abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator / Redactie Sport maandag 5 augustus 2019 @ 21:43:14 #1
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_188305635
UEC-ALKMAAR19-EVENT-BOX-LOGO-CMYK.jpg

Woensdag 7 augustus
Tijdrit vrouwen junioren 09.00 - 10.30 uur
Tijdrit mannen junioren 11.15 - 12.45 uur
Tijdrit Mixed Team Relay wedstrijd 14.30 - 16.30 uur

Donderdag 8 augustus
Tijdrit voor vrouwen U23 09.00 - 10.15 uur
Tijdrit voor vrouwen elite 10.45 - 12.00 uur
Tijdrit mannen U23 12.45 - 14.15 uur
Tijdrit mannen elite 15.00 - 16.30 uur

Vrijdag 9 augustus
Wegwedstrijd vrouwen junioren 09.00 - 11.00 uur
Wegwedstrijd vrouwen U23 12.00 - 15.00 uur
Wegwedstrijd mannen junioren 16.00 - 19.00 uur

Zaterdag 10 augustus
Wegwedstrijd mannen U23 09.00 - 13.00 uur
Wegwedstrijd vrouwen elite 13.00 - 17.00 uur

Zondag 11 augustus
Wegwedstrijd mannen elite 11.30 - 16.00 uur

De korte historie van het EK bij de profs.

Men's road race
2016 Peter Sagan
2017 Alexander Kristoff
2018 Matteo Trentin

Women's road race
2016 Anna van der Breggen
2017 Marianne Vos
2018 Marta Bastianelli

Het circuit met de credits naar Niki Terpstra en Laurens ten Dam.
UEC-EK-ALKMAAR19-COURSE-WEGWEDSTRIJD-RONDE%20BINNENSTAD.PNG

Nederlandse selectie wegritten:
Heren Elite: Dylan Groenewegen, Mike Teunissen, Tom Leezer, Koen Bouwman, Ramon Sinkeldam, Sebastian Langeveld, Dylan van Baarle en Elmar Reinders.
Dames Elite: Marianne Vos, Lorena Wiebes, Lucinda Brand, Ellen van Dijk, Chantal Blaak, Kirsten Wild, Amy Pieters en Demi Vollering.
Beloften Heren (U23): Daan Hoole, David Dekker, Daan van Sintmaartensdijk, Marijn van den Berg, Marten Kooistra en Nils Eekhof.
Beloften Dames (U23): Yara Kastelijn, Maaike Bogaard, Lonneke Uneken, Karlijn Swinkels, Amber van der Hulst en Nina Buijsman.
Junioren: Lars Boven, Enzo Leijnse, Olav Kooij, Hidde van Veenendaal, Casper van Uden en Axel van der Tuuk.
Junior dames: Shirin van Anrooij, Leonie Bos, Sofie van Rooijen, Femke Gerritse, Silke Smulders en Ilse Pluimers.

Nederlandse selectie individuele tijdritten:
Heren Elite: Jos van Emden en Sebastian Langeveld.
Dames Elite: Ellen van Dijk en Lucinda Brand
Beloften Heren (U23): Wessel Krul en Daan Hoole
Beloften Dames (U23): Maaike Bogaard en Yara Kastelijn
Junioren: Lars Boven en Enzo Leijnse
Junior-dames: Shirin van Anrooij en Leonie Bos

Nederlandse selectie Teamrelay Elite (heren en dames gezamenlijk)
Marianne VosFloortje Mackaij, Riejanne Markus, Amy Pieters, Bauke Mollema, Ramon Sinkeldam en Koen Bouwman.

Mixed events. Altijd leuk. :+.

Game On. https://www.alkmaar-cycling.com w/

[ Bericht 1% gewijzigd door borisz op 06-08-2019 15:24:23 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 6 augustus 2019 @ 13:20:11 #2
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_188313099
De voorbeschouwing op de Team Relay :+.
https://www.wielerflits.n(...)chouwing-team-relay/
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  dinsdag 6 augustus 2019 @ 13:21:41 #3
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188313120
Even pluggen.

quote:
0s.gif Op zondag 4 augustus 2019 11:23 schreef Koffieplanter het volgende:
Hey, hallo. De laatste keer dat ik nog eens een stukje proza neerpende voor de junioren is geloof ik al van de Vredeskoers geleden en het is tijd om daar weer eens verandering in te brengen. Iets vroeger dan gepland, maar de morgen en overmorgen heb ik daar geen tijd voor. We moeten het dus doen met een voorlopige startlijst en dat is altijd vrij riskant, maar we gaan het een poging geven. De tijdrit dus, van Alkmaar naar Alkmaar, waar we een opvolger zoeken van, inderdaad, Evenepoel. Iets meer dan tweeëntwintig kilometer over het meest saaie parcours dat een mens kan bedenken: ______________. Een voorproefje voor wat komen gaat in september in Yorkshire, als het hele veld nog wat wordt aangedikt met de Amerikanen (Quinn Simmons en Michael Garrison), de alom schroeiende Finn Fisher-Black, die volgende week overigens een wereldrecord neer gaat zetten op het wereldkampioenschap baanwielrennen ergens in Duitsland, en de nucleaire Britten, die hier voor de verandering maar weer eens geen ploeg naartoe stuurde.

Enfin, laat ik dan nog eens slecht nieuws brengen: ook het Godenkind, de nieuwe Jan, lijkt er niet bij te zijn. Marco Brenner is de beste eerstejaars junior die ik me kan herinneren, maar hij heeft óf nog geen zin in een Europese titel, óf Wolfgang Ruser is een zware drinker. Tenminste, als we Ballerstedt mogen geloven en hiermee dus al direct de eerste hindernis van alleen een voorlopige startlijst. Brenner zit wel bij de geselecteerden, maar het lijkt niet aan hem. Is dat heel problematisch voor Duitsland? Nee, zeker niet. Ook zonder Brenner hebben ze hier kans op goud én zilver. De Duitse ploeg is dit jaar collectief op de afspraak en loopt weg met de Nations Cup, mede dankzij Hessmann en de eerder genoemde Ballerstedt. Beide heren zijn tweedejaars junior en kunnen een aardig potje tijdrijden. In vrijwel iedere tijdrit eindigden ze bij de beste drie. Hessmann is zelfs de nummer vier van vorig jaar op zowel het Europees- als het wereldkampioenschap. Met andere woorden, de kans is groot dat de Duitsers na Rotterdam nu ook Alkmaar platleggen.

De grootste uitdagers wat dat betreft zijn niet heel moeilijk te vinden en ze komen uit de laars: Antonio Tiberi en Andrea Piccolo, daar zijn ze weer. Veel horen we dit jaar niet van ze, want ze blijven liever veilig in hun bubbel in Italië. Daar waar de rest massaal afzakt naar allerlei Nations Cup wedstrijden, duelleren zij vooral tegen elkaar en is het een soort van kop of munt wie de zege pakt - de stand is momenteel 5-4 voor Tiberi. De Vredeskoers was de enige van belang zijnde wedstrijd waar ze aan meededen, en dat ging vrij aardig. Tiberi won de twee belangrijkste ritten (waaronder een tijdrit op een vergelijkbaar vlak parcours) met relatieve overmacht en zou daarmee de eindzege moeten hebben, maar een mechanisch defect dacht daar anders over en dat was dat. Toen moest Piccolo de meubelen maar redden met een podiumplek. U begrijpt, dit zijn twee heel grote talenten die goed genoeg worden geacht om van de junioren direct naar de profs over te stappen (iets waar ik fel tegenstander van ben). De een naar Trek, de ander naar Astana. Na brons in Innsbruck is goud in Alkmaar een logisch vervolg.

Om in de Italiaanse sferen te blijven, verleggen we de blik naar een Tsjech. Het duurde even, maar Mathias Vacek lijkt zich redelijk te hebben aangepast aan het tempo bij de junioren. Het broertje van Karel koerst dus vooral in Italië en doet nu zowaar mee om de prijzen. Hij is recentelijk zelfs aan een heuse zegetocht begonnen met vijf overwinningen in twee weken. Nu ben ik er zeker van dat hij niet in de buurt gaat komen van een medaille, maar eerste van de subtop, dat ligt binnen de mogelijkheden. Dan over naar een favoriet van mij. De profs mogen dan hun kat sturen, de junioren zijn er gelukkig wel. En het is goed mogelijk dat hij volgend jaar tot datzelfde rijtje profs behoort. Carlos Rodriguez. Als het zeer treurige nieuws klopt, dan staat deze jongen binnenkort onder contract bij Ineos. Vergeet Moschetti, Juanpe en nog van dat soort troep, dit is het product van Bert en hij is in bloedvorm. Recentelijk won hij nog twee tijdritten, waarin hij Juan Ayuso, wat ook een heel behoorlijk talent is, dronken te fietsen. Over in totaal 12 kilometer pakte hij 70 seconden. Weliswaar over een iets lastiger parcours, maar dat mag de pret niet drukken.

Gezien het niet heel bijzonder lastige parcours zou het voor de Nederlandse junioren wel eens een medailleregen kunnen worden. Snelle jongens in overvloed en ook in de tijdrit niets te klagen. Allereerst is daar Jan Boven jr. Lars zal vooral bekend zijn vanwege zijn derde plek in Roubaix, maar hij is meer dan dat. Allereerst is daar zijn tijdritzege in de Acht van Bladel, waar niemand minder dan Finn Fisher-Black over een korte afstand op een dikke zeven seconden werd gezet. Ook Marco Brenner had het twee keer vreselijk moeilijk met Boven in Pays de Vaud, maar wist hem, tot twee keer toe, met een paar honderdsten voor te blijven. Zijn overwinning op het Nederlands kampioenschap laatst was overtuigend. Als ONZE Lars net zo'n rood-wit-blauwe waas voor de ogen krijgt als TLC, dan gaat er geen houden aan zijn woensdag. Ook Enzo Leijnse kan een aardige tijdrit neerzetten, maar dat lijkt me vooral in de marge op jacht naar een sterke ereplaats. Dat andere rood, wit, blauw zullen we dan ook maar even noemen vanwege reputatie, maar ik ben nog niet zo kapot van Toumire, ondanks zijn eindzege in de Vredeskoers, en Baudin. Laten we Page maar noemen voor een ereplaats dan. Alle ballen op Penhoët in de wegrit lijkt me echter een stuk aannemelijker. Over de Denen ben ik ook niet enthousiast en daar doen we dus niets mee. Gustav Wang is nodig.

Over zijn kunsten als tijdrijder is nog niet veel bekend, maar ik ga hem toch noemen, gewoon omdat ik dat leuk vind en het alweer een favoriet van mij is: Andrii Ponomar. De nieuwe Popovych is daar. Deze Oekraïner is nóg jonger dan Brenner, maar is ook ontzettend goed. Zesde in het eindklassement van de Vredeskoers, een ritzege in Morbihan en een ritzege en vijfde in het eindklassement in Saarland. Dat is echt heel goed. Die vijfde plek in Saarland had nog veel beter kunnen zijn als hij niet ten onder zou gaan aan zijn afkomst in de ploegentijdrit. Het was Ponomar en verder niets. Ik ben fan. Hup Andrii. Om in deze contreien te blijven, speciaal voor @:Mani89: Gleb Karpenko 150%.

De Belgen brengen een interessante jongen genaamd Lars Van Ryckeghem. Ook hij is pas 16 lentes jong, heeft nog erg weinig ervaring tussen de grote jongens, maar kan een erg goede tijdrit neerzetten. Begin mei werd hij Belgisch kampioen, maar zijn beste prestatie kwam in de testtijdrit in Montenaken. Met een tijd van 36'33" was hij precies een minuut langzamer dan Evenepoel een jaar eerder, die toentertijd bijna twee jaar ouder was, en slechts anderhalve minuut langzamer dan Brent van Moer, die vijf jaar ouder is. Hij gaat op het lijstje van de hoop.

Dat was het wel denk ik? Prognose: 1. Michel Hessmann, 2. Lars Boven, 3. Andrea Piccolo
  Moderator dinsdag 6 augustus 2019 @ 15:59:19 #4
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188314965
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 augustus 2019 13:21 schreef Koffieplanter het volgende:
Even pluggen.
[..]

Geen vermelding voor Staune-Mittet?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 6 augustus 2019 @ 16:38:10 #5
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_188315538
quote:
Voor de Belgische EK-renners zijn het ook moeilijke momenten na het overlijden van Bjorg Lambrecht. Toch hebben alle Belgen in de selectie beslist om gewoon deel te nemen.

Onder meer Lotto Soudal-renners Thomas De Gendt, Lawrence Naesen, Brent Van Moer, Gerben Thijssen, Stan Dewulf en Jens Keukeleire maken deel uit van de EK-selectie, net als belofte Ilan Van Wilder.

"Na een periode van reflectie is beslist dat alle Belgische deelnemers op dit EK zullen koersen", klinkt het bij de wielerbond. "Dat lijkt hen de beste manier om hulde te brengen aan Bjorg Lambrecht, door zich ten volle te geven op dit EK."

Jonas Rickaert is wel nog onzeker na zijn valpartij afgelopen weekend. Hij komt al zeker niet in actie woensdag in de Mixed Team Relay, mogelijk komt ook de wegrit op zondag in het gedrang. Dan zou een reserverenner opgeroepen kunnen worden.
https://sporza.be/nl/2019(...)belgen-aan-de-start/
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  dinsdag 6 augustus 2019 @ 17:03:14 #6
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188315873
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 augustus 2019 15:59 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Geen vermelding voor Staune-Mittet?
Noren kunnen mooi de tering krijgen.
  dinsdag 6 augustus 2019 @ 17:10:13 #7
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_188315995
Bedankt voor de voorbeschouwing Koffieplanter. *rent naar firstcycling
pi_188316935
Ik heb veel vertrouwen in Lorenzo Milesi.
pi_188321677
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 augustus 2019 18:27 schreef NathanCT het volgende:
Ik heb veel vertrouwen in Lorenzo Milesi.
Laat maar weer, eraf gehaald.
  dinsdag 6 augustus 2019 @ 22:07:41 #10
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188322239
Is er een duidelijke recente lijst van wie aan de start staat? Kan ik zo niet online vinden.
pi_188322839
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 augustus 2019 22:07 schreef Momo... het volgende:
Is er een duidelijke recente lijst van wie aan de start staat? Kan ik zo niet online vinden.
Startlijst op firstcycling.com is final.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 08:43:47 #12
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_188325827
Qua TV. De Belg is vandaag, morgen en het weekend live.
De NOS doet de wegwedstrijd op TV. De (I/T)TT is alleen via NOS.nl te zien.
Bij ES is het EK verbannen naar ESII.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_188326210
De tijdrit voor juniores is begonnen. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 7 augustus 2019 @ 10:13:39 #14
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_188326730
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 08:43 schreef borisz het volgende:
Qua TV. De Belg is vandaag, morgen en het weekend live.
De NOS doet de wegwedstrijd op TV. De (I/T)TT is alleen via NOS.nl te zien.
Bij ES is het EK verbannen naar ESII.
Alleen de relay is op Sporza vandaag trouwens.
pi_188326733
w/ w/ w/
pi_188326742
Van Anrooij goud met 1 of 2 seconde voorsprong.
pi_188326806
lXTh7np.png
  woensdag 7 augustus 2019 @ 10:28:21 #18
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_188326926
Niki Terpstra op WF over het EK-parcours:
quote:
‘Veel mensen onderschatten het EK-parcours’
Ondanks de in-en-in trieste gebeurtenis, wacht de koers op niemand. Dit weekend staan de Europese kampioenschappen in Alkmaar op het programma. Door Terpstra’s blessure, gaat die wedstrijd aan zijn neus voorbij. En daar baalt de ervaren coureur van. Hij komt nota bene uit Noord-Holland. “Het is natuurlijk wel heel speciaal dat er een Europees kampioenschap op vijf kilometer van mijn huis plaatsvindt. Het is erg jammer dat ik dat mis. Of ik nog contact heb met de jongens? Niet echt. Maar zondag ga ik zeker kijken en hen aanmoedigen.”

Terpstra zelf had een kleine vinger in de pap. Samen met Laurens ten Dam raadde hij de organisatie aan om de kasseistrook van de Munnikenweg op te nemen. “Het parcours is echt superzwaar. Ik denk dat veel renners verrast zullen zijn nadat ze het eerste rondje hebben gereden. Ze vertrekken waarschijnlijk naar Noord-Holland met het idee dat het makkelijk is. Maar dan komen ze op het rondje terecht”, lacht hij, “en dan zullen ze erachter komen dat het toch andere koek is. Ik kan het fout hebben, maar ik verwacht een afvalkoers.”

Op een schaal van tien (het zwaarst) tot één (minst zwaar), geeft de ervaringsdeskundige de kilometer lange strook een zeven en een half. Naast de weg liggen aan beide zijden stroken met klinkers. “Het was de bedoeling dat ze die zouden afzetten”, zegt hij. Uit de ploegleidersvergadering van dinsdagavond kwam naar voren dat dit niet het geval is. “Dan is mijn cijfer voor die strook wel anders. Maar daarbij komt wel: áls de klinkerstroken open zijn, dan zit het peloton daar alsnog op een lint. Want dan wil iedereen op de klinkers rijden.”

“Dus positionering is hoe dan ook heel belangrijk en de strook is alsnog een koersbepalende factor”, denkt Terpstra. “Mensen zeggen weleens: ‘als het klinkers zijn, dan is het niet interessant’. Maar dat denk je in de Omloop der Kempen (een koers in Veldhoven, red.) ook, bijvoorbeeld. Alleen rijd je daar altijd heel de dag op een lint en heb je geen pelotonvorming. Dus de Munnikenweg gaat sowieso interessant zijn. Wie er wint? Poeh… Een Nederlander”, lacht hij. “Laat ik dan ook maar voor een Noord-Hollander gaan: Ramon Sinkeldam!”
https://www.wielerflits.n(...)ik-weer-kan-koersen/
pi_188327624
quote:
HALLO MEDAILLESPIEGEL w/ w/ w/
pi_188328202
UEC_cycling twitterde op woensdag 07-08-2019 om 11:05:01 #EuroRoad19 - Typical Dutch view 🇳🇱The wind friends https://t.co/ljOuc4PvwA reageer retweet
EBWxgcJXYAEitB9.jpg

Mooie foto.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 12:02:29 #21
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188328243
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 11:58 schreef Felagund het volgende:
UEC_cycling twitterde op woensdag 07-08-2019 om 11:05:01 #EuroRoad19 - Typical Dutch view 🇳🇱The wind friends https://t.co/ljOuc4PvwA reageer retweet
[ afbeelding ]

Mooie foto.
Inderdaad.

Staat windkracht 5 daar trouwens.
pi_188328540
Het is echt een 'Hollands' parcours ja.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 12:26:32 #23
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188328594
Als die tussentijd klopt is dat broddelwerk van Tiberi.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 12:29:14 #24
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188328625
Val Hessmann, dat is klaar.
pi_188328628
Chute Hessmann.
pi_188328637
Waar kijken we?
pi_188328645
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:30 schreef Frozen-assassin het volgende:
Waar kijken we?
De PLAYER
pi_188328650
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:30 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

De PLAYER
Ah uiteraard :P
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 12:33:41 #29
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188328690
Die waardeloze gozer van een Cano heeft er ook niks van gebakken zo te zien.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188328709
Die Duitsers vallen(haha) ook niet mee heh?
  woensdag 7 augustus 2019 @ 12:37:18 #31
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188328747
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:35 schreef Pistolero het volgende:
Die Duitsers vallen(haha) ook niet mee heh?
Marco Brenner draait zich om in zijn graf.
pi_188328790
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:37 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Marco Brenner draait zich om in zijn graf.
Doet ie wel mee met de wegwedstrijd of slaat ie die hele EK over?
pi_188328793
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:37 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Marco Brenner draait zich om in zijn graf.
Had hier zomaar een derde plek voor de Duitsers in de tijdrit kunnen versieren. Maar goed, er zal vast wel een gegronde reden zijn om hier niet te starten...
  woensdag 7 augustus 2019 @ 12:41:22 #34
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188328819
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:40 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Doet ie wel mee met de wegwedstrijd of slaat ie die hele EK over?
Hij is geselecteerd en ik heb nog niets gelezen over een afmelding of afwezigheid in de wegrit, dus normaal start hij wel. Of hij iets klaar kan spelen op dit parcours is een ander verhaal, maar mijn hoop stijgt enigszins na de babbels van Terpstra.
pi_188328842
Piccolo wint, voor Boven en Leijnse.
pi_188328858
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:41 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hij is geselecteerd en ik heb nog niets gelezen over een afmelding of afwezigheid in de wegrit, dus normaal start hij wel. Of hij iets klaar kan spelen op dit parcours is een ander verhaal, maar mijn hoop stijgt enigszins na de babbels van Terpstra.
Als het zaterdag net zo hard waait als vandaag gaat het een slachtveld worden.
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 12:43:45 #37
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188328869
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:29 schreef Koffieplanter het volgende:
Val Hessmann, dat is klaar.
Dat is niet zo leuk.
pi_188328872
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:43 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Als het zaterdag net zo hard waait als vandaag gaat het een slachtveld worden.
Vooral zaterdag gaat het nog een stuk harder waaien dan nu.
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 12:44:44 #39
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188328885
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:43 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Vooral zaterdag gaat het nog een stuk harder waaien dan nu.
Zaterdag ziet eruit als een dag voor EWP.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 12:45:06 #40
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188328893
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:43 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Als het zaterdag net zo hard waait als vandaag gaat het een slachtveld worden.
Laten we het hopen, want als het aankomt puur op wie de sterkste is, dan is de nieuwe Europees kampioen gekend. Als het sprinten wordt, verwacht ik een nieuwe rood, wit, blauwe medailleregen en is het maar de vraag welk van de twee. Een hele bos Nederlanders of Penhoët.
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 12:45:25 #41
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188328901
quote:
10s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Zaterdag ziet eruit als een dag voor EWP.
Maar zit EWP ook bij de selectie?
pi_188328909
EBXIR9DXYAAR6rl.jpg:large
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 12:46:49 #43
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188328924
quote:
Die Deen, die Fransoos en die Noor hadden wel op mogen tyfen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 12:48:21 #44
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188328940
Jorgensen werd op het Deens kampioenschap bijna op een minuut gezet door een 15-jarige en wordt hier vierde, leuk.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 12:50:50 #45
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188328985
G7mru7R.png

Nee, dit kan niet.
pi_188329036
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:50 schreef Koffieplanter het volgende:
[ afbeelding ]

Nee, dit kan niet.
Cultuurbarbaar
  woensdag 7 augustus 2019 @ 12:54:00 #47
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_188329040
Hoe is het tijdritparcours?
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_188329096
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:54 schreef kanovinnie het volgende:
Hoe is het tijdritparcours?
Niet technisch, vlak, maar wel open voor de wind.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 12:58:10 #49
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188329111
Waarom is dit subforum plots wit? Zijn er ontwikkelingen gaande voor ons eigen subforum?
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 12:59:11 #50
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188329133
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:58 schreef Koffieplanter het volgende:
Waarom is dit subforum plots wit? Zijn er ontwikkelingen gaande voor ons eigen subforum?
7drHiqr.gif?noredirect
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 12:59:27 #51
164004 crew  TargaFlorio
pi_188329139
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:58 schreef Koffieplanter het volgende:
Waarom is dit subforum plots wit? Zijn er ontwikkelingen gaande voor ons eigen subforum?
Ik dacht hetzelfde. _O-
  woensdag 7 augustus 2019 @ 13:00:07 #52
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_188329157
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:57 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Niet technisch, vlak, maar wel open voor de wind.
Ik bedoel hoe loopt het.
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_188329184
c0c69acaaa645e6c788ec8e1a998a41e.png

We wachten op WIE
  woensdag 7 augustus 2019 @ 13:02:54 #54
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_188329205
Heeft mijn campagne zijn vruchten afgeworpen?
  Redactie Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 13:03:02 #55
164004 crew  TargaFlorio
pi_188329207
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:01 schreef Frozen-assassin het volgende:
[ afbeelding ]

We wachten op WIE
De bevestiging dat F1 geen sport is.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 13:03:39 #56
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_188329219
Maar Sport is een nieuwe categorie. Het stond voorheen onder Hobby's
pi_188329220
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:03 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

De bevestiging dat F1 geen sport is.
Gelukkig maar, minder Nattekrant in Sport
  woensdag 7 augustus 2019 @ 13:14:48 #58
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188329376
Hopelijk is de kleurverandering een teken en wordt er geen muis gebaard.
pi_188329400
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:14 schreef Momo... het volgende:
Hopelijk is de kleurverandering een teken en wordt er geen muis gebaard.
Waar komt het gerucht vandaan dat er een WIE komt?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 13:19:22 #60
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188329459
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:15 schreef Felagund het volgende:

[..]

Waar komt het gerucht vandaan dat er een WIE komt?
We zijn al een tijdje campagne aan het voeren.

FB / Subforum wielrennen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 13:20:46 #61
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188329480
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:14 schreef Momo... het volgende:
Hopelijk is de kleurverandering een teken en wordt er geen muis gebaard.
Dat mag ik toch wel aannemen, want wat is het praktisch nut van alleen de kleur veranderen? Dat is dingen aanpassen om dingen aan te passen. Nee, dat subforum komt er. Zo niet, richten wij wijzijnwielrennen op.
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 13:23:41 #62
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188329534
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

We zijn al een tijdje campagne aan het voeren.

FB / Subforum wielrennen.
Waarom is dit topic langs mij heen gegaan?
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 13:24:32 #63
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188329548
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:20 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat mag ik toch wel aannemen, want wat is het praktisch nut van alleen de kleur veranderen? Dat is dingen aanpassen om dingen aan te passen. Nee, dat subforum komt er. Zo niet, richten wij wijzijnwielrennen op.
Maak maar vast de OP voor het Junioren en Beloften-topic.
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 13:28:50 #64
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188329632
quote:
1s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:23 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Waarom is dit topic langs mij heen gegaan?
Omdat je er niets van kan, hahaha. Wat dacht jij dan? Dacht jij dat je pech had?

Maar nu je het topic toch hebt gezien mag je wel meteen een enthousiaste reactie plaatsen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 13:31:34 #65
164004 crew  TargaFlorio
pi_188329694
F1 is inmiddels ook wit dus ik verwacht binnen nu en de start van de relay toch wel een eigen subforum.
pi_188329730
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

We zijn al een tijdje campagne aan het voeren.

FB / Subforum wielrennen.
Ook gemist. Ik dacht dat het gewoon een act was van een aantal personen hier.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 7 augustus 2019 @ 13:34:41 #67
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188329756
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:50 schreef Koffieplanter het volgende:
[ afbeelding ]

Nee, dit kan niet.
Krijgen de winnaars ook een kaaswiel als ze winnen? :@ :D
  woensdag 7 augustus 2019 @ 13:35:57 #68
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188329782
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:20 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat mag ik toch wel aannemen, want wat is het praktisch nut van alleen de kleur veranderen? Dat is dingen aanpassen om dingen aan te passen. Nee, dat subforum komt er. Zo niet, richten wij wijzijnwielrennen op.
Eens
pi_188329796
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:34 schreef Momo... het volgende:

[..]

Krijgen de winnaars ook een kaaswiel als ze winnen? :@ :D
De NOS heeft wel een prachtige promo met kaaswielen. :D :')
xxl.jpg
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 13:45:23 #70
164004 crew  TargaFlorio
pi_188329940
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:33 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ook gemist. Ik dacht dat het gewoon een act was van een aantal personen hier.
Wij doen niet aan acts.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 13:47:35 #71
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188329977
sporza_koers twitterde op woensdag 07-08-2019 om 13:44:29 En het parcours ligt hem naar eigen zeggen 100 procent @EvenepoelRemco #euroroad19https://t.co/OomOwFjurX reageer retweet
R.EV schroeigenot
  woensdag 7 augustus 2019 @ 13:48:45 #72
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188330001
Ganna wordt Europees kampioen.
pi_188330162
Sorry ik heb de sport fora onder een eigen SPORT hoofdgroep gezet. En nu zijn jullie wit. Sneeuwwitjes. Enjoy :)
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 13:57:43 #74
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188330182
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:56 schreef iteejer het volgende:
Sorry ik heb de sport fora onder een eigen SPORT hoofdgroep gezet. En nu zijn jullie wit. Sneeuwwitjes. Enjoy :)
Wij willen WIE.
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 13:58:06 #75
355459 crew  noodgang
gnagdoon
pi_188330189
quote:
1s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:57 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Wij willen WIE.
Wie willen wij?
pi_188330194
Waar blijft WIE???
  Redactie Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 13:58:33 #77
164004 crew  TargaFlorio
pi_188330200
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:14 schreef Momo... het volgende:
Hopelijk is de kleurverandering een teken en wordt er geen muis gebaard.
Als ik bovenstaande reactie lees dan vrees ik dat laatste.
pi_188330204
quote:
1s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:57 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Wij willen WIE.
Wij = jullie minus ik he. As usual :)
  woensdag 7 augustus 2019 @ 14:00:55 #79
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188330254
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:58 schreef iteejer het volgende:

[..]

Wij = jullie minus ik he. As usual :)
giphy.gif
_O-
pi_188330286
Oh WIE :)
Ja ik ben ook voor.
Maar ik ben geen FA he.
*O*
  woensdag 7 augustus 2019 @ 14:10:16 #81
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188330416
Asgreen gaat winnen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 14:13:03 #82
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188330469
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:48 schreef Koffieplanter het volgende:
Ganna wordt Europees kampioen.
Waarom staat Vacek niet in de uitslag? Niet gestart? :')
  woensdag 7 augustus 2019 @ 14:13:26 #83
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188330476
quote:
1s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 14:13 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Waarom staat Vacek niet in de uitslag? Niet gestart? :')
Omdat hij niet meedeed.
pi_188330589
Hopelijk blijft de wind komende dagen ook stevig zuidwest, kan wat hardere koers en misschien waaiers opleveren.
Demain, on roule
pi_188330641
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 13:47 schreef Momo... het volgende:
sporza_koers twitterde op woensdag 07-08-2019 om 13:44:29 En het parcours ligt hem naar eigen zeggen 100 procent @:EvenepoelRemco #euroroad19https://t.co/OomOwFjurX reageer retweet
R.EV schroeigenot
quote:
"Het ligt me 100 procent", zegt de 19-jarige hardrijder. "Het is een puur tijdritparcours met veel rechte stukken."
En dan in de volgende zin

quote:
"Ik ben een lichtgewicht en dat is hier een nadeel tegenover jongens van om en bij de 80 kilogram. Zij beschikken op dit parcours over veel meer pk's"
Juist ja..
pi_188330665
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 14:22 schreef Marcoss het volgende:

[..]

[..]

En dan in de volgende zin
[..]

Juist ja..
Het blijft een Belg
  woensdag 7 augustus 2019 @ 14:25:34 #87
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188330672
Zo begint de relay live op de belg
pi_188330700
Wel armoedig dat NOS niet live gaat. Wat moet voorrang krijgen dan :? MAX Geheugentrainer of oefeningen met Olga Commandeur?
  woensdag 7 augustus 2019 @ 14:29:06 #89
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188330715
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 14:27 schreef Frozen-assassin het volgende:
Wel armoedig dat NOS niet live gaat. Wat moet voorrang krijgen dan :? MAX Geheugentrainer of oefeningen met Olga Commandeur?
Kook mee met MAX
NPO 1

Rail away
NPO 2

Pippi Langkous
NPO 3
pi_188330741
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 14:29 schreef Momo... het volgende:

[..]

Kook mee met MAX
NPO 1

Rail away
NPO 2

Pippi Langkous
NPO 3
Kijk! Daar blijven we voor thuis _O_
pi_188330769
Rail away > Relay.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 14:34:05 #92
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188330797
Ik dacht dat het een gezamenlijke TTT 3+3 zou zijn een relay :@
pi_188330821
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 14:34 schreef Momo... het volgende:
Ik dacht dat het een gezamenlijke TTT 3+3 zou zijn een relay :@
Dat dacht ik eerst ook :@
  Redactie Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 14:39:56 #94
164004 crew  TargaFlorio
pi_188330863
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 14:34 schreef Momo... het volgende:
Ik dacht dat het een gezamenlijke TTT 3+3 zou zijn een relay :@
De mannen hoeven dan maar op 80% te rijden, is dus geen optie.
pi_188330879
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:46 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die Deen, die Fransoos en die Noor hadden wel op mogen tyfen.
Eens, behalve dat Leijnse en Karpenko op hadden mogen flikkeren in plaats van die Fransoos en die Noor.
pi_188330901
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:50 schreef Koffieplanter het volgende:
[ afbeelding ]

Nee, dit kan niet.
abhfOVuk.gif
pi_188330931
Welke fokker schreeuwt daar op de achtergrond?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 7 augustus 2019 @ 14:44:53 #98
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188330953
Alle Nederlandse clichés komen langs :D
pi_188331000
w/ w/ w/
pi_188331049
Hebben wij tussentijden @showtimer
pi_188331055
België is al een renner kwijt. :D
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 14:52:41 #102
164004 crew  TargaFlorio
pi_188331056
Leuke wegen als het flink waait.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 14:52:43 #103
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188331057
Wat een kermis dit
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_188331085
Ze kunnen nie volge nie Thomas.
  Redactie Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 14:55:07 #105
164004 crew  TargaFlorio
pi_188331093
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 14:52 schreef Szura het volgende:
Wat een kermis dit
Wel een beetje, zeker omdat het toch b-ploegen zijn.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 14:55:53 #106
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188331109
Lekker parcours wel met wind die erop staat
  woensdag 7 augustus 2019 @ 14:56:07 #107
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188331119
Mallemolen
  Redactie Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 14:57:13 #108
164004 crew  TargaFlorio
pi_188331139
Ik ben benieuwd naar de aflossing.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 14:57:41 #109
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188331149
Ok apart :D
  woensdag 7 augustus 2019 @ 14:58:40 #110
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188331170
Zouden ze veel geoefend hebben op samenrijden? _O-
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 14:58:43 #111
426493 crew  PippenScottie
pi_188331173
Ik wil even zeggen dat het parcours van dit EK langs mijn huis gaat.
Ik hoop dat ik er niet te veel last van ga hebben.
pi_188331175
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 12:58 schreef Koffieplanter het volgende:
Waarom is dit subforum plots wit? Zijn er ontwikkelingen gaande voor ons eigen subforum?
HRlLmGv.png

Nu zelfs een ander kleurtje.
Citius, Altius, Fortius.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 14:59:37 #113
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188331184
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 14:58 schreef Aguero het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Nu zelfs een ander kleurtje.
De giro kleur dit is een hint
pi_188331187
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 14:52 schreef wimderon het volgende:
Hebben wij tussentijden @:showtimer
laflammerouge16 twitterde op woensdag 07-08-2019 om 14:58:50 #EuroRoad19 - NEW BEST TIME FOR ITALY AT 1ST, 12'56'' reageer retweet
Belgie 13'10
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:01:33 #115
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188331224
Netherlands number 1
  Redactie Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 15:01:40 #116
164004 crew  TargaFlorio
pi_188331227
*O*
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:01:49 #117
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188331229
3 seconden sneller dan Italië
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:01:50 #118
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_188331231
Ik vinnut wel mooie beelden.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:02:16 #119
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188331240
Als erkende windrijders dienen wij dit uiteraard te winnen
pi_188331267
Duitsland matig, slecht met dit team.
pi_188331268
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 14:52 schreef wimderon het volgende:
Hebben wij tussentijden @:showtimer
Showtimer is sinds zondagmiddag niet meer gezien. Weer een blokje om?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Redactie Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 15:05:04 #122
164004 crew  TargaFlorio
pi_188331284
:') |:(
  Redactie Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 15:05:34 #123
164004 crew  TargaFlorio
pi_188331293
De Gendt lijkt wel een neger.
pi_188331350
quote:
1s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 14:58 schreef PippenScottie het volgende:
Ik wil even zeggen dat het parcours van dit EK langs mijn huis gaat.
Ik hoop dat ik er niet te veel last van ga hebben.
Hier komen alleen de heren bij de wegwedstrijd redelijk in de buurt van ons huis. Wel leuk parcours uitgezet, zeker voor de tijdrit
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:09:42 #125
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188331372
Hup, kopwerk doen voor Nederland
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:11:56 #126
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188331409
Lekker Italië :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_188331411
Justin Wolf (die ook al niet meer over kan nemen van Sasha) rijdt rondjes om Marco Mathis @Columbiafan
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:19:24 #128
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188331548
Die nr 23 van Italië is totaal nutteloos
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:21:33 #129
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_188331585
valt er halfweg in, hoe staat het er voor?
pi_188331597
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:21 schreef Faraday01 het volgende:
valt er halfweg in, hoe staat het er voor?
Halverwege (na de mannen) staan we eerste. w/
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:24:10 #131
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_188331640
Wordt dit onderdeel ook op het WK gereden? Want we hebben hier het B/C team opgesteld en dus halverwege aan kop _O-
pi_188331656
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:24 schreef Faraday01 het volgende:
Wordt dit onderdeel ook op het WK gereden? Want we hebben hier het B/C team opgesteld en dus halverwege aan kop _O-
Ja, ook op het WK als vervangen van de ploegentijdritten voor de mannen en vrouwen.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:24:53 #133
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188331658
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:24 schreef Faraday01 het volgende:
Wordt dit onderdeel ook op het WK gereden? Want we hebben hier het B/C team opgesteld en dus halverwege aan kop _O-
Anderen rijden ook met een B/C-team dus ja
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:26:24 #134
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_188331690
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:19 schreef Szura het volgende:
Die nr 23 van Italië is totaal nutteloos
Ze maakt er voor zichzelf wel een pittige training van.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:26:50 #135
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_188331696
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:24 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Anderen rijden ook met een B/C-team dus ja
Natuurlijk maar als we bij de dames Van Vleuten, Van de Breggen en Van Dijk opstellen, rijden die op elk ander team minuten dicht. En bij de heren hebben we ook prima tijdrijders.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:27:16 #136
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_188331705
quote:
14s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:26 schreef I.R.Baboon het volgende:

[..]

Ze maakt er voor zichzelf wel een pittige training van.
Beetje intervallen zoals Adne Sondral _O-
pi_188331708
Nederland schroeit.

Die oversokken van alle drie lijken me overigens veel en veel te lang.
pi_188331710
WE gaan goud pakken
pi_188331715
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:26 schreef Faraday01 het volgende:

[..]

Natuurlijk maar als we bij de dames Van Vleuten, Van de Breggen en Van Dijk opstellen, rijden die op elk ander team minuten dicht. En bij de heren hebben we ook prima tijdrijders.
Samen met Dumoulin, Van Emden en nog iemand zouden die makkelijk moeten winnen.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:27:53 #140
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188331720
Wij zijn Nederland, wij zijn de beste
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:28:00 #141
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_188331721
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:27 schreef wimderon het volgende:
Nederland schroeit.

Die oversokken van alle drie lijken me overigens veel en veel te lang.
zal geen driekwart minuut schelen :D
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:28:09 #142
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188331723
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:26 schreef Faraday01 het volgende:

[..]

Natuurlijk maar als we bij de dames Van Vleuten, Van de Breggen en Van Dijk opstellen, rijden die op elk ander team minuten dicht. En bij de heren hebben we ook prima tijdrijders.
Jup, zeker als Tom fit is dan gaan we ze allemaal kapotschroeien
pi_188331729
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:26 schreef Faraday01 het volgende:

[..]

Natuurlijk maar als we bij de dames Van Vleuten, Van de Breggen en Van Dijk opstellen, rijden die op elk ander team minuten dicht. En bij de heren hebben we ook prima tijdrijders.
Moeten ze het wel iets beter plannen dan de dag voor de individuele tijdritten :')
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:28:53 #144
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188331734
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:27 schreef Felagund het volgende:

[..]

Samen met Dumoulin, Van Emden en nog iemand zouden die makkelijk moeten winnen.
De kleerhanger heeft ook een goede tijdrit
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:30:42 #145
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188331763
Tussentijden en finishtijden mogen wel wat beter weergegeven worden
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:31:08 #146
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_188331772
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:27 schreef Felagund het volgende:

[..]

Samen met Dumoulin, Van Emden en nog iemand zouden die makkelijk moeten winnen.
Ook zonder Dumoulin zou dat nog wel moeten lukken, met Terpstra en Van Baarle. Of met Langeveld en Teunissen zolang ze Kelderman maar niet opstellen :X
pi_188331783
De Duitsers kunnen nog gevaarlijk worden.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:31:58 #148
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_188331786
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:28 schreef wimderon het volgende:

[..]

Moeten ze het wel iets beter plannen dan de dag voor de individuele tijdritten :')
Dat meen je niet _O- Nou dan worden het allemaal B teams aan de start bij alle landen :N
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:32:17 #149
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_188331788
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:31 schreef Felagund het volgende:
De Duitsers kunnen nog gevaarlijk worden.
Ja daar zou ik ook nog niet helemaal zeker van zijn..
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_188331793
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:31 schreef Faraday01 het volgende:

[..]

Dat meen je niet _O- Nou dat worden het allemaal B teams aan de start bij alle landen :N
Nee, dat is hier de planning.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:32:27 #151
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188331795
Komen die duitsers weer langs in de laatste kilometers?
pi_188331796
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:31 schreef Faraday01 het volgende:

[..]

Dat meen je niet _O- Nou dat worden het allemaal B teams aan de start bij alle landen :N
Op het WK is het volgens mij wel gewoon op de eerste zondag.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:33:29 #153
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_188331808
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:32 schreef Felagund het volgende:

[..]

Op het WK is het volgens mij wel gewoon op de eerste zondag.
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:32 schreef wimderon het volgende:

[..]

Nee, dat is hier de planning.
Oh dan had ik de post van Wim verkeerd begrepen, dus op het WK komt er een demonstratie van de Nederlandse dames :9
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:34:17 #154
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188331817
Stel je trouwens voor een ploegentijdrit met Dumoulin, Martin, Van Aert, Kruijswijk en De Roog :9~
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:34:27 #155
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_188331820
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:33 schreef Faraday01 het volgende:

[..]

[..]

Oh dan had ik de post van Wim verkeerd begrepen, dus op het WK komt er een demonstratie van de Nederlandse dames :9
Ik weet niet of Van Vleuten en Van der Breggen per se bij elkaar in het treintje willen, dus dat is ook nog allemaal afwachten.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:36:09 #156
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188331847
thijszonneveld twitterde op woensdag 07-08-2019 om 15:20:01 Het concept van die mixed relay? "Jaoh, ik vind het wel leuk!" https://t.co/YvYLmMOC8j reageer retweet
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:36:15 #157
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_188331850
quote:
1s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:34 schreef Momo... het volgende:
Stel je trouwens voor een ploegentijdrit met Dumoulin, Martin, Van Aert, Kruijswijk en De Roog :9~
Volgend jaar juli gaat Jumbo iedereen op 2 minuten rijden :D
Medelijden met wie er mee moeten in dat treintje en ik vrees dat Stevie dat niet bij gaat kunnen houden
pi_188331872
Het is een mooi onderdeel. Nou nog op een goede dag en zonder mixed gebeuren.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:37:45 #159
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_188331876
quote:
10s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:34 schreef I.R.Baboon het volgende:

[..]

Ik weet niet of Van Vleuten en Van der Breggen per se bij elkaar in het treintje willen, dus dat is ook nog allemaal afwachten.
Nou ze zullen toch geen 'gratis' WK goud laten liggen. Maar als ze dat niet willen kunnen we ook Blaak er in schuiven, die reed bijna even rap als van der Breggen en van Dijk op het NK
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:42:25 #160
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188331957
w/ w/ w/

Je kunt niet 2x dezelfde reactie in een topic posten. Je wordt nu doorgestuurd naar het topic waar je zojuist in hebt gepost. Klik hier als je weinig geduld hebt.
pi_188331966
2.04 voor 2km, dat wordt goud voor ONS
  Redactie Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 15:43:31 #162
451829 crew  H.Vviv
pi_188331980
Nederland gaat het halen w/ w/
pi_188331981
Nederland wint, zaten op 52:10 in deze bocht.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:44:01 #164
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188331996
Jaaaaaaaaa JUICHEN
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:44:16 #165
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_188332004
Zilver op een EK is ook wel aardig als je bij Bike Aid rijdt.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_188332005
*O*
  Redactie Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 15:44:34 #167
164004 crew  TargaFlorio
pi_188332010
Albanese vlag :D
pi_188332014
KOOSGOD
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:44:46 #169
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188332015
WIJ ZIJN DE BESTE
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:44:49 #170
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188332017
Nederland met de vlag van Albanië
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:44:49 #171
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188332018
Komen we uit Albanie?
  Redactie Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 15:45:00 #172
164004 crew  TargaFlorio
pi_188332023
De mannen en vrouwen vieren het succes gescheiden?
edit: Toch niet.
pi_188332032
Mogen ze nu alledrie over Floortje heen vanavond?
pi_188332038
We zijn de beste windfietsers w/
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 15:46:25 #175
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188332045
Hey haha gefeliciteerd
  woensdag 7 augustus 2019 @ 15:46:30 #176
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188332047
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:45 schreef IbanMayo het volgende:
Mogen ze nu alledrie over Floortje heen vanavond?
Niet zo zuunig, alle vijf!
  Redactie Sport woensdag 7 augustus 2019 @ 15:47:27 #177
164004 crew  TargaFlorio
pi_188332063
Dat kleine verschil is toch wel knap van Duitsland.
pi_188332078
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 15:47 schreef TargaFlorio het volgende:
Dat kleine verschil is toch wel knap van Duitsland.
Die hadden een heel goed vrouwenteam.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 7 augustus 2019 @ 16:05:57 #179
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188332344
Mollema doet een kleine balotelli met die trui :P
pi_188332348
Wanneer zouden ze die trui mogen dragen? :D
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_188332378
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 16:06 schreef Felagund het volgende:
Wanneer zouden ze die trui mogen dragen? :D
Op het WK?
  woensdag 7 augustus 2019 @ 16:11:01 #182
181124 chufi
joder que guapo estoy
pi_188332421
Waarom zo'n krap podium voor de nummers 1 ?

a91d4148be8aa9b33dd043a11c1f420c.jpg
Cuando haya sol, hay Chufi
Muziek, Music y Musica
Proud to be Chef 40+
Come On
pi_188334257
Zaterdag even kijken in de stad bij de dames. Bus naar het station, stukje lopen :). En kijken waar we eindigen.
“Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years!”
pi_188334612
Mollema Europees Kampioen!! _O_
leven zoals het leven is
pi_188337465
Koffieplanter, kun je de vrouwen u23 tt ook niet even previewen? Want wat kan ik daar ongelofelijk weinig over zeggen. Ik ken Paternoster en dat is wellicht om een andere reden. Zelfs de Nederlandse ken ik niet of nauwelijks.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 7 augustus 2019 @ 22:07:58 #186
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_188337611
quote:
1s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 18:31 schreef Jason22 het volgende:
Mollema Europees Kampioen!! _O_
Zijn eerste medaille :D
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 22:13:17 #187
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188337690
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 21:58 schreef NathanCT het volgende:
Koffieplanter, kun je de vrouwen u23 tt ook niet even previewen? Want wat kan ik daar ongelofelijk weinig over zeggen. Ik ken Paternoster en dat is wellicht om een andere reden. Zelfs de Nederlandse ken ik niet of nauwelijks.
Je was vandaag gewoon tweede bij de junioren vrouwen. _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 22:17:51 #188
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188337788
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 21:58 schreef NathanCT het volgende:
Koffieplanter, kun je de vrouwen u23 tt ook niet even previewen? Want wat kan ik daar ongelofelijk weinig over zeggen. Ik ken Paternoster en dat is wellicht om een andere reden. Zelfs de Nederlandse ken ik niet of nauwelijks.
Sorry, maar de enige vrouwelijke wielrenners die ik (er)ken zijn Cameron Vandenbroucke, Paternoster en Kasia.
pi_188337809
Wat gaat Remco morgen doen jongens? In dit veld en met zijn benen moet ie wel kans hebben op winst denk ik? Zou op zich wel mooi zijn mocht Lampaert of Evenepoel winnen.

Denk dat Djos ook wel een aardige kans maakt. 22 kilometer vlak beuken in de wind lijkt mij ideaal voor hem.
pi_188337843
Ook wel benieuwd hoe de tijd van Berg zich gaat verhouden met die van de profs.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 22:22:08 #191
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188337873
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 22:19 schreef Dale__Cooper het volgende:
Wat gaat Remco morgen doen jongens? In dit veld en met zijn benen moet ie wel kans hebben op winst denk ik? Zou op zich wel mooi zijn mocht Lampaert en Evenepoel winnen.

Denk dat Djos ook wel een aardige kans maakt. 22 kilometer vlak beuken in de wind lijkt mij ideaal voor hem.
Remco lijkt me iets teveel lichtgewicht om hier op zo'n parcours met dergelijke wind mee te doen met die beren van 80 kilo. Asgreen, Ganna, Kung, dat soort typetjes gaan al snel naar anderhalf keer het gewicht van Remco. De altijd onvermijdelijke Toft Madsen zal zich ook wel weten te plaatsen.
  woensdag 7 augustus 2019 @ 22:49:34 #192
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188338374
Als ik zo morgen naar de weermodellen kijk dan wordt het windkracht 4, misschien 5 in Alkmaar, dat is al een redelijk windje. Zaterdag voorspellen sommige modellen windstoten van 100+ km/u, dat is echt woeigenot. :D

3lxVjn.gif

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_188338510
De Berg gaat niet winnen. Wordt JPP of van Moer.
pi_188338517
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 22:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Je was vandaag gewoon tweede bij de junioren vrouwen. _O-
Meer geluk dan wijsheid (en een vleugje nationalisme).
  woensdag 7 augustus 2019 @ 23:03:37 #195
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188338658
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 22:49 schreef Momo... het volgende:
Als ik zo morgen naar de weermodellen kijk dan wordt het windkracht 4, misschien 5 in Alkmaar, dat is al een redelijk windje. Zaterdag voorspellen sommige modellen windstoten van 100+ km/u, dat is echt woeigenot. :D

[ afbeelding ]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De WAWAWAWAWAAAAAAAAAAIERRRRSSSSSSSSSS gaan er komen _O_
  woensdag 7 augustus 2019 @ 23:13:05 #196
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188338888
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 22:56 schreef NathanCT het volgende:
De Berg gaat niet winnen. Wordt JPP of van Moer.
Ik ga voor een Deense 1-2 met d’n Mikkel op goud. Ziekte van de nationale kampioenschappen liggen toch al een poos achter hem.
pi_188338941
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 23:13 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik ga voor een Deense 1-2 met d’n Mikkel op goud. Ziekte van de nationale kampioenschappen liggen toch al een poos achter hem.
Overschatte renner 😉

Ik ben een beetje aan het googelen over de tijdrit u23 vrouwen en kan ook gewoon niks vinden. Dan lees ik opeens dat Boogaard een favoriet is, waarop wordt dit in vredesnaam gebaseerd? Heeft iemand hier toevallig een abbo op noordhollands dagblad? Interview met Boogaard.
pi_188339136
Je zal maar een Alkmaarse winkelier zijn. 4 dagen geen omzet, geen compensatie...
...omdat we dachten dat het wel kon....
pi_188339284
Lees dat Norsgaard (Emma) een vrij hevige blessure had en pas dik een maand terug in competitie is. Reed NK ITT en daarna weer pauze door knie. Durven we het aan?
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 23:31:54 #200
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188339304
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 23:31 schreef NathanCT het volgende:
Lees dat Norsgaard (Emma) een vrij hevige blessure had en pas dik een maand terug in competitie is. Reed NK ITT en daarna weer pauze door knie. Durven we het aan?
Ik ben van plan haar te negeren. Net zoals ik van plan ben om Boogaard te negeren.

Dat soort dingen lopen vaak verkeerd af.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188339432
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 23:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik ben van plan haar te negeren. Net zoals ik van plan ben om Boogaard te negeren.

Dat soort dingen lopen vaak verkeerd af.
En dit doe je puur op gevoel?
  Moderator woensdag 7 augustus 2019 @ 23:40:14 #202
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188339530
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 23:36 schreef NathanCT het volgende:

[..]

En dit doe je puur op gevoel?
Nou, in het geval van zo'n Norsgaard lijkt het me sterk dat ze überhaupt in vorm kan zijn.

In het geval van Boogaard zie ik bijzonder weinig goede uitslagen. Haar selecteren zou juist op basis van gevoel zijn. Een gevoel dat ze misschien harder gaat fietsen dan normaal omdat ze daar uit de omgeving komt, ofzo.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188339771
quote:
0s.gif Op woensdag 7 augustus 2019 23:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nou, in het geval van zo'n Norsgaard lijkt het me sterk dat ze überhaupt in vorm kan zijn.

In het geval van Boogaard zie ik bijzonder weinig goede uitslagen. Haar selecteren zou juist op basis van gevoel zijn. Een gevoel dat ze misschien harder gaat fietsen dan normaal omdat ze daar uit de omgeving komt, ofzo.
Norsgaard kan ik me idd in vinden. Boogaard idd uit de streek maar blijkbaar heel veel power. Bij de junioren had ik de volgende logica (ook met weinig resultaten): Nederlandse vrouwen zijn heel vaak heel goed bij het wielrennen, dus deze dames moeten ook wel wat kunnen. Zag dat Shirin NK was dus de beste nl'er en dus captain. Bleek te werken.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 09:06:27 #204
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188341917
hendriksmj twitterde op donderdag 08-08-2019 om 08:30:21 Ik hoop dat deze hulpvaardige dames hier voor deze Noorse renner op aan het zoeken zijn hoe hij het snelst bij de start komt, maar ik vrees het ergste. https://t.co/dG2fO5nfkU reageer retweet
Plan van de gemeente hoe geld eruit te halen
  donderdag 8 augustus 2019 @ 09:33:27 #205
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188342256
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 09:06 schreef Momo... het volgende:
hendriksmj twitterde op donderdag 08-08-2019 om 08:30:21 Ik hoop dat deze hulpvaardige dames hier voor deze Noorse renner op aan het zoeken zijn hoe hij het snelst bij de start komt, maar ik vrees het ergste. https://t.co/dG2fO5nfkU reageer retweet
Plan van de gemeente hoe geld eruit te halen
WIR SCHAFFEN DAS
  donderdag 8 augustus 2019 @ 09:47:25 #206
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188342446
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 09:06 schreef Momo... het volgende:
hendriksmj twitterde op donderdag 08-08-2019 om 08:30:21 Ik hoop dat deze hulpvaardige dames hier voor deze Noorse renner op aan het zoeken zijn hoe hij het snelst bij de start komt, maar ik vrees het ergste. https://t.co/dG2fO5nfkU reageer retweet
Plan van de gemeente hoe geld eruit te halen
Arme Leknessund.
pi_188342630
Paternoster en Heitzmann zijn een koppelkoers aan het rijden, al kilometers lang. De jury probeert er constant wat aan te doen, maar het is weinig succesvol. Daar gaan nog wel wat straffen volgen.
pi_188342661
Kastelijn is uit de wedstrijd verdwenen. Daardoor snapt Ludwig niet dat ze al gewonnen heeft.

1. Ludwig
2. Novolodskaia
3. Pirrone
  donderdag 8 augustus 2019 @ 10:04:46 #209
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188342738
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 09:59 schreef TheArt het volgende:
Kastelijn is uit de wedstrijd verdwenen. Daardoor snapt Ludwig niet dat ze al gewonnen heeft.

1. Ludwig
2. Novolodskaia
3. Pirrone
Verdwenen? Deed ze een Rohan Dennisje?
pi_188342766
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 10:04 schreef Momo... het volgende:

[..]

Verdwenen? Deed ze een Rohan Dennisje?
Lag bij het eerste tussenpunt al onverklaarbaar een minuut achter. Die zal zich wel niet lekker gevoeld hebben o.i.d.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 10:38:12 #211
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_188343162
Ludwig O+

Edit: verkeerde Ludwig
pi_188343198
quote:
1s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 10:38 schreef Fretwork het volgende:
Ludwig O+

Edit: verkeerde Ludwig
Wilde net zeggen, dit is de Duitse en niet de Deense Ludwig.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  donderdag 8 augustus 2019 @ 11:28:33 #213
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_188343836
Mieke Kröger lijkt op Ronald Koeman.
pi_188343842
Hoop dat Lisa dit kan doortrekken.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 11:29:35 #215
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_188343860
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 11:28 schreef Columbiafan het volgende:
Hoop dat Lisa dit kan doortrekken.
kans is Klein.
pi_188343865
Dit is niet leuk.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 11:30:49 #217
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_188343889
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 11:29 schreef Columbiafan het volgende:
Dit is niet leuk.
Je wist dat van Dijk zou gaan schroeien
pi_188343936
Zwakke regie wel
pi_188343946
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 09:06 schreef Momo... het volgende:
hendriksmj twitterde op donderdag 08-08-2019 om 08:30:21 Ik hoop dat deze hulpvaardige dames hier voor deze Noorse renner op aan het zoeken zijn hoe hij het snelst bij de start komt, maar ik vrees het ergste. https://t.co/dG2fO5nfkU reageer retweet
Plan van de gemeente hoe geld eruit te halen
andreaslek twitterde op donderdag 08-08-2019 om 10:18:20 Går viralt i Nederland!😄Ikke lov å sykle i gågata, men slapp unna bot, og fikk hjelp til alternativ rute til hotellet👍🏼 Helt greit det, når det ellers er så godt tilrettelagt for sykkel. https://t.co/GzYrOTKcQw reageer retweet
Jammer Tijn en Barrie Smits!
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 8 augustus 2019 @ 11:36:22 #220
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_188343980
quote:
Going viral in the Netherlands! 😄 Not allowed to cycle in the pedestrian zone, but escaped the fine, and got help with an alternative route to the hotel👍🏼 Absolutely okay, otherwise it is so well adapted for bicycle.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 8 augustus 2019 @ 11:37:35 #221
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_188344001
Lekker stayeren Ellen
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 8 augustus 2019 @ 11:43:32 #222
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_188344098
"Brand zit zowel letterlijk als figuurlijk in een zetel."

Eindelijk iemand die 'letterlijk en figuurlijk' goed gebruikt *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  donderdag 8 augustus 2019 @ 11:44:04 #223
181124 chufi
joder que guapo estoy
pi_188344106
w/ goud voor Ellen
Cuando haya sol, hay Chufi
Muziek, Music y Musica
Proud to be Chef 40+
Come On
  donderdag 8 augustus 2019 @ 11:51:07 #224
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188344238
Teleurstellend dat er geen medaillespiegel is op officiele website.

NEDERLAND 3 1 2 w/ w/
  donderdag 8 augustus 2019 @ 12:01:54 #225
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188344431
quote:
quote:
maurice_ballerstedt
There is no reason for my failure. Pretty depressed by the result. I wanted to end my season in style, which unfortunately did not succeed. Friday will probably be my last race this year. Since last week, I have major health problems. I hope that I can support the team on Friday. After that I will probably not be able to get on the bike for a long time.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 12:02:19 #226
181124 chufi
joder que guapo estoy
pi_188344438
3bff1b22eb24a2857f4ceb4ccf73e91e.jpg
Cuando haya sol, hay Chufi
Muziek, Music y Musica
Proud to be Chef 40+
Come On
  donderdag 8 augustus 2019 @ 12:09:48 #227
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188344535
Daan Hoole heeft een boerenkoolhoofd.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 12:57:55 #228
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
  donderdag 8 augustus 2019 @ 13:23:48 #229
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188345489
Van Wilder is nen speciale.
pi_188345513
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 12:01 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]


[..]

Tjah...
pi_188345560
Tja, een beter parcours gaat Van Dijk niet krijgen. Nu dus drie plekken op het WK, kunnen WE weer sweepen. w/
pi_188345620
De eerste schroeiende Deen is al binnen.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 13:35:54 #233
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188345633
De bookies lijken er redelijk zeker van dat wonderkind Remco gaat winnen straks maar ik ga toch voor onze Jos op dit parcours.
pi_188345645
JPP vliegensvlug
pi_188345688
Sobrero zit bijzonder mooi op de fiets.
pi_188345761
Bjerg gaat niet winnen.
pi_188345914
Bjerg 2e op 11 seconden.
pi_188345949
Heeft Bissegger al een ploeg voor 2020?
  donderdag 8 augustus 2019 @ 14:04:01 #239
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_188345985
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 14:01 schreef Dale__Cooper het volgende:
Heeft Bissegger al een ploeg voor 2020?
Wil nog geen prof worden vanwege de Olympische Spelen op de baan.
  Moderator donderdag 8 augustus 2019 @ 14:04:10 #240
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188345990
Is dit het volgende Deentje waar we bij de profs niets meer van horen?
pi_188346007
0VvjI3x.png
pi_188346267
Blerton Nuha uit Kosovo mooi op meer dan 8 minuten geëindigd. Hij zou bij de vrouwen junioren ook niet in de top 30 zijn geëindigd.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_188346567
Zondag komt het commentaar bij de NOS van Gio Lippens en Danny Nelissen. Weer eens een andere combi. :)
leven zoals het leven is
pi_188346634
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 13:35 schreef Momo... het volgende:
De bookies lijken er redelijk zeker van dat wonderkind Remco gaat winnen straks maar ik ga toch voor onze Jos op dit parcours.
Afstand is wel perfect voor hem ja.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 14:52:41 #245
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188346675
Asgreen wint
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 14:55:58 #246
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188346708
Ernstig vervelende Denen en Noren bij U23
  donderdag 8 augustus 2019 @ 14:57:58 #247
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188346731
R.EV-fanclub is naar Alkmaar afgereisd ;(
pi_188346755
Dowsett is een Griek volgens de organisatie.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:00:40 #249
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188346758
Hopelijk is de tijdwaarneming wel wat duidelijker dan gisteren :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:01:57 #250
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188346767
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 15:00 schreef Szura het volgende:
Hopelijk is de tijdwaarneming wel wat duidelijker dan gisteren :')
De naïviteit :')
pi_188346807
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 15:01 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

De naïviteit :')
Mwah, ging bij de vrouwen en beloften al een stuk beter dan gisteren.
pi_188346828
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 15:05 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Mwah, ging bij de vrouwen en beloften al een stuk beter dan gisteren.
Tijd werd tenminste stopgezet bij het tussenpunt, gisteren liep de tijd gewoon door en moesten we maar raden wat nu precies de tijd was. :D
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:10:14 #253
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188346858
Bijvoorbeeld nu met de starts, geen tijd in beeld. Dat is toch niet zoveel moeite?
pi_188346865
Welk handschrift is mooier?

EBcuHi6XoAEOFAQ?format=jpg&name=4096x4096

EfUgnCo.jpg
yYS32Qp.jpg
86oO1r9.jpg
pi_188346868
Imhof zal Remco nog wel gaan zien.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:12:08 #256
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188346872
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 15:11 schreef wimderon het volgende:
Welk handschrift is mooier?

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Esthetisch gezien die van KP, persoonlijk heywoodu (als die laatste van heywoodu is)
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:12:15 #257
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188346874
De altijd arrogante R.EV
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_188346942
Allemachtig, wat gaat De Rem weer hard!
leven zoals het leven is
pi_188346958
Imhof al in beeld.
pi_188346990
Bijna 58 gemiddeld. :D
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_188346992
58,5 km/h, alsof je een emmer leeggooit.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:22:13 #262
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188346996
Wat een snelheden
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:22:38 #263
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188347000
Vliegen over eerste deel :D
pi_188347003
Dat is dus zonder die start wel boven de 60 gemiddeld :D
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:22:58 #265
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188347006
Het is natuurlijk pannenkoek plat hier
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:23:25 #266
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_188347009
Gaat iemand de 60 aantikken bij tussenpunt 1? :D
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:23:51 #267
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188347017
Neem je rotzooi mee Sebas
pi_188347028
Amai.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:24:49 #269
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_188347032
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 15:23 schreef Frozen-assassin het volgende:
Neem je rotzooi mee Sebas
Toch 56 gemiddeld _O-
pi_188347035
Lol
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:25:00 #271
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188347037
REVgod
pi_188347038
Ja joh, tuurlijk _O-
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:25:10 #273
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_188347042
Eddy doet 59,2
pi_188347044
De Rem _O_ _O_ _O_
leven zoals het leven is
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:25:18 #275
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188347045
59.2 okee
pi_188347058
Die nieuwe Specialized is wel weer een stap vooruit.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:27:52 #277
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_188347069
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 15:26 schreef wimderon het volgende:
Die nieuwe Specialized is wel weer een stap vooruit.
Die is inderdaad een stuk beter, viel tijdens de tour al op
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:30:14 #278
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188347090
Waarom zien we geen tussentijden meer?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:31:31 #279
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188347101
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 15:30 schreef Szura het volgende:
Waarom zien we geen tussentijden meer?
Technologie is schijnbaar moeilijk
pi_188347104
Djos _O_
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:32:01 #281
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188347106
Renaat en José _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:32:12 #282
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188347108
Wie van jullie stuurt berichtjes naar de belg? :D
pi_188347112
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 15:30 schreef Szura het volgende:
Waarom zien we geen tussentijden meer?
Denk omdat er een reeks nobuddies passeert.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:32:56 #284
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188347116
Beste @Wielerman @sporza, om nou #hysterisch te worden over 9 seconden voorsprong bij een #tussentijd voor @Remcoevenepoel @UEC_cycling #EKWielrennen2019 #Alkmaar werkt niet in het voordeel van dit talent. #DanielWillems en #FonsdeWolf all over. @josedecauwer, corrigeer #Renaat!
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_188347136
D66, dat verklaart een hoop.
pi_188347145
Prima tijdrit van Affini wel.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:35:36 #287
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188347154
Tweede deel met wind tegen is wel tricky
pi_188347160
Welk verzet zou Djos trappen?
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:36:11 #289
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188347164
Sebas ga fietsen joh
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:37:13 #290
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188347177
Amai
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:37:30 #291
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188347182
Remco maakt het wel waar
pi_188347183
Hier gaat niemand meer onder.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:37:40 #293
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188347187
Jeetje
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:38:01 #294
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188347191
Alleen Djos zie ik er eventueel onder gaan
pi_188347192
De winnaar is binnen! _O_ _O_
leven zoals het leven is
pi_188347203
Sinds wanneer kan Ludvigsson een vlakke stand-alone tijdrit rijden, dit hoort niet.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:39:37 #297
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_188347208
Eddy gaat het goud kunnen opdragen aan Bjorg
pi_188347229
Evenepoel 1.15 sneller dan Bjerg.
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:43:23 #299
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_188347270
R.Ev, wat een baas _O_
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:43:23 #300
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188347271
Toch redelijk wat mensen langs de kant
  donderdag 8 augustus 2019 @ 15:43:55 #301
213134 Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188347278
Geen Jos
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')