Achja als je het niet probeert he...quote:Stond op zo'n Honig pakje. Nou ja, ook weer geprobeerd
Top! Ik ga donderdag bij mijn zus eten, ik ga dat lekker maken voor onsquote:Op maandag 29 juli 2019 18:45 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
@:sunshine
-bloemkool en broccoli in kleine roosjes snijden en koken met een beetje zout.
-prei in halve of kwart ringen en bakken (in een wok ofzo iig een pan met genoeg ruimte) in een pan als het bijna gaar is spinazie erbij gooien. Vers of uit de diepvries maakt niet zoveel uit. Bij diepvries moet je goed het vocht eruit bakken,
Plakjes bladerdeeg laten ontdooien
- Doe de broccoli, bloemkool in de pan bij de prei en spinazie.
-klop een ei meng dat door de groenten,
- flinke hand strooikaas mengen door de groenten,
- ik hou van geitenkaas maar je kan het natuurlijk met alles doen dus dat meng ik er ook nog doorheen,
-zout en peper naar smaak. Ik doe meestal geen zout want ik gooi er al genoeg kaas in
Taartbodem met bakpapier bekleden en de bodem en zijkanten met bladerdeeg bedekken.
-mengsel erin gooien, en bovenkant afdekken met bladerdeeg. Beetje ei eroverheen en dan in de oven. Gewoon de gaartijd van het bladerdeeg pakken.
Mijn man heeft het het liefste met prei, paprika, champignons, kaas en ham. Dus tja wat je wil haha.
Lekkerquote:Op maandag 29 juli 2019 18:54 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Top! Ik ga donderdag bij mijn zus eten, ik ga dat lekker maken voor ons
Achjee, broccoli of maïs als tip geven bij cjampignonsoepquote:Op maandag 29 juli 2019 18:30 schreef Sunshine1982 het volgende:
Wat staat er nu weer op het menu?
[ afbeelding ]
Sinds dit topic wordt bij mij thuis bloemkool alleen nog maar geroosterd gegetenquote:Op maandag 29 juli 2019 18:45 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
@:sunshine
-bloemkool en broccoli in kleine roosjes snijden en koken met een beetje zout.
Fantastisch.. Ik heb het lekker gekookt voor mijn taartquote:Op maandag 29 juli 2019 20:03 schreef flipsen het volgende:
[..]
Sinds dit topic wordt bij mij thuis bloemkool alleen nog maar geroosterd gegeten
Lekker!!quote:
Heb je een succesrecept voor de sambal? Ik ben hier begonnen met oogsten van de pepers.quote:
Ben je ongesteld?quote:Op woensdag 31 juli 2019 19:33 schreef flipsen het volgende:
2 boterhammen met ham en kaas, 1 boterham met dulce de leche. En zojuist een heel pak Chocolate Chip Cookies weggewerkt
Nee... Misschien zwanger??quote:
Zelfgemaakt? doe dan eens foto's, hoog-culinairtjequote:
quote:Op woensdag 31 juli 2019 20:58 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Zelfgemaakt? doe dan eens foto's, hoog-culinairtje
Al op, maar ja, wel zelfgemaakt.quote:Op woensdag 31 juli 2019 20:58 schreef Sicstus het volgende:
Zelfgemaakt? doe dan eens foto's, hoog-culinairtje
Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:quote:Op woensdag 31 juli 2019 20:58 schreef Sicstus het volgende:
Zelfgemaakt? doe dan eens foto's, hoog-culinairtje
In jouw nieuwe pan gemaakt?quote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:35 schreef fathank het volgende:
Stoofpot van spinazie, paprika, tomast en kalkoenshoarma.
quote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:33 schreef golfer het volgende:
Avondeten, zoals altijd zelfgemaakt, nu met wat foto's voor de sceptische @:Sicstus:
[..]
Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:
[ afbeelding ]
Die tot twee geschoonde filets laten bewerken:
[ afbeelding ]
Bospenen geschrapt en gesneden met karwijzaad, komijn, tijm, knoflook, zout, peper, sesamzaadjes, honing, balsamicoazijn en olijfolie bestrooid en dan de oven in:
[ afbeelding ]
Vis gebakken en daarna er een saus bij gedaan van citroensap en -zeste, met witte wijn en knoflook:
[ afbeelding ]
Het eindresultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Lekker! Leuk zomers gerechtquote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:33 schreef golfer het volgende:
Avondeten, zoals altijd zelfgemaakt, nu met wat foto's voor de sceptische @:Sicstus:
[..]
Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:
[ afbeelding ]
Die tot twee geschoonde filets laten bewerken:
[ afbeelding ]
Bospenen geschrapt en gesneden met karwijzaad, komijn, tijm, knoflook, zout, peper, sesamzaadjes, honing, balsamicoazijn en olijfolie bestrooid en dan de oven in:
[ afbeelding ]
Vis gebakken en daarna er een saus bij gedaan van citroensap en -zeste, met witte wijn en knoflook:
[ afbeelding ]
Het eindresultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Nee, in m'n 28cm Staub Cocotte. Die heb ik sinds de winter .quote:
Dit zie ik graag! Leuk stukje golfer! Wel eens een complete zeeduivel geprobeerd ipv filets? Dar heeft iig mijn persoonlijke voorkeur.quote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:33 schreef golfer het volgende:
Avondeten, zoals altijd zelfgemaakt, nu met wat foto's voor de sceptische @:Sicstus:
[..]
Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:
[ afbeelding ]
Die tot twee geschoonde filets laten bewerken:
[ afbeelding ]
Bospenen geschrapt en gesneden met karwijzaad, komijn, tijm, knoflook, zout, peper, sesamzaadjes, honing, balsamicoazijn en olijfolie bestrooid en dan de oven in:
[ afbeelding ]
Vis gebakken en daarna er een saus bij gedaan van citroensap en -zeste, met witte wijn en knoflook:
[ afbeelding ]
Het eindresultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Dat ziet er lekker uit!quote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:33 schreef golfer het volgende:
Avondeten, zoals altijd zelfgemaakt, nu met wat foto's voor de sceptische @:Sicstus:
[..]
Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:
[ afbeelding ]
Die tot twee geschoonde filets laten bewerken:
[ afbeelding ]
Bospenen geschrapt en gesneden met karwijzaad, komijn, tijm, knoflook, zout, peper, sesamzaadjes, honing, balsamicoazijn en olijfolie bestrooid en dan de oven in:
[ afbeelding ]
Vis gebakken en daarna er een saus bij gedaan van citroensap en -zeste, met witte wijn en knoflook:
[ afbeelding ]
Het eindresultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Jullie eten altijd wel heel koolhydraat arm klopt dat? Of eet je er nog iets bij maar niet vermeld vaak?quote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:33 schreef golfer het volgende:
Avondeten, zoals altijd zelfgemaakt, nu met wat foto's voor de sceptische @:Sicstus:
[..]
Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:
[ afbeelding ]
Die tot twee geschoonde filets laten bewerken:
[ afbeelding ]
Bospenen geschrapt en gesneden met karwijzaad, komijn, tijm, knoflook, zout, peper, sesamzaadjes, honing, balsamicoazijn en olijfolie bestrooid en dan de oven in:
[ afbeelding ]
Vis gebakken en daarna er een saus bij gedaan van citroensap en -zeste, met witte wijn en knoflook:
[ afbeelding ]
Het eindresultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Inderdaad, zoveel mogelijk koolhydraatarm.quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 09:11 schreef anndb het volgende:
Jullie eten altijd wel heel koolhydraat arm klopt dat? Of eet je er nog iets bij maar niet vermeld vaak?
Best vaak brood met kaas in de middag. Wordt je dat nooit zat?quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 12:04 schreef stokj het volgende:
Als lunch: Brood met kaas en een glas water.
Soms wel, maar ik denk doordat ik best druk ben met werk dat ik het niet doorheb. Ik ben wel altijd 'blij' als er een zakenlunch is of wat, dan gaan we altijd op catering of restaurant.quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 14:57 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Best vaak brood met kaas in de middag. Wordt je dat nooit zat?
Een collega van mij eet werkelijk elke dag boterhammen met kaas. Hij werkt al 2,5 jaar bij ons en heeft 's middags nog nooit wat anders gegeten.
Haha zo zou je het kunnen zienquote:Op vrijdag 2 augustus 2019 14:59 schreef Karzai het volgende:
stokje eet overdag kaas en 's avonds zalm
Ah, mandarijntjes! Vrouwlief eet hier iedere dag wel 2 of 3 uit eigen boom Zelf ben ik niet zo´n liefhebber.quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 14:59 schreef Karzai het volgende:
stokje eet overdag kaas en 's avonds zalm
ik had vandaag ook toevallig boterhammen met kaas, appel en twee mandarijntjes
Vanavond hachee
Oh?quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 14:57 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Best vaak brood met kaas in de middag. Wordt je dat nooit zat?
Een collega van mij eet werkelijk elke dag boterhammen met kaas. Hij werkt al 2,5 jaar bij ons en heeft 's middags nog nooit wat anders gegeten.
Ah ja snap ik. Maar als je er niet veel waarde aan hecht is t ook goed toch anders doe je vanzelf wel iets anders op je brood.quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 15:48 schreef stokj het volgende:
[..]
Soms wel, maar ik denk doordat ik best druk ben met werk dat ik het niet doorheb. Ik ben wel altijd 'blij' als er een zakenlunch is of wat, dan gaan we altijd op catering of restaurant.
Soep wordt veel als ontbijt gegeten in warme gebieden. Groentesoep is heel licht, waarom niet? Mensen eten in t weekend ook bami of pizza of wat dan ook als ontbijtquote:Op vrijdag 2 augustus 2019 18:03 schreef Sigaartje het volgende:
Ik begrijp niet dat mensen 's morgens zure yoghurt naar binnen kunnen krijgen.
Maar ja, in het weekend eet ik ook om 6 of 7 uur 's morgens groentesoep. Daar kijken mensen ook van op.
Ik vind het erg lekker en mijn lichaam wordt er helemaal wakker van.
Dat is me iets te zwaar zo vroeg, maar ik snap het wel. Vroeger at ik een gebakken eitje op het broodje kaas, maar dat is nu een gekookt eitje geworden op zaterdag- en zondagmorgen om zes uur.quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 19:19 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Soep wordt veel als ontbijt gegeten in warme gebieden. Groentesoep is heel licht, waarom niet? Mensen eten in t weekend ook bami of pizza of wat dan ook als ontbijt
Recept? Klinkt goed. Voor zondag wil ik spaghetti maken.quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 19:19 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanavond spaghetti cacio e pepe.
Draai het even om anders na al jouw arrogant en hautain gezeik dat CUL afglijdt en dat niets goed genoeg voor je is kaatst iemand de bal terug. Daar is niets sceptisch aan golferquote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:33 schreef golfer het volgende:
Avondeten, zoals altijd zelfgemaakt, nu met wat foto's voor de sceptische @:Sicstus:
Om zes uur?! Ben je altijd zo vroeg wakker in het weekend?quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 19:23 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dat is me iets te zwaar zo vroeg, maar ik snap het wel. Vroeger at ik een gebakken eitje op het broodje kaas, maar dat is nu een gekookt eitje geworden op zaterdag- en zondagmorgen om zes uur.
Lekker die kaasjes he!quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 20:53 schreef maily het volgende:
[..]
Om zes uur?! Ben je altijd zo vroeg wakker in het weekend?
OT @:Stokj stokbroodje met kaasjes en krabsalade. Bakje kersen.
Ja, ik word om vijf uur wakker. Elke dag. Kan er niks aan doen. Ik moet veel reizen voor mijn werk, vandaar. De kunst is om 's avonds alles al klaar te hebben, dan rol ik om vijf uur mijn bed uit, hoef ik alleen te scheren, te douchen en mijn pak aan te schieten. Tas staat al klaar, snel bammetjes smeren, en binnen mum van tijd zit ik in de vroegste trein richting ergens in het land terwijl ik mijn krant openvouw.quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 20:53 schreef maily het volgende:
[..]
Om zes uur?! Ben je altijd zo vroeg wakker in het weekend?
OT @:Stokj stokbroodje met kaasjes en krabsalade. Bakje kersen.
quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 21:00 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ja, ik word om vijf uur wakker. Elke dag. Kan er niks aan doen. Ik moet veel reizen voor mijn werk, vandaar. De kunst is om 's avonds alles al klaar te hebben, dan rol ik om vijf uur mijn bed uit, hoef ik alleen te scheren, te douchen en mijn pak aan te schieten. Tas staat al klaar, snel bammetjes smeren, en binnen mum van tijd zit ik in de vroegste trein richting ergens in het land terwijl ik mijn krant openvouw.
Nadeel is wel dat op zaterdag en zondag ook die lichaamswekker gaat.
Even offtopic: zorg in je werkend leven dat je in een en/of twee dingen verschrikkelijk goed in wordt. Waarvan tenminste een ding dat ook je hobby is. En niemand kan je meer vertellen. Dan sta je met gemak im vijf uur op.quote:
Wordfeud en spellchecken ..... maar dan nog sta ik niet om 5 uur op .....quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 21:15 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Even offtopic: zorg in je werkend leven dat je in een en/of twee dingen verschrikkelijk goed in wordt. Waarvan tenminste een ding dat ook je hobby is. En niemand kan je meer vertellen. Dan sta je met gemak im vijf uur op.
Heel makkelijk! Spaghetti koken en afgieten maar een beetje kookvocht houden. Dan in koekenpan, veel gemalen zwarte peper en veel geraspte pecorino er doorheen roeren. Evt nog wat vocht als het te droog wordt. Heel simpel, doch heerlijk!quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 19:23 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Recept? Klinkt goed. Voor zondag wil ik spaghetti maken.
Wat vind je lekker aan Clipper thee (en waarom niet Pickwick of Lipton )quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 21:18 schreef maily het volgende:
[..]
Wordfeud en spellchecken ..... maar dan nog sta ik niet om 5 uur op .....
OT: beker Clipper thee.
quote:Op zaterdag 3 augustus 2019 08:40 schreef stokj het volgende:
[..]
Wat vind je lekker aan Clipper thee (en waarom niet Pickwick of Lipton )
OT: Tosti met kaas en een kop thee.
Ik lust geen geitenkaas, maar het klinkt goed. Ik kan het proberen met gewone kaas.quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 21:30 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heel makkelijk! Spaghetti koken en afgieten maar een beetje kookvocht houden. Dan in koekenpan, veel gemalen zwarte peper en veel geraspte pecorino er doorheen roeren. Evt nog wat vocht als het te droog wordt. Heel simpel, doch heerlijk!
Mag ik de 2e helft?quote:Op zaterdag 3 augustus 2019 11:50 schreef Karzai het volgende:
koffie, kommetje yoghurt en een perzik
gebakken eitjes met bacon en kaas, glas gember/ananas/appelsap
voor vanmiddag en vanavond pizzadeeg gehaald
een helft met kaas/ui/tonijn/ansjovis en kappertjes
een helft met kaas/salami/paprika en champignons
Ik vind geitenkaas ook niet lekker maar pecorino is van schaap en smaakt net als parmezaan. Parmezaan kun je dus ook gebruiken evt. Met gewone kaas is t te flauw denk ik.quote:Op zaterdag 3 augustus 2019 12:03 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik lust geen geitenkaas, maar het klinkt goed. Ik kan het proberen met gewone kaas.
Vanavond krijg ik bezoek en ze wil iets "simpels, maar voedzaam" Ik denk dat het iets met krieltjes wordt.
Heb je die viskoekjes zelf gemaakt? Ze zien er iig lekker uitquote:Op zaterdag 3 augustus 2019 17:39 schreef Myraela het volgende:
Viskoekjes met geroosterde broccoli. Was erg lekker. Wel twee keer zoveel als op de foto, maar dan ziet het er zo asociaal uit.
[ afbeelding ]
Nee hoor, ik hou wel van overdadige borden. Alhoewel 4 viskoekjes absoluut niet overdadig is.quote:Op zaterdag 3 augustus 2019 17:39 schreef Myraela het volgende:
Viskoekjes met geroosterde broccoli. Was erg lekker. Wel twee keer zoveel als op de foto, maar dan ziet het er zo asociaal uit.
[ afbeelding ]
Ga ik ook proberen dan.quote:Op zaterdag 3 augustus 2019 11:06 schreef maily het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Heerlijk, die combinatie van gember en citroen
Zo koffie
Yes, supersimpel ook eigenlijk. En best gezond. Ik was er blij mee. Alleen de structuur wil ik nog proberen iets beter te krijgen, bleef nu iets te zacht.quote:Op zaterdag 3 augustus 2019 17:48 schreef Prego het volgende:
[..]
Heb je die viskoekjes zelf gemaakt? Ze zien er iig lekker uit
Pils, straks een buffet met van alles en nog wat bij vrienden.
Van t nieuws in Amerika gisteren word je niet vrolijkquote:Op zondag 4 augustus 2019 06:03 schreef Sigaartje het volgende:
Broodje kaas, groentesoep, gekookt ei. Nieuws geluisterd. Thee
Wel allemaal zelfgemaakt?quote:Op zondag 4 augustus 2019 13:25 schreef Sicstus het volgende:
wrapje met hummus, sla, tandoori-kip, pittige salsa en gebakken uitjes. tegen mijn gewoonte in geen foto gemaakt
Niiice.quote:Op zondag 4 augustus 2019 19:22 schreef FranticDJ het volgende:
[ afbeelding ]
en de andere kant:
[ afbeelding ]
Nog maar een ijsje gehaald
5 bollen, #fattyforlife
De Snickers opeten terwijl je koekjes maaktquote:Op zondag 4 augustus 2019 21:13 schreef flipsen het volgende:
Twijfel nog of ik nou die Snickers soldaat ga maken of toch eindelijk eens ga proberen om zelf chocolate chip cookies te maken. Heb alle ingrediënten intussen wel in huis, maar nog nooit zelf koekjes gemaakt
Het is dat je zo ver weg woont anders had ik ook wel pruimen gewildquote:Op maandag 5 augustus 2019 09:36 schreef FutureFairytale het volgende:
Thee, heerlijke pruimen en cracker smeerkaas.
Zijn er bij jou geen goede te vinden? Dat zou jammer zijn.quote:Op maandag 5 augustus 2019 10:02 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Het is dat je zo ver weg woont anders had ik ook wel pruimen gewild
Ik woon midden in de stad dus beetje afhankelijk van wat er in de supermarkt ligt.quote:Op maandag 5 augustus 2019 13:39 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Zijn er bij jou geen goede te vinden? Dat zou jammer zijn.
Lunch was kippensoep en broodje smeerkaas en chorizo.
Ooohquote:Op maandag 5 augustus 2019 15:12 schreef Karzai het volgende:
vanavond gekonfijte eendenbout met franse frietjes
Lekker bokkenpootjes! Mijn mevrouw van de dinsdag koopt die regelmatig omdat ik ze zo lekker vindquote:
Wat moet ik me voorstellen bij jouw mevrouw van de dinsdag?quote:Op maandag 5 augustus 2019 20:00 schreef maily het volgende:
[..]
Lekker bokkenpootjes! Mijn mevrouw van de dinsdag koopt die regelmatig omdat ik ze zo lekker vind
Waar ik elke dinsdag ga helpen/poetsenquote:Op dinsdag 6 augustus 2019 11:15 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Wat moet ik me voorstellen bij jouw mevrouw van de dinsdag?
Ahhh zoquote:Op dinsdag 6 augustus 2019 12:42 schreef maily het volgende:
[..]
Waar ik elke dinsdag ga helpen/poetsen
Lekker , geen toetje?quote:Op dinsdag 6 augustus 2019 16:47 schreef FutureFairytale het volgende:
Pruimen.
Straks stukje kaas.
Vanavond nog een keer spinazie, boursin, bacon en ui spaghetti.
ik zou voor een verse lekkere kant en klare lasagne gaan, weet niet of jouw Appie die heeft?quote:Op dinsdag 6 augustus 2019 17:27 schreef Uhmmpie het volgende:
Help!
Geen idee wat te eten vanavond.
Ik moet nog langs de supermarkt dus kom maar op met de goede ideeen... het is wel al laat tegen de tijd ik thuis ben dus beetje makkelijk mag best
Van harte gefeliciteerd! Ga je gekookte of gebakken mosselen eten?quote:Op dinsdag 6 augustus 2019 18:28 schreef Ole het volgende:
Straks mosselen Huisgenoot is vannacht jarig
Gekookte. Met friet en stokbroodquote:Op dinsdag 6 augustus 2019 18:29 schreef stokj het volgende:
Gemengde ijsbergsla met komkommer, tomaat en yoghurtsaus als salade.
Gebakken aardappelschijfjes met spinazie en een lekkerbek en een glas water.
[..]
Van harte gefeliciteerd! Ga je gekookte of gebakken mosselen eten?
Mmm lekker zeg!quote:Op dinsdag 6 augustus 2019 18:21 schreef Lucky_Strike het volgende:
Het hele huis ruikt naar roti kipkerrie Nog 2 uurtjes wachten.
Ging ik doen...quote:Op dinsdag 6 augustus 2019 17:38 schreef Karzai het volgende:
[..]
ik zou voor een verse lekkere kant en klare lasagne gaan, weet niet of jouw Appie die heeft?
Lekker!! Ziet eruit zoals in Koreaquote:Op dinsdag 6 augustus 2019 19:47 schreef realAIVD het volgende:
Eindelijk één van de pakjes chunjang (Koreaanse zwarte bonen pasta) die ik maanden geleden gekocht heb gebruikt om zelf jjajangmyeon te maken!
[ afbeelding ]
Ik heb het recept van maanchi gebruikt.
Was lekker (gelukkig, want er is nu nog genoeg saus voor 3 maaltijden over), al ben ik meer van de pittige maaltijden. Toch, een leuke afwisseling op het normale repertoire.
Oh ja, TIP van de dag:
als je kinderen hebt en zwarte muren ambieert; maak jjajangmyeon!
Ik las: "Was te pruimen, zoute drop en thee"quote:Op woensdag 7 augustus 2019 14:37 schreef FutureFairytale het volgende:
Ontbijt was pruimen, zoute drop ej thee.
Oef, been there, done that, got the tshirt...quote:Vanavond hoogstwaarschijnlijk aardappels, groenten en vlees want eet bij ouders.
Niemand dacht er iets van ..... totdat jij die onderste opmerking maaktequote:Op woensdag 7 augustus 2019 15:41 schreef flipsen het volgende:
[..]
Ik las: "Was te pruimen, zoute drop en thee"
[..]
Oef, been there, done that, got the tshirt...
En om ieder mogelijke roddel tegen te gaan, dat was dan wel bij mijn eigen ouders, niet bij de ouders van FutureFairytale
Hahaha.quote:Op woensdag 7 augustus 2019 15:41 schreef flipsen het volgende:
[..]
Ik las: "Was te pruimen, zoute drop en thee"
[..]
Oef, been there, done that, got the tshirt...
En om ieder mogelijke roddel tegen te gaan, dat was dan wel bij mijn eigen ouders, niet bij de ouders van FutureFairytale
Dat ga ik aankomende vrijdag of zaterdag met vriendje eten. Ik ben zelf op het moment geen gigantisch fan, maar hij wel en ik weet dat het er nu écht de tijd voor is.quote:Op woensdag 7 augustus 2019 18:27 schreef golfer het volgende:
Het seizoen is alweer volop bezig en nu zijn ze ongeveer op hun best.
2 kilo mosselen voor mij alleen, want B. lust ze niet. (zij had iets wat ik niet lust: kaasfondue).
Voor:
[ afbeelding ]
en na:
[ afbeelding ]
Die ga ik even opzoeken, maar ik vermoed gepanneerde en gebakken pkakken courgette??quote:
Nee zijn slierten zoals spaghetti. Voor mensen die koolhydraatvrij- of arm willen eten.quote:Op woensdag 7 augustus 2019 19:45 schreef flipsen het volgende:
[..]
Die ga ik even opzoeken, maar ik vermoed gepanneerde en gebakken pkakken courgette??
Ik vind er niks mis mee hoor qua ongezondquote:Op woensdag 7 augustus 2019 19:41 schreef 111210 het volgende:
Was laat thuis dus zijn wraps met visticks geworden.
- soft wraps
- visticks
- augurk
- rode u
- ijsbergsla
- mosterdmayo
- chilipeper
Niet heel gezond maar smaakte prima
Lekker!quote:Op donderdag 8 augustus 2019 12:11 schreef anndb het volgende:
Mocht vanmorgen niets eten ivm nuchter bij de dokter zijn, dus nu een boerenomelet gemaakt met champignons, ui, lente ui, paprika, chorizo.
Vulde goed, had ook honger.
Dubbelzoutquote:Op donderdag 8 augustus 2019 13:42 schreef Uhmmpie het volgende:
Dubbelzoute dropjes met dank aan collega die echt heel vies keek toen ie dacht een lekker dropje te nemen.
3-2-1 methode? Aftellen en dan bunkeren totdat de saus achter je oren zit...? Sounds like a plan!quote:Op donderdag 8 augustus 2019 14:22 schreef dezomervoorbij het volgende:
Spareribs volgens de 3-2-1 methode.
Haha nee!quote:Op donderdag 8 augustus 2019 14:40 schreef JayHovah het volgende:
[..]
3-2-1 methode? Aftellen en dan bunkeren totdat de saus achter je oren zit...? Sounds like a plan!
OT: Hier zometeen kibbeling in zoet-zure saus uit de oven, bistro krieltjes (ook uit de oven) en ijsbergmelange.
Als toetje: frambozenvla!
Oeh, jaloers!quote:Op donderdag 8 augustus 2019 14:48 schreef anndb het volgende:
Morgen middag lunch word een warme fruits de mer schotel bij van der valk (nog nooit op daar), kreeft, krab, scheermessen, kokkels, mosselen, langoustine. Ik ben benieuwd.
Alleen maar dubbelzoute drop of geen dropquote:Op donderdag 8 augustus 2019 13:42 schreef Uhmmpie het volgende:
Dubbelzoute dropjes met dank aan collega die echt heel vies keek toen ie dacht een lekker dropje te nemen.
Ik heb deze zomer in de US mezelf verheerlijkt met de spare-ribs daar maar ik kan net zo goed een keertje bij jou langs zo te horen!quote:Op donderdag 8 augustus 2019 14:42 schreef dezomervoorbij het volgende:
[..]
Haha nee!
3 uur op de barbecue in zilverfolie
Insmeren met marinade
2 uur op de barbecue in zilverfolie (hogere temperatuur)
insmeren met marinade
1 uur op de barbecue zonder zilverfolie
Magische malse ribjes als gevolg!
Pierogi!quote:Op donderdag 8 augustus 2019 12:12 schreef Kaneelstokje het volgende:
Ben even restje van gisteren aan het opbakken.
Pierogi en wat worst.
RIP.quote:Op vrijdag 9 augustus 2019 15:14 schreef Muck het volgende:
[ afbeelding ]
Ik ben zojuist overleden door een suikeroverdosis
quote:Op vrijdag 9 augustus 2019 16:53 schreef uniekhoorn het volgende:
Net een verse grote, vette gerookte paling
Dat is lang geleden, heerlijk
Het was een grote schaal met veel pitjel. Ik zit er nu wel vol van.quote:Op vrijdag 9 augustus 2019 19:22 schreef Karzai het volgende:
[..]
is dat wel genoeg voor een volwassen man?
Er zijn niet veel dingen die ik hier in Argentinië mis, maar wil je dit soort posts alsjeblieft in een spoiler zetten voortaan?quote:Op zaterdag 10 augustus 2019 12:00 schreef borisz het volgende:
Zaterdags broodje roomboter en hagelslag .
Ik herken die gevoelens van curacao. Zowel heen als terug.quote:Op zaterdag 10 augustus 2019 18:59 schreef flipsen het volgende:
[..]
Er zijn niet veel dingen die ik hier in Argentinië mis, maar wil je dit soort posts alsjeblieft in een spoiler zetten voortaan?
Valt wel mee hoor, alleen een beetje gekanteld!quote:Op zondag 11 augustus 2019 19:25 schreef Sigaartje het volgende:
Sorry, ziet er wat beroerd uit, maar ok[ afbeelding ]
quote:Op zondag 11 augustus 2019 19:27 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Valt wel mee hoor, alleen een beetje gekanteld!
Dat was een glas met koekkruimels, stracciatella ijs, aardbeien en een lepel room.quote:
Vreetzakjes.quote:Op zondag 11 augustus 2019 21:00 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij aten alles dat we konden vinden vandaag geloof ik. Geluncht met pork belly burnt ends, moink balls, worst en meer burnt ends. Daarna samen 5 soorten ijs. Vervolgens uit eten geweest en een plank met flank steak, Argentijnse worst, gamba's, varkenshaas en spareribs met allerlei bijgerechten besteld. En nu hebben we nog gisteren gebakken shortbread.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |