abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_193181484
In de kitchenaid kneden:


Klaar om te rijzen:

(ja ja, dit is knetterhard tegen elkaar aan gaan rijzen :') :D )

Uitgerold:


Beleggen:


Klaar!

  Licht Ontvlambaar zondag 17 mei 2020 @ 19:52:30 #104
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_193181593
Ziet er allemaal heerlijk uit! En ik ga komende week onze pizzaoven ook weer eens opduikelen.
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_193181720
Ook ik had deeg uit de machine



En het grootste gedeelte van de rest van de ingredienten



Tomatensaus



Een bolletje deeg, voor het vormen



En hier zit de saus al op de bodem, voordat ik eraan dacht nog een foto te maken.
Helemaal into the moment, zullen we maar zeggen :P



Kaas erop. Gewoon Goudse, belegen



En de rest van de toppings; Rundergehakt, tomaat, ui, paprika, knoflook, peper en zout en een snufje Italiaanse kruiden



Zo kwam die uit de oven



Smullen maar :Y) _O_



Morgen maak ik de rest tot nog zo'n pizza :9
pi_193181841
Het werk van een pizza prutser: :+
Vol goede moed maakte ik het Fok! pizza deeg. Nou ja, de broodbakmachine deed het kneedwerk voor me. Daarna eindigde ik met een enorm plakkerige deegboel die amper in porties te verdelen was. Vormen kan ik al helemaal niet, dit was voor mijn doel al heel aardig :D Kleuter had geen zin in beleggen dus dit keer deed ik het zelf. Poosje in de oven en aanvallen maar! En halverwege bedacht ik me dat ik nog geen foto had gemaakt...




  zondag 17 mei 2020 @ 20:08:08 #107
368605 Kaatje1
Kaatje1
pi_193181850
Zie ik de pizza van @Aure, bedenk ik me dat ik vrijdag speciaal voor champignons nog naar een (hele drukke) dekamarkt ben gegaan...die liggen nog in de koelkast o|O
We have far more in common than that which devides us..
pi_193181924
:D ik heb de helft van wat ik heb gehaald niet gebruikt omdat we uiteindelijk maar 2 pizza's hebben gemaakt ipv 4 :')
pi_193181971
Vrijdagavond mijn zuurdesem gevoed en gisteren deeg gemaakt. Spannend, want eerste keer pizza's met zuurdesem.
In dit topic moet MaximusTG natuurlijk genoemd worden, want ik heb zijn recept gebruikt:
http://kookkompas.nl/italiaanse-pizza-met-zuurdesemdeeg/
Wel 100 g broodmeel vervangen door semolina.

Deeg maken, heel plakkerig. Er zit geen instantgist in, dus eerst nog op kamertemperatuur laten rijzen en toen pas in bakjes in de koelkast. Vanochtend hoopvol deur opengemaakt en gelukkig waren ze gerezen.

Tomaten saus maken door uitgelekte tomaten blokjes te blenderen met knoflook, oregano en wat peper.
Alles klaarzetten. Pizza vormen, beleggen, bakken en herhalen.

Pizza met ham, champignons en kaas. Pizza met ham en 4 kazen.
Pizza met champignons, cherrytomaatjes, rucola, parmezaanse kaas en chili olie.
Pizza met kaas, deze is overgebleven, dus lekker lunchen morgen.
Korst was lekker. Ben trots op mijn pizza's!


[ Bericht 1% gewijzigd door Yinny op 17-05-2020 20:50:13 ]
pi_193182108
Mooie, grappige verhalen daarbij en prima pizza's bekeken ^O^ :9
  zondag 17 mei 2020 @ 20:31:51 #111
368605 Kaatje1
Kaatje1
pi_193182250
Allemaal zulke mooie ronde? Is daar een trucje voor?
We have far more in common than that which devides us..
pi_193182714
quote:
0s.gif Op zondag 17 mei 2020 20:31 schreef Kaatje1 het volgende:
Allemaal zulke mooie ronde? Is daar een trucje voor?
Eerst van bal een platte schijf maken (niet op de rand drukken). Dan een soort van omhoog tillen en door zwaartekracht laten uitrekken. Filmpje is duidelijker en heeft mij goed geholpen.
O, en natuurlijk al bij het delen van het deeg in bolletjes, die goed opbollen.
Mijn eerste pizza's waren ook vreemd van vorm, gewoon vaker maken :)


[ Bericht 18% gewijzigd door Yinny op 17-05-2020 21:06:01 (Tekst vergeten) ]
pi_193183112
quote:
0s.gif Op zondag 17 mei 2020 18:05 schreef DJMO het volgende:
goed pizza dus. omdat ik maar een kleine eter ben, en pizza eigenlijk helemaal niet zo lekker vind me er toch aan gewaagd. ik ging voor een pizza calzone uit het vuistje. Op internet weinig te vinden over mini-calzones, dus zelf maar aan de puzzel gegaan.

Ik gebruikte een raviolimaker en een ijslepel om ze te vullen.

De ingrediënten.
[ afbeelding ]

Paprika in fijne stukjes
Halve ui fijn gesnipperd
Teentjes knoflook, fijngemalen (hoeveelheid naar smaak :P ik had voor deze vulling 5 teentjes :@)
150 gram half om half gehakt
Half tot driekwart blik tomatenblokjes, goed uitgelekt
Champignons in plakjes
Geraspte kaas naar keuze

Alles fijnsnijnden/raspen
[ afbeelding ]

Fruit de knoflook, gooi gehakt erbij, vervolgens ui en paprika, champignons. Laat gaar worden en voeg tomatenblokjes en wat versgemalen peper toe (en optioneel een scheutje rode wijn voor de smaak), maar zorg dat de massa niet te sauzig/nattig wordt. Laat goed afkoelen en gooi braadvocht weg.
[ afbeelding ]

Het vullen:
Laat de plakjes pizzadeeg ontdooien (onder een extra theedoek zodat het deeg niet uitdroogt), smeer in met geconcentreerde tomatensaus. Schep er de vulling bovenop, besprenkel met de kaas. Smeer op de rand in met een beetje water en vouw het geval dicht, goed aandrukken, eventueel overgebleven rand omvouwen zodat de pizza’s niet gaan lekken. Optioneel: bestrijk licht met opgeklopt ei. Circa 10 a 12 minuten afbakken in het midden van de oven op 200 graden.

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Ik had bij de action van die grilldingen zien liggen voor op de barbecue, en dacht: handig, die kan ik ook wel in de oven gebruiken. Dus ik gooide m'n calzone's op zo'n ding en mikte hem in de oven die op 200 graden was voorverwarmd. Idee een tien, uitvoering een 4. Dat werkte dus niet. Ze bleven kleven aan de grillplaat, resultaat :') De vulling was echter ontzettend lekker en het restant gebruik ik morgen als basis voor een spaghetti bolognese.

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Gelukkig was een nieuw plakje snel ontdooid en die ging op een stuk bakpapier op de bakplaat. Deze smeerde ik in met wat garlic mayo en de vulling bestond uit een lepel overgebleven knoflookrisotto van eergisteren. Bijzondere combinatie, en zeker voor herhaling vatbaar :Y)
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik ga hem gewoon proberen deze week!
pi_193183275
quote:
1s.gif Op zondag 17 mei 2020 19:52 schreef Sjeen het volgende:
Ziet er allemaal heerlijk uit! En ik ga komende week onze pizzaoven ook weer eens opduikelen.
Werkt zo'n pizza-oven nu echt een stuk beter dan een (hete lucht)oven?
pi_193183320
Mijn telefoon was in gebruik met videobellen, dus niet hele proces is op de gevoelige plaat gelegd deze keer.


voor het bakken


na het bakken
pi_193183574
quote:
0s.gif Op zondag 17 mei 2020 20:31 schreef Kaatje1 het volgende:
Allemaal zulke mooie ronde? Is daar een trucje voor?
Altijd beginnen vanuit het midden en blijven draaien.
Ook met een deegrol.
  zondag 17 mei 2020 @ 21:44:36 #117
368605 Kaatje1
Kaatje1
pi_193183730
quote:
1s.gif Op zondag 17 mei 2020 20:58 schreef Yinny het volgende:

[..]

Eerst van bal een platte schijf maken (niet op de rand drukken). Dan een soort van omhoog tillen en door zwaartekracht laten uitrekken. Filmpje is duidelijker en heeft mij goed geholpen.
O, en natuurlijk al bij het delen van het deeg in bolletjes, die goed opbollen.
Mijn eerste pizza's waren ook vreemd van vorm, gewoon vaker maken :)
Dank (Ik begon dus meteen met de deegroller)
We have far more in common than that which devides us..
pi_193184234
quote:
0s.gif Op zondag 17 mei 2020 21:44 schreef Kaatje1 het volgende:

[..]

Dank (Ik begon dus meteen met de deegroller)
Kan.
Maar niet meteen van een bol naar een dunne plak willen gaan.
Beetje voor beetje en steeds blijven draaien.
Eerst een beetje platdrukken maakt het zo veel makkelijker.
Steeds vanuit het midden rollen.
  zondag 17 mei 2020 @ 22:06:46 #119
368605 Kaatje1
Kaatje1
pi_193184295
quote:
0s.gif Op zondag 17 mei 2020 22:04 schreef marc0871 het volgende:

[..]

Kan.
Maar niet meteen van een bol naar een dunne plak willen gaan.
Beetje voor beetje en steeds blijven draaien.
Eerst een beetje platdrukken maakt het zo veel makkelijker.
Steeds vanuit het midden rollen.
Heb nog een bol in de vriezer, zal er zeker aan denken de volgende keer. Ik behandelde het nu meer als koekjesdeeg
We have far more in common than that which devides us..
pi_193184799
quote:
0s.gif Op zondag 17 mei 2020 21:26 schreef JochemSjakie het volgende:

[..]

Werkt zo'n pizza-oven nu echt een stuk beter dan een (hete lucht)oven?
Ik heb een Ferrari pizza oven. Voordelen vind ik:
- snel opgewarmd
- wordt heter dan normale oven
- pizzasteen ingebouwd
Nadeel:
- boven hitte is niet altijd heet genoeg
Ik bak nu ongeveer eens per week pizza ipv laten bezorgen, dus ik haal het geld van een extra apparaat er zo wel uit ;)
En het is gewoon leuk en lekker
pi_193184986
Deze lekkere pizza gemaakt!



:9~
  zondag 17 mei 2020 @ 22:54:51 #122
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_193185534
Vanmiddag heb ik deeg 1 uit het pizzatopic gemaakt. Die doet het altijd goed hier.



Paar uur later verdeeld in bolletjes. En die rezen uiteraard tegen elkaar aan want dat doen ze altijd en daar leren we helemaal niets van.

Fast forward. Saus gemaakt (blik blokjes, ui, knof, balsamico). Ingrediënten gesneden.

Pizza 1: creme fraiche, geraspte kaas, asperges, krieljes, champignons, tijm, spek. Eerste keer dat we deze variant maakten en ontzettend voor herhaling vatvaar.


Pizza 2: tomatensaus, geraspte kaas, tonijn, gele ui, ansjovis, tomaat, mozzarella, knoflook.


Pizza 3: onze favoriet.
Tomatensaus, rode ui, chorizo, gorgonzola, knoflook.

Geen pizza-avond zonder deze variant. Voor het eerst in jaren weer eens geklungeld met het deeg dus hij heeft een rustieke vorm.



Spoilers!
pi_193185833
Dan maar rustiek.
Als de smaak maar goed is.

Mooie pizza's, peeps.
Persoonlijk vond ik die mini calzones van @DJMO eigenlijk wel interessant
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL maandag 18 mei 2020 @ 08:16:57 #124
147316 crew  DJMO
#trut
pi_193188401
quote:
0s.gif Op zondag 17 mei 2020 23:09 schreef marc0871 het volgende:
Dan maar rustiek.
Als de smaak maar goed is.

Mooie pizza's, peeps.
Persoonlijk vond ik die mini calzones van @:DJMO eigenlijk wel interessant
Maar geen volwaardige avondmaaltijd voor een doorsnee volwassene (tenzij je er een hele zooi maakt) ;) ze zijn echt met twee flinke happen op. Wel leuk om met (kleine) kinderen te maken.
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
pi_193188710
quote:
0s.gif Op zondag 17 mei 2020 22:31 schreef Bonzi_Buddy het volgende:
Deze lekkere pizza gemaakt!

[ afbeelding ]

:9~
Wow, die korst. _O_
  maandag 18 mei 2020 @ 12:22:26 #126
491050 Scheepskok
Beste soepkoker van Ulanda
pi_193190866
Gisteren twee minipizza's gemaakt. Maar ik was in het begin iets vergeten: suiker toevoegen aan de gist. ;(
Dus het rijzen ging niet best...
Praat over de hel en je komt er.
pi_193190911
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 12:22 schreef Scheepskok het volgende:
Gisteren twee minipizza's gemaakt. Maar ik was in het begin iets vergeten: suiker toevoegen aan de gist. ;(
Dus het rijzen ging niet best...
Waren ze wel lekker?
En foto's gemaakt? *O*
  maandag 18 mei 2020 @ 12:52:14 #128
491050 Scheepskok
Beste soepkoker van Ulanda
pi_193191162
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 12:27 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Waren ze wel lekker?
En foto's gemaakt? *O*
Nee, te hard (na 250 graden 20 minuten).
De eerste keer ging wel erg goed. Met hetzelfde merk meel.

Maar nu was mijn enthousiasme al snel weg. Toen ik het deeg wilde kneden, was het een grote plakzooi. Er viel niets mee te doen. Het was een heel karwei om mijn handen weer schoon te krijgen.
Praat over de hel en je komt er.
pi_193191194
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 12:52 schreef Scheepskok het volgende:

[..]

Nee, te hard (na 250 graden 20 minuten).
De eerste keer ging wel erg goed. Met hetzelfde merk meel.

Maar nu was mijn enthousiasme al snel weg. Toen ik het deeg wilde kneden, was het een grote plakzooi. Er viel niets mee te doen. Het was een heel karwei om mijn handen weer schoon te krijgen.
Bij de pasta mammas gezien: handen wrijven met meel.
Voor evt. een volgende keer.
pi_193191252
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 12:52 schreef Scheepskok het volgende:

[..]

Nee, te hard (na 250 graden 20 minuten).
De eerste keer ging wel erg goed. Met hetzelfde merk meel.

Maar nu was mijn enthousiasme al snel weg. Toen ik het deeg wilde kneden, was het een grote plakzooi. Er viel niets mee te doen. Het was een heel karwei om mijn handen weer schoon te krijgen.
Voor de volgende: je kan altijd wat extra bloem toevoegen
  maandag 18 mei 2020 @ 13:35:55 #131
491050 Scheepskok
Beste soepkoker van Ulanda
pi_193191612
Dank jullie AnneX en Sarabi. Ik zal er aan denken, want ik heb nog een half pak bloem over. Zonde om weg te gooien.
Praat over de hel en je komt er.
pi_193193091
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 08:16 schreef DJMO het volgende:

[..]

Maar geen volwaardige avondmaaltijd voor een doorsnee volwassene (tenzij je er een hele zooi maakt) ;) ze zijn echt met twee flinke happen op. Wel leuk om met (kleine) kinderen te maken.
Ik denk leuk voor een keer in de brooddoos.
Beetje van zo'n shepherds pie idee, maar dan pizza.
Met van die platte pizza's is dat toch meer geknoei.
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL maandag 18 mei 2020 @ 16:18:44 #133
147316 crew  DJMO
#trut
pi_193193320
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 15:52 schreef marc0871 het volgende:

[..]

Ik denk leuk voor een keer in de brooddoos.
Beetje van zo'n shepherds pie idee, maar dan pizza.
Met van die platte pizza's is dat toch meer geknoei.
Ik gebruikte hiervoor dus kant en klaar deeg en een ravioli maker met een doorsnee van 10 cm. (de middelste uit het linkje in m'n post). Eerste keer sinds ik die dingen heb dat ik ze daadwerkelijk functioneel gebruikt heb. Het zijn idd leuke tussendoor snacks :)
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
pi_193193373
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 13:35 schreef Scheepskok het volgende:
Dank jullie AnneX en Sarabi. Ik zal er aan denken, want ik heb nog een half pak bloem over. Zonde om weg te gooien.
Je kan er meer mee doen dan pizza's bakken, he ;)
eitje erbij, puntje zout en een scheut melk en je kan pannenkoeken maken.
Bloem, boter en suiker en je bakt koekjes.
pi_193193386
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 16:18 schreef DJMO het volgende:

[..]

Ik gebruikte hiervoor dus kant en klaar deeg en een ravioli maker met een doorsnee van 10 cm. (de middelste uit het linkje in m'n post). Eerste keer sinds ik die dingen heb dat ik ze daadwerkelijk functioneel gebruikt heb. Het zijn idd leuke tussendoor snacks :)
Ja, ik zag het.
Ik had die dingen al wel eens zien liggen, maar wist eigenlijk nooit waar ze voor waren.
De volgende keer gaan ze dus gewoon mee naar huis.
pi_193193618
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 12:22 schreef Scheepskok het volgende:
Gisteren twee minipizza's gemaakt. Maar ik was in het begin iets vergeten: suiker toevoegen aan de gist. ;(
Dus het rijzen ging niet best...
Ik maak brood en pizza altijd zonder suiker toe te voegen. In het meel zitten genoeg voedingsstoffen voor gist. Mogelijk iets langer laten rijzen? :)
  maandag 18 mei 2020 @ 16:50:03 #137
491050 Scheepskok
Beste soepkoker van Ulanda
pi_193193672
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 16:24 schreef marc0871 het volgende:

[..]

Je kan er meer mee doen dan pizza's bakken, he ;)
eitje erbij, puntje zout en een scheut melk en je kan pannenkoeken maken.
Bloem, boter en suiker en je bakt koekjes.
Ik ga toch weer twee minipizza's bakken. Een grote pizza is een beetje veel in mijn eentje. Ik ga het gewoon weer proberen. De eerste keer herinnerde ik me nog dat bij het rijzen een mooie gladde bol ontstond, dat was dit keer niet.
Dus tijd voor een herkansing.
Praat over de hel en je komt er.
pi_193194056
Het Puike Pizza-topic O+ _O_
pi_193194060
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 16:50 schreef Scheepskok het volgende:

[..]

Ik ga toch weer twee minipizza's bakken. Een grote pizza is een beetje veel in mijn eentje. Ik ga het gewoon weer proberen. De eerste keer herinnerde ik me nog dat bij het rijzen een mooie gladde bol ontstond, dat was dit keer niet.
Dus tijd voor een herkansing.
Je kan het deeg ook invriezen ;)
pi_193194117
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 16:25 schreef marc0871 het volgende:

[..]

Ja, ik zag het.
Ik had die dingen al wel eens zien liggen, maar wist eigenlijk nooit waar ze voor waren.
De volgende keer gaan ze dus gewoon mee naar huis.
appelflappen zijn er ook leuk mee te maken. Maar ook (kleinere vorm) als voorgerechtje, gevuld met iets hartigs
We have far more in common than that which devides us..
pi_193194362
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 17:28 schreef Kaatje1 het volgende:

[..]

appelflappen zijn er ook leuk mee te maken. Maar ook (kleinere vorm) als voorgerechtje, gevuld met iets hartigs
Daar had ik ook al aan gedacht :+
  maandag 18 mei 2020 @ 19:03:18 #142
491050 Scheepskok
Beste soepkoker van Ulanda
pi_193195379
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 16:45 schreef Oceanonix het volgende:

[..]

Ik maak brood en pizza altijd zonder suiker toe te voegen. In het meel zitten genoeg voedingsstoffen voor gist. Mogelijk iets langer laten rijzen? :)
24 uur...
Niet goed gekneed waarschijnlijk.
Praat over de hel en je komt er.
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL maandag 18 mei 2020 @ 19:17:01 #143
147316 crew  DJMO
#trut
pi_193195567
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 17:28 schreef Kaatje1 het volgende:

[..]

appelflappen zijn er ook leuk mee te maken. Maar ook (kleinere vorm) als voorgerechtje, gevuld met iets hartigs
De kleinste vorm is wel erg klein. Dat wordt echt een muizenhapje.
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
pi_193195636
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 19:17 schreef DJMO het volgende:

[..]

De kleinste vorm is wel erg klein. Dat wordt echt een muizenhapje.
Ja, dat wel, maar als je ze als voorgerechtje gebruikt, met wat meer versiering op het bord, is het voldoende. Evt. doe je er 2 pp
We have far more in common than that which devides us..
pi_193197966
en de samenvatting
pi_193198094
Ik maakte mijn pizza vandaag af (gisteren en vannacht nachtdienst en ik werd pas heel laat wakker, daarom doe ik gewoon maar niet mee op zondagen :+ ) Laat het deeg niet 48 uur in de koelkast; het smaakt daarna wat gistig. Wel lekker krokante korst :9 En pizza was verder ook ok.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_193198614
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 21:27 schreef Oceanonix het volgende:
en de samenvatting
[ afbeelding ]
O+

Ik heb vandaag nog twee pizza's gemaakt van het restant deeg :9 lekkerrrrr
pi_193198638
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2020 21:27 schreef Oceanonix het volgende:
en de samenvatting
[ afbeelding ]
Krijg er weer honger van
pi_193208321
quote:
14s.gif Op maandag 18 mei 2020 08:56 schreef Myraela het volgende:

[..]

Wow, die korst. _O_
Smaakte ook goed, gebakken in een kleine 6 minuutjes op 300 graden.
  zondag 7 juni 2020 @ 19:20:34 #150
368605 Kaatje1
Kaatje1
pi_193525382
Ik had dus nog deeg en saus in de vriezer. En met dank aan de tips hier en vrijwel ronde pizza gemaakt.
We have far more in common than that which devides us..
pi_193525679
quote:
0s.gif Op zondag 7 juni 2020 19:20 schreef Kaatje1 het volgende:
Ik had dus nog deeg en saus in de vriezer. En met dank aan de tips hier en vrijwel ronde pizza gemaakt.
[ afbeelding ]
Dat is idd bijna rond!
pi_193525758
quote:
0s.gif Op zondag 7 juni 2020 19:20 schreef Kaatje1 het volgende:
Ik had dus nog deeg en saus in de vriezer. En met dank aan de tips hier en vrijwel ronde pizza gemaakt.
[ afbeelding ]
Mooi Kaatje! Smaakte goed denk ^O^
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 7 juni 2020 @ 19:54:57 #153
368605 Kaatje1
Kaatje1
pi_193525763
quote:
1s.gif Op zondag 7 juni 2020 19:48 schreef Yinny het volgende:

[..]

Dat is idd bijna rond!
Ja, ik ging even met de deegroller aan het werk en weg cirkel :D
We have far more in common than that which devides us..
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')