abonnement Unibet Coolblue
pi_199458476


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_199458490
twitter

Jezus :') Op zn ego getrapt zeker.
pi_199458510
Mensen met asperger syndroom zijn irritant.
pi_199458521
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 20:59 schreef Gehrman het volgende:
Mensen met asperger syndroom zijn irritant.
Klopt, ik moet al 45 jaar met mezelf leven :+
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 16 mei 2021 @ 21:00:44 #5
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199458529
#MUSKED
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_199458532
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 20:59 schreef Gehrman het volgende:
Mensen met asperger syndroom zijn irritant.
Dit is meer zijn narcisme.
pi_199458537
Heb ik echt de top verkocht :@ Nice.
  zondag 16 mei 2021 @ 21:01:14 #8
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199458538
Laat maar lekker twitteren, zijn we eerder van deze reflex af elke keer wanneer Musk een scheetje laat.
Huilen dan.
  zondag 16 mei 2021 @ 21:02:05 #9
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199458546
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 21:00 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Klopt, ik moet al 45 jaar met mezelf leven :+
Narcist! Denk eens aan de rest van de wereld die het al 45 jaar met jou moet zien uit te houden :{w .
Huilen dan.
pi_199458555
quote:
7s.gif Op zondag 16 mei 2021 21:02 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Narcist! Denk eens aan de rest van de wereld die het al 45 jaar met jou moet zien uit te houden :{w .
Indeed
pi_199458574
elon musk moet gecancelled worden

fuck hem en zijn raketjes naar mars
pi_199458657
Als niemand Musk (of andere billionaires) meer serieus neemt is dat goed voor crypto.
pi_199458666
lekkere correctie :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  zondag 16 mei 2021 @ 21:11:51 #14
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199458684
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 21:03 schreef Dimachaerus het volgende:
elon musk moet gecancelled worden

fuck hem en zijn raketjes naar mars
Als ie op z’n raketje naar mars maar ff een honden sticker plakt mag ie schreeuwen wat ie wil van mij :*
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199458843
quote:
10s.gif Op zondag 16 mei 2021 21:11 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Als ie op z’n raketje naar mars maar ff een honden sticker plakt mag ie schreeuwen wat ie wil van mij :*
Kun je wel van op aan.
Lekker dit. Lekker bijkopen. Gaat m'n slaap weer :'(
  zondag 16 mei 2021 @ 21:24:42 #16
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199458924
Elon :')
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199458931
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 20:58 schreef viceversa het volgende:
[ twitter ]
Jezus :') Op zn ego getrapt zeker.
Mimimimimi.

Bijgekocht @aTypisch
pi_199458939
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 21:20 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Kun je wel van op aan.
Lekker dit. Lekker bijkopen. Gaat m'n slaap weer :'(
ik koop iig niks bij er zit nog +/- 10k in crypto, vind het wel best :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199458947
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 21:20 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Kun je wel van op aan.
Lekker dit. Lekker bijkopen. Gaat m'n slaap weer :'(
Waar gaat je slaap naar toe?
  zondag 16 mei 2021 @ 21:47:27 #20
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_199459399
Ik denk dat ik een Elon Musk twitter alarm klok nodig heb, terwijl ik al slapend mijn telefoon vast houd.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_199459440
Was crypto maar zo crimineel als sommige mensen beweren, dan had Elon allang een honkbalknuppel in zijn knieholte gehad
pi_199459611
Ik krijg paper hands
Gino ♥
pi_199459665
quote:
11s.gif Op zondag 16 mei 2021 21:49 schreef FundsAreSafu het volgende:
Was crypto maar zo crimineel als sommige mensen beweren, dan had Elon allang een honkbalknuppel in zijn knieholte gehad
Door allemaal hypocrieten. Als Elon zegt Tesla gaat BTC accepteren stijgt de koers gigantisch en iedereen is blij. Als ie zegt we gaan BTC niet accepteren daalt de koers en is iedereen woest en noemt het strafbaar en manipulatie :') Kansloze bende.
Facts don't care about your feelings
pi_199459670
Trekt alweer bij. Optyfen met die debiel
Gino ♥
pi_199459692
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:00 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Door allemaal hypocrieten. Als Elon zegt Tesla gaat BTC accepteren stijgt de koers gigantisch en iedereen is blij. Als ie zegt we gaan BTC niet accepteren daalt de koers en is iedereen woest en noemt het strafbaar en manipulatie :') Kansloze bende.
Wat was de koers dat hij instapte met "TeslaGOD".
Gino ♥
pi_199459716
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:02 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Wat was de koers dat hij instapte met "TeslaGOD".
32K
pi_199459721
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:01 schreef Tjacka het volgende:
Trekt alweer bij. Optyfen met die debiel
het trekt echt niet bij hoor:

The global crypto market cap is $2.08T, a -6.27%
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  zondag 16 mei 2021 @ 22:05:53 #28
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_199459754
Dit is niks man. Knalt zo weer omhoog.
pi_199459763
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:01 schreef Tjacka het volgende:
Trekt alweer bij. Optyfen met die debiel
Er trekt helemaal nog niks bij :P :D integendeel.
pi_199459771
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:05 schreef Rickocum het volgende:
Dit is niks man. Knalt zo weer omhoog.
Doet 't ook. Maar laat eerst maar wat wegvloeien. Prima _O_
pi_199459772
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:05 schreef Rickocum het volgende:
Dit is niks man. Knalt zo weer omhoog.
_O- _O-
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  zondag 16 mei 2021 @ 22:07:03 #32
131603 Afwazig
Serious business
pi_199459774
Maxi's die zichzelf rekken :')
pi_199459790
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 21:25 schreef Predator40 het volgende:

[..]

ik koop iig niks bij er zit nog +/- 10k in crypto, vind het wel best :D
Ik heb inmiddels 80T FEG aan ETH kant en 20T aan BSC kant... :P ik wil balansen aan de BSC kant zodra het een 0 erbij krijgt en rond de 70 gaat komen.

Zie het morgenvroeg wel :P

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 16-05-2021 22:10:45 ]
  zondag 16 mei 2021 @ 22:09:16 #34
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199459811
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:04 schreef Predator40 het volgende:

[..]

het trekt echt niet bij hoor:

The global crypto market cap is $2.08T, a -6.27%
150 miljard verdampt...
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199459814
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:08 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ik heb inmiddels 80T FEG aan ETH kant en 20T aan BSC kant... :P ik wil balansen aan de BSC kant zodra het een 0 erbij krijgt en rond de 70 gaat komen.
ik heb nog maar een kleine bag over, 3k waard nu.
ik had ook maar 2T
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199459827
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:09 schreef LXIV het volgende:

[..]

150 miljard verdampt...
door 1 man die al multimiljardair is :D _O-
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199459852
Ik krijg nog meer papier handen lol
Gino ♥
pi_199459857
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:09 schreef Predator40 het volgende:

[..]

ik heb nog maar een kleine bag over, 3k waard nu.
ik had ook maar 2T
2T staken was toch ff bijna 3k per maand.
pi_199459871
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:11 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

2T staken was toch ff bijna 3k per maand.
was...... :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199459904
quote:
10s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:12 schreef Predator40 het volgende:

[..]

was...... :D
Komt wel weer goed joh. Ik vind je aardig negatief eerlijk gezegd. Snap het wel na je ervaringen, maar toch :P
pi_199459953
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:14 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Komt wel weer goed joh. Ik vind je aardig negatief eerlijk gezegd. Snap het wel na je ervaringen, maar toch :P
ben gewoon niet zon moonboy.......sorry :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199460024
Iedereen zonder besef: DE PIEK IS GEWEEST JE BENT WEER TE LAAT!
Vakman pur sang
pi_199460037
ETH gewoon holden, over een tot twee weken (op zijn laatst) is het weer hersteld en groeiende naar nieuwe ATH (bookmark this post)
Alpha kenny one
pi_199460089
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:21 schreef falling_away het volgende:
ETH gewoon holden, over een tot twee weken (op zijn laatst) is het weer hersteld en groeiende naar nieuwe ATH (bookmark this post)
Ik ga hier van uit
Gino ♥
pi_199460103
Halve dag niet gekeken en portfolio is met bijna 20% naar beneden. _O-
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199460109
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:24 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Ik ga hier van uit
Dan doe ik dat ook
pi_199460116
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:20 schreef Lospedrosa het volgende:
Iedereen zonder besef: DE PIEK IS GEWEEST JE BENT WEER TE LAAT!
Bij iedere (lichte) daling hoor je mensen bearmarket roepen...

En ooit krijgen ze gelijk
No bitch to me
pi_199460120
Ik hoor al jaren dat eeuwige advies om maar te blijven holden. Natuurlijk ingegeven door allerlei pump netwerken.
Waarom hoor je nooit dat je de markt moet kopen. Bij een X rendement verkopen naar fiat en inkopen als het laag staat. De enige weg naar rendement m.i.
Maar nee altijd maar bang dat je iets zegt wat wordt neergesabeld door de eeuwige hodl schaapjes . Weak hands boehoe, nee jij luistert naar een Chinese whale..
Vakman pur sang
pi_199460145
Alsof je iets verkoopt wat je nooit meer terug kunt kopen. :')
Vakman pur sang
  zondag 16 mei 2021 @ 22:29:09 #50
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199460146
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:27 schreef Lospedrosa het volgende:
Ik hoor al jaren dat eeuwige advies om maar te blijven holden. Natuurlijk ingegeven door allerlei pump netwerken.
Waarom hoor je nooit dat je de markt moet kopen. Bij een X rendement verkopen naar fiat en inkopen als het laag staat. De enige weg naar rendement m.i.
Maar nee altijd maar bang dat je iets zegt wat wordt neergesabeld door de eeuwige hodl schaapjes . Weak hands boehoe, nee jij luistert naar een Chinese whale..
weak hands idd.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199460149
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:26 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Halve dag niet gekeken en portfolio is met bijna 20% naar beneden. _O-
Net zoals begin 2018 niet meer naar kijken en zodra in 2025 het weer in het nieuws is kijken hoe je er voor staat.
pi_199460158
Bijkopen is het motto
Ben nu toch ruim te laat met verkopen
  zondag 16 mei 2021 @ 22:30:34 #53
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199460169
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:29 schreef Den_Haag het volgende:
Bijkopen is het motto
Ben nu toch ruim te laat met verkopen
dat ligt er maar net aan hoeveel het nog zakt.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199460177
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:27 schreef Lospedrosa het volgende:
Ik hoor al jaren dat eeuwige advies om maar te blijven holden. Natuurlijk ingegeven door allerlei pump netwerken.
Waarom hoor je nooit dat je de markt moet kopen. Bij een X rendement verkopen naar fiat en inkopen als het laag staat. De enige weg naar rendement m.i.
Maar nee altijd maar bang dat je iets zegt wat wordt neergesabeld door de eeuwige hodl schaapjes . Weak hands boehoe, nee jij luistert naar een Chinese whale..
Als je in 2018 gewoon 3 jaartjes had gehold had je nu wel anders gesproken.
Alpha kenny one
  zondag 16 mei 2021 @ 22:31:21 #55
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199460179
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:27 schreef Lospedrosa het volgende:
Ik hoor al jaren dat eeuwige advies om maar te blijven holden. Natuurlijk ingegeven door allerlei pump netwerken.
Waarom hoor je nooit dat je de markt moet kopen. Bij een X rendement verkopen naar fiat en inkopen als het laag staat. De enige weg naar rendement m.i.
Maar nee altijd maar bang dat je iets zegt wat wordt neergesabeld door de eeuwige hodl schaapjes . Weak hands boehoe, nee jij luistert naar een Chinese whale..
Als je een ico doet en zelf miljoenen of miljarden coins hebt, wil je natuurlijk het liefst dat mensen deze van je kopen en deze daarna nooit meer op de markt brengen. Zo kun je dan lekker je eigen voorraad verkopen.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  zondag 16 mei 2021 @ 22:32:21 #56
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199460194
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:31 schreef falling_away het volgende:

[..]

Als je in 2018 gewoon 3 jaartjes had gehold had je nu wel anders gesproken.
Als je toen had verkocht en begin dit jaar weer was ingestapt helemaal
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199460195
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:31 schreef falling_away het volgende:

[..]

Als je in 2018 gewoon 3 jaartjes had gehold had je nu wel anders gesproken.
Nee begin 2018 verkocht en midden 2018 weer inkopen en 3 jaar hodlen tot het nieuws weer oprakelt over bitcoin. Das de manier
Vakman pur sang
  zondag 16 mei 2021 @ 22:32:37 #58
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199460199
Nog verkopen als er al een AMG verdampt is :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zondag 16 mei 2021 @ 22:33:52 #59
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199460209
quote:
14s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:32 schreef fathank het volgende:
Nog verkopen als er al een AMG verdampt is :')
proletenbak :r
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199460221
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:30 schreef hmmmz het volgende:

[..]

dat ligt er maar net aan hoeveel het nog zakt.
Maar hoe ver gaat het zakken
pi_199460227
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:27 schreef Lospedrosa het volgende:
Ik hoor al jaren dat eeuwige advies om maar te blijven holden. Natuurlijk ingegeven door allerlei pump netwerken.
Waarom hoor je nooit dat je de markt moet kopen. Bij een X rendement verkopen naar fiat en inkopen als het laag staat.
Wanneer staat het laag?

quote:
De enige weg naar rendement m.i.
En niet bang zijn voor een stop loss.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199460233
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:21 schreef falling_away het volgende:
ETH gewoon holden, over een tot twee weken (op zijn laatst) is het weer hersteld en groeiende naar nieuwe ATH (bookmark this post)
bookmarked ..... :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199460236
Ik stond op het punt om mijn baas verrot te schelden maar daar wacht ik nu nog maar ff mee. :o
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 16 mei 2021 @ 22:37:02 #64
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199460252
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:34 schreef Den_Haag het volgende:

[..]

Maar hoe ver gaat het zakken
42k, 38k?
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199460253
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:31 schreef falling_away het volgende:

[..]

Als je in 2018 gewoon 3 jaartjes had gehold had je nu wel anders gesproken.
ligt eraan wat.....er zijn genoeg coins compleet naar de klote gegaan of niks hebben gedaan in deze bull run.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199460283
Vanmiddag toevallig vrijwel alles in fiat gegooid om mijn portfolio eens drastisch om te gooien...
Misschien blijf ik daar wel even hangen :X
Forcefield City Bewoner
pi_199460297
gaat nu wel erg hard, ETH onder de 3400
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199460316
Te vroeg bijgekocht :'(
pi_199460317
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:37 schreef Predator40 het volgende:

[..]

ligt eraan wat.....er zijn genoeg coins compleet naar de klote gegaan of niks hebben gedaan in deze bull run.
BTC en eth bedoelde ik dan.
Natuurlijk had je nog meer winst kunnen maken als je op tijd verkocht had en weer aangekocht maar dat is een stuk risicovoller dan het holden van de grotere munten.

Ligt er ook aan of je korte termijn of lange termijn winst voor ogen hebt. En ook met holden van grote coins is er een risico natuurlijk dat ontken ik niet.
Alpha kenny one
pi_199460349
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
  zondag 16 mei 2021 @ 22:47:31 #71
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199460383
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:39 schreef roislecxe het volgende:
Vanmiddag toevallig vrijwel alles in fiat gegooid om mijn portfolio eens drastisch om te gooien...
Misschien blijf ik daar wel even hangen :X
Never catch a falling knife
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199460387
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:20 schreef Lospedrosa het volgende:
Iedereen zonder besef: DE PIEK IS GEWEEST JE BENT WEER TE LAAT!
ligt eraan hoe je er naar kijkt :P
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199460393
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:27 schreef TornadoDK het volgende:

[..]

Bij iedere (lichte) daling hoor je mensen bearmarket roepen...

En ooit krijgen ze gelijk
iets over een kapotte klok :+
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199460470
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:42 schreef JDx het volgende:
Te vroeg bijgekocht :'(
Helaas ik ook (ADA). Hopen dat het snel gaat herstellen :D
pi_199460518
dus short gaan op btc?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199460531
Tijd voor de volgende anderhalf jaar daling lijkt me.
Forcefield City Bewoner
pi_199460536
Morgen maar eens kijken of ik wat in de uitverkoop ga halen.
Bitcoin zakt nu redelijk door de support heen dus ben benieuwd waar het heen gaat.
pi_199460637
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:00 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Morgen maar eens kijken of ik wat in de uitverkoop ga halen.
Bitcoin zakt nu redelijk door de support heen dus ben benieuwd waar het heen gaat.
support is 42k.....48k is al lang doorbroken
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  zondag 16 mei 2021 @ 23:09:38 #79
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199460648
Zo bizar dat Musk average joe z’n investering in elkaar laat kankeren. Niet dat de crypto markt zo zou moeten reageren, maar hij weet dat hij status heeft in de tech wereld en dat brengt een bepaalde verantwoordelijkheid met zich mee.
  zondag 16 mei 2021 @ 23:14:04 #80
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199460700
Zegt meer over 'de markt' dan over Musk. Trek je eigen conclusies :P
Huilen dan.
pi_199460733
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:09 schreef Apekoek het volgende:
Zo bizar dat Musk average joe z’n investering in elkaar laat kankeren. Niet dat de crypto markt zo zou moeten reageren, maar hij weet dat hij status heeft in de tech wereld en dat brengt een bepaalde verantwoordelijkheid met zich mee.
Musk probeert op dit moment even verantwoordelijk te zijn naar aandeelhouders. Als hij morgen weer goede wiet gerookt heeft kan de wereld er weer anders uitzien.
pi_199460736
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:26 schreef Fugue het volgende:

[..]

Dan doe ik dat ook
Hoi wanneer daten
Gino ♥
pi_199460768
Door getriggerde stop losses zit ik nu dik in fiat. Alhoewel, met een rendement van een paar honderd procent dit jaar kun je eigenlijk nauwelijks van stop "loss" spreken.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199460846
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:09 schreef Apekoek het volgende:
Zo bizar dat Musk average joe z’n investering in elkaar laat kankeren. Niet dat de crypto markt zo zou moeten reageren, maar hij weet dat hij status heeft in de tech wereld en dat brengt een bepaalde verantwoordelijkheid met zich mee.
:')
Vakman pur sang
pi_199460871
Waarom lijken die grafiekjes nog steeds te zakken maar blijft m'n portfolio vrijwel gelijk.



Doge hield lang stand maar crashed ook eindelijk mee. Klote doozj :')
pi_199460921
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:17 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Hoi wanneer daten
Als Musk tweet dat dat een goed idee is
pi_199460937
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:36 schreef Fugue het volgende:

[..]

Als Musk tweet dat dat een goed idee is
Geen FoBo, geen RT van Musk.
pi_199460960
quote:
16s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:58 schreef FlippingCoin het volgende:
dus short gaan op btc?
Hoor onder menig bitcoiners: laten we Tesla gaan shorten. Na Gamestop een nieuw doelwit na Musk zijn uitspattingen dit weekend? :7
mag het weten
  zondag 16 mei 2021 @ 23:39:05 #89
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199460963
Hehe, zet de daling eindelijk door nu
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_199460965
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:42 schreef JDx het volgende:
Te vroeg bijgekocht :'(
Meh op zich valt het mee als we door de crash heen zijn nu.
pi_199460977
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:38 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Hoor onder menig bitcoiners: laten we Tesla gaan shorten. Na Gamestop een nieuw doelwit na Musk zijn uitspattingen dit weekend? :7
:D
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199461033
quote:
16s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:39 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

:D
Het is dat de beurshandel nu op slot zit. Maar na Gamestop kijk ik nergens meer van op morgen |:)
mag het weten
pi_199461086
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:43 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Het is dat de beurshandel nu op slot zit. Maar na Gamestop kijk ik nergens meer van op morgen |:)
pi_199461126
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:43 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Het is dat de beurshandel nu op slot zit. Maar na Gamestop kijk ik nergens meer van op morgen |:)
Beurzen zijn ook gespannen. Dus misschien is dit wel de Musk-depression waar we in belanden.
pi_199461142
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:50 schreef Citizen.Erased het volgende:

[..]

Beurzen zijn ook gespannen. Dus misschien is dit wel de Musk-depression waar we in belanden.
Eigenlijk mag BTC van mij wel extreem crashen als ik dan weer een GPU kan kopen om te gamen :')

Al verlies ik dan net zo veel als de prijs van een GPU waarschijnlijk.
pi_199461183
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:39 schreef stinkie het volgende:
Hehe, zet de daling eindelijk door nu
Snap je
pi_199461188
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:36 schreef Fugue het volgende:

[..]

Als Musk tweet dat dat een goed idee is
hahaha broer

die kans is best groot man
Gino ♥
  zondag 16 mei 2021 @ 23:58:17 #98
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199461218
quote:
7s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:14 schreef Isdatzo het volgende:
Zegt meer over 'de markt' dan over Musk. Trek je eigen conclusies :P
Klopt! Maar hij weet wat voor een effect zijn status op de markt heeft. Daar mag je best wel eens verantwoordelijk mee omgaan.
pi_199461240
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:58 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Klopt! Maar hij weet wat voor een effect zijn status op de markt heeft. Daar mag je best wel eens verantwoordelijk mee omgaan.
Tuurlijk niet, die gebruikt zijn status als voordeel. Wie zou dat niet doen als die de kans had. Miljonairs zijn niet voor niks miljonairs.
pi_199461253
Geen zelfmedelijden guys. We moeten musk en andere miljonairs/ mensen met status niet al teveel vertrouwen.
pi_199461278
Ik krijg alweer groene kaarsen te zien.

Paniek om niks.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  maandag 17 mei 2021 @ 00:11:26 #102
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199461342
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 00:03 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Ik krijg alweer groene kaarsen te zien.

Paniek om niks.
:)
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  maandag 17 mei 2021 @ 00:16:09 #103
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199461383
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 00:03 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Ik krijg alweer groene kaarsen te zien.

Paniek om niks.
Paar lui die een dipje kopen, meer niet. Daalt gewoon verder
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_199461677
https://www.reddit.com/r/(...)redicted_it_hate_to/

Vermakelijke karakteranalyse over Musk de narcist _O-
pi_199461954
Ouderwets wakker worden weer.
  maandag 17 mei 2021 @ 07:01:36 #106
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199462089
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:33 schreef hmmmz het volgende:

[..]

proletenbak :r
Alleen als je em niet kan betalen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199462100
Ik vind het wel lekker wakker worden eigenlijk. Zit overal nog dik in de plus, en als het nog 20% verder doorzakt ga ik kopen. Free money.
pi_199462174
Zat gister nog te denken om een stukje winst te nemen. Niet gedaan uiteraard.

lol
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199462184
Koersen toch laag gebleven. Misschien liquideren en terugkopen als het nog verder instort
  maandag 17 mei 2021 @ 07:38:30 #110
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199462211
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 00:00 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Tuurlijk niet, die gebruikt zijn status als voordeel. Wie zou dat niet doen als die de kans had. Miljonairs zijn niet voor niks miljonairs.
Hij heeft zelfs veel kleine (en grote) investeerders overgehaald om in bitcoin te investeren. Omdat hij het een 1,5 maand geleden het nog wel als de toekomst zag... nu laat hij die mensen totaal in de kou. En nu voelt meneer zich op zn pik getrapt en gaat hij kinderachtig Saylor en co aanvallen. Bizar gedrag.
pi_199462230
Ethereum Faces Weekend Rout, But Some See ETH Doubling From Here

https://www.forbes.com/si(...)-doubling-from-here/

Hoooollld!
Alpha kenny one
  maandag 17 mei 2021 @ 07:52:04 #112
495724 gloorboor
Regenpijp
pi_199462275
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 07:38 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Hij heeft zelfs veel kleine (en grote) investeerders overgehaald om in bitcoin te investeren. Omdat hij het een 1,5 maand geleden het nog wel als de toekomst zag... nu laat hij die mensen totaal in de kou. En nu voelt meneer zich op zn pik getrapt en gaat hij kinderachtig Saylor en co aanvallen. Bizar gedrag.
Hij heeft niemand overgehaald, iedereen maakt een eigen keuze. En die mag je herzien en veranderen, zelfs binnen 2 maanden. Vrije wereld.
pi_199462350
Beetje zielig is die wel, maar goed dat was die al toen die als boomer miljardair moest gaan blowen bij Rogan.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  maandag 17 mei 2021 @ 08:00:17 #114
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199462388
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 07:52 schreef gloorboor het volgende:

[..]

Hij heeft niemand overgehaald, iedereen maakt een eigen keuze. En die mag je herzien en veranderen, zelfs binnen 2 maanden. Vrije wereld.
Hij heeft autoriteit en is een enorm befaamde tech ondernemer, hij heeft zich niet verdiept in iets qua energie consumptie en komt er 1,5 maand op terug. Hij is een inspiratiebron voor heel veel mensen, en komt nu wispelturig op iets terug wat bepaalde mensen hard kan raken. Ik vind het op zn zachts gezegd onhandig.
pi_199462436
Ach ja genieën zijn wel vaker rare mensen. Hij is zo'n beetje onze hedendaagse Edison, dat was ook niet altijd een fijne man. Deal with it zou ik zeggen, al is het vervelend.
Alpha kenny one
  maandag 17 mei 2021 @ 08:07:56 #116
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199462462
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 08:06 schreef falling_away het volgende:
Ach ja genieën zijn wel vaker rare mensen. Hij is zo'n beetje onze hedendaagse Edison, dat was ook niet altijd een fijne man. Deal with it zou ik zeggen, al is het vervelend.
Tja als iedereen verder nou eens gewoon blijft holden en bijkopen ipv paniek te verkopen zou al helpen.
pi_199462520
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 00:00 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Tuurlijk niet, die gebruikt zijn status als voordeel. Wie zou dat niet doen als die de kans had. Miljonairs zijn niet voor niks miljonairs.
Want als je 100 miljard hebt moet je de kans grijpen om er nog een paar miljard bij te verdienen als die zich voordoet? Dan maar ten koste van mensen die het niet zo breed hebben? Ik vind het niet zo aardig van meneer Musk. Hij doet alsof het allemaal een spelletje is maar hij gedraagt zich als superinfluencer niet heel verantwoordelijk.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199462540
Hoe snel ging de crash in 2018 eigenlijk? Net zo hard als nu of nog harder?
What Would Goku Do
pi_199462544
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 08:16 schreef viagraap het volgende:
Hoe snel ging de crash in 2018 eigenlijk? Net zo hard als nu of nog harder?
Volgens mij in 13 dagen.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199462553
Ik hoorde niemand over Musk zijn verantwoordelijkheid zeuren toen hij mensen aan een hoop geld heeft geholpen.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199462565
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 08:17 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Volgens mij in 13 dagen.
Dus nog langzamer? :P
What Would Goku Do
pi_199462574
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 08:19 schreef viagraap het volgende:

[..]

Dus nog langzamer? :P
Ik noem dit geen crash en helemaal niet in crypto. Gewoon een kleine correctie wat niet gek is nadat we als een vuurpijl over de chart heen zijn gegaan.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199462778
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 08:13 schreef recursief het volgende:

[..]

Want als je 100 miljard hebt moet je de kans grijpen om er nog een paar miljard bij te verdienen als die zich voordoet? Dan maar ten koste van mensen die het niet zo breed hebben? Ik vind het niet zo aardig van meneer Musk. Hij doet alsof het allemaal een spelletje is maar hij gedraagt zich als superinfluencer niet heel verantwoordelijk.
Oh boehoehoe je vindt het niet zo aardig. Wat vind je wel aardig dan? Laat me raden... als hij BTC de hemel in blijft prijzen zodat de koers stijgt?

De mensen zijn het probleem, verkopen in paniek om een tweetje van een asperger :')
Facts don't care about your feelings
pi_199462865
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 08:20 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Ik noem dit geen crash en helemaal niet in crypto. Gewoon een kleine correctie wat niet gek is nadat we als een vuurpijl over de chart heen zijn gegaan.
Nou idd kleine inzakking, crash is -50%
pi_199462914
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 08:49 schreef JDx het volgende:

[..]

Nou idd kleine inzakking, crash is -50%
Als we die 13 dagen aanhouden halen we die 50% makkelijk zo.
What Would Goku Do
pi_199462950
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 08:42 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Oh boehoehoe je vindt het niet zo aardig. Wat vind je wel aardig dan? Laat me raden... als hij BTC de hemel in blijft prijzen zodat de koers stijgt?

De mensen zijn het probleem, verkopen in paniek om een tweetje van een asperger :')
Diezelfde mensen zijn er in februari vaak ook ingestapt op basis van een tweetje
blablablabla
pi_199462987
Moet ik al kopen of even wachten?
U MAD?
pi_199462999
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 08:56 schreef de_boswachter het volgende:
Moet ik al kopen of even wachten?
^O^
pi_199463061
Kopen kopen kopen!
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199463093
Hij bouncet wel steeds rond die 37k (in euro) maar het wordt wel spannend zo.
What Would Goku Do
pi_199463103
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 08:56 schreef de_boswachter het volgende:
Moet ik al kopen of even wachten?
Wachten.
pi_199463161
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 08:42 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Oh boehoehoe je vindt het niet zo aardig. Wat vind je wel aardig dan? Laat me raden... als hij BTC de hemel in blijft prijzen zodat de koers stijgt?
Nee dat vind ik ook niet heel tof. Er zijn landen in o.a. Zuid Amerika waar de nationale munt niks meer waard is en mensen hun schamele bezit in bitcoin stoppen om nog iets van waarde over te houden. Dat wetende vind ik het niet zo tof dat een stelletje superrijken Bitcoin als hun eigen speeltje gebruikt. En of de koers nu opgepompt wordt of keihard dumpt maakt me eigenlijk geen reet uit. Beiden is niet goed voor (de acceptatie van) Bitcoin en daar zou iedereen die de fundamenten van Bitcoin omarmt zich iets van moeten aantrekken.
quote:
De mensen zijn het probleem, verkopen in paniek om een tweetje van een asperger :')
Voor de cryptomiljonairs op Fok geldt dat, maar als je niet veel meer hebt behalve een beetje Bitcoin dan weet ik dat nog niet hoor.

[ Bericht 0% gewijzigd door recursief op 17-05-2021 09:20:22 ]
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199463177
quote:
10s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:03 schreef viagraap het volgende:
Hij bouncet wel steeds rond die 37k (in euro) maar het wordt wel spannend zo.
Ik volg het grotendeels al heel lang, had al LTC in 2013, maar nu echt al een tijdje weer op de voet omdat er natuurlijk veel gebeurt en analyseer de afgelopen dagen ook flink, wie wat waar wanneer hoe en waarom.

Als er tussen 14-15 uur niks gebeurt, flink herstel of de crash goes on, dan kap ik ermee, want dan is het compleet onvoorspelbaar :')
pi_199463180
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:08 schreef recursief het volgende:

[..]

Nee dat vind ik ook niet heel tof. Er zijn landen in o.a. Zuid Amerika waar de nationale munt niks meer waard is en mensen hun schamele bezit in bitcoin stoppen om nog iets van waarde over te houden. Dat wetende vind ik het niet zo tof dat een stelletje superrijken Bitcoin als hun eigen speeltje gebruikt. En of de koers nu opgepompt wordt of keihard dumpt maakt me eigenlijk geen reet uit. Beiden is niet goed voor (de acceptatie van) Bitcoin en daar zou iedereen die de fundamenten van Bitcoin omarmt zich iets van moeten aantrekken.
[..]

Voor de crypomiljonairs op Fok geldt dat, maar als je niet veel meer hebt behalve een beetje Bitcoin dan weet ik dat nog niet hoor.
Dan maakt dat beetje bitcoin het verschil ook niet meer :9
pi_199463201
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:10 schreef JDx het volgende:

[..]

Ik volg het grotendeels al heel lang, had al LTC in 2013, maar nu echt al een tijdje weer op de voet omdat er natuurlijk veel gebeurt en analyseer de afgelopen dagen ook flink, wie wat waar wanneer hoe en waarom.

Als er tussen 14-15 uur niks gebeurt, flink herstel of de crash goes on, dan kap ik ermee, want dan is het compleet onvoorspelbaar :')
Omdat dan de US wakker is? Ik gebruik dat al heel lang niet meer als graadmeter.
pi_199463221
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:12 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Omdat dan de US wakker is? Ik gebruik dat al heel lang niet meer als graadmeter.
Vandaag wel.
pi_199463226
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:13 schreef JDx het volgende:

[..]

Vandaag wel.
Dan zou ik maar uitcashen. US = paperhands.
  maandag 17 mei 2021 @ 09:15:39 #138
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199463250
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:08 schreef recursief het volgende:

[..]

Nee dat vind ik ook niet heel tof. Er zijn landen in o.a. Zuid Amerika waar de nationale munt niks meer waard is en mensen hun schamele bezit in bitcoin stoppen om nog iets van waarde over te houden. Dat wetende vind ik het niet zo tof dat een stelletje superrijken Bitcoin als hun eigen speeltje gebruikt. En of de koers nu opgepompt wordt of keihard dumpt maakt me eigenlijk geen reet uit. Beiden is niet goed voor (de acceptatie van) Bitcoin en daar zou iedereen die de fundamenten van Bitcoin omarmt zich iets van moeten aantrekken.

De arme mensen uit de sloppenwijken in Zuid-Amerika. Het is gewoon een speeltje voor millenials uit het Westen die willen speculeren.
En qua koers is er echt helemaal niks aan de hand. Dit is de koers van maart dit jaar? Als je alleen een recht stijgende lijn wil is beleggen denk ik niks voor je.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199463262
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 08:56 schreef de_boswachter het volgende:
Moet ik al kopen of even wachten?
ja
pi_199463281
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:14 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Dan zou ik maar uitcashen. US = paperhands.
Jij weet niet wat ik heb ;)
  maandag 17 mei 2021 @ 09:19:35 #141
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_199463301
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:08 schreef recursief het volgende:

[..]

Nee dat vind ik ook niet heel tof. Er zijn landen in o.a. Zuid Amerika waar de nationale munt niks meer waard is en mensen hun schamele bezit in bitcoin stoppen om nog iets van waarde over te houden. Dat wetende vind ik het niet zo tof dat een stelletje superrijken Bitcoin als hun eigen speeltje gebruikt. En of de koers nu opgepompt wordt of keihard dumpt maakt me eigenlijk geen reet uit. Beiden is niet goed voor (de acceptatie van) Bitcoin en daar zou iedereen die de fundamenten van Bitcoin omarmt zich iets van moeten aantrekken.
[..]

Voor de crypomiljonairs op Fok geldt dat, maar als je niet veel meer hebt behalve een beetje Bitcoin dan weet ik dat nog niet hoor.
Misschien moeten de arme lui in Zuid Amerika dan niet zo dom zijn om geld wat ze niet kunnen missen in een uiterst volatiele markt te steken.

Maar ik kan me niet voorstellen dat dat is waar het je echt om gaat. Coins zijn leuk speelgoed en je bent gewoon getriggerd dat de grote jongens er beter mee spelen dan jij. Als je niet overgeleverd wil zijn aan de grillen van een hoogst instabiele markt, moet je lekker etfs kopen en er 10 jaar later naar kijken.
Laffe huichelaar
pi_199463307
Heeft @Nattekat zich al uitgesproken? Dan weten we wat we wel, en vooral niet moeten doen :)
blablablabla
  maandag 17 mei 2021 @ 09:20:34 #143
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199463321
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:10 schreef JDx het volgende:


Als er tussen 14-15 uur niks gebeurt, flink herstel of de crash goes on, dan kap ik ermee, want dan is het compleet onvoorspelbaar :')
Dat is het sowieso wel, los van wat er tussen 14u en 15u nou wel of niet gebeurt.
Huilen dan.
  maandag 17 mei 2021 @ 09:21:03 #144
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199463325
kopen :9
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199463333
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:18 schreef JDx het volgende:

[..]

Jij weet niet wat ik heb ;)
Dat is irrelevant toch.
pi_199463336
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:19 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Misschien moeten de arme lui in Zuid Amerika dan niet zo dom zijn om geld wat ze niet kunnen missen in een uiterst volatiele markt te steken.

Maar ik kan me niet voorstellen dat dat is waar het je echt om gaat. Coins zijn leuk speelgoed en je bent gewoon getriggerd dat de grote jongens er beter mee spelen dan jij. Als je niet overgeleverd wil zijn aan de grillen van een hoogst instabiele markt, moet je lekker etfs kopen en er 10 jaar later naar kijken.
'Beter' zou ik het niet noemen. Denk dat de idealist die in ieder mens schuilt gewoon teleurgesteld is dat ook crypto nu een spel is dat vooral werkt voor mensen die hun schaapjes toch allang op het droge hadden.
What Would Goku Do
pi_199463339
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 01:38 schreef FundsAreSafu het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)redicted_it_hate_to/

Vermakelijke karakteranalyse over Musk de narcist _O-
Fantastisch hoe 11 duizend mensen dat upvoten omdat ze hun virtuele winst kwijt zijn. _O-
gr gr
  Moderator / Redactie Sport maandag 17 mei 2021 @ 09:22:23 #148
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199463346
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:19 schreef Elan het volgende:
Heeft @:nattekat zich al uitgesproken? Dan weten we wat we wel, en vooral niet moeten doen :)
Laat me eens met rust :(
Ik probeer van alle paniek te genieten.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 17 mei 2021 @ 09:22:59 #149
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_199463355
Al die butthurt treurwilgen die nu lopen janken omdat we wat dippen vind ik wel zo kansloos.

Als Musk iets tweet en de boel gaat +20 hoor je ze niet klagen over diezelfde volatiliteit hoor, alleen als het andersom gebeurt is het allemaal niet eerlijk

Laffe huichelaar
pi_199463361
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:19 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Misschien moeten de arme lui in Zuid Amerika dan niet zo dom zijn om geld wat ze niet kunnen missen in een uiterst volatiele markt te steken.

Maar ik kan me niet voorstellen dat dat is waar het je echt om gaat. Coins zijn leuk speelgoed en je bent gewoon getriggerd dat de grote jongens er beter mee spelen dan jij. Als je niet overgeleverd wil zijn aan de grillen van een hoogst instabiele markt, moet je lekker etfs kopen en er 10 jaar later naar kijken.
Ik ben er echt niet slechter van geworden, maar ik zal je een geheimpje verklappen: ik had het al niet zo slecht. En het is een leuke aanname hoor, maar als je je portfolio vaker dan eens een kwart miljoen meer of minder waar hebt zien worden in een halve dag dan raak je daar niet zo snel meer van getriggered.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199463368
quote:
7s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:20 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Dat is het sowieso wel, los van wat er tussen 14u en 15u nou wel of niet gebeurt.
Als het compleet onvoorspelbaar is kan je net zo goed de slotmachines in PokerStars aanslingeren.
  maandag 17 mei 2021 @ 09:24:00 #152
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_199463376
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:21 schreef viagraap het volgende:

[..]

'Beter' zou ik het niet noemen. Denk dat de idealist die in ieder mens schuilt gewoon teleurgesteld is dat ook crypto nu een spel is dat vooral werkt voor mensen die hun schaapjes toch allang op het droge hadden.
Dat is altijd al zo geweest. 99% van de mensen die in crypto zitten, doen dat in de hoop snel rijker te worden
Laffe huichelaar
pi_199463383
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:21 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Dat is irrelevant toch.
Als je niks hebt kan je toch niet uitcashen?
  Moderator / Redactie Sport maandag 17 mei 2021 @ 09:24:54 #154
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199463391
Ethereum is in februari dit jaar nog harder omlaag gegaan binnen een week dan nu. Even ter beeldvorming.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199463395
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:24 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Dat is altijd al zo geweest. 99% van de mensen die in crypto zitten, doen dat in de hoop snel rijker te worden
In onze bubbel wel, in Venezuela absoluut niet.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199463401
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:16 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

ja
Dat is geen antwoord op mijn vraag.
U MAD?
pi_199463404
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:04 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Wachten.
Jaaaaaaaa
U MAD?
  maandag 17 mei 2021 @ 09:27:08 #158
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_199463425
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:25 schreef recursief het volgende:

[..]

In onze bubbel wel, in Venezuela absoluut niet.
lol ok in venezuela zijn het vast wél die idealisten waar @viagraap het over had en niet mensen die gewoon ordinair denken geld te verdienen
Laffe huichelaar
pi_199463437
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:24 schreef Nattekat het volgende:
Ethereum is in februari dit jaar nog harder omlaag gegaan binnen een week dan nu. Even ter beeldvorming.
Ja
Maar alles valt en staat toch bij BTC uiteindelijk.

En dat gaat gewoon helemaal kut al een te lange tijd.
blablablabla
pi_199463466
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:25 schreef recursief het volgende:

[..]

In onze bubbel wel, in Venezuela absoluut niet.
Cardano Africa is een mooi initiatief van hoe je crypto ook kunt gebruiken bijvoorbeeld om het onderwijs te verbeteren.

Alleen daarom al zal ik dat nooit verkopen.
blablablabla
  maandag 17 mei 2021 @ 09:30:14 #161
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199463467
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:23 schreef JDx het volgende:

[..]

Als het compleet onvoorspelbaar is kan je net zo goed de slotmachines in PokerStars aanslingeren.
Inderdaad, de uitkomst daarvan is beter te voorspellen: je weet dan vrij goed wat je kansen zijn, nu heb je geen flauw benul.
Huilen dan.
  maandag 17 mei 2021 @ 09:31:16 #162
279824 Mansjester
City>United
pi_199463489
Volgens mij ben ik op een net verkeerd ingestapt bij een paar Alt coins

Hahahahaha
  Moderator / Redactie Sport maandag 17 mei 2021 @ 09:32:06 #163
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199463499
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:28 schreef Elan het volgende:

[..]

Ja
Maar alles valt en staat toch bij BTC uiteindelijk.

En dat gaat gewoon helemaal kut al een te lange tijd.
Ethereum is meer dan verdubbeld de afgelopen weken, Bitcoin deed helemaal niets. Het is niet meer zo simpel als het ooit was ;)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199463500
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:24 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Dat is altijd al zo geweest. 99% van de mensen die in crypto zitten, doen dat in de hoop snel rijker te worden
Hoho, je vergeet de criminelen die crypto wel als betaalmiddel gebruiken. /s

Uiteindelijk is crypto een piramidespel, waar je rijker wordt zolang er mensen zijn die later instappen. Het houdt een keer op, maar niemand weet wanneer.
pi_199463503
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:31 schreef Mansjester het volgende:
Volgens mij ben ik op een net verkeerd ingestapt bij een paar Alt coins

Hahahahaha
Ach als het niet teveel was, beetje risico is leuk toch? Corona vinden mensen stiekem ook wel spannend.
pi_199463522
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:27 schreef timmmmm het volgende:

[..]

lol ok in venezuela zijn het vast wél die idealisten waar @:viagraap het over had en niet mensen die gewoon ordinair denken geld te verdienen
Ik bedoel met idealisten niet het geloven in de technologie oid, maar het idee dat er voor Jan met de Pet ook eens wat te winnen valt. Dus gewoon geld verdienen ja.
What Would Goku Do
pi_199463523
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:27 schreef timmmmm het volgende:

[..]

lol ok in venezuela zijn het vast wél die idealisten waar @:viagraap het over had en niet mensen die gewoon ordinair denken geld te verdienen
Nee in Venezuela zijn het mensen met niet heel veel bezit die crypto gebruiken om zichzelf te beschermen tegen hyperinflatie.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  maandag 17 mei 2021 @ 09:35:16 #168
279824 Mansjester
City>United
pi_199463537
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:32 schreef JDx het volgende:

[..]

Ach als het niet teveel was, beetje risico is leuk toch? Corona vinden mensen stiekem ook wel spannend.
Had vooral wat dalende coins gekocht om op korte termijn met kleine winst te verkopen als ze weer zouden stijgen.

Alleen is dat stijgen er nooit meer van gekomen :D

Paar K, maar je moet toch wat te doen hebben om je werkdag door te komen
pi_199463546
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:32 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ethereum is meer dan verdubbeld de afgelopen weken, Bitcoin deed helemaal niets. Het is niet meer zo simpel als het ooit was ;)
De theorie was dat dat kwam omdat veel mensen BTC in ETH stopten :P

Daarbij is wat zijwaarts bewegen natuurlijk niet te vergelijken met een vrije koersval.
blablablabla
pi_199463554
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:32 schreef zoost het volgende:

[..]

Hoho, je vergeet de criminelen die crypto wel als betaalmiddel gebruiken. /s

Uiteindelijk is crypto een piramidespel, waar je rijker wordt zolang er mensen zijn die later instappen. Het houdt een keer op, maar niemand weet wanneer.
Grappige is dat bijvoorbeeld skins (uit bijv lootboxes) in games ook meer waard worden, had ooit een paar skins van CS:GO, speel sinds 2018 alleen maar PUBG en die skins zijn nu opeens 5x meer waard.

Deze wilde ik verkopen voor crypto, alleen kreeg alleen maar vage (criminele?) constructies, van ik maak het over en dan stuur ik een screenshot, stuur jij dan de skins?

Dus echt vertrouwen is er eigenlijk niet, hoe vertrouwen criminelen het wel? Ik maak je dood als je niet betaalt?
  maandag 17 mei 2021 @ 09:38:06 #171
131603 Afwazig
Serious business
pi_199463568
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:36 schreef JDx het volgende:

[..]

Grappige is dat bijvoorbeeld skins (uit bijv lootboxes) in games ook meer waard worden, had ooit een paar skins van CS:GO, speel sinds 2018 alleen maar PUBG en die skins zijn nu opeens 5x meer waard.

Deze wilde ik verkopen voor crypto, alleen kreeg alleen maar vage (criminele?) constructies, van ik maak het over en dan stuur ik een screenshot, stuur jij dan de skins?

Dus echt vertrouwen is er eigenlijk niet, hoe vertrouwen criminelen het wel? Ik maak je dood als je niet betaalt?
De markten op het darkweb maken vaak gebruik van een multisig escrow wallet (die wordt beheerd door de marktplaatsbeheerder).
  maandag 17 mei 2021 @ 09:38:23 #172
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199463570
Helemaal blauwe vinger van het kopen
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  maandag 17 mei 2021 @ 09:40:39 #173
366734 dimmak
bitcoin
pi_199463598
Dit was wel even een welkome dip. Alle stoom eraf voor de nieuwe leg naar boven. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199463621
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:36 schreef JDx het volgende:

[..]

Grappige is dat bijvoorbeeld skins (uit bijv lootboxes) in games ook meer waard worden, had ooit een paar skins van CS:GO, speel sinds 2018 alleen maar PUBG en die skins zijn nu opeens 5x meer waard.

Deze wilde ik verkopen voor crypto, alleen kreeg alleen maar vage (criminele?) constructies, van ik maak het over en dan stuur ik een screenshot, stuur jij dan de skins?

Dus echt vertrouwen is er eigenlijk niet, hoe vertrouwen criminelen het wel? Ik maak je dood als je niet betaalt?
Games zijn een perfecte usecase voor blockchain. Gamen en geld verdienen en je assets kunnen traden/verkopen voor profits of voor wanneer je ermee wil stoppen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-05-2021 09:42:43 ]
  Moderator maandag 17 mei 2021 @ 09:43:40 #175
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199463634
Keihard gelachen om alle huilebalken over Musk. _O-
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199463644
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:24 schreef JDx het volgende:

[..]

Als je niks hebt kan je toch niet uitcashen?
Fair enough.
pi_199463652
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:21 schreef Quyxz_ het volgende:

[..]

Fantastisch hoe 11 duizend mensen dat upvoten omdat ze hun virtuele winst kwijt zijn. _O-
Mijn guilty pleasure op momenten als deze zijn de subreddits van memecoins, daar huilen ze het hardste :9~
pi_199463682
Je hebt er toch zo'n mokerdomme mensen tussen he.
Net weer een gast op een TG VC die zijn seed phrase deelt en 30k kwijt is.

Manmanman.

Je zou er bijna scammer van worden. :{ :P

[ Bericht 45% gewijzigd door #ANONIEM op 17-05-2021 09:47:52 ]
  Moderator / Redactie Sport maandag 17 mei 2021 @ 09:47:50 #179
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199463684
Al die FUD posts op Reddit ook :')
En maar roepen om niet in paniek te raken, dat er nu geld verdiend kan worden, blablabla.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199463692
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:47 schreef Nattekat het volgende:
Al die FUD posts op Reddit ook :')
En maar roepen om niet in paniek te raken, dat er nu geld verdiend kan worden, blablabla.
Ik snap die FUD wel, kun je nog beetje extra lager instappen. Er zijn ook mensen die deze dip heel lekker vinden he.
  maandag 17 mei 2021 @ 09:49:46 #181
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199463712
Wel mooi dat 1 vent zoveel bitcoinmaxis over de pis krijgt _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport maandag 17 mei 2021 @ 09:49:57 #182
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199463715
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:48 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ik snap die FUD wel, kun je nog beetje extra lager instappen. Er zijn ook mensen die deze dip heel lekker vinden he.
Het is dat ik regel 1 van crypto niet wil breken, anders had ik er nu ook wel weer wat in gegooid :P

We staan nu precies op de waarde waar ik de vorige dip kocht.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199463722
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:47 schreef F.Sinatra het volgende:
Je hebt er toch zo'n mokerdomme mensen tussen he.
Net weer een gast op een TG VC die zijn seed phrase deelt en 30k kwijt is.

Manmanman.

Je zou er bijna scammer van worden. :{ :P
Waarom doet iemand dat? :')
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  Moderator / Redactie Sport maandag 17 mei 2021 @ 09:53:34 #184
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199463763
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:47 schreef F.Sinatra het volgende:
Je hebt er toch zo'n mokerdomme mensen tussen he.
Net weer een gast op een TG VC die zijn seed phrase deelt en 30k kwijt is.

Manmanman.

Je zou er bijna scammer van worden. :{ :P
Als ik niet zo'n goed mens was, had ik met mijn kennis vast al heel wat binnen kunnen halen met een beetje moeite :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 17 mei 2021 @ 09:53:40 #185
366734 dimmak
bitcoin
pi_199463766
quote:
14s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:49 schreef fathank het volgende:
Wel mooi dat 1 vent zoveel bitcoinmaxis over de pis krijgt _O-
Ik snap vooral niet waarom de recente ontwikkelingen mensen verbaasd. Bitcoin en Tesla was leuk, maar dit zat er aan te komen met ome Elon.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199463775
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:50 schreef Black-Death het volgende:

[..]

Waarom doet iemand dat? :')
Ja, ik snap het ook oprecht niet. Nouja, ze loggen vaak in op een linkje dat natuurlijk niet helemaal legit is. Maar dan nog....

Je koopt een coin via PCS niet helemaal zonder enige computer ervaring zou je zeggen.
pi_199463783
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:53 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Als ik niet zo'n goed mens was, had ik met mijn kennis vast al heel wat binnen kunnen halen met een beetje moeite :')
Ik vind het eerlijk gezegd ook niet meer zielig. Al begon die gast wel te janken in de VC.
Je bent gewoon mokerdom. Punt.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-05-2021 09:55:05 ]
  maandag 17 mei 2021 @ 09:56:59 #188
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199463801
quote:
14s.gif Op maandag 17 mei 2021 07:01 schreef fathank het volgende:

[..]

Alleen als je em niet kan betalen.
Juist dan getuigt het van slechte smaak.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  Moderator / Redactie Sport maandag 17 mei 2021 @ 09:57:56 #189
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199463812
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:53 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ik snap vooral niet waarom de recente ontwikkelingen mensen verbaasd. Bitcoin en Tesla was leuk, maar dit zat er aan te komen met ome Elon.
Net zoals je nu al van mijlenver kan zien aankomen dat ome Elon vrij spoedig weer alles de lucht in gaat helpen. Misschien is het geen toeval geweest dat Bitcoin vast liep op de 60k al die tijd terwijl al het andere wel bleef stijgen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199463816
Nu wil ik eigenlijk bijkopen maar m'n fiat komt maar niet door ;(
What Would Goku Do
  maandag 17 mei 2021 @ 10:00:30 #191
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199463838
De boel stabiliseert, plukje bijkopen maar.
pi_199463851
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:08 schreef recursief het volgende:

Voor de cryptomiljonairs op Fok geldt dat, maar als je niet veel meer hebt behalve een beetje Bitcoin dan weet ik dat nog niet hoor.
Als je je laatste geld in bitcoin stopt ben je een mongool, of wanhopig. Als het dat laatste betreft dan maakt het ook niet veel uit of je genaaid wordt door een asperger of dat het balletje op rood ipv zwart valt.

quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:33 schreef recursief het volgende:

[..]

Nee in Venezuela zijn het mensen met niet heel veel bezit die crypto gebruiken om zichzelf te beschermen tegen hyperinflatie.
Waarom steken ze het dan niet in USD of andere valuta?
Facts don't care about your feelings
  maandag 17 mei 2021 @ 10:02:55 #193
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199463856
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:56 schreef hmmmz het volgende:

[..]

Juist dan getuigt het van slechte smaak.
Wansmaak is ook smaak 8-)

Geen klasse geen stijl
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199463863
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:02 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Als je je laatste geld in bitcoin stopt ben je een mongool, of wanhopig. Als het dat laatste betreft dan maakt het ook niet veel uit of je genaaid wordt door een asperger of dat het balletje op rood ipv zwart valt.
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:25 schreef recursief het volgende:

[..]

In onze bubbel wel, in Venezuela absoluut niet.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199463867
quote:
14s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:02 schreef fathank het volgende:

[..]

Wansmaak is ook smaak 8-)

Geen klasse geen stijl
Pas als je alles mooi vind, dan heb je geen smaak.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  maandag 17 mei 2021 @ 10:05:25 #196
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199463875
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:02 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Als je je laatste geld in bitcoin stopt ben je een mongool, of wanhopig. Als het dat laatste betreft dan maakt het ook niet veel uit of je genaaid wordt door een asperger of dat het balletje op rood ipv zwart valt.
Makkelijk praten voor jou, maar als je de keuze hebt tussen Venezolaanse bolivar of crypto dan is de keuze voor crypto misschien zo gek nog niet.
Huilen dan.
pi_199463882
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:00 schreef RamboDirk het volgende:
De boel stabiliseert, plukje bijkopen maar.
Waar ik wou inkopen staat inmiddels al 40% hoger, terwijl ik niet ver van mijn inkoop moment af was. Hindsights...

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-05-2021 10:06:18 ]
pi_199463899
quote:
7s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:05 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Makkelijk praten voor jou, maar als je de keuze hebt tussen Venezolaanse bolivar of crypto dan is de keuze voor crypto misschien zo gek nog niet.
Ook dan kun je slimmere keuzes maken als dat alles is wat je hebt.
pi_199463902
quote:
7s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:05 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Makkelijk praten voor jou, maar als je de keuze hebt tussen Venezolaanse bolivar of crypto dan is de keuze voor crypto misschien zo gek nog niet.
Ja want dat zijn je enige keuzes :') Je ziet de schommelingen van crypto, dan moet je niet gaan janken als het daalt. Het is gewoon gokken. Pak dan USD, EUR, JPY. Schommelt ook wel wat maar niet zo absurd als de bolivar en zeker niet zo absurd als btc of ether... of doge.
Facts don't care about your feelings
pi_199463917
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:07 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Ja want dat zijn je enige keuzes :') Je ziet de schommelingen van crypto, dan moet je niet gaan janken als het daalt. Het is gewoon gokken. Pak dan USD, EUR, JPY. Schommelt ook wel wat maar niet zo absurd als de bolivar en zeker niet zo absurd als btc of ether... of doge.
Precies. No mercy.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-05-2021 10:09:01 ]
  Moderator / Redactie Sport maandag 17 mei 2021 @ 10:09:57 #201
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199463931
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:07 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Ja want dat zijn je enige keuzes :') Je ziet de schommelingen van crypto, dan moet je niet gaan janken als het daalt. Het is gewoon gokken. Pak dan USD, EUR, JPY. Schommelt ook wel wat maar niet zo absurd als de bolivar en zeker niet zo absurd als btc of ether... of doge.
Voor iedere Euro winst die jij maakt, maakt een ander een Euro verlies :)

En dat is in een piramidespel als Doge niet anders. Als je nu verkoopt, neem je het geld van hen die nu eindeloos blijven hodlen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199463932
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:07 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Ja want dat zijn je enige keuzes :') Je ziet de schommelingen van crypto, dan moet je niet gaan janken als het daalt. Het is gewoon gokken. Pak dan USD, EUR, JPY. Schommelt ook wel wat maar niet zo absurd als de bolivar en zeker niet zo absurd als btc of ether... of doge.
Doozj :D
pi_199463935
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:07 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Ja want dat zijn je enige keuzes :') Je ziet de schommelingen van crypto, dan moet je niet gaan janken als het daalt. Het is gewoon gokken. Pak dan USD, EUR, JPY. Schommelt ook wel wat maar niet zo absurd als de bolivar en zeker niet zo absurd als btc of ether... of doge.
Makkelijk praten van achter je toetsenbord als je bovendien een bankrekening hebt. Niet in de hele wereld is het zo goed geregeld als Nederland.

[ Bericht 0% gewijzigd door recursief op 17-05-2021 10:16:36 ]
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  maandag 17 mei 2021 @ 10:10:41 #204
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199463942
Zeg niet dat er geen slimmere keuzes zijn, ik zeg alleen dat het voor jou ons nogal makkelijk praten is vanuit de luie stoel met gedekt tafeltje en gespreid bedje.
Huilen dan.
pi_199463947
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:10 schreef recursief het volgende:

[..]

Makkelijk praten van achter je toetsenbord als je bovendien een bakrekening hebt. Niet in de hele wereld is het zo goed geregeld als Nederland.
Want crypto koop je makkelijker zonder bankrekening ja.
Zeker op de zwarte markt waar je je eigen seedphrases niet eens hebt (want zo gaat het).
pi_199463962
quote:
7s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:10 schreef Isdatzo het volgende:
Zeg niet dat er geen slimmere keuzes zijn, ik zeg alleen dat het voor jou ons nogal makkelijk praten is vanuit de luie stoel.
Misschien heeft hij wel een actieve stoel.

Wat doet een crash voor de mine markt eigenlijk? Wordt het nu in dollars minder aantrekkelijk en gaat het dus in BTC sneller of juist niet?
pi_199463975
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:11 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Want crypto koop je makkelijker zonder bankrekening ja.
Zeker op de zwarte markt waar je je eigen seedphrases niet eens hebt (want zo gaat het).
Zelfs in veel Europese landen kan je (tenminste tot voor kort) je telefoon, internet en energierekening gewoon contant betalen bij een hokje ergens, dus je kan vast ook wel ergens wat BTC kopen.

*deze post had ik graag bij die erboven in gedaan, op Tweakers gaat dat automatisch, kan dat hier niet?
  Moderator / Redactie Sport maandag 17 mei 2021 @ 10:14:17 #208
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199463976
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:12 schreef JDx het volgende:

[..]

Misschien heeft hij wel een actieve stoel.

Wat doet een crash voor de mine markt eigenlijk? Wordt het nu in dollars minder aantrekkelijk en gaat het dus in BTC sneller of juist niet?
De mine markt stijgt samen met de technologische vooruitgang. Zo'n crash maakt weinig verschil, zelfs niet als je het over de grote van 2018 hebt, want dan blijven ze gewoon op hun geldzakken zitten totdat de koers weer omhoog gaat.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199463983
quote:
7s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:10 schreef Isdatzo het volgende:
Zeg niet dat er geen slimmere keuzes zijn, ik zeg alleen dat het voor jou ons nogal makkelijk praten is vanuit de luie stoel met gedekt tafeltje en gespreid bedje.
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:10 schreef recursief het volgende:

[..]

Makkelijk praten van achter je toetsenbord als je bovendien een bakrekening hebt. Niet in de hele wereld is het zo goed geregeld als Nederland.
Ach pleur ook maar op man :')
Facts don't care about your feelings
pi_199463990
Kopen jullie serieus bij nu? Als we nu na deze opleving weer onder het dieptepunt van ergens vannacht duiken zie ik het op de korte termijn wel heel somber in hoor.
blablablabla
  maandag 17 mei 2021 @ 10:15:54 #211
366734 dimmak
bitcoin
pi_199463994
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:11 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Want crypto koop je makkelijker zonder bankrekening ja.
Zeker op de zwarte markt waar je je eigen seedphrases niet eens hebt (want zo gaat het).
:? Op p2p exchanges koop je gewoon bitcoin die naar je eigen wallet worden verzonden.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199464031
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:22 schreef timmmmm het volgende:
Al die butthurt treurwilgen die nu lopen janken omdat we wat dippen vind ik wel zo kansloos.

Als Musk iets tweet en de boel gaat +20 hoor je ze niet klagen over diezelfde volatiliteit hoor, alleen als het andersom gebeurt is het allemaal niet eerlijk

[ afbeelding ]
Mhoa; genoeg mensen die vinden dat 1 persoon niet zoveel invloed moet hebben op de koers van praktisch ale crypto's.

Gaat leuk worden nu de beurzen ook stagneren
  Moderator / Redactie Sport maandag 17 mei 2021 @ 10:20:44 #213
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199464037
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:15 schreef Elan het volgende:
Kopen jullie serieus bij nu? Als we nu na deze opleving weer onder het dieptepunt van ergens vannacht duiken zie ik het op de korte termijn wel heel somber in hoor.
Er is nu geen support omdat de vorige fiat block tijdens een flinke dip was, en de volgende nog niet geweest is :P

Er is wel een trendbreuk met de logaritmische stijging nu, maar daar zoeken we nu maar niet al te veer achter door de marktmanipulatie.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199464054
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:20 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Er is nu geen support omdat de vorige fiat block tijdens een flinke dip was, en de volgende nog niet geweest is :P

Er is wel een trendbreuk met de logaritmische stijging nu, maar daar zoeken we nu maar niet al te veer achter door de marktmanipulatie.
Ik las wel ergens dat iemand bij wilde kopen maar z'n gestorte geld niet aan kwam ofzo.
  maandag 17 mei 2021 @ 10:22:40 #215
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199464058
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:15 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]


[..]

Ach pleur ook maar op man :')
Moeilijk hè.
Huilen dan.
  Moderator maandag 17 mei 2021 @ 10:22:47 #216
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199464060
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:54 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ik vind het eerlijk gezegd ook niet meer zielig. Al begon die gast wel te janken in de VC.
Je bent gewoon mokerdom. Punt.
de VC?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199464064
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:14 schreef JDx het volgende:

[..]

Zelfs in veel Europese landen kan je (tenminste tot voor kort) je telefoon, internet en energierekening gewoon contant betalen bij een hokje ergens, dus je kan vast ook wel ergens wat BTC kopen.

*deze post had ik graag bij die erboven in gedaan, op Tweakers gaat dat automatisch, kan dat hier niet?
Ja, maar niet moeilijker of makkelijker dan valuta. Dan is crypto een slechte keuze als het je laatste redmiddel is. Dat was het punt ;)
pi_199464068
quote:
5s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:22 schreef onlogisch het volgende:

[..]

de VC?
Voice chat.
pi_199464071
quote:
5s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:22 schreef onlogisch het volgende:

[..]

de VC?
De TG van de VC jwt, moest het ook Googlen :')
  Moderator maandag 17 mei 2021 @ 10:23:46 #220
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199464078
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:15 schreef Elan het volgende:
Kopen jullie serieus bij nu? Als we nu na deze opleving weer onder het dieptepunt van ergens vannacht duiken zie ik het op de korte termijn wel heel somber in hoor.
Ik vermoed dat het de komende weken nog veel verder in elkaar dondert. Ik wacht nog even :+
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199464079
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:15 schreef dimmak het volgende:

[..]

:? Op p2p exchanges koop je gewoon bitcoin die naar je eigen wallet worden verzonden.
Ja, ik zeg niet dat het niet kan, ik zeg alleen dat het niet makkelijker of moeilijker is dan andere valuta.
  Moderator maandag 17 mei 2021 @ 10:24:24 #222
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199464083
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:23 schreef JDx het volgende:

[..]

De TG van de VC jwt, moest het ook Googlen :')
Wat is TG nou weer?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199464095
quote:
10s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:24 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Wat is TG nou weer?
Ik weet niet, Google bood geen soelaas :')

Ik gok TeleGram VoiceChat?

quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:47 schreef F.Sinatra het volgende:
TG VC
pi_199464097
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:15 schreef Elan het volgende:
Kopen jullie serieus bij nu? Als we nu na deze opleving weer onder het dieptepunt van ergens vannacht duiken zie ik het op de korte termijn wel heel somber in hoor.
Alleen op hele gunstige prijzen. Ik ga niet nu panic-dip inkopen. Alleen op vooraf gestelde prijzen en coins waarvan ik denk dat ze op langere termijn stabiel zijn, ook al keldert de markt.
pi_199464104
quote:
10s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:24 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Wat is TG nou weer?
Telegram
pi_199464105
Niveautje wel weer hier hoor. ^O^ ;( :{ :'(
  Moderator / Redactie Sport maandag 17 mei 2021 @ 10:28:49 #227
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199464131
Ik ga onder de 40k kopen, daarvoor wacht ik nog rustig af.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199464136
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:25 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Alleen op hele gunstige prijzen. Ik ga niet nu panic-dip inkopen. Alleen op vooraf gestelde prijzen en coins waarvan ik denk dat ze op langere termijn stabiel zijn, ook al keldert de markt.
Ja logisch.

Geloof je dat Ada Cardano nu nog een goede investering is?

Heb gekocht tijdens de vorige dip op 1.31 (dat was letterlijk eergisteren :') )
blablablabla
pi_199464141
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:29 schreef Elan het volgende:

[..]

Ja logisch.

Geloof je dat Ada Cardano nu nog een goede investering is?

Heb gekocht tijdens de vorige dip op 1.31 (dat was letterlijk eergisteren :') )
Ken ik het project niet goed genoeg voor, om daar enige nuttige uitspraak over te doen.
Het enige dat ik hierover kan zeggen is dat een maatje er ¤500k in heeft gestopt op $1.30 voor wat het waard is....

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 17-05-2021 10:31:20 ]
pi_199464148
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:29 schreef Elan het volgende:

[..]

Ja logisch.

Geloof je dat Ada Cardano nu nog een goede investering is?

Heb gekocht tijdens de vorige dip op 1.31 (dat was letterlijk eergisteren :') )
Wat mij vooral opvalt is dat Cardano toen in grote lijnen het spiegelbeeld van BTC was en nu een kopie.

Wellicht omdat "de massa" er ook opeens in is gestapt? Het was immers trending gisteren.
  maandag 17 mei 2021 @ 10:31:36 #231
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199464152
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:15 schreef Elan het volgende:
Kopen jullie serieus bij nu? Als we nu na deze opleving weer onder het dieptepunt van ergens vannacht duiken zie ik het op de korte termijn wel heel somber in hoor.
Nee, koop niks bij. Niet omdat ik bang ben dat alles nog veel verder zakt maar omdat ik vind dat ik genoeg in crypto heb zitten. Af en toe pak ik wat winst of zet ik wat om, maar ben niet van plan er nog euro's tegenaan te gooien.
Huilen dan.
pi_199464156
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:22 schreef JDx het volgende:

[..]

Ik las wel ergens dat iemand bij wilde kopen maar z'n gestorte geld niet aan kwam ofzo.
Als in dat dat bij alle exchanges zo was? Dat lijkt me groot nieuws. Bij mij duurde het lang voor de overboeking naar Kraken doorkwam vanwege het weekend.
What Would Goku Do
pi_199464169
quote:
7s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:31 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Nee, koop niks bij. Niet omdat ik bang ben dat alles nog veel verder zakt maar omdat ik vind dat ik genoeg in crypto heb zitten. Af en toe pak ik wat winst of zet ik wat om, maar ben niet van plan er nog euro's tegenaan te gooien.
Maar als je initiele investering ¤X was en je haalt er ¤XXX uit, heb je nog steeds winst als je een deel van die ¤XXX weer terug stopt :P
pi_199464170
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:31 schreef viagraap het volgende:

[..]

Als in dat dat bij alle exchanges zo was? Dat lijkt me groot nieuws. Bij mij duurde het lang voor de overboeking naar Kraken doorkwam vanwege het weekend.
Kan het niet weer vinden, maar volgens mij stond er niet dat dat overal zo was, gewoon bij hem/haar.
  maandag 17 mei 2021 @ 10:33:39 #235
366734 dimmak
bitcoin
pi_199464177
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 09:25 schreef dimmak het volgende:
Ik vind de cycle repeat wel leuk van Bitcoin om te volgen met de vraag of deze uit gaat komen. Al weken kijk ik naar een dip waarvan ik elke keer dacht; die komt toch nooit na al dat aangestamp rond die 1 biljoen marketcap. Maar dan toch zie je ineens een bende FUD om de hoek komen kijken.
Ben benieuwd of we nog door die MA200d zakken. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199464195
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 08:13 schreef recursief het volgende:

[..]

Want als je 100 miljard hebt moet je de kans grijpen om er nog een paar miljard bij te verdienen als die zich voordoet? Dan maar ten koste van mensen die het niet zo breed hebben? Ik vind het niet zo aardig van meneer Musk. Hij doet alsof het allemaal een spelletje is maar hij gedraagt zich als superinfluencer niet heel verantwoordelijk.
Ja het is ook triest, daar niet van. Maar we kunnen er beter maar van leren en slimmer erdoor worden. We kunnen hem toch niet veranderen. Dus nu niet meteen te positief denken als een grote miljonair of iemand met een groot bedrijf erin heeft geïnvesteerd blijkbaar. En vooral dat op zo’n manier aankondigt.
  maandag 17 mei 2021 @ 10:37:41 #237
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199464227
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:33 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Maar als je initiele investering ¤X was en je haalt er ¤XXX uit, heb je nog steeds winst als je een deel van die ¤XXX weer terug stopt :P
Ja, dat is een beetje de situatie waarin ik me bevind. Maar zoals ik zei: vind wat ik nu in crypto heb zitten wel prima zo.

Speltip 23: niet te greedy worden.
Huilen dan.
pi_199464229
quote:
10s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:43 schreef onlogisch het volgende:
Keihard gelachen om alle huilebalken over Musk. _O-
Snap je _O-
pi_199464251
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:35 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Ja het is ook triest, daar niet van. Maar we kunnen er beter maar van leren en slimmer erdoor worden. We kunnen hem toch niet veranderen. Dus nu niet meteen te positief denken als een grote miljonair of iemand met een groot bedrijf erin heeft geïnvesteerd blijkbaar. En vooral dat op zo’n manier aankondigt.
Je geluk en rijkdom moet zo min mogelijk van anderen afhangen.
pi_199464254
quote:
7s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:37 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Ja, dat is een beetje de situatie waarin ik me bevind. Maar zoals ik zei: vind wat ik nu in crypto heb zitten wel prima zo.

Speltip 23: niet te greedy worden.
Ik heb ook maar 10% terug gestopt na vorige week. Max nog een 5% als gestelde targets gehaald worden voor enkele coins.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 17-05-2021 10:40:22 ]
pi_199464306
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:39 schreef JDx het volgende:

[..]

Je geluk en rijkdom moet zo min mogelijk van anderen afhangen.
De koers van bitcoin hangt juist van zoveel nieuws en anderen af.
pi_199464320
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:29 schreef Elan het volgende:

[..]

Ja logisch.

Geloof je dat Ada Cardano nu nog een goede investering is?

Heb gekocht tijdens de vorige dip op 1.31 (dat was letterlijk eergisteren :') )
Ik denk het wel. Begin dit jaar had ADA een marketcap van 6 miljard, inmiddels 70 miljard 5 maanden later. Zit nog niet lang in Crypto, maar overal, en werkelijk overal lees je ADA kopen. Veel mensen stappen nu in of gaan de komende maanden instappen en die lezen hetzelfde. Je zal geen 10x je inzet krijgen op ADA, maar hij is stabiel en dit jaar je inzet (met de prijs van nu) vergroten zie ik wel gebeuren.

Ik vind deze grafiek ook wel interessant, en heb het idee dat het vaak wordt vergeten:

https://coinmarketcap.com/charts/
(bovenste grafiek van Total Market Capatization)

Kijk eens hoe die gegroeid is sinds december vorig jaar. Komt steeds meer nieuw geld in, één ding is mij opgevallen de laatste weken bij het zoeken naar de juiste coins. Alle voorspellingen van begin dit jaar zijn al zwaar achterhaald, de meeste munten stonden al op de prijs die ze volgens de analisten pas op het einde van het jaar zouden halen. Denk ook niet dat het volgen van de lijn van ETH of BTC nog correct is, deze markt begint te exploderen, steeds meer mensen gaan erin geloven en grotere partijen stappen erin naast nog een hoop gewone mensen die willen investeren.

Ik houd in ieder geval nog ff lekker vast aan mijn ADA, hopend dat die eind dit jaar op 5 euro staat, maar ondertussen houd ik het nieuws wel goed in de gaten.
pi_199464486
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:44 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Ik denk het wel. Begin dit jaar had ADA een marketcap van 6 miljard, inmiddels 70 miljard 5 maanden later. Zit nog niet lang in Crypto, maar overal, en werkelijk overal lees je ADA kopen. Veel mensen stappen nu in of gaan de komende maanden instappen en die lezen hetzelfde. Je zal geen 10x je inzet krijgen op ADA, maar hij is stabiel en dit jaar je inzet (met de prijs van nu) vergroten zie ik wel gebeuren.

Ik vind deze grafiek ook wel interessant, en heb het idee dat het vaak wordt vergeten:

https://coinmarketcap.com/charts/
(bovenste grafiek van Total Market Capatization)

Kijk eens hoe die gegroeid is sinds december vorig jaar. Komt steeds meer nieuw geld in, één ding is mij opgevallen de laatste weken bij het zoeken naar de juiste coins. Alle voorspellingen van begin dit jaar zijn al zwaar achterhaald, de meeste munten stonden al op de prijs die ze volgens de analisten pas op het einde van het jaar zouden halen. Denk ook niet dat het volgen van de lijn van ETH of BTC nog correct is, deze markt begint te exploderen, steeds meer mensen gaan erin geloven en grotere partijen stappen erin naast nog een hoop gewone mensen die willen investeren.

Ik houd in ieder geval nog ff lekker vast aan mijn ADA, hopend dat die eind dit jaar op 5 euro staat, maar ondertussen houd ik het nieuws wel goed in de gaten.
Die Charles Hoskins geeft ook gewoon geen neuk om de muntwaarde van Ada het gaat hem om de lange termijn het het project _O-. Het feit dat Ada een PoS-token is zou kunnen verklaren waarom hij zo steeg na de daling van BTC geïnitieerd door die tweet van Elon zeg maar over andere meer milieuvriendelijke currency zeg maar :P
blablablabla
  maandag 17 mei 2021 @ 10:57:09 #244
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_199464554
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:20 schreef Citizen.Erased het volgende:

[..]

Mhoa; genoeg mensen die vinden dat 1 persoon niet zoveel invloed moet hebben op de koers van praktisch ale crypto's.

Gaat leuk worden nu de beurzen ook stagneren
Dat ligt aan de markt, niet aan de persoon
Laffe huichelaar
pi_199464580
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:53 schreef Elan het volgende:

[..]

Die Charles Hoskins geeft ook gewoon geen neuk om de muntwaarde van Ada het gaat hem om de lange termijn het het project _O-. Het feit dat Ada een PoS-token is zou kunnen verklaren waarom hij zo steeg na de daling van BTC geïnitieerd door die tweet van Elon zeg maar over andere meer milieuvriendelijke currency zeg maar :P
Dat zal ook een flinke reden geweest zijn. Las gisteren een artikel dat veel mensen in BTC nu overstappen op goedkopere altcoins, daar komt die daling natuurlijk ook door, maar het geld blijft in de markt. Onderschat die klimaatwaanzin niet, en in deze hebben ze ook gewoon gelijk (nja komt omdat ik ADA heb ;) ). Als we in de toekomst coins gaan vergelijken dan zal milieuvriendelijkheid in de wereld van nu zeer zeker een rol gaan spelen. Is ook sinds die tweet dat ADA maar bleef gaan, zelfde met MATIC en XLM.

