https://www.bakkerijwereld.com/content/bw-oven-home-editionquote:Op zaterdag 2 januari 2021 18:51 schreef Stienn het volgende:
Misschien zit ik hier helemaal verkeerd maar ik ben opzoek naar een vrijstaande oven voor in mijn kleine keuken echter als ik op internet zoek krijg ik alleen maar onbekende merken. Heeft hier iemand tips voor een kleine vrijstaande oven?
Weet jij mss welk boek goed is om meer te leren over het waarom van het bakken? Dus wat bepaalde verhoudingen van bloem en boter opleveren of wat boter überhaupt voor functie heeft in baksels etc.quote:Op woensdag 30 december 2020 21:39 schreef Goitske het volgende:
[..]
Dit zag ik vandaag https://www.lekkerensimpel.com/oliebollencake/
Ik maak er liever brood van, alhoewel dit ook leuk is en ben benieuwd naar de smaak
Nee dat weet ik nietquote:Op maandag 18 januari 2021 23:17 schreef madeliefff het volgende:
[..]
Weet jij mss welk boek goed is om meer te leren over het waarom van het bakken? Dus wat bepaalde verhoudingen van bloem en boter opleveren of wat boter überhaupt voor functie heeft in baksels etc.
Oh, die zijn goed gelukt! Met een voetje, zou Janny jubelenquote:Op donderdag 28 januari 2021 20:11 schreef Vicky het volgende:
Mijn dochter maakte vandaag frambozen macarons
[ afbeelding ][ afbeelding ]
En ze waren gruwelijk lekkerquote:Op donderdag 28 januari 2021 21:12 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Oh, die zijn goed gelukt! Met een voetje, zou Janny jubelen
Yup! Heel leuk want dan zie je ze al opbollen en hun uiteindelijke maat krijgen.quote:Op zondag 31 januari 2021 16:13 schreef Sjeen het volgende:
Leuk! Moest je ze ook koken voordat je ging bakken?
Ik maakte speltbolletjes vanmorgen, zag er niet uit maar ze smaakten heel prima
Lijkt me ook veel lekkerderquote:Op donderdag 28 januari 2021 21:31 schreef Vicky het volgende:
[..]
En ze waren gruwelijk lekker
Ipv botercreme heeft ze monchou gebruikt
Mja heb t wel vaker gezien hoor. Macarons met Foie gras.quote:Op maandag 1 februari 2021 06:36 schreef AnneX het volgende:
Oh lekker TP! Goeie grote stukken ook! 🤪
@:Frantic: lijkt mij een vreemde combi? Zoet met hartig vlees?
Heb ze ook uitgedeeld. Dan ga ik niet aan lullige kleine stukjes doen hoor. Als ze een kleiner stukje willen snijden ze hem zelf maar in stukkenquote:Op maandag 1 februari 2021 06:36 schreef AnneX het volgende:
Oh lekker TP! Goeie grote stukken ook! 🤪
@:Frantic: lijkt mij een vreemde combi? Zoet met hartig vlees?
🤪 verstandig!quote:Op maandag 1 februari 2021 07:52 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
[..]
Heb ze ook uitgedeeld. Dan ga ik niet aan lullige kleine stukjes doen hoor. Als ze een kleiner stukje willen snijden ze hem zelf maar in stukken
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
No corona...quote:Op dinsdag 2 februari 2021 17:26 schreef FranticDJ het volgende:
Lag het aan de koekjes of heb je corona
Jammer! zien er wel lekker uit
ja daar zit ik met Amerikaanse recepten ook altijd mee te stoeien.quote:Op dinsdag 2 februari 2021 17:30 schreef AnneX het volgende:
[..]
No corona...
En een stom amerikaans recept, waar je alsnog een aantal dingen moet omrekenen.
Zoals de oventemp.
Misschien ging het daar fout? 2 x gecheckt.
quote:Op dinsdag 2 februari 2021 15:45 schreef AnneX het volgende:
Veel werk, pakje boter, wie zegt dat koekjes rond moeten zijn?
http://www.pastrypal.com/2014/02/chocolate-sables/
Resultaat: het smaakt nergens naar 😢Jammer...maar dit zijn de allerbeste chocolade sables:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://doriegreenspan.co(...)-cookies-sneak-peek/
Ik vond deze er zo lekker uitzien, dus heb ook eens een poging gewaagd:quote:Op zondag 31 januari 2021 23:10 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Had Millionaire shortbread gemaakt. Veel te lekker ook :’)
[ afbeelding ]
Lekkerquote:Op woensdag 3 februari 2021 20:24 schreef miss_sly het volgende:
[..]
Ik vond deze er zo lekker uitzien, dus heb ook eens een poging gewaagd:
[ afbeelding ]
We moeten nog proeven
Ik gebruik die van chicks love food alleen dan net de verhouding witte chocolade en melk chocolade iets andersquote:Op woensdag 3 februari 2021 21:58 schreef mascara-klodder het volgende:
Welk recept gebruikten jullie voor millionaires shortbread?
Ik vraag dit niet voor een vriend
Dank!quote:
Ik gebruikte deze:quote:Op woensdag 3 februari 2021 21:58 schreef mascara-klodder het volgende:
Welk recept gebruikten jullie voor millionaires shortbread?
Ik vraag dit niet voor een vriend
Haha nou... zou het doen als je niet op een paar uur rijden afstand woont...quote:Op donderdag 4 februari 2021 18:33 schreef Isabeau het volgende:
Kwam jij nou morgen op visite, Uhmmpie?Ziet er heerlijk uit zeg.
Tuurlijk🤪 ik heb de grote genomen.quote:
Gaaf! Vraagje, vind jij ze ook lekker? We hadden ze deze week in Zeeland, maar ik vond ze eigenlijk niet zo geweldigquote:Op maandag 22 februari 2021 19:46 schreef FranticDJ het volgende:
[ afbeelding ]
In 1994 was ik al bolussen aan het draaien
Ja, maar je moet weten waar je ze haalt. want er wordt veel bagger verkocht.quote:Op maandag 22 februari 2021 20:00 schreef Sjeen het volgende:
[..]
Gaaf! Vraagje, vind jij ze ook lekker? We hadden ze deze week in Zeeland, maar ik vond ze eigenlijk niet zo geweldig![]()
Met banketbakkersroom?quote:Op maandag 22 februari 2021 20:08 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Ja, maar je moet weten waar je ze haalt. want er wordt veel bagger verkocht.
Die van de AH komen ook van een grote bakker uit de regio, maar die vind ik ook niet te nassen (ook niet als je ze bij een van hun bakkerijen zelf haalt).
Dus de vraag: waar heb je ze gehaald
En als je sommige foodies moet geloven hoor je de 'echte Zeeuwse bolus' bij robert te halen in Oisterwijk.
En dan zijn ze gevuld met banketbakkersroom.
Ja, echte Zeeuwse bolussen in Brabant hoor..![]()
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |