Achja als je het niet probeert he...quote:Stond op zo'n Honig pakje. Nou ja, ook weer geprobeerd
Top! Ik ga donderdag bij mijn zus eten, ik ga dat lekker maken voor onsquote:Op maandag 29 juli 2019 18:45 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
@:sunshine
-bloemkool en broccoli in kleine roosjes snijden en koken met een beetje zout.
-prei in halve of kwart ringen en bakken (in een wok ofzo iig een pan met genoeg ruimte) in een pan als het bijna gaar is spinazie erbij gooien. Vers of uit de diepvries maakt niet zoveel uit. Bij diepvries moet je goed het vocht eruit bakken,
Plakjes bladerdeeg laten ontdooien
- Doe de broccoli, bloemkool in de pan bij de prei en spinazie.
-klop een ei meng dat door de groenten,
- flinke hand strooikaas mengen door de groenten,
- ik hou van geitenkaas maar je kan het natuurlijk met alles doen dus dat meng ik er ook nog doorheen,
-zout en peper naar smaak. Ik doe meestal geen zout want ik gooi er al genoeg kaas in
Taartbodem met bakpapier bekleden en de bodem en zijkanten met bladerdeeg bedekken.
-mengsel erin gooien, en bovenkant afdekken met bladerdeeg. Beetje ei eroverheen en dan in de oven. Gewoon de gaartijd van het bladerdeeg pakken.
Mijn man heeft het het liefste met prei, paprika, champignons, kaas en ham. Dus tja wat je wil haha.
Lekkerquote:Op maandag 29 juli 2019 18:54 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Top! Ik ga donderdag bij mijn zus eten, ik ga dat lekker maken voor ons
Achjee, broccoli of maïs als tip geven bij cjampignonsoepquote:Op maandag 29 juli 2019 18:30 schreef Sunshine1982 het volgende:
Wat staat er nu weer op het menu?
[ afbeelding ]
Sinds dit topic wordt bij mij thuis bloemkool alleen nog maar geroosterd gegetenquote:Op maandag 29 juli 2019 18:45 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
@:sunshine
-bloemkool en broccoli in kleine roosjes snijden en koken met een beetje zout.
Fantastisch.. Ik heb het lekker gekookt voor mijn taartquote:Op maandag 29 juli 2019 20:03 schreef flipsen het volgende:
[..]
Sinds dit topic wordt bij mij thuis bloemkool alleen nog maar geroosterd gegeten
Lekker!!quote:
Heb je een succesrecept voor de sambal? Ik ben hier begonnen met oogsten van de pepers.quote:
Ben je ongesteld?quote:Op woensdag 31 juli 2019 19:33 schreef flipsen het volgende:
2 boterhammen met ham en kaas, 1 boterham met dulce de leche. En zojuist een heel pak Chocolate Chip Cookies weggewerkt
Nee... Misschien zwanger??quote:
Zelfgemaakt? doe dan eens foto's, hoog-culinairtjequote:
quote:Op woensdag 31 juli 2019 20:58 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Zelfgemaakt? doe dan eens foto's, hoog-culinairtje
Al op, maar ja, wel zelfgemaakt.quote:Op woensdag 31 juli 2019 20:58 schreef Sicstus het volgende:
Zelfgemaakt? doe dan eens foto's, hoog-culinairtje
Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:quote:Op woensdag 31 juli 2019 20:58 schreef Sicstus het volgende:
Zelfgemaakt? doe dan eens foto's, hoog-culinairtje
In jouw nieuwe pan gemaakt?quote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:35 schreef fathank het volgende:
Stoofpot van spinazie, paprika, tomast en kalkoenshoarma.
quote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:33 schreef golfer het volgende:
Avondeten, zoals altijd zelfgemaakt, nu met wat foto's voor de sceptische @:Sicstus:
[..]
Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:
[ afbeelding ]
Die tot twee geschoonde filets laten bewerken:
[ afbeelding ]
Bospenen geschrapt en gesneden met karwijzaad, komijn, tijm, knoflook, zout, peper, sesamzaadjes, honing, balsamicoazijn en olijfolie bestrooid en dan de oven in:
[ afbeelding ]
Vis gebakken en daarna er een saus bij gedaan van citroensap en -zeste, met witte wijn en knoflook:
[ afbeelding ]
Het eindresultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Lekker! Leuk zomers gerechtquote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:33 schreef golfer het volgende:
Avondeten, zoals altijd zelfgemaakt, nu met wat foto's voor de sceptische @:Sicstus:
[..]
Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:
[ afbeelding ]
Die tot twee geschoonde filets laten bewerken:
[ afbeelding ]
Bospenen geschrapt en gesneden met karwijzaad, komijn, tijm, knoflook, zout, peper, sesamzaadjes, honing, balsamicoazijn en olijfolie bestrooid en dan de oven in:
[ afbeelding ]
Vis gebakken en daarna er een saus bij gedaan van citroensap en -zeste, met witte wijn en knoflook:
[ afbeelding ]
Het eindresultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Nee, in m'n 28cm Staub Cocotte. Die heb ik sinds de winterquote:
Dit zie ik graag! Leuk stukje golfer! Wel eens een complete zeeduivel geprobeerd ipv filets? Dar heeft iig mijn persoonlijke voorkeur.quote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:33 schreef golfer het volgende:
Avondeten, zoals altijd zelfgemaakt, nu met wat foto's voor de sceptische @:Sicstus:
[..]
Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:
[ afbeelding ]
Die tot twee geschoonde filets laten bewerken:
[ afbeelding ]
Bospenen geschrapt en gesneden met karwijzaad, komijn, tijm, knoflook, zout, peper, sesamzaadjes, honing, balsamicoazijn en olijfolie bestrooid en dan de oven in:
[ afbeelding ]
Vis gebakken en daarna er een saus bij gedaan van citroensap en -zeste, met witte wijn en knoflook:
[ afbeelding ]
Het eindresultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Dat ziet er lekker uit!quote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:33 schreef golfer het volgende:
Avondeten, zoals altijd zelfgemaakt, nu met wat foto's voor de sceptische @:Sicstus:
[..]
Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:
[ afbeelding ]
Die tot twee geschoonde filets laten bewerken:
[ afbeelding ]
Bospenen geschrapt en gesneden met karwijzaad, komijn, tijm, knoflook, zout, peper, sesamzaadjes, honing, balsamicoazijn en olijfolie bestrooid en dan de oven in:
[ afbeelding ]
Vis gebakken en daarna er een saus bij gedaan van citroensap en -zeste, met witte wijn en knoflook:
[ afbeelding ]
Het eindresultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Jullie eten altijd wel heel koolhydraat arm klopt dat? Of eet je er nog iets bij maar niet vermeld vaak?quote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:33 schreef golfer het volgende:
Avondeten, zoals altijd zelfgemaakt, nu met wat foto's voor de sceptische @:Sicstus:
[..]
Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:
[ afbeelding ]
Die tot twee geschoonde filets laten bewerken:
[ afbeelding ]
Bospenen geschrapt en gesneden met karwijzaad, komijn, tijm, knoflook, zout, peper, sesamzaadjes, honing, balsamicoazijn en olijfolie bestrooid en dan de oven in:
[ afbeelding ]
Vis gebakken en daarna er een saus bij gedaan van citroensap en -zeste, met witte wijn en knoflook:
[ afbeelding ]
Het eindresultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Inderdaad, zoveel mogelijk koolhydraatarm.quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 09:11 schreef anndb het volgende:
Jullie eten altijd wel heel koolhydraat arm klopt dat? Of eet je er nog iets bij maar niet vermeld vaak?
Best vaak brood met kaas in de middag. Wordt je dat nooit zat?quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 12:04 schreef stokj het volgende:
Als lunch: Brood met kaas en een glas water.
Soms wel, maar ik denk doordat ik best druk ben met werk dat ik het niet doorheb. Ik ben wel altijd 'blij' als er een zakenlunch is of wat, dan gaan we altijd op catering of restaurant.quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 14:57 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Best vaak brood met kaas in de middag. Wordt je dat nooit zat?
Een collega van mij eet werkelijk elke dag boterhammen met kaas. Hij werkt al 2,5 jaar bij ons en heeft 's middags nog nooit wat anders gegeten.
Haha zo zou je het kunnen zienquote:Op vrijdag 2 augustus 2019 14:59 schreef Karzai het volgende:
stokje eet overdag kaas en 's avonds zalm![]()
Ah, mandarijntjes! Vrouwlief eet hier iedere dag wel 2 of 3 uit eigen boomquote:Op vrijdag 2 augustus 2019 14:59 schreef Karzai het volgende:
stokje eet overdag kaas en 's avonds zalm![]()
ik had vandaag ook toevallig boterhammen met kaas, appel en twee mandarijntjes
Vanavond hachee
Oh?quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 14:57 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Best vaak brood met kaas in de middag. Wordt je dat nooit zat?
Een collega van mij eet werkelijk elke dag boterhammen met kaas. Hij werkt al 2,5 jaar bij ons en heeft 's middags nog nooit wat anders gegeten.
Ah ja snap ik. Maar als je er niet veel waarde aan hecht is t ook goed tochquote:Op vrijdag 2 augustus 2019 15:48 schreef stokj het volgende:
[..]
Soms wel, maar ik denk doordat ik best druk ben met werk dat ik het niet doorheb. Ik ben wel altijd 'blij' als er een zakenlunch is of wat, dan gaan we altijd op catering of restaurant.
Soep wordt veel als ontbijt gegeten in warme gebieden. Groentesoep is heel licht, waarom niet? Mensen eten in t weekend ook bami of pizza of wat dan ook als ontbijtquote:Op vrijdag 2 augustus 2019 18:03 schreef Sigaartje het volgende:
Ik begrijp niet dat mensen 's morgens zure yoghurt naar binnen kunnen krijgen.
Maar ja, in het weekend eet ik ook om 6 of 7 uur 's morgens groentesoep. Daar kijken mensen ook van op.
Ik vind het erg lekker en mijn lichaam wordt er helemaal wakker van.
Dat is me iets te zwaar zo vroeg, maar ik snap het wel. Vroeger at ik een gebakken eitje op het broodje kaas, maar dat is nu een gekookt eitje geworden op zaterdag- en zondagmorgen om zes uur.quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 19:19 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Soep wordt veel als ontbijt gegeten in warme gebieden. Groentesoep is heel licht, waarom niet? Mensen eten in t weekend ook bami of pizza of wat dan ook als ontbijt
Recept? Klinkt goed. Voor zondag wil ik spaghetti maken.quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 19:19 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanavond spaghetti cacio e pepe.
Draai het even om andersquote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:33 schreef golfer het volgende:
Avondeten, zoals altijd zelfgemaakt, nu met wat foto's voor de sceptische @:Sicstus:
Om zes uur?! Ben je altijd zo vroeg wakker in het weekend?quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 19:23 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dat is me iets te zwaar zo vroeg, maar ik snap het wel. Vroeger at ik een gebakken eitje op het broodje kaas, maar dat is nu een gekookt eitje geworden op zaterdag- en zondagmorgen om zes uur.
Lekker die kaasjes he!quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 20:53 schreef maily het volgende:
[..]
Om zes uur?! Ben je altijd zo vroeg wakker in het weekend?
OT @:Stokj stokbroodje met kaasjes en krabsalade. Bakje kersen.
Ja, ik word om vijf uur wakker. Elke dag. Kan er niks aan doen. Ik moet veel reizen voor mijn werk, vandaar. De kunst is om 's avonds alles al klaar te hebben, dan rol ik om vijf uur mijn bed uit, hoef ik alleen te scheren, te douchen en mijn pak aan te schieten. Tas staat al klaar, snel bammetjes smeren, en binnen mum van tijd zit ik in de vroegste trein richting ergens in het land terwijl ik mijn krant openvouw.quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 20:53 schreef maily het volgende:
[..]
Om zes uur?! Ben je altijd zo vroeg wakker in het weekend?
OT @:Stokj stokbroodje met kaasjes en krabsalade. Bakje kersen.
quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 21:00 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ja, ik word om vijf uur wakker. Elke dag. Kan er niks aan doen. Ik moet veel reizen voor mijn werk, vandaar. De kunst is om 's avonds alles al klaar te hebben, dan rol ik om vijf uur mijn bed uit, hoef ik alleen te scheren, te douchen en mijn pak aan te schieten. Tas staat al klaar, snel bammetjes smeren, en binnen mum van tijd zit ik in de vroegste trein richting ergens in het land terwijl ik mijn krant openvouw.
Nadeel is wel dat op zaterdag en zondag ook die lichaamswekker gaat.
Even offtopic: zorg in je werkend leven dat je in een en/of twee dingen verschrikkelijk goed in wordt. Waarvan tenminste een ding dat ook je hobby is. En niemand kan je meer vertellen. Dan sta je met gemak im vijf uur op.quote:
Wordfeud en spellchecken ..... maar dan nog sta ik niet om 5 uur op .....quote:Op vrijdag 2 augustus 2019 21:15 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Even offtopic: zorg in je werkend leven dat je in een en/of twee dingen verschrikkelijk goed in wordt. Waarvan tenminste een ding dat ook je hobby is. En niemand kan je meer vertellen. Dan sta je met gemak im vijf uur op.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |