abonnement bol.com Coolblue
pi_197345811
quote:
0s.gif Op maandag 11 januari 2021 16:49 schreef LanaMyst het volgende:

[..]

Herkenbaar inderdaad, al vind ik 100+ gezien over meerderen jaren niet zo'n heel schokkend aantal.
Ik ben zelf begonnen met parenclubs (soms cinema's) samen met mijn vriend.
Maar uiteindelijk overgestapt op privé party's wat nu ook erg lastig is met corona.
En nu dus alleen nog één op één dates of trio's nu ook meestal zonder mijn vriend erbij.

Heb wel gemerkt dat het er privé feestjes meestal wel wat wilder aan toe gaat dan in parenclubs, mensen komen ook wat losser dan omdat velen elkaar al kennen en er ook wel regelmaat drugs gebruikt wordt, wat in een club ten strengste verboden is.
De combi met snoep doen we op BITCH (en dergelijke), daar is het ook 'verboden' _O-
pi_197356898
quote:
0s.gif Op maandag 11 januari 2021 16:53 schreef babylon het volgende:

[..]

De combi met snoep doen we op BITCH (en dergelijke), daar is het ook 'verboden' _O-
BITCH en Wasteland ook wel gedaan maar ik vind het minder relaxed vanwege de drukte en de herrie.
Liever dan een prive party, matrassen op de vloer, trance muziek. snoepje, en de rest kun je wel raden dan. :P
  dinsdag 12 januari 2021 @ 15:05:43 #103
341922 Academicus
Geletterd tot op het bot
pi_197362868
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 januari 2021 09:20 schreef LanaMyst het volgende:

[..]

BITCH en Wasteland ook wel gedaan maar ik vind het minder relaxed vanwege de drukte en de herrie.
Liever dan een prive party, matrassen op de vloer, trance muziek. snoepje, en de rest kun je wel raden dan. :P
Ik heb een hekel aan festivals.
Beati pauperes spiritu
pi_197498362
Ik ben zelf swingers geweest en buiten corona om doen mijn vriend en ik ook nog wel eens wat met andere stellen. Een aantal zegt me echt niks.

Van alle mannen en vrouwen waar ik mee heb gedate heb ik echt het idee dat hoe meer oefening ze hebben gehad hoe lekkerder en ontspannender het is. Een man hoeft geen honderden vrouwen te hebben gehad maar hij mag best wel wat uitgeprobeerd hebben. Ik heb op mijn leeftijd echt geen zin meer om iemand uit te leggen hoe alles werkt.
.
pi_197498377
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 06:20 schreef babylon het volgende:
Maakt geen reet uit.

Alleen onzekere mensen maken zich daar druk om.
Dit.

Zolang het geen blijvende gezondheidsklachten heeft opgeleverd, boeit dit me niet.
pi_197498382
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 18:59 schreef Nederturk het volgende:
Toch opmerkelijk dat zoveel FOK!ers liever iemand hebben die ervaren is. Als iemand onervaren is maakt dat toch geen fuck uit? Heb je lekker iets om samen te ontdekken/ontwikkelen.
Pff been there done that. Meerdere keren. Erg overrated. Maar ik ben al in de 40 dus wellicht speelt dat mee.
.
pi_197510398
Ikzelf vind het niet echt boeien. Eigenlijk vind ik mannen die al veel vrouwen op hun teller hebben net aantrekkelijker omdat ze gewild zijn. Blijkbaar leeft die issue bij mannen veel meer. Ik heb er al met iedere ex ruzie over gehad. Ik heb dan ook wel echt een hoog aantal op de teller en heel veel waren one night stands en blijkbaar deed dat er voor hen ook toe.

Voor zover ik het begrijp vinden mannen het idee vervelend dat andere mannen je "hebben mogen gebruiken" (hoe idioot dat in mijn oren ook klinkt) zonder er moeite voor te doen terwijl zij zich aan me binden en wel moeite doen. Ook maar logisch in een relatie denk ik dan.

Het feit dat het one night stads waren doet er voor sommigen toe omdat iedereen weet dat dat vaak wat minder respectvol verloopt. Mannen kicken wel wat op dat lichtjes denigreren en zich zich baas voelen en dat gaat net iets makkelijker als het niet je vriendin is. Ik vind het dan ook minder erg om daar op in te spelen omdat je er de volgende dag toch niets meer mee te maken hebt.
pi_197510540
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 17:05 schreef einzeinz het volgende:
Vind dat wel opmerkelijk dat zo weinig FOK!kers er echt om geven. Hoe zouden jullie reageren als je dametje tientallen mannen heeft afgewerkt en je volgende week op straat loopt en een kerel staart jullie aan en denkt van 'Zozo, die heb ik vorige maand nog volgeblaft (al dan niet met condoom)'

Of in de kroeg, de barman: 'dat dametje was de beste pijpster die ik ooit heb gehad'

Of de leraar die zich nog steeds sufrukt op zijn geile studente nadat ze hem eens na de les heeft afgetrokken in ruil voor 10% meer op haar examen. Dan lekker handjes schudden op de volgende opendeurdag van de school.
Mijn laatste ex heeft ook ooit een maand lang afstandelijk gedaan tegen me. Uiteindelijk gaf hij toe dat bij een avondje in de kroeg de mannen begon opscheppen over hun avonturen. De barman en nog twee andere mannen begonnen hem op stang te jagen door te zeggen dat ik de beste pijpbeurten gaf. Ik begrijp niet wat mannen hier zo leuk aan vinden om elkaar te vernederen via het seksueel verleden van de een zijn vriendin. En waarom mijn ex daar dan een maand lang mee inzit. Ik vind het belachelijk en oneerlijk.
pi_197511500
De wereld is oneerlijk, maar het is wat het is. Dat ga je niet veranderen.

Mannen vinden een hoog aantal sexpartners van een vrouw veel erger omdat vrouwen de selectie maken wie zich voortplant en wie niet in onze soort.

Alle mensen die nu leven, stammen af van 30% van alle mannen die ooit geleefd hebben. Dat wil dus zeggen dat, door de gehele geschiedenis van de mensheid (tot condooms, de pil en bier hun intrede deden) zo'n 70% van de mannen zich niet heeft voortgeplant. Dat is survival of the fittest, hoe het bij mensen werkt. Mannen hebben zo'n hoge seksdrive en voortplantingsdrang dat het hun 'missie' is om zoveel mogelijk vrouwen te bezwangeren (lees: neuken anno 2020). Daar doen ze alles voor en elke keer als ze een vrouw voor zich 'gewonnen' hebben is dat het mooiste moment van hun leven. Dat zit in de aard van het beestje en dat ga je niet veranderen.

Dus, mannen willen met vrijwel elke relatief gezonde en jonge vrouw wel seks. En als die hun zin krijgen, met andere woorden, als vrouwen zich laten neuken door de eerste de beste man die zich aanbiedt, dan hadden we nu een nog dommere soort dan dat we nu al hebben.

Vrouwen hebben een heel andere situatie. Vrouwen willen (over het algemeen, persoonlijke verschillen daar gelaten) niet met jan en alleman seks. Vrouwen zijn vaak op zoek naar die ene, hele goede, knappe, succesvolle, rijke, sociaal goede, humorvolle, sterke en gewilde (!) man. Dat is dus een heel andere seksuele strategie. Vrouwen maken zich mooi en gebruiken hun uiterlijk om aandacht van mannen te trekken. Vervolgens concurreren mannen met elkaar om haar aandacht. En de beste kandidaat is voor de vrouw het meest interessant. Zij kiest hem. En hij mag haar eitjes bevruchten. Zo komen we als soort verder. Terwijl mannen namelijk met elkaar concurreren halen ze het beste in elkaar naar boven. Ze schrijven de mooiste nummers, ze spelen het beste gitaar, ze bouwen de beste vliegtuigen, ze vliegen naar de maan, etc. Alles om maar op te vallen en gewild te worden door vrouwen. En vrouwen zorgen ervoor dat het succesvolle zaad zich voortplant voor een nóg betere volgende generatie.

Vrouwen doen dit overigens niet OMDAT zij de algemene genetische kwaliteit van de soort willen verbeteren, maar omdat dit ook in haar voordeel werkt. Een vrouw zit namelijk na het wippen nog 9 maanden + een flinke periode daarna met de gebakken peren. Ze raakt zwanger en kan voorlopig een hoop zelf niet meer. Ze moet verdedigd tegen andere mannen. Ze moet zelfs verzorgd worden. En daarna zit ze met een koter die ook nog voedsel en een hoop andere dingen nodig heeft. Vrouwen konden dus, over de gehele geschiedenis van de mens tot de uitvinding van het condoom en de pil, niet zomaar met iedereen seks hebben. Daar zaten namelijk levensveranderende of zelfs levensgevaarlijke consequenties aan.

En dus moet een vrouw haar selectieprocedure goed op orde hebben. Ze moet een man kunnen testen op bovengenoemde eigenschappen. Ze moet het kaf van het koren scheiden. Ze moet de juiste keuze maken.

Nu, knippen we naar 2020. Er is een hoop veranderd, maar het 'oerbrein' is nog lang niet mee veranderd. Dit heeft als gevolg dat mannen zich nog steeds de 'uitverkorene' voelen wanneer een vrouw besluit seks met hem te hebben. En dat is dan een desillusie wanneer blijkt dat zij al 250 andere uitverkorenen eerder heeft toegelaten in haar punani.

Ten eerste voelt een man zich dan persoonlijk beledigd. 'Als ze met al die mannen die ze amper kende zo maar seks had, wat betekent dit dan allemaal nog? Wat ben ik waard?'
Ten tweede is het gedrag van de vrouw in kwestie dus 'tegen de natuur' in en volledig gericht op korte termijn plezier. Dat is geen aantrekkelijk gedrag voor een vrouw. Vooral niet in deze tijd waarbij mannen ook bij de opvoeding betrokken zijn. Mannen willen er ook zeker van zijn dat hun vrouw hen niet zal bedonderen nadat hij alle tijd, middelen en zelfs zijn 'seksualiteit' opoffert om in de relatie te blijven. Een vrouw met bovenstaande eigenschappen lijkt onbetrouwbaar.

En vrouwen weten dit ook allemaal. Zelfs hun onderbewustzijn weet het. Veel vrouwen voelen zich ook een 'slet' wanneer ze seks hebben met veel mannen. Voor sommigen wordt dit een 'kink'. Ze laten zich dan graag vernederen en worden ook graag slet of hoer genoemd tijdens de seks. Ze weten dat ze gedrag vertonen wat niet past bij een stabiele relatie en een goede moeder. Ze weten dat ze zich hiermee onaantrekkelijk maken als vriendin van vriendinnen, en toekomstige partner voor haar man en vader van haar kinderen. Maar toch kan ze er niet mee stoppen.

Zoals al ons gedrag en al onze gevoelens, zijn ze altijd terug te voeren op onze biologie en hoe ons brein zich ontwikkeld heeft door jaren heen. We denken uniek te zijn maar zijn in heel veel gevallen gewoon heel erg simpel.

Ik leg overigens niemand nu een bepaalde leefwijze op. Doe wat je niet laten kunt. Maak lol. Doe met deze informatie wat je wilt. Feit is wel dat de meeste mensen op aarde neerkijken op hoeren en opkijken tegen mannelijke sletten. En bovenstaand verhaal verklaart waarom.

En nee, met 5 partners uit lange relaties ben je op je 35e geen slet. En met 2 one night stands en 2 lange relaties ook niet. Het kan verkeren.
Maar met tientallen one-night-stands op je naam, moet je niet meer raar opkijken als je sociale omgeving (zowel mannen als vrouwen) hier een negatief oordeel over zouden hebben. En voor mannen, tja, het is hard, maar voor hem zouden tientallen one-night-stands een succesvolle prestatie zijn. Geslaagd in het levensdoel. Want, als die vrouwen hun selectieprocedure op orde zouden hebben zoals in verwachting, dan moet hij wel een zeer goede en competente man zijn met goede genen. Tenzij... Zijn sekspartners sletten waren die de eerste de beste gemiddelde pik wilden hebben. Dan hebben ze beiden gefaald. Biologisch en evolutionair gezien dan.

/ serieuze >IQ 150 semi-troll-modus uit. Doe allemaal lekker wat je wilt, maar accepteer dat alles wat je doet in het leven consequenties heeft. Proost!
  dinsdag 19 januari 2021 @ 22:01:46 #110
18676 Puntenjager
Experto crede
pi_197516974
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 januari 2021 18:30 schreef matigeuser het volgende:
De wereld is oneerlijk, maar het is wat het is. Dat ga je niet veranderen.

Mannen vinden een hoog aantal sexpartners van een vrouw veel erger omdat vrouwen de selectie maken wie zich voortplant en wie niet in onze soort.

Alle mensen die nu leven, stammen af van 30% van alle mannen die ooit geleefd hebben. Dat wil dus zeggen dat, door de gehele geschiedenis van de mensheid (tot condooms, de pil en bier hun intrede deden) zo'n 70% van de mannen zich niet heeft voortgeplant. Dat is survival of the fittest, hoe het bij mensen werkt. Mannen hebben zo'n hoge seksdrive en voortplantingsdrang dat het hun 'missie' is om zoveel mogelijk vrouwen te bezwangeren (lees: neuken anno 2020). Daar doen ze alles voor en elke keer als ze een vrouw voor zich 'gewonnen' hebben is dat het mooiste moment van hun leven. Dat zit in de aard van het beestje en dat ga je niet veranderen.

Dus, mannen willen met vrijwel elke relatief gezonde en jonge vrouw wel seks. En als die hun zin krijgen, met andere woorden, als vrouwen zich laten neuken door de eerste de beste man die zich aanbiedt, dan hadden we nu een nog dommere soort dan dat we nu al hebben.

Vrouwen hebben een heel andere situatie. Vrouwen willen (over het algemeen, persoonlijke verschillen daar gelaten) niet met jan en alleman seks. Vrouwen zijn vaak op zoek naar die ene, hele goede, knappe, succesvolle, rijke, sociaal goede, humorvolle, sterke en gewilde (!) man. Dat is dus een heel andere seksuele strategie. Vrouwen maken zich mooi en gebruiken hun uiterlijk om aandacht van mannen te trekken. Vervolgens concurreren mannen met elkaar om haar aandacht. En de beste kandidaat is voor de vrouw het meest interessant. Zij kiest hem. En hij mag haar eitjes bevruchten. Zo komen we als soort verder. Terwijl mannen namelijk met elkaar concurreren halen ze het beste in elkaar naar boven. Ze schrijven de mooiste nummers, ze spelen het beste gitaar, ze bouwen de beste vliegtuigen, ze vliegen naar de maan, etc. Alles om maar op te vallen en gewild te worden door vrouwen. En vrouwen zorgen ervoor dat het succesvolle zaad zich voortplant voor een nóg betere volgende generatie.

Vrouwen doen dit overigens niet OMDAT zij de algemene genetische kwaliteit van de soort willen verbeteren, maar omdat dit ook in haar voordeel werkt. Een vrouw zit namelijk na het wippen nog 9 maanden + een flinke periode daarna met de gebakken peren. Ze raakt zwanger en kan voorlopig een hoop zelf niet meer. Ze moet verdedigd tegen andere mannen. Ze moet zelfs verzorgd worden. En daarna zit ze met een koter die ook nog voedsel en een hoop andere dingen nodig heeft. Vrouwen konden dus, over de gehele geschiedenis van de mens tot de uitvinding van het condoom en de pil, niet zomaar met iedereen seks hebben. Daar zaten namelijk levensveranderende of zelfs levensgevaarlijke consequenties aan.

En dus moet een vrouw haar selectieprocedure goed op orde hebben. Ze moet een man kunnen testen op bovengenoemde eigenschappen. Ze moet het kaf van het koren scheiden. Ze moet de juiste keuze maken.

Nu, knippen we naar 2020. Er is een hoop veranderd, maar het 'oerbrein' is nog lang niet mee veranderd. Dit heeft als gevolg dat mannen zich nog steeds de 'uitverkorene' voelen wanneer een vrouw besluit seks met hem te hebben. En dat is dan een desillusie wanneer blijkt dat zij al 250 andere uitverkorenen eerder heeft toegelaten in haar punani.

Ten eerste voelt een man zich dan persoonlijk beledigd. 'Als ze met al die mannen die ze amper kende zo maar seks had, wat betekent dit dan allemaal nog? Wat ben ik waard?'
Ten tweede is het gedrag van de vrouw in kwestie dus 'tegen de natuur' in en volledig gericht op korte termijn plezier. Dat is geen aantrekkelijk gedrag voor een vrouw. Vooral niet in deze tijd waarbij mannen ook bij de opvoeding betrokken zijn. Mannen willen er ook zeker van zijn dat hun vrouw hen niet zal bedonderen nadat hij alle tijd, middelen en zelfs zijn 'seksualiteit' opoffert om in de relatie te blijven. Een vrouw met bovenstaande eigenschappen lijkt onbetrouwbaar.

En vrouwen weten dit ook allemaal. Zelfs hun onderbewustzijn weet het. Veel vrouwen voelen zich ook een 'slet' wanneer ze seks hebben met veel mannen. Voor sommigen wordt dit een 'kink'. Ze laten zich dan graag vernederen en worden ook graag slet of hoer genoemd tijdens de seks. Ze weten dat ze gedrag vertonen wat niet past bij een stabiele relatie en een goede moeder. Ze weten dat ze zich hiermee onaantrekkelijk maken als vriendin van vriendinnen, en toekomstige partner voor haar man en vader van haar kinderen. Maar toch kan ze er niet mee stoppen.

Zoals al ons gedrag en al onze gevoelens, zijn ze altijd terug te voeren op onze biologie en hoe ons brein zich ontwikkeld heeft door jaren heen. We denken uniek te zijn maar zijn in heel veel gevallen gewoon heel erg simpel.

Ik leg overigens niemand nu een bepaalde leefwijze op. Doe wat je niet laten kunt. Maak lol. Doe met deze informatie wat je wilt. Feit is wel dat de meeste mensen op aarde neerkijken op hoeren en opkijken tegen mannelijke sletten. En bovenstaand verhaal verklaart waarom.

En nee, met 5 partners uit lange relaties ben je op je 35e geen slet. En met 2 one night stands en 2 lange relaties ook niet. Het kan verkeren.
Maar met tientallen one-night-stands op je naam, moet je niet meer raar opkijken als je sociale omgeving (zowel mannen als vrouwen) hier een negatief oordeel over zouden hebben. En voor mannen, tja, het is hard, maar voor hem zouden tientallen one-night-stands een succesvolle prestatie zijn. Geslaagd in het levensdoel. Want, als die vrouwen hun selectieprocedure op orde zouden hebben zoals in verwachting, dan moet hij wel een zeer goede en competente man zijn met goede genen. Tenzij... Zijn sekspartners sletten waren die de eerste de beste gemiddelde pik wilden hebben. Dan hebben ze beiden gefaald. Biologisch en evolutionair gezien dan.

/ serieuze >IQ 150 semi-troll-modus uit. Doe allemaal lekker wat je wilt, maar accepteer dat alles wat je doet in het leven consequenties heeft. Proost!
De shitstorm is nog niet losgebarsten, maar je zult wel van weer van incelgedachtengoed beticht worden. En dat terwijl het eigenlijk gewoon open deuren zijn die je intrapt.

Men zal wel weer vallen over het oordeel 'hoer', maar het is niet je eigen oordeel. Je stelt alleen dat het gros van de wereldbevolking zo oordeelt. En dat is wel degelijk een feit. Buitengewoon veel meer mensen veroordelen veel bedpartners voor een vrouw, dan dat er ruimdenkende fokkertjes zijn die vinden dat je er helemaal niets mis is met in het rond neuken voor een vrouw. En nee, de mensen die er een negatief oordeel over hebben zijn niet allemaal moslimfundamentalist.

[ Bericht 0% gewijzigd door Puntenjager op 20-01-2021 00:18:06 ]
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
pi_197517233
Conclusie, je kan beter glashard liegen als vrouw.
Als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht.
Als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht. Wil ik sterven op het water maar dat is een zorg van later Ik wil nu als vlinder vliegen op de bloemenbladeren wiegen.
pi_197517627
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 januari 2021 22:10 schreef Avianflu het volgende:
Conclusie, je kan beter glashard liegen als vrouw.
Dat heb ik er ook zo uit begrepen :)
pi_197517737
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 januari 2021 22:23 schreef anoniemV het volgende:

[..]

Dat heb ik er ook zo uit begrepen :)
Ja toch? Sowieso weten maar 2 vriendinnen het echte aantal dus who cares :X. Ik zeg 7, forever 7.
Als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht.
Als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht. Wil ik sterven op het water maar dat is een zorg van later Ik wil nu als vlinder vliegen op de bloemenbladeren wiegen.
  dinsdag 19 januari 2021 @ 22:48:19 #114
18676 Puntenjager
Experto crede
pi_197518478
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 januari 2021 22:26 schreef Avianflu het volgende:

[..]

Ja toch? Sowieso weten maar 2 vriendinnen het echte aantal dus who cares :X. Ik zeg 7, forever 7.
Ah, 21 dus :) Bij mannen het aantal delen door drie.
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
pi_197518585
quote:
3s.gif Op dinsdag 19 januari 2021 22:48 schreef Puntenjager het volgende:

[..]

Ah, 21 dus :) Bij mannen het aantal delen door drie.
_O- _O- , komt nog aardig in de buurt.
Als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht.
Als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht. Wil ik sterven op het water maar dat is een zorg van later Ik wil nu als vlinder vliegen op de bloemenbladeren wiegen.
pi_197524010
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 januari 2021 22:26 schreef Avianflu het volgende:

[..]

Ja toch? Sowieso weten maar 2 vriendinnen het echte aantal dus who cares :X. Ik zeg 7, forever 7.
Ik ga voor eeuwig 10, lijkt me nog netjes en heb ik meer kans als er ooit meer dan 7 verhaaltjes bovenkomen en het nog klopt. ;)
pi_197524128
quote:
0s.gif Op woensdag 20 januari 2021 10:41 schreef anoniemV het volgende:

[..]

Ik ga voor eeuwig 10, lijkt me nog netjes en heb ik meer kans als er ooit meer dan 7 verhaaltjes bovenkomen en het nog klopt. ;)
DIe kans is meestal ook vrij klein :) ALleen moet je in lange relaties opletten dat je niet na een paar jaar je mond voorbij gaat praten :P
pi_197524182
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 januari 2021 18:30 schreef matigeuser het volgende:
De wereld is oneerlijk, maar het is wat het is. Dat ga je niet veranderen.

Mannen vinden een hoog aantal sexpartners van een vrouw veel erger omdat vrouwen de selectie maken wie zich voortplant en wie niet in onze soort.

Alle mensen die nu leven, stammen af van 30% van alle mannen die ooit geleefd hebben. Dat wil dus zeggen dat, door de gehele geschiedenis van de mensheid (tot condooms, de pil en bier hun intrede deden) zo'n 70% van de mannen zich niet heeft voortgeplant. Dat is survival of the fittest, hoe het bij mensen werkt. Mannen hebben zo'n hoge seksdrive en voortplantingsdrang dat het hun 'missie' is om zoveel mogelijk vrouwen te bezwangeren (lees: neuken anno 2020). Daar doen ze alles voor en elke keer als ze een vrouw voor zich 'gewonnen' hebben is dat het mooiste moment van hun leven. Dat zit in de aard van het beestje en dat ga je niet veranderen.

Dus, mannen willen met vrijwel elke relatief gezonde en jonge vrouw wel seks. En als die hun zin krijgen, met andere woorden, als vrouwen zich laten neuken door de eerste de beste man die zich aanbiedt, dan hadden we nu een nog dommere soort dan dat we nu al hebben.

Vrouwen hebben een heel andere situatie. Vrouwen willen (over het algemeen, persoonlijke verschillen daar gelaten) niet met jan en alleman seks. Vrouwen zijn vaak op zoek naar die ene, hele goede, knappe, succesvolle, rijke, sociaal goede, humorvolle, sterke en gewilde (!) man. Dat is dus een heel andere seksuele strategie. Vrouwen maken zich mooi en gebruiken hun uiterlijk om aandacht van mannen te trekken. Vervolgens concurreren mannen met elkaar om haar aandacht. En de beste kandidaat is voor de vrouw het meest interessant. Zij kiest hem. En hij mag haar eitjes bevruchten. Zo komen we als soort verder. Terwijl mannen namelijk met elkaar concurreren halen ze het beste in elkaar naar boven. Ze schrijven de mooiste nummers, ze spelen het beste gitaar, ze bouwen de beste vliegtuigen, ze vliegen naar de maan, etc. Alles om maar op te vallen en gewild te worden door vrouwen. En vrouwen zorgen ervoor dat het succesvolle zaad zich voortplant voor een nóg betere volgende generatie.

Vrouwen doen dit overigens niet OMDAT zij de algemene genetische kwaliteit van de soort willen verbeteren, maar omdat dit ook in haar voordeel werkt. Een vrouw zit namelijk na het wippen nog 9 maanden + een flinke periode daarna met de gebakken peren. Ze raakt zwanger en kan voorlopig een hoop zelf niet meer. Ze moet verdedigd tegen andere mannen. Ze moet zelfs verzorgd worden. En daarna zit ze met een koter die ook nog voedsel en een hoop andere dingen nodig heeft. Vrouwen konden dus, over de gehele geschiedenis van de mens tot de uitvinding van het condoom en de pil, niet zomaar met iedereen seks hebben. Daar zaten namelijk levensveranderende of zelfs levensgevaarlijke consequenties aan.

En dus moet een vrouw haar selectieprocedure goed op orde hebben. Ze moet een man kunnen testen op bovengenoemde eigenschappen. Ze moet het kaf van het koren scheiden. Ze moet de juiste keuze maken.

Nu, knippen we naar 2020. Er is een hoop veranderd, maar het 'oerbrein' is nog lang niet mee veranderd. Dit heeft als gevolg dat mannen zich nog steeds de 'uitverkorene' voelen wanneer een vrouw besluit seks met hem te hebben. En dat is dan een desillusie wanneer blijkt dat zij al 250 andere uitverkorenen eerder heeft toegelaten in haar punani.

Ten eerste voelt een man zich dan persoonlijk beledigd. 'Als ze met al die mannen die ze amper kende zo maar seks had, wat betekent dit dan allemaal nog? Wat ben ik waard?'
Ten tweede is het gedrag van de vrouw in kwestie dus 'tegen de natuur' in en volledig gericht op korte termijn plezier. Dat is geen aantrekkelijk gedrag voor een vrouw. Vooral niet in deze tijd waarbij mannen ook bij de opvoeding betrokken zijn. Mannen willen er ook zeker van zijn dat hun vrouw hen niet zal bedonderen nadat hij alle tijd, middelen en zelfs zijn 'seksualiteit' opoffert om in de relatie te blijven. Een vrouw met bovenstaande eigenschappen lijkt onbetrouwbaar.

En vrouwen weten dit ook allemaal. Zelfs hun onderbewustzijn weet het. Veel vrouwen voelen zich ook een 'slet' wanneer ze seks hebben met veel mannen. Voor sommigen wordt dit een 'kink'. Ze laten zich dan graag vernederen en worden ook graag slet of hoer genoemd tijdens de seks. Ze weten dat ze gedrag vertonen wat niet past bij een stabiele relatie en een goede moeder. Ze weten dat ze zich hiermee onaantrekkelijk maken als vriendin van vriendinnen, en toekomstige partner voor haar man en vader van haar kinderen. Maar toch kan ze er niet mee stoppen.

Zoals al ons gedrag en al onze gevoelens, zijn ze altijd terug te voeren op onze biologie en hoe ons brein zich ontwikkeld heeft door jaren heen. We denken uniek te zijn maar zijn in heel veel gevallen gewoon heel erg simpel.

Ik leg overigens niemand nu een bepaalde leefwijze op. Doe wat je niet laten kunt. Maak lol. Doe met deze informatie wat je wilt. Feit is wel dat de meeste mensen op aarde neerkijken op hoeren en opkijken tegen mannelijke sletten. En bovenstaand verhaal verklaart waarom.

En nee, met 5 partners uit lange relaties ben je op je 35e geen slet. En met 2 one night stands en 2 lange relaties ook niet. Het kan verkeren.
Maar met tientallen one-night-stands op je naam, moet je niet meer raar opkijken als je sociale omgeving (zowel mannen als vrouwen) hier een negatief oordeel over zouden hebben. En voor mannen, tja, het is hard, maar voor hem zouden tientallen one-night-stands een succesvolle prestatie zijn. Geslaagd in het levensdoel. Want, als die vrouwen hun selectieprocedure op orde zouden hebben zoals in verwachting, dan moet hij wel een zeer goede en competente man zijn met goede genen. Tenzij... Zijn sekspartners sletten waren die de eerste de beste gemiddelde pik wilden hebben. Dan hebben ze beiden gefaald. Biologisch en evolutionair gezien dan.

/ serieuze >IQ 150 semi-troll-modus uit. Doe allemaal lekker wat je wilt, maar accepteer dat alles wat je doet in het leven consequenties heeft. Proost!
Ach ja. Eigenlijk ga ik met bijna alles akkoord wat je zegt. Enkele zaken die volgens mij niet kloppen:
- oermensen leefden in groepen en zouden hun kinderen gezamenlijk opvoeden. Een vaderfiguur was dus niet van belang en dus moest daar ook niet naar gekeken worden.
- De reden waarom er maar 30% (wat ik aardig betwijfel) zou hebben voortgeplant heeft volgens mij niets te maken met het feit dat de vrouwen toen zo selectief waren. Volgens mij deed iedereen het toen met elkaar en waren er sommige mannen met betere zwemmers die dus uiteindelijk voorsprong hadden op de rest.

Gelukkig is dit wat jij schrijft een oergedachte en zijn we dus wel effectief een stap verder. Of ja, sommigen toch... Misschien zijn de incels die bang zijn van vrouwen met een groot aantal sekspartners iets minder ver geëvolueerd?
pi_197524412
quote:
0s.gif Op woensdag 20 januari 2021 10:41 schreef anoniemV het volgende:

[..]

Ik ga voor eeuwig 10, lijkt me nog netjes en heb ik meer kans als er ooit meer dan 7 verhaaltjes bovenkomen en het nog klopt. ;)
Point taken, 10 it is.

Ik ga vast mijn poker-face oefenen.
Als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht.
Als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht. Wil ik sterven op het water maar dat is een zorg van later Ik wil nu als vlinder vliegen op de bloemenbladeren wiegen.
pi_197524437
quote:
0s.gif Op woensdag 20 januari 2021 10:49 schreef anoniemV het volgende:

[..]

Ach ja. Eigenlijk ga ik met bijna alles akkoord wat je zegt. Enkele zaken die volgens mij niet kloppen:
- oermensen leefden in groepen en zouden hun kinderen gezamenlijk opvoeden. Een vaderfiguur was dus niet van belang en dus moest daar ook niet naar gekeken worden.
- De reden waarom er maar 30% (wat ik aardig betwijfel) zou hebben voortgeplant heeft volgens mij niets te maken met het feit dat de vrouwen toen zo selectief waren. Volgens mij deed iedereen het toen met elkaar en waren er sommige mannen met betere zwemmers die dus uiteindelijk voorsprong hadden op de rest.

Gelukkig is dit wat jij schrijft een oergedachte en zijn we dus wel effectief een stap verder. Of ja, sommigen toch... Misschien zijn de incels die bang zijn van vrouwen met een groot aantal sekspartners iets minder ver geëvolueerd?
Evolutie vindt niet plaats in 1 generatie. Dat is dan gewoon bewust gedrag. Dat kun je mensen dus niet kwalijk nemen.

Daarbij moet je je afvragen of deze ontwikkeling wel iets positiefs is. Voor jou als individu misschien wel (plezier), maar niet voor ons als soort. Het begint toch een soort 'Idiocracy' te worden.
pi_197524609
Boven de negen per dag ging ik wel vragen stellen of het niet haar werk was.
pi_197524632
Even serieus maar waarom zou je hier in een langdurige relatie over willen liegen? Misschien dat ik hier zelf gewoon te open en simpel in sta.

Of het nou 2 of 200 is?
pi_197524667
quote:
0s.gif Op woensdag 20 januari 2021 11:10 schreef verbijstering het volgende:
Even serieus maar waarom zou je hier in een langdurige relatie over willen liegen? Misschien dat ik hier zelf gewoon te open en simpel in sta.

Of het nou 2 of 200 is?
Ik grap maar wat..... denk ik.

Uiteindelijk past een conservatieve man niet bij mij, dus heeft liegen weinig nut denk ik.
Als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht.
Als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht. Wil ik sterven op het water maar dat is een zorg van later Ik wil nu als vlinder vliegen op de bloemenbladeren wiegen.
pi_197524751
quote:
0s.gif Op woensdag 20 januari 2021 11:11 schreef Avianflu het volgende:

[..]

Ik grap maar wat..... denk ik.

Uiteindelijk past een conservatieve man niet bij mij, dus heeft liegen weinig nut denk ik.
Dat dus!
pi_197524897
quote:
0s.gif Op woensdag 20 januari 2021 11:01 schreef matigeuser het volgende:

[..]

Evolutie vindt niet plaats in 1 generatie. Dat is dan gewoon bewust gedrag. Dat kun je mensen dus niet kwalijk nemen.

Daarbij moet je je afvragen of deze ontwikkeling wel iets positiefs is. Voor jou als individu misschien wel (plezier), maar niet voor ons als soort. Het begint toch een soort 'Idiocracy' te worden.
Evolutie _O-

Daar doet de mens al lang niet meer aan _O-
pi_197524947
quote:
0s.gif Op woensdag 20 januari 2021 11:23 schreef babylon het volgende:

[..]

Evolutie _O-

Daar doet de mens al lang niet meer aan _O-
Inderdaad, de coronacrisis is daar wel het ultieme bewijs voor.
Als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht.
Als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht. Wil ik sterven op het water maar dat is een zorg van later Ik wil nu als vlinder vliegen op de bloemenbladeren wiegen.
pi_197526026
quote:
0s.gif Op woensdag 20 januari 2021 11:23 schreef babylon het volgende:

[..]

Evolutie _O-

Daar doet de mens al lang niet meer aan _O-
Wat bedoel je daarmee?

We zijn gewoon dieren hoor. En het feit dat ons staartbeentje steeds kleiner wordt en steeds minder mensen verstandskiezen krijgen en nog ontelbaar andere fysieke veranderingen, wijzen daar gewoon op.

Dat wij een gigantisch brein hebben en onszelf allerlei onzin kunnen wijsmaken, we veel te veel rotzooi en chemicaliën binnen krijgen en onszelf zelfbedachte doelen opleggen, doet daar verder niks aan af.

Waarom bepaalde etenswaren lekker zijn en ander vies, wat we mooi en aantrekkelijk vinden en wat lelijk, wat ons blij maakt en wat verdrietig, dat is allemaal niet veranderd en bepaald door onze biologie die zo gevormd is over honderdduizenden jaren. Evolutie dus.

Dus, hoezo doet de mens daar niet meer aan mee?
pi_197530360
quote:
0s.gif Op woensdag 20 januari 2021 12:20 schreef matigeuser het volgende:

[..]

Wat bedoel je daarmee?

We zijn gewoon dieren hoor. En het feit dat ons staartbeentje steeds kleiner wordt en steeds minder mensen verstandskiezen krijgen en nog ontelbaar andere fysieke veranderingen, wijzen daar gewoon op.

Dat wij een gigantisch brein hebben en onszelf allerlei onzin kunnen wijsmaken, we veel te veel rotzooi en chemicaliën binnen krijgen en onszelf zelfbedachte doelen opleggen, doet daar verder niks aan af.

Waarom bepaalde etenswaren lekker zijn en ander vies, wat we mooi en aantrekkelijk vinden en wat lelijk, wat ons blij maakt en wat verdrietig, dat is allemaal niet veranderd en bepaald door onze biologie die zo gevormd is over honderdduizenden jaren. Evolutie dus.

Dus, hoezo doet de mens daar niet meer aan mee?
Evolutie is dat de meest wenselijke eigenschappen door middel van natuurlijke selectie worden door gegeven naar de volgende generatie. Bij de mens is het een recht om zelfs de meest rare afwijkingen gewoon in de genenpoel te houden.

Daarnaast is natuurlijk evolutie gebruiken als smoesje om je te gedragen als asociale aars natuurlijk walgelijk :)
  woensdag 20 januari 2021 @ 16:11:32 #129
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_197532204
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 07:45 schreef Chandler het volgende:
Totaal niet boeiend in mijn opinie, tenzij zo weinig dat ze niets bakt van seks... maar dat is in het verleden niet gebleken... of het er nou 1 of 100 zijn... zolang de seks maar spetterend is hoor je mij niet klagen!
Ach, hoeft niet altijd spetterend te zijn, die seks. Is erg vermoeiend, altijd spetterend. Altijd spetterende seks wordt dan normaal, en wat moet je dan? Je drinkt toch ook niet iedere dag champagne. Een lekker biertje na het werk gaat er toch ook heerlijk in ...

Seks en relaties, liefde, zijn onderhevig aan dezelfde natuurkundige wetten. Hoe meer je er zelf instopt, je best voor doet, hoe meer je er ook bij terug krijgt.

O-) :Y *;
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  woensdag 20 januari 2021 @ 16:40:42 #130
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_197532747
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 januari 2021 22:10 schreef Avianflu het volgende:
Conclusie, je kan beter glashard liegen als vrouw.
Beter of niet, doen ze toch al .... _O- :W
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  woensdag 20 januari 2021 @ 16:49:19 #131
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_197532922
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 januari 2021 01:07 schreef Gordeldiertje het volgende:
Ik ben zelf swingers geweest en buiten corona om doen mijn vriend en ik ook nog wel eens wat met andere stellen. Een aantal zegt me echt niks.

Van alle mannen en vrouwen waar ik mee heb gedate heb ik echt het idee dat hoe meer oefening ze hebben gehad hoe lekkerder en ontspannender het is. Een man hoeft geen honderden vrouwen te hebben gehad maar hij mag best wel wat uitgeprobeerd hebben. Ik heb op mijn leeftijd echt geen zin meer om iemand uit te leggen hoe alles werkt.
Geldt ook voor mannen. Een aardige en ook aantrekkelijke vrouw van 45 plus die na haar eerste vriendje (en nummertje) dik 20 jaar getrouwd is geweest en (beiden?) niet al te experimenteel maar behoudend waren aangelegd, is ook niet de allerspannendste sekspartner. En vaak worden ze dat ook niet meer.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_197532947
Gewoon 0
pi_197536397
quote:
0s.gif Op woensdag 20 januari 2021 11:26 schreef Avianflu het volgende:

[..]

Inderdaad, de coronacrisis is daar wel het ultieme bewijs voor.
Huh!? Het feit dat we, net zoals vrijwel alle andere dieren, vatbaar zijn voor virussen is het ultieme bewijs dat wij niet meer evolueren :? Maar de rest van de diersoorten evolueren nog wèl!?
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
  woensdag 20 januari 2021 @ 19:22:33 #134
459912 FlippingCoin
pronouns: papoea/zakazulu
pi_197536461
Nul(0, geen)
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
pi_197537537
quote:
2s.gif Op woensdag 20 januari 2021 19:20 schreef Puntenjager het volgende:

[..]

Huh!? Het feit dat we, net zoals vrijwel alle andere dieren, vatbaar zijn voor virussen is het ultieme bewijs dat wij niet meer evolueren :? Maar de rest van de diersoorten evolueren nog wèl!?
Als we darwinisme zouden accepteren zou het gewoon survival of the fittest zijn. Wat is daar niet aan te begrijpen?
Als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht.
Als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht. Wil ik sterven op het water maar dat is een zorg van later Ik wil nu als vlinder vliegen op de bloemenbladeren wiegen.
pi_197538420
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 januari 2021 22:01 schreef Puntenjager het volgende:

[..]

De shitstorm is nog niet losgebarsten, maar je zult wel van weer van incelgedachtengoed beticht worden. En dat terwijl het eigenlijk gewoon open deuren zijn die je intrapt.

Men zal wel weer vallen over het oordeel 'hoer', maar het is niet je eigen oordeel. Je stelt alleen dat het gros van de wereldbevolking zo oordeelt. En dat is wel degelijk een feit. Buitengewoon veel meer mensen veroordelen veel bedpartners voor een vrouw, dan dat er ruimdenkende fokkertjes zijn die vinden dat je er helemaal niets mis is met in het rond neuken voor een vrouw. En nee, de mensen die er een negatief oordeel over hebben zijn niet allemaal moslimfundamentalist.
Dat veel mensen zo oordelen buiten Fok om ontkent niemand. Het semi-wetenschappelijke geneuzel gekoppeld met incelideologie is het probleem.
pi_197540648
quote:
0s.gif Op woensdag 20 januari 2021 20:01 schreef Avianflu het volgende:

[..]

Als we darwinisme zouden accepteren zou het gewoon survival of the fittest zijn. Wat is daar niet aan te begrijpen?
Wat bedoel je met "darwinisme accepteren"? Dat er door medicijnen en vaccins toe te passen geen sprake meer is van survival of the fittest en evolutie!?
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
pi_197540668
quote:
0s.gif Op woensdag 20 januari 2021 20:27 schreef 01100101 het volgende:

[..]

Dat veel mensen zo oordelen buiten Fok om ontkent niemand. Het semi-wetenschappelijke geneuzel gekoppeld met incelideologie is het probleem.
Met "semi-wetenschappelijk" bedoel je dat het niet waar is!?
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
pi_197541555
quote:
2s.gif Op woensdag 20 januari 2021 22:02 schreef Puntenjager het volgende:

[..]

Wat bedoel je met "darwinisme accepteren"? Dat er door medicijnen en vaccins toe te passen geen sprake meer is van survival of the fittest en evolutie!?
Dat klopt, ethisch gezien ben ik gewoon voor vaccins en de gezondheidszorg uiteraard. Het ondermijnt alleen wel darwinisme idd. Alles en iedereen overleeft en kan zich voortplanten.
In plaats van dat de sterkste en best aangepaste overleven en planten zich voort.

Maar goed, wie weet waar het heen gaat. Misschien “evalueren” we juist wel de “verkeerde” kant op, genetische verslonzing. Uiterlijke kenmerken en gezondheid wordt steeds minder belangrijk omdat je het kan aanpassen met cosmetische chirurgie en behandelingen. Is uiteindelijk ook evolutie....
Tot zo ver of topic......
Als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht.
Als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht. Wil ik sterven op het water maar dat is een zorg van later Ik wil nu als vlinder vliegen op de bloemenbladeren wiegen.
pi_197543961
quote:
0s.gif Op woensdag 20 januari 2021 22:41 schreef Avianflu het volgende:

[..]

Dat klopt, ethisch gezien ben ik gewoon voor vaccins en de gezondheidszorg uiteraard. Het ondermijnt alleen wel darwinisme idd. Alles en iedereen overleeft en kan zich voortplanten.
In plaats van dat de sterkste en best aangepaste overleven en planten zich voort.

Maar goed, wie weet waar het heen gaat. Misschien “evalueren” we juist wel de “verkeerde” kant op, genetische verslonzing. Uiterlijke kenmerken en gezondheid wordt steeds minder belangrijk omdat je het kan aanpassen met cosmetische chirurgie en behandelingen. Is uiteindelijk ook evolutie....
Tot zo ver of topic......
Medisch ingrijpen heeft sinds kort inderdaad enige invloed op de evolutie. Echter het effect daarvan is beperkt. Bij veel ziekten moet nog steeds het lichaam zelf een groot deel van het werk verzetten en de meeste mensen worden zeer beperkt medisch ondersteund. Ik zit iig niet 365 dagen per jaar aan de pillen en ik word ook niet 3 keer per jaar geopereerd in het ziekenhuis.

Daar komt bij dat sexual selection niet alleen draait om het niet hebben van ziektes. Dat is belangrijk om aantrekkelijk gevonden te worden, maar er zijn zeer veel meer zaken die van invloed zijn op je sexuele aantrekkelijkheid.

Volgens de wetenschap zijn we iig niet gestopt met evolueren. We blijven gewoon veranderen. Ook de 'details onder de motorkap' waar matigeuser een voorbeeld van geeft.
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
pi_197562789
quote:
2s.gif Op woensdag 20 januari 2021 22:04 schreef Puntenjager het volgende:

[..]

Met "semi-wetenschappelijk" bedoel je dat het niet waar is!?
Zoals in het vorige mijn post staat: Vermenging incelideologie met de wetenschap. Er worden hier allerlei zaakjes aangehaald over dat we verder evolueren door het voorbeeld van het staartbeentje aan te halen, ziektes etc. etc., maar wat heeft dat nu met het feit te maken dat je tot jong bent aangetrokken ? Leuk enzo, dat jeugdigheid met schoonheid en vruchtbaarheid te maken heeft, maar actief er mee aan de slag gaan is alsnog een keuze en bovendien een voorkeur. Zoveel woorden worden hier getypt om te rechtvaardigen dat jong de persoonlijke voorkeur heeft bij een aantal mannelijke users in dit topic. oO<

Edit: Ter verduidelijking: Jong, dus 20-25 met relatief weinig bedpartners. Dit wordt gerechtvaardigd onder het mom van het wetenschappelijk gegeven dat jongere vrouwen vruchtbaarder zijn, terwijl ik betwijfel of die vruchtbaarheid nou het meest belangrijke is in dit geval. En dat is mijn punt wat betreft deze brei aan posts over evolutie, vruchtbaarheid, minder partners op die leeftijd, etc. Het gaat daar helemaal niet op. Het gaat om iemand die jong en een relatief onbeschreven blad is als voorkeur. En dat wordt met tig van dit soort mini-de-harde-wetenschappelijke-waarheid-essays omschreven in deze en soortgelijke topics. Ik blijf het een aparte manier van communicatie vinden over de liefde en seks, zelfs op een anoniem forum.

[ Bericht 5% gewijzigd door 01100101 op 22-01-2021 11:05:30 ]
  zondag 24 januari 2021 @ 18:59:13 #142
483584 incel
Old Enough... To Party!
pi_197616552
waarom is 60 het maximum
pi_197661776
Hoe meer ze geneukt heeft hoe geiler. Plus hotwife/cuckolding is ook :9
pi_197662479
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 23:27 schreef Astro_boy het volgende:
Hoe meer ze geneukt heeft hoe geiler. Plus hotwife/cuckolding is ook :9
Dat is een feit. Een vrouw van een cuckold blijft er jong uitzien omdat ze hotwife is.
Er is een topic hieronder over cuckoldry.
  maandag 1 februari 2021 @ 22:36:52 #145
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_197771065
Ik hoef dat helemaal niet te weten, merk je vanzelf wel in bed..

Persoonlijk heb ik liever meer- dan minder ervaring; dat gestuntel is letterlijk kut.
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
pi_197771286
Verschillende seks partners hebben hoeft niet automatisch te betekenen dat je ook goed bent in bed. Iemand die maar een paar heeft gehad, maar vol passie zit, erg geil en zeer enthousiast, is toch veel lekkerder dan iemand die al 50 heeft gehad maar het allemaal maar laat gebeuren. Of niet dan?
Je zou ook kunnen zeggen: Je hebt talent of niet :P
pi_197773515
quote:
1s.gif Op maandag 1 februari 2021 22:50 schreef Amee het volgende:
Verschillende seks partners hebben hoeft niet automatisch te betekenen dat je ook goed bent in bed. Iemand die maar een paar heeft gehad, maar vol passie zit, erg geil en zeer enthousiast, is toch veel lekkerder dan iemand die al 50 heeft gehad maar het allemaal maar laat gebeuren. Of niet dan?
Je zou ook kunnen zeggen: Je hebt talent of niet :P
En dan is er ook nog zo iets als karakter, je hebt ook mensen die echt alleen maar aan eigen genot kunnen denken in bed, dan is dan meestal maar soms heel leuk :)
pi_197774098
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 08:42 schreef verbijstering het volgende:

[..]

En dan is er ook nog zo iets als karakter, je hebt ook mensen die echt alleen maar aan eigen genot kunnen denken in bed, dan is dan meestal maar soms heel leuk :)
Kortom: aantal zegt alleen voor zeker dat je niet zo zuinig bent met je geslachtsdeel :P

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 02-02-2021 09:41:23 ]
pi_197774231
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 09:38 schreef Amee het volgende:

[..]

Kortom: aantal zegt alleen voor zeker dat je niet zo zuinig bent met je geslachtsdeel :P
Nee, maar op de grote stapel, waar je kunt rekenen met gemiddeldes, is iemand met meer praktijk ervaring, beter :P
pi_197774302
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 09:47 schreef babylon het volgende:

[..]

Nee, maar op de grote stapel, waar je kunt rekenen met gemiddeldes, is iemand met meer praktijk ervaring, beter :P
Dat lijkt maar zo. Iemand met maar, zeg maar twee seks partners waar die een relatie mee heeft, heeft ook veel ervaring. Want ze hebben dan meestal gemiddeld wel 4 keer per week seks en misschien wel 3 keren per dag. Bovendien ken je dan je vaste partner zo'n beetje al en is de seks vaak ook veel beter dan met iemand die je nauwelijks kent.

Daar gaat het, naar mijn idee, gewoon je standaard skills uitproberen die je ook bij iedereen doet en meer niet.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 02-02-2021 09:54:20 ]
pi_197774662
En behalve gepassioneerd, geil, niet egoïstisch en enthousiast hangt het ook af van hoe creatief en niet lui iemand is.

De stelling hoe meer hoe beter gooi ik in de prullenbak! :D

[ Bericht 21% gewijzigd door #ANONIEM op 02-02-2021 10:20:24 ]
pi_197774675
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 10:19 schreef Amee het volgende:
En behalve gepassioneerd, geil, niet egoïstisch en enthousiast hangt het ook af van hoe creatief en niet lui iemand is.
Hierover blijkt: mannen met humor zijn ook op dit vlak creatiever!
pi_197774687
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 10:20 schreef verbijstering het volgende:

[..]

Hierover blijkt: mannen met humor zijn ook op dit vlak creatiever!
Gaan ze kietelen? Haha!
pi_197775054
@Amee heeft gelijk. Je kan perfect binnen je relatie experimenteren. Bv. wat porno kijken en dingen gaan naspelen enz. daar doe je ook ervaring mee op.

ONS zijn er meestal op gebrand dat het snel klaarkomen is, broek optrekken en terug naar huis. Terwijl je in een relatie aan een duurzaam contact werkt.
Cindy De Vuyst
pi_197775090
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 10:47 schreef einzeinz het volgende:
@:Amee heeft gelijk. Je kan perfect binnen je relatie experimenteren. Bv. wat porno kijken en dingen gaan naspelen enz. daar doe je ook ervaring mee op.

ONS zijn er meestal op gebrand dat het snel klaarkomen is, broek optrekken en terug naar huis. Terwijl je in een relatie aan een duurzaam contact werkt.
Soms heeft men ook geen behoefte aan een duurzaam contact en is het gewoon fwb en ONS. Maar daar is het idd vaak gewoon om het klaarkomen en dus niet per se dat die ervaring dan betekent dat je goed bent in bed. Alleen dat je bereidwillig bent.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 02-02-2021 10:51:57 ]
pi_197775178
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 09:53 schreef Amee het volgende:

[..]

Dat lijkt maar zo. Iemand met maar, zeg maar twee seks partners waar die een relatie mee heeft, heeft ook veel ervaring. Want ze hebben dan meestal gemiddeld wel 4 keer per week seks en misschien wel 3 keren per dag. Bovendien ken je dan je vaste partner zo'n beetje al en is de seks vaak ook veel beter dan met iemand die je nauwelijks kent.

Daar gaat het, naar mijn idee, gewoon je standaard skills uitproberen die je ook bij iedereen doet en meer niet.
Precies, je kent die partner. Maar de trucjes die voor één persoon werken, werken zeker niet voor iedereen.
pi_197775196
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 10:47 schreef einzeinz het volgende:
ONS zijn er meestal op gebrand dat het snel klaarkomen is, broek optrekken en terug naar huis.
Totaal mee oneens. Als ik seks heb voor de seks (in welke setting dan ook), dan gaat het echt wel om meer dan klaarkomen.
pi_197775321
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 10:58 schreef babylon het volgende:

[..]

Precies, je kent die partner. Maar de trucjes die voor één persoon werken, werken zeker niet voor iedereen.
Als je iemand niet kent weet je ook niet wat die ander leuk vindt. Dus je gaat gewoon standaard skills doen die je altijd doet. Universeel, zeg maar.

En nog een keer, het hangt ook af van de persoon. Een bereidwillige, maar luie persoon heb je ook niet veel aan.
pi_197775430
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 11:07 schreef Amee het volgende:

[..]

Als je iemand niet kent weet je ook niet wat die ander leuk vindt. Dus je gaat gewoon standaard skills doen die je altijd doet. Universeel, zeg maar.

En nog een keer, het hangt ook af van de persoon. Een bereidwillige, maar luie persoon heb je ook niet veel aan.
Die laatste kun je ook als partner hebben. Dus dat is geen factor nmm.
pi_197775484
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 11:13 schreef babylon het volgende:

[..]

Die laatste kun je ook als partner hebben. Dus dat is geen factor nmm.
Nee, klopt. Maar het ging daarom ook om dat aantal niet zegt hoe goed je bent in bed. Beide groepen kunnen net goed en slecht zijn.
pi_197777802
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 17:19 schreef Rock92 het volgende:
Alleen Maagd natuurlijk.
Dat is alleen leuk als je zelf ook maagd bent. Anders kan het recept voor drama zijn bij sommige maagden...
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_197778189
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 januari 2021 18:30 schreef matigeuser het volgende:
De wereld is oneerlijk, maar het is wat het is. Dat ga je niet veranderen.

Mannen vinden een hoog aantal sexpartners van een vrouw veel erger omdat vrouwen de selectie maken wie zich voortplant en wie niet in onze soort.

Alle mensen die nu leven, stammen af van 30% van alle mannen die ooit geleefd hebben. Dat wil dus zeggen dat, door de gehele geschiedenis van de mensheid (tot condooms, de pil en bier hun intrede deden) zo'n 70% van de mannen zich niet heeft voortgeplant. Dat is survival of the fittest, hoe het bij mensen werkt. Mannen hebben zo'n hoge seksdrive en voortplantingsdrang dat het hun 'missie' is om zoveel mogelijk vrouwen te bezwangeren (lees: neuken anno 2020). Daar doen ze alles voor en elke keer als ze een vrouw voor zich 'gewonnen' hebben is dat het mooiste moment van hun leven. Dat zit in de aard van het beestje en dat ga je niet veranderen.

Dus, mannen willen met vrijwel elke relatief gezonde en jonge vrouw wel seks. En als die hun zin krijgen, met andere woorden, als vrouwen zich laten neuken door de eerste de beste man die zich aanbiedt, dan hadden we nu een nog dommere soort dan dat we nu al hebben.

Vrouwen hebben een heel andere situatie. Vrouwen willen (over het algemeen, persoonlijke verschillen daar gelaten) niet met jan en alleman seks. Vrouwen zijn vaak op zoek naar die ene, hele goede, knappe, succesvolle, rijke, sociaal goede, humorvolle, sterke en gewilde (!) man. Dat is dus een heel andere seksuele strategie. Vrouwen maken zich mooi en gebruiken hun uiterlijk om aandacht van mannen te trekken. Vervolgens concurreren mannen met elkaar om haar aandacht. En de beste kandidaat is voor de vrouw het meest interessant. Zij kiest hem. En hij mag haar eitjes bevruchten. Zo komen we als soort verder. Terwijl mannen namelijk met elkaar concurreren halen ze het beste in elkaar naar boven. Ze schrijven de mooiste nummers, ze spelen het beste gitaar, ze bouwen de beste vliegtuigen, ze vliegen naar de maan, etc. Alles om maar op te vallen en gewild te worden door vrouwen. En vrouwen zorgen ervoor dat het succesvolle zaad zich voortplant voor een nóg betere volgende generatie.

Vrouwen doen dit overigens niet OMDAT zij de algemene genetische kwaliteit van de soort willen verbeteren, maar omdat dit ook in haar voordeel werkt. Een vrouw zit namelijk na het wippen nog 9 maanden + een flinke periode daarna met de gebakken peren. Ze raakt zwanger en kan voorlopig een hoop zelf niet meer. Ze moet verdedigd tegen andere mannen. Ze moet zelfs verzorgd worden. En daarna zit ze met een koter die ook nog voedsel en een hoop andere dingen nodig heeft. Vrouwen konden dus, over de gehele geschiedenis van de mens tot de uitvinding van het condoom en de pil, niet zomaar met iedereen seks hebben. Daar zaten namelijk levensveranderende of zelfs levensgevaarlijke consequenties aan.

En dus moet een vrouw haar selectieprocedure goed op orde hebben. Ze moet een man kunnen testen op bovengenoemde eigenschappen. Ze moet het kaf van het koren scheiden. Ze moet de juiste keuze maken.

Nu, knippen we naar 2020. Er is een hoop veranderd, maar het 'oerbrein' is nog lang niet mee veranderd. Dit heeft als gevolg dat mannen zich nog steeds de 'uitverkorene' voelen wanneer een vrouw besluit seks met hem te hebben. En dat is dan een desillusie wanneer blijkt dat zij al 250 andere uitverkorenen eerder heeft toegelaten in haar punani.

Ten eerste voelt een man zich dan persoonlijk beledigd. 'Als ze met al die mannen die ze amper kende zo maar seks had, wat betekent dit dan allemaal nog? Wat ben ik waard?'
Ten tweede is het gedrag van de vrouw in kwestie dus 'tegen de natuur' in en volledig gericht op korte termijn plezier. Dat is geen aantrekkelijk gedrag voor een vrouw. Vooral niet in deze tijd waarbij mannen ook bij de opvoeding betrokken zijn. Mannen willen er ook zeker van zijn dat hun vrouw hen niet zal bedonderen nadat hij alle tijd, middelen en zelfs zijn 'seksualiteit' opoffert om in de relatie te blijven. Een vrouw met bovenstaande eigenschappen lijkt onbetrouwbaar.

En vrouwen weten dit ook allemaal. Zelfs hun onderbewustzijn weet het. Veel vrouwen voelen zich ook een 'slet' wanneer ze seks hebben met veel mannen. Voor sommigen wordt dit een 'kink'. Ze laten zich dan graag vernederen en worden ook graag slet of hoer genoemd tijdens de seks. Ze weten dat ze gedrag vertonen wat niet past bij een stabiele relatie en een goede moeder. Ze weten dat ze zich hiermee onaantrekkelijk maken als vriendin van vriendinnen, en toekomstige partner voor haar man en vader van haar kinderen. Maar toch kan ze er niet mee stoppen.

Zoals al ons gedrag en al onze gevoelens, zijn ze altijd terug te voeren op onze biologie en hoe ons brein zich ontwikkeld heeft door jaren heen. We denken uniek te zijn maar zijn in heel veel gevallen gewoon heel erg simpel.

Ik leg overigens niemand nu een bepaalde leefwijze op. Doe wat je niet laten kunt. Maak lol. Doe met deze informatie wat je wilt. Feit is wel dat de meeste mensen op aarde neerkijken op hoeren en opkijken tegen mannelijke sletten. En bovenstaand verhaal verklaart waarom.

En nee, met 5 partners uit lange relaties ben je op je 35e geen slet. En met 2 one night stands en 2 lange relaties ook niet. Het kan verkeren.
Maar met tientallen one-night-stands op je naam, moet je niet meer raar opkijken als je sociale omgeving (zowel mannen als vrouwen) hier een negatief oordeel over zouden hebben. En voor mannen, tja, het is hard, maar voor hem zouden tientallen one-night-stands een succesvolle prestatie zijn. Geslaagd in het levensdoel. Want, als die vrouwen hun selectieprocedure op orde zouden hebben zoals in verwachting, dan moet hij wel een zeer goede en competente man zijn met goede genen. Tenzij... Zijn sekspartners sletten waren die de eerste de beste gemiddelde pik wilden hebben. Dan hebben ze beiden gefaald. Biologisch en evolutionair gezien dan.

/ serieuze >IQ 150 semi-troll-modus uit. Doe allemaal lekker wat je wilt, maar accepteer dat alles wat je doet in het leven consequenties heeft. Proost!
Je bent inderdaad een matige user. Je hebt helemaal niet Darwin begrepen.

Er vind selectie plaats maar dat betekent niet dat er veel mannen rukkend door het leven moeten. Ook bij dieren paren de meeste mannetjes wel (bv apen). Bij apen is dan wel zo, dat de leider met meer apenwijffies paart, dan degene die lager in de orde zitten. Die hebben slechts de beschikking over 1 apenwijfje bijvoorbeeld.

De kans is groot dat veel apenwijfjes zwanger raken van de apen leider maar het hoeft niet. Hangt natuurlijk ook af van andere factoren.

Goed mogelijk dat het onderste mannetje in de rang frequent doet met het wijfje dat onderin de rang zit en dus eerder zwanger van dat mannetje raakt

Dat moet ook wel, anders hadden we wel snel een inteelt volk gekregen en leek iedereen op elkaar.
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  dinsdag 2 februari 2021 @ 14:27:17 #163
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_197778409
De vraag is natuurlijk of je het onderste vrouwtje zwanger wilt maken :+
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  woensdag 3 februari 2021 @ 00:29:39 #164
263417 Keyos
Like a Boss
pi_197791290
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 09:53 schreef Amee het volgende:

[..]

Dat lijkt maar zo. Iemand met maar, zeg maar twee seks partners waar die een relatie mee heeft, heeft ook veel ervaring. Want ze hebben dan meestal gemiddeld wel 4 keer per week seks en misschien wel 3 keren per dag. Bovendien ken je dan je vaste partner zo'n beetje al en is de seks vaak ook veel beter dan met iemand die je nauwelijks kent.

Daar gaat het, naar mijn idee, gewoon je standaard skills uitproberen die je ook bij iedereen doet en meer niet.
Eensch.

Alles valt of staat ook wel een beetje met de soort van relatie die je met iemand hebt gehad. Had met één van m’n exen wel een redelijk intens seksuele relatie. Dan leer je in die paar jaar écht heel veel meer verwacht ik dan iemand die in z’n studententijd elke week een ander had. Bovendien, goed zijn in bed blijft een skill. Immers, je hebt er niet alleen de juiste kennis voor nodig waar je mee bezig bent, maar ook een bepaald lichamelijk en geestelijk vermogen ofc. Ik geloof niet dat je dat kunt ontwikkelen zonder die basis te hebben gelegd.

Als het overigens om de topictitel gaat heb ik echt 0 judgement naar mensen die geleefd hebben. Kijk, zijn het het honderden dan is dat wel vaag, maar er is niet zo snel een antwoord dat ik denk van ‘nou, daar wil ik niets mee te maken hebben’. Dat vind ik redelijk kortzichtig.
The Only Thing We Learn From History Is That We Learn Nothing From History - Hagel.
pi_198225743
- Respectloos, off topic-

[ Bericht 93% gewijzigd door fietsie op 26-02-2021 22:46:36 ]
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_198226709
Ik hou juist wel van een sletje die graag geneukt wordt
pi_198240775
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 februari 2021 23:47 schreef Sammeyzes het volgende:
Ik hou juist wel van een sletje die graag geneukt wordt
Om ook eens onder te spuiten ja.

Maar niet als de toekomstige moeder van je kinderen.
  zondag 28 februari 2021 @ 08:20:17 #168
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_198244852
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 18:59 schreef Nederturk het volgende:
Toch opmerkelijk dat zoveel FOK!ers liever iemand hebben die ervaren is. Als iemand onervaren is maakt dat toch geen fuck uit? Heb je lekker iets om samen te ontdekken/ontwikkelen.
Dat is leuk als je 17 bent, maar als dertigplusser zit je er niet meer op te wachten. Niet dat het een dealbreaker zou zijn.
pi_198244895
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2021 08:20 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Dat is leuk als je 17 bent, maar als dertigplusser zit je er niet meer op te wachten. Niet dat het een dealbreaker zou zijn.
Ik denk dat een man die ervaren genoeg is (en dan bedoel ik skills en het bespelen van vrouwen en niet per se seks met veel vrouwen, want dat laatste zegt echt helemaal niets) heel veel uit een onervaren vrouw kan halen waardoor je haar gebrek aan ervaring nauwelijks opmerkt.
  zondag 28 februari 2021 @ 08:32:20 #170
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_198244923
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 januari 2021 22:01 schreef Puntenjager het volgende:

[..]

De shitstorm is nog niet losgebarsten, maar je zult wel van weer van incelgedachtengoed beticht worden. En dat terwijl het eigenlijk gewoon open deuren zijn die je intrapt.

Men zal wel weer vallen over het oordeel 'hoer', maar het is niet je eigen oordeel. Je stelt alleen dat het gros van de wereldbevolking zo oordeelt. En dat is wel degelijk een feit. Buitengewoon veel meer mensen veroordelen veel bedpartners voor een vrouw, dan dat er ruimdenkende fokkertjes zijn die vinden dat je er helemaal niets mis is met in het rond neuken voor een vrouw. En nee, de mensen die er een negatief oordeel over hebben zijn niet allemaal moslimfundamentalist.
Je bent vooral heel erg onzeker wanneer je je druk gaat lopen maken over hoeveel bedpartners je date heeft gehad.

En onzekere kerels daar zijn er inderdaad heel veel van.
pi_198244947
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2021 08:32 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Je bent vooral heel erg onzeker wanneer je je druk gaat lopen maken over hoeveel bedpartners je date heeft gehad.

En onzekere kerels daar zijn er inderdaad heel veel van.
Wanneer iemand bezwaar heeft tegen iets roept men vaak al snel "Onzeker!"
Maar wat denk je van "gewoon een andere moraal" hebben?
  zondag 28 februari 2021 @ 08:40:51 #172
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_198244978
quote:
1s.gif Op zondag 28 februari 2021 08:28 schreef Amee het volgende:

[..]

Ik denk dat een man die ervaren genoeg is (en dan bedoel ik skills en het bespelen van vrouwen en niet per se seks met veel vrouwen, want dat laatste zegt echt helemaal niets) heel veel uit een onervaren vrouw kan halen waardoor je haar gebrek aan ervaring nauwelijks opmerkt.
Dat kan. Maar het gaat allemaal een stuk stroever en moeilijker.

Ik merk als dertiger dat seks met leeftijdsgenotes toch een stuk gemakkelijker en relaxter gaat dan toen ik begin 20 was. Men is zelfverzekerder en relativeert dingen beter.
pi_198244986
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2021 08:40 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Dat kan. Maar het gaat allemaal een stuk stroever en moeilijker.

Ik merk als dertiger dat seks met leeftijdsgenotes toch een stuk gemakkelijker en relaxter gaat dan toen ik begin 20 was. Men is zelfverzekerder en relativeert dingen beter.
Toen je begin 20 was was je zelf ook niet erg ervaren. Zou het ook daaraan kunnen liggen? :P
  zondag 28 februari 2021 @ 08:43:14 #174
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_198244993
quote:
1s.gif Op zondag 28 februari 2021 08:35 schreef Amee het volgende:

[..]

Wanneer iemand bezwaar heeft tegen iets roept men vaak al snel "Onzeker!"
Maar wat denk je van "gewoon een andere moraal" hebben?
Maar waar komt die moraal vandaan? Dat is vooral onzekerheid.
  zondag 28 februari 2021 @ 08:43:59 #175
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_198244997
quote:
1s.gif Op zondag 28 februari 2021 08:42 schreef Amee het volgende:

[..]

Toen je begin 20 was was je zelf ook niet erg ervaren. Zou het ook daaraan kunnen liggen? :P
Dat klopt, vrouwen zullen hetzelfde over mij denken.
pi_198245045
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2021 08:43 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Maar waar komt die moraal vandaan? Dat is vooral onzekerheid.
Nah. Karakter vooral. Zienswijze, mening. Dat hoeft helemaal niet te maken te hebben met onzekerheid.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-02-2021 08:54:40 ]
  zondag 28 februari 2021 @ 09:06:45 #177
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_198245130
quote:
1s.gif Op zondag 28 februari 2021 08:53 schreef Amee het volgende:

[..]

Nah. Karakter vooral. Zienswijze, mening. Dat hoeft helemaal niet te maken te hebben met onzekerheid.
Ja maar een mening moet natuurlijk ergens op gestoeld zijn. Waarom is een getal van het aantal bedpartners zo belangrijk en wat maakt dat bijvoorbeeld 9 goed is en 10 slecht? Op basis van wat?

Kijk dat het niet handig is te gaan settlen met iemand die nog volop in een wilde periode zit dat is logisch. Maar de meeste mensen komen op een gegeven moment tot rust en sluiten zoiets af. Dus hoe relevant is het verder dan nog? We leven gelukkig niet meer in een tijd dat seks een zonde is.
pi_198245358
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2021 09:06 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Ja maar een mening moet natuurlijk ergens op gestoeld zijn. Waarom is een getal van het aantal bedpartners zo belangrijk en wat maakt dat bijvoorbeeld 9 goed is en 10 slecht? Op basis van wat?

Kijk dat het niet handig is te gaan settlen met iemand die nog volop in een wilde periode zit dat is logisch. Maar de meeste mensen komen op een gegeven moment tot rust en sluiten zoiets af. Dus hoe relevant is het verder dan nog? We leven gelukkig niet meer in een tijd dat seks een zonde is.
Als ik dan over mijzelf praat: Ik vind veel losse bedpartners hebben vies. Ik vind seks intiem die je alleen hebt met iemand waar je gevoelens voor hebt.

Het aantal is niet zozeer belangrijk als wel het hoe en waarom. De intentie. Gewoon weggeven (tijdens een dronken nacht of in een steegje bijv) getuigt niet van erg veel eigenwaarde. Want ondanks dat sommigen zeggen dat je geslachtdelen(lichaam) als je oren zijn ed, waarom draag je dan kleren op straat als het niet iets is wat toch speciaal is?

En genoeg mannen die zulk gedrag van een vrouw afkeuren, daarom ook dat vrouwen hun aantal vaak halveren.

Maar dat is dus ook gewoon mijn zienswijze. Niets tegen de jouwe, gaat mij om dat je het stellig wegzet als onzekerheid.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 28-02-2021 09:37:34 ]
  zondag 28 februari 2021 @ 10:08:02 #179
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_198245736
quote:
1s.gif Op zondag 28 februari 2021 09:35 schreef Amee het volgende:

[..]

Als ik dan over mijzelf praat: Ik vind veel losse bedpartners hebben vies. Ik vind seks intiem die je alleen hebt met iemand waar je gevoelens voor hebt.

Het aantal is niet zozeer belangrijk als wel het hoe en waarom. De intentie. Gewoon weggeven (tijdens een dronken nacht of in een steegje bijv) getuigt niet van erg veel eigenwaarde. Want ondanks dat sommigen zeggen dat je geslachtdelen(lichaam) als je oren zijn ed, waarom draag je dan kleren op straat als het niet iets is wat toch een speciaal is?

Maar dat is dus ook gewoon mijn zienswijze. Niets tegen de jouwe, gaat mij om dat je het stellig wegzet als onzekerheid.
Hoezo getuigt het niet van erg veel eigenwaarde?

Doen wat je zelf wil lijkt me prima te passen bij eigenwaarde. Het niet doen omdat je bang bent voor de oordelen van anderen past er juist niet bij.

Nu moet ik zeggen dat ik mensen die seks willen bewaren voor mensen waar ze diepe gevoelens voor hebben niet als onzeker zie. Dat ze iemand willen die dat hetzelfde ziet ook niet.

De groep die als ze de kans hadden gekregen het zelf ook hadden gedaan, maar anderen erop veroordelen wel. En dat is een redelijk deel van degene die roepen dat de toekomstige partner niet teveel bedpartners mag hebben gehad. Liever minder dan zij zelf. Dat schaar ik wel onder onzekerheid.

Laten we eerlijk zijn, dit soort topics zitten altijd vol van heren die stoer roepen dat ze die ‘sletjes’ wel zouden neuken. Kortom, ze hebben die seks combineer je met liefde moraal niet. Op z’n hoogst is het ze niet voldoende gelukt er meer te neuken.

Voor mij persoonlijk geld dat ik bv relatie hoppers sneller afwijs. Liever iemand die een lekkere losbol is geweest dan iemand die tegen Jan en alleman heeft gezegd veel te voelen.
Ervaren of minder ervaren maakt me niet zo uit. Het hart als iets zien wat zo weggeven kan worden of een naar oordeel over degene met wie je het bed hebt gedeeld wel. Dat zegt wat over dat persoon, op een negatieve manier.
En dan vooral dat oordeel over degene waarmee iemand het bed heeft gedeeld of eigenlijk verdomd graag wilde.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_198246108
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2021 10:08 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Hoezo getuigt het niet van erg veel eigenwaarde?
Het is gewoon hoe ik dat voel. Die hele post is alleen vanuit mijn gevoel.

quote:
Doen wat je zelf wil lijkt me prima te passen bij eigenwaarde. Het niet doen omdat je bang bent voor de oordelen van anderen past er juist niet bij.

Nu moet ik zeggen dat ik mensen die seks willen bewaren voor mensen waar ze diepe gevoelens voor hebben niet als onzeker zie. Dat ze iemand willen die dat hetzelfde ziet ook niet.

De groep die als ze de kans hadden gekregen het zelf ook hadden gedaan, maar anderen erop veroordelen wel. En dat is een redelijk deel van degene die roepen dat de toekomstige partner niet teveel bedpartners mag hebben gehad. Liever minder dan zij zelf. Dat schaar ik wel onder onzekerheid.

Laten we eerlijk zijn, dit soort topics zitten altijd vol van heren die stoer roepen dat ze die ‘sletjes’ wel zouden neuken. Kortom, ze hebben die seks combineer je met liefde moraal niet. Op z’n hoogst is het ze niet voldoende gelukt er meer te neuken.
Eens.
Dat zijn de mannen die roepen. Er zijn er die je niet hoort en een andere mening hebben wat niets te maken heeft met onzekerheid. Soms heeft iemand gewoon principes, andere normen en waarden en waar dat vandaan komt maakt niet uit. Als tegen deze mensen neer wordt gekeken door degenen die een andere moraal hebben (of geen) dan tja, hoeveel waard is dat dan?

quote:
Voor mij persoonlijk geld dat ik bv relatie hoppers sneller afwijs. Liever iemand die een lekkere losbol is geweest dan iemand die tegen Jan en alleman heeft gezegd veel te voelen.
Ervaren of minder ervaren maakt me niet zo uit. Het hart als iets zien wat zo weggeven kan worden of een naar oordeel over degene met wie je het bed hebt gedeeld wel. Dat zegt wat over dat persoon, op een negatieve manier.
En dan vooral dat oordeel over degene waarmee iemand het bed heeft gedeeld of eigenlijk verdomd graag wilde.
Men is snel geneigd verontwaardigd te reageren als men zelf veel bedpartners heeft(verdediging waartegen?) en gaan dan zelf oordelen over mensen die daar een andere mening over hebben. Dat is wel een beetje hypocriet. (Buiten gelaten dat de mens van nature hypocriet is en niemand zonder is).

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-02-2021 10:40:46 ]
  zondag 28 februari 2021 @ 11:01:01 #181
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_198246463
quote:
1s.gif Op zondag 28 februari 2021 10:39 schreef Amee het volgende:

[..]

Het is gewoon hoe ik dat voel. Die hele post is alleen vanuit mijn gevoel.
[..]

Eens.
Dat zijn de mannen die roepen. Er zijn er die je niet hoort en een andere mening hebben wat niets te maken heeft met onzekerheid. Soms heeft iemand gewoon principes, andere normen en waarden en waar dat vandaan komt maakt niet uit. Als tegen deze mensen neer wordt gekeken door degenen die een andere moraal hebben (of geen) dan tja, hoeveel waard is dat dan?
[..]

Men is snel geneigd verontwaardigd te reageren als men zelf veel bedpartners heeft(verdediging waartegen?) en gaan dan zelf oordelen over mensen die daar een andere mening over hebben. Dat is wel een beetje hypocriet. (Buiten gelaten dat de mens van nature hypocriet is en niemand zonder is).
Toch spreek je vanuit minder eigenwaarde voor die ander, niet vanuit een ik zou mezelf daar niet goed bij voelen...
Je stelt juist dat iemand die dat wel doet niet voldoende eigenwaarde zou hebben.
Dat is nonsens. Eigenwaarde betekent dat je jezelf bent en durft te zijn. Of dat nu om losse seks of niet gaat.

Iemand die vanuit eigen moraal en principe iemand zoekt die daar hetzelfde in staat zou ik nooit onzeker of wat dan ook noemen.
Heb weleens een discussie gehad met zulke mannen. En daar had ik gewoon respect voor. En hun ook voor mij trouwens. Want niet als partner willen is iets anders dan iemand als minder persoon zien.
Sommige van die discussie’s begonnen met een aanname van mijn kant, dat hij wel had gewild en anderen de maat nam omdat zij wel deden wat hij had gewild. Allen (nou ja die paar) verraste me met hun antwoord en daar kwamen goede gesprekken uit. Met wederzijds inzicht over verschillende moralen. Fijne mensen.

Verder, ik verdedig eigenlijk maar weinig. Enkel het idee dat ik vanuit tekort aan zelfrespect/eigenwaarde meer bedpartners heb gehad.
Ik leg uit dat meer bedpartners niet gelijk staat aan geen moraal/principes hebben, enkel dat het anders ligt voor mij als persoon.

Ik hekel enkel degene die anderen de maat nemen terwijl ze zelf dat (willen) doen. Dan gaat het niet over moraal of principes, maar over onzekerheid en afgunst.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_198246579
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2021 11:01 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Toch spreek je vanuit minder eigenwaarde voor die ander, niet vanuit een ik zou mezelf daar niet goed bij voelen...
Je stelt juist dat iemand die dat wel doet niet voldoende eigenwaarde zou hebben.
Dat is nonsens. Eigenwaarde betekent dat je jezelf bent en durft te zijn. Of dat nu om losse seks of niet gaat.
Mijn manier van uitspreken is soms niet altijd hoe ik het bedoelde. Nederlands is niet mijn moedertaal. Maar ik sprak dus vooral vanuit mezelf en als het over een ander gaat dan over degenen die er achteraf niet durft uit te komen dat ze zoveel hebben. Mensen die het doen en niet caren wat anderen ervan vinden, dat zijn de mensen die ook zichzelf durven te zijn. Die het doen maar zich de hele tijd aangevallen voelen, dat denk ik niet.
quote:
Iemand die vanuit eigen moraal en principe iemand zoekt die daar hetzelfde in staat zou ik nooit onzeker of wat dan ook noemen.
Heb weleens een discussie gehad met zulke mannen. En daar had ik gewoon respect voor. En hun ook voor mij trouwens. Want niet als partner willen is iets anders dan iemand als minder persoon zien.
Sommige van die discussie’s begonnen met een aanname van mijn kant, dat hij wel had gewild en anderen de maat nam omdat zij wel deden wat hij had gewild. Allen (nou ja die paar) verraste me met hun antwoord en daar kwamen goede gesprekken uit. Met wederzijds inzicht over verschillende moralen. Fijne mensen.

Verder, ik verdedig eigenlijk maar weinig. Enkel het idee dat ik vanuit tekort aan zelfrespect/eigenwaarde meer bedpartners heb gehad.
Ik leg uit dat meer bedpartners niet gelijk staat aan geen moraal/principes hebben, enkel dat het anders ligt voor mij als persoon.

Ik hekel enkel degene die anderen de maat nemen terwijl ze zelf dat (willen) doen. Dan gaat het niet over moraal of principes, maar over onzekerheid en afgunst.
Ja, die zijn er ook, spreek ik niet tegen.
Ging mij om dat het niet altijd onzekerheid is als iemand het vervelend vindt dat zijn partner veel bedpartners heeft. Dat wordt hier de hele tijd geroepen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-02-2021 11:10:13 ]
pi_198246802
quote:
1s.gif Op zondag 28 februari 2021 09:35 schreef Amee het volgende:

[..]

Als ik dan over mijzelf praat: Ik vind veel losse bedpartners hebben vies.
En daar komt de moraliserende aap uit de mouw _O-
  zondag 28 februari 2021 @ 11:27:42 #184
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_198246851
quote:
1s.gif Op zondag 28 februari 2021 11:09 schreef Amee het volgende:

[..]

Mijn manier van uitspreken is soms niet altijd hoe ik het bedoelde. Nederlands is niet mijn moedertaal. Maar ik sprak dus vooral vanuit mezelf en als het over een ander gaat dan over degenen die er achteraf niet durft uit te komen dat ze zoveel hebben. Mensen die het doen en niet caren wat anderen ervan vinden, dat zijn de mensen die ook zichzelf durven te zijn. Die het doen maar zich de hele tijd aangevallen voelen, dat denk ik niet.
[..]

Ja, die zijn er ook, spreek ik niet tegen.
Ging mij om dat het niet altijd onzekerheid is als iemand het vervelend vindt dat zijn partner veel bedpartners heeft. Dat wordt hier de hele tijd geroepen.
Dat laatste komt een beetje omdat degene die zo denken, zeker onder de mannen die reageren, een zeldzaamheid zijn.

Irl ligt dat wat anders, maar in dit soort topics heb je vooral de heren die maar wat graag zelf ook een sletje zijn en dan af en toe een vrouw die vanuit eigen moraal dat nog half en half verdedigd ook.

Al met al denk ik dat jij en ik het vanuit eigen referentie kaders niet heel anders bezien. Andere eigen moraal, maar vanuit een doe dingen wel of niet omdat je erachter staat.

Wel zie ik te vaak dat mensen meer of minder bedpartners verzinnen vanuit angst voor oordelen van buitenaf.
Vrouwen verlagen vaker, mannen verhogen vaker. Beide is jammer.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_198246932
Ik vind vrouwen die zelfbewust zijn en van seks houden helemaal niet sletterig (of minder).
Wel als ze er te koop mee lopen of opscheppen.
Dat is andersom denk ik ook zo.
Als je ouder word snap je steeds meer dat je liefde en seks kunt scheiden.
Vakman pur sang
pi_198251192
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 21:44 schreef matigeuser het volgende:

[..]

Om ook eens onder te spuiten ja.

Maar niet als de toekomstige moeder van je kinderen.
Ligt eraan, tokkie gedrag en kinkie zijn zie ik als twee verschillende dingen. Soms gaat het samen, soms niet. Graag heb ik het pareltje, een beschaafd, intelligent meisje met een kinky kant :P
  zondag 28 februari 2021 @ 19:13:38 #187
494915 Shirogami
Al braaf je spuitjes gehad?
pi_198255221
Hoeveel is niet zo super belangrijk, maar een maagd is wat onhandig en een afgelikte boterham is smerig.
  zondag 28 februari 2021 @ 23:40:06 #188
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_198261265
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2021 19:13 schreef Shirogami het volgende:
Hoeveel is niet zo super belangrijk, maar een maagd is wat onhandig en een afgelikte boterham is smerig.
Wanneer is iemand een 'afgelikte boterham' ?
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  maandag 1 maart 2021 @ 01:46:16 #189
494915 Shirogami
Al braaf je spuitjes gehad?
pi_198261957
quote:
5s.gif Op zondag 28 februari 2021 23:40 schreef puzziepie het volgende:

[..]

Wanneer is iemand een 'afgelikte boterham' ?
Hangt er van af. Bijvoorbeeld leeftijd in verhouding tot bedpartners etc. Snap bijvoorbeeld best dat iemand na een lange relatie even los gaat en er meerdere in een jaar heeft, maar als je bv met 30-35 al met 20 mensen het bed in gedoken bent dan bedank ik er voor om nummer zoveel te zijn. Je bent in dat geval sowieso geen serieuze partner omdat je er al blijk van hebt gegeven een vaste relatie niet te ambiëren.
pi_198262324
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 01:46 schreef Shirogami het volgende:

[..]

Hangt er van af. Bijvoorbeeld leeftijd in verhouding tot bedpartners etc. Snap bijvoorbeeld best dat iemand na een lange relatie even los gaat en er meerdere in een jaar heeft, maar als je bv met 30-35 al met 20 mensen het bed in gedoken bent dan bedank ik er voor om nummer zoveel te zijn. Je bent in dat geval sowieso geen serieuze partner omdat je er al blijk van hebt gegeven een vaste relatie niet te ambiëren.
Zucht....

Dit topic in de herhaling...
  maandag 1 maart 2021 @ 06:28:18 #191
445514 DonDruiper
FOK!off met je popup a(i)ds.
pi_198262351
Zolang het niet voelt alsof je een frikadel de gang in gooit, zal het me jeuken.
Zuiger van het FOK!-OMT
  Moderator maandag 1 maart 2021 @ 09:15:31 #192
441859 crew  Lenny77
pi_198263566
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 01:46 schreef Shirogami het volgende:

[..]

Hangt er van af. Bijvoorbeeld leeftijd in verhouding tot bedpartners etc. Snap bijvoorbeeld best dat iemand na een lange relatie even los gaat en er meerdere in een jaar heeft, maar als je bv met 30-35 al met 20 mensen het bed in gedoken bent dan bedank ik er voor om nummer zoveel te zijn. Je bent in dat geval sowieso geen serieuze partner omdat je er al blijk van hebt gegeven een vaste relatie niet te ambiëren.
Iemand op 35 kan al 20 jaar seksueel actief zijn. Dan zou het in principe 1 partner per jaar kunnen zijn? Ik noem dat niet meteen een losbol..
Horum omnium fortissimi sunt Belgae
pi_198263836
quote:
10s.gif Op maandag 1 maart 2021 06:28 schreef DonDruiper het volgende:
Zolang het niet voelt alsof je een frikadel de gang in gooit, zal het me jeuken.
Dan vraag ik me af hoe klein of smal je pik is?
Als het lijkt alsof er geen 'spanning' rond je pik zit, is het vaak omdat er een kind doorheen gegaan is.

Mijn vrouw was enorm actief en toen ik met haar seks had, kan ik niet zeggen dat het leek alsof ik een frikandel in de gang gooide.
Ik ben er van overtuigd, als je een prostituee doet (die misschien 1000 kerels heeft afgewerkt), dat die ook zal spannen rond je pik.
Cindy De Vuyst
pi_198269399
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 01:46 schreef Shirogami het volgende:

[..]

Hangt er van af. Bijvoorbeeld leeftijd in verhouding tot bedpartners etc. Snap bijvoorbeeld best dat iemand na een lange relatie even los gaat en er meerdere in een jaar heeft, maar als je bv met 30-35 al met 20 mensen het bed in gedoken bent dan bedank ik er voor om nummer zoveel te zijn. Je bent in dat geval sowieso geen serieuze partner omdat je er al blijk van hebt gegeven een vaste relatie niet te ambiëren.
Tenzij een vrouw religious is en oprecht denkt dat ze sterft in hell, zal ze op 35jarige leeftijd veel minimaal 50 piemels hebben gehad. Deal with it.
  maandag 1 maart 2021 @ 15:46:39 #195
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_198269525
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 09:15 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

Iemand op 35 kan al 20 jaar seksueel actief zijn. Dan zou het in principe 1 partner per jaar kunnen zijn? Ik noem dat niet meteen een losbol..
Sowieso, alsof je dat bij een date gaat vragen. Het is sowieso al niet verifieerbaar
  maandag 1 maart 2021 @ 15:47:25 #196
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_198269541
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 09:35 schreef einzeinz het volgende:

[..]

Dan vraag ik me af hoe klein of smal je pik is?
Als het lijkt alsof er geen 'spanning' rond je pik zit, is het vaak omdat er een kind doorheen gegaan is.

Mijn vrouw was enorm actief en toen ik met haar seks had, kan ik niet zeggen dat het leek alsof ik een frikandel in de gang gooide.
Ik ben er van overtuigd, als je een prostituee doet (die misschien 1000 kerels heeft afgewerkt), dat die ook zal spannen rond je pik.
Degenen die dat roepen hebben ook niet zoveel verstand van anatomie.
  maandag 1 maart 2021 @ 20:16:09 #197
494915 Shirogami
Al braaf je spuitjes gehad?
pi_198274848
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 15:46 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Sowieso, alsof je dat bij een date gaat vragen. Het is sowieso al niet verifieerbaar
Dat klopt ook.
pi_198616359
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 06:20 schreef babylon het volgende:
Maakt geen reet uit.

Alleen onzekere mensen maken zich daar druk om.
Zekere man met 7 SOA's meldt zich in de chat
"An idiot admires complexity, while a genius appreciates simplicity" - Terry A. Davis
  zondag 21 maart 2021 @ 12:33:54 #199
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_198616657
quote:
0s.gif Op zondag 21 maart 2021 12:14 schreef KroketBroodje het volgende:

[..]

Zekere man met 7 SOA's meldt zich in de chat
Dat is een domme man en dat is niet aantrekkelijk.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_198617669
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 01:46 schreef Shirogami het volgende:

[..]

Hangt er van af. Bijvoorbeeld leeftijd in verhouding tot bedpartners etc. Snap bijvoorbeeld best dat iemand na een lange relatie even los gaat en er meerdere in een jaar heeft, maar als je bv met 30-35 al met 20 mensen het bed in gedoken bent dan bedank ik er voor om nummer zoveel te zijn. Je bent in dat geval sowieso geen serieuze partner omdat je er al blijk van hebt gegeven een vaste relatie niet te ambiëren.
Behalve witte mannen. Die mogen alles neuken. Want dat hoort zo als je bij het corps zit. ^O^ Vrouwen daarentegen :r

[ Bericht 4% gewijzigd door Astro_boy op 21-03-2021 13:44:51 (Typo) ]
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')