Wat spannend met rijstmeel en kaneel!quote:Op vrijdag 10 april 2020 16:14 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik ben alvast begonnen met de rijstmelk met kaneel voor het beslag
Rijst koken met kaneelstokje had ik gisteravond gedaan
[ afbeelding ]
Vandaag de rijstprut als eerste de blender in tot een gladde moes en dan het kookvocht erbij tot de gewenste dikte
[ afbeelding ]
Daarna de melk verdeeld in potjes en de vriezer in voor zondag
[ afbeelding ]
Als je een banaan en een ei hebt kun je bananenpannekoeken maken.quote:Op zaterdag 11 april 2020 18:25 schreef Holyme het volgende:
Die rijstemelk met kaneel lijkt me lekker! Ik overweeg nog om te gaan bakken, heb niks in huis voor gewone pannenkoeken. Maar nog wel pakken proteinepannenkoekmix. Heb die pas gemaakt, deden me denken aan balkenbrijDus misschien eens kijken of ik die op kan leuken.
Enkel eieren. Ik kan er een eierpannenkoek van maken, en 'm gewoon geen omelet noemenquote:Op zaterdag 11 april 2020 18:36 schreef Farenji het volgende:
[..]
Als je een banaan en een ei hebt kun je bananenpannekoeken maken.
Rijstmelk! En bloem en wat bakpoeder. Ze worden veganquote:Op zaterdag 11 april 2020 16:26 schreef Blues het volgende:
[..]
Wat spannend met rijstmeel en kaneel!
Ik ga maandag gewone pannenkoeken maken met ontbijtspekreepjes en sjalotten. En strooooop
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.@Holyme: proteïnepannenkoeken is wel origineel
Ik kan iig niet wachten op alle verschillende soorten pannenkoeken
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 11-04-2020 19:54:37 ]
quote:Op zaterdag 11 april 2020 19:52 schreef mascara-klodder het volgende:
Jaloers op jouw fornuis.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Kun je nagaan dat mijn keuken nog kleiner is dan die van julliequote:
Lekker!quote:Op zondag 12 april 2020 08:31 schreef sigme het volgende:
Ik ga deze ochtend msemmen bakken. In Marokko haal ik die graag, 's ochtends vroeg, vers en warm.
In Nederland koop ik ze wel eens, koud en al een paar uur oud. Dat is net zoiets als oude koude pannekoeken. Onvergelijkbaar met echt en vers.
Deeg staat te rijzen.
Ik hou van jou!quote:Op zondag 12 april 2020 08:31 schreef sigme het volgende:
Ik ga deze ochtend msemmen bakken. In Marokko haal ik die graag, 's ochtends vroeg, vers en warm.
In Nederland koop ik ze wel eens, koud en al een paar uur oud. Dat is net zoiets als oude koude pannekoeken. Onvergelijkbaar met echt en vers.
Deeg staat te rijzen.
Waar dit topic al niet goed voor isquote:Op zondag 12 april 2020 08:37 schreef Barreltje het volgende:
[..]
Ik hou van jou!
Deze aten mn zusje en ik in het dorpje toen we in marokko op surfvakantie waren! Iedere dag na een sessie liepen we het dorp in en bestelden we deze met een vers gemaakte avocado smoothie erbij.. Nooit het recept kunnen achterhalen..en nu ineens
bij de chauffeurs bij ons een hoop die dat als lunch halen, ik moet er altijd 1 meepikken van ze...anders worden ze bijna boos (die met honing is mijn favo)quote:Op zondag 12 april 2020 08:31 schreef sigme het volgende:
Ik ga deze ochtend msemmen bakken. In Marokko haal ik die graag, 's ochtends vroeg, vers en warm.
In Nederland koop ik ze wel eens, koud en al een paar uur oud. Dat is net zoiets als oude koude pannekoeken. Onvergelijkbaar met echt en vers.
Deeg staat te rijzen.
ik bedankquote:Op zondag 12 april 2020 09:38 schreef Holyme het volgende:
Heb er wel een lading rozijnen door gegooid, want rozijnen
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |