abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 25 juni 2020 @ 13:32:17 #1
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193782167

Veronica Inside is een voetbalprogramma dat op maandag en vrijdag op Veronica wordt uitgezonden, tussen 20:30 en 22:30. Het is een journalistiek hoogstaand programma waarin wedstrijden worden geanalyseerd, transfers worden besproken en de nodige rullevante anekdotes worden opgehaald. Veronica Inside staat erom bekend altijd met respect over spelers, trainers en andere dorpsidioten uit de voetballerij te praten, dit in tegenstelling tot Studio Voetbal. In 2011 werden ze na tien jaar hard werken beloond met de hoogst haalbare TV-prijs in Nederland, een gouden cockring. Het programma wordt gesponsord, maar hier merk je nagenoeg niets van.

Deze OP wordt mede mogelijk gemaakt door Bavaria Bier, Toto & John de Mol.

Hoofdrolspelers



Figuranten




Voorzitter van de fanclub en erelid van het topic



Onderdelen
Toto
De Toto wordt door Johan iedere vrijdaguitzending ingevuld tijdens het laatste kwartier, en vervolgens vullen duizenden kijkers hem in, exact het tegenovergestelde van wat Johan zegt. Maandag komt Genee terug op de resultaten, indien Johan alles goed heeft krijg hij sigaren en een kus van Escha, dit is echter nog maar een keer in de geschiedenis voorgekomen. Hij heeft wel één keer meer de Toto gewonnen dan Genee. Tegenwoordig doen ook van der Gijp en Genee mee om geld in te zamelen voor de afgebrande kantine van een amateurclub uit de provincie of nieuwe palen bij de lokale palendansvereniging.

Danny Vera
Iedere week neemt Danny Vera de moedige taak op zich om een klassieker te coveren, en dit zo goed mogelijk te doen. Zelden faalt hij hierin. Wat heeft die man een stem, en wat is die band goed. Geen wonder dat hij een nummer één hit gehad heeft in Turkije en in de flop2000 stond met Rollerkooster. Soms staat er in plaats van Danny één of andere ouwelullenband een kuntrie- of bloesnummer van zes minuten te spelen met dank aan ome Johan.

Het programma van Fox Sports
Iedere week staat er een verslaggever van Fox Sports (voorheen Eredivisie Live) klaar om te vertellen wat er op het programma staat. Zelfs als de lamme tegen de blinde speelt is de verslaggever verplicht om de wedstrijd aan te duiden met de term: "de topper". Daarna zien we een snel gemonteerd filmpje met muziek (woo oh oh ohh) en knotsgekke beelden van het afgelopen voetbalweekend. Om 19.00 uur ziet u Jan Boskamp op Joke Bruijs, exclusief op Fox Sports.

Bavaria Zocial
Fragmenten van de amateurvelden in de categorie funny videos waar niemand om moet lachen.
Zo. - Marcel van Roosmalen.

Rullevante links
Het VI-woordenboek
Bingokaarten van Johan, Wilfred, René en Boskamp
Oliver's kanaaltje met legendarische fragmenten
Sigaarblogcom met het laatste nieuws, MP4-linkjes en diepte-interviews met Escha.
Voetbal International GIFs (waarschuwing: modemkiller)
De oude OP, voor de nostalgici onder ons.
Het 1000ste topic, een mijlpaal voor ons VI Hooligans
Derksen & ..., topic voor het tv-programma waarin Johan voetbalpursenelleties interviewt.
Uitzending Uitgesteld, mocht u de aflevering gemist hebben.

In memoriam
Graag herdenken wij deze ex-figuranten die ooit rullevant waren voor Veronica Inside (ooit bekend als Voetbal Inside, Voetbal International en Voetbal Insite), maar helaas het felbevochten gevecht om in de OP te komen verloren: Aad de Mos, Willem van Hanegem, Erik Dijkstra, Wouter Bos, Gerald Vanenburg, Jan-Joost van Gangelen, Marc van Hintum, Raoul Heertje, Mattijs 'Graydonmannetje' Manders, Manolevje, Royston Drenthe, Demen Bülbül, Jan 'gladjanus' Kooiemans, Sepp Blatter, Diego Maradona, Huub Stevens, Berdien de barmeid, de Kantineheld (Tibbe!), Knipping & van Duren, Thijs Slegers, Krabby, Simon Zwartkruis, Peter Wekking, Stef de Bont, Taco van der V., Tom Egbers, Emilio Schelvecchio, Sierd de Vos, Zanger Rinus, Dickie Advocaat, Tommie Beugelsdijk, de vermakelijke hork, Koos Tompé, Barney, Michael van Gerwen, Joop Munsterman, John van Lottum, John Williams, Sylvana Simons, Arie Boomsma, Ruud Terzijde, Jelle Brandt Cortius, Bo van Spilbeeck, Casper van Eijck, de Gamma dug-out, Amstel bier, Hugo Borst, DJ Jan, het Soundboard van Genee, Roelof Luinge, Henk de Haan, Prem, Tijl Beckand, Maurice de Hont, de Witte Chinees, Simon Zijlemans, Joep van NAC tv, Aletha Leidelmeijer, Fresia, de stagiair achter de knopjes, de floormanager, de Voetbal Inside app, Peter Rudolf de Vries, Dennis Schouten, R. Wiebel, Niko Bellic uit New York, Directeurtje, Barbara Barend, Toine from Pepperstreets, Jean-Marie Pfaff, Steve McClaren, Andy van der Meijde, Michel van Egmond, Recep Tayyip Erdoğan, Fernando Ricksen, Sir Alex Ferguson, Koert Westerman, Mario Been, Louis van Gaal, ´eljko Petrović, French Corner, Bert van Marwijk, Cor Pot, Sjaak Swart, Frans Bauer, Hans van Breukelen, Rudi Dil, Eva Braun, George Baker, Man bijt Hond, Lellebel, Jandino, Humberto Tan, Bart Nolles, de UEFA Europa League, Gerard Joling, Patricia Paay, Kees Jansma, Jack van Gelder, Koning Toto, Sjeik Telmachientje, Harry Vermeegen, Jaap Stam, Marco van Basten, Celine, de sidekicks van Genee, Jan Mulder, Ronald Koeman, Ronald Waterreus, Mark van Bommel, Jan van Halst, Frank en Ronald de Boer, Willy en René van de Kerkhof, Ron Jans, Chris Woerts, Hans Kraay sr., Johan Cruijff, Jules Deelder en RTL7.









pi_193782181
De heren zitten na de zomer gewoon weer aan dezelfde tafel.

Ome john gaat ze dit niet cadeau doen.
speak only if it improves the silence.
pi_193782197
Veronica heeft nog steeds CL voetbal.
pi_193782223
Misschien had ik toch steuntje in de rug voor VI #4 moeten maken :o
  donderdag 25 juni 2020 @ 13:38:08 #5
131800 Tarado
capô de fusca
pi_193782242
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:33 schreef TjjWester het volgende:
Ome john gaat ze dit niet cadeau doen.
dat sowieso niet maar hij betaalt ook niet vooruit neem ik aan
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 13:38:10 #6
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193782243
Topic 23 in een week dit _O-
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  Forum Admin donderdag 25 juni 2020 @ 13:38:14 #7
35723 crew  GGMM
pi_193782246
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:36 schreef johannes_vermeer het volgende:
Misschien had ik toch steuntje in de rug voor VI #4 moeten maken :o
Ja, dit is jouw schuld.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  donderdag 25 juni 2020 @ 13:38:44 #8
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193782252
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:36 schreef johannes_vermeer het volgende:
Misschien had ik toch steuntje in de rug voor VI #4 moeten maken :o
pi_193782263
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:38 schreef Tarado het volgende:

[..]

dat sowieso niet maar hij betaalt ook niet vooruit neem ik aan
Hij kan ze wel aan hun contract houden, er is immers geen verstoorde werkrelatie met de werkgever.
speak only if it improves the silence.
pi_193782265
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:34 schreef Zipportal het volgende:
Veronica heeft nog steeds CL voetbal.
Dan gaat Genee toch lekker met Advocaat en De Boer zitten.
  donderdag 25 juni 2020 @ 13:39:30 #11
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193782266
Danny Vera wordt ‘na vier jaar wachten’ voor de eerste keer vader

Vrolijk nieuws voor Danny Vera: de 43-jarige zanger en zijn vrouw Escha Tanihatu (35) zijn in verwachting van hun eerste kindje. Danny deelde daar vandaag een foto van op zijn Instagram.

,,Je liet ons bijna 4 jaar lang op je wachten, maar we mogen je dan eindelijk dit jaar verwelkomen in de Vera familie”, schrijft de 43-jarige zanger onder de foto. Op het plaatje legt Danny zijn hand op Escha’s buik, geeft haar een kus op de schouder en houdt het boek The Dad vast.

In de reacties krijgt het stel felicitaties van onder andere DI-RECT en Erwin Nyhoff. Danny en Escha trouwden in 2013.

https://www.ad.nl/show/da(...)keer-vader~a5063a45/

*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
pi_193782307
Lekker belangrijk welke nobuddies ze feliciteerden.

Who gives a fuck weet je wel. Who the fuck are they. Fuck joe.
  donderdag 25 juni 2020 @ 13:42:33 #13
489162 Pvt.Webster
101st Airborne Division
pi_193782314
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:39 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Hij kan ze wel aan hun contract houden, er is immers geen verstoorde werkrelatie met de werkgever.
Hoeft ook niet. Verstoorde arbeidsrelatie met collega is voldoende. Vaak bij een arbeidsconflict tussen collega's eindigt dat met een opzegging.
"He was there to do his duty, and he did it — he never let a buddy down in combat, in France, Holland, or Germany — but he never volunteered for anything and he spurned promotion."
pi_193782319
Van der Gijp en ik zouden volledig ongeloofwaardig zijn als we met Wilfred dit programma op deze manier blijven maken. We hebben dit principiële besluit genomen", aldus de analist. Het steekt Derksen vooral dat de presentator in de thema-uitzending over racisme afgelopen maandag hem liet vallen. Ook Van der Gijp was zeer kritisch op Genee; de analist beschuldigde zijn collega van 'NSB-methodes'.

"Als Wilfred mij een foto toont van Akwasi dan weet hij dat ik daar op reageer en dat vindt hij dan uitstekend", vervolgt Derksen. "Later, in dat debat, neemt hij het me kwalijk dat ik dat heb gezegd. Dat is hypocriet, met zo iemand kan ik niet meer om de tafel zitten. Dan ben ik ongeloofwaardig. Het is het duurste principiële besluit dat ik ooit heb genomen, want ik gooi 600.000 euro weg."

Woensdagavond kwam het tot een gesprek tussen de drie heren, maar Derksen herhaalt dat ze niets zijn opgeschoten. "We hebben onze grieven neergelegd, ook Wilfred. Het liep behoorlijk uit de hand, de emoties liepen hoog op, dus toen is er gezegd: laten we het even laten bezinken en over een paar weken nog een keer het gesprek aangaan. Ik zal niet zeggen dat Van der Gijp en ik nooit meer kunnen samenwerken met Wilfred, maar in de setting van Veronica Inside kan dat niet meer."
AFCA!
pi_193782337
quote:
13s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:38 schreef GGMM het volgende:

[..]

Ja, dit is jouw schuld.
Sorry maat.
  donderdag 25 juni 2020 @ 13:43:44 #16
489162 Pvt.Webster
101st Airborne Division
pi_193782339
600k 😯
"He was there to do his duty, and he did it — he never let a buddy down in combat, in France, Holland, or Germany — but he never volunteered for anything and he spurned promotion."
pi_193782349
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:42 schreef Pvt.Webster het volgende:

[..]

Hoeft ook niet. Verstoorde arbeidsrelatie met collega is voldoende. Vaak bij een arbeidsconflict tussen collega's eindigt dat met een opzegging.
Dat kan alleen als de werkgever meewerkt. Voor talpa het is het tegenovergestelde juist aantrekkelijk.
speak only if it improves the silence.
  donderdag 25 juni 2020 @ 13:44:20 #19
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193782354
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:43 schreef Pvt.Webster het volgende:
600k 😯
2 jaar.
  Forum Admin donderdag 25 juni 2020 @ 13:44:38 #20
35723 crew  GGMM
pi_193782361
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:43 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Sorry maat.
Misschien is het nog niet te laat.

Ik verwacht vandaag een nieuw filmpje.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193782378
Heeft Brinks al faillisement aangevraagd? Hahahaha
  donderdag 25 juni 2020 @ 13:46:08 #22
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_193782384
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:44 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

2 jaar.
Ik wil Genee wel vervangen.
pi_193782415
quote:
VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff bevestigt dat hij na de ophef over de Akwasi-grap contact zocht met Wilfred Genee.
https://www.telegraaf.nl/(...)VZ9yYidePouNZzb81ObY

telegraaf premium , wat Gijp zei over Dijkhof klopte
pi_193782417
Hansie presentator, naampie veranderen naar Funny Videos en Wilfred voortaan als gast naast Johan en René. Mooi man.
  donderdag 25 juni 2020 @ 13:49:08 #25
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_193782430
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:42 schreef Pvt.Webster het volgende:

[..]

Hoeft ook niet. Verstoorde arbeidsrelatie met collega is voldoende. Vaak bij een arbeidsconflict tussen collega's eindigt dat met een opzegging.
Daarvoor hoeven ze alleen maar even de beelden terug te kijken hehehe
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_193782433
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:44 schreef GGMM het volgende:

[..]

Misschien is het nog niet te laat.

Ik verwacht vandaag een nieuw filmpje.
Ik verwachtte een Bros reep te kunnen delen met een goede vriend. Soms is het leven een opeenstapeling van teleurstellingen :{
  donderdag 25 juni 2020 @ 13:50:00 #27
230450 ShevaJB
Rock beat tempo 155
pi_193782446
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:48 schreef Noorse_Kabeltrui het volgende:
Hansie presentator, naampie veranderen naar Funny Videos en Wilfred voortaan als gast naast Johan en René. Mooi man.
Hansie gaat VI presenteren en Wilfred neemt zijn plek over en gaat funny videos aan elkaar lullen op sbs.
[b]Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet
[/b]
[b]Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:[/b]
Eindbaas ^O^
pi_193782449
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:48 schreef michiel_merk het volgende:

[..]

https://www.telegraaf.nl/(...)VZ9yYidePouNZzb81ObY

telegraaf premium , wat Gijp zei over Dijkhof klopte
Wie van het koninklijke huis? Prins Friso?

Mag deze grap nog wel?
AFCA!
pi_193782469

NPORadio2 twitterde op donderdag 25-06-2020 om 13:32:32 Krijgt Veronica Inside een nieuwe presentator? Angela de Jong kwam bij @paul_rabbering met een update in de tv-soap: “Ik begrijp dat van der Gijp en Derksen inmiddels een andere presentator op het oog hebben.” Luister het hele gesprek hier: https://t.co/9FUZ3J62Ya #NPORadio2 https://t.co/iYyT9U6BfO reageer retweet
@Wereldgozer
pi_193782491
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:50 schreef RensAjacied het volgende:

[..]

Wie van het koninklijke huis? Prins Friso?

Mag deze grap nog wel?
Eloise via Instagram.
pi_193782496
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:48 schreef michiel_merk het volgende:

[..]

https://www.telegraaf.nl/(...)VZ9yYidePouNZzb81ObY

telegraaf premium , wat Gijp zei over Dijkhof klopte
En Penthouse Pechtold was afgelopen vrijdag co host bij The Friday Move.
  donderdag 25 juni 2020 @ 13:52:45 #32
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_193782499
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:51 schreef Zipportal het volgende:
[ afbeelding ]
NPORadio2 twitterde op donderdag 25-06-2020 om 13:32:32 Krijgt Veronica Inside een nieuwe presentator? Angela de Jong kwam bij @:paul_rabbering met een update in de tv-soap: “Ik begrijp dat van der Gijp en Derksen inmiddels een andere presentator op het oog hebben.” Luister het hele gesprek hier: https://t.co/9FUZ3J62Ya #NPORadio2 https://t.co/iYyT9U6BfO reageer retweet
@:wereldgozer
Dat zou echt goud zijn, binnen een week de grootste NSB'er dumpen en vervangen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_193782507
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:51 schreef Zipportal het volgende:
[ afbeelding ]
NPORadio2 twitterde op donderdag 25-06-2020 om 13:32:32 Krijgt Veronica Inside een nieuwe presentator? Angela de Jong kwam bij @:paul_rabbering met een update in de tv-soap: “Ik begrijp dat van der Gijp en Derksen inmiddels een andere presentator op het oog hebben.” Luister het hele gesprek hier: https://t.co/9FUZ3J62Ya #NPORadio2 https://t.co/iYyT9U6BfO reageer retweet
@:wereldgozer
Viesdik
pi_193782512
quote:
7s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:52 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Dat zou echt goud zijn, binnen een week de grootste NSB'er dumpen en vervangen.
Wytse van der Goot ligt bij beide heren goed,of Simon
pi_193782518
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:50 schreef RensAjacied het volgende:

[..]

Wie van het koninklijke huis? Prins Friso?

Mag deze grap nog wel?
randje
pi_193782523
Zal wel Wytse of Helene worden inderdaad.
  donderdag 25 juni 2020 @ 13:54:31 #37
131800 Tarado
capô de fusca
pi_193782527
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:44 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

2 jaar.
ja dat lijkt me ook wat reëler, zoveel reclame-inkomsten levert het ook weer niet op
  donderdag 25 juni 2020 @ 13:54:45 #38
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_193782529
Is Helene niet woke?
pi_193782532
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:53 schreef michiel_merk het volgende:

[..]

Wytse van der Goot ligt bij beide heren goed,of Simon
Da's een voetbalcommentator geen presentator.
  donderdag 25 juni 2020 @ 13:55:05 #40
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_193782539
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:54 schreef Immerdebestebob het volgende:
Is Helene niet woke?
Helene is super woke. Die gaat het niet worden.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  donderdag 25 juni 2020 @ 13:55:31 #41
131800 Tarado
capô de fusca
pi_193782545
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:51 schreef Zipportal het volgende:
[ afbeelding ]
NPORadio2 twitterde op donderdag 25-06-2020 om 13:32:32 Krijgt Veronica Inside een nieuwe presentator? Angela de Jong kwam bij @:paul_rabbering met een update in de tv-soap: “Ik begrijp dat van der Gijp en Derksen inmiddels een andere presentator op het oog hebben.” Luister het hele gesprek hier: https://t.co/9FUZ3J62Ya #NPORadio2 https://t.co/iYyT9U6BfO reageer retweet
@:wereldgozer
moet er een foto bij van dat enge wijf?
pi_193782546
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:54 schreef Immerdebestebob het volgende:
Is Helene niet woke?
pi_193782554
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:51 schreef Zipportal het volgende:
[ afbeelding ]
NPORadio2 twitterde op donderdag 25-06-2020 om 13:32:32 Krijgt Veronica Inside een nieuwe presentator? Angela de Jong kwam bij @:paul_rabbering met een update in de tv-soap: “Ik begrijp dat van der Gijp en Derksen inmiddels een andere presentator op het oog hebben.” Luister het hele gesprek hier: https://t.co/9FUZ3J62Ya #NPORadio2 https://t.co/iYyT9U6BfO reageer retweet
@:wereldgozer
Dat zou ik wel zielig voor Wilfred vinden _O-
pi_193782555
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:53 schreef Nober het volgende:

[..]

Viesdik
Is dat nog chubby of categorie BBW?
  donderdag 25 juni 2020 @ 13:56:48 #45
131800 Tarado
capô de fusca
pi_193782568
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:53 schreef michiel_merk het volgende:

[..]

Wytse van der Goot ligt bij beide heren goed,of Simon
die kunnen dat helemaal niet, aangever zijn is nog niet zo makkelijk
pi_193782599
quote:
7s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:55 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Helene is super woke. Die gaat het niet worden.
Ze kan het niet eens. Ze heeft in haar talkshow laten zien dat zelfs niveau stagaire te hoog gegrepen was.
speak only if it improves the silence.
pi_193782607
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:54 schreef Nober het volgende:

[..]

Da's een voetbalcommentator geen presentator.
Hij heeft journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht gestudeerd . Ook heeft hij nog een acteursopleiding in Amsterdam gedaan , die is wel breed onderlegd
pi_193782612
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:54 schreef Nober het volgende:

[..]

Da's een voetbalcommentator geen presentator.
Je hoeft niet veel te kunnen om VI te presenteren. Zo'n Wytse lijkt me wel een goede vervanger eigenlijk.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:00:01 #49
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_193782626
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_193782628
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:59 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Je hoeft niet veel te kunnen om VI te presenteren. Zo'n Wytse lijkt me wel een goede vervanger eigenlijk.
komt altijd goed over, ook bij shows als tour de jour en de slimste mens
pi_193782631
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:59 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Je hoeft niet veel te kunnen om VI te presenteren. Zo'n Wytse lijkt me wel een goede vervanger eigenlijk.
Je moet talent hebben om de gasten dingen te ontlokken die ze eigenlijk niet wilde zeggen.

Anders krijg je een gestudeerd interview zoals bij studio sport.
speak only if it improves the silence.
pi_193782633
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:54 schreef Nober het volgende:

[..]

Da's een voetbalcommentator geen presentator.
Hij heeft ook al gewerkt als verslaggever en studio-presentator bij Ziggo, dus denk dat hij het prima zou kunnen.
pi_193782634
quote:
7s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:55 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Helene is super woke. Die gaat het niet worden.
Dan liever Fresia.
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:00:29 #54
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_193782635
Marcel Maijer gaat het worden jongons

@El-Stinho @Tagliano
VBL SC influencer
Left, right, behind
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:00:55 #55
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_193782640
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:00 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Dan liever Fresia.
Jodenhoer

gifje @Zipportal
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_193782650
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:00 schreef Caland het volgende:
Marcel Maijer gaat het worden jongons

@:el-stinho @:tagliano
Bij de buren gaan ze nu juichen :P :P :D :P
speak only if it improves the silence.
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:01:23 #57
131800 Tarado
capô de fusca
pi_193782651
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:59 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Je hoeft niet veel te kunnen om VI te presenteren. Zo'n Wytse lijkt me wel een goede vervanger eigenlijk.
daar zit je toch een beetje fout, iemand als Pauw die kan het wel
pi_193782663
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:00 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Dan liever Fresia.


Die Jodenhoer mag wegblijven.
pi_193782666
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:01 schreef Tarado het volgende:

[..]

daar zit je toch een beetje fout, iemand als Pauw die kan het wel
nou dan maar Bart Nolles , lijkt wel een beetje op Wilfried
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:02:46 #60
179002 GwaiLow
Malo accepto stultus sapit
pi_193782667
Best gek, tijdens de uitzending zelf had ik een gevoel van ''wat goed dat Wilfred zich neutraal opstelt, en hij best hard de discussie in gaat''. Hij nam het namelijk ook 1 of 2 keer op voor Johan tegenover Driss Boussatta. Maar nu achteraf is het inderdaad wel heel hypocriet allemaal. Hij geeft vaak de voorzetten, en Johan of Rene koppen die in. En nu pakt hij Johan in de uitzending waarin hij alle steun nodig had juist hard aan.

Overigens had je deze uitzending ook niet serieus kunnen nemen met een presentator die het continu voor zijn eigen mensen op zou nemen, en dus ''gekleurd'' is. Enige oplossing was dus geweest om deze uitzending met een andere presentator te doen. Ik denk niet dat Wilfred vooraf echt kwade opzet had, en alleen zijn eigen straatje schoon wilde vegen. Daar geloof ik niet zo in. Hij had zich gewoon voorgenomen dat hij er hard in zou moeten gaan vandaag, en heel anders dan een reguliere uitzending. Heel neutraal etc, maar daarbij vergat hij even dat hij zelf ook aandeel heeft aan veel opmerkingen die gemaakt worden in de uitzendingen.

Ondanks dat Rene zegt dat ze nooit meer met zn 3en in het huidige format zouden kunnen werken, denk ik dat Genee in de zomer een paar goede gesprekken met ze gaan voeren, en hij het vertrouwen terug zal winnen. Als hij eerlijk zijn gevoel uitspreekt die hij voor deze uitzending had, en zegt dat hij daar helemaal de mist mee is ingegaan, denk ik dat het wel goed komt. Hij kan goed genoeg lullen, en ook prima door het stof gaan als het moet. Zeker als hij even terugkijkt op zijn bankrekening en die maandsalarissen voorbij ziet komen ^^
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:03:14 #61
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_193782673
Gewoon Koert natuurlijk.

KoertGOD _O_
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_193782687
En Koert Westerman dan??? Lijkt me ook wel een goede keus.
pi_193782691
Emile was ook een uitstekende vervanger van Wilfred toen die met een koortslip ergens vast zat in de metro.
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:04:42 #65
131800 Tarado
capô de fusca
pi_193782695
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:04 schreef johannes_vermeer het volgende:
Emile was ook een uitstekende vervanger van Wilfred toen die met een koortslip ergens vast zat in de metro.
:)
pi_193782699
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:03 schreef Caland het volgende:
Gewoon Koert natuurlijk.

KoertGOD _O_
Dit inderdaad.
pi_193782707
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:04 schreef Gehrman het volgende:
En Koert Westerman dan??? Lijkt me ook wel een goede keus.
Dat zal rtl nooit toestaan. En overstappen zonder darten is ook geen optie.
speak only if it improves the silence.
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:06:21 #68
131800 Tarado
capô de fusca
pi_193782717
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:05 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Dat zal rtl nooit toestaan. En overstappen zonder darten is ook geen optie.
zo'n enorm contract zal hij niet hebben maar die vind zichzelf te leuk dus daar heb je niks aan
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:06:27 #69
179002 GwaiLow
Malo accepto stultus sapit
pi_193782719
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:03 schreef johannes_vermeer het volgende:
Wytse van der Goat gaat de boel redden _O_
Wytse is wel een topper !

Genee is wel moeilijk te vervangen, hoor. Hij is veel belangrijker dan de meeste denken in dit format + samenstelling.
pi_193782722
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:04 schreef johannes_vermeer het volgende:
Emile was ook een uitstekende vervanger van Wilfred toen die met een koortslip ergens vast zat in de metro.
Nog even en iemand gaat Mathijs van Nieuwkerk voordragen
pi_193782739
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:06 schreef Tarado het volgende:

[..]

zo'n enorm contract zal hij niet hebben maar die vind zichzelf te leuk dus daar heb je niks aan
Ik bedoelde meer dat Koert pas geleden heeft gezegd dat hij persee rtl darts wil blijven presteren, ook als dat betekend dat hij geen andere programmas ernaast kan doen.

De combi rtl-fox is natuurlijk minder gevoelig dan rtl-talpa.
speak only if it improves the silence.
pi_193782742
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:07 schreef michiel_merk het volgende:

[..]

Nog even en iemand gaat Mathijs van Nieuwkerk voordragen
@ChevyCaprice
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:08:23 #75
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_193782743
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:00 schreef Gert het volgende:
[ afbeelding ]

bron
Zeer pijnlijk dit. Ook voor superfan van Wilfred @ChevyCaprice .
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_193782754
Jammer dat net op het moment dat ze eindelijk weer mensen uit de voetbalwereld gaan uitnodigingen de show stopt.

Achteraf ben ik daarom denk ik gestopt met kijken, elke week dezelfde flauwe kutgrappen van exact dezelfde mensen heb je op enig moment ook wel gezien.
blablablabla
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:09:45 #77
131800 Tarado
capô de fusca
pi_193782759
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:07 schreef michiel_merk het volgende:

[..]

Nog even en iemand gaat Mathijs van Nieuwkerk voordragen
dat is gewoon de allerbeste, dan komt Pauw, dan een groot gat en heb je Wilfred, die zit nog altijd boven Jinek die alleen maar autocue kan lezen en de hele OP1 kliek die er geen moer van kan
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:10:04 #78
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193782763
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:09 schreef Elan het volgende:
Jammer dat net op het moment dat ze eindelijk weer mensen uit de voetbalwereld gaan uitnodigingen de show stopt.
Wes met zijn boekje? Dat is gewoon een eenmalig iets hoor.
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:10:26 #79
131800 Tarado
capô de fusca
pi_193782766
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:08 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Ik bedoelde meer dat Koert pas geleden heeft gezegd dat hij persee rtl darts wil blijven presteren, ook als dat betekend dat hij geen andere programmas ernaast kan doen.

De combi rtl-fox is natuurlijk minder gevoelig dan rtl-talpa.
Dat wist ik niet, darten is geen sport namelijk
pi_193782767
quote:
10s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:10 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Wes met zijn boekje? Dat is gewoon een eenmalig iets hoor.
Serieus ingaan op een Elan-post, jij bent af.
pi_193782770
Tevens wel jammer voor dat dwergje dat 'ie z'n boekje niet kan promoten.
pi_193782772
:{
pi_193782779
quote:
10s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:10 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Wes met zijn boekje? Dat is gewoon een eenmalig iets hoor.
Oh geen idee.
Maakt de show in elk geval direct een stuk interessanter imo.
blablablabla
pi_193782786
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:10 schreef T3hTommay het volgende:
Tevens wel jammer voor dat dwergje dat 'ie z'n boekje niet kan promoten.
Doe eens normaal kleuter.
blablablabla
pi_193782791
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:12 schreef Elan het volgende:

[..]

Doe eens normaal kleuter.
:')
pi_193782793
Jullie denken vast en zeker dat ik terug zal krabbelen wat betreft mijn mening, maar het is alleen maar erger geworden. Ik vind nu dat René en Johan de twee meest fragiele mannen zijn die ik ooit heb gezien

Wat een dramaqueens, niet normaal. En om wat nou eigenlijk? Ze blazen het zelf zo op. Je zou bijna denken dat het gespeeld is en allemaal een grap.
pi_193782794
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:12 schreef Elan het volgende:

[..]

Doe eens normaal kleuter.
Nou zeg, ik ben veel langer dan de gemiddelde kleuter.
pi_193782802
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:12 schreef ikbenrond het volgende:
Jullie denken vast en zeker dat ik terug zal krabbelen wat betreft mijn mening, maar het is alleen maar erger geworden. Ik vind nu dat René en Johan de twee meest fragiele mannen zijn die ik ooit heb gezien

Wat een dramaqueens, niet normaal. En om wat nou eigenlijk? Ze blazen het zelf zo op. Je zou bijna denken dat het gespeeld is en allemaal een grap.
Jouw mening vind ik niet zo rullevant
Gino ♥
pi_193782803
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:12 schreef Scrummie2.1 het volgende:

[..]

:')
Ziet er goed uit voor je weddenschapje makker. Nog even die anderhalve meter overboord en je kan wat leuks gaan uitzoeken.
blablablabla
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:14:21 #90
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193782806
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:11 schreef Elan het volgende:

[..]

Oh geen idee.
Maakt de show in elk geval direct een stuk interessanter imo.
Sneijder is wellicht een uitzondering maar de meeste mensen uit het wereldje hadden nooit echt veel te melden.
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:14:49 #91
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193782810
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:12 schreef ikbenrond het volgende:
Jullie denken vast en zeker dat ik terug zal krabbelen wat betreft mijn mening, maar het is alleen maar erger geworden.
Het boeit me eerlijk gezegd helemaal niks.
pi_193782812
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:13 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Jouw mening vind ik niet zo rullevant
Ik heb de beste mening van heel dit topic, ooit. Ik ben een soort Angela de Jong.
pi_193782817
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:09 schreef Tarado het volgende:

[..]

dat is gewoon de allerbeste, dan komt Pauw, dan een groot gat en heb je Wilfred, die zit nog altijd boven Jinek die alleen maar autocue kan lezen en de hele OP1 kliek die er geen moer van kan
Dan Wilfried de Jong
pi_193782825
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:14 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Sneijder is wellicht een uitzondering maar de meeste mensen uit het wereldje hadden nooit echt veel te melden.
Dat is wel heel generiek. Ligt er volledig aan wie natuurlijk. Sommigen zijn best vermakelijk.
blablablabla
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:16:09 #95
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_193782826
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:09 schreef Tarado het volgende:

[..]

dat is gewoon de allerbeste, dan komt Pauw, dan een groot gat en heb je Wilfred
Welnee en maandag werd wel duidelijk waarom niet.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_193782827
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:14 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Sneijder is wellicht een uitzondering maar de meeste mensen uit het wereldje hadden nooit echt veel te melden.
Als voetballers al gaan praten, is dat meestal pas na hun carrière. Wat dat betreft is Wesley tegenwoordig wel een vrije geest.
٩๏̯͡๏)۶
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:16:52 #97
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193782833
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:16 schreef Elan het volgende:

[..]

Dat is wel heel generiek. Ligt er volledig aan wie natuurlijk. Sommigen zijn best vermakelijk.
Ze waren juist gestopt met uitnodigen vanwege precies die reden.
pi_193782834
Ik ben blij dat ik niet zo fragiel ben als Johan en René

#TeamWilfred
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:17:12 #99
249559 crew  Lavenderr
pi_193782835
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:12 schreef ikbenrond het volgende:
Jullie denken vast en zeker dat ik terug zal krabbelen wat betreft mijn mening, maar het is alleen maar erger geworden. Ik vind nu dat René en Johan de twee meest fragiele mannen zijn die ik ooit heb gezien

Wat een dramaqueens, niet normaal. En om wat nou eigenlijk? Ze blazen het zelf zo op. Je zou bijna denken dat het gespeeld is en allemaal een grap.
Je krabbelt maar een eind weg.
Genee heeft VI de nek omgedraaid en daar kan niemand meer omheen en ik begrijp heel goed dat die twee het helemaal met hem gehad hebben. Zo kun je toch niet gezellig meer om de tafel zitten?
pi_193782837
Allemaal in scene gezet voor een nieuw boek :')
pi_193782838
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:07 schreef michiel_merk het volgende:

[..]

Nog even en iemand gaat Mathijs van Nieuwkerk voordragen
Jeroen Pauw en Van Nieuwkerk zijn er ook goed in om gasten dingen te ontlokken.
pi_193782841
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:15 schreef ikbenrond het volgende:

[..]

Ik heb de beste mening van heel dit topic, ooit. Ik ben een soort Angela de Jong.
Jij mag de veters van AngelaGodin nog niet eens strikken.
pi_193782851
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:17 schreef PSVCL het volgende:
Allemaal in scene gezet voor een nieuw boek :')
Kijk eens middeleeuws

ja ho maar
pi_193782853
Genee kan zonder die twee helemaal niks. Door hem leek Sylvana een normaal persoon. :')
Gino ♥
pi_193782858
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:17 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Je krabbelt maar een eind weg.
Genee heeft VI de nek omgedraaid en daar kan niemand meer omheen en ik begrijp heel goed dat die twee het helemaal met hem gehad hebben. Zo kun je toch niet gezellig meer om de tafel zitten?
Ze hebben VI zelf de nek omgedraaid door zich zo als enorme dramaqueens te gedragen en het allemaal te spelen via de media.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:18:19 #106
249559 crew  Lavenderr
pi_193782859
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:16 schreef ikbenrond het volgende:
Ik ben blij dat ik niet zo fragiel ben als Johan en René

#TeamWilfred
Dat laatste was al duidelijk hoor.
pi_193782863
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:56 schreef Tarado het volgende:

[..]

die kunnen dat helemaal niet, aangever zijn is nog niet zo makkelijk
En dit. Je hebt er maar een paar die daar goed in zijn. Of er moet nog onbekend talent rondlopen.
  Forum Admin donderdag 25 juni 2020 @ 14:18:48 #108
35723 crew  GGMM
pi_193782866
Wilfriet heeft in die andere kutprogramma's van 'm al aangetoond dat 'ie er geen reet van kan. Z'n carrière is nu wel voorbij.
pi_193782867
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:18 schreef T3hTommay het volgende:

[..]

Kijk eens middeleeuws

ja ho maar
:?
pi_193782869
Je zou in deze donkere dagen maar Genee als achternaam hebben..
pi_193782878
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:19 schreef cobain1994 het volgende:
Je zou in deze donkere dagen maar Genee als achternaam hebben..
Gelukkig is het in Friesland Sjenee.
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:20:25 #113
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193782890
Je stem is vastgelegd, bedankt voor het stemmen

Poll: Wie moet VI gaan presenteren?
Je hebt gestemd op: Iemand anders, namelijk...
Je IP is:
King flopland
pi_193782893
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:18 schreef ikbenrond het volgende:

[..]

Ze hebben VI zelf de nek omgedraaid door zich zo als enorme dramaqueens te gedragen en het allemaal te spelen via de media.
Vooral René is zich als een wijf aan het gedragen.
Gino ♥
pi_193782895
quote:
Anders namelijk; Wytse
  Admin donderdag 25 juni 2020 @ 14:21:10 #116
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_193782901
VI zal zo toch niet meer terugkomen, niet zó, het was de chemie van deze mannen,daar was het hele programma op gebaseerd, op deze samenstelling.

Dan kun je er god weet wie naast zetten, maar VI wordt het niet meer.

Maar even, waarom John de Mol zó vertrouwen?
Keiharde zakenman hoor, dat ze gezellig met hem rond de tafel kunnen geloof ik best.
Maar wat als hij het hele gedonder zat is, verlies van inkomsten van de adverteerders zich niet kan permitteren ,en hij Genee met een duidelijke boodschap heeft weggestuurd?
Die gasten kwamen niet zomaar uit de lucht vallen, er zit een hele redactie achter,het moet gesanctioneerd worden (ze zitten daar niet voor een koffiebon)
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:21:41 #117
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_193782908
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:18 schreef ikbenrond het volgende:

[..]

Ze hebben VI zelf de nek omgedraaid door zich zo als enorme dramaqueens te gedragen en het allemaal te spelen via de media.
:')
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Admin donderdag 25 juni 2020 @ 14:22:02 #118
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_193782913
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_193782914
quote:
Sierd *O*
Twinning = boring
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:22:31 #120
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193782921
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:18 schreef ikbenrond het volgende:

[..]

Ze hebben VI zelf de nek omgedraaid door zich zo als enorme dramaqueens te gedragen en het allemaal te spelen via de media.
Eens.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_193782924
Pieter zwart is dat niet de eindbaas van coolblue??? Een kakerlak binnen halen lijkt me niet bevordelijk.
speak only if it improves the silence.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:22:47 #122
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193782925
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:20 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Vooral René is zich als een wijf aan het gedragen.
Ook eens.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  Forum Admin donderdag 25 juni 2020 @ 14:23:14 #123
35723 crew  GGMM
pi_193782932
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:22 schreef TjjWester het volgende:
Pieter zwart is dat niet de eindbaas van coolblue??? Een kakerlak binnen halen lijkt me niet bevordelijk.
Nee ik bedoelde Pieter Blacked van VI (voetbal international)
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193782936
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:16 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ze waren juist gestopt met uitnodigen vanwege precies die reden.
Dat is mij wel bekend. Het scheelt natuurlijk nogal of je iemand met een fatsoenlijk onderbouwde voetbalmening als bijvoorbeeld een Kenneth Perez uit nodigt, of types als Van Breukelen of Joop om over de favelas van Enschede te praten.

Als je gaat kijken hebben de meest schrijnende gevallen van mensen die je eigenlijk geen podium moet geven hebben bij V.I. gezeten.

Het is ook geen must, maar af een toe een niet vaste gast had ik voor de diversiteit wel leuk gevonden.
blablablabla
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:23:26 #125
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_193782938
quote:
Geen kingflopland derhalve niet gestemd
VBL SC influencer
Left, right, behind
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:23:27 #126
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193782940
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:22 schreef TjjWester het volgende:
Pieter zwart is dat niet de eindbaas van coolblue??? Een kakerlak binnen halen lijkt me niet bevordelijk.
:')
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:23:38 #127
131800 Tarado
capô de fusca
pi_193782942
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:15 schreef michiel_merk het volgende:

[..]

Dan Wilfried de Jong
die maakt(e) leuke programma's maar lijkt me te serieus voor dit
pi_193782944
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:22 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Ook eens.
:{ Oh god
Gino ♥
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:23:52 #129
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193782948
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:23 schreef Elan het volgende:

[..]

Dat is mij wel bekend. Het scheelt natuurlijk nogal of je iemand met een fatsoenlijk onderbouwde voetbalmening als bijvoorbeeld een Kenneth Perez uit nodigt, of types als Van Breukelen of Joop om over de favelas van Enschede te praten.

Als je gaat kijken hebben de meest schrijnende gevallen van mensen die je eigenlijk geen podium moet geven hebben bij V.I. gezeten.

Het is ook geen must, maar af een toe een niet vaste gast had ik voor de diversiteit wel leuk gevonden.
Waarschijnlijk omdat de rest niet wil komen. :D
pi_193782964
quote:
Jan jood ,maar die doet dat niet
pi_193782974
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:23 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

:')
De goede resultaten van veronica in zijn algemeenheid en veronica inside specifiek zijn positief beinvloed door de geweldige resultaten van ajax.
speak only if it improves the silence.
pi_193782979
@Tjacka en ik wachten op de mening van @Poepz0r
pi_193782981
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:22 schreef TjjWester het volgende:
Pieter zwart is dat niet de eindbaas van coolblue??? Een kakerlak binnen halen lijkt me niet bevordelijk.
kijk eens dom ja ho maar
pi_193782982
Ik hoop op Rob Muntz als nieuwe presentator.
Op vrijdag 14 april 2023 07:00 schreef Lokale_Notabele het volgende:
"Orkun Kokcu is een dynamischere verbeterde versie van Andrea Pirlo".
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:25:55 #135
131800 Tarado
capô de fusca
pi_193782984
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:24 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Jan jood ,maar die doet dat niet
die is altijd zoals Wilfred de laatste uitzending was
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:26:13 #136
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193782992
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:25 schreef TjjWester het volgende:

[..]

De goede resultaten van veronica in zijn algemeenheid en veronica inside specifiek zijn positief beinvloed door de geweldige resultaten van ajax.
Waar heb je het over
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:26:14 #137
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_193782993
Je stem is vastgelegd, bedankt voor het stemmen

Poll: Wie moet VI gaan presenteren?
Je hebt gestemd op: @El-Stinho
What can change the nature of a man?
pi_193782996
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:25 schreef TjjWester het volgende:

[..]

De goede resultaten van veronica in zijn algemeenheid en veronica inside specifiek zijn positief beinvloed door de geweldige resultaten van ajax.
Jezus. Doe dit maar niet meer.
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:26:59 #139
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_193783005
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:25 schreef TjjWester het volgende:

[..]

De goede resultaten van veronica in zijn algemeenheid en veronica inside specifiek zijn positief beinvloed door de geweldige resultaten van ajax.
Kijk eens dom

JA HO MAAR
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_193783008
Poll: Wie moet VI gaan presenteren?
Je hebt gestemd op: Iemand anders, namelijk... Wytse
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:27:19 #141
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_193783011
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:25 schreef Lokale_Notabele het volgende:
Ik hoop op Rob Muntz als nieuwe presentator.
Harry Mens
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_193783012
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:25 schreef Tarado het volgende:

[..]

die is altijd zoals Wilfred de laatste uitzending was
Klopt,maar hij zou het in principe wel kunnen
pi_193783016
Wat is dat toch met VBL dat je hier maar twee minuten rond hoeft te hangen voor je een superioriteitscomplex krijgt?
pi_193783023
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 13:17 schreef GGMM het volgende:

[..]

Wat flikte Johan René dan ooit?

ik weet van de column, maar die kwam pas nadat René zelf een interview had gegeven waarin hij Derksen afkraakte
Die column inderdaad. Ik vind het zelf buitenproportioneel als je bij kritiek van iemand met "een ernstige vorm van geestesziekte" (dixit Derksen), een directe collega, even in de media je vermoeden uit dat deze persoon voor elke uitzending antidepressiva slikt.
pi_193783042
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:16 schreef Caland het volgende:

[..]

Welnee en maandag werd wel duidelijk waarom niet.
Intellectueel Nederland vond het best een goede uitzending. De VI-fans alleen niet. Zoals een groot presentator ooit zei: "Je kan nooit iedereen tevreden maken."
pi_193783046
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:17 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Jeroen Pauw en Van Nieuwkerk zijn er ook goed in om gasten dingen te ontlokken.
Niet eens zo'n slecht idee eigenlijk, Mathijs zit weleens te flirten met de commerciële omroepen, en als de toon toch anders 'moet'
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:29:10 #147
366583 Lemsterr
Dorpsidioot
pi_193783047
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:27 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Die column inderdaad. Ik vind het zelf buitenproportioneel als je bij kritiek van iemand met "een ernstige vorm van geestesziekte" (dixit Derksen), een directe collega, even in de media je vermoeden uit dat deze persoon voor elke uitzending antidepressiva slikt.
Zo Koekoek
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:29:28 #148
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193783049
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:28 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Intellectueel Nederland vond het best een goede uitzending.
Ik ook inderdaad.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:29:30 #149
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_193783052
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:28 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Intellectueel Nederland vond het best een goede uitzending.
Wie zijn dat dan?
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_193783060
Op dat laatste filmpje van Dennis lijkt het alsof Derksen en Genee hebben gehuild :')
blablablabla
pi_193783064
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:12 schreef ikbenrond het volgende:
Jullie denken vast en zeker dat ik terug zal krabbelen wat betreft mijn mening, maar het is alleen maar erger geworden. Ik vind nu dat René en Johan de twee meest fragiele mannen zijn die ik ooit heb gezien

Wat een dramaqueens, niet normaal. En om wat nou eigenlijk? Ze blazen het zelf zo op. Je zou bijna denken dat het gespeeld is en allemaal een grap.
Eens hoor. Gaat wel beetje richting niveau Wilfred zegt allemaal stomme dingen tegen mij, boehoehoe
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:30:37 #152
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193783079
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:28 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Intellectueel Nederland vond het best een goede uitzending. De VI-fans alleen niet. Zoals een groot presentator ooit zei: "Je kan nooit iedereen tevreden maken."
Wie of wat is intellectueel Nederland?Oh dat had Caland al gevraagd.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:31:11 #153
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_193783080
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:30 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Wie of wat is intellectueel Nederland?
Amsterdam (lol)
What can change the nature of a man?
  Forum Admin donderdag 25 juni 2020 @ 14:31:15 #154
35723 crew  GGMM
pi_193783081
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:28 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Intellectueel Nederland vond het best een goede uitzending.
Wie? :?
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193783090
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:31 schreef GGMM het volgende:

[..]

Wie? :?
Arie
pi_193783091
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:31 schreef GGMM het volgende:

[..]

Wie? :?
Types als Maarten van Rossum en Mart Smeets.
blablablabla
  Forum Admin donderdag 25 juni 2020 @ 14:32:25 #157
35723 crew  GGMM
pi_193783101
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:31 schreef Elan het volgende:

[..]

Types als Maarten van Rossum en Mart Smeets.
Maarten van Rossem bedoel je

Volgens mij heeft die hier niks over gezegd.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193783105
Ben wel heel benieuwd naar het nieuwe boekje van Miesj :P
pi_193783112
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:26 schreef Coco. het volgende:
Je stem is vastgelegd, bedankt voor het stemmen

Poll: Wie moet VI gaan presenteren?
Je hebt gestemd op: @:el-stinho
Ik zou het ook wel kunnen, ik ken alle quotes van Wilfred wat dat betreft. Maar dat geheel terzijde.
pi_193783120
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:29 schreef Caland het volgende:

[..]

Wie zijn dat dan?
Wij zijn dat? Dat is één persoon, Sander Schimmelpenninck (na Pauw en Wilfred de beste presentator van Nederland).

SanderQuote twitterde op dinsdag 23-06-2020 om 09:21:33 Ik vond #veronicainside eigenlijk hartstikke goed omgaan met de ophef, door de show op deze manier in te richten. En Harlequin was een ontdekking. Verder heb ik niks met adverteerdersbellen en hoop ik dat Johan en de rest nog lang mogen zeiken over mijn presentatiekunsten. reageer retweet
pi_193783127
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:29 schreef Elan het volgende:
Op dat laatste filmpje van Dennis lijkt het alsof Derksen en Genee hebben gehuild :')
Tis ook om te janken joh ouwe pik. Maar ja hij hep t zelf verpest, wij zij d'r klaar mee.
pi_193783129
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:26 schreef Coco. het volgende:
Je stem is vastgelegd, bedankt voor het stemmen

Poll: Wie moet VI gaan presenteren?
Je hebt gestemd op: @:el-stinho
Als ze Wytse van der Goot kunnen strikken (terwijl hij zijn Ziggo-job houdt) en de gastenkeuze ietwat uitbreiden zonder dat het programma identiteit verliest is er toch weinig mis mee?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:33:59 #163
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193783130
quote:
7s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:33 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Wij zijn dat? Dat is één persoon, Sander Schimmelpenninck (na Pauw en Wilfred de beste presentator van Nederland).

SanderQuote twitterde op dinsdag 23-06-2020 om 09:21:33 Ik vond #veronicainside eigenlijk hartstikke goed omgaan met de ophef, door de show op deze manier in te richten. En Harlequin was een ontdekking. Verder heb ik niks met adverteerdersbellen en hoop ik dat Johan en de rest nog lang mogen zeiken over mijn presentatiekunsten. reageer retweet
_O-
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:34:03 #164
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_193783131
quote:
7s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:33 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Wij zijn dat? Dat is één persoon, Sander Schimmelpenninck (na Pauw en Wilfred de beste presentator van Nederland).

_O- _O- _O-
What can change the nature of a man?
pi_193783134
quote:
14s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:29 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Ik ook inderdaad.
Intellectueel Nederland én ChevyCaprice dan!
pi_193783139
quote:
7s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:33 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Wij zijn dat? Dat is één persoon, Sander Schimmelpenninck (na Pauw en Wilfred de beste presentator van Nederland).

SanderQuote twitterde op dinsdag 23-06-2020 om 09:21:33 Ik vond #veronicainside eigenlijk hartstikke goed omgaan met de ophef, door de show op deze manier in te richten. En Harlequin was een ontdekking. Verder heb ik niks met adverteerdersbellen en hoop ik dat Johan en de rest nog lang mogen zeiken over mijn presentatiekunsten. reageer retweet
:{ :{ :{ :{
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:34:27 #167
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_193783141
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:33 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Als ze Wytse van der Goot kunnen strikken (terwijl hij zijn Ziggo-job houdt) en de gastenkeuze ietwat uitbreiden zonder dat het programma identiteit verliest is er toch weinig mis mee?
Wytse is een goede keuze ja.
What can change the nature of a man?
pi_193783151
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:34 schreef Coco. het volgende:

[..]

Wytse is een goede keuze ja.
Dan heb ik toch liever Wytske.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:35:13 #169
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193783153
quote:
10s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:34 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Intellectueel Nederland én ChevyCaprice dan!
:T

Van Herman Pleij hoorde ik ook positieve woorden.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:35:18 #170
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_193783154
quote:
7s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:33 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Wij zijn dat? Dat is één persoon, Sander Schimmelpenninck (na Pauw en Wilfred de beste presentator van Nederland).

SanderQuote twitterde op dinsdag 23-06-2020 om 09:21:33 Ik vond #veronicainside eigenlijk hartstikke goed omgaan met de ophef, door de show op deze manier in te richten. En Harlequin was een ontdekking. Verder heb ik niks met adverteerdersbellen en hoop ik dat Johan en de rest nog lang mogen zeiken over mijn presentatiekunsten. reageer retweet
Ah, dat kneusje dat iedereen blokkeert met een andere mening gaat tegenwoordig door als intellectueel Nederland. Gelachen.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:35:27 #171
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_193783159
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:02 schreef michiel_merk het volgende:


nou dan maar Bart Nolles , lijkt wel een beetje op Wilfried
En het vriendje van Lilian Marijnissen.
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:35:28 #172
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_193783160
quote:
7s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:33 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Wij zijn dat? Dat is één persoon, Sander Schimmelpenninck (na Pauw en Wilfred de beste presentator van Nederland).

SanderQuote twitterde op dinsdag 23-06-2020 om 09:21:33 Ik vond #veronicainside eigenlijk hartstikke goed omgaan met de ophef, door de show op deze manier in te richten. En Harlequin was een ontdekking. Verder heb ik niks met adverteerdersbellen en hoop ik dat Johan en de rest nog lang mogen zeiken over mijn presentatiekunsten. reageer retweet
Ik vond Natascha niet zo sterk, maar ze had ten minste fatsoen. Daar verpeste juist Genee het hele gesprek door te insinueren dat Johan niks kan voelen. Dan ben je snel uitgepraat.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:35:50 #173
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_193783167
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:34 schreef T3hTommay het volgende:

[..]

Dan heb ik toch liever Wytske.
What can change the nature of a man?
pi_193783169
Yort Kelder kan overal zitten, is dat een optie?
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:36:42 #175
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193783172
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:36 schreef Nober het volgende:
Yort Kelder kan overal zitten, is dat een optie?
Yort :')
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_193783174
Ik snap niet dat Thijs Zonneveld niet genoemd wordt als nieuwe presentator.
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:37:06 #177
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193783179
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:36 schreef Nober het volgende:
Yort Kelder kan overal zitten, is dat een optie?
Wot
pi_193783181
quote:
10s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:35 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

En het vriendje van Lilian Marijnissen.
NOLLESED.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:37:25 #179
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_193783185
Harlequin met "dat is wat we willen horen" wat een hautain vrouwtje :r
What can change the nature of a man?
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:37:28 #180
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193783189
Schimmelpenninck vind ik maar een arrogant kwalletje eigenlijk.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:37:59 #181
249559 crew  Lavenderr
pi_193783191
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:28 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Intellectueel Nederland vond het best een goede uitzending. De VI-fans alleen niet. Zoals een groot presentator ooit zei: "Je kan nooit iedereen tevreden maken."
Wie schaar jij zo onder meer onder intellectuele Nederlanders?
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:38:33 #182
131800 Tarado
capô de fusca
pi_193783198
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:37 schreef ChevyCaprice het volgende:
Schimmelpenninck vind ik maar een arrogant kwalletje eigenlijk.
eens
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:39:15 #183
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_193783207
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:37 schreef ChevyCaprice het volgende:
Schimmelpenninck vind ik maar een arrogant kwalletje eigenlijk.
Digital Corner moderator @ChevyCaprice zegt iets zinnigs :o
What can change the nature of a man?
pi_193783209
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:37 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Wot
Is dit van vandaag?

pi_193783212
Dennis zou het ook wel kunnen. Zelfde type ( irritante bloedzuiger) als Genee.
blablablabla
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:39:45 #186
271192 Lindgren.
En dat merk je.
pi_193783214
Eigenlijk moet Wilfred nu dit op z'n story posten _O_

JMFR010 twitterde op donderdag 06-06-2019 om 17:17:59 Godverdomme, die #Elia heeft het goed naar zn zin op vakantie. Met een andere vrouw, lekker gewerkt pik! https://t.co/ojkYDUF96U reageer retweet
hallo dus dit noemen ze nou twitter
  Forum Admin donderdag 25 juni 2020 @ 14:41:35 #188
35723 crew  GGMM
pi_193783245
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:40 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Leuk dat je weer eens inlogt!
Gisteren @Littlerabbit ook al!

Het is echt feest hier!
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193783252
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:39 schreef Elan het volgende:
Dennis zou het ook wel kunnen. Zelfde type ( irritante bloedzuiger) als Genee.
Dennis moet ABN leren en daarna corona krijgen.
pi_193783258
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:37 schreef Coco. het volgende:
Harlequin met "dat is wat we willen horen" wat een hautain vrouwtje :r
Ze zei ook dat ze de uitspraak, die ze geen grap wilde noemen, meerdere keren bekeken had.

Dat het op verschillende manieren op te vatten was, maar dat ze zich daar niet over wilde buigen.

Kom op, zeg gewoon of je het racistisch vindt of niet, en hang niet de grand jury uit.
pi_193783260
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:37 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Wie schaar jij zo onder meer onder intellectuele Nederlanders?
Ik @Elan

@GGMM @Caland @maxi-mus @JanCees check deze grap
Gino ♥
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:42:52 #192
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193783265
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:39 schreef Lindgren. het volgende:
Eigenlijk moet Wilfred nu dit op z'n story posten _O_

JMFR010 twitterde op donderdag 06-06-2019 om 17:17:59 Godverdomme, die #Elia heeft het goed naar zn zin op vakantie. Met een andere vrouw, lekker gewerkt pik! https://t.co/ojkYDUF96U reageer retweet
[ afbeelding ]
Wat zijn dat voor idioten
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:43:23 #193
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_193783276
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:42 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Wat zijn dat voor idioten
Allemaal zwarte pieten.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_193783278
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:39 schreef Elan het volgende:
Dennis zou het ook wel kunnen. Zelfde type ( irritante bloedzuiger) als Genee.
Dennis viel gisteren ook door de mand bij Gijpie. Ga maar weer ouwe mensen belachelijk maken in Glanenburg centrum.
pi_193783300
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:42 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Ik @:elan

@:ggmm @:caland @:maxi-mus @:jancees check deze grap
Geen spelfouten. Je boekt progressie makker.
blablablabla
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:45:11 #196
271192 Lindgren.
En dat merk je.
pi_193783302
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:43 schreef Nober het volgende:

[..]

Dennis viel gisteren ook door de mand bij Gijpie. Ga maar weer ouwe mensen belachelijk maken in Glanenburg centrum.
Ja vond ik ook jammer. Zoveel kansen om goeie vragen te stellen en hij kwam niet verder dan "dus dit komt niet meer goed??!!" en "Vind je Wilfred nog steeds een NSB'er??"
hallo dus dit noemen ze nou twitter
  Forum Admin donderdag 25 juni 2020 @ 14:46:23 #197
35723 crew  GGMM
pi_193783325
Die Dennis is toch gewoon een clowntje die leuk doet tegen mensen die 0 IQ hebben

Laten we die nou niet opeens serieus gaan nemen.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193783328
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:46 schreef GGMM het volgende:
Die Dennis is toch gewoon een clowntje die leuk doet tegen mensen die 0 IQ hebben

Laten we die nou niet opeens serieus gaan nemen.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:46:54 #199
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_193783333
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:46 schreef GGMM het volgende:
Die Dennis is toch gewoon een clowntje die leuk doet tegen mensen die 0 IQ hebben

Laten we die nou niet opeens serieus gaan nemen.
What can change the nature of a man?
pi_193783334
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:45 schreef Lindgren. het volgende:

[..]

Ja vond ik ook jammer. Zoveel kansen om goeie vragen te stellen en hij kwam niet verder dan "dus dit komt niet meer goed??!!" en "Vind je Wilfred nog steeds een NSB'er??"
Vond ik wel een goeie. Gijp moest ook wel lachen .

Die van RTL boulevard vroeg überhaupt niks.
blablablabla
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:47:02 #201
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193783339
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:46 schreef GGMM het volgende:
Die Dennis is toch gewoon een clowntje die leuk doet tegen mensen die 0 IQ hebben

Laten we die nou niet opeens serieus gaan nemen.
Lachwekkende suggestie inderdaad.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:47:14 #202
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193783345
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:46 schreef GGMM het volgende:
Die Dennis is toch gewoon een clowntje die leuk doet tegen mensen die 0 IQ hebben

Laten we die nou niet opeens serieus gaan nemen.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_193783353
Heb ook het idee dat Derksen zich nu door Gijp laat meeslepen. We weten toch allang dat Genee een schijnheilige lul is. Ik zou geen moment aan de geloofwaardigheid van het programma hebben gedacht.
pi_193783389
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:47 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Lachwekkende suggestie inderdaad.
Je moet vooral iemand hebben die uit is op sensatie en het format van het programma goed voelt.
Een hele goede presentator die te serieus is zet ook geen zoden aan de dijk.

Wilfred is tenslotte ook geen goede presentator gebleken, buiten V.I. overal gefaald eigenlijk.
blablablabla
  Forum Admin donderdag 25 juni 2020 @ 14:51:11 #205
35723 crew  GGMM
pi_193783405
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:43 schreef Caland het volgende:

[..]

Allemaal zwarte pieten.
}:|
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 14:52:24 #206
249559 crew  Lavenderr
pi_193783430
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:47 schreef Confetti het volgende:
Heb ook het idee dat Derksen zich nu door Gijp laat meeslepen. We weten toch allang dat Genee een schijnheilige lul is. Ik zou geen moment aan de geloofwaardigheid van het programma hebben gedacht.
Ik denk dat Johan oprecht diep teleurgesteld is in Genee. En zó boos dat dit nooit meer goed komt. En ik begrijp dat heel goed. Zoiets doe je gewoon niet. Genee heeft eigenhandig dit superleuke humoristische programma de nek omgedraaid. Hij wordt bedankt :'( .
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:52:37 #207
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193783433
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:50 schreef Elan het volgende:

[..]

Je moet vooral iemand hebben die uit is op sensatie en het format van het programma goed voelt.
Een hele goede presentator die te serieus is zet ook geen zoden aan de dijk.

Wilfred is tenslotte ook geen goede presentator gebleken, buiten V.I. overal gefaald eigenlijk.
Wilfred zijn rol is best lastig hoor, zo'n Dennis kan dat in ieder geval totaal niet.

Wilfriet is op radio ook gewoon prima, dat zijn programma's (gedeeltelijk) flopten ligt niet volledig aan hem.
pi_193783531
Kan iemand dit filmpje naar Wilfred sturen:


Het kijken waard. Helemaal de kern in deze discussie.....
Love is in the air!
pi_193783539
Tering wat is die Dennis een slechte interviewer.
  Miss 200.000.000! donderdag 25 juni 2020 @ 14:58:25 #210
367000 roos94
pi_193783541
Komt heus wel weer goed. Hoe vaak hebben ze nou al geroepen dat het he-le-maal klaar is.
  Forum Admin donderdag 25 juni 2020 @ 14:58:39 #211
35723 crew  GGMM
pi_193783548
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:58 schreef ikbenrond het volgende:
Tering wat is die Dennis een slechte interviewer.
Gewoon iemand met poep en plas humor die het goed doet bij 16-jarigen.

En Elan.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  donderdag 25 juni 2020 @ 14:59:27 #212
271192 Lindgren.
En dat merk je.
pi_193783558
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:58 schreef roos94 het volgende:
Komt heus wel weer goed. Hoe vaak hebben ze nou al geroepen dat het he-le-maal klaar is.
Ik heb deze keer wel het gevoel dat het een tandje erger is dan de keren hiervoor. Denk dat het echt klaar is. Als je bedenkt dat Johan inmiddels 70 is en wel vaker grapt over stoppen.
hallo dus dit noemen ze nou twitter
pi_193783562
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:58 schreef roos94 het volgende:
Komt heus wel weer goed. Hoe vaak hebben ze nou al geroepen dat het he-le-maal klaar is.
Dit dus. Opgelost slotje
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 15:00:32 #214
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_193783571
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:58 schreef GGMM het volgende:

[..]

Gewoon iemand met poep en plas humor die het goed doet bij 16-jarigen.

En Elan.
We roddelen hier niet.

@Elan
What can change the nature of a man?
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 15:00:50 #215
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193783577
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:58 schreef ikbenrond het volgende:
Tering wat is die Dennis een slechte interviewer.
Geen interviewer. Gewoon een razend reportertje wat door het land wordt gestuurd.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_193783585
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:58 schreef GGMM het volgende:

[..]

Gewoon iemand met poep en plas humor die het goed doet bij 16-jarigen.

En Elan.
Prima ventje
blablablabla
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 15:01:49 #217
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193783595
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:01 schreef Elan het volgende:

[..]

Prima ventje
:D
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  donderdag 25 juni 2020 @ 15:02:34 #218
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193783609
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:00 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Geen interviewer. Gewoon een razend reportertje wat door het land wordt gestuurd.
Een reporter interviewt ook nogal eens.
pi_193783657
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:02 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Een reporter interviewt ook nogal eens.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 15:07:29 #220
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_193783688
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:02 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Een reporter interviewt ook nogal eens.
Of plaatst een TR
What can change the nature of a man?
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 15:09:03 #221
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193783710
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:02 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Een reporter interviewt ook nogal eens.
Er is een verschil tussen echt interviewen en wat uitspraken ontlokken zoals hij gister deed.
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:07 schreef Coco. het volgende:

[..]

Of plaatst een TR
(lol)
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  donderdag 25 juni 2020 @ 15:09:31 #222
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193783720
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:09 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Er is een verschil tussen echt interviewen en wat uitspraken ontlokken zoals hij gister deed.
[..]

(lol)
Ja, echt interviewen kan hij niet.
pi_193783775
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:52 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik denk dat Johan oprecht diep teleurgesteld is in Genee. En zó boos dat dit nooit meer goed komt. En ik begrijp dat heel goed. Zoiets doe je gewoon niet. Genee heeft eigenhandig dit superleuke humoristische programma de nek omgedraaid. Hij wordt bedankt :'( .
Hoezo de nek omgedraaid? Wat is er nou werkelijk kapot?
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 15:12:02 #225
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_193783777
What can change the nature of a man?
  donderdag 25 juni 2020 @ 15:12:15 #226
483336 Kamover
Ik adviseer u
pi_193783783
quote:
7s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:33 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Wij zijn dat? Dat is één persoon, Sander Schimmelpenninck (na Pauw en Wilfred de beste presentator van Nederland).

SanderQuote twitterde op dinsdag 23-06-2020 om 09:21:33 Ik vond #veronicainside eigenlijk hartstikke goed omgaan met de ophef, door de show op deze manier in te richten. En Harlequin was een ontdekking. Verder heb ik niks met adverteerdersbellen en hoop ik dat Johan en de rest nog lang mogen zeiken over mijn presentatiekunsten. reageer retweet
Graafje Schimmelpiemel wil ook wat zeggen
Waar verstand zit groeit geen haar, daarom adviseer ik u een kamover;"best of both worlds".
pi_193783791
quote:
10s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:01 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

:D
Grappig dat sommige mensen menen dat alleen de beste presentatoren van Nederland geschikt zijn, terwijl met de kutscheten van Linda en de Hummer van Wes als vermeende hoogtepunten het niveau dat van de gemiddelde brugklas zelden is ontstegen.
blablablabla
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 15:13:36 #228
249559 crew  Lavenderr
pi_193783807
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:11 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Hoezo de nek omgedraaid? Wat is er nou werkelijk kapot?
De dynamiek en de verstandhouding.
  Forum Admin donderdag 25 juni 2020 @ 15:14:51 #229
35723 crew  GGMM
pi_193783840
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:12 schreef Elan het volgende:

[..]

Grappig dat sommige mensen menen dat alleen de beste presentatoren van Nederland geschikt zijn, terwijl met de kutscheten van Linda en de Hummer van Wes als vermeende hoogtepunten het niveau dat van de gemiddelde brugklas zelden is ontstegen.
Nu pak je 2 extreme voorbeelden over een periode van 15 jaar

Dat vind ik nogal kortzichtig.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193783843
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:11 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Hoezo de nek omgedraaid? Wat is er nou werkelijk kapot?
De geloofwaardigheid van het programma zelf.
pi_193783844
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:52 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik denk dat Johan oprecht diep teleurgesteld is in Genee. En zó boos dat dit nooit meer goed komt. En ik begrijp dat heel goed. Zoiets doe je gewoon niet. Genee heeft eigenhandig dit superleuke humoristische programma de nek omgedraaid. Hij wordt bedankt :'( .
Dat ongetwijfeld maar de 'geloofwaardigheid-kaart vind ik echt onzin. Genee heeft wel vaker van dit soort vergelijkbare streken uitgehaald maar dat waait wel over.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 15:15:03 #232
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193783846
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:12 schreef Elan het volgende:

[..]

Grappig dat sommige mensen menen dat alleen de beste presentatoren van Nederland geschikt zijn, terwijl met de kutscheten van Linda en de Hummer van Wes als vermeende hoogtepunten het niveau dat van de gemiddelde brugklas zelden is ontstegen.
Ik vond de hoogtepunten meer die over Jan Slagter en "Zal deze trainer jou eens helemaal volspuiten" over Louis
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  donderdag 25 juni 2020 @ 15:15:21 #233
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193783854
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:14 schreef GGMM het volgende:

[..]

Nu pak je 2 extreme voorbeelden over een periode van 15 jaar

Dat vind ik nogal kortzichtig.
Dat is @Elan anders nooit, dit moet een misverstand zijn.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 15:16:55 #234
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193783884
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:14 schreef GGMM het volgende:

[..]

Nu pak je 2 extreme voorbeelden over een periode van 15 jaar

Dat vind ik nogal kortzichtig.
Inderdaad. Nu doet @Elan voorkomen alsof het ganse programma uit dat soort humor bestaat.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_193783893
quote:
Joop Vintcent
1 uur geleden
Harry, hoe doe je dat met je oren op 2:45?
@Caland (lol)

Tevens jammer dat Harry nog ademt. Dit even ter info.
pi_193783898
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:14 schreef Vliegbaard het volgende:

[..]

De geloofwaardigheid van het programma zelf.
De geloofwaardigheid van het programma zou pas echt kapot zijn als Johan en Rene afgelopen uitzending heel schijnheilig politiek correct hadden gedaan, of hadden gezegd dat ze niks menen van wat ze zeggen. Nu is alleen de geloofwaardigheid van Wildred in het geding.. maar zijn geloofwaardigheid is niet zo belangrijk als presentator en was al discutabel.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_193783899
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:14 schreef Confetti het volgende:

[..]

Dat ongetwijfeld maar de 'geloofwaardigheid-kaart vind ik echt onzin. Genee heeft wel vaker van dit soort vergelijkbare streken uitgehaald maar dat waait wel over.
Zo’n uitzending als maandag heb ik in al die jaren nog niet gezien. De opzet was leuk maar Wilfred heeft het een kant op gestuurd die het vertrouwen wel heeft aangetast. Eerst schijtlollige grappen uitlokken en na wat commotie het programma proberen te redden op een manier die niet normaal is.
pi_193783905
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:13 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

De dynamiek en de verstandhouding.
Die kunnen weer herstellen als de emoties omlaag gaan en ze nog een paar keer samen gaan zitten om te praten.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_193783906
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:17 schreef Zipportal het volgende:
[..]

@:Caland (lol)

Tevens jammer dat Harry nog ademt. Dit even ter info.
quote:
Harry, hoe doe je dat met je oren op 2:45?
_O-
pi_193783944
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:17 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

De geloofwaardigheid van het programma zou pas echt kapot zijn als Johan en Rene afgelopen uitzending heel schijnheilig politiek correct hadden gedaan, of hadden gezegd dat ze niks menen van wat ze zeggen. Nu is alleen de geloofwaardigheid van Wildred in het geding.. maar zijn geloofwaardigheid is niet zo belangrijk als presentator en was al discutabel.
Er is een bepaalde vertrouwensband beschadigd voor oog van 1.7 miljoen mensen. Ik kan me dondersgoed voorstellen dat het spontane er af is en dat ze nu hun woorden vooraf op een weegschaal moeten leggen. Nu alleen niet eens naar buiten toe maar naar Wilfred toe want voor je het weet krijg je een trap in je rug. Dat maakt het hele spontane en dus de geloofwaardigheid van het programma kapot.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 15:22:21 #242
249559 crew  Lavenderr
pi_193783963
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:18 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Die kunnen weer herstellen als de emoties omlaag gaan en ze nog een paar keer samen gaan zitten om te praten.
Laten we het hopen. Maar zelfs als het uitgepraat wordt-en ik vraag me af of dat lukt-dan blijft dit altijd latent aanwezig en kan niemand zichzelf meer zijn.
En wat Vliegbaard hier boven zegt.
  donderdag 25 juni 2020 @ 15:24:00 #243
350577 YourCaptor
A billion dollar
pi_193783985
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:17 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

De geloofwaardigheid van het programma zou pas echt kapot zijn als Johan en Rene afgelopen uitzending heel schijnheilig politiek correct hadden gedaan, of hadden gezegd dat ze niks menen van wat ze zeggen. Nu is alleen de geloofwaardigheid van Wildred in het geding.. maar zijn geloofwaardigheid is niet zo belangrijk als presentator en was al discutabel.
Precies, terwijl Genee ineens wel heel schijnheilig liep te doen en bleef volharden en zich tegen Johan keerde.
Ik heb me vaak zat de pleuris geërgerd aan Genee die de voorzetjes maakt en dan heel hypocriet Johan op z'n nummer zette. Maar dat was niet zo erg als nu, dan kwam het wel weer bij elkaar. Sowieso kan Wilfred draaien als een drol in een pispot en er ineens uitlatingen tussengooien zoals Derksen of Gijp dat normaal doen. Of juist heel correct ineens doen en die kritische vraag stellen. Over het algemeen zaten ze er wel hetzelfde in en vonden ze in elk geval dat je alles kon zeggen.

Dit keer is Wilfred echt gedraaid. En dat kan, je kan door bepaalde inzichten veranderen van mening. Volgens Gijp is dat in ongeveer 2 weken tijd gebeurd. Maar dan moet je wel concluderen dat dit programma zo niet meer kan bestaan. Dat Gijp en Derksen ineens rekening moeten houden met een policor Genee.
We know this. The Chinese know that we know. But we make-believe that we don't know and the Chinese make-believe that they believe that we don't know, but know that we know. Everybody knows.
  donderdag 25 juni 2020 @ 15:24:17 #244
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_193783993
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:18 schreef 3rr0r het volgende:

[..]


[..]

_O-
Die 2:45 maakt echt mijn dag _O-
pi_193784037
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 14:39 schreef Elan het volgende:
Dennis zou het ook wel kunnen. Zelfde type ( irritante bloedzuiger) als Genee.
Dennis Schouten? Dat is toch wel een lichtgewicht hoor.
  donderdag 25 juni 2020 @ 15:31:56 #246
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_193784096
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:17 schreef Zipportal het volgende:
[..]

@:Caland (lol)

Tevens jammer dat Harry nog ademt. Dit even ter info.
Vuilnisman, mag deze zak ook mee?
We have always been at war with Eastasia.
pi_193784134
Leeft Tong80 nog? Dat is wel iemand met veel algemene voetbalkennis.
pi_193784164
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:34 schreef Idisrom het volgende:
Leeft Tong80 nog? Dat is wel iemand met veel algemene voetbalkennis.
alleen op de Frontpage
pi_193784166
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:27 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Dennis Schouten? Dat is toch wel een lichtgewicht hoor.
Nee, Dennis Bergkamp
pi_193784200
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:17 schreef Zipportal het volgende:
[..]

@:Caland (lol)

Tevens jammer dat Harry nog ademt. Dit even ter info.
Toch al 800 views, blijf het proberen Harry!
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_193784214
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:24 schreef YourCaptor het volgende:

[..]

Precies, terwijl Genee ineens wel heel schijnheilig liep te doen en bleef volharden en zich tegen Johan keerde.
Ik heb me vaak zat de pleuris geërgerd aan Genee die de voorzetjes maakt en dan heel hypocriet Johan op z'n nummer zette. Maar dat was niet zo erg als nu, dan kwam het wel weer bij elkaar. Sowieso kan Wilfred draaien als een drol in een pispot en er ineens uitlatingen tussengooien zoals Derksen of Gijp dat normaal doen. Of juist heel correct ineens doen en die kritische vraag stellen. Over het algemeen zaten ze er wel hetzelfde in en vonden ze in elk geval dat je alles kon zeggen.

Dit keer is Wilfred echt gedraaid. En dat kan, je kan door bepaalde inzichten veranderen van mening. Volgens Gijp is dat in ongeveer 2 weken tijd gebeurd. Maar dan moet je wel concluderen dat dit programma zo niet meer kan bestaan. Dat Gijp en Derksen ineens rekening moeten houden met een policor Genee.
Juist omdat Wilfred zo'n schijnheilige is lacht ie de volgende keer weer keihard mee om de grappen van Johan en Rene. Ik denk niet dat Wilfred vanaf nu op z'n strepen gaat staan bij elke gewaagde grap. Als hij echt bekeerd is tot volledig politiek correct dan stopt hij zelf wel met het programma maar volgens mij is hij niet bekeerd... hij wil gewoon van twee walletjes eten en blijft dat doen zolang mensen het van hem pikken. Deze uitzending was een poging van Wilfred om matiging te ontlokken bij Johan en Rene maar die twee zijn gewoonweg niet zo schijnheilig als hij dus dat werkte van geen kant. Nu zal het afhangen van hoe de emoties zich gaan ontwikkelen bij Johan en Rene... in het verleden is het altijd weer goed gekomen dus dat stemt hoopvol maar is idd geen garantie.

Mocht VI nu echt stoppen... dan zie ik Wilfred trouwens wel de volledige draai maken naar politiek correct. Hij heeft dan geen enkele reden meer om van twee walletjes te eten.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_193784216
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:24 schreef YourCaptor het volgende:
Dit keer is Wilfred echt gedraaid. En dat kan, je kan door bepaalde inzichten veranderen van mening. Volgens Gijp is dat in ongeveer 2 weken tijd gebeurd. Maar dan moet je wel concluderen dat dit programma zo niet meer kan bestaan. Dat Gijp en Derksen ineens rekening moeten houden met een policor Genee.
Eergisteren zei Genee ook dat hij met mensen gesproken heeft en van standpunt veranderd is.

Gisteren vroeg Gijp zich af of Genee appt met Pechtold, Dijkhoff en het koninklijk huis.
pi_193784238
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oplossing gevonden O+
  donderdag 25 juni 2020 @ 15:41:45 #254
179002 GwaiLow
Malo accepto stultus sapit
pi_193784247
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:14 schreef Confetti het volgende:

[..]

Dat ongetwijfeld maar de 'geloofwaardigheid-kaart vind ik echt onzin. Genee heeft wel vaker van dit soort vergelijkbare streken uitgehaald maar dat waait wel over.
Ik geloof ook wel dat het opgelost kan worden. Er zijn wel vaker heftige situaties geweest, alleen zal dit nog wat gevoeliger liggen. Genee moet wel even een tijdje echt zijn best doen .
pi_193784253
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:41 schreef T3hTommay het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oplossing gevonden O+
past prima in het plaatje zo in d'r bootje

  donderdag 25 juni 2020 @ 15:42:23 #256
366583 Lemsterr
Dorpsidioot
pi_193784256
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:41 schreef T3hTommay het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oplossing gevonden O+
Die is ook al eens door Johan aangepakt en ongeschikt bevonden. Dat wordt niks.
  donderdag 25 juni 2020 @ 15:42:30 #257
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_193784259
quote:
Oranje blijft thuis; Tering wat was dat slecht.
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_193784261
Zo maar even naar Veronica Inside radio luisteren om 4 uur, even kijken of Wilfred hier nog wat over te zeggen heeft
  Admin donderdag 25 juni 2020 @ 15:42:39 #259
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_193784264
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:22 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Laten we het hopen. Maar zelfs als het uitgepraat wordt-en ik vraag me af of dat lukt-dan blijft dit altijd latent aanwezig en kan niemand zichzelf meer zijn.
En wat Vliegbaard hier boven zegt.
Had je m'n post ergens hierboven gezien?
Vlak John de Mol niet uit.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_193784280
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:41 schreef GwaiLow het volgende:

[..]

Ik geloof ook wel dat het opgelost kan worden. Er zijn wel vaker heftige situaties geweest, alleen zal dit nog wat gevoeliger liggen. Genee moet wel even een tijdje echt zijn best doen .
Asskissen en draaien kan Wilfred als geen ander. Een gesprek met John de Mol en directeurtje kunnen ook wonderen doen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  donderdag 25 juni 2020 @ 15:44:34 #261
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_193784295
Wytse van der Goot; prima opvolger.
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 15:45:30 #262
249559 crew  Lavenderr
pi_193784313
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:42 schreef yvonne het volgende:

[..]

Had je m'n post ergens hierboven gezien?
Vlak John de Mol niet uit.
Nu wel :Y . En ja, John de Mol kan wel wonderen verrichten, maar of dat in dit geval lukt? Ik hoop het echt.
pi_193784317
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:41 schreef T3hTommay het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oplossing gevonden O+
Wie mag dit zijn dan?
pi_193784324
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:42 schreef 3rr0r het volgende:

[..]

past prima in het plaatje zo in d'r bootje

[ afbeelding ]
Heerlijk plaatje. Ik mis nog Kamerling die van boven meekijkt.
AFCA!
pi_193784329
Het zou allemaal zo maar eens een grote act kunnen zijn.
  donderdag 25 juni 2020 @ 15:46:35 #266
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_193784330
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:45 schreef Vjenne12345 het volgende:

[..]

Wie mag dit zijn dan?
Lekkertje van FoxSports, niks mis mee. Alleen niet voor VI.
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_193784340
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:45 schreef Vjenne12345 het volgende:

[..]

Wie mag dit zijn dan?
Iemand die eens in 2 weken bij VI opduikt....
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_193784342
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:41 schreef T3hTommay het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oplossing gevonden O+
Kan Fresia een beetje mooi zitten wezen.
pi_193784382
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:46 schreef satecl het volgende:

[..]

Lekkertje van FoxSports, niks mis mee. Alleen niet voor VI.
Dan liever Sensy.
pi_193784406
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:43 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Asskissen en draaien kan Wilfred als geen ander. Een gesprek met John de Mol en directeurtje kunnen ook wonderen doen.
Het punt is ook dat het probleem nu verder reikt dan 3 gasten aan tafel die elkaar niet mogen.
Persoonlijk heb ik er toch moeite mee om als vaste kijker de intenties en geloofwaardigheid van het programma in de huidige vorm serieus te nemen. Elke vaste kijker weet dat die gasten een tyfushekel hebben aan elkaar maar dat was aan tafel amper zichtbaar. Nu zelfs dat aan tafel op zeer pijnlijke wijze duidelijk is geworden is het gezamenlijke doel ook weg.
pi_193784418
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:24 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Die 2:45 maakt echt mijn dag _O-
:D Hoe kan dat?
pi_193784436
Over 8 minuten Veronica Inside radio aanzetten haha
AFCA!
pi_193784455
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:52 schreef RensAjacied het volgende:
Over 8 minuten Veronica Inside radio aanzetten haha
Angela Op1. @Coco.
pi_193784472
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:52 schreef RensAjacied het volgende:
Over 8 minuten Veronica Inside radio aanzetten haha
Celine hopelijk zomers. Kan die niet aan tafel? Of naakt op tafel...
pi_193784510
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:53 schreef Nober het volgende:

[..]

Celine hopelijk zomers. Kan die niet aan tafel? Of naakt op tafel...
Wat is zij lekker hè
AFCA!
  donderdag 25 juni 2020 @ 15:55:59 #276
271192 Lindgren.
En dat merk je.
pi_193784514
Margriet van der Linden lijkt me ook een goeie opvolger.
hallo dus dit noemen ze nou twitter
  donderdag 25 juni 2020 @ 15:57:08 #277
179002 GwaiLow
Malo accepto stultus sapit
pi_193784543
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:51 schreef Vliegbaard het volgende:

[..]

Het punt is ook dat het probleem nu verder reikt dan 3 gasten aan tafel die elkaar niet mogen.
Persoonlijk heb ik er toch moeite mee om als vaste kijker de intenties en geloofwaardigheid van het programma in de huidige vorm serieus te nemen. Elke vaste kijker weet dat die gasten een tyfushekel hebben aan elkaar maar dat was aan tafel amper zichtbaar. Nu zelfs dat aan tafel op zeer pijnlijke wijze duidelijk is geworden is het gezamenlijke doel ook weg.
Dat is waar, je weet eigenlijk dat deze gasten het echt puur en alleen voor het vele geld doen, anders waren ze er allang een keertje mee gestopt. Gelukkig weten ze dat wel goed te verbergen tijdens de uitzending, en sta je daar niet zo heel erg bij stil. Of zouden ze het ook echt wel met plezier doen?
pi_193784568


Een of andere nobuddie draagt zo te zien gewoon een Breitling. Die John de Mol smijt met geld.
  donderdag 25 juni 2020 @ 16:00:20 #279
271192 Lindgren.
En dat merk je.
pi_193784580
Check de laatste instagramposts van Wilfred, reacties zijn alleen maar "vieze racist" e.d., volgens mij naar aanleiding van een uitspraak op de radio van twee weken geleden. Snap ergens ook wel dat hij zich in een hoek gedrukt voelde. Om dat dan over de rug van Johan recht te zetten is natuurlijk nog steeds kut, maar misschien wel wat meer te begrijpen.
hallo dus dit noemen ze nou twitter
pi_193784594
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:57 schreef GwaiLow het volgende:

[..]

Dat is waar, je weet eigenlijk dat deze gasten het echt puur en alleen voor het vele geld doen, anders waren ze er allang een keertje mee gestopt. Gelukkig weten ze dat wel goed te verbergen tijdens de uitzending, en sta je daar niet zo heel erg bij stil. Of zouden ze het ook echt wel met plezier doen?
Ik denk dat ze het ook echt wel met plezier maakten hoor. En voor Gijp en Derksen denk ik dat het ook gewoon een nuttige besteding van hun tijd is.

Als ze nu moeten werken met een presentator die ze niet kunnen vertrouwen dan houdt het programma gewoon op. Ik kan me niet voorstellen dat er een presentator te vinden is die letterlijk overal het schijt aan had zoals Genee dat had tot een week geleden.
pi_193784620
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:55 schreef RensAjacied het volgende:

[..]

Wat is zij lekker hè
Lekker man.


  donderdag 25 juni 2020 @ 16:03:39 #283
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193784621
op1npo twitterde op donderdag 25-06-2020 om 16:00:01 Een nieuw hoofdstuk in de VI-rel: Johan Derksen wil niet langer met Wilfred Genee aan tafel en de laatste aflevering gaat niet door. TV-recensent bij het @ADnl Angela de Jong praat er bij #Op1 over.

Meer info: https://t.co/bHNy9t1A4F https://t.co/zgUMTOof33 reageer retweet
pi_193784637
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 16:03 schreef maxi-mus het volgende:
op1npo twitterde op donderdag 25-06-2020 om 16:00:01 Een nieuw hoofdstuk in de VI-rel: Johan Derksen wil niet langer met Wilfred Genee aan tafel en de laatste aflevering gaat niet door. TV-recensent bij het @:ADnl Angela de Jong praat er bij #Op1 over.

Meer info: https://t.co/bHNy9t1A4F https://t.co/zgUMTOof33 reageer retweet
Ik heb soms het idee dat Angela graag op televisie komt.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 16:05:19 #285
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193784641
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:58 schreef Nober het volgende:
[ afbeelding ]

Een of andere nobuddie draagt zo te zien gewoon een Breitling. Die John de Mol smijt met geld.
Breitlings duur vinden :')
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 16:05:26 #286
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193784643
Smooth _O_
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_193784650
Wilfred: 'Ik zeg maar één ding: het is mooi geweest'

:')
pi_193784656
quote:
Derksen en Van der Gijp stoppen met Veronica Inside
Johan Derksen en René van der Gijp schuiven niet meer aan bij het tv-programma Veronica Inside. Het tweetal heeft het helemaal gehad met presentator Wilfred Genee. Daarmee komt een einde aan een jarenlange succesvolle samenwerking in het voetbalpraatprogramma.
"Van der Gijp en ik hebben gezegd nooit meer aan te schuiven. Het zou totaal ongeloofwaardig zijn als we nu weer in het programma aanschuiven", zegt Derksen tegen RTV Drenthe in een reactie op het nieuws dat de uitzending van maandag is geschrapt. "Wij vinden dat Wilfred de show heeft laten ontploffen, het format is verkracht", doelt de inwoner van Grolloo op de uitzending van afgelopen maandag.

Het format van de show werd omgegooid om te praten over racisme en een opmerking van Derksen over rapper Akwasi. Naast voetbalanalist Wim Kieft schoven oud-profvoetballer Dries Boussatta en advocaat Natacha Harlequin aan om in debat te gaan. "Ik heb in 22 jaar tijd nog nooit zo'n kutshow gemaakt", zei Derksen eerder.

Gesprek
Ondanks de ruzie kwam het drietal gisteren nog bij elkaar voor een opname voor de businessclub van FC Twente, die al gepland stond. Na afloop was er een gesprek waar ook Talpa-directeur Marco Louwerens bij aansloot. Tot een verzoening kwam het niet, in tegendeel; de verwijten vlogen over en weer. "Als je gisteren op het gesprek een camera had gezet, had je pas echt een topshow gehad."

Over een paar weken komen de kopstukken van het programma nogmaals bijeen. Wat de insteek van dat gesprek is, weet Derksen nog niet, maar dat het nog goed komt verwacht hij niet. Directeur Louwerens ziet het na de zomer juist nog goed komen. "Dat gevoel hebben Van der Gijp en ik niet. In deze setting kunnen we niet meer aanschuiven. Als ze iets nieuws voor ons bedenken, gaan we daarnaar kijken."

22 jaar
Na 22 jaar eindigt het programma, voorheen Voetbal Inside bij RTL, voor de analist dus met een ruzie. "Dat past precies bij ons. We gaan er met een knal uit. 1,7 miljoen kijkers voor een voetbaltalkshow is ongehoord. Ik kan er wel om lachen hoor."

Wat hij maandagavond en deze zomer gaat doen? "Dat weet ik nog niet, ik kan altijd met een sigaar in de tuin gaan zitten. En ik blijf plaatjes draaien."
https://www.rtvdrenthe.nl(...)-met-Veronica-Inside
pi_193784657
Hij opent met:

"Het is wel een keer mooi geweest nu"
AFCA!
pi_193784659
Genee: Tis wel een keer mooi geweest nu.

Ik kon niet zien of hij een potje pillen tot zich nam op zn Joegoslaafs.
pi_193784661
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 16:03 schreef maxi-mus het volgende:
op1npo twitterde op donderdag 25-06-2020 om 16:00:01 Een nieuw hoofdstuk in de VI-rel: Johan Derksen wil niet langer met Wilfred Genee aan tafel en de laatste aflevering gaat niet door. TV-recensent bij het @:ADnl Angela de Jong praat er bij #Op1 over.

Meer info: https://t.co/bHNy9t1A4F https://t.co/zgUMTOof33 reageer retweet
Rellen vnv
AFCA!
  donderdag 25 juni 2020 @ 16:07:34 #292
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193784669
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 16:06 schreef RensAjacied het volgende:
Hij opent met:

"Het is wel een keer mooi geweest nu"
Dat heb ik gemist dan.
pi_193784675
Wat draaien ze toch herrie.
  donderdag 25 juni 2020 @ 16:08:49 #294
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193784686
Wilfriet is boos.
pi_193784687
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 15:57 schreef GwaiLow het volgende:

[..]

Dat is waar, je weet eigenlijk dat deze gasten het echt puur en alleen voor het vele geld doen, anders waren ze er allang een keertje mee gestopt. Gelukkig weten ze dat wel goed te verbergen tijdens de uitzending, en sta je daar niet zo heel erg bij stil. Of zouden ze het ook echt wel met plezier doen?
Dat ze zo'n hekel aan elkaar hebben is volgens mij grotendeels overdreven voor de bühne. Ze hebben alleen alledrie bepaalde eigenschappen die soms botsen. Dat komt vooral tot uiting als ze te lang met elkaar doorbrengen zoals bij VI Oranje of tijdens een druk voetbalseizoen met veel uitzendingen. Vandaar dat ze niet op elkaars verjaardagen komen of boezemvrienden zijn, maar voor de rest geven ze wel om elkaar. Johan heeft zich altijd hard gemaakt voor Wilfred als presentator en voor Rene als vaste gast. Wilfred geeft Johan vaak complimenten buiten de uitzendingen om. Wilfred en Johan zijn een aantal keer naar het huis van Rene geweest op de momenten dat hij moeilijke tijden meemaakte. Dat doe je niet als je echt een hekel aan elkaar hebt. Sowieso kun je niet zolang op deze manier samenwerken als je echt een hekel aan elkaar hebt.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  Moderator donderdag 25 juni 2020 @ 16:09:12 #296
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193784692
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2020 16:08 schreef Bolasie het volgende:
Wat draaien ze toch herrie.
Smooth niet kunnen waarderen :')
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_193784694
TOPSHOW
  donderdag 25 juni 2020 @ 16:09:59 #298
366583 Lemsterr
Dorpsidioot
pi_193784705
topshow
pi_193784707
WE GAAN PRATEN
pi_193784710
wilfred legt uit
pi_193784715
Spanningen over een dagelijke show of niet. Wat een kutidee is dat
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')