abonnement Unibet Coolblue
pi_199122539


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_199122541
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:44 schreef Nattekat het volgende:

[..]

We worden allemaal miljonair van al dat gratis rum.
Als je de nullen dubbel ziet ja.
  vrijdag 23 april 2021 @ 11:47:35 #3
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199122558
3 belastingdienst miepen verder en nog steeds niks wijzer.

Iets over "actief beleggingsbeheer" dat blijkbaar nergens is vastgelegd en ook geen criteria heeft.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199122564
Ah de geodriehoeken komen er weer bij zie ik
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 11:48:51 #5
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199122578
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:46 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Als je de nullen dubbel ziet ja.
Nee, ik weet zeker dat er 12 nullen op Pancakeswap stonden en 10 op die site waar een grafiek staat.

Maar goed, daar gaan sowieso nog wat nullen van af :Y
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199122581
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:48 schreef dimmak het volgende:
Ah de geodriehoeken komen er weer bij zie ik
stok twee flow, heb ik niks mee

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 23-04-2021 11:49:07 ]
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 11:49:39 #7
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199122594
Ik ga denk ik anticiperen op een doorbraak naar 43-44k. Amerika is nog niet wakker.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199122624
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:47 schreef Quotidien het volgende:
3 belastingdienst miepen verder en nog steeds niks wijzer.

Iets over "actief beleggingsbeheer" dat blijkbaar nergens is vastgelegd en ook geen criteria heeft.
Waardeloos man. Gelijk hebben is helaas niet hetzelfde als gelijk krijgen. Succes ermee.
pi_199122628
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:49 schreef Nattekat het volgende:
Ik ga denk ik anticiperen op een doorbraak naar 43-44k. Amerika is nog niet wakker.
Mooi, vanaf hier omhoog dus. ^O^
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 23 april 2021 @ 11:53:00 #10
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199122649
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:49 schreef Nattekat het volgende:
Ik ga denk ik anticiperen op een doorbraak naar 43-44k. Amerika is nog niet wakker.
Het scheelt dat de prijsweergave in USD belangrijker is dan EUR. Aangezien we nu naar bijna 39.999 EUR lijken te gaan. Je zag dit psychologische effect bij 49.999 USD, wat resulteerde in een flinke verdere daling naar beneden.
  vrijdag 23 april 2021 @ 11:54:00 #11
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199122658
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:51 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Waardeloos man. Gelijk hebben is helaas niet hetzelfde als gelijk krijgen. Succes ermee.
Nou het probleem was wel opgelost, maar ik had nog wat vragen en die konden ze blijkbaar niet echt beantwoorden.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  vrijdag 23 april 2021 @ 11:54:07 #12
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199122662
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:47 schreef Quotidien het volgende:
3 belastingdienst miepen verder en nog steeds niks wijzer.

Iets over "actief beleggingsbeheer" dat blijkbaar nergens is vastgelegd en ook geen criteria heeft.
Heb je de crypto bij je aangifte van dit jaar bij box 1 of 3 aangegeven?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 11:54:24 #13
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199122665
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:51 schreef dimmak het volgende:

[..]

Mooi, vanaf hier omhoog dus. ^O^
Nee, zo werkt dat niet. De enige twee zekerheden zijn: een coin zal moon gaan als ik verkoop, en alles zal dalen als ik koop. Met ETH en BTC time ik de markt de laatste tijd behoorlijk goed :)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199122667
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:51 schreef dimmak het volgende:

[..]

Mooi, vanaf hier omhoog dus. ^O^
Zie je wel wie je quote hier.

BEREN OP DE WEG
What Would Goku Do
  vrijdag 23 april 2021 @ 11:54:37 #15
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199122670
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:54 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Heb je de crypto bij je aangifte van dit jaar bij box 1 of 3 aangegeven?
Niet omdat het op 1 januari nog niks waard was. Daarna is het snel gegaan.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199122675
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:30 schreef dimmak het volgende:
Ik kan er stiekem wel van genieten. Het halve kantoor rekt terwijl ze de laatste weken de wijsneus hebben uitgehangen. :')
Wat shillden ze dan?
  vrijdag 23 april 2021 @ 11:55:30 #17
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199122677
Hoe zal het nu met @F.Sinatra zijn?

Het scheelt dat die belastingverhoging voor mensen met 1M+ is, vind ik. Geen paniek.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 11:55:41 #18
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199122680
Ik had maar 2 nullen op 1 januari 2020 :')

Godverdomme wat heb ik spijt dat ik niet wat geïnvesteerd had toen. Ik wilde wel, maar ik schoof het telkens voor me uit.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199122684
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:48 schreef dimmak het volgende:
Ah de geodriehoeken komen er weer bij zie ik
Ed Raket heeft ook weer groene boxjes neergeplempt
pi_199122686
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:54 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nee, zo werkt dat niet. De enige twee zekerheden zijn: een coin zal moon gaan als ik verkoop, en alles zal dalen als ik koop. Met ETH en BTC time ik de markt de laatste tijd behoorlijk goed :)
Ik heb 254254% profit op mijn Nattebot over de afgelopen jaren. Doet precies het tegenovergestelde van jou.

Voor 0.5 BTC per jaar mag je hem lenen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199122695
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:55 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Wat shillden ze dan?
De standaard coins van beginners. XRP, Doge en dat soort grut.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 11:56:41 #22
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199122696
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:56 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ik heb 254254% profit op mijn Nattebot over de afgelopen jaren. Doet precies het tegenovergestelde van jou.

Voor 0.5 BTC per jaar mag je hem lenen.
Maar dan doe ik wat Nattebot doet, dus moet ik weer doen wat ik aanvankelijk wilde doen, waarna Nattebot weer het tegenovergestelde aanraadt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199122716
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:56 schreef dimmak het volgende:

[..]

De standaard coins van beginners. XRP, Doge en dat soort grut.
vechain zit daar tegenwoordig bij merk ik

paar neefjes zitten er vol in :D
pi_199122717
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:56 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Maar dan doe ik wat Nattebot doet, dus moet ik weer doen wat ik aanvankelijk wilde doen, waarna Nattebot weer het tegenovergestelde aanraadt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199122722
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:58 schreef dimmak het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
prima einde was dat
pi_199122727
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:56 schreef dimmak het volgende:

[..]

De standaard coins van beginners. XRP, Doge en dat soort grut.
Nja afhankelijk van hun instapmoment zouden ze toch wel aardig wat rendement hebben moeten gemaakt. Als ze vorige week ingestapt zijn... tja.
  vrijdag 23 april 2021 @ 11:59:13 #27
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199122733
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:58 schreef aTypisch het volgende:

[..]

vechain zit daar tegenwoordig bij merk ik

paar neefjes zitten er vol in :D
Nog meer believers @Zipportal
pi_199122747
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:58 schreef aTypisch het volgende:

[..]

vechain zit daar tegenwoordig bij merk ik

paar neefjes zitten er vol in :D
Kek grafiekje wel.



Bitcoin is een underperformer.
  vrijdag 23 april 2021 @ 12:02:06 #29
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199122768
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:58 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Nja afhankelijk van hun instapmoment zouden ze toch wel aardig wat rendement hebben moeten gemaakt. Als ze vorige week ingestapt zijn... tja.
Het is toch allemaal gerommel in de marge wat de meeste doen. Nou jippie 5 tientjes verdiend. Al dat altcoin gehandel is bij de meeste kinderspel, niveautje flippo's verzamelen.

Kijk als je nu met 75k of 150k of 300k handelt dan mag je meedoen. Maar al die brave burgervadertjes die met wat barkies spelen, kansloos.
pi_199122788
quote:
6s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:22 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Dit stemt me wel hoopvol.
pi_199122799
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:02 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Het is toch allemaal gerommel in de marge wat de meeste doen. Nou jippie 5 tientjes verdiend. Al dat altcoin gehandel is bij de meeste kinderspel, niveautje flippo's verzamelen.

Kijk als je nu met 75k of 150k of 300k handelt dan mag je meedoen. Maar al die brave burgervadertjes die met wat barkies spelen, kansloos.
Klopt ze denken idd ook allemaal dat ze de beste daytraders zijn, maar het is buy high sell low niveau. Het gros staat rood iig.

Maar is iedereen niet met een paar barkies ooit begonnen? Mijn initiële inleg was in 2013 ook niet meer dan een paar 100 euro.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199122813
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:02 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Het is toch allemaal gerommel in de marge wat de meeste doen. Nou jippie 5 tientjes verdiend. Al dat altcoin gehandel is bij de meeste kinderspel, niveautje flippo's verzamelen.

Kijk als je nu met 75k of 150k of 300k handelt dan mag je meedoen. Maar al die brave burgervadertjes die met wat barkies spelen, kansloos.
Niet alleen altcoin. De bitcoin maxi's hier met hun dagelijkse/wekelijkse DCA hebben zitter er ook in met tientjeswerk. Als je een beetje portfolio hebt dan heeft DCA helemaal geen nut meer.
pi_199122831
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:58 schreef aTypisch het volgende:

[..]

prima einde was dat
Tijd voor een vervolg
pi_199122834
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:04 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Niet alleen altcoin. De bitcoin maxi's hier met hun dagelijkse/wekelijkse DCA hebben zitter er ook in met tientjeswerk. Als je een beetje portfolio hebt dan heeft DCA helemaal geen nut meer.
:')

DCA is mijn vorm van sparen. In BTC heb ik er meer aan dan op mijn spaarrekening. :)
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 12:07:05 #35
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199122848
quote:
4s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:06 schreef Leonos het volgende:

[..]

Tijd voor een vervolg
Welke film is dat ook al weer? :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 23 april 2021 @ 12:07:51 #36
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199122859
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:03 schreef dimmak het volgende:

[..]

Klopt ze denken idd ook allemaal dat ze de beste daytraders zijn, maar het is buy high sell low niveau. Het gros staat rood iig.

Maar is iedereen niet met een paar barkies ooit begonnen? Mijn initiële inleg was in 2013 ook niet meer dan een paar 100 euro.
Tuurlijk, maar de investeerders van het 1e uur zijn rijk geworden door de bitcoin. Niet de altcoins.

Overigens vind ik het vooral wel positief dat mensen in crypto investeren omdat het een alternatief kan gaan zijn voor fiat geld. Wat mogelijk op termijn waardeloos zal zijn door hyperinflantie. Zo kun je jezelf hier gedeeltelijk tegen wapenen.
pi_199122863
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:02 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Het is toch allemaal gerommel in de marge wat de meeste doen. Nou jippie 5 tientjes verdiend. Al dat altcoin gehandel is bij de meeste kinderspel, niveautje flippo's verzamelen.

Kijk als je nu met 75k of 150k of 300k handelt dan mag je meedoen. Maar al die brave burgervadertjes die met wat barkies spelen, kansloos.
Liever dat iemand met wat kleingeld feeling krijgt voor de markt, dan all-in op dogecoin met geld dat je niet kan missen.
pi_199122867
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:07 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Welke film is dat ook al weer? :@
Inception.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 12:08:50 #39
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199122881
quote:
4s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:08 schreef Leonos het volgende:

[..]

Inception.
Goede film :Y
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199122888
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:07 schreef viceversa het volgende:

[..]

Liever dat iemand met wat kleingeld feeling krijgt voor de markt, dan all-in op dogecoin met geld dat je niet kan missen.
bijna niemand heeft 'feeling voor de markt', dat is de valkuil

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 23-04-2021 12:09:20 ]
pi_199122894
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:07 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Tuurlijk, maar de investeerders van het 1e uur zijn rijk geworden door de bitcoin. Niet de altcoins.

Overigens vind ik het vooral wel positief dat mensen in crypto investeren omdat het een alternatief kan gaan zijn voor fiat geld. Wat mogelijk op termijn waardeloos zal zijn door hyperinflantie. Zo kun je jezelf hier gedeeltelijk tegen wapenen.
Eens, maar dat snappen sommige hier nog niet.

twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199122910
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:09 schreef aTypisch het volgende:

[..]

bijna niemand heeft 'feeling voor de markt', dat is de valkuil

Buy high sell low
pi_199122942
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:02 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Kijk als je nu met 75k of 150k of 300k handelt dan mag je meedoen. Maar al die brave burgervadertjes die met wat barkies spelen, kansloos.
Zoals deze gast. van 2k naar 10 miljoen in 6 maanden.
Erg interessant gesprek.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_199122957
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:02 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Het is toch allemaal gerommel in de marge wat de meeste doen. Nou jippie 5 tientjes verdiend. Al dat altcoin gehandel is bij de meeste kinderspel, niveautje flippo's verzamelen.

Kijk als je nu met 75k of 150k of 300k handelt dan mag je meedoen. Maar al die brave burgervadertjes die met wat barkies spelen, kansloos.
Dan mag je meedoen... :') X100

quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:03 schreef dimmak het volgende:

[..]

Maar is iedereen niet met een paar barkies ooit begonnen? Mijn initiële inleg was in 2013 ook niet meer dan een paar 100 euro.
Dat dus
Alpha kenny one
pi_199122969
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:06 schreef dimmak het volgende:

[..]

:')

DCA is mijn vorm van sparen. In BTC heb ik er meer aan dan op mijn spaarrekening. :)
Dat kan. Doet niets af aan mijn standpunt verder.
pi_199123028
Vanochtend verkocht en nu lijkt alles weer op de brommer om hoog te gaan :')
pi_199123033
twitter
pi_199123040
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:16 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Dat kan. Doet niets af aan mijn standpunt verder.
Waarom zou DCA bij hogere bedragen geen nut hebben? Meebewegen met de markt zodat je de dips meepakt lijkt me in alle gevallen gunstig. Tenzij je überhaupt nauwelijks meer investeert en alleen hodled.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 12:24:16 #49
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199123041
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:23 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Vanochtend verkocht en nu lijkt alles weer op de brommer om hoog te gaan :')
Verkopen in de dip is wel behoorlijk niet slim.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  FOK!fotograaf vrijdag 23 april 2021 @ 12:24:18 #50
364681 over_hedge
pi_199123042
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:23 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Vanochtend verkocht en nu lijkt alles weer op de brommer om hoog te gaan :')
In paniek verkopen :') Niet gewoon bijkopen :')
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_199123077
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:23 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Vanochtend verkocht en nu lijkt alles weer op de brommer om hoog te gaan :')
Zondag afwachten, het kan nog lager gaan.
pi_199123117
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:24 schreef viceversa het volgende:

[..]

Waarom zou DCA bij hogere bedragen geen nut hebben? Meebewegen met de markt zodat je de dips meepakt lijkt me in alle gevallen gunstig. Tenzij je überhaupt nauwelijks meer investeert en alleen hodled.
Als je nu 10 btc hebt en je koopt maandelijks voor 200 dollar bij voor de komende 10 jaar

Stel btc staat over 10 jaar op 1 miljoen dollar en laten we voor het gemak van de berekening uitgaan dat btc 9 jaar lang zijwaarts beweegt op 50k en in jaar 10 de 1 miljoen aantikt.

dan is je 10 btc 10 mil waard en heb je +480k (200x12x10x20) verdiend met DCA.

Maandelijks 200 dollar bijkopen heeft je dus in het meest gunstige en onwaarschijnlijkste scenario je een extra rendement van 4,8% over 10 jaar opgeleverd.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-04-2021 12:31:38 ]
  vrijdag 23 april 2021 @ 12:31:20 #53
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_199123118
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:02 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Het is toch allemaal gerommel in de marge wat de meeste doen. Nou jippie 5 tientjes verdiend. Al dat altcoin gehandel is bij de meeste kinderspel, niveautje flippo's verzamelen.

Kijk als je nu met 75k of 150k of 300k handelt dan mag je meedoen. Maar al die brave burgervadertjes die met wat barkies spelen, kansloos.
:') je moet ergens mee beginnen om het te leren.

Ik ben met 50 begonnen om het te leren. Heb nooit meer dan dat hoeven inleggen door XVG O+

Dus alles is mogelijk, het is beter om laag in te kopen om te leren ipv al je spaargeld ergens ingooien zonder verstand

Ik ben overigens wel tevreden dat ik vorige week op 64k weer wat van de hand heb gedaan :9

[ Bericht 7% gewijzigd door Maikuuul op 23-04-2021 12:37:19 ]
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_199123123
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:23 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Vanochtend verkocht en nu lijkt alles weer op de brommer om hoog te gaan :')
Buy high, sell low.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199123130
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:31 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Als je nu 10 btc hebt en je koopt maandelijks voor 200 dollar bij voor de komende 10 jaar

Stel btc staat over 10 jaar op 1 miljoen dollar en laten we voor het gemak van de berekening uitgaan dat btc 9 jaar lang zijwaarts beweegt op 50k en in jaar 10 de 1 miljoen aantikt.

dan is je 10 btc 10 mil waard en heb je +480k (200x12x10x20) verdiend met DCA.

Maandelijks 200 dollar bijkopen heeft je dus in het meest gunstige en onwaarschijnlijkste scenario je een extra rendement van 4,8% over 10 jaar opgeleverd.
Maar dat is toch altijd nog beter dan een spaarrekening met negatieve rente en onderhevig aan inflatie?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199123171
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:31 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Als je nu 10 btc hebt en je koopt maandelijks voor 200 dollar bij voor de komende 10 jaar

Stel btc staat over 10 jaar op 1 miljoen dollar en laten we voor het gemak van de berekening uitgaan dat btc 9 jaar lang zijwaarts beweegt op 50k en in jaar 10 de 1 miljoen aantikt.

dan is je 10 btc 10 mil waard en heb je +480k (200x12x10x20) verdiend met DCA.

Maandelijks 200 dollar bijkopen heeft je dus in het meest gunstige en onwaarschijnlijkste scenario je een extra rendement van 4,8% over 10 jaar opgeleverd.
Dat is wel vrij onwaarschijnlijk.

Alsof BTC 9 jaar lang zijwaarts gaat bewegen en dan in één keer naar het miljoen in een jaar.
blablablabla
pi_199123198
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:32 schreef dimmak het volgende:

[..]

Maar dat is toch altijd nog beter dan een spaarrekening met negatieve rente en onderhevig aan inflatie?
Zeker. Maar het moet heel erg met je gesteld zijn als je wakker ligt van 480k misgelopen rendement op 10mm.

Als je nu net begint laat DCA wel zien dat het een prima strategie is om maandelijks btc te kopen.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 23-04-2021 12:37:56 ]
pi_199123210
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:35 schreef Elan het volgende:

[..]

Dat is wel vrij onwaarschijnlijk.

Alsof BTC 9 jaar lang zijwaarts gaat bewegen en dan in één keer naar het miljoen in een jaar.
Ja dus je reële rendement valt dan nog een stuk lager uit ook. Dan ga ik er wel vanuit dat BTC in de periode van 10 jaar vaker over de 50k zit dan eronder.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 23-04-2021 12:40:20 ]
pi_199123252
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:23 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Vanochtend verkocht en nu lijkt alles weer op de brommer om hoog te gaan :')
Rookie mistake
  vrijdag 23 april 2021 @ 12:41:39 #60
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199123258
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:14 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]

Zoals deze gast. van 2k naar 10 miljoen in 6 maanden.
Erg interessant gesprek.
Ik hoor hem vaak zeggen "I got lucky" "Made a gamble and got really lucky"

oftewel....
pi_199123265
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:38 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ja dus je reële rendement valt dan nog een stuk lager uit ook. Dan ga ik er wel vanuit dat BTC in de periode van 10 jaar vaker over de 50k zit dan eronder.
4% is gewoon belachelijk ik verwacht dat we dit jaar nog op de 100k uitkomen..als je nu instapt zal het eerder 40% rendement.
blablablabla
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 12:43:19 #62
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199123280
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:40 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Rookie mistake
Het is ook een rookie mistake om te denken dat een 2% stijging in deze markt relevant is gelukkig :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 23 april 2021 @ 12:43:21 #63
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199123281
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:23 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Vanochtend verkocht en nu lijkt alles weer op de brommer om hoog te gaan :')
Dat deed ik eerst ook HAHA! Herkenbaar!

Ben er achter gekomen dat je hoog moet verkopen en dan laag moet inkopen. Wist ik ook niet eerst hoor!
pi_199123289
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:42 schreef Elan het volgende:

[..]

4% is gewoon belachelijk ik verwacht dat we dit jaar nog op de 100k uitkomen..als je nu instapt zal het eerder 40% rendement.
Lees mijn posts nog eens goed.
pi_199123316
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:43 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Dat deed ik eerst ook HAHA! Herkenbaar!

Ben er achter gekomen dat je hoog moet verkopen en dan laag moet inkopen. Wist ik ook niet eerst hoor!
Goede tip, doen we niks mee :D
pi_199123337
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:41 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Ik hoor hem vaak zeggen "I got lucky" "Made a gamble and got really lucky"

oftewel....
Geluk is sowieso een factor als je voornamelijk met nieuwe low-cap coins handelt.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_199123452
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:37 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Zeker. Maar het moet heel erg met je gesteld zijn als je wakker ligt van 480k misgelopen rendement op 10mm.

Als je nu net begint laat DCA wel zien dat het een prima strategie is om maandelijks btc te kopen.
Slecht argument. Ik heb geld genoeg dus laat ik het maar weggooien.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199123495
BTC, koop order op 40k zetten? Of nog lager?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 13:01:56 #69
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199123526
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:59 schreef Den_Haag het volgende:
BTC, koop order op 40k zetten? Of nog lager?
Daar gaan we niet komen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199123555
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:56 schreef dimmak het volgende:

[..]

Slecht argument. Ik heb geld genoeg dus laat ik het maar weggooien.
Dat maak jij ervan. Je betaalt pas negatieve rente vanaf 150k spaargeld (tenminste bij ABN) dus of je lult uit je nek of je hebt inderdaad 150k+ op de bank staan. Wat sowieso dom is want het is inderdaad onderhevig aan inflatie zoals je zelf al zei en dan heeft het al helemaal geen zin om te DCA'en. Dan kan je beter gelijk een aantal BTC aanschaffen als je er zoveel vertrouwen in hebt en het geld toch niet nodig hebt.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-04-2021 13:06:35 ]
pi_199123558
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 13:01 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Daar gaan we niet komen.
Vannacht zijn we dat wel geweest. 39k zelfs
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 13:05:43 #72
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199123574
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 13:04 schreef Den_Haag het volgende:

[..]

Vannacht zijn we dat wel geweest. 39k zelfs
Het laagste punt is 2 uur geleden op 48k.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199123595
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:23 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Vanochtend verkocht en nu lijkt alles weer op de brommer om hoog te gaan :')
Dus je hebt verkocht in zo ongeveer de diepste dip? Damn bruh.
pi_199123608
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 13:05 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Het laagste punt is 2 uur geleden op 48k.
Sterke support op de 48k *O*
pi_199123614
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 13:05 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Het laagste punt is 2 uur geleden op 48k.
Ik kijk op bitvavo en reken in euro's. Denk dat dat de verwarring is
pi_199123623
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 12:03 schreef dimmak het volgende:

[..]


Maar is iedereen niet met een paar barkies ooit begonnen? Mijn initiële inleg was in 2013 ook niet meer dan een paar 100 euro.
Ik ben in 2017 begonnen met 500 euro, toen ik de potentie zag heb ik een maand later 5K bijgestort, en daarna nog eens 20K.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 13:26:23 #77
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199123830
Breakout naar boven, ik ga kopen :Y
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 23 april 2021 @ 13:27:05 #78
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199123841
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:58 schreef aTypisch het volgende:

[..]

vechain zit daar tegenwoordig bij merk ik

paar neefjes zitten er vol in :D
Verstandige neefjes _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 13:32:00 #79
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199123905
Als de koers nu weer een ATH haalt, heb ik een gratis airco.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199123925
Na de blunder van vanochtend heb ik weer ingekocht en weer een hogere saldo als vanochtend
pi_199124006
50k wat fijn om je weer te zien *O*
  vrijdag 23 april 2021 @ 13:40:01 #82
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199124013
Maar blijft toch allemaal bizar he, muntjes die door het leven gaan als maan piraat of kont munt... waar gaat het allemaal over
  Moderator vrijdag 23 april 2021 @ 13:40:33 #83
42184 crew  DaMart
pi_199124014
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 13:26 schreef Nattekat het volgende:
Breakout naar boven, ik ga kopen :Y
Ik zet alvast een kooporder op 35K euro dan :+.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 13:41:06 #84
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199124022
Kut, omgerekend net niet onder de 50k gekocht -O-
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 23 april 2021 @ 13:44:37 #85
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199124068
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 13:33 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Na de blunder van vanochtend heb ik weer ingekocht en weer een hogere saldo als vanochtend
In hoeverre je mij serieus moet nemen.

Bedenk een plan voor jezelf, welke strategie wil je en wijk daar zo min mogelijk vanaf. Het klinkt als hap en snap werk wat je momenteel doet :P. En zet je emoties opzij.
pi_199124111
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 13:44 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

In hoeverre je mij serieus moet nemen.

Bedenk een plan voor jezelf, welke strategie wil je en wijk daar zo min mogelijk vanaf. Het klinkt als hap en snap werk wat je momenteel doet :P. En zet je emoties opzij.
Ah mij moet je ook niet te serieus nemen hoor. Heb een aantal munten die Hodl en doe wat daytrading for fun.
Waarbij 95% in Hold strategie zit :)
  vrijdag 23 april 2021 @ 13:51:08 #87
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199124133
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 13:49 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:

[..]

Ah mij moet je ook niet te serieus nemen hoor. Heb een aantal munten die Hodl en doe wat daytrading for fun.
Waarbij 95% in Hold strategie zit :)
Cool, bon chance amice :)
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 13:54:05 #88
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199124170
Bl3p is uit zichzelf gewoon al hoger dan andere exchanges, dus ik tel dit als onder de 50k gekocht hebben :{w
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199124195
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 13:54 schreef Nattekat het volgende:
Bl3p is uit zichzelf gewoon al hoger dan andere exchanges, dus ik tel dit als onder de 50k gekocht hebben :{w
Ze zijn wel wat duurder dan Binance maar ik gebruik zelf liever Bl3p voor m'n tweewekelijkse Bitcoin aankoop.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 13:57:40 #90
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199124202
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 13:56 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Ze zijn wel wat duurder dan Binance maar ik gebruik zelf liever Bl3p voor m'n tweewekelijkse Bitcoin aankoop.
Als je ooit uit wil stappen krijg je het verschil weer terug.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199124347
Eerst de BNB-storing vannacht bij Binance tijdens de market dip (versterkt door Biden FUD) en nu de naweeên van de Pancakeswap V2 migration waardoor je op V1 een totaal andere LP hebt en dus niet hetzelfde ge-/verkocht krijgt.

Binance :')
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 14:10:36 #92
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199124361
Mijn sabotage werkt :)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199124372
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:10 schreef Nattekat het volgende:
Mijn sabotage werkt :)
Zal jouw Lambo straks eens saboteren. :{w
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 14:15:06 #94
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199124409
quote:
9s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:11 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Zal jouw Lambo straks eens saboteren. :{w
:'(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator vrijdag 23 april 2021 @ 14:21:12 #95
42184 crew  DaMart
pi_199124474
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:09 schreef Erasmus het volgende:
Eerst de BNB-storing vannacht bij Binance tijdens de market dip (versterkt door Biden FUD) en nu de naweeên van de Pancakeswap V2 migration waardoor je op V1 een totaal andere LP hebt en dus niet hetzelfde ge-/verkocht krijgt.

Binance :')
Die migratie is ook nog eens vertraagd omdat er ergens een bug gevonden is, geloof ik :X. Ze hopen het binnen 24 uur opgelost te hebben...
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199124477
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 13:04 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Dat maak jij ervan. Je betaalt pas negatieve rente vanaf 150k spaargeld (tenminste bij ABN) dus of je lult uit je nek of je hebt inderdaad 150k+ op de bank staan. Wat sowieso dom is want het is inderdaad onderhevig aan inflatie zoals je zelf al zei en dan heeft het al helemaal geen zin om te DCA'en. Dan kan je beter gelijk een aantal BTC aanschaffen als je er zoveel vertrouwen in hebt en het geld toch niet nodig hebt.
Je kan idd geen negatieve rente betalen als je vrijwel all-in BTC bent..
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 23 april 2021 @ 14:30:39 #97
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199124564
quote:
9s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:11 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Zal jouw Lambo straks eens saboteren. :{w
Dat wordt wat in 2027 als iedereen multimiljonair is. Komt iedereen met de Lambo naar de volgende fok crypto meet.
pi_199124585
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:30 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Dat wordt wat in 2027 als iedereen multimiljonair is. Komt iedereen met de Lambo naar de volgende fok crypto meet.
ik denk dat ik liever gewoon dood ga
  vrijdag 23 april 2021 @ 14:37:02 #99
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199124626
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:33 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ik denk dat ik liever gewoon dood ga
Hahaha true _O-
pi_199124642
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:33 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ik denk dat ik liever gewoon dood ga
Maat.. ;(
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199124691
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:39 schreef dimmak het volgende:

[..]

Maat.. ;(
misschien een bitcoin meetupje

die waren wel leuk vaak, maar niet via de foks

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 23-04-2021 14:43:53 ]
pi_199124705
quote:
6s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:43 schreef aTypisch het volgende:

[..]

misschien een bitcoin meetupje

die waren wel leuk vaak, maar niet via de foks

Ik zou naar mijn eerste DBS meet-up gaan en toen kwam corona. ;(
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199124727
Ik ga een weekend de grens over. Ik zie jullie volgende week weer bij 60k. O+
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 23 april 2021 @ 14:48:03 #105
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199124735
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:46 schreef dimmak het volgende:
Ik ga een weekend de grens over. Ik zie jullie volgende week weer bij 60k. O+
Amice, veel plezier!
pi_199124750
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:46 schreef dimmak het volgende:
Ik ga een weekend de grens over. Ik zie jullie volgende week weer bij 60k. O+
have fun
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 15:12:24 #107
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199124994
Kom op Ethereum, mijn buy staat nog iets lager.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 23 april 2021 @ 15:16:34 #108
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199125040
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:12 schreef Nattekat het volgende:
Kom op Ethereum, mijn buy staat nog iets lager.
Je gaat nooit winst maken met dit soort korte termijn denken.

Als je korte termijn wilt zijn shitcoins de beste optie, niet de nummer 2 coin.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 15:20:01 #109
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199125093
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:16 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Je gaat nooit winst maken met dit soort korte termijn denken.

Als je korte termijn wilt zijn shitcoins de beste optie, niet de nummer 2 coin.
Voorlopig sta ik dik en dik in de donkergroene cijfers dankzij Ethereum. Lange termijn is voor mij nog steeds topprioriteit.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 23 april 2021 @ 15:21:11 #110
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199125106
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:20 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Voorlopig sta ik dik en dik in de donkergroene cijfers dankzij Ethereum. Lange termijn is voor mij nog steeds topprioriteit.
Hoe "dik en dik" kan je winst zijn als eth in een maand met 35% gestegen is?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 15:23:38 #111
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199125139
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:21 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Hoe "dik en dik" kan je winst zijn als eth in een maand met 35% gestegen is?
Omdat een maand niet lange termijn is en ik al sinds 2017 Ethereum in bezit heb. Sinds dien is mijn oorspronkelijke investering x20 gegaan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 23 april 2021 @ 15:26:11 #112
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199125175
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:23 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Omdat een maand niet lange termijn is en ik al sinds 2017 Ethereum in bezit heb. Sinds dien is mijn oorspronkelijke investering x20 gegaan.
Ah ok, mooie winst dan. :) Maar de airco moet nog even op zich laten wachten?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199125233
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:16 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Je gaat nooit winst maken met dit soort korte termijn denken.

Als je korte termijn wilt zijn shitcoins de beste optie, niet de nummer 2 coin.
Over shitcoin casino's gesproken: heb 5x gepakt op Bonfire gisteren, inleg verkocht (vandaar mijn rage op die storingen van Binance), de rest van mijn bag pure winst in mijn wallet gelaten en tot mijn verbazing herstelt het tegen alle verwachtingen in prima weer.

Dus ik beaam je mening :)

[ Bericht 4% gewijzigd door Erasmus op 23-04-2021 15:32:50 ]
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 15:32:25 #114
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199125235
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:26 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ah ok, mooie winst dan. :) Maar de airco moet nog even op zich laten wachten?
Ik kan met mijn inleg van vandaag al een airco kopen :P

Maar tja, als Bitcoin zo'n extreem mooi koopmoment aanbiedt, dan moet het maar even zo. Het doel is om de investering van vandaag uit te cashen zodra ik een airco aan winst heb gemaakt op die investering + wat ik er woensdag in heb gestoken. Wat er dan nog over blijft steek ik wel weer in Ethereum zodra het een enorme klap tov Bitcoin heeft gehad.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 23 april 2021 @ 15:33:35 #115
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199125242
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:32 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik kan met mijn inleg van vandaag al een airco kopen :P

Maar tja, als Bitcoin zo'n extreem mooi koopmoment aanbiedt, dan moet het maar even zo. Het doel is om de investering van vandaag uit te cashen zodra ik een airco aan winst heb gemaakt op die investering + wat ik er woensdag in heb gestoken. Wat er dan nog over blijft steek ik wel weer in Ethereum zodra het een enorme klap tov Bitcoin heeft gehad.
Een airco van een paar honderd euro bedoel je?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 15:38:31 #116
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199125294
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:33 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Een airco van een paar honderd euro bedoel je?
Jep. Ik verwacht binnen een jaar verhuisd te zijn, en tenzij crypto op eens hele rare dingen gaat doen, wordt dat een huurwoning. Dan gaat inbouwen hem echt niet worden, heb ik na de verhuizing niks meer. En in mijn huidige kamer gaat er flink verbouwd worden zodra ik weg ben, dus hij zou sowieso maar een jaar hangen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 23 april 2021 @ 15:39:36 #117
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199125306
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:38 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Jep. Ik verwacht binnen een jaar verhuisd te zijn, en tenzij crypto op eens hele rare dingen gaat doen, wordt dat een huurwoning. Dan gaat inbouwen hem echt niet worden, heb ik na de verhuizing niks meer. En in mijn huidige kamer gaat er flink verbouwd worden zodra ik weg ben, dus hij zou sowieso maar een jaar hangen.
Als je nu gewoon op dxsale een goede presale te pakken hebt kun je binnen een dag die airco verdient hebben. Op een paar tientjes inleg.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 15:40:47 #118
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199125320
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:39 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Als je nu gewoon op dxsale een goede presale te pakken hebt kun je binnen een dag die airco verdient hebben. Op een paar tientjes inleg.
Als er gewoon lekker aan de rum gegaan wordt, dan kan ik binnen een maand een heel huis bij elkaar hebben op een maandsalaris inleg c_/
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199125323
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Als er gewoon lekker aan de rum gegaan wordt, dan kan ik binnen een maand een heel huis bij elkaar hebben op een maandsalaris inleg c_/
hahahaha
  vrijdag 23 april 2021 @ 15:41:39 #120
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199125324
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Als er gewoon lekker aan de rum gegaan wordt, dan kan ik binnen een maand een heel huis bij elkaar hebben op een maandsalaris inleg c_/
Dan ben ik multimiljonair, maarja. :)

Zeer geringe kans
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 15:43:16 #121
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199125340
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:41 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Dan ben ik multimiljonair, maarja. :)

Zeer geringe kans
Zeg nooit nooit, dat is die gekke MaGNeT ook gelukt, en die zit nu te rentenieren op een tropisch eiland.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 23 april 2021 @ 15:44:50 #122
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199125361
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:43 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zeg nooit nooit, dat is die gekke MaGNeT ook gelukt, en die zit nu te rentenieren op een tropisch eiland.
Ga shillen dan.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199125405
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Als er gewoon lekker aan de rum gegaan wordt, dan kan ik binnen een maand een heel huis bij elkaar hebben op een maandsalaris inleg c_/
Heb je serieus een maandsalaris in MOONPIRATE gestoken?
pi_199125435
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:46 schreef dimmak het volgende:
Ik ga een weekend de grens over. Ik zie jullie volgende week weer bij 60k. O+
Klap in het gezicht van de zorg @Lenny_Leonard
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 15:52:35 #125
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199125436
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:50 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Heb je serieus een maandsalaris in MOONPIRATE gestoken?
Nee, ik heb eerst een fractie van mijn Ethers ingeruild voor Bitcoin, toen met een fractie daarvan Moonpirate gekocht.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199125471
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Als er gewoon lekker aan de rum gegaan wordt, dan kan ik binnen een maand een heel huis bij elkaar hebben op een maandsalaris inleg c_/
Wauw, en ik vond mijzelf gisteren al een riskante debiel door 1000 eu in Bonfire te leggen. Ondanks dat ik een goede afloop heb hehad, zijn zulke bedragen in dergelijke shitcoins stoppen niet veel beter dan met dezelfde inleg op zak naar Holland Casino gaan.

Kan je beter met je maten gaan apen in Holland Casino, heb je ook eens getapt bier en lekkere wijven in de buurt (afhankelijk per HC-vestiging).

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 23-04-2021 15:55:37 ]
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 15:58:28 #127
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199125510
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:54 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Wauw, en ik vond mijzelf gisteren al een riskante debiel door 1000 eu in Bonfire te leggen. Ondanks dat ik een goede afloop heb hehad, zijn zulke bedragen in dergelijke shitcoins stoppen niet veel beter dan met dezelfde inleg op zak naar Holland Casino gaan.

Kan je beter met je maten gaan apen in Holland Casino, heb je ook eens getapt bier en lekkere wijven in de buurt (afhankelijk per HC-vestiging).
Nou overschat je heel erg hoe veel een student die parttime werkt verdient ;)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199125511
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:54 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Wauw, en ik vond mijzelf gisteren al een riskante debiel door 1000 eu in Bonfire te leggen. Ondanks dat ik een goede afloop heb hehad, zijn zulke bedragen in dergelijke shitcoins stoppen niet veel beter dan met dezelfde inleg op zak naar Holland Casino gaan.

Kan je beter met je maten gaan apen in Holland Casino, heb je ook eens getapt bier en lekkere wijven in de buurt (afhankelijk per HC-vestiging).
Ja, maar daar mogen we nu niet komen van Rutte. :(
  vrijdag 23 april 2021 @ 16:02:11 #129
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199125564
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:54 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Wauw, en ik vond mijzelf gisteren al een riskante debiel door 1000 eu in Bonfire te leggen. Ondanks dat ik een goede afloop heb hehad, zijn zulke bedragen in dergelijke shitcoins stoppen niet veel beter dan met dezelfde inleg op zak naar Holland Casino gaan.

Kan je beter met je maten gaan apen in Holland Casino, heb je ook eens getapt bier en lekkere wijven in de buurt (afhankelijk per HC-vestiging).
Wel precies de aanpak die mijn portfolio met twee nullen heeft doen groeien op een maand tijd.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 16:07:21 #130
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199125633
Ik zou het wel heel fijn vinden als Bitcoin de breakout door zet, ik heb nu niks meer om erin te steken :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199125639
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:58 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nou overschat je heel erg hoe veel een student die parttime werkt verdient ;)
Ah, dan heb ik in jouw geval niets gezegd. :P
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:02 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Wel precies de aanpak die mijn portfolio met twee nullen heeft doen groeien op een maand tijd.
Same here qua exponentiële groei. Ik ben al sinds de bull run van 2017 met crypto bezig en ben na de 2018 bear een HODLer geworden die niets meer met crypto deed, maar ik zie nu voor het eerst hoe enorm makkelijk het is geworden om snel geld te verdinen met shitcoincasino's. Niet alleen door de hype en shillings, maar ook omdat het nog nooit eerder zo makkelijk was geworden om irrelevante onbekende tokens op een DEX op te halen.

In 2017 was je vaak nog afhankelijk van CEX's (toen was een DEX nog niet zo geïntegreerd in het hele crypto-ecosysteem als nu) en anno 2021 ben je juist te laat voor zieke rendementen als een shitcoin gelist wordt op een CEX. Gokkers die daarvoor al op een DEX bezig waren staan nu inmiddels bij hun lokale Tesla-dealer hun kleur uit te kiezen.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 23-04-2021 16:09:17 ]
  vrijdag 23 april 2021 @ 16:12:16 #132
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199125677
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:08 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ah, dan heb ik in jouw geval niets gezegd. :P
[..]

Same here qua exponentiële groei. Ik ben al sinds de bull run van 2017 met crypto bezig en ben na de 2018 bear een HODLer geworden die niets meer met crypto deed, maar ik zie nu voor het eerst hoe enorm makkelijk het is geworden om snel geld te verdinen met shitcoincasino's. Niet alleen door de hype en shillings, maar ook omdat het nog nooit eerder zo makkelijk was geworden om irrelevante onbekende tokens op een DEX op te halen.

In 2017 was je vaak nog afhankelijk van CEX's (toen was een DEX nog niet zo geïntegreerd in het hele crypto-ecosysteem als nu) en anno 2021 ben je juist te laat voor zieke rendementen als een shitcoin gelist wordt op een CEX. Gokkers die daarvoor al op een DEX bezig waren staan nu inmiddels bij hun lokale Tesla-dealer hun kleur uit te kiezen.
Wedstrijdje wie op 10k als eerst 100k heeft verdiend met shitcoins?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199125713
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:12 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Wedstrijdje wie op 10k als eerst 100k heeft verdiend met shitcoins?
* Erasmus blikt een werp op de New en Trending feeds van r/CryptoMoonShots en /r/shitcoinmoonshots.


Moet lukken.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 23-04-2021 16:16:49 ]
  vrijdag 23 april 2021 @ 16:17:23 #134
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199125721
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:12 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Wedstrijdje wie op 10k als eerst 100k heeft verdiend met shitcoins?
Heb al gewonnen sorry. Op 3 bnb _O- .
Huilen dan.
  vrijdag 23 april 2021 @ 16:18:40 #135
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199125730
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:17 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Heb al gewonnen sorry. Op 3 bnb _O- .
Kun je het nog een keer doen?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  vrijdag 23 april 2021 @ 16:20:55 #136
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199125751
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:18 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Kun je het nog een keer doen?
Dat is de vraag hè. De stand na 20 shitcoins: 2 flinke klappers, een handjevol met wat winst en het overgrote deel is verdampt of net wel/niet m'n inleg terug.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 16:24:39 #137
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199125788
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:20 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Dat is de vraag hè. De stand na 20 shitcoins: 2 flinke klappers, een handjevol met wat winst en het overgrote deel is verdampt of net wel/niet m'n inleg terug.
Arr
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199125874
twitter


:)
pi_199125964
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:34 schreef aTypisch het volgende:
[ twitter ]

:)
Tijdbom als in blaast de boel op of gaat moonen?
What Would Goku Do
pi_199126017
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:20 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Dat is de vraag hè. De stand na 20 shitcoins: 2 flinke klappers, een handjevol met wat winst en het overgrote deel is verdampt of net wel/niet m'n inleg terug.
Coins met fixed LP's :r :r :r

Dood aan hen
pi_199126021
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:41 schreef viagraap het volgende:

[..]

Tijdbom als in blaast de boel op of gaat moonen?
de slechte variant

in de ogen van koning vitalik dan natuurlijk
pi_199126031
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:34 schreef aTypisch het volgende:
[ twitter ]

:)
wen moon
pi_199126075
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:45 schreef aTypisch het volgende:

[..]

de slechte variant

in de ogen van koning vitalik dan natuurlijk
In dat geval heb ik een paar tientjes ingelegd met een sellorder voor de funsies.
What Would Goku Do
  vrijdag 23 april 2021 @ 17:34:57 #144
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199126503
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 14:33 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ik denk dat ik liever gewoon dood ga
Ik zal een kaarsje voor je branden
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 23 april 2021 @ 17:36:06 #145
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199126519
Nu al moonpirate rugpull?
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  vrijdag 23 april 2021 @ 17:39:33 #146
139324 Plots
Luctor et Emergo
  vrijdag 23 april 2021 @ 17:39:34 #147
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199126554
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 april 2021 16:17 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Heb al gewonnen sorry. Op 3 bnb _O- .
Lekker man _O_

[ Bericht 9% gewijzigd door fathank op 23-04-2021 18:20:51 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199126788
quote:
Hoewel het tot zover aardig klopt blijft het lastig. Veel 'experts' zeggen van deze bullrun al maanden dat hij mede veroorzaakt wordt door meer standvastige/ouderwetse kopers met veel geld, beleggingsfondsen enzo. Dus waarom zou het nu op dezelfde manier verlopen als eerdere bullruns?
What Would Goku Do
pi_199126879
quote:
jaaa theebladen lezen
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 23 april 2021 @ 18:36:42 #151
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199127220
Abonnement genomen op de tekeningen van crypto Ed. Zo blijf ik jullie allemaal voor
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199127379
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 18:03 schreef viagraap het volgende:

[..]

Hoewel het tot zover aardig klopt blijft het lastig. Veel 'experts' zeggen van deze bullrun al maanden dat hij mede veroorzaakt wordt door meer standvastige/ouderwetse kopers met veel geld, beleggingsfondsen enzo. Dus waarom zou het nu op dezelfde manier verlopen als eerdere bullruns?
We merken vanzelf wanneer het parabolic wordt. Of niet.
  vrijdag 23 april 2021 @ 19:04:17 #153
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199127602
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 18:03 schreef viagraap het volgende:

[..]

Hoewel het tot zover aardig klopt blijft het lastig. Veel 'experts' zeggen van deze bullrun al maanden dat hij mede veroorzaakt wordt door meer standvastige/ouderwetse kopers met veel geld, beleggingsfondsen enzo. Dus waarom zou het nu op dezelfde manier verlopen als eerdere bullruns?
Wat zit iedereen hier moeilijk te doen, er is maar 1 leidraad en dat is het Stock to flow model van PlanB. Wat heb je nog meer nodig?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 19:07:45 #154
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199127641
We zitten nog heeeeeeeel vroeg in de cyclus. Zelfs als het een herhaling van 2017 is, dan is dit een kleine dip op de weg naar boven. Daarnaast zijn we nog niet parabolisch omhoog gegaan en zitten er veel meer vaste handen achter.

Niks aan de hand, koop nu het nog kan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 23 april 2021 @ 19:10:07 #155
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199127676
Dat niemand het verloop van een bubble plaatje nog niet heeft gepost.
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  vrijdag 23 april 2021 @ 19:10:21 #156
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199127679
Ik zoek een coin met 20 nullen achter de comma, welke?!
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 19:12:36 #157
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199127713
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:10 schreef Mortaxx het volgende:
Dat niemand het verloop van een bubble plaatje nog niet heeft gepost.


Bear trap nu
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 23 april 2021 @ 19:32:57 #158
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199128000
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:12 schreef Nattekat het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Bear trap nu
Volgens mij heb ik mensen om mij heen ook wel hebzuchtig gezien, of zijn we daar nog niet :o
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 19:51:09 #159
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199128305
Dit is de derde maand op rij dat het op of nabij de 21e omlaag gaat :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199128335
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:10 schreef Apekoek het volgende:
Ik zoek een coin met 20 nullen achter de comma, welke?!
Pyr
pi_199128353
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:07 schreef Nattekat het volgende:
We zitten nog heeeeeeeel vroeg in de cyclus. Zelfs als het een herhaling van 2017 is, dan is dit een kleine dip op de weg naar boven. Daarnaast zijn we nog niet parabolisch omhoog gegaan en zitten er veel meer vaste handen achter.

Niks aan de hand, koop nu het nog kan.
Als dit waar is word ik de nieuwe hoofdsponsor van Fok!
pi_199128380
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:53 schreef ijs. het volgende:

[..]

Als dit waar is word ik de nieuwe hoofdsponsor van Fok!
ik denk dat je beter bitcoin kunt kopen dan donaties doen voor de BMW van danny

een kleine donatie kan altijd natuurlijk als je de boel hier nog waardeert :+

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 23-04-2021 19:55:04 ]
  Moderator vrijdag 23 april 2021 @ 19:55:38 #163
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199128393
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:51 schreef Nattekat het volgende:
Dit is de derde maand op rij dat het op of nabij de 21e omlaag gaat :')
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 23 april 2021 @ 20:57:41 #164
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199129463
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:10 schreef Apekoek het volgende:
Ik zoek een coin met 20 nullen achter de comma, welke?!
DHD op pancakeswap.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199130594
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_199130957
twitter


twitter


twitter


holyshit _O-
pi_199131128
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 19:12 schreef Nattekat het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Bear trap nu
Pas bij de bear trap? Dan eerder toch bull trap?
pi_199131146
Btw, weet iemand of er straks wanneer de corona voorbij is er echt een bankencrisis komt? Of is die nu al bezig. Kan iemand mij die crisis uitleggen. Ik kom niet verder met google.
  vrijdag 23 april 2021 @ 23:07:17 #170
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199131294
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 22:58 schreef Medusa666 het volgende:
Btw, weet iemand of er straks wanneer de corona voorbij is er echt een bankencrisis komt? Of is die nu al bezig. Kan iemand mij die crisis uitleggen. Ik kom niet verder met google.
Er komt geen bankencrisis want ieder tekort aan geld wordt opgelost met het bijdrukken van meer geld. Als je ergens op wil speculeren, speculeer dan op inflatie.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199131883
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 22:58 schreef Medusa666 het volgende:
Btw, weet iemand of er straks wanneer de corona voorbij is er echt een bankencrisis komt? Of is die nu al bezig. Kan iemand mij die crisis uitleggen. Ik kom niet verder met google.
Wat LXIV al zegt idd. Eigelijk is de bankencrisis van 2008 nog steeds bezig.
What Would Goku Do
pi_199132762
Ben nu een maandje bezig, rendement ongeveer 70%, geweldig :D

Een vraagje voor de traders onder ons. Ik room nu telkens ongeveer 20 a 25% winst af en dat stort ik dan weer opnieuw in de munt zodra de koers dipt. Alleen als de koers dan weer stijgt, is het dan het beste om opnieuw op 20 a 25% winst te mikken (gemeten over je oorspronkelijke, eigen inleg), of is het dan juist de truuk om er pas weer geld af te halen op t moment dat je op een nóg hogere koers staat, bijvoorbeeld 40 a 50% :?
pi_199133304
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 02:02 schreef GlenSpey het volgende:
Ben nu een maandje bezig, rendement ongeveer 70%, geweldig :D

Een vraagje voor de traders onder ons. Ik room nu telkens ongeveer 20 a 25% winst af en dat stort ik dan weer opnieuw in de munt zodra de koers dipt. Alleen als de koers dan weer stijgt, is het dan het beste om opnieuw op 20 a 25% winst te mikken (gemeten over je oorspronkelijke, eigen inleg), of is het dan juist de truuk om er pas weer geld af te halen op t moment dat je op een nóg hogere koers staat, bijvoorbeeld 40 a 50% :?
Er is geen truc. Wij doen ook maar wat.
pi_199133310
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 06:17 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Er is geen truc. Wij doen ook maar wat.
pi_199133416
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 06:17 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Er is geen truc. Wij doen ook maar wat.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199133568
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 06:17 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Er is geen truc. Wij doen ook maar wat.
Gaat voor de BHFH-award 2005!
Humanitas est in bestias bonitas.
I am the hole I can't get out of.
  Moderator zaterdag 24 april 2021 @ 07:57:06 #177
18653 crew  D.
pi_199133617
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 06:17 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Er is geen truc. Wij doen ook maar wat.
  Moderator zaterdag 24 april 2021 @ 08:21:39 #178
42184 crew  DaMart
pi_199133699
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 06:17 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Er is geen truc. Wij doen ook maar wat.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199133759
Safemoon is nog steeds niet RIP. :') Met de volgende pump nog maar wat winst afromen.
  Eindredactie Games zaterdag 24 april 2021 @ 08:43:05 #180
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_199133807
Doge pumpt weer _O_
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_199133818
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 06:17 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Er is geen truc. Wij doen ook maar wat.
pi_199133894
Hoe kun je bij Binance je aankoopprijs zien van spot orders?
pi_199133920
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 06:17 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Er is geen truc. Wij doen ook maar wat.
pi_199134034
En alle koersen gaan alweer lekker omhoog. Het dipje van gisteren was dus maar zeer tijdelijk. Voor mij een mooi moment om het eerste kruimeltje Bitcoin te kopen. Ik handel er verder overigens niet mee. Verkoop dus niets, koop enkel zo nu en dan wat. Ik zie het meer als een spaarpotje waar ik niets uithaal. In de hoop dat het over een jaartje of 10 meer waard is dan dat ik het op een spaarrekening laat staan.
  Moderator zaterdag 24 april 2021 @ 09:16:51 #185
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199134096
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 09:07 schreef DarkwingDuck het volgende:
En alle koersen gaan alweer lekker omhoog. Het dipje van gisteren was dus maar zeer tijdelijk. Voor mij een mooi moment om het eerste kruimeltje Bitcoin te kopen. Ik handel er verder overigens niet mee. Verkoop dus niets, koop enkel zo nu en dan wat. Ik zie het meer als een spaarpotje waar ik niets uithaal. In de hoop dat het over een jaartje of 10 meer waard is dan dat ik het op een spaarrekening laat staan.
Zwakke bounce. Dit gaat nog veel dieper.

#FUD
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 24 april 2021 @ 09:17:59 #186
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199134104
Dit noemt men in vaktermen ook wel een wet cat bounce
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199134138
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 april 2021 09:17 schreef Mortaxx het volgende:
Dit noemt men in vaktermen ook wel een wet cat bounce
Opgezocht en genoteerd
  Moderator zaterdag 24 april 2021 @ 09:21:22 #188
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199134147
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199134257
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 08:53 schreef Den_Haag het volgende:
Hoe kun je bij Binance je aankoopprijs zien van spot orders?
In de ordergeschiedenis en dan zoeken op dat pair.
.
pi_199134392
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 08:53 schreef Den_Haag het volgende:
Hoe kun je bij Binance je aankoopprijs zien van spot orders?
Vond ik ook lastig, maar op de site zelf heb je bij orders een transactie geschiedenis.
In de app kan ik het ook niet vinden.
pi_199134398
Eerste aankoop met winst verkocht.
Feels good
  Moderator zaterdag 24 april 2021 @ 10:03:24 #192
18653 crew  D.
pi_199134501
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 09:53 schreef Kickinalfa het volgende:
Eerste aankoop met winst verkocht.
Feels good
Wat heb je verkocht, en waarom wilde je er vanaf?
pi_199134545
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 10:03 schreef D. het volgende:

[..]

Wat heb je verkocht, en waarom wilde je er vanaf?
VET, was vooral ook omdat de verkoopprijs nu 10% hoger lag dan mijn aankoopprijs.
En dan zie ik vandaag weer alles naar beneden dus dacht snel verkopen.

Maar wie weet daalt het nog 50% of stijgt het nog 400% de aankomende maanden.
  Moderator zaterdag 24 april 2021 @ 10:08:58 #194
18653 crew  D.
pi_199134560
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 10:07 schreef Kickinalfa het volgende:

[..]

VET, was vooral ook omdat de verkoopprijs nu 10% hoger lag dan mijn aankoopprijs.
En dan zie ik vandaag weer alles naar beneden dus dacht snel verkopen.

Maar wie weet daalt het nog 50% of stijgt het nog 400% de aankomende maanden.
Maar dat wil je niet afwachten?
pi_199134580
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 10:08 schreef D. het volgende:

[..]

Maar dat wil je niet afwachten?
Ja en nee, ik ben er nu een week naar aan het kijken en weet ook niet of crypoti iets is voor mezelf.
Ik merk dat ik zo wel 50* per dag naar een koers aan het kijken ben. En dan zenuwachtig wordt als het onder mijn aankoopprijs zakt.
Dus eigenlijk niet helemaal gezond
  Moderator zaterdag 24 april 2021 @ 10:24:37 #196
18653 crew  D.
pi_199134692
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 10:11 schreef Kickinalfa het volgende:

[..]

Ja en nee, ik ben er nu een week naar aan het kijken en weet ook niet of crypoti iets is voor mezelf.
Ik merk dat ik zo wel 50* per dag naar een koers aan het kijken ben. En dan zenuwachtig wordt als het onder mijn aankoopprijs zakt.
Dus eigenlijk niet helemaal gezond
Dat went :P

En juist coin als VET hoef je je niet druk om te maken, die gaat wel omhoog :Y
pi_199134993
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 09:07 schreef DarkwingDuck het volgende:
En alle koersen gaan alweer lekker omhoog. Het dipje van gisteren was dus maar zeer tijdelijk.
Alts gaan lekker, btc (nog) niet.
Ik ben nog niet zo zeker van dat het maar zeer tijdelijk was.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_199134999
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 10:11 schreef Kickinalfa het volgende:

[..]

Ja en nee, ik ben er nu een week naar aan het kijken en weet ook niet of crypoti iets is voor mezelf.
Ik merk dat ik zo wel 50* per dag naar een koers aan het kijken ben. En dan zenuwachtig wordt als het onder mijn aankoopprijs zakt.
Dus eigenlijk niet helemaal gezond
Als je je verdiept in de munt en software en echt overtuigd bent van de meerwaarde en uiteindelijke winst op wat langere termijn merk je dat juist prijs op korte termijn je weinig doet. Je houdt je aan de grotere lijn.

Ik zit met al mijn winsten all-in in nieuwe munt en software met maar 5milj market cap. Heb al twee weken omdat nog maar 5 weken nieuwe munt is en schommelt bijna 10k dollar verlies, eigenlijk meer. Maar die prijs kijk ik niet naar en doet me echt weinig. Enige wat telt is de toenemende zichtbaarheid van de munt op Twitter YouTube etc en ook de partnerships van het dev team die worden en zijn bekend gemaakt en vooral roadmap implementatie die eraan zit te komen. De rest volgt vanzelf. En sowieso moet je niet teveel gehecht zijn aan het geld dat je inlegt. Eventueel verlies moet je goed kunnen nemen en wegrelativeren. Wanneer je dat niet kan zit je er met teveel in.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_199135093
Weekenddip moet ook ng komen :P
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 april 2021 @ 11:17:33 #200
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199135211
Duurt lang
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199135247
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 06:17 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Er is geen truc. Wij doen ook maar wat.
Maar gezien de vluchtigheid van crypto's is er vast een leidraad waar de traders zich aan houden. En dat is waar ik dus naar op zoek ben. Ik heb de afgelopen week diverse keren 20% winst van bijvoorbeeld VET en DOGE afgehaald. Gisteren tijdens dip-dag, die winsten opnieuw teruggezet in dezelfde munten en nu is de VET opnieuw gestegen naar zo'n 20% winst gemeten over de oorspronkelijke inleg.

Mijn vraag is eigenlijk heel simpel. Haal ik nu opnieuw 20% winst gemeten vanaf de oorspronkelijke inleg, of wacht ik tot het bedrag verder stijgt gezien de inleg feitelijk hoger is geworden :?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 april 2021 @ 11:21:46 #202
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199135250
Ik heb heel dat 100x per dag naar de koers kijken nooit begrepen. Als je niet wil daytraden heeft dat geen enkele toegevoegde waarde.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199135340
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 11:21 schreef Nattekat het volgende:
Ik heb heel dat 100x per dag naar de koers kijken nooit begrepen. Als je niet wil daytraden heeft dat geen enkele toegevoegde waarde.
Dopamine shot.

Geeft ook gelijk een cortino shot als je verliest.

Sinds kort als ik short term trade buy ik de dip en zet ik een limit order en voila, uiteindelijk is mijn doel passief inkomen en niet hele dag werken voor mijn centjes.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 april 2021 @ 11:32:14 #204
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199135350
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 11:21 schreef GlenSpey het volgende:
Maar gezien de vluchtigheid van crypto's is er vast een leidraad waar de traders zich aan houden.
Hodl

Investeren in de technologie, niet de hype. Dan is de kans dat je op je bek gaat veel kleiner. Kopen in de dips. Verkopen als je denkt dat de bubbel op barsten staat en niet meer achteruit kijken.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 april 2021 @ 11:33:05 #205
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199135359
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 11:31 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Dopamine shot.
Die kreeg ik van tijdens een ETH ATH zien hoe veel mijn portfolio plots waard is. Veel leuker _O_
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199135580
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 11:32 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Investeren in de technologie, niet de hype.
Heb je ineens weer principes?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 april 2021 @ 12:03:23 #207
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199135660
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 11:55 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Heb je ineens weer principes?
Met het deel van mijn portfolio dat ik niet kwijt wil wel.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator zaterdag 24 april 2021 @ 12:06:53 #208
18653 crew  D.
pi_199135701
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 11:21 schreef Nattekat het volgende:
Ik heb heel dat 100x per dag naar de koers kijken nooit begrepen. Als je niet wil daytraden heeft dat geen enkele toegevoegde waarde.
Als je zoals hij de ene dag koopt en de volgende dag bij een beetje winst verkoopt ben je ook een daytrader :P
  Moderator zaterdag 24 april 2021 @ 12:08:16 #209
18653 crew  D.
pi_199135718
Voor de mensen die in PCS coins 'investeren', halen jullie er zsm de inleg weer uit, of is het 'no guts, no glory'?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 april 2021 @ 12:10:39 #210
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199135752
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 12:08 schreef D. het volgende:
Voor de mensen die in PCS coins 'investeren', halen jullie er zsm de inleg weer uit, of is het 'no guts, no glory'?
Wat ik nu in Piratemoon heb gestoken heb ik al opgegeven en ik hou dat de komende weken ook totaal niet in de gaten. Als het dan plots x100 is gegaan, neem ik mijn winst wel :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199135802
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 11:21 schreef Nattekat het volgende:
Ik heb heel dat 100x per dag naar de koers kijken nooit begrepen. Als je niet wil daytraden heeft dat geen enkele toegevoegde waarde.
Soort van verslavend net als instagram en social media checken. Zal wel iets met dopamine te maken hebben en het feit dat het zo volatiel is in de bull market dat je niet weet wat je kunt verwachten (intermittent rewards).
pi_199136016
When moon sir.
  Moderator zaterdag 24 april 2021 @ 12:39:52 #213
18653 crew  D.
pi_199136024
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 12:10 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wat ik nu in Piratemoon heb gestoken heb ik al opgegeven en ik hou dat de komende weken ook totaal niet in de gaten. Als het dan plots x100 is gegaan, neem ik mijn winst wel :P
En als je dan net een paar dagen te laat bent? :P
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 april 2021 @ 12:40:44 #214
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199136033
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 12:39 schreef D. het volgende:

[..]

En als je dan net een paar dagen te laat bent? :P
Zelfs Safemoon is niet zo hard naar beneden gekomen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator zaterdag 24 april 2021 @ 12:47:20 #215
18653 crew  D.
pi_199136085
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 12:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zelfs Safemoon is niet zo hard naar beneden gekomen.
Maar daar zat geen Nattekat in :P
pi_199136124
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 11:21 schreef GlenSpey het volgende:

[..]

Maar gezien de vluchtigheid van crypto's is er vast een leidraad waar de traders zich aan houden. En dat is waar ik dus naar op zoek ben. Ik heb de afgelopen week diverse keren 20% winst van bijvoorbeeld VET en DOGE afgehaald. Gisteren tijdens dip-dag, die winsten opnieuw teruggezet in dezelfde munten en nu is de VET opnieuw gestegen naar zo'n 20% winst gemeten over de oorspronkelijke inleg.

Mijn vraag is eigenlijk heel simpel. Haal ik nu opnieuw 20% winst gemeten vanaf de oorspronkelijke inleg, of wacht ik tot het bedrag verder stijgt gezien de inleg feitelijk hoger is geworden :?
die vraag is niet te beantwoorden

je zit aan een pokertafel met miljoenen spelers, waarvan het grootste gedeelte waarschijnlijk met meer kennis meespeelt dan jij
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 april 2021 @ 12:53:58 #217
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199136163
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 12:47 schreef D. het volgende:

[..]

Maar daar zat geen Nattekat in :P
Een coin met Nattekat gaat überhaupt niet x100.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator zaterdag 24 april 2021 @ 12:58:37 #218
18653 crew  D.
pi_199136208
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 12:53 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Een coin met Nattekat gaat überhaupt niet x100.
Da's dan weer een geruststelling, kun je het ook niet verliezen :P
pi_199136239

prima podcastje

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 24-04-2021 13:00:54 ]
pi_199136370
Gaan we weer
.
pi_199136388
Uitverkoop gaat beginnen
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 april 2021 @ 13:16:39 #222
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199136391
Wie gaat weer? Alle grafiekjes zijn stabiel.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 april 2021 @ 13:20:17 #223
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199136415
Ethereum is wat minder stabiel, maar dat is al de hele ochtend.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 24 april 2021 @ 13:20:24 #224
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199136419
Verkoop alle coins
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator zaterdag 24 april 2021 @ 13:27:13 #225
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199136465
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199136588
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_199139083
Wil ik even short gaan doen op de nano, die knalt nu in een uurtje weer ruim 30 cent omhoog, staat dit bij bitvavo "Opnames uitgeschakeld. Opnames van deze digitale valuta zijn op dit moment tijdelijk uitgeschakeld."

lekker dan...
pi_199139123
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 17:55 schreef tvdleur het volgende:
Wil ik even short gaan doen op de nano, die knalt nu in een uurtje weer ruim 30 cent omhoog, staat dit bij bitvavo "Opnames uitgeschakeld. Opnames van deze digitale valuta zijn op dit moment tijdelijk uitgeschakeld."

lekker dan...
Hm ik had net ook wat soortgelijks bij die klootzakken.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199139178
quote:
16s.gif Op zaterdag 24 april 2021 17:59 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Hm ik had net ook wat soortgelijks bij die klootzakken.
Het is net een buy to win game, algoritme says no, waarschijnlijk te weinig marge voor ze. Het lijkt wel alsof je alleen betaald als je koopt en verkoopt, maar ondertussen snoepen ze volgens mij continue kleine centjes weg bij iedereen... en veel kleine centjes maken een hele grote zoals we weten.

De grafiek klopt ook niet, die middelt. in een uur is de nano 35 cent gestegen en kalft nu weer af. De grafiek zegt een verschil van 24 cent.
10 cent op elke nano is fucking boel geld als je er een paar duizend hebt

[ Bericht 4% gewijzigd door tvdleur op 24-04-2021 18:10:29 ]
pi_199139223
Viel mij vooral op, dat bij hele sterke swings Bitvavo een beetje achter blijft op de actuele prijs.
.
pi_199139290
Valt mij ook op dat als je koopt, bitvavo altijd koopt op je prijs + minstens 0,14% marge. Sporadisch op de prijs zelf. en handeling kosten erover...
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 april 2021 @ 19:39:10 #232
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199140497
Ik had beter vandaag aan de rum kunnen gaan :P
Had ik er 3x zo veel.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199140675
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 15:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Als er gewoon lekker aan de rum gegaan wordt, dan kan ik binnen een maand een heel huis bij elkaar hebben op een maandsalaris inleg c_/
Je volgt je eigen advies dus niet op. :P Wat is Rum, weer op een of andere swap? Niet op PCS.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 april 2021 @ 19:51:09 #234
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199140701
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 19:50 schreef viceversa het volgende:

[..]

Je volgt je eigen advies dis niet op. :P

Wat is Rum, weer op een of andere swap? Niet op PCS.
Piratemoon.

Ik zou in theorie nog wat extra erin gooien, gezien ik wat reserve heb gehouden. Twijfel :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 24 april 2021 @ 19:56:03 #235
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199140794
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 19:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Piratemoon.

Ik zou in theorie nog wat extra erin gooien, gezien ik wat reserve heb gehouden. Twijfel :P
Denk je dat het nog wat wordt dan?
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 april 2021 @ 19:58:44 #236
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199140829
quote:
7s.gif Op zaterdag 24 april 2021 19:56 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Denk je dat het nog wat wordt dan?
Nee, maar dat dacht ik al toen ik eraan begon.

Eerst maar eens afwachten wat Bitcoin gaat doen, dat is een belangrijke leidraad.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199140903
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 19:39 schreef Nattekat het volgende:
Ik had beter vandaag aan de rum kunnen gaan :P
Had ik er 3x zo veel.
ARRR MATEY
pi_199141052
Even gelurkt op cryptomoonshots, wat een shitcoins allemaal hoe kies je daar ooit tussen _O-
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 april 2021 @ 20:27:13 #239
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199141371
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 20:10 schreef viceversa het volgende:
Even gelurkt op cryptomoonshots, wat een shitcoins allemaal hoe kies je daar ooit tussen _O-
Kijken welke de meeste memes kan opleveren :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199141389
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 20:10 schreef viceversa het volgende:
Even gelurkt op cryptomoonshots, wat een shitcoins allemaal hoe kies je daar ooit tussen _O-
Ik zag dat de 420x coin vergeleken met de rest er wel aardig uitzag. :+
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199141406
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 20:27 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Kijken welke de meeste memes kan opleveren :')
Achja tegen de tijd dat je erover hoort ben je vaak al te laat.
pi_199141518
quote:
16s.gif Op zaterdag 24 april 2021 20:28 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Ik zag dat de 420x coin vergeleken met de rest er wel aardig uitzag. :+
de nieuwe 419 coin uit Nigeria bedoel je? :7

pi_199141580
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 20:34 schreef tvdleur het volgende:

[..]

de nieuwe 419 coin uit Nigeria bedoel je? :7

:D _O-
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199141662
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 20:10 schreef viceversa het volgende:
Even gelurkt op cryptomoonshots, wat een shitcoins allemaal hoe kies je daar ooit tussen _O-
niet....en steeds meer mazzel hebben, ze trekken nu soms na een halfuur de stekker er al uit ( dumpen hun stack )
95% zijn scams en gekopieerde code.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199142717
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 20:27 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Kijken welke de meeste memes kan opleveren :')
Dan zit ik wel goed met $RugBiden dus :')
pi_199142952
Gaan we weer een dieprode zondag tegemoet?
pi_199142990
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 18:04 schreef tvdleur het volgende:

[..]

Het is net een buy to win game, algoritme says no, waarschijnlijk te weinig marge voor ze. Het lijkt wel alsof je alleen betaald als je koopt en verkoopt, maar ondertussen snoepen ze volgens mij continue kleine centjes weg bij iedereen... en veel kleine centjes maken een hele grote zoals we weten.

De grafiek klopt ook niet, die middelt. in een uur is de nano 35 cent gestegen en kalft nu weer af. De grafiek zegt een verschil van 24 cent.
10 cent op elke nano is fucking boel geld als je er een paar duizend hebt

Ik ken de exchange niet maar waarom ga je niet naar wat fatsoenlijks? ;)
pi_199144155
Koers ziet eruit als een hartslag die ermee stopt. Zit weinig slagen meer in de laatste uren
pi_199144303
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 22:44 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Koers ziet eruit als een hartslag die ermee stopt. Zit weinig slagen meer in de laatste uren
Bull pennant?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 april 2021 @ 23:06:44 #250
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199144748
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 22:44 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Koers ziet eruit als een hartslag die ermee stopt. Zit weinig slagen meer in de laatste uren
Weer even hergroeperen, muurtjes opgooien, iedereen wat rust gunnen. Dan uit het niets is er weer een uitbraak.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator zaterdag 24 april 2021 @ 23:06:56 #251
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199144752
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 21:49 schreef xaban06 het volgende:
Gaan we weer een dieprode zondag tegemoet?
We zakken door de ondergrens.

TETHEREN!!!!!
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199145111
Tijd voor paniek?!
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Moderator zaterdag 24 april 2021 @ 23:25:13 #253
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199145124
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 april 2021 @ 23:27:52 #254
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199145176
Als dit de grote was, gingen we niet zo lang zijwaarts.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator zaterdag 24 april 2021 @ 23:29:18 #255
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199145204
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 23:27 schreef Nattekat het volgende:
Als dit de grote was, gingen we niet zo lang zijwaarts.
Ik heb werkelijk waar geen idee maat. Maar we zijn de afgelopen weken zo kneiterhard omhoog gegaan dat het me niet verbaast als we vandaag of morgen weer een -30% dag zullen hebben :D
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199145245
Nu nog instappen in SAFEMOON een goed idee, of is de hype er al een beetje af? :')
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 april 2021 @ 23:34:11 #257
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199145271
quote:
14s.gif Op zaterdag 24 april 2021 23:29 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ik heb werkelijk waar geen idee maat. Maar we zijn de afgelopen weken zo kneiterhard omhoog gegaan dat het me niet verbaast als we vandaag of morgen weer een -30% dag zullen hebben :D
Dat plateau tussen 55k en 60k zijn mensen die direct op de dip kopen, terwijl de grote sell-off gewoon door die muren bleef vreten. Nu hebben we een veel sterkere support, en lijkt het volume minder te worden. Alle zwakke handen zijn er wel uit, alles wat er nu in zit, zit er in voor de lange termijn.

Als we verder zakken is het wel reden tot paniek, want het geld om erin te pompen is op ;(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199145282
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 23:32 schreef GlenSpey het volgende:
Nu nog instappen in SAFEMOON een goed idee, of is de hype er al een beetje af? :')
Staat paar dagen weer in de plus nu. Verwacht nog wel een pump, maar het kan ook naar 0 gaan.
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 24 april 2021 @ 23:35:19 #259
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199145289
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 23:34 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dat plateau tussen 55k en 60k zijn mensen die direct op de dip kopen, terwijl de grote sell-off gewoon door die muren bleef vreten. Nu hebben we een veel sterkere support, en lijkt het volume minder te worden. Alle zwakke handen zijn er wel uit, alles wat er nu in zit, zit er in voor de lange termijn.

Als we verder zakken is het wel reden tot paniek, want het geld om erin te pompen is op ;(
Zolang de centrale banken geld blijven drukken is het geld nooit op
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator zaterdag 24 april 2021 @ 23:37:12 #260
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199145313
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 april 2021 23:35 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Zolang de centrale banken geld blijven drukken is het geld nooit op
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199145333
Ik hou mijn bitcoins al een langere tijd in mijn Exodus wallet. Nu las ik dat je ze ook op Binance kan zetten en dan kan 'uitlenen' of 'vastzetten' zodat je er rente op kan krijgen.

Heeft iemand dit weleens gedaan? Ik ben van het principe 'not your keys, not your coins', dus ik ben wel huiverig om ze op zulke sites te zetten, maar ik verwacht niet dat Binance ooit gehackt gaat worden en dat mensen hun crypto kwijtraken.

Ik ben btw ook van plan om Cardano te kopen en die te gaan staken. Van wat ik heb gelezen is dit echt de meestbelovende coin om te gaan hodlen.
pi_199145419
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 23:32 schreef GlenSpey het volgende:
Nu nog instappen in SAFEMOON een goed idee, of is de hype er al een beetje af? :')
Ik zat er ook aan te denken om wat fuckmoney erin te gooien, maar ik las dat de eerste pump&dump al is geweest.

Uiteraard roepen de bagholders dat er een tweede golf komt, maar dat roepen ze bij Dogecoin ook :') Ze willen gewoon dat nieuwe mensen de prijs moeten pumpen, zodat ze zelf met winst kunnen uitstappen. :')
pi_199145465
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 23:43 schreef AJ187 het volgende:

[..]

Ik zat er ook aan te denken om wat fuckmoney erin te gooien, maar ik las dat de eerste pump&dump al is geweest.

Uiteraard roepen de bagholders dat er een tweede golf komt, maar dat roepen ze bij Dogecoin ook :') Ze willen gewoon dat nieuwe mensen de prijs moeten pumpen, zodat ze zelf met winst kunnen uitstappen. :')
Ik ben geen bagholder. Heb er alleen nog maar winst inzitten. Had eigenlijk verwacht dat het al dood zou zijn, maar niet dus.

Maar zou er geen nieuw geld in investeren. Dat is met de 10% + fees sowieso al best kut.
pi_199145626
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 23:46 schreef viceversa het volgende:

[..]

Ik ben geen bagholder. Heb er alleen nog maar winst inzitten. Had eigenlijk verwacht dat het al dood zou zijn, maar niet dus.

Maar zou er geen nieuw geld in investeren. Dat is met de 10% + fees sowieso al best kut.
Ik lees er echt hele wisselende verhalen over. Sommigen beweren dat het 100% een scam is, terwijl anderen het als een concurrent van bitcoin ( :') ) zien. Ik ben geen expert, dus kan er zelf helaas niet over oordelen.

De prijs is nog redelijk laag, maar zolang er geen hype is vertrouw ik het niet. Bij dit soort memecoins moet je er echt vanaf het begin bij zijn, zodat je zeker weet dat je überhaupt winst erop kan maken.

En je moet ook snappen hoe die coin in elkaar zit. Ik denk dat veel van die Dogecoin bezitters niet eens weten dat er 10.000 coins per minuut bijkomen :') Zonder nieuwe buy pressure is het einde verhaal voor hen.
pi_199146467
pi_199146507
Vraagje: klopt het dat je elke keer een nieuw ontvang adres (voor BTC iig dan) krijgt op Coinbase? En dat ze toch nog allemaal in de toekomst ook nog geldig blijven?
Maar zit er ook een loop in dit systeem? Dat ie bijv 20 adressen met elkaar afwisselt constant? Of heb je gewoon letterlijk elke keer een nieuw adres (dit heeft mijn voorkeur) en gaat dit eeuwig zo door (dus na een aantal jaren kan je zomaar 10.000 gebruikte adressen hebben) ?
  Moderator zondag 25 april 2021 @ 01:45:00 #267
381159 crew  loveyoulongtime
bloedpompbiscuit
pi_199146602
ach leuk hier ook te plaatsen :) Kies je tijdspanne zelf https://www.coinparticle.com/price/changes/30days
Lach met een schone bips
pi_199146712
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 01:45 schreef loveyoulongtime het volgende:
ach leuk hier ook te plaatsen :) Kies je tijdspanne zelf https://www.coinparticle.com/price/changes/30days
Ja, Grappig! :) maar refreshed niet helaas
  zondag 25 april 2021 @ 07:26:20 #269
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199146979
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 23:38 schreef AJ187 het volgende:
Ik hou mijn bitcoins al een langere tijd in mijn Exodus wallet. Nu las ik dat je ze ook op Binance kan zetten en dan kan 'uitlenen' of 'vastzetten' zodat je er rente op kan krijgen.

Heeft iemand dit weleens gedaan? Ik ben van het principe 'not your keys, not your coins', dus ik ben wel huiverig om ze op zulke sites te zetten, maar ik verwacht niet dat Binance ooit gehackt gaat worden en dat mensen hun crypto kwijtraken.

Ik ben btw ook van plan om Cardano te kopen en die te gaan staken. Van wat ik heb gelezen is dit echt de meestbelovende coin om te gaan hodlen.
Cardano belooft inderdaad heel veel _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199147001
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 23:38 schreef AJ187 het volgende:
Ik hou mijn bitcoins al een langere tijd in mijn Exodus wallet. Nu las ik dat je ze ook op Binance kan zetten en dan kan 'uitlenen' of 'vastzetten' zodat je er rente op kan krijgen.

Heeft iemand dit weleens gedaan? Ik ben van het principe 'not your keys, not your coins', dus ik ben wel huiverig om ze op zulke sites te zetten, maar ik verwacht niet dat Binance ooit gehackt gaat worden en dat mensen hun crypto kwijtraken.

Ik ben btw ook van plan om Cardano te kopen en die te gaan staken. Van wat ik heb gelezen is dit echt de meestbelovende coin om te gaan hodlen.
Ik zou daarmee uitkijken, ik had deze discussie ook met iemand anders en vroeg me toen af hoe het bijvoorbeeld zit in geval van een faillisement, ik kan me dan zo voorstellen dat dit gezien word als een achtergestelde lening.
Overigens zou ik het zeker niet bij Binance doen, ik vind het maar een schimmig bedrijf en ik kom er niet eens achter waar ze juridisch gevestigt zijn.

https://www.coindesk.com/(...)coin-doesnt-says-ceo


"It was a new type of organization that doesn't need registered bank accounts and postal addresses."

Leuk dat geluchtfiets, tot je je geld wilt laten uitbetalen, dan zal de bank toch echt willen weten met wie ze zaken doen als het over serieus geld gaat.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_199147035
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:55 schreef Plots het volgende:
Hoe zal het nu met @:F.Sinatra zijn?

Het scheelt dat die belastingverhoging voor mensen met 1M+ is, vind ik. Geen paniek.
Goed. Nog steeds 6 nulletjes ;) ik was net op tijd om voor aantal projecten naar usdt te stappen. Niet alles maar al met al niet zoveel aan de hand.
pi_199147157
Nog goede moonshot tips hier :P ? Heb nog wel wat links en rechts dat ik wil wagen.
pi_199147418
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 23:56 schreef AJ187 het volgende:

[..]

Ik lees er echt hele wisselende verhalen over. Sommigen beweren dat het 100% een scam is, terwijl anderen het als een concurrent van bitcoin ( :') ) zien. Ik ben geen expert, dus kan er zelf helaas niet over oordelen.
De hele marketing hype is de enige reden dat ik er nog wat in heb zitten. De coin zelf is natuurlijk onzin, gewoon een manier om snel wat geld te verdienen. Zeker geen concurrent van bitcoin. :P
  zondag 25 april 2021 @ 09:03:29 #274
62913 Blik
The one and Only!
pi_199147452
Doge de nieuwe bitcoin :D

Het is verdomme een memecoin met unlimited supply :D
pi_199147526
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 09:03 schreef Blik het volgende:
Doge de nieuwe bitcoin :D

Het is verdomme een memecoin met unlimited supply :D
Mooi heh, ook dat je collega's hoort die begonnen zijn met coin en dan doge hebben gekozen :')

Leuk om mee te liften maar ikzelf zit er niet voor langere tijd in.
pi_199147679
Aan de andere kant, dogecoin is een complete meme, maar denkt iemand dat hij straks met ada,vevhain of ethereum zijn boodschappen gaat doen?
  zondag 25 april 2021 @ 09:38:29 #277
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_199147706
quote:
1s.gif Op zondag 25 april 2021 09:34 schreef Kickinalfa het volgende:
Aan de andere kant, dogecoin is een complete meme, maar denkt iemand dat hij straks met ada,vevhain of ethereum zijn boodschappen gaat doen?
ADA en Vechain zijn niet bedoeld als betaalmiddel.
Hmz...
  zondag 25 april 2021 @ 09:38:34 #278
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199147707
quote:
1s.gif Op zondag 25 april 2021 09:34 schreef Kickinalfa het volgende:
Aan de andere kant, dogecoin is een complete meme, maar denkt iemand dat hij straks met ada,vevhain of ethereum zijn boodschappen gaat doen?
Waarom zou je je boodschappen willen doen met de token van een smartcontract platform?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zondag 25 april 2021 @ 10:19:35 #279
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199148053
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 07:37 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ik zou daarmee uitkijken, ik had deze discussie ook met iemand anders en vroeg me toen af hoe het bijvoorbeeld zit in geval van een faillisement, ik kan me dan zo voorstellen dat dit gezien word als een achtergestelde lening.
Overigens zou ik het zeker niet bij Binance doen, ik vind het maar een schimmig bedrijf en ik kom er niet eens achter waar ze juridisch gevestigt zijn.

https://www.coindesk.com/(...)coin-doesnt-says-ceo


"It was a new type of organization that doesn't need registered bank accounts and postal addresses."

Leuk dat geluchtfiets, tot je je geld wilt laten uitbetalen, dan zal de bank toch echt willen weten met wie ze zaken doen als het over serieus geld gaat.

Uitbetalen gaat prima via binance. Mits je niet bij ABN zit :')

Maar dat ligt meer aan ABN dan aan Binance.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199148111
quote:
14s.gif Op zondag 25 april 2021 10:19 schreef fathank het volgende:

[..]

Uitbetalen gaat prima via binance. Mits je niet bij ABN zit :')

Maar dat ligt meer aan ABN dan aan Binance.
Ik doelde er meer op dat Nederlandse banken verplicht zijn te weten met wie ze zaken doen, als jij een kleinere uitbetaling doet via een paymentprovider zal dat niet zo een vaart lopen, ik vraag me af of je grotere bedragen via hen op je rekening kunt laten storten.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Moderator zondag 25 april 2021 @ 10:41:33 #281
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199148216
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 10:26 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ik doelde er meer op dat Nederlandse banken verplicht zijn te weten met wie ze zaken doen, als jij een kleinere uitbetaling doet via een paymentprovider zal dat niet zo een vaart lopen, ik vraag me af of je grotere bedragen via hen op je rekening kunt laten storten.
Jij werkt toch bij een bank?

Vanaf welke transacties bij Jan Modaal gaat er geld geblokkeerd worden dan?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 25 april 2021 @ 10:46:33 #282
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199148248
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 10:26 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ik doelde er meer op dat Nederlandse banken verplicht zijn te weten met wie ze zaken doen, als jij een kleinere uitbetaling doet via een paymentprovider zal dat niet zo een vaart lopen, ik vraag me af of je grotere bedragen via hen op je rekening kunt laten storten.
Dat is geen enkel probleem. Geld van binance komt van een IBAN uit de UK.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 april 2021 @ 10:54:31 #283
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199148317
En daarom gebruik ik Bl3p. Geen gezeik als ik een keer in de roos gooi.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 april 2021 @ 10:57:17 #284
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199148343
En met dit tempo kan ik nooit die airco betalen :N
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199148375
quote:
1s.gif Op zondag 25 april 2021 10:41 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Jij werkt toch bij een bank?

Vanaf welke transacties bij Jan Modaal gaat er geld geblokkeerd worden dan?
Op zich kan dat ook bij hele lage bedragen, ik hoorde een keer een collega (buiten de bank) die 50 euro terug had gehad voor een tankbeurt en dat hij daar vragen over kreeg.

Maar ik denk dat als je minder dan 15K per jaar op je rekening laat storten dat je waarschijnlijk geen vragen krijgt.
Ik vermoed ook dat ze bij de bank wel een soort van "whitelist" hebben van tegenrekeningen die in orde zijn.

Dat het geld van een IBAN uit de UK komt zegt over het algemeen niet zo heel veel, het gaat met name om de "lineage" kortom is dat een IBAN die zelf ook aan goede KYC doet, dan zullen ze dat redelijk blind accepteren.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_199148381
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 10:57 schreef Nattekat het volgende:
En met dit tempo kan ik nooit die airco betalen :N
Meer geld er insteken! Of hefboompjes doen!
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 april 2021 @ 11:03:49 #287
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199148407
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 11:00 schreef raptorix het volgende:

[..]

Meer geld er insteken! Of hefboompjes doen!
Dan is er nog meer geld dat nutteloos loopt te zijn.

Op dit specifieke moment is mijn crypto op Bl3p op een paar euro na even veel waard als toen ik mijn salaris er in gooide :N
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator zondag 25 april 2021 @ 12:40:51 #288
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199149654
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 11:00 schreef raptorix het volgende:

[..]

Op zich kan dat ook bij hele lage bedragen, ik hoorde een keer een collega (buiten de bank) die 50 euro terug had gehad voor een tankbeurt en dat hij daar vragen over kreeg.

Maar ik denk dat als je minder dan 15K per jaar op je rekening laat storten dat je waarschijnlijk geen vragen krijgt.
Ik vermoed ook dat ze bij de bank wel een soort van "whitelist" hebben van tegenrekeningen die in orde zijn.

Dat het geld van een IBAN uit de UK komt zegt over het algemeen niet zo heel veel, het gaat met name om de "lineage" kortom is dat een IBAN die zelf ook aan goede KYC doet, dan zullen ze dat redelijk blind accepteren.
Dus de gemiddelde cryptoboer kan erop rekenen dat hij vragen krijgt/zijn rekening geblokkeerd wordt?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 25 april 2021 @ 12:49:08 #289
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199149746
Oh nee :o . Vragen! Paniek!!!!

Als je verhaal gewoon klopt heb je niks om je zorgen over te maken. Ook niet bij ABN.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 april 2021 @ 12:52:33 #290
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199149786
quote:
7s.gif Op zondag 25 april 2021 12:49 schreef Isdatzo het volgende:
Oh nee :o . Vragen! Paniek!!!!

Als je verhaal gewoon klopt heb je niks om je zorgen over te maken. Ook niet bij ABN.
Bl3p
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 25 april 2021 @ 12:57:21 #291
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199149836
Bitcoin _O_ stable coin _O_ bitcoin is geaccepteerd _O_
pi_199149952
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 11:00 schreef raptorix het volgende:

[..]

Dat het geld van een IBAN uit de UK komt zegt over het algemeen niet zo heel veel, het gaat met name om de "lineage" kortom is dat een IBAN die zelf ook aan goede KYC doet, dan zullen ze dat redelijk blind accepteren.
Een "afgeleide" CDD is tegenwoordig weinig meer waard bij toezichthouders gezien er al vele banken in diverse landen zijn beboet.
Your life is your life: go all the way
https://youtu.be/2lK4LrD8Ii4
pi_199150190
quote:
10s.gif Op zondag 25 april 2021 12:40 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Dus de gemiddelde cryptoboer kan erop rekenen dat hij vragen krijgt/zijn rekening geblokkeerd wordt?
Ja, ik weet dat er mensen in dit topic zijn die inderdaad vragen van dee bank kregen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_199150204
quote:
2s.gif Op zondag 25 april 2021 13:07 schreef Hineni het volgende:

[..]

Een "afgeleide" CDD is tegenwoordig weinig meer waard bij toezichthouders gezien er al vele banken in diverse landen zijn beboet.
Het hangt er uiteraard vanaf hoe je het implementeerd, ik denk wel dat veel banken wat minder lui zijn op dit moment ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_199150889
Nog wat mooie HODL coin tips hier?
pi_199150963
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 13:28 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ja, ik weet dat er mensen in dit topic zijn die inderdaad vragen van dee bank kregen.
Is het dan misschien beter om met een aparte rekening te handelen dan je dagelijkse betaalrekening? Bij mij duiken dan meteen doemscenario's op zoals die Fokker die zonder vragen weggezet werd als fraudeur na een marktplaats verkoop en ook nergens anders een rekening meer kon openen, problemen had met hypotheek betaling etc.. banken zijn erg overgevoelig tegenwoordig.
Alpha kenny one
pi_199151008
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 14:25 schreef falling_away het volgende:

[..]

Is het dan misschien beter om met een aparte rekening te handelen dan je dagelijkse betaalrekening? Bij mij duiken dan meteen doemscenario's op zoals die Fokker die zonder vragen weggezet werd als fraudeur na een marktplaats verkoop en ook nergens anders een rekening meer kon openen, problemen had met hypotheek betaling etc.. banken zijn erg overgevoelig tegenwoordig.
Ik denk dat dat niet heel veel uitmaakt, wat wel belangrijk is, is dat als je met grotere bedragen werkt je een goede boekhouding van je transacties bijhoud, banken hebben geen probleem met cryptocurrencies, maar wel als je niet goed kunt duidelijk maken hoe je je geld verdient hebt :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_199151042
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 01:25 schreef ThijsTH het volgende:
Vraagje: klopt het dat je elke keer een nieuw ontvang adres (voor BTC iig dan) krijgt op Coinbase? En dat ze toch nog allemaal in de toekomst ook nog geldig blijven?
Maar zit er ook een loop in dit systeem? Dat ie bijv 20 adressen met elkaar afwisselt constant? Of heb je gewoon letterlijk elke keer een nieuw adres (dit heeft mijn voorkeur) en gaat dit eeuwig zo door (dus na een aantal jaren kan je zomaar 10.000 gebruikte adressen hebben) ?
Van Coinbase weet ik niet precies. Ik heb dat nooit gebruikt, maar volgens henzelf geneneren ze een nieuw adres bij elke transactie: https://help.coinbase.com(...)is-my-wallet-address
  zondag 25 april 2021 @ 18:25:33 #299
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199154373
Abn heeft geen crypto policy, maar als je iets doet met crypto als klant krijg je wel een vinkje achter je naam om extra gecontroleerd te worden. Het gekke is dat je als insider geen aandelen mag handelen, maar wel crypto’s :’)
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  Moderator zondag 25 april 2021 @ 18:47:00 #300
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199154772
quote:
0s.gif Op zondag 25 april 2021 14:28 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ik denk dat dat niet heel veel uitmaakt, wat wel belangrijk is, is dat als je met grotere bedragen werkt je een goede boekhouding van je transacties bijhoud, banken hebben geen probleem met cryptocurrencies, maar wel als je niet goed kunt duidelijk maken hoe je je geld verdient hebt :)
Bijhouden lijkt me dan wel het laatste issue wat je zult hebben, alles staat op de blockchain :D
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator zondag 25 april 2021 @ 18:47:08 #301
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199154777
Dicht.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')