Die ziet er goed gevuld uit, vriend. Net als ik.quote:Op zondag 9 februari 2020 11:54 schreef FlippingCoin het volgende:
[ afbeelding ]
Vergeten: bruine basterd suiker, olijfolie, bouillonblokje
Helft van de tomaten en een rode ui bewaren voor aan het einde.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Gehakt er weer uit en apart omdat vegetariër
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zal ik vanavond posten, gehakt zit er inmiddels bij.quote:Op zondag 9 februari 2020 14:04 schreef Muck het volgende:
Ziet er goed uit! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat
quote:Op zondag 9 februari 2020 14:13 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Die ziet er goed gevuld uit, vriend. Net als ik.
Daar zou ik zeker een hapje van proevenquote:Op zondag 9 februari 2020 17:40 schreef FlippingCoin het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Het resultaat en de vegetarische variant, nu even de oven in en dan eten.
quote:
quote:Op zaterdag 4 april 2020 20:18 schreef Mortaxx het volgende:
[..]
Ik ben zeer tevreden met het resultaat
Laat het me maar weten hoe het is gelukt. Ben nieuwsgierig.quote:Op zaterdag 4 april 2020 21:18 schreef CharlesKinbote het volgende:
ziet erg lekker uit maat, zal morgen boodschappen doen
Hou me op de hoogtequote:Op woensdag 8 april 2020 12:21 schreef Flippiee het volgende:
Ik zie dit topic nu pas.Ziet er goed uit en ga ik binnenkort ook proberen
Thx je mag er zelf ook wel wezenquote:Op woensdag 8 april 2020 12:21 schreef Flippiee het volgende:
Ik zie dit topic nu pas.Ziet er goed uit en ga ik binnenkort ook proberen
Dank jequote:Op donderdag 9 april 2020 17:25 schreef CharlesKinbote het volgende:
@:kaneelstokje kapotlekker recept, voor drie mensen gekookt en die kan het allemaal bekoren. heb alleen de chorizo, kaneel en het zout (zout EN bouillon??) weggelaten
ik ben zelf niet zo van het vlees, was gewoon vegetarisch potje dusquote:Op donderdag 9 april 2020 17:43 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Dank je
Had je er wel ander vlees door gedaan?
De kaneel is ook alleen om de pit iets af te vlakken, dus kan prima.
Niks mis mee.quote:Op donderdag 9 april 2020 17:47 schreef CharlesKinbote het volgende:
[..]
ik ben zelf niet zo van het vlees, was gewoon vegetarisch potje dus
Ik doe ook altijd ananas in mn chiliquote:Op donderdag 23 juli 2020 17:11 schreef minilot het volgende:
Bedankt TS, voor de avondeteninspiratie!![]()
Met OP-traditionele Lidl-ingrediënten paraat:
[ afbeelding ]
(Kleine wijzigingen omdat het zo uitkwam: chipotlesaus in plaats van verse jalapeņo, zwarte boontjes in plaats van maīs, half rundergehakt half chorizo in plaats van alleen chorizo)
Initiële pruttelstatus:
[ afbeelding ]
Wat uitgeschoten met het bier, maar ach, dat kookt wel in.
En omdat ik @:Weltschmerz op FOK! altijd louter wijze waarheden heb zien posten ben ik momenteel in blind vertrouwen een ananas aan het prepareren
[ afbeelding ]
Ziet er goed uit, minilot.quote:Op donderdag 23 juli 2020 17:11 schreef minilot het volgende:
Bedankt TS, voor de avondeteninspiratie!![]()
Met OP-traditionele Lidl-ingrediënten paraat:
[ afbeelding ]
(Kleine wijzigingen omdat het zo uitkwam: chipotlesaus in plaats van verse jalapeņo, zwarte boontjes in plaats van maīs, half rundergehakt half chorizo in plaats van alleen chorizo)
Initiële pruttelstatus:
[ afbeelding ]
Wat uitgeschoten met het bier, maar ach, dat kookt wel in.
En omdat ik @:Weltschmerz op FOK! altijd louter wijze waarheden heb zien posten ben ik momenteel in blind vertrouwen een ananas aan het prepareren
[ afbeelding ]
Die klodder mayo vind ik ook heel raarquote:Op donderdag 23 juli 2020 20:06 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Ziet er goed uit, minilot.
Ik Doe maar even alsof ik de ananas niet zie.
Zure room!quote:Op donderdag 23 juli 2020 20:14 schreef Mortaxx het volgende:
[..]
Die klodder mayo vind ik ook heel raar
quote:Op zondag 26 januari 2020 17:46 schreef Kaneelstokje het volgende:
De bonen moet je eerst goed afspoelen als ze uit blik komen. Dit zal helpen bij eventuele gasvorming de volgende dag. Uw collega's zullen u dankbaar zijn.
Ik snap het idee erachter. Echter is mijn chili altijd erg mild omdat ik niet de enige ben die er van eet.quote:Op vrijdag 24 juli 2020 11:33 schreef Weltschmerz het volgende:
Room is lekker erbij, ook omdat het vet de capsaicine oplost. Een hapje room neemt de ergste brand weg maar vooral op de tong volgens mij waardoor het wel lekker in de keel blijft prikken. Zelf gebruik ik overigens liever volle kwark.
Is wel lekker jaquote:Op donderdag 23 juli 2020 17:38 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Ik doe ook altijd ananas in mn chili
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |