Hoera!quote:
Op een weegschaal zetten!quote:Op donderdag 22 april 2021 14:43 schreef H_T het volgende:
[..]
Bij een glas bier is het onderscheid wat moeilijker te maken. Zelfs als je met behulp van een rietje begint aan het middenstuk van het bier, gevolgd door de onderkant en dan de top als laatste... wanneer weet je dan met het dalende vloeistofpeil wanneer het midden op is en je aan de bodem begint?
Zou mooi zijn als de afvoer van het water ook wel stroom zou opwekken.quote:Op donderdag 22 april 2021 14:51 schreef Arizona het volgende:
[..]
Het zou alleen nog leuk zijn als je die stroom met je eigen zonnepanelen op kon wekken, maar anders betaal je je echt blauw ja. Dan moet je wel hééél erg van bubbelen houden
Goed bezig.quote:Op donderdag 22 april 2021 14:57 schreef Arizona het volgende:
Ik start zo met mijn vijfde en laatste meeting van de dag en daarna vind ik het ook wel best hoor
Dan weet je wanneer de helft op is, maar nog niet welke helft. Hou je je rietje te laag of te hoog dan zit je uit de verkeerde laag te drinken, en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn!quote:
Eerst het gele met de onderkant en als laatste natuurlijk de roze bovenlaag.quote:Op donderdag 22 april 2021 14:39 schreef koffieleuk het volgende:
[..]
Je mist nu wel de discussie over in welke volgorde je hem het beste kan eten. Dat is toch wel iets wat per definitie bij een tompouce hoort
Kijk, daar gaat het al foutquote:Op donderdag 22 april 2021 15:21 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
[..]
Eerst het gele met de onderkant en als laatste natuurlijk de roze bovenlaag.
quote:
Goed punt!quote:Op donderdag 22 april 2021 15:16 schreef H_T het volgende:
[..]
Dan weet je wanneer de helft op is, maar nog niet welke helft. Hou je je rietje te laag of te hoog dan zit je uit de verkeerde laag te drinken, en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn!
Ik vrees dat het altijd minder duidelijk zal zijn dan bij een echte tompoucequote:
Ik ben een vrouwelijke daklegger.quote:
Ik ben een splitserquote:
En als je er dan gewoon zelf een laagje glazuur overheen doet voor het gevoel?quote:Op donderdag 22 april 2021 15:30 schreef H_T het volgende:
[..]
Ik vrees dat het altijd minder duidelijk zal zijn dan bij een echte tompouce
De roze laag eraf halen en onder de onderste laag plakken is het handigst Maar als ik een tompouce met een vorkje op een bordje eet, gooi ik ook wel eens de glazuurlaag eerst ernaast om die tot het laatst te bewarenquote:Op donderdag 22 april 2021 15:36 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
[..]
Ik ben een vrouwelijke daklegger.
Die omkerende daklegger moet ik eens proberen.
Gaat het om volume of centimeters? Schuim is natuurlijk lichter dan het sap eronderquote:
Eigenlijk zou er dan nog een laagje koek op de bodum moeten. Dat gaat denk ik wel lukken, maar een standaardtompouce is weer niet breed genoeg om een cirkel uit te maken die de bovenkant van een vaasje afdekt.quote:Op donderdag 22 april 2021 15:39 schreef Meke het volgende:
[..]
En als je er dan gewoon zelf een laagje glazuur overheen doet voor het gevoel?
Ik ben gewoon een ouderwetse daklichter, maar weet niet zeker of ik een klassieke ben of een vrouwelijke.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |