abonnement Unibet Coolblue
pi_193617933
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 juni 2020 20:08 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Het is niet zo zeer het werk maar het moeten nadenken na zo'n dag ;) Als ik zo'n burger maak, wil ik er aandacht aan besteden.
Oh in mijn geval is dit gewoon eten maken :-P Denk ik niet direct super bij na inderdaad.

quote:
1s.gif Op zaterdag 13 juni 2020 20:06 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb een gekke vraag. Welke kolen die niet zo groot zijn, zijn fijn? We hebben een Boretti grill die we alleen gebruiken voor de snelle hap. Mijn vriend vindt het niet prettig om daarin met grote stukken houtskool te werken.
Zo een hele kleine? Maar wat vind hij er vervelend aan? Mogelijk dat ik een ander alternatief kan verzinnen.
  zaterdag 13 juni 2020 @ 20:15:39 #277
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_193617965
We hebben deze Boretti, zeker geen klein apparaat. Maar de kolenbak is wel laag.
Spoilers!
  zaterdag 13 juni 2020 @ 20:49:13 #278
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_193618416
Ribs, zalm en courgette van de bbq vandaag
Morgen een hele kip
Maandag ofzo maar eens kijken naar pulled pork of shortribs
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_193618543
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juni 2020 20:49 schreef Scorpie het volgende:
Ribs, zalm en courgette van de bbq vandaag
Morgen een hele kip
Maandag ofzo maar eens kijken naar pulled pork of shortribs
short ribs zit ik ook aan te denken , vandaag overigens dutch oven, in de bbq dat wel :)
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_193618645
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 juni 2020 20:15 schreef Lucky_Strike het volgende:
We hebben deze Boretti, zeker geen klein apparaat. Maar de kolenbak is wel laag.
Zijn mooie briketten dan niet iets? Gewoon van die lagere langwerpigen?
  zaterdag 13 juni 2020 @ 21:20:07 #281
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_193618920
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juni 2020 21:05 schreef investeerdertje het volgende:

[..]

Zijn mooie briketten dan niet iets? Gewoon van die lagere langwerpigen?
Dat zei ik ook al tegen hem. Ik zal woensdag eens kijken wat ik bij de Makro kan vinden.

[ Bericht 0% gewijzigd door Lucky_Strike op 13-06-2020 22:00:59 ]
Spoilers!
  zaterdag 13 juni 2020 @ 21:53:54 #282
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_193619502
quote:
8s.gif Op zaterdag 13 juni 2020 20:59 schreef Joene het volgende:

[..]

short ribs zit ik ook aan te denken , vandaag overigens dutch oven, in de bbq dat wel :)
Ik zit eraan te denken een keer te frituren in de DO. Benieuwd hoe dat gaat.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_193619569
quote:
7s.gif Op zaterdag 13 juni 2020 21:53 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ik zit eraan te denken een keer te frituren in de DO. Benieuwd hoe dat gaat.
nog niet geprobeerd ook , wel een brood in gebakken , gister risotto , vandaag kind of lasagne
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_193619959
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 juni 2020 21:20 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Dat zei ik ook al tegen hem. Ik zal woensdag eens kijken wat ik bij de Makro kan vinden.
Wat is de gewenste hoogte?
pi_193628499
Beenhammetje zometeen
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_193720462
Shortribs vandaag , bbq om half 8 gereed gemaakt en zojuist de ribs erop! 9 - 10 uurtjes ongeveer.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_193720531
Afgelopen donderdag pulled pork:


Vrijdag Cuban Sandwich Smokey Style, met procureur


En gisteren sticky buikspek
pi_193720690
quote:
14s.gif Op zondag 21 juni 2020 08:45 schreef Joene het volgende:
Shortribs vandaag , bbq om half 8 gereed gemaakt en zojuist de ribs erop! 9 - 10 uurtjes ongeveer.
Wow, gaat wel aardig wat tijd in zitten. Dit is dan ook nog zelfs met folie/butcher paper?
pi_193720844
quote:
0s.gif Op zondag 21 juni 2020 09:28 schreef br00djekaas54321 het volgende:

[..]

Wow, gaat wel aardig wat tijd in zitten. Dit is dan ook nog zelfs met folie/butcher paper?
yep , om de “stall” te verkorten straks folie erop. Anders kom je boven de 12 uur uit , vlees moet een kern temp krijgen van +- 95 graden en de Bastard staat op 110-112 graden , hickory rookhout toegevoegd
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  zondag 21 juni 2020 @ 11:33:19 #290
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_193721780
Klinkt goed @Joene
Waarom ga je zo laag in de temp met ribben? Ik ga meestal Rond de 140 zitten...

Hier nu een halve varkensschouder met bot low en slow, kon helaas niet vroeger beginnen dus dan maar wat later eten vanavond :P
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_193723024
quote:
1s.gif Op zondag 21 juni 2020 11:33 schreef fietsie het volgende:
Klinkt goed @:Joene
Waarom ga je zo laag in de temp met ribben? Ik ga meestal Rond de 140 zitten...

Hier nu een halve varkensschouder met bot low en slow, kon helaas niet vroeger beginnen dus dan maar wat later eten vanavond :P
omdat low en slow 8-)
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  zondag 21 juni 2020 @ 14:02:25 #292
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_193723426
quote:
8s.gif Op zondag 21 juni 2020 13:33 schreef Joene het volgende:

[..]

omdat low en slow 8-)
Ahja als ik de Weber laat zakken onder de 120 is het bij mij meestal low en gedoofd :P
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_193723694
quote:
8s.gif Op zondag 21 juni 2020 09:52 schreef Joene het volgende:

[..]

yep , om de “stall” te verkorten straks folie erop. Anders kom je boven de 12 uur uit , vlees moet een kern temp krijgen van +- 95 graden en de Bastard staat op 110-112 graden , hickory rookhout toegevoegd
Ik heb er vooralsnog geen ervaring mee, maar klopt het dat de "bark" (afhankelijk van smaak uiteraard) stukken beter is wanneer er geen folie of iets dergelijks wordt gebruikt? Ik heb begrepen dat in het geval men toch folie gebruikt, de bark nog redelijk te "herstellen" is door de laatste fase even de folie te verwijderen. Wellicht direct boven de kolen zelfs?

Hoe dan ook, eet smakelijk :Y)
pi_193723941
quote:
0s.gif Op zondag 21 juni 2020 14:20 schreef br00djekaas54321 het volgende:

[..]

Ik heb er vooralsnog geen ervaring mee, maar klopt het dat de "bark" (afhankelijk van smaak uiteraard) stukken beter is wanneer er geen folie of iets dergelijks wordt gebruikt? Ik heb begrepen dat in het geval men toch folie gebruikt, de bark nog redelijk te "herstellen" is door de laatste fase even de folie te verwijderen. Wellicht direct boven de kolen zelfs?

Hoe dan ook, eet smakelijk :Y)
door de folie ontstaat er veel condens vanuit het vlees en wordt je bark zacht idd
hardcoholic
pi_193724113
quote:
0s.gif Op zondag 21 juni 2020 14:35 schreef Ferdii het volgende:

[..]

door de folie ontstaat er veel condens vanuit het vlees en wordt je bark zacht idd
dit
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_193727393
Final Result ! fantastisch rookkring , boterzacht. Volgende keer een iets pittigere rub denk ik.

free photo gallery
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  zondag 21 juni 2020 @ 18:46:47 #297
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_193727455
quote:
1s.gif Op zondag 21 juni 2020 11:33 schreef fietsie het volgende:
Klinkt goed @:Joene
Waarom ga je zo laag in de temp met ribben? Ik ga meestal Rond de 140 zitten...

Hier nu een halve varkensschouder met bot low en slow, kon helaas niet vroeger beginnen dus dan maar wat later eten vanavond :P
140? Das te hoog voor ribs imo, tenzij je de duur halveert ?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_193727602
quote:
0s.gif Op zondag 21 juni 2020 18:46 schreef Scorpie het volgende:

[..]

140? Das te hoog voor ribs imo, tenzij je de duur halveert ?
ik had wat moeite om de dome vast te houden op 110 liep toch op naar 120 in de loop van de dag. dus ff m’n dome deksel checken van de week, misschien ff scharnier bijstellen en was ook eerste keer low en slow op de marabu kolen. Maar goed met schuiven op mm na dicht toch 120 vermoed dus toch iets valse lucht.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  zondag 21 juni 2020 @ 19:11:58 #299
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_193727788
quote:
14s.gif Op zondag 21 juni 2020 18:43 schreef Joene het volgende:
Final Result ! fantastisch rookkring , boterzacht. Volgende keer een iets pittigere rub denk ik.
[ link | afbeelding ]
free photo gallery
Mooi :)

Wij hebben varkenshaassaté, gemarineerde courgette en kropjes romaine op de grill vandaag.
Spoilers!
pi_193727843
Hier een simpel weekend.

Gisteren heerlijke burgers, met gegrilde tomaten, bacon, dragon mayonaise, cheddar cheese.

Vandaag empanadas gemaakt en een paar lekkere worstjes met kaas, knoflook en peper.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')