Dat is een leuk idee zeg! Lekker allerlei pannenkoekjes makenquote:Op woensdag 8 april 2020 11:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij gaan gourmetten met pannenkoeken. Ik heb er al helemaal zin in. De restjes beslag bakken we voor een dessert met chocoladeijs.
Bijzonder, kende ik nietquote:
Mooi he dat er toch nog zoveel verschillende versies van pannenkoeken blijken te zijn..quote:
Ooo, tof! En lekker Nooit gemaakt, erg benieuwd naar jullie pogingquote:
Hier ook weer vegan en ook met warme kersen of een mousse van mango, of allebeiquote:Op donderdag 9 april 2020 16:59 schreef Candaasje het volgende:
Oh, ik ga ze denk ik maken voor lunch. Vriend is dan jarig, die vindt dat vast ook lekker.
Misschien ook wel warme kersen erbij met ijs of slagroom.
(Alles wel weer vegan)
Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe dat wordt Wat zit er eigenlijk precies in zo'n pak?quote:Op donderdag 9 april 2020 22:53 schreef drakin het volgende:
Zou je ook pannenkoeken kunnen maken van oliebollenmix? Wil eigenlijk niet meer nieuwe meelproducten aanschaffen, maar heb nog wel een pak oliebollenmix staan die wel een keertje op moet.
Simpele oliebollenmix, alleen water toevoegen en oliebollen in de frituur daarna.quote:Op donderdag 9 april 2020 23:01 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe dat wordt Wat zit er eigenlijk precies in zo'n pak?
Ingrediëntenquote:Op donderdag 9 april 2020 23:22 schreef Isabeau het volgende:
Ik bedoel, wat zijn de ingrediënten van zo'n mix?
Wat spannend met rijstmeel en kaneel!quote:Op vrijdag 10 april 2020 16:14 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik ben alvast begonnen met de rijstmelk met kaneel voor het beslag
Rijst koken met kaneelstokje had ik gisteravond gedaan
[ afbeelding ]
Vandaag de rijstprut als eerste de blender in tot een gladde moes en dan het kookvocht erbij tot de gewenste dikte
[ afbeelding ]
Daarna de melk verdeeld in potjes en de vriezer in voor zondag
[ afbeelding ]
Als je een banaan en een ei hebt kun je bananenpannekoeken maken.quote:Op zaterdag 11 april 2020 18:25 schreef Holyme het volgende:
Die rijstemelk met kaneel lijkt me lekker! Ik overweeg nog om te gaan bakken, heb niks in huis voor gewone pannenkoeken. Maar nog wel pakken proteinepannenkoekmix. Heb die pas gemaakt, deden me denken aan balkenbrij Dus misschien eens kijken of ik die op kan leuken.
Enkel eieren. Ik kan er een eierpannenkoek van maken, en 'm gewoon geen omelet noemenquote:Op zaterdag 11 april 2020 18:36 schreef Farenji het volgende:
[..]
Als je een banaan en een ei hebt kun je bananenpannekoeken maken.
Rijstmelk! En bloem en wat bakpoeder. Ze worden veganquote:Op zaterdag 11 april 2020 16:26 schreef Blues het volgende:
[..]
Wat spannend met rijstmeel en kaneel!
Ik ga maandag gewone pannenkoeken maken met ontbijtspekreepjes en sjalotten. En strooooop
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.@Holyme: proteïnepannenkoeken is wel origineel
Ik kan iig niet wachten op alle verschillende soorten pannenkoekenOp woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
quote:Op zaterdag 11 april 2020 19:52 schreef mascara-klodder het volgende:Jaloers op jouw fornuis.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Kun je nagaan dat mijn keuken nog kleiner is dan die van julliequote:
Lekker!quote:Op zondag 12 april 2020 08:31 schreef sigme het volgende:
Ik ga deze ochtend msemmen bakken. In Marokko haal ik die graag, 's ochtends vroeg, vers en warm.
In Nederland koop ik ze wel eens, koud en al een paar uur oud. Dat is net zoiets als oude koude pannekoeken. Onvergelijkbaar met echt en vers.
Deeg staat te rijzen.
Ik hou van jou!quote:Op zondag 12 april 2020 08:31 schreef sigme het volgende:
Ik ga deze ochtend msemmen bakken. In Marokko haal ik die graag, 's ochtends vroeg, vers en warm.
In Nederland koop ik ze wel eens, koud en al een paar uur oud. Dat is net zoiets als oude koude pannekoeken. Onvergelijkbaar met echt en vers.
Deeg staat te rijzen.
Waar dit topic al niet goed voor isquote:Op zondag 12 april 2020 08:37 schreef Barreltje het volgende:
[..]
Ik hou van jou!
Deze aten mn zusje en ik in het dorpje toen we in marokko op surfvakantie waren! Iedere dag na een sessie liepen we het dorp in en bestelden we deze met een vers gemaakte avocado smoothie erbij.. Nooit het recept kunnen achterhalen..en nu ineens
bij de chauffeurs bij ons een hoop die dat als lunch halen, ik moet er altijd 1 meepikken van ze...anders worden ze bijna boos (die met honing is mijn favo)quote:Op zondag 12 april 2020 08:31 schreef sigme het volgende:
Ik ga deze ochtend msemmen bakken. In Marokko haal ik die graag, 's ochtends vroeg, vers en warm.
In Nederland koop ik ze wel eens, koud en al een paar uur oud. Dat is net zoiets als oude koude pannekoeken. Onvergelijkbaar met echt en vers.
Deeg staat te rijzen.
ik bedank gelukkig ieder zn dingquote:Op zondag 12 april 2020 09:38 schreef Holyme het volgende:
Heb er wel een lading rozijnen door gegooid, want rozijnen
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |