij, aan de kassa, staat een jonge vrouw. Zelf heeft ze twee boodschappenkratten in haar mandje. Haar kind heeft in het mini boodschappenwagentje wat artikelen liggen. Het valt me op dat het allemaal sterk afgeprijsde artikelen zijn.

De jonge moeder vraagt de caissičre de kratten in te nemen en met het statiegeld het verschuldigde bedrag te verrekenen. Portemonnee vergeten. Helaas is het bedrag wat overblijft nog steeds te hoog om de winkel met boodschappen te kunnen verlaten. Ze levert wat artikelen terug in. Maar het restbedrag blijft te hoog. Iets in de houding van de jonge moeder raakt me.

Heel wat jaren geleden stond ik regelmatig zelf met mijn handen in t haar bij een kassa in de plaatselijke supermarkt. 'Saldo niet toereikend' stond er dan op het pinautomaat. Het leven als jonge twintigers met drie kleine kinderen was zwaar. En duur! Vol schaamte liet ik dan boodschappen terugleggen. Of ik zei dat ik thuis contant ging halen. Maar durfde dan niet meer terug om de achtergelaten spullen alsnog op te halen.

Buiten de winkel zie ik ze staan. In een opwelling bied ik haar aan de boodschappen voor haar te betalen. En haar een tikkie te sturen. Ze heeft geen telefoon bij zich, zegt ze. Maar wil wel graag van mijn aanbod gebruik maken.
Bij de kassa reken ik haar boodschappen af en op de achterkant van de kassabon schrijf ik mijn bankrekening nummer.
Of ze nu echt haar portemonnee vergeten was of op dat moment niet genoeg geld voor boodschappen had en of ik nu wel of niet die 27 euro terugkrijg vind ik van minder belang. Ik kan het goed missen, en ik hoop bij haar een zorg te hebben weggenomen.

Een paar dagen later zie ik een bedrag van 27 euro bijgeschreven op mijn rekening met de boodschap: 'bedankt voor het voorschieten van de boodschappen'

#samenleving #vertrouwen
pi_201852444
quote:
99s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 14:58 schreef boskameel het volgende:
[ afbeelding ]

Cliche aandachtsfiguur zeg.
Aardig matige kuttekst voor iemand die dat voor dr geld doet.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_201857697
quote:
0s.gif Op donderdag 21 oktober 2021 21:36 schreef Balhaar66 het volgende:
Dan moet ik thuis even wat overschrijven. Ik kom het zo wel halen"

Voor mij, aan de kassa, staat een jonge vrouw. Zelf heeft ze twee boodschappenkratten in haar mandje. Haar kind heeft in het mini boodschappenwagentje wat artikelen liggen. Het valt me op dat het allemaal sterk afgeprijsde artikelen zijn.

De jonge moeder vraagt de caissičre de kratten in te nemen en met het statiegeld het verschuldigde bedrag te verrekenen. Portemonnee vergeten. Helaas is het bedrag wat overblijft nog steeds te hoog om de winkel met boodschappen te kunnen verlaten. Ze levert wat artikelen terug in. Maar het restbedrag blijft te hoog. Iets in de houding van de jonge moeder raakt me.

Heel wat jaren geleden stond ik regelmatig zelf met mijn handen in t haar bij een kassa in de plaatselijke supermarkt. 'Saldo niet toereikend' stond er dan op het pinautomaat. Het leven als jonge twintigers met drie kleine kinderen was zwaar. En duur! Vol schaamte liet ik dan boodschappen terugleggen. Of ik zei dat ik thuis contant ging halen. Maar durfde dan niet meer terug om de achtergelaten spullen alsnog op te halen.

Buiten de winkel zie ik ze staan. In een opwelling bied ik haar aan de boodschappen voor haar te betalen. En haar een tikkie te sturen. Ze heeft geen telefoon bij zich, zegt ze. Maar wil wel graag van mijn aanbod gebruik maken.
Bij de kassa reken ik haar boodschappen af en op de achterkant van de kassabon schrijf ik mijn bankrekening nummer.
Of ze nu echt haar portemonnee vergeten was of op dat moment niet genoeg geld voor boodschappen had en of ik nu wel of niet die 27 euro terugkrijg vind ik van minder belang. Ik kan het goed missen, en ik hoop bij haar een zorg te hebben weggenomen.

Een paar dagen later zie ik een bedrag van 27 euro bijgeschreven op mijn rekening met de boodschap: 'bedankt voor het voorschieten van de boodschappen'

#samenleving #vertrouwen
En daaronder staat dan:

Persoon x:
Heel erg mooi! Kan je me een DM sturen? Ik ontvang graag haar naam en bankgegevens om haar leven tijdelijk wat makkelijker te kunnen maken 👍

Author:
Wauw wat een genereus aanbod. Ik weet natuurlijk niet zeker of hier sprake van armoede is of gewoon portemonnee vergeten.
Ik wil dan ook niet zomaar haar naam geven. Als ik haar nog een keer tref zal ik het haar voorleggen. In elk geval dank voor jouw mooie gebaar

Persoon X:
als ik lees dat de artikelen sterk afgeprijsd waren en ze met statiegeldbon aan kwam dan vrees ik toch het eerste. En al is dat niet zo zal ze er geen nee tegen zeggen lijkt me? Lastig om naam en bank aan vreemde te geven. Kan ik anders mijn mail of nummer aan je geven dat je 1ct aan haar over maakt met die gegevens er bij?

Author:
nogmaals dank voor jouw meeleven.
En ik volg hierin graag mijn gevoel. Ik laat het jou weten als ik haar nogmaals ontmoet en zij dat oke vindt
pi_201864237
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 oktober 2021 10:24 schreef Mr.Chippie het volgende:

[..]
En daaronder staat dan:

Persoon x:
Heel erg mooi! Kan je me een DM sturen? Ik ontvang graag haar naam en bankgegevens om haar leven tijdelijk wat makkelijker te kunnen maken 👍

Author:
Wauw wat een genereus aanbod. Ik weet natuurlijk niet zeker of hier sprake van armoede is of gewoon portemonnee vergeten.
Ik wil dan ook niet zomaar haar naam geven. Als ik haar nog een keer tref zal ik het haar voorleggen. In elk geval dank voor jouw mooie gebaar

Persoon X:
als ik lees dat de artikelen sterk afgeprijsd waren en ze met statiegeldbon aan kwam dan vrees ik toch het eerste. En al is dat niet zo zal ze er geen nee tegen zeggen lijkt me? Lastig om naam en bank aan vreemde te geven. Kan ik anders mijn mail of nummer aan je geven dat je 1ct aan haar over maakt met die gegevens er bij?

Author:
nogmaals dank voor jouw meeleven.
En ik volg hierin graag mijn gevoel. Ik laat het jou weten als ik haar nogmaals ontmoet en zij dat oke vindt
En dan gewoon je eigen bankrekening nummer opgeven
  vrijdag 22 oktober 2021 @ 20:27:01 #256
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201865468
quote:
"Dan moet ik thuis even wat overschrijven. Ik kom het zo wel halen"

Voor mij, aan de kassa, staat een jonge vrouw. Zelf heeft ze twee boodschappenkratten in haar mandje. Haar kind heeft in het mini boodschappenwagentje wat artikelen liggen. Het valt me op dat het allemaal sterk afgeprijsde artikelen zijn.

De jonge moeder vraagt de caissičre de kratten in te nemen en met het statiegeld het verschuldigde bedrag te verrekenen. Portemonnee vergeten. Helaas is het bedrag wat overblijft nog steeds te hoog om de winkel met boodschappen te kunnen verlaten. Ze levert wat artikelen terug in. Maar het restbedrag blijft te hoog. Iets in de houding van de jonge moeder raakt me.

Heel wat jaren geleden stond ik regelmatig zelf met mijn handen in t haar bij een kassa in de plaatselijke supermarkt. 'Saldo niet toereikend' stond er dan op het pinautomaat. Het leven als jonge twintigers met drie kleine kinderen was zwaar. En duur! Vol schaamte liet ik dan boodschappen terugleggen. Of ik zei dat ik thuis contant ging halen. Maar durfde dan niet meer terug om de achtergelaten spullen alsnog op te halen.

Buiten de winkel zie ik ze staan. In een opwelling bied ik haar aan de boodschappen voor haar te betalen. En haar een tikkie te sturen. Ze heeft geen telefoon bij zich, zegt ze. Maar wil wel graag van mijn aanbod gebruik maken.
Bij de kassa reken ik haar boodschappen af en op de achterkant van de kassabon schrijf ik mijn bankrekening nummer.
Of ze nu echt haar portemonnee vergeten was of op dat moment niet genoeg geld voor boodschappen had en of ik nu wel of niet die 27 euro terugkrijg vind ik van minder belang. Ik kan het goed missen, en ik hoop bij haar een zorg te hebben weggenomen.

Een paar dagen later zie ik een bedrag van 27 euro bijgeschreven op mijn rekening met de boodschap: 'bedankt voor het voorschieten van de boodschappen'

#samenleving #vertrouwen
Deze verdient een kotsey.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  vrijdag 22 oktober 2021 @ 20:35:18 #257
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_201865595
Tegenwoordig ook mensen op LinkedIn die trots vertellen dat ze niet ambitieus zijn :')
  vrijdag 22 oktober 2021 @ 20:39:46 #258
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_201865671
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 oktober 2021 20:35 schreef Immerdebestebob het volgende:
Tegenwoordig ook mensen op LinkedIn die trots vertellen dat ze niet ambitieus zijn :')
Dat vind ik dan wel weer goed. Want "Ambition is the last refuge of failure" - Oscar Wilde.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
pi_201866740
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 oktober 2021 10:24 schreef Mr.Chippie het volgende:

[..]
En daaronder staat dan:

Persoon x:
Heel erg mooi! Kan je me een DM sturen? Ik ontvang graag haar naam en bankgegevens om haar leven tijdelijk wat makkelijker te kunnen maken 👍

Author:
Wauw wat een genereus aanbod. Ik weet natuurlijk niet zeker of hier sprake van armoede is of gewoon portemonnee vergeten.
Ik wil dan ook niet zomaar haar naam geven. Als ik haar nog een keer tref zal ik het haar voorleggen. In elk geval dank voor jouw mooie gebaar

Persoon X:
als ik lees dat de artikelen sterk afgeprijsd waren en ze met statiegeldbon aan kwam dan vrees ik toch het eerste. En al is dat niet zo zal ze er geen nee tegen zeggen lijkt me? Lastig om naam en bank aan vreemde te geven. Kan ik anders mijn mail of nummer aan je geven dat je 1ct aan haar over maakt met die gegevens er bij?

Author:
nogmaals dank voor jouw meeleven.
En ik volg hierin graag mijn gevoel. Ik laat het jou weten als ik haar nogmaals ontmoet en zij dat oke vindt
Zo reageer ik ook als mensen een verhaal bij elkaar liegen :') en dan genieten van hun pogingen er onderuit te komen.

[ Bericht 0% gewijzigd door bijdehand op 22-10-2021 23:27:38 ]
Om aan te geven hoe hoog Erdogan het moederschap acht, gaf hij een voorbeeld uit de praktijk. ''Ik kuste wel eens de voeten van mijn moeder omdat ze naar het paradijs roken. Zij wierp me dan een zedige blik toe en huilde soms.''
pi_201866942
quote:
99s.gif Op vrijdag 22 oktober 2021 21:44 schreef bijdehand het volgende:

[..]
Zo reageer ik ook als mensen een verhaal bij elkaar liegen :') en dan geniet van hun pogingen er onderuit te komen.
_O-
pi_201914279
quote:
“Dan moet ik thuis even wat overschrijven. Ik kom het zo wel halen"

Voor mij, aan de kassa, staat een jonge vrouw. Zelf heeft ze twee boodschappenkratten in haar mandje. Haar kind heeft in het mini boodschappenwagentje wat artikelen liggen. Het valt me op dat het allemaal sterk afgeprijsde artikelen zijn.

De jonge moeder vraagt de caissičre de kratten in te nemen en met het statiegeld het verschuldigde bedrag te verrekenen. Portemonnee vergeten. Helaas is het bedrag wat overblijft nog steeds te hoog om de winkel met boodschappen te kunnen verlaten. Ze levert wat artikelen terug in. Maar het restbedrag blijft te hoog. Iets in de houding van de jonge moeder raakt me.

Heel wat jaren geleden stond ik regelmatig zelf met mijn handen in t haar bij een kassa in de plaatselijke supermarkt. 'Saldo niet toereikend' stond er dan op het pinautomaat. Het leven als jonge twintigers met drie kleine kinderen was zwaar. En duur! Vol schaamte liet ik dan boodschappen terugleggen. Of ik zei dat ik thuis contant ging halen. Maar durfde dan niet meer terug om de achtergelaten spullen alsnog op te halen.

Buiten de winkel zie ik ze staan. In een opwelling bied ik haar aan de boodschappen voor haar te betalen. En haar een tikkie te sturen. Ze heeft geen telefoon bij zich, zegt ze. Maar wil wel graag van mijn aanbod gebruik maken.
Bij de kassa reken ik haar boodschappen af en op de achterkant van de kassabon schrijf ik mijn bankrekening nummer.
Of ze nu echt haar portemonnee vergeten was of op dat moment niet genoeg geld voor boodschappen had en of ik nu wel of niet die 27 euro terugkrijg vind ik van minder belang. Ik kan het goed missen, en ik hoop bij haar een zorg te hebben weggenomen.

Een paar dagen later zie ik een bedrag van 27 euro bijgeschreven op mijn rekening met de boodschap: 'bedankt voor het voorschieten van de boodschappen'

#samenleving #vertrouwen
Heel verhaal dat zomaar uit de duim gezogen kan zijn, gewoon om likejes binnen te harken.

-edit, ik zag dat hij al gepost was, sorry
٩๏̯͡๏)۶
pi_201914302
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 oktober 2021 22:28 schreef Ronald het volgende:

[..]
Heel verhaal dat zomaar uit de duim gezogen kan zijn, gewoon om likejes binnen te harken.
Alweer? 5 posts geleden ook al.
pi_201914500
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 oktober 2021 22:30 schreef Piles het volgende:

[..]
Alweer? 5 posts geleden ook al.
Ja had topic niet goed bijgelezen, ik zag deze kots en heb het blind in dit topic gezet ;)
٩๏̯͡๏)۶
pi_201914614
quote:
0s.gif Op donderdag 21 oktober 2021 21:36 schreef Balhaar66 het volgende:
Dan moet ik thuis even wat overschrijven. Ik kom het zo wel halen"

Voor mij, aan de kassa, staat een jonge vrouw. Zelf heeft ze twee boodschappenkratten in haar mandje. Haar kind heeft in het mini boodschappenwagentje wat artikelen liggen. Het valt me op dat het allemaal sterk afgeprijsde artikelen zijn.

De jonge moeder vraagt de caissičre de kratten in te nemen en met het statiegeld het verschuldigde bedrag te verrekenen. Portemonnee vergeten. Helaas is het bedrag wat overblijft nog steeds te hoog om de winkel met boodschappen te kunnen verlaten. Ze levert wat artikelen terug in. Maar het restbedrag blijft te hoog. Iets in de houding van de jonge moeder raakt me.

Heel wat jaren geleden stond ik regelmatig zelf met mijn handen in t haar bij een kassa in de plaatselijke supermarkt. 'Saldo niet toereikend' stond er dan op het pinautomaat. Het leven als jonge twintigers met drie kleine kinderen was zwaar. En duur! Vol schaamte liet ik dan boodschappen terugleggen. Of ik zei dat ik thuis contant ging halen. Maar durfde dan niet meer terug om de achtergelaten spullen alsnog op te halen.

Buiten de winkel zie ik ze staan. In een opwelling bied ik haar aan de boodschappen voor haar te betalen. En haar een tikkie te sturen. Ze heeft geen telefoon bij zich, zegt ze. Maar wil wel graag van mijn aanbod gebruik maken.
Bij de kassa reken ik haar boodschappen af en op de achterkant van de kassabon schrijf ik mijn bankrekening nummer.
Of ze nu echt haar portemonnee vergeten was of op dat moment niet genoeg geld voor boodschappen had en of ik nu wel of niet die 27 euro terugkrijg vind ik van minder belang. Ik kan het goed missen, en ik hoop bij haar een zorg te hebben weggenomen.

Een paar dagen later zie ik een bedrag van 27 euro bijgeschreven op mijn rekening met de boodschap: 'bedankt voor het voorschieten van de boodschappen'

#samenleving #vertrouwen
:') x 999

Dude got played, zelfs in zijn gefantaseerde verhaal.
pi_201914647
quote:
0s.gif Op donderdag 21 oktober 2021 21:36 schreef Balhaar66 het volgende:
Dan moet ik thuis even wat overschrijven. Ik kom het zo wel halen"

Voor mij, aan de kassa, staat een jonge vrouw. Zelf heeft ze twee boodschappenkratten in haar mandje. Haar kind heeft in het mini boodschappenwagentje wat artikelen liggen. Het valt me op dat het allemaal sterk afgeprijsde artikelen zijn.

De jonge moeder vraagt de caissičre de kratten in te nemen en met het statiegeld het verschuldigde bedrag te verrekenen. Portemonnee vergeten. Helaas is het bedrag wat overblijft nog steeds te hoog om de winkel met boodschappen te kunnen verlaten. Ze levert wat artikelen terug in. Maar het restbedrag blijft te hoog. Iets in de houding van de jonge moeder raakt me.

Heel wat jaren geleden stond ik regelmatig zelf met mijn handen in t haar bij een kassa in de plaatselijke supermarkt. 'Saldo niet toereikend' stond er dan op het pinautomaat. Het leven als jonge twintigers met drie kleine kinderen was zwaar. En duur! Vol schaamte liet ik dan boodschappen terugleggen. Of ik zei dat ik thuis contant ging halen. Maar durfde dan niet meer terug om de achtergelaten spullen alsnog op te halen.

Buiten de winkel zie ik ze staan. In een opwelling bied ik haar aan de boodschappen voor haar te betalen. En haar een tikkie te sturen. Ze heeft geen telefoon bij zich, zegt ze. Maar wil wel graag van mijn aanbod gebruik maken.
Bij de kassa reken ik haar boodschappen af en op de achterkant van de kassabon schrijf ik mijn bankrekening nummer.
Of ze nu echt haar portemonnee vergeten was of op dat moment niet genoeg geld voor boodschappen had en of ik nu wel of niet die 27 euro terugkrijg vind ik van minder belang. Ik kan het goed missen, en ik hoop bij haar een zorg te hebben weggenomen.

Een paar dagen later zie ik een bedrag van 27 euro bijgeschreven op mijn rekening met de boodschap: 'bedankt voor het voorschieten van de boodschappen'

#samenleving #vertrouwen
Link naar de post? Erg mooie post. Topicwaardig.
pi_201915074
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 oktober 2021 22:54 schreef Cockwhale het volgende:

[..]
:') x 999

Dude got played, zelfs in zijn gefantaseerde verhaal.
Was ook mijn gedachte, als het al gebeurt is heeft hij die ¤27 nooit gehad


Beeld van de poster al tikkend achter z'n pc
pi_201915186
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 oktober 2021 22:59 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]
Link naar de post? Erg mooie post. Topicwaardig.
https://www.linkedin.com/(...)865594042585088-pETG
٩๏̯͡๏)۶
pi_201915857
quote:
Haha die reacties, geweldig.
  woensdag 27 oktober 2021 @ 09:49:24 #269
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_201916657
quote:
0s.gif Op donderdag 21 oktober 2021 21:36 schreef Balhaar66 het volgende:
Dan moet ik thuis even wat overschrijven. Ik kom het zo wel halen"

Voor mij, aan de kassa, staat een jonge vrouw. Zelf heeft ze twee boodschappenkratten in haar mandje. Haar kind heeft in het mini boodschappenwagentje wat artikelen liggen. Het valt me op dat het allemaal sterk afgeprijsde artikelen zijn.

De jonge moeder vraagt de caissičre de kratten in te nemen en met het statiegeld het verschuldigde bedrag te verrekenen. Portemonnee vergeten. Helaas is het bedrag wat overblijft nog steeds te hoog om de winkel met boodschappen te kunnen verlaten. Ze levert wat artikelen terug in. Maar het restbedrag blijft te hoog. Iets in de houding van de jonge moeder raakt me.

Heel wat jaren geleden stond ik regelmatig zelf met mijn handen in t haar bij een kassa in de plaatselijke supermarkt. 'Saldo niet toereikend' stond er dan op het pinautomaat. Het leven als jonge twintigers met drie kleine kinderen was zwaar. En duur! Vol schaamte liet ik dan boodschappen terugleggen. Of ik zei dat ik thuis contant ging halen. Maar durfde dan niet meer terug om de achtergelaten spullen alsnog op te halen.

Buiten de winkel zie ik ze staan. In een opwelling bied ik haar aan de boodschappen voor haar te betalen. En haar een tikkie te sturen. Ze heeft geen telefoon bij zich, zegt ze. Maar wil wel graag van mijn aanbod gebruik maken.
Bij de kassa reken ik haar boodschappen af en op de achterkant van de kassabon schrijf ik mijn bankrekening nummer.
Of ze nu echt haar portemonnee vergeten was of op dat moment niet genoeg geld voor boodschappen had en of ik nu wel of niet die 27 euro terugkrijg vind ik van minder belang. Ik kan het goed missen, en ik hoop bij haar een zorg te hebben weggenomen.

Een paar dagen later zie ik een bedrag van 27 euro bijgeschreven op mijn rekening met de boodschap: 'bedankt voor het voorschieten van de boodschappen'

#samenleving #vertrouwen
Tikkies. Het ultieme wapen van de vrekken. :')
soooo, da's mooi!
  woensdag 27 oktober 2021 @ 10:51:38 #270
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_201917348


_O-
:')
pi_201917421
Pff wat een hardnekkige aids aandachts tuig kom je toch tegen op linkedinn. Nog erger dan facebook. Blij dat ik niks met al die sneuneuzen te maken hoef te hebben.
pi_201917476
quote:
Stoere reactie :D
Om aan te geven hoe hoog Erdogan het moederschap acht, gaf hij een voorbeeld uit de praktijk. ''Ik kuste wel eens de voeten van mijn moeder omdat ze naar het paradijs roken. Zij wierp me dan een zedige blik toe en huilde soms.''
  woensdag 27 oktober 2021 @ 13:00:05 #273
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_201918751
:')
pi_201918910
Ah, vroeger was alles beter.
Wat men al eeuwen roept.
  woensdag 27 oktober 2021 @ 13:50:07 #275
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_201919296
quote:
:')
Er was hier ooit een topic over de dingen die vroeger kutter waren dan nu. Dat moet ie eens lezen :P
pi_201919408
quote:
0s.gif Op woensdag 27 oktober 2021 10:58 schreef 111210 het volgende:
Pff wat een hardnekkige aids aandachts tuig kom je toch tegen op linkedinn. Nog erger dan facebook. Blij dat ik niks met al die sneuneuzen te maken hoef te hebben.
Helaas zijn er connecties die deze meuk leuk vinden waardoor ik het ook zie
  woensdag 27 oktober 2021 @ 14:07:08 #277
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_201919492
quote:
Er is weer een boekie om te verkopen, zo te zien.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_201919732
Echt weer eentje:

Jasper Beekwilder-Janson

En toen veranderde alles voor mij...

Ik realiseer me steeds vaker wat mijn levenslessen mij geprobeerd hebben om te vertellen. Geluk, verdriet en pech wisselden zich in rap tempo af toen ik de 30 passeerde. Het doet mij denken aan een oud Wiskunde docent die zei dat je niet kunt spreken van toeval als iets zich blijft herhalen.

Luisteren naar anderen ging mij veel te lang beter af dan luisteren naar mezelf. Hierdoor heb ik belangrijke beslissingen te lang uitgesteld. De dag dat ik besloot om mezelf vrij te maken van verplichtingen, autonomie na te streven en mijn dromen waar te maken, is alweer bijna acht jaar geleden.

Dit weekend liep ik buiten door de herfstbladeren. Met mijn levenslessen in mijn rugzak, sommige licht, sommige loodzwaar. De grijze haren geaccepteerd als "charmant" en tal van fantastisch mooie mensen leren kennen die de wereld elke dag een beetje beter maken. En, op enkele dagen na, mag ik ook zakelijk een nieuwe collega verwelkomen bij iTango. Een aanwinst als mens en ook nog eens een geweldige professional!

Mijn droom evolueert naar onze droom. Wie? Tsja, zijn introductie volgt binnenkort...

#inspirationTuesday #levenslessen #droom #ambitie #nieuwecollega #verandering #allesismogelijk #persoonlijkeontwikkeling

https://www.linkedin.com/(...)853400273006593-VAL5
pi_201919839
quote:
0s.gif Op woensdag 27 oktober 2021 14:26 schreef thaeastwood het volgende:
Echt weer eentje:

Jasper Beekwilder-Janson

En toen veranderde alles voor mij...

Ik realiseer me steeds vaker wat mijn levenslessen mij geprobeerd hebben om te vertellen. Geluk, verdriet en pech wisselden zich in rap tempo af toen ik de 30 passeerde. Het doet mij denken aan een oud Wiskunde docent die zei dat je niet kunt spreken van toeval als iets zich blijft herhalen.

Luisteren naar anderen ging mij veel te lang beter af dan luisteren naar mezelf. Hierdoor heb ik belangrijke beslissingen te lang uitgesteld. De dag dat ik besloot om mezelf vrij te maken van verplichtingen, autonomie na te streven en mijn dromen waar te maken, is alweer bijna acht jaar geleden.

Dit weekend liep ik buiten door de herfstbladeren. Met mijn levenslessen in mijn rugzak, sommige licht, sommige loodzwaar. De grijze haren geaccepteerd als "charmant" en tal van fantastisch mooie mensen leren kennen die de wereld elke dag een beetje beter maken. En, op enkele dagen na, mag ik ook zakelijk een nieuwe collega verwelkomen bij iTango. Een aanwinst als mens en ook nog eens een geweldige professional!

Mijn droom evolueert naar onze droom. Wie? Tsja, zijn introductie volgt binnenkort...

#inspirationTuesday #levenslessen #droom #ambitie #nieuwecollega #verandering #allesismogelijk #persoonlijkeontwikkeling

https://www.linkedin.com/(...)853400273006593-VAL5
Topper ben je!
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  woensdag 27 oktober 2021 @ 15:05:09 #280
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_201920214


[ Bericht 100% gewijzigd door girlnextdoor. op 27-10-2021 15:05:43 (Dikke vingers, verkeerde topic) ]
With love :*
pi_201920246
quote:
0s.gif Op woensdag 27 oktober 2021 14:26 schreef thaeastwood het volgende:
Echt weer eentje:

Jasper Beekwilder-Janson

En toen veranderde alles voor mij...

Ik realiseer me steeds vaker wat mijn levenslessen mij geprobeerd hebben om te vertellen. Geluk, verdriet en pech wisselden zich in rap tempo af toen ik de 30 passeerde. Het doet mij denken aan een oud Wiskunde docent die zei dat je niet kunt spreken van toeval als iets zich blijft herhalen.

Luisteren naar anderen ging mij veel te lang beter af dan luisteren naar mezelf. Hierdoor heb ik belangrijke beslissingen te lang uitgesteld. De dag dat ik besloot om mezelf vrij te maken van verplichtingen, autonomie na te streven en mijn dromen waar te maken, is alweer bijna acht jaar geleden.

Dit weekend liep ik buiten door de herfstbladeren. Met mijn levenslessen in mijn rugzak, sommige licht, sommige loodzwaar. De grijze haren geaccepteerd als "charmant" en tal van fantastisch mooie mensen leren kennen die de wereld elke dag een beetje beter maken. En, op enkele dagen na, mag ik ook zakelijk een nieuwe collega verwelkomen bij iTango. Een aanwinst als mens en ook nog eens een geweldige professional!

Mijn droom evolueert naar onze droom. Wie? Tsja, zijn introductie volgt binnenkort...

#inspirationTuesday #levenslessen #droom #ambitie #nieuwecollega #verandering #allesismogelijk #persoonlijkeontwikkeling

https://www.linkedin.com/(...)853400273006593-VAL5
98% gaat over zichzelf, anderhalve zin over de nieuwe collega :r

Is dit nou iets van de generatie die groot werd in de hedonistische voorspoed jaren '90? Geen grote ideeën ontwikkeld en nu overcompenseren?
What Would Goku Do
pi_201920362
quote:
0s.gif Op woensdag 27 oktober 2021 08:04 schreef Cockwhale het volgende:

[..]
Haha die reacties, geweldig.
Dit. :D
pi_201924059
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 oktober 2021 20:27 schreef Federer-fan het volgende:

[..]
Deze verdient een kotsey.
vooral na die tikkie.....flikker toch op
heb ook wel eens betaald voor iemand, zonder tikkie
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_201925396
quote:
16s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 11:24 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]
De tering, ze heeft dus een vogel gezien. _O-

