abonnement bol.com Unibet Coolblue
  dinsdag 9 juni 2020 @ 14:09:38 #251
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_193551938
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 14:06 schreef Monolith het volgende:

[..]

Dat gaat niet specifiek over Trump hè? Het artikel betoogt dat ontwikkelingslanden er beter in slaagden dan veel Westerse landen om deze crisis te beteugelen en wijt dat aan beleid. Nou wil ik best meegaan in het idee dat er in veel ontwikkelingslanden een stuk adequater beleid wordt gevoerd dan wij in het Westen nogal eens met een arrogante koloniale blik lijken te denken, maar ik ben er wel tegenstander van om al te veel waarde te hechten aan beleid zonder context. De verspreiding van zo'n pandemie is uitermate complex en lang niet enkel terug te voeren op overheidsbeleid. Je kunt landen niet zo maar één op één vergelijken. Leuk om naar Italië te wijzen en dan naar Afrika onder de Sahara, maar in Italië is de leeftijdsmediaan zo'n 46 jaar, terwijl die voor veel landen onder de Sahara tussen de 15 en 18 ligt. Alleen dat gegeven al maakt die landen eigenlijk totaal onvergelijkbaar. Ook spelen verplaatsingspatronen een belangrijke rol. Hubs in Noord-Italië of steden als New York worden natuurlijk veel harder geraakt dan plekken die minder zijn blootgesteld aan internationaal zakelijk en toeristisch verkeer.

Sterker nog, dat soort gegevens zorgen er eerder voor dat je juist vraagtekens kunt zetten bij het in sommige van die landen toch wel opleggen van een vrij rigoreuze lockdown met mogelijk het gevolg dat ze daar hongersnoodrampen te verduren krijgen die vele malen meer slachtoffers gaan eisen en ook nog eens in tegenstelling tot bij Covid dus veel kinderen zullen raken.
ook het wegvallen van generaties ouderen (die zorg dragen voor kinderen) zou nog een rol kunnen spelen. Maar dat ze een betere aanpak hadden dan de VS mag duidelijk zijn.
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
pi_193552142
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 13:52 schreef klappernootopreis het volgende:

[..]

Ik ben geen beursexpert, maar rijken kunnen nóg rijker worden van misère blijkbaar.
We laten dit namelijk ongestraft gebeuren.
Gratis geld en dat geld moet ergens heen. Enige mogelijkheid is de beurs. Kost ons als Nederland vele miljarden per jaar aan misgelopen rendement bij de pensioenfondsen.

Is de ECB overigens kampioen in. De FED is daar conservatiever in.

Plus techbedrijven draaien nu natuurlijk wel goed.
pi_193552227
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 14:09 schreef klappernootopreis het volgende:

[..]

ook het wegvallen van generaties ouderen (die zorg dragen voor kinderen) zou nog een rol kunnen spelen. Maar dat ze een betere aanpak hadden dan de VS mag duidelijk zijn.
Dat ben ik dus ook niet met je eens. Zeker in Afrika onder de Sahara kon het gehanteerde beleid nog wel eens dramatisch uitpakken. Beleid moet ook verder kijken dan enkel een potentiële acute dreiging en de waarde van die dreiging ook juist inschatten op basis van de omstandigheden.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  dinsdag 9 juni 2020 @ 14:43:43 #254
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_193552278
https://www.theguardian.c(...)america-cars-weapons

quote:
Anti police-brutality protesters have been confronted by armed men in cities around America in recent days, with some brandishing firearms or other weapons, some driving vehicles at crowds, and others – including members of the so-called “boogaloo movement” – claiming they have come to help anti-racism demonstrations.

On Sunday, in Seattle, a man drove at speed towards protesters, while several protesters tried to slow or stop the vehicle.

One who reached through the car window was shot in the arm by the driver. The driver then exited the vehicle carrying a handgun, which appeared in photographs to have a modified, extra-long magazine. He moved into the crowd, and later surrendered to police.

quote:
But this was not even the first such incident that day.

In Lakeside, Virginia, an armed man named Harry “Skip” Rogers, was arrested on charges of assault and battery after he allegedly drove his truck at protesters, hitting a cyclist.

Rogers, reportedly an organizer for the National Association for Awakening Confederate Patriots, carried out a one-man protest in 2016 wearing Ku Klux Klan robes, and was also part of the Unite the Right demonstration in Charlottesville in 2017, where protestor Heather Heyer was murdered in a vehicular homicide.

Two days days after Unite the Right, according to photographs and accounts of activists, Rogers was bloodied in an altercation that took place when he attempted to disrupt a memorial rally for Heyer, while wearing a shirt with KKK and Confederate flag patches.

Other vehicular attacks have also occurred, among other places, on 29 May in Bakersfield, California and day before in Denver. On 30 May an armed man pulled a gun before driving through a crowd in Gainesville, Florida.

In Minneapolis, a man in a semi-trailer truck parted the crowd on an overpass when he drove towards them.
quote:
In McAllen, Texas, last Friday, a lone man threatened Black Lives Matter protesters with a running chainsaw, first screaming "go home" before shouting racial slurs.

In Upland, California, on 1 June, a man pulled an AR-15 from his truck and brandished it at protesters, and was subsequently arrested.

In Chicago on 31 May, a lone man armed with a semi-automatic rifle and a sidearm pistol was led away from the scene of a protest by police. Earlier, protesters say, he had brandished the weapon at them.

In Boise, Idaho, on 1 June, two armed men disguised with skull masks similar to those favored by some neo-Nazi groups counter-protested a local Black Lives Matter march. One, Michael Wallace, 19, was later arrested after what police were investigating as an accidental discharge of his weapon.

In Salt Lake City on 31 May, a man was arrested after threatening a crowd of protesters with a hunting bow.
Kom er maar weer in, goedpraters.
Een president die zich beklaagd over gewelddadige protesten, zou die woorden vuil maken aan zijn eigen fans die met auto's mensenmassa's inrijden, of zou hij dit gewoon laten lopen?
pi_193552491
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 13:20 schreef AnneX het volgende:

[..]

Het gaat erom, dat de mensen elkaar tegenspreken.
De president tegenspreken...
Ook dat is niets nieuws onder de zon in dat zooitje ongeregeld. Het enige wat er leuk aan is is dat je Trump er kwaad mee krijgt. Maar het hele gedoe lijkt mij iets wat de secret service bepaald.
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
  dinsdag 9 juni 2020 @ 15:09:30 #256
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_193552556
Oh die laatste tweet. Die 75-jarige heeft het allemaal gefaked. :N
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 9 juni 2020 @ 15:15:45 #257
426493 crew  PippenScottie
pi_193552624
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 13:47 schreef AnneX het volgende:
Wat mij al een paar dagen verbaast, is dat in een economische crisis, een depressie, miljoenen werklozen en de stockmarket is still booming?

Hóe werkt dat? Iemand?
Er is een steunfonds gecreëerd van twee biljoen dollar. Dat is 2000 miljard dollar.
Toezicht op de besteding van dit steunfonds is minimaal (de toezichthouder is ontslagen door Trump).

In elk geval is een flink deel daarvan naar bailouts van grote bedrijven gegaan en af en toe komt er wat info naar buiten. Er is bijvoorbeeld voor miljoenen aan steun verstrekt aan eigenaren van privé-vliegtuigen.

Hopelijk krijgen we in de toekomst te horen waar dit geld gebleven is en rollen er koppen, maar we mogen er van uit gaan dat dit steunpakket de grootste plundering in de geschiedenis van de VS is geweest.

Wat er met het geld is gebeurd? Op de bank zetten heeft geen zin, blijkbaar is er veel in aandelen gestoken. Het is een grote zeepbel op dit moment en staat volledig los van de economische realiteit.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 9 juni 2020 @ 15:17:22 #258
426493 crew  PippenScottie
pi_193552644
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 14:43 schreef VoMy het volgende:
https://www.theguardian.c(...)america-cars-weapons
[..]


[..]


[..]

Kom er maar weer in, goedpraters.
Een president die zich beklaagd over gewelddadige protesten, zou die woorden vuil maken aan zijn eigen fans die met auto's mensenmassa's inrijden, of zou hij dit gewoon laten lopen?
Ik vond de politie van Minneapolis die willekeurig autobanden lek stak ook wel een droevig dieptepuntje.
“Just following orders” was hun verdediging. En ze zullen er nog mee weg komen ook.
  dinsdag 9 juni 2020 @ 15:17:30 #259
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_193552647
realDonaldTrump twitterde op dinsdag 09-06-2020 om 14:34:39 Buffalo protester shoved by Police could be an ANTIFA provocateur. 75 year old Martin Gugino was pushed away after appearing to scan police communications in order to black out the equipment. @OANN I watched, he fell harder than was pushed. Was aiming scanner. Could be a set up? reageer retweet
Ik zou nu dolgraag mensen willen taggen die dit stuk vreten normaliter willen verdedigen, maar dat zal wel niet mogen van de moderators aangezien de mensen die hier zo graag het bestaan van racisme, discriminatie en, laten we eerlijk wezen, een levensgevaarlijke gek willen goedpraten, wel beschermd moeten worden tegen eventuele hoon.
pi_193552685
Hij keek OANN waarschijnlijk met de broek op zijn enkels, furieus fappende.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_193552809
Wel apart dat dat geval met die 75 jarige zo'n beetje het minste politiegeweld was van de afgelopen week. Hij kwam ongelukkig neer.

Je kan zo duizenden voorvallen vinden waarin de afloop beter is maar de intentie veel erger.
pi_193552856
Zo te zien zit 'ie ook nog eens zelf zijn pollnumbers te verzinnen. 8)7 _O-

realDonaldTrump twitterde op dinsdag 09-06-2020 om 14:42:57 Poll: Trump Better Than Biden On Economic Growth, 55% to 34%. That's all? Who are the 34%? reageer retweet
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_193552858
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 15:15 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Er is een steunfonds gecreëerd van twee biljoen dollar. Dat is 2000 miljard dollar.
Toezicht op de besteding van dit steunfonds is minimaal (de toezichthouder is ontslagen door Trump).

In elk geval is een flink deel daarvan naar bailouts van grote bedrijven gegaan en af en toe komt er wat info naar buiten. Er is bijvoorbeeld voor miljoenen aan steun verstrekt aan eigenaren van privé-vliegtuigen.

Hopelijk krijgen we in de toekomst te horen waar dit geld gebleven is en rollen er koppen, maar we mogen er van uit gaan dat dit steunpakket de grootste plundering in de geschiedenis van de VS is geweest.

Wat er met het geld is gebeurd? Op de bank zetten heeft geen zin, blijkbaar is er veel in aandelen gestoken. Het is een grote zeepbel op dit moment en staat volledig los van de economische realiteit.
Dank voor je toelichting.
  dinsdag 9 juni 2020 @ 15:36:37 #264
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_193552867
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 15:34 schreef xpompompomx het volgende:
Zo te zien zit 'ie ook nog eens zelf zijn pollnumbers te verzinnen. 8)7 _O-

realDonaldTrump twitterde op dinsdag 09-06-2020 om 14:42:57 Poll: Trump Better Than Biden On Economic Growth, 55% to 34%. That's all? Who are the 34%? reageer retweet
Hij is op dreef vandaag ;(
pi_193552926
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 15:15 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Er is een steunfonds gecreëerd van twee biljoen dollar. Dat is 2000 miljard dollar.
Toezicht op de besteding van dit steunfonds is minimaal (de toezichthouder is ontslagen door Trump).

In elk geval is een flink deel daarvan naar bailouts van grote bedrijven gegaan en af en toe komt er wat info naar buiten. Er is bijvoorbeeld voor miljoenen aan steun verstrekt aan eigenaren van privé-vliegtuigen.

Hopelijk krijgen we in de toekomst te horen waar dit geld gebleven is en rollen er koppen, maar we mogen er van uit gaan dat dit steunpakket de grootste plundering in de geschiedenis van de VS is geweest.

Wat er met het geld is gebeurd? Op de bank zetten heeft geen zin, blijkbaar is er veel in aandelen gestoken. Het is een grote zeepbel op dit moment en staat volledig los van de economische realiteit.
Dat bail-out fonds gaat volgens mij niet direct naar de grote bedrijven zoals Amazon, Ford en alle andere grote beursgenoteerde bedrijven. In ieder geval niet genoeg om een impact te hebben op de koers. Die verhalen van fraude gaan vooral om de kleinere bedrijven die niet in de S&P500 of Nasdaq zitten.

Het is vooral gratis geld wat door banken uitgeleend moet worden en waarvan niemand weet wat er mee gedaan moet worden. Dan kopen ze maar aandelen omdat het enige is wat nog een beetje rendement haalt. Daarnaast zijn het gouden tijden voor de bedrijven die in de Nasdaq zitten, dat die zo hoog staat is niet raar. Daar vallen, bijna, geen klappen.

Dit gebeurt overal in de wereld, in Amerika lopen ze er zelfs mee achter ten opzichte van de EU en Japan. Staat in je post alsof het de schuld is van Trump maar die staat hier in principe los van.
  dinsdag 9 juni 2020 @ 15:59:34 #266
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_193553121
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 15:17 schreef VoMy het volgende:
realDonaldTrump twitterde op dinsdag 09-06-2020 om 14:34:39 Buffalo protester shoved by Police could be an ANTIFA provocateur. 75 year old Martin Gugino was pushed away after appearing to scan police communications in order to black out the equipment. @:OANN I watched, he fell harder than was pushed. Was aiming scanner. Could be a set up? reageer retweet
Ik zou nu dolgraag mensen willen taggen die dit stuk vreten normaliter willen verdedigen, maar dat zal wel niet mogen van de moderators aangezien de mensen die hier zo graag het bestaan van racisme, discriminatie en, laten we eerlijk wezen, een levensgevaarlijke gek willen goedpraten, wel beschermd moeten worden tegen eventuele hoon.
Deze tweet zou verwijderd moeten worden. Eerst antifa als terroristen bestempelen, en nu een persoon met naam linken aan antifa. Op basis van fucking oann.
Géén kloon van tvlxd!
pi_193553235
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 13:47 schreef AnneX het volgende:
Wat mij al een paar dagen verbaast, is dat in een economische crisis, een depressie, miljoenen werklozen en de stockmarket is still booming?

Hóe werkt dat? Iemand?
Niet alleen booming, er worden zelfs records gebroken.
Nog gekker, Hertz is failliet maar het aandeel ging van 0 naar meer dan 6 dollar.
Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die aandelen kopen van een failliet bedrijf.
Natuurlijk zullen de biljoenen van de FED en short posities helpen, de stockmarket lijkt losgezongen van de realiteit.
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
pi_193553242
Het was natuurlijk wel te verwachten dat Trump iedereen die tegen hem protesteert onder het kopje ANTIFA wil scharen. Niet voor niets probeerde hij het laatst middels een EO als een terroristische organisatie te bestempelen.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_193553245
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 15:59 schreef Montov het volgende:

[..]

Deze tweet zou verwijderd moeten worden. Eerst antifa als terroristen bestempelen, en nu een persoon met naam linken aan antifa. Op basis van fucking oann.
Antifa als terroristen beschouwen is niet zo ver gezocht toch?
pi_193553272
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 16:07 schreef JANdeDERDE het volgende:

[..]

Antifa als terroristen beschouwen is niet zo ver gezocht toch?
Dat is niet het punt. Het punt is dat nu dus zomaar die man een terrorist noemt.
  dinsdag 9 juni 2020 @ 16:10:20 #271
46906 Brave_Sir_Robin
He bravely ran away
pi_193553273
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 15:17 schreef VoMy het volgende:
realDonaldTrump twitterde op dinsdag 09-06-2020 om 14:34:39 Buffalo protester shoved by Police could be an ANTIFA provocateur. 75 year old Martin Gugino was pushed away after appearing to scan police communications in order to black out the equipment. @:OANN I watched, he fell harder than was pushed. Was aiming scanner. Could be a set up? reageer retweet
Ik zou nu dolgraag mensen willen taggen die dit stuk vreten normaliter willen verdedigen, maar dat zal wel niet mogen van de moderators aangezien de mensen die hier zo graag het bestaan van racisme, discriminatie en, laten we eerlijk wezen, een levensgevaarlijke gek willen goedpraten, wel beschermd moeten worden tegen eventuele hoon.
Zag dit laatst ook al als theorie langskomen. De 75-jarige zou een irritante gast zijn die met zijn telefoon probeerde de politie-zenders te scannen. Lijkt er ook wel op op de beelden.

Maar ook irritante 75-jarige etterbakken hoef je niet zo te behandelen.

Bizarre tweet van Trump weer. Hij gaat vol voor zijn base, er blijft verder niets over.
Galantly he chickened out...
The tale of Sir Robin: http://www.youtube.com/watch?v=BZwuTo7zKM8
  dinsdag 9 juni 2020 @ 16:13:01 #272
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_193553300
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 16:07 schreef JANdeDERDE het volgende:

[..]

Antifa als terroristen beschouwen is niet zo ver gezocht toch?
Dit is de tweede stap waar iedereen een paar dagen al voor waarschuwde: omdat antifa geen organisatie is/heeft kan Trump nu iedere demonstrant labelen als terrorist.

Als die man die val overleeft is zijn leven in gevaar door die tweet van Trump. Terroristen moeten dood, en Trump zegt dat die man een terrorist is.

Kan het nog erger?
Géén kloon van tvlxd!
pi_193553314
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 15:17 schreef VoMy het volgende:
realDonaldTrump twitterde op dinsdag 09-06-2020 om 14:34:39 Buffalo protester shoved by Police could be an ANTIFA provocateur. 75 year old Martin Gugino was pushed away after appearing to scan police communications in order to black out the equipment. @:OANN I watched, he fell harder than was pushed. Was aiming scanner. Could be a set up? reageer retweet
Ik zou nu dolgraag mensen willen taggen die dit stuk vreten normaliter willen verdedigen, maar dat zal wel niet mogen van de moderators aangezien de mensen die hier zo graag het bestaan van racisme, discriminatie en, laten we eerlijk wezen, een levensgevaarlijke gek willen goedpraten, wel beschermd moeten worden tegen eventuele hoon.
Gewoon ook z'n volledige naam twitteren he :') Die gast is gewoon letterlijk een gericht iemand in gevaar aan het brengen. Wat een klapjosti is die Don the Con ook weer zeg...
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
  dinsdag 9 juni 2020 @ 16:18:57 #274
452300 DuizendGezichten
Komedie? Tragedie?
pi_193553357
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 15:36 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Hij is op dreef vandaag ;(
Wat een klootzak, wat een klootzak.
Op het scherp van de snede.
  Overall beste user 2022 dinsdag 9 juni 2020 @ 16:21:22 #275
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_193553387
MattGertz twitterde op dinsdag 09-06-2020 om 14:43:23 Here's the first half of the batshit OANN segment Trump just tweeted. It alleges the 75 year old man assaulted by Buffalo police officers was an antifa operative, based on a report from Conservative Treehouse. https://t.co/CeMVyJcoh8 reageer retweet
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')