Als je trouwens eens in Emmerich bent, aan de Rijnpromenade hebben ze een winkel waar al hun B-waren, overproductie etc wordt verkocht, veel snoep voor weinig wat net niet helemaal de juiste vorm of kleur heeft etcquote:Op dinsdag 21 september 2021 15:24 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik dacht altijd dat het daar ook Katja heet. Het is me nooit opgevallen dat het een andere naam heeft Volgens mij hebben ze hier wat minder variatie maar is het ook grotendeels vegan.
Ja, ik vond hem lekkerquote:Op dinsdag 21 september 2021 09:48 schreef arvensis het volgende:
Hebben jullie de plant based hamburger bij McDonalds al op? Hij is best te doen.
Ik vind dat ook wel jammer, vooral omdat je dus wel altijd voor die kaas betaalt (begreep ik van een paar vrienden).quote:Op dinsdag 21 september 2021 18:56 schreef Meke het volgende:
[..]
Ja, ik vond hem lekker
Begreep wel dat de kaas niet plantaardig is, dus vind de naam dan wel een beetje misleidend
Dank je!quote:Op dinsdag 21 september 2021 09:01 schreef Tele6 het volgende:
[..]
Ik vind pecannoten het lekkerst. Die zijn soort van kruimelig/luchtig waardoor het dadelballetje ook minder zwaar/compact wordt.
Ik denk trouwens dat je abrikozen-walnotenballetje ook bitterder was door de abrikozen, en dat het misschien ook al een stuk lekkerder zou zijn met een combi van dadels en walnoten. Dadels zijn toch een stuk zoeter en milder van smaak dan abrikozen.
Wel een leuk projectje om dat soort dingen uit te testen
Ik wilde hem net delenquote:Op donderdag 23 september 2021 12:05 schreef mstx het volgende:
https://likemeat.com/nl/product/like-leipe-mocro-flavour/
Ik ook! Heb de gehaktbal en het losse gehakt al geprobeerd. Die vond ik in ieder geval geslaagd.quote:Op donderdag 23 september 2021 12:25 schreef Myraela het volgende:
Hier al mensen de Greenforce producten getest? Ik kreeg er zoveel reclame voor dat ik ben gezwicht en een proefpakket met alle smaken gisteren binnenkreeg.
Ik tot nu toe alleen nog de worstjes. Wel okay, maar ben er niet echt enthousiast over. Maar worstjes zijn vaak ook wel lastiger dan bijvoorbeeld een burger oid, dus daar ben ik nog wel benieuwd naar.quote:Op vrijdag 5 november 2021 08:22 schreef Tuindier het volgende:
Ik ook! Heb de gehaktbal en het losse gehakt al geprobeerd. Die vond ik in ieder geval geslaagd.
Ik vind de plantaardige kaas van de AH prima te doen. Deze dus:https://www.ah.nl/producten/product/wi486709/ah-plantaardige-rasp (en de rest uit die serie ook).quote:Op vrijdag 5 november 2021 08:42 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik tot nu toe alleen nog de worstjes. Wel okay, maar ben er niet echt enthousiast over. Maar worstjes zijn vaak ook wel lastiger dan bijvoorbeeld een burger oid, dus daar ben ik nog wel benieuwd naar.
Wat zijn jullie tips voor vegan kaas? Ik heb nu deze kaas, staat bij om te smelten. Maar in de oven op een wrap werd het juist onwijs droog en krokant kruimelig. Ik denk dat ik het de volgende keer gewoon door een warme saus oid roer, zodat het wel een beetje smelt. Maar als jullie goede tips hebben, hoor ik het graag.
[ afbeelding ]
Die had ik gisteravond ook op de nacho's en die smolt verrassend goed ja.quote:Op vrijdag 5 november 2021 09:22 schreef Tink89 het volgende:
[..]
Ik vind de plantaardige kaas van de AH prima te doen. Deze dus:https://www.ah.nl/producten/product/wi486709/ah-plantaardige-rasp (en de rest uit die serie ook).
Vegan Heksenkaas is ook lekker en idd die spread van Wildwestland. En de vegan Boursin ook. Die is in de aanbieding bij de AH deze week, geloof ik.quote:Op vrijdag 5 november 2021 09:40 schreef Candaasje het volgende:
Ik waag we me eigenlijk niet meer echt aan plantaardige kaas. Althans, wel aan de cashew-kaasjes en van Violife de 'Greek Style' en de spread van Wildwestland. Maar niet meer de 'Goudse' kazen zegmaarjeweetwatikbedoel.
Ik moet eigenlijk nog steeds een vragen aan New York Pizza welke kaas zij gebruiken op hun pizza's, want die is wél lekker.
Ik vind die kaas op de Goodbaker pizza zit ook echt lekker. Ik vind veel van die plantaardige kazen dus niet echt naar normale kaas smaken, maar wel naar Cheetos. En dat is stiekem keilekker.quote:Op vrijdag 5 november 2021 09:40 schreef Candaasje het volgende:
Ik waag we me eigenlijk niet meer echt aan plantaardige kaas. Althans, wel aan de cashew-kaasjes en van Violife de 'Greek Style' en de spread van Wildwestland. Maar niet meer de 'Goudse' kazen zegmaarjeweetwatikbedoel.
Ik moet eigenlijk nog steeds een vragen aan New York Pizza welke kaas zij gebruiken op hun pizza's, want die is wél lekker.
Ga ik die de volgende keer eens proberen! Ik heb nog 3.5 zak van deze. Ze waren in de uitverkoop.quote:Op vrijdag 5 november 2021 09:22 schreef Tink89 het volgende:
Ik vind de plantaardige kaas van de AH prima te doen. Deze dus:https://www.ah.nl/producten/product/wi486709/ah-plantaardige-rasp (en de rest uit die serie ook).
Ik kan ze bij AH idd niet meer bestellen... Deed ik toch al nooit, ik vind die limoencitroen veul lekkerderquote:Op maandag 8 november 2021 07:45 schreef Tuindier het volgende:
Ik begreep van Alpro dat Picnic en Albert Heijn de 750 grams pakken yoghurt Mild & Creamy (nature en no sugar) uit het assortiment hebben gehaald
Ik vraag me af hoeveel analoog kaas er in de "echte kaas" broodjes zitquote:Op donderdag 11 november 2021 09:58 schreef mjan het volgende:
Gisteren lag er ineens een vegan 'kaas'broodje bij de AH to go. Ik vind vegan kaas vaak vreemd zoet smaken, maar dierlijke kaas-kaasbroodjes hebben van zichzelf ook al vaak een beetje een zoetige smaak, dus dit leek eigenlijk best behoorlijk op het origineel.
Wij hebben alleen ervaring met de plakken en de geraspte en die zijn allebei primaquote:Op vrijdag 7 januari 2022 21:09 schreef Lucky_Strike het volgende:
Zijn er kazen van Violife die eetbaar zijn? Ze zijn volgende week in de bonus bij AH en ik wil eens iets proberen. Wellicht de mozzarella of de Greek style.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |