abonnement Unibet Coolblue
pi_199718861


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_199718937
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 14:48 schreef Rossdale het volgende:
[ twitter ]

Zeer interessant draadje, ik zeg plausibel
Die mogelijkheid werd al geopperd,, wel leuk om er zo'n onderbouwd verhaal bij te lezen. Vraag me wel af hoe dat dan zit met de eindige voorraad van bitcoin.
What Would Goku Do
pi_199718943
Polkadot is eindelijk het verlies van de crash weer goed aan het maken.
What Would Goku Do
  Redactie Frontpage woensdag 2 juni 2021 @ 16:09:02 #4
4530 crew  Crazy Harry
pi_199719162
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 14:21 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Ik snap het wel, waarom zouden ze een andere cryptocurrency, waar zij het merendeel niet van bezitten, welke zij niet beheren en dus ook niet kunnen inzetten voor esport tournamenten, waar ze een samenwerking moeten aangaan met een 3e partij willen gebruiken? Ontwikkel je eigen coin, houd het merendeel in bezit, en de "gamers" kopen het toch wel, hun coins worden dan ook meer waard. Kunnen ze het een flitsende naam geven wat beter past bij hun eigen bedrijf/tak. EA sport token, BLIZZ token, etc. etc. Ze kunnen zo miljarden ophalen, en ja als er gamers nog wat aan verdienen dat is mooi, maar een groot gedeelte zal het toch zelf uitgeven in die online shops.
Voor een deel heb je gelijk, iedere ontwikkelaar of game wil een eigen munt. Maar toch wordt dat uitbesteed.
De Revv token is er een voor verschillende officile racegames. https://www.f1deltatime.com/ https://motogp-ignition.com/
Formule E staat in de startblokken.
Hetzelfde bedrijf erachter maakt ook blockchain projecten voor andere games/ontwikkelaars: https://www.animocabrands.com/blockchain-projects

En Dapper Labs, de ontwikkelaar van cryptokitties, vangt door de ontwikkeling van cryptokitties ook andere partijen die het aan hun willen overlaten: https://www.dapperlabs.com/#products

Met digitale trading cards kom je bijna altijd Wax tegen: https://on.wax.io/wax-io/

[ Bericht 0% gewijzigd door Crazy Harry op 02-06-2021 16:15:33 ]
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_199719421
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 14:48 schreef Rossdale het volgende:
[ twitter ]

Zeer interessant draadje, ik zeg plausibel
Bitcoin als valuta op Mars, joe :')
pi_199719870
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juni 2021 16:35 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Bitcoin als valuta op Mars, joe :')
Daar hebben we Safemars al voor.

Jongens en meisjes, koop bitcoin!
pi_199719952
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  woensdag 2 juni 2021 @ 18:17:18 #8
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199720568
Ik zag dat m’n doge weer geplust waren, keek net naar Twitter van ome Elon en verklaard het :B
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199721007
quote:
10s.gif Op woensdag 2 juni 2021 18:17 schreef Rozevla het volgende:
Ik zag dat m’n doge weer geplust waren, keek net naar Twitter van ome Elon en verklaard het :B
Ik ben zo klaar met Elon. Verneukt de hele asset crypto.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199721655
Elon z'n invloed verdwijnt vanzelf. Niet zo druk over maken
pi_199721680
quote:
10s.gif Op woensdag 2 juni 2021 18:17 schreef Rozevla het volgende:
Ik zag dat m’n doge weer geplust waren, keek net naar Twitter van ome Elon en verklaard het :B
Elon was deze keer niet de reden. Het kan wel dat hij de pump nog iets verder versterkt heeft, maar de echte reden is dat DOGE morgen op Coinbase Pro komt. En dat levert meestal wel +~20-30-40% pumps op.
  woensdag 2 juni 2021 @ 20:10:08 #12
356649 MyTiredFeet
Onsamenhangend
pi_199721707
Stap 1: Kraken account aanmaken.

Stap 2:
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 20:01 schreef Nattekat het volgende:
Mijn Kraken account voorzien van funding om Mina te kopen :@
Stap 3: @Nattekat gekopieerd, dus geld zien verdampen.
Op woensdag 27 december 2012 schreef robdriessen het volgende:
Als Leo Blokhuis ooit onder een auto terecht komt en gaat hemelen, wil ik MyTiredFeet als nieuwe nationale muziekprofessor.
pi_199721731
quote:
18s.gif Op woensdag 2 juni 2021 20:10 schreef MyTiredFeet het volgende:
Stap 1: Kraken account aanmaken.

Stap 2:
[..]

Stap 3: @:Nattekat gekopieerd, dus geld zien verdampen.
Jeetje mina (lol)
  Moderator / Redactie Sport woensdag 2 juni 2021 @ 21:13:39 #14
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199722835
quote:
18s.gif Op woensdag 2 juni 2021 20:10 schreef MyTiredFeet het volgende:
Stap 1: Kraken account aanmaken.

Stap 2:
[..]

Stap 3: @:Nattekat gekopieerd, dus geld zien verdampen.
Het ding is dat ik nog niet gekocht heb. 90% van alle coins zijn nog niet van hun plek geweest.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  woensdag 2 juni 2021 @ 22:09:07 #15
356649 MyTiredFeet
Onsamenhangend
pi_199724006
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 21:13 schreef Nattekat het volgende:
Het ding is dat ik nog niet gekocht heb. 90% van alle coins zijn nog niet van hun plek geweest.
Dat verklaart mijn bijna 10% positief rendement in 1 dag. :9
Op woensdag 27 december 2012 schreef robdriessen het volgende:
Als Leo Blokhuis ooit onder een auto terecht komt en gaat hemelen, wil ik MyTiredFeet als nieuwe nationale muziekprofessor.
pi_199724373
Holy shit, lekker groen vandaag. Ik kan op korte termijn best goed verkopen, maar ben altijd bang dat ik het te vroeg doe.

Overmorgen spijt, want dan zal alles wel dik in het rood staan.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 2 juni 2021 @ 22:38:28 #17
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199724693
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 22:09 schreef MyTiredFeet het volgende:

[..]

Dat verklaart mijn bijna 10% positief rendement in 1 dag. :9
Kan morgen weer net zo goed -10% zijn. Er is geen volume, het kan dus alle kanten op stuiteren.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 3 juni 2021 @ 08:05:30 #18
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199726592
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 22:38 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Kan morgen weer net zo goed -10% zijn. Er is geen volume, het kan dus alle kanten op stuiteren.
Dus nu kopen en morgen dumpen, weg met dat geld.
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  donderdag 3 juni 2021 @ 08:45:12 #19
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199726829
Kopen doe je op rode dagen, niet op groene dagen
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199726946
Aardig groen deze morgen, hopen dat dit momentum behouden blijft :)
What Would Goku Do
pi_199726953
De weg omhoog _O_
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 juni 2021 @ 09:39:21 #22
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199727285
Godverdomme :(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199727481
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 15:47 schreef viagraap het volgende:

[..]

Die mogelijkheid werd al geopperd,, wel leuk om er zo'n onderbouwd verhaal bij te lezen. Vraag me wel af hoe dat dan zit met de eindige voorraad van bitcoin.
Wat vraag je je precies af?
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 3 juni 2021 @ 09:58:57 #24
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199727537
Ik kan er nog steeds niet bij de Pi cycle top indicator het helemaal bij het juiste eind had
  Moderator donderdag 3 juni 2021 @ 10:20:19 #25
18653 crew  D.
pi_199727763
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 09:39 schreef Nattekat het volgende:
Godverdomme :(
Goedkoop is duurkoop? 8-)
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 juni 2021 @ 10:26:13 #26
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199727835
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 10:20 schreef D. het volgende:

[..]

Goedkoop is duurkoop? 8-)
Ik krijg mijn kans wel, wacht maar :{
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199728089
Goh, dit herstel zag ik to-taal niet aankomen. Ik heb ook niets genvesteerd tijdens de “kReSH” of zo.

:+

[ Bericht 4% gewijzigd door Erasmus op 03-06-2021 10:54:25 ]
pi_199728323
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 09:55 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wat vraag je je precies af?
Hoe lang kan bitcoin nog gemined worden? Tegen de tijd dat je zo'n systeem (even ervanuitgaande dat het allemaal waar is) hebt opgetuigd is het 2023.
What Would Goku Do
pi_199728405
quote:
10s.gif Op donderdag 3 juni 2021 10:54 schreef Erasmus het volgende:
Goh, dit herstel zag ik to-taal niet aankomen. Ik heb ook niets genvesteerd tijdens de “kReSH” of zo.

:+
Mijn shitcoins zijn wel echt waardeloos geworden. :@
pi_199728434
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 11:18 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Mijn shitcoins zijn wel echt waardeloos geworden. :@
Nergens last van hiero. Wel mooi om te zien welke deze “crash” hebben overleefd en welke niet. Dan weet je gelijk voldoende. *O*
pi_199728444
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 11:13 schreef viagraap het volgende:

[..]

Hoe lang kan bitcoin nog gemined worden? Tegen de tijd dat je zo'n systeem (even ervanuitgaande dat het allemaal waar is) hebt opgetuigd is het 2023.
Ook als de 21 miljoen bereikt is gaat het minen door. Hoe moeten anders de transacties verstuurd worden? Ergens in de komende jaren (waarschijnlijk aan het eind van dit decennium of zelfs eerder) gaat er een kantelpunt komen dat de fees van een blok meer opbrengen dan de miners reward. Als alle 21 miljoen zijn gemined zijn de fees de enige opbrengsten voor een miner, maar dat moet dan ook voldoende zijn. Opbrengsten van het laatste blok:
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199728467
quote:
1s.gif Op donderdag 3 juni 2021 11:20 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Nergens last van hiero. Wel mooi om te zien welke deze “crash” hebben overleefd en welke niet. Dan weet je gelijk voldoende. *O*
Jij hebt me die bagger van een Bonfire geshilld. :(
pi_199728475
quote:
10s.gif Op donderdag 3 juni 2021 10:54 schreef Erasmus het volgende:
Goh, dit herstel zag ik to-taal niet aankomen. Ik heb ook niets genvesteerd tijdens de “kReSH” of zo.

:+
Buy the dip.
Zou wel geniaal zijn als ooit op enig moment de boel echt zou instorten om wat voor reden dan ook en iedereen blijft de dip kopen :')

Niet dat dat een op een te vergelijken is hoor, maar weet nog wel dat toen Enron omflikkerde mensen blij waren dat ze voor de helft die aandelen konden bemachtigen. Wat uiteindelijk nog een week of drie geduurd heeft voor men besefte dat het echt over was _O- .
blablablabla
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 juni 2021 @ 11:27:27 #34
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199728499
Zo lang mensen de dip kopen, zal de bullmarket die al sinds 2011 gaande is nooit ophouden.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199728592
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 11:24 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Jij hebt me die bagger van een Bonfire geshilld. :(
Bagger :') Ik sta met Bonfire nog steeds op x10 winst en sinds het nieuws met de partnership met Chainlink alleen maar groeiende. De laatst opgegeten nul is nooit meer weggegaan. Gisteren ook weer een prima AMA gehad.

Gewoon HODL, niemand zag deze crash aankomen.

Elke andere shitcoin uit diezelfde periode is serieus waardeloos geworden door de crash op een paar uitzonderingen na.

[ Bericht 2% gewijzigd door Erasmus op 03-06-2021 11:41:18 ]
pi_199728610
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 11:34 schreef Erasmus het volgende:
niemand zag deze crash aankomen.
Op enkele whales als een Elon Musk na dan. :+
pi_199728641
quote:
18s.gif Op woensdag 2 juni 2021 20:10 schreef MyTiredFeet het volgende:
Stap 1: Kraken account aanmaken.

Stap 2:
[..]

Stap 3: @:Nattekat gekopieerd, dus geld zien verdampen.
Ik sta +60% op mijn Mina aankopen :7
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 juni 2021 @ 11:43:33 #38
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199728673
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 11:40 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Ik sta +60% op mijn Mina aankopen :7
Vanavond -50% :(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199728688
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 11:34 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Bagger :') Ik sta met Bonfire nog steeds op x10 winst en sinds het nieuws met de partnership met Chainlink alleen maar groeiende. De laatst opgegeten nul is nooit meer weggegaan. Gisteren ook weer een prima AMA gehad.

Gewoon HODL, niemand zag deze crash aankomen.

Elke andere shitcoin uit diezelfde periode is serieus waardeloos geworden door de crash op een paar uitzonderingen na.
Dan heb ik op een niet al te best moment gekocht. :@

Gelukkig compenseert HPPOT nog iets. Eigenlijk geen idee wat het is, maar ik zit er wel in voor het principe enzo. @Nattekat
pi_199728822
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 11:44 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Dan heb ik op een niet al te best moment gekocht. :@

Gelukkig compenseert HPPOT nog iets. Eigenlijk geen idee wat het is, maar ik zit er wel in voor het principe enzo. @:nattekat
Laat ik het zo zeggen, als Bonfire echt zo kut was, dan had Chainlink hun reputatie nooit ten grabbel willen gooien door Bonfire te benaderen voor een partnership en daarmee de kans om voor lul te lopen. En een oordeel van een #11 MC coin schat ik wat hoger in dan van een random onderbuik online.

Dus dat nieuws omtrent de partnership met LINK is best wel sick en hoopgevend. Zolang de markt (en in dit geval specifiek BTC en BNB) hersteld komt het wel weer goed. Zou je bag niet op korte termijn compleet verpatsen, ga ik ook niet doen.

Ik kijk persoonlijk hier het meest naar uit, 15k aanmeldingen en user name claims op Bonfire Social zijn al binnen:
twitter


[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 03-06-2021 11:58:51 ]
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 juni 2021 @ 11:59:59 #41
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199728880
Ik heb wel mijn order iets verhoogd nu :@

Nog steeds onder de laagste waarde tot nu toe, dus geen man overboord. Echt niet normaal hoe hoog Mina staat nu, ik had me voorgenomen om nu mijn inleg eruit te halen als ik de ICO gehaald had.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199728926
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 11:59 schreef Nattekat het volgende:
Ik heb wel mijn order iets verhoogd nu :@

Nog steeds onder de laagste waarde tot nu toe, dus geen man overboord. Echt niet normaal hoe hoog Mina staat nu, ik had me voorgenomen om nu mijn inleg eruit te halen als ik de ICO gehaald had.
Kan je mij de whitepaper van MINA doorsturen?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 juni 2021 @ 12:04:45 #43
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199728944
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 12:02 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Kan je mij de whitepaper van MINA doorsturen?
https://docs.minaprotocol.com/static/pdf/technicalWhitepaper.pdf
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199728991
MIL x20 voor mij, lekker startkapitaal verwerven zo om op nog meer shitcoins te gokken. En een deel in bitcoin investeren natuurlijk. Eerst maar eens afwachten waar de moon strandt.
What Would Goku Do
  donderdag 3 juni 2021 @ 12:19:13 #46
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199729130
Gaan we verder met de bullrun of is een bulltrap altijd nog in zicht?
pi_199729136
quote:
1s.gif Op donderdag 3 juni 2021 12:19 schreef Apekoek het volgende:
Gaan we verder met de bullrun of is een bulltrap altijd nog in zicht?
Als we dit zouden weten waren we nu allemaal rijk.
pi_199729167
quote:
1s.gif Op donderdag 3 juni 2021 12:19 schreef Apekoek het volgende:
Gaan we verder met de bullrun of is een bulltrap altijd nog in zicht?
Hij is onderweg hoor, kan het pas vertellen als PostNL langs is geweest. Wanneer PostNL langskomt kan ik helaas niet voorspellen.



[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 03-06-2021 12:23:41 ]
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 juni 2021 @ 12:28:40 #49
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199729220
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 12:23 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Hij is onderweg hoor, kan het pas vertellen als PostNL langs is geweest. Wanneer PostNL langskomt kan ik helaas niet voorspellen.

[ afbeelding ]
Kan je me ook meteen vertellen of mijn buy ooit erdoorheen komt voordat de koers mooooon doet?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199729236
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 12:28 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Kan je me ook meteen vertellen of mijn buy ooit erdoorheen komt voordat de koers mooooon doet?
Ik kan je wel vertellen dat als mijn tante een lul had, zij mijn oom geweest zou zijn.
  donderdag 3 juni 2021 @ 12:32:49 #51
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199729264
Valt mij echt van jullie tegen, dat jullie het allemaal niet weten
pi_199729289
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 12:32 schreef Apekoek het volgende:
Valt mij echt van jullie tegen, dat jullie het allemaal niet weten
Ik hoor wel dat het stierenvechten binnenkort gaat beginnen.

})
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 juni 2021 @ 12:35:37 #53
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199729309
Ik denk dat de stijging van Bitcoin een vertekend beeld geeft van hoe flink Mina gestegen is :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199729490
Ik dacht dat we naar $15k zouden gaan. Ik voel me bedonderd.
pi_199729493
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 12:35 schreef Nattekat het volgende:
Ik denk dat de stijging van Bitcoin een vertekend beeld geeft van hoe flink Mina gestegen is :P
Wat is dat Mina, en die trein is allang vertrokken zeker?
  Redactie Frontpage donderdag 3 juni 2021 @ 12:51:36 #56
4530 crew  Crazy Harry
pi_199729497
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 11:13 schreef viagraap het volgende:

[..]

Hoe lang kan bitcoin nog gemined worden? Tegen de tijd dat je zo'n systeem (even ervanuitgaande dat het allemaal waar is) hebt opgetuigd is het 2023.
Gezien de huidige hashrate en de groei ervan in de afgelopen jaren, ongeveer 7 jaar.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_199729506
Wanneer je voor de vijfde dag op rij plusminus +15% op je bags ziet na een donkerrode maand.



brb ff nieuwe boxer aantrekken

[ Bericht 3% gewijzigd door Erasmus op 03-06-2021 12:52:32 ]
pi_199729522
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 12:52 schreef Erasmus het volgende:
Wanneer je voor de vijfde dag op rij plusminus +15% op je bags ziet na een donkerrode maand.

[ afbeelding ]

brb ff nieuwe boxer aantrekken
Ook wel weer een voordeel van geen coins hebben/niet holden, ik kan 1 week met dezelfde boxer :)
  Redactie Frontpage donderdag 3 juni 2021 @ 12:55:08 #59
4530 crew  Crazy Harry
pi_199729545
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 12:32 schreef Apekoek het volgende:
Valt mij echt van jullie tegen, dat jullie het allemaal niet weten
Is het niet leuk om iedereen een voorspelling te laten doen?
Ik heb snars verstand van de markt maar ik geef de voorzet wel:
BTC 1 juli $30.000
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  donderdag 3 juni 2021 @ 12:55:12 #60
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199729548
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 12:30 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ik kan je wel vertellen dat als mijn tante een lul had, zij mijn oom geweest zou zijn.
Of trans, of genderneutraal, of binair of een van die andere idiote benamingen
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199729558
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 12:53 schreef Oriente het volgende:

[..]

Ook wel weer een voordeel van geen coins hebben/niet holden, ik kan 1 week met dezelfde boxer :)
Voordeel van het holden: enveloppen van de CJIB doen mij geen fuck meer nadat ik bij een -80% verdamping op het punt stond mezelf in de Maas te tyften. Heb je ook maar 1 boxer voor nodig.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 juni 2021 @ 12:56:23 #62
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199729565
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 12:51 schreef Oriente het volgende:

[..]

Wat is dat Mina, en die trein is allang vertrokken zeker?
Nee, die trein is nog niet eens in het station geweest. De koers is in dollars geen moment onder 5x de ICO prijs geweest, terwijl er sinds de ICO wel een flinke vermindering in waarde van Bitcoin is geweest. Het staat nu zelfs in de top 100 terwijl bijna alle coins nog geen kant op zijn gegaan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199729568
quote:
14s.gif Op donderdag 3 juni 2021 12:55 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Voordeel van het holden: enveloppen van de CJIB doen mij geen fuck meer nadat ik bij een -80% verdamping op het punt stond mezelf in de Maas te tyften. Heb je ook maar 1 boxer voor nodig.
:D.
pi_199729573
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 12:56 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nee, die trein is nog niet eens in het station geweest. De koers is in dollars geen moment onder 5x de ICO prijs geweest, terwijl er sinds de ICO wel een flinke vermindering in waarde van Bitcoin is geweest. Het staat nu zelfs in de top 100 terwijl bijna alle coins nog geen kant op zijn gegaan.
Hmm ok, ik zal er eens op gaan goochelen
  donderdag 3 juni 2021 @ 13:12:08 #65
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199729748
Het complete Kucoin orderbook op de USDT pair (50% van totale volume) van godencoin $PYR heeft wel bijna $1000 aan buyorders!!!! :o

Je zou maar fictieve tonnen aan euro's in je blockfolio hebben staan die je nooit kunt verzilveren _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 3 juni 2021 @ 13:20:40 #66
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199729820
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 12:51 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Gezien de huidige hashrate en de groei ervan in de afgelopen jaren, ongeveer 7 jaar.
:?

120 jaar bedoel je
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199729839
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 12:51 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Gezien de huidige hashrate en de groei ervan in de afgelopen jaren, ongeveer 7 jaar.
Laatste bitcoin zal in 2140 worden gemined.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199730289
Lekker die afgunst.

HFSP.
pi_199730402
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 20:06 schreef Oriente het volgende:

[..]

Elon was deze keer niet de reden. Het kan wel dat hij de pump nog iets verder versterkt heeft, maar de echte reden is dat DOGE morgen op Coinbase Pro komt. En dat levert meestal wel +~20-30-40% pumps op.
Is er niet ergens een kalender waarin alle listings komen de komende maanden :T
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_199730408
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 14:20 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Is er niet ergens een kalender waarin alle listings komen de komende maanden :T
Helaas niet nee.
pi_199730417
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 11:25 schreef Elan het volgende:

[..]

Buy the dip.
Zou wel geniaal zijn als ooit op enig moment de boel echt zou instorten om wat voor reden dan ook en iedereen blijft de dip kopen :')

Niet dat dat een op een te vergelijken is hoor, maar weet nog wel dat toen Enron omflikkerde mensen blij waren dat ze voor de helft die aandelen konden bemachtigen. Wat uiteindelijk nog een week of drie geduurd heeft voor men besefte dat het echt over was _O- .
ik had dit met Imtech :(
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 juni 2021 @ 14:29:11 #72
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199730467
Dat gaat met crypto nooit meer gebeuren. Too big to fall :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199730481
quote:
14s.gif Op donderdag 3 juni 2021 14:10 schreef Dimachaerus het volgende:
Lekker die afgunst.

HFSP.
Welke? :o
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  donderdag 3 juni 2021 @ 14:32:19 #74
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199730499
quote:
16s.gif Op donderdag 3 juni 2021 14:30 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Welke? :o
Dima doet zo lekker stoer en hapt zo snel. Hij is een gemakkelijk prooidiertje hier in de SC
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 juni 2021 @ 14:42:39 #75
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199730619
Er bestaat gewoon geen enkele Mina/BTC grafiek met kaarzen :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199730658
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 14:42 schreef Nattekat het volgende:
Er bestaat gewoon geen enkele Mina/BTC grafiek met kaarzen :')
Als dat pair op een grote exchange staat staat die op tradingview als het goed is.

Ah maar dat eerste is het issue weer.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199730659
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 14:42 schreef Nattekat het volgende:
kaarzen
|:)
pi_199730668
quote:
3s.gif Op donderdag 3 juni 2021 14:32 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dima doet zo lekker stoer en hapt zo snel. Hij is een gemakkelijk prooidiertje hier in de SC
Ah. :+
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199730673
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 14:42 schreef Nattekat het volgende:
Er bestaat gewoon geen enkele Mina/BTC grafiek met kaarzen :')
Ik zie dat alleen Kraken een BTC markt heeft, dus zou je moeten kunnen vinden op tradingview.

Edit: https://www.tradingview.com/chart/?symbol=KRAKEN%3AMINAXBT
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 juni 2021 @ 14:50:07 #80
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199730692
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 14:46 schreef Oriente het volgende:

[..]

|:)
Stil jij
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 juni 2021 @ 14:50:26 #81
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199730696
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 14:48 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ik zie dat alleen Kraken een BTC markt heeft, dus zou je moeten kunnen vinden op tradingview.

Edit: https://www.tradingview.com/chart/?symbol=KRAKEN%3AMINAXBT
Kraken heeft alleen maar een stom lijntje.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199730706
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 14:50 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Kraken heeft alleen maar een stom lijntje.


?
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 juni 2021 @ 14:52:30 #83
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199730711
I
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 14:51 schreef dimmak het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

?
Ik zag je edit nog niet :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199730844
De VS wordt wakker, hopelijk zetten ze die benvloedbaarheid nu ten goede in.
What Would Goku Do
pi_199730903
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 15:08 schreef viagraap het volgende:
De VS wordt wakker, hopelijk zetten ze die benvloedbaarheid nu ten goede in.
Stock market pre-opening staat in de min geloof ik
pi_199731131
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 14:22 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

ik had dit met Imtech :(
Ja dat is ook een mooie al is dat n aandeel, geloof wel dat cryptomarkt te vergelijken is met de dotcom bubbel.

Waarbij het fundament (het internet en de blockchain) de wereld blijvend zullen veranderen maar nog onduidelijk is welke spelers uiteindelijk de markt zullen domineren, of berhaupt zullen overleven.

Er zijn nog een hoop miljarden in gebakken lucht die circuleren.
blablablabla
pi_199731189
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 15:32 schreef Elan het volgende:

[..]

Ja dat is ook een mooie al is dat n aandeel, geloof wel dat cryptomarkt te vergelijken is met de dotcom bubbel.

Waarbij het fundament (het internet en de blockchain) de wereld blijvend zullen veranderen maar nog onduidelijk is welke spelers uiteindelijk de markt zullen domineren, of berhaupt zullen overleven.

Er zijn nog een hoop miljarden in gebakken lucht die circuleren.
Terecht punt w.m.b.
Er zijn zo ontzettend veel coins, zoveel daarvan zijn pure luchtkastelen, dat er nog genoeg gaat sneuvelen. Een hoop mensen zullen goed rijk worden en een hele hoop mensen zullen een hoop geld kwijtraken.

Crypto is here to stay, maar echt maar een paar coins die het zullen overleven.
pi_199731235
Amazon werd ook uitgelachen tijdens de dotcom bubbel en werd het idee van online winkelen zwaar verguisd. Vergezocht voorbeeld, maar hetzelfde principe als nu (dus niet specifiek Amazon). Dat is een "coin die het overleefd heeft" uit die era.

Veel FUD, zou onveilig zijn, online betalen ging je failliet maken, ging nooit brick-and-mortar kunnen vervangen.

Inmiddels zijn we zo ver dat dat laatste een harde realiteit is geworden. :)

[ Bericht 7% gewijzigd door Erasmus op 03-06-2021 15:42:40 ]
pi_199731534
It's just a prank bro.
pi_199731547
Het is gewoon heel lastig de winnaars van de toekomst te bepalen.
Tegenover het enorme succes van Amazon staan honderden bedrijven die in die periode exact hetzelfde hebben geprobeerd, betere papieren hadden maar volledig gedecimeerd zijn.

De lange termijn strategie is veel meer bepalend dan de huidige positie in de markt of de geweldige technologie die er mee gepaard gaat.
blablablabla
pi_199731552
Lekker hoor.

twitter


Ja maar muh maar slechts $1000 dollers aan buy orders op kucoin!!



Koekoek.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-06-2021 16:10:46 ]
pi_199731576
Jammer dat Vechain zo scammy als fuck is, had een mooie quad samenwerking kunnen zijn.

'public blockchain' (lol)

Ze zijn meer genteresseerd in het rugpullen van hun eigen holders _O_

[ Bericht 20% gewijzigd door #ANONIEM op 03-06-2021 16:10:26 ]
pi_199731622
Oh nice, we gaan weer los op partnerships deze bullrun. Zin in alle announcements van announcements.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199731677
quote:
14s.gif Op donderdag 3 juni 2021 16:08 schreef Dimachaerus het volgende:
Lekker hoor.

[ twitter ]

Ja maar muh maar slechts $1000 dollers aan buy orders op kucoin!!

[ afbeelding ]

Koekoek.
The fuck, zijn dat allemaal confirmed partnerships? Ik volg heel MATIC niet.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 03-06-2021 16:20:09 ]
pi_199731684
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 16:19 schreef Erasmus het volgende:

[..]

The fuck, zijn dat allemaal confirmed partnerships? Ik volg heel MATIC niet.
Ik volg ze ook niet. Maar matic schijnt de go-to L2 solution ethereum te zijn.
  donderdag 3 juni 2021 @ 16:22:58 #96
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199731706
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 16:19 schreef Erasmus het volgende:

[..]

The fuck, zijn dat allemaal confirmed partnerships? Ik volg heel MATIC niet.
Yes Matic is wel serieus. Al zijn de meeste partnerships met allemaal van die nietszeggende frut crypto prjecten hoor, maar qua project is Matic zeker niet slecht.

Maargoed n van de vele "ETH-killers", dus het kan of heel groot worden of klappen.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199731737
Lekker die FUD _O_

quote:
2s.gif Op dinsdag 10 december 2019 11:39 schreef Moody het volgende:
Nieuwe kans bij Matic. Vannacht flink oversold dankzij "fake news", krabbelt nu weer op met aardig volume.
Denk dat er de komende uren wel wat valt te halen.... No financial advice :P
quote:
3s.gif Op dinsdag 10 december 2019 16:49 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Lekker max leverage traden op een shitcoin met een volume van lik mijn vestje. Kon ook alleen maar goed gaan :')

Binance pump en dump troep
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 01:03 schreef Evenstar het volgende:
Binance IEO's and coins die naar Binance Chain migreren zijn dus aan het moonen.

Mensen willen straks allemaal de nieuwe IEO's hebben/kopen. Om kans te maken om deel te nemen aan een nieuwe IEO moet je BNB holden, dus kopen mensen BNB, waardoor de prijs ook weer omhoog gaat.

Prachtige ponzi toch?

Kijk wat CELR FET BTT MATIC gedaan hebben vandaag, echt niet normaal. PHX is ook moon gegaan, omdat ze migreren naar Binance Chain.

Hou een oogje in de zeil als de nieuwe IEO komt. als die ongeveer gelijke pad volgt krijg je eerst een dump, daarna accumulation (sideways trading) en daarna weer moon.
quote:
3s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 09:19 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Alles rondom Binance gaat moon, terwijl ze last hadden van een hack, ze meerdere malen van land naar land hoppen om regels te omzeilen, trading volledig verziekt wordt door bots, de ene na andere shitcoin pump n dumpen etc.

Vertrouw het voor geen meter _O- Ik ben benieuwd of de exchange volgend jaar 10x zo succesvol is of bekend staat als de nieuwe Mt. Gox/Cryptopia/Bitfinex. Ziet er interessant uit die snelle winsten, maar ik blijf er bij weg.
Ik zie gelijkenissen, PYR moon confirmed.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 03-06-2021 16:26:34 ]
pi_199732209
quote:
10s.gif Op donderdag 3 juni 2021 16:10 schreef Dimachaerus het volgende:
Jammer dat Vechain zo scammy als fuck is, had een mooie quad samenwerking kunnen zijn.

'public blockchain' (lol)

Ze zijn meer genteresseerd in het rugpullen van hun eigen holders _O_
Sinds wanneer is VET gerugpulled?
pi_199732512
Het wordt hier alweer rustiger, goed teken. Dagjesvolk stapt na 50% stijging weer in. Genot. :)
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  donderdag 3 juni 2021 @ 18:02:20 #100
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199732682
L2 solutions om L1 tekortkomingen te fixen


(lol)
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199732684
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 17:14 schreef viceversa het volgende:

[..]

Sinds wanneer is VET gerugpulled?
Niet.

EhRT/VIMworld een NFT project van vechain wel. Dit is de exitscam brief

De zoveelste scam ICO coin van Vechain. En ondertussen maakten ze VulcanForged zwart (want concurrentie) en hebben ze een ecosysteem ban gekregen. Terwijl het toch wel een van de betere projecten in crypto is.

Nu maakt Vechain een herstart met VIMworld met weer een nieuwe coin VEED _O_

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-06-2021 18:03:19 ]
  donderdag 3 juni 2021 @ 18:06:25 #102
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199732706
VECHAINED

Oh nee CREAMED
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199733476
flamewars tussen crypto's van nog geen dollar :')
What Would Goku Do
  donderdag 3 juni 2021 @ 19:20:15 #104
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199733509
quote:
16s.gif Op donderdag 3 juni 2021 19:16 schreef viagraap het volgende:
flamewars tussen crypto's van nog geen dollar :')
Not sure if serious..
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 3 juni 2021 @ 19:20:49 #105
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_199733516
Even inbreken hier met een vraag.

Als ik een coin koop op Binance dan wordt deze verdeeld, ofwel gesplitst in meerdere orders. Idem dito als ik deze weer verkoop. Soms wel tot 8x gesplitst.

Waarom is dit? En betaal ik over elk partje een fee?
  donderdag 3 juni 2021 @ 19:22:40 #106
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199733539
twitter


Zo lekker gewoon gebleven die jongen :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199733587
quote:
1s.gif Op donderdag 3 juni 2021 19:20 schreef Mubassie het volgende:
Even inbreken hier met een vraag.

Als ik een coin koop op Binance dan wordt deze verdeeld, ofwel gesplitst in meerdere orders. Idem dito als ik deze weer verkoop. Soms wel tot 8x gesplitst.

Waarom is dit? En betaal ik over elk partje een fee?
Stel, jij staat op de markt en je wil 1000 appels verkopen. Meestal ga je niet iemand tegenkomen die in 1x al je appels koopt. Het zijn meerdere mensen die allemaal wel een appeltje lusten.

Hetzelfde geld voor het kopen. Als jij 1000 appels wilt hebben dan zul je waarschijnlijk bij meerdere kraampjes appels moeten kopen om er zoveel te kunnen bemachtigen...
pi_199733595
Als Musk asperger heeft steekt de stoornis van Buterin hem easy naar de kroon.

Nee grapje lijkt me een prima kerel. Buterin dus.
What Would Goku Do
  donderdag 3 juni 2021 @ 19:30:35 #109
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_199733643
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 19:27 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Stel, jij staat op de markt en je wil 1000 appels verkopen. Meestal ga je niet iemand tegenkomen die in 1x al je appels koopt. Het zijn meerdere mensen die allemaal wel een appeltje lusten.

Hetzelfde geld voor het kopen. Als jij 1000 appels wilt hebben dan zul je waarschijnlijk bij meerdere kraampjes appels moeten kopen om er zoveel te kunnen bemachtigen...
Oke duidelijk dankje. Klopt het dan dat ik dus ook meerdere keren een fee betaal bij zo'n gesplitste order?
pi_199733669
quote:
1s.gif Op donderdag 3 juni 2021 19:30 schreef Mubassie het volgende:

[..]

Oke duidelijk dankje. Klopt het dan dat ik dus ook meerdere keren een fee betaal bij zo'n gesplitste order?
Je betaald een percentage aan fee. De totale kosten zijn dus net zoveel of je nu 1x 1000 koopt of 1000x 1
pi_199733672
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 19:22 schreef Rossdale het volgende:
[ twitter ]

Zo lekker gewoon gebleven die jongen :D
twitter


[ Bericht 40% gewijzigd door #ANONIEM op 03-06-2021 19:32:55 ]
  donderdag 3 juni 2021 @ 19:35:24 #112
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_199733708
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 19:32 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Je betaald een percentage aan fee. De totale kosten zijn dus net zoveel of je nu 1x 1000 koopt of 1000x 1
^O^ Binnen 10 minuten weer wat wijzer. Thanks
pi_199733733
quote:
1s.gif Op donderdag 3 juni 2021 19:20 schreef Mubassie het volgende:
Even inbreken hier met een vraag.

Als ik een coin koop op Binance dan wordt deze verdeeld, ofwel gesplitst in meerdere orders. Idem dito als ik deze weer verkoop. Soms wel tot 8x gesplitst.

Waarom is dit? En betaal ik over elk partje een fee?
Soms zal je order ook in n keer gevuld worden, maar zoals een user al zei: voor elke order moet er een buyer of seller zijn. Als die er niet is, dan gaat het in delen.

Volgens mij kan je op sommige exchanges er wel voor kiezen dat hij alleen koopt of verkoopt als de trade in n keer gaat. Maar dan heb je wel kans dat ie niet gebeurt.

In deze context is het gunstiger om op een grote exchange zoals Binance te zitten omdat het trading volume hoger is.
  donderdag 3 juni 2021 @ 19:42:18 #114
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199733805
Kom op nou, bulltrap beartrap, waar zitten we godverdomme!?
  donderdag 3 juni 2021 @ 19:43:56 #115
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_199733824
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 19:32 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Je betaald een percentage aan fee. De totale kosten zijn dus net zoveel of je nu 1x 1000 koopt of 1000x 1
^O^ Binnen 10 minuten weer wat wijzer. Thanks
quote:
1s.gif Op donderdag 3 juni 2021 19:37 schreef viceversa het volgende:

[..]

Soms zal je order ook in n keer gevuld worden, maar zoals een user al zei: voor elke order moet er een buyer of seller zijn. Als die er niet is, dan gaat het in delen.

Volgens mij kan je op sommige exchanges er wel voor kiezen dat hij alleen koopt of verkoopt als de trade in n keer gaat. Maar dan heb je wel kans dat ie niet gebeurt.

In deze context is het gunstiger om op een grote exchange zoals Binance te zitten omdat het trading volume hoger is.
Oke,
Dus als ik het goed begrijp is er ook een kans dat je je coins niet kunt verkopen?
pi_199733849
quote:
1s.gif Op donderdag 3 juni 2021 19:32 schreef Gehrman het volgende:

[..]

[ twitter ]
God
pi_199734422
Dogecoin gaat in ieder geval lekker sinds het op coinbase staat :D
pi_199734861
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 19:42 schreef Apekoek het volgende:
Kom op nou, bulltrap beartrap, waar zitten we godverdomme!?
Dat weet jij toch??
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  donderdag 3 juni 2021 @ 21:10:32 #119
131603 Afwazig
Serious business
pi_199735037
Boeiend. In it for the tech yo.
  Moderator donderdag 3 juni 2021 @ 21:19:06 #120
18653 crew  D.
pi_199735236
quote:
1s.gif Op donderdag 3 juni 2021 19:43 schreef Mubassie het volgende:

[..]

Oke,
Dus als ik het goed begrijp is er ook een kans dat je je coins niet kunt verkopen?
Enkel als jouw vraagprijs te hoog is :Y
  donderdag 3 juni 2021 @ 21:41:45 #121
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_199735807
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 21:19 schreef D. het volgende:

[..]

Enkel als jouw vraagprijs te hoog is :Y
Maar dan stel je een limit toch? Tegen de marktprijs verkopen kan altijd?

Of zeg ik nu iets doms.
  donderdag 3 juni 2021 @ 21:46:11 #122
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199735891
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 17:44 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Het wordt hier alweer rustiger, goed teken. Dagjesvolk stapt na 50% stijging weer in. Genot. :)
|:)
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  Moderator donderdag 3 juni 2021 @ 21:54:38 #123
18653 crew  D.
pi_199736030
quote:
1s.gif Op donderdag 3 juni 2021 21:41 schreef Mubassie het volgende:

[..]

Maar dan stel je een limit toch? Tegen de marktprijs verkopen kan altijd?

Tegen marktprijs verkopen kan in principe altijd.

Tenzij je met een obscuur muntje op een vage exchange zit met zo'n laag volume dat niemand ze daar koopt.
Dan kan het zijn dat jouw order voor bijv. $1,25 niet gevuld wordt, terwijl ie op en andere exchange voor $1,35 wel van de hand gaat
quote:
Of zeg ik nu iets doms.
Nee hoor
  donderdag 3 juni 2021 @ 22:04:20 #124
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_199736191
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 21:54 schreef D. het volgende:

[..]

Tegen marktprijs verkopen kan in principe altijd.

Tenzij je met een obscuur muntje op een vage exchange zit met zo'n laag volume dat niemand ze daar koopt.
Dan kan het zijn dat jouw order voor bijv. $1,25 niet gevuld wordt, terwijl ie op en andere exchange voor $1,35 wel van de hand gaat
[..]

Nee hoor
Helder! Bedankt
pi_199736732
Boef met ze shitcoin op npo2 :')
pi_199736855
Niet dat ik al 'rijk' geworden ben met crypto, maar ik heb zo'n Binance card besteld en inmiddels ontvangen en jeetjemineetje wat geweldig werkt dat! 50 (-1,30) erop gezet, 17,54 besteed en mijn balans staat op... 37,05 :D
pi_199737387
quote:
1s.gif Op donderdag 3 juni 2021 19:32 schreef Gehrman het volgende:

[..]

[ twitter ]
Bazennek
pi_199738401
Veel groene koersen. :o

Europa doet eindelijk weer lekker mee, normaal zag je altijd een dip tussen de tijdzones in Amerika en Oost-Azi. Koreanen en Japanners moesten een tijdje de sells uit Europese tijdzones fixen _O-

[ Bericht 3% gewijzigd door Erasmus op 04-06-2021 01:43:22 ]
  vrijdag 4 juni 2021 @ 03:30:59 #130
374936 RensAjacied
VI Hooligans
pi_199738475
Clowntje Elon Musk heeft weer getweet hoor.
AFCA!
pi_199738518
Btc zat op 39.2k, Elon tweet "Bitcoin" met een gifje en een gebroken hart. Btc kachelt binnen minuten in elkaar naar 37.3k.

Fascinerend.
pi_199738521
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 01:42 schreef Erasmus het volgende:
Veel groene koersen. :o

Europa doet eindelijk weer lekker mee, normaal zag je altijd een dip tussen de tijdzones in Amerika en Oost-Azi. Koreanen en Japanners moesten een tijdje de sells uit Europese tijdzones fixen _O-
pi_199738527
twitter


Hihihi, Cum jongens. Ook een cryptocurrency trouwens, cumrocket.

Dit is dan een van de rijkste personen ter wereld. Wat een clown _O-
  vrijdag 4 juni 2021 @ 07:23:23 #134
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199738681
Lol geen zak vol cummies hebben :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199738694
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 22:30 schreef n__n het volgende:
Niet dat ik al 'rijk' geworden ben met crypto, maar ik heb zo'n Binance card besteld en inmiddels ontvangen en jeetjemineetje wat geweldig werkt dat! 50 (-1,30) erop gezet, 17,54 besteed en mijn balans staat op... 37,05 :D
Hmm, ook maar eens bestellen dan.
pi_199738823
What happened?
pi_199738828
Lijkt wel of de weekenddips weer terugkomen
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199738866
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 07:58 schreef PicoMMP het volgende:
What happened?
Elon heeft vannacht weer een toeter gerookt en is daarna op Twitter gegaan.
pi_199738868
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 07:59 schreef recursief het volgende:
Lijkt wel of de weekenddips weer terugkomen
Terwijl de Bitcoin conventie vandaag begint
pi_199738870
#Elongate :+

Dat hij met wat tweets zoveel invloed heeft op het sentiment en dus panic sells. Het is apart.
mag het weten
pi_199738875
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 08:08 schreef Joosie200 het volgende:
#Elongate :+

Dat hij met wat tweets zoveel invloed heeft op het sentiment en dus panic sells. Het is apart.
Teveel "amateurs" zeggen ze op de crypto nieuwssites. Nja amateurs wil ik het niet noemen, denk teveel mensen die in paniek raken, die er teveel geld in hebben zitten. En daar hebben de mensen met diamondhand last van, nja voor nu dan. We zien achter een langere tijd wel.

Stond verdomme net in de plus. _O-
pi_199738876
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 08:08 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Elon heeft vannacht weer een toeter gerookt en is daarna op Twitter gegaan.
#stopelon
pi_199738903
Ik zie weer een hoop driehoek tekenaars voorbij komen. Is het serieus ooit aangetoond dat het ergens op slaat wat de doen?


Ik geloof wat dat betreft echt nergens in. Ook niet in bear traps en dat soort dingen.
pi_199738918
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 08:14 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Ik zie weer een hoop driehoek tekenaars voorbij komen. Is het serieus ooit aangetoond dat het ergens op slaat wat de doen?


Ik geloof wat dat betreft echt nergens in. Ook niet in bear traps en dat soort dingen.
Ik hoor steeds over een supportlijn. Bij Bitcoin stijgt die lijn de laatste week. Geen idee wat dat inhoudt _O-
pi_199738963
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 08:14 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Ik zie weer een hoop driehoek tekenaars voorbij komen. Is het serieus ooit aangetoond dat het ergens op slaat wat de doen?

Ik geloof wat dat betreft echt nergens in. Ook niet in bear traps en dat soort dingen.
Als je terug gaat kijken naar die onderzoeken van de laatste jaren, die driehoekjes, de zogenaamde bull en bear markets kun je maar n conclusie trekken. Werkelijk iedereen roept maar wat en als 1000 man wat roepen zal er altijd wel ene tussen zitten die het dichtstbij de werkelijkheid zat.

Ik geloof er ook niet zo in, paar goed nieuws berichten en wat meer vertrouwen en we stijgen gewoon weer. Slecht nieuws of Elon tweets en we zakken.

Wat ik wel weet is dat ik over de lange termijn vertrouwen heb in Crypto, dus ik ga me niet druk maken over die dips nu. Hopelijk zakt Matic weer lekker zodat ik er meer kan inkopen.
pi_199739001
Echt gisteravond nog gedacht dat er vandaag wel weer een dikke vrijdag dump zou plaats vinden.

Misschien moet ik ook TA grafiekjes gaan twitteren en geld uit de zakken gaan kloppen in een private telegram groepje.
٩๏̯͡๏)۶
pi_199739035
Net pas ff die tweets van Elon bekeken, niet te geloven die invloed _O-

Dit gaat nog wel een keer tegen hem keren als de Tesla aandelen nog eens flink crashen, hij is al goed op weg.
٩๏̯͡๏)۶
  vrijdag 4 juni 2021 @ 08:35:04 #148
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_199739038
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 08:29 schreef Ronald het volgende:
Echt gisteravond nog gedacht dat er vandaag wel weer een dikke vrijdag dump zou plaats vinden.

Misschien moet ik ook TA grafiekjes gaan twitteren en geld uit de zakken gaan kloppen in een private telegram groepje.
Elk weekend kan er wel een dump zijn.
Heb mijn alts getetherd en koop ze zondag weer goedkoop in.

Zeker nu na het getroll van Musk en TA van BTC.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  vrijdag 4 juni 2021 @ 08:40:54 #149
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199739089
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 08:08 schreef Joosie200 het volgende:
#Elongate :+

Dat hij met wat tweets zoveel invloed heeft op het sentiment en dus panic sells. Het is apart.
Dat is gewoon bot trading, markt reageert echt direct. Er staan bots ingesteld om te sellen bij Elon tweets. Paar dagen terug was er ook ineens een rode kaars exact op het moment dat Elon gewoon iets over Tesla tweette.

Dip werd daarna ook direct weer opgekocht. Dit heeft weinig met panic selling te maken. Wel bots die proberen stop losses te triggeren
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199739131
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 08:10 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]
Stond verdomme net in de plus. _O-
Ik heb mijn winst vannacht gepakt en had daarna een rebuy gezet voor eth op de huidige koers. :7

Maarja denk dat dit pas het begin is. Voor een traditioneel dumpweekend. Geholpen door alle s/l die worden getriggerd en margin called.
mag het weten
pi_199739155
Maar als Jack Dorsey even wat positiefs zegt over bitcoin op de Miami Convention kan het zomaar ineens weer flink stijgen.

#hopium
pi_199739279
Erg jammer dat de altijd irritante Elon Musk weer iets getweet heeft over Bitcoin.
Ik hoop dat Elon beide handen breekt zodat hij lang niet kan twitteren en dat het lelijke Tesla snel failliet gaat.
pi_199739334
quote:
3s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 08:40 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat is gewoon bot trading, markt reageert echt direct. Er staan bots ingesteld om te sellen bij Elon tweets. Paar dagen terug was er ook ineens een rode kaars exact op het moment dat Elon gewoon iets over Tesla tweette.

Dip werd daarna ook direct weer opgekocht. Dit heeft weinig met panic selling te maken. Wel bots die proberen stop losses te triggeren
Lijkt mij ook, het is letterlijk direct na een tweet dat er grote hoeveelheden BTC worden gedumpt. Dat red je niet met alleen wat panic sellers die daadwerkelijk die tweets lezen volgens mij.
٩๏̯͡๏)۶
pi_199739348
Als we na het weekend weer in de dikke plus staan ga ik alles theteren en gewoon wachten op een nieuwe dump
pi_199739398
En dan full FOMO als alles wel stijgt _O-
pi_199739477
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 09:15 schreef PicoMMP het volgende:
Als we na het weekend weer in de dikke plus staan ga ik alles theteren en gewoon wachten op een nieuwe dump
Maar als die debiel Elon echt van Bitcoin af is zie ik dat niet zo snel gebeuren.
blablablabla
pi_199739544
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 09:29 schreef Elan het volgende:

[..]

Maar als die debiel Elon echt van Bitcoin af is zie ik dat niet zo snel gebeuren.
#RIPcrypto?
pi_199739629
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 09:35 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

#RIPcrypto?
Nadat ze zich op Wallstreet de laatste weken voor honderden miljoenen hebben ingekocht zie ik dat niet zo snel gebeuren.
pi_199739639
Genieten met Elon.

Hopelijk heeft ie verkocht, dan kunnen we na deze publicatie van z'n Q2 cijfers verder waar we mee bezig waren
pi_199739681
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 09:35 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

#RIPcrypto?
Dat sowieso niet.
Maar zal wel een aardige dip opleveren als hij echt stopt met bitcoin als je ziet wat eerdere meer vage tweetjes opleverden.


Aan de andere kant zou het genot zijn. Eindelijk van die gek af met z'n marktontwrichtende bipolaire kutgezeik. Daar wil ik best tijdelijk 30% voor inleveren.
blablablabla
  vrijdag 4 juni 2021 @ 09:55:25 #161
356649 MyTiredFeet
Onsamenhangend
pi_199739788
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juni 2021 11:43 schreef Nattekat het volgende:
Vanavond -50% :(
Eikel. :(
Op woensdag 27 december 2012 schreef robdriessen het volgende:
Als Leo Blokhuis ooit onder een auto terecht komt en gaat hemelen, wil ik MyTiredFeet als nieuwe nationale muziekprofessor.
pi_199739829
Laat maar flink dippen 😍
pi_199740266
https://poocoin.app/token(...)e671007900f558c49e35

Ondertussen fuckelon naar de maan.
pi_199740306
quote:
10s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 10:29 schreef FL_Freak het volgende:
https://poocoin.app/token(...)e671007900f558c49e35

Ondertussen fuckelon naar de maat
Zo zou de hele markt moeten reageren na een fud tweet van hem.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
  vrijdag 4 juni 2021 @ 10:55:34 #165
366734 dimmak
bitcoin
pi_199740596
quote:
10s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 10:29 schreef FL_Freak het volgende:
https://poocoin.app/token(...)e671007900f558c49e35

Ondertussen fuckelon naar de maan.
:D
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199740723
quote:
10s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 10:29 schreef FL_Freak het volgende:
https://poocoin.app/token(...)e671007900f558c49e35

Ondertussen fuckelon naar de maan.
Sylvie Meis heeft nog meer volume.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199740925
Ben wel eens benieuwd hoeveel minder van die Tesla's hij verkoopt door dat gekloot elke keer.
blablablabla
pi_199740981
quote:
10s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 10:29 schreef FL_Freak het volgende:
https://poocoin.app/token(...)e671007900f558c49e35

Ondertussen fuckelon naar de maan.
lol...

Wordt tijd dat wij FOK!kers eens een coin maken samen, lopen we allemaal binnen. :P
pi_199741019
https://www.nasdaq.com/market-activity/stocks/tsla

De koers van Mr Asperger (Tesla/Elon Musk) stort net zo hard in als de bitcoin koers.
pi_199741152
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 11:25 schreef Anton91 het volgende:
https://www.nasdaq.com/market-activity/stocks/tsla

De koers van Mr Asperger (Tesla/Elon Musk) stort net zo hard in als de bitcoin koers.
Erg mooi.
pi_199741268
De koersen krabbelen al weer op, de impact van Elon's tweets neemt af. Het is nog geen -30/40% bloedbad geworden.
٩๏̯͡๏)۶
  Redactie Frontpage vrijdag 4 juni 2021 @ 11:41:52 #172
4530 crew  Crazy Harry
pi_199741295
quote:
3s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 08:40 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat is gewoon bot trading, markt reageert echt direct. Er staan bots ingesteld om te sellen bij Elon tweets. Paar dagen terug was er ook ineens een rode kaars exact op het moment dat Elon gewoon iets over Tesla tweette.

Dip werd daarna ook direct weer opgekocht. Dit heeft weinig met panic selling te maken. Wel bots die proberen stop losses te triggeren
Als ik naar de grafiek kijk zie ik het toch echt dalen voordat die tweet geplaatst werd. Of kijk ik nou zo scheel?
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_199741300
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 11:40 schreef Ronald het volgende:
De koersen krabbelen al weer op, de impact van Elon's tweets neemt af. Het is nog geen -30/40% bloedbad geworden.
Van mij mag het idd eens een tijdje groen blijven, mijn bags genoeg gevuld. Net ook maar even wat Matic gekocht. Maar de Amerikanen worden ook nog zo eens wakker, zal wel weer lekker dippen dan.
pi_199741441
Ik moet bekennen dat ik me een beetje vies voel want ik had gisteravond (rond half 11-11?) een short x10 gedaan op BTC op $38.9k. Ding steeg daarna nog een beetje door naar 39.2-3k voor ik ging slapen maar ik werd ineens midden in de nacht wakker, keek op Reddit en zag als eerste comment: 'FUCK ELON', dus toch maar even snel de Binance app geopend en die short kunnen closen op 37.7k (ok, als ik door had geslapen had het ook op 36.5 of zo gekund maar whatever, ik ben geen goede trader dus winst is winst)

Dus toch bedankt, een soort van, Elon!
pi_199741476
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 11:25 schreef Anton91 het volgende:
https://www.nasdaq.com/market-activity/stocks/tsla

De koers van Mr Asperger (Tesla/Elon Musk) stort net zo hard in als de bitcoin koers.
Tesla is ook gewoon een keiharde bubbel natuurlijk, is allemaal niet zo speciaal vergeleken met concurrenten. Allemaal hype, net als de mens Elon zelf.

Hierop aanhakend, welke broker gebruiken jullie voor reguliere stonks? Ben vooral genteresseerd in de Chinese markt
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 4 juni 2021 @ 12:05:35 #176
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199741538
quote:
12s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 09:55 schreef MyTiredFeet het volgende:

[..]

Eikel. :(
Dat kan lager :(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 4 juni 2021 @ 12:09:06 #177
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199741559
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 12:00 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Tesla is ook gewoon een keiharde bubbel natuurlijk, is allemaal niet zo speciaal vergeleken met concurrenten. Allemaal hype, net als de mens Elon zelf.

Hierop aanhakend, welke broker gebruiken jullie voor reguliere stonks? Ben vooral genteresseerd in de Chinese markt
Voorlopig qua efficintie van de aandrijflijn lopen ze mijlenver voor op de rest. Kwalitatief zitten de laatste generatie Tesla's ook een stuk beter in elkaar dan de exemplaren van 5 jaar geleden.

De reguliere autofabrikanten hebben nog wel even nodig om ze in te halen. Als dat al gaat gebeuren.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 4 juni 2021 @ 12:10:49 #178
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199741571
Kut, ik had die link moeten bookmarken van het grafiekje.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 4 juni 2021 @ 12:11:43 #179
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199741575
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 11:41 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Als ik naar de grafiek kijk zie ik het toch echt dalen voordat die tweet geplaatst werd. Of kijk ik nou zo scheel?
Ik denk het :D



Dump is direct na zijn tweet
Please sir. When moon? When Mustang?
  Redactie Frontpage vrijdag 4 juni 2021 @ 12:14:27 #180
4530 crew  Crazy Harry
pi_199741601
quote:
3s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 12:11 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik denk het :D

[ afbeelding ]

Dump is direct na zijn tweet
Puntje staat toch echt op een plek waar het al begonnen is. Er is een scherpe lijn naar beneden, dan de tweet, en dan gaat diezelfde lijn verder.
Dus ik ben er niet van overtuigd dat het door Musk komt. Niet dat het me wat uitmaakt, maar ik denk dat zijn invloed overdreven wordt en het op deze manier een selffulfilling prophecy wordt.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 4 juni 2021 @ 12:16:19 #181
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199741615
Buy voor MINA in het kader van een gecrashte Bitcoin nogmaals iets verhoogd 14.gif
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 4 juni 2021 @ 12:56:31 #182
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_199741994
We hebben tenminste de reacties nog.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_199742006
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 12:56 schreef Mani89 het volgende:
We hebben tenminste de reacties nog.

[ afbeelding ]
wow :')
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199742037
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 12:56 schreef Mani89 het volgende:
We hebben tenminste de reacties nog.

[ afbeelding ]
Tokkies gonna tokkie.
pi_199742054
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 12:56 schreef Mani89 het volgende:
We hebben tenminste de reacties nog.

[ afbeelding ]
hahaha

twitter, het afvoerputje van het internet
  vrijdag 4 juni 2021 @ 13:02:49 #186
131603 Afwazig
Serious business
pi_199742074
quote:
6s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 13:01 schreef Oriente het volgende:

[..]

hahaha

twitter, het afvoerputje van het internet
Die titel heeft 4chan al.
pi_199742075
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 12:14 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Puntje staat toch echt op een plek waar het al begonnen is. Er is een scherpe lijn naar beneden, dan de tweet, en dan gaat diezelfde lijn verder.
Dus ik ben er niet van overtuigd dat het door Musk komt. Niet dat het me wat uitmaakt, maar ik denk dat zijn invloed overdreven wordt en het op deze manier een selffulfilling prophecy wordt.
Hij heeft in iedergeval een te gote invloed op de markt. Bizar wel dat zijn geliefde coin nog meer inklapt.
Ark en Blackrock hebben zeer veel invloed op Tesla. En het is natuurlijk maar mijn mening, maar ik heb het vermoeden dat Musk gebruikt wordt door beide partijen. Ark om coinbase te helpen door Dogecoin en Blackrock door de prijs van Bitcoin zo laag moglijk te houden om zelf goedkoop in te kopen.

Als je ziet dat JPMorgan bitcoin omarmt om het een dag later af te kraken merk je dat alles te doen is dat grote instituties goedkoop bitcoin kunnen inslaan.
En die steeds terugkerende China fud, tja als je daar nog intrapt dan kun je beter stoppen met het investeren in crypto.
https://www.theblockcrypt(...)bitcoin-freedom-risk
Uiteraard hebben ze in China niet graag dat Jan met de Pet eorme risico's neemt. Maar dan gaat het om dubieuze munten maar niet over bitcoin.

Iedereen die voor de lange termijn gaat hoeft zich nergens zorgen om te maken.
pi_199742082
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 12:56 schreef Mani89 het volgende:
We hebben tenminste de reacties nog.

[ afbeelding ]
Burak _O_
pi_199742100
https://www.ad.nl/nieuws/(...)en-scholen~acd387e8/

VIDEOThierry Baudet zinspeelt op een eigen Forum-cryptomunt, als onderdeel van het ‘Forumland’ dat hij als een soort zuil wil vormgeven. Dat idee, dat al lang geleden postvatte, wordt steeds concreter.

Gek 😂
pi_199742109
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 13:02 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Die titel heeft 4chan al.
Gedeelde 1e plaats dan :7
pi_199742274
twitter


Ed sloopt Elon helemaal de moeder.
pi_199742328
Die Ed is echt de belichaming van het antwoord op de vraag 'Wat als zo iemand als Musk of Buterin uit Nederland zou komen?'. Middle of the road niemand aanstoot maken maar wel je moeder verkopen als het je geld op zou leveren, en door het leven gaan als een saaie B-versie van anderen die hetzelfde maar dan beter/spannender doen.
What Would Goku Do
  vrijdag 4 juni 2021 @ 13:32:16 #193
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199742340
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 12:14 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Puntje staat toch echt op een plek waar het al begonnen is. Er is een scherpe lijn naar beneden, dan de tweet, en dan gaat diezelfde lijn verder.
Dus ik ben er niet van overtuigd dat het door Musk komt. Niet dat het me wat uitmaakt, maar ik denk dat zijn invloed overdreven wordt en het op deze manier een selffulfilling prophecy wordt.
Ja goh, die punt staat rond het punt van de tweet, het punt ervoor is 10 min eerder. Dus is limitatie van coingecko. Pak anders de 1m chart erbij op tradingview als je het echt wil weten. Is geen toeval, is exact die tweet
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199742359
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 13:31 schreef viagraap het volgende:
Die Ed is echt de belichaming van het antwoord op de vraag 'Wat als zo iemand als Musk of Buterin uit Nederland zou komen?'. Middle of the road niemand aanstoot maken maar wel je moeder verkopen als het je geld op zou leveren, en door het leven gaan als een saaie B-versie van anderen die hetzelfde maar dan beter/spannender doen.
Denkend aan Sywert, zie ik koopman-dominees door oneindig laagland lopen
What Would Goku Do
  vrijdag 4 juni 2021 @ 13:37:42 #195
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199742382
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 13:02 schreef Cherni het volgende:

[..]

Hij heeft in iedergeval een te gote invloed op de markt. Bizar wel dat zijn geliefde coin nog meer inklapt.
Ark en Blackrock hebben zeer veel invloed op Tesla. En het is natuurlijk maar mijn mening, maar ik heb het vermoeden dat Musk gebruikt wordt door beide partijen. Ark om coinbase te helpen door Dogecoin en Blackrock door de prijs van Bitcoin zo laag moglijk te houden om zelf goedkoop in te kopen.

Als je ziet dat JPMorgan bitcoin omarmt om het een dag later af te kraken merk je dat alles te doen is dat grote instituties goedkoop bitcoin kunnen inslaan.
En die steeds terugkerende China fud, tja als je daar nog intrapt dan kun je beter stoppen met het investeren in crypto.
https://www.theblockcrypt(...)bitcoin-freedom-risk
Uiteraard hebben ze in China niet graag dat Jan met de Pet eorme risico's neemt. Maar dan gaat het om dubieuze munten maar niet over bitcoin.

Iedereen die voor de lange termijn gaat hoeft zich nergens zorgen om te maken.
China houdt niet zo van cryptocurrency, maar ze zijn juist enorm pro blockchain.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199742404
die tesla plaid is niet verkeerd eigenlijk

quote:
Tesla Model S sneller dan Bugatti

Daar zette hij een tijd neer van 9,257! Waar Dominic Toretto en Brian O’Connor een 10-second car maken, is de Tesla ng sneller en een heuse 9-second car. De eindsnelheid van Jay Leno was 252 km/u. Even voor de context, een Porsche 918 Spyder heeft 9,7 seconden. Een 1.500 pk sterke Bugatti Veyron Sport doet het in 9,4 seconden.
150k maar
pi_199742661
Alles verkocht laat die bear market maar beginnen, voor zover die niet al begonnen was.
blablablabla
  vrijdag 4 juni 2021 @ 14:09:25 #198
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199742693
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 12:14 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Puntje staat toch echt op een plek waar het al begonnen is. Er is een scherpe lijn naar beneden, dan de tweet, en dan gaat diezelfde lijn verder.
Dus ik ben er niet van overtuigd dat het door Musk komt. Niet dat het me wat uitmaakt, maar ik denk dat zijn invloed overdreven wordt en het op deze manier een selffulfilling prophecy wordt.
Of hij heeft zijn vrienden al van te voren gewaarschuwd.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199743188
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 12:14 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Puntje staat toch echt op een plek waar het al begonnen is. Er is een scherpe lijn naar beneden, dan de tweet, en dan gaat diezelfde lijn verder.
Dus ik ben er niet van overtuigd dat het door Musk komt. Niet dat het me wat uitmaakt, maar ik denk dat zijn invloed overdreven wordt en het op deze manier een selffulfilling prophecy wordt.
Ehm, Musk zelf en z'n vriendjes die hij informeert over z'n tweet voordat ie hem plaatst :7
pi_199743189
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 13:02 schreef Cherni het volgende:

[..]

Hij heeft in iedergeval een te gote invloed op de markt. Bizar wel dat zijn geliefde coin nog meer inklapt.
Ark en Blackrock hebben zeer veel invloed op Tesla. En het is natuurlijk maar mijn mening, maar ik heb het vermoeden dat Musk gebruikt wordt door beide partijen. Ark om coinbase te helpen door Dogecoin en Blackrock door de prijs van Bitcoin zo laag moglijk te houden om zelf goedkoop in te kopen.

Als je ziet dat JPMorgan bitcoin omarmt om het een dag later af te kraken merk je dat alles te doen is dat grote instituties goedkoop bitcoin kunnen inslaan.
En die steeds terugkerende China fud, tja als je daar nog intrapt dan kun je beter stoppen met het investeren in crypto.
https://www.theblockcrypt(...)bitcoin-freedom-risk
Uiteraard hebben ze in China niet graag dat Jan met de Pet eorme risico's neemt. Maar dan gaat het om dubieuze munten maar niet over bitcoin.

Iedereen die voor de lange termijn gaat hoeft zich nergens zorgen om te maken.
Heeft de CCP niet liever dat mensen enkel en alleen nog het door hunzelf ontwikkeled geldystseem gebruiken zodat ze alles kunnen monitoren?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  vrijdag 4 juni 2021 @ 14:52:32 #201
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199743213
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 14:05 schreef Elan het volgende:
Alles verkocht laat die bear market maar beginnen, voor zover die niet al begonnen was.
HFSP
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199743471
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 14:52 schreef fathank het volgende:

[..]

HFSP
Grapje maat.
Musk kan m'n rug op
blablablabla
pi_199743528
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 14:52 schreef fathank het volgende:

[..]

HFSP
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 15:13 schreef Elan het volgende:

[..]

Grapje maat.
Musk kan m'n rug op
  Redactie Frontpage vrijdag 4 juni 2021 @ 15:18:50 #204
4530 crew  Crazy Harry
pi_199743548
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 13:05 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
https://www.ad.nl/nieuws/(...)en-scholen~acd387e8/

VIDEOThierry Baudet zinspeelt op een eigen Forum-cryptomunt, als onderdeel van het ‘Forumland’ dat hij als een soort zuil wil vormgeven. Dat idee, dat al lang geleden postvatte, wordt steeds concreter.

Gek 😂
Zeg, ik doe die moeite niet voor niets he |:)
Het leek een sekte, nu is het zeker een sekte

;)
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  Redactie Frontpage vrijdag 4 juni 2021 @ 15:19:47 #205
4530 crew  Crazy Harry
pi_199743563
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 14:09 schreef LXIV het volgende:

[..]

Of hij heeft zijn vrienden al van te voren gewaarschuwd.
Dat kan natuurlijk ook
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_199743595
Livestream van de Bitcoin conferentie:
Voor de genteresseerden dan, mits niet al gepost.
pi_199743638
  Redactie Frontpage vrijdag 4 juni 2021 @ 15:41:41 #208
4530 crew  Crazy Harry
pi_199743860
quote:
3s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 13:32 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ja goh, die punt staat rond het punt van de tweet, het punt ervoor is 10 min eerder. Dus is limitatie van coingecko. Pak anders de 1m chart erbij op tradingview als je het echt wil weten. Is geen toeval, is exact die tweet
Om 2.00 begint er een daling van $39246
De minuut waarin Musk tweet opent op $38583
Dus er is al ruim een 1,5% daling in een uur voordat Musk's tweet komt (waarvan het overgrote deel in de eerste 7 minuten van dat uur)
In de eerstvolgende 2 minuten is er een stijging...
Dan volgt er nog eens een daling van 2,3% in 9 minuten

Als je het mij vraagt heeft hij alleen maar iets versterkt dat er al was, of wat LXIV heeft gezegd, dat hij eerst z'n vriendjes laat verkopen.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_199743928
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 15:41 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Om 2.00 begint er een daling van $39246
De minuut waarin Musk tweet opent op $38583
Dus er is al ruim een 1,5% daling in een uur voordat Musk's tweet komt (waarvan het overgrote deel in de eerste 7 minuten van dat uur)
In de eerstvolgende 2 minuten is er een stijging...
Dan volgt er nog eens een daling van 2,3% in 9 minuten

Als je het mij vraagt heeft hij alleen maar iets versterkt dat er al was, of wat LXIV heeft gezegd, dat hij eerst z'n vriendjes laat verkopen.
Ik had geen appje van hem vannacht.
  Redactie Frontpage vrijdag 4 juni 2021 @ 15:50:17 #210
4530 crew  Crazy Harry
pi_199743954
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 15:48 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Ik had geen appje van hem vannacht.
Dan is het dat dus zeker niet geweest :+
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_199743958
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 15:50 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Dan is het dat dus zeker niet geweest :+
Ik vraag mij meer af wat @Nattekat vannacht om 02:00 heeft gedaan.
pi_199743964
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 15:18 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Zeg, ik doe die moeite niet voor niets he |:)
Het leek een sekte, nu is het zeker een sekte

;)
Haha erg hoor. Deze reactie van Jaeger is denk ik wel waar:

‘Dit is allemaal een rookgordijn voor waar het echt om gaat: hij wil een FvD cryptocurrency uitbrengen. Oftewel snel cashen en dan hoeft hij zich nooit meer druk te maken over geld en kan hij zich bezig houden met matige boeken en lezingen.’

De vraag is: wie van hier gaat dat kopen? 😜
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 4 juni 2021 @ 15:52:17 #213
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199743973
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 15:50 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Ik vraag mij meer af wat @:Nattekat vannacht om 02:00 heeft gedaan.
Slapen
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199743976
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 15:51 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Haha erg hoor. Deze reactie van Jaeger is denk ik wel waar:

‘Dit is allemaal een rookgordijn voor waar het echt om gaat: hij wil een FvD cryptocurrency uitbrengen. Oftewel snel cashen en dan hoeft hij zich nooit meer druk te maken over geld en kan hij zich bezig houden met matige boeken en lezingen.’

De vraag is: wie van hier gaat dat kopen? 😜
Dan breng ik meteen een token genaamd "Anti FVD" uit, al die woke mensen kopen en ik loop binnen.

Maar ik zie wel die tienduizenden aanhangers van hem al hun spaargeld erin steken, die doen alsof die man jezus is. :')
  vrijdag 4 juni 2021 @ 16:01:16 #215
366734 dimmak
bitcoin
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 4 juni 2021 @ 16:03:03 #216
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199744086
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199744155
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 15:51 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Haha erg hoor. Deze reactie van Jaeger is denk ik wel waar:

‘Dit is allemaal een rookgordijn voor waar het echt om gaat: hij wil een FvD cryptocurrency uitbrengen. Oftewel snel cashen en dan hoeft hij zich nooit meer druk te maken over geld en kan hij zich bezig houden met matige boeken en lezingen.’

De vraag is: wie van hier gaat dat kopen? 😜
Ik ga daar een jaarsalaris insteken denk ik. Komt ook een FvD provincie. _O_
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Redactie Frontpage vrijdag 4 juni 2021 @ 16:16:31 #218
4530 crew  Crazy Harry
pi_199744205
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 15:51 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Haha erg hoor. Deze reactie van Jaeger is denk ik wel waar:

‘Dit is allemaal een rookgordijn voor waar het echt om gaat: hij wil een FvD cryptocurrency uitbrengen. Oftewel snel cashen en dan hoeft hij zich nooit meer druk te maken over geld en kan hij zich bezig houden met matige boeken en lezingen.’

De vraag is: wie van hier gaat dat kopen? 😜
ja, ik vond dat ook wel een goeie.
Maar goed, het zal geen verrassing zijn dat ik die niet zal kopen :o

Shorten is wel een idee natuurlijk...
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_199744385
twitter



Veel belangstelling voor de Bitcoin conferentie in Miami.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_199744480
https://www.nu.nl/tech/61(...)et-cryptomunten.html

quote:
De 39-jarige hoofdverdachte uit Deventer zou zijn eigen cryptovaluta (coins) hebben gemaakt. Het gaat om de munten ERSO, MALC en TulipMania. Die heeft hij onder andere op Twitter gepromoot, waardoor de prijs van de munten steeg, om vervolgens in korte tijd zo veel coins te verkopen dat deze waardeloos werden.
Nog users hier die deze coins geshilled hebben? Of users die bagholders zijn van deze coins?
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  vrijdag 4 juni 2021 @ 17:10:14 #221
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_199744728
Tulipmania ook :')
pi_199744785
quote:
5s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 16:41 schreef Ronald-Koeman het volgende:
https://www.nu.nl/tech/61(...)et-cryptomunten.html
[..]

Nog users hier die deze coins geshilled hebben? Of users die bagholders zijn van deze coins?
Ja was all in
  vrijdag 4 juni 2021 @ 17:37:19 #223
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199744990
quote:
16s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 16:11 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Ik ga daar een jaarsalaris insteken denk ik. Komt ook een FvD provincie. _O_
Lekker man koepel eroverheen en de gasvelden open gooien.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 4 juni 2021 @ 17:42:30 #224
366734 dimmak
bitcoin
pi_199745060
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 17:37 schreef fathank het volgende:

[..]

Lekker man koepel eroverheen en de gasvelden open gooien.
gvd _O-
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199745071
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 17:37 schreef fathank het volgende:

[..]

Lekker man koepel eroverheen en de gasvelden open gooien.
:+
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199745101
Zitten ze in de VS ook actief achter die rugpullers aan eigenlijk?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199745355
quote:
5s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 16:41 schreef Ronald-Koeman het volgende:
https://www.nu.nl/tech/61(...)et-cryptomunten.html
[..]

Nog users hier die deze coins geshilled hebben? Of users die bagholders zijn van deze coins?
Als je daarmee gepakt wordt doe je het ook echt verkeerd. Het hele ding met crypto is toch ook anonimiteit?
What Would Goku Do
pi_199745373
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 17:37 schreef fathank het volgende:

[..]

Lekker man koepel eroverheen en de gasvelden open gooien.
_O- _O- _O- _O- _O-

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 04-06-2021 18:11:07 ]
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 4 juni 2021 @ 18:12:51 #229
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199745395
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 18:07 schreef viagraap het volgende:

[..]

Als je daarmee gepakt wordt doe je het ook echt verkeerd. Het hele ding met crypto is toch ook anonimiteit?
Denk dat hij meer gepakt is door z'n phishing activiteiten
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_199746461
pi_199747456
Doge gekocht

To the moon _O_
pi_199747802
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 21:04 schreef PicoMMP het volgende:
Doge gekocht

To the moon _O_
Even een Elon UI genomen. :)

(kut resizen, ik kan dat niet)
pi_199747816
Wat verwachten jullie dit weekend up of down
pi_199747832
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 21:28 schreef amp25 het volgende:
Wat verwachten jullie dit weekend up of down
Nog meer crabbing.

(Dus beetje down, dan weer een beetje up, enzovoorts)
  vrijdag 4 juni 2021 @ 22:02:23 #235
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199748358
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 21:29 schreef Oriente het volgende:

[..]

Nog meer crabbing.

(Dus beetje down, dan weer een beetje up, enzovoorts)
Ik ga morgen kreeft eten en champagne zuipen, op het einde van de lockdown |:)
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199748998
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 18:07 schreef viagraap het volgende:

[..]

Het hele ding met crypto is toch ook anonimiteit?
Alleen als je OPSEC goed is. Anders niet.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  zaterdag 5 juni 2021 @ 00:37:14 #237
24313 Gremen
Eindbaas
pi_199750234
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 21:28 schreef amp25 het volgende:
Wat verwachten jullie dit weekend up of down
Ja
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
pi_199750355
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 21:28 schreef amp25 het volgende:
Wat verwachten jullie dit weekend up of down
Ik moet mijn glazen bol nog updaten naar de laatste firmware, sorry.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 05-06-2021 00:52:31 ]
pi_199750501
Elon verandert zijn twitter profielfoto in Sailor Moon met BTC en BTC dropt weer even $700 in een minuut of twee :') _O-
pi_199750503
pi_199750519
quote:
16s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 14:51 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Heeft de CCP niet liever dat mensen enkel en alleen nog het door hunzelf ontwikkeled geldystseem gebruiken zodat ze alles kunnen monitoren?
Uiteraard, maar dat staat los van de steeds terugkerende fud dat China bitcoin gaat verbieden.
pi_199751656
Allemaal groen dus zal morgen wel rood zijn
pi_199751701
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 21:28 schreef amp25 het volgende:
Wat verwachten jullie dit weekend up of down
Beetje up, beetje down, beetje zijwaarts.
pi_199751705
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 08:56 schreef amp25 het volgende:
Allemaal groen dus zal morgen wel rood zijn
Dat dacht iedereen vorige week ook.
pi_199752286
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 21:28 schreef amp25 het volgende:
Wat verwachten jullie dit weekend up of down
Na dit weekend verwacht ik met pensioen te kunnen.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator zaterdag 5 juni 2021 @ 10:34:58 #246
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199752475
Oei.

Shit hit the fan voor Musk :o

Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  zaterdag 5 juni 2021 @ 11:17:18 #247
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_199752973
twitter



Clown world.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 5 juni 2021 @ 11:31:24 #248
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199753160
Deze man :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 5 juni 2021 @ 11:34:11 #249
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199753217
En hij is nu volledig afgegleden naar het niveau McAfee (lol)
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_199753471
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 11:17 schreef Mani89 het volgende:
[ twitter ]
[ afbeelding ]

Clown world.
Dit gaat helemaal nergens meer over.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199753618
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 11:17 schreef Mani89 het volgende:
[ twitter ]
[ afbeelding ]

Clown world.
Moet toch heerlijk zijn om zo makkelijk geld te verdienen
No bitch to me
  zaterdag 5 juni 2021 @ 12:08:51 #253
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199753648
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 12:05 schreef TornadoDK het volgende:

[..]

