FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #1065 WAVESMAAND!!!1111
Afwazigwoensdag 12 mei 2021 @ 12:20
image?span=6m&size=medium&currency= USD&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=USD&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.

f6TnaFp.gif

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Quotidienwoensdag 12 mei 2021 @ 12:22
quote:
14s.gif Op woensdag 12 mei 2021 12:18 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Wel minder stress en paranoia dat je gehacked wordt dan met een hot wallet, met de Metamask browser extensie is porno streamen nog nooit zo spannend geweest.
Mijn metamask wallet is een keer leeggeroofd. Gelukkig stond alles gestaked en heeft de dief enkel een restje ether weggehaald.
Nattekatwoensdag 12 mei 2021 @ 12:25
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 12:17 schreef Quotidien het volgende:

[..]

_O-
Ik verkoop niet tot ik x100 ben gegaan ;)
Al moet ik hodlen tot de dood ons scheidt.
MaximumRushwoensdag 12 mei 2021 @ 12:25
Ik heb een paar miljoen in euro's op m'n Metamask staan. :')

Heb speciaal hiervoor een aparte laptop gekocht waar alleen dat op staat, en ik ook alleen maar gebruik om te swappen/farmen/staken.
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 12:26
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 12:22 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Mijn metamask wallet is een keer leeggeroofd. Gelukkig stond alles gestaked en heeft de dief enkel een restje ether weggehaald.
Ik hoop dat die dief hard op een Lego-blokje stapt. Is wel echt kut man :{

Mensen beroven tijdens pagga is het laagste wat je kan doen, ze moeten respect hebben voor dergelijke momenten.

[ Bericht 7% gewijzigd door Erasmus op 12-05-2021 12:26:44 ]
falling_awaywoensdag 12 mei 2021 @ 12:28
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 12:22 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Mijn metamask wallet is een keer leeggeroofd. Gelukkig stond alles gestaked en heeft de dief enkel een restje ether weggehaald.
Maar hoe dan? Password geleaked?
Jammer dat er geen MFA op zit.
falling_awaywoensdag 12 mei 2021 @ 12:29
Ik had trouwens niet goed gekeken en uiteindelijk is de exchange met Moonpirate toch goed gegaan, beetje gepruts maar ik ben nu ook Crypto miljardair :P

Hoe zit dit nou precies, de Moonpirates staan in de Metamask wallet maar je ziet ze daar niet in staan, enkel op Pancakeswap?

Zie ook deze melding op Pancake:

"Binance Smart Chain is experiencing issues, with many transactions failing.
If you're having trouble, try increasing your transactions' gas price (fees) in your wallet app when you submit them."
FlippingCoinwoensdag 12 mei 2021 @ 12:29
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 12:28 schreef falling_away het volgende:

[..]

Maar hoe dan? Password geleaked?
Jammer dat er geen MFA op zit.
Ja snap dat laatste ook niet eigenlijk.
Quotidienwoensdag 12 mei 2021 @ 12:30
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 12:28 schreef falling_away het volgende:

[..]

Maar hoe dan? Password geleaked?
Jammer dat er geen MFA op zit.
Geen idee. Volgens mij nergens de seed phrase ingevoerd en ik kan ook geen virussen vinden.
Isdatzowoensdag 12 mei 2021 @ 12:30
quote:
14s.gif Op woensdag 12 mei 2021 12:18 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Wel minder stress en paranoia dat je gehacked wordt dan met een hot wallet, met de Metamask browser extensie is porno streamen nog nooit zo spannend geweest.
Heb een browser die ik alleen voor metamask gebruik.
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 12:30
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 12:28 schreef falling_away het volgende:

[..]

Maar hoe dan? Password geleaked?
Jammer dat er geen MFA op zit.
2FA hebben ze niet, maar hun antwoord is dat hun 2FA "inloggen op je eigen pc met wachtwoord is, en op andere computers heb je toch echt een seed phrase nodig".

Bitch ik wil 2FA NADAT de seed phrase is ingetikt, via de Google Authenticator of de Metamask iOS app ofzo. :{w Een beetje zoals Binance dat doet.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 12-05-2021 12:31:22 ]
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 12:32
quote:
7s.gif Op woensdag 12 mei 2021 12:30 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Heb een browser die ik alleen voor metamask gebruik.
giphy.gif?cid=ecf05e47ko50pd3igcyeklgoli3mkfxwp41xx0sdqdpm32gw&rid=giphy.gif&ct=g

Ik heb zowel Brave als Chrome, dit lag zo vlak voor de hand _O- :')
Afwazigwoensdag 12 mei 2021 @ 12:32
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 12:28 schreef falling_away het volgende:

[..]

Maar hoe dan? Password geleaked?
Jammer dat er geen MFA op zit.
Metamask is niks anders dan een browserplugin voor de ETH chain (en tegenwoordig ook andere chains). Hoe kun je daar nu MFA opzetten zonder het te centraliseren?

Dat is erg lastig en zorgt weer een hele shitload andere problemen. Mensen die hun telefoon kwijt zijn, Yubikey kapot, kunnen niet meer bij e-mail etc. Daar moet vervolgens weer support op worden gegeven plus de kans is groot dat je niet meer zelf je private keys beheert. Defacto gebruik je dan een centrale partij zoals een exchange of broker.
viagraapwoensdag 12 mei 2021 @ 12:38
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 12:29 schreef falling_away het volgende:
Ik had trouwens niet goed gekeken en uiteindelijk is de exchange met Moonpirate toch goed gegaan, beetje gepruts maar ik ben nu ook Crypto miljardair :P

Hoe zit dit nou precies, de Moonpirates staan in de Metamask wallet maar je ziet ze daar niet in staan, enkel op Pancakeswap?

Zie ook deze melding op Pancake:

"Binance Smart Chain is experiencing issues, with many transactions failing.
If you're having trouble, try increasing your transactions' gas price (fees) in your wallet app when you submit them."

Ja leuk die melding maar nota bene in de eigen Binance Wallet (die browserversie) kan ik die fees niet aanpassen.
Als FEG vandaag zijn ATH had ben ik dus hoop geld misgelopen ;(
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 12:40
Over cold wallets gesproken, iemand advies voor een cold wallet met smartphone app ondersteuning om saldi te checken? Ik heb de Ledger Nano S maar heb ik inmiddels al sinds 2017. Dus de markt zal vast veel betere en modernere modellen hebben ontwikkeld inmiddels.

Ik vraag dit voor een vriend.

[ Bericht 15% gewijzigd door Erasmus op 12-05-2021 12:40:59 ]
falling_awaywoensdag 12 mei 2021 @ 12:45
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 12:32 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Metamask is niks anders dan een browserplugin voor de ETH chain (en tegenwoordig ook andere chains). Hoe kun je daar nu MFA opzetten zonder het te centraliseren?

Dat is erg lastig en zorgt weer een hele shitload andere problemen. Mensen die hun telefoon kwijt zijn, Yubikey kapot, kunnen niet meer bij e-mail etc. Daar moet vervolgens weer support op worden gegeven plus de kans is groot dat je niet meer zelf je private keys beheert. Defacto gebruik je dan een centrale partij zoals een exchange of broker.
Ok klinkt eigenlijk heel logisch met deze uitleg.. thx!
Nattekatwoensdag 12 mei 2021 @ 12:47
Daarom gewoon een eigen private key aan Metamask koppelen. Die staat dan helemaal los en is ook permanent weg als je computer stuk gaat.
Mansjesterwoensdag 12 mei 2021 @ 12:56
Ingestapt op Cardano, lets goooooo
viceversawoensdag 12 mei 2021 @ 13:15
Er is een Cum Inu (CUMINU) :')
Isdatzowoensdag 12 mei 2021 @ 13:23
Zit al balls deep in cummies.
dimmakwoensdag 12 mei 2021 @ 13:42
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 12:40 schreef Erasmus het volgende:
Over cold wallets gesproken, iemand advies voor een cold wallet met smartphone app ondersteuning om saldi te checken? Ik heb de Ledger Nano S maar heb ik inmiddels al sinds 2017. Dus de markt zal vast veel betere en modernere modellen hebben ontwikkeld inmiddels.

Ik vraag dit voor een vriend.
Ledger is nog steeds prima met de Ledger Live app hoor. Je zou ook nog je xpub kunnen strippen en deze toevoegen aan een watch-only wallet (tenminste, met Bitcoin). Trezor loopt met alles wel voor, maar ook niet mijlenver ofzo, volgens mij heeft Ledger nog steeds ondersteuning voor de meeste shitcoins. Bitcoin-only heb je wel veel betere opties (Coldcard).
dimmakwoensdag 12 mei 2021 @ 13:42
quote:
9s.gif Op woensdag 12 mei 2021 13:23 schreef Isdatzo het volgende:
Zit al balls deep in cummies.
gvd :')
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 13:47
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 13:15 schreef viceversa het volgende:
Er is een Cum Inu (CUMINU) :')
Als echte FOK!-user zit ik gewoon in Marsturbate.

https://bscscan.com/token(...)de1841480f52a62eb6f3

(heb serieus nog wat van die shitcoin, nog 5 dollar waard ofzo :') )
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 13:57
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 13:15 schreef viceversa het volgende:
Er is een Cum Inu (CUMINU) :')
:o

1000 euro neergelegd, klaar om te apen.
Mens-erger-je-nietwoensdag 12 mei 2021 @ 14:40
Wanneer stort alles in?
viceversawoensdag 12 mei 2021 @ 14:49
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 14:40 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Wanneer stort alles in?
Als bitcoin instort.
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 14:56
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 14:40 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Wanneer stort alles in?
Niet voordat Bitcoin 100k is.
Afwazigwoensdag 12 mei 2021 @ 14:56
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 14:40 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Wanneer stort alles in?
Nooit. New paradigm enzo. We krijgen allemaal een vriendin.
viagraapwoensdag 12 mei 2021 @ 15:16
FEG staat nog hoger maar het lukt gewoon niet op pancake ;(
D.woensdag 12 mei 2021 @ 15:18
quote:
10s.gif Op woensdag 12 mei 2021 14:56 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Nooit. New paradigm enzo. We krijgen allemaal een vriendin.
Moet ik even bedenken hoe dat thuis uit te leggen :P
de_boswachterwoensdag 12 mei 2021 @ 15:35
quote:
9s.gif Op woensdag 12 mei 2021 13:23 schreef Isdatzo het volgende:
Zit al balls deep in cummies.
lekker hoor
viagraapwoensdag 12 mei 2021 @ 15:38
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 15:16 schreef viagraap het volgende:
FEG staat nog hoger maar het lukt gewoon niet op pancake ;(
Iemand nog tips ik loop bijna 2k mis ;(
Roypsvwoensdag 12 mei 2021 @ 15:53
ik
quote:
15s.gif Op woensdag 12 mei 2021 15:38 schreef viagraap het volgende:

[..]

Iemand nog tips ik loop bijna 2k mis ;(
Ik krijg het ook niet voor elkaar.
J.A.R.V.I.S.woensdag 12 mei 2021 @ 16:02
FEG is toch niet beschikbaar via pancake swap, of mis ik nu iets? Wel via Uniswap.
viagraapwoensdag 12 mei 2021 @ 16:06
Volgens hun eigen website wel.
Predator40woensdag 12 mei 2021 @ 16:29
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 16:06 schreef viagraap het volgende:
Volgens hun eigen website wel.
je moet je gas fee verhogen naar 15 gwei, slippage naar 6% en een rond getal op het eind ( dus alles na de punt weghalen.

ik hold FEG vanaf begint maart, ik blijf maar profit nemen !!!

zowel beschikbaar op uniswap (eth) als pancake ( bsc )
ColtZ40woensdag 12 mei 2021 @ 16:33
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 14:56 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Niet voordat Bitcoin 100k is.
Euro of dollar? :+
viagraapwoensdag 12 mei 2021 @ 16:37
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 16:29 schreef Predator40 het volgende:

[..]

je moet je gas fee verhogen naar 15 gwei, slippage naar 6% en een rond getal op het eind ( dus alles na de punt weghalen.

ik hold FEG vanaf begint maart, ik blijf maar profit nemen !!!

zowel beschikbaar op uniswap (eth) als pancake ( bsc )

Hoe verhoog je gas fees in de Binance Chain Wallet? De rest had ik inderdaad al geprobeerd.
Roypsvwoensdag 12 mei 2021 @ 16:49
Is er een minimum aan BNB wat je op pancake kunt moet traden ?
Neef_Wuppiewoensdag 12 mei 2021 @ 16:54
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 14:40 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Wanneer stort alles in?
Nooit meer. We gaan het komende jaar als een vuurpijl.
viagraapwoensdag 12 mei 2021 @ 17:03
https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency/comments/namwyg/today_is_the_day_the_fornication_has_finally_begun/

Deze redditer heeft nóg een variabele uit het verleden erbij gepakt om te stellen dat we parabolisch gaan binnenkort.
Predator40woensdag 12 mei 2021 @ 17:16
ah dit is toch wel heel fijn, van ongeveer - 18000 dollar uit 2018 naar + 20.000 winst nu ( dus 38.000 totaal aan winst )

+ nog eens 15k in crypto staan en nog eens 10k in NFT's

wat een heerlijke run, voelt ook wel goed om eindelijk mijn verlies goed te maken !
Predator40woensdag 12 mei 2021 @ 17:16
quote:
99s.gif Op woensdag 12 mei 2021 16:49 schreef Roypsv het volgende:
Is er een minimum aan BNB wat je op pancake kunt moet traden ?
nee
stinkiewoensdag 12 mei 2021 @ 17:21
Einde Safemoon https://www.msn.com/en-us(...)1gCBVe?ocid=msedgntp
Nattekatwoensdag 12 mei 2021 @ 17:23
quote:
:|W
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 17:35
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 16:33 schreef ColtZ40 het volgende:

[..]

Euro of dollar? :+
Ik geloof dat veel voorspellingen uitgaan van een top tussen de $100k - $200k voor deze cyclus. Dit komt ook overeen met het S2F model. Mja als de reguliere markten instorten dan gaat de crypto markt ook mee.
falling_awaywoensdag 12 mei 2021 @ 18:11
Denk dat de meesten deze link al kennen maar toch: https://wallet.pirateswap.app/
even je wallet adres invullen en je ziet een mooi overzicht van je MoonPirate coins, incl transacties en huidige waarde in $ etc.
Roypsvwoensdag 12 mei 2021 @ 18:16
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 18:11 schreef falling_away het volgende:
Denk dat de meesten deze link al kennen maar toch: https://wallet.pirateswap.app/
even je wallet adres invullen en je ziet een mooi overzicht van je MoonPirate coins, incl transacties en huidige waarde in $ etc.
Thanks man, is dit er voor iedere coin ? :P
Apekoekwoensdag 12 mei 2021 @ 18:41
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 14:40 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Wanneer stort alles in?
Vanaf september natuurlijk
Kaizen_woensdag 12 mei 2021 @ 18:44
De zogenaamde "SAFEPLANT" wordt overal gespammed @ Reddit. Enig idee of dit wat is? Ik lees wat over scams, maar zelf heb ik de kennis niet om hierover te oordelen..

https://www.reddit.com/r/(...)d_today_200k_market/
Apekoekwoensdag 12 mei 2021 @ 18:49
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 18:44 schreef Kaizen_ het volgende:
De zogenaamde "SAFEPLANT" wordt overal gespammed @ Reddit. Enig idee of dit wat is? Ik lees wat over scams, maar zelf heb ik de kennis niet om hierover te oordelen..

https://www.reddit.com/r/(...)d_today_200k_market/
Veilige planten zijn altijd oke! 🌱 Heb zelf ook niet zo veel met berenklauwen en consorten in die zin
Elanwoensdag 12 mei 2021 @ 18:55
Dipje?
J.A.R.V.I.S.woensdag 12 mei 2021 @ 19:03
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 18:55 schreef Elan het volgende:
Dipje?
Gister ook rond deze tijd, op Reddit roepen ze dat de Amerikanen aan het verkopen zijn nadat Europa er weer geld in gegooid heeft.
Neef_Wuppiewoensdag 12 mei 2021 @ 19:04
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 19:03 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Gister ook rond deze tijd, op Reddit roepen ze dat de Amerikanen aan het verkopen zijn nadat Europa er weer geld in gegooid heeft.
En de Chinezen dan?
J.A.R.V.I.S.woensdag 12 mei 2021 @ 19:06
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 19:04 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

En de Chinezen dan?
Geen idee wat die uitspoken, lees het ook maar op reddit.
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 19:17
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 19:04 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

En de Chinezen dan?
Daar moeten ze nog wakker worden, slapen nu rustig.
Quotidienwoensdag 12 mei 2021 @ 19:18
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 18:44 schreef Kaizen_ het volgende:
De zogenaamde "SAFEPLANT" wordt overal gespammed @ Reddit. Enig idee of dit wat is? Ik lees wat over scams, maar zelf heb ik de kennis niet om hierover te oordelen..

https://www.reddit.com/r/(...)d_today_200k_market/
Ik heb er een bnb in gegooid. :')
Roypsvwoensdag 12 mei 2021 @ 19:19
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 19:18 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik heb er een bnb in gegooid. :')
Ik ook, ben wel in voor een gamble haha
Nattekatwoensdag 12 mei 2021 @ 19:33
Is Moonpirate al even veel waard als Safemoon?
Apekoekwoensdag 12 mei 2021 @ 19:51
Zojuist alles verkocht, vanaf nu 3 jaar bearmarket
onlogischwoensdag 12 mei 2021 @ 19:51
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 19:51 schreef Apekoek het volgende:
Zojuist alles verkocht, vanaf nu 3 jaar bearmarket
Je hebt me overtuigd.

Volledig in fiat gegaan.
Isdatzowoensdag 12 mei 2021 @ 20:14
twitter


Hihi 🤭
Nattekatwoensdag 12 mei 2021 @ 20:17
quote:
10s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:14 schreef Isdatzo het volgende:
[ twitter ]

Hihi 🤭
Trol
Apekoekwoensdag 12 mei 2021 @ 20:20
quote:
14s.gif Op woensdag 12 mei 2021 19:51 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Je hebt me overtuigd.

Volledig in fiat gegaan.
👍

Ik ben met alles all in moon pirate gegaan, dat is de enige die de bearmarket gaat overwinnen.
Mortaxxwoensdag 12 mei 2021 @ 20:21
Heb m'n airco verkocht om meer moonpirate te kopen
YoshiBignosewoensdag 12 mei 2021 @ 20:24
Heb een microkrediet afgesloten om moonpirates te kopen
Isdatzowoensdag 12 mei 2021 @ 20:27
Heb alle BNBtjes die ik aan moonpirate verdiend heb al lang en breed omgezet in euro's die nu op m'n rekening staan te shinen ^O^ .
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 20:29
Heb mijn FOK!account verkocht voor Aquagoat.

OH WAC-
Quotidienwoensdag 12 mei 2021 @ 20:30
https://www.dextools.io/a(...)6356c40661e1bc315860

Dip gekocht. _O_
Nattekatwoensdag 12 mei 2021 @ 20:30
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:21 schreef Mortaxx het volgende:
Heb m'n airco verkocht om meer moonpirate te kopen
Heb je toch niks aan in ons huidige klimaat.
Nattekatwoensdag 12 mei 2021 @ 20:33
O verhip, ik sta in het groen :o
Zorrowoensdag 12 mei 2021 @ 20:35
Wacht maar, na Rinus Veekay in de Indy500 _O_

WBD347+-+Indy500+-+Large+Banner.png?format=1000w
Nattekatwoensdag 12 mei 2021 @ 20:35
rinus-veekay-ed-carpenter-bitc.jpg

Bitcoin in de Indy500 _O_
Nattekatwoensdag 12 mei 2021 @ 20:35
Godverdomme :') _O-
Zorrowoensdag 12 mei 2021 @ 20:35
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:35 schreef Nattekat het volgende:
[ afbeelding ]

Bitcoin in de Indy500 _O_
Ja leuk
Mortaxxwoensdag 12 mei 2021 @ 20:36
quote:
7s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:27 schreef Isdatzo het volgende:
Heb alle BNBtjes die ik aan moonpirate verdiend heb al lang en breed omgezet in euro's die nu op m'n rekening staan te shinen ^O^ .
Lekker laten wegkwijnen door inflatie. Your loss tho
Nattekatwoensdag 12 mei 2021 @ 20:37
quote:
6s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:35 schreef Zorro het volgende:

[..]

Ja leuk
Jaja, dat wist je nog niet.
Quotidienwoensdag 12 mei 2021 @ 20:37
100% winst in 6 minuten met de ELON dip. Thanks, Vitalik!
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 20:37
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:35 schreef Nattekat het volgende:
[ afbeelding ]

Bitcoin in de Indy500 _O_
Die Basic-Fit verneukt hem wel gigantisch, paupermerk naast zo'n gigantennaam.
Isdatzowoensdag 12 mei 2021 @ 20:39
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:36 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Lekker laten wegkwijnen door inflatie. Your loss tho
Nee, veel slimmer om alles in crypto te houden of stoppen hè.
Nattekatwoensdag 12 mei 2021 @ 20:40
quote:
14s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:39 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Nee, veel slimmer om alles in crypto te houden of stoppen hè.
Kijk dan hoe stabiel Bitcoin is.
FlippingCoinwoensdag 12 mei 2021 @ 20:43
aardige dip nu
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 20:44
WATS MET MIJN ETH HELP
Apekoekwoensdag 12 mei 2021 @ 20:44
Heb mn moeder verkocht voor 2 maan piraten
Nattekatwoensdag 12 mei 2021 @ 20:45
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:44 schreef Fugue het volgende:
WATS MET MIJN ETH HELP
Zonder mij is er geen houden meer aan.
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 20:45
quote:
16s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:43 schreef FlippingCoin het volgende:
aardige dip nu
Sorry moest wat fiat opnemen
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 20:46
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:45 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zonder mij is er geen houden meer aan.
Kom terug
Apekoekwoensdag 12 mei 2021 @ 20:47
https://www.telegraaf.nl/(...)aks-richting-100-000

https://www.businessinsid(...)ie-cryptomarkt-2021/

Contradicties
Nattekatwoensdag 12 mei 2021 @ 20:47
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:46 schreef Fugue het volgende:

[..]

Kom terug
Hij staat nog boven mijn sell :')
Isdatzowoensdag 12 mei 2021 @ 20:48
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:44 schreef Fugue het volgende:
WATS MET MIJN ETH HELP
X15 gegaan sinds december of zo, wat is het probleem :? .
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 20:49
quote:
7s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:48 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

X15 gegaan sinds december of zo, wat is het probleem :? .
|:)
Quotidienwoensdag 12 mei 2021 @ 20:50
x5 gepakt in 20 minuten met Dogelon
Nattekatwoensdag 12 mei 2021 @ 20:52
En Bitcoin gaat ook weer :')

Echt, kan die kutcoin even kappen met aan ETH gekoppeld zijn met elke crash.
Quotidienwoensdag 12 mei 2021 @ 20:53
https://etherscan.io/tx/0(...)c960342102a4859aca16

_O_
Mansjesterwoensdag 12 mei 2021 @ 20:53
IK ZIE ALLEEN MAAR RODE CIJFERS HOE WORD IK RIJK DAN
Quotidienwoensdag 12 mei 2021 @ 20:53
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:53 schreef Mansjester het volgende:
IK ZIE ALLEEN MAAR RODE CIJFERS HOE WORD IK RIJK DAN
Ik ga 1000 euro per minuut omhoog nu

Kan ook zomaar weer instorten.
Nattekatwoensdag 12 mei 2021 @ 20:54
quote:
:')
Neef_Wuppiewoensdag 12 mei 2021 @ 20:55
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:53 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik ga 1000 euro per minuut omhoog nu

Kan ook zomaar weer instorten.
Wisselgeld.
Mansjesterwoensdag 12 mei 2021 @ 20:59
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:53 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik ga 1000 euro per minuut omhoog nu

Moet jij weten,niet mijn probleem.
Isdatzowoensdag 12 mei 2021 @ 21:00
quote:
16s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:43 schreef FlippingCoin het volgende:
aardige dip nu
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:44 schreef Fugue het volgende:
WATS MET MIJN ETH HELP
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:52 schreef Nattekat het volgende:
En Bitcoin gaat ook weer :')

Echt, kan die kutcoin even kappen met aan ETH gekoppeld zijn met elke crash.
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 20:53 schreef Mansjester het volgende:
IK ZIE ALLEEN MAAR RODE CIJFERS HOE WORD IK RIJK DAN
Jullie:

giphy.gif?cid=ecf05e47qyflshfsz4g3a7huu4obd1rd1yq3hf87lm2rynn9&rid=giphy.gif&ct=g

In een paar maanden alles X10 gegaan maar elke keer als er een avondje wat rode cijfers te zien zijn meteen drama :') .
Nattekatwoensdag 12 mei 2021 @ 21:01
quote:
7s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:00 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

Jullie:

[ afbeelding ]

In een paar maanden alles X10 gegaan maar elke keer als er een avondje wat rode cijfers te zien zijn meteen drama :') .
Ik zie alleen maar groene kaarsen bij Moonpirate.
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 21:02
quote:
7s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:00 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

Jullie:

[ afbeelding ]

In een paar maanden alles X10 gegaan maar elke keer als er een avondje wat rode cijfers te zien zijn meteen drama :') .
tenor.gif
Mortaxxwoensdag 12 mei 2021 @ 21:02
10000 per minuut winst nu
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 21:02
quote:
7s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:00 schreef Isdatzo het volgende:

[..]


[..]


[..]


[..]

Jullie:

[ afbeelding ]

In een paar maanden alles X10 gegaan maar elke keer als er een avondje wat rode cijfers te zien zijn meteen drama :') .
Straks moet ik mijn contract op werk nog laten verlengen :r
Roypsvwoensdag 12 mei 2021 @ 21:02
Paperhands
FlippingCoinwoensdag 12 mei 2021 @ 21:03
quote:
7s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:00 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

Jullie:

[ afbeelding ]

In een paar maanden alles X10 gegaan maar elke keer als er een avondje wat rode cijfers te zien zijn meteen drama :') .
helemaal niet :?
Mansjesterwoensdag 12 mei 2021 @ 21:03
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:02 schreef Fugue het volgende:

[..]

Straks moet ik mijn contract op werk nog laten verlengen :r
Hoezo verlengen,ik heb al opgezegd hoor
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 21:04
quote:
16s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:03 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

helemaal niet :?
Jawel door jou ga ik steeds kijken en hyperventileren
Mortaxxwoensdag 12 mei 2021 @ 21:04
Sinds @Fugue hier is gaat het mis
FlippingCoinwoensdag 12 mei 2021 @ 21:04
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:04 schreef Fugue het volgende:

[..]

Jawel door jou ga ik steeds kijken en hyperventileren
gewoon negeren
falling_awaywoensdag 12 mei 2021 @ 21:05
Net als de vorige zogenaamde dips van ETH.. als je naar de 1 of 3 maanden chart kijkt zie je hoe weinig dit voorstelt. Het is hooguit even vervelend als je net bent ingestapt.
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 21:05
;(
Isdatzowoensdag 12 mei 2021 @ 21:06
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:04 schreef Mortaxx het volgende:
Sinds @:fugue hier is gaat het mis
Wat gaat er mis :? .
Elanwoensdag 12 mei 2021 @ 21:07
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:05 schreef falling_away het volgende:
Net als de vorige zogenaamde dips van ETH.. als je naar de 1 of 3 maanden chart kijkt zie je hoe weinig dit voorstelt. Het is hooguit even vervelend als je net bent ingestapt.
Er is natuurlijk wel het een en ander aan de hand in de financiële wereld.

M'n aandelenportefeuille is vandaag ook 10% gedaald.
FlippingCoinwoensdag 12 mei 2021 @ 21:09
viel mij alleen op dat er zo veel aan het zakken is, niet zo zeer de mate ervan
Nattekatwoensdag 12 mei 2021 @ 21:10
Het is bijna precies een maand geleden dat Bitcoin boven de $6000 stond
Isdatzowoensdag 12 mei 2021 @ 21:12
https://etherscan.io/tx/0(...)cdb9223fdcf4454fd2c7

VB doneert even een miljard voor coronadingetjes in India _O_ .
Elanwoensdag 12 mei 2021 @ 21:13
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:10 schreef Nattekat het volgende:
Het is bijna precies een maand geleden dat Bitcoin boven de $6000 stond
Je vergeet een nulletje.
FlippingCoinwoensdag 12 mei 2021 @ 21:13
quote:
7s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:12 schreef Isdatzo het volgende:
https://etherscan.io/tx/0(...)cdb9223fdcf4454fd2c7

VB doneert even een miljard voor coronadingetjes in India _O_ .
vb?
Isdatzowoensdag 12 mei 2021 @ 21:14
Vitalik Buterin.

Deze: BTC / [SC] Cryptocurrencies #1065 WAVESMAAND!!!1111
Mortaxxwoensdag 12 mei 2021 @ 21:16
quote:
7s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:12 schreef Isdatzo het volgende:
https://etherscan.io/tx/0(...)cdb9223fdcf4454fd2c7

VB doneert even een miljard voor coronadingetjes in India _O_ .
Ja in Shib. Die coins heeft hij gehad
Isdatzowoensdag 12 mei 2021 @ 21:17
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:16 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Ja in Shib. Die coins heeft hij gehad
Ja, al met al vrij hilarisch. Die gaan die coins natuurlijk verkopen. Rip shib.
Mortaxxwoensdag 12 mei 2021 @ 21:19
quote:
7s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:17 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Ja, al met al vrij hilarisch. Die gaan die coins natuurlijk verkopen. Rip shib.
Lijkt me wel. Dat miljard wordt dus snel minder

Alsnog wel goede actie van hem natuurlijk. Had het ook zelf kunnen houden
viagraapwoensdag 12 mei 2021 @ 21:22
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:07 schreef Elan het volgende:

[..]

Er is natuurlijk wel het een en ander aan de hand in de financiële wereld.

M'n aandelenportefeuille is vandaag ook 10% gedaald.
Eem bubbel die in de echte wereld klapt kan ook juist goed nieuws zijn voor crypto.
Isdatzowoensdag 12 mei 2021 @ 21:23
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:19 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Lijkt me wel. Dat miljard wordt dus snel minder

Alsnog wel goede actie van hem natuurlijk. Had het ook zelf kunnen houden
Yep, prima actie. En ja dat miljard zal natuurlijk geen miljard blijven, maar sowieso blijft er een substantieel bedrag over.
Mortaxxwoensdag 12 mei 2021 @ 21:24
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:22 schreef viagraap het volgende:

[..]

Eem bubbel die in de echte wereld klapt kan ook juist goed nieuws zijn voor crypto.
Dan gaat crypto mee omlaag

Geld bijdrukken zorgt voor zowel stijgende beurzen als stijgende crypto
FlippingCoinwoensdag 12 mei 2021 @ 21:28
quote:
Ah oke nouja laat ze het goed besteden dan maar en niet in de handen van een enkeling komen
viceversawoensdag 12 mei 2021 @ 21:30
twitter


Baas.
J.A.R.V.I.S.woensdag 12 mei 2021 @ 21:35
Alles rood maar mijn polkadot en Matic stijgen lekker door *O*
Mortaxxwoensdag 12 mei 2021 @ 21:37
quote:
16s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:28 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Ah oke nouja laat ze het goed besteden dan maar en niet in de handen van een enkeling komen
Zou me in de crypto wereld niets verbazen als dat fonds een scam is
Quotidienwoensdag 12 mei 2021 @ 21:37
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:30 schreef viceversa het volgende:
[ twitter ]

Baas.
Niet echt baas als je bedenkt dat hij zelf miljardair is en nu over de rug van een mannetje of 100.000 die coins laat kelderen.
FlippingCoinwoensdag 12 mei 2021 @ 21:38
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:37 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Zou me in de crypto wereld niets verbazen als dat fonds een scam is
dat en in de wereld van donaties ook niet; als je ziet waar alle donaties aan bijvoorbeeld haiti zijn gebleven :')
Mortaxxwoensdag 12 mei 2021 @ 21:39
quote:
16s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:38 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

dat en in de wereld van donaties ook niet; als je ziet waar alle donaties aan bijvoorbeeld haiti zijn gebleven :')
Dankzij die donaties hebben de hulpverleners tijdens het kinderen misbruiken wel champagne kunnen drinken!
Quotidienwoensdag 12 mei 2021 @ 21:43
Wanneer zouden die charities hun coins verkopen? Alles in een keer?
Isdatzowoensdag 12 mei 2021 @ 21:44
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:37 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Niet echt baas als je bedenkt dat hij zelf miljardair is en nu over de rug van een mannetje of 100.000 die coins laat kelderen.
En waarvoor zaten die 100.000 mannetjes er zelf precies in? Juist ja, om (over de rug van anderen) winst te pakken.
Lospedrosawoensdag 12 mei 2021 @ 21:46
Hoe is het eigenlijk met universa jahahaha?
Quotidienwoensdag 12 mei 2021 @ 21:49
quote:
7s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:44 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

En waarvoor zaten die 100.000 mannetjes er zelf precies in? Juist ja, om (over de rug van anderen) winst te pakken.
Matige troll.
viceversawoensdag 12 mei 2021 @ 21:49
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:37 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Niet echt baas als je bedenkt dat hij zelf miljardair is en nu over de rug van een mannetje of 100.000 die coins laat kelderen.
Misschien moet een random shitcoin hem dan niet ongewenst bij hun marketing betrekken.
Isdatzowoensdag 12 mei 2021 @ 21:52
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:49 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Matige troll.
Nee hoor, is toch zo? Al die memecoins zijn gewoon één groot piramidespel.
Quotidienwoensdag 12 mei 2021 @ 21:52
quote:
7s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:52 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Nee hoor, is toch zo? Al die memecoins zijn gewoon één groot piramidespel.
Hoe is dat vergelijkbaar met iemand die de halve supply op de markt dumpt terwijl de ongeschreven regel is dat hij dat niet doet?
viceversawoensdag 12 mei 2021 @ 21:55
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:52 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Hoe is dat vergelijkbaar met iemand die de halve supply op de markt dumpt terwijl de ongeschreven regel is dat hij dat niet doet?
Waarom zou Vitalik daarmee akkoord moeten gaan :? Kan me voorstellen dat hij zich doodergert aan al die coins van niks. Bovendien heeft hij ze niet verkocht, alleen gedoneerd.
Quotidienwoensdag 12 mei 2021 @ 21:55
Al die mensen die er nu inspringen drijven de prijs van ether gigantisch op en dat heeft hem ook geen windeieren gelegd. Wat een boomermentaliteit weer dat mensen het verdienen hun geld kwijt te raken omdat meneer de miljardair zijn spelletjes moet kunnen spelen.
viceversawoensdag 12 mei 2021 @ 21:57
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:55 schreef Quotidien het volgende:
Al die mensen die er nu inspringen drijven de prijs van ether op gigantisch op en dat heeft hem ook geen windeieren gelegd. Wat een boomermentaliteit weer dat mensen het verdienen hun geld kwijt te raken omdat meneer de miljardairs zijn spelletjes moet kunnen spelen.
Gelukkig krijgen de mensen in India er wel wat voor terug. Als het goed is hebben mensen toch niet meer geïnvesteerd dan ze zouden doen in het casino. Zo wel, dan is dat een harde les die ze vroeg of laat ook wel hadden geleerd.
viceversawoensdag 12 mei 2021 @ 21:58
twitter

Lol.
J.A.R.V.I.S.woensdag 12 mei 2021 @ 21:59
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:58 schreef viceversa het volgende:
[ twitter ]
Lol.
_O-
Quotidienwoensdag 12 mei 2021 @ 22:06
oAxtFzm.png
FlippingCoinwoensdag 12 mei 2021 @ 22:08
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 22:06 schreef Quotidien het volgende:
[ afbeelding ]
Lol goed einde :')
Isdatzowoensdag 12 mei 2021 @ 22:11
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 22:06 schreef Quotidien het volgende:
[ afbeelding ]
Viesmadboosziedend<andere vbl woordjes hier>.
Isdatzowoensdag 12 mei 2021 @ 22:12
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:52 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Hoe is dat vergelijkbaar
Jij hebt het over 'over de rug van anderen', niet? Heel goed vergelijkbaar dus.
quote:
met iemand die de halve supply op de markt dumpt terwijl de ongeschreven regel is dat hij dat niet doet?
Play stupid games...

Prima move van Vitalik.
Mortaxxwoensdag 12 mei 2021 @ 22:14
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:58 schreef viceversa het volgende:
[ twitter ]
Lol.
Haha prachtig
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 22:16
Vitalik _O_
Isdatzowoensdag 12 mei 2021 @ 22:20
Sowieso 'ongeschreven regels' in crypto. Pls hou op :') .

Dat is het grappigste dat ik vandaag gehoord heb. Nou ja, na de move van Vitalik dan hè.
Quotidienwoensdag 12 mei 2021 @ 22:34
quote:
10s.gif Op woensdag 12 mei 2021 22:20 schreef Isdatzo het volgende:
Sowieso 'ongeschreven regels' in crypto. Pls hou op :') .

Dat is het grappigste dat ik vandaag gehoord heb. Nou ja, na de move van Vitalik dan hè.
Komt er vooral op neer dat jij mensen niks gunt en ik wel. Daar kunnen we dan vrij kort over zijn.
Mortaxxwoensdag 12 mei 2021 @ 22:38
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 22:34 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Komt er vooral op neer dat jij mensen niks gunt en ik wel. Daar kunnen we dan vrij kort over zijn.
Doe dit getroll maar in klb
Lospedrosawoensdag 12 mei 2021 @ 22:41
quote:
10s.gif Op woensdag 12 mei 2021 22:20 schreef Isdatzo het volgende:
Sowieso 'ongeschreven regels' in crypto. Pls hou op :') .

Dat is het grappigste dat ik vandaag gehoord heb. Nou ja, na de move van Vitalik dan hè.
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 22:45
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:37 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Niet echt baas als je bedenkt dat hij zelf miljardair is en nu over de rug van een mannetje of 100.000 die coins laat kelderen.
Lol
viceversawoensdag 12 mei 2021 @ 22:48
quote:
9s.gif Op woensdag 12 mei 2021 01:39 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Deze dude met al zijn dogcoins! Had nog niet verkocht vanmorgen.
twitter
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 22:55
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 22:34 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Komt er vooral op neer dat jij mensen niks gunt en ik wel. Daar kunnen we dan vrij kort over zijn.
Daar staat hij bekend om
#ANONIEMwoensdag 12 mei 2021 @ 23:36
Mortaxxwoensdag 12 mei 2021 @ 23:45
quote:
Gaat niet goed met je muntje
#ANONIEMdonderdag 13 mei 2021 @ 00:06
quote:
1s.gif Op woensdag 12 mei 2021 23:45 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Gaat niet goed met je muntje
?
CryptoPunkdonderdag 13 mei 2021 @ 00:37
twitter
LXIVdonderdag 13 mei 2021 @ 00:39
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 00:37 schreef CryptoPunk het volgende:
[ twitter ]
Het lijkt wel of de crypto-baasjes gecoordineerd hebben afgesproken de koersen in elkaar te doen stompen vanavond.
Elandonderdag 13 mei 2021 @ 01:12
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 21:22 schreef viagraap het volgende:

[..]

Eem bubbel die in de echte wereld klapt kan ook juist goed nieuws zijn voor crypto.
Op zich wel maar heel veel grootkapitaal van banken en beursgenoteerde bedrijven is in de crypto geschoven de afgelopen jaren.

Wat denk je dat het eerste is dat Elon Musk doet als Tesla aanzienlijk aan beurswaarde zou verliezen of een slecht bedrijfsresultaat zou draaien om de cijfers op te leuken?
Elandonderdag 13 mei 2021 @ 01:14
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 00:37 schreef CryptoPunk het volgende:
[ twitter ]
Elon gaat in Ada _O_
#ANONIEMdonderdag 13 mei 2021 @ 01:30
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 00:37 schreef CryptoPunk het volgende:
[ twitter ]
twitter
#ANONIEMdonderdag 13 mei 2021 @ 05:55
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 00:37 schreef CryptoPunk het volgende:
[ twitter ]
HAHAHAHA

Fuck wat een genot.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-05-2021 05:55:51 ]
Jed1Gamdonderdag 13 mei 2021 @ 06:40
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 00:39 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het lijkt wel of de crypto-baasjes gecoordineerd hebben afgesproken de koersen in elkaar te doen stompen vanavond.
Mensen die dit niet doorhebben. :') Alles ingecalculeerd.
#ANONIEMdonderdag 13 mei 2021 @ 06:49
Mooie uitverkoop :)

Jammer dat vakantiegeld pas over een dag of 10 komt, anders hadden we dat er ook ingegooid. Ja, toch? :7
Keyosdonderdag 13 mei 2021 @ 07:04
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 01:14 schreef Elan het volgende:

[..]

Elon gaat in Ada _O_
Binnen mijn vriendengroep hebben er een paar groot ingezet op Ada. Die zouden daar geen issues mee hebben ;).
Neef_Wuppiedonderdag 13 mei 2021 @ 07:29
Oke, zou Elon overgaan naar ADA?
Neef_Wuppiedonderdag 13 mei 2021 @ 07:31
Ik ga Elon zijn Twitter F5en :')
Jed1Gamdonderdag 13 mei 2021 @ 07:46
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 07:29 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Oke, zou Elon overgaan naar ADA?
Nee universa whahahaha
Neef_Wuppiedonderdag 13 mei 2021 @ 07:47
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 07:46 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Nee universa whahahaha
Het is hier geen speeltuin potverdikkie.
Jed1Gamdonderdag 13 mei 2021 @ 07:59
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 07:47 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Het is hier geen speeltuin potverdikkie.
Elon's ballenbak.
viagraapdonderdag 13 mei 2021 @ 08:24
Als je de koersen ziet gokt men voor Tesla eerder op polkadot dan cardano.
Ferdonderdag 13 mei 2021 @ 08:49
Heeft @aTypisch al gereageerd? Btc is nu wel toxic geworden hierdoor.
Isdatzodonderdag 13 mei 2021 @ 08:56
Isometric%20Ai%20Robot%20Hand%20Puppet%20and%20Controlling%20Financial%20Market%20Graph_Preview.jpg?auto=compress%2Cformat&q=80&fit=crop&crop=top&max-h=8000&max-w=590&s=3be61d7eb4ce23cead4a5bf9f40c9477

Dat de markt nog zo reageert op de wispelturigheid van een individu :') .
fathankdonderdag 13 mei 2021 @ 08:57
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 00:37 schreef CryptoPunk het volgende:
[ twitter ]
Lol

Alle Maxis gelijk weer triggerd
Nattekatdonderdag 13 mei 2021 @ 08:57
Mijn airco :'(
fathankdonderdag 13 mei 2021 @ 09:01
Miners gebruiken alleen maar renewables
YoshiBignosedonderdag 13 mei 2021 @ 09:02
quote:
10s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:01 schreef fathank het volgende:
Miners gebruiken alleen maar renewables
Tesla rijders ook en toch hoor je iedereen zeiken dat ze gewoon op kolen rijden :')
Afwazigdonderdag 13 mei 2021 @ 09:02
@TheFreshPrince damn die NSBT staking payout vannacht. Meer dan 50 cent per NSBT :P
fathankdonderdag 13 mei 2021 @ 09:05
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:02 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Tesla rijders ook en toch hoor je iedereen zeiken dat ze gewoon op kolen rijden :')
Kolen rijdt wel beter dan dinosap dus boeie
Isdatzodonderdag 13 mei 2021 @ 09:07
quote:
10s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:01 schreef fathank het volgende:
Miners gebruiken alleen maar renewables
Die krampachtige greenwashing van Bitcoin is wel vrij hilarisch :')
de_boswachterdonderdag 13 mei 2021 @ 09:18
Hopelijk flinke crash nu en dan flink bij kopen jaaaaa
Apekoekdonderdag 13 mei 2021 @ 09:18
Musk heeft mn toekomst kapot gemaakt
Apekoekdonderdag 13 mei 2021 @ 09:19
Dan koop ik nog maar wat universajajajahahaaaaaa bij!
viceversadonderdag 13 mei 2021 @ 09:25
Holy shit. Volgens mij is dit de grootste dip van bitcoin in 24 uur die ik tot nu toe heb gezien.
de_boswachterdonderdag 13 mei 2021 @ 09:25
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:25 schreef viceversa het volgende:
Holy shit. Volgens mij is dit de grootste dip van bitcoin in 24 uur die ik tot nu toe heb gezien.
:')
Joosie200donderdag 13 mei 2021 @ 09:27
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:25 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

:')
10% is het einde van de wereld. Dan heb je de -90% of -30% way back niet meegemaakt |:)
viceversadonderdag 13 mei 2021 @ 09:27
Kan hij dat niet even tweeten als ik nog wakker ben. De tering :')
viceversadonderdag 13 mei 2021 @ 09:29
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:27 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

10% is het einde van de wereld. Dan heb je de -90% of -30% way back niet meegemaakt |:)
Klopt. En ik had nog niet gelezen dat Tesla de aanleiding was.
RamboDirkdonderdag 13 mei 2021 @ 09:30
komt weer bijkoop momentje aan.
FlippingCoindonderdag 13 mei 2021 @ 09:32
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:27 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

10% is het einde van de wereld. Dan heb je de -90% of -30% way back niet meegemaakt |:)
Doe mij die -90% maar :o
Wereldgozerdonderdag 13 mei 2021 @ 09:32
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:25 schreef viceversa het volgende:
Holy shit. Volgens mij is dit de grootste dip van bitcoin in 24 uur die ik tot nu toe heb gezien.
Ahh koesjiekoesjiekoesjie
Neef_Wuppiedonderdag 13 mei 2021 @ 09:34
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:25 schreef viceversa het volgende:
Holy shit. Volgens mij is dit de grootste dip van bitcoin in 24 uur die ik tot nu toe heb gezien.
Dan zit je er pas een paar weken in.

Cute.
viceversadonderdag 13 mei 2021 @ 09:36
quote:
16s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:32 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Doe mij die -90% maar :o
Ik schrik niet van de dip, maar meer de snelheid van de dip. Had ik niet verwacht bij het ontwaken, omdat bitcoin juist weer de goede kant op ging. Maar ja, Tesla dus.

Hun aankondiging in februari had veel effect op de prijs, dus het is niet verrassend dat het andersom net zo hard inslaat.

Vind het wel gek dat ze zich nu pas realiseren dat bitcoin / proof of work niet de meest logische keuze is voor een duurzaam bedrijf. :')
viceversadonderdag 13 mei 2021 @ 09:41
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 07:31 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Ik ga Elon zijn Twitter F5en :')
Je kunt Twitter alerts instellen. :)
FlippingCoindonderdag 13 mei 2021 @ 09:42
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:36 schreef viceversa het volgende:

[..]

Ik schrik niet van de dip, maar meer de snelheid van de dip. Had ik niet verwacht bij het ontwaken, omdat bitcoin juist weer de goede kant op ging. Maar ja, Tesla dus.

Hun aankondiging in februari had veel effect op de prijs, dus het is niet verrassend dat het andersom net zo hard inslaat.

Vind het wel gek dat ze zich nu pas realiseren dat bitcoin / proof of work niet de meest logische keuze is voor een duurzaam bedrijf. :')
Ja dat zeker. :')
D.donderdag 13 mei 2021 @ 09:42
Elon hoorde dat Nattekat was ingestapt?
Joosie200donderdag 13 mei 2021 @ 09:43
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:42 schreef D. het volgende:
Elon hoorde dat Nattekat was ingestapt?
Of Nattekat is Elon? :o

*mind blown.gif
D.donderdag 13 mei 2021 @ 09:44
quote:
10s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:43 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Of Nattekat is Elon? :o

*mind blown.gif
Nee joh, Elon is stinkend rijk, en Nattekat lijkt het nooit te kunnen worden :P
viceversadonderdag 13 mei 2021 @ 09:44
Wtf Nano. Trekt zich normaal wel wat aan van een bitcoin dip.
Nattekatdonderdag 13 mei 2021 @ 09:44
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:36 schreef viceversa het volgende:
Vind het wel gek dat ze zich nu pas realiseren dat bitcoin / proof of work niet de meest logische keuze is voor een duurzaam bedrijf.
Die hebben een lading kooporders geplaatst voor die tweet. Over een week plaatst Elon weer iets positief en gaan we weer moon :')
Nattekatdonderdag 13 mei 2021 @ 09:45
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:44 schreef D. het volgende:

[..]

Nee joh, Elon is stinkend rijk, en Nattekat lijkt het nooit te kunnen worden :P
Totdat Elon tweet over Piratemoon.
Joosie200donderdag 13 mei 2021 @ 09:46
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:36 schreef viceversa het volgende:

[..]

Vind het wel gek dat ze zich nu pas realiseren dat bitcoin / proof of work niet de meest logische keuze is voor een duurzaam bedrijf. :')
Dat realiseert ie zich echt niet nu pas. Musk is heus wel bekend met hoeveel energie het kost om te minen. En die weet ook dat veel minefabrieken in China supergoedkoop kunnen draaien door el cheapo prijzen of door verduurzaming.

Zowel de aankondiging van: koop een tesla nu met bitcoin en dit.. ideale sale and buy back move.
Quotidiendonderdag 13 mei 2021 @ 09:47
twitter


Ze gaan dus niet gelijk alles verkopen.

Gisteravond mijn hele TRU bag omgeruild op de dip.
Quotidiendonderdag 13 mei 2021 @ 09:48
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:46 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Dat realiseert ie zich echt niet nu pas. Musk is heus wel bekend met hoeveel energie het kost om te minen. En die weet ook dat veel minefabrieken in China supergoedkoop kunnen draaien door el cheapo prijzen of door verduurzaming.

Zowel de aankondiging van: koop een tesla nu met bitcoin en dit.. ideale sale and buy back move.
Hij zegt dat ze geen BTC hebben verkocht.
Joosie200donderdag 13 mei 2021 @ 09:50
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:48 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Hij zegt dat ze geen BTC hebben verkocht.
Hoeft ook niet nu geweest te zijn. In het eerste kwartaal hebben ze wel een flinke stash lopen verkopen. En die zijn echt wel goedkoper ingeslagen. Dan nog blijft het de ideale move om lager in te kopen. Een beetje whale heeft hier van lopen profiteren vannacht.
Landgelddonderdag 13 mei 2021 @ 09:51
Bijzonder die Elon Musk. Hij wordt er zelf alleen maar rijker van...
Mens-erger-je-nietdonderdag 13 mei 2021 @ 09:52
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:36 schreef viceversa het volgende:

[..]

Ik schrik niet van de dip, maar meer de snelheid van de dip. Had ik niet verwacht bij het ontwaken, omdat bitcoin juist weer de goede kant op ging. Maar ja, Tesla dus.

Hun aankondiging in februari had veel effect op de prijs, dus het is niet verrassend dat het andersom net zo hard inslaat.

Vind het wel gek dat ze zich nu pas realiseren dat bitcoin / proof of work niet de meest logische keuze is voor een duurzaam bedrijf. :')
Hij had laatst toch ook een tweet over dogecoin en Tesla? 😂
LXIVdonderdag 13 mei 2021 @ 09:55
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:51 schreef Landgeld het volgende:
Bijzonder die Elon Musk. Hij wordt er zelf alleen maar rijker van...
Zou me niks verbazen als hij straks zelf met een groene coin komt. Dat is pas lekker cashen ipv de paar honderd miljoen die hij met bitcoin binnenharkt.
Jed1Gamdonderdag 13 mei 2021 @ 09:57
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:25 schreef viceversa het volgende:
Holy shit. Volgens mij is dit de grootste dip van bitcoin in 24 uur die ik tot nu toe heb gezien.
Noobalert ^O^
Neef_Wuppiedonderdag 13 mei 2021 @ 09:57
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:55 schreef LXIV het volgende:

[..]

Zou me niks verbazen als hij straks zelf met een groene coin komt. Dat is pas lekker cashen ipv de paar honderd miljoen die hij met bitcoin binnenharkt.
De GroenLinkscoin _O_
viceversadonderdag 13 mei 2021 @ 09:58
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:46 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Dat realiseert ie zich echt niet nu pas. Musk is heus wel bekend met hoeveel energie het kost om te minen. En die weet ook dat veel minefabrieken in China supergoedkoop kunnen draaien door el cheapo prijzen of door verduurzaming.

Zowel de aankondiging van: koop een tesla nu met bitcoin en dit.. ideale sale and buy back move.
Het is veelzeggend dat ze zeggen geen bitcoin te zullen verkopen.
Quotidiendonderdag 13 mei 2021 @ 09:59
Misschien moet iedereen eens wat minder aandacht geven aan Musk en zijn schelmenstreken.
viceversadonderdag 13 mei 2021 @ 09:59
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:52 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Hij had laatst toch ook een tweet over dogecoin en Tesla? 😂
Volgens mij had dat betrekking op SpaceX. Een raket vernoemd naar Doge.
Quotidiendonderdag 13 mei 2021 @ 10:00
Hopelijk doneert hij zijn BTC aan een goed doel.

Wel graag eerst uitcashen in fiat.
Mens-erger-je-nietdonderdag 13 mei 2021 @ 10:04
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:59 schreef viceversa het volgende:

[..]

Volgens mij had dat betrekking op SpaceX. Een raket vernoemd naar Doge.
Ik heb het even opgezocht. Hij had voor deze tweet een poll met deze vraag: Do you want Tesla to accept Doge?
FlippingCoindonderdag 13 mei 2021 @ 10:07
Ik snap de hype rond die kerel niet zo
Nattekatdonderdag 13 mei 2021 @ 10:09
Maar goed, met mijn buy-the-dip tactiek sta ik nu nog steeds op een whopping +2% voor project airco *O*

Over de verkochte Ethers praat ik niet meer, dat is alleen maar pijn.
fathankdonderdag 13 mei 2021 @ 10:14
quote:
7s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:07 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Die krampachtige greenwashing van Bitcoin is wel vrij hilarisch :')
Ja maar het bankensysteem gebruikt 10x meer energie buhuhu
Mortaxxdonderdag 13 mei 2021 @ 10:15
quote:
16s.gif Op donderdag 13 mei 2021 10:07 schreef FlippingCoin het volgende:
Ik snap de hype rond die kerel niet zo
Paar jaar terug was het McAfee. Gaat wel weer voorbij
Nattekatdonderdag 13 mei 2021 @ 10:15
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 10:15 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Paar jaar terug was het McAfee. Gaat wel weer voorbij
Oja, dat is waar ook :')
FlippingCoindonderdag 13 mei 2021 @ 10:16
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 10:15 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Paar jaar terug was het McAfee. Gaat wel weer voorbij
Ja dan is dit wel beter nog. :+
ColtZ40donderdag 13 mei 2021 @ 10:19
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 10:09 schreef Nattekat het volgende:
Maar goed, met mijn buy-the-dip tactiek sta ik nu nog steeds op een whopping +2% voor project airco *O*

Over de verkochte Ethers praat ik niet meer, dat is alleen maar pijn.
Je Tru staat toch ook aardig in de min?
Isdatzodonderdag 13 mei 2021 @ 10:19
quote:
10s.gif Op donderdag 13 mei 2021 10:14 schreef fathank het volgende:

[..]

Ja maar het bankensysteem gebruikt 10x meer energie buhuhu
Ja maar Bitcoin is juist de aanjager van duurzame energie!!!
Neef_Wuppiedonderdag 13 mei 2021 @ 10:21
quote:
16s.gif Op donderdag 13 mei 2021 10:07 schreef FlippingCoin het volgende:
Ik snap de hype rond die kerel niet zo
Hij schijnt nogal wat centjes te hebben en een voorliefde te hebben voor futuristische auto's en ruimtevaart.
Nattekatdonderdag 13 mei 2021 @ 10:23
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 10:19 schreef ColtZ40 het volgende:

[..]

Je Tru staat toch ook aardig in de min?
Die is al de hele week aan het bouncen tussen 0,70$ en 1,00$. En iets in me zegt me dat de enorme gas fees dankzij zo'n meme project er iets mee te maken hebben dat het zo extreem op en neer gaat.
viceversadonderdag 13 mei 2021 @ 10:36
Wanneer zal Musk zijn eigen crypto aankondigen.
#ANONIEMdonderdag 13 mei 2021 @ 10:41
quote:
10s.gif Op donderdag 13 mei 2021 10:19 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Ja maar Bitcoin is juist de aanjager van duurzame energie!!!
Moest echt hardop grinniken.
DaMartdonderdag 13 mei 2021 @ 10:50
BSC neemt ook de tijd voor transacties... FEG inmiddels 50% gedaald tov moment waarop ik dacht deel te verkopen -O-.
Rozevladonderdag 13 mei 2021 @ 10:52
Elon lijkt een beetje op Braddie

JA NEE JA NEE ALLES IS KUT BITCOIN IS TOP DOGECOIN TOP NEE ALLES IS WEER KUT !!!!! :B
GlenSpeydonderdag 13 mei 2021 @ 10:55
Eindelijk weer es een dipdag *O*
onlogischdonderdag 13 mei 2021 @ 10:55

giphy.gifgiphy.gif
giphy.gif
fathankdonderdag 13 mei 2021 @ 10:55
quote:
10s.gif Op donderdag 13 mei 2021 10:19 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Ja maar Bitcoin is juist de aanjager van duurzame energie!!!
Brb ff windmolentje zetten voor m'n nieuwe 5nm ASIC miner
onlogischdonderdag 13 mei 2021 @ 10:58
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:18 schreef Apekoek het volgende:
Musk heeft mn toekomst kapot gemaakt
Jij zat toch in fiat???????????????????????????????????
Jed1Gamdonderdag 13 mei 2021 @ 11:01
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:58 schreef viceversa het volgende:

[..]

Het is veelzeggend dat ze zeggen geen bitcoin te zullen verkopen.
Dat zou wel erg dom zijn.
Gewoon sneaky op de achtergrond stukje bij beetje wegdoen. :7
onlogischdonderdag 13 mei 2021 @ 11:02
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 09:58 schreef viceversa het volgende:

[..]

Het is veelzeggend dat ze zeggen geen bitcoin te zullen verkopen.
Die hebben ze vlak voor die tweet verkocht. Vanavond kopen ze het weer terug.
Nattekatdonderdag 13 mei 2021 @ 11:05
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:01 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Dat zou wel erg dom zijn.
Gewoon sneaky op de achtergrond stukje bij beetje wegdoen. :7
Er wordt juist ingeslagen deze dip.

Of dit is PR voor Tesla, gezien Bitcoin toch die slechte naam heeft wat duurzaamheid betreft.
Wereldgozerdonderdag 13 mei 2021 @ 11:10
quote:
10s.gif Op donderdag 13 mei 2021 10:52 schreef Rozevla het volgende:
Elon lijkt een beetje op Braddie

JA NEE JA NEE ALLES IS KUT BITCOIN IS TOP DOGECOIN TOP NEE ALLES IS WEER KUT !!!!! :B
Ik denk niet dat Elon bij snackbar de Admiraal komt
JohnDDDdonderdag 13 mei 2021 @ 11:11
Beetje vreemd dat ze nu opeens een change of heart hebben. Alsof ze dat drie maanden terug niet wisten.

In elk geval geen goed teken voor crypto dat Tesla er nu al uitstapt.
RamboDirkdonderdag 13 mei 2021 @ 11:11
Elon maakt ons allemaal rijk.
Elon maakt ons allemaal arm.
Jed1Gamdonderdag 13 mei 2021 @ 11:14
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:05 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Er wordt juist ingeslagen deze dip.

Of dit is PR voor Tesla, gezien Bitcoin toch die slechte naam heeft wat duurzaamheid betreft.
Jep, er wordt altijd keihard ingekocht als de koersen naar beneden donderen. c_/
Jed1Gamdonderdag 13 mei 2021 @ 11:15
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:11 schreef RamboDirk het volgende:
Elon maakt ons allemaal rijk.
Elon maakt ons allemaal arm.
Elon maakt enkel Elon rijk.
Isdatzodonderdag 13 mei 2021 @ 11:17
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:11 schreef JohnDDD het volgende:
Beetje vreemd dat ze nu opeens een change of heart hebben. Alsof ze dat drie maanden terug niet wisten.

In elk geval geen goed teken voor crypto dat Tesla er nu al uitstapt.
Je bedoelt: geen goed teken dat de markt zo reageert op de grollen van een wispelturige kleuter.
onlogischdonderdag 13 mei 2021 @ 11:20
quote:
7s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:17 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Je bedoelt: geen goed teken dat de markt zo reageert op de grollen van een wispelturige kleuter.
Geeft aan hoe onvolwassen deze markt is.
JohnDDDdonderdag 13 mei 2021 @ 11:23
quote:
7s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:17 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Je bedoelt: geen goed teken dat de markt zo reageert op de grollen van een wispelturige kleuter.
relatief weinig in feite. 10% maar.
Nattekatdonderdag 13 mei 2021 @ 11:24
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:14 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Jep, er wordt altijd keihard ingekocht als de koersen naar beneden donderen. c_/
Mijn geld is al op van de vorige dip nog, dus ehhh.

Ik ben juist net in Bitcoin gegaan om een ETH dip af te wachten :')
Nattekatdonderdag 13 mei 2021 @ 11:24
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:20 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Geeft aan hoe onvolwassen deze markt is.
Hetzelfde is op de grotemensenmarkt ook gebeurd met een "Tesla aandelen zijn te duur" Tweet.
viceversadonderdag 13 mei 2021 @ 11:27
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:11 schreef JohnDDD het volgende:
Beetje vreemd dat ze nu opeens een change of heart hebben. Alsof ze dat drie maanden terug niet wisten.

In elk geval geen goed teken voor crypto dat Tesla er nu al uitstapt.
Ze stappen in feite niet uit. Kan zijn dat het puur een PR stunt is om het duurzame imago van Tesla te beschermen. Musk is niet de enige die zeggenschap heeft natuurlijk.
Kickinalfadonderdag 13 mei 2021 @ 11:27
Zo dit ziet wel erg rood
Mortaxxdonderdag 13 mei 2021 @ 11:28
Ik heb wat nsbt gekocht

De waves exchange app is wel erg matig
viceversadonderdag 13 mei 2021 @ 11:28
quote:
10s.gif Op donderdag 13 mei 2021 10:52 schreef Rozevla het volgende:
Elon lijkt een beetje op Braddie

JA NEE JA NEE ALLES IS KUT BITCOIN IS TOP DOGECOIN TOP NEE ALLES IS WEER KUT !!!!! :B
IK STOP MET FOK! BITCOIN

En dan volgende week weer terugdraaien. :Y
Quotidiendonderdag 13 mei 2021 @ 11:29
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:11 schreef JohnDDD het volgende:
Beetje vreemd dat ze nu opeens een change of heart hebben. Alsof ze dat drie maanden terug niet wisten.

In elk geval geen goed teken voor crypto dat Tesla er nu al uitstapt.
Tesla is niet uitgestapt.

De ongeïnformeerde fud is weer sterk.
onlogischdonderdag 13 mei 2021 @ 11:30
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:29 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Tesla is niet uitgestapt.

De ongeïnformeerde fud is weer sterk.
Uitgestapt niet. Maar misschien even getethered om vanavond weer terug te kopen :Y)
viceversadonderdag 13 mei 2021 @ 11:30
Nano inmiddels al 80% omhoog.
JohnDDDdonderdag 13 mei 2021 @ 11:31
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:29 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Tesla is niet uitgestapt.

De ongeïnformeerde fud is weer sterk.
Uitgestapt uit het betaalmiddel bitcoin bedoel ik.
Rozevladonderdag 13 mei 2021 @ 11:31
Blijft apart die Elon

Wel lekker om je eigen winsten te kunnen bepalen.
Quotidiendonderdag 13 mei 2021 @ 11:31
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:31 schreef JohnDDD het volgende:

[..]

Uitgestapt uit het betaalmiddel bitcoin bedoel ik.
Bitcoin als betaalmiddel voor Tesla is enkel een gimmick imo.
CryptoPunkdonderdag 13 mei 2021 @ 11:31
Je leest wel weer direct de wildste verhalen, dat Tesla onder druk zou zijn gezet door overheden enzovoort.
Wel vermakelijk.
onlogischdonderdag 13 mei 2021 @ 11:32
twitter


Iedereen boos.
JohnDDDdonderdag 13 mei 2021 @ 11:33
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:31 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Bitcoin als betaalmiddel voor Tesla is enkel een gimmick imo.
Ik vind het toch wel logisch dat de koers flink reageert als een groot bedrijf als Tesla besluit om Bitcoin niet langer als betaalmiddel te accepteren.

Nou is Bitcoin ook een matig betaalmiddel, maar goed, dat is wel één van de mogelijke redenen om Bitcoin te gebruiken. De koers is de afgelopen maanden ook de hoogte ingedreven door acceptatie als betaalmiddel hier en daar.
Quotidiendonderdag 13 mei 2021 @ 11:35
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:33 schreef JohnDDD het volgende:

[..]

Ik vind het toch wel logisch dat de koers flink reageert als een groot bedrijf als Tesla besluit om Bitcoin niet langer als betaalmiddel te accepteren.

Nou is Bitcoin ook een matig betaalmiddel, maar goed, dat is wel één van de mogelijke redenen om Bitcoin te gebruiken. De koers is de afgelopen maanden ook de hoogte ingedreven door acceptatie als betaalmiddel hier en daar.
Het is logisch omdat mensen grillig zijn en zich teveel aantrekken van wat die kerel zegt.
JohnDDDdonderdag 13 mei 2021 @ 11:37
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:35 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Het is logisch omdat mensen grillig zijn en zich teveel aantrekken van wat die kerel zegt.
Het is natuurlijk meer anticipatie op het feit dat mensen denken dat anderen zich er wat van aan gaan trekken, maar in feite trekken ze zich er dan wel wat van aan.

Toch kan het de vraag zijn of Bitcoin nu de weg naar beneden gaat inzetten. Andere bedrijven zullen nu ook minder happig zijn om Bitcoin als betaalmiddel te accepteren denk ik.
Quotidiendonderdag 13 mei 2021 @ 11:40
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:37 schreef JohnDDD het volgende:

[..]

Het is natuurlijk meer anticipatie op het feit dat mensen denken dat anderen zich er wat van aan gaan trekken, maar in feite trekken ze zich er dan wel wat van aan.

Toch kan het de vraag zijn of Bitcoin nu de weg naar beneden gaat inzetten. Andere bedrijven zullen nu ook minder happig zijn om Bitcoin als betaalmiddel te accepteren denk ik.
Prima, dan kunnen we bijkopen en een paar jaar achterover leunen.
Isdatzodonderdag 13 mei 2021 @ 11:40
quote:
10s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:32 schreef onlogisch het volgende:
[ twitter ]

Iedereen boos.
Lekker salty ja. Als je 100% gokt op BTC (of crypto in het algemeen) voor je pensioen dan ben je sowieso niet wijs.
Nattekatdonderdag 13 mei 2021 @ 11:41
quote:
10s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:32 schreef onlogisch het volgende:
[ twitter ]

Iedereen boos.
tenor.gif?itemid=15329042
Lospedrosadonderdag 13 mei 2021 @ 11:42
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 08:57 schreef Nattekat het volgende:
Mijn airco :'(
Potverdomme toch vergeten je reactie te bookmarken dat 100% zeker de prijs van ETH alleen maar verder zal stijgen de komende maanden.
Nattekatdonderdag 13 mei 2021 @ 11:42
Waar hebben we het überhaupt over? Bitcoin is 10% gedaald, dat is nog minder dan de gemiddelde dagelijkse stijging van Ethereum tussen 2k en 3k :')
Nattekatdonderdag 13 mei 2021 @ 11:42
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:42 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Potverdomme toch vergeten je reactie te bookmarken dat 100% zeker de prijs van ETH alleen maar verder zal stijgen de komende maanden.
Doet ie toch ook?
JohnDDDdonderdag 13 mei 2021 @ 11:42
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:40 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Prima, dan kunnen we bijkopen en een paar jaar achterover leunen.
Ik heb ook niet heel veel momenteel, dus zou het ook niet erg vinden als er een enorme dip komt.
onlogischdonderdag 13 mei 2021 @ 11:43
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:42 schreef Nattekat het volgende:
Waar hebben we het überhaupt over? Bitcoin is 10% gedaald, dat is nog minder dan de gemiddelde dagelijkse stijging van Ethereum tussen 2k en 3k :')
Daarom zijn momenten als deze ook zo mooi. Als je er al jaren inzit en hodld dan maken momenten als deze voor jou persoonlijk niets uit.
Jed1Gamdonderdag 13 mei 2021 @ 11:44
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:30 schreef viceversa het volgende:
Nano inmiddels al 80% omhoog.
Lekker pompen, retail fomo, en daarna dumpen.
Rinse repeat
GlenSpeydonderdag 13 mei 2021 @ 11:44
Dips weer bijgekocht :Y
Neef_Wuppiedonderdag 13 mei 2021 @ 11:47
Ik denk dat ik mijn pensioen ga veilig stellen door Elon Musk zijn twitter te hacken. Easy money.
Nattekatdonderdag 13 mei 2021 @ 11:48
quote:
10s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:43 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Daarom zijn momenten als deze ook zo mooi. Als je er al jaren inzit en hodld dan maken momenten als deze voor jou persoonlijk niets uit.
Ik heb eind April in de dip gekocht en heb zelfs met dat nog groene cijfers. In deze markt moet je het wel heel erg verneuken om met een stablecoin verlies te maken, hooguit loop je winst mis zoals ik.
Rozevladonderdag 13 mei 2021 @ 11:50
Ik had in 2017 doge gekocht voor 600 euro laat het nu ook mooi staan.
Landgelddonderdag 13 mei 2021 @ 11:52
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:44 schreef GlenSpey het volgende:
Dips weer bijgekocht :Y
Hier ook bijgekocht!
Neef_Wuppiedonderdag 13 mei 2021 @ 11:52
quote:
10s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:50 schreef Rozevla het volgende:
Ik had in 2017 doge gekocht voor 600 euro laat het nu ook mooi staan.
Ik voor 60000 euro en laat het nu ook mooi staan.
Landgelddonderdag 13 mei 2021 @ 11:53
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:31 schreef CryptoPunk het volgende:
Je leest wel weer direct de wildste verhalen, dat Tesla onder druk zou zijn gezet door overheden enzovoort.
Wel vermakelijk.
Je zou het bijna denken....
BTC is natuurlijk nog steeds een enorme bedreiging voor de overheid.

En als je eerst 1.5 miljard (!) in BTC pompt en 2 maanden later zegt dat het slecht is voor het milieu, is dat natuurlijk grote nonsense....
#ANONIEMdonderdag 13 mei 2021 @ 11:53
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:47 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Ik denk dat ik mijn pensioen ga veilig stellen door Elon Musk zijn twitter te hacken. Easy money.
Ook voor mij pls ik moet nog op vakantie dit jaar
Jed1Gamdonderdag 13 mei 2021 @ 11:53
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:48 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik heb eind April in de dip gekocht en heb zelfs met dat nog groene cijfers. In deze markt moet je het wel heel erg verneuken om met een stablecoin verlies te maken, hooguit loop je winst mis zoals ik.
Vorig jaar op laatste punt ingekocht, toen Trump het land afsloot vanwege corona.
Mooiste dag van het jaar, niemand was geinteresseerd in crypto, alles -30% en het stond al zo laag.

Ik zit alweer klaar voor de volgende bearmarkt. c_/
Neef_Wuppiedonderdag 13 mei 2021 @ 11:57
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:53 schreef Fugue het volgende:

[..]

Ook voor mij pls ik moet nog op vakantie dit jaar
Staat genoteerd.
Quotidiendonderdag 13 mei 2021 @ 11:57
Rc8D9Gt.png

Helemaal onderaan gekocht op -95% van ATH. Als dit SHIB achterna gaat gebeuren er leuke dingen. :)
Neef_Wuppiedonderdag 13 mei 2021 @ 11:58
Zou SafePlant de nieuwe groene coin worden?
Rozevladonderdag 13 mei 2021 @ 12:00
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:58 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Zou SafePlant de nieuwe groene coin worden?
Doge
falling_awaydonderdag 13 mei 2021 @ 12:04
Hoe lang blijft het zakken.. ether holden of tijdelijk verkopen (en later weer in de dip kopen) is de hamvraag

Ik denk holden
Isdatzodonderdag 13 mei 2021 @ 12:05
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:04 schreef falling_away het volgende:
Hoe lang blijft het zakken.. ether holden of tijdelijk verkopen (en later weer in de dip kopen) is de hamvraag
Sell low buy high, ja klinkt als een prima strategie ^O^ .
onlogischdonderdag 13 mei 2021 @ 12:05
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:04 schreef falling_away het volgende:
Hoe lang blijft het zakken.. ether holden of tijdelijk verkopen (en later weer in de dip kopen) is de hamvraag

Ik denk holden
Tot vanmiddag 16:13:54. Daarna gaat het weer omhoog :)
Jed1Gamdonderdag 13 mei 2021 @ 12:06
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:04 schreef falling_away het volgende:
Hoe lang blijft het zakken.. ether holden of tijdelijk verkopen (en later weer in de dip kopen) is de hamvraag

Ik denk holden
Als je verkoopt knalt het allemaal weer naar boven.
Rozevladonderdag 13 mei 2021 @ 12:06
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:04 schreef falling_away het volgende:
Hoe lang blijft het zakken.. ether holden of tijdelijk verkopen (en later weer in de dip kopen) is de hamvraag

Ik denk holden
Moet ie Elon ff vragen wanneer ie weer gaat twitteren
viceversadonderdag 13 mei 2021 @ 12:13
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 11:53 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Je zou het bijna denken....
BTC is natuurlijk nog steeds een enorme bedreiging voor de overheid.

En als je eerst 1.5 miljard (!) in BTC pompt en 2 maanden later zegt dat het slecht is voor het milieu, is dat natuurlijk grote nonsense....
Ja dat slaat ook nergens op. Of ze zijn geschrokken van de imagoschade?
viceversadonderdag 13 mei 2021 @ 12:14
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:04 schreef falling_away het volgende:
Hoe lang blijft het zakken.. ether holden of tijdelijk verkopen (en later weer in de dip kopen) is de hamvraag

Ik denk holden
Zal je zien dat je net verkoopt wanneer Tesla aangeeft ETH te accepteren.
Nattekatdonderdag 13 mei 2021 @ 12:16
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:14 schreef viceversa het volgende:

[..]

Zal je zien dat je net verkoopt wanneer Tesla aangeeft ETH te accepteren.
Ik zou dat niet zo leuk vinden. En dat staat nog los van het feit dat ik mijn resterende Ethers heb ingeruild voor Bitcoin.
Quotidiendonderdag 13 mei 2021 @ 12:17
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:16 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik zou dat niet zo leuk vinden. En dat staat nog los van het feit dat ik mijn resterende Ethers heb ingeruild voor Bitcoin.
Ik kan je nu al vertellen dat de hele strategie van overhevelen als iets 2% zakt niet gaat werken voor je.
Nattekatdonderdag 13 mei 2021 @ 12:20
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:17 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik kan je nu al vertellen dat de hele strategie van overhevelen als iets 2% zakt niet gaat werken voor je.
Ik heb verkocht omdat Ether al weken gigantisch aan het stijgen is tov Bitcoin en daar toch een keer een dip moet komen. Mijn winst nemen heet dat.

In de eerste de beste dip ga ik gewoon weer terug, zelfs als dat hoger is dan waar ik nu verkocht heb. En als die dip veroorzaakt wordt door een flinke pump van Bitcoin, ben ik helemaal blij.
Wereldgozerdonderdag 13 mei 2021 @ 12:21
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:04 schreef falling_away het volgende:
Hoe lang blijft het zakken.. ether holden of tijdelijk verkopen (en later weer in de dip kopen) is de hamvraag

Ik denk holden
Buy high sell low
Quotidiendonderdag 13 mei 2021 @ 12:25
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:20 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik heb verkocht omdat Ether al weken gigantisch aan het stijgen is tov Bitcoin en daar toch een keer een dip moet komen. Mijn winst nemen heet dat.

In de eerste de beste dip ga ik gewoon weer terug, zelfs als dat hoger is dan waar ik nu verkocht heb. En als die dip veroorzaakt wordt door een flinke pump van Bitcoin, ben ik helemaal blij.
Je probeert de markt te timen voor marges van 10%...
Rozevladonderdag 13 mei 2021 @ 12:26
Elon tv