Lol wat een gek joh.
was geen roodborstje maar een koekkoek !!! _O-
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_201925545
quote:
16s.gif Op vrijdag 10 september 2021 13:57 schreef Ynnad_Er het volgende:

[..]
Zoveel connecties heb ik niet eens behoefte aan. Wat je aangeeft inderdaad, ik heb liever kwalitatieve connecties dan honderden waarvan ik 95% niet persoonlijk ken.
Dat heb ik met Facebook "vrienden"
tevens op linkedin ook alleen maar ex collega's maar daar kijk ik maar 1 keer per jaar op.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  donderdag 28 oktober 2021 @ 18:13:02 #286
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_201933487
Misschien is dit wel een versierpoging van een stille aanbidder:

quote:
So today a colleague surprised me with some chocolates and a puzzle of my name how cool is that “Love”😊😊…
hihihi #feelinggreatful #isthelittlethings #love
  donderdag 28 oktober 2021 @ 22:40:35 #287
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_201936990
https://www.linkedin.com/(...)6856865594042585088/



Goed verhaal, lekker kort :')

edit: Shit is al gepost zie ik net :'( excusez moi...
  donderdag 28 oktober 2021 @ 23:04:04 #288
406785 kloon_bassie
Allemaal Maggies!
pi_201937293
Dit topic lijkt LinkedIn zelf wel
pi_201937325
quote:
:').!!!!!!!
U MAD?
  donderdag 28 oktober 2021 @ 23:27:11 #290
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_201937494
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 23:07 schreef de_boswachter het volgende:

[..]
:').!!!!!!!
Dat is episch hč. Ook het "goed dat je de vraag stelt" |:)
  zondag 31 oktober 2021 @ 15:48:01 #291
318211 hemarookworst
Man bijt worst
pi_201971639
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 22:40 schreef leolinedance het volgende:
https://www.linkedin.com/(...)6856865594042585088/

[ afbeelding ]

Goed verhaal, lekker kort :')

edit: Shit is al gepost zie ik net :'( excusez moi...
Prima reactie hierop

Uw ADH vitamine Worst
Met vriendelijke groenten
  zondag 31 oktober 2021 @ 18:23:42 #292
312215 Näsenbar
State of the Art.
pi_201974317
Denk aan het milieu voordat u deze post print.
  zondag 31 oktober 2021 @ 18:50:36 #293
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
  zondag 31 oktober 2021 @ 19:30:23 #294
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
  zondag 31 oktober 2021 @ 19:30:58 #295
395076 Tlaloc
Tlamacazqui
pi_202214899


Vertaling: ik krijg niet genoeg opdrachten om van te leven en m'n geld is op dus ik ga nu een baan zoeken. :')
  woensdag 17 november 2021 @ 09:47:28 #297
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_202215062
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 09:26 schreef LooneyTroons het volgende:
[ afbeelding ]

Vertaling: ik krijg niet genoeg opdrachten om van te leven en m'n geld is op dus ik ga nu een baan zoeken. :')
Eigen bedachte onzin een masterclass noemen. :') Wat een narcist.
soooo, da's mooi!
  woensdag 17 november 2021 @ 12:58:28 #298
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_202217091
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 09:26 schreef LooneyTroons het volgende:
[ afbeelding ]

Vertaling: ik krijg niet genoeg opdrachten om van te leven en m'n geld is op dus ik ga nu een baan zoeken. :')
Die heeft een cursusje kernwaarden gedaan hoor
:')
pi_202217545
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 09:47 schreef LordofLeaves het volgende:

[..]
Eigen bedachte onzin een masterclass noemen. :') Wat een narcist.
Wat ik ook dacht !
  woensdag 17 november 2021 @ 13:55:08 #300
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_202217832
Ik kwam al niet meer zo vaak op Linkedin vanwege de humblebrag en coachs,maar mijn god, ik block en negeer me ook de tyfus sinds vandaag op Linkedin. Zoveel gewauwel over 2G, vaccinaties, corona en elke beīnvloedbare persoon die die meuk liked. Tief een end op met je niet zakelijk gezemel.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_202217967
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 09:26 schreef LooneyTroons het volgende:
[ afbeelding ]

Vertaling: ik krijg niet genoeg opdrachten om van te leven en m'n geld is op dus ik ga nu een baan zoeken. :')
Maar is ze lekker?
Want dan kan ze nog altijd masterclasses geven achter het station.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')