Moet toch heerlijk zijn om zo makkelijk geld te verdienen
“Verdienen”

Wat een clown inderdaad, een geniale clown
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 juni 2021 @ 12:11:35 #254
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199753667
Wat gaat er in hemelsnaam om onder de complete idioten die hier nog aan mee doen :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 5 juni 2021 @ 12:16:49 #255
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199753729
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 12:11 schreef Nattekat het volgende:
Wat gaat er in hemelsnaam om onder de complete idioten die hier nog aan mee doen :')
Geld
pi_199753731
Zeg hoe krijg je een bericht als je spot order in is gegaan? Moet iedere keer refreshen omdat ik geen confirmation krijg.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 juni 2021 @ 12:18:06 #257
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199753740
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 12:16 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Geld
Ze geven graag geld aan Musk :?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199753821
quote:
9s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 10:34 schreef onlogisch het volgende:
Oei.

Shit hit the fan voor Musk :o

Based
pi_199754191
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 11:17 schreef Mani89 het volgende:
[ twitter ]
[ afbeelding ]

Clown world.
:{


Ik hoop dat Tesla degradeert.
pi_199754207
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 12:17 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Zeg hoe krijg je een bericht als je spot order in is gegaan? Moet iedere keer refreshen omdat ik geen confirmation krijg.
Binance app?
pi_199754232
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 11:17 schreef Mani89 het volgende:
[ twitter ]
[ afbeelding ]

Clown world.
Mensen die cummies hebben zijn wel blij.
pi_199754240
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 11:17 schreef Mani89 het volgende:
[ twitter ]
[ afbeelding ]

Clown world.
Ok Tjerrie!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199754311
Wat was die zieke drop net joh?
What Would Goku Do
pi_199754313
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 13:07 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Binance app?
Ja daar doe ik de classic trades, alleen als de order er doorheen gaat krijg ik geen melding. Zonde, want moet iedere keer refreshen bij het swing traden
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_199754444
quote:
7s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 13:20 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Ja daar doe ik de classic trades, alleen als de order er doorheen gaat krijg ik geen melding. Zonde, want moet iedere keer refreshen bij het swing traden
Linksonder zit een klop 'waarschuwingen', dan kan je een prijs kiezen en dan krijg je een notificatie als die bereikt is.
pi_199754447
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 13:33 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Linksonder zit een klop 'waarschuwingen', dan kan je een prijs kiezen en dan krijg je een notificatie als die bereikt is.
_O_
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_199754915
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 13:20 schreef viagraap het volgende:
Wat was die zieke drop net joh?
En deze naar 35.2k inmiddels.

Anyway...

China at it again.

twitter


Nu nog een tweetje van Asperger boy Elon eroverheen en we zitten zo weer op 33k straks.

Strap in.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 juni 2021 @ 14:13:40 #268
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199754933
Wat is deze crash nou weer voor onzin :')

Ben gelijk meer Ethers kwijt aan die airco die ik eigenlijk vanmorgen al had moeten kopen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator zaterdag 5 juni 2021 @ 14:13:48 #269
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199754936
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 14:11 schreef Oriente het volgende:

[..]

En deze naar 35.2k inmiddels.

Anyway...

China at it again.

[ twitter ]

Nu nog een tweetje van Asperger boy Elon eroverheen en we zitten zo weer op 33k straks.

Strap in.
Erg boos.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_199754946
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 14:13 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Erg boos.
Ik heb geen coins beste onlo, ik doe alleen futures, dus mij interesseert het weinig zolang ik een beetje goed time
pi_199756625
twitter


_O_
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199756761
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 14:13 schreef Nattekat het volgende:
Wat is deze crash nou weer voor onzin :')

Ben gelijk meer Ethers kwijt aan die airco die ik eigenlijk vanmorgen al had moeten kopen.
Ik ben voor 0,01 eth per uur beschikbaar om je met wapperende palmbladeren te verkoelen
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 juni 2021 @ 16:09:01 #273
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199756814
De prijs van de airco uit ETH gehaald nu. Even veilig stellen voor het geval dat er nog een Elon crash komt.

Ik wacht het nog even af, misschien dat ik het er gewoon weer in gooi als de koers verder zakt voor wat extra gains :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 juni 2021 @ 16:24:15 #274
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199756942


Je verwacht het niet.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199757113
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 14:11 schreef Oriente het volgende:

[..]

En deze naar 35.2k inmiddels.

Anyway...

China at it again.

[ twitter ]

Nu nog een tweetje van Asperger boy Elon eroverheen en we zitten zo weer op 33k straks.

Strap in.
* Doet portemonnee pakken.* :9~
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199757177
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 16:39 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

* Doet portemonnee pakken.* :9~
Voor nu lijkt 35.2k even de bodem te zijn, maar er is weinig nodig momenteel.

Then again, de Bitcoin conferentie in Miami is nog altijd bezig en om 16:15 (Miami tijd, dus 22:15 hier) spreekt ene Jack Mallers en het schijnt dat hij een grote aankondiging in petto heeft.

twitter


Ik ben toch stiekem een beetje benieuwd. Stel dat het tch heel groot / goed nieuws is (bijv. over energie blablabla, waar Elon zich zo druk om maakt) dan kan de koers ook zomaar ineens 10% omhoog schieten. Blijkt het onzin te zijn of niks boeiends te zijn dan zal de impact op de koers bijna nihil zijn vermoed ik want we zitten toch al vrij laag.

Doe er mee wat je wilt uiteraard. :7
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 juni 2021 @ 16:47:39 #277
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199757193
Oei, nu moet ik echt keuzes gaan maken... Mina zie ik eigenlijk ook niet heel veel lager meer komen, en dat gaat bijna zeker gezellig mee de lucht in.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199757217
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 16:47 schreef Nattekat het volgende:
Oei, nu moet ik echt keuzes gaan maken... Mina zie ik eigenlijk ook niet heel veel lager meer komen, en dat gaat bijna zeker gezellig mee de lucht in.
Hmm? Wat bedoel je?
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 5 juni 2021 @ 16:53:52 #279
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199757239
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 16:47 schreef Nattekat het volgende:
Oei, nu moet ik echt keuzes gaan maken... Mina zie ik eigenlijk ook niet heel veel lager meer komen, en dat gaat bijna zeker gezellig mee de lucht in.
Misschien wat margin inzetten
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_199757262
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 11:17 schreef Mani89 het volgende:
[ twitter ]
[ afbeelding ]

Clown world.
Wat een ontzettende clown

Als ik ook het geld heb voor een tesla, ga ik er zeker geen kopen!!

Dat zal hem leren
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 juni 2021 @ 16:56:11 #281
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199757263
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 16:50 schreef Oriente het volgende:

[..]

Hmm? Wat bedoel je?
Nav die Tweet :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 juni 2021 @ 16:56:28 #282
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199757264
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 16:53 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Misschien wat margin inzetten
x10 c_/
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199757298
Eens even kijken of ik nog wat BNB en ETH kan kopen met deze sale.

[ Bericht 55% gewijzigd door Erasmus op 05-06-2021 16:59:46 ]
pi_199757325
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 16:56 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nav die Tweet :P
Ah zo. Ja even afwachten of 't berhaupt een beetje serieus te nemen is. Maar 22:15 is vroeg zat om dat even live te aanschouwen. Zal de livestream hier voor die tijd nog wel even droppen
pi_199757328
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 16:59 schreef Erasmus het volgende:
Eens even kijken of ik nog wat BNB en ETH kan kopen met deze sale.
Al je BNB in CUMMIES, Erasmus, Nu!
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 juni 2021 @ 17:03:57 #286
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199757357
Ah, ETH is uitgebroken naar beneden. Heb ik toch een keer het Nattekatsyndroom verslagen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199757380
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 17:03 schreef Nattekat het volgende:
Ah, ETH is uitgebroken naar beneden. Heb ik toch een keer het Nattekatsyndroom verslagen.
Ik zat net op de plee toen 'ie naar 2580 dipte, anders had ik hem daar sowieso snel even opgepikt (net ook al een keer opgepikt op 2605 en gauw weer eruit op 2625)
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 juni 2021 @ 17:06:18 #288
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199757389
quote:
9s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 17:05 schreef Oriente het volgende:

[..]

Ik zat net op de plee toen 'ie naar 2580 dipte, anders had ik hem daar sowieso snel even opgepikt (net ook al een keer opgepikt op 2605 en gauw weer eruit op 2625)
Ik zie het nut niet in 1% swings traden.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199757397
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 17:06 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik zie het nut niet in 1% swings traden.
Ik wel want ik doe dat op x4 dus dan is het 3-4%
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 juni 2021 @ 17:07:41 #290
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199757401
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 17:07 schreef Oriente het volgende:

[..]

Ik wel want ik doe dat op x4 dus dan is het 3-4%
Dan zie ik nog steeds het nut niet :P

Veel te stressvol, en het kan net zo goed fout aflopen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199757411
quote:
9s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 17:05 schreef Oriente het volgende:

[..]

Ik zat net op de plee toen 'ie naar 2580 dipte, anders had ik hem daar sowieso snel even opgepikt (net ook al een keer opgepikt op 2605 en gauw weer eruit op 2625)
Niet schijtend traden :')

Niet tradend schijten :')
pi_199757413
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 17:07 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dan zie ik nog steeds het nut niet :P

Veel te stressvol, en het kan net zo goed fout aflopen.
Haha ja is het ook, en kan zeker, daarom heb ik er initieel niet veel ingestopt (niet meer dan je je kunt veroorloven, etc.).
pi_199757419
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 17:08 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Niet schijtend traden :')

Niet tradend schijten :')
Voor de echte bazen uiteraard.
pi_199757429
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 16:56 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Wat een ontzettende clown

Als ik ook het geld heb voor een tesla, ga ik er zeker geen kopen!!

Dat zal hem leren
Ik zou die Cybertruck wel willen. :@
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199757472
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 17:10 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Ik zou die Cybertruck wel willen. :@
Lekker man

Dan willen de vrouwtjes je wel
pi_199757486
quote:
8s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 17:15 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Lekker man

Dan willen de vrouwtjes je wel
Erg mooi.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199757591
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 17:01 schreef Oriente het volgende:

[..]

Al je BNB in CUMMIES, Erasmus, Nu!
Nah man, just getting ready for the Flippening/Altcoin Season.
pi_199758544
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 17:28 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Nah man, just getting ready for the Flippening/Altcoin Season.
The Flippening. Daar wachten we al wel een tijdje op.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199758624
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 18:59 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

The Flippening. Daar wachten we al wel een tijdje op.
Ik al sinds ik met crypto begon in 2017. ;(
pi_199758872
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 17:10 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Ik zou die Cybertruck wel willen. :@
Ik zit er net aan te denken om de LPG installatie uit mijn Volvo uit te laten bouwen. Auto's zijn leuk maar ook een manier om snel van je geld af te komen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199758912
dicht
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')