abonnement Unibet Coolblue
pi_199458476


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_199458490
twitter

Jezus :') Op zn ego getrapt zeker.
pi_199458510
Mensen met asperger syndroom zijn irritant.
pi_199458521
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 20:59 schreef Gehrman het volgende:
Mensen met asperger syndroom zijn irritant.
Klopt, ik moet al 45 jaar met mezelf leven :+
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 16 mei 2021 @ 21:00:44 #5
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199458529
#MUSKED
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199458532
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 20:59 schreef Gehrman het volgende:
Mensen met asperger syndroom zijn irritant.
Dit is meer zijn narcisme.
pi_199458537
Heb ik echt de top verkocht :@ Nice.
  zondag 16 mei 2021 @ 21:01:14 #8
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199458538
Laat maar lekker twitteren, zijn we eerder van deze reflex af elke keer wanneer Musk een scheetje laat.
Huilen dan.
  zondag 16 mei 2021 @ 21:02:05 #9
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199458546
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 21:00 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Klopt, ik moet al 45 jaar met mezelf leven :+
Narcist! Denk eens aan de rest van de wereld die het al 45 jaar met jou moet zien uit te houden :{w .
Huilen dan.
pi_199458555
quote:
7s.gif Op zondag 16 mei 2021 21:02 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Narcist! Denk eens aan de rest van de wereld die het al 45 jaar met jou moet zien uit te houden :{w .
Indeed
pi_199458574
elon musk moet gecancelled worden

fuck hem en zijn raketjes naar mars
pi_199458657
Als niemand Musk (of andere billionaires) meer serieus neemt is dat goed voor crypto.
pi_199458666
lekkere correctie :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  zondag 16 mei 2021 @ 21:11:51 #14
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199458684
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 21:03 schreef Dimachaerus het volgende:
elon musk moet gecancelled worden

fuck hem en zijn raketjes naar mars
Als ie op z’n raketje naar mars maar ff een honden sticker plakt mag ie schreeuwen wat ie wil van mij :*
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199458843
quote:
10s.gif Op zondag 16 mei 2021 21:11 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Als ie op z’n raketje naar mars maar ff een honden sticker plakt mag ie schreeuwen wat ie wil van mij :*
Kun je wel van op aan.
Lekker dit. Lekker bijkopen. Gaat m'n slaap weer :'(
  zondag 16 mei 2021 @ 21:24:42 #16
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199458924
Elon :')
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199458931
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 20:58 schreef viceversa het volgende:
[ twitter ]
Jezus :') Op zn ego getrapt zeker.
Mimimimimi.

Bijgekocht @aTypisch
pi_199458939
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 21:20 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Kun je wel van op aan.
Lekker dit. Lekker bijkopen. Gaat m'n slaap weer :'(
ik koop iig niks bij er zit nog +/- 10k in crypto, vind het wel best :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199458947
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 21:20 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Kun je wel van op aan.
Lekker dit. Lekker bijkopen. Gaat m'n slaap weer :'(
Waar gaat je slaap naar toe?
  zondag 16 mei 2021 @ 21:47:27 #20
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_199459399
Ik denk dat ik een Elon Musk twitter alarm klok nodig heb, terwijl ik al slapend mijn telefoon vast houd.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_199459440
Was crypto maar zo crimineel als sommige mensen beweren, dan had Elon allang een honkbalknuppel in zijn knieholte gehad
pi_199459611
Ik krijg paper hands
Gino ♥
pi_199459665
quote:
11s.gif Op zondag 16 mei 2021 21:49 schreef FundsAreSafu het volgende:
Was crypto maar zo crimineel als sommige mensen beweren, dan had Elon allang een honkbalknuppel in zijn knieholte gehad
Door allemaal hypocrieten. Als Elon zegt Tesla gaat BTC accepteren stijgt de koers gigantisch en iedereen is blij. Als ie zegt we gaan BTC niet accepteren daalt de koers en is iedereen woest en noemt het strafbaar en manipulatie :') Kansloze bende.
Facts don't care about your feelings
pi_199459670
Trekt alweer bij. Optyfen met die debiel
Gino ♥
pi_199459692
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:00 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Door allemaal hypocrieten. Als Elon zegt Tesla gaat BTC accepteren stijgt de koers gigantisch en iedereen is blij. Als ie zegt we gaan BTC niet accepteren daalt de koers en is iedereen woest en noemt het strafbaar en manipulatie :') Kansloze bende.
Wat was de koers dat hij instapte met "TeslaGOD".
Gino ♥
pi_199459716
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:02 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Wat was de koers dat hij instapte met "TeslaGOD".
32K
pi_199459721
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:01 schreef Tjacka het volgende:
Trekt alweer bij. Optyfen met die debiel
het trekt echt niet bij hoor:

The global crypto market cap is $2.08T, a -6.27%
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  zondag 16 mei 2021 @ 22:05:53 #28
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_199459754
Dit is niks man. Knalt zo weer omhoog.
pi_199459763
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:01 schreef Tjacka het volgende:
Trekt alweer bij. Optyfen met die debiel
Er trekt helemaal nog niks bij :P :D integendeel.
pi_199459771
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:05 schreef Rickocum het volgende:
Dit is niks man. Knalt zo weer omhoog.
Doet 't ook. Maar laat eerst maar wat wegvloeien. Prima _O_
pi_199459772
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:05 schreef Rickocum het volgende:
Dit is niks man. Knalt zo weer omhoog.
_O- _O-
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  zondag 16 mei 2021 @ 22:07:03 #32
131603 Afwazig
Serious business
pi_199459774
Maxi's die zichzelf rekken :')
pi_199459790
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 21:25 schreef Predator40 het volgende:

[..]

ik koop iig niks bij er zit nog +/- 10k in crypto, vind het wel best :D
Ik heb inmiddels 80T FEG aan ETH kant en 20T aan BSC kant... :P ik wil balansen aan de BSC kant zodra het een 0 erbij krijgt en rond de 70 gaat komen.

Zie het morgenvroeg wel :P

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 16-05-2021 22:10:45 ]
  zondag 16 mei 2021 @ 22:09:16 #34
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199459811
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:04 schreef Predator40 het volgende:

[..]

het trekt echt niet bij hoor:

The global crypto market cap is $2.08T, a -6.27%
150 miljard verdampt...
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199459814
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:08 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ik heb inmiddels 80T FEG aan ETH kant en 20T aan BSC kant... :P ik wil balansen aan de BSC kant zodra het een 0 erbij krijgt en rond de 70 gaat komen.
ik heb nog maar een kleine bag over, 3k waard nu.
ik had ook maar 2T
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199459827
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:09 schreef LXIV het volgende:

[..]

150 miljard verdampt...
door 1 man die al multimiljardair is :D _O-
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199459852
Ik krijg nog meer papier handen lol
Gino ♥
pi_199459857
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:09 schreef Predator40 het volgende:

[..]

ik heb nog maar een kleine bag over, 3k waard nu.
ik had ook maar 2T
2T staken was toch ff bijna 3k per maand.
pi_199459871
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:11 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

2T staken was toch ff bijna 3k per maand.
was...... :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199459904
quote:
10s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:12 schreef Predator40 het volgende:

[..]

was...... :D
Komt wel weer goed joh. Ik vind je aardig negatief eerlijk gezegd. Snap het wel na je ervaringen, maar toch :P
pi_199459953
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:14 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Komt wel weer goed joh. Ik vind je aardig negatief eerlijk gezegd. Snap het wel na je ervaringen, maar toch :P
ben gewoon niet zon moonboy.......sorry :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199460024
Iedereen zonder besef: DE PIEK IS GEWEEST JE BENT WEER TE LAAT!
Vakman pur sang
pi_199460037
ETH gewoon holden, over een tot twee weken (op zijn laatst) is het weer hersteld en groeiende naar nieuwe ATH (bookmark this post)
Alpha kenny one
pi_199460089
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:21 schreef falling_away het volgende:
ETH gewoon holden, over een tot twee weken (op zijn laatst) is het weer hersteld en groeiende naar nieuwe ATH (bookmark this post)
Ik ga hier van uit
Gino ♥
pi_199460103
Halve dag niet gekeken en portfolio is met bijna 20% naar beneden. _O-
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199460109
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:24 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Ik ga hier van uit
Dan doe ik dat ook
pi_199460116
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:20 schreef Lospedrosa het volgende:
Iedereen zonder besef: DE PIEK IS GEWEEST JE BENT WEER TE LAAT!
Bij iedere (lichte) daling hoor je mensen bearmarket roepen...

En ooit krijgen ze gelijk
No bitch to me
pi_199460120
Ik hoor al jaren dat eeuwige advies om maar te blijven holden. Natuurlijk ingegeven door allerlei pump netwerken.
Waarom hoor je nooit dat je de markt moet kopen. Bij een X rendement verkopen naar fiat en inkopen als het laag staat. De enige weg naar rendement m.i.
Maar nee altijd maar bang dat je iets zegt wat wordt neergesabeld door de eeuwige hodl schaapjes . Weak hands boehoe, nee jij luistert naar een Chinese whale..
Vakman pur sang
pi_199460145
Alsof je iets verkoopt wat je nooit meer terug kunt kopen. :')
Vakman pur sang
  zondag 16 mei 2021 @ 22:29:09 #50
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199460146
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:27 schreef Lospedrosa het volgende:
Ik hoor al jaren dat eeuwige advies om maar te blijven holden. Natuurlijk ingegeven door allerlei pump netwerken.
Waarom hoor je nooit dat je de markt moet kopen. Bij een X rendement verkopen naar fiat en inkopen als het laag staat. De enige weg naar rendement m.i.
Maar nee altijd maar bang dat je iets zegt wat wordt neergesabeld door de eeuwige hodl schaapjes . Weak hands boehoe, nee jij luistert naar een Chinese whale..
weak hands idd.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199460149
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:26 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Halve dag niet gekeken en portfolio is met bijna 20% naar beneden. _O-
Net zoals begin 2018 niet meer naar kijken en zodra in 2025 het weer in het nieuws is kijken hoe je er voor staat.
pi_199460158
Bijkopen is het motto
Ben nu toch ruim te laat met verkopen
  zondag 16 mei 2021 @ 22:30:34 #53
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199460169
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:29 schreef Den_Haag het volgende:
Bijkopen is het motto
Ben nu toch ruim te laat met verkopen
dat ligt er maar net aan hoeveel het nog zakt.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199460177
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:27 schreef Lospedrosa het volgende:
Ik hoor al jaren dat eeuwige advies om maar te blijven holden. Natuurlijk ingegeven door allerlei pump netwerken.
Waarom hoor je nooit dat je de markt moet kopen. Bij een X rendement verkopen naar fiat en inkopen als het laag staat. De enige weg naar rendement m.i.
Maar nee altijd maar bang dat je iets zegt wat wordt neergesabeld door de eeuwige hodl schaapjes . Weak hands boehoe, nee jij luistert naar een Chinese whale..
Als je in 2018 gewoon 3 jaartjes had gehold had je nu wel anders gesproken.
Alpha kenny one
  zondag 16 mei 2021 @ 22:31:21 #55
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199460179
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:27 schreef Lospedrosa het volgende:
Ik hoor al jaren dat eeuwige advies om maar te blijven holden. Natuurlijk ingegeven door allerlei pump netwerken.
Waarom hoor je nooit dat je de markt moet kopen. Bij een X rendement verkopen naar fiat en inkopen als het laag staat. De enige weg naar rendement m.i.
Maar nee altijd maar bang dat je iets zegt wat wordt neergesabeld door de eeuwige hodl schaapjes . Weak hands boehoe, nee jij luistert naar een Chinese whale..
Als je een ico doet en zelf miljoenen of miljarden coins hebt, wil je natuurlijk het liefst dat mensen deze van je kopen en deze daarna nooit meer op de markt brengen. Zo kun je dan lekker je eigen voorraad verkopen.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  zondag 16 mei 2021 @ 22:32:21 #56
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199460194
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:31 schreef falling_away het volgende:

[..]

Als je in 2018 gewoon 3 jaartjes had gehold had je nu wel anders gesproken.
Als je toen had verkocht en begin dit jaar weer was ingestapt helemaal
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199460195
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:31 schreef falling_away het volgende:

[..]

Als je in 2018 gewoon 3 jaartjes had gehold had je nu wel anders gesproken.
Nee begin 2018 verkocht en midden 2018 weer inkopen en 3 jaar hodlen tot het nieuws weer oprakelt over bitcoin. Das de manier
Vakman pur sang
  zondag 16 mei 2021 @ 22:32:37 #58
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199460199
Nog verkopen als er al een AMG verdampt is :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zondag 16 mei 2021 @ 22:33:52 #59
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199460209
quote:
14s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:32 schreef fathank het volgende:
Nog verkopen als er al een AMG verdampt is :')
proletenbak :r
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199460221
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:30 schreef hmmmz het volgende:

[..]

dat ligt er maar net aan hoeveel het nog zakt.
Maar hoe ver gaat het zakken
pi_199460227
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:27 schreef Lospedrosa het volgende:
Ik hoor al jaren dat eeuwige advies om maar te blijven holden. Natuurlijk ingegeven door allerlei pump netwerken.
Waarom hoor je nooit dat je de markt moet kopen. Bij een X rendement verkopen naar fiat en inkopen als het laag staat.
Wanneer staat het laag?

quote:
De enige weg naar rendement m.i.
En niet bang zijn voor een stop loss.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199460233
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:21 schreef falling_away het volgende:
ETH gewoon holden, over een tot twee weken (op zijn laatst) is het weer hersteld en groeiende naar nieuwe ATH (bookmark this post)
bookmarked ..... :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199460236
Ik stond op het punt om mijn baas verrot te schelden maar daar wacht ik nu nog maar ff mee. :o
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 16 mei 2021 @ 22:37:02 #64
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199460252
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:34 schreef Den_Haag het volgende:

[..]

Maar hoe ver gaat het zakken
42k, 38k?
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199460253
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:31 schreef falling_away het volgende:

[..]

Als je in 2018 gewoon 3 jaartjes had gehold had je nu wel anders gesproken.
ligt eraan wat.....er zijn genoeg coins compleet naar de klote gegaan of niks hebben gedaan in deze bull run.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199460283
Vanmiddag toevallig vrijwel alles in fiat gegooid om mijn portfolio eens drastisch om te gooien...
Misschien blijf ik daar wel even hangen :X
Forcefield City Bewoner
pi_199460297
gaat nu wel erg hard, ETH onder de 3400
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199460316
Te vroeg bijgekocht :'(
pi_199460317
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:37 schreef Predator40 het volgende:

[..]

ligt eraan wat.....er zijn genoeg coins compleet naar de klote gegaan of niks hebben gedaan in deze bull run.
BTC en eth bedoelde ik dan.
Natuurlijk had je nog meer winst kunnen maken als je op tijd verkocht had en weer aangekocht maar dat is een stuk risicovoller dan het holden van de grotere munten.

Ligt er ook aan of je korte termijn of lange termijn winst voor ogen hebt. En ook met holden van grote coins is er een risico natuurlijk dat ontken ik niet.
Alpha kenny one
pi_199460349
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
  zondag 16 mei 2021 @ 22:47:31 #71
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199460383
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:39 schreef roislecxe het volgende:
Vanmiddag toevallig vrijwel alles in fiat gegooid om mijn portfolio eens drastisch om te gooien...
Misschien blijf ik daar wel even hangen :X
Never catch a falling knife
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199460387
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:20 schreef Lospedrosa het volgende:
Iedereen zonder besef: DE PIEK IS GEWEEST JE BENT WEER TE LAAT!
ligt eraan hoe je er naar kijkt :P
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199460393
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:27 schreef TornadoDK het volgende:

[..]

Bij iedere (lichte) daling hoor je mensen bearmarket roepen...

En ooit krijgen ze gelijk
iets over een kapotte klok :+
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199460470
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:42 schreef JDx het volgende:
Te vroeg bijgekocht :'(
Helaas ik ook (ADA). Hopen dat het snel gaat herstellen :D
pi_199460518
dus short gaan op btc?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199460531
Tijd voor de volgende anderhalf jaar daling lijkt me.
Forcefield City Bewoner
pi_199460536
Morgen maar eens kijken of ik wat in de uitverkoop ga halen.
Bitcoin zakt nu redelijk door de support heen dus ben benieuwd waar het heen gaat.
pi_199460637
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:00 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Morgen maar eens kijken of ik wat in de uitverkoop ga halen.
Bitcoin zakt nu redelijk door de support heen dus ben benieuwd waar het heen gaat.
support is 42k.....48k is al lang doorbroken
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  zondag 16 mei 2021 @ 23:09:38 #79
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199460648
Zo bizar dat Musk average joe z’n investering in elkaar laat kankeren. Niet dat de crypto markt zo zou moeten reageren, maar hij weet dat hij status heeft in de tech wereld en dat brengt een bepaalde verantwoordelijkheid met zich mee.
  zondag 16 mei 2021 @ 23:14:04 #80
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199460700
Zegt meer over 'de markt' dan over Musk. Trek je eigen conclusies :P
Huilen dan.
pi_199460733
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:09 schreef Apekoek het volgende:
Zo bizar dat Musk average joe z’n investering in elkaar laat kankeren. Niet dat de crypto markt zo zou moeten reageren, maar hij weet dat hij status heeft in de tech wereld en dat brengt een bepaalde verantwoordelijkheid met zich mee.
Musk probeert op dit moment even verantwoordelijk te zijn naar aandeelhouders. Als hij morgen weer goede wiet gerookt heeft kan de wereld er weer anders uitzien.
pi_199460736
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:26 schreef Fugue het volgende:

[..]

Dan doe ik dat ook
Hoi wanneer daten
Gino ♥
pi_199460768
Door getriggerde stop losses zit ik nu dik in fiat. Alhoewel, met een rendement van een paar honderd procent dit jaar kun je eigenlijk nauwelijks van stop "loss" spreken.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199460846
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:09 schreef Apekoek het volgende:
Zo bizar dat Musk average joe z’n investering in elkaar laat kankeren. Niet dat de crypto markt zo zou moeten reageren, maar hij weet dat hij status heeft in de tech wereld en dat brengt een bepaalde verantwoordelijkheid met zich mee.
:')
Vakman pur sang
pi_199460871
Waarom lijken die grafiekjes nog steeds te zakken maar blijft m'n portfolio vrijwel gelijk.



Doge hield lang stand maar crashed ook eindelijk mee. Klote doozj :')
pi_199460921
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:17 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Hoi wanneer daten
Als Musk tweet dat dat een goed idee is
pi_199460937
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:36 schreef Fugue het volgende:

[..]

Als Musk tweet dat dat een goed idee is
Geen FoBo, geen RT van Musk.
pi_199460960
quote:
16s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:58 schreef FlippingCoin het volgende:
dus short gaan op btc?
Hoor onder menig bitcoiners: laten we Tesla gaan shorten. Na Gamestop een nieuw doelwit na Musk zijn uitspattingen dit weekend? :7
mag het weten
  zondag 16 mei 2021 @ 23:39:05 #89
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199460963
Hehe, zet de daling eindelijk door nu
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_199460965
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 22:42 schreef JDx het volgende:
Te vroeg bijgekocht :'(
Meh op zich valt het mee als we door de crash heen zijn nu.
pi_199460977
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:38 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Hoor onder menig bitcoiners: laten we Tesla gaan shorten. Na Gamestop een nieuw doelwit na Musk zijn uitspattingen dit weekend? :7
:D
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199461033
quote:
16s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:39 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

:D
Het is dat de beurshandel nu op slot zit. Maar na Gamestop kijk ik nergens meer van op morgen |:)
mag het weten
pi_199461086
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:43 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Het is dat de beurshandel nu op slot zit. Maar na Gamestop kijk ik nergens meer van op morgen |:)
pi_199461126
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:43 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Het is dat de beurshandel nu op slot zit. Maar na Gamestop kijk ik nergens meer van op morgen |:)
Beurzen zijn ook gespannen. Dus misschien is dit wel de Musk-depression waar we in belanden.
pi_199461142
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:50 schreef Citizen.Erased het volgende:

[..]

Beurzen zijn ook gespannen. Dus misschien is dit wel de Musk-depression waar we in belanden.
Eigenlijk mag BTC van mij wel extreem crashen als ik dan weer een GPU kan kopen om te gamen :')

Al verlies ik dan net zo veel als de prijs van een GPU waarschijnlijk.
pi_199461183
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:39 schreef stinkie het volgende:
Hehe, zet de daling eindelijk door nu
Snap je
pi_199461188
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:36 schreef Fugue het volgende:

[..]

Als Musk tweet dat dat een goed idee is
hahaha broer

die kans is best groot man
Gino ♥
  zondag 16 mei 2021 @ 23:58:17 #98
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199461218
quote:
7s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:14 schreef Isdatzo het volgende:
Zegt meer over 'de markt' dan over Musk. Trek je eigen conclusies :P
Klopt! Maar hij weet wat voor een effect zijn status op de markt heeft. Daar mag je best wel eens verantwoordelijk mee omgaan.
pi_199461240
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 23:58 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Klopt! Maar hij weet wat voor een effect zijn status op de markt heeft. Daar mag je best wel eens verantwoordelijk mee omgaan.
Tuurlijk niet, die gebruikt zijn status als voordeel. Wie zou dat niet doen als die de kans had. Miljonairs zijn niet voor niks miljonairs.
pi_199461253
Geen zelfmedelijden guys. We moeten musk en andere miljonairs/ mensen met status niet al teveel vertrouwen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')