abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 9 oktober 2019 @ 15:26:53 #276
433238 Tengano
Try not to think of me
  woensdag 9 oktober 2019 @ 15:29:53 #277
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_189347466
quote:
0s.gif Op woensdag 9 oktober 2019 15:17 schreef Hathor het volgende:

[..]

Weet je wat een gepaste straf zou zijn? Gedurende de hele periode dat ie moet zitten, hoe lang het ook mag wezen, een soort van claxon in zijn cel inbouwen en 24 uur per dag laten tuteren.
Of dat in zijn cel een raceauto-peuterbedje staat en hij eronder moet slapen.
  woensdag 9 oktober 2019 @ 17:00:58 #278
410477 Fietsertje70
als vlinders wespen worden :-)
pi_189348585
quote:
0s.gif Op woensdag 9 oktober 2019 13:43 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Zijn er mensen die vrijwillig op huwelijksreis gaan naar Lopik?
Ja, in kersttijd, want dan wordt de zendmast met allemaal lichtjes versierd en lijkt het net een kerst boom ~:)
pi_189348618
quote:
0s.gif Op woensdag 9 oktober 2019 17:00 schreef Fietsertje70 het volgende:

[..]

Ja, in kersttijd, want dan wordt de zendmast met allemaal lichtjes versierd en lijkt het net een kerst boom ~:)
Oh, dat klinkt wel gezellig. Maar dat zullen meestal niet de personen zijn die ook toetertrouwstoeten houden.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_189348733
Benieuwd wat de straf voor deze meneer gaat worden. Een agent bewusteloos slaan is toch niet niks, wordt dat dan 'zware mishandeling'..?
pi_189349831
quote:
0s.gif Op woensdag 9 oktober 2019 17:11 schreef Hoogslaper het volgende:
Benieuwd wat de straf voor deze meneer gaat worden. Een agent bewusteloos slaan is toch niet niks, wordt dat dan 'zware mishandeling'..?
Taakstraf en misschien een boete, let maar op.
  woensdag 9 oktober 2019 @ 20:14:03 #282
80382 manny
30 is best veel
pi_189351573
quote:
0s.gif Op woensdag 9 oktober 2019 17:11 schreef Hoogslaper het volgende:
Benieuwd wat de straf voor deze meneer gaat worden. Een agent bewusteloos slaan is toch niet niks, wordt dat dan 'zware mishandeling'..?
geweld tegen ambtenaren is volgens mij tegenwoordig bonus-straf. Not sure...
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
pi_189359779
quote:
0s.gif Op woensdag 9 oktober 2019 17:11 schreef Hoogslaper het volgende:
Benieuwd wat de straf voor deze meneer gaat worden. Een agent bewusteloos slaan is toch niet niks, wordt dat dan 'zware mishandeling'..?
Ik denk wel dat dat daaronder valt. De agent zit nog altijd thuis. Deze Erdolul mag sowieso gaan zitten.
pi_189359891
Mooi en nu nog al die bruiloft stoeten kort houden.
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
  Spellchecker donderdag 10 oktober 2019 @ 09:50:35 #285
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_189359911
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 09:48 schreef vipergts het volgende:
Mooi en nu nog al die bruiloftstoeten kort houden.
En stil. En doorrijdend.
  Jaap van Dissel-award 2022 donderdag 10 oktober 2019 @ 19:58:16 #286
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189368701
quote:
’Lafste wat je kan doen, wat een droeftoeter’

ROTTERDAM - Gert Jan de Jonge, de agent die op 30 augustus knock-out geslagen werd toen hij in Rotterdam een trouwstoet controleerde, is opgelucht door de aanhouding van de hoofdverdachte. In een openhartig gesprek met De Telegraaf vertelt hij over het ingrijpende incident, dat zijn leven op zijn kop zette. „Die gast weet gewoon niet hoeveel hij om zeep geholpen heeft.”



Het is 30 augustus wanneer De Jonge (39) door de Maastunnel rijdt, op weg naar het politiebureau in Capelle aan den IJssel. Plots klinkt er geruis uit zijn portofoon. Er komt een melding binnen over een trouwstoet bij de Maasboulevard die asociaal rijgedrag vertoont, het verkeer tegenhoudt en over bruiloftsgangers die op autodaken klimmen. De Jonge heeft eigenlijk geen dienst, maar aarzelt geen moment en gaat erop af. „Ik reed toch in de buurt.”

Bij de Erasmusbrug ziet hij de stoet. „Mensen liepen rondom de auto’s, blokkeerden de rijbanen en hadden keiharde muziek aan.” De Jonge besluit om de gasten vriendelijk aan te spreken. „’Jongens, zet die muziek lekker even ietsje zachter en rijd door. Dan kunnen jullie gewoon lekker naar het feest gaan’, zei ik.”

Maar de gasten luisterden niet. Eén van hen stapte zelfs in zijn Mercedes en scheurde vervolgens rakelings langs De Jonge. „Toen besloot ik in te grijpen, want die actie was in mijn ogen niet te tolereren.”



’Maat was vol’
De Jonge rijdt achter de stoet aan en ziet de auto’s enkele honderden meters verderop, bij de Westzeedijk, opnieuw de rijbaan blokkeren. „Voor mij was de maat vol. Ik heb mijn auto voor de stoet gezet en een stopteken gegeven”, vertelt de agent. Als hij de gasten een bekeuring wil geven, gaat het mis. „Hun ’leider’ probeerde me te intimideren door op me af te stappen. In de tussentijd riep ik om versterking bij collega’s. Nog niet met spoed, maar ik gaf wel aan dat het hectisch was. Toen ik hem vervolgens wilde boeien, ging het echt mis.”

De man blijft weerstand bieden ondanks het feit dat De Jonge de boeien stevig aandraait. In de tussentijd benadert een andere bruiloftsgast De Jonge ongezien van achteren. Hij geeft De Jonge een snoeiharde klap op zijn achterhoofd.

De Jonge stort ter aarde. „Omdat hij van achteren kwam, kon ik de klap nooit aan zien komen. Ik was alleen maar bezig met die jongen voor me. Voor mijn gevoel stond ik daarna onmiddellijk weer superfit op, maar omstanders zeiden dat ik mogelijk wel twintig seconden buiten kennis ben geweest.”

Toch slaagt hij erin om het kenteken van een van de auto’s te noteren en door te geven aan de meldkamer. De meeste bruiloftsgangers scheurden weg, maar uiteindelijk konden collega’s van De Jonge drie personen, waaronder de bruidegom, aanhouden.

Opluchting
Degene die De Jonge knock-out had geslagen, kon echter ontkomen. Maar woensdag werd hij aangehouden door de politie, in een woning in Lopik. Tot opluchting Van de Jonge. „Ik ben trots op mijn collega’s. Ze hebben echt supergoed werk verricht. Hier heb ik echt op zitten wachten, dit geeft zoveel meer rust.”

Maar het incident heeft verder een enorme impact op het leven van de agent. „Ik kan nog altijd niet functioneren”, vertelt hij. „In drukke ruimtes als de supermarkt of als ik even bij mijn collega’s op het politiebureau zit, kan ik me gewoon niet concentreren. Ik heb nog vaak hoofdpijn vanwege de hersenschudding en heb een zere nek en rug vanwege de opgelopen whiplash.”

Ook zijn gezin lijdt onder het incident. „Mijn twee oudste kinderen van acht en elf jaar zijn bang dat mij wat overkomt. Ze kwamen zeker in het begin regelmatig bij me op de bank checken of ik nog wel leefde.”

Thuis uitgelaten spelen zit er voor zijn kinderen ook niet in. „De herrie die ze dan maken, is voor mij nog te zwaar. Mijn dochter van zes zei: ’Papa, je hoeft me niet voor te lezen want dat kan jouw hoofd niet’.” Verjaardagen en trouwdagen laat het gezin op dit moment noodgedwongen geruisloos aan zich voorbij gaan.



Triest figuur’
Met de bruiloftsganger heeft De Jonge helemaal niets: „Voor mij is het een triest figuur. Hij weet gewoon niet hoeveel hij om zeep geholpen heeft. Ik heb in de zeventien jaar dat ik agent ben veel meegemaakt: ik ben aangevallen met messen en scharen, stond vooraan bij de strandrellen van Hoek van Holland en ben in mijn arm gebeten. Maar nog nooit ben ik van achteren aangevallen. Dat is gewoon het allerlafste wat je kunt doen, wat een droeftoeter. Of hij spijt heeft, dat vraag ik me ernstig af. Dan had hij zich vast geen zes weken lang verstopt voor de politie.”

Toch laat hij zich niet tegenhouden door het incident. „Ik ga gewoon weer aan de slag”, zegt hij vastberaden. In november zou hij eigenlijk bij een nieuwe eenheid, op bureau Pijnacker-Nootdorp, starten als operationeel expert, waarbij hij de leiding over een ploeg agenten heeft. „Maar dan kan ik nog niet aan de slag, daar baal ik van! Ik zou daar zo graag gelijk een goede start maken. Iedereen begrijpt het wel, maar toch.”

Niet klein te krijgen
Ondanks alles heeft hij geen moment overwogen te stoppen met het politiewerk. „Ik heb zoveel steunbetuigingen van burgers ontvangen, aan de deur met een bloemetje en chocola, via de telefoon, met kaartjes. Dat heeft me alleen maar gesterkt in het idee dat wij belangrijk werk doen en een meerwaarde voor de samenleving zijn. En het blijft toch zo mooi om boeven te vangen en mensen te helpen. Wij kunnen echt het verschil maken. Natuurlijk horen die risico’s erbij, je treft mensen in dit werk nu eenmaal niet op hun gelukkigste moment. Maar ik geloof oprecht dat zo’n laffe aanval van achteren een unieke situatie is die niet meer zal voorkomen. Ik wil eigenlijk juist laten zien aan die laffe gast dat hij mij niet klein heeft gekregen.”

En, zo benadrukt hij, als deze situatie zich nog een keer voor zou doen, zou hij het op dezelfde manier oplossen. „Als mensen de wet overtreden, moet ik als politieagent gewoon optreden, of je nu in je eentje of met veertig man bent.”

https://www.telegraaf.nl/(...)-wat-een-droeftoeter
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189368826
quote:
6s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 19:58 schreef Nikonlover het volgende:
En, zo benadrukt hij, als deze situatie zich nog een keer voor zou doen, zou hij het op dezelfde manier oplossen. „Als mensen de wet overtreden, moet ik als politieagent gewoon optreden, of je nu in je eentje of met veertig man bent.”
Dit zullen we maar even aan de klap/het nog herstellende zijn toeschrijven. Wanneer je een grote groep amokmakers hebt die overduidelijk lak hebben aan de wet en aan jouw uniform dan kun je in t vervolg maar beter gewoon versterking oproepen. Jammer maar zo is de samenleving nou eenmaal vandaag de dag, ook/juist bij trouwfeesten. :')
  vrijdag 11 oktober 2019 @ 15:28:08 #288
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_189382536
Het is de broer van de bruid dus en het OM " neemt het de familie van de man zeer kwalijk dat ze hem heeft verstopt."

quote:
Het is volgens het OM ‘overduidelijk’ dat de familieleden wisten wie de agent heeft mishandeld. ,,Desondanks hebben zij niet alleen gezwegen over de rol van de verdachte, maar ook nog eens het onderzoek bemoeilijkt door bewust tegen te werken.” Het onderzoek duurde daarom volgens het OM onnodig lang.
Hopelijk is daar ook iets aan te doen, belemmering van de rechtsgang o.i.d. Wat een waardeloze tokkies.
  vrijdag 11 oktober 2019 @ 15:53:33 #289
80382 manny
30 is best veel
pi_189382972
Dat verheerlijken van "niet verlinken" blijft toch een gek fenomeen. Snitches get stitches dat soort teksten. Gevoelsmatig heb ik ook iets tegen verklikkers, maar soms is je burgerplicht toch om iets te melden lijkt me. Als dit soort dingen gebeuren, dan zou er toch iemand, al is het lafjes anoniem, een melding kunnen doen.
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
pi_189383112
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2019 15:53 schreef manny het volgende:
Dat verheerlijken van "niet verlinken" blijft toch een gek fenomeen. Snitches get stitches dat soort teksten. Gevoelsmatig heb ik ook iets tegen verklikkers, maar soms is je burgerplicht toch om iets te melden lijkt me. Als dit soort dingen gebeuren, dan zou er toch iemand, al is het lafjes anoniem, een melding kunnen doen.
De meeste weerstand komt niet van het feit dat hij niet verlinkt is. Wel van het feit dat na de klap de agent een halve minuut bewusteloos in de berm lag en niemand van die familie ook maar naar hem omkeek. Iedereen probeerde snel door te rijden.

En dat, zoals nu blijkt, die familie gezamenlijk allerlei moeite doet om het onderzoek te frustreren en hem lange tijd verborgen houd.

Dat steekt het meeste.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_189383119
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2019 15:28 schreef Qarrad het volgende:
Het is de broer van de bruid dus en het OM " neemt het de familie van de man zeer kwalijk dat ze hem heeft verstopt."
[..]

Hopelijk is daar ook iets aan te doen, belemmering van de rechtsgang o.i.d. Wat een waardeloze tokkies.
  vrijdag 11 oktober 2019 @ 16:12:03 #292
80382 manny
30 is best veel
pi_189383235
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2019 16:04 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

De meeste weerstand komt niet van het feit dat hij niet verlinkt is. Wel van het feit dat na de klap de agent een halve minuut bewusteloos in de berm lag en niemand van die familie ook maar naar hem omkeek. Iedereen probeerde snel door te rijden.

En dat, zoals nu blijkt, die familie gezamenlijk allerlei moeite doet om het onderzoek te frustreren en hem lange tijd verborgen houd.

Dat steekt het meeste.
eens. maar nog steeds had iemand uit die stoet het moreel besef kunnen hebben om alsnog (later) al dan niet anoniem te melden.

dat de politie daar bij de bruidspaar heeft gezeten en dat ze gewoon keihard hebben zitten liegen (en inderdaad eerst die vent gewoon op de grond laten liggen) dat is waanzinnig

Ik neem aan dat de politie deze lieden nu volledig in beeld heeft en dat die nog geen winkelwagentje verkeerd kunnen parkeren zonder een boete de komende jaren. Dat wordt de lokale uitdaging daar op het bureau: die betreffende familie helemaal gek draaien en pakken op alles.
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
pi_189383292
Gehele familie op zwarte lijsten van gemeente, uitkeringsinstanties, hulpdiensten en dergelijke zetten.
pi_189383301
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2019 16:12 schreef manny het volgende:

[..]

eens. maar nog steeds had iemand uit die stoet het moreel besef kunnen hebben om alsnog (later) al dan niet anoniem te melden.

dat de politie daar bij de bruidspaar heeft gezeten en dat ze gewoon keihard hebben zitten liegen (en inderdaad eerst die vent gewoon op de grond laten liggen) dat is waanzinnig

Ik neem aan dat de politie deze lieden nu volledig in beeld heeft en dat die nog geen winkelwagentje verkeerd kunnen parkeren zonder een boete de komende jaren. Dat wordt de lokale uitdaging daar op het bureau: die betreffende familie helemaal gek draaien en pakken op alles.
Dit.
  vrijdag 11 oktober 2019 @ 16:17:12 #295
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_189383322
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2019 16:04 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

De meeste weerstand komt niet van het feit dat hij niet verlinkt is. Wel van het feit dat na de klap de agent een halve minuut bewusteloos in de berm lag en niemand van die familie ook maar naar hem omkeek. Iedereen probeerde snel door te rijden.

En dat, zoals nu blijkt, die familie gezamenlijk allerlei moeite doet om het onderzoek te frustreren en hem lange tijd verborgen houd.

Dat steekt het meeste.
Precies. Ik kan er werkelijk niet bij dat je feest gaat staan vieren in de wetenschap dat je een medemens hebt toegetakeld en hebt laten kreperen, daarna nog niet bij zinnen komt en zelfs actief probeert je verantwoordelijkheid te ontlopen. Maar goed, ik kan er ook niet bij dat je je een halve stad door-ettert met veel overlast omdat jij een mooie dag beleeft.

Dit is gewoon een slag mensen dat het niet begrijpt, niet wil begrijpen en nooit gaat begrijpen. Het is jammer dat die mensen niet voor af kunnen verklaren en afvoeren naar een containerwijk of zo.

Niet mee willen doen? Prima, doe dat maar waar alleen andere tokkies last van je hebben. Dág privileges, hallo basisbestaan en succes ermee. Wil je meer, dan moet je meer willen en kunnen bijdragen. Meedraaien is meewerken.
pi_189383335
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2019 16:17 schreef Qarrad het volgende:

[..]

Precies. Ik kan er werkelijk niet bij dat je feest gaat staan vieren in de wetenschap dat je een medemens hebt toegetakeld en hebt laten kreperen, daarna nog niet bij zinnen komt en zelfs actief probeert je verantwoordelijkheid te ontlopen. Maar goed, ik kan er ook niet bij dat je je een halve stad door-ettert met veel overlast omdat jij een mooie dag beleeft.

Dit is gewoon een slag mensen dat het niet begrijpt, niet wil begrijpen en nooit gaat begrijpen. Het is jammer dat die mensen niet voor af kunnen verklaren en afvoeren naar een containerwijk of zo.

Niet mee willen doen? Prima, doe dat maar waar alleen andere tokkies last van je hebben. Dág privileges, hallo basisbestaan en succes ermee. Wil je meer, dan moet je meer willen en kunnen bijdragen. Meedraaien is meewerken.
Dit dus.
pi_189383412
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2019 16:12 schreef manny het volgende:

[..]

eens. maar nog steeds had iemand uit die stoet het moreel besef kunnen hebben om alsnog (later) al dan niet anoniem te melden.

dat de politie daar bij de bruidspaar heeft gezeten en dat ze gewoon keihard hebben zitten liegen (en inderdaad eerst die vent gewoon op de grond laten liggen) dat is waanzinnig

Ik neem aan dat de politie deze lieden nu volledig in beeld heeft en dat die nog geen winkelwagentje verkeerd kunnen parkeren zonder een boete de komende jaren. Dat wordt de lokale uitdaging daar op het bureau: die betreffende familie helemaal gek draaien en pakken op alles.
Och... moreel besef hebben ze genoeg hoor.

Dr zal in die familie vol trots gesproken worden over hij die opkwam voor de eer van de familie.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_189383482
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2019 16:17 schreef Qarrad het volgende:

[..]

Precies. Ik kan er werkelijk niet bij dat je feest gaat staan vieren in de wetenschap dat je een medemens hebt toegetakeld en hebt laten kreperen, daarna nog niet bij zinnen komt en zelfs actief probeert je verantwoordelijkheid te ontlopen. Maar goed, ik kan er ook niet bij dat je je een halve stad door-ettert met veel overlast omdat jij een mooie dag beleeft.

Dit is gewoon een slag mensen dat het niet begrijpt, niet wil begrijpen en nooit gaat begrijpen. Het is jammer dat die mensen niet voor af kunnen verklaren en afvoeren naar een containerwijk of zo.

Niet mee willen doen? Prima, doe dat maar waar alleen andere tokkies last van je hebben. Dág privileges, hallo basisbestaan en succes ermee. Wil je meer, dan moet je meer willen en kunnen bijdragen. Meedraaien is meewerken.
Licht die hele familie maar eens goed door, uitkeringen, bezit, strafbare feiten, bezit in het buitenland etc. etc. Dit soort gedrag staat vaak niet op zichzelf.
  vrijdag 11 oktober 2019 @ 16:46:24 #299
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_189383731
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2019 16:26 schreef CarbonC het volgende:

[..]

Licht die hele familie maar eens goed door, uitkeringen, bezit, strafbare feiten, bezit in het buitenland etc. etc. Dit soort gedrag staat vaak niet op zichzelf.
Dat weet ik nou ook weer niet. Waarschijnlijk vinden ze van zichzelf dat ze hele fatsoenlijke en normale mensen zijn. Eigenlijk is dat nog het ergste.
pi_189385314
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2019 16:12 schreef manny het volgende:
maar nog steeds had iemand uit die stoet het moreel besef kunnen hebben om alsnog (later) al dan niet anoniem te melden.
Jij zou je familie anoniem aangeven? WOW. :')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')