Maar ben geen expert of zo he, probeer beetje logisch na te denken, misschien dat de mensen met meer ervaring er een andere mening over hebben (en die hoor ik graag). Ik heb in ieder geval wel vertrouwen in ADA en laat hem (bijna) zeker tot eind dit jaar staan, misschien nog wel langer als die markt zo blijft exploderen.
  maandag 17 mei 2021 @ 11:06:59 #246
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199464761
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:30 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ken ik het project niet goed genoeg voor, om daar enige nuttige uitspraak over te doen.
Het enige dat ik hierover kan zeggen is dat een maatje er ¤500k in heeft gestopt op $1.30 voor wat het waard is....
500k in cardano stoppen

Dan ben je niet goed hoor
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199464775
De koers lijkt nu ook weer te herstellen omdat Musk hep lopen zitten tweeten dat Tesla hun bitcoin nog hebben. Wat een gare paperhandsmarkt als dit soort dingen de boel zo kunnen verstoren.
What Would Goku Do
pi_199464779
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:57 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Dat ligt aan de markt, niet aan de persoon
Als ik dezelfde tweet plaats heeft het niet hetzelfde effect hoor.
  Moderator / Redactie Sport maandag 17 mei 2021 @ 11:10:12 #249
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199464818
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 11:07 schreef viagraap het volgende:
De koers lijkt nu ook weer te herstellen omdat Musk hep lopen zitten tweeten dat Tesla hun bitcoin nog hebben. Wat een gare paperhandsmarkt als dit soort dingen de boel zo kunnen verstoren.
Inmiddels geloof ik wel dat ie weer teruggekocht heeft ja :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  FOK!fotograaf maandag 17 mei 2021 @ 11:19:20 #250
364681 over_hedge
pi_199464938
Misschien stoppen mensen nu Elon als een soort god te zien. Zou fijn zijn.
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  maandag 17 mei 2021 @ 11:22:50 #251
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_199464980
Mijn 'winst' is in ieder geval al verdampt. Hopen dat alles weer een beetje aantrekt. ;(
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_199465218
Ik ga even wat stop lossjes zetten :)
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199465424
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 11:41 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Ik ga even wat stop lossjes zetten :)
Doe eens gek.
pi_199465576
twitter
pi_199465690
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 11:19 schreef over_hedge het volgende:
Misschien stoppen mensen nu Elon als een soort god te zien. Zou fijn zijn.
.
pi_199465824
Elon heeft zich de afgelopen dagen echt belachelijk gemaakt op Twitter. Hij heeft echt laten blijken geen kennis te hebben van Bitcoin en komt met dezelfde gedachten en ideeën als de gemiddelde beginneling.

"Fees moeten omlaag! Capaciteit moet omhoog! Het moet energiezuiniger!"



Ja oke bedankt Hans Elon :')
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  maandag 17 mei 2021 @ 12:19:26 #257
131603 Afwazig
Serious business
pi_199465868
Crypto Twitter is echt een fantastische bron voor memes en vermaak.
  maandag 17 mei 2021 @ 12:21:10 #258
131603 Afwazig
Serious business
pi_199465903
quote:
14s.gif Op maandag 17 mei 2021 11:06 schreef fathank het volgende:

[..]

500k in cardano stoppen

Dan ben je niet goed hoor
ADA staat al bizar hoor qua MC en is gebakken lucht pur sang. Er is serieus nog helemaal niks en maar praten over het ecosysteem. Welk ecosysteem? Kerol.
pi_199466040
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 11:10 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Inmiddels geloof ik wel dat ie weer teruggekocht heeft ja :')
Lekker, zelf die dip creëren, laag kopen en nu weer tweeten zodat die stijgt kan die weer verkopen. :P
pi_199466244
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 10:02 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Als je je laatste geld in bitcoin stopt ben je een mongool, of wanhopig. Als het dat laatste betreft dan maakt het ook niet veel uit of je genaaid wordt door een asperger of dat het balletje op rood ipv zwart valt.
[..]

Waarom steken ze het dan niet in USD of andere valuta?
Het is niet zo simpel, zie het bijvoorbeeld ook bij familie in Iran. Mensen zouden maar al te graag hun geld in euro's of dollars stoppen, maar de straatprijs daarvoor is 4/5 keer zo hoog dan de officiële wisselkoers.

En bij de banken kunnen ze meestal maximaal 100 euro per persoon wisselen.
  maandag 17 mei 2021 @ 12:44:00 #261
366734 dimmak
bitcoin
pi_199466300
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 12:40 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Het is niet zo simpel, zie het bijvoorbeeld ook bij familie in Iran. Mensen zouden maar al te graag hun geld in euro's of dollars stoppen, maar de straatprijs daarvoor is 4/5 keer zo hoog dan de officiële wisselkoers.

En bij de banken kunnen ze meestal maximaal 100 euro per persoon wisselen.
Je reageert op iemand die de ponzi's op Pancakeswap geniaal vindt. Oftewel, kijkt alleen naar de speculatieve kant. Denk je dat die weet wat er speelt in landen als Venezuela, Iran, Nigeria, Argentinië, enz enz?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199466598
Nou, zo goed opletten denk ik :@
  maandag 17 mei 2021 @ 13:02:21 #263
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199466614
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 13:01 schreef JDx het volgende:
Nou, zo goed opletten denk ik :@
Jij gaat nu alles verkopen toch?
pi_199466679
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 13:02 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Jij gaat nu alles verkopen toch?
M'n huis ook, 2 ton.
  Moderator maandag 17 mei 2021 @ 13:30:21 #265
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199466979
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 13:02 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Jij gaat nu alles verkopen toch?
Zelden zo'n goede call gehad om te tetheren _O_

Ik ben jou zó dankbaar. _O_

Voor de mensen die zich afvragen ; Waar gáát dit over :?

quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 19:51 schreef Apekoek het volgende:
Zojuist alles verkocht, vanaf nu 3 jaar bearmarket
quote:
14s.gif Op woensdag 12 mei 2021 19:51 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Je hebt me overtuigd.

Volledig in fiat gegaan.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  maandag 17 mei 2021 @ 13:43:14 #266
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199467224
Trekt wel weer bij.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199469426
Ik blijf afwachten en de koersen volgen. Het wil niet echt omhoog schieten
pi_199469932
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 15:34 schreef Den_Haag het volgende:
Ik blijf afwachten en de koersen volgen. Het wil niet echt omhoog schieten
Omlaag bedoel je?
pi_199470002
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 15:56 schreef JDx het volgende:

[..]

Omlaag bedoel je?
Geduld is een schone zaak
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199470442
MATIC inmiddels Vechain ingehaald *O* _O-
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199470578
Ik zie op Reddit dat er een aardige hype is ontstaan genaamd Banano (BAN) maar niemand in dit topic die erover praat. Apart...
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_199470624
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 16:25 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Ik zie op Reddit dat er een aardige hype is ontstaan genaamd Banano (BAN) maar niemand in dit topic die erover praat. Apart...
Minions misschien.
  maandag 17 mei 2021 @ 16:37:12 #273
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199470833
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 16:18 schreef Predator40 het volgende:
MATIC inmiddels Vechain ingehaald *O* _O-
Wow

Dat dit kan in Cryptoland
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199470861
De fuck Elon coin is kassa :D Wie zat er op tijd in?
pi_199470878
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 16:38 schreef viceversa het volgende:
De fuck Elon coin is kassa :D Wie zat er op tijd in?
Niemand?
pi_199470880
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 16:25 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Ik zie op Reddit dat er een aardige hype is ontstaan genaamd Banano (BAN) maar niemand in dit topic die erover praat. Apart...
Banano is de enige leuke joke coin. En rijk aan kalium.
pi_199471122
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_199471128
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 16:39 schreef viceversa het volgende:

[..]

Banano is de enige leuke joke coin. En rijk aan kalium.
Straks al m'n haar kwijt, ik kijk wel uit.
pi_199471156
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 16:49 schreef TheFreshPrince het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
verkapte "ik ben rijk" post

en nee bitvavo nooit van gehoord of gezien....totdat mijn buurman erover begon 2.5 week geleden
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199471173
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 16:49 schreef TheFreshPrince het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199471204
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 16:51 schreef Predator40 het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_199471240
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 16:54 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
waarom moet je het dan melden ? :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199471336
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 16:49 schreef TheFreshPrince het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja, ik ken die wel. Heb er een klein bedrag opstaan om wat mee te rommelen in de marge.
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199471340
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 16:56 schreef Predator40 het volgende:

[..]

waarom moet je het dan melden ? :D
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_199471714
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  FOK!fotograaf maandag 17 mei 2021 @ 17:20:07 #286
364681 over_hedge
pi_199471734
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  maandag 17 mei 2021 @ 17:20:58 #287
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199471747
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Huilen dan.
pi_199471773
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 17:20 schreef over_hedge het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Spoiler alert!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_199471785
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199471843
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 16:39 schreef viceversa het volgende:

Banano is de enige leuke joke coin. En rijk aan kalium.
:) :Y

quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 16:25 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Ik zie op Reddit dat er een aardige hype is ontstaan genaamd Banano (BAN) maar niemand in dit topic die erover praat. Apart...
We hebben hier op het forum wel een user die post onder de naam Bananomannetje.
Die heeft in 2018 aan iedereen die daar voor open stond 1.000 gratis BAN uitgedeeld.

Vorige week was dat zo'n 50 dollar waard, inmiddels al iets meer.
pi_199472137
twitter
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199472171
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 17:26 schreef Arthur1983 het volgende:

[..]

:) :Y
[..]

We hebben hier op het forum wel een user die post onder de naam Bananomannetje.
Die heeft in 2018 aan iedereen die daar voor open stond 1.000 gratis BAN uitgedeeld.

Vorige week was dat z

o'n 50 dollar waard, inmiddels al iets meer.
Edit: is nu iets boven de $41,30.
pi_199472186
jaaaaaaaaaaaa we gaan nog verder REKT *O* *O* *O*
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199472235
pi_199472339
Damn :o
  Moderator / Redactie Sport maandag 17 mei 2021 @ 18:09:03 #296
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199472410
Alles kapot *O*
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199472438
Locked staking is op zo'n moment wel erg naar. Maar goed, dat is nu toch al te laat.

Zie jullie in 2030 weer. :W
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199472485
MUH STOCK2FLOW
  Moderator / Redactie Sport maandag 17 mei 2021 @ 18:14:16 #299
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199472491
Ik wacht nog steeds op sub-40k.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199472553
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:14 schreef Nattekat het volgende:
Ik wacht nog steeds op sub-40k.
Hij moet ff door de 43000 kakken.
pi_199472717
Nu met deze flinke crash wat doen jullie halen jullie alles weg of laten jullie het staan
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')