Ik maak deze vaak voor lunch:quote:Op dinsdag 2 juni 2020 13:09 schreef Myraela het volgende:
Oh, eindelijk eens uitzoeken hoe ik zelf een fatsoenlijke vega-burger kan maken, stond al enige tijd op mijn lijstje. Hopelijk kan ik eindelijk de motivatie opbrengen de 14e.
Vertel??quote:Op dinsdag 2 juni 2020 12:55 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik maak al jaren dezelfde burger, gewoon omdat hij geweldig is. Maar ik wil toch eens iets anders maken dit keer.
Rundergehakt mengen met mosterd, barbecuesaus, tijm, peper, zout, blauwe kaas en peterselie. Bakken en op een broodje met sla, tomaat, ontbijtspek, ui en kaas.quote:
Dankjewel, ga ik zeker proberen!quote:Op dinsdag 2 juni 2020 13:46 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Rundergehakt mengen met mosterd, barbecuesaus, tijm, peper, zout, blauwe kaas en peterselie. Bakken en op een broodje met sla, tomaat, ontbijtspek, ui en kaas.
In de meest ideale situatie zijn burger, tomaat, spek, broodje en uit op de barbecue geweestquote:
Vanzelfsprekendquote:Op dinsdag 2 juni 2020 13:48 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
In de meest ideale situatie zijn burger, tomaat, spek, broodje en uit op de barbecue geweest
Ik denk dat het je nog zal verbazenquote:Op zaterdag 6 juni 2020 21:02 schreef SiGNe het volgende:
Deze doe ik mee denk ik, ik heb al Wagyu burgers in de vriezer liggen
Die burgers kan je tegenwoordig gewoon bij de AH kopen dus zoveel stelt dat eigenlijk ook niet meer voor.
Ik bedoelde qua prijs en exclusiviteit.quote:Op maandag 8 juni 2020 23:42 schreef investeerdertje het volgende:
[..]
Ik denk dat het je nog zal verbazen
Mja exclusief vlees van de Appie of de minder exclusieve is vooral marketing als je het mij vraagt. Ik heb nu helaas geen gehaktmolen 😭quote:Op maandag 8 juni 2020 23:49 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Ik bedoelde qua prijs en exclusiviteit.
't kostte ¤5,13 voor 2 burgers van 125 gram, je ziet youtubefilmpjes waarbij ze het hebben over hamburgers van ¤100.
Al gebruiken die A5 kwaliteit en malen hel zelf, halen het niet bij de AH uit de diepvries
Maar 't zal verder best goed smaken, ik ben benieuwd.
Wagyu heb ik al eerder gegeten maar dan als biefstuk, dat was wel een van de beste biefstukken die ik gegeten heb.
Ik moet nog even bedenken wat ik met de burgers doe, normaal maak ik een cheeseburgertje met ketchup en mosterd, uitje en augurk of ik probeer een Big King/Mac na te maken met 1000 islanddressing als saus.
Maar wagyu mag wel wat exclusiever denk ik.
Bieten burger!quote:Op dinsdag 2 juni 2020 13:09 schreef Myraela het volgende:
Oh, eindelijk eens uitzoeken hoe ik zelf een fatsoenlijke vega-burger kan maken, stond al enige tijd op mijn lijstje. Hopelijk kan ik eindelijk de motivatie opbrengen de 14e.
Het lijkt me heerlijk. We doen nu altijd blauwe kaasbrokjes door het gehakt. Maar je kunt ook een pocket gevuld met kaas in het midden van de burger maken. Dat gaan we proberen.quote:Op dinsdag 9 juni 2020 08:55 schreef Aure het volgende:
Burger vullen met kaasik doe dat wel eens met een blauwe kaas, heeeeerlijk!
Ja dat is echt goed te doen hoor! Ik doe het ook wel eens met brie, is ook lekker.quote:Op dinsdag 9 juni 2020 08:57 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Het lijkt me heerlijk. We doen nu altijd blauwe kaasbrokjes door het gehakt. Maar je kunt ook een pocket gevuld met kaas in het midden van de burger maken. Dat gaan we proberen.
Klinkt goedquote:Op dinsdag 9 juni 2020 08:57 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Het lijkt me heerlijk. We doen nu altijd blauwe kaasbrokjes door het gehakt. Maar je kunt ook een pocket gevuld met kaas in het midden van de burger maken. Dat gaan we proberen.
Benieuwd naar het resultaatquote:Op vrijdag 12 juni 2020 15:46 schreef Kaatje1 het volgende:
Het gaat een aubergine burger met hummus worden, weer eens iets anders, maar vooral nieuws.
Ik ook. Er komen morgen 4 hamburgerbroodjes, hiervoor heb ik er 2 nodig. Is het niets dan doe ik wat anders op die 2 overgebleven broodjesquote:
Komt vast goedquote:Op vrijdag 12 juni 2020 15:58 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik ook. Er komen morgen 4 hamburgerbroodjes, hiervoor heb ik er 2 nodig. Is het niets dan doe ik wat anders op die 2 overgebleven broodjes
Heb je ene leuk recept toevallig? Ik wil morgen een kipburger maken. Zondag wordt het rundvlees.quote:Op vrijdag 12 juni 2020 15:43 schreef dimmak het volgende:
Toevallig heb ik kipburger zondag op het menu staan.
Leuk!quote:Op dinsdag 9 juni 2020 16:33 schreef Bos81 het volgende:
Ik ga meedoen. (voor het eerst dat ik mee doe met deze reeks)
Dit recept voor de kipburger zelf maar dan met bacon, sla, tomaat en chilimayo.quote:Op vrijdag 12 juni 2020 17:38 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Heb je ene leuk recept toevallig? Ik wil morgen een kipburger maken. Zondag wordt het rundvlees.
[..]
Leuk!
Ziet er lekker uit maar het is niet helemaal wat ik zoek voor dit keer.quote:Op vrijdag 12 juni 2020 17:48 schreef dimmak het volgende:
[..]
Dit recept voor de kipburger zelf maar dan met bacon, sla, tomaat en chilimayo.
Welkom!quote:Op dinsdag 9 juni 2020 16:33 schreef Bos81 het volgende:
Ik ga meedoen. (voor het eerst dat ik mee doe met deze reeks)
Ik kwam deze tegen, was ook een optie voor zondag...quote:Op vrijdag 12 juni 2020 18:14 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ziet er lekker uit maar het is niet helemaal wat ik zoek voor dit keer.
Ik zoek dat lekker is zonder broodje en gemaakt van kipgehakt. Het moet ook ongepaneerd zijn want het moet op de barbecue/grill. Ik ga vanavond eens beter op zoek naar een recept.
Zoiets is wel een optie ja.quote:Op vrijdag 12 juni 2020 18:55 schreef Yinny het volgende:
[..]
Ik kwam deze tegen, was ook een optie voor zondag...
https://kookmutsjes.com/recept/myasian-kipburger/
Het is toch een burgerquote:Op vrijdag 12 juni 2020 20:58 schreef Lucky_Strike het volgende:
Het wordt deze Marokkaanse burger: https://kookmutsjes.com/recept/marokkaanse-kipburger/
Maar dus niet op een broodje dus hij telt niet voor deze opdracht
..maar het liefste wil ik gewoon bij jou eten.quote:Op dinsdag 9 juni 2020 08:51 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij gaan waarschijnlijk wat experimenteren:
- brood zelf maken
- burger vullen met kaas
- uienringen paneren en frituren
- ontbijtspek met maple syrup bestrijken
Welke heb jij gekocht?quote:Op dinsdag 9 juni 2020 08:28 schreef Sarabi het volgende:
Mijn vleesmolen is gisteren binnen gekomenzometeen de picanha ophalen.
Oude kaas (L)quote:Op dinsdag 9 juni 2020 08:51 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij gaan waarschijnlijk wat experimenteren:
- brood zelf maken
- burger vullen met kaas
- uienringen paneren en frituren
- ontbijtspek met maple syrup bestrijken
Leuk!!!quote:Op dinsdag 9 juni 2020 16:33 schreef Bos81 het volgende:
Ik ga meedoen. (voor het eerst dat ik mee doe met deze reeks)
Hier!quote:Op vrijdag 12 juni 2020 17:20 schreef Barreltje het volgende:
gheheh.. is er ook iemand die een vleeschburger maakt?![]()
ik ga kijken of ik morgen een briochebroodje kan maken voor de hamburger.. de vleeschvariant is dan de baan van
Deze https://www.bol.com/nl/p/(...)share_pdp_androidappquote:Op zaterdag 13 juni 2020 16:15 schreef investeerdertje het volgende:
[..]
Welke heb jij gekocht?
[..]
Oude kaas (L)
[..]
Leuk!!!
[..]
Hier!
Ik kon niet kiezen welke burgers ik wilde. Dus wij eten twee dagen op rij hamburgers. Ik ga zo met kaas en madame jeanette gevulde hamburgers maken. Deze zijn heerlijk. Beetje coleslaw, wat ketchup, laagje mayo met chilisaus en een broodje van de BBQ (as usual gerookt natuurlijk.).
Morgen hebben we een over the top grote burger, met spek, gehakt en cheddar mosterd en jalapeno's.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |