Ik maak deze vaak voor lunch:quote:Op dinsdag 2 juni 2020 13:09 schreef Myraela het volgende:
Oh, eindelijk eens uitzoeken hoe ik zelf een fatsoenlijke vega-burger kan maken, stond al enige tijd op mijn lijstje. Hopelijk kan ik eindelijk de motivatie opbrengen de 14e.
Vertel??quote:Op dinsdag 2 juni 2020 12:55 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik maak al jaren dezelfde burger, gewoon omdat hij geweldig is. Maar ik wil toch eens iets anders maken dit keer.
Rundergehakt mengen met mosterd, barbecuesaus, tijm, peper, zout, blauwe kaas en peterselie. Bakken en op een broodje met sla, tomaat, ontbijtspek, ui en kaas.quote:
Dankjewel, ga ik zeker proberen!quote:Op dinsdag 2 juni 2020 13:46 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Rundergehakt mengen met mosterd, barbecuesaus, tijm, peper, zout, blauwe kaas en peterselie. Bakken en op een broodje met sla, tomaat, ontbijtspek, ui en kaas.
In de meest ideale situatie zijn burger, tomaat, spek, broodje en uit op de barbecue geweestquote:
Vanzelfsprekendquote:Op dinsdag 2 juni 2020 13:48 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
In de meest ideale situatie zijn burger, tomaat, spek, broodje en uit op de barbecue geweest
Ik denk dat het je nog zal verbazenquote:Op zaterdag 6 juni 2020 21:02 schreef SiGNe het volgende:
Deze doe ik mee denk ik, ik heb al Wagyu burgers in de vriezer liggen
Die burgers kan je tegenwoordig gewoon bij de AH kopen dus zoveel stelt dat eigenlijk ook niet meer voor.
Ik bedoelde qua prijs en exclusiviteit.quote:Op maandag 8 juni 2020 23:42 schreef investeerdertje het volgende:
[..]
Ik denk dat het je nog zal verbazen
Mja exclusief vlees van de Appie of de minder exclusieve is vooral marketing als je het mij vraagt. Ik heb nu helaas geen gehaktmolen 😭quote:Op maandag 8 juni 2020 23:49 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Ik bedoelde qua prijs en exclusiviteit.
't kostte ¤5,13 voor 2 burgers van 125 gram, je ziet youtubefilmpjes waarbij ze het hebben over hamburgers van ¤100.
Al gebruiken die A5 kwaliteit en malen hel zelf, halen het niet bij de AH uit de diepvries
Maar 't zal verder best goed smaken, ik ben benieuwd.
Wagyu heb ik al eerder gegeten maar dan als biefstuk, dat was wel een van de beste biefstukken die ik gegeten heb.
Ik moet nog even bedenken wat ik met de burgers doe, normaal maak ik een cheeseburgertje met ketchup en mosterd, uitje en augurk of ik probeer een Big King/Mac na te maken met 1000 islanddressing als saus.
Maar wagyu mag wel wat exclusiever denk ik.
Bieten burger!quote:Op dinsdag 2 juni 2020 13:09 schreef Myraela het volgende:
Oh, eindelijk eens uitzoeken hoe ik zelf een fatsoenlijke vega-burger kan maken, stond al enige tijd op mijn lijstje. Hopelijk kan ik eindelijk de motivatie opbrengen de 14e.
Het lijkt me heerlijk. We doen nu altijd blauwe kaasbrokjes door het gehakt. Maar je kunt ook een pocket gevuld met kaas in het midden van de burger maken. Dat gaan we proberen.quote:Op dinsdag 9 juni 2020 08:55 schreef Aure het volgende:
Burger vullen met kaas ik doe dat wel eens met een blauwe kaas, heeeeerlijk!
Ja dat is echt goed te doen hoor! Ik doe het ook wel eens met brie, is ook lekker.quote:Op dinsdag 9 juni 2020 08:57 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Het lijkt me heerlijk. We doen nu altijd blauwe kaasbrokjes door het gehakt. Maar je kunt ook een pocket gevuld met kaas in het midden van de burger maken. Dat gaan we proberen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |