FOK!forum / Soaps, Showbizz & Sterren / [Barbiegate #62] Kinderen van de rekening
SQdonderdag 7 januari 2021 @ 12:42
Het Laatste nieuws (20 december 2020):

Gerrit en Samantha zijn uit elkaar!!
Gerrit blijkt niet de vader van Djemino te zijn, die nota bene vernoemd was naar het overleden kindje van de dochter van Gerrit.
Hij lijkt halverwege december te hebben ontdekt dat het kindje dat op 16 november 2020 geboren is niet zijn zoon is.....

Overigens had Samantha op 15 november, terwijl ze in het ziekenhuis was om de bevalling af te wachten deze opvallende tekst nog geplaatst:
252c62e45d359977cddbbb2f4ae03dbe.jpg


Januari 2021: Djemino blijkt ineens angelo te heten :o

20190906-134828.png

Oud nieuws
SPOILER: September 2017
SPOILER: November 2017
Barbie: ’RTL behandelde me als hoer

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, beweert dat ze acht jaar lang is vernederd en misbruikt door haar zogenaamde vrienden, manager Jake en de mensen van RTL en Warner Bros. Nu leeft ze van een bijstandsuitkering, heeft ze schulden en moet haar huis uit.

Na jarenlang naar de pijpen te hebben gedanst van de mensen om haar heen, zegt de Haagse blondine dat ze er helemaal klaar mee is. Ze stopt per direct met alles wat haar in de publiciteit brengt, ondanks de eerste aflevering van haar nieuwe televisieprogramma Samantha & Michael scheiden ermee uit deze week werd uitgezonden. „Ik hoop eerlijk gezegd dat er helemaal niemand naar gaat kijken. Wat je daar te zien krijgt, is verlakkerij. Allemaal in scène gezet.”

In het interview met Story zegt Samantha dat ze helemaal niets meer met „die nepwereld” te maken wil hebben. „Mijn leven is een ravage. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk. Dat hebben RTL en productiemaatschappij Warner Bros aan zichzelf te danken.”

Vertrouwen
Jaren geleden had ze al willen stoppen, maar ze zat vast aan een contract en nam de mensen om haar heen keer op keer weer in vertrouwen. „Vooral van dit laatste seizoen heb ik spijt. Maar ze hadden me wijsgemaakt dat ik een winkeltje kreeg als ik deze serie tot een goed einde zou brengen. Die winkel heb ik dus mooi niet gekregen. Ik heb niets gekregen. Ja, schulden.”

Jake
Ook haar relatie met pornoster Rolf werd volgens Samantha moedwillig kapot gemaakt. „Mijn voormalig manager Jake regelt al jaren de boekingen van Michael en mij. Daar verdiende hij aan. Dus hij had er belang bij dat wij bij elkaar bleven. Toen ik met Rolf samen was, bazuinde hij overal rond dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat Michael bij me terug zou komen, en ik Rolf alleen maar nodig had voor de seks. Hij maakte het helemáál bont en beweerde dat Rolf ook de hele dag met andere wijven lag te naaien. Hij had zelfs gehoord Rolf zich via het internet zou verhuren! Ik dacht: zoiets verzin je toch niet? Ik had ook helemaal geen reden om Jake te wantrouwen. Toen ik toch bleef doorgaan met Rolf, heeft Jake me teruggepakt. Hij zette van de ene op de andere dag de boekingen stop. Die komt er bij mij nooit meer in.”

Bijstand
Inmiddels stelt Barbie dat „alle bloedhonden het zinkende schip hebben verlaten”. De realityster, die ooit bekendheid vergaarde met Oh Oh Cherso, zit nu met torenhoge vaste lasten en een lease-auto opgescheept die ze niet meer kan betalen. „Het is dat ik mijn familie en vrienden heb, die me helpen. Anders was ik er financieel allang onderdoor gegaan. Ik had kennelijk op mijn voorhoofd staan dat profiteurs bij mij aan het juiste adres zijn. Je zou eens moeten weten wat ik in de afgelopen jaren allemaal wel niet heb weggegeven aan die zogenaamde vrienden. Het was kennelijk doodnormaal dat iedereen me kaalplukte.”

Ze besluit het interview met dat ze „het wel gaat redden”, ondanks ze haar huis uit moet. „Al is het alleen maar omdat ik mijn twee schatten van kinderen niet wil opzadelen met een moeder die de weg kwijt is. Het klinkt misschien gek uit de mond van iemand die geen cent te makken heeft en beroofd is van het vertrouwen in alles en iedereen, maar ik voel me bevrijd. Ik heb mijn lesje geleerd. Geef mij maar een wereld zonder types die je elke dag geestelijk verkrachten.”
[/q]
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)n-stopt-met-showbizz
SPOILER: Augustus 2018
Barbie Update: Het Laatste Nieuws

Ook woensdag is realityster Samantha de Jong na de vermeende zelfmoordpoging een dag geleden, nog steeds het gesprek van de dag. Hamvraag is natuurlijk: hoe is het nu met Barbie?

Samantha’s woordvoerder zegt tegen Shownieuws dat ze een psychose heeft gekregen van de warmte in combinatie met haar medicatie. Er zouden absoluut geen drugs in het spel zijn geweest. Ook wil hij benadrukken dat de realityster – in tegenstelling tot verklaringen van omstanders – uit het raam is gevallen en niet gesprongen.

Uit het ziekenhuis
Het goede nieuws is dat Barbie volgens haar woordvoerder ontslagen is uit het ziekenhuis. Naar zijn zeggen: omdat er in het ziekenhuis alsnog veel pottenkijkers en vervelende mensen kwamen.

De woordvoerder zegt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Na een scan blijkt dat Samantha lichamelijks niets aan het voorval heeft overgehouden. Ze verblijft nu in een kliniek “waar ze tot rust komt”, maar de woordvoerder wil er niet op ingaan wat voor kliniek dat is. Hij benadrukt wel dat het zeker geen instelling is voor drugs- of alcoholverslavingsproblematiek.

Politieonderzoek
Van verschillende bronnen, waaronder de woordvoerder, hebben we begrepen dat er een politieonderzoek zou lopen. De politie wil dit tegenover Shownieuws echter bevestigen noch ontkennen. Het enige wat ze willen zeggen is dat “een persoon met verwondingen is aangetroffen en is overgedragen aan het zorgkader”.

Afstand nemen
Samantha’s woordvoerder benadrukt tegenover Shownieuws dat zij haar rust moet nemen en afstand moet bewaren van negatieve mensen om haar heen. Daar gaat de familie zich naar zijn zeggen de komende tijd op richten – zij heeft het beste met Samantha voor. En er mag momenteel ook alleen familie bij haar komen, zo vertelt de woordvoerder die nog toevoegt dat Barbie’s ouders een forse klap hebben gehad en heel erg inzitten over de toestand van hun dochter.

Update van 2 augustus 2018:
Rechter wijst kinderen Barbie toe aan hun vader Michael
De kinderrechter wijst Angelina (6) en Milano (3), de kinderen van realityster Samantha 'Barbie' de Jong (29) en haar ex-man Michael van der Plas, voorlopig aan hun vader toe. Dat besluit is vandaag achter gesloten deuren genomen nadat Samantha eind vorige maand gedrogeerd uit het raam van haar woning in Scheveningen viel. Met de uitspraak volgt de rechter het advies van de kinderbescherming.
De gemaakte afspraak geldt voor drie maanden en in eerste instantie tot 24 oktober dit jaar. Daarna wordt door de Raad voor de Kinderbescherming gekeken naar het welzijn van Angelina en Milano op dat moment en de langere termijn. Michael, die in Spanje samenwoont met zijn vriendin Naomi, heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Hij vindt dat de kinderen momenteel beter af zijn bij hem en nam, om dat doel te bereiken, onlangs een advocaat in de arm. ,,Het is niet mijn bedoeling de kinderen van Samantha af te pakken. Het voornaamste is dat de kinderen rust en harmonie krijgen'', reageerde hij vandaag.

Michael en zijn vriendin blijven vanaf nu in Nederland, omdat ze vinden dat de kinderen in Scheveningen horen. Zijn uitgaansgelegenheid in Spanje zal hij voorlopig door iemand anders laten runnen. Wat Samantha de Jong vindt van de uitspraak is vooralsnog onduidelijk. Haar vriend Jeffrey reageerde vandaag kort: ,,Het belangrijkste is nu het regelen van het verblijf van Samantha in een herstelkliniek in Schotland.'' Volgens manager Jake Hampel, die momenteel de woordvoering doet voor Van der Plas, zal Barbie zich de komende maanden in de kliniek moeten bewijzen. ,,Anders kan ze, in het ergste geval, haar kinderen kwijtraken.''

Michael liet eerder weten dat hij zijn ex-vrouw, van wie hij twee jaar geleden scheidde, 'niet per se' een slechte moeder vindt, maar dat ze een gevaar voor de kinderen is als ze zichzelf niet in de hand kan houden. ,,Als je ontoerekeningsvatbaar bent, kun je gekke dingen doen. Nu springt ze alleen uit het raam, maar de volgende keer doet ze dat met haar kind'', zei hij. En: ,,Ik wil de kinderen helemaal niet bij hun moeder weghalen, maar we zitten nu op een punt 'tot hier en niet verder'. Een vuist op tafel, laat Samantha zich maar bewijzen dat ze beter wil worden. Ze moet écht aan zichzelf gaan werken.''
Schotland
Vorige week dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Samantha uit het raam van haar huis zou zijn gesprongen. Vooralsnog is niet duidelijk wat er daadwerkelijk is gebeurd. Volgens een overbuurman had ze zichzelf uit het raam van haar woning aan de Korbootstraat laten vallen, haar woordvoerder spreekt van een verkeerde mix van medicijnen die haar had bedwelmd.

De blondine verblijft momenteel in een Haagse kliniek voor mensen met psychische en verslavingsproblemen om tot rust te komen. Nadat de Haagse realityster in januari een zelfmoordpoging deed, verbleef ze enkele weken binnen de muren van een verslavingskliniek. Het advies om zich te laten behandelen in een gerenommeerde instelling in Zuid-Afrika sloeg ze in de wind. Ze zou zich op korte termijn laten opnemen in een kliniek in Schotland.

Gisteren bedankte Samantha haar Rijswijkse vriend Jeffrey van der Meer (32), die als zanger optreedt onder de naam Jeffrey Lake. ,,Heb nu eindelijk iemand gevonden met wie ik kan lachen huilen en mee kan praten als het even niet meer gaat'', liet ze haar fans weten.

Volgens Jeffrey had Samantha de nacht voordat ze uit het raam viel of gleed bezoek van twee onbekende mannen. Een daarvan zou een verdovend middel in haar frisdrank hebben gedaan. Althans, dat heeft Barbie tegen hem gezegd. Of dat echt zo is? Jeffrey gelooft Samantha op haar woord. ,,Ik ken haar al een tijd en ze was erg goed bezig. Ze zorgde goed voor zichzelf en haar kinderen. Medisch en wat verslavingen betreft, had ze zich met die medicijnen goed onder controle. Een terugval in een oude gewoonte? Zo is ze niet. Ze kijkt na het incident eerder dit jaar juist weer positief richting toekomst.''
SPOILER: Augustus 2018
De ex-manager van Barbie Big Jake (Jake Hampel) dreigt ten onder te gaan aan de roddels en geruchten over zijn voormalige zakelijke relatie met de reality-ster Samantha de Jong.

In weekblad Privé doet Jake zijn beklag. De manager, die inmiddels gescheiden is en grote privéproblemen ondervindt, heeft overwogen om al zijn kennis over Barbie op straat te gooien. Volgens de man heeft Barbie beweert dat hij een oplichter is.

Uit respect voor de ex van Barbie, Michael van der Plas, zag Hampel er vanaf.

,,Er is veel wat de mensen niet weten over Samantha. De roddels over mij gingen zo ver, dat mijn vrouw op een gegeven moment in Scheveningen hoorde dat ik met Samantha in bed zou hebben gelegen", aldus de voormalig Barbie-manager, die inmiddels gescheiden is en 50 kilo is afgevallen, in Privé.

Volgens Hampel, die vreest voor een amputatie van zijn onderbeen, heeft Barbie 'een aanslag op zijn privéleven' gepleegd.
Bron ; ditjes & datjes

Uit respect voor Michael zag hij er vanaf :')
Bron: Ditjes en Datjes
SPOILER: April 2019
https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/

Samantha de Jong (29), beter bekend als de Haagse realityster Barbie, blijkt afgelopen woensdag haar bekken en pols te hebben gebroken. Ze is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. De Jong schreef op Instagram dat het weer wat beter met haar gaat.

Eerder probeerde de realityster er een einde aan te maken door van 1 hoog te springen.
Al eerder is Barbie op de grond terecht gekomen, toen zou er sprake zijn geweest van een valpartij.
SPOILER: Juli & Augustus 2019
SPOILER: December 2019
Laatste nieuws incl filmpje.

Een ding is zeker, Barbie houdt nog steeds van een feestje!
https://www.vkmag.com/mag(...)eeds_van_een_feestje
''Sam moet der likken voor een beetje coke''

Ja hoor, er is een nieuwe Barbie-gate en einde is nog niet in zicht...
https://www.vkmag.com/mag(...)is_nog_niet_in_zicht
SPOILER: april 2020
Barbie betrokken bij ernstig ongeval:
[ afbeelding ]
SPOILER: september 2020
Michael, de ex van Samantha, en zijn liefje Naomi, zijn opgepakt wegens handel in "niet van echt te onderscheiden!!" nep handelswaar. Op de insta van Samantha zijn de namaak gucci laarzen ook ineens verdwenen :o
Verder wachten we nog steeds met smart op de komst van baby Djemino, die volgens plan op 6 december het levenslicht zal zien *O*
De diverse Instagrams:
Samantha
Michael
BLACK LAUNDRY
Michaels vriendin Naomi
FREAKY FRIDAY

Samantha's Vriendje van dienst
December 2020: Geen.... of misschien toch deze shining star?

SPOILER: Exen aka de ware
Het is Gerrit, Gerrit is hét - Maart 2020
Sonny Oosterveer - December 2019
Maron Hill - Februari t/m September 2019
Jeffrey Lake - Juli t/m September 2018
Jordi Ossel - Januari t/m Februari 2018
Rolf Tangel - April t/m September 2017
Michael van der Plas - Gehuwd 2012 - 2017
SPOILER: I'm a Barbie girl, in a Barbie world
klik om te spelen
girlnextdoor.donderdag 7 januari 2021 @ 12:44
quote:
Die gast in dat witte trainingspak volgden ze volgens mij ook in probleemwijken


Op 7:26
mailydonderdag 7 januari 2021 @ 12:46
Goeie TT @SQ
mailydonderdag 7 januari 2021 @ 12:47
Instagram zit weer op slot.
tombolafandonderdag 7 januari 2021 @ 12:54
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 11:24 schreef AgnesGru het volgende:
Oke, een en ander gemist dus.

Op het moment dat Samant haar Insta (") gehackt (") was, plaatste iemand anders die Sam volgt dus screenshots over Mike en Noami?

Best opmerkelijk dan _O-
Nou ja dat vind ik dan weer best logisch :D

Als je iemand hackt en gekke/interessante documenten vindt dan kan je die wel op het gehackte account plaatsen maar dan weet je zeker dat ze verwijderd worden zodra de hack ongedaan wordt gemaakt.

Dan kan je ze beter via je eigen/een bevriend account openbaar zetten ;)

[ Bericht 0% gewijzigd door tombolafan op 07-01-2021 13:02:19 ]
amarantadonderdag 7 januari 2021 @ 12:56
Dus die documenten stonden op het instagram account van Samanda. Of hebben ze een ander account gehackt? Haar mail ofzo?
tombolafandonderdag 7 januari 2021 @ 13:02
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 12:56 schreef amaranta het volgende:
Dus die documenten stonden op het instagram account van Samanda. Of hebben ze een ander account gehackt? Haar mail ofzo?
Ik kan me voorstellen dat Samantha op elk account als wachtwoord MakeBarbieGreatAgain2021! heeft dus dan heb je toegang tot ongeveer alles ;)
AgnesGrudonderdag 7 januari 2021 @ 13:12
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 12:54 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Nou ja dat vind ik dan weer best logisch :D

Als je iemand hackt en gekke/interessante documenten vindt dan kan je die wel op het gehackte account plaatsen maar dan weet je zeker dat ze verwijderd worden zodra de hack ongedaan wordt gemaakt.

Dan kan je ze beter via je eigen/een bevriend account openbaar zetten ;)
Dat is wat dat betreft wel slim ja :D

Waren het echte verslagen of gefotoshopte?
Aaltje1978donderdag 7 januari 2021 @ 13:52
Dit is overigens het stukje over dat Djemino al veel eerder Angelo heette: https://ibb.co/yfWxCP7
Komt van het Viva forum.
amarantadonderdag 7 januari 2021 @ 14:07
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 13:52 schreef Aaltje1978 het volgende:
Dit is overigens het stukje over dat Djemino al veel eerder Angelo heette: https://ibb.co/yfWxCP7
Komt van het Viva forum.
Er wordt nogal wat geheenenweerd tussen Viva en Fok! lijkt wel.
mailydonderdag 7 januari 2021 @ 14:19
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 14:07 schreef amaranta het volgende:

[..]

Er wordt nogal wat geheenenweerd tussen Viva en Fok! lijkt wel.
Vaak in SHO.
Marsenaldonderdag 7 januari 2021 @ 14:23
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 12:44 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Die gast in dat witte trainingspak volgden ze volgens mij ook in probleemwijken


Op 7:26
Sterk detectivewerk weer
amarantadonderdag 7 januari 2021 @ 14:29
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 14:19 schreef maily het volgende:

[..]

Vaak in SHO.
Ja? Ik had geen idee.
girlnextdoor.donderdag 7 januari 2021 @ 14:53
quote:
14s.gif Op donderdag 7 januari 2021 14:23 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Sterk detectivewerk weer
Heb niet zoveel te doen op het moment :P De kop van die gast is me op de een of andere manier altijd bijgebleven. Waarschijnlijk vanwege de foutheid.
Vlinderdonderdag 7 januari 2021 @ 16:39
Jemig wat een hoop nieuws! Was gisteren helemaal bezig met Amerika en vandaag gewerkt.

Heeft iemand die verslagen voor me? Ik ben ook wel benieuwd
AgnesGrudonderdag 7 januari 2021 @ 16:45
Fawry deelt in zijn insta stories een screenshot met een reactie van Noami:

8148C2EA-4497-47CA-ACF1-BDDB7947EDF6.png
mailydonderdag 7 januari 2021 @ 16:51
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 16:45 schreef AgnesGru het volgende:
Fawry deelt in zijn insta stories een screenshot met een reactie van Noami:

[ afbeelding ]
Wie is die Fawry?
Tallydonderdag 7 januari 2021 @ 17:01
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 16:51 schreef maily het volgende:

[..]

Wie is die Fawry?
Das een user die veel rl volgt. Zo houdt hij zich bezig met Temptation maar ook met Prince charming. Veel op facebook en insta te vinden.
AgnesGrudonderdag 7 januari 2021 @ 17:05
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:01 schreef Tally het volgende:

[..]

Das een user die veel rl volgt. Zo houdt hij zich bezig met Temptation maar ook met Prince charming. Veel op facebook en insta te vinden.
En de recaps O+ _O_
Aaltje1978donderdag 7 januari 2021 @ 17:21
Ik vind toch dat Naomi zich er erg makkelijk vanaf maakt (en dat wordt blijkbaar ook geslikt). Terwijl die FIOD-verslagen op mij echt niet gefaked overkwamen. No way dat Samantha dat rapport zelf in elkaar kan hebben gezet.
AgnesGrudonderdag 7 januari 2021 @ 17:27
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:21 schreef Aaltje1978 het volgende:
Ik vind toch dat Naomi zich er erg makkelijk vanaf maakt (en dat wordt blijkbaar ook geslikt). Terwijl die FIOD-verslagen op mij echt niet gefaked overkwamen. No way dat Samantha dat rapport zelf in elkaar kan hebben gezet.
Hoe zou Sam aan die verslagen kunnen komen?
amarantadonderdag 7 januari 2021 @ 17:27
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 16:45 schreef AgnesGru het volgende:
Fawry deelt in zijn insta stories een screenshot met een reactie van Noami:

[ afbeelding ]
Volg
girlnextdoor.donderdag 7 januari 2021 @ 17:36
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:21 schreef Aaltje1978 het volgende:
Ik vind toch dat Naomi zich er erg makkelijk vanaf maakt (en dat wordt blijkbaar ook geslikt). Terwijl die FIOD-verslagen op mij echt niet gefaked overkwamen. No way dat Samantha dat rapport zelf in elkaar kan hebben gezet.
Ik schat haar ook niet in als iemand die aan dat soort dingen denkt als ze iemand kapot wil makuh.
tong80donderdag 7 januari 2021 @ 17:37
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 16:51 schreef maily het volgende:

[..]

Wie is die Fawry?
Fawlry Towers. _O_

:P
mascara-klodderdonderdag 7 januari 2021 @ 17:43
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:27 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Hoe zou Sam aan die verslagen kunnen komen?
Niet.

Dit komt denk ik door lekken door de Fiod, jeugdzorg of Mike/Naomi zijn heel onzorgvuldig met die verslagen omgegaan.

Ik schat zo in dat laatste.

Of het moet via die advocate van Samantha bij haar terecht zijn gekomen. Maar die was er geloof ik voor Angelo. Had niks van doen met de andere 2 kinderen toch?
Dus waarom zou zij zulke verslagen van jeugdzorg ontvangen?
mascara-klodderdonderdag 7 januari 2021 @ 17:43
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:36 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Ik schat haar ook niet in als iemand die aan dat soort dingen denkt als ze iemand kapot wil makuh.
Dan had ze dat wel zelf gedeeld inc filmpje.
Aaltje1978donderdag 7 januari 2021 @ 17:44
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:27 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Hoe zou Sam aan die verslagen kunnen komen?
Misschien via Jeugdzorg, ik neem aan dat zij ook contact heeft met die
mevr X aan wie de brief was gericht.
Wellicht is dit met haar ook besproken (lijkt mij althans wel, we weten dat er in september gewoon nog contact was tussen Samantha en Jeugdzorg, dus over zo'n melding wordt de moeder echt wel geïnformeerd).
Zij kan volgens mij ook zo het dossier inzien van haar eigen kinderen. En zo'n brief zal (lijkt mij) wel in het dossier gaan.
Ik vind het echter wel vreemd dat Milano daar nog altijd zit en dat er dus niet zoveel lijkt te gebeuren met die waarschuwing van de FIOD.

[ Bericht 0% gewijzigd door Ole op 07-01-2021 19:42:44 ]
An_0_Niemdonderdag 7 januari 2021 @ 17:48
Hoe oud zijn Milano en Angelina nu eigenlijk?
Lafoydonderdag 7 januari 2021 @ 17:57
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 12:44 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Die gast in dat witte trainingspak volgden ze volgens mij ook in probleemwijken


Op 7:26
Die overigens ook (nog) niet echt op het rechte pad beland is:

https://www.ad.nl/den-haa(...)-weer-vrij~a685a603/
Poppejansdonderdag 7 januari 2021 @ 18:02
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:48 schreef An_0_Niem het volgende:
Hoe oud zijn Milano en Angelina nu eigenlijk?
Angelina 8 en Milano 5
mailydonderdag 7 januari 2021 @ 18:06
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:37 schreef tong80 het volgende:

[..]

Fawlry Towers. _O_

:P
_O-
Oledonderdag 7 januari 2021 @ 18:09
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 18:06 schreef maily het volgende:

[..]

_O-
Hij is er weer hoor :T
mailydonderdag 7 januari 2021 @ 18:09
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:21 schreef Aaltje1978 het volgende:
Ik vind toch dat Naomi zich er erg makkelijk vanaf maakt (en dat wordt blijkbaar ook geslikt). Terwijl die FIOD-verslagen op mij echt niet gefaked overkwamen. No way dat Samantha dat rapport zelf in elkaar kan hebben gezet.
O o o .... en dan zit ze zelf ook in een ikwilzwangerworden-traject :X
tong80donderdag 7 januari 2021 @ 18:16
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 18:09 schreef Ole het volgende:

[..]

Hij is er weer hoor :T
Goeieavond. :)

:T
ChipsZak.donderdag 7 januari 2021 @ 18:19
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:21 schreef Aaltje1978 het volgende:
Ik vind toch dat Naomi zich er erg makkelijk vanaf maakt (en dat wordt blijkbaar ook geslikt). Terwijl die FIOD-verslagen op mij echt niet gefaked overkwamen. No way dat Samantha dat rapport zelf in elkaar kan hebben gezet.
Dit dus. Dat heeft ze sowieso niet zelf gedaan. Dan zou iemand anders dat voor haar gedaan moeten hebben maar de hele kliek heeft typtyfus (behalve Kuwas) dus kan bijna niet.

En schat haar inderdaad ook niet zo in dat ze zoiets bedenkt om iemand kapot te maken. Zo’n trukendoos verwacht ik eerder van Naomi, bijvoorbeeld :').
Sheffielddonderdag 7 januari 2021 @ 18:19
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 18:09 schreef maily het volgende:

[..]

O o o .... en dan zit ze zelf ook in een ikwilzwangerworden-traject :X
Het ligt duidelijk aan Milano...
Oledonderdag 7 januari 2021 @ 18:19
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 18:16 schreef tong80 het volgende:

[..]

Goeieavond. :)

:T
[static] Dit is geen SC Tong [/static]

Weebee :*
ChipsZak.donderdag 7 januari 2021 @ 18:21
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 16:45 schreef AgnesGru het volgende:
Fawry deelt in zijn insta stories een screenshot met een reactie van Noami:

[ afbeelding ]
Denk dat Naomi (met een i, niet met een y) ook wel wist dat haar reactie online zou komen te staan. Dus dan kijk en wel uit met wat je zegt.
mailydonderdag 7 januari 2021 @ 18:22
Wat. Een. Zootje. :'(
Die. Arme. Kindjes.
Oledonderdag 7 januari 2021 @ 18:27
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 18:22 schreef maily het volgende:
Wat. Een. Zootje. :'(
Die. Arme. Kindjes.
Die kindjes. Echt triest. Wat de rest doet zal me een reet roesten.
leolinedancedonderdag 7 januari 2021 @ 19:34
quote:
17s.gif Op donderdag 7 januari 2021 18:19 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Dit dus. Dat heeft ze sowieso niet zelf gedaan. Dan zou iemand anders dat voor haar gedaan moeten hebben maar de hele kliek heeft typtyfus (behalve Kuwas) dus kan bijna niet.

En schat haar inderdaad ook niet zo in dat ze zoiets bedenkt om iemand kapot te maken. Zo’n trukendoos verwacht ik eerder van Naomi, bijvoorbeeld :').
Nou vriend Kuwas maakte ook een mooie fout laat. Solitatie ofzo :D
leolinedancedonderdag 7 januari 2021 @ 19:35
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 18:27 schreef Ole het volgende:

[..]

Die kindjes. Echt triest. Wat de rest doet zal me een reet roesten.
Ja dat vinden we allemaal. Sommige users posten het zelfs 8x per topic :P
mailydonderdag 7 januari 2021 @ 19:35
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 19:34 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Nou vriend Kuwas maakte ook een mooie fout laat. Solitatie ofzo :D
Wat?!
mascara-klodderdonderdag 7 januari 2021 @ 19:36
quote:
17s.gif Op donderdag 7 januari 2021 18:19 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Dit dus. Dat heeft ze sowieso niet zelf gedaan. Dan zou iemand anders dat voor haar gedaan moeten hebben maar de hele kliek heeft typtyfus (behalve Kuwas) dus kan bijna niet.

En schat haar inderdaad ook niet zo in dat ze zoiets bedenkt om iemand kapot te maken. Zo’n trukendoos verwacht ik eerder van Naomi, bijvoorbeeld :').
En dit is ongeveer ook wat ik me bij zo'n verslag zou voorstellen.
Zelfde stijl als een aangifte die is opgenomen door de politie.
Daar doen ze ook niet aan grammatica.

Ik geloof dus wel dat dit van afgeluisterde gesprekken is door de Fiod, die hebben natuurlijk ook een heel onderzoek gedaan voordat ze tot de invallen en arrestaties overgingen.

De grote vraag blijft hoe dit zo op straat is komen te liggen.
Oh en waarom Milano daar nog is.

Maar dat laatste....weten we eigenlijk wel of Milano daar nog is sinds de arrestatie?
leolinedancedonderdag 7 januari 2021 @ 19:39
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 19:35 schreef maily het volgende:

[..]

Wat?!
Sollicitatie op zn Duindorps :P
Taigadonderdag 7 januari 2021 @ 19:41
Ik denk dat de manier waarop Naomi nu zo overdreven aan Mike hangt ook ergens zegt dat er daar trouble in paradise is. Ook dat zij ineens zijn Instagram beheert en die overdreven plakkerige foto's van haar kant, want hij kijkt liever de andere kant op lijkt het...maar goed dat is natuurlijk speculatie, maar zo komt het wel op mij over in ieder geval.
mailydonderdag 7 januari 2021 @ 19:44
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 19:41 schreef Taiga het volgende:
Ik denk dat de manier waarop Naomi nu zo overdreven aan Mike hangt ook ergens zegt dat er daar trouble in paradise is. Ook dat zij ineens zijn Instagram beheert en die overdreven plakkerige foto's van haar kant, want hij kijkt liever de andere kant op lijkt het...maar goed dat is natuurlijk speculatie, maar zo komt het wel op mij over in ieder geval.
^O^
Mrmimedonderdag 7 januari 2021 @ 19:49
Leuk zo’n gate maar blijf van die kindjes af }:|
ChipsZak.donderdag 7 januari 2021 @ 19:58
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 19:36 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

En dit is ongeveer ook wat ik me bij zo'n verslag zou voorstellen.
Zelfde stijl als een aangifte die is opgenomen door de politie.
Daar doen ze ook niet aan grammatica.

Ik geloof dus wel dat dit van afgeluisterde gesprekken is door de Fiod, die hebben natuurlijk ook een heel onderzoek gedaan voordat ze tot de invallen en arrestaties overgingen.

De grote vraag blijft hoe dit zo op straat is komen te liggen.
Oh en waarom Milano daar nog is.

Maar dat laatste....weten we eigenlijk wel of Milano daar nog is sinds de arrestatie?
Ook een goede vraag. En ook: hoe is het op straat komen liggen, inderdaad.

Ik kan me herinneren dat in de screens niet alleen een aanhef stond maar ook de naam van schrijver. Maar die heb ik dan niet gegoogled en de screens zijn niet meer :s) .
ChipsZak.donderdag 7 januari 2021 @ 19:59
En wat zijn die Insta's van Mike en Naomi nu dan?

edit; gevonden :)
Woonbootjesdonderdag 7 januari 2021 @ 20:04
Ik vind Naomi heel overdreven doen laatste tijd tegen Michael en hij vind dat niet leuk zo tezien
Met de Feestdagen ook Angelina en Milano haast niet gezien alleen Michael veel liggend op de bank😌
Tallydonderdag 7 januari 2021 @ 20:22
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 18:09 schreef maily het volgende:

[..]

O o o .... en dan zit ze zelf ook in een ikwilzwangerworden-traject :X
En geloof me daar word je echt geen engeltje van. }:|
bloempje-moidonderdag 7 januari 2021 @ 20:22
Tegenoffensief: een familiefoto met de kinderen op Michaels insta.
Tallydonderdag 7 januari 2021 @ 20:23
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 20:22 schreef bloempje-moi het volgende:
Tegenoffensief: een familiefoto met de kinderen op Michaels insta.
Die zijn toch afgeschermd?
leolinedancedonderdag 7 januari 2021 @ 20:31
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 19:49 schreef Mrmime het volgende:
Leuk zo’n gate maar blijf van die kindjes af }:|
Ja dat weten we nu wel...
amarantadonderdag 7 januari 2021 @ 20:53
Zal wel aan mij liggen. Maar wat is dat steeds met die hont in bed.
mailydonderdag 7 januari 2021 @ 21:26
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 20:23 schreef Tally het volgende:

[..]

Die zijn toch afgeschermd?
Insta zit op slot
Mrmimedonderdag 7 januari 2021 @ 21:27
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 20:31 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ja dat weten we nu wel...
Ja en? Mag dat feit maar een keer gepost worden door een user? Ik ben het topic aan het bijlezen en dit vind ik er van.

Intens zielig voor de kindjes. Zo. Nog een keer.
bloempje-moidonderdag 7 januari 2021 @ 21:39
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 20:23 schreef Tally het volgende:

[..]

Die zijn toch afgeschermd?
Blijkbaar volg ik Michael. 🤣
cindy11donderdag 7 januari 2021 @ 22:07
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 21:39 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]

Blijkbaar volg ik Michael. 🤣
Leuke foto inderdaad...Waarin uiteraard Naomi als oermoeder nog even bijna geridderd word.😂
mailydonderdag 7 januari 2021 @ 22:08
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 21:39 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]

Blijkbaar volg ik Michael. 🤣
Screenshot (in spoiler)?
mascara-klodderdonderdag 7 januari 2021 @ 22:16
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 22:07 schreef cindy11 het volgende:

[..]

Leuke foto inderdaad...Waarin uiteraard Naomi als oermoeder nog even bijna geridderd word.😂
En een opmerking van iemand waarom de kindjes toch niet bij hun wonen!!!!!!
@ChipsZak.
amarantadonderdag 7 januari 2021 @ 22:39
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 22:16 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

En een opmerking van iemand waarom de kindjes toch niet bij hun wonen!!!!!!
@:chipszak.
Er stonden net wel negatieve reacties maar die zijn alweer verwijderd, lijkt.
Sumpiedonderdag 7 januari 2021 @ 22:44
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 22:16 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

En een opmerking van iemand waarom de kindjes toch niet bij hun wonen!!!!!!
@:chipszak.
Laat mij raden, daar gaven ze geen antwoord op?🙃
Aaltje1978vrijdag 8 januari 2021 @ 02:01
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 19:41 schreef Taiga het volgende:
Ik denk dat de manier waarop Naomi nu zo overdreven aan Mike hangt ook ergens zegt dat er daar trouble in paradise is. Ook dat zij ineens zijn Instagram beheert en die overdreven plakkerige foto's van haar kant, want hij kijkt liever de andere kant op lijkt het...maar goed dat is natuurlijk speculatie, maar zo komt het wel op mij over in ieder geval.
Het is overduidelijk dat Naomi gekker op Michael is dan hij op haar. Die indruk had ik al heel lang, dat merk je aan alles. Ze is ontzettend onzeker, ook over hem. Vindt het daarom heel belangrijk een bepaald image naar buiten te brengen waardoor de buitenwereld zegt dat hij het toch maar getroffen heeft met haar, en zo'n goede stiefmoeder ook voor zijn kind(eren)! Al die verbouwingen, botox en fillers zijn ook om maar goed genoeg te zijn, omdat ze continu voelt dat Michael niet zoveel van haar houdt als zij van hem. Dat is overduidelijk: zij schreeuwt om de zoveel dagen op Instagram van de daken hoe gek ze op hem is, hij doet dat op zijn Instagram amper over haar. Op foto's hangt zij altijd over hem heen, maar zijn lichaamstaal is meestal vrij ongeïnteresseerd. Soms kijkt hij haar niet eens aan.
Zij wringt zich in allerlei bochten om de liefde te krijgen die ze van hem wil - en hij weet dat hij haar in zijn zak heeft zitten. Dat blijkt uit dat hij haar af en toe als stront behandelt en ze toch niet bij hem weggaat. Ze zegt letterlijk in één van die telefoongesprekken dat ze nergens heen kan. Tja, als een man dát weet, dan ben je echt fucked.
ChipsZak.vrijdag 8 januari 2021 @ 08:18
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 07:48 schreef JaneDoe het volgende:
Ook ik ben erg benieuwd naar die documenten :@
SPOILER
In het vorige topic heb ik een spoiler geplaatst met een korte, beknopte samenvatting.
amarantavrijdag 8 januari 2021 @ 09:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 02:01 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Het is overduidelijk dat Naomi gekker op Michael is dan hij op haar. Die indruk had ik al heel lang, dat merk je aan alles. Ze is ontzettend onzeker, ook over hem. Vindt het daarom heel belangrijk een bepaald image naar buiten te brengen waardoor de buitenwereld zegt dat hij het toch maar getroffen heeft met haar, en zo'n goede stiefmoeder ook voor zijn kind(eren)! Al die verbouwingen, botox en fillers zijn ook om maar goed genoeg te zijn, omdat ze continu voelt dat Michael niet zoveel van haar houdt als zij van hem. Dat is overduidelijk: zij schreeuwt om de zoveel dagen op Instagram van de daken hoe gek ze op hem is, hij doet dat op zijn Instagram amper over haar. Op foto's hangt zij altijd over hem heen, maar zijn lichaamstaal is meestal vrij ongeïnteresseerd. Soms kijkt hij haar niet eens aan.
Zij wringt zich in allerlei bochten om de liefde te krijgen die ze van hem wil - en hij weet dat hij haar in zijn zak heeft zitten. Dat blijkt uit dat hij haar af en toe als stront behandelt en ze toch niet bij hem weggaat. Ze zegt letterlijk in één van die telefoongesprekken dat ze nergens heen kan. Tja, als een man dát weet, dan ben je echt fucked.
Eens
Marsenalvrijdag 8 januari 2021 @ 09:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 02:01 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Het is overduidelijk dat Naomi gekker op Michael is dan hij op haar. Die indruk had ik al heel lang, dat merk je aan alles. Ze is ontzettend onzeker, ook over hem. Vindt het daarom heel belangrijk een bepaald image naar buiten te brengen waardoor de buitenwereld zegt dat hij het toch maar getroffen heeft met haar, en zo'n goede stiefmoeder ook voor zijn kind(eren)! Al die verbouwingen, botox en fillers zijn ook om maar goed genoeg te zijn, omdat ze continu voelt dat Michael niet zoveel van haar houdt als zij van hem. Dat is overduidelijk: zij schreeuwt om de zoveel dagen op Instagram van de daken hoe gek ze op hem is, hij doet dat op zijn Instagram amper over haar. Op foto's hangt zij altijd over hem heen, maar zijn lichaamstaal is meestal vrij ongeïnteresseerd. Soms kijkt hij haar niet eens aan.
Zij wringt zich in allerlei bochten om de liefde te krijgen die ze van hem wil - en hij weet dat hij haar in zijn zak heeft zitten. Dat blijkt uit dat hij haar af en toe als stront behandelt en ze toch niet bij hem weggaat. Ze zegt letterlijk in één van die telefoongesprekken dat ze nergens heen kan. Tja, als een man dát weet, dan ben je echt fucked.
Ik heb er verder niet echt kijk op dus het zal wel kloppe n maar wil wel gezegd hebben dat als je als kerel je vriendin constant de liefde verklaard op instagram je zelf ook een onzekere homo zou zijn, dus dat spreekt juist voor hem :P
Lucky_Strikevrijdag 8 januari 2021 @ 10:09
Geen DM/PM versturen met die documenten graag.
mascara-kloddervrijdag 8 januari 2021 @ 10:35
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 10:09 schreef Lucky_Strike het volgende:
Geen DM/PM versturen met die documenten graag.
-Nee, gewoon niet doen. Nooit. Niet. -

[ Bericht 13% gewijzigd door Lucky_Strike op 08-01-2021 10:40:47 ]
vencodarkvrijdag 8 januari 2021 @ 10:41
Ik heb het in grote lijnen bekeken hoor, toen die doc’s hier de eerste keer gelinkt werden maar nu voelt het toch als inbreuk op de privacy van de kinderen om te gaan lopen ‘leuren’ met die doc’s. :? :@
Niet echt een bestand om overal naar door te sturen. Het moment is voorbij, toen het ter plekke gepost werd.

[ Bericht 9% gewijzigd door vencodark op 08-01-2021 10:51:51 ]
Lucky_Strikevrijdag 8 januari 2021 @ 10:45
Precies. En tot Ole of een FA hier een eindoordeel over komt geven, verwijderen we hier alles dat ook maar een beetje lijkt op het verspreiden van de documenten. Dat gaat echt veel en veel te ver.

Klaar nou. Ga maar iemand zijn Instagram uitpluizen ofzo als je zo sensatiebelust bent.

:{w
Andromachevrijdag 8 januari 2021 @ 10:47
De samenvatting klopt. Althans, ik heb één verslag gelezen. Intens triest. Wat een medelijden heb ik met de kindjes. Moeder borderline drugsverslaafde, stiefmoeder mishandelt, vader kijkt weinig naar de kindjes om. Wat moet er van deze kinderen worden? Ik hoop zo dat ze zich op welke manier dan ook geliefd en veilig gaan voelen, al is het waarschijnlijk pas ver in hun volwassenheid. Als ze maar op het rechte pad blijven.
vencodarkvrijdag 8 januari 2021 @ 10:51
In hoeverre zijn opa’s en oma’s eigenlijk nog betrokken? Dat gaat je toch aan het hart, je kleinkinderen.
Angelina woont bij Mike’s moeder toch?
amarantavrijdag 8 januari 2021 @ 11:23
https://www.instagram.com/p/CJuHs77h3LJ/?igshid=1b8oaq9i62v80


Wie bedenkt dit soort debiele teksten?
Andromachevrijdag 8 januari 2021 @ 11:28
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 10:51 schreef vencodark het volgende:
In hoeverre zijn opa’s en oma’s eigenlijk nog betrokken? Dat gaat je toch aan het hart, je kleinkinderen.
Angelina woont bij Mike’s moeder toch?
Michaels moeder ja. In dit verband even handig om het onderscheid te maken. Moeder van Mike is een ander, degene die er ook geen moeite mee heeft dat haar kind afgerost wordt :N
aeaeaevrijdag 8 januari 2021 @ 11:31
Deze
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 11:28 schreef Andromache het volgende:

[..]

Michaels moeder ja. In dit verband even handig om het onderscheid te maken. Moeder van Mike is een ander, degene die er ook geen moeite mee heeft dat haar kind afgerost wordt :N
bedoel je moeder van Naomi?
hierissieweervrijdag 8 januari 2021 @ 11:36
ja die vodn
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 11:23 schreef amaranta het volgende:
https://www.instagram.com/p/CJuHs77h3LJ/?igshid=1b8oaq9i62v80

Wie bedenkt dit soort debiele teksten?
Ja die vond ik ook wel opzienbarend... Geen enkele zelfreflectie? Of zegt ze het uit een berouw en is dit een overdenking om haar leven te beteren?
amarantavrijdag 8 januari 2021 @ 11:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 11:36 schreef hierissieweer het volgende:
ja die vodn
[..]

Ja die vond ik ook wel opzienbarend... Geen enkele zelfreflectie? Of zegt ze het uit een berouw en is dit een overdenking om haar leven te beteren?
Ik denk dat zij denkt dat ze het echt oprecht goed heeft gedaan altijd
amarantavrijdag 8 januari 2021 @ 11:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 11:28 schreef Andromache het volgende:

[..]

Michaels moeder ja. In dit verband even handig om het onderscheid te maken. Moeder van Mike is een ander, degene die er ook geen moeite mee heeft dat haar kind afgerost wordt :N
Mike(y) is de oudste zoon toch? Die wordt toch niet afgerost?
superprovrijdag 8 januari 2021 @ 11:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 10:45 schreef Lucky_Strike het volgende:
Precies. En tot Ole of een FA hier een eindoordeel over komt geven, verwijderen we hier alles dat ook maar een beetje lijkt op het verspreiden van de documenten. Dat gaat echt veel en veel te ver.

Klaar nou. Ga maar iemand zijn Instagram uitpluizen ofzo als je zo sensatiebelust bent.

:{w
Iedereen komt hier alleen maar voor sensatie toch?!?
mailyvrijdag 8 januari 2021 @ 12:02
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 11:23 schreef amaranta het volgende:
https://www.instagram.com/p/CJuHs77h3LJ/?igshid=1b8oaq9i62v80


Wie bedenkt dit soort debiele teksten?
Ze zal wel weer gehackt zijn.
En die foto met die ploflippen :r :r
mailyvrijdag 8 januari 2021 @ 12:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 11:50 schreef superpro het volgende:

[..]

Iedereen komt hier alleen maar voor sensatie toch?!?
Ook zonder die documenten is hier sensatie genoeg.
mailyvrijdag 8 januari 2021 @ 12:07
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 11:28 schreef Andromache het volgende:

[..]

Michaels moeder ja. In dit verband even handig om het onderscheid te maken. Moeder van Mike is een ander, degene die er ook geen moeite mee heeft dat haar kind afgerost wordt :N
Tijd voor een stamboom in de OP?
Andromachevrijdag 8 januari 2021 @ 12:37
Ik dacht dat er stond 'moeder van Mike vindt het prima als Mike een klap krijgt' of iets van die strekking. Corrigeer maar.
amarantavrijdag 8 januari 2021 @ 12:49
Ik begrijp die post ook niet. Ook niet na 6x lezen.
Messinavrijdag 8 januari 2021 @ 13:28
No way dat Mike jr.'s moeder dat oké vindt
vencodarkvrijdag 8 januari 2021 @ 14:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 12:49 schreef amaranta het volgende:
Ik begrijp die post ook niet. Ook niet na 6x lezen.
What goes around, comes around. Niet anders toch?
En zonder zelfreflectie uiteraard. :Y
tong80vrijdag 8 januari 2021 @ 14:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 11:50 schreef superpro het volgende:

[..]

Iedereen komt hier alleen maar voor sensatie toch?!?
Ik wel.

:P
amarantavrijdag 8 januari 2021 @ 14:26
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 14:14 schreef vencodark het volgende:

[..]

What goes around, comes around. Niet anders toch?
En zonder zelfreflectie uiteraard. :Y
Ik heb het over het bericht de de moeder van ene Mike het goed zou vinden dat hij wordt agerost.
Poppejansvrijdag 8 januari 2021 @ 14:32
Volgens mij dwalen we af.
De moeder van Naomi leek het ok te vinden dat Milano mishandeld wordt.
De moeder van Mike (Michaels oudste zoon) wordt toch nergens genoemd?
Ticootjevrijdag 8 januari 2021 @ 14:40
Ik vind dit allemaal verre van ok.

Ik vind het echt zo zielig voor de kindjes.
vencodarkvrijdag 8 januari 2021 @ 14:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 14:26 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ik heb het over het bericht de de moeder van ene Mike het goed zou vinden dat hij wordt agerost.
Ooh. Ik dacht al. :+
AgnesGruvrijdag 8 januari 2021 @ 14:57
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:36 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Ik schat haar ook niet in als iemand die aan dat soort dingen denkt als ze iemand kapot wil makuh.
Geen idee, heb de verslagen niet gezien. Het enige wat me verbaasd is waar en wanneer ze gedeeld zijn.
Heb menig lvb-er toch aardig rare toeren zien uithalen, dus vandaar dat de mogelijkheid dat Sam wellicht zelf of door iemand iets in elkaar had laten zetten even door mijn hoofd schoot.

De samenvatting van Chips is echt schokkend, alleen daarom hoop je dat het nep is, dat Milano dit niet moet doormaken ;(
amarantavrijdag 8 januari 2021 @ 15:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 14:32 schreef Poppejans het volgende:
Volgens mij dwalen we af.
De moeder van Naomi leek het ok te vinden dat Milano mishandeld wordt.
De moeder van Mike (Michaels oudste zoon) wordt toch nergens genoemd?
Het ging mij hierom. Ik snap niet wie hier bedoeld wordt
quote:
Moeder van Mike is een ander, degene die er ook geen moeite mee heeft dat haar kind afgerost wordt
Andromachevrijdag 8 januari 2021 @ 15:54
Er was verwarring over of in het FIOD-verslag over de moeder van Michael sr. of over de moeder van Mike jr. gesproken wordt. Naar nu blijkt, over geen van beide. Misschien goed om te vegen. Sorry van mijn kant.
amarantavrijdag 8 januari 2021 @ 16:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 14:32 schreef Poppejans het volgende:
Volgens mij dwalen we af.
De moeder van Naomi leek het ok te vinden dat Milano mishandeld wordt.
De moeder van Mike (Michaels oudste zoon) wordt toch nergens genoemd?
Zij wordt 1x genoemd.
Lief17vrijdag 8 januari 2021 @ 19:50
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 15:43 schreef amaranta het volgende:

[..]

Het ging mij hierom. Ik snap niet wie hier bedoeld wordt
[..]

Volgens mij wordt hier de andere ex van Michael bedoeld, met wie hij zijn oudste zoon heeft, en die heet Mike.
amarantavrijdag 8 januari 2021 @ 20:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 19:50 schreef Lief17 het volgende:

[..]

Volgens mij wordt hier de andere ex van Michael bedoeld, met wie hij zijn oudste zoon heeft, en die heet Mike.
Ja, zover was mij al vanaf het begin duidelijk. Maar naar mijn weten wordt “junior” niet afgerost.
hierissieweerzaterdag 9 januari 2021 @ 00:11
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 20:49 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ja, zover was mij al vanaf het begin duidelijk. Maar naar mijn weten wordt “junior” niet afgerost.
Jij kende de hele kliek toch van dichtbij?
girlnextdoor.zaterdag 9 januari 2021 @ 01:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 11:23 schreef amaranta het volgende:
https://www.instagram.com/p/CJuHs77h3LJ/?igshid=1b8oaq9i62v80


Wie bedenkt dit soort debiele teksten?
Deze 'wijsheden' posten maar nog steeds niet je eigen gedrag kunnen analyseren/verbeteren.

Ik snap best dat dat moeilijk is met borderline/laag IQ/whatever, dat maakt het posten van dit soort dingen alleen maar ironischer.
aeaeaezaterdag 9 januari 2021 @ 15:38
Filmpje van zingende kuwas is er weer af
ChipsZak.zaterdag 9 januari 2021 @ 16:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 15:38 schreef aeaeae het volgende:
Filmpje van zingende kuwas is er weer af
Heb ik iets gemist?
Sheffieldzaterdag 9 januari 2021 @ 17:19
quote:
17s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 16:52 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Heb ik iets gemist?
Een zingende Kuwas blijkbaar
aeaeaezaterdag 9 januari 2021 @ 17:57
quote:
17s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 16:52 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Heb ik iets gemist?
Ja gister of eergister had ze een filmpje met een zingende kuwas geplaatst, caption was iets van 'Antilliaanse volkszanger'
Leandrazaterdag 9 januari 2021 @ 18:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 17:57 schreef aeaeae het volgende:

[..]

Ja gister of eergister had ze een filmpje met een zingende kuwas geplaatst, caption was iets van 'Antilliaanse volkszanger'
Kennelijk is deze volkszanger nog niet helemaal in de ban van zijn Monique Samantha maar luistert hij gewoon naar zijn Rachel moeder en zal hij Samantha wel vriendelijk doch dringend verzocht hebben de post te verwijderen.
Olezaterdag 9 januari 2021 @ 19:43
:D
MorganLeFayzaterdag 9 januari 2021 @ 21:16
Andere posts waarin ze koekwaus noemt zijn ook weg. En ze volgen elkaar niet meer op Insta.

Was toch een leuke week! :')
ootjekatootjezaterdag 9 januari 2021 @ 21:23
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 21:16 schreef MorganLeFay het volgende:
Andere posts waarin ze koekwaus noemt zijn ook weg. En ze volgen elkaar niet meer op Insta.

Was toch een leuke week! :')
Op naar de volgende! Moet toch lukken op zaterdagavond.
AgnesGruzaterdag 9 januari 2021 @ 21:35
Over paar weken weer een positieve test?
Sheffieldzaterdag 9 januari 2021 @ 21:45
quote:
10s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 21:35 schreef AgnesGru het volgende:
Over paar weken weer een positieve test?
En dan weer 8 maanden draagtijd?
Kupeluzaterdag 9 januari 2021 @ 21:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 21:45 schreef Sheffield het volgende:

[..]

En dan weer 8 maanden draagtijd?
Is die wel van Gerrit! Nog net. *O*
ootjekatootjezaterdag 9 januari 2021 @ 21:58
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 21:56 schreef Kupelu het volgende:

[..]

Is die wel van Gerrit! Nog net. *O*
:D _O-
cindy11zaterdag 9 januari 2021 @ 22:00
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 21:56 schreef Kupelu het volgende:

[..]

Is die wel van Gerrit! Nog net. *O*
Die beweerd toch juist dat ze gesteriliseerd is nu...?! 😱
Phoebsterzaterdag 9 januari 2021 @ 22:02
Ik kan niet wachten tot haar Valentijnspost *O*

Ik zie trouwens dat er toch nog bedrijfjes zijn die met haar samenwerken. Leven die onder een steen? -O-
Aaltje1978zaterdag 9 januari 2021 @ 22:25
quote:
10s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 21:35 schreef AgnesGru het volgende:
Over paar weken weer een positieve test?
Nee, volgens Gerrit is ze gesteriliseerd tijdens haar keizersnede.
Sheffieldzaterdag 9 januari 2021 @ 22:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 22:25 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Nee, volgens Gerrit is ze gesteriliseerd tijdens haar keizersnede.
Samanda loog wel vaker tegen Gerrit

[ Bericht 0% gewijzigd door Sheffield op 09-01-2021 22:55:21 ]
mascara-klodderzaterdag 9 januari 2021 @ 22:33
Bij positieve test dacht ik gelijk aan een corona-test. Maarja we hebben het hier over Samantha natuurlijk.....

SPOILER
Beide is mogelijk *O* :')
Sheffieldzaterdag 9 januari 2021 @ 22:33
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 21:56 schreef Kupelu het volgende:

[..]

Is die wel van Gerrit! Nog net. *O*
Ik weet de naam!
Lucky_Strikezaterdag 9 januari 2021 @ 22:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 22:33 schreef Sheffield het volgende:

[..]

Ik weet de naam!
Djegerrid?
Kupeluzaterdag 9 januari 2021 @ 22:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 22:33 schreef mascara-klodder het volgende:
Bij positieve test dacht ik gelijk aan een corona-test. Maarja we hebben het hier over Samantha natuurlijk.....

SPOILER
Beide is mogelijk *O* :')
Hahahahaha ... je was waarschijnlijk echt de enige. _O-
Kupeluzaterdag 9 januari 2021 @ 22:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 22:33 schreef Sheffield het volgende:

[..]

Ik weet de naam!
Vertel vertel..... :Y
ootjekatootjezaterdag 9 januari 2021 @ 23:51
Ik heb een beetje het idee dat ze die baby bij het grofvuil gezet heeft.
Waarom zorgt ze er niet voor?
Aaltje1978zondag 10 januari 2021 @ 00:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 23:51 schreef ootjekatootje het volgende:
Ik heb een beetje het idee dat ze die baby bij het grofvuil gezet heeft.
Waarom zorgt ze er niet voor?
Ze heeft tegen Jeugdzorg gezegd dat ze het niet aankan om ervoor te zorgen. Eerlijk gezegd denk ik dat dat nog klopt ook en dat ze het ventje een gunst heeft verleend door hem af te staan. Hoe wrang ook, het is beter dat hij nu meteen op een stabiele plek terechtkomt dan dat ie eerst jarenlang met Samantha had moeten aanmodderen en dan op z'n vierde (met alle trauma's van dien) alsnog uit huis zou worden geplaatst. Nu weet het kereltje tenminste niet beter.
ootjekatootjezondag 10 januari 2021 @ 00:19
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 00:11 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Ze heeft tegen Jeugdzorg gezegd dat ze het niet aankan om ervoor te zorgen. Eerlijk gezegd denk ik dat dat nog klopt ook en dat ze het ventje een gunst heeft verleend door hem af te staan. Hoe wrang ook, het is beter dat hij nu meteen op een stabiele plek terechtkomt dan dat ie eerst jarenlang met Samantha had moeten aanmodderen en dan op z'n vierde (met alle trauma's van dien) alsnog uit huis zou worden geplaatst. Nu weet het kereltje tenminste niet beter.
Das wel heel optimistisch, natuurlijk is dat ventje nu beter af in liefdevolle handen. Maar ik vrees met grote vrees dat Samant d’r kids weer bij haar wil gaan hebben.
Aaltje1978zondag 10 januari 2021 @ 00:22
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 00:19 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Das wel heel optimistisch, natuurlijk is dat ventje nu beter af in liefdevolle handen. Maar ik vrees met grote vrees dat Samant d’r kids weer bij haar wil gaan hebben.
Dat zit erin, maar ik kan me echt op geen enkele manier voorstellen dat daar gehoor aan zal worden gegeven.
Sumpiezondag 10 januari 2021 @ 00:45
Ik denk dat er ook geen advocaat meer is die met haar in zee wil. Die laatste advocaat zal zich wel achter de oren krabben,zo van “ heb ik mij daarvoor ingezet?” Na een maand heeft Sam het boeltje er immers al bij neergegooid.
aeaeaezondag 10 januari 2021 @ 00:47
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 00:45 schreef Sumpie het volgende:
Ik denk dat er ook geen advocaat meer is die met haar in zee wil. Die laatste advocaat zal zich wel achter de oren krabben,zo van “ heb ik mij daarvoor ingezet?” Na een maand heeft Sam het boeltje er immers al bij neergegooid.
Zo lang ze haar honorarium ontvangt zal zij voor Samantha werken. Sam zal alleen nu de middelen niet meer hebben om haar te betalen.
Aaltje1978zondag 10 januari 2021 @ 03:06
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 00:47 schreef aeaeae het volgende:

[..]

Zo lang ze haar honorarium ontvangt zal zij voor Samantha werken. Sam zal alleen nu de middelen niet meer hebben om haar te betalen.
Ik denk dat die advocaat het gewoon pro-deo deed, hoor. Ik kan me niet voorstellen dat Samantha eerder wel genoeg geld had om zo'n honorarium zelf op te hoesten.
aeaeaezondag 10 januari 2021 @ 04:27
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 03:06 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Ik denk dat die advocaat het gewoon pro-deo deed, hoor. Ik kan me niet voorstellen dat Samantha eerder wel genoeg geld had om zo'n honorarium zelf op te hoesten.
Gerrit 💰
Leandrazondag 10 januari 2021 @ 10:11
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 03:06 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Ik denk dat die advocaat het gewoon pro-deo deed, hoor. Ik kan me niet voorstellen dat Samantha eerder wel genoeg geld had om zo'n honorarium zelf op te hoesten.
Dit.

En dat zal voor het gros van haar cliënten gelden.
Leandrazondag 10 januari 2021 @ 10:15
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 00:19 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Das wel heel optimistisch, natuurlijk is dat ventje nu beter af in liefdevolle handen. Maar ik vrees met grote vrees dat Samant d’r kids weer bij haar wil gaan hebben.
Ze kan zoveel willen, maar ik denk zelfs dat ze Milano niet (tijdelijk) in huis krijgt als Michael en Naomi gelijktijdig in de bak zitten.
AgnesGruzondag 10 januari 2021 @ 10:52
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 10:15 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ze kan zoveel willen, maar ik denk zelfs dat ze Milano niet (tijdelijk) in huis krijgt als Michael en Naomi gelijktijdig in de bak zitten.
Lijkt me ook niet, dan zal hij eerder bij de moeder van Michael gaan wonen.
Lief17zondag 10 januari 2021 @ 12:07
Ik zag een voorstukjes van Michael en Naomi langskomen bij TLC, in reclame voor Discovery +
Allyozondag 10 januari 2021 @ 12:11
Misschien is het juist wel heeeele goede reclame voor die advocate. Als ze ZELFS de kinderen van Suhmant bij Suhmant kan houden, wat kan ze dan niet?
Aaltje1978zondag 10 januari 2021 @ 13:20
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 12:11 schreef Allyo het volgende:
Misschien is het juist wel heeeele goede reclame voor die advocate. Als ze ZELFS de kinderen van Suhmant bij Suhmant kan houden, wat kan ze dan niet?
Ik denk dat die rechtszaak er alleen voor gezorgd heeft dat Djemino niet meteen na de geboorte ook uit huis werd geplaatst. Er is haar met hem dus een kans gegeven - en dat zal waarschijnlijk volledig gebaseerd zijn op het feit dat Gerrit er was en haar stabiel hield. Nu dat niet meer het geval is kan ze het echt schudden wat de kinderen betreft.
mailyzondag 10 januari 2021 @ 13:59
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 12:11 schreef Allyo het volgende:
Misschien is het juist wel heeeele goede reclame voor die advocate. Als ze ZELFS de kinderen van Suhmant bij Suhmant kan houden, wat kan ze dan niet?
Dat kan ze toch niet?
Allyozondag 10 januari 2021 @ 14:22
quote:
1s.gif Op zondag 10 januari 2021 13:59 schreef maily het volgende:

[..]

Dat kan ze toch niet?
Ik bedoel voor dit hele gedoetje van de afgelopen weken. Dus dat hij na de geboorte niet al meteen werd afgenomen.
Woonbootjeszondag 10 januari 2021 @ 14:36
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 13:20 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Ik denk dat die rechtszaak er alleen voor gezorgd heeft dat Djemino niet meteen na de geboorte ook uit huis werd geplaatst. Er is haar met hem dus een kans gegeven - en dat zal waarschijnlijk volledig gebaseerd zijn op het feit dat Gerrit er was en haar stabiel hield. Nu dat niet meer het geval is kan ze het echt schudden wat de kinderen betreft.
Mee eens dat denk ik ook dat het zo gegaan is
Lief17zondag 10 januari 2021 @ 15:45
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 14:36 schreef Woonbootjes het volgende:

[..]

Mee eens dat denk ik ook dat het zo gegaan is
Gerrit gaf dat ook aan in die laatste Instagram live. Dat ze eigenlijk de baby al in het ziekenhuis weg zouden halen bij Samantha maar dat die advocaat ervoor gezorgd heeft dat ze hem mochten houden.
praadjezondag 10 januari 2021 @ 17:09
Ik kan me nog steeds niet aan de indruk onttrekken dat Gerrit echt het beste met haar voor had. En dat hij echt heel veel om haar gaf.
Daargelaten of hij zuiver op de graat is of niet lijkt het me best een geschikte vent.
Souryzondag 10 januari 2021 @ 18:00
quote:
17s.gif Op zondag 10 januari 2021 17:09 schreef praadje het volgende:
Ik kan me nog steeds niet aan de indruk onttrekken dat Gerrit echt het beste met haar voor had. En dat hij echt heel veel om haar gaf.
Daargelaten of hij zuiver op de graat is of niet lijkt het me best een geschikte vent.
Barbie is geld
aeaeaezondag 10 januari 2021 @ 20:13
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 18:00 schreef Soury het volgende:

[..]

Barbie is geld
Dat valt wel mee volgens mij. Denk dat Gerrit zijn geld wel op andere manieren kan verdienen
Aaltje1978zondag 10 januari 2021 @ 21:13
Ik denk idd ook niet dat hij met haar was om het geld of de aandacht. De mannen die haar daarvoor gebruikten waren er meestal niet langer dan een paar weken en dan klapte de boel alweer. Ik denk dat Gerrit wel oprecht om haar gaf. Dat maakt hem niet meteen een heilige, maar ik geloof zeker dat hij het beste met haar voor had en er echt iets van wilde maken met haar en Djemino.
MorganLeFayzondag 10 januari 2021 @ 21:28
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 18:00 schreef Soury het volgende:

[..]

Barbie is geld
Mwah, ze zit in de bijstand
;)

Wat ze gratis krijgt is over het algemeen ook troep van C-merken (of namaak).
DavidTwentemaandag 11 januari 2021 @ 01:33
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 13:20 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Ik denk dat die rechtszaak er alleen voor gezorgd heeft dat Djemino niet meteen na de geboorte ook uit huis werd geplaatst. Er is haar met hem dus een kans gegeven - en dat zal waarschijnlijk volledig gebaseerd zijn op het feit dat Gerrit er was en haar stabiel hield. Nu dat niet meer het geval is kan ze het echt schudden wat de kinderen betreft.
Ze heeft zelf gezegd dat ze niet voor Djemino/Angelo kan zorgen. Dat zal wel zwaar wegen.
tong80maandag 11 januari 2021 @ 08:29
quote:
0s.gif Op maandag 11 januari 2021 01:33 schreef DavidTwente het volgende:

[..]

Ze heeft zelf gezegd dat ze niet voor Djemino/Angelo kan zorgen. Dat zal wel zwaar wegen.
Ze kan niet eens voor zichzelf zorgen. Qua inzicht schort het nog steeds.

:T
Lief17maandag 11 januari 2021 @ 12:47
Ze heeft ook weer een foto van die bestie met dat lange bruine haar erop staan. Had ze het niet met haar vriend gedaan?
Aaltje1978maandag 11 januari 2021 @ 13:15
quote:
0s.gif Op maandag 11 januari 2021 12:47 schreef Lief17 het volgende:
Ze heeft ook weer een foto van die bestie met dat lange bruine haar erop staan. Had ze het niet met haar vriend gedaan?
Ja, dat is toch Kimberly? Die Samantha ervan beschuldigde dat ze met haar vriend het bed in was gedoken terwijl zij zwanger van hem was? Zo te zien is ze dus ook weer bij die vriend terug. Koningin van de slimme keuzes, die meid.
AgnesGrumaandag 11 januari 2021 @ 14:31
Gerrit had toch Samant opgevangen nadat zijn broer was overleden en zo is er een relatie ontstaan.
Hij was toen niet op zoek naar een vrouw.

Op zoiets kwam het neer.
Leandramaandag 11 januari 2021 @ 14:44
quote:
0s.gif Op maandag 11 januari 2021 14:31 schreef AgnesGru het volgende:
Gerrit had toch Samant opgevangen nadat zijn broer was overleden en zo is er een relatie ontstaan.
Hij was toen niet op zoek naar een vrouw.

Op zoiets kwam het neer.
Behalve dat er ongeveer 2 jaar zat tussen het overlijden van zijn broer en het begin van de relatie met Samantha...
ootjekatootjemaandag 11 januari 2021 @ 15:24
quote:
0s.gif Op maandag 11 januari 2021 14:44 schreef Leandra het volgende:

[..]

Behalve dat er ongeveer 2 jaar zat tussen het overlijden van zijn broer en het begin van de relatie met Samantha...
_O-
Phoebstermaandag 11 januari 2021 @ 15:29
quote:
0s.gif Op maandag 11 januari 2021 13:15 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Ja, dat is toch Kimberly? Die Samantha ervan beschuldigde dat ze met haar vriend het bed in was gedoken terwijl zij zwanger van hem was? Zo te zien is ze dus ook weer bij die vriend terug. Koningin van de slimme keuzes, die meid.
Is dat dan de dochter van Wil Vink?
mailymaandag 11 januari 2021 @ 15:33
Het is hoog tijd voor een stamboom in de OP.

En een namenlijst.
tong80maandag 11 januari 2021 @ 15:42
quote:
1s.gif Op maandag 11 januari 2021 15:33 schreef maily het volgende:
Het is hoog tijd voor een stamboom in de OP.

En een namenlijst.
Het is idd niet meer bij te houden. :)

:T
AgnesGrumaandag 11 januari 2021 @ 16:32
quote:
0s.gif Op maandag 11 januari 2021 14:44 schreef Leandra het volgende:

[..]

Behalve dat er ongeveer 2 jaar zat tussen het overlijden van zijn broer en het begin van de relatie met Samantha...
quote:
Samantha sprak onlangs nog vol lof over Gerrit. “We kenden elkaar al heel lang, al zo'n acht jaar. Zijn broer, die is overleden, was mijn beste maatje. We waren dus in elkaars leven omdat ik met zijn broertje was", vertelde ze in Beau Monde.

"We hadden allebei altijd nog een relatie. Maar Gerrits relatie ging over, de mijne ook en toen zijn we bij elkaar gekomen. Ik heb altijd al gevoeld dat hij mijn grote liefde was, al vanaf het eerste moment dat ik hem ontmoette. Ik heb er even op moeten wachten, maar ik heb hem uiteindelijk toch gekregen. We waren vrienden en vaak samen, onafscheidelijk. Uiteindelijk bleek er ook liefde in te zitten. Een maand later was ik zwanger. Het ging allemaal lekker snel.”
https://grazia.nl/artikel(...)et-vader-papa-barbie
Aaltje1978maandag 11 januari 2021 @ 16:50
quote:
1s.gif Op maandag 11 januari 2021 15:29 schreef Phoebster het volgende:

[..]

Is dat dan de dochter van Wil Vink?
Nee, de dochter van Wil Vink heeft meerdere kinderen. Kan me herinneren dat ze toen schreef dat 'de jongste van haar dochter een baby was' toen het gebeurde tussen Samantha en die man van haar. Kimberly heeft maar 1 kind. En ze heet trouwens ook geen Vink van haar achternaam en die dochter van Wil dus wel.
Allyomaandag 11 januari 2021 @ 21:14
quote:
AAAAAALTIJD dat ‘hij was altijd al mijn grote liefde’. Dat heb ik echt al zo vaak van haar gehoord. Bij iedere gast uit Den Haag waar ze iets mee heeft gehad.
cindy11maandag 11 januari 2021 @ 22:50
quote:
0s.gif Op maandag 11 januari 2021 14:44 schreef Leandra het volgende:

[..]

Behalve dat er ongeveer 2 jaar zat tussen het overlijden van zijn broer en het begin van de relatie met Samantha...
😂😂
cindy11maandag 11 januari 2021 @ 22:55
quote:
0s.gif Op maandag 11 januari 2021 21:14 schreef Allyo het volgende:

[..]

AAAAAALTIJD dat ‘hij was altijd al mijn grote liefde’. Dat heb ik echt al zo vaak van haar gehoord. Bij iedere gast uit Den Haag waar ze iets mee heeft gehad.
Voor Always ennuh ever...Bonnie & Glijd ! 👍🙈😯😂
superprodinsdag 12 januari 2021 @ 12:07
quote:
1s.gif Op zondag 10 januari 2021 21:28 schreef MorganLeFay het volgende:

[..]

Mwah, ze zit in de bijstand
;)

Wat ze gratis krijgt is over het algemeen ook troep van C-merken (of namaak).
Laatst was een vrouw die moest terugbetalen omdat ze boodschappen van haar moeder kreeg, benieuwd hoe sociale dienst met de gratis spullen van Samantha omgaat dan
superprodinsdag 12 januari 2021 @ 12:13
quote:
0s.gif Op maandag 11 januari 2021 22:55 schreef cindy11 het volgende:

[..]denk ook dat Samantha veel gegleden heeft, met haar natte poes door de straten van Scheveningen en duindorp...die zal alle steegejs en schuurtjes wel gezien hebben, BTW zou ze een lijstje hebben gehad met al haar grote jeugd crushes, en als er dan een ex werd, hop de volgende op de lijst afwerken...banga lijst

Voor Always ennuh ever...Bonnie & Glijd ! 👍🙈😯😂
MorganLeFaydinsdag 12 januari 2021 @ 12:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 januari 2021 12:07 schreef superpro het volgende:

[..]

Laatst was een vrouw die moest terugbetalen omdat ze boodschappen van haar moeder kreeg, benieuwd hoe sociale dienst met de gratis spullen van Samantha omgaat dan
Als ze die netjes aangeeft (niet echt aannemelijk), is er niet veel aan de hand, want dan wordt ze enkel gekort op die uitkering.

Maar ergens denk ik dat dit soort figuren de hand boven het hoofd wordt gehouden. Ik heb daar geen enkel bewijs voor hoor, het is slechts een vermoeden. Maar kijk bijvoorbeeld hoe snel zij en Michael steeds een nieuwe huurwoning kregen. "Normale" mensen mogen jarenlang op de wachtlijst staan bij Woonnet Haaglanden, en zij konden gewoon om de paar maanden verhuizen.
Woonbootjesdinsdag 12 januari 2021 @ 13:02
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 januari 2021 12:19 schreef MorganLeFay het volgende:

[..]

Als ze die netjes aangeeft (niet echt aannemelijk), is er niet veel aan de hand, want dan wordt ze enkel gekort op die uitkering.

Maar ergens denk ik dat dit soort figuren de hand boven het hoofd wordt gehouden. Ik heb daar geen enkel bewijs voor hoor, het is slechts een vermoeden. Maar kijk bijvoorbeeld hoe snel zij en Michael steeds een nieuwe huurwoning kregen. "Normale" mensen mogen jarenlang op de wachtlijst staan bij Woonnet Haaglanden, en zij konden gewoon om de paar maanden verhuizen.
Er zijn wachtlijsten van jaren het viel mij dus ook op hoe kan dit dat ze zo snel een huis hadden ?
superprodinsdag 12 januari 2021 @ 17:03
Samantha heeft een nieuwe vriend...
Het is zeker niet de vader van djemino/domino/Orlando, hij is wit en heeft een lange nek
Aaltje1978dinsdag 12 januari 2021 @ 17:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 januari 2021 13:02 schreef Woonbootjes het volgende:

[..]

Er zijn wachtlijsten van jaren het viel mij dus ook op hoe kan dit dat ze zo snel een huis hadden ?
Bij dat soort mensen is meestal een hele batterij hulpverleners betrokken, die krijgen urgentie voor een woning alsof het niks is. Zo zal het met Samantha ook zijn gegaan.
In de tijd met Michael weet ik niet of de woningen sociale huur waren, het kan ook particulier zijn geweest en dan gaat het idd wel sneller en makkelijker.
Taigadinsdag 12 januari 2021 @ 17:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 januari 2021 13:02 schreef Woonbootjes het volgende:

[..]

Er zijn wachtlijsten van jaren het viel mij dus ook op hoe kan dit dat ze zo snel een huis hadden ?
Ik vermoed dat zij een soort voorrang hebben in die wijk omdat de familie er allemaal woont. Onderling wisselen ze ook huizen.
mailydinsdag 12 januari 2021 @ 18:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 januari 2021 17:03 schreef superpro het volgende:
Samantha heeft een nieuwe vriend...
Het is zeker niet de vader van djemino/domino/Orlando, hij is wit en heeft een lange nek
_O_
Phoebsterdinsdag 12 januari 2021 @ 18:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 januari 2021 17:03 schreef superpro het volgende:
Samantha heeft een nieuwe vriend...
Het is zeker niet de vader van djemino/domino/Orlando, hij is wit en heeft een lange nek
Daar wil ik geen ruzie mee :N
Radobedinsdag 12 januari 2021 @ 19:18
Toch nog zwaantjes voor altijd💞
amarantadinsdag 12 januari 2021 @ 19:49
Ze naait en passant de nagel styliste een oor aan.
tong80dinsdag 12 januari 2021 @ 19:51
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 januari 2021 19:49 schreef amaranta het volgende:
Ze naait en passant de nagel styliste een oor aan.
Leg eens ut. Ik ben de draad kwijt.

:T
F_rdinsdag 12 januari 2021 @ 19:53
https://www.story.nl/arti(...)M#Echobox=1610386535

Niks nieuws volgens mij
amarantadinsdag 12 januari 2021 @ 19:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 januari 2021 19:51 schreef tong80 het volgende:

[..]

Leg eens ut. Ik ben de draad kwijt.

:T
Nou, ze heb dr nagels laten doen...
En da mag nie he. Want die nageltoko zou dicht moeten zijn. Dus nageltruus werkt zwart. En dat staat openbaar op Samanda dr insta.
tong80dinsdag 12 januari 2021 @ 19:58
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 januari 2021 19:57 schreef amaranta het volgende:

[..]

Nou, ze heb dr nagels laten doen...
En da mag nie he. Want die nageltoko zou dicht moeten zijn. Dus nageltruus werkt zwart. En dat staat openbaar op Samanda dr insta.
:D

:T
Aaltje1978dinsdag 12 januari 2021 @ 23:43
Samantha en Kuwas volgen elkaar weer op Insta.
mailywoensdag 13 januari 2021 @ 06:49
Die laatste quote ... "hoe ouder ik wordt .... " :+
LagerthaQueenOfKattewoensdag 13 januari 2021 @ 07:47
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 januari 2021 19:57 schreef amaranta het volgende:

[..]

Nou, ze heb dr nagels laten doen...
En da mag nie he. Want die nageltoko zou dicht moeten zijn. Dus nageltruus werkt zwart. En dat staat openbaar op Samanda dr insta.
Dat was het eerste wat ik dacht. Mijn studio is ook dicht en zij heeft gewoon haar nagels laten doen :P
Kupeluwoensdag 13 januari 2021 @ 10:57
Een maand geleden woonde ze nog samen met haar verloofde en een kleine baby. Roze kerstboom.
Toen ploef ... alles in duigen, en nu staat ze weer gelockdownde zwartwerkende nagelstylisten en andere troep te verkopen op haar insta. De eerste eenhoorn staat er ook weer bij. Omhoog krabbelen. Je zou haar er bijna om bewonderen. Bijna...... als ze niet zo’n narcistische egoïstische domme koe was geweest.

Ongelofelijk: kijk mijn mooie nagels en ondertussen doet een nieuwe pleegmoeder jouw pasgeboren baby in bad. Echt onbegrijpelijk. Heus ze is ziek en wellicht lvb, maar hoe ver gaat dit nog. :N
MorganLeFaywoensdag 13 januari 2021 @ 11:11
quote:
1s.gif Op woensdag 13 januari 2021 10:57 schreef Kupelu het volgende:
Een maand geleden woonde ze nog samen met haar verloofde en een kleine baby. Roze kerstboom.
Toen ploef ... alles in duigen, en nu staat ze weer gelockdownde zwartwerkende nagelstylisten en andere troep te verkopen op haar insta. De eerste eenhoorn staat er ook weer bij. Omhoog krabbelen. Je zou haar er bijna om bewonderen. Bijna...... als ze niet zo’n narcistische egoïstische domme koe was geweest.

Ongelofelijk: kijk mijn mooie nagels en ondertussen doet een nieuwe pleegmoeder jouw pasgeboren baby in bad. Echt onbegrijpelijk. Heus ze is ziek en wellicht lvb, maar hoe ver gaat dit nog. :N
Ja, maar zoals ze zelf zegt: het is oké om een leven te hebben waar anderen niets van begrijpen |:( 8)7 :|W :')
Basp1woensdag 13 januari 2021 @ 11:16
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 januari 2021 19:57 schreef amaranta het volgende:

[..]

Nou, ze heb dr nagels laten doen...
En da mag nie he. Want die nageltoko zou dicht moeten zijn. Dus nageltruus werkt zwart. En dat staat openbaar op Samanda dr insta.
Ik vermoed dat handhaving niets doet met zulke kleine zwartwerkers.

Maar goed meldt het ergens en laat ons weten of er wel wat gebeurt met die nagelstyliste. :P
superprowoensdag 13 januari 2021 @ 11:29
Je mag het eigenlijk niet zeggen, maar was de wereld rond Samantha niet beter af geweest, als ze wel met haar kop op de tegels was geland
Kupeluwoensdag 13 januari 2021 @ 11:39
quote:
1s.gif Op woensdag 13 januari 2021 11:11 schreef MorganLeFay het volgende:

[..]

Ja, maar zoals ze zelf zegt: het is oké om een leven te hebben waar anderen niets van begrijpen |:( 8)7 :|W :')
Nou inderdaad! Of oordeel niet om wat je zag bla bla.
Wat we zagen was een pasgeboren baby die gewoon weggedaan wordt omdat mams graag lekker zo dronken en stoned als een hoerentoeter door het leven gaat. Ik hoop dat mensen juist gaan oordelen. Hopelijk, maar zal tevergeefs zijn, ziet ze in dat zij de bron van al het drama is.
Mariposaswoensdag 13 januari 2021 @ 11:48
WQIbbKu.jpg
Ik weet niet wat meer strafbaar is. Dit verboden wapenbezit (wtf zijn dit voor klauwen joh :o ) of het feit dat iemand ondanks lockdown zijn beroep uitvoert (maar zal wel gewoon zijn gedaan als vriendinnen onder elkaar blah blah).
Mrmimewoensdag 13 januari 2021 @ 11:51
Die nagels lijken op tanden.
Daar kun je toch nieteens een luier mee verschonen. Oh wacht..
mailywoensdag 13 januari 2021 @ 11:52
quote:
1s.gif Op woensdag 13 januari 2021 10:57 schreef Kupelu het volgende:
Een maand geleden woonde ze nog samen met haar verloofde en een kleine baby. Roze kerstboom.
Toen ploef ... alles in duigen, en nu staat ze weer gelockdownde zwartwerkende nagelstylisten en andere troep te verkopen op haar insta. De eerste eenhoorn staat er ook weer bij. Omhoog krabbelen. Je zou haar er bijna om bewonderen. Bijna...... als ze niet zo’n narcistische egoïstische domme koe was geweest.

Ongelofelijk: kijk mijn mooie nagels en ondertussen doet een nieuwe pleegmoeder jouw pasgeboren baby in bad. Echt onbegrijpelijk. Heus ze is ziek en wellicht lvb, maar hoe ver gaat dit nog. :N
Met zulke tengels kun je toch je baby niet eens in bad doen? 8)7 :r
Kupeluwoensdag 13 januari 2021 @ 12:00
quote:
1s.gif Op woensdag 13 januari 2021 11:52 schreef maily het volgende:

[..]

Met zulke tengels kun je toch je baby niet eens in bad doen? 8)7 :r
Hahahaha nee kansloos
Noekwoensdag 13 januari 2021 @ 12:33
quote:
1s.gif Op woensdag 13 januari 2021 11:52 schreef maily het volgende:

[..]

Met zulke tengels kun je toch je baby niet eens in bad doen? 8)7 :r
Ze wordt dan ook niet gehinderd door dat probleem.
Aaltje1978woensdag 13 januari 2021 @ 13:13
Toch merk ik wel dat ik het jammer vind dat het zo is gelopen. Ik had de indruk dat ze wel echt happy was met Gerrit, en na Djemino's geboorte waren er zoveel gelukkige foto's en filmpjes die op Insta voorbij kwamen. En hij was ook heel liefdevol naar haar en de kleine, dat viel me toen echt op.
Volgens mij had het ook allemaal anders gekund, ik geloof niet dat de manier waarop het nu is gegaan de enige manier was. Maar goed, ik was er natuurlijk niet bij, voor hetzelfde geld is écht alles geprobeerd en kon het alleen maar zo eindigen.
Leandrawoensdag 13 januari 2021 @ 13:17
quote:
1s.gif Op woensdag 13 januari 2021 11:52 schreef maily het volgende:

[..]

Met zulke tengels kun je toch je baby niet eens in bad doen? 8)7 :r
Welke baby?
Leandrawoensdag 13 januari 2021 @ 13:24
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 13:13 schreef Aaltje1978 het volgende:
Toch merk ik wel dat ik het jammer vind dat het zo is gelopen. Ik had de indruk dat ze wel echt happy was met Gerrit, en na Djemino's geboorte waren er zoveel gelukkige foto's en filmpjes die op Insta voorbij kwamen. En hij was ook heel liefdevol naar haar en de kleine, dat viel me toen echt op.
Volgens mij had het ook allemaal anders gekund, ik geloof niet dat de manier waarop het nu is gegaan de enige manier was. Maar goed, ik was er natuurlijk niet bij, voor hetzelfde geld is écht alles geprobeerd en kon het alleen maar zo eindigen.
Ik denk ook dat het allemaal veel beter had gekund, en dat dat ook goed voor haar was geweest, maar goed, zoals ze zelf al op insta postte:

252c62e45d359977cddbbb2f4ae03dbe.jpg

En als ze de heleboel niet bij elkaar gelogen had tegen Gerrit dan denk ik dat het zomaar eens had gekund dat hij wel bij haar gebleven was mits ze niet weer aan de drank/drugs was gegaan en het huismoedertje was blijven spelen dat ze was toen ze zwanger was.
Sunshine1982woensdag 13 januari 2021 @ 13:53
Ik moet wel zeggen dat ze er goed uitziet na haar zwangerschap. Ik lijk na 5 maanden nog steeds minimaal 15 weken zwanger ;(
Leandrawoensdag 13 januari 2021 @ 14:11
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 13:53 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik moet wel zeggen dat ze er goed uitziet na haar zwangerschap. Ik lijk na 5 maanden nog steeds minimaal 15 weken zwanger ;(
Misschien snuif en zuip je te weinig? :+
Sunshine1982woensdag 13 januari 2021 @ 14:15
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 14:11 schreef Leandra het volgende:

[..]

Misschien snuif en zuip je te weinig? :+
:+ Dat zal het zijn ja :P
vencodarkwoensdag 13 januari 2021 @ 14:56
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 13:53 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik moet wel zeggen dat ze er goed uitziet na haar zwangerschap. Ik lijk na 5 maanden nog steeds minimaal 15 weken zwanger ;(
Ach, dat ze teruggeveerd is, is gewoon mazzel. Verder is er niets om van haar te willen. :P
girlnextdoor.woensdag 13 januari 2021 @ 15:10
Hoe krom. Ik zie op haar insta allemaal reclame voor kinderspul, terwijl ze dr eigen kinderen weg heeft gedaan.
Kupeluwoensdag 13 januari 2021 @ 16:25
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 14:11 schreef Leandra het volgende:

[..]

Misschien snuif en zuip je te weinig? :+
_O-
Kupeluwoensdag 13 januari 2021 @ 16:27
quote:
1s.gif Op woensdag 13 januari 2021 15:10 schreef girlnextdoor. het volgende:
Hoe krom. Ik zie op haar insta allemaal reclame voor kinderspul, terwijl ze dr eigen kinderen weg heeft gedaan.
Tja de ironie daarvan...... ongelofelijk.
Ook van die producten!!! Hoe wil je die naam aan je handgemaakte bio baby speen koppelen?
Leandrawoensdag 13 januari 2021 @ 16:41
quote:
1s.gif Op woensdag 13 januari 2021 16:27 schreef Kupelu het volgende:

[..]

Tja de ironie daarvan...... ongelofelijk.
Ook van die producten!!! Hoe wil je die naam aan je handgemaakte bio baby speen koppelen?
Om het over al die grachtengordelnamen op die tandendoosjes nog maar niet te hebben, daar staat geen Shanayneh bij hoor.
Olewoensdag 13 januari 2021 @ 16:43
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 16:41 schreef Leandra het volgende:

[..]

Om het over al die grachtengordelnamen op die tandendoosjes nog maar niet te hebben, daar staat geen Shanayneh bij hoor.
nee, wel Sterre, Emma, Fleur, Roderick, Tijn
heb op particuliere school gewerkt.. pffff
Leandrawoensdag 13 januari 2021 @ 16:46
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 16:43 schreef Ole het volgende:

[..]

nee, wel Sterre, Emma, Fleur, Roderick, Tijn
heb op particuliere school gewerkt.. pffff
:D
Olewoensdag 13 januari 2021 @ 16:47
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 16:46 schreef Leandra het volgende:

[..]

:D
verwende koters de meesten. Grachtengordel, Gooi, zoontjes van BNers die er nooit waren..
Paar betaalden het zelf (!) Dat merkte je meteen!

Maar sorry static, we gaan off topic..
Leandrawoensdag 13 januari 2021 @ 16:51
Het is ook fucking godsgeklaagd hè.....

https://www.instagram.com/p/CJ9K3n4Bit3/

quote:
Voor de eerste keer logeren..die kleintjes vinden het maar spannend. Hoe leuk zijn deze gevulde logeerkoffers dan 😍
Gepost door de vrouw wiens kinderen alledrie permanent uit logeren zijn :r
Ja kut, die kleintjes vinden het maar spannend, zonder papa en mama.... of telt dat niet als ze zo klein zijn?
hierissieweerwoensdag 13 januari 2021 @ 17:02
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 21:13 schreef Aaltje1978 het volgende:
Ik denk idd ook niet dat hij met haar was om het geld of de aandacht. De mannen die haar daarvoor gebruikten waren er meestal niet langer dan een paar weken en dan klapte de boel alweer. Ik denk dat Gerrit wel oprecht om haar gaf. Dat maakt hem niet meteen een heilige, maar ik geloof zeker dat hij het beste met haar voor had en er echt iets van wilde maken met haar en Djemino.
Dat denk ik ook,en denk dat hij het niet voor de game op Social media deed. Maar indd echt om haar gaf.
Sunshine1982woensdag 13 januari 2021 @ 17:24
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 16:51 schreef Leandra het volgende:
Het is ook fucking godsgeklaagd hè.....

https://www.instagram.com/p/CJ9K3n4Bit3/
[..]

Gepost door de vrouw wiens kinderen alledrie permanent uit logeren zijn :r
Ja kut, die kleintjes vinden het maar spannend, zonder papa en mama.... of telt dat niet als ze zo klein zijn?
Ik lees geen spelfouten. Volgens mij is dit niet de tekst van Samant.
suzebol75woensdag 13 januari 2021 @ 17:55
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 17:24 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik lees geen spelfouten. Volgens mij is dit niet de tekst van Samant.
Dat was mijn gedachte ook!
mailywoensdag 13 januari 2021 @ 18:54
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 16:47 schreef Ole het volgende:

Maar sorry static, we gaan off topic..
O+
mailywoensdag 13 januari 2021 @ 19:06
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 17:24 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik lees geen spelfouten. Volgens mij is dit niet de tekst van Samant.
Zal wel van die verkoopster zijn; of zij heeft het gedicteerd aan Samant.
Chiawoensdag 13 januari 2021 @ 19:09
quote:
1s.gif Op woensdag 13 januari 2021 19:06 schreef maily het volgende:

[..]

Zal wel van die verkoopster zijn; of zij heeft het gedicteerd aan Samant.
Dat denk ik ook idd. Wel slim om het niet aan haarzelf over te laten iig.
Sunshine1982woensdag 13 januari 2021 @ 19:26
Hoeveel zou zoiets schuiven? Ik neem aan dat het bedrag in mindering wordt gebracht van haar uitkering of Wajong?
MorganLeFaywoensdag 13 januari 2021 @ 20:42
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 19:26 schreef Sunshine1982 het volgende:
Hoeveel zou zoiets schuiven? Ik neem aan dat het bedrag in mindering wordt gebracht van haar uitkering of Wajong?
Denk niet dat ze er geld voor krijgt. Eerder gratis spullen. Zoals dat foeilelijke slecht zittende lila trainingspak (die ze meerdere keren heeft gepromoot, zogenaamd omdat iedereen wil weten waar ze hem vandaan heeft) ;)

In principe moet je voor de waarde van het gekregen spul aangifte doen bij de sociale dienst, omdat dat bedrag dan wordt ingehouden. Maar aangezien het allemaal zooi is waarvan de inkoopprijs vast niet erg hoog ligt, zal het wel meevallen met wat ze eraan "verdient".
(Nog daargelaten dat ik niet echt geloof dat ze dit opgeeft. Misschien hoeven incidentele goederen ook wel helemaal niet gemeld te worden).
Ticootjewoensdag 13 januari 2021 @ 20:53
Die meuk is 3,51 bij ali.
Kupeluwoensdag 13 januari 2021 @ 21:37
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 16:51 schreef Leandra het volgende:
Het is ook fucking godsgeklaagd hè.....

https://www.instagram.com/p/CJ9K3n4Bit3/
[..]

Gepost door de vrouw wiens kinderen alledrie permanent uit logeren zijn :r
Ja kut, die kleintjes vinden het maar spannend, zonder papa en mama.... of telt dat niet als ze zo klein zijn?
Onbegrijpelijk! Nog meer van de logeerkoffer zelf. Zijn ze allemaal mentaal beperkt of gewoon goudzoekers?
Leandrawoensdag 13 januari 2021 @ 21:51
quote:
1s.gif Op woensdag 13 januari 2021 21:37 schreef Kupelu het volgende:

[..]

Onbegrijpelijk! Nog meer van de logeerkoffer zelf. Zijn ze allemaal mentaal beperkt of gewoon goudzoekers?
Dit dus!
Waarom laat je haar die logeerkoffer promoten?
Kupeluwoensdag 13 januari 2021 @ 22:03
quote:
1s.gif Op woensdag 13 januari 2021 21:51 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dit dus!
Waarom laat je haar die logeerkoffer promoten?
Wellicht denken ze dat al Sam haar vriendinnen weglopen en zien een grote afzetmarkt??
Woonbootjeswoensdag 13 januari 2021 @ 23:01
Snap niet dat je spullen laat promoten door haar zeg 😌
Aaltje1978woensdag 13 januari 2021 @ 23:13
Nou, erg serieuze merken zijn het anders ook niet, hoor. Eenmanszaakjes met Beverwijk-kleding en huiskneuterijen met koffertjes en rompertjes bedrukken, dat werk. Die zijn al blij met elke nieuwe volger die ze krijgen, boeit niet waar ie vandaan komt.
Sheffieldwoensdag 13 januari 2021 @ 23:23
quote:
1s.gif Op woensdag 13 januari 2021 21:51 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dit dus!
Waarom laat je haar die logeerkoffer promoten?
Toch volkomen logisch?
Ieder kind dat uit Samand komt rollen krijgt gelijk een koffer mee.

Nou daaaaag
Kupeluwoensdag 13 januari 2021 @ 23:41
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 23:23 schreef Sheffield het volgende:

[..]

Toch volkomen logisch?
Ieder kind dat uit Samand komt rollen krijgt gelijk een koffer mee.

Nou daaaaag
Sumants permanent uit logeren koffer voor kleine kinderen.
MevrouwCactusdonderdag 14 januari 2021 @ 07:42
Ik wil een stuk terug lezen maar weet gewoon niet waar te beginnen... wat is dit een puinhoop zeg!
Aaltje1978donderdag 14 januari 2021 @ 15:52
https://ibb.co/JrnVtrV
Lonaadonderdag 14 januari 2021 @ 15:53
Pein aan mn ogen. Fack.
Declan-Harpdonderdag 14 januari 2021 @ 15:59
Mijn dochtertje/poes Thea _O-
amarantadonderdag 14 januari 2021 @ 16:10
Wel houdt met dt sgreiven! Restepc voor Gerrit.
amarantadonderdag 14 januari 2021 @ 16:11
quote:
81s.gif Op donderdag 14 januari 2021 15:59 schreef Declan-Harp het volgende:
Mijn dochtertje/poes Thea _O-
Dat poes en pik de hele tijd. Vreselijk.
amarantadonderdag 14 januari 2021 @ 16:12
Mèèk is ook op zoek naar een kapper die zwart werkt.
Het erge is dat hij waarschijnlijk vanavond al geknipt is.
mailydonderdag 14 januari 2021 @ 16:34
quote:
81s.gif Op donderdag 14 januari 2021 15:59 schreef Declan-Harp het volgende:
Mijn dochtertje/poes Thea _O-
Typisch voor kampers.
girlnextdoor.donderdag 14 januari 2021 @ 16:39
Poes zeg je toch meer als in vrienden? niet tegen je dochter iig :')
vencodarkdonderdag 14 januari 2021 @ 16:41
quote:
1s.gif Op donderdag 14 januari 2021 16:12 schreef amaranta het volgende:
Mèèk is ook op zoek naar een kapper die zwart werkt.
Het erge is dat hij waarschijnlijk vanavond al geknipt is.
Tja. Mijn zwager knipt ook nog. Mooiste is: hij krijgt geen steun voor zijn kapperszaak omdat hij niet genoeg omzet heeft. 3 x raden waarom hij normaal ook niet genoeg omzet heeft. _O- :')
amarantadonderdag 14 januari 2021 @ 17:28
quote:
1s.gif Op donderdag 14 januari 2021 16:41 schreef vencodark het volgende:

[..]

Tja. Mijn zwager knipt ook nog. Mooiste is: hij krijgt geen steun voor zijn kapperszaak omdat hij niet genoeg omzet heeft. 3 x raden waarom hij normaal ook niet genoeg omzet heeft. _O- :')
Hij kan Mèèk knippen. Dan zet meekNaomi dat op zijn insta en dan is hij beroemd
bloempje-moidonderdag 14 januari 2021 @ 18:05
Blijkbaar mocht ze op bezoek, want ze post net nieuwe foto's van haar met het jongetje. Doodeng met die nagels. Djeminangelo is er ook duidelijk niet gerust op....

Screenshot-2021-01-14-Samantha-De-Jong-samantha-de-jong29-Instagram-foto-s-en-video-s.png

https://www.instagram.com/p/CKCHhqrBYir/

[ Bericht 19% gewijzigd door bloempje-moi op 14-01-2021 20:34:35 ]
Sourydonderdag 14 januari 2021 @ 18:09
quote:
0s.gif Op donderdag 14 januari 2021 18:05 schreef bloempje-moi het volgende:
Blijkbaar mocht ze op bezoek, want ze post net nieuwe foto's van haar met het jongetje. Doodeng met die nagels. Djeminangelo is er ook duidelijk niet gerust op....
[ afbeelding ]

https://www.instagram.com/p/CKCHhqrBYir/
Naar
mailydonderdag 14 januari 2021 @ 18:10
quote:
0s.gif Op donderdag 14 januari 2021 18:05 schreef bloempje-moi het volgende:
Blijkbaar mocht ze op bezoek, want ze post net nieuwe foto's van haar met het jongetje. Doodeng met die nagels. Djeminangelo is er ook duidelijk niet gerust op....
[ afbeelding ]

https://www.instagram.com/p/CKCHhqrBYir/
Gadverdamme :r

Sorry hoor ...
Aaltje1978donderdag 14 januari 2021 @ 18:12
Agossie, wat een prachtig kereltje is het toch ook. Echt om op te vreten.
Sourydonderdag 14 januari 2021 @ 18:14
quote:
0s.gif Op donderdag 14 januari 2021 18:12 schreef Aaltje1978 het volgende:
Agossie, wat een prachtig kereltje is het toch ook. Echt om op te vreten.
Is beschikbaar. :Y)
superprodonderdag 14 januari 2021 @ 18:18
quote:
0s.gif Op donderdag 14 januari 2021 18:14 schreef Soury het volgende:

[..]

Is beschikbaar. :Y)
Is dat inclusief borstvoeding van Samantha? Anders hoef ik hem niet
vencodarkdonderdag 14 januari 2021 @ 18:25
Dat gezicht van die baby spreekt wel boekdelen ja. :Y)
bloempje-moidonderdag 14 januari 2021 @ 18:25
Weet iemand nog een makkelijke manier om foto's te posten zonder inlog ed? Ik krijg het niet voor elkaar.
Aaltje1978donderdag 14 januari 2021 @ 18:29
quote:
0s.gif Op donderdag 14 januari 2021 18:25 schreef bloempje-moi het volgende:
Weet iemand nog een makkelijke manier om foto's te posten zonder inlog ed? Ik krijg het niet voor elkaar.
Gewoon via ibb.co
mailydonderdag 14 januari 2021 @ 18:45
quote:
0s.gif Op donderdag 14 januari 2021 18:25 schreef bloempje-moi het volgende:
Weet iemand nog een makkelijke manier om foto's te posten zonder inlog ed? Ik krijg het niet voor elkaar.
imgur
mascara-klodderdonderdag 14 januari 2021 @ 19:10
quote:
0s.gif Op donderdag 14 januari 2021 18:29 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]

Gewoon via ibb.co
Even testen:
S0gQsKH

Lukt niet. Zelfde gekut als met imgur :(
https://ibb.co/S0gQsKH
Sourydonderdag 14 januari 2021 @ 19:13
quote:
1s.gif Op donderdag 14 januari 2021 19:10 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Even testen:
[ afbeelding ]

Lukt niet. Zelfde gekut als met imgur :(
https://ibb.co/S0gQsKH

Je kan ook een preview doen he?
Aaltje1978donderdag 14 januari 2021 @ 19:18
quote:
Lukt niet. Zelfde gekut als met imgur :(
https://ibb.co/S0gQsKH

Ik zie gewoon een hond met een gebreid dekje, hoor.
bloempje-moidonderdag 14 januari 2021 @ 19:25
Ik zie ook niets.
Leandradonderdag 14 januari 2021 @ 19:25
quote:
1s.gif Op donderdag 14 januari 2021 19:10 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Even testen:
[ afbeelding ]

Lukt niet. Zelfde gekut als met imgur :(
https://ibb.co/S0gQsKH

Je moet bij de insluitcodes voor "directe link" of "afbeelding URL" kiezen:
Die eindigt altijd op het bestandsformaat (in dit geval jpg): https://i.ibb.co/JyTys32/20201214-163426.jpg
En binnen img-tags wordt het dan zo:

20201214-163426.jpg

Als je voor de code van "Kijker" of "Afbeelding link" kiest dan is het waardeloos idd:
https://ibb.co/5n3nRKv
girlnextdoor.donderdag 14 januari 2021 @ 19:31
Angelo kijkt idd al alsof hij voelt dat Samantha niet klopt.
Leandradonderdag 14 januari 2021 @ 19:36
quote:
1s.gif Op donderdag 14 januari 2021 18:25 schreef vencodark het volgende:
Dat gezicht van die baby spreekt wel boekdelen ja. :Y)
Voor hem is het inmiddels ook alsof hij bij een wildvreemde in de armen wordt geduwd..... met 2 maanden vinden ze dat niet altijd even geslaagd.
Allyodonderdag 14 januari 2021 @ 20:25
En weer dat lelijke lila trainingspak
bloempje-moidonderdag 14 januari 2021 @ 20:35
quote:
0s.gif Op donderdag 14 januari 2021 19:25 schreef Leandra het volgende:

[..]

Je moet bij de insluitcodes voor "directe link" of "afbeelding URL" kiezen:
Die eindigt altijd op het bestandsformaat (in dit geval jpg): https://i.ibb.co/JyTys32/20201214-163426.jpg
En binnen img-tags wordt het dan zo:

[ afbeelding ]

Als je voor de code van "Kijker" of "Afbeelding link" kiest dan is het waardeloos idd:
https://ibb.co/5n3nRKv
Dank je. Ik heb de foto met Djeminangelo in mijn post gezet. Hopelijk doet hij het nu wel.
mailydonderdag 14 januari 2021 @ 20:36
quote:
0s.gif Op donderdag 14 januari 2021 20:35 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]

Dank je. Ik heb de foto met Djeminangelo in mijn post gezet. Hopelijk doet hij het nu wel.
En of hij het doet! ^O^
mascara-klodderdonderdag 14 januari 2021 @ 21:12
quote:
0s.gif Op donderdag 14 januari 2021 19:25 schreef Leandra het volgende:

[..]

Je moet bij de insluitcodes voor "directe link" of "afbeelding URL" kiezen:
Die eindigt altijd op het bestandsformaat (in dit geval jpg): https://i.ibb.co/JyTys32/20201214-163426.jpg
En binnen img-tags wordt het dan zo:

[ afbeelding ]

Als je voor de code van "Kijker" of "Afbeelding link" kiest dan is het waardeloos idd:
https://ibb.co/5n3nRKv
Bij insluitcode kan ik kiezen uit html of bb-code.
Geen directe link of afbeeldings url.

Ik doe dit op mijn telefoon niet op l.aptop
Kupeludonderdag 14 januari 2021 @ 21:42
quote:
0s.gif Op donderdag 14 januari 2021 19:25 schreef Leandra het volgende:

[..]

Je moet bij de insluitcodes voor "directe link" of "afbeelding URL" kiezen:
Die eindigt altijd op het bestandsformaat (in dit geval jpg): https://i.ibb.co/JyTys32/20201214-163426.jpg
En binnen img-tags wordt het dan zo:

[ afbeelding ]

Als je voor de code van "Kijker" of "Afbeelding link" kiest dan is het waardeloos idd:
https://ibb.co/5n3nRKv
Wat een mooie lamp!! Ik hou ook van kolibries O+ O+ O+
praadjedonderdag 14 januari 2021 @ 22:08
Dan breekt je hart toch? Hoe kun je zo'n kindje nu achterlaten/weggeven? :'(
ootjekatootjedonderdag 14 januari 2021 @ 23:43
quote:
1s.gif Op donderdag 14 januari 2021 21:42 schreef Kupelu het volgende:

[..]

Wat een mooie lamp!! Ik hou ook van kolibries O+ O+ O+
Ik vind hem ook geweldig!
ootjekatootjedonderdag 14 januari 2021 @ 23:44
Kan je die lampen niet gaan verkopen via Samantha’s insta? :7
Leandravrijdag 15 januari 2021 @ 00:07
quote:
1s.gif Op donderdag 14 januari 2021 21:42 schreef Kupelu het volgende:

[..]

Wat een mooie lamp!! Ik hou ook van kolibries O+ O+ O+
Thnx, die heb ik zelf in elkaar gefreubeld met wat dingetjes van de kerstafdeling van Intratuin :D
Leandravrijdag 15 januari 2021 @ 00:08
quote:
0s.gif Op donderdag 14 januari 2021 23:44 schreef ootjekatootje het volgende:
Kan je die lampen niet gaan verkopen via Samantha’s insta? :7
Er zijn grenzen, en dit is heel ver voorbij die grens :(
Leandravrijdag 15 januari 2021 @ 00:09
quote:
1s.gif Op donderdag 14 januari 2021 21:12 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Bij insluitcode kan ik kiezen uit html of bb-code.
Geen directe link of afbeeldings url.

Ik doe dit op mijn telefoon niet op l.aptop
Dan weet ik het niet, ik gebruik hem altijd op de laptop :{
leolinedancevrijdag 15 januari 2021 @ 01:43
quote:
0s.gif Op donderdag 14 januari 2021 18:18 schreef superpro het volgende:

[..]

Is dat inclusief borstvoeding van Samantha? Anders hoef ik hem niet
Komt er uberhaupt nog iets uit die siliconenjetsers van haar?
Taigavrijdag 15 januari 2021 @ 04:28
quote:
17s.gif Op donderdag 14 januari 2021 22:08 schreef praadje het volgende:
Dan breekt je hart toch? Hoe kun je zo'n kindje nu achterlaten/weggeven? :'(
Nou zeg dat.
Het geeft wel goed aan hoe ver ze in haar geestelijke problemen is. Voor mij dan hoor. Hoe kan je dit nou achterlaten. Je eigen vlees en bloed.
Leandravrijdag 15 januari 2021 @ 08:00
quote:
17s.gif Op donderdag 14 januari 2021 22:08 schreef praadje het volgende:
Dan breekt je hart toch? Hoe kun je zo'n kindje nu achterlaten/weggeven? :'(
Eerlijk gezegd denk ik dat het een van de beste dingen is die ze voor dit kindje gedaan kon hebben.

Dus eigenlijk is het wat flauw haar dat te verwijten, want het kindje bij zich houden was vele malen beroerder geweest voor het kindje.

Even los van het feit dat het helemaal niet geboren had moeten worden, maar als ze voor abortus gekozen had waren er ook mensen geweest die een "hoe kun je dat nou doen, dan breekt je hart toch?!" gezegd hadden.

Ze had niet zwanger moeten worden, maar nu dat wel gebeurd is en het kindje wel geboren is, is dit wel het beste wat zij voor het kindje kon doen.
Taigavrijdag 15 januari 2021 @ 08:36
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 08:00 schreef Leandra het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd denk ik dat het een van de beste dingen is die ze voor dit kindje gedaan kon hebben.

Dus eigenlijk is het wat flauw haar dat te verwijten, want het kindje bij zich houden was vele malen beroerder geweest voor het kindje.

Even los van het feit dat het helemaal niet geboren had moeten worden, maar als ze voor abortus gekozen had waren er ook mensen geweest die een "hoe kun je dat nou doen, dan breekt je hart toch?!" gezegd hadden.

Ze had niet zwanger moeten worden, maar nu dat wel gebeurd is en het kindje wel geboren is, is dit wel het beste wat zij voor het kindje kon doen.
Ben ik ook met je eens dat het kindje nu beter af is. Zeker weten.
En als het verhaal waar is, dat zij zelf heeft gebeld met jeugdzorg dat hij weg moest, heeft zij of toch inzicht in haar problemen of het was een makkelijke uitweg voor haar nieuwe losse leven. Maar ik vind het wel erg sneu dat je nu dan wel ziet hoe geestelijk zij in de problemen zit, dat je zelfs vrijwillig je kind "opgeeft" en niet hemel en aarde wilt bewegen om je kinderen bij je te hebben. Maar misschien kan ze dat ook gewoonweg niet.
Hopelijk is het waar wat Gerrit zei en is ze gesteriliseerd.
vencodarkvrijdag 15 januari 2021 @ 09:01
Ze kán het ook echt niet. Niet alleen vanwege haar geestelijke toestand maar die verslaving roept haar blijkbaar ook. Althans, de geruchten zijn er.
Ze zal vast van die kinderen houden en als ze er mee samen is, gaat dat prima maar zo’n verantwoordelijkheid dragen is natuurlijk iets heel anders.
Mariposasvrijdag 15 januari 2021 @ 09:26
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 08:00 schreef Leandra het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd denk ik dat het een van de beste dingen is die ze voor dit kindje gedaan kon hebben.

Dus eigenlijk is het wat flauw haar dat te verwijten, want het kindje bij zich houden was vele malen beroerder geweest voor het kindje.

Even los van het feit dat het helemaal niet geboren had moeten worden, maar als ze voor abortus gekozen had waren er ook mensen geweest die een "hoe kun je dat nou doen, dan breekt je hart toch?!" gezegd hadden.

Ze had niet zwanger moeten worden, maar nu dat wel gebeurd is en het kindje wel geboren is, is dit wel het beste wat zij voor het kindje kon doen.
Ik interpreteer die opmerking niet als een verwijt. Ik interpreteer het als: dat gaat toch enorm tegen je instinct en gevoel als moeder in.
praadjevrijdag 15 januari 2021 @ 10:54
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 08:00 schreef Leandra het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd denk ik dat het een van de beste dingen is die ze voor dit kindje gedaan kon hebben.

Dus eigenlijk is het wat flauw haar dat te verwijten, want het kindje bij zich houden was vele malen beroerder geweest voor het kindje.

Even los van het feit dat het helemaal niet geboren had moeten worden, maar als ze voor abortus gekozen had waren er ook mensen geweest die een "hoe kun je dat nou doen, dan breekt je hart toch?!" gezegd hadden.

Ze had niet zwanger moeten worden, maar nu dat wel gebeurd is en het kindje wel geboren is, is dit wel het beste wat zij voor het kindje kon doen.
Het is ook geen verwijt. Het is een constatering. Net als dat ik vind dat het voor veel partijen incluis Samant zelf het beter zou zijn als ze er helemaal niet meer was.
SPOILER
Ik heb een verslaafde zoon gehad en op het toppunt van zijn verslaving heb ik ook wel eens gedacht ;" was je er maar niet meer". Niet voor mij of voor wie dan ook maar omdat ik zag dat die jongen doodongelukkig was en dat voor een moeder onverteerbaar is om te zien.
Ik kan me indenken dat zo iets ook wel eens door de hoofden van haar ouders is geschoten. Want ergens binnenin moet ze toch doodongelukkig zijn. En je kind doodongelukkig zien doet een moeder (of in dit geval haar ouders, mijn man was al overleden) veel meer pijn dan dat een verslaving en alle psychische aandoeningen bij je kind met je doet.
amarantavrijdag 15 januari 2021 @ 11:01
quote:
17s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 10:54 schreef praadje het volgende:

[..]

Het is ook geen verwijt. Het is een constatering. Net als dat ik vind dat het voor veel partijen incluis Samant zelf het beter zou zijn als ze er helemaal niet meer was.
SPOILER
Ik heb een verslaafde zoon gehad en op het toppunt van zijn verslaving heb ik ook wel eens gedacht ;" was je er maar niet meer". Niet voor mij of voor wie dan ook maar omdat ik zag dat die jongen doodongelukkig was en dat voor een moeder onverteerbaar is om te zien.
Ik kan me indenken dat zo iets ook wel eens door de hoofden van haar ouders is geschoten. Want ergens binnenin moet ze toch doodongelukkig zijn. En je kind doodongelukkig zien doet een moeder (of in dit geval haar ouders, mijn man was al overleden) veel meer pijn dan dat een verslaving en alle psychische aandoeningen bij je kind met je doet.
SPOILER
En hoe is het nu met hem. Leeft hij nog? En ben je blij dat hij nog leeft?
praadjevrijdag 15 januari 2021 @ 11:04
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 11:01 schreef amaranta het volgende:

[..]

SPOILER
En hoe is het nu met hem. Leeft hij nog? En ben je blij dat hij nog leeft?
Ja hij leeft en is al 6 jaar clean.
SPOILER
Heeft een prachtig gezin en een goede baan en is supergelukkig. En ik ben doodgelukkig dat hij nog leeft. (de gedachte die ik toen had kwam ook voort uit het feit dat het uitzichtloos leek omdat hij verslaafd was aan een drug waarvan bekend is dat bijna niemand er ooit uit komt. En ik hem nog tientallen jaren doodongelukkig zijn wilde besparen.
amarantavrijdag 15 januari 2021 @ 11:14
quote:
17s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 11:04 schreef praadje het volgende:

[..]

Ja hij leeft en is al 6 jaar clean.
SPOILER
Heeft een prachtig gezin en een goede baan en is supergelukkig. En ik ben doodgelukkig dat hij nog leeft. (de gedachte die ik toen had kwam ook voort uit het feit dat het uitzichtloos leek omdat hij verslaafd was aan een drug waarvan bekend is dat bijna niemand er ooit uit komt. En ik hem nog tientallen jaren doodongelukkig zijn wilde besparen.
O+
praadjevrijdag 15 januari 2021 @ 11:15
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 11:14 schreef amaranta het volgende:

[..]

O+
Thanks. Het waren tien loodzware jaren maar zo blij dat het hem goed gaat.
vencodarkvrijdag 15 januari 2021 @ 11:35
Gelukkig @praadje
Is hij gelukkig een stuk verstandiger dan Samantha. ;)
Leandravrijdag 15 januari 2021 @ 12:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 09:26 schreef Mariposas het volgende:

[..]

Ik interpreteer die opmerking niet als een verwijt. Ik interpreteer het als: dat gaat toch enorm tegen je instinct en gevoel als moeder in.
Dat gaat het ook, daarom ben ik erg blij dat ze zo snel aangegeven heeft dat ze niet in staat was zelf voor het kind te zorgen, ipv met het moedergevoel en instinct dat waarschijnlijk in de weg zaten toch zelf te blijven aanmodderen.
girlnextdoor.vrijdag 15 januari 2021 @ 13:20
Wat fijn @praadje . Moge jouw zoon een groot voorbeeld zijn voor anderen.
hierissieweervrijdag 15 januari 2021 @ 16:24
quote:
17s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 11:04 schreef praadje het volgende:

[..]

Ja hij leeft en is al 6 jaar clean.
SPOILER
Heeft een prachtig gezin en een goede baan en is supergelukkig. En ik ben doodgelukkig dat hij nog leeft. (de gedachte die ik toen had kwam ook voort uit het feit dat het uitzichtloos leek omdat hij verslaafd was aan een drug waarvan bekend is dat bijna niemand er ooit uit komt. En ik hem nog tientallen jaren doodongelukkig zijn wilde besparen.
Hoe is hem dat gelukt?
doekavrijdag 15 januari 2021 @ 16:27
quote:
17s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 11:04 schreef praadje het volgende:

[..]

Ja hij leeft en is al 6 jaar clean.
SPOILER
Heeft een prachtig gezin en een goede baan en is supergelukkig. En ik ben doodgelukkig dat hij nog leeft. (de gedachte die ik toen had kwam ook voort uit het feit dat het uitzichtloos leek omdat hij verslaafd was aan een drug waarvan bekend is dat bijna niemand er ooit uit komt. En ik hem nog tientallen jaren doodongelukkig zijn wilde besparen.
Wat een fijn verhaal! O+
praadjevrijdag 15 januari 2021 @ 16:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 16:24 schreef hierissieweer het volgende:

[..]

Hoe is hem dat gelukt?
SPOILER
Sterk zijn, doorzettingsvermogen maar vooral rouwverwerking na de dood van zijn vader die tien jaar eerder was overleden. Hij had al in meer dan tien klinieken gezeten maar als het op rouwen aankwam vluchtte hij weg. Tot hij een behandelaar tegenkwam die precies de kern wist te raken. Hij was 16 toen zijn grote voorbeeld stierf.
MorganLeFayvrijdag 15 januari 2021 @ 19:28
Complimenten voor je zoon @praadje O+

Wat is Samanda weer raar bezig op IG.
Dat ploatje met: "Voor de wereld ben je een moeder maar voor je kinderen ben je het eerste moment wat ze vanaf de geboorte zien"

Ja een trainwreck...maar ze gaat er dus van uit dat haar kinderen haar niet als moeder zien? |:(

En vanavond gaat ze lekker Meisje van Plezier kijken. Een aanrader! (Aldus Samanda).
Glitter_Aardbeivrijdag 15 januari 2021 @ 20:06
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2021 16:51 schreef Leandra het volgende:
Het is ook fucking godsgeklaagd hè.....

https://www.instagram.com/p/CJ9K3n4Bit3/
[..]

Gepost door de vrouw wiens kinderen alledrie permanent uit logeren zijn :r
Ja kut, die kleintjes vinden het maar spannend, zonder papa en mama.... of telt dat niet als ze zo klein zijn?
Wat nou als zij die sponsordeals al gemaakt had toen ze nog zwanger was, dat ze toen al babyspullen kreeg in ruil voor een paar maanden reclame.. dan is het wel kei zielig dat ze ermee door "moet" gaan.. Maar dat is even een brainfart hoor
Leandravrijdag 15 januari 2021 @ 20:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 20:06 schreef Glitter_Aardbei het volgende:

[..]

Wat nou als zij die sponsordeals al gemaakt had toen ze nog zwanger was, dat ze toen al babyspullen kreeg in ruil voor een paar maanden reclame.. dan is het wel kei zielig dat ze ermee door "moet" gaan.. Maar dat is even een brainfart hoor
Dat zou kunnen maar dan zou ik als "bedrijf" liever mijn verlies nemen, dit soort "reclame" over een koffertje voor een kind dat voor het eerst uit logeren gaat is namelijk helemaal geen reclame, als het gepost wordt door een vrouw wiens kinderen permanent uit logeren zijn.
Kupeluvrijdag 15 januari 2021 @ 20:14
quote:
17s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 11:04 schreef praadje het volgende:

[..]

Ja hij leeft en is al 6 jaar clean.
SPOILER
Heeft een prachtig gezin en een goede baan en is supergelukkig. En ik ben doodgelukkig dat hij nog leeft. (de gedachte die ik toen had kwam ook voort uit het feit dat het uitzichtloos leek omdat hij verslaafd was aan een drug waarvan bekend is dat bijna niemand er ooit uit komt. En ik hem nog tientallen jaren doodongelukkig zijn wilde besparen.
Wat een goed bericht. Ik ben blij voor jullie. O+
mascara-kloddervrijdag 15 januari 2021 @ 20:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 20:06 schreef Glitter_Aardbei het volgende:

[..]

Wat nou als zij die sponsordeals al gemaakt had toen ze nog zwanger was, dat ze toen al babyspullen kreeg in ruil voor een paar maanden reclame.. dan is het wel kei zielig dat ze ermee door "moet" gaan.. Maar dat is even een brainfart hoor
Sponsordeals met schimmige insta-sites die nepzooi proberen te verpatsen?
Daar komt geen contract aan te pas hoor :')
Kupeluvrijdag 15 januari 2021 @ 20:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 20:06 schreef Glitter_Aardbei het volgende:

[..]

Wat nou als zij die sponsordeals al gemaakt had toen ze nog zwanger was, dat ze toen al babyspullen kreeg in ruil voor een paar maanden reclame.. dan is het wel kei zielig dat ze ermee door "moet" gaan.. Maar dat is even een brainfart hoor
Nee joh! Mevrouw opportunisme is gewoon weer bezig zichzelf te promoten. Ik heb haar jaren toch als zielig en ergens in haar hart wel lief willen zien. Maar dat mens is gewoon zo egoïstisch. Hoe kun je nou weer een kind in de steek laten? Ik begrijp er niks van en ik heb niet eens kinderen. Zal wel knetter gek zijn. Dat is dan wel weer zielig.
bloempje-moivrijdag 15 januari 2021 @ 20:49
Staat ze nou met een drill-rapper op haar nieuwste video? Ik kan het niet opbrengen om het geluid aan te zetten...
scrub_nursevrijdag 15 januari 2021 @ 20:50
Omg, ze heeft weer wat nieuws aan de haak geslagen, ene rapper youseff.. @youss_f90 Tenenkrommend..
Leandravrijdag 15 januari 2021 @ 20:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 20:49 schreef bloempje-moi het volgende:
Staat ze nou met een drill-rapper op haar nieuwste video? Ik kan het niet opbrengen om het geluid aan te zetten...
Volgens mij heeft hij het patroon voor een covid-masker niet helemaal goed begrepen.....
Woonbootjesvrijdag 15 januari 2021 @ 20:55
Oh neeee een rapper aan de haak geslagen ongelooflijk zeg dit
superprovrijdag 15 januari 2021 @ 20:55
Samantha gaat vanavond zwanger worden
mailyvrijdag 15 januari 2021 @ 21:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 20:49 schreef bloempje-moi het volgende:
Staat ze nou met een drill-rapper op haar nieuwste video? Ik kan het niet opbrengen om het geluid aan te zetten...
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 20:50 schreef scrub_nurse het volgende:
Omg, ze heeft weer wat nieuws aan de haak geslagen, ene rapper youseff.. @:youss_f90 Tenenkrommend..
Rip Samanda :X
leolinedancevrijdag 15 januari 2021 @ 21:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 20:55 schreef Woonbootjes het volgende:
Oh neeee een rapper aan de haak geslagen ongelooflijk zeg dit
Hij zal die 30 cm vast niet in zijn broek houden nee. En aangezien Samant anticonceptie wel stom zal vinden kun je er inderdaad op wachten :P
ootjekatootjevrijdag 15 januari 2021 @ 21:08
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 20:14 schreef Kupelu het volgende:

[..]

Wat een goed bericht. Ik ben blij voor jullie. O+
Eens, das heel fijn.
ootjekatootjevrijdag 15 januari 2021 @ 21:11
Het is maar goed dat die vent een zak over zijn hoofd heeft, wat een lelijkerd.
Chiavrijdag 15 januari 2021 @ 21:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 20:50 schreef scrub_nurse het volgende:
Omg, ze heeft weer wat nieuws aan de haak geslagen, ene rapper youseff.. @:youss_f90 Tenenkrommend..
Ergens wel knap dat ze dat telkens weer voor elkaar krijgt.
superprovrijdag 15 januari 2021 @ 21:18
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 21:14 schreef Chia het volgende:

[..]

Ergens wel knap dat ze dat telkens weer voor elkaar krijgt.
Op zich niet zo knap, normaal betaal je toch al gauw 100 euro voor wipje, bij Samantha ben je met een blikje redbull al binnen en doe je er een snicker bij, dan mag je erachter in
Kupeluvrijdag 15 januari 2021 @ 21:18
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 21:14 schreef Chia het volgende:

[..]

Ergens wel knap dat ze dat telkens weer voor elkaar krijgt.
Ja echt hè w/
Noekvrijdag 15 januari 2021 @ 21:19
Het is een gave. Ik had ook wel eens vriendinnen die net zo snel mannen wegwerkten al blikjes cola, dat leek me altijd zo’n gedoe want ergens zul je toch ook tegen ze moeten praten. Kon daar echt met respect naar kijken.
Mariposasvrijdag 15 januari 2021 @ 21:19
Waar hebben jullie het over? :o
Chiavrijdag 15 januari 2021 @ 21:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 21:18 schreef superpro het volgende:

[..]

Op zich niet zo knap, normaal betaal je toch al gauw 100 euro voor wipje, bij Samantha ben je met een blikje redbull al binnen en doe je er een snicker bij, dan mag je erachter in
Ik betaal liever 100 euro dan dat er weer een kind moet opgroeien zonder moeder en dat het ook nog eens mijn kind is.
praadjevrijdag 15 januari 2021 @ 21:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 20:49 schreef bloempje-moi het volgende:
Staat ze nou met een drill-rapper op haar nieuwste video? Ik kan het niet opbrengen om het geluid aan te zetten...
Waar zie je dat staan dan?
ootjekatootjevrijdag 15 januari 2021 @ 21:26
quote:
17s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 21:21 schreef praadje het volgende:

[..]

Waar zie je dat staan dan?
Het is alweer weggehaald, ze stond op de foto met een vent met een bivakmuts op zijn kop.
ootjekatootjevrijdag 15 januari 2021 @ 21:28
Zouden ze een bank gaan overvallen? Samant verstopt achter d’r pruik.
superprovrijdag 15 januari 2021 @ 21:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 21:26 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Het is alweer weggehaald, ze stond op de foto met een vent met een bivakmuts op zijn kop.
ZOu ze ook op fok zitten? Vaak als we hier een scoop hebben, haalt ze het eraf
amarantavrijdag 15 januari 2021 @ 21:32
Fawrynotsawry heeft het op zn insta story staan