Ja, maar dan weet ik toch niet wat een goed recept is.quote:Op zondag 13 oktober 2019 21:07 schreef Meke het volgende:
Genoeg mogelijkheden
Hier meestal door de erwtensoep of gewoon roerbakken als groente bij een AVG'tje (maar dat is verder niet heel culinair verantwoord )
quote:Op zondag 13 oktober 2019 21:00 schreef ijs_beer het volgende:
TS heeft dus in een vlaag van verstandsverbijstering een venkelknol gekocht. Dit ding ligt nu al een paar dagen in de koelkast, maar ik heb dus geen idee wat ik er mee aan moet. ]Wie helpt me aan een goed recept voor dat ding?
Recepten hoeven niet per se erg eenvoudig te zijn, ik weet de weg wel in de keuken. Behalve voor venkel dan.
Ik of de venkel?quote:
Oeh. Die derde lijkt me wel wat.quote:Op zondag 13 oktober 2019 21:17 schreef Aoibhin het volgende:
Deze vind ik erg lekker: https://www.jamieoliver.c(...)cotta-e-peperoncino/
Deze ook gemaakt van de zomer (lijkt apart qua combinaties, maar ik vond het heel lekker): https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1149212/venkelquiche
Toen ik nog vis at heb ik deze wel eens gemaakt, ook lekker: https://www.ah.nl/allerha(...)fraan-venkelbouillon (maar dan wel nog wat van brood ofzo erbij eten, anders is het erg karig)
Verder werkt venkel inderdaad vaak goed in salades of door een pasta heen met ingrediënten die erbij passen.
Geen saffraantopic maken dan hè.quote:Op zondag 13 oktober 2019 21:18 schreef ijs_beer het volgende:
[..]
Oeh. Die derde lijkt me wel wat.
* ijs_beer noteert
Is altijd al duur geweest.quote:Op zondag 13 oktober 2019 21:19 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Geen saffraantopic maken dan hè.
Pas ook gedaan, met zalm. Was een verspakket van de Albert Heijn. Was ok, maar ook weer niet echt super.quote:Op zondag 13 oktober 2019 21:05 schreef Scuidward het volgende:
In de oven met vis. Daar moet ik aan denken bij venkel.
Gewoon die vent even opvoeden johquote:Op maandag 14 oktober 2019 12:53 schreef Doedezemaar het volgende:
Mijn echtgenoot lust geen venkel, ik had dit topic dus niet moeten openen...
Misschien toch maar weer eens voor mezelf klaarmaken, ik zie hier weer leuke suggesties voorbij komen. Ik deed het altijd gewoon heel simpel in de oven met vis er bovenop.
Voor de rest lust hij volgens mij alles wat ik ook lust, dus ach...quote:Op maandag 14 oktober 2019 18:58 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Gewoon die vent even opvoeden joh
Nu de zalm in saffraan venkel bouillon aan het maken. Ben benieuwd.quote:Op zondag 13 oktober 2019 21:17 schreef Aoibhin het volgende:
Deze vind ik erg lekker: https://www.jamieoliver.c(...)cotta-e-peperoncino/
Deze ook gemaakt van de zomer (lijkt apart qua combinaties, maar ik vond het heel lekker): https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1149212/venkelquiche
Toen ik nog vis at heb ik deze wel eens gemaakt, ook lekker: https://www.ah.nl/allerha(...)fraan-venkelbouillon (maar dan wel nog wat van brood ofzo erbij eten, anders is het erg karig)
Verder werkt venkel inderdaad vaak goed in salades of door een pasta heen met ingrediënten die erbij passen.
Ben benieuwd wat je ervan vindt!quote:Op woensdag 16 oktober 2019 17:12 schreef ijs_beer het volgende:
[..]
Nu de zalm in saffraan venkel bouillon aan het maken. Ben benieuwd.
Vergeten.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |