15 euro per portie die je op de foto ziet. En...support your locals.quote:Op woensdag 21 oktober 2020 19:46 schreef Enawh het volgende:
Is dat niet een beetje weinig voor wat je betaald ?
Ziet er echt goed uit dit! Prijs ook helemaal okquote:Op zaterdag 24 oktober 2020 18:36 schreef Myraela het volgende:
[ afbeelding ]
Eten afgehaald bij Rozey in Rotterdam. Alles is vega, groot gedeelte vegan. 4 gerechtjes voor 13,50, wij waren dus met z'n tweetjes 27 euro kwijt.
- Sate
- Crispy sushi
- Bitterballen - mogelijk al van gegeten in de auto.
- Mini broodjes gyros
- Twee keer dezelfde burger
- Portobello met kaas
- Broodje pulled jackfruit
Wij komen normaal graag in het restaurant voor de tapas, dus alleen maar fijn dat je het zo thuis ook niet hoeft te missen. Altijd lekker. Afhaal netjes. Voldoende eten voor een prima prijs. Helemaal blij.
quote:Voor:
Zalm • ponzu • furikake
Steak tartare • 64°C • zwarte knoflook
Brood met boter
Tussen:
Eendenlever met spekkoek
Hoofd:
Rendang
Sambal goreng buncis
Nasi kuning
Dessert:
Spekkoekmousse • pandan • passievrucht
Friandises.
Wat een leuk idee, van iedere kok een gerecht uitkiezen hoort vast niet tot de mogelijkhedenquote:Op woensdag 28 oktober 2020 17:36 schreef golfer het volgende:
Als je thuis op Sterrenniveau wilt eten:
https://sterrenchefbox.nl/
Bij hen gegeten, terwijl dat niet mag? Of heb je afgehaald of laten bezorgen?quote:Op zondag 1 november 2020 19:25 schreef MevrouwPuff het volgende:
Wij aten bij https://www.saar-utrecht.nl
Erg lekker gegeten en lekkere wijn erbij
Laten bezorgen natuurlijk! Er staat ‘thuis bij Saar’ op hun raam, daardoor schreef ik het zo op.quote:Op zondag 1 november 2020 20:16 schreef golfer het volgende:
[..]
Bij hen gegeten, terwijl dat niet mag? Of heb je afgehaald of laten bezorgen?
Ben nu al benieuwd naar jouw verslag daarvan.quote:Op donderdag 5 november 2020 18:57 schreef Cat-astrophe het volgende:
Zaterdag kookt een sterrenchef voor me (en ik een beetje). Wordt vervolgd dus.
Kerst heeft gelukkig 2 dagenquote:Op zaterdag 7 november 2020 23:37 schreef Kaatje1 het volgende:
Ik weet nu al dat ik een kerstkeuze probleem heb, tot vanmiddag was het eten van Konijnenvoer, maar ik hoorde nu ook dat mijn favoriete Italiaan afhaal maaltijden heeft. Moeilijk moeilijk
Maar 1 van de dagen wil ik kaasfondue (en echt goedkoop zijn beide opties ook niet)quote:
Je hebt me overgehaald om binnenkort ook eens bij Concours te bestellen! We aten er regelmatig voor de corona-sluitingen en zijn echt fan. Toch twijfelde ik of de kwaliteit en creativiteit tot uiting kwam in het afhaalmenu.. Maar je foto's zien er fantastisch uit, leuk opgemaakt ook. Thanks voor het delen!quote:Op zondag 8 november 2020 17:26 schreef stavromulabeta het volgende:
Restaurant Concours
Vooraf oesters met 2 soorten dressing (rodewijn-vinaigrette en iets met wassabi(?)).
Daarbij een cremant van Yves Amberg uit de Elzas uit de kelder gehaald.
[ afbeelding ]
Daarna een amuse van rettich met kimchi
[ afbeelding ]
Het voorgerecht: Lauwwarme roodbaars, mousseline met wassabi, aardappelschubben en ponsu-gelei.
Daarbij een Verdicchio open getrokken die wat de rond en fruitig bleek voor dit gerecht, maar gelukkig wel goed bij het volgende gerecht paste.
[ afbeelding ]
Tussengerecht van aardpeerbeignet met yoghurt-dillemousse en een saus van thaise basilcum
[ afbeelding ]
Het hoofdgerecht van fricandeau van Bonte Bentheimer, witlof, pomme paille en een soja-karamel-jus.
Daarbij een nog open liggende flesje Franse merlot-syrah gedronken. De dag daarvoor vond ik ´m wat waterig en zuur, maar hij deed het wonderbaarlijk goed bij dit gerecht.
[ afbeelding ]
En het dessert van cheesecake met mandarijn en rozemarijn, witte chocolademousse en blanc manger (door al die wijn vergeten een foto te nemen voordat de eerste hap op was). De chocolademousse was naar mijn idee wat te overheersend zoet bij de rest van het dessert.
Hier een dessertwijn van Rotgipfler bij gedronken.
[ afbeelding ]
Het was weer eens leuk om uitgebreid te eten. Ook wel heel leuk om het echte restaurant gevoel naar huis te halen, ik had er eerst mijn twijfels bij maar nu zou ik het bijna jammer vinden als Corona weer voorbij is. Op de aardpeerbeignet die bij het bakken wat meer aandacht vroeg was het ook allemaal makkelijk op te warmen. De kwaliteit deed niet onder voor wat je in betere restaurants gewend bent, het enige minpuntje was misschien de net wat te zoete chocolademousse.
Kosten: 80 euro voor 2 personen. Plus uiteraard de open getrokken wijnen (mijn vermoeden is dat de komende week niet heel alcoholvrij wordt, gezien er nu 3 halfvolle flessen rondslingeren).
Ja, grappig is dat. Ik had er ook heel lang twijfels over maar ik ben nu helemaal om. Gelijk voor volgend weekend bij Simple besteld, eens kijken hoe die het doen.quote:Op zondag 8 november 2020 23:57 schreef SausDip het volgende:
[..]
Je hebt me overgehaald om binnenkort ook eens bij Concours te bestellen! We aten er regelmatig voor de corona-sluitingen en zijn echt fan. Toch twijfelde ik of de kwaliteit en creativiteit tot uiting kwam in het afhaalmenu.. Maar je foto's zien er fantastisch uit, leuk opgemaakt ook. Thanks voor het delen!
Dit ziet er goed uit!quote:Op zondag 8 november 2020 17:26 schreef stavromulabeta het volgende:
Restaurant Concours
Vooraf oesters met 2 soorten dressing (rodewijn-vinaigrette en iets met wassabi(?)).
Daarbij een cremant van Yves Amberg uit de Elzas uit de kelder gehaald.
[ afbeelding ]
Daarna een amuse van rettich met kimchi
[ afbeelding ]
Het voorgerecht: Lauwwarme roodbaars, mousseline met wassabi, aardappelschubben en ponsu-gelei.
Daarbij een Verdicchio open getrokken die wat de rond en fruitig bleek voor dit gerecht, maar gelukkig wel goed bij het volgende gerecht paste.
[ afbeelding ]
Tussengerecht van aardpeerbeignet met yoghurt-dillemousse en een saus van thaise basilcum
[ afbeelding ]
Het hoofdgerecht van fricandeau van Bonte Bentheimer, witlof, pomme paille en een soja-karamel-jus.
Daarbij een nog open liggende flesje Franse merlot-syrah gedronken. De dag daarvoor vond ik ´m wat waterig en zuur, maar hij deed het wonderbaarlijk goed bij dit gerecht.
[ afbeelding ]
En het dessert van cheesecake met mandarijn en rozemarijn, witte chocolademousse en blanc manger (door al die wijn vergeten een foto te nemen voordat de eerste hap op was). De chocolademousse was naar mijn idee wat te overheersend zoet bij de rest van het dessert.
Hier een dessertwijn van Rotgipfler bij gedronken.
[ afbeelding ]
Het was weer eens leuk om uitgebreid te eten. Ook wel heel leuk om het echte restaurant gevoel naar huis te halen, ik had er eerst mijn twijfels bij maar nu zou ik het bijna jammer vinden als Corona weer voorbij is. Op de aardpeerbeignet die bij het bakken wat meer aandacht vroeg was het ook allemaal makkelijk op te warmen. De kwaliteit deed niet onder voor wat je in betere restaurants gewend bent, het enige minpuntje was misschien de net wat te zoete chocolademousse.
Kosten: 80 euro voor 2 personen. Plus uiteraard de open getrokken wijnen (mijn vermoeden is dat de komende week niet heel alcoholvrij wordt, gezien er nu 3 halfvolle flessen rondslingeren).
Je zag de anderen niet. Je kon vragen stellen via de chat en je kon als je wilde foto sturen als het klaar was. Maar daar deden ze verder niks mee. Dus was wat dat betreft vrij eenzijdig maar er deden schijnbaar 200 mensen mee dus kan dan ook niet anders.quote:Op zaterdag 14 november 2020 22:17 schreef golfer het volgende:
Zag je iedereen ook zelf koken of was het meer kijken naar de instructie en het dan ongezien namaken?
Ah, oké.quote:Op zaterdag 14 november 2020 22:22 schreef gcjoel het volgende:
Je zag de anderen niet. Je kon vragen stellen via de chat en je kon als je wilde foto sturen als het klaar was. Maar daar deden ze verder niks mee. Dus was wat dat betreft vrij eenzijdig maar er deden schijnbaar 200 mensen mee dus kan dan ook niet anders.
Dat zou ook nog kunnen, het was wel handig geweest als ze dat dan in de instructies hadden aangegeven. Hoe dan ook, ik was best blij met mijn zachtgekookte eitje:)quote:Op zondag 15 november 2020 14:08 schreef golfer het volgende:
Het was waarschijnlijk zo'n modieus 64 graden eitje. Die zijn wel (lang en langzaam) gegaard maar nog zacht en drillerig.
Daar kwam het wel op neer. Je moest wel wat dingen afmaken. Maar ik had we verwacht dat je echt zelf gerechten ging maken.quote:Op zondag 15 november 2020 10:57 schreef Myraela het volgende:
Wat was precies het workshop gedeelte? Of was dat vooral opwarmen en de bordjes opmaken?
Heb je er ook foto's van?quote:Op maandag 16 november 2020 19:47 schreef potjecreme het volgende:
Vandaag Japanse curry ‘Okura stijl’
Curry met beef, gestoomde rijst en groenten in het zuur.
https://www.okura.nl/nl/okura-at-home/
Was heerlijk! Vlees had ik wat dunner gesneden verwacht. Dat was het enige minpuntje